Amiksin /

Dijeta


Sastav i oblik otpuštanja: Tablete, presvučene pločom za premazivanje 1. Telloron0,06 gpomoćne tvari: magnezijev karbonat bazičan; PVP; kalcijev stearat; Aerosil; ulja vazelina; šećer; talk; tropeolin O; titan dioksid; želatina; vosak

u obalama polimera za 6 ili 10 kom.; u pakiranju kartona 1 može.

Tablete, presvučene pločicom ljuske. Telloron0,125 gpomoćne tvari: magnezijev karbonat bazičan; PVP; kalcijev stearat; Aerosil; ulja vazelina; šećer; talk; tropeolin O; titan dioksid; želatina; vosak

u obalama polimera za 6 ili 10 kom.; u pakiranju kartona 1 može.

Virusni hepatitis A, B i C, te infekcije s citomegalovirusom, u složenom liječenju infektivnog-alergijskim i virusni encefalomijelitis herpes (multipla skleroza, panencefalitisom, uveoentsefalit et al.), Respiratorni i urogenitalnog Chlamydia, liječenje i prevenciju gripe i prehlade kod odraslih; u djece starije od 7 godina - liječenje gripe i ARVI.

Preosjetljivost, trudnoća, dojenje, do 7 godina starosti.

Alergijske reakcije, dispeptički fenomeni, kratkotrajni zimice.

Slučajevi predoziranja Amiksin® su nepoznati.


Doziranje i administracija:

iznutra, nakon jela. Odrasli zbog nespecifične profilakse virusnog hepatitisa A, influence i drugih akutnih respiratornih virusnih infekcija - 0,125 g jednom tjedno tijekom 6 tjedana.

Liječenje virusnog hepatitisa A - 1 dan na 0,125 g 2 puta, zatim na 0,125 g svaki drugi dan, tijek liječenja - 1,25 g (10 tablica).

Liječenje akutnog hepatitisa B (uključujući dugotrajni tečaj) ili hepatitisa C - 1. i 2. dana na 0,125 g, a zatim 0,125 g svaki drugi dan. Tijek liječenja akutnog hepatitisa B - 2 g (16 tableta), akutnog hepatitisa C i produženog trajanja hepatitisa B - 2,5 g (20 tablica).

Kronični hepatitis B - početna faza liječenja (2,5 g - 20 tableta) - prva 2 dana za 0,25 g, zatim za 0,125 g svaki drugi dan. Faza nastavka: od 1,25 g (10 tablica) do 2,5 g (20 tablica) do 0,125 g tjedno. Doza je 3,75-5 g, trajanje liječenja je 3,5-6 mjeseci (ovisno o rezultatima biokemijskih, imunoloških, morfoloških istraživanja koje odražavaju stupanj aktivnosti postupka).

Kronični hepatitis C - početna faza liječenja (2,5 g - 20 tableta) - prva 2 dana za 0,25 g, a zatim za 0,125 g svaki drugi dan. Faza nastavka: 2,5 g (20 tablica), na 0,125 g tjedno. Doza je 5 g, trajanje liječenja je 6 mjeseci (ovisno o rezultatima biokemijskih, imunoloških, morfoloških istraživanja koje odražavaju stupanj aktivnosti postupka).

Liječenje gripe i SARS, herpes, citomegalovirus, respiratornog i urogenitalnog klamidija - u prva 2 dana bolesti - 0,125 g, nakon čega slijedi 0,125 g dnevno. Na liječenje gripe i druge akutne respiratorne virusnim infekcijama - 0.75 g, herpes infekcije i citomegalovirusa - 2,5 g, urogenitalnih i respiratornog Chlamydia - 1,25 g u liječenju infekcija neyrovirusnyh doza postavljen pojedinačno, tijek liječenja - 4 tjedna.

Djeca starija od 7 godina nekompliciranih oblika gripom ili drugim akutne respiratorne virusnim infekcijama - 0,06 g 1 puta dnevno (nakon jela) na 1., 2. i 4. dana od početka tretmana (postupak liječenja od 0,18 g - Tablica 3)., Ako se pojave komplikacije influence ili drugih akutnih respiratornih virusnih bolesti, lijek se uzima na dane 1, 2, 4 i 6 od početka liječenja (za liječenje 0,24 g - 4 tablete).

Kompleksna terapija neurovaskularnih infekcija treba provesti pod nadzorom liječnika.

Antivirusni lijekovi InterHim Amiksin IC - pregled

Antioksidativne tablete Amiksin, koje mi uvijek pomažu.

