Immunomodulating agent Algeron - pregled

Simptomi

Opis je aktualan 2014/07/30

  • Latino ime: Algeron
  • ATX kod: L03AB
  • Aktivni sastojak: Pegilirani interferon alfa-2b (Tsepeginterferon alfa-2b)
  • proizvođač: ZAO BIOCAD, Rusija

struktura

loading...

Algerone je dostupan kao otopina za subkutanu injekciju. Jedan mililitr sadrži 200 μg aktivnog sastojka, koji je negilirovanny interferon alfa-2b, i pomoćne tvari:

  • natrijev acetat trihidrat (2,617 mg);
  • ledom octene kiseline do pH 5,0;
  • Natrijev klorid (8 mg);
  • polisorbat-80 (0,05 mg);
  • dinatrij edetat dihidrat (0,056 mg);
  • voda za ubrizgavanje(do 1 ml).

Oblik izdavanja

loading...

Prozirna otopina za subkutane injekcije bez boje ili s nešto žućkastom bojom.

Algeron je dostupan u tri formata:

  • jedna štrcaljka;
  • četiri štrcaljke;
  • jedan blok "tri pakiranja od četiri štrcaljke".

Farmakološko djelovanje

loading...

Upotreba Algerona daje imunostimulirajuće i antivirusne učinke. Mehanizam djelovanja lijeka, kao i biološki i klinički učinci njegove uporabe određeni su djelovanjem njegovog konstitutivnog pegilirani interferon alfa-2b (peg-IFN alfa-2b), koji nastaje kombiniranjem polimerne strukture (polietilen glikol (PEG) čija molekulska masa iznosi 20 kDa) s molekulom interferon alfa-2b.

IFN alfa-2b dobiveni su metodom biosinteze koja koristi rekombinantnu DNA tehnologiju, tj. umjetno stvorenu ljudsku DNA sekvencu, čiji se dijelovi mogu kemijski sintetizirati lančastom reakcijom polimeraze. Također je proizveden od soja Escherichia coli Escherichia coli, u kojem je gen humane interferone uveden upotrebom tehnika genetičkog inženjerstva.

  • imunomodulatora;
  • antivirusni;
  • antiproliferativno djelovanje.

Njegova učinkovitost protiv virusa je zbog svoje sposobnosti da se veže na specifične receptore stanica. Rezultat ovog procesa je pokretanje složenog mehanizma određenih intracelularnih reakcija zbog kojih se genom virusa i proizvodnja virusnih proteina suprimiraju. Imunomodulacijski učinak IFN alfa-2b se izražava povećanjem zaštitnih svojstava tjelesnog imunološkog sustava. Djelovanje interferona usmjereno je na:

  • povećana citotoksičnost T-ubojica i drugih prirodnih ubojica;
  • povećana fagocitna aktivnost makrofaga;
  • diferencijacija T-pomoćnika;
  • zaštita T stanica od programirane stanične smrti (apoptoza).

Imunomodulacijski efekti u onih tretiranih Algeronom, također je uvjetovan činjenicom da interferon ima sposobnost da utječu na proizvodnju nekoliko citokina (npr interleukina ili interferon gama).

Farmakodinamika i farmakokinetika

loading...

Pripravci koji sadrže kao aktivni sastojak peg-IFN alfa-2b, izazvati povećanje koncentracije efektorskih proteina, koji uključuju serumski neopterin, kao i 2'5'-oligoadenilat sintetaza. Nakon jedne injekcije skupine dobrovoljaca za Algeron injekciju, imali su porast razine neopterina u serumu ovisno o dozi. Maksimalni porast ovog pokazatelja zabilježen je 48 sati nakon injekcije. Uvođenje lijeka u jednoj tjednoj dozi, jednako 1.5 ug po 1 kg težine bolesnika, osigurava održavanje pacijenata sa serumom koji pate od hepatitis C, stabilna visoka razina koncentracije neopterina.

U obavljanju in vitro Antivirusno djelovanje nepromijenjenog IFN alfa-2b. Istraživanja su potvrdila da je rezultat pegilacije molekule IFN alfa-2b:

  • Apsorpcija se usporava od mjesta ubrizgavanja;
  • volumen distribucije se povećava;
  • klirens se značajno smanjuje (što zauzvrat izaziva više od deset puta povećanje trajanja terminalnog poluživota peg-IFN alfa-2b u usporedbi s IFN alfa-2b nepromijenjena vrsta).

Razdoblje izlučivanja Algerona iz tijela premašuje 153 sati, što je oko 6,5 dana. Kao rezultat potkožne primjene lijeka jednom tjedno pacijentima liječenim hepatitis C, postupno povećanje koncentracije Algerona ovisno o dozi do osmoga tjedna, nakon čega nije zabilježena daljnja kumulacija.

U bolesnika s oštećenom funkcijom bubrega, veza između Algeronove farmakokinetike i klirensa kreatinina nije bila fiksirana. Maksimalna koncentracija peg-IFN alfa-2b, njegov poluživot i AUC povećani su razmjerno stupnju bubrežne insuficijencije. Ako postoje nuspojave na primjenu lijeka u bolesnika s teškom i umjereno oštećenom funkcijom bubrega, preporučuje se pažljivi medicinski nadzor i prilagodba doze u smjeru njezine redukcije.

u kršenja funkcije jetre u pacijenata koji pate od hepatitisa tipa B ili C, i uirroza jetra, Farmakokinetički parametri Algerona ostaju nepromijenjeni u usporedbi sa zdravim ljudima. Nemojte koristiti lijek u bolesnika s ozbiljnim stupnjem pogoršane funkcije jetre, jer za ovu grupu lijekova farmakokinetika peg-IFN alfa-2b nije proučavana.

Farmakokinetički parametri peg-IFN alfa-2b ne ovise o dobi pacijenta, tako da starije osobe ne trebaju prilagoditi dozu Algerona.

Upozorenja za uporabu

loading...

