BIA ORIHIRO Agaricus Blazei Murill Agaric Brazilski tip

Liječenje

Syn. Solarna gljiva, Brazilac gljiva, gljiva Boga, neprocjenjivo Aztec gljiva, gljiva života i dugovječnosti, brazilske gljiva, gljiva, šampinjona badema, božanskog gljiva, gljiva princezu.

Brazilski agar je jestiva gljiva koja raste u tropskim klimatskim uvjetima.

Sadržaj

U medicini

Brazilska agarna gljiva sada je stekla posebnu popularnost u medicinskoj praksi mnogih zemalja svijeta zbog svoje jedinstvene kompozicije. Ovaj senzacionalni biljka prepoznaju znanstvenici kao jedinstveni i učinkovit u onkološkoj praksi, budući da sadrži vrijedne polisaharide - beta-glukane. Potonji imaju primjetan anti-tumorski učinak, stimuliraju imunološki sustav tijela za borbu protiv rasta stanica raka. Brazilski agarist u Državnoj farmakopeji Ruske Federacije nije na popisu, ali njegova korisna svojstva široko se koriste u službenoj i tradicionalnoj medicini zemalja Istoka, Amerike i sada Europe. Agaric je dostupan u obliku suhog u vodi topivog praha, kapsula, drobljenih sirovina. Koristi se za pripremu različitih biološki aktivnih aditiva širokog spektra djelovanja. Brazilski agar je niskokalorični proizvod, pomaže očistiti i izgubiti težinu, riješiti kolesterol, normalizirati metabolizam i spriječiti povećanje razine glukoze u krvi. Korištenje iznutra ekstrakta agarskih gljiva, a ne krši prehrambenu prehranu, možete postići opipljive rezultate gubitka težine - do 5 kg mjesečno.

Kontraindikacije i nuspojave

Primjena agarije se ne preporuča za žene tijekom trudnoće i dojenja, s individualnom netolerancijom. Kontraindikacije agaric brazilian proširiti na djecu mlađu od 18 godina, koji koriste gljivice i droge iz nje strogo je zabranjeno.

U kuhanju

Osušeni i slomljeni u stanje gljive praškastog agarca, mještani koriste kao začin za jela od mesa, umaci. Gljive imaju prilično neobičan okus - začinjene i slatke i kisele, miris je oštar.

klasifikacija

Botanički opis

Brazilski agar je gljiva oblika u obliku ploče s cilindričnim, spljoštenim stožastim šeširom koji na kraju dobiva konveksni oblik koji se širi. U divljini, agarski Brazilac prilično malo izlazi iz zemlje i jedva primjetan među travom. Šešir je promjera od 5 do 19 cm, njegova boja varira od bijele do crvenkasto-smeđe boje. Tijelo agarca jest jestivo, slatko za okus i nalikuje bademima ili anizu. Lamele nisu pričvršćene za nogu, uske. Tijekom sazrijevanja, spore dobivaju tamnosmeđu nijansu. Spore gljiva su glatke, ovalne. Brazilska agarna noga je dlakavi, duge 5 do 15 cm, proširena na bazu. U početku je teško, ali postaje prazno s godinama. Mladi agarici mogu vidjeti bijeli veo koji povezuje nogu s šeširom, a onda se odmakne, ostavljajući čvrsti prsten na nozi.

širenje

Izvorno, brazilska agarna gljiva nalazi se u sjeveroistočnim regijama Sjedinjenih Američkih Država i Kanade. Kasnije je pronađena agarna gljiva u Kaliforniji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Havajima, Tajvanu, Nizozemskoj, Brazilu i Filipinima. Samo gljiva, kao i male skupine u kišnim šumama, preferiraju bogatu, plodnu zemlju.

Trenutno, brazilska agarna gljiva se uzgaja u velikoj mjeri u Kini, Japanu s ciljem da proizvodi agensa protiv raka. Agaric se uzgaja tijekom cijele godine u laboratorijskim uvjetima od micelija na podlozi u tamnim, dobro prozračenim prostorijama. Uzgoj gljiva isporučuje se gotovo svim farmakološkim poduzećima u svijetu.

Nabava sirovina

Kemijski sastav

U sastavu gljiva agarika brazilske pronađeno molekule polisaharida (beta-glukana, alfa-glukana, D-glukana, nukleinske kiseline, xyloglucans, peptidoglikan), veliku količinu ergosterola, antitumorske lipide, linoleinsku, oleinska, palmitinska i palmitinska kiselina, natrij piroglyutamat, saharidi, beta-karoten, piroglutamna aminokiselina. Među svim gljivica agarika sadrži najveću količinu beta-glukana - polisaharidni antitumorski. Specifični miris gljiva prenosi benzaldehid, benzil alkohol, benzonitril i metil benzoat u pripravku.

Farmakološka svojstva

U laboratorijskim ispitivanjima provedenim na bolesnicima s leukemijom glodavaca, kineski znanstvenici su dokazali da je gljiva agarika Brazilca je u stanju aktivirati imunološki sustav. Zbog prisustva polisaharida (beta-glukana) u sastavu, ekstrakt agara je učinkovit u raznim upalnim procesima i neoplazmama. Kineski znanstvenici Nacionalnog centra za znanstvena istraživanja proučavali su učinak ekstrakta brazilske agarijske gljivice na štakore koji su pretili. Kao rezultat toga, štakori, koji su bili na dijeti i dodali ekstrakt brazilske gljive na njihovu prehranu, nisu imali težinu i izgubili težinu. Prema Odjelu za kinesku medicinu, lijekovi brazilske gljivice, posebice agarni ekstrakt, blagotvorno utječu na jetru. Konkretno, u bolesnika s hepatitisom B značajno je poboljšana funkcija jetre. Dugi lanac ugljikohidrata koji se nalaze u stanicama gljiva su beta-glukan, predstavljen kao kompleks - kititin-glukan. Ova komponenta je termalno stabilna, to jest, ključanje gljive ne uništava svoju molekulu. Kitin-glukani brazilskog agarika aktiviraju rast zaštitnih stanica, čime doprinose uništavanju i uklanjanju teških metala i toksina nakon kemoterapije. Piroglutaminska aminokiselina agarnih gljiva blokira cirkulacijski sustav tumora. Prema istraživanju Odjela za Gastroenterological kirurgiju na Ullevaal Sveučilišne bolnice u Oslu (Norveška), medicinskih gljiva agarika Brazilski mogli aktivno boriti protiv određenih vrsta infekcija, usporava proces starenja. Liječnik gljive agarski Brazilac se zove "jedan od najuglednijih gljiva za terapiju raka" na jednom od znanstvenih kongresa u New Yorku.

Primjena u narodnoj medicini

Gljiva agarika Brazilu, o ljekovitim svojstvima su odavno poznate, koje se koriste u tradicionalnoj orijentalnoj medicini. Posebno cijenjena agarika u onkologiji, kao što je aktivno uklanja produkti razgradnje raka u različitim fazama, čak u stanju nekroze. Nakon kemoterapije agarika normalizira jetre i vraća crijevne flore, ne izazvati alergijske reakcije. Agarika alkohololat ili vodena infuzijska mljeveno gljiva koriste za profilaktički i terapeutski cilj u onkologiji u različitim fazama, pretilost, dijabetes, bolesti jetre (hepatitis, ciroza). Agarika Brazilska se koristi u liječenju kroničnih bolesti crijeva, želuca, bubrega i mokraćnog sustava, kao i u bolesti krvi i limfe. Pomaže gljivice i autoimune bolesti: sistemski lupus eritematozus, sklerodermu, artritis, multipla skleroza, epilepsija i encefalopatije. Agar je osobito cijenjen u onkologiji. Se koristi u terapijske svrhe u ginekološkoj praksi: kod polipa, endometrioze, fibroida, fibroida, upale dodacima, s različitim seksualnih infekcija i gljivičnih bolesti (mycosis, kandidijaza), koje su često prilično česte komplikacije kemoterapije ili terapije zračenjem. Agarika Brazilski kao esencije ili alkoholnog tinktura koristi za izgubiti težinu, budući da je gljiva aktivira metabolizam.

Povijesna pozadina

Povijest agarika brazilske gljiva ima svoje korijene daleko u vrijeme Azteka. Drevni kronike, bizantski medicinske rasprave, pronađeni tijekom arheoloških istraživanja u Sredozemlju (datiraju iz 4. stoljeća prije Krista. E.), Stari freske i keramičkih ulomaka s likom gljive gumba ljekovitog pokazuju da su ljekovita svojstva agarika znali drevne narode. Po prvi put ove gljivice su korišteni u brazilskom selu Piedade, za uporabu u zaraznim bolestima, kroničnih bolesti probavnog trakta. Mještani smatraju da je gljiva čarobna. Službeno je otkrio i opisao gljiva agarika američki znanstvenik mycologist Myurill (1965). Znanstvenici su dugo proučavali stanovnike malog sela u blizini Sao Paulo, razlikovao živost, zdravlje i dugovječnost u usporedbi sa svojim vršnjacima, kao i mali postotak raznih bolesti, uključujući i rak. Dakle, ribari dobi 90-100 godina aktivno lovi, ne razlikuje od svojih kolega mlađi. Ispada, mještani redovito koristi u prehrambenoj gljivama agarika. Kako se ispostavilo tijekom japanske studije, stanice u tijelima tih seljaka su podijeljeni puno sporije nego kod drugih ljudi. Ovo je bila tajna dugovječnosti Azteca. Nakon tih studija, gljive agarika izazvao promiješati, oni su prikupljeni u velikim količinama za prodaju. Samo Myurill i njegovi kolege su se dio micelija tih ljekovitih gljiva, čuvanje izgled. Razrijediti agarika Brazilski pretvorio tek u 90-ih godina, stvarajući umjetne povoljne uvjete za rast i razvoj gljiva (visoka vlažnost, simbiozi s tropskim biljkama, temperatura nije niža od 35 stupnjeva Celzija). Danas agarika narasla na velikih razmjera na Istoku, posebno u Kini, za proizvodnju antitumorskih lijekova. agarika gljive su obilno prisutni na tržištu hrane - u Kini i Japanu. Godine 2002., svjetski poznati Coca-Cola je napravila u pokretanju prodaju „gljiva” cola sadrži agarika brazilske ekstrakta.

Terapeutska bakterijska gljiva ima mnoga zanimljiva imena. U Japanu, to je himematsutake ‘što znači’ princeza gljiva ‘u Latinskoj Americi -’ sogumelo do Sol ‘ili’ gljive Boga ‘u Europi -’ Royal sunčani agarika ‘a izvorni brazilski grad Sao Paulo -’ gljiva Piedadi. " Brazilci nazivaju gljiva "kraljevska", "božanska gljiva". Botanički naziv gljiva - Agaricus brasiliensis ili Agaricus blazei Murill - zove biolozi Myurilla.

književnost

1. Gubanov, IA, itd 703. Turritis glabra L. [Arabis glabra (L.) Bernh.]. - Arabis glabra // Ilustrirana Priručnik za biljke srednjeg Rusije. U 3 sveska - Moskva: Te-na nauch. ed. KMC, Institut za tehnologiju. Inst, 2003. - svezak 2. kritosjemenjače (dvosupnice: choripetalae).. - P. 329.

2. Malovichko A. Bitka protiv raka. Zaustavite se i osvojite! Autorova tehnika poznatog iscjelitelja. - Litri, 2015. - 135 str.

3. Malovichko A. ONKO-STOP. Bitka protiv raka. Samoučitelj za one koji žele pobijediti bolest. - Litri, 2015. - 680 str.

4. Phillipova IA Gljive protiv raka. - "Izdavačka kuća" "Petar" ", 2013. - 224 str.

Agaricus za mršavljenje: recepte i recenzije

loading...

Agaricus ili larsh spužva je predstavnik takozvanih parazitskih gljiva i raste uglavnom na Dalekom Istoku i Sibiru. Od davnih vremena smatra se ljekovitim i koristi se u ljekovite svrhe, ali u novije vrijeme znanstvenici su otkrili nova korisna svojstva gljive: pokazalo se da agarik pomaže smanjiti višak težine. I to je doista tako, jer povratne informacije ljudi koji su primijenili ovaj proizvod potvrđuju njegovu učinkovitost.

Opis Agaricus

loading...

Istraživanja znanstvenika pokazala su da u biljci postoji posebna komponenta aktiviranja aktivnosti jetre. Potonji, zauzvrat, počinje proizvoditi tvar koja ubrzava metaboličke procese i razgradnju masti. Upravo je to znanstveno otkriće dovelo do činjenice da je listopadna spužva bila naširoko korištena kako bi sigurno i učinkovito smanjila prekomjernu težinu.

Štoviše, gljiva od ariša izvrsno uklanja štetne tvari: toksine i otpadne tvari, a također čisti crijeva, što također dovodi do smanjenja viška kilograma.

Recept za infuziju agarikusa

loading...

Obično, kako bi učinkovito izgubili težinu od listova spužve, pripremite infuziju. Proizvedeno kako slijedi:

  1. Uzmi 30-50 grama agarika i stavite je u toploj vodi (300-500 ml).
  2. Ostavite da unesete oko 8-9 sati.
  3. Nakon ispuštanja vode u šalicu, ali ova voda je još uvijek potrebna!
  4. Sama gljiva je temeljito slomljena, a zatim ponovno napunjena istom vodom, ali dodana je i malo više tople vode.
  5. Zatim, infuzija postaviti na srednje topline i dovesti do temperature od oko 60 stupnjeva (ne kuhati!).
  6. Sada treba isušiti infuziju u termos i pustiti da se pere oko 12 sati.
  7. Pijte tijekom dana pola sata prije jela.

kontraindikacije

loading...
  • trudnoća
  • Pojedinačna netolerancija

preporuke

loading...