Pozdrav, Svatko!

Ponovno napišem atipični savjet za sebe. Naravno, tema kozmetike je bliža meni, ali volim sve ljude s vremena na vrijeme, pa vas želim reći o lijeku koji me često pomaže. Ovaj lijek je antivirusno, može se uzeti za profilaksu tijekom epidemije ili u početnim fazama akutne respiratorne virusne infekcije. Za mene Amiksin je radni konj i pijem je kad već shvatim da ne mogu izaći iz bolesti.

O vanjskom:

Tablete se prodaju u kutiji i nakon pakiranja u blister pakiranju. Svaka tableta s ljuskom narančaste boje. U paketu postoje različite količine tableta, ali obično kupujem tri.

Farmakološko djelovanje

Ovaj lijek je učinkovit sintetski inducirani interferon niske molekulske mase. Učinkovito uništava viruse i bakterije koje uzrokuju infekciju.

Aktivni sastojak: Tyloron (sintetski inducirani interferon)

O upotrebi:

Nedavno sam se često razbolio negdje u četvrtini, a to je zato što radim s puno ljudi, ili bolje da podučavam. Sada su antivirusni lijekovi najbolji prijatelji. Često kupujem Nasoferon, o kojemu sam već pisao, ali zaboravim prskati, i ako me bolest pogodila, Amiksin će ga koristiti. Amiksin za mene radi besprijekorno, ja ga kupiti negdje par godina za redom, pokušavam ne često, ali ako je situacija već se bliži grob, koji još uvijek posegnuti za njegovu pomoć.

Postoje mnoge opcije, kako piti Amiksin i u kojim slučajevima, sada priložem ove podatke odozdo.

Način primjene

Amiksin se interno konzumira na kraju obroka. Tijek liječenja izravno ovisi o vrsti bolesti. Općenito, lijek za liječenje se uzima na 125 ili 250 mg (1 ili 2 tablete) dnevno dva dana, a zatim jednu tabletu nakon 2 dana.

Influenza i druge akutne respiratorne virusne infekcije zahtijevaju korištenje ovog lijeka tjedan dana. Obrađena hepatitis 2 tjedna, i hepatitis B - 3. liječenje infekcija neyrovirusnyh namijenjen 3 ili 4 tjedna, klamidije, citomegalovirusa i herpes zahtijevaju liječenje 4 tjedna. Za prevenciju, jedna tableta amixina se pije jednom tjedno. Preventivni tečaj osmišljen je 4 tjedna.

Djeca starija od 7 godina su propisane tablete, sadržaj aktivne tvari u kojoj nije 125, ali 60 mg. U nekompliciranom obliku influence, amixin se propisuje u dozi od 1 tablete dnevno tijekom 1,2 i 4 dana nakon početka liječenja. U prisutnosti komplikacija na ciklus, dodajte 6 dana.

Pijem amyxin za jednu tabletu dva dana za redom, a zatim dan kasnije treću pilulu i to odlazi. Ovo je moja mogućnost, ali preporučujem da se posavjetujete s liječnikom, tako da ne trebate sami liječiti. Općenito, drago mi je što sam otkrio ovaj lijek, jer me spasio mnogo puta.

Sažeti, Želim reći da iz Amiksina simptomi bolesti brzo odlaze i općenito postaju puno bolji, ali ne zaboravite da ste još uvijek bolesni. Dakle, ne morate se trčati poput stabla na ulici, posebno neraspoređeni, bez šešira s golim vratom, a zatim se žale da se vaša bolest vratila k vama. Ako se počnete razboljeti, pored tableta, morate se pobrinuti za sebe, ostati kod kuće, izbjegavati mjesta zagušenja, piti tople čajeve s malinama, itd.

Rekao sam vam o svom iskustvu, ali ne zaboravite da smo svi različiti i što je najvažnije prije korištenja tableta, posavjetujte se s liječnikom.

Nadam se da je to korisno! Nemoj biti bolesna!

Amiksin: pregled liječnika i priča o pacijentima

Amiksin uzrokuje oštre kritike praktičara, čiji rječit primjer poslužit će kao sljedeći dijalog na forumu ruskog medicinskog poslužitelja. Njegovi sudionici - žena koja je podnijela zahtjev za konzultaciju (njezin nadimak Bagira) i liječnici pod nadimkom Ivkoko, Morphey, antibiotik. Za veću pouzdanost, dijalog se dobiva screenshotom - raster kopije fragmenata internetske stranice.

