Hepatitis forum

Liječenje

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Altevir recenzije

Re: Altevir recenzije

Vaša poruka Chib »23. studeni 2015. 23:23

Re: Altevir recenzije

Vaša poruka trački »23. studeni 2015. 23:24

200 $) i pvt smanjen na 3-4 mjeseca. ili skupo?

Re: Altevir recenzije

Vaša poruka Lelka »23. studeni 2015. 23:25

Re: Altevir recenzije

Vaša poruka Lelka »23. studenog 2015. 23:32

Re: Altevir recenzije

Vaša poruka Lelka »23 Siječanj 2015 23:33

Re: Altevir recenzije

Vaša poruka Chib »23. studeni 2015. 23:39

Re: Altevir recenzije

Vaša poruka Chib »23. studeni 2015. 23:40

Re: Altevir recenzije

Vaša poruka trački »23. studeni 2015. 23:52

Re: Altevir recenzije

Vaša poruka Freken »24. studeni 2015. 08:23

Re: Altevir recenzije

Vaša poruka Lexa »24. studeni 2015. 08:42

Re: Altevir recenzije

Vaša poruka lesitsa »24. studeni 2015. 09:18

Altevir - Recenzije

Altevir je sredstvo interferona, što je važan čimbenik u ljudskom imunitetu. U sastavu ovog lijeka postoje tvari koje imaju antivirusnu aktivnost. Jedna od najvažnijih komponenti je rekombinantni interferon alfa-2 beta. Ova tvar inhibira umnožavanje virusa, smanjuje intenzitet patoloških reakcija. Stanična imunost se stimulira djelovanjem interferona, tj. Povećava se aktivnost stanica fagocita i T stanica. Zbog prisutnosti ove tvari u ljudskom tijelu, brzina i intenzitet razvoja tumora smanjuju se. Stoga, u liječenju onkoloških i virusnih patologija, stručnjaci često propisuju lijekove interferona, uključujući Altevira.

Upute za uporabu Altevir-a

Koristi ga bolesnici s kroničnim oblicima virusnog hepatitisa B i C, kao i papiloma i kondiloma. Također se preporučuje za određene maligne bolesti, kao što je Kaposijev sarkom, melanom.

Oblik Altevir za parenteralnu primjenu je subkutana ili intramuskularna injekcija, intravenska infuzija uz pomoć kapaljki. Kada se liječi Altevir injekcijama, pacijent treba biti pod liječnikom. I dalje pacijent neovisno može nastaviti liječenje. Upute za Altevir lijekove sadrže opće informacije o različitim taktikama imenovanja, ovisno o patologiji. Istina, takve informacije su generalizirane, a nitko ne odbija individualni sastanak od strane liječnika, ovisno o specifičnostima situacije.

kontraindikacije

Zabranjeno koristiti u teškim patoloških stanja bubrega i jetre, odnosno liječenje imunosupresivna sredstva u patološkim stanjima u kardiovaskularnom i živčanog sustava. Također je kontraindiciran za osobe s autoimunim patologijama i paralelno liječenje imunosupresivima. Upotreba se ne preporuča za nepodnošenje bolesti štitnjače, pluća, dijabetes melitusa. Altevir je zabranjen za trudnice i dojilje.

Nuspojave

Osobna netolerancija lijekovima, nepridržavanje svih uputa upute može dovesti do takvih uobičajenih nuspojava kao što su groznica, zimica, slabost. Međutim, te su reakcije privremene. Na živčani sustav može utjecati lijek, koji se očituje u razdražljivosti, depresivnom stanju, glavoboljama. Također, liječenje Altevirom može uzrokovati bolove u mišićima, probavne smetnje, niski krvni tlak, kršenje krvne formule, čak i dermatološke reakcije.

Recenzije o Altevira

Najčešće recenzije o Alteviru utječu na temu lijeka. Što se tiče učinkovitosti ovog lijeka i njegovih analoga, sumnje ne izazivaju u bolesnika.

  • Jučer sam po prvi put osjetio akciju Altevir. Injekcija je učinjena u želucu, vrlo bolna procedura. Pitao se: je li moguće ubosti u istoj maloj štrcaljki, ali samo na stražnjici? Upravo sam shvatio da se ne mogu ubrizgati u trbuh. Liječnik je rekao da možete intramuskularno uboditi u nogu i na stražnjici. Ali šprica treba uzeti ne inzulin, ali obično.
  • Svakodnevno ubrizgam Altevir. Liječnik je dužan dok biokemijski pokazatelji padaju. A onda to možete učiniti za jedan dan, au nekim slučajevima, od imenovanja liječnika može se ograničiti na tri puta tjedno.
  • Zapovjedio mi je dr. Altevir. Nakon prve injekcije osjećaji su bili strašni. Sama injekcija je vrlo bolna, pa čak i opće zdravlje odmah pogoršalo, glava je počela povrijediti. Mislim da probati neke analoge Altevir, jer to ne odgovara.

Problem mjesta ubrizgavanja je najpopularniji kod pacijenata koji koriste ovaj lijek. Terapija s ovim lijekom može doseći do šest mjeseci. I tijekom takvog dugog vremena da ubrizgava lijek na isto mjesto može prouzročiti štetne učinke. U slučaju duljeg korištenja, najbolje je ubrizgati injekciju subkutano u naboj na abdomenu.

Što se tiče učestalosti Altevirovih injekcija, ovdje se razlikuju mišljenja. Dnevne injekcije dovode do ozbiljnog opterećenja koje ne može podnijeti svaki organizam. Da bi se smanjila vjerojatnost razvoja lijekova, preporučljivo je ubiti Altevir samo tri puta tjedno.

Ambalaža Altevira, koja sadrži 5 ampula od 1 ml, po cijeni od 972 do 1006 rubalja.

Recenzije o Alteviru

Zabilježili smo prave recenzije o Altevirovom proizvodu koji objavljuju naši korisnici. Najčešće, odgovor je napisao majke malih pacijenata, ali oni također opisuju osobnu povijest uporabe lijeka na sebe.

Kao dio kompleksne terapije kod odraslih:
- s kroničnim virusnim hepatitisom B bez znakova ciroze;
- s kroničnim virusnim hepatitisom C u odsutnosti simptoma zatajenja jetre (monoterapija ili kombinirana terapija ribavirinom);
- s papilomatozom grkljana;
- s genitalnim bradavicama;
- uz leukemiju vlasastih stanica, kroničnu mijelogenu leukemiju, ne-Hodgkinov limfom, melanom, multipli mijelom, Kaposi sarkom na pozadini AIDS, progresivnog raka bubrega.

rasprava

. Čak i učenik prve godine poznaje vanjski zid, a drugi - interferon-alfa lijek posjeduje sve slatke nuspojave (vidi hepatitis terapiju). Usporedite upute viferon i altevir, opseg i nuspojave. Postoje mišljenja nekih pedijatara da djeca koja primaju viferon u ARVI imaju dulje i st.

. Sal nikad neće. Ne postoji tvar s tim imenom. A ti, ako si bio liječnik, to bi znalo. A ako niste liječnik, tko ste onda? Agenta za oglašavanje? Više: Pišete o "Intron" i "Altevir". Nije previše lijen za vidjeti kakve pripreme. Obje se daju intramuskularno ili kroz usta. Ako ste bili liječnik, Natalie, znali ste da način davanja velikim dijelom određuje broj nuspojava. Ono što je naznačeno u kontraindikacijama ovih lijekova u jednoj riječi može se nazvati - sindrom sličan gripi. Ti, naravno, ne znaš ovo. Odakle? Na kulinarskom fakultetu to se ne podučava. O drugim činjenicama koje ne vjerujem da se raspravljaju, ne znam da je ovaj lijek dovoljno dobar da suditi. A evo vas, čitatelji reko.