Ni u kom slučaju ne biste trebali zlostavljati gljivice - napiti, maksimalno, 12-14 dana, nakon čega vam treba pauza za 3-4 mjeseca. Ako je počela alergijska reakcija, homeopatski lijek treba odmah zaustaviti.

Agarikus: recenzije o homeopatskim pripravcima

loading...

Maria, 34 godine. Bio sam jako zabrinut zbog prekomjerne težine. S malim rastom koji ima 90-ak kg - uvijek je depresivan. Štoviše, zglobovi su često bili povrijeđeni, došlo je do visokog krvnog tlaka i drugih zdravstvenih problema. Poznati savjetovali su homeopatiju. Isprva sam bio skeptičan, ali odlučio sam ga probati, ali pokušao sam Agarik Muskarius. Vidio sam oko šest mjeseci (da, to nije brza stvar), ali sada imam težinu od 74 kg! Tlak je bio normalan, postao je mnogo bolji osjećaj! Puno vam hvala stvarateljima ovog prekrasnog lijeka!

Inessa, 27 godina. Prekrasan homeopatski lijek. Prihvaćam Naturoonik. Izbačen je zbog 10 kg, zdravlje se u cjelini poboljšalo. Vrlo sam zadovoljan. Čitala sam na webu da je gljivica navodno otrovna i opasna, ali kad sam pročitao znanstvenu literaturu, pokazalo se da to nije slučaj - Agarikus se odnosi na Treti, i oni definitivno nisu otrovni. Zaključak: povjerenje pouzdanih izvora!

Nadam se, 40 godina. Uz pomoć spužve od ariša, riješio sam se ne samo dodatnih kilograma, već i toksina. Vrlo dobro čisti tijelo! Homeopatija je moćna stvar, iako nije uvijek prepoznata.

agarika

loading...

stanje:

  • Novi proizvod

    Recite prijatelju o ovome

    loading...

    agarika

    Ekstrakt topljiv u vodi (prašak) iz stanice Murill Agaricus blazei.
    Pakiranje od 15 metaliziranih vrećica.
    2 grama ekstrakta u vrećici.
    Ukupna težina lijeka je 30 grama.

    Primjenjivati ​​u bilo kojoj fazi raka: pluća, jetre, mokraćnog mjehura, limfom tankog crijeva, prostate, maternice, tijela i glioblastom, astrocitom, melanom hipofarinksa, multipli mijelom, jednjaka, dojki, gušterače, bubrega, sarkoma, grlića maternice, jajnika.

    E-adresa prijatelja *:

    Ekstrakt topljiv u vodi (prašak) iz stanice Murill Agaricus blazei.
    Pakiranje od 15 metaliziranih vrećica.
    2 grama ekstrakta u vrećici.
    Ukupna težina lijeka je 30 grama.

    Primjenjivati ​​u bilo kojoj fazi raka: pluća, jetre, mokraćnog mjehura, limfom tankog crijeva, prostate, maternice, tijela i glioblastom, astrocitom, melanom hipofarinksa, multipli mijelom, jednjaka, dojki, gušterače, bubrega, sarkoma, grlića maternice, jajnika.

    Pažnja: ograničena količina dostupnih proizvoda!

    Kada kupite ovaj ekstrakt, dobit ćete ga 1850 bonus bodova.

    Agarik je brazilski. Agaricus blazei Murill.

    loading...

    Sastojci: 100% tijelo Agaricus blazei Murill
    sadržaj polisaharide: 45%.

    Potvrda oko države registracije:
    Br. RU.77.99.88.003.E.003317.02.15 od 11.02.2015.
    Obrazac №0262512 (provjerite na web stranici Državnog registra)


    Odobreno za korištenje od strane Državnog odbora za zdravlje i planirano utočište Narodne Republike Kine i Kineske akademije medicinskih znanosti. Uključen je u kliničku praksu za prevenciju i liječenje raka. Je li analog od lijeka Lentinan™ (Lentinan).

    Kemijski sastav aktivnih tvari:
    neutralni polisaharid: beta-D-glikan (Fio-alfa-b);
    peptidni glikan: alfa-glikan (FA-1 alfa-alfa);
    kiseli heteropolisaharid: beta-galaktoglikan (FA-1-alfa-beta);
    nukleinska kiselina (RNA) (FA-2-beta-beta);
    ribonukleotid protein - protein glikana FIII-2-beta (kompleks beta (1-6) alfa-D-glikana i proteina) i RNA (ribonukleinska kiselina);
    neutralni polisaharid - ksiloglikan FIV-2-beta;
    ergosterol i natrijev piroglikutamat;
    antineoplastični lipidi: 3,6% lipida, od toga 26,8% su neutralni lipidi, a 73,2% su fosfolipidi.

    farmakodinamiku:
    Antitumorski učinak kroz jačanje mehanizma antitumorske rezistencije organizma:
    usmjerena aktivacija različitih imunoloških aktivatora (povećana aktivnost NK stanica, povećano stvaranje citotoksičnih T-limfocita (CTL), aktivacija makrofaga);
    povećanje njihovog životnog ciklusa;
    antiangiogeno djelovanje - blokiranje rasta vlastitog krvožilnog sustava tumora;
    potiče prodiranje imunih stanica u tumor, što povećava učinkovitost imunološkog učinka;
    potencijacija različitih limfokina (interleukin 1, 2 i 6);
    povećana sinteza alfa-TNF (faktor nekroze tumora);
    povećati proizvodnju interferona-alfa i poboljšati djelovanje interferona-gama u 2-4 puta;
    povećanje proizvodnje perforina;
    obnova smanjene imunološke reaktivnosti, koja se promatra tijekom ozračivanja ili kemoterapije;
    suzbijaju depresivne učinke citostatika na broj bijelih i crvenih krvnih stanica;
    s kemoterapijom i zračenjem reljefa simptoma kao što su: slabost, anoreksija, povraćanje, suha usta, spontani znojenje i bol;
    imunološko;
    analgetsko djelovanje;
    protuupalno svojstva;
    hepatoprotektivni učinak, poboljšanje funkcionalnog stanja jetre, smanjenje enzimopatije.

    Primarna radnja:
    Suzbiti rast tumora, zaustaviti širenje metastaza, To uključuje proces uništavanja i uništiti stanice raka i metastaza, podiže razinu imuniteta, snažno podupire tijelo tijekom kemoterapije i terapije zračenjem, smanjuje na minimum negativne posljedice kemoterapije i zračenja, poboljšava krvne pretrage, otupljuje bol, uvelike širi trajanje baterije.
    Pročitajte detaljno: KAKO UKLJUČUJE UTJECAJ NA TUMOR

    Dnevna doza:
    Preventivno: 2 puta dnevno za 1 vrećicu 30-60 minuta prije jela
    Terapeutski: 2-3 puta dnevno za jednu vrećicu 30-60 minuta prije jela
    Da biste postigli najbolje rezultate, preporučljivo je poduzeti metodu "PROGMA" prema pravilima. Potrebno je konzultirati stručnjaka.

    Ne preporučuje se više od dva mjeseca za redom.

    Opis:
    Fini prah, potpuno topiv u vodi. Boja može varirati od svijetlo smeđe do tamno smeđe boje.

    Način primjene:
    Stavite sadržaj vrećice u staklo sa 100 ml vruće

    80 ° C, miješati dok se prah potpuno ne otopi, ohladi na prihvatljivu temperaturu. Piti.

    Nuspojave:
    Uz povećanu osjetljivost, u rijetkim slučajevima može izazvati blagu dispepsiju. Također, rijetko se opažaju alergijske reakcije, u obliku urtikarije, na komponente ekstrakta.

    kontraindikacije:
    Samo pojedinačna netrpeljivost.
    Trudnoća, dojenje - u tim grupama nije provedeno nikakvo kliničko ispitivanje.
    Ne preporučuje se primjena ekstrakta djeci mlađoj od 8 godina.

    Interakcija s drugim lijekovima, dodatkom prehrani i proizvodima:
    Dobro ide s citostaticima. Također, s terapijom, daje izraženije djelovanje u kombinaciji s ekstraktima drugih gljiva. U tom slučaju, doza ekstrakta mora biti prilagođena od strane stručnjaka. Dobro se slaže s drugim prehrambenim dodatcima.

    Uvjeti skladištenja:
    Pohraniti na sobnoj temperaturi (15-25 ° C) u originalnoj ambalaži.

    okoducer:

    Zhejiang Fangge Pharmaceutical Co, Ltd
    QINGYUAN, KINESKO GLAGOLSKO GRAD, BR. 1
    EKOLOŠKI OKOLIŠ GOSPODARSTVO KINE,
    ZHEJIANG PROVINCE
    KINA

    Standard proizvodnje i kvalitete: GMP (Dobra proizvođačka praksa)

    poseban uvjeti:
    Prije uporabe posavjetujte se sa stručnjakom
    Biološki aktivni aditiv nije medicinski proizvod.
    Ne sadrži GMO-e.

    Plaćanje naloga:
    - putem kreditne kartice, prilikom naručivanja na web mjestu
    - putem bankovnog prijenosa na naš račun
    - gotovina u uredu (samo u St. Petersburgu)
    - gotovina na primitku narudžbe (samo u St. Petersburgu)

    Dostava narudžbi:
    - narudžbe za Rusiju i CIS šalju se kurirskim službama SDEC ili EMC-Post Rusije
    - Dostava u St. Petersburg izvodi se vlastitim kuririma

    Potpuni uvjeti plaćanja i dostava naloga pogledajte OVDJE.

    Prosječno vrijeme isporuke traje 3-6 dana. Usluga će naručiti na navedenu adresu tijekom radnog vremena. Pratiti kretanje naloga za Rusiju može biti na mjestima poštanskih usluga. Uvijek ćete znati gdje je odlazak i saznati približan datum isporuke. U trenutku primitka dodatnih plaćanja nije potrebna.

    Agaricus

    loading...

    Naziv na latinskom: Laricis gljiva

    sinonimi: arišna spužva, palmi od ariša, agarni, bijeli štapić

    opis

    loading...

    Kemijski sastav

    loading...

    Primjena i povijest korištenja

    loading...

    Izvoz agarikusa

    Rusko iskustvo s primjenom spužava od ariša

    Agaricus u suvremenoj medicini

    Primjena agarikusa u liječenju bolesti respiratornog sustava

    Primjena agarikusa u liječenju gastrointestinalnih poremećaja i hormonalnih poremećaja

    Primjena Agaricusa u onkologiji

    Štetni učinci agarikusa i kontraindikacija

    Infuzija iz Agaricusa

    Decocija iz Agaricusa

    Liječenje bolesti

    loading...

    Agaricus se koristi za liječenje sljedećih bolesti:

    kontraindikacije

    loading...

    Prijam Agaricusa je kontraindiciran u:

    Recepti 1

    loading...

    Agaricus - s povećanim znojenjem u tuberkuloznim i febrilnim pacijentima

    1 žličica slomiti gljiva sipati 1 šalicu kipuće vode, inzistirati 8-10 sati, odvod. Uzmi 1/3 šalice 3 puta dnevno.

    Tinktura. S Giardia

    1 šalica sjeckane gljive sipati 0,5 litre votke, inzistirati 14 dana na tamnom mjestu, povremeno tresući, odvod. Uzmite 1 žlicu 3 puta dnevno, 30 minuta prije jela.

    Uz tuberkulozu

    1 žlica nasjeckane gljive sipati 300 ml. vodu, kuhati s slabom kuhati 40 minuta, inzistirati na 2 sata, odvoditi. Uzmite 1 žlicu 3 puta dnevno, prije jela.

    Zajednički recept

    1 žlica nasjeckane gljive sipati 1,5 čaše vode, kuhati na laganoj vatri 30 minuta, inzistirati 4 sata, naprezanje. Uzmite 1 žlicu 3 puta dnevno, prije jela.

    tinktura

    50 grama sjeckanog gljiva sipati 0,5 litre votke, inzistirati na tamnom mjestu za 4 tjedna, povremeno trešnje, soja. Uzmi 30 kapi 3 puta dnevno.

    Recenzije

    loading...

    16.06.16 Vlad

    Lijepo vrijeme, Julia Evgenievna!

    Izradio sam zbirku bilja, losiona na trbuhu, štrcanju i tinkturi Agaricusa. Osjećam se dobro. Tijekom menstruacije, želudac nije tako bolan kao i prije.

    14.03.16 Irina

    Skullcap je napravio tinkturu, prihvaćam, plime ne smetaju, pogotovo u kombinaciji s Agaricusom.

    11.10.15 Elena

    Pozdrav Julia Evgenievna!

    Sada prihvaćam: tinkturu Crvene četke; zbirka bilja; Decoction of Agaricus.

    Zaustavljen bolan ruke i noge kako bi poboljšali cirkulaciju u nogama (tople noge) i ja „vidio svjetlo” vizija pogoršala prilikom čitanja u slabom sobi, a sada ne morate naprezati kako bi vidjeli mali tekst odjednom).

    Zato sam jako zahvalan na vašem savjetu. Agaricus piti stalno, to je dobar apetit smanjuje. Općenito, osjećam se bolje.

    Zahvaljujemo na preporukama.

    14.09.15 Irina

    Yuliya Evgenevna, hvala!

    Drago mi je primiti vaše pismo))

    Počeo sam piti Agaricus pod novom shemom - to ide s bang! Neudobnost se više ne osjeća, stolica je normalna, nema dispeptičkih pojava. Ja ću nastaviti piti dalje.