Kaže se kratko, ali nedvosmisleno. Bilo bi moguće prekinuti to, ako na Internetu nema velikog broja "zabavnih pripovijesti" za pacijente koji su uzimali lijek i ostavili ga, najkorisnije priče.

Recenzije o pacijentima amixina koji uzimaju lijek

Kao dokaz ovoj vrlo slikovita i kategorički lekarstvestvennogo ocjenjivanje pacijenata na web stranicama ili stranicama „nedvosmisleno pozitivan” ili „definitivno negativan” ili „objektivni-upitno.”

Primjer priče o amixinu s znakom +.

Primjer negativnog pripovijedanja. Za bolju percepciju, citat ću ga tekstom (pravopis i interpunkcija spremljeni):

Pregled: Antivirusno sredstvo Amiksin - Horror! Pretrpio je 7 dana dok nije shvatio da je jednostavno morao prestati piti ovo "čudo lijek"

Na kraju, pacijent je dotaknuo neugodnu temu - prilagođene, plaćene izjave o drogama, koje su dizajnirane da potiču posjetitelje web mjesta da kupuju spomenuti lijek. Primjer plaćene "želje za razmjenom iskustva", prema autoru ovih redaka, može biti sljedeći.

Je li amoksin siguran (na Zapadu, lijek je poznat kao Tyrolon)

Prvi spomen tirolona (amixin - trgovački naziv tiolona) nalazi se u prijavi patenta od 30. prosinca 1968. (američki patent br. 3592819). Lijek je proučen u 70-im i 80-im godinama 20. stoljeća. Dokaz o toksičnosti i opasnosti od lijeka za ljudsko zdravlje je dobiven i zbog toga daljnji rad na proučavanju tiorona nije bio proveden dulje vrijeme.

Citat preveden na ruski chmtateley tekst iz ukrajinskog Wikipediji (https://uk.wikipedia.org/wiki/Тилорон, ova informacija nije dostupna u ruskom Wikipediji).

Tyloron sadrži u svojoj strukturi i kationske i lipofilne skupine. Tvari s takvom strukturom mogu uzrokovati staničnu lipidozu - kršenje metabolizma masti u stanicama. U pokusima je pokazano da tirolon dovodi fosfolipidozu - akumulaciju lipida s naknadnom masnom degeneracijom - u jetri i retini u laboratorijskim životinjama.

Mala studija na 14 pacijenata dodijeljena tirolonu - u tri od njih droga je uzrokovala oštećenje očiju - retinopatija i keratopatija.

Rezultati pokusa na životinjama pokazali su da tirolon utječe na metabolizam ugljikohidrata i dovodi do nakupljanja glikozaminoglikana u stanicama, stvarajući bolesti - mukopolisaharidozu.

Od veljače 2009. objavljeni su znanstveno pouzdani podaci o sigurnosti uporabe tiorona kod ljudi.

Ovdje nalazimo sljedeće informacije.

Tyloron je sintetički visoko molekularni lijek, oralni interferonski induktor.

Registriran je u Rusiji i Ukrajini pod komercijalnim imenom Amiksin (u obliku praška za proizvodnju neterilnih oblika doziranja) i Amiksin® IC (u tabletama). Nema dokaza o upotrebi amixina (tiorona) kao terapijskog lijeka izvan bivšeg Sovjetskog Saveza.

Randomizirana kontrolirana klinička ispitivanja lijeka nisu dostupna. Objavljeni članci o kliničkim ispitivanjima tilorona u Rusiji i Ukrajini nije nasumična ili [10], ili bez kontrole placebo, a temelji se na korištenju nestandardnih kriterija uspješnosti (subjektivno blagostanje), a ne cilj - virološkog analize.

Zapravo, citirani tekst dovoljan je da objasni odbacivanje amoksina kao lijeka od strane liječnika i kontradiktornih, često opreznih priča o pacijentima.