. Znam crijevni zid čak i brucoš. Drugi - interferon-alfa lijek ima sve lijepe nuspojave (vidi hepatitis terapiju). Usporedite upute Viferon i altevir, opseg i nuspojave. Postoje mišljenja nekih pedijatara da djeca koja primaju Viferon u ARVI imaju dužu i trajnu groznicu.... Ostali preparati - „antivirusni” i tzv imunomodulatorska sredstva sa antivirusnom aktivnošću -. Tsikloferon, likopid, polioksidony, timogen, Kagocel, panavir, neovir, isoprinosine, groprinosin, proteflazid sl također nisu odgovarajuće kliničko sigurnosne studije i djelotvornost i ne smiju se koristiti, osobito.

. Ostalo je puno. Samo za zabavu, upišite u potrazi na internetu, na primjer, „Intron” (ovo interferonom alfa-2b stranih produkcija, aktivni sastojak je isti kao u viferon) ili „Altevir” (ovo je naša proizvodnja interferona alfa-2b i, zanimljivo, s Ista biljka je supstancija interferona alfa-2b za proizvodnju Viferonovih supozitorija). Pogledajte odjeljak "Nuspojave". Zatim pogledajte nuspojave Viferona (oni, prema uputama lijeku, ne). ? Čudno, zar ne mislim da je ova diskrepancija - vrlo zanimljivo pitanje kako ga pitati s liječnikom koji je propisao Viferon „Evo, informacije o SARS -. Http://forums.rusmedserv.com/showthread.php.

. Ostalo je puno. Samo za zabavu, upišite u potrazi na internetu, na primjer, „Intron” (ovo interferonom alfa-2b stranih produkcija, aktivni sastojak je isti kao u viferon) ili „Altevir” (ovo je naša proizvodnja interferona alfa-2b i, zanimljivo, s iste biljke ide tvar interferon alfa-2b za proizvodnju svecheyViferon). Pogledajte odjeljak "Nuspojave". Zatim pogledajte nuspojave Viferona (oni, prema uputama lijeku, ne). Čudno je, zar ne? Mislim da je ova diskrepancija - vrlo zanimljivo pitanje kako ga pitati s liječnikom koji je propisao Viferon „ponovno čitati po tko zna koji put, a možete biti sigurni da ste na..

. Ostalo je puno. Samo za zabavu, upišite u potrazi na internetu, na primjer, „Intron” (ovo interferonom alfa-2b stranih produkcija, aktivni sastojak je isti kao u viferon) ili „Altevir” (ovo je naša proizvodnja interferona alfa-2b i, zanimljivo, s Ista biljka je supstancija interferona alfa-2b za proizvodnju Viferonovih supozitorija). Pogledajte odjeljak "Nuspojave". Zatim pogledajte nuspojave Viferona (oni, prema uputama lijeku, ne). Čudno je, zar ne? Mislim da je ova diskrepancija - vrlo zanimljivo pitanje kako ga pitati s liječnikom koji je propisao Viferon „ponovno čitati po tko zna koji put, a možete biti sigurni da..

. Xia crijevni zid i pervokursniku.Vtoraya poznato je - pripravak alfa-interferon ima sve slatka nuspojava (vidi hepatitisa terapije.). Usporedite upute viferon i alteviru, opseg i deystviya.Est bočne strane nekih pedijatara da djeca primaju viferon sa SARS imaju više dugoročan i stabilan lihoradku.Kipferon - isti viferon, koji je dodao imunoglobulina iz krvi. Unatoč svim mogućim mjernim mjerama, svaka donacijska krv ne može biti oslobođena virusa hepatitisa i HIV-a. Dakle, korištenje svih krvnih derivata treba provoditi s ekstremnim ostorozhnostyu.Est čak i homeopatskih „odupire.

. pripremu lijeka, a zatim donijeti normalne argumente. Na primjer, rezultati međunarodnih studija napravljeni prema pravilima medicine na temelju dokaza. Jeste li pročitali da liječe intron i altevir? Jeste li vidjeli popis pobočaka? Još uvijek nemate sumnje da su pripreme interferona sigurne za djecu, kao što tvrdi naše.

. Ayu imamo nešto slično, ili nažalost (((anagrelida ovaj tablet van? 5 tableta postoji strah toliko piti (((komunicirao s curama, previše, s dijagnozom ET, pa su injekcije poza ili Altevir ili Roferon-A i trombociti pad već 300. Oni kažu i uzimaju ih, mogu, i normalno se prenose. Idem liječniku koji plaća, saznam.

Pročitajte o Altevir, kako, kako Viferon može biti bezopasan ako radi? Ili to radi i uz pobochkami, ili ne radi i bezopasna je. I više je potrebno pročitati o smislu interferona, što je općenito takvo i kako to funkcionira. Treba i dalje biti isto, mislim.. Možda je dio vitamina C i E sve.

Recenzije: Altevir

  • Farmapark, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.11.2019
  • Pharmstandard-Ufavita
  • Rok trajanja: do 01.06.2020

Ocjena korisnika Altevir

Pročitao sam mnogo recenzija na različitim mjestima prije korištenja ovog lijeka. Bio sam uplašen već unaprijed. A sad ću reći svoje iskustvo. Moje je obrazovanje u lijevom bubrezu uklonjeno i propisan je interferon kako bi ubio 9 mjeseci nakon dana ubrizgavanja. U onkologiji upozorio da je lijek i podiže temperaturu na prvih vremena pa sve do 40 godina, za tu svrhu, potrebno je sat vremena prije ubrizgavanja piti aspirin. I tako temperatura neće biti 40, već će biti u neposrednoj blizini 38,5 po prvi put. Učinio sam to. Injektirala sam intramuskularno i čekala. Četiri sata nakon injekcije počela sam se trgnuti, drhtati, bacati u znoj, bol u zglobovima, tj. svi znakovi visoke temperature i sat kasnije počeo polagano polagati gore na temperaturu. Zatim za sat vremena razbijanje se počelo postupno smanjivati, ali temperatura ostaje i nije pada, bila je 38,8. Nije porasla iznad ove vrijednosti. Mislila sam da će jednog dana ustati i pasti i sve, ali ona se zadržala! I popio još malo aspirina, sveden na 38. Usput, možete srušiti, razgovarao sam s liječnikom i liječnik je rekao kako bi se tijelo i pucaj prema dolje. Nakon 6 sati (puno držati temperaturu oko 37,8 i 38,1), pozvao sam hitnu pomoć i upitao vremena, bilo da je to dugo? Liječnik je rekao da morate biti strpljivi i dok je lijek uklonjen iz tijela, temperatura će pasti. On je rekao da se može kupiti Nurofen, nimesil i piće, to će nam pomoći simptome bolova u zglobovima ukloniti i ublažiti stanje malo. Samo u tijelo prvi put da se lijek ne zna da mu, pa on reagira, to je u redu da se smirila, zaspao, bio ispred noći (moj muž dignute u 12 dana). Noć je dobro prošla, tiho i ujutro sam se probudio s temperaturom od 37 i negdje oko 10 sati temperatura je spavao na sve. tj oko jednog dana je moje tijelo trebalo nositi. Ali slabost i slabost bili su svojstveni. Spavala je cijeli sljedeći dan. Osjećam se kao malo stresa za tijelo. Ovo je poput dugotrajnog akutno-virusnog stanja. A onda je došlo vrijeme da opet ubode. Iskusio sam i opskrbio nurofenom i nemesilom, ali bio sam iznenađen. Hladnoća se gotovo nije osjećala, temperatura je maksimalna 37. Slabost i bolovi su bili, ali sveukupno je sve u redu. Hvala Bogu! Stoga, izdržite. i svi simptomi će se spustiti, svaki će ubrizgavanje biti sve više i više tupo. Zdravlje svima!