    Hvala vam na pozornosti kao stručnjak))

    10.08.15 Irina

    Pozdrav, Julia Evgenievna!

    Drago mi je što sam toliko brzo primio tvoj odgovor na vaše pismo. Agaricus je već kupio. Pijem. Ja sam iz Kazana i tako drago što ne možete čekati isporuku i odmah kupiti bilje "Staroslav" od nas)

    Hvala vam puno!

    15. ožujka Elena

    Pozdrav, draga Julia Evgenijeva!

    Počela sam liječiti vašom pomoći 1. prosinca 2013. Vidjela Agaricus - termosicu preko noći i prikupljanje bilja, čičak Tsetrariya, vodene leće, maline, Končara, lanilist, različak, bazge cvijeća) + Vitaprinol 4 kapsule dnevno. Sve sam pio, bio sam zadovoljan rezultatima.

    Nakon 1 tijeka liječenja učinio sam ultrazvuk i smanjio nodul štitnjače (od 1,1 do 0,8 cm).

    02/02/2014 Odgovorili ste i preporučili da pijete tinkturu Molluscia pallas i zbirku biljaka.

    Nakon drugog tečaja, osjećala sam se dobro.

    S velikim poštovanjem prema vama i vašem cijelom timu.

    23. svibnja 15 Tatiana

    Julia Evgenievna, dobro poslijepodne, Kako to učiniti, nadam se da je sve u redu!

    Vrlo vam je zahvalan za imenovani tretman - meni je puno bolje! Pijem čaj, kako ste registrirani (20. travnja) (umjesto Saussure ivolistoy dodati Agaricus), tinkture Red četkica Borovoy maternica od 8. svibnja. Panchikarmy učinili 11 puta, uzeti lakton na crijeva, Ginkgo biloba, Jeruzalem artičoke, Ovesol jetre, i svaki dan pijem zeleni smoothies. Počnem piti spirulinu.

    Nema zakašnjenja, upravo su završili čašice, a ovoga puta bolne su mjesečno, ali, kao i prije, nema crtež boli.

    Liječnički savjet

    loading...

    05/23/18 Lena

    Počnite s jednostavnim mjerama koje smanjuju intenzitet plime:

    -nositi labavo odijelo

    -podrška u stanu, osobito u spavaćoj sobi temperatura nije iznad 18 stupnjeva (klima uređaj)

    -Nosite jednoslojnu, po mogućnosti bijelu odjeću

    -Pijte puno čiste vode

    I počnite korekciju s metabolizmom masnoća:

    -1 tbsp. l. zdrobljena gljiva sipati 300,0 ml vode i kuhati s minimalnim kuhati za 20 minuta, stajati 3 sata, drenirati. Pijte 1-2 žlice. 4 puta dnevno. Tečaj 2 mjeseca.

    - 50,0 grama drobljenog korijena sipati 500,0 ml votke, inzistirati na tamnom mjestu za 3 tjedna, povremeno trešnje, soja. Pijte 25-30 kapi 3 puta dnevno. CURS-2 mjeseca.

    Korijen Tsimitsifugi mljevenje - prvi mehanički, a zatim kava za mljevenje.

    Jedite 1,0-1,5 grama tri puta dnevno 15 minuta prije jela. Operite toplom vodom. Cijena je 1,5 mjeseca.

    3. Prikupljanje bilja, istodobno

    1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

    4.Jodomarin 200. Jedite tabletu tijekom doručka. Cijena je 1,5 mjeseca.

    Ali ipak, ne možete isključiti povećanje funkcije štitnjače. Stoga donirati krv TTG i T4 St. i početi jodati samo s normalnim brojevima.

    Molim vas, držite me objavljeno, DOBRO JUHA!

    05/04/18 Elena

    Dobar dan popodne Julia Evgenievna, Hvala vam na imenovanju bilja. Imam nekoliko pitanja o liječenju. antibiotici prestali piti 7. dan. I odmah počela piti tinkturu propolisa (kvalitetnog).Mozhno ako umjesto suhog tinktura propolisa i piće Mogu li kombinirati propisao mješavinu bilja s metodama propolisa? Zato što su kupili bilje kamilica, cudweed, piskavica i početno slovo, ali ne Sinyuha i online previše. Što mogu zamijeniti ili tražiti plavkasto? Također želim spojiti Chagu. Ja ću naručiti. Htjela sam reći da posljednji put nisam navela sve bolesti. Osim onih o kojima je pisano postoji: česte vrtoglavice, vegetativno-vaskularni Distanov, tlak 110-80, ponekad 120-90, 100 do 80. Zabrinut sam da je razlika između gornjeg i donjeg smanjen, bolovima zglobova, postupno gubi sluh i vid, često orz godišnje do 10 puta. Pogledajte što još možete piti. I da li nema kontraindikacija za ono što je počelo prihvaćati. Stvarno se želim osjećati zdravo i ne želim stari tako brzo. Ja sam sada 50 let.Zhelayu ti svi najviše vrste, neka Svemogući vas držati. Stvarno se nadam vašem odgovoru.

    Da, tinktura od propolisa je moguća! Cyanosis, uz dobre umirujuće svojstva, uklanja žgaravicu. Ali možete zamijeniti Valerianov korijen, neće biti velikog grijeha)). I spojite Chagu. Agarpicus, žurno sam nazvao izvrsnu gljivičnu gljivicu Agarikus i planirala sam ga poslije Chage.

    Idemo predstaviti kolekciju u Tribulus terrestris, 1 žlica (vrlo trnovit voće s pažnjom!) I početi piti sok od mrkve 200,0 ml ujutro i navečer 100,0. On će očistiti posuđe.

    USPJEH, Lena i prije veze! :-)

    05/03/18 Jurij

    Dobro došli! Pomoć, molim vas, savjet. Što može pomoći biljkama u borbi protiv analnih pukotina i hemoroida? Više zabrinut je pukotina, a ne hemoroidi (to je u početnoj fazi i gotovo se ne smeta), a pukotina stari često krvari. Svijeće mogu pomoći tijekom trajanja njihove primjene. završili ste prihvatiti, i za nekoliko dana ponovo krvariti. Sposobni se nositi s ovim problemom7 Hvala!

    S bilo kojom ozljedom, oštećenjem bilo kojeg organa, dobiva se funkcionalni odmor. Oblaženje se primjenjuje i preporuča se ne ometati. Zatim se rana brzo učvršćuje i bez komplikacija. Zato je tako teško riješiti analnu pukotinu. Ali morate se riješiti:

    1. maksimalno olakšati čin defekacije

    - Prehrana usmjerena na dnevno, ili bolje, 2 jednoslojne stolice tekuće konzistencije

    Repce, rotkvica, rotkvica, kupus, jabuke, krastavci, mlade tikvice u obliku salata s obiljem biljnog ulja. Meso i ostali neprobavljivi proizvodi oštro ograničavaju; Nemojte pržiti, nego ispeći. Isključite rižu, tjesteninu, krumpir. Pijte sokove s pulpom do 1.0 litara dnevno i nužno su juhe - nagnuta juha, borska, solju. Puno je odvojena metoda čiste vode za piće.

    Čaj, kava, biti isključeni.

    -1 tbsp. l. zdrobljena gljiva sipati 300,0 ml vode i kuhati s minimalnim kuhati za 20 minuta, stajati 3 sata, drenirati. Pijte 25.0-30.0 ml 4 puta dnevno. Tečaj - 1 mjesec.

    Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

    - 1 tbsp. mješavina sipati 300,0 ml hladne pitke vode noću, donijeti ga kuhati ujutro i sipati termos za jedan sat i pol. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 1 mjesec.

    Nakon odmrzavanja, koristite mokro maramice, a zatim nježno operite područje Camomile infuzija i nanesite ulje za kuhanje oraha.

    Ulje-3 puta dnevno, a noću za obradu pukotine s mamijom od Mumiye:

    -5,0 g. Mumie se otopi u 1 žličicu. pitkom vodom (ne dodirujte se, otapa se 5 sati), zatim se smoli masu pomiješa sa 20,0-30,0 grama neutralne kreme ili piletine ili oraha. Prijavite se noću.

    Uz želje DOBRE LUKE, prije povezivanja!

    18.04.18 Alsou

    Julija Evgenievna, hvala. Imam 50 godina. Visina 158 cm, težina 68 kg. Dana 27. veljače 2017. izvršena je operacija za uklanjanje žučnog mjehura (laparoskopija). Nakon operacije, 5 mjeseci nije ozlijeđeno. U proteklih 9 mjeseci, uznemiren sam povremenim bolovima. Uglavnom na desnoj strani. Rijetko se povrijedi na lijevoj strani. Rezultati mojih testova za 6. travnja 2018:

    Analiza krvi: WBC-6,86; 3,73; NEU-LYM-2,23 mono- 0,773; 0,071; EOS-BASO-0,057; RBC-4.84; HGB-132; HCT-40,7; 84,2; MCV-MCH-27.2. MCHC-323, RDW-13.1, PLT-172. MPV-8.35;

    Analiza urina: Ne mogu prepoznati rukopis, liječnik je rekao dobro.

    Rezultat ultrazvučnog pregleda:

    Oblike jetre su oštre. Desni režanj nije povećan, debljina je 114 mm.

    Lijevi udio nije povećan, PZR 67 mm.

    Struktura je ujednačena, zbijena duž kanala.

    Echogenicnost je povećana, vodljivost zvuka umjereno je smanjena.

    Protokoli se ne proširuju.

    portalna vena 9 mm.

    Žučni mjehur je uklonjen, nema značajki.

    Gušterača ne povećava, glava je 31 mm, što je tijelo 16 mm, rep nije vizualizira (zbog nadutost) konture nepravilno, nejasno i difuzno nehomogeni strukturu.

    Selizenka veličine nisu povećane: 98 mm * 36mm, jednake ravnine, struktura je homogena.

    Osim toga, imam zatvor, dijagnozu dolichosigme. Leđa i lijevi nožni prst lijeva noga.

    Na lijevoj strani ciste su na bubrezima male veličine.

    Na ženskom dijelu stavili su endometriozu pa nisu mogli roditi drugo dijete.

    Tijekom protekla dva mjeseca, oporavila se za 5 kg.

    Reci mi što piti, zaista se nadam. Hvala vam! S poštovanjem, Alsu Halimova.

    Uzrok zatvora u dolichosigmi, sve je drugo - težina, hormonalni poremećaji. Moramo se postupno riješiti.

    Dok nema bilja, stavite svijeće s glicerinom i pijte do doručka, na prazan želudac 1 čaša tople vode; Jedite puno povrća, dok ne kuhate ili kuhajte (repa, kupus, mrkva, tikvice, bundeva itd.); napraviti masažu želuca i piti mješavine kiselih mlijeka - jogurti, jogurt, acidophilus, fermentirano mlijeko, kumis, itd.

    Zatim pridajemo biljke:

    1 Agaricus Odmah stavite tinkturu i pijte do praha:

    -1 tbsp. l. zdrobljena gljiva sipati 300,0 ml vode i kuhati s minimalnim kuhati za 20 minuta, stajati 3 sata, drenirati. Pijte 1-2 žlice. 4 puta dnevno. Tečaj 2 mjeseca.

    -10,0 g sjeckane gljive sipati 500,0 ml 40% alkohola, čvrsto zatvoriti i ostaviti na tamnom hladnom mjestu 3 tjedna Periodično tresti.

    Piti, ne razblažujući puno vode za 1 žličicu. triput na dan na prazan želudac. Dozu se može povećati osjećajem do 1 žlica. 3 puta dnevno. Tečaj 2 mjeseca.

    Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

    - 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

    3. Sprječavanje stvaranja kamenja u žučnim kanalima

    Redoviti tjubazhi, hrana 4 puta dnevno u jednom trenutku i za malo, bogato piće; ostvariva fizička aktivnost.

    Sa želje uspjeha, Alsou, sve najbolje!

    10.04.18 Tatiana

    Već sam vam uputio pitanje i želio bih navesti koji bi prekidi trebali biti između tečajeva uzimanja biljnih lijekova? Ponekad se javlja nervoza, ponekad postoji suhoća sluznice, nanosim ulje morske bikove. Možda ćete savjetovati nešto drugo? I drugo: Liječnik mi je postavio unaprijed za Calcemin, za prevenciju osteoporoze. Želio bih znati svoje mišljenje o učinkovitosti ovog lijeka i je li moguće zamijeniti ju sa biljem? možda nakon operacije i dalje trebam bilo kakve preventivne mjere? Hvala ti.

    MOJ PRVI PITANJE: 52 godine. Prije godinu dana bilo je operacija uklanjanja maternice s dodacima (više myoma 12 godina, krvarenje, anemija dugi niz godina), planirani zahvat. Prije operacije dvaput je uklonio polip: 12 godina prije operacije i za godinu dana. Sada se na desnoj strani pojavljuje osjećaj vuče, pojavio se u bolnici, liječnik je odgovorio da su to šivale. Sada ginekolog na ispitivanju provodi lemljenje. Redovito nakon operacije dijagnosticirajte: upalu i liječite ih. Prakticiranje joge prije i poslije operacije. Posjetim bazen, počeo sam trčati. Stolica je svakodnevno, slijedim. Htio bih se riješiti upala i prianjanja (jedan liječnik vjeruje da ništa strašno - mi ćemo liječiti, drugi liječi i ne smatra da je norma). U prijemu hormona, mišljenje liječnika nije isto tako jednoglasno: jedan liječnik imenovao je Angelik, drugi smatra da u 52 godine nije potrebno uzimati hormonsku nadomjesnu terapiju. Također ne želim uzeti homon, ali bih želio znati vaše mišljenje, možda s biljem i vitaminima kako bi podržao tijelo. Hvala ti.