Hepatitis forum

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Generici i moju priču

Re: Generici i moja priča

Vaša poruka samantal »28. kolovoza 2017 14:29

Re: Generici i moja priča

Vaša poruka vatrogasac »28. kolovoza 2017 15:54

Re: Generici i moja priča

Vaša poruka Dmitry-nk »28. kolovoza 2017. 18:20

Re: Generici i moja priča

Vaša poruka Dmitry-nk »28. kolovoza 2017 18:34

Re: Generici i moja priča

Vaša poruka samantal »28. kolovoza 2017 21:09

Re: Generici i moja priča

Vaša poruka Dmitry-nk »29. kolovoza 2017 02:58

Re: Generici i moja priča

Vaša poruka Dmitry-nk »29. kolovoza 2017 03:02

Re: Generici i moja priča

Vaša poruka Gennadiy82 »29. kolovoza 2017. 10:27

Re: Generici i moja priča

Vaša poruka vatrogasac »29. kolovoza 2017. 10:48

Re: Generici i moja priča

Vaša poruka samantal »29. kolovoz 2012 u 12:26

Amiksin s hepatitisom

Djevojke mogu imati nekoga tko vam je lijek nije potrebno. Amiksin. Karsil, Ovesol (kapi ili tablete) je lijek za održavanje jetre u meni hepatitis C. Skupe liječenje koje ne mogu priuštiti, pa čak ni ti lijekovi ne mogu kupiti mjesečno i trebam ih jako puno. Mnogo hvala unaprijed

Antivirusni lijekovi. Što je to i što jedu. Vrlo često u bivšem Sovjetskom savezu, roditelji se obratite pedijatru za akutnu respiratornu bolest kod djeteta, a propisani su i antivirusni lijekovi. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek mora biti "antivirusni". Trik je da su s bakterijskim infekcijama liječnici naučili na borbu više ili manje, a time i želja po analogiji za svaku virusnu infekciju propisati antivirusni lijek. Što je trenutno u arsenalu.

Vrlo često se naši roditelji obraćaju pedijatru za akutnu respiratornu bolest kod djeteta, a često se propisuju antivirusni lijekovi. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek mora biti "antivirusni". Trik je da su s bakterijskim infekcijama liječnici naučili na borbu više ili manje, a time i želja po analogiji za svaku virusnu infekciju propisati antivirusni lijek. Što je trenutno u arsenalu antivirusne terapije? 1. Pripravci djelotvorni protiv nekih virusa iz herpes grupe: A) Virus.

Antivirusni lijekovi. Što je to i što jedu. Vrlo često u bivšem Sovjetskom savezu, roditelji se obratite pedijatru za akutnu respiratornu bolest kod djeteta, a propisani su i antivirusni lijekovi. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek mora biti "antivirusni". Trik je da su s bakterijskim infekcijama liječnici naučili na borbu više ili manje, a time i želja po analogiji za svaku virusnu infekciju propisati antivirusni lijek. Što je trenutno u arsenalu.

izvor Antivirusni lijekovi. Što je to i što jedu. Vrlo često u bivšem Sovjetskom savezu, roditelji se obratite pedijatru za akutnu respiratornu bolest kod djeteta, a propisani su i antivirusni lijekovi. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek mora biti "antivirusni". Trik je da su s bakterijskim infekcijama liječnici naučili na borbu više ili manje, a time i želja po analogiji za svaku virusnu infekciju propisati antivirusni lijek. Ono što je trenutno u arsenalu.

Vrlo često u bivšem Sovjetskom savezu, roditelji se obratite pedijatru za akutnu respiratornu bolest kod djeteta, a propisani su i antivirusni lijekovi. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek mora biti "antivirusni". Trik je da su s bakterijskim infekcijama liječnici naučili na borbu više ili manje, a time i želja po analogiji za svaku virusnu infekciju propisati antivirusni lijek. Što je trenutno u arsenalu antivirusne terapije? 1. Lijekovi koji su djelotvorni protiv nekih virusa iz skupine.

kako se postupa SARS (virus infekcije)? (Članak iz ruskog medicinskog poslužitelj) Vrlo često, na području bivšeg SSSR-a, roditelji ići na liječnika i pedijatra za akutne bolesti dišnog kod djece, a također često propisane antivirusne lijekove. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek bi trebao biti „antivirusni”.Fokus da liječnici imaju više ili manje naučili boriti bakterijske infekcije, a time i želju po analogiji sa svakim virusne infekcije antivirusno preparat.Chto dodijeliti isto na trenutak je u arsenalu antivirusne terapije? 1.Preparaty djelotvoran protiv.

kako se postupa SARS (virus infekcije)? (Članak iz ruskog medicinskog poslužitelj) Vrlo često, na području bivšeg SSSR-a, roditelji ići na liječnika i pedijatra za akutne bolesti dišnog kod djece, a također često propisane antivirusne lijekove. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek bi trebao biti „antivirusni”.Fokus da liječnici imaju više ili manje naučili boriti bakterijske infekcije, a time i želju po analogiji sa svakim virusne infekcije antivirusno preparat.Chto dodijeliti isto na trenutak je u arsenalu antivirusne terapije?