Ja se tretiraju za leukemiju dlakave stanice, dok sam napravio 8 injekcija. Država je tolerantna.

Liječeno je od hepatitisa iz poda godine, živjelo je kao u paklu. Liječenje je odgodilo, tk je upozorio da je teško, ali nije toliko očekivalo. Vrlo je teško, potrebno je imati dvoje djece za hranjenje, čiste igre, čine sati i snage ni ne ustati iz kreveta. Prvi tjedan u bolnici pao je u nesvjesticu, temperatura je 39,8, što je još gore. Izgubio se za 15 kg, ispuštao je kosu, korijen kose, temperatura 34,8 u pauza i nakon injekcije 35,1. Noge se uvijale nakon što su modrice. Sada nema virusa u krvi, ali ako se vrati drugi put ne mogu podnijeti takvu terapiju, neću ni probati.

Teški o djelovanju lijeka, ali i jedan od glavnih tuga liječi, imam virus C. Prvi injekcije, iako se objesiti, ali je potrebno, tolerira i temperatura, a glava ne posjeduje, te u mišićima prigovaralo bol, zaboga! Tada je postalo više podnošljiva, ili sam se uspjela nositi. On spustile pola godine je prošlo biokemija, sve je normalno, ali sada samo dijeta kako bi se izbjeglo izazivanje tuga.

Obrađeno s altevir hepatitisom C. Isprva je sve bilo u redu, simptomi i slabost znatno su se povukli. No, kad se tjedan dana kasnije mi je bilo dopušteno činiti iektsii kući nakon prve injekcije imao jaku domaću slabost i vrtoglavicu. Naravno, šteta je, ali je lijek trebao biti zamijenjen.

uzeo tijek liječenja hepatitisa s ovim lijekovima - nuspojave su vrlo jaki nakon ubrizgavanja drhtanje počeo, a temperatura je visoka, mučnina, glavobolja - neprijatelj ne želi to, ali jetra moja rezultiralo u punom redu, povratak PAH-PAH nula za sve ovo vrijeme (8 mjeseci).

Altevir

Ekaterina Ruchkina 25. rujna 2012

Opis i upute za lijek Altevir

Altevir je pripravak interferona koji je jedan od najvažnijih čimbenika ljudske imunološke obrane. Ovaj lijek sadrži rekombinantni humani interferon alfa-2 beta. Ova tvar ima antivirusnu aktivnost, koja inhibira umnožavanje virusa u stanicama tkiva, a isto tako smanjuje intenzitet patoloških reakcija samih tkiva do penetracije patogena (proliferacija). Utjecaj interferona stimulira stanični imunitet - aktivnost stanica-fagocita, T-stanica i tako dalje. Osim toga, prisutnost ove tvari u tijelu smanjuje brzinu razvoja tumorskih procesa. Stoga, liječenje virusnih i onkoloških patologija uključuje primjenu interferonskih pripravaka, na primjer Altevira.

Altevir se koristi za:

  • Kronični oblici virusnog hepatitisa B i C;
  • Papilomi i kondilomi;
  • Neke maligne bolesti - Kaposijev sarkom, melanom i tako dalje.

Altevir se proizvodi u obliku za parenteralnu primjenu - subkutane ili intramuskularne injekcije, kao i intravenozne infuzije (kapanje). Ako se prikazuju snimci, iniciranje terapije treba biti pod nadzorom liječnika, ali pacijent može samostalno podupirati liječenje. Uputstvo lijeka Altevir sadrži opće informacije o taktici njegove uporabe u raznim patologijama. Bez sumnje, ove informacije se daju za opće informacije o pacijentima, ali individualne obveze donosi liječnik, uzimajući u obzir specifičnu situaciju.

Kontraindicirani Altevir za:

  • Teška patologija bubrega i jetre (s imunosupresivnim tretmanom);
  • Teške kardiovaskularne patologije (uključujući, uz hiperkoagulabilnost);
  • Teške patologije živčanog sustava i psihe;
  • Autoimune patologije i imunosupresivna terapija;
  • Nije prikladno za korekciju teških plućnih bolesti, štitnjače, dijabetes melitus i tako dalje;
  • U trudnoći, dojenje;

Nuspojave Altevir-a

Često, uvođenje ovog lijeka dovodi do stanja poput gripu - groznicu, zimicu, slabost. Te su reakcije privremene. Može trpjeti zdravlje živčanog sustava, što je izraženo u razdražljivosti, glavobolja, depresivnog stanja (do suicidalnih misli) i tako dalje. Osim toga, liječenje Altevirom može uzrokovati bolove u mišićima, probavni poremećaji, pad krvnog tlaka, kršenje krvne formule, dermatološke reakcije i tako dalje.

Recenzije o Altevira

Općenito, recenzije o Alteviru povezane su s raspravama o tome kako i gdje da ga unesu. Potreba za korištenjem ovog lijeka i njegovih analoga, u pravilu, ne uzrokuje sumnju kod bolesnika. Dakle, na forumima na kojima komuniciraju pacijenti s virusnim hepatitisom, detaljno se raspravlja o ovoj temi:

- Jučer mi je prva injekcija Altevira u želucu. Bilo je tako bolno! Nisam siguran što mogu učiniti za sebe tako... I mogu ubrizgati u stražnjicu s istom malom štrcaljkom?

- Na stražnjici, u nozi - možete se probuditi (već intramuskularno, a ne subkutano). Ali to zahtijeva normalnu (ne inzulinsku) špricu.

- Svakodnevno sam se opuštao Altevir sve dok se povećani biokemijski pokazatelji ne popuste negativno. A onda ću to učiniti za jedan dan. Iako neki liječnici propisuju tri puta tjedno...

Pitanje s mjestom injiciranja hitno je za ove pacijente. Uostalom, za održavanje dugog kolegija (na primjer, šest mjeseci) Altevira, uvodeći ga u stražnjicu znači preokrenuti oba mišića u kontinuirani "živac". Za takvo dugotrajno liječenje najoptimalniji je davanje lijeka subkutano u nabiranju na abdomenu.

O učestalosti injekcija - postoje različita mišljenja. Očito je da takvo intenzivno opterećenje (dnevne injekcije) može izdržati prilično snažno tijelo. Preporuka da se trgne Altevir tri puta tjedno zasniva se prije svega o potrebi smanjenja vjerojatnosti nuspojava.