Svrha Algerona je korisna za liječenje kroničnog oblika primarni hepatitis C u bolesnika s pozitivnom RNA virusa hepatitis C (HCV), ako potonji nemaju simptome dekompenzacije jetre. Najučinkovitija metoda liječenja je složena terapija koja propisuje primjenu preparata IFN-alfa (uključujući peg-IFN alfa-2b) u kombinaciji s ribavirinom.

kontraindikacije

loading...

Algeron se ne dodjeljuje sljedećim skupinama bolesnika:

  • Osobe s preosjetljivosti na lijekove IFN, polietilen glikol (PEG), kao i u bilo kojoj od pomoćnih komponenti Algerona.
  • Pacijenti s dekompenziranim oblikom ciroza jetre, pri čemu zbroj bodova na Child-Pugh skali odgovara razredu B ili C.
  • Pacijenti koji krvare varikozne vene.
  • Pacijenti s HIV ili hepatitis C, u kojem je dijagnosticirana ciroza jetre u pozadini hepatička insuficijencija.
  • Pacijenti s autoimuni hepatitis.
  • Pacijenti s dijabetes melitus u fazi dekompenzacije.
  • Pacijenti s hiper - ili hipotireoza.
  • Pacijenti koji imaju izrazitu depresiju funkcije hematopoeze o koštanoj srži. Djeca, trudnice i dojilje.

S oprezom, lijek propisan je za pacijente s mentalnim poremećajima, s poremećajima bubrega, osobama koje pate od srčanih i krvožilnih bolesti i autoimunih bolesti, te u kombinaciji s mijelotoksični lijekovi.

Nuspojave

loading...

U liječenju Algerona u preporučenim dozama, uključujući u kombinaciji lijeka s ribavirinom, nuspojave bile su blage ili umjerene i nisu značile prekid terapije. Najčešće je navedeno:

  • glavobolje, povećana razdražljivost, depresivnih uvjeta, emocionalna sposobnost;
  • mučnina i proljev;
  • suhi kašalj;
  • bol u zglobovima, kao i bol u mišićima;
  • reakcije kože, izražene u obliku povećane suhoće, pilinga kože, svrbeža i pojave osipa na njima;
  • lokalne reakcije na mjestu davanja lijeka;
  • opći simptomi (febrilno stanje, astenija i slično);
  • poremećaji limfnog i krvožilnog sustava;
  • promjena u laboratorijskim pokazateljima.

Općenito, učestalost neželjenih nuspojava ovisi o doziranju Algerona koji se primjenjuje pacijentu.

Algeron: upute za uporabu i režim doziranja

loading...

Preporuča se ubrizgavanje otopine za injekcije pod kožu u masno tkivo:

  • u području bedara (prednja površina bedra, s izuzetkom prepona i područja koljena);
  • na području prednjeg trbušnog zida (s izuzetkom srednje linije i područja oko pupka), naizmjenično s mjestom injiciranja.

Najbolje je ubrizgati prije spavanja. Liječnik propisuje terapiju, tijekom cijelog liječenja bolesnik treba biti pod nadzorom specijaliziranog specijalista s iskustvom liječenja hepatitis C.

Lijek se primjenjuje jednom tjedno brzinom od 1,5 mcg za svaki slijedeći kilogram tjelesne težine pacijenta. Važno je zapamtiti da je svaka bočica i svaka šprica namijenjena isključivo jednoj upotrebi. Također je zabranjeno ubrizgavanje Algerona intravenozno.

Trajanje liječenja i potreba za podešavanje režim doziranja određuje se ovisno o virusnom genotipa nuspojava i njihove stupanj ozbiljnosti, parametri analize krvi, u prisutnosti il ​​odsutnosti disfunkcije unutrašnjih organa i sustava (osobito, jetra, bubrezi i živčani sustav),

predozirati

loading...

Kada je prekoračena doza Algerona, nije bilo ozbiljnih posljedica za pacijenta. Konkretno, slučajna dvostruka doza peg-IFN alfa-2b ne izaziva pojavu simptoma predoziranja i opijenosti tijela. Kako bi se uklonile neželjene reakcije, nema potrebe za medicinskom intervencijom i povlačenju lijeka.

Algeronova instrukcija ukazuje da postoje opisi slučajeva predoziranja koji su zabilježeni nakon ubrizgavanja injekcijske otopine za 2 uzastopna dana bez održavanja tjednog intervala i nakon ubrizgavanja otopine svaki dan tjedan dana. Međutim, nisu zabilježene ozbiljne posljedice po život opasnih ili liječenja. Lijek nema specifičan protuotrov.

interakcija

loading...

kombinacija peg-IFN alfa-2b i medicinski proizvod ribavirinom ne utječe na farmakokinetičku interakciju. U pozadini liječenja peg-IFN alfa-2b nije bilo učinka na:

  • farmakokinetika tolbutamid;
  • farmakokinetika mephenytoin;
  • farmakokinetika debrizohina;
  • farmakokinetika dapson;
  • aktivnost citokrom P450 izoenzima CYP1A2 i CYP3A4;
  • djelatnost N-acetiltransferaze.

Istodobno, međutim:

  • povećava aktivnost citokroma P450 izoenzima CYP2C8 / C9 i citokroma CYP2D6 (zbog toga lijek primjenjivati ​​s oprezom u bolesnika koji su liječeni s drugim lijekovima u tim izoenzima koji uključuju biološkoj);
  • suzbija aktivnost izoenzima 1A2 citokroma P450 sustava;
  • područje ispod AUC krivulje teofilina povećava se;
  • povećavaju se prosječne razine metabolita metadon;
  • vjerojatnost mliječna kiselina u bolesnika s HIV-om koji su podvrgnuti VAAP terapiji.

Uvjeti prodaje

loading...

U lancu ljekarni Algeron je pušten na recept.

Uvjeti skladištenja

loading...

Lijek treba biti pohranjen u dobro zaštićenoj od sunčeve svjetlosti i izvan dosega djece, promatrajući temperaturni režim od 2 do 8 stupnjeva. Nemojte zamrzavati bočice Algeronovom otopinom.