    VAŠA ODGOVOR: Odgovor: Pozdrav! HRT treba Baza: valunge, suhoću sluznice intimnog, nervoze, lošeg sna, opće depresije. To jest, znakovi, iako ne sve, o padu razine estrogena. Očigledno, njihova je razina bila prilično visoka, ako još uvijek nemate svoj nedostatak ili ne pišete o njima. Odgovor na potrebu za HRT dati razinu hormona: FSH, LH, prolaktin, testosteron, estradiol. Navedite cijene za menopauzu. Sada možete započeti primati takve biljke: 1. Zbirka. Korijena: smellage - 1 žličica, Tribulus terrestris - 1 saussurea ivolistny - 1 des.l., zimzelena rotundifolia - 2, matičnjak - 1.5, voće Vitex sveta - 1 žličica, Sporysh - 2 Ravnomjerno mljeti travu na 2-3 mm, korijenje i voće na 3-5 mm, izmiješati. - 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji ispod poklopca 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100,0 ml 3 puta dnevno prije jela u malim gutljajima. Tečaj - 1,5 mjeseca. Iznosi su prema zadanim postavkama navedeni u žlicama. 2. Ako je razina estradiola niska, spojiti sigurno matičnu mliječ, po mogućnosti porijeklom smrznuti. 3. Prilijepljivost se jako raspadne. Savjetujem vam da se pilićima liječite na lokalnim ginekološkim lječilištima ili na profilu u Belovodiju. To možete učiniti kod kuće s blatom tamponi Eftipeloidami koriste Almag, i, naravno, ponavljati terapije održavanja svijeće Longidaza ili streptodornase. U ovom slučaju, svijeće se stavljaju jednom u 5 dana, dugo vremena. Bazen, gdje je lako prevladati zdjelične organe, zamijenio bih sa sobom sa travom od Staroslave. Vezeno u njima bilje, Borovaya uterus, Crvena četka) savršeno se nositi s upalom s konstantnom uporabom. Resursi su vrlo, jako puno, a hormoni jednostavno ne mogu podnijeti nikakve usporedbe! Nadam se da vam te informacije pomažu. Sve najbolje i sjajno, sve do veze! S poštovanjem, Julia Evgenievna

    Ako početi piti prvi odgovor dao u zbirci, i popio s dobrim ili prosječnim učincima, te su spremni ponoviti him- uzeti pauzu od 2 tjedna i ponoviti prijem.

    Nosite labavu odjeću i držite temperaturu u spavaćoj sobi ispod uobičajenih 3-4 stupnja. Ulje morskog bakalarnog ulja zamijenjeno je posebnim kremama - lubrikantima (reći će se pojaviti ljekarnik u ljekarni).

    Savjetujem vam da počnete uzimati Agaricus, da se kupate s izopštom.

    Možete uspješno primijeniti vitamin E, Aevit, pelud, ili matičnu mliječ - sve ovisi o težini umjetne menopauze.

    -1 tsp. slomiti gljiva sipati 100,0 ml vode i kuhati s minimalnim kuhati za 20 minuta, stajati 3 sata, ocijediti. Pijte 1-2 žlice. 4 puta dnevno. Tečaj 2 mjeseca.

    - 1 žlica s vrhom isjeckane Shikshi trave, sipati 500,0 ml vode u šalicu emajla, kuhati i kuhati na laganoj vatri točno 7 minuta. Ukloni, hladi. Travnjak iz bujona se ne čisti, držite juhu u hladnjaku. Dobro je ujutro baciti volumen od oko 150,0 ml, piti 2-3 gutljaja barem 5-7 puta na dan. Ponovite svakodnevno sve dok juha ne završi. Zatim ponovo istije istu sirovinu s 500,0 ml vode i kuhajte slično. Kuhajte juhu na taj način sve dok ne postane blijed (2-3 puta), a tek onda upotrijebite nove sirovine. Tečaj - 4 mjeseca bez odmora.

    3. Calcemin edvans - sve dok ne savjetujem. Dajte krvi vitaminu d i kalcij / kalij. Onda ćemo odlučiti.

    Ali, općenito, volio bih Wigantola, kapi pod jezikom.

    Sve najbolje, Tatyana, do veze!

    Anđela

    Dobar dan, Julia E., vrlo dobar poziv pišu o vama, hvala, ne poriču i pomogaete.u majku u 2016 rujan pronađen CR jednostavan MTZ utakmice s lijeve bronha, jetre i slezene

    Konzumiranje Reishi, Shiitake, meytake, Trutovik, agarika, arthrodires, karditseps, a nedavno je majka slomila bedrenu kost, imao operaciju, a zatim pronašao ascites, tekućina skuplja se 200-400ml, otrovi ne može uzeti previše loše od njih, test krvi -ROE-35, eritrociti, 3,24, 95-hemoglobin, leukociti-15.2; jako tražeći vašu pomoć i imenovanje. Moja majka ima 76 godina. Uvažavajući se vama i vašem osoblju!

    Suosjećam s tugom, Angela! Ako se ne približimo tradicionalnim jakim otrovima, idemo na drugi način:

    10,0 grama drobljenog suhog korijena sipati 0,5 litara 60% alkohola ili ljekarne Herboton i napuniti 14 dana. Pijte 1 žlicu otopljenu u 1/3 šalice vode, 3 puta dnevno, 30 minuta nakon jela. Tečaj - do 1-1,5 mjeseci.

    Ako tinktura ne ide, zamijenite ukusom korijena Tammusa:

    - 1 tsp slomiti suhe korijenje sipati 200.0 ml kipuće vode i pirjati u kipućoj vodenoj kupelji za 30 minuta. Ukloniti, inzistirati 10 minuta i napregnuti. Pijte jedan po jedan žlicu. 3 puta dnevno, 30 minuta nakon jela. Tečaj - 3 tjedna, pauze 2 tjedna i ponoviti.

    1. 1. Druga važna tinktura je Durnishnika ordinary, trgovački naziv Adenostop. U jutarnjim i večernjim satima kapajte 25 kapi po zbirci bilja.

    2. Prikupljanje bilja, istodobno

    Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

    - 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 2 mjeseca, promjena bilja.

    2.1. Veroshpiron, piti 1,3 i 5 dana u tjednu za 2 tablete ujutro; Subotom i nedjeljom - slobodno vrijeme.

    2.3. Sok od repe, piti 50,0 ml 3-4 puta na dan, staja 1 sat na hladnom mjestu. Cijena je 1,5 mjeseca.

    3. Lokalno S akumulacijom tekućine u abdomenu (ascites).

    Oblozi soli su vanjski. Napravite pravu količinu 10% -tne otopine morske soli, Standard-1: 10 (Otopiti 10,0 gr u 100,0 ml vruće vode ili 20,0 u 200,0 ml).

    Navlažite ubrus i popravite je, a NE zatvarajte ništa, 7-8 sati. Ocijedite dok se suši. Svakodnevno, 10 dana; razbiti 10 dana i ponoviti.

    Kada akumuliraju tekućinu u pleurima, krivulje soli su kontraindicirane!

    Obložena tinkturom Tamusa korijena. Tehnika je ista.

    4. Vodeni režim-ograničiti količinu tekućina pili dnevno na dnevni volumen dodijeljen urina; Zamijenite kalij klorid kalijevim kloridom i dodajte im hranu; dajte majci više začinskim biljem (muškatni oraščić, oregan, korijander, kurkuma, cimet, svježe zelje!

    27.03.18 Iza

    Pozdrav, htjela sam pitati da li je moguće miješati lišća sene i kore od krkavine za crijeva čišćenja i mršavljenje?) Ja samo imaju problema sa stolicom. Ne mogu ići cijeli tjedan, oprostite, većinom. Zato sam htjela očistiti crijeva uz pomoć ovih biljaka. Za odgovor unaprijed hvala)

    Prije svega, trebate razumjeti uzrok svog zatvora.

    U pravilu. to je nedostatak žuči i probavnih enzima, višak hrane "mrtvih" hrane - ravioli, vareniki, pečenje, slatko i masno; deficit svježeg povrća i voća. Počnite podešavanjem hrane i piti puno čiste vode.

    -1 tbsp. l. zdrobljena gljiva sipati 200,0 ml vode i kuhati s minimalnim kuhati za 20 minuta, stajati 3 sata, drenirati. Pijte 1-2 žlice. 4 puta dnevno, prije jela. Curs - 2 mjeseca

    Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

    - 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj 1,5-2 mjeseca.

    3. Tjubazhi i masaža zhivota.

    Uvjeravam vas, čak i 50% ovih preporuka pomoći će vam.

    22.03.18 Svetlana

    Imam 31 godine. Broj bradavica oštro se povećava, a bradavice rastu u velikom broju na trbuhu leđa i vratu. Na usnama, bijeli prištići na herpesu nisu slični. Moles oko tijela već je veoma s jedne strane, više od 100 komada. za posljednju polovicu godine njihov se broj povećao trostruko, a na suncu tijekom tog vremena nisam bio. zimsko vrijeme. Od bolesti, nodularni gušavost. gastritisa. Pitajte što trebate učiniti ili što biste trebali obraditi liječnicima.

    Prva stvar koju treba učiniti jest isključiti infekciju virusom herpes simplex (HPV) i humanim papiloma HPV-om. Nemojte gubiti vrijeme identifikacijom antitijela na ove viruse. Odmah obaviti PCR na DNA ovih virusa.

    Zatim trebate staviti jetru i probavu.

    -1 tbsp. l. zdrobljena gljiva sipati 300,0 ml vode i kuhati s minimalnim kuhati za 20 minuta, stajati 3 sata, drenirati. Pijte 1-2 žlice. 4 puta dnevno. Tečaj 2 mjeseca.

    -2 žlice smjesu sipati 500,0 ml hladne pitke vode za jedan sat, a zatim dovesti do kuhati. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijediti, stisnuti, dodati do 500,0 ml. Pijte prije doručka 200,0 ml., A 100,0 prije večere i večere. Tečaj 2 mjeseca.

    3. Ako se pronađe DNA virusa, potrebno je napraviti tinkturu antivirusne trave Lepidoptera kopeechnikovaya:

    Lagano isjeckajte biljku i ulijte votku 1: 5. Inzistirati 7-10 dana u mraku, napiti 15 do 20 kapi tri puta dnevno. Tečaj 3-4 tjedna, pauze 2 tjedna i ponoviti.

    Prehrana je vrlo važna. Izaberite sustav odgovarajuće hrane za sebe sa svježim, ne konzerviranim i nepročišćenim proizvodima; istovremeno isključujući kvasac i sve proizvode s njima, bijeli šećer; Koristite ispravne masti s visokim sadržajem PUFA i ispravno ih nanesite. Za 1 kg normalne težine se pretpostavlja od 0,7-1,0 gr. dan biljnog i životinjskog ulja. Omjer od 30%: 70%. Nemojte se bojati masti, ali nemojte reći; bojati se širenja.

    Pokušajte ne pržiti, nego pecite, pirjati, razbiti svježe povrće.

    5. Žlijezda treba ispitati. gušavost, skoro uvijek nedostatak joda u hrani, terenu; ili rezultat poremećenog metabolizma.

    Daj krv na hormone TTG i T4 St.

    Možda ćete morati dodati biljke s jodom. U međuvremenu, jesti cikle, dragun, orasi, morski kelj u salati, više plodova mora, lignje, itd.

    DOBRA LUKA i prije komunikacije!

    20.03.18. Tatiana

    Dobri den.Esli može mi reći što možemo potrošiti na ono bilje za liječenje? Dijete je 8 godina, često stradanm pinworms, neprestano svrbi stražnjica, grizući nokte znojne dlanove i stopala sooo puno vode teče ravno, ako počne raditi nešto, kao što je pisanje lekcije učiniti, a zatim tu su vodenaste mjehuriće početi obrađivati ​​sok od rusa, suši, ispucati kod na rukama postaje sve pukotine poput starca, počnem ulja, a ne puno prolaza i stalnim znojenje opet.

    Dijete ima opijenost! Osim činjenice da sam pati, zarazuje susjede u učionici, vi i svi članovi obitelji. Jajinje pinworms su čvrsto zalijepljene na sve površine koje ste dotaknuli, Tanya, ili sin!

    Stavite se u cipele drugih majki! Dijete bi trebalo liječiti samo zarazne i neprijateljske klice, antihelmintičke lijekove, kontrolne ispise.

    Osim toga, očito postoje lamblije, koje se često manifestiraju dermatitisom.

    Počnite s preparatima zaraznih bolesti i priložite biljnu zbirku:

    -1 dess. l. zdrobljena gljiva sipati 200,0 ml vode i kuhati s minimalnim kuhati za 20 minuta, stajati 3 sata, drenirati. Pijte 1-2 žlice. 4 puta dnevno. = Prije jela. Tečaj 2 mjeseca.

    Uzmi jednako, nasjeckajte.

    1 des.l. smjesu za 200,0 ml hladne pitke vode jedan sat, a zatim kuhati. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, stisnite, dodajte 200,0 ml. Pijte 50.0 ml 4 puta dnevno, prije jela. Tečaj 1,5-2 mjeseca.

    Nakon tretmana u stanu potrebno je dezinficirati - očistiti sve površine alkoholom; Zavjese i posteljina su hodali i učinili takvu profilaksu tjedno.

