Online ljekarnik

Liječenje

Na ovoj stranici prikupljala sam upute, mišljenja i mišljenja o raznim medicinskim pripravcima.

Nema naređenih članaka, a troškovi se plaćaju putem blokova oglašavanja. Svi su mišljenja, osim mišljenja materijalno zainteresiranih osoba, objavljeni.

Postoji ovjereni ljekarnik koji radi na projektu - to jest sam ja - i mogu postavljati pitanja, nemojte se sramiti. Hvala vam!

Isprobajte najnoviju referentnu knjigu priprema za 10 000 članaka s punim tekstom:

Internet Prva pomoć Medicinski portal

Ocjena žalbi

  1. Ispitivanje krvi1455
  2. trudnoća1368
  3. rak786
  4. urina644
  5. dijabetes590
  6. Jetra533
  7. željezo529
  8. gastritis481
  9. kortizol474
  10. Šećer od šećerne bolesti446
  11. psihijatar445
  12. tumor432
  13. feritin418
  14. alergija403
  15. Šećer u krvi395
  16. brinuti388
  17. osip387
  18. onkologija379
  19. hepatitis364
  20. mulj350

Ocjena lijekova

  1. paracetamol382
  2. eutiroks202
  3. L-Thyroxine186
  4. Duphaston176
  5. progesteron168
  6. MOTILIUM162
  7. Glukoza-e160
  8. glukoza160
  9. L-Wen155
  10. glicin150
  11. kofein150
  12. adrenalin148
  13. Pantogamum147
  14. Reglan143
  15. ceftriakson142
  16. mezaton139
  17. dopamin137
  18. meksidol136
  19. Natrijev kofein-benzoat135
  20. Natrijev benzoat135

alfarekin

Pronađeno (167 postova)

Dobro došli! Bez obzira može li se iz filarije razviti, ostavit će oko. Se oni tretiraju filariasis u Rusiji? Bilo je moguće predati analizu na mikrofilariji u Omsku. Ako ne, gdje? Hvala unaprijed... za otvaranje (6186 postova)

8. veljače 2016. / Sergey

Vitalij, bio sam kod Holtobine. ona je propisala samo aldazol,alfarekin,Creon i hepadif. Aldazol se smatra najslabijim od Albendazola, dobro, kažu tako.. i Vormil, gotovo najjači, iako su komponente jednake. iako nemam ni na Aldazolu. gledati

8. veljače 2016. / Vitalij

. da protiv bolnice kupiti za bol novca Alfarekin koje sam vozio u vrućem automobilu u Krivoy Rogu sa svim posljedičnim posljedicama (Alfarekin prevezeni isključivo u hladnjaku), Gepavid, Creon i drugi lijekovi nakon. gledati

8. veljače 2016. / Vitalij

. hepatoprotectors i kreme. Svi ovi pripravci sadrže aminokiseline i druge mikro i makro elemente koji hrane helminths. Alfarekin, Profesori i drugi imunomodulatori, prestala sam trljati, jer njihovi postupci znanstvenika nisu dokazani samo u Ukrajini. gledati

8. veljače 2016. / Sergey

. u roku od 10 dana, zatim 10 dana pauze i 10 dana kasnije 2 sata na dan tijekom 10 dana. alfarekin,Creon i hepadif. ali kako se kasnije pokazalo da prilikom liječenja toksokarijuma ne radi prekid od 10 dana, ali svakodnevno pije za 14-20. gledati

Pozdrav, molim te, Alfarekin može se uzgajati s lijekom leda ili je vrlo loš lijek za otvaranje

11. rujna 2015. / Galina

. Nigdje je opisano i stanje je bilo vrlo teško, bio sam na rubu. odnosno Nisam htio živjeti. Toksokaroza je tretirana s albendazolom, isprekidanim alfarekin, onda se propisuje - to je dobro, draga, ali samo ti daje prekid i ne liječi. Liječnici liječe protutijela, ne. gledati

. kondilomi, koji su neko vrijeme bili cauterizirani i povremeno se pojavljuju. Trenutačno je liječnik propisao Polymyk, Mikozhinaks i probušio Alfarekin. Na račun Alfarekina postoje sumnje, molim te, molim vas, da li ima smisla uzeti ih. otvoreno

Pozdrav! Ubrzo sam saznala ureaplazmu i imenovala ili imenovala Alfarekin u prikaly.Preparat vrlo skupo i prema recenzijama Čuo sam da nakon njene primjene nema rezultata. Recite mi mogu li biti bilo koji analogni (ne skupo)? otvoreno

29. lipnja 2015. / Ak-gin BM......

Julia, alfarekin nije etiotropna terapija lijekom za ureaplasmozu. U pravilu se ova bolest liječi azitromicinom ili doksiciklinom u kombinaciji s terapijom imunomodulacijom. Kao alternativa, možete razgovarati sa svojim liječnikom o imenovanju gavavita,. gledati

25. svibnja 2015. / Sergey

. -Aldazol drugi tab.v dan-10 dana-10 dana piti break-10 dana i opet piti, u roku od mjesec dana, prema prošlosti-Gepadif, folna kiselina, Kreont,Alfarekin-3mill.10 probija mjesec dana.. Nakon pola godine, oni također staviti Astm.titry 0: 600 po stopi od ne više od 0: 267, to je još uvijek. gledati

Alfarekin recenzije

Recenzije o drogama Alfarekin

nakon 2,5 mjeseci konačno je prošao sve loše simptome a prije toga je bio u šok ubosti 4. mjeseca i piti Ribavirinom bio s GEO je sada srećom bez perapiya pomoći, ali i dalje uzimati lijekove za 6 mjeseci

Prvi ubod proshol jadan (pročitajte recenzije) 5 sati razviti jaku glavobolju, drhtanje, 2h, Temperatura nije ustati, čini mi se da dazhe pala, spašen samo vodu i blizu krevet je stajao. I druga injekcija, bio sam spreman za sve, ali noć je prošla mirno, nadam se da će se nastaviti

3 dana Colima baka Alfarekin - strašna bol „, siptomatika gripa„ne gasi, bol u bol bubrega, srca, tijela, role temperaturu, opću slabost, i tako dalje i... t., itd. zajedno s lijekom daju više no-shpu, paracetamola, ketanov, ništa ne pomaže. recite mi kako i dalje biti, možda bolje, otkazati lijek ili još čekati poboljšanje stanja. Hvala unaprijed za odgovore!

scho sam mozhu skazati o Tsey prick droga vzhe Yogo pyaty dan sam vzhe dolaze "pіpets" tretі sutkі ne spavajmo bolne duzhe myazi nіg, leđa, Nirk u tipu dan CCB Purshia od "gripozny logor" vipila farmatsetronu ja uzalud. Temperaturu tako posebno nije vidchuvala, to je moguće boho de 37, ali ne šapat, nisam propustio. na líkuvannya duzhe bugato grozheny pislo des 3000grn. Ne znam rezultat ako ne idem, pijem pilule i ja ću ih titilirati.. Jednostavno sam.

Za mene je jako loše, čak i bubrezi su bolesni ili bolesni od alfarekin szhedneja injekcije od 1 do ne znam još 9kol smoguli da pate ili nose

Do danas, nema studija prema medicine utemeljene na dokazima za uporabu alfarekina za liječenje ginekoloških patologije (Aah) Ovaj lijek se prodaje samo u našoj zemlji, čak ni u Rusiji. Lijek s najvećim dokaznim bazama, ali tabletiran za liječenje ove patologije je izoprinozin, njegova učinkovitost na razini interferona. Što savjetovati liječnike - pročitajte literaturu, koristite lijekove s dokazanom učinkovitosti. Što savjetovati pacijente - razmišljati i čitati

Pitanje, pierced dva pakiranja od Alfarekin, bila je temperatura i bol mišića, u trećem paketu prašak je srušen u pilulu, ali je dobro uzgojen, nema bolova. može li biti razmažen?

