hepatologist
Abdurahmanov Jamal Tinovich

Simptomi

Iskoristite jedinstvenu priliku da izgledate mlađe!

Pomlađivanje postupka ubrizgavanja za lice FULL FACE - potpuna preobrazba u jednom posjetu!

Rezultat je spremljen do 2 godine!

Kada je potreban kardiolog?

+Pomanjkanje daha, slabost, umor

+oticanje nogu, brz puls, glavobolja

+bol iza strijca

Nazovite nas: Nazovite +7 (495) 212-08-85

Kada je potreban urolog?

+promjena izgleda genitalija

+spaljivanje u genito-urinarnim organima

+nelagoda u donjem dijelu trbuha, u donjem dijelu leđa, perineumu

+prisutnost iscjedka iz uretre

+promjena u mirisu, boji i volumenu urina

Nazovite nas: Nazovite +7 (495) 212-08-85

Zabrinut zbog kašlja, šuškanja ili mučnina u prsima?

Plućni pregled uključuje:

+recepcija (pregled, konzultacija) liječnika pluća, dr. sc.

Iskoristite pogodnu ponudu!

Kada trebam dupleksno skeniranje arterija i vene donjih ekstremiteta?

+osjećaj težine, svrbež i oticanje u nogama

+bol, umor u nogama

+visoki krvni tlak

+sjedenje i sjedilački stil života, pušenje

Iskoristite pogodnu ponudu!

Program ginekološkog pregleda uključuje:

+recepcija (pregled, konzultacija) ginekologa

+test razmazivanja za floru

+STI i infekcije papilomavirusom

+Ultrazvuk maternice i dodavanja

Nazovite nas: Nazovite +7 (495) 212-08-85

rezime

Diplomirao je na Dagestanskoj Državnoj medicinskoj akademiji.

Obranio je tezu o "Kliničkim i epidemiološkim obilježjima kronične HCV infekcije u Dagestanu"

Obranio je doktorski rad na temu "Klinička i morfološka obilježja kroničnog hepatitisa B"

Godišnji sastanak Europske udruge studija bolesti jetre (2003-2012); Američka udruga studija Bolest jetre (2009, 2010), Azijski Pacifik Udruga studija jetre (2011)

specijalizacija

bolest

video liječnika

pitanja i odgovora

Liječnik Abdurakhmanov DT odgovara na pitanja naših pacijenata:

Mogu li napraviti neke testove da vidim je li sve u redu s jetrom?

Postoje takve ankete i vrlo su jednostavne. Ako pacijent je u pitanju da je možda nekako udario jetru, čuo o tome, strah od toga - da, prije svega, potrebno je proučiti markeri jetrene hepatitisa B i C, koji je glavna dva virusa koja dovode do kroničnog.

Možda postoje neke genetske studije koje mogu odrediti predispoziciju za bolesti jetre?

Govoreći o genetskoj patologiji jetre, moramo dodirnuti dvije skupine bolesti jetre, koje su u populaciji manje uobičajene: autoimune i nasljedne bolesti. Ako je obitelj imala kroničnu bolest jetre, ili je li član obitelji pretrpio ili umro od bolesti jetre.

Koje su vaše preporuke za sprečavanje bolesti jetre?

Ako govorimo o bolestima jetre, to je svakako primarni uklanjanje ili smanjivanje rizika od izloženosti glavnih etioloških čimbenika kao glavni uzrok kroničnih bolesti jetre, ciroze i raka jetre su virusa hepatitisa - uglavnom virusa hepatitisa B i C.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

loading...

Slučajni pregled

Abdurahmanov Jamal Tinovich

loading...

Abdurakhmanov Jamal Tinovich. Recenzije

SAMO stvarne recenzije!

Objavljujemo samo povratne informacije dobivene od osoba koje su sudjelovale u imenovanju ovog liječnika.

Recenzije o liječniku

  • Prioritetna područja znanstvenih istraživanja i terapijskih aktivnosti su:
    • autoimuni hepatitis;
    • kronični virusni hepatitis B, C, delta;
    • primarni sklerozirajući kolangitis;
    • primarna bilijarna ciroza;
    • alkoholnih, toksičnih, medicinskih i nasljednih bolesti jetre (Wilson-Konovalov-ova bolest, hemokromatoza itd.).
  • "Freiburg Liver Week", Falk simpozij, Njemačka (2003)
  • "Godišnji sastanak Europske udruge studije bolesti jetre", Ženeva (2003)
  • "Američka udruga proučava jetrenu bolest" (2010)
  • "Interne bolesti" (2006)
  • "Azijsko pacifičko udruženje studira jetru" (2011)
  • "Gastroenterologija" (2010)

Abdurakhmanov Jamal Tinovich. Gdje

Medinterkom

Medinterkom

Online prijem u kliniku

Medinterkom

Liječnik Abdurahmanov Jamal Tinovich

ili nazovite

Nakon što vas uskoro šalju
stručnjak za poziv centar će vas kontaktirati i razjasniti sve
pitanja koja vas zanimaju

Vrlo mirni liječnik, bez ikakve panike. Nisam imao ozbiljan problem, upravo je preporučio da završim ispite da bih bio smiren na svim pitanjima.