Povratne informacije o liječenju hepatitisa s altevirom i ribavirinom

Altevir

Opis i upute za lijek Altevir

Altevir je pripravak interferona. što je jedan od najvažnijih čimbenika ljudske imunološke obrane. Ovaj lijek sadrži rekombinantni humani interferon alfa-2 beta. Ova tvar ima antivirusnu aktivnost, koja inhibira umnožavanje virusa u stanicama tkiva, a isto tako smanjuje intenzitet patoloških reakcija samih tkiva do penetracije patogena (proliferacija). Utjecaj interferona stimulira stanični imunitet - aktivnost stanica-fagocita, T-stanica i tako dalje. Osim toga, prisutnost ove tvari u tijelu smanjuje brzinu razvoja tumorskih procesa. Stoga, liječenje virusnih i onkoloških patologija uključuje primjenu interferonskih pripravaka, na primjer Altevira.

Altevir se koristi za:

  • Kronični oblici virusnog hepatitisa B i C;
  • Papilomi i kondilomi;
  • Neke maligne bolesti - Kaposijev sarkom, melanom i tako dalje.

Altevir se proizvodi u obliku za parenteralnu primjenu - subkutane ili intramuskularne injekcije, kao i intravenozne infuzije (kapanje). Ako se prikazuju snimci, iniciranje terapije treba biti pod nadzorom liječnika, ali pacijent može samostalno podupirati liječenje. Uputstvo lijeka Altevir sadrži opće informacije o taktici njegove uporabe u raznim patologijama. Bez sumnje, ove informacije se daju za opće informacije o pacijentima, ali individualne obveze donosi liječnik, uzimajući u obzir specifičnu situaciju.

Kontraindicirani Altevir za:

  • Teška patologija bubrega i jetre (s imunosupresivnim tretmanom);
  • Teške kardiovaskularne patologije (uključujući, uz hiperkoagulabilnost);
  • Teške patologije živčanog sustava i psihe;
  • Autoimune patologije i imunosupresivna terapija;
  • Nije prikladno za korekciju teških plućnih bolesti, štitnjače, dijabetes melitus i tako dalje;
  • U trudnoći, dojenje;

Nuspojave Altevir-a

Često, uvođenje ovog lijeka dovodi do stanja poput gripu - groznicu, zimicu, slabost. Te su reakcije privremene. Može trpjeti zdravlje živčanog sustava, što je izraženo u razdražljivosti, glavobolja, depresivnog stanja (do suicidalnih misli) i tako dalje. Osim toga, liječenje Altevirom može uzrokovati bolove u mišićima, probavni poremećaji, pad krvnog tlaka, kršenje krvne formule, dermatološke reakcije i tako dalje.

Recenzije o Altevira

Općenito, recenzije o Alteviru povezane su s raspravama o tome kako i gdje da ga unesu. Potreba za korištenjem ovog lijeka i njegovih analoga, u pravilu, ne uzrokuje sumnju kod bolesnika. Dakle, na forumima na kojima komuniciraju pacijenti s virusnim hepatitisom, detaljno se raspravlja o ovoj temi:

- Jučer mi je prva injekcija Altevira u želucu. Bilo je tako bolno! Nisam siguran što mogu učiniti za sebe tako... I mogu ubrizgati u stražnjicu s istom malom štrcaljkom?

- Na stražnjici, u nozi - možete se probuditi (već intramuskularno, a ne subkutano). Ali to zahtijeva normalnu (ne inzulinsku) špricu.

- Svakodnevno sam se opuštao Altevir sve dok se povećani biokemijski pokazatelji ne popuste negativno. A onda ću to učiniti za jedan dan. Iako neki liječnici propisuju tri puta tjedno...

Pitanje s mjestom injiciranja hitno je za ove pacijente. Uostalom, za održavanje dugog kolegija (na primjer, šest mjeseci) Altevira, uvodeći ga u stražnjicu znači preokrenuti oba mišića u kontinuirani "živac". Za takvo dugotrajno liječenje najoptimalniji je davanje lijeka subkutano u nabiranju na abdomenu.

O učestalosti injekcija - postoje različita mišljenja. Očito je da takvo intenzivno opterećenje (dnevne injekcije) može izdržati prilično snažno tijelo. Preporuka da se trgne Altevir tri puta tjedno zasniva se prije svega o potrebi smanjenja vjerojatnosti nuspojava.

Ocijeni titl, prijevod Altevir!

Cjelokupna ocjena: 4 od 5 243

Moj suprug i ja smo počeli kraiti Altevir 10.03. 3 puta tjedno intramuskularno, imamo hep C, 2 gen. Prve dvije injekcije (ili prije impresije nakon njih) trajati će dugo. To je visoka temperatura (do 40 godina), bol u mišićima i zglobovima, glavobolja i suhi sluz, ali zbog oporavka možete podnijeti sve. Jedina stvar, sa svakim ubrizgavanjem sve je više bolna (sama ubrizgavanje). Mjesec dana kasnije, temperatura se vratila na normalnu, ali periodičnu glavobolju, ostala je bol u zglobovima. mi ćemo nastaviti!

Njezin suprug je počeo uzimati Altevir 29.04.14. Köln svaki drugi dan. Prvi dan je samo noćna mora, razbijanje, treseći, od trenutne u filmu! temperatura 39,2, ne pada i ne stane u roku od 6 sati. Bolje je staviti noć, da je postojala mogućnost ležanja. Ujutro je bilo 37,5, već je dobro. Slijedeće ubrizgavanje očekivalo se od straha, opskrbljivale su se svijećama s temperature, ali sve slave Bogu prolazile su mirno, a svakim danom lakše je i lakše, temperatura je 37,2 i 37,0, nema tresenja, nema boli. Ponekad mi se glava boli, ali nije tako zastrašujuća kao prvi dan. Držite se, biti tretirani, sve će biti u redu. Doista vjerujemo u ovo!

I ovdje smo opet! Prošlo je 3 mjeseca od početka OEM-a. Imamo minus. Nastavljamo liječenje. U meni su skoro prolazile ili su se dogodile (doživljavam samo za kosu koja govori intenzivno ispadne). Temperatura svoga muža raste nakon svake injekcije. Pijemo dodatnu mlijeku čička (dobiva se puno lakše, pojavljuje se apetit, zglobovi manje ozlijeđeni). Injekcije su još uvijek tako bolne, ali možete tolerirati! Također pijemo sirup Gerbamarin za jetru (s čajem i limunom), također ublažava nuspojave. Tatiana, želimo ti i suprug strpljenje i veliko zdravlje.

HEPATITIS S. Je li to izlječivo ili nije?

Ljudi su u pravu. osim interferona nećete ništa učiniti. liječenje je vrlo teško i skupo. neka ostane na dijeti, pio mlijeko čička i probadao dva puta godišnje s fosfogljemom u bolnici, to je besplatno. ne tako zastrašujuće.


Za moju majku 57 i na njemu kronični hepatitis B. Za oporavak u ovom dobu od In će biti oche problematično i to je nevjerojatno. Uz interferone, postoje i drugi lijekovi koji se koriste i prilično učinkoviti, no vrijeme je značajnije i interferon je najjeftiniji način. Usput, nije potrebno poraziti hepatitis, možete značajno smanjiti njezin učinak na tijelo. Upućivanje na hepatologe u Zaporozhyeu. Ako je faza aktivna, onda je mnogo učinkovitije liječiti.

Konstantin. ne razumijete. da Viriad tretira hepatitis B., ali ne hepatitis C.