Bok Prolazim kroz liječenje hepatitisa C. Tri injekcije Alfarekina tjedno u kombinaciji s Livelom. Naravno, liječnik je upozorio na moguću reakciju na lijek, ali je odlučio ne uzeti prvi hitac s groznicom. tablete, a ovo je uzalud! Mislio sam da neću preživjeti noć. Visoka vrućina., Shaking kao pod strujom, bol, bol u tijelu, voobshchem status "klase"! Sada četvrti mjesec liječenja, testovi su normalni, postoji virus u krvi. Bol u zglobovima iu tijelu nije otišao, ali bez paracetamola. Zhudko suhu kožu, iz moje debele kose, lijevo polovicu. No, tečaj nije niži od 6 mjeseci.

I panavir - pročitali 10-godišnji zaključak ruskih liječnika za 2010. godinu! Lijek iz peeling krumpira, koji košta jedan denar - gluuuuboko nije djelotvoran i "vjeruje kao 2% margarina!

Imunolog je imenovan "voditelj" u Kijevu. prvi Rokuoleikin ili Biolakekin - rekao je pogled na cijenu mačke koja vam odgovara) i još jedan Alphareikin! Pokušao sam ubod Biolayu = rodbina - pomislio bih da bacam natrag peraje. Tada sam pročitao o sličnim reakcijama sa mnom, slabost mišića i bol, pa čak i nadutost i reakciju gušterače. Vopschem, momci, novac nemeryanno, iskustvo i znanje liječnika Oh! Došao sam s virusom u krvi i hemolitičkim streptom. u grlu Sada sumnjam da se iza njega krije ili upale pluća mycoplasma ili klamidija! Ja sam nosio pakete analiza sa mnom! Na lice liječnika.

Preporučujem Panavir u ampulama, jako se podnosi, 16,18,33 odlazi. tipa, ali o hepatitisu znam da uvelike poboljšava kvalitetu života, ali nažalost ne mogu potpuno prevladati bolest. Za pravdu ću reći da ni Panavir nije jeftin, ali jednostavno djeluje čarobno.

Probušio sam 10 bodova temperatura od 6 dana na 39, dobio sam umoran 2 dana pauze, a zatim sam završio 4 više bodljikava temperatura nije uopće. Nije liječio leukoplakiju, ali vjerojatno je ubio još jedno sranje. Zato što se osjećam jako dobro. Počela je tresti svoga muža (Hepatitis C) za 3 mln. 1kol jednom svaka tri dana. Prve 3 injekcije s malo ili bez temperature, nakon čega slijedi oticanje na mjestu ubrizgavanja. Ne razumijem ništa: pojam droga je dobar, razrjeđujem je vodom. Izgleda kao odbijanje. Ali ako je ovo mjesto pomazano s Lyotonom, onda se sve riješi. Ne znam što da radim, da se držim dalje ili ne. Ukupno 6 injekcija i 6 mjeseci

Molimo molimo vaše mišljenje povodom alfarekina za dijete (da kopaju u nos) od čestih ORVi i komplikacija na upalu pluća. Naš je liječnik propisao, ali mislim da je ovo vrlo ozbiljan lijek za našu situaciju, a cijena me upravo ubila. Mislim da to možemo učiniti bez uništavanja bakterija koje uzrokuju upalu pluća (imamo mikoplazmu) iz djetetova tijela. Liječnik, međutim, kaže da ćemo ga ponovno zaraziti s tom bakterijom ako ne rojimo cijelu obitelj.

ali odmah ste željeli da se izliječite jednom, da? Već godinama ste zaradili, a jednom i 100 dolara zarade. nema potrebe da vam pate i zaslužujete zdravlje koje vam je potrebno. probajte čičak da je slobodan.

Ne znam, moja supruga i ja smo se liječili i konačno smo zaboravili kako bismo se trčali u poliklinicima. Temperatura je također skočila, ali liječnik je rekao da bi trebao biti (srušen s aspirinom), dr. Sobakar OM iz klinike sv. Luka je zaseban HVALA.

Probušio je 10 nula alfarekin-rezultata. Obradio genitalni herpes. Lijek koji je moj ginekolog inzistirao na kupnji isključivo od nje. Pumping novac, a ne mali! Osip se nastavlja.

učinak kao da jest. Ali odmah ću vam reći da je veleposlanik istog ubrizgavanja ubrizgavao temperaturu na 40... luda mišića. i tako nakon svake injekcije. Dakle, ne znam je li to vrijedno.

Zdravo, ja sam liječnik ginekologa. Obrađeno je nekoliko bolesnika, neki su liječeni s partnerima, a ne jedan pozitivan rezultat, dijagnoze su različite. Zatražite kako biti, što reagirati na pacijente nakon što sav novac nije mali.

Osobno nisam ni pomogao alfarekinu. Imala sam Papilloma virus. Cured alokin-alfa, na isti način, ali učinak je odmah pozitivan.

Prošlo je ili je došlo do liječenja alfaretkinom (tretiranog herpesa) učinka koji nisu primili, to je uvredljivo, novac je ostavio bilo gdje i pitati da nitko nema.

Upotreba alfarekina u liječenju sekundarnog imunološkog nedostatka uz smanjenje veze T-stanica imunološkog sustava, hr. virusna infekcija tipa 2 herpes infekcija nije dala poseban rezultat. Smanjenje se neznatno povećalo od 1 mjeseca. do 1,5 mjeseci. S obzirom da je liječenje provedeno u fazama i drugim antivirusnim imunostimulatorskim lijekovima, učinak je nula.

Alfarekin

Opis je aktualan 16/10/2015

  • Latino ime: Alpharekin
  • ATX kod: L03AB05
  • Aktivni sastojak: Humani rekombinantni alfa 2b interferona (humani rekombinant interferona alfa-2)
  • proizvođač: OOO NPK Interpharmbiotek (Ukrajina)

struktura

Sastav lijeka Alfarekin 1 milijun je tvar interferon humanog rekombinantnog alfa 2b - 1000000ME. Alfarekin 3 milijuna sadrži 300000000 aktivnog sastojka.

Pomoćne komponente: natrijev klorid, dekstran, kalij dihidrogen fosfat, natrijev fosfat bezvodni.

Oblik izdavanja

Proizvodimo Alfarekin u obliku liofiliziranog praška, pakiranog u bočice od 1, 5 ili 10 u pakiranju.

Farmakološko djelovanje

Lijek pokazuje antivirusno, imunomodulirajuće i antitumorska Aktivnost.

Farmakodinamika i farmakokinetika

Za ovaj lijek je karakterističan antivirusno, imunomodulirajuće i antitumorska akcija. Uključeni u Alfarekina tvar interferon alfa-2b, slično endogeni leukocita interferona, ulazi u svezi sa specifičnim staničnim receptorima, poboljšanje sintezu enzimi i niz reakcija unutar stanica. Kao rezultat toga, replikacija virusa je suprimjena i povećava se fagocitna aktivnost makrofaga. Također, povećana je citotoksičnost limfocita sa ciljnim stanicama i inhibicija proliferacije metastatskih stanica.

Upozorenja za uporabu

Lijek se propisuje u složenoj obradi s:

  • virusni hepatitis B i C;
  • akutne zarazne bolesti virusnog i bakterijskog porijekla;
  • akutni i kronični oblik septičke virusne i bakterijske bolesti;
  • herpetička infekcija različitog lokalizacije;
  • kroničanurogenitalna klamidija;
  • papilomatizam grkljana;
  • Multipla skleroza;
  • hematološke maligne;
  • maligne novotvorine;
  • multipli mijelom;
  • lezije živčanog sustava s različitim tipovima radikularne boli.

Kontraindikacije za uporabu

Glavne kontraindikacije za lijek su:

  • preosjetljivost ili netoleranciju na interferon alfa-2b;
  • trudnoće, laktacija.