Vrlo sam zadovoljan, stvarno sam uživao. Liječnik mi je vrlo razumno objasnio sve i, kako se ispostavilo, bio je u pravu.

Vrlo dobar liječnik, dala je puno savjeta. Sve dobro objašnjava, pokazuje da, kako, što utječe, sve je pismeno, vrlo pristojno, dobro postupanje. Ovaj je liječnik mogao biti skuplji, u usporedbi s drugim liječnicima. Jedina stvar koja mi nije odgovarala bilo je da je potrebno poduzeti suvišne testove kada.

Recepcija je otišla na "tri" od "pet". Nije mi se svidjelo činjenica da se odmah stručnjak usredotočuje na pisanje gomile anketama koje ne trebaju. Nije mi se svidjelo. Nadalje pitaju: "antibiotici ili ne?", Svi mi ih je napisano. Prijem je bio prosječan, očekivao sam više. Atmosfera.

Ništa loše ne može reći. Imam samo pozitivne povratne informacije. Tatjana Nikolaevna je profesionalna u svom području. Proučavamo je već nekoliko godina, ovo je jedini liječnik koji je mogao dijagnosticirati moju majku. Sada se tretira isključivo s njom, vjerujemo joj.

Abdurakhmanov
Jamal Tinovich

loading...

⚕️Abdurakhmanov Jamal Tinovich je hepatolog, star 22 godine. Popust za liječnika! Sve recenzije o liječniku. Snimanje putem interneta ili telefonom.

Profesorica Odjela za terapiju, plućne bolesti i pulmonologiju prvog Moskovskog državnog medicinskog sveučilišta. IM Sečenova. Voditelj dijela obuke po stopi propedeutike (3 tečajeva Medicinskog fakulteta, medicinskog i preventivnog fakulteta). Ona ima 45 publikacija u interne medicine, kronični virusni hepatitis u časopisu "Clinical Medicine", "doktora", "Ruske Journal of Gastroenterology, hepatologiju i Coloproctology", "Terapijske arhiv". detaljne informacije o liječniku

Abdurahmanov Jamal Tinovich

loading...

Agrinskaya OV

3 mišljenja
hepatologist
Str. Aleksandra Solzhenitsyna, 5, zgrada 1
Klinika "TrustMed"

Ryazantseva MA

3 mišljenja
hepatologist
Str. Aleksandra Solzhenitsyna, 5, zgrada 1
Klinika "TrustMed"

tečajevi

loading...

Recenzije (2)

loading...

Izražavam svoju zahvalnost Jamalu Tinovichu za njegovo obrazovanje i čovječanstvo. Raspravljao je o mnogim pitanjima i ogromnom uzbuđenju za njeno zdravlje. Liječnik mi je prije svega ohrabrivao i prisilio me na podvrgavanje dodatnih pregleda kako bih točno rekao da li postoji bilo kakav izgovor za doživljaj. Kao rezultat toga, pokazalo se da sam uzalud panika, da je sve u redu. I svejedno, drago mi je da sam potpuno provjerena, imao sam sreću i kod liječnika, nije se zastrašivao, izumio dijagnozu kako bih dobio više novca. Bio sam u takvoj državi da bih sve vjerovao. Zahvaljujem na svemu, sad siguran sam da sam zdrav.

Najveći problem s zdravljem je bolest jetre. Prilikom liječnicima, ali nije davao objašnjenje, problem je bio kao i ostao na mjestu. Odlučio sam pronaći kvalificiranog liječnika negdje u privatnoj klinici. Plaćanje novca nije problem, što je najvažnije, budite sigurni da ste pravi stručnjak i da vam može pomoći. Jamal Tinovich mi je postao takav liječnik. Činilo se od prvog našeg poznanika da bude visokoobrazovana, kultivirana osoba. Uzima povjerenje i poštovanje za sebe. Proučavao je svoje prošle rezultate testova, napisao upute za ono što još treba završiti, pozorno me upoznao s dokumentima i komunicirao sa mnom. Liječnik mi je dao točnu dijagnozu i pokupio tretman koji radi, shvaćam kako se osjećam. Uskoro ću opet vidjeti liječnika, ići ću k njemu s punim pouzdanjem. Preporučujem ovog hepatologa, vrlo kompetentnog liječnika.