Datum isteka

loading...

Lijek zadržava svoje farmakološka svojstva dvije godine. Upotreba nakon isteka roka trajanja je zabranjena.

Recenzije o Alghero

loading...

Brojne studije i recenzije pacijenata o Algeroneu, ostavljeni na forumu, upućuju na uporabu lijekova peg-IFN alfa-2b kao dio složene terapije, zasluženo se smatra "zlatni standard„Liječenje. Unatoč činjenici da učinkovitost liječenja prvenstveno ovisi virus genotip, ipak, njezini pokazatelji su u rasponu od 50 do 90%. Tako, - i pregled Algerone u točki - postigli održani virološki odgovor u više od 80% pacijenata s drugog i trećeg virusom hepatitisa C genotipa i gotovo 70% pacijenata s HCV genotipom prvi.

Analogni Algeron je lijek Pegasys, koji se dugo vremena smatra priznatim standardom u liječenju hepatitis C. Ipak, odabir između Pegasys i Algeron, većina pacijenata preferira potonje. A to nije najmanje zbog činjenice da tijek liječenja proizvodom CJSC "BIOCAD" košta red veličine jeftiniji.

Još jedan plus u korist Algerona je taj što je proizvođač od 2013. godine najavio pokretanje društvenog programa "Tijek oporavka", Koja podržava pacijente koji ne dobivaju financijsku potporu iz državnog proračuna. Realizirajući ovaj projekt, tvrtka "BIOCAD" stvorila je društvenu mrežu za osobe s hepatitisom C i na svaki način nastoji uništiti stereotipe da je bolest isključivo problem antisocijalnih skupina stanovništva. Nakon povezivanja s programom podrške, pacijenti imaju priliku kupiti Algeron po cijeni od 35 do 50% ispod tržišnog prosjeka.

Cijena Algheroa

loading...

Kupnja Algherona u Moskvi može biti od 1. srpnja 2013. Stjecanje lijeka u licenciranim lancima ljekarni, bolesnici s hepatitis C istodobno se povežu sa sustavom kumulativnih popusta, čime se smanjuje cijena Algerona za 5-55%.

Hepatitis forum

loading...

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Antivirusna terapija na algeronu

loading...

Moderator: Gudvin

  • Idi na stranicu:

Re: Alghero

Vaša poruka razgon »09 Nov 2013 19:36

Re: Alghero

Vaša poruka AU- »12 Nov 2013 21:44

20 godina, F-4, opterećenje - 6,25 * 10 ^ 6
Imam minus.

Re: Alghero

Vaša poruka GodAstronaut »13 Nov 2013 16:24

Re: Alghero

Vaša poruka alfa »13 Nov 2013 16:32

Re: Alghero

Vaša poruka GodAstronaut »13 Nov 2013 16:44

Re: Alghero

Vaša poruka Drovosek »13 Nov 2013 17:14

Re: Alghero

Vaša poruka AU- »13 Nov 2013 23:16

20 godina, F-4, opterećenje - 6,25 * 10 ^ 6

Re: Alghero

Vaša poruka Drovosek »14 Studeni 2013 00:16

Re: Alghero

Vaša poruka Marika »14 Nov 2013 03:54

LiveInternetLiveInternet

loading...

-kategorije

  • ima (2)
  • Cha naplatu (2)
  • pritisnite (2)
  • kralj šamanski crtić 2001 (2)
  • prvak (2)
  • nogomet (2)
  • naruto animirane serije (2)
  • cha (2)
  • kralj šamana (2)
  • loboda oči (1)
  • wow (1)
  • Fullmetal Alchemist Animated Series (1)
  • epicwow (1)
  • moddingway (1)
  • kopče s rukama (1)
  • procjene ekspertnih rizika (1)
  • sergejski kukci (1)
  • šampion (1)
  • svahovač (1)
  • Yulianna Guarda slomljena ljubav (1)
  • čarobnjaci (1)
  • Smrtna bilješka (1)
  • krug (1)
  • cha prevođenje (1)
  • wow 6 2 3 (1)
  • isengard (1)
  • podiže albume (1)
  • Uredba o naknadama za rad (1)
  • storonavigator (1)
  • samurai x (1)
  • podiže ruke kad smo bili mladi (1)
  • Šamanski kralj (1)
  • mmotop (1)
  • (0)
  • bonus pravila pojedinačni pokazatelji (0)
  • propis o naknadi radne snage 2016. (0)
  • pozicija na naknadu za rad i bonuse za radnike (0)
  • wareneingang u kürze erwartet (0)
  • smartlab (0)
  • bez poreza12 (0)
  • odredba o materijalnim poticajima za zaposlenike (0)
  • registracija žiga (0)
  • ruspatent (0)
  • verfügbarkeit stark schwankend leider kei (0)
  • (0)
  • pozicija na naknadu za rad i bonuse za radnike (0)
  • ponuditi špijun (0)
  • nikitich (0)
  • i nikonov (0)
  • kolektivni ugovor (0)
  • pizza (0)
  • pokazatelji za bonuse zaposlenima (0)
  • rusfootball (0)
  • rbc (0)
  • nadjev za pite (0)
  • putni aranžmani (0)
  • umak od rajčice za pizzu (0)
  • registracija tvrtke (0)
  • umak za pizzu (0)
  • punjenje za pita kruh receptima s fotografijama jednostavnim i ukusnim (0)
  • eskapistički borac (0)
  • Rizik likvidnosti (0)
  • likvidnost imovine (0)
  • jednostavno punjenje za pizzu (0)
  • pizzerije (0)
  • likvidnost (0)
  • registracija imena i logotipa (0)
  • selektivni rizici (0)
  • rizik gubitka dobiti je (0)
  • ruke gore uzeti ključeve (0)
  • osiguranje de-pozicioniranja (0)
  • uwow (0)
  • omjer potraživanja i obveza prema dobavljačima (0)
  • kralj šamana (0)
  • pizza recept (0)
  • 2 h (0)
  • oko planeta (0)
  • punjenje za pizzu (0)
  • cdx (0)
  • Loboda oči (0)

-Pretraživanje dnevnikom

-Pretplatite se putem e-maila

-statistika

Algeron: cijena; pacijenata koji su bili liječeni lijekom

loading...

alexey: tijek od 66 mjeseci Algeron + ribaverin trajao je mjesec i pol hemoglobina 98 eritrocita, a zatim u minus liječnika.