Antivirusni lijekovi. Što je to i što jedu. http://forums.rusmedserv.com/showthread.php?t=156778 Vrlo često, na području bivšeg SSSR-a, roditelji ići na liječnika i pedijatra za akutne bolesti dišnog sustava u djece, a također često propisane antivirusnih lijekova. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek mora biti "antivirusni". Trik je da su s bakterijskim infekcijama liječnici naučili na borbu više ili manje, a time i želja po analogiji za svaku virusnu infekciju propisati antivirusni lijek.

Odavde se uzimaju antivirusni lijekovi. Što je to i što jedu. Vrlo često u bivšem Sovjetskom savezu, roditelji se obratite pedijatru za akutnu respiratornu bolest kod djeteta, a propisani su i antivirusni lijekovi. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek mora biti "antivirusni". Trik je da su s bakterijskim infekcijama liječnici naučili na borbu više ili manje, a time i želja po analogiji za svaku virusnu infekciju propisati antivirusni lijek. Što je trenutno u.

Stvarno nam se sviđa da idemo u vrtić. Ne želi da se oduzme, ali idemo vrlo rijetko. Počeli su hodati od sredine rujna, ali prije nego što se prva kampanja oboljela 2 tjedna, konačno je otišla krajem mjeseca. tri dana i opet se razbolio dva tjedna. Otišli smo. tjedan je otišao, opet je pao mjesec dana, uzrujan strašnim kašljem. Se oporavila. Drugog dana kampanje vratio se u voćnjak, ali svi su otišli tjedan dana. A sada imamo novu priliku. U ponedjeljak, 26. studenog, proljev i povraćanje. temperatura.

Mnogi vole ispirati sve vrste interferona u nosu, staviti ih u tablete i stavljati ih u guzicu svojim prehladama. I onda se pitaju zašto se rinitis pretvara u kronični rinitis i kašlja u bronhitis ili upalu pluća. Nosni i tabletirati dude Ni Anaferon, Grippferon i dr. Takva „Feron” nije randomizirano, kontrolirano ispitivanje, pokazujući terapijski ili preventivni učinak. Osobito zato što takav interferon uopće nema. Na primjer, u Anaferonu glavni aktivni sastojak je laktoza. Dovoljno je kupiti malu vrećicu laktoze u težini.

Tekst je dugačak, postoje veze. Posljednjih godina broj različitih antivirusnih lijekova na policama naših ljekarni oštro se povećao. Oglašavanje lijekova koji će lako pomoći u borbi protiv virusa i spasiti od godišnjih epidemija ARVI, doslovno slijedi, osobito s početkom jesenskog hladnog vremena. Sve to ukazuje na logično pitanje: ako postoji toliko antivirusne lijekove, zašto mi i dalje da se razbolio od gripe i drugih virusnih infekcija, a od takvih virusnih bolesti kao što su ospice, hepatitis B i dječje paralize, moraju se brane uz pomoć vakcine? Poslovni.

Mišljenje našeg liječnika! Samo u Rusiji postoji takva stvar kao induktori interferona. To su lijekovi koji sami ne sadrže interferon, ali mogu potaknuti njegovu proizvodnju. Danas se sve više i više takvih sredstava pojavljuju, uključujući djecu. Međutim, predstavljaju ozbiljnu opasnost za zdravlje. Interferon alfa se sintetizira stanice imunološkog sustava nakon interakcije patogena sa specifičnim receptorima na površini stanice, nakon čega je početak kaskada imunih reakcija usmjerena na proizvodnju interferona i aktivaciju specifičnog imunog odgovora. Mehanizam proizvodnje interferona.

Antivirusna terapija. Antivirusni lijekovi. Što je to i što jedu. Vrlo često u bivšem Sovjetskom savezu, roditelji se obratite pedijatru za akutnu respiratornu bolest kod djeteta, a propisani su i antivirusni lijekovi. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek mora biti "antivirusni".