    Vama i djetetu smanjite nokte na nulu i noću, osim gustim gaćicama, zatvori anus s obrubom s navojem. Namočite ga unaprijed s češnjakom ili ricinusovim uljem.

    Nemojte zaboraviti na češljeve klistire:

    -2 klinčića inzistirati na noć u 100.0 ml mlijeka.

    Postupak se treba provesti tek nakon odmrzavanja ili klizme za čišćenje, inače će otopina iscjeljivanja izliti.

    Topla infuzija u količini od 50,0 ml za biranje u gumenu krušku istog kapaciteta i unijeti rektalno. Nakon postupka, potrebno je držati položaj koljena koljena 15 minuta, tako da otopina ne istječe. Ocijenite 8-10 dnevno.

    Budite budni! DOBRA UŽITAK!

    18.03.19 Tatiana

    Pozdrav dragi Julia Evgenijeva! Vraćajući se na vas za pomoć, ja sam 50 godina, visina 1,60, težina 66 kg.Nedavno prošao uzi zaključak: maternica je pravilno postavljen, granice su glatke i jasne konture, oblik nepravilan, povećanu duljinu veličina 87mm, 85mm prednji - stražnji, 90mmshirina. Ehogennost myometrium prosjek, ehostruktura neujednačena. Prednji i stražnji zidovi maternice lotsiruyuts multiple hipoehogene tvorba postavljen intersticijski od 10 mm do 35 mm, s povećanjem tsentripetalnym Dimenzije 16 mm i 12 mm. Endometrija je 7,7 mm, granice su čiste. Ehostruktura nije promijenjena, odgovara fazi ciklusa. Šupljina maternice nije proširena, čvorovi su deformirani. Cervix: određeni, dimenzije 33x26mm. Ehostruktura se promijenila zbog anehnogenous inclusions do 5mm. Endocervix 2mm, struktura je ujednačena. Pravo jajnika: definira granice su glatke i jasne konture, dimenzije ne uvelichiny 22x14x20mm (ob.3,79sm3).Ehostruktura nije promijenilo. Folikularni aparat nije izražen. Lijevo jajnika: vizualizirano. Dimenzije konture povećane Točne dimenzije povećala dužina 34mm, širine 36 mm, debljine 37mm (ob..24,42sm3). Ehostruktura se promijenila zbog anaehonogene veličine mreže veličine 30x25mm. Folikularni aparat nije ekspresiran cista žutog tijela?). Patološke formacije u šupljini male zdjelice nisu određene. Vlakna male zdjelice se ne mijenjaju ešoskopski. Limfni čvorovi male zdjelice ne povećavaju se. Slobodna tekućina nije otkrivena. Zaključak: Višestruki miomi s prisutnošću submucoznog čvora. ciste lijevog jajnika. Liječnik je udaljeniji od maternice. Ja stvarno ne želim pristati na takvu operaciju. Imam samo porođaj, nije bilo pobačaja. Evo moja analiza TTG - 1,57 (0,35-4,94), slobodan T4 - 13,04 (9,01-19,05), slobodni T3 - 3,97 (2,63-5,70); Anti-TPO-127.61 (

    28.02.18 Tatiana

    Dobar dan! Imam 51 godine. Imam 22-godišnju trijadu astme, alergiju i polipa nosa. tijekom cijele godine alergije, što liječnici ne znaju, to je jasno da je lijek s aspirinom.Poslednie 2 godine ne uzeti tabletu uopće astme u remisiji, ali mučen polipa. Tijekom ovih godina napravio sam 18 operacija, posljednja je bila godina i prije 9 mjeseci. Ovdje i sada, opet se pripremao za operaciju. Ne želim to učiniti, ali želim disati. Oprala sam nos s vodom i solom, ispila Mumiyo i tuya ulje. Na rusa allergiya.Esche imaju kamence (male 4-2 i dva 2.4mm) također treba reći udalyat.Muchayus žgaravica gastritisa, ali ezofagitis. Savjetujte se da možete piti da prestanete uzgoj polipa. Hvala.

    Možete pokušati, ali rizik od izazivanja alergija je visok. Stoga uvijek pokušajte probati bilo koji novi lijek, posebno travu. Ali kladio bih se na hranu. Preciznije, njegova odsutnost. Ako želite radikalno gurnuti temu, savjetujem vam liječenje gladovanja. U pravilu, to uvelike olakšava resorpciju benignih tumora. Ako to nije moguće, eliminacijska dijeta. Pročitajte o tome, prihvatite ga ili ne prihvatite. Ali, u svakom slučaju, potpuno razmotrite svoju tablicu.

    -1 tbsp. l. zdrobljena gljiva sipati 300,0 ml vode i kuhati s minimalnim kuhati za 20 minuta, stajati 3 sata, drenirati. Pijte 1-2 žlice. 4 puta dnevno. Tečaj 2 mjeseca.

    2. Prikupljanje bilja za oralnu primjenu

    Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

    - 2 žlice smjesu sipati 500,0 ml hladne pitke vode noću, a ujutro donijeti kuhati. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 5 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijediti, stisnuti, dodati do 500,0 ml. Pijte 200.0 ml ujutro, na prazan želudac; i 100,0 prije ručka i večere. Tečaj od 2 mjeseca.

    -25,0 gr. ljekovitog bilja 250 ml maslina, ili ulje od lanenog ulja, da se u kipuću vodenu kupelj kuhati 1 sat i 2 sata kako bi inzistirao, čvrsto omotan. Procijedite, pohranite na tamnom hladnom mjestu.

    Pijte 1 tsp. u položaju odmora, nakon svakog obroka.

    3.1. Pokušajmo kameno ulje - za ispiranje otopinom 1,0 g / 1,0 litara. Svakodnevno isperite s najmanje 70,0 ml dobro filtrirane otopine. Prokleti 1-2 tjedna.

    Sok od alpskog ciklamenskog gomolja Prije konzumiranja ekstrakta sok, kombinirajte 1: 2: 1 s Sokom Kalanchoe i Aloe. Kapanje 2-3 kapi u svaku nosnicu 3-4 puta dnevno. Cursus 2 tjedna.

    Pripremite izvarak male količine jednog od trave i vode, umočite esencije od prirodnih materijala i siguran za jedan sat u sredini s unutarnje strane podlaktice. Odsutnost crvenila, oteklina, svrbež - poziv na sigurnu uporabu i obrnuto.

    USPJEH, Tatjana i rješavanje problema!

    Olga, 02/16/18

    Bok Ja stvarno trebam pomoć u liječenju endometrioidnih cista jajnika, čašice i čvora u štitnjači, utikača u grlu.

    29 godina, visina - 173, težina - 65. Trudnoća, nema pobačaja. mjesečno je počelo na 13-14 godina. Do 17-18 problema s njima nisu. Tada je ciklus počeo lomiti (do 45 dana). Propisana diana 35. Vidjela sam 1,5 godina. Prijenos normalno. Nakon nekog vremena nakon otkazivanja, započeli su problemi s ciklusom, pijenje vitamina A, E, C. Ciklus nije osobito trpio 30-38 dana. Menstruacijska razdoblja su prosječno obilato, ugrušci, bolni. Mislio sam da je normalno.

    Pallor, modrice pod očima, umor, nervozna uzbuđenja, zamrzavanje, modrice na nogama, mala vaskularna mreža. Koliko sam godina živio s anenheimom, ne znam, očito - puno. Učenikov test u mraku sa svjetlom pokazuje kontrakcije učenika (adrenalne?). vdd (postao je bolji nakon skupine B, magnezija, selena), hipotoničan. Qigong je puno pomogao vratu, prošao glavobolje, smanjio meteozavisimost.

    Svakog sam dana obratio asane i nekoliko poza iz joge i pilata, pokušavam hodati. Ja radim disanje, qigong.

    Sada spavam 10-12 sati. anemija? Ili daju biljke tako?). Uvijek sam htio spavati puno.

    Povijest cista Ciste jajnika - recidiva. Po prvi put su otkrili i upravljali u 2015. Endometrioza je bila opsežna, au peritoneumu, a na mjehuru bile su i adhezije. Odrastao je vrlo brzo - 4 mjeseca ciste su se povećale dvostruko. Bolovi s menstruacijom bili su vrlo jaki. Temperatura je bila oko godinu i pol i imala sam 37,2. Nakon operacije, 3 mjeseca zolodeksa. Nakon toga, ciklus se oporavio brzo, bio je bolan, bilo je bubuljica prije mjesečnog 3-5 dana. Svakih 3 mjeseca pregledao me liječnik - sve je bilo čisto.

    U ožujku 2017. ciklus je preskočio vrlo snažno - mjesečno je bio u veljači, a nekako je u travnju doživio bol. Otišao sam uzi u lipnju 2017. - bilo je 3 mala cista - 13x11, 10 i 9 mm smještene na rubu jajnika, koje su u mjesec dana postale dvije velike 20x13 mm i 26x17. Tijekom menstruacije s urination i defecation je bilo bol, zimice, proljev. Gori, crvanje boli bilo je u jajniku i cijelom maternici. Za 2 tjedna prije menstruacije doživio je ozbiljnu iscrpljenost i pospanost.

    Od srpnja do studenog započeo sam ovaj tretman:

    Serrapeptaza 40,000 SPU i 120,000

    Indol-3-karbinol 1,2 g sipped jetre, ali još uvijek vidio

    Ekstrakt zelenog čaja 500 mg

    Magnezij + kalcij (500 mg i 1000 mg)

    Vinska ulja jaglaca 1300 mg

    D-glukurat kalcij 1 g kolina + inozitol 250 i 250 mg

    Skupina vitamina B, C, A, E

    Željezo (feritin je bio 13, podignut na 40) Chaga (insistirao je u termos, pio na prazan želudac 1 čašu 2-3 puta dnevno)

    Vanadij + krom 1 mg i 200 ug

    3 tjedna se pridržavao autoimunološki protokol, a zatim prebacio na paleo-dijetu. Isključeni šećer, mliječni proizvodi, gluten, sve žitarice, začini (ne jedem nekoliko godina zbog nadutosti). Ne jedem crveno meso za 5-7 godina. Jedu piletinu, puricu, u zimskom slaninu. Prije toga, gorko se nije svidjelo i od crnog papra oteklo. Sada jedem s užitkom, ali uglavnom gorčastom crvenom paprom. Čaj Pijem ponekad zelena, jasmina. Kava i alkohol ne piju.

    U srpnju i kolovozu, na samom početku sline, uzeo sam kolekciju Camomile Mamata Valerian, tako da je menstruacija započela unutar 3-5 dana uz smanjenje boli i bez odgađanja. Prilikom mokrenja i defekacije prestao je bol, zimica i proljev. Iscrpljenost i pospanost su otišli nakon uzimanja željeza. Prije sam svijeće s medom, sada Sasherom medom - od endometrioze, s Chagom, s kanalom. 10 dana neposredno nakon završetka menstruacije. Ciklus je postao redovan - 1. dan dolaze.

    Do studenoga nije bilo masti, mjesečne su postale bezbolne. Trajao je 5 dana. Kamionska juha Chamomile Valerian nije prihvaćena od rujna. U studenom, postupno počeo dodavati mliječne proizvode, tu je slatko.

    Iz financijskih razloga prešao sam na travu. Vidio je prvi tjedan Borovaja uterus 1 ch.l. čaša vode 3 puta dnevno, drugi tjedan Crvena četkica, treći tjedan Zimolyubka.

    U studenom su pronašli mastopatiju i malu cistu u lijevoj dojci (na lijevoj jajničkoj cisti). Moja prsa nikad nisu ozlijeđena, malo sam se nadmudrila.

    Počeo sam piti DIM, jimnemu, laneno ulje, zeleni čaj, vitamin e, itd. Nisam pio Vitex, večer jaglacno ulje, taurin, d-glukurat kalcija. Stavio sam zalogaj na prsa svaki drugi dan.

    U prosincu je potpuno uništila prehranu, koja se vratila na način prehrane, koji je bio održan cijeli svoj život prije. Neposredno snažne boli počele su s mjesečnom mrljom, potrebno je izvarenje. Ponovno sam se vratio na paleo-dijetu.

    U siječnju sam pokušao piti Boromus i crvenu četku zajedno - žučna kesica je jako loša. Bol je uklonila puno vode s limunom i ležala na toplini na desnoj strani. Zimovanje je počelo piti tjedan dana prije očekivanog mjeseca (10 dana uopće nije pilo bilje).

    U veljači je postojao žubor od 4 dana, pio juhu, bol se smanjio s menstruacijskim razdobljem, ali je ipak bila jaka. Bolest samo cerviks s kontrakcije. Prije toga, bol je trajao oko 2 dana, a sada je prošlo za 12 sati. Uzi je pokazao porast cisti: 30x26 i 25x21. Liječnik pod sumnjom napisao je još jedan endometrioid 10 mm. U uterus i desni jajnici su u redu.

    Dojka je postala vrlo meka, ali u njoj se osjećaju neke ne baš guste stvari. Mogu nestati i pojaviti se tijekom dana.