Da, možete piti 6 litara dnevno od svega gore, ali sadržaj masnoće ne smije biti veći od 6,5%. Prosječna težina od 6 litara mlijeka je 6.579 kg (informacije su pronađene u Yandexu).

Dobar dan! Imam hepatitis c, genotip 8, virusni opterećenje 555555. Ja liječim algerone + reboverin! Liječenje prolazi bez malih pobočaka, sigurno su, ali možete izdržati! Kosa pada, bolovi u zglobovima, suhi kašalj! Ali općenito ovo je sve podnošljivo! Pa ipak ne znam! Ponekad se događa ogrebotina, raspoloženje se često mijenja!

U medicinskoj praksi zabilježeni su slučajevi kada se kosa ispala i promijenila pigmentaciju zbog unosa lijekova koji su propisani u terapijske svrhe. Ovi lijekovi uključuju: borovu kiselinu, citostatike, bizmut, antikoagulante, antimalarijske i tireostaze. Postoje difuzni alopecija, koje su uzrokovane poremećajima endokrinog sustava (bolesti pankreasa, tirotoksikoza, hipogonadalnu, hipotiroidizam), te je rezultat hemodijalizi pacijenata s kroničnim otkazivanjem bubrega pacijenata. Čim patološko sredstvo prestane funkcionirati, rast kose se nastavlja odmah.

Takvi važni čimbenici kao što je trajanje gubitka kose, povećani prolaps, općenito smanjenje broja kose upućuju na to da se bolest već pojavila i postupno razvija. Prethodno pretrpjela teške bolesti, uzimajući različite lijekove, krute dijete također utječu na stanje kose i može dovesti do njihovog gubitka. Ispitivanje vlasišta i provjera za upalu su glavni zadaci trichologa u početnom ispitivanju pacijenta. Nadalje specijalist procjenjuje distribucija i gustoće kose, nakon čega inspekcije cijevi promjera kose, oblik, dužinu i određivanje stupnja kose lom podnošenja pacijenta upozorenja.

Počeo sam strašni gubitak kose nakon cijepljenja. Osim toga, košnice su također bile hladne. Šest mjeseci nakon cijepljenja, vrlo su se povećali TSH, hipotiroidizam. Nakon primanja L-thyroxina TTG je normalizirana, govori endokrinolog, da je potrebno nastaviti ili ga piti. Osim toga, endokrinolog je rekao da kosa treba obnoviti. Imam paniku, koža moje glave već je sjajila. Reci mi, molim vas, što trebate učiniti kako bi spriječili nastanak. Okrenuo sam se od vesele, sigurne djevojke u razdražnu i mrzovoljnu osobu. Sve misli samo o kosi. Hvala unaprijed!
. Prihvaćeno ferrum lek i cink, u krvi je bio mali indeks željeza, nakon jednog mjeseca priznanja shvatio sam da je to loše za željezo, ali analiza, ali sada prelazi moju normu.

Da.. ne samo meni akutni gubitak kose je problem.. sad sam shvatio iz onoga što.. također vidio Diane-85, tri ili više godina sa pauzama za šest mjeseci, oko šest mjeseci piće, onda razbiti.. tada je počeo veliki slučaj kose.. ali imam takvu grivu. i sve, a tu je još raskoš, a nisam mogla ni povezati ovaj problem odvikavanja tablete.. Sada povremeno piti Yasmin kontracepciju, ali ne za dugo, a rok od tri mjeseca, i opet pauza.. Htjela bih znati da sigurnije u mom slučaju, pijem kratko vrijeme ili pijem već stalno, ne planiram roditi zbog starosti, meni 96. ili što drugo mogu koristiti kao kontracepciju? i ja sam povećao rast volova na nepotrebnim mjestima i uzimanje Yarine pomaže mi da ga smanjim..

Sassi voda:
7 litara čiste vode
6 limuna sitno sjeckani (može biti jednostavno prstenasti)
6 krastavac nije oguljen, izrezan na prstene
6. ribani đumbir (ne više, a zatim će koktel biti gorak ((()
5-65 lišća (ako je sušeno, kuhajte s kipućom vodom, napunite i dodajte koktel)

Lijek bi trebao biti pohranjen u dobro zaštićenoj od sunčevog svjetla i izvan dosega djece, promatrajući temperaturu od 7 do 8 stupnjeva. Nemojte zamrzavati bočice Algeronovom otopinom.

Uzimanje lijeka zajedno s antihipertenzivnim lijekovima može izazvati antihipertenzivni učinak aditiva.

Algeron

loading...

Ekaterina Ruchkina 21. svibnja 2015

Opis i upute pripravka Algeron

Algeron je antivirusno sredstvo koje se koristi u složenom liječenju hepatitisa C. Lijek sadrži supstancu zvan laneginterferon alfa-2b. Bez ulaska u složene značajke ove vrste interferona, ukratko opisujemo mehanizam njenog utjecaja na viruse.

U tijelu, ova tvar (koja je dio tekućeg imuniteta) uzrokuje proizvodnju određenih spojeva u stanicama inficiranim virusima, koji sprečavaju propagaciju patogena. Također, interferon aktivira i poboljšava aktivnost svih komponenata staničnog imuniteta (stanice ubojice, makrofagi, limfociti i tako dalje). Za tu tvar su opisani drugi imunološki mehanizmi koji pomažu u održavanju zdravlja i pomoći u borbi protiv različitih infekcija.

Aktivna komponenta Algerona proizvedena je metodama bioinzerviranja - ljudski interferon proizvodi sojeve bakterija.