Tekst je dugačak, postoje veze. Posljednjih godina broj različitih antivirusnih lijekova na policama naših ljekarni oštro se povećao. Oglašavanje lijekova koji će lako pomoći u borbi protiv virusa i spasiti od godišnjih epidemija ARVI, doslovno slijedi, osobito s početkom jesenskog hladnog vremena. Sve to ukazuje na logično pitanje: ako postoji toliko antivirusne lijekove, zašto mi i dalje da se razbolio od gripe i drugih virusnih infekcija, a od takvih virusnih bolesti kao što su ospice, hepatitis B i dječje paralize, moraju se brane uz pomoć vakcine? Poslovni.

to mora biti poznato. kako liječiti akutne respiratorne infekcije i orvikAK poslastica SARS (virus infekcije)? (Članak iz ruskog medicinskog server) Vrlo često, na području bivšeg SSSR-a, roditelji ići na liječnika i pedijatra za akutne bolesti dišnog kod djece, a također često propisane antivirusne lijekove. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek bi trebao biti „antivirusni”.Fokus da liječnici imaju više ili manje naučili boriti bakterijske infekcije, a time i želju po analogiji sa svakim virusne infekcije antivirusno preparat.Chto dodijeliti isto na trenutak je u.

kako se postupa SARS (virus infekcije)? (Članak iz ruskog medicinskog poslužitelj) Vrlo često, na području bivšeg SSSR-a, roditelji ići na liječnika i pedijatra za akutne bolesti dišnog kod djece, a također često propisane antivirusne lijekove. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek bi trebao biti „antivirusni”.Fokus da liječnici imaju više ili manje naučili boriti bakterijske infekcije, a time i želju po analogiji sa svakim virusne infekcije antivirusno preparat.Chto dodijeliti isto na trenutak je u arsenalu antivirusne terapije? 1.Preparaty djelotvoran protiv.

Kako liječiti SARS (virus infekcije)? (Članak iz ruskog medicinskog poslužitelj) Vrlo često, na području bivšeg SSSR-a, roditelji ići na liječnika i pedijatra za akutne bolesti dišnog kod djece, a također često propisane antivirusne lijekove. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek bi trebao biti „antivirusni”.Fokus da liječnici imaju više ili manje naučili boriti bakterijske infekcije, a time i želju po analogiji sa svakim virusne infekcije antivirusno preparat.Chto dodijeliti isto na trenutak je u arsenalu antivirusne terapije? 1.Preparaty djelotvoran protiv.

Antivirusni lijekovi. Što je to i ono što se često edyat.Ochen na području bivšeg SSSR-a, roditelji otići do liječnika-pedijatra za akutne bolesti dišnog sustava u djece, a također često propisane antivirusnih lijekova. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek bi trebao biti „antivirusni”.Fokus da liječnici imaju više ili manje naučili boriti bakterijske infekcije, a time i želju po analogiji sa svakim virusne infekcije antivirusno preparat.Chto dodijeliti isto na trenutak je u arsenalu antivirusne terapije?

Vrlo često u bivšem Sovjetskom savezu, roditelji se obratite pedijatru za akutnu respiratornu bolest kod djeteta, a propisani su i antivirusni lijekovi. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek bi trebao biti „antivirusni”.Fokus da liječnici imaju više ili manje naučili boriti bakterijske infekcije, a time i želju po analogiji sa svakim virusne infekcije antivirusno preparat.Chto dodijeliti isto na trenutak je u arsenalu antivirusne terapije? 1.Preparata učinkovita protiv nekih virusa iz herpes grupe: A) Herpes virus 1.

Antivirusni lijekovi. Što je to i što jedu. Vrlo često u bivšem Sovjetskom savezu, roditelji se obratite pedijatru za akutnu respiratornu bolest kod djeteta, a propisani su i antivirusni lijekovi.

ja sam ustao još jedno pitanje o sprječavanju SARS u proljeće i nakon bolesti, da li ili ne nešto ili dati djetetu sve isto sportsku masažu, hidroterapija i pravilnu prehranu (+ dodataka prehrani u obliku cedra ulje, šipka ulja). Ipak, moj zaključak je: NEĆE nikakve lijekove kako bi dati ZA SPRJEČAVANJE (na temelju uvida u nedokazane učinkovitosti uporabe u djece, pa čak i toksičnosti (u gušterači i jetri), a moj prijatelj djevojka liječnik s medicinskom obrazovanju nije preporučljivo i primati ništa za prevenciju. )

Antivirusni lijekovi. Što je to i što jedu. Vrlo često u bivšem Sovjetskom savezu, roditelji se obratite pedijatru za akutnu respiratornu bolest kod djeteta, a propisani su i antivirusni lijekovi. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek mora biti "antivirusni". Trik je da su s bakterijskim infekcijama liječnici naučili na borbu više ili manje, a time i želja po analogiji za svaku virusnu infekciju propisati antivirusni lijek. Što je trenutno u arsenalu.