Nuspojave

Kada se liječi Alfarekin, nuspojave se rijetko pojavljuju. Međutim, razvoj neželjenih simptoma u obliku hipertermija, zimice, mijalgija, artralgija, glavobolja i opće slabosti. Oni mogu nastati na početku liječenja i postupno nestati sami.

Ako se manifestiraju manifestni simptomi slični gripi, paracetamol prije davanja lijeka.

Dugotrajna terapija može uzrokovati leukopenija i trombocitopenija, što se može eliminirati smanjenjem doze alfa interferona.

Alfarekin, upute za uporabu (Metoda i doziranje)

U Alfarekin postupak liječenja može biti namijenjen za primjenu intramuskularnom injekcijom, endolymphaticly, intravenozno, subkutano, intraperitonealno i parabulbarly, kao i u obliku intravezikalno, intranazalnu i rektalnu primjenu.

Za pripremu otopine lijeka treba dodati prašak u bočicu praška, vodu za injekciju ili otopina natrij klorida 0,9%. Kada je volumen završne otopine veći od 1 ml, potrebno je koristiti otopinu natrijevog klorida, fiziološke, kako bi se otopio prašak. Trajanje primjene, doziranje i shemu upotrebe lijeka određuje liječnik koji je pohađao liječenje. To uzima u obzir pojedinačne karakteristike pacijenata, vrstu i težinu bolesti.

Na primjer, rektalna primjena može se propisati novorođenim bolesnicima koji pate od akutnih proljevni sindrom, u obliku mikrokristala u dnevnoj dozi od 100 tisuća IU. Prosječno trajanje liječenja je 3-7 dana. U liječenju male djece s akutnom crijevnom infekcijom hipoagulacijskim pojavama, preporučuje se rektalna primjena 10.000 IU po kg tjelesne težine u jednoj dozi tijekom 2 dana. Ukupna dnevna doza ne može biti veća od 30000 IU po kilogramu težine bolesnika.

Za liječenje odraslih pacijenata tijekom SARS preporučuje se intramuskularna injekcija alfa-interferona u dnevnoj dozi od 1-3 ml IU počevši od prvog dana bolesti. Također je moguće koristiti intranazal za 4-6 kapi otopine lijeka, ali ne više od 8 puta dnevno. Prosječno trajanje terapije je 3 dana.

Liječenje ARI uključuje intranazalno davanje otopine 2-3 kapi tijekom dana 3-6 puta. U tom slučaju, proizvod se mora uliti u svaki nosni kanal ili injektirati mokrim pamučnim turundom, čuvajući 10-15 minuta. Trajanje ove terapije je obično oko 3-5 dana.

Intramuskularna injekcija Alfarekina u dnevnoj dozi od 1 milijun. ME se propisuje za liječenje akutnog hepatitisa B. Teški slučajevi tečaja bolesti dopuštaju povećanje doze od do 2 milijuna IU do dvodnevne dnevne primjene. Liječenje se provodi 10 do 21 dan.

U drugim vrstama bolesti, kada se ovaj lijek može koristiti, odabir primjene, režim terapije i doziranje također provodi liječnik koji je pohađao. Trajanje terapije u svakom slučaju može varirati od 7 dana do 3 mjeseca.

predozirati

U pravilu, ovaj lijek dobro podnosi pacijenti, stoga nije ustanovljen nikakav slučaj predoziranja.

interakcija

Uz istodobnu primjenu s drugim lijekovima nije zabilježena neželjena farmakološka interakcija.

Uvjeti prodaje

Uvjeti skladištenja

Liofilizirani prašak i spremna otopina treba čuvati na temperaturi ne većoj od 2-8 stupnjeva, na dovoljno mračnom mjestu.

Datum isteka

Za prah - 3 godine.

Za gotovu otopinu - 24 h.

Alfarekin analozi

Takvo djelovanje posjeduje: EU Reaferon, Altevir i Interferon leukocit.

Recenzije o Alfarekinu

Treba napomenuti da se recenzije o Alfarekinu često ne nalaze na mreži. U tom slučaju raspoložive rasprave su obično povezane s karakteristikama terapijske sheme, dozvoljenom dozom, troškom lijeka i tako dalje. Isto tako, neki korisnici zainteresirani su za analitiku ovog lijeka u drugim zemljama.

Naravno, gotovo svaki lijek ima ekvivalentne kolege koji se mogu prezentirati pod različitim imenom u različitim zemljama. Međutim, ova sredstva se ne bi trebala koristiti samostalno, kao i za svaki specifični slučaj određena shema terapije, doziranje i tako dalje.

Stoga, ako su naznačeni simptomi bolesti u kojima se ovaj lijek primjenjuje, trebate se posavjetovati s liječnikom. U pravilu, liječenje tih poremećaja zahtijeva integrirani pristup koji će osigurati uspješan ishod terapije.

Cijena Alfarekin gdje kupiti

Kupi Alfarekin mogu biti u ljekarnama u Ukrajini po cijeni od 750 UAH. Također, lijek dostupan je u nekim mrežnim ljekarnama, a cijena Alfarekina izračunava se po trenutačnom tečaju.

ALFAREKIN (ALPHAREKIN)

INTERFERONUM ALFA L03A B05

Univerzalna agencija "Pro-Pharma"

SASTAV I OBLIK OBITELJI:

liofil. d / r-ra d / in. 1.000.000 IU fl., S vodom d / in., Br. 1, br. 5
liofil. d / r-ra d / in. 1.000.000 IU, br. 10

liofil. d / r-ra d / in. 3000000 IU fl., S vodom d / in., Br. 1, br. 5
liofil. d / r-ra d / in. 3.000.000 IU FL, br. 10

Br. 564 / 10-300200000 od 01.11.2010 do 01.11.2015

Alfarekin sličan prirodnom leukocitnom interferonu ima tri glavne vrste biološke aktivnosti: imunomodulacijski, antivirusni i antitumorski.
Mehanizam djelovanja je zasnovana na Alfarekina interferon vezanja na specifične receptore na stanicama organizma, što je rezultiralo u kaskadu unutarstaničnih reakcija pokreću i sinteza enzima depresivno virusne replikacije, povećanje fagocitne aktivnosti makrofaga i citotoksičnost limfocita relativno specifične ciljne stanice, inhibira proliferaciju metastatskih stanica.

u složenoj terapiji odraslih i djece s:

  • virusni hepatitis B i C;
  • akutne virusne, bakterijske i mješovite infekcije (uključujući one u novorođenčadi);
  • akutne i kronične septičke bolesti virusne i bakterijske prirode;
  • herpetične zaraze različitih lokalizaciju (crvenilo, multiplu kutane herpes, herpes infekcije, genitalnog herpesa keratokonjuktivitis i keratouveit et al.);
  • kronična urogenitalna klamidijska infekcija;
  • lezije živčanog sustava s mono- i poliradikularnim bolnim sindromom;
  • papilomatoza grkljana;
  • Multipla skleroza;
  • maligne novotvorine (melanom kože i oka, bubreg, mokraćni mjehur, jajnik, karcinom dojke, Kaposijev sarkom, mijelom);
  • hemoblastoze (kronična mijeloidna leukemija, leukemija dlakave stanice, maligni limfom koji nije Hodgkin).