Ovaj alat se koristi kada:

  • Hepatitis C - aktivni, primarni, kronični. Liječenje se provodi zajedno s lijekom Ribavirin;

Oni proizvode Algerone u obliku otopine za injekcije. Subkutano se stavljaju u trbušni zid ili bedro, izmjenjujući područja injekcija. Doziranje se vrši prema tablici koja sadrži upute za lijekove. Standard traje 1,5 μg po kilogramu težine bolesnika. Injekcije se provode jednom tjedno.

Potrebno je započeti s liječenjem pod nadzorom iskusnog liječnika koji će izračunati doze i objasniti kako napraviti injekcije. Također će procijeniti stanje bolesnika na početku terapije (uključujući, prema rezultatima kontrolnih testova). Daljnje injekcije mogu se obavljati samostalno. Uputstvo pripreme Algeron detaljno opisuje kako napraviti injekcije s odvojenom špricom ili već ispunjenom otopinom.

Obavezno pročitajte ove informacije i uvijek točno slijedite ove preporuke. Svaki opisani korak nije proizvod pretjeranih mjera predostrožnosti, već je dio tehnike razvijen i primijenjen desetljećima. Njezin je cilj očuvati vaše zdravlje i, u konačnici, život.

Napomena također opisuje prilagodbu doza Algerona za različite poremećaje, patologije bivšeg i stečenog. Ove informacije su bitne, kao podsjetnik liječniku. Pacijent treba shvatiti da je neprihvatljivo samostalno prilagoditi lijekove!

Kontraindicirano u:

  • Ozbiljne bolesti jetre - ciroze dekompenziranoj, zatajenje jetre sa kombinacijom HIV i hepatitisom C, autoimunog hepatitisa, i tako dalje;
  • Teške bubrežne patologije;
  • Bolesti živčanog sustava, uključujući epilepsiju;
  • Bolesti kardiovaskularnog sustava, osobito onih koje nisu podložne kontroli lijeka;
  • Patologije štitnjače, koje se ne mogu ispraviti uzimanjem lijekova;
  • Nasljedni poremećaji metabolizma laktoze;
  • Onkološke bolesti;
  • Neke bolesti krvi, uključujući tešku hemopoezu u koštanoj srži i tešku patološku hemoglobin nedostatak;
  • Netolerancije na Algerone ili Ribavirin komponente;
  • Trudnoća i dojenje;
  • Liječenje muškarca koji je seksualni partner trudnice;
  • Liječenje bolesnika u dobi od većine;

- s oprezom kada -

  • Kombinacije hepatitisa C s HIV-om pri određenim stupnjevima aktivnosti patogena;
  • Teški dijabetes melitus s rizikom od komplikacija;
  • Teške plućne patologije;
  • Neke kršenja krvne formule i sustava koagulacije;
  • Kada se tretiraju s mijelotoksičnim sredstvima;

Nuspojave

Priprema je dobro proučena, a to se posebno pokazuje detaljnim opisom svih mogućih neželjenih učinaka. Ovdje ćemo spomenuti samo one simptome na koje se pacijenti posebno žalili. To su:

  • Stanje nalik gripi s groznicom, zimice;
  • Osjećaj umoran, slab;
  • Povećana emocionalnost, depresija, anksioznost, nesanica, smanjena pozornost;
  • glavobolje;
  • Mučnina, proljev, bol u trbuhu, nedostatak apetita;
  • Bol u grlu u mišićima i zglobovima;
  • Suhi kašalj, otežano disanje, upaljeno grlo;
  • Upala mjesta ubrizgavanja, suhoća, svrbež, prljav koža, gubitak kose;

Također, u dijelu laboratorijskih pokazatelja krvi često su bile značajne promjene u formuli, smanjenje koncentracije glukoze i povećanje koncentracije triglicerida.

Takve reakcije prate liječenje, otprilike, svakog desetog bolesnika. Ali mogu postojati i drugi simptomi. Svaka promjena u vašem stanju (čak i pretpostavljena, imaginarna) važna je što je prije moguće obavijestiti liječnika.

Analozi su jeftinija od Algherona

Taj je alat previše specijaliziran i upotrebljava se u takvim opasnim patologijama da je jednostavno opasno odabrati i koristiti analoge koji su jeftiniji. Ali, s druge strane, troškovi Algerona i drugih sličnih lijekova mogu šokirati nespremnu osobu.

Analogi ovog sredstva (koji sadrži peginterferon) su:

Oba ova lijeka su skuplja. Zapravo, ruski Algeron se pojavio kao ekonomičnija alternativa uvoznim drogama.

Kada se terapija očitava u bolnici - injekcije se trebaju vršiti besplatno. Tipično, ovo liječenje traje do prvog poboljšanja ("minus"), nakon čega se pacijent prenosi u ambulantnu njegu. U nekim regijama postoje programi koji se mogu koristiti za dobivanje takvih proizvoda uz popust.

Recenzije o Alghero

Mnogi od onih koji su doživjeli hepatitis C liječeni su standardnom shemom: Algeron + Ribavirin. Štoviše, prema samim pacijentima, njihov izbor često je posljedica nižih troškova terapije (u usporedbi s inozemnim analogama).

U prvim danima, nakon ubrizgavanja ovog lijeka, pacijenti pate od različitih nuspojava. Na primjer:

- Groznica, glavobolja, hladnoća, groznica... Tako je počelo liječenje.

- Moja temperatura obično traje tri dana nakon injekcije. Već sam naviknut na to. Još jedna strašna stvar je mučnina. Vrijedno je početi raditi nešto, počelo se jako zbunjivati.

Neki primijetiti da, nakon naknadnih injekcija, ne postoji tako zamjetljivo pogoršanje stanja:

- Prošlo je već nekoliko tjedana. Obožavam se - temperatura nikada ne prelazi. Naravno, slabost, odsutnost je, depresija - to se događa... Prihvaćam sve vrste jetre, kako bih se bolje popravila.

- Bio sam sudionik kliničkih ispitivanja. Za godinu dana primio sam sve pobachki, koji su sada opisani u bilješkama. Ali bio je izliječen.