    Shema sada: Cetraria od Islanda - 1 tbsp. l. čašu vode 30 minuta prije jela

    Želim dodati parmeliju i cladoniju. Chaga - 2-3 čaše tijekom dana. Sabelnik - 2 tsp. za 3 čaše vode tijekom obroka Borovaya uterus - 1 tbsp. l. na staklo dok jede

    Angelica - 2 tbsp. l. za 3 čaše vode nakon jela Zimolyubka - 1 tbsp. l. staklo u vrijeme kuhanja zajedno s Borovoj uterusom

    Ulje noćurka 3900 mg (3 tablete dnevno uz obroke)

    Ulje lanenog ulja 3000 mg (3 tablete dnevno uz hranu)

    Wit d - 10 000 IU (s hranom)

    Dim - 250 mg (s hranom)

    Zeleni čaj 725 mg (bez hrane)

    Dim i zeleni čaj završit će ovaj mjesec

    Moje dodatne patologije:

    2 godine mučili su faringitis i tonzilitis. angina nije, antibiotici nisu pili, ozlijeđeni 3-4 puta godišnje. Gotovo stalno osjećaju se hladno u prsnom području. Povećana je tijekom odvajanja gnojnih utikača. U lipnju sam popio 6 tableta Pau de Arca. Mjesec i pol dana zubna žlijezda je potpuno prolazila. Ona je prestala piti zbog bolova u jetri. U grlu su imali samo čepovi i hladno. Nakon nekoliko mjeseci Chage, hladnoća prošla, prometne gužve su još uvijek bile tamo, samo šest puta za šest mjeseci - bilo je malo hladno i sneezing. U razdoblju od 2012. do 14, rinitis je bio vrlo čest i teški, grlobolja, groznica, kašalj). U 12 godina, 4 mjeseca, bio sam bolesnik svaka 2 tjedna (bio je povezan s radom). Bilo je prije i sada je bijela prevlaka na jeziku ponekad svijetlo narančasta u sredini. Od Pau de Arco prođe, a onda se ponovno pojavio. Predao je usjeva streptokoka, stafilokok - ništa.

    Prije 5-6 godina pronašli su čvor u štitnjači i ait. Protutijela tijekom tog vremena nisu se povećala iznad 200, nisu pale ispod 90, mjesto ne raste, punk nije pokazao ništa krivično. Svake godine provjerava. Očito, blaga hipotireoza, slučajno, bila je razdoblja. Od kolovoza 2017 TTG 1,94, T3 besplatno 3,8, T4 14,4. Razina T4 5 godina nije se promijenila.

    U dobi od 6 godina imao je hepatitis A, izliječio ga vrlo dobro. Do 25 godina jetra nije provjeravala i nije se žalila. Kad su pronašli endometriozu, provjerio sam jetru. Ona i žučni kamen bili su u strašnom stanju. ustajalo žuči, pahuljice, veliki broj cista, vrlo masnu kosu, zatvor 2-3 dana. Pila je soje lecitin i alfa-lipoična kiselina. Bile je izvrsno, u jetri ima 4 ciste. Mnoge mole oko tijela, mijenjaju boju, nestaju i pojavljuju se. Ne pate od opstipacije. Pronašli su cistu u bubrezima (prije nego što ih nikad nisu provjerili). cistitis, itd. nije. Kolesterol 4.58

    Za srpanj 2017. inzulin na praznom želucu 7. Za godinu i pol dana prije toga - 5.6. Nije bilo problema sa šećerom (to sam učinio nekoliko puta u školskim godinama). Osjećaj gladi i sitosti u meni se jako promijenio nakon promjene prehrane. Povremeno preskačem večeru ili ne jedem 5 sati - želim laganu izgladnjivanje. Puno sam povrća i voća. Jela sam 5 puta dnevno, gladna svaka 2-3 sata.

    Mama cijeli život bila je bolna i vrlo bogata mjesečno. Nije bilo problema s prsima. U dobi od 42 godine imala je endometrioidnu cistu, željela je operaciju, nije mnogo rasti, liječila ga je biolog. Dijagnoza su potvrdila mnogi stručnjaci. Moja terapija je vrlo slična njoj, ali dobila joj je poseban gel. Nemam ga. Kod roditelja i djedova i baka od šećerne bolesti, problemi s shchitovidkoj, rak nije bio i nije prisutan. Jedna od baka nije mogla zatrudnjeti dugo vremena, a zatim je učinila mnogo pobačaja.

    1. Zašto je tako poželjno spavati i što učiniti s njom?

    Ja mogu ići na 4 ustajati na 12 i osjećam se sjajno. Ako idem u krevet na 11-12, a onda na 7-8, teško se usuđujem, ponekad spavam do 12 dana.

    2. Durnushnik, mlječika Pallas i kleka sama bojala piti (oni su otrovne), adaptogena gotovo svi ne mogu zbog AIT, kao što su slatki, gljiva reishi, maitake, kardiseps, shiitake, agarika) previše strah - ne postoji informacija koja može biti samo Chagga. Je li to tako?

    3. Osjećam da mi je mnogo lakše, ali nema dovoljno ciste za uklanjanje. Što trebam dodati?

    Vi, Olya, u osnovi dajte prednost prehrambenim dodatcima i tretirani prema shemama koje preporučuju umreženi liječnici, očito. Nemojte zanemariti savjete biljara, a imate poboljšanja! Ali postoje i zablude. Jedan od njih je odbacivanje crvenog mesa. Ali ova vrsta mesa pomaže povećati hemoglobin, ponekad feritin.

    Druga i najvažnija zabluda nije adaptogens zbog ayt.

    Neću raspravljati, vi morate čitati teoriju ruskog znanstvenika Lazarev nespecifične otpornosti organizma. I ne brkati Echinacea purpurea zabranjene u reumatskim bolestima, s adaptogenvmi- shenem ginseng, Rhodiola rosea, Red Četka, eleutherococcus senticosus, Maral korijena; i tako dalje, i tako dalje.

    Praktično svi sistemske autoimune bolesti (glomerulonefritis, reumatoidni artritis, lupus eritematosus, dermatomiozitis, skleroderma) Adaptogens produžili vijek ljudi. Ait nikada nije rangiran kao sustavna autoimuna bolest. Štoviše, razina protutijela je niska i povezana s gljivicom u grlu. Tretirajte grlo s ispiranjem Calendula, Kadulja; streptokokni bakteriofag.

    Evo još jedne zablude. Bojite se gljiva, ali pijete Chagi. Možete koristiti cijeli spektar gljiva, osobito Reishi gljiva. Uobičajeni cocklebur, Euphorbia pallas i Drok bojenje apsolutno su bezopasni pri točnom receptu. Sada ti ne trebaju, po mom mišljenju. Možete otići do tinkture Palače mliječne kosti, završavajući prijem Indola.

    Ili sada koristite tinkturu za lokalnu uporabu.

    Ali glavni čimbenik vašeg oporavka, nakon svega, je prehrana i način života.

    Želiš spavati, jer si sova; ili ste pali feritin, ili se antitijela na TPO povećala.

    Potrebno je pojasniti ovo i nastaviti liječiti, odabirom svog glavnog mentora.

    Sretno, Olga i sve najbolje!

    Irina, 02.05.18

    Pozdrav, dragi liječnik! U majci je dijagnosticirana kronična B limfocitna leukemija 2014. godine. Nisam bolest u toj godini. Slučajno sam doznao o bolesti, nakon što sam se okupio na odmoru u sanatoriju (Saki grad). U 2012. godini, u općem testu krvi, leukociti su već bili 34 ^ 10 ^ 9 / l. Sada moja majka ima 77 godina. Kemoterapija još nije učinjena, samo je promatrao liječnik. KLA na 29/01/18 z: 119 Hemoglobin g / dl, leukociti 90.79 * 10 ^ 9 / L, limfociti 72.63 * 10 ^ 9 / L, trombociti 150 ^ 10 ^ 9 / l, segmentirano 5% 0 ubod % prolimfo cytes 5% VE 4, neutrofili 4,54 ^ 10 ^ 9 / l 9.08 monociti * 10 ^ 9 / l, glukoza 4,62 mmol / l., mokraćna kiselina, 398 mmol / l (150 350). Na noćno znojenje, umor je bio teži svrbež, koji se uklanjaju neki hormonski (liječnik imenovan kapaljka), vrlo bolan leđa i kosti. Od 02.07.17. Američki limfni čvorovi: 1) i submandibularne l / y s lijeve i desne strane 12 * 5 mm jugularnoj 16 * 5 na obje strane, glatke konture, jasnim, echogenicity sniženim; 2) skupina aksilarnu l / pravo vrijeme za 30 * 8 mm, ostavi na 22 * ​​11 mm, jajolikog oblika, konture glatka, homogena ehostruktura; echogenicnost je povećana, kortikalni sloj je nerazrijeđen; 3) skupina slabine l / y na pravo 22 x 4 mm, s lijeva na 25 * 8 mm jajolikog oblika, konture glatka, homogena ehostruktura; povećan echogenicity, korteks istonchen.Zaklyuchenie ultrazvuk slika benigni vratu limfni adenopatiju, masne involucije aksilarne i Slabinski limfni čvorovi. Slezena u normalnom rasponu, u slezeni vrata lotsiruetsja izoehogennoe zaobljenim izobrazbi 14 x 9 mm i ima glatke, jasne konture. Jetra su unutar normalnih granica. CT još nije učinjen. Mama je tinktura Sabelnik (korijenje), juha kukova i borovu pelud. Reci mi, molim vas, kako se hemoglobin i trombociti mogu podići? Savjetuje se s nekoliko liječnika. Jedna kaže da je glavna stvar koja ne pada trombocita, te slezena nije povećana, a drugi s leukocitima -60 ^ 10 ^ 9 / L imati kemiju delat.Sobiraemsya ide u Monici. Želi odgoditi kemoterapije, vrlo zabrinut o mojoj majci, ona će je odvesti, jer prianja za početak sve virusne i bakterijske infekcije. I više nego što je moguće izliječiti brzinomjer? Pomoć, molim. Bit ću vam vrlo zahvalan na odgovoru. Hvala unaprijed i Bog vam daje zdravlje! S poštovanjem, Irina.

    Mislim da je sada potrebno provesti aktivnu profilaksu relapsa. Već se nisu pojavili zreli oblici limfocita i ukupan broj leukocita je porastao. Pokušajmo učiniti bez kemoterapije:

    1. Tinktura korijena Euphorbia pallasa

    -20,0 gr. zdrobljeni korijen sipati 400,0 40% alkohola za 2 tjedna.

    Tresti 1 put u dva dana. Procijedite i pijte prema shemi "Gorka".

    Počnite s 1 kapi 3 puta dnevno prije jela, doziranje s kapaljkom za oči. Za kapanje u 50,0 ml vode.

    Svakog dana morate dodati 1 kap na prijem i doći ovamo, do 20 kapi 3 puta dnevno. Počnite sljedeći dan, započnite s redukcijom i uklonite 1 kapu sa svakog prijema. Tečaj je završen na 1 kapi, uzeti tri puta dnevno. Odmorite se 14 dana, ako je potrebno ponovite stazu.

    Tijekom pripreme tinkture, bez gubitka vremena, počnite uzimati Agaricus:

    -1 tbsp. l. zdrobljena gljiva sipati 200,0 ml vode i kuhati s minimalnim kuhati za 20 minuta, stajati 3 sata, drenirati. Pijte 1 tbsp4 puta dnevno 15 minuta prije jela. Tečaj 2 tjedna.

    Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. - na početku mehanički do malih komada, zatim na aparat za kavu; ravnomjerno miješati. Trava bez doze treba uzeti sa žlicom.

    - 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela. Tečaj od 1,5 do 2 mjeseca.

    2.1. Gemodietu (jelo od jetre, ACCA SELLOWIANA 2-3 stvari na dan, morske ribe, orasi, sok od nara, mrkva, repa, kopriva) uskladiti s sirup Aloe sa željezom.

    Pomiješajte tinkturu korijena Pallas Euphorbia s ricinusovim uljem 1: 0,5 i dodajte 10 kapi Lymphomyosota na 50,0 ml smjese.

    Nanesite bez pritiska dva puta dnevno tijekom 3 tjedna i pratite gustoću i veličinu limfnih čvorova.

    Kontrola HOK-a svakih 14 dana!

    Imam i pitanje, zanima li vas liječenje AIDS-om? Sve ovisi o stadiju procesa. Ali oni počinju antiretrovirusnom terapijom s posebnim lijekovima.

    Čuvaj me, Ira. Vaš kod je GEM prije veze!

    12/19/17 Elena

    Dobro došli! Za mene 34 godine, težina - 53 kg (uvijek je 55 kg).

    hipertireoza. Ultrazvuk: hiperplazija i strukturne promjene u štitnjači. TTG vrlo nisko (oprostiti ili izgovor, ne mogu točno pisati, analize kod liječnika).

    Endokrinolog imenovan Tyrosola i inderal, zabranjen plodovi mora, soli s dodatkom joda i jod učiniti mesh (iako sam prije svega nije učinio).

    Ali nakon uzimanja tableta, nakon 10 minuta, počinjem pojesti bol u trbuhu i vratiti je. Postupno je prestao uzimati, pronašao je vašu web-lokaciju. Sada 3 tjedna pijem Agaricus, tri puta dnevno za 1/3 šalice. Napadi tahikardije (150 udaraca) prestali su, ali 97-106 još uvijek drže.

    Uz tahikardiju i neznatan gubitak težine, nema pritužbi. Recite mi, mogu li uzeti tinkturu korijena Lapchatka bijele nakon pauze, ako je jod visok? Može li ozokerite utjecati na zdravlje štitne žlijezde, budući da radim u medicinskoj ustanovi koja nema kapuljaču. Miris je jak, osobito ljeti, jer je prije uređaja na ovo mjesto sve bilo u redu. Ja ću biti vrlo zahvalan za odgovor. Doviđenja.

    Vrlo ste u opasnosti! Agarikus Vi, očigledno, s nečim zbunjenim, nema tireostatskih ili antiaritmičkih svojstava. Ako ostane tahikardija, pijte Anaprilin i počnite s 5 mg dvaput dnevno.