rr Alfarekina injektira i / m, n / a, a / c, endolymphaticly, intraperitonealno, intravezikalno, rektalno, parabulbarly intranazalno. Otapanjem sadržaja bočice u 1 ml otapala kao što je voda za injekcije koristi se otapanjem sadržaja u bocu na višoj razini pomoću fiziološke RR.
Akutni hepatitis B:
Uvedite milijun IU (u teškim slučajevima - 2 milijuna IU) v / m 2 puta na dan tijekom 10 dana. Tijek liječenja može se produžiti do 2-3 tjedna ovisno o općem stanju pacijenta ili nastaviti 1 milijuna IU dva puta tjedno kroz nekoliko tjedana.
Kronični virusni hepatitis B:
ubrizgava se u / m 3-4 milijuna IU 3 puta tjedno tijekom 2 mjeseca.
Kronični virusni hepatitis C:
ubrizgavanjem / 3 milijuna IU 3 puta tjedno 6 mjeseci u obliku monoterapije ili u kombinaciji s lijekovima - analozi nukleozida.
ARVI u djece (uključujući novorođenčad):
Unesite intranazalno 2-3 kapi u svako nosa 3-6 puta na dan 3-5 dana; doza za novorođenče - 20-50 tisuća IU / ml, za djecu drugih dobnih skupina - 100 tisuća IU / ml.
Dopušteno je uvesti u nosne prolaze (naizmjenično) pamučnih vrećica, omotanih Alfarekinom, 10-15 minuta.
ARVI (uključujući influencu) u odraslih osoba:
injektiranu / m za 1-3 milijuna IU, počevši od 1-2 dana bolesti za 3 dana;
intranazalno primijeniti 4-6 kapi r-Ra Alfarekina (100 tisuća. IU / ml) u svaku nosnicu svakih 6-8 sati (prije koristili Alfarekina dozu primjenjenu treba zagrijati u špricu (injekciju bez igle), na temperaturu tijela, ostatak rr čuvati u hladnjaku, zaštićena od bakterijske kontaminacije).
Akutna i povratna pneumonija virusne i virusno-bakterijske etiologije:
in / m za 1 milijuna IU tijekom 5-7 dana u složenom tretmanu, uključujući antibakterijsku, detoksikalnu, protuupalnu terapiju.
Akutni dijarečni sindrom u novorođenčadi:
rektalno u obliku dnevnih mikroklijenata, koji sadrže 100.000 IU Alfarekina, tijekom 3-7 dana.
Akutne crijevne infekcije kod djece s hipoagulacijom:
rektalno ubrizgavan, u dozi od 10 tisuća IU / kg tjelesne težine 3 puta s intervalom od 48 sati.
Purulentno-septičke bolesti, peritonitis, višestruki apscesi trbušne šupljine:
u / u 2-4 milijuna IU jednom dnevno; ukupna doza: 12-16 milijuna IU po tijeku liječenja.
Herpeske infekcije:
šindre: dnevni IM, 1 milijun IU i 2 milijuna IU u 5 ml fiziološke p / c na nekoliko točaka oko zone osipa. Trajanje liječenja - 5-7 dana;
kutani herpetični osip: 2 milijuna IU IM ili p / k (oko lezije) dnevno; liječenje se može kombinirati s topikalnom primjenom (aplikacijama) herpetskim papulama;
genitalna herpesna infekcija: 2 milijuna IU IM dnevno u kombinaciji s lokalnom primjenom lijeka u obliku aplikacija na osip;
herpetična keratokonjuktivitis: 1 milijuna IU Alfarekina otopi u 5 ml fiziološke r-Ra, daje pod spojnice oka 2-3 kapi svaka 2 sata za 7-10 dana; Kako se simptomi bolesti smanjuju, lijek se može ubrizgavati svakih 4 sata.
Kronična urogenitalna klamidijska infekcija:
Alfarekin se koristi kao dio kompleksne terapije - 1 milijuna IU IM jednom dnevno uvečer, tečaj liječenja - 10 injekcija.
Poraz živčanog sustava s mono- i poliradikularnim bolnim sindromom:
za 1 milijun IU IM za 5-10 dana kao dio kompleksne terapije.
Papilomatoza grkljana:
u / m (ako je moguće - perifokalno u grkljan), davanje Alfarekina u dozi od 100-150 tisuća IU / kg tjelesne težine dnevno tijekom 20-25 dana. Preporuča se ponoviti taj tijek liječenja u intervalima od 1-1,5 mjeseci tijekom 6 mjeseci, a zatim u intervalima od 2-3 mjeseca za idućih 6 mjeseci.
Multipla skleroza:
in / m za 1 milijun IU 2-3 puta na dan tijekom 10-15 dana; daljnje - 1 milijun IU jednom tjedno 6 mjeseci.
Maligne novotvorine
Melanom - 3 milijuna IU IM jednom dnevno - 10 dana; s intervalom od 1,5 mjeseca ponovite ovaj tečaj 6 mjeseci;
ili 3 milijuna IU Alfarekina 4 puta u intervalima od 48 sati - endolimfski, nakon čega slijedi limfotropno davanje lijeka od 1 milijun IU 4 dana svaki mjesec.
Uvealni melanom: 1 milijun IU parabulbarski dnevno 10 dana; nakon 20 dana ponovite stazu 10 dana, 2 puta; Doza lijeka za opći tijek liječenja je 30 milijuna IU. Nije isključena potreba za ponavljanim tečajevima u trajanju od 45 dana; Alfarekin liječenje kombinira se s tumorskom fotodestruktijom i beta-primjenom.
Rak bubrega: 3 milijuna IU IM, dnevno, 10 dana; Opći tečaj je 30 milijuna IU, ponavljaju se tečajevi u intervalima od 3-5 tjedana 6 mjeseci, a zatim u intervalima od 1,5-2 mjeseca za 1 godinu.
Rak mjehura: u obliku intravesijskog ubacivanja, 5 do 10 milijuna IU za instalaciju, 3-6 puta. Ukupni tečaj je 30 milijuna IU. Tijek liječenja se ponavlja svaka 2-3 mjeseca tijekom 1 godine i 2 godine.
Rak jajnika: 5 milijuna IU injektiran intraperitonealno tijekom operacije i sljedećih 5 dana - u odvodnju; zatim - 3 milijuna IU IM za 10 dana između tečajeva kemoterapije; ukupni tečaj Alfarekina iznosi 90 milijuna IU. Naknadni tečajevi mogu se dati u intervalima 2-3 mjeseca za 1-1,5 godina: 3 milijuna IU dnevno tijekom 10 dana.
Rak dojke: 3 milijuna IU po injekciji in / m, dnevno 10 dana. Ponovljeni tečajevi se provode u intervalima od 1,5 do 2 mjeseca tijekom jedne godine, a zatim u intervalima od 2-3 mjeseca (ovisno o kliničkom stanju pacijenta); Preporučljivo je zamijeniti tijek terapije s Alfarekinom s kolegijima kemoterapije (ili radioterapijom).
Kaposijev sarkom: 3 milijuna IU po injekciji in / m, dnevno 10 dana; liječenje se kombinira s monokemoterapijom prospidinom; ponavljaju se tečajevi - jednom mjesečno za 6 mjeseci.
Myeloma: 3 milijuna IU po injekciji in / m, dnevno 10 dana, ponavljani tečaj - 1 puta na 1.5-3 mjeseca (4-6 tečaja tijekom godine).
hemoblastosis
Kronična mijeloidna leukemija: 5 milijuna IU IM dnevno.
Primijenjene su u obliku mono- i kompleksne kemoterapije. Trajanje liječenja - 6 mjeseci. Kada se postigne faza remisije, terapija održavanja Alfarekinom u dozi od 5 milijuna IU se obavlja svakodnevno 10-12 mjeseci.
Leukemija dlakavih stanica: 3 milijuna IU 3 puta tjedno IM (svaki drugi dan) za 4-6 tjedana. Kada se postigne faza remisije, provodi se terapija održavanja: 3 milijuna IU svaki drugi dan, do 12 mjeseci.
Non-Hodgkinov limfom maligne: za 3 MIU tri puta tjedno / m za 12-18 mjeseci kao terapija održavanja nakon postignuće remisije faze postignut zbog kemoterapije.

preosjetljivost na interferon alfa-2b ili druge komponente lijeka, razdoblje trudnoće (prijetnja prestanka trudnoće).

ubrizgavanje Alfarekina su sve pripravke alfa-interferona u većini slučajeva u pratnji s sindromom gripi: temperatura, groznica, glavobolja i bol mišića, bol u zglobovima, opća slabost. Ove nuspojave ovise o dozi i obično se pojavljuju samo u prvim danima liječenja, zatim se smanjuju i nestaju. Za zaustavljanje ili značajno smanjenje simptoma paracetamol se koristi u dozi od 0,5-1 g tijekom 30-40 minuta prije injekcije.
Ponekad s produženim tijekovima liječenja, postoji leukopenija, trombocitopenija, koja se javlja kada se dozu lijeka smanji.

na temperaturi od 2-8 ° C
Pripremljeni rp lijek za injekcije se odmah koristi; rp za intranazalnu primjenu može se čuvati 1 dan pri temperaturi od 2-8 ° C (u hladnjaku).