Općenito, čitajući recenzije o Algheronu, razumijete kako pojedini organizam reagira na takvu terapiju. Isto tako, ljudska individualnost je vrlo važna: netko je spreman podnijeti gotovo svaku patnju, radi svrhe, dok drugi stalno pokušavaju "prikriti" svako pogoršanje stanja zdravlja novim i novim drogama. Nepotrebno je reći, učinkovitost liječenja varira, ali oni koji su uspjeli poraziti bolest - puno.

Liječenje hepatitisa s algeronom i ribavirinom

Hepatitis C terapija, 1 genotip. SOF + DCV

Ukratko: 1 genotip, nema fibroze, opterećenje je 6 milijuna ALT, AST i TTG su normalni. HIV infekcija, CD4 - 420 (svi podaci od 26.06.), ARVT - kievksa, ritonavir, presid. Idemo IL28 upisivati.
PVT su se složili, jučer su htjeli oduzeti, nema lijekova. Na pitanje kada i što će se dogoditi, odgovor je Algerone + Ribavirin, poziv u kolovozu.
Trebam li se smjestiti za Algerona ili iscijediti dati Pegazu? Algeron se koristi u Rasheu 2 godine. Prema dokazu prenosivosti najbolji učinak je isti kao i Pegasys. Nešto sumnjam.

Sve će biti u redu! Otkrio sam!

Alexey, a ovdje ako je moguće detaljnije? Imaju li imena pisma?
I općenito, vrijedi se osloniti na takvu mogućnost u SC ako se sada nudi Algeron.

Lijekovi nisu registrirani u Rusiji, a kada su registrirani, milijuni će koštati. VikeuruPak ​​(3D) već je obećao u Rusiji u padu od 1,5 milijuna rubalja. Cm. Post http://hivlife.info/showthread.php?p=455962#post455962, gdje je navedeno, kako bi se pridružiti kineski sekciji. Uglavnom je potrebno kupiti daklatasvir. Dostava iz Kine to nije i liboy sama će morati letjeti u Hong Kongu, ili bilo koji ljudi surađuju, čip i pošaljite nekoga tko vjeruje (ovdje je potrebno odabrati, to je istina. Ako je povjerenje nitko, morate se letjeti. Visa u Hong Kongu nije trebaju samo putovnicu). Ali prvo pročitajte kineski odjeljak.
Sofosbuvir vidjeti.
Upute za one koji žele neovisno naručiti sophosbuvir u Indiji
IndiSof

Postoji nekoliko drugih tema, ali dovoljno od ta dva. ukupno

a) SOF
b) DCV
c) ribaverin.

Mnogo je jednostavnije kontrolirati ovu terapiju nego inače, bez komplikacija se očekuje. Trajanje terapije je 12 tjedana. Procijenjeni troškovi - manje od 4000 USD. Pitajte lizoka koliko je provela. Možda manje.

Catatonia lucidus Korisnik № 17142 Režim 26.04. Postova 725 Reputacija 246

Re: Algerone + ribavirin terapija.

Vau, već je 1.5. Zvučao sam za dva u proljeće, pripremiti pristanište za račun do jeseni))

Catatonia lucidus Korisnik № 17142 Režim 26.04. Postova 725 Reputacija 246

Re: Algerone + ribavirin terapija.

Mnogo je jednostavnije kontrolirati ovu terapiju nego inače, bez komplikacija se očekuje. Trajanje terapije je 12 tjedana. Procijenjeni troškovi - manje od 4000 USD. Pitajte lizoka koliko je provela. Možda manje.

Troškovi: Precizno sjećam 1910 Baku za DAC. Pplus 30.000 tara osobi koja leti u Hong Kong za pristanište. I 70 000 tisaka su tri limenke Maypapa i dva realtagravirs. Ne sjećam se koliko je Mayfesa. Jer je platila sve odjednom. Ali sada se čini mnogo jeftinije. Pa, sada plaćam virusne testove. I još 3500 je Ribaverin pr-va sjeverna zvijezda. Ovdje je takva aritmetika. Nadam se za minus i drago mi je što nisam morao prodati stan za kupnju vicera.

Stanovnik foruma Korisnik № 13109 Registracija 22.03. Mjesto SIP Postovi 107 Ugled 5

Re: Algerone + ribavirin terapija.

I opet pozdrav!

Tukao sam infu kako bih započeo HTP suprug. Slijedeće je zanimljivo: u kojoj će se dozi morati prihvatiti SOF + DCV? Pokušavam planirati svoje troškove.
Ako razumjeti preporuke EASL je SOF 400 mg (1 puta / dan), DCV 30 ili 60 mg (1 puta / dan), ribavirin 1200 mg / dan (opis Bobcat gore) tijekom 12 tjedana.

Daj da se prisjetim genotipa 1, fibroskan = 0, ARVT - kievksa / ritonavir / prezista. Budući da postoji ritonavir u shemi, treba li DCV biti 30 mg / dan? Točno ako ne.

Pa ipak, od navedenih generika u fiksnoj temi foruma ionako je ono što odabrati? Zato što kvaliteta liječenja ne trpi?

Posljednji urednik Bubibl; 15.03. u 15:39.

Sve će biti u redu! Otkrio sam!

Tukao sam infu kako bih započeo HTP suprug. Slijedeće je zanimljivo: u kojoj će se dozi morati prihvatiti SOF + DCV? Pokušavam planirati svoje troškove.
I još, od navedenih u fiksnom subjektu generički svejedno što odabrati? Zato što kvaliteta liječenja ne trpi?

sophosbuvir 400 mg, + daklutasvir 60 mg, jednom dnevno tijekom 12 ili 24 tjedana, ovisno o prisutnosti ili odsutnosti ciroze. bit će potrebno priložiti ribavirin genotip i fibroskan.