George u prvom trenutku neprimjetno je pročitao mjesto ispitivača, njezinu majku i C i B, u drugom što sam se samo ponudio čitati. Nove tehnologije liječenja stalno se pojavljuju. Preporučujem da kontaktirate HEPATOCENTER. Za ljude koji ne mogu podvrgnuti tretmanu zbog fizičkog stanja, oni će ponuditi još nježniju terapiju. Interferoni su prikladni za one koji imaju normalno fizičko stanje i / ili imaju priliku da leže u slojevima mjesecima i godinama. Ali morate otići do profesionalnog HEPATISOR-a, i to specijalistu zaraznih bolesti. A o Veriad rekao sam, samo za primjer, da znanost ne stoji i dalje, a kako ne bi dobili tseroz ne nužno pobijediti bolest na sto posto, što može značajno smanjiti utjecaj virusa i pružaju najviše mogućnosti za vraćanje jetru na prihvatljivu razinu. Iako se istodobno sjetite da ste potencijalna opasnost od zaraze drugima.

465. Georgij | | 28.08., 14:12:52 [3409021155]

George u prvom trenutku neprimjetno je pročitao mjesto ispitivača, njezinu majku i C i B, u drugom što sam se samo ponudio čitati. Nove tehnologije liječenja stalno se pojavljuju. Preporučujem da kontaktirate HEPATOCENTER. Za ljude koji ne mogu podvrgnuti tretmanu zbog fizičkog stanja, oni će ponuditi još nježniju terapiju. Interferoni su prikladni za one koji imaju normalno fizičko stanje i / ili imaju priliku da leže u slojevima mjesecima i godinama. Ali morate otići do profesionalnog HEPATISOR-a, i to specijalistu zaraznih bolesti. A o Veriad rekao sam, samo za primjer, da znanost ne stoji i dalje, a kako ne bi dobili tseroz ne nužno pobijediti bolest na sto posto, što može značajno smanjiti utjecaj virusa i pružaju najviše mogućnosti za vraćanje jetru na prihvatljivu razinu. Iako se istodobno sjetite da ste potencijalna opasnost od zaraze drugima.


Slažem se s tobom, pogrešno sam vas pročitao i pogrešno shvatio, ispričavam se, ali niste me razumjeli u prethodnim postovima.

Korisnik stranice Woman.ru razumije i prihvaća da je u potpunosti odgovoran za sve materijale objavljene u cijelosti ili u cijelosti pomoću njega uslugom Woman.ru.
Korisnik stranice Woman.ru jamči da plasman materijalnih materijala koji ga je poslao ne krši prava trećih osoba (uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava), ne šteti njihovoj časti i dostojanstvu.
Korisnik stranice Woman.ru, koji šalje materijale, stoga je zainteresiran za njihovu objavu na web stranici i izražava svoj pristanak na daljnju upotrebu uredništva stranice Woman.ru.
Svi materijali na mjestu Woman.ru, bez obzira na oblik i datum objavljivanja na stranicama, mogu se koristiti samo uz suglasnost uredništva. Umnožavanje materijala s web stranice Woman.ru je nemoguće bez pismenog dopuštenja uredništva.

Urednici nisu odgovorni za sadržaj oglasa i članaka. Mišljenje autora ne može se podudarati s uredničkim gledištem.

Materijali objavljeni u sekciji Sex ne preporučuju se za gledanje osoba mlađih od 18 godina (18 godina)

Kada posjetite woman.ru, prihvaćate Uvjete korištenja web stranice Woman.ru. u t.ch. i u dijelu koji se odnosi na kolačiće.

Publikacija mreže Woman.ru (Potvrda medija EL № FS-77 - 65950, izdala Roskomnadzor 10. lipnja godine).

Altevir - Recenzije

Altevir je sredstvo interferona, što je važan čimbenik u ljudskom imunitetu. U sastavu ovog lijeka postoje tvari koje imaju antivirusnu aktivnost. Jedna od najvažnijih komponenti je rekombinantni interferon alfa-2 beta. Ova tvar inhibira umnožavanje virusa, smanjuje intenzitet patoloških reakcija. Stanična imunost se stimulira djelovanjem interferona, tj. Povećava se aktivnost stanica fagocita i T stanica. Zbog prisutnosti ove tvari u ljudskom tijelu, brzina i intenzitet razvoja tumora smanjuju se. Stoga, u liječenju onkoloških i virusnih patologija, stručnjaci često propisuju lijekove interferona, uključujući Altevira.

Upute za uporabu Altevir-a

Koristi ga bolesnici s kroničnim oblicima virusnog hepatitisa B i C, kao i papiloma i kondiloma. Također se preporučuje za određene maligne bolesti, kao što je Kaposijev sarkom, melanom.

Oblik Altevir za parenteralnu primjenu je subkutana ili intramuskularna injekcija, intravenska infuzija uz pomoć kapaljki. Kada se liječi Altevir injekcijama, pacijent treba biti pod liječnikom. I dalje pacijent neovisno može nastaviti liječenje. Upute za Altevir lijekove sadrže opće informacije o različitim taktikama imenovanja, ovisno o patologiji. Istina, takve informacije su generalizirane, a nitko ne odbija individualni sastanak od strane liječnika, ovisno o specifičnostima situacije.

kontraindikacije

Zabranjeno koristiti u teškim patoloških stanja bubrega i jetre, odnosno liječenje imunosupresivna sredstva u patološkim stanjima u kardiovaskularnom i živčanog sustava. Također je kontraindiciran za osobe s autoimunim patologijama i paralelno liječenje imunosupresivima. Upotreba se ne preporuča za nepodnošenje bolesti štitnjače, pluća, dijabetes melitusa. Altevir je zabranjen za trudnice i dojilje.

Nuspojave

Osobna netolerancija lijekovima, nepridržavanje svih uputa upute može dovesti do takvih uobičajenih nuspojava kao što su groznica, zimica, slabost. Međutim, te su reakcije privremene. Na živčani sustav može utjecati lijek, koji se očituje u razdražljivosti, depresivnom stanju, glavoboljama. Također, liječenje Altevirom može uzrokovati bolove u mišićima, probavne smetnje, niski krvni tlak, kršenje krvne formule, čak i dermatološke reakcije.

Recenzije o Altevira

Najčešće recenzije o Alteviru utječu na temu lijeka. Što se tiče učinkovitosti ovog lijeka i njegovih analoga, sumnje ne izazivaju u bolesnika.

  • Jučer sam po prvi put osjetio akciju Altevir. Injekcija je učinjena u želucu, vrlo bolna procedura. Pitao se: je li moguće ubosti u istoj maloj štrcaljki, ali samo na stražnjici? Upravo sam shvatio da se ne mogu ubrizgati u trbuh. Liječnik je rekao da možete intramuskularno uboditi u nogu i na stražnjici. Ali šprica treba uzeti ne inzulin, ali obično.
  • Svakodnevno ubrizgam Altevir. Liječnik je dužan dok biokemijski pokazatelji padaju. A onda to možete učiniti za jedan dan, au nekim slučajevima, od imenovanja liječnika može se ograničiti na tri puta tjedno.
  • Zapovjedio mi je dr. Altevir. Nakon prve injekcije osjećaji su bili strašni. Sama injekcija je vrlo bolna, pa čak i opće zdravlje odmah pogoršalo, glava je počela povrijediti. Mislim da probati neke analoge Altevir, jer to ne odgovara.