Abdurahmanov Jamal Tinovich

loading...

Profesorica Odjela za terapiju, plućne bolesti i pulmonologiju prvog Moskovskog državnog medicinskog sveučilišta. IM Sečenova. Voditelj dijela obuke po stopi propedeutike (3 tečajeva Medicinskog fakulteta, medicinskog i preventivnog fakulteta). Ona ima 45 publikacija u interne medicine, kronični virusni hepatitis u časopisu "Clinical Medicine", "doktora", "Ruske Journal of Gastroenterology, hepatologiju i Coloproctology", "Terapijske arhiv".

Trošak prijema je 7000 rubalja.

Abdurakhmanov Jamal Tinovich. Recenzije

Objavljujemo samo povratne informacije od ljudi koji su se prijavili kod liječnika putem naše usluge.

Prijem je dobro prošao, sretan sam. Liječnik je vrlo pažljivo i dugo razgovarao sa mnom, pogledao sve i davao kompetentan zaključak. Imam ono što sam htio. Ne žalim što sam se okrenuo ovom liječniku, vrlo kvalificiranom, govoreći o zaslugama. Svidjelo mi se sve.

Vrlo inteligentni liječnik, vrlo pažljiv, slušao je sve, sve napisao i davao preporuke.

Sve mi odgovara, prijem je dobro prošao. Za sva njihova pitanja, primio sam odgovore, volio sam stav, liječnik je dao potrebne preporuke.

Liječnik je vrlo pažljiv, vrlo suosjećajan, inteligentan, dobro poznaje svoju profesiju, dao mi je anketu. Ostala su dobra dojmova.

Sve je bilo u redu, recepcija je bila normalna. Imam ovaj liječnik sve uređen.

Svi smo mi se svidjeli. Liječnik nas je dobro upoznao i prihvatio nas na recepciji.

Prijavili ste se na sastanak s liječnikom na našoj web stranici? Ostavite vaše povratne informacije, poslat ćemo ga nakon provjere.

Abdurahmanov Jamal Tinovich

loading...

Prijem u: "Klinika Medinetkom"

Prijem od - 10000 rub.

Profesor, Odjel za terapiju, profbolezney i pulmologiju Državnog Medicinskog sveučilišta Prvo Moskvi. IM Sečenova. Direktor studija po stopi od propedevtika (3. godina Medicinski fakultet, medicinski profilaktički fakulteta). Ona ima 45 publikacija u interne medicine, kronični virusni hepatitis u časopisu "Clinical Medicine", "doktora", "Ruske Journal of Gastroenterology, hepatologiju i Coloproctology", "Terapijske arhiv".

Abdurahmanov Jamal Tinovich

loading...

Trošak prijema - 10000r.

Profesorica Odjela za terapiju, plućne bolesti i pulmonologiju prvog Moskovskog državnog medicinskog sveučilišta. IM Sečenova. Voditelj dijela obuke po stopi propedeutike (3 tečajeva Medicinskog fakulteta, medicinskog i preventivnog fakulteta). Ona ima 45 publikacija u interne medicine, kronični virusni hepatitis u časopisu "Clinical Medicine", "doktora", "Ruske Journal of Gastroenterology, hepatologiju i Coloproctology", "Terapijske arhiv".

Abdurahmanov Jamal Tinovich

loading...

Profesorica Odjela za terapiju, plućne bolesti i pulmonologiju prvog Moskovskog državnog medicinskog sveučilišta. IM Sečenova. Voditelj dijela obuke po stopi propedeutike (3 tečajeva Medicinskog fakulteta, medicinskog i preventivnog fakulteta). Ona ima 45 publikacija u interne medicine, kronični virusni hepatitis u časopisu "Clinical Medicine", "doktora", "Ruske Journal of Gastroenterology, hepatologiju i Coloproctology", "Terapijske arhiv".

Snimanje za prijem

loading...

Za snimanje liječničkog imenovanja, Abdurakhmanov Jamal Tinovich jednostavno ispunite jednostavni obrazac klikom na gumb "Zakažite sastanak". liječnik Abdurahmanov Jamal Tinovich provodi sastanak u klinici "Klinika Medinetkom" u Moskvi, Tverskoy okrugu, Milyutinsky per. d. 15.

Ako ostavite aplikaciju za snimanje, operator će vas kontaktirati u roku od 10 minuta, pružiti besplatnu profesionalnu konzultaciju i pomoći vam odabrati prikladno vrijeme prijema.

95% pacijenata preporučuje Jamalu Tinovichu Abdurakhmanovu kao kvalificiranom stručnjaku i zadovoljstvo je tom metodom.

Liječnik Abdurahmanov Jamal Tinovich, specijalizacija: hepatologist

loading...