Alfarekin 3 milijuna MO uputa, analoga i sastava

дююча речовина: іnterferon alfa-2b rekombіnantny Lyudin, 1 flacon mіstit іnterferonu alfa 2b rekombіnantnogo Lyudin od 3 milijuna i 5 milijuna i 9 milijuna 18 milijuna ABO MO;

dopunske rechovini: natrijev klorid, dekstran 70, kalijev digidrofosfat, natrij gidrofosfat bezvodni.

Likarska forma. Najnovije vijesti na engleskom na engleskom jeziku.

Glavne fiziko-himmy vlasti:liofilizirani prah abo porista masa bilogo koloru, gigroskopis.

Farmakoterapijska skupina.

Imunitet Mutator. Interferon alfa-2b. Šifra ATXL03A B05.

Tijela farmakologije

Alfarekіn ® - lіkarska іnterferonu oblik alfa-2b rekombіnantnogo Lyudin, sintezovanogo klіtinami kishkovoї palichki na osnovі genski produkt znan koduє іdentichny alfa-2b, s іnterferonu Lyudin vikoristannyam fagozalezhnoї genetski іnzhenernoї bіotehnologії.Spetsifіchna aktivnіst Alfarekіnu ® vimіryuєtsya na Mіzhnarodnih odinitsyah. Vipuskayut lijek u lіofіlіzovanomu stanі.

Alfarekіn ®, i jak prirodni leukocita іnterferon, ima tri osnovnі Vidi bіologіchnoї aktivnostі: іmunomodulyuyuchu, antivіrusnu da protipuhlinnu.

Mehanіzm dії Alfarekіnu zasnovany ® na ono scho іnterferon, zv'yazuyuchis od vіdpovіdnimi retseptoramiklіtin organіzmu, іndukuє kompleks vnutrіshnoklіtinnih mehanіzmіv scho se prodao samo da se pojavi fermentіv, SSMSC zapobіgayut replіkatsії vіrusіv, zbіlshuyut fagocitna aktivnіst makrofagіv, spetsifіchnu tsitotoksichnіst lіmfotsitіv da klіtin-mіsheney, іngіbuyut prolіferatsіyu metastazni klytin.

Kliničke karakteristike.

Indikacije.

Alfarekin ® zastosovyot na kompleksníy terapíїї na:

  • gastrointestinalni i kronični inverteribralni hepatitis (serednyotyazhkí i teški oblici);
  • kronični hepatitis C;
  • GOSTR vіrusnih, bakterіalnih i zmіshanih іnfektsіyah (osim toga, na chislі gostrіy respіratornіy vіrusnіy іnfektsії dіtey y, y y chislі novonarodzhenih, GOSTR dіareynomu sindromі novonarodzhenih y);
  • GOSTR ja hronіchnih septička zahvoryuvannyah vіrusnoї ja bakterіalnoї prirode, vklyuchayuchi disimіnovanі OBLICI GOSTR ja hronіosepsisu;
  • gerpetichnih іnfektsіyah rіznoї lokalіzatsії: operіzuvalny zoster, mnozhinnі shkіrnі gerpetichnі visipannya; genitalnahherpeticna infektsiya; gerpetichnіkeratokon'yunktivіti i keratouveїti, GOSTR gerpetichny stomatitis se dіtey;
  • hortikonomno-hranidbene;
  • urazhennyah živčani sustav u monoterusnim poliradikularnim bolnim sindromima;
  • rozsіyanomu sklerozі;
  • papilomatoza grkljana;
  • melanomі shkіri i oko; sarkomі Kaposhі, mієlomnіy hvorobі; hronіchnіy mієloїdnіy leykemії, volosatoklіtinnіy leykemії, nehodzhkіnskih zloyakіsnih lіmfomah i sama folіkulyarnіy lіmfomі.

Protipokazannya.

  • Predvilena chutlivist na interferon alfa-2b abo na druge komponente u lijeku;
  • tyazhkі zahvoryuvannya Sertsevy-sudinnoї sustav (y t h y Sertsevy nedostatnіst stadії dekompensatsії, neschodavno pomaci іnfarkt mіokarda, teške aritmіya..);
  • Vijetnamski pustolovno-francuski ili francuski
  • isključivanje te / akreditacije središnjeg živčanog sustava (uključujući funkcionalnu);
  • hronichny hepatitis na tli progresuyuchogo abo decompensovogo ciroza jetre;
  • hronіchny hepatitis u patsієntіv, SSMSC otrimuyut ABO neschodavno otrimali terapіyu іmunodepresantami (krіm kratki naravno kortikosteroїdnoї terapії);
  • autoimuni hepatitis abo bilo koji antitijela u anamnezi;
  • nayavnіst na mjestu
  • nadmoć grobnog visceralnog groba ispred sarkoma Kaposhi;
  • psorіaz;
  • razdoblje vidljivosti.

Vzaimodíya u najkraće likarskimi zakobami ta ínnshí viz vzaimodíy.

Oskіlki іnterferon a zmіnyuє klіtinny metabolіzm, іsnuє potentsіalna mozhlivіst modifіkatsії dії іnshih lіkarskih zasobіv. Mauger zmіnyuvati okislyuvalnі metabolіchnі Postupak, tse potrіbno vrahovuvati na odnochasnomu priznachennі lіkіv, SSMSC metabolіzuyutsya danim Shlyakhov (cimetidin, fenіtoїn, varfarinom, teofіlіn, amіnofіlіn, dіazepam, propranolol). Kontsentratsіyu teofіlіnu u sirovattsі krovі neobhіdno kontrolyuvati da kada neobhіdnostі koriguvati dozuvannya način.

W oberezhnіstyu slіd zastosuvati lijek odnochasno od opіoїdnimi lіkarskimi zasobami, analgetici, sedativi da snodіynimi (potentsіyno sprichinyayut mієlosupresivny EFEKT).

Kada zastosuvannі lijek u kombіnatsії od hіmіoterapevtichnimi lijekova (tsitarabіn, doksorubіtsin, tenipozid, tsiklofosfamіd) pіdvischuєtsya Rizik rozvitku zagrozlivih za Zhittya toksičnosti efektіv (їh tyazhkostі tom trivalostі).

Sinergizam pobichnykh effektiv (visno syklosty leukocitiv) opis za spinalnomu prepoznat interferon alfa i zidovudin. U patsíєntіv, yakі otrimali tsі pripremi jedan sat, frekvencija rozvitku neutropenі bula vishcheyu, nizh uhh, hto likuvavsya tilki zidovudinom.

Izrazito zastosuvannya.

Prijavite se na našem forumu. Posao on-line prijavljuje za određivanje dionice i davatelja usluga i preuzimanje rejtinga.

Yakscho ne pobіchna slabshaє izloženost ABO posilyuєtsya, doze slіdznizhuvati 50% ABO lіkuvannya pripiniti. Neobrađena OD іndivіdualnoї chutlivostі da priznachenoї Dozy lijek u patsієntіv Mauger sposterіgatisya upovіlnena shvidkіst psihomotorne reaktsіy - sonlivіst, slabkіst, pіdvischena vtomlyuvanіst.