Problem mjesta ubrizgavanja je najpopularniji kod pacijenata koji koriste ovaj lijek. Terapija s ovim lijekom može doseći do šest mjeseci. I tijekom takvog dugog vremena da ubrizgava lijek na isto mjesto može prouzročiti štetne učinke. U slučaju duljeg korištenja, najbolje je ubrizgati injekciju subkutano u naboj na abdomenu.

Što se tiče učestalosti Altevirovih injekcija, ovdje se razlikuju mišljenja. Dnevne injekcije dovode do ozbiljnog opterećenja koje ne može podnijeti svaki organizam. Da bi se smanjila vjerojatnost razvoja lijekova, preporučljivo je ubiti Altevir samo tri puta tjedno.

Ambalaža Altevira, koja sadrži 5 ampula od 1 ml, po cijeni od 972 do 1006 rubalja.

Altevir

Opis je aktualan 2014/08/19

  • Latino ime: Altevir
  • ATX kod: L03AB05
  • Aktivni sastojak: Humani rekombinant interferona alfa-2b (humani rekombinant interferona alfa-2b)
  • proizvođač: Pharmapark (Rusija)

struktura

Otopina sadrži, kao aktivni sastojak interferon alfa-2b humani rekombinant, Kao i dodatne komponente kao što je Natrijev acetat, dinendijevu sol etilendiamintetraoctene kiseline, dekstrana 40, natrij klorid, pročišćena voda za injekcije, Tween 80.

Oblik izdavanja

Lijek je u obliku otopine za injekciju.

Farmakološko djelovanje

Lijek ima antivirusni, antiproliferativni, imunomodulatora i antitumorska svojstva.

Farmakodinamika i farmakokinetika

Djelatna tvar lijeka reagira s receptorima na staničnoj površini, započinjući složeni lanac transformacija (na primjer, indukcija sinteze citokina i enzimi) i također ometa sintezu virusne RNA i proteina virusa. To uzrokuje antivirusni i antiproliferativni djelovanje lijeka.

Osim toga, Altevirova aktivna tvar aktivira prezentaciju antigena u imunokompetentne stanice. Također stimulira citotoksično djelovanje T stanice i fagocitne aktivnosti makrofagi, ugrožava sintezu nekih onkogeni i sprečava proliferaciju stanica, uključujući tumorske stanice.

Bioraspoloživost lijeka je oko 90%. Poluvrijeme eliminacije je 2-6 sati. Lijek se izlučuje kroz bubrege glomerularna filtracija. Nakon 16-24 sata aktivna tvar u krvi nije otkrivena. Razdvojena je u jetri.

Upozorenja za uporabu

Lijek se koristi za:

  • leukemije dlakave stanice;
  • kroničan virusnihepatitisU (ako ne ciroza jetre i njezini znakovi);
  • ne-Hodgkinov limfom;
  • papilomatoza grkljana;
  • višekratnik mijeloma;
  • genitalnih bradavica;
  • progresivan rak bubrega;
  • kroničan virusni hepatitis C (ako nema jetrene insuficijencije i njezinih znakova) - za složene terapijske terapije ribavirinom;
  • kroničan mijeloidna leukemija;
  • melanoma;
  • sarkom Kaposi u sida.

kontraindikacije

Altevir se ne primjenjuje kada:

  • preosjetljivost na komponente lijeka;
  • teško zatajenje bubrega;
  • kroničan hepatitis s dekompenziranim ciroza jetre;
  • imunodepresivni lijekovi;
  • dekompenzirana plućna bolest;
  • Hiperkoagulabilno;
  • teško hepatička insuficijencija;
  • trudnoće;
  • laktacija;
  • teške kardiovaskularne bolesti;
  • teški poremećaji u središnjem živčanom sustavu (osobito u slučaju epilepsija, depresija);
  • autoimune bolesti;
  • dekompenziranom dijabetes melitus;
  • izražen mijelosupresija.

Nuspojave Altevira

Nuspojave Altevir najčešće se manifestiraju u obliku groznica, glavobolja, zimice, mučnina, opća slabost, mialgija, zujanje apetita.

U rijetkim slučajevima postoje bolovi u abdomenu, nervoza, anksioznost, loša probava, autoimuni tiroiditis. Mogu se pojaviti promjene u laboratorijskim pokazateljima (reverzibilne): leukopenija, smanjenje razine hemoglobin, povećana aktivnost jetrenih enzima, granulocitopcnijc, trombocitopenija.

Upute za Altevir

Lijek se primjenjuje intramuskularno, intravenozno, intraperitonealno, subkutano, intratekalno, u fokus leće. Uputstvo za Altevir daje sljedeću jednokratnu dozu za odrasle - 3-6 milijuna IU. Ako je potrebno, može ići gore. Djecu je dodijeljeno 500-100 tisuća IU po kilogramu težine.

Ovisno o bolesti, upute za uporabu također osiguravaju sljedeće sheme prijema:

  • papilomatoza grkljana - odrasli 6 milijuna IU 5 puta na 7 dana ili 3-6 milijuna IU tri puta u 7 dana (tijek liječenja - mjesec dana), 3 milijuna IU dva puta u 7 dana (tijek liječenja - 12 tjedana), 3 milijuna IU svakih 7 dana (tijekom liječenja - 28 tjedana); djeca 50-100 tisuća IU tri puta u zadnjih 7 dana (tijekom liječenja - mjesec)., 50.000 IU jednom svakih 7 dana (tijekom liječenja - 28 tjedana).., 50.000 IU dva puta u posljednjih 7 dana (tijek liječenja - 12 tjedana ). U slučaju progresije bolesti, doza se može povećati;
  • ozbiljan hepatička insuficijencija u dojenčadi - 3-6 milijuna IU / m² liječnik imenuje intraperitonealno tijekom tjedna, treba koristiti svakodnevno. Tijekom drugog tjedna liječenja, istu dozu se daje intramuskularno. Učestalost prijema može se smanjiti do 3 puta tjedno od trećeg tjedna;
  • kronični hepatitis B - stručnjaci za odrasle pacijente preporučuju uzimanje 6 milijuna IU intramuskularno dva tjedna svaki dan, zatim dva puta za 7 dana (tijek liječenja - 16 tjedana) i tri puta za 7 dana (tijek liječenja - mjesec dana); djeca mlađa od 12 godina bi trebala trajati tri do šest milijuna IU po kvadratnom metru trudnoće u 7 dana (tijek liječenja - 16 tjedana); djeca u dobi od 12 godina uzmu jednu dozu od 6 milijuna IU;
  • kronični hepatitis C - stručnjaci ističu da 3 milijuna IU u obliku subkutanih ili intramuskularnih injekcija primjenjuje se kod bolesnika odraslih 3 puta u 7 dana (tijek liječenja je 9 mjeseci), djeca trebaju uzeti 3 milijuna IU / m² po istoj shemi;
  • HIV infekcija - Trebate uzeti 3 milijuna IU tri puta u 7 dana. Ako se pojave neutralizirajuća antitijela, lijek se zamjenjuje prirodnim interferon;
  • Dengue groznica - uzimaju se u roku od 72 sata od pojave simptoma, odrasli se propisuju za 3-6 milijuna IU 3 dana dnevno, djeca uzimaju 50-100 tisuća IU po kilogramu težine prema istoj shemi;
  • ne-Hodgkinov limfom (maligne sredine ili niske) - lijek se uzima nakon remisije, što se postiže kemoterapija. Trebao bi se primijeniti 6 milijuna IU tri puta u 7 dana;
  • genitalnih bradavica - Odrasli bolesnici trebali bi se primjenjivati ​​6 milijuna IU (cijeli tijek liječenja je dizajniran za 6 tjedana) dnevno u kombinaciji s interferon alfa 2b (mast) tri puta dnevno, pacijenti u djetinjstvu dodjeljuju se 50 do 100 tisuća IU po kilogramu;
  • virusni hepatitis - prvi 12-15 milijuna IU (trebalo bi se koristiti 3-5 dana) intramuskularno ili intraperitonealno svaki dan, zatim 6 milijuna IU u obliku intramuskularnih injekcija svaki drugi dan dok se ne poznaju negativni rezultati vezani uz virusne markere hepatitis; u slučaju subakutnog virusa hepatitis u djetinjstvu nakon 1 godine potrebno je 3-6 milijuna IU / m 2 1-2 tjedna (prvi tjedan intraperitonealno, a zatim intramuskularno), tada se liječenje može nastaviti s istom dozom, ali tri puta 7 dana prije negoli na markerima bolesti;
  • Kaposijev sarkom - odrediti 30 milijuna IU dnevnog unosa, s ranom dijagnozom - 6 milijuna IU (primjenjuje se 6 tjedana) dnevno, isto propisano davanje za djecu;
  • kronična mijelogena leukemija - poslije hematološka remisija uzeti 3 milijuna IU / m² dan prije citogenetska remisija ili regresija bolesti;
  • herpes zoster - liječnici preporučuju dnevno korištenje 6 milijuna IU (tijek liječenja - tjedan), a zatim, ako je potrebno, potrebno je 6 milijuna IU dnevno tijekom dva tjedna. Trebao bi biti kombiniran s korištenjem interferon alfa2b (kao mast) svakih 6 sati;
  • solidnih tumora - odrasli bolesnici bi trebali biti 9 milijuna IU injekcijskim supkutano ili intramuskularno za mjesec dana svaki dan, doza održavanja - 6 milijuna IU tri puta u zadnjih 7 dana (tijekom liječenja - 3 mjeseca), djeca bi trebala biti uvedena u 3-6 milijuna IU / m². m prema istoj shemi prijema. Ako je učinak pozitivan, tijek liječenja može se produžiti godinu dana u dozi održavanja.