Liječnik medicinskih znanosti

Radno iskustvo više od 22 godine

Trošak prijema iznosi 10.000 rubalja.

Moskva, Milutinsky per., 15

Metro stanice: m m China Town China Town Crveni Vrata m m m Kuznetsky Većina Lubyanka m Trgu revolucije Suharevskaya m m m cijevi kazalište Turgenevskaya m m m Boja Bulevar Chistye Prudy

Profesorica Odjela za terapiju, plućne bolesti i pulmonologiju prvog Moskovskog državnog medicinskog sveučilišta. IM Sečenova. Voditelj dijela obuke po stopi propedeutike (3 tečajeva Medicinskog fakulteta, medicinskog i preventivnog fakulteta). Ona ima 45 publikacija u interne medicine, kronični virusni hepatitis u časopisu "Clinical Medicine", "doktora", "Ruske Journal of Gastroenterology, hepatologiju i Coloproctology", "Terapijske arhiv".

formacija

loading...
  • Dagestanska medicinska akademija (1992)
  • Poslijediplomski studij, Dagestanska medicinska akademija (1997)
  • Medicinska akademija Dagestana (2003)

Tečajevi za osvježavanje

loading...

"Godišnji sastanak Europske udruge studije bolesti jetre", Ženeva (2003)
"Freiburg Liver Week", Falk simpozij, Njemačka (2003)
"Interne bolesti" (2006)
"Američka udruga proučava jetrenu bolest" (2010)
"Gastroenterologija" (2010)
"Azijsko pacifičko udruženje studira jetru" (2011)

Trošak prijema iznosi 10.000 rubalja. Rasporedite s liječnikom

Recenzije o liječniku

loading...

Patimat. Ocjena - izvrsno (10/10) datum: 2018-02-15
Liječnik je vrlo pažljiv, vrlo suosjećajan, inteligentan, dobro poznaje svoju profesiju, dao mi je anketu. Ostala su dobra dojmova.

Denis. Ocjena - izvrsno (10/10) datum: 2017-11-14
Sve je bilo u redu, recepcija je bila normalna. Imam ovaj liječnik sve uređen.

Abbas. Ocjena - izvrsno (10/10) datum: 2017-11-14
Svi smo mi se svidjeli. Liječnik nas je dobro upoznao i prihvatio nas na recepciji.

Andrew. Ocjena - izvrsno (10/10) datum: 2017-04-26
Sve mi odgovara, prijem je dobro prošao. Za sva njihova pitanja, primio sam odgovore, volio sam stav, liječnik je dao potrebne preporuke.

Hadizhat. Ocjena - izvrsno (10/10) datum: 2017-01-30
Vrlo inteligentni liječnik, vrlo pažljiv, slušao je sve, sve napisao i davao preporuke.

Anonimno. Ocjena - izvrsno (10/10) datum: 2016-11-25
Prijem je dobro prošao, sretan sam. Liječnik je vrlo pažljivo i dugo razgovarao sa mnom, pogledao sve i davao kompetentan zaključak. Imam ono što sam htio. Ne žalim što sam se okrenuo ovom liječniku, vrlo kvalificiranom, govoreći o zaslugama. Svidjelo mi se sve.

Abdurakhmanov Jamal Tinovich (hepatolog), dogovor s liječnikom, recenzije i cijene

loading...

Abdurakhmanov Jamal Tinovich

Iskustvo 22 godine, doktor medicine.

Trošak prijema - od 10000

Informacije o liječniku: Abdurahmanov Jamal Tinovich

Profesorica Odjela za terapiju, plućne bolesti i pulmonologiju prvog Moskovskog državnog medicinskog sveučilišta. IM Sečenova. Voditelj dijela obuke po stopi propedeutike (3 tečajeva Medicinskog fakulteta, medicinskog i preventivnog fakulteta). Ona ima 45 publikacija u interne medicine, kronični virusni hepatitis u časopisu "Clinical Medicine", "doktora", "Ruske Journal of Gastroenterology, hepatologiju i Coloproctology", "Terapijske arhiv".

Raspored liječničkog rada: Abdurahmanov Jamal Tinovich

1) Multidisciplinarni medicinski centar - Miedinterkom

Adrese klinika, gdje liječnik preuzima: Abdurahmanov Jamal Tinovich

1) Multidisciplinarni medicinski centar - Miedinterkom

U klinici možete dobiti oba primarna konzultacija i proći kroz potrebne početne pretrage i proći sve vrste testova. U klinici postoji mogućnost minimalno invazivnih kirurških intervencija koje ne zahtijevaju duboku anesteziju i reanimaciju.

Prethodni Članak

Nekompatibilni lijekovi

Sljedeći Članak

Bella Yakovlevna Pisinova