Kada se droga uzme u opijanje, konzumira se alkohol.

Prije priznachennyam lijeka na trivaly sata od 3 milijuna doza obrane preporučuje da vische doslіdzhennya funktsії schitovidnoї zalozi. Lijek može biti pochinati zastosovuvati za misli scho rіven štitnjače stimulirajući hormon (TSH) znahoditsya u brazdama standarda. Yakscho viyavleno zmіni rіvnya TSH slіd provesti vіdpovіdnu terapіyu da rozpochinati lіkuvannya Alfarekіnom ® za umove scho vmіst TSH vdaєtsya pіdtrimuvati normalnom rіvnі. U protsesі lіkuvannya takozh dotsіlno kontrolyuvati rіven TSH.

Pislya pripinennya terapії funkcija shchitovidnoy zalozi, yaka povoroshena v rezulti vnutrennu droga, a ne vidnovlyuetsya.

Usіm patsієntam prije spadix da redovito PID sat lіkuvannya neobhіdno provoditi rozgornuty analіz periferichnoї krovі, od obov'yazkovim yakіsnim da kіlkіsnim doslіdzhennyam pokaznikіv krovі i takozh bіohіmіchny analіz krovі, vklyuchayuchi viznachennya vmіstu elektrolіtіv, kaltsіyu, pechіnkovih enzimіv da kreatinіnu.

Na mࢠnilomunu, uobičajeno, neprekidno kontrolira funkcije nirokova.

U svim patsiyntiv, yakí otrimyut droga, neobhidno rekontrolivati ​​razbijen albuinu u sirovattsi krovi ta protrombinoviy sat.

U bolesti pіslya transplantatsії organіv Abo kіstkovogo mozk medikamentozno іmunosupresіya Mauger Buti Mensch efektivnosti, oskіlki іnterferoni trud stimulyuyuchy vpliv na іmunnu sustavu.

W oberezhnіstyu slіd priznachati lijek u nayavnostі u anamnezі takvom zahvoryuvan jak tsukrovy dіabet od epіzodami ketoacidoze koja hronіchnі obstruktivnі zahvoryuvannya Legen, kada je srušen zgortannya krovі na virazhenіy mієlosupresії.

Uz likuvanni lijek neobhidno zabezpechiti odgovarajuće gidratatsíy organizmu; na manifestaciji garjki skliznula viklochiti različitu uzročnost ії виникнення.

Preporučena vikoristovuvati droga na tli antigistamnosti i zaroznizhuvalnoy terapije.

Cijena nije navedena na ravnoj kardіotoksichnіst іnterferonu vіdsutnі ali іsnuє іmovіrnіst scho nayavnіst gіpertermії da zimica, SSMSC često suprovodzhuyut lіkuvannya, mozhut sprichinyati zagostrennya nayavnih Sertsevy zahvoryuvan. Kada nayavnostі u anamnezі hronіchnoї sertsevoї nedostatnostі, іnfarktu mіokarda da / abo abo poperednі nayavnі aritmії lіkuvannya іnterferonom alfa-2b slіd provoditi PID kontrolu lіkarya Suvorov.

Kada se kombinirana terapija provodi s ribavirin neobhidno vrachovuvati zabibizhni ulaze u ribavirinu.

Kada rozvitku reaktsії gіperchutlivostі negaynogo tip (kropiv'yanka, angіonevrotichny nabryak, bronhospazam, anafіlaksіya) priprema slіd negayno vіdmіniti priynyati vіdpovіdnі koji dolaze u.

Razvoj ozbiljnih, prosječna jačina pobychnih effektiv će zahtijevati korektsії doziranje, te u aktivnoj vypadkah -vidmini likuvannya droga.

Zastosuvannya lijek pripiniti u vipadkah: podovzhennya sata zgortannya krovі (na patsієntіv іz hronіchnim hepatitis), proyavіv legenevogo sindrom koji rentgenologіchnogo viyavlennya іnfіltratu, pojavio ABO zbіlshennya srušena Zora srušena funktsії schitovidnoї zalozi (vіdhilennya OD normalizirani TSH), znizhennya rіvnya albumіnu u sirovattsі krovі koje znizhennya pokaznikіv protrombіnovogo sata.

Ne zastosovuvati lijek u bočicama od tsіlіsnіstyu srušene, markuvannyam na zakіnchennі termіnu pridatnostі u krivo zberіgannі. Pripremljen rozchin neobhidno oglyanuti prije ulaska. Rozchin je kriv za puštanje pupova, slobodni smo od toga, i ne propustite strane uključke.

Nemojte uzimati konzervanse, jer bakterijske zabrudnennya preporučuje zastosovuvati rozchin za parenteralno ubrizgavanje negayno, bryshki rozchinu neobhidno viliti.

Zatvaranje pukotine u godini hibernacije.

U razdoblju vagitnosti u godini trudnoće, lijekirana priprema je protiposed.

Zgrada vviplati na shvidkіst retsіії na keruvvni motorni prijevoz od strane іnіshim mehanіzmіami.

Neobrađena OD Dozy, krugovi koji іndivіdualnoї chutlivostі da іnterferonu alfa lіkuvannya Mauger suprovodzhuvatisya sonlivіstyu, slabkіstyu, vtomlyuvanіstyu da prizvoditi da znizhennya shvidkostі psihomotorna reaktsіy.U kao vipadkah slіd utrimatisya OD keruvannya VOZILA zasobami da mehanіzmami robota.

Sposib zastosuvannya ta doza.

Rozan Anglikonija ® uvesti intrashinogenously, pidshkirno, vnutrioshnoveno, endolimfalno, rektalno, parabulbarno, intranazalno.

Gostrial virusni hepatitis:

-vvoditi vnutrіshnom'yazovo od 1 milijun (MO u ozbiljnoj vipadkah - u 2 milijuna MO) 2 Razi Dobou protyagom 10 dnіv. Podіbny stopa Mauger Buti prolongovany 2-3 OD klіnіchnogo tizhnіv neiskorišten status bolan Abo prodovzheny za 1 milijun za MO 2 Razi tyzhden protyagom dekіlkoh tizhnіv.

Povijest hrvatskog jezika u:

  • Unutarnji uvod za 3-4 milijuna MO 3 puta godišnje za 2 mjeseca.

Kronični virusni hepatitis C:

  • vvoditi vnutrіshnom'yazovo 3 milijuna do 3 MO Razi tyzhden protyagom 6 mjeseci na temperaturi od viglyadі monoterapії ABO u kombіnatsії od nukleozidіv analoga. Je lijek zastosovuvati protyagom mjeseci na 3-4, pіslya chogo provoditi viznachennya HCV RNA; Dali lіkuvannya prodovzhuvati tіlki vipadku dodatno HCV RNA nije Yakscho viyavlena; na monoterapії lіkuvannya naravno - OD mjeseci na 12 do 18, y kombіnatsії od ribavіrinom - 6 mjeseci; pri genotipі 1 i Temple vmіstі RNA vіrusu u terapії klip, y vipadku vіdsutnostі u sirovattsі HCV krovі RNA u kіntsya 6 mjeseci na lіkuvannya, kombіnovanu terapіyu mozhna prodovzhuvati više od 6 mjeseci na, međutim priymati za uwagi takі negativnі faktorizacija jak vіk od 40 rokіv, cholovіcha postaju progresuyuchy fіbroz.

Prijavite se u ponedjeljak ujutro, u ovom časopisu u novim novostima:

  • Intranazalno uvesti za 2-3 krapli u koži nosovii sakrili se 3-6 puta na bunariću duljine 3-5 dniv; dozirano na lijek za novoborazenijeni - 20-50 tisua. MO / ml, za rezanje umaka - 100 tisa. MO / ml. Dopušteno je uvesti u nosovi šetnju (cherz) wtnih turund, zmotcheniyah Alfarekinom®, za 10-15 hvilina.