Antivirusni lijekovi. Što je to i što jedu. Vrlo često u bivšem Sovjetskom savezu, roditelji se obratite pedijatru za akutnu respiratornu bolest kod djeteta, a propisani su i antivirusni lijekovi. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek mora biti "antivirusni". Trik je da su s bakterijskim infekcijama liječnici naučili na borbu više ili manje, a time i želja po analogiji za svaku virusnu infekciju propisati antivirusni lijek. Što je trenutno u arsenalu.

Imam vrlo dvosmislen odnos s imunomodulatorima. Nekada sam se oslanjala na njih i pomogle su nam puno. Bilo je neugodno da su imenovani svaki put kada smo se razboljeli. A kada uzmete u obzir da smo bili bolesni svaki mjesec (a ponekad čak i dva puta mjesečno), što se lako može izračunati koliko puta smo uzeti tih lijekova godišnje. Proučavajući problem s tim lijekovima dublje, postalo je očito da je njihova upotreba tako često zločin protiv dječjeg organizma. Moj muž i ja svjesno smo odbili od imunomodulatora, iako su pedijatri JEDNO I.

Antivirusni lijekovi. Što je to i ono što se često edyat.Ochen na području bivšeg SSSR-a, roditelji otići do liječnika-pedijatra za akutne bolesti dišnog sustava u djece, a također često propisane antivirusnih lijekova. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek bi trebao biti „antivirusni”.Fokus da liječnici imaju više ili manje naučili boriti bakterijske infekcije, a time i želju po analogiji sa svakim virusne infekcije antivirusno preparat.Chto dodijeliti isto na trenutak je u arsenalu antivirusne terapije? 1.Preparata, djelotvorna.

Nakon što je proučavao 13 najprodavanijih lijekova za influencu, Slon je otkrio da niz "jedinstvenih izuma ruskih znanstvenika" nema dokazanu učinkovitost.

13 najpopularnijih lijekova za influenza: rade li? objavljeno 13.1.2014. 10:36 u rubrici ARD, Lijekovi Nakon što su proučavali 13 najprodavanijih lijekova za influencu, Slon je otkrio kako brojni "jedinstveni izumi ruskih znanstvenika" nemaju dokazanu učinkovitost. Godišnje, ruski stanovnici troše više od 29,5 milijardi rubalja na droge za prehladu i gripu. Nakon što je proučavao kvalitetu i povijest 13 najprodavanijih lijekova, Slon je otkrio da neki od njih olakšavaju simptome prehlade, a ostalo "jedinstveni izumi ruskih znanstvenika" i nemaju dokazanu učinkovitost. 1. ARBIDOL.

Želim podijeliti s vama mišljenja pedijatara koji se bave upotrebljivanjem antivirusnih lijekova. Moja obitelj i mnogi naši prijatelji i poznanici iz kluba Ekosemya ne koriste antivirusne lijekove interferon s dijelovima u bolesti SARS i drugim sredstvima za siguran učinkovit, a istovremeno imamo SARS je mnogo brže od 7 dana. Među mojim poznatim liječnicima, postoje dva pedijatra koji općenito ne prihvaćaju korištenje interferona u liječenju djece, vjeruju da redovna uporaba potonjeg zamjenjuje vlastiti imunitet. Pa s tim što.

Antivirusni lijekovi. Što je to i ono što se često edyat.Ochen na području bivšeg SSSR-a, roditelji otići do liječnika-pedijatra za akutne bolesti dišnog sustava u djece, a također često propisane antivirusnih lijekova. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek bi trebao biti „antivirusni”.Fokus da liječnici imaju više ili manje naučili boriti bakterijske infekcije, a time i želju po analogiji sa svakim virusne infekcije antivirusno preparat.Chto dodijeliti isto na trenutak je u arsenalu antivirusne terapije? 1.Preparata, djelotvorna.

Medicina temeljena na dokazima. Ražov odgovoriti na većinu pitanja: - Antivirusna nije potrebno. Nikad. Izuzetak: aciklovir s teškim herpes infekcije, tami-Flu na laboratorijski potvrđena gripe, specijalne pripravke u virusni hepatitis i VICH.- nosa Moisturizing otopine soli, ne ispire i lagano navodnjavanje (kapanjem). Ako je jaka rinitis vazokonstrikcijske ne više od tri dana. Više u nosu nemojte kapati ništa. Ne-che-ho! - ARVI prolazi sam po sebi. Kako bi se spriječilo komplikacija SARS, magija tabletochku znanost nije došao, ali je potrebno redoviti liječnički pregled. Apsolutno! Ne postavljamo dijagnozu! - Opća analiza.