    1. Započnite barem prijem tinktura gloga krvi-crvena, 30 kapi tri puta dnevno, kako bi se stabilizirati rad srca do 80 otkucaja u minuti, i ništa više.

    Kombinirajte tinkturu s Anaprilinom.

    2. Počnite primati tinkturu korijena bijele Lapchatka, 1 tsp. 2-3 puta dnevno.

    I točno nakon 2 tjedna, donirajte krv hormonima: TTG, T4, T3, ukupno i protutijela na TTG (RTG).

    Analize stižu u vaše ruke. Moguće je u bilo kojem plaćenom laboratoriju.

    Radite li u fotelji? Tada će vam biti veća vjerojatnost da će vam biti štetne zbog visokofrekventnih struja i drugih postupaka vezanih uz elektroterapiju.

    Lena, slušajte ili kucajte svog endokrinologa barem za analizu.

    12/13/17 Natalya

    Dobar dan, ali kakav savjet možete dati biljci za čišćenje jetre, žučnih kanala?

    Od 2010. godine žučni mjehur je uklonjen zbog kamenja. Imam 41 godine. Nakon uklanjanja, povremeno pijem spreman za jetra, kemičar. Hvala unaprijed.

    U vašim hepatičnim zbirkama s vremena na vrijeme treba postojati Tansy običan, koji ima najsvestraniji učinak. Ponekad uključite Dymyanka i gotovo uvijek - obični kolač. Ljekovito bilje je sjajno, ali ima i gljiva koje se vjerojatno neće podnijeti bilju. Umjesto toga, naprotiv.

    - 1 tbsp. l. slomiti gljiva sipati 300,0 ml vode i kuhati s minimalnim kuhati za 20 minuta. Inzistirati na 3 sata, ocijediti. Pijte 2 žlice. 20 minuta prije jela, 4 puta dnevno. Tečaj - 2 mjeseca.

    U principu, to je dovoljno, ali s nadutosti, nestabilnom stolicom i nelagodom, možete pridodati malu naknadu:

    Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. Prvo mehanički do malih komada, a zatim na aparat za kavu. Ravnomjerno promiješati.

    - 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji ispod poklopca 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela, u malim gutljajima. Tečaj - 1,5 mjeseca. Biljke bez doza treba uzeti sa žlicama.

    Ja ću biti zahvalan za povratne informacije!

    USPJEŠNOSTI i dolazak!

    11/16/17 Nadam se

    Dobro došli! Za mene 41 godina, visina tijela - 167 sm, težina - 93 kg.

    Savjetujte, molimo, što biljke poduzeti za liječenje polipa u šupljini maternice. Dao sam krvne testove za spolne hormone i hormone štitnjače. Sve u granicama norme.

    Često imam katarhalne bolesti, kronični tonzilitis, upalu ždrijela i bronhitis. Ipak, kod mene vdd, atrofični gastritis, osteoartritis, osteochondrosis. Ultrazvuk trbušnih organa pokazuje eokonsku suspenziju u žučni mjehur. S obzirom na makularnu degeneraciju.

    Ima mnogo problema, Nadia. I nećemo riješiti sve odjednom, ali počet ćemo s važnim, razlikovati ćemo se i kompatibilno s fitoprofomom i fungomoterapijom.

    Kako se ne bi odmah svađao, napisat ću glavnu preporuku na samom kraju pisma. )))

    Važno - to je imunitet, bez sumnje.

    - 10,0 g sjeckane gljive sipati 500,0 ml 40% alkohola, dobro zatvoriti i ostaviti na tamnom hladnom mjestu 3 tjedna. Povremeno se tresti.

    Pijte, razrijedite s malom količinom vode, 1 tsp. triput na dan na prazan želudac. Dozu se može povećati dobrobiti na 1 žlicu. 3 puta dnevno.

    Ravnomjerno isjeckajte travu i voće na 2-3 mm, korijenje do 3-5 mm. Prvo mehanički, na male dijelove, a zatim na aparat za kavu. Ravnomjerno promiješati.

    - 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji ispod poklopca 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela, u malim gutljajima. Tečaj - 2 mjeseca.

    Iznosi su prema zadanim postavkama navedeni u žlicama.

    - 30,0 g suhe praškaste trave Čistač ulije 1,0 litru kipuće vode, inzistiraj na 3 sata, naprezanje i korištenje za navodnjavanje.

    Potrebno je 100,0 ml tople otopine. Dopisati po svim pravilima, punjenje otopine štrcaljkom ili gumenom kruškom volumena 200,0 ml. Lezite u kadi, bacajte noge na stranu (u pozi žene u porodu) i uđite u otopinu u dijelovima, držeći svaki za 1-2 minuta. Na kraju postupka, potopite vatu od pamučne gaze i stavite je preko noći.

    Navodnjavanje se vrši s bilo kojeg dana ciklusa, 10 puta. Ponovite sljedeći ciklus.

    I što je najvažnije. Moramo se pokušati riješiti dodatnih kilograma vrlo postupno. To će pomoći Agaricusu, pravilnoj prehrani i izvedivoj vježbi.

    11.13.17 Novi roman

    Bok Pitam vašu pomoć u liječenju moje majke. Ona je 54 godina, visina - 163 cm, težina - 60 kg. Priča je ovo: prije 2 godine dobila je strujni udar (220 V). Svijest nije izgubila, opekline nisu bile, malo je povrijedilo ruke, ali nije mnogo toga izdala.

    Evo najnovijih rezultata ispitivanja.

    Primarni Dijagnoza: reumatoidni artritis, poliartritis, uglavnom utječu zglobova ruke, stopala, koljena, ramena zglobova, aktivna faza je aktivnost točki 2. seronegativnog, R-faza..

    Komplikacije: PPS 1-2 tbsp.

    Istodobno: miokardijifibroza mješovitog podrijetla. Sinus tahikardija. CH 1 tbsp.

    Istraživanja: AD 110/70 mm Hg.

    AD 140/80 mm.st.

    UAC Hb-159; Er je 5,6; L je 7,3; ESR - 30 mm; e 1% n 2% sa 64% l 30% m 3%

    Šećer u krvi - 4,7 mmol

    Protrombinski indeks 88%

    Tot. protein - 77,4 g / l; bilirubin - 13,2; VLP - 44 jedinica; timol - 10.0; AST - 24, ALT - 29; seromucoidi - 0,234 jedinice; CRP - 24; reumatoidni faktor (-); urea - 5,5 mmol; dušika uree - 2.5 mmol; preostali dušik je 18,4; kreatinin (-); trombotest - 18,0; PTC - 24; RTI-92%; APTTV - 57; fibrinogen - 3,33; fibrinogen B (-)

    OAM u 1014 solo. protein - šećer - acet (-); L 1-5; Ep 4-8.

    Urin Nechiporenko L - 250.

    Mokraća je negativna za šećer.

    Cal nije detektiran u n / g; latentni benzin test krvi negativan 24 (2p).

    R-scopy UCP: Pluća i srce unutar dobnih promjena. Sines su besplatni. Srce je normalno.

    R-crtanje ruku: uočena osteoporoza u falanici prstiju.

    ECHO COP: šupljine nisu proširene. hipertrofije miokarda LV. FV 47% smanjeno. tahikardija. Fibrosis MK, AK. Mali MN.

    ECG chss 75 bpm.

    Liječnici preporučuju uzimanje Methylpred, Ibuprofen, Zolopent. Doveli su ih mjesec dana, a zatim otkazali kako bi izbjegli kolateralna sredstva. Dioscorea bijelac tinktura je 2 mjeseca, tim tinkturu Potentilla Mumije Gavez Inula + lapuh pelin previše 2 mjeseca. Uznemirite bol u rukama i nogama, često izbjeljuju prste i nožne prste. Koristi se masti diklofenak, Dolgit, Voltaren, Nimid, Ketonal (5%), Apizarthron i Viprosal. Od posljednja dva, stanje se pogoršava, temperatura raste (eventualno reakcija na otrove), od svih ostalih učinak je minimalan. Zamolite da vam daju savjete o tri glavna pitanja:

    2. Fibroza srčanih ventila.

    3. Hemangioma jetre. (Čitao sam kako se tretira s tinkturom gljiva.) Što savjetujete?)

    Mnogo hvala. Radujem se što ću vam čuti.

    Najvjerojatnije, električni šok nije prošao bez traga i izazvao raspad vezivnog tkiva koje leži ispod artritisa. Također su zahvaćeni i ventili srca, a ovo je kontinuirano vezivno tkivo. Možda je tvoja majka često bila bolesna s gnusnim tonzilitisom u prošlosti. Ponekad postoji samo jedan, nakon čega nastaje artritis, reumatski kortitis, nefritis s ishodom fibroze.

    U korist reumatoidnog artritisa nedvosmisleno kažu antinuklearna antitijela, reumatoidni faktor; ali ne uvijek enzimi koji su se pojavili iz raspadanja tkiva su samo seromucoidi - 0,234 jedinice; CRP - 24. Za njih su potrebni laboratorijski standardi za procjenu stupnja aktivnosti procesa.

    hemangiom. Trebamo njezine dimenzije. Samo veliki hemangiomi mogu ikada pojaviti krvarenje. Ali hemangioma može biti manifestacija endometrioze. Pitajte majke o ovome.

    Kanalele su divne gljive, ukusne i iscjeljive. Ali mislim da su njihova ljekovita svojstva uvelike pretjerana. Provjerite je li moguće samo na sebi, ako postoji želja)) Nema dokaza statistike. Istodobno, to je za Chagu ili Agariku - priznate voditelje fungomatske terapije. Mislim da se kantele trebaju kuhati s kiselim vrhnjem i jesti.

    Počnimo s srcem. Potrebno je smiriti i poboljšati rad aparata ventila.

    Ravnomjerno mljeti travu na 2-3 mm, korijenje i voće - do 3-5 mm ravnomjerno izmiješani.

    - 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji ispod poklopca 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela, u malim gutljajima. Tečaj - 2 mjeseca.

    Iznosi su prema zadanim postavkama navedeni u žlicama.

    3-4 tbsp. Žlice od suhih cvjetova Chestnut konja odrezani prah, sipati smaltz ili pileća masnoća i miješati. Stajati u pećnici na 75 stupnjeva sat vremena. Cool, i pohraniti u hladnjak. Nanesite na zglobove dva puta dnevno 1-1,5 mjeseci.

    3. U prehrani koristite što je moguće više citrusa. Najbolje je jesti 1 limun dnevno.

    4. Preporučujem pijavice na području najbeznačajnijih zglobova.

    Objasnimo sve i ispravimo zbirku.

    09/06/17 Tatiana

    Pozdrav, Julia Evgenievna!

    Pozivam vas ponovno, prije dvije godine vaše su mi preporuke puno pomogle.

    Prošao sam ispit i položio testove, koje je odredio liječnik.

    Hormoni: TTG - 2,0380 (0,3500-4,9400); FSH - 55,78 (f.f. 3,03-8,08, ovul.pick 2,55-16,69, lutein 1,38-5,47); postmenopauza 26,72-133,41; progesteron - 0.10 (f.l. 0.1-0.3, lutein, 1.2-15.9, postmenopauza 0.1-0.2); Estradiol 37.0 (folikularna faza 77.07-921, srednja ciklusa faza 140-2382, luteinska faza 77.07-1145, žene u postmenopauzi 36.7-103).

    Biokemijski krvni testovi: ALT-25 (0-34); AST-24 (0-31); ukupni bilirubin - 28,8 (5-21).

    Koagulološke studije: fibrinogen - 2,96 g / l (2-4); vrijeme trombina - 16,7 sekundi. (13,0-21,0); Vrijeme protrombina - 13,8 sekundi. (12-16); protrombin,% (prema Kviku) - 90% (70-120); međunarodni normalizirani omjer (INR) je 1,07 (0,8-1,2); APTTV - 31,4 sekundi. (26-40); D-dimer - 94,00 (manji od 443).

    Ultrazvučno ispitivanje mliječnih žlijezda: prava mliječna žlijezda heterogena je struktura, laktatni kanali 3.0 mm, dilatirani, zavojeni; lijevu mliječnu žlijezdu - struktura je neujednačna, laktalni kanali su 2,7 mm, dilata, zavojna, anekusna avaskularna formacija s DU na 9g: 3,5x2,5 mm.

    Ginekološki pregled ultrazvuka: američki znakovi perimenopauze.

    Ja stvarno trebam vaš savjet i preporuke. Možda postoje bilje ili biljke s kojima možete ublažiti simptome koji prate klimakterijumom (nagle promjene raspoloženja, razdražljivost, umor).

    Shvaćam da je sve ovo povezano s hormonima. Mogu li vratiti hormonalnu pozadinu u normalu s fitoterapijom?

    Savjetujte, što je moguće prihvatiti kod mastopatije?

    Hvala unaprijed.

    Prema Vašoj analizi, Tanya, vidim da vas liječnik tretira s hormonima, ali do sada ste odbili.

    Ali u mjesecima ima samo 1-1,5 mjeseci. Zašto si odlučio da su već prestali? u žudnji za ratu. Pričekajte.

    Godine 2015. presedan je već bio i govori u prilog prije vrhunca.

    Sada je najvažnije odlučiti dijagnozu. Ako je to prije klimaks (nedostatak LH, vrlo važan hormon); plime i plime i oseke mogu biti uzrokovane i preranom iscrpljenju jajnika.

    No, s vrhuncem na ultrazvuku, opažaju se 1-2-3 mala folikula, a mjesečni se mogu vratiti; s iscrpljenjem folikula - ne, a nada za povratak mjesečno je još manje.