Gostra respiratorna vrusna іnfektsіya (u broju gripe) kod starijih osoba:

  • Uvesti vnutrishnom'yazovo za 1-3 milijuna MO, pochinauchi z 1-2 dana zahshovorvanya tijekom 3 dana;
  • іntranazalno 4-6 krapel rozchinu Alfarekіnu ® (100 tise. IU / ml) u kožne nazalno hіd 6-8 razіv Dobou (prije doze zastosuvannyam Alfarekіnu ®, znan zalivayut, slіd pіdіgrіti u shpritsі (vikoristovuvati štrcaljke bez Golka) do temperature tіla, rasht rozchinu zberіgati u hladnjaku, zapobіgayuchi bakterіalnomu zabrudnennyu).

Gradovi i vikendovi na zapadnoj i zapadnoj obali -

  • Alfarekіn ® vvoditi vnutrіshnom'yazovo od 1 milijun MO protyagom 5-7 dnіv vremena іz integrirani lіkuvannyam (antibakterіalnim, dezіntoksikatsіynim, protizapalnim toscho).

Gostrialov sindrom na novoborozhenijh:

  • rektalno u vihliadii schodendnih mikroklizmochok, sho mistjat na 100 tis. MO Alfarekinu®, istezanje 3-7 dana.

Službeno-sigurnosna služba, povjerenstvo, službeni poslovi časopisa:

  • intravenozno za 2-4 milijuna MO jednom po dobu; zagalnaya dozu od 12-16 milijuna MO po tečaju; ne viklyuchena Doza odnochastnogo endolimfalnoy ubrizgava lijek u istoj dozi: 2-4 milijuna MO jednom dob.
  • Operni lihen:schodenno MO vnutrіshnom'yazovo 1 milijun do 2 milijuna MO + 5 ml 0,9% rozchinu natrіyu klorid pіdshkіrno u dekіlka tochok Navkolo Zoni visipannya. Vremenska prognoza 5-7 dana;
  • švicarski grimizni vikend: shodenne vnutrishnomyazov abo pídshkirne (napko osoperku) ubrizgava lijek u dozi od 2 milijuna MO; Mogućnosti Postoji nekoliko načina za korištenje ovog rječnika. Najčešće korišteni način je unosom tražene riječi (morate znati na kojem je jeziku) ali možete također koristiti i polje za pretraživanje vašeg web preglednika (vidi tablice dolje) ili bookmarklete trošak gubitka vina;
  • genitalnagerherpichna infekcija:shodenne vnutrishnom'yazov ubrizgava se u dozi od 2 milijuna MO u pozadani z z lokalnoj zastosavnynami drogu viglyadí uplіcatsy u dіlyantsі visipan; trošak gubitka vina;
  • gerpetichnіkeratokon'yunktivіti:Dodavanje rozchinu Alfarekіnu ® - 1 milijun MT u 5 ml 0,9% rozchinu natrіyu klorid - PID kon'yunktivu oko 2-3 kraplі kroz 2 kozhnі Godin protyagom dnіv 7-10; іz zniknennyam simptomіv zahvoryuvannya pripravci mogu vnositi kroz kozhnі 4 Godin; trošak gubitka vina;
  • herpes bol u grlu: 250 tj. MO na Priya 4 Razi Dobou u viglyadі aplіkatsіy u kombіnatsії od іntranazalnim uprave. Alfarekіn ® MO rozvesti 1 milijun u 4 ml vod za іn'єktsіy, zastosovuvati od 1 ml na 1 rozchinu aplіkatsіyu da іntranazalne Uvod: 2 kraplі ući іntranazalno, Resht - pіslya gіgієnіchnoї obrobki slizovoї Ilya Obolonkov porozhnini rota uzrok mіstsevo na viglyadі aplіkatsіy. Tečaj líkuvannya - 7-10 dana.

hranjenja na hranidbenu hranu koja će se provoditi u dvije faze:

  • 1. Etap - pіdgotovchy, YAKY vklyuchaє vikoristannya enterosorbentu, polіvіtamіnnih preparatіv imati terapeutske doze protyagom 2 tizhnіv. W 10. dan priznachaєtsya іmunotropny lijek timalіn 10 mg vnutrіshnom'yazovo vvecherі dnevno, za naravno - 5 іn'єktsіy;
  • 2. Etap - Bašić, PID sat yakogo pacijenti dobili osnovnu terapіya antibakterіalnimi zasobami za sa takvom sustavu: Purshia antibіotik protyagom 5 dnіv; pіslya Pererva scho pod studije dnіv 7, druge bolesti priznachaєtsya antibіotik protyagom 10 dnіv. PID sat Pererva da pіslya zakіnchennya stopa antibakterіalnoї terapії priznachaєtsya Alfarekіn ® milijun puta jedne MO vnutrіshnom'yazovo Dobou vvecherі, vsogo 10 іn'єktsіy tečaja.

PID sat Priya antibakterіalnih zasobіv neobhіdno zastosovuvati protigribkovі lijekove (nіstatin, Diflucan, klotrimazol, nіzoral) kako Hepatoprotectors (vozila) u dozama koje se terapeutski.

Urazhennya nervovoi sistemi z monozi polu-radikalnih sindroma boli:

  • vnutrishnomyazovo u dozi od 1 milijuna IU tečaja 5-10 dana na kompleksu likuvanni.
  • na 3 milijuna MO / m 2 najviše tri dijela dana (u danu) po proširenju 6 m / s više; Doza korjuguvata je povećana u podnošljivosti lijeka. Lozinka prolaziti kroz higijensko (lasersko) zrakoplovstvo u pustinji.
  • vnutrіshnom'yazovo od 1 milijun MO 2-3 Razi Dobou protyagom 10-15 dnіv іz sljedećem davanja 1 milijun puta 1 MO do 6 mjeseci na tyzhden protyagom.
  • na dopovnennya na hіrurgіchnogo lіkuvannya I za іnduktsії remіsії vnutrіshnovenno 20 milijuna IU / m2 (20 іnfuzіya protyagom hvilin) ​​5 razіv na tyzhden protyagom 4 tizhnіv; pіdtrimuyucha terapіya - pіdshkіrno od 10 milijuna IU / m 2. ožujka Razi na tyzhden (svaki drugi dan) protyagom 48 tizhnіv.

Kada rozvitku ozbiljne pobіchnih efektіv i Sama - na znizhennі kіlkostі granulotsitіv (manje od 500 / mm3), pіdvischennya ALT / AST (perevischennya verhnoї mezhі normalizirana razіv 5) zastosuvannya pripravak za pripiniti normalіzatsії pokaznikіv. Lіkuvannya vіdnoviti u polovinnіy dozі. Yakscho neperenosimіst zberіgaєtsya i količina granulotsitіv znizhuєtsya 250 / mm3 ABO aktivnіst da ALT / AST ABO zrostaє (perevischuє gornji Mezhuyev normalizirana razіv 10), pripreme se slіd vіdmіniti.

  • parabulbarno schodya za 1 milijun MO u 10 dana; ponovljeno 10-dnevno razdoblje, uvedeno kroz 20 dnív dvіčí; zagalny kurs Alfarekinu ® postaje 48 tizhniv. Tečajevi nisu uključeni u tečaj nakon 45 dniv; lіkuvannya Alfarekіnom ® poєdnuyut іz fotodestruktsієyu puhlini i beta aplіkatsієyu.