Budući da postoji ritonavir u shemi, treba li DCV biti 30 mg / dan? Točno ako ne.

nedavni događaji upućuju na to da prilagodba doza nije nužna ni s darunavirom / ritonavirom niti s lopinavirom / ritonavirom. EASL

u shemi s DRV smanjiti dozu DCV do 30 mg ne bi trebalo biti. i, budući da ciroza ne govori, onda ne trebate ribavirin, posebno zato što planirate IVF.
o generičkim lijekovima koje nitko neće reći sa 100% jamstvom, ali nije bilo nikakvih pritužbi, sve je uspješno tretirano, kao što to razumijem, što je ono što želim za vas.

Posljednji urednik mr.brightside; 15.03. u 15:58.

sav život je u vašim rukama. u ovom malom kutiju s ćelijama. (C)

Stanovnik foruma Korisnik № 13109 Registracija 22.03. Mjesto SIP Postovi 107 Ugled 5

Re: Algerone + ribavirin terapija.

mr.brightside uredio je svoj post gore

I vrijedno je učiniti fibroscan opet? Prvi je napravljen davno, vjerojatno prije nekoliko godina.

Posljednji urednik Bubibl; 15.03. u 15:47.

Sve će biti u redu! Otkrio sam!

Statistike foruma Broj korisnika 18165 Registriran 30.07. Mjesto ї Перуррург Postovi 391 Ugled 178

Re: Algerone + ribavirin terapija.

I vrijedno je učiniti fibroscan opet? Prvi je napravljen davno, vjerojatno prije nekoliko godina.

da biste dobili odgovarajući tretman, morate imati istekao podaci o stanju zdravlja. nije vjerojatno da je stanje jetre nekoliko godina degradirano na cirozu, ali.

Posljednji urednik mr.brightside; 15.03. u 16:08. Sviđa mi se: novogod73

sav život je u vašim rukama. u ovom malom kutiju s ćelijama. (C)

Stanovnik foruma Korisnik № 13109 Registracija 22.03. Mjesto SIP Postovi 107 Ugled 5

Algeron

Opis i upute pripravka Algeron

Algeron je antivirusno sredstvo koje se koristi u složenom liječenju hepatitisa C. Lijek sadrži supstancu zvan laneginterferon alfa-2b. Bez ulaska u složene značajke ove vrste interferona. ukratko opišite mehanizam njezinog utjecaja na viruse.

U tijelu, ova tvar (koja je dio tekućeg imuniteta) uzrokuje proizvodnju određenih spojeva u stanicama inficiranim virusima, koji sprečavaju propagaciju patogena. Također, interferon aktivira i poboljšava aktivnost svih komponenata staničnog imuniteta (stanice ubojice, makrofagi, limfociti i tako dalje). Za tu tvar su opisani drugi imunološki mehanizmi koji pomažu u održavanju zdravlja i pomoći u borbi protiv različitih infekcija.

Aktivna komponenta Algerona proizvedena je metodama bioinzerviranja - ljudski interferon proizvodi sojeve bakterija.

Ovaj alat se koristi kada:

  • Hepatitis C - aktivni, primarni, kronični. Liječenje se provodi zajedno s lijekom Ribavirin;

Oni proizvode Algerone u obliku otopine za injekcije. Subkutano se stavljaju u trbušni zid ili bedro, izmjenjujući područja injekcija. Doziranje se vrši prema tablici koja sadrži upute za lijekove. Standard traje 1,5 μg po kilogramu težine bolesnika. Injekcije se provode jednom tjedno.

Potrebno je započeti s liječenjem pod nadzorom iskusnog liječnika koji će izračunati doze i objasniti kako napraviti injekcije. Također će procijeniti stanje bolesnika na početku terapije (uključujući, prema rezultatima kontrolnih testova). Daljnje injekcije mogu se obavljati samostalno. Uputstvo pripreme Algeron detaljno opisuje kako napraviti injekcije s odvojenom špricom ili već ispunjenom otopinom.

Obavezno pročitajte ove informacije i uvijek točno slijedite ove preporuke. Svaki opisani korak nije proizvod pretjeranih mjera predostrožnosti, već je dio tehnike razvijen i primijenjen desetljećima. Njezin je cilj očuvati vaše zdravlje i, u konačnici, život.

Napomena također opisuje prilagodbu doza Algerona za različite poremećaje, patologije bivšeg i stečenog. Ove informacije su bitne, kao podsjetnik liječniku. Pacijent treba shvatiti da je neprihvatljivo samostalno prilagoditi lijekove!

Kontraindicirano u:

  • Ozbiljne bolesti jetre - ciroze dekompenziranoj, zatajenje jetre sa kombinacijom HIV i hepatitisom C, autoimunog hepatitisa, i tako dalje;
  • Teške bubrežne patologije;
  • Bolesti živčanog sustava, uključujući epilepsiju;
  • Bolesti kardiovaskularnog sustava, osobito onih koje nisu podložne kontroli lijeka;
  • Patologije štitnjače, koje se ne mogu ispraviti uzimanjem lijekova;
  • Nasljedni poremećaji metabolizma laktoze;
  • Onkološke bolesti;
  • Neke bolesti krvi, uključujući tešku hemopoezu u koštanoj srži i tešku patološku hemoglobin nedostatak;
  • Netolerancije na Algerone ili Ribavirin komponente;
  • Trudnoća i dojenje;
  • Liječenje muškarca koji je seksualni partner trudnice;
  • Liječenje bolesnika u dobi od većine;

- s oprezom kada -

  • Kombinacije hepatitisa C s HIV-om pri određenim stupnjevima aktivnosti patogena;
  • Teški dijabetes melitus s rizikom od komplikacija;
  • Teške plućne patologije;
  • Neke kršenja krvne formule i sustava koagulacije;
  • Kada se tretiraju s mijelotoksičnim sredstvima;

Nuspojave

Priprema je dobro proučena, a to se posebno pokazuje detaljnim opisom svih mogućih neželjenih učinaka. Ovdje ćemo spomenuti samo one simptome na koje se pacijenti posebno žalili. To su:

  • Stanje nalik gripi s groznicom, zimice;
  • Osjećaj umoran, slab;
  • Povećana emocionalnost, depresija, anksioznost, nesanica, smanjena pozornost;
  • glavobolje;
  • Mučnina, proljev, bol u trbuhu, nedostatak apetita;
  • Bol u grlu u mišićima i zglobovima;
  • Suhi kašalj, otežano disanje, upaljeno grlo;
  • Upala mjesta ubrizgavanja, suhoća, svrbež, prljav koža, gubitak kose;

Također, u dijelu laboratorijskih pokazatelja krvi često su bile značajne promjene u formuli, smanjenje koncentracije glukoze i povećanje koncentracije triglicerida.