    Pokušajte vratiti mjesečnu kantu, ali ne bježati, kako ne biste izazvali krvarenje.

    - 30,0 grama suhih biljaka sipati 150,0 ml 60% alkohola, staviti 2-3 pile od začinjenog češnjaka i prstohvat bilja. Inzistirajte na mraku 10 dana, isušite. Piti 15 kapi 3 puta dnevno, prije ili tijekom jela. Tečaj - 3 tjedna. Idite na Agaricus.

    - 1 tbsp. slomiti gljiva sipati 300,0 ml vode i kuhati s minimalnim kuhati za 20 minuta. Inzistirati na 3 sata, ocijediti. Pijte 1-2 žlice. 4 puta dnevno. Tečaj - 2 mjeseca.

    2. Prikupljanje bilja za piće.

    Ravnomjerno mljeti travu na 2-3 mm, korijenje i voće - do 3-5 mm ravnomjerno izmiješani.

    - 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela, u malim gutljajima. Tečaj - 1,5 mjeseca.

    Iznosi su prema zadanim postavkama navedeni u žlicama.

    2.1. Pčelinji pelud.

    Raspustiti se u jeziku na 1 ch.l. dva puta dnevno, mjesec dana.

    Moguće je da će se mjesečno vratiti bez stimulacije.

    Lagano nanesite gel i ne brinite.

    I sada, DOBRO UŽITAK! Do veze! :-)

    Givenada

    Imam 57 godina. Težina - 90 kg, visina - 180 cm.

    Mučen je od rasipnog znoja, često kad se kantu začepi. Stoga konstantna prehlada, nesposobnost za rad. Od djetinjstva, problemi s živčanim sustavom, prije nego što je škola bila snažna mučnina, izliječili su se. Pokušavam voditi sportski stil života.

    U 2009. je došlo do hemoragijskog moždanog udara. Ja sam se oporavio, trčim, igram odbojku.

    Analize su normalne, malo povećane mokraćne kiseline, hormoni štitnjače su također normalni. Od popratnih bolesti, mali gastritis s visokom kiselosti, varikoznih vena, hipertenzije, kalkulativni prostatitis.

    Od lijekova pijem samo Attenalol i Corinette, liječim prostatitis s Grushankom i Aspenom.

    Stvarno se nadam za svoje korove. Hvala ti.

    Pozdrav, draga Gennady!

    Mislim da ste zabrinuti zbog manifestacije muške menopauze. To je ista stvar kao i ženska osoba, a povezana je s padom testosterona u dobi. Muškarci trpe, naravno, rjeđe, ali ne manje, jer testosteron je stabilniji hormon od estradiola, a pad testosterona izravno je povezan s prostatitisom.

    Uzmite ovo mirno i znajte da su svi ženski hormoni formirani od muških hormona.

    - 1 tbsp. slomiti gljiva sipati 300,0 ml vode i kuhati s minimalnim kuhati za 20 minuta. Inzistirati na 3 sata, ocijediti. Pijte 1-2 žlice. 4 puta dnevno. Tečaj - 2 mjeseca.

    Ravnomjerno mljeti travu na 2-3 mm, korijenje i voće - do 3-5 mm ravnomjerno izmiješani.

    - 1 tbsp. pomiješajte jednu satu 300,0 ml hladne pitke vode i zatim pustite da kuhate. Nalazite se na niskoj toplini ili kipućoj vodenoj kupelji, ispod poklopca, 15 minuta. Izvadite i inzistirajte na sat. Procijedite, iscijedite, dodajte do 300,0 ml. Pijte 100.0 ml 3 puta dnevno, prije jela, u malim gutljajima. Tečaj 1,5-2 mjeseca; Lumbago se povuče iz zbirke u mjesec dana i vraća se nakon 7 dana.

    Iznosi su prema zadanim postavkama navedeni u žlicama.

    Pomiješajte bilje ne više od 3-4 dana, možda ćete morati ispraviti zbirku.

    Dva puta godišnje morate donirati krv za zgrušavanje - MNO, ACTTV, PI.

    3. Lokalno. Priložite svijeće bundeve, dva puta dnevno mjesec dana.

    A sad, Gennady,

    I sada, DOBRO UŽITAK! Do veze! :-)

    07/03/17 Dmitrij

    Pozdrav, dragi liječnik!

    Tražim savjete, preporuke o izboru bilja i načini liječenja mog zdravlja. Sigurno možete kompetentno podići naknade, biljke za liječenje! Vjerujem samo na bilje, ne uzimam kemiju.

    Moja visina je 186 cm, težina - 74 kg.

    Poremetite simptome poput: visokog krvnog tlaka, češće unutar 140-150 / 80, ponekad normalno - 130-135 / 80. Ranije je došlo do srčanog udara, sada ne gledam, u pravilu, samo malo uzbuđenja, čak i jednostavna - onda se javlja. Stalna slabost, letargija, apatija puna, jako jaka razdražljivost, nervoza, brzo uznemirenost, osjećaj straha i slično. Fizička slabost, smanjena snaga i kratki spolni odnos. Masna jak perut od seborrhee?) I gubitak kose. Skupina različitih šampona skoro ne pomaže, 1-2, koje su privremeno uklonjene, pranje sa biljem ne pomaže, problem unutar mora biti iskorijenjen. povećano znojenje, uglavnom ispod pazuha, dlanova, na dlanovima pukotine i pilinga, događa se vitamin A, E - pomoć). Ponekad loš san i zaspati, pa, slom u jutarnjim satima, kao aktivni, ali bez snage. Uznemirujući značajno smanjenje pamćenja, kognitivno oštećenje, kognitivno oštećenje. Bilo je kršenja vestibularnog aparata, sklonost zatvor (stolica redovito, ponekad ovce stolice), poremećaji gastrointestinalnog trakta oticanje, vrije), kao što su bilijarnog diskinezija, stalnom crunching kralježnice i zglobova. Također je zabrinut za trenutak - jezik je uvijek s lagano žutim cvatom, pijete li kolagog (na primjer) - manje plaka. A oči iznutra imaju blago žutu boju, prožimaju cijelo tijelo. Sudjelovali u sportu za dugo vremena, nisam angažiran u 2 godine, što je teško podnijeti fizički teret, te je stalno maltretirani osip kože (crvenilo, ljuštenje, svrbež kože) na čelu, koji se distribuira u lice, ako se ništa ne poduzme. Usput je počeo eksperimentirati, vitamin C, vitamini B, vitamini A i E, usput, kao na dlanovima, koža je postala normalna, što je nasilno napuknulo. Koža je postala normalna, ali nakon nekog vremena sve se pojavilo. To je, vježba čini mi te crvenilo, i vrlo brzo, u roku od nekoliko dana, a imunološki sustav ne uspije odmah nakon treninga, gotovo pravo, bez hladnih uzroka i razloga. Dok je prestao igrati sport, brzo je izgubio na težini. Bilo je 97 kg, sada 74 kg, ovaj trenutak uznemiruje! Budući da sam mnogo pažnje posvetio sportu, uvijek sam se podržavao s oba vitamina i različitim prirodnim lijekovima, ja sam amater, ali sam bio gotovo kao profesionalac. Počeo je čitati i razjasniti situaciju o mom stanju, došlo je do zaključka da je potrebno provjeriti štitnjaču i slično.

    Darovao krv i OAM, hormoni, ultrazvuk štitnjače (sve normalno), SAD-adrenalne (sve u redu). Dostavio je analizu u dnevnoj mokraći na kortizolu, zbog čega se povećava ili povećava! Pročitajte i pronašao dosta simptoma, ona je povezana s povećanim kortizol, misle i crvenilo zbog toga, i još mnogo toga, a zapravo fiziecheskie opterećenja dovesti do kortizola, a sada ne raditi, a razina kortizola ne pada. Usput, kada je predao, bez brige, stres, tjelesna aktivnost i druge stvari, ležao u sazrijevanju, kako ne bi izazvati porast kortizola. Također su mjerili temperaturu tijela (pazuha 8 dana, 10 minuta), u krevetu ujutro - 36,4 tijekom dana - 37,2, u večernjim satima - 37.0 (to je prosjek).

    Rezultati analiza u zagradama su normativni. UAC i biokemija. Erythrocytes - 5.16-10 ^ 12 (3.5-5.5), hemoglobin - 156 (130-160), usput je uvijek vrlo visok 180-190, leukociti - 4.9 * 10 ^ 9 (4, 0-9,0), ESR - 2 mm / sat (2-10), trombocita - 188 x 10 ^ 9 (180-320), uree - 2,9 mm / 1 (1,7-8,3) mliječne kiseline - 260 mm / l, kolesterol - 3,8 mm / l (do 5,2), triglicerina - 0,7 mm / l (0,6-2,28), kreatinin - 83 mm / 115), glukoze u krvi - 4,8 (3,9-6,4), AST - 20 jedinica / l (1-40), ALT - 21 jedinice / l (1-42).

    OAM: specifična težina - 1015, reakcija - 5,5, protein, bilirubin, glukoza, aceton - nije detektiran.

    Općenito, krv, taj urin, sve je normalno.

    Od hormona: ACTH - 63,06 (7,2-63,3), TSH - 2,6 mIU / ml (0,24-4,3), T3 od sv - 5,01 (3,1-6,8 ), T4 SV-19.24 (12-22), anti-TPO-9.22 (0-34), AT-TG-11.05 (0-115), kortizol u dnevnom urinu - 1063.86 ug / dan (380,00-940,00), dnevna diureza - 4200 ml (usput, kad sam odustajala, bio sam iznenađen, zašto tako mnogi!). Renin - 0,6 ng / ml (0,5-1,9), aldosteron - 60,4 pg / ml (vertikalni položaj 25,2-392, vodoravno 17,6-230,2), metanephrin - 153,5 μg / 24 sata (25-312) dnevno. urina, normetanephrina - 183.52 mcg / 24 h (35-445) u dnevnom urinu.

    Odmah ću objasniti da vodim prilično zdrav stil života, ostatak režima - imam aktivnost u redu, idem na krevet na vrijeme i probudim se na 7-8. Snaga, naravno, kako bi, kompetentan, visoko kvalitetni, uvijek pokušati preinačiti, gotovo ne jesti slatkiše, kavu puuuuuno rijetku čaja 1 po danu, soda, hamburgeri, i druge neugodne stvari nikada ne konzumira.

    Ozljeda kralježnice nije bila ozbiljna, ali život pokvario. Prošao je mnogo manualschikam dok nije pronašao inteligentan, koji je mnogo godina pomogao i mnogi zdravstveni problemi odlučili. Mislim da još uvijek postoje problemi s cervikalnim odjelom, odnosno, nedovoljna moždana cirkulacija.

    Odmah nakon bolnice otišao sam u svoj priručnik, jako sam pomogao, postalo je mnogo bolje.

    Od tada, nakon otprilike šest mjeseci, počeo sam redovito koristiti razne biljke i pripreme. Lijekovi prestali uzimati, rijetko je uzeo nootropics (neki nisu loše pomogli, postati aktivniji, veselije). Uzeo sam mnogo bilja: kapica, ginkgo biloba, valerijane, Motherwort, Agaricus, Chaga, petrovac, Potentilla, mlijeko, Končara, Letter, manžeta, Badan, majčina dušica i dr. Puno sam pio, vrlo dobro pomogao mnogim biljkama, neki nisu reagirali jako, postalo je teže. Objasnit ću odjednom, sve bilje s umirujućim učinkom, dobar učinak, kao u pravilu, gotovo odmah je crvenilo, tlak bolje, bolje spavaju, ali ponekad je dao letargija i slabost. Od sporta, to je prirodno za piće adapotegeny - Ginseng (nije išao), eleutherococcus (također nekako nije jako daleko od toga). Leuzea je dao najbolji učinak, ali ne i tinkturu, već izvarak. Sada ih ne pijem, podiže se pritisak, a čelo mi se više crveno kad sam bio angažiran, naprotiv, to je dala snage i crvenilo na čelu ponekad prošlo! Mumiye je pio, ali od njega više razdražljivosti, a moja se istezanja na oba ramena gorjela svijetle ružičaste boje i tako su blijeda.

    Tijekom tog dugog vremena saznao sam mnogo o bilju i postignutih rezultata, moje srce je normalno, pritisak je niži, čini mi se da je jetra bolja od senzacija, nakon posljednjeg kolegija spavam i zaspim bolje. Mnogo je poznato, najvažnije, snažan učinak bilja na tijelo. Ipak, moj kortizol i brojni problemi koji me jako disturbiraju, zahtijevaju kompetentan pristup selekciji trava.

    Ogroman zahtjev za pomoć i davanje preporuka, na temelju mojih testova i simptoma! Za prilagodbu rada hipofize, štitnjače, nadbubrežne žlijezde, crijeva, jetre (možda postoji i niz razloga za to?), Od kojih, kao što sam razumio, svi ti problemi su zatvoreni. Dakle, razumijem, a autonomni živčani sustav je potresen? Sve se to proteže od adolescencije.

    Da, mnoga su pitanja podignuta, ali najviše me brine ACTH i poliurije. Dopustite mi da razmišljam o tome i slijedite broj pića i odabrane na nekoliko dana. Ovo je važno. Kada se uzme u obzir pijan, izmjerite količinu slobodne tekućine, za juhu, uzmite 150-200,0 ml; za ukras - 120,0 ml. Jedite kao i obično i pokušajte pratiti pritisak ujutro i navečer.

    Napišite sa šifrom SHIELD-1 (na početku slova, prije pozdrava), Dmitrij.