Sarkoma Kaposhi: mozhivі nastupnі cemi líkuvannya:

  • intranovyomazovoy schodnya u rasponu od 10 dana, 3 milijuna megavata po milijunu; ljenčariti se odmarati s mohodnikom; ponavljani tečajevi - 1 puta mjesečno u roku od 6 mjeseci;
  • vnutrіshnovenno krapelno protyagom 30 hvilin 50 milijuna MO (30 milijuna IU / m 2) schodenno protyagom 5 dnіv ABO іntervalom 1 dan pіslya chogo neobhіdno mіnіmum 9 Denna Pererva na novi 5-klip brzine dennogo; trošak gubitka.
  • Intraday, u trajanju od 10 dana, 3 milijuna megavata godišnje, ponavljaju se tečajevi - 1 puta po 1,5-3 mjeseca (4-6 puta duljina stijene).

Ključne riječi:

  • pіdshkіrno 3 milijuna IU / m2 po Dobou schodenno ABO 1 puta 2 dnі, postupovo zbіlshuyuchi dozi do 5 milijuna IU / m2 po Dobou schodenno ABO 1 puta 2 dnі PID jasnoća lіkarya na dosyagnennya povnoї gematologіchnoї remіsії (količina na leykotsitіv periferіchnіy krv ne prelazi 10 × 10 9 / l) s produženjem od 18 mjeseci.
  • vnutrishnom'yazovo za 3 milijuna MO 3 puta godišnje (svaki drugi dan) s protežu od 4-6 tizhniv. Na zadovoljavajući način pidtrymuyucha terapíya: 3 milijuna MO u jednom danu do 12 mjeseci.

Neodgovarajuće lozinke, a filozofski likovi:

  • vnutrіshnom'yazovo od 3 milijuna MO 3 Razi tyzhden protyagom na 12-18 mjeseci na jak pіdtrimuyucha terapіya na dosyagnennі remіsії, otrimanoї vnaslіdok zastosuvannya hіmіoterapії. Na perіod chastkovoї remіsії prikazan vikoristannya іnshih protokolіv od hіmіoterapії daleko terapієyu Alfarekіnom ® za 3 milijuna MO vnutrіshnom'yazovo Razi 3 do 18 mjeseci na tyzhden protyagom.

Prigotuvannya rozchinu droga.

Roschin droga gothoy bezserededno prije yogo zastosuvannyam. Yak rozchinnik vikoristovuvati іn'єktsіy vodom (Yakscho rozchin gotuyut za pіdshkіrnogo, vnutrіshnoshkіrnogo ABO vnutrіshnom'yazovogo davanje). Za prigotuvannya rozchinu vmіst rozchinyayut bočica na 1 ml za іn'єktsіy vod.

Prigotuvannya koji su proveli u vnutrishhnynіnyy-Соїк форузії droga.

30 hvilin na klipu іnfuzії Alfarekіnu ® pochinati іnfuzіyu 0,9 rozchinu natrіyu klorid (Z shvidkіstyu 200 ml / godina) i zakіnchuvati її bezposeredno prije primjene. Za prigotuvannya іnfuzіynogo rozchinu Alfarekіnu ® spochatku rozchiniti na vodі za іn'єktsіy (1 ml іz rozrahunku vod za іn'єktsіy lijeka po dozi, pripremi se daje znan) potіm potrіbnu Količina vіdіbrati i dodali svoj 50 ml 0,9% rozchinu natrіyu kloridom; Pripravci rozchin vvoditi vnutrіshnovenno krapelno protyagom 30 hvilin. Pіslya završetak primjene Alfarekіnu ® slіd prodovzhuvati іnfuzіyu 0,9% rozchinu natrіyu klorid Zi shvidkіstyu 200 ml / godišnje protyagom 10 hvilin.

Rozhin droga za inociacia zastosovuvati neajno. Za intranazal zastosuvannya rozchin vikoristovuyouot istezanje 1 unaprijed za svrhu zberivannya vid 2 do 8 ° C.

Zastosovuvatiupedіatrichnіy praktitsі na gostrіy respіratornіy vіrusnіy іnfektsії u dіtey imati chislі novonarodzhenih, gostromudіareynomu sindromі u novonarodzhenih, GOSTR gerpetichnomu stomatitі u dіtey (div. Rozdіl "Sposіb zastosuvannya da Dozy").

Peredozuvannya.

Do ovog sata nije opisano vypadkiv peredozuvannya Alfarekinom ®. Međutim, jak ja na peredozuvannі li yakoyu lіkarskoyu rechovinoyu, preporučuje simptomatsko terapіya Zi sposterezhennyam za funktsіyami zhittєvo vazhlivih organіv ja retelnim lucidan za razapeo patsієnta.

Poboljšani režim.

Іn'єktsіyne davanje Alfarekіnu ®, Jak i vsіh іnshih preparatіv a іnterferonu, y bіlshostі vipadkіv suprovodzhuєtsya gripopodіbnim sindrom znan harakterizuєtsya pіdvischennyam tіla temperatura, groznica, glavobolja i m'yazovim Bol, Bol u Suglob, mlyavіstyu, vіdchuttyam pіdvischenoї stomlyuvanostі. Tsі pobіchnі efekta dozozalezhnimi Da sam jak obično muče Lokacija tіlki u Pershi dnі lіkuvannya, potіm slabshayut sam u prolazu. Tsі simptomi mozhut Buti kupіruvanі Abo jedinstveno zmenshenі priznachennyam paracetamol u dozі 0,5-1 g po 30-40 hvilin da іn'єktsії. Rіdko mozhut sposterіgatisya blyuvannya, zapamorochennya, priplivi.

Na strani sertsevo-sudinoy sustava:uobičajena dobitak i zaliha, tjelovježba.

Na strani grada i zemlje: zimski vrt, akcija.

S druge strane sustava:reaktivnost hiperaktivnosti, uključujući visipi na shkіrі (vklyuchayuchi gerpetichnі) sverbіzh, gіperemіyu, kropiv'yanku, anafіlaktichny šok.

Na strani endokrinog sustava: pravoshenny funkcija štitnjače.

Moglivi rozvitok zashnen zoru; električna ravnoteža, funkcija peći koji nirok.

Kada trivalih tečajevi mozhut sposterіgatisya leiko- ja trombotsitopenіya scho usuvayutsya zmenshennyam glup, nosovі krovotechі; psihіchnі srušen - splutanіst svіdomostі, trivozhnі da depresivnі mlinove pіdvischena zbudlivіst, sonlivіst; poremećaj perifernog živčanog sustava - ataksija, parestezija; poroshennia dichalnoy sistemi - kašalj.

Dodavanje terminusa.3 stijena.

Ubij zberigannya. Zberigati na temperaturama od 2 do 8 ° C nedostupne djeci.

Pakiranje.

10 sati za flakonіv lіofіlіzatom rozchinu za іn'єktsіy dozuvannyam 3 milijuna MO 5 milijuna ABO MO upakovuyut u plastičnoj kasetu i potіm u kartonske kutije.

Za 5 flakonіv od lіofіlіzatom za rozchinu za іn'єktsіy dozuvannyam 3 milijuna MO ABO 5 milijuna MO rozchinnikom vremena (2 ml vod za іn'єktsіy) u ampule od 5 komada upakovuyut plastičnog kasetu i potіm u kartonske kutije.

1 boca za lіofіlіzatom rozchinu za іn'єktsіy dozuvannyam 3 milijuna MO ABO 5 milijuna MO, MO ABO 9 milijuna, 18 milijuna MO ABO vrijeme rozchinnikom (2 mL vod za іn'єktsіy) u ampulі upakovuyut u plastičnoj kazeti (dozvolyaєtsya pakuvannya bez plastične kasete) i potim u kartonskoj kutiji.

Kategorija prijema.Za recept.

Virobnik. Doo "Valartіn Pharma" (fasuvannya s OBLICI "u rasutom stanju" fіrmi-virobnika Tov "Naukova-virobnicha kompaniia" Іnterfarmbіotek”, Ukrajina).

Saznajte više o vašoj želji za uslugom dostojanstva. 08130, Kiїvsʹka oblast, Kijevo-Višestinski kraj, s. Galebovi, Vul. Grushevsky, 60