Takve reakcije prate liječenje, otprilike, svakog desetog bolesnika. Ali mogu postojati i drugi simptomi. Svaka promjena u vašem stanju (čak i pretpostavljena, imaginarna) važna je što je prije moguće obavijestiti liječnika.

Analozi su jeftinija od Algherona

Taj je alat previše specijaliziran i upotrebljava se u takvim opasnim patologijama da je jednostavno opasno odabrati i koristiti analoge koji su jeftiniji. Ali, s druge strane, troškovi Algerona i drugih sličnih lijekova mogu šokirati nespremnu osobu.

Analogi ovog sredstva (koji sadrži peginterferon) su:

Oba ova lijeka su skuplja. Zapravo, ruski Algeron se pojavio kao ekonomičnija alternativa uvoznim drogama.

Kada se terapija očitava u bolnici - injekcije se trebaju vršiti besplatno. Tipično, ovo liječenje traje do prvog poboljšanja ("minus"), nakon čega se pacijent prenosi u ambulantnu njegu. U nekim regijama postoje programi koji se mogu koristiti za dobivanje takvih proizvoda uz popust.

Recenzije o Alghero

Mnogi od onih koji su doživjeli hepatitis C liječeni su standardnom shemom: Algeron + Ribavirin. Štoviše, prema samim pacijentima, njihov izbor često je posljedica nižih troškova terapije (u usporedbi s inozemnim analogama).

U prvim danima, nakon ubrizgavanja ovog lijeka, pacijenti pate od različitih nuspojava. Na primjer:

- Groznica, glavobolja, hladnoća, groznica... Tako je počelo liječenje.

- Imam groznicu. Obično traje tri dana nakon injekcije. Već sam naviknut na to. Još jedna strašna stvar je mučnina. Vrijedno je početi raditi nešto, počelo se jako zbunjivati.

Neki primijetiti da, nakon naknadnih injekcija, ne postoji tako zamjetljivo pogoršanje stanja:

- Prošlo je već nekoliko tjedana. Obožavam se - temperatura nikada ne prelazi. Naravno, slabost, odsutnost je, depresija - to se događa... Prihvaćam sve vrste jetre, kako bih se bolje popravila.

- Bio sam sudionik kliničkih ispitivanja. Za godinu dana primio sam sve pobachki, koji su sada opisani u bilješkama. Ali bio je izliječen.

Općenito, čitajući recenzije o Algheronu, razumijete kako pojedini organizam reagira na takvu terapiju. Isto tako, ljudska individualnost je vrlo važna: netko je spreman podnijeti gotovo svaku patnju, radi svrhe, dok drugi stalno pokušavaju "prikriti" svako pogoršanje stanja zdravlja novim i novim drogama. Nepotrebno je reći, učinkovitost liječenja varira, ali oni koji su uspjeli poraziti bolest - puno.

Cijenite Algheiron!

Cjelokupna ocjena: 3.8 od 5 118

Ribavirin u liječenju hepatitisa

Pozdrav, imam hepatitis C genotip 1, Fibroscan pokazali početni stadij ciroze, ne piju, ne puše, ali jako zaljubljen u muffins i plyushechki, koji izuzetno je kontraindiciran u velikom naravno broj ne koristi, pokrenuti tijek liječenja algeronom i ribavirinom nakon 12 tjedana -vrijednost je pozitivan. što da radim kako biti? Liječenje na vlastiti trošak? Zašto se i dalje nalazi, nije li lijek prikladan?

-05-13 18:34. Ziliya Rusija / Tyumen regiji

Želja nam je pažnja da savjet ili savjet na Internetu ne zamjenjuje savjetovanje s liječnikom na puno radno vrijeme! Uprava stranice nije odgovorna za moguće posljedice!

Odgovori na pitanja mogu samo korisnici koji su registrirali i potvrdili profil liječnika

Dobro došli! ovaj tretman je neučinkovit i u modernom civiliziranom svijetu ne primjenjuje se. Učinak je izuzetno nizak. Ako se možete prijaviti za konzultacije, pokušat ću vam pomoći. S HI. Aleksandrov PA

Pozdrav, s 1 genotipom Algerone i ribavirinom, slaba terapija. Ima smisla revidirati interferonsku terapiju za terapiju bez interferona. S pozitivnim PCR-om tijekom 12 tjedana možete razgovarati o neučinkovitosti ove terapije i zaustaviti ga.

A što je učinio za vas ili napravio kvalitativni PTSR? Treba nam kvantitativna. Virusni opterećenje trebao bi se smanjiti. Na temelju ovoga i suca. Je li potrebno dalje liječiti. Ali općenito, sada postoje i drugi lijekovi za liječenje, stoga nemojte očajavati.

Slične konzultacije

U roku od 3 tjedna od začeća, herpes virus je izašao na usnicu. Već je bio bolesni tako opetovano, iu prvoj trudnoći također, ali za 20 tjedana. Što može biti posljedica za dijete i što treba. Ukupno odgovora (1)

Može li se dijete na cijepljenje piti Coca Suprema Faringosept ENT ili na vratu, ja konzultirao s liječnicima, rekao je da osim kuhara ro steroida i iunodepresanty WMS. Ukupno odgovora (1)

Pozdrav, u meni je otkriven toxoplasmosis-IgG i LGM pozitivan, peresdala 2 puta. Imam trudnoću od 12 tjedana, prošao sam analizu za rezultat avidnosti 16, za ptsr po krvi na t. Ukupno odgovora (1)