U nekim slučajevima, regije liječenja mogu se razlikovati. Maksimalna doza u ovom slučaju ne bi trebala biti veća od 3 milijuna IU.

predozirati

U slučaju predoziranja, podaci o Alteviru nisu navedeni.

interakcija

Moguće reakcije na kombinaciju Altevir s drugim lijekovima nisu u potpunosti razumljive. S oprezom treba uzimati ovaj lijek hipnotici i sedativi, kao i onima koje pružaju mijelosupresivni učinak, i narkotika analgetici.

Ako se Altevir istodobno koristi teofilin, Potrebno je promatrati koncentraciju potonjeg u krvi, doze se mogu podesiti.

Kombinacija lijeka s kemoterapijom antitumorskih lijekova povećava rizik od toksičnih učinaka.

Uvjeti prodaje

Lijek se oslobađa u ljekarnama prema receptu.

Uvjeti skladištenja

Spremite ovaj lijek na oko 2-8 ° C, ni u kojem slučaju ne smijete zamrznuti. Mjesto ne smije biti dostupno djeci.

Datum isteka

Lijek ne smije biti dulji od 18 mjeseci.

Recenzije o Altevira

Recenzije o Alteviru upućuju na to da mnogi bolesnici vrlo teško uzimaju lijek. Vrlo često forum na kojem se ovaj alat raspravlja sadrži izvješća o pojavi nuspojava. Unatoč tome, recenzije o Alteviru su uglavnom pozitivne, mnogi pacijenti žale negativne učinke, ali napominju neupitnu učinkovitost tog lijeka.

Cijena Altevira, gdje kupiti

Kupi sada Altevir 3 milijuna IU ili 5 milijuna IU moguće je u ruskim ljekarnama strogo prema receptu liječnika. Ovaj alat je prilično skup. Cijena Altevir 3 milijuna ME - oko 1100 rubalja. U ampulama od 5 milijuna IU, lijek se može kupiti u prosjeku za 1500 rubalja.

Altevir - zaustavljanje virusa

Altevir - humani rekombinantni interferon alfa2b, umjetno izveden iz E. coli Escherichia coli, u genetski

čija je struktura ugrađena u ljudski interferonski gen alfa2b.

Rekombinantni protein (Altevir) ima identičan ljudskom interferonu.

Altevir - lijek koji djeluje protiv tumora, virusa i stimulacije imunoloških stanica tijela.

Altevir, koji izravno utječe na elemente ljudskog imunološkog sustava, usmjerava ih na suzbijanje reprodukcije virusa i tumorskih stanica.

Zbog svoje visoko modulirane aktivnosti, Altevir je učinkovit u liječenju virusnog hepatitisa i nekoliko vrsta neoplazmi, uključujući one koji utječu na osobe s AIDS-om.

Oblik izdavanja

Bezbojna otopina za parenteralnu primjenu, koja sadrži 3, 5, 10 ili 15 milijuna IU / ml. aktivni sastojak. U ampulama, bočicama, štrcaljkama.

Farmakološka skupina

  • Interferoni.
  • Antivirusni lijekovi.
  • Antimikrobni i antiparazitski agensi.

struktura

Aktivna tvar - interferon alfa2b.

Pomoćne tvari:

  • dinendijevu sol etilendiamintetraoctene kiseline.
  • natrijev acetat.
  • natrij klorid.
  • Twin 80.
  • Voda za ubrizgavanje.
  • Dekstran 40.

Upozorenja za uporabu

Altevir se koristi za liječenje odraslih osoba u kompleksnoj terapiji:

  • kronični virusni hepatitis B bez znakova ciroze u jetri,
  • kronični virusni hepatitis C bez simptoma zatajenja jetre,
  • papilomatoza grkljana,
  • genitalnih bradavica,
  • leukemije dlakave stanice,
  • kronična mijelogena leukemija,
  • non-Hodgkinov limfom,
  • melanom, uključujući višestruke,
  • sarkom Kaposi protiv AIDS-a,
  • rak bubrega u fazi napredovanja.

1. Način korištenja

Video na temu: kako napraviti injekciju pod kožu

Altevir se primjenjuje: subkutano, intramuskularno, intravenozno, kao kapaljka.

Kod kroničnog hepatitisa B: 4-10 milijuna IU tri puta tjedno. Kolegij: 16-24 tjedna. Ako dinamika bolesti tijekom 3-4 tjedna liječenja Altevir-om ne postane pozitivna, otkazuje se.

S kroničnim hepatitisom C: 3 milijuna IU tri puta tjedno. Kolegij: 24-48 tjedana. Povećanje učinkovitosti Altevir terapije može se poduzeti Ribaverin.

S leukemijom dlakave stanice: 2 milijuna IU / 2-3 puta tjedno. Tečaj 2-6 mjeseci.

Cilj tečaja je normalizirati sliku krvi. Prisutnost ili odsutnost splenectomije u povijesti uloge ne igra.

U kroničnoj mijelogenoj leukemiji: 4-5 milijuna IU / dan. Tečaj je usmjeren na održavanje broja leukocita u rasponu od 0,5-10 milijuna IU /. Ako se hematološka remisija ne pojavi, Altevir se otkazuje nakon 2-2.5 mjeseci.