Možda je netko već pročitao. na mjestu rummedservisa kao što je ovdje članak. Što misliš o ovome? Antivirusni lijekovi. Što je to i što jedu. Vrlo često u bivšem Sovjetskom savezu, roditelji se obratite pedijatru za akutnu respiratornu bolest kod djeteta, a propisani su i antivirusni lijekovi. Uostalom, na prvi pogled, sve je logično - virusna infekcija, a lijek mora biti "antivirusni". Trik je da su s bakterijskim infekcijama liječnici naučili svladati više ili manje, a time i želju po analogiji sa svakim virusom.

Čestitam :) Djevojke, happivumensdey! Svi zdravstveni pedijatar želim! Kako liječiti dijete bez lijekova, što je "slučajni nalaz" i hoće li se nakon svega cijepiti? O tome kako održavati zdravlje zdrave djece, rekao je doktor-pedijatar Anna Son'kina

Ako netko drugi nije vidio. Predavanje o virusima, ispitima i. Cjepiva :) Po linku video Kako liječiti dijete bez lijekova, što je "slučajan nalaz" i je li moguće da se ne cijepiti nakon svega? Anna Son'kina-Dorman, pedijatar, opisao je kako očuvati zdravlje zdrave djece. Čitateljima nudimo tekst predavanja i čitav video. Anna-Sonkin Dorman - pedijatar (SMU), suradnik Pedijatrijska PainMaster-klasa Instituta za pedijatriju palijativna Minneapolis, SAD (2011), dobitnik palijativne medicine diplomu (diplomu u palijativnoj medicini) Sveučilišta u Cardiffu, Velika Britanija (2012.), sudionik.

Lijek "Amiksin". Povratne informacije stručnjaka i pacijenata. instrukcija

Lijek "Amiksin" (opis farmakoloških svojstava može se detaljnije pročitati u priručniku) je nisko molekularno djelotvoran induktor sintetskih interferona. Ona u velikoj mjeri nadilazi njegove analoge u smislu trajanja djelovanja, dobivenog učinka, raspona primjene i bezopasnosti. Lijekovi "Amiksin" (dokazi liječnika to potvrđuju) stimulira rast matičnih stanica u tijelu, proizvodi direktan antivirusni učinak i blagi imunomodulacijski učinak. Aktivno uklanja bakterije i viruse koji uzrokuju infekciju. Međutim, lijek je netoksičan, s umjerenim doziranjem dobro podnosi.

Upozorenja za uporabu

Odrasle znači „Amiksin” (komentari stručnjacima na emisiji) je indiciran za liječenje infekcija herpes citomegalovirusa, gripe, akutne respiratorne infekcije, virusni hepatitis,. Također se može upotrijebiti lijek u liječenju klamidije (urogenitalnih, respiratorni), tuberkuloza, encefalomijelitis (infektivni-alergijska, virusne), uključujući, leykoentsefality uveoentsefality. Za liječenje akutnih respiratornih virusnih infekcija, lijek se propisuje djeci od sedam godina starosti.

Oblik izdavanja i sastav

Pripravak je načinjen u tabletama oblika oblika bikonveksnog oblika prevučenog svijetlo žutim ili žutim premazom. Svaka tableta na poprečnom presjeku prikazuje narančasti unutarnji sloj. Paket sadrži 6 ili 10 jedinica medicine. Jedna tableta sadrži aktivni sastojak - tirolon - u količini od 60 ili 125 mg. Također je lijek sadrži dodatnih sastojaka, uključujući titanov dioksid, magnezijev karbonat, Aerosil, pčelinji vosak, polivinilpirolidon, kalcijev stearat, talk, mineralno ulje, želatina, šećer, 0 tropeolin, magnezijev karbonat.

Metoda korištenja lijeka "Amiksin"

Liječnici preporučuju uzimanje pića odmah nakon obroka. Trajanje terapije izravno ovisi o vrsti patologije. Preporuča se uzimati 1-2 tablete dnevno (125-250 mg) 2 dana, a zatim smanjiti unos dnevno na jednu tabletu. Kod akutnih respiratornih infekcija, lijek "Amiksin" savjetuje se piti savjet liječnika u roku od sedam dana. Neuroviralne infekcije zahtijevaju trotjednu terapiju, a citomegalovirus, klamidijski i