S ne-Hodgkinovim limfomima: 5 milijuna IU višekomponentnih kemoterapijskih shema Altevir primjenjuju kao adjuvans (tvar koja pojačava imunološki odgovor kada se primijeni zajedno s imunogenom). Kolegij: 2-3 mjeseca.

Izuzeti rizik od ponovnog pojavljivanja raka kože nakon operacije: 15 milijuna IU / 5 puta tjedno (intravenozno) i 10 milijuna IU / 3 puta tjedno. Kolegij: do 48 tjedana.

S kapom Kaposi: optimalna doza Altevir nije uspostavljena, i dalje se uzima na prividnu regresiju tumora. Kod raka bubrega, tečaj i doziranje su odabrani pojedinačno.

Mehanizam antivirusnog djelovanja

Altevir aktivira lanac reakcija i interakcija između stanica koje blokiraju umnožavanje virusa.

Učinak lijeka lišava virusnih stanica sposobnosti:

  • sintetizirati proteine ​​potrebne za njihovu reprodukciju,
  • brzo pročitajte genetske kodove koji sprječavaju njihovu reprodukciju.

Imunološki odgovor tijela, uzrokovan Altevirom, neutralizira patogene organizme i uništava inficirane ljudske stanice.

Djelovanjem na zdrave stanice, lijek čini membranu nepropusnu za viruse. Recepcija Altevir vam omogućuje da uklonite virus iz tijela, isključite ponovnu infekciju i komplikacije nakon infekcije.

Mehanizam antitumorskog učinka

Učinak inhibiranja rasta novih stanica raka postiže se mijenjanjem stanja stanične membrane i unutarnje strukture stanice. Pod utjecajem lijeka, u stanici se uspostavlja vrsta metabolizma, što onemogućuje reprodukciju onkogenih struktura.

Stoga, Altevir brzo i značajno smanjuje brzinu rasta tumora, inhibira sintezu onkogena, zaustavlja mutacije stanica i vraća ih u normalno funkcioniranje.

Mehanizam imunomodulacijskog djelovanja

Altevir pruža obnovu struktura imunološkog sustava pojačavajući aktivnost makrofaga i NK stanica (prirodnih ubojica), pružajući brzo uništavanje zaraženih stanica i patoloških sredstava. Prirodni ubojice uništavaju i patogene mikrobe i tumorske stanice.

Aktivna tvar lijeka povećava aktivnost T- i B-limfocita, koji prepoznaju i uništavaju inficirane stanice. Aktivacija aktivnosti leukocita uništava žarište infekcije i nastavlja proizvodnju imunoglobulina A, koja uklanja patološku floru iz sluznice.

Interakcija s lijekovima

Uklonite recepciju Altevir-a ili ga pustite pod kontrolom, nakon čega slijedi kombinacija:

  • s hipnotikom i sedativima,
  • s analgeticima skupine lijekova,
  • s lijekovima koji smanjuju stvaranje krvnih stanica u koštanoj srži.

2. Nuspojave

zajedničko:

  • febrilne, gripe poput stanja, zimice,
  • bol u mišićima, glavobolja,
  • gubitak apetita, napadi mučnine.

Manje uobičajena:

  • povraćanje, proljev,
  • vrtoglavica, pospanost, astenija,
  • depresije, samoubilačke misli,
  • povećana znojenja,
  • gubitak kose,
  • nervoza, nesanica,
  • snižavanje krvnog tlaka.

Rijetko se susreo:

  • bol u trbuhu,
  • gubitak tjelesne težine,
  • tahikardija,
  • povećana anksioznost,
  • smanjenje razine hemoglobina.

kontraindikacije

  • zatajenje srca u kroničnom obliku,
  • nedavno prebačeni srčani udar,
  • poremećaji srčanog ritma,
  • hepatičnog i / ili zatajenja bubrega,
  • epilepsija,
  • autoimuni hepatitis,
  • bolesti štitnjače,
  • dijabetes melitus,
  • tromboflebitisa,
  • tromboembolija plućne arterije,
  • preosjetljivost na aktivnu tvar.

Primjena u trudnoći

Zabranjeno je.

U vrijeme uzimanja Altevir ukloniti dojenje.

3. Uvjeti skladištenja

Unutar temperaturnog raspona od 2-8 ° C, bez zamrzavanja.
Datum isteka - 18 mjeseci.

4. Analozi

To su lijekovi jedne farmakološke skupine blizu Altevir o mehanizmu djelovanja:

  • Avonex;
  • Betaferon;
  • Alfaferon;
  • Genfakson;
  • Intrinzični P;
  • Ingaron;
  • zaporni;
  • Rekolin;
  • Infibeta;
  • Pegasys;
  • Rebif;
  • Sinnoveks;
  • Ekstavia.

Neželjeno je napraviti neovisnu odluku o zamjeni propisanog lijeka s analognim. Posavjetujte se s liječnikom ili stručnjakom!

5. Cijena

U Rusiji

  • Altevir 3 milijuna IU u ampulama № 5 - od 1115 rubalja. do 1380 rubalja.
  • Altevir 5 milijuna IU u ampulama № 5 - od 1810 rubalja. do 2150 rubalja.

U Ukrajini

  • Altevir 3 milijuna IU u ampulama № 5 - od 990 UAH. do 1180 UAH.
  • Altevir 5 milijuna IU u ampulama № 5 - od 1270 UAH. do 1590 UAH.

6. Recenzije

Znanstvenici, praktični liječnici i pacijenti sami daju pozitivnu ocjenu Altevir.

S pacijentovim pregledima lijeka možete pročitati na kraju članka.

Karakterizira se kao:

  • učinkoviti lijek protiv virusa, neoplazmi, zarazni hepatitis,
  • lijek relativno niskog troška,
  • lijek s niza nuspojava koje je teško podnijeti.

Ozbiljno podnošljive nuspojave postavljaju pacijente na ideju niske učinkovitosti Altevir, ali to nije tako.

Stupanj neželjenih simptoma nakon uzimanja lijeka ovisi o svojstvima interferona koji su uključeni u lijek.

Altevir uključuje interferon, dobiven iz humanog E. coli, to je zbog velikog broja nuspojava, ali visoka učinkovitost lijeka je neupitna.

Altevir je stekao reputaciju učinkovitog lijeka s prihvatljivim omjerom „Cijena-kvaliteta.”
Dobro odgovoriti na droge onima koji su uz njegovu pomoć zaustavili rast neoplazme i potpuno se oporavili od hepatitisa. Najvjerojatnije je lijek propisan njima na vrijeme i pravilno doziranje.

  1. Lijek koji stimulira vlastitu imunološku aktivnost tijela, usmjeren protiv širenja virusa i tumora.
  2. Koristi se za uništavanje akutnih virusnih infekcija u tijelu.
  3. Primjenjuje se parenteralno, tako da ne uključuje gastrointestinalni trakt.
  4. Metaboliziran u jetri, izlučen bubrega.
  5. Ima mnogo analoga i sinonima.
  6. Ima relativno nisku cijenu.
  7. Njegov prijem može biti povezan s ozbiljnim nuspojavama.
  8. Zaslužio je pozitivnu povratnu informaciju o njegovoj učinkovitosti.

Podijelite informacije s prijateljima! Trepće jedan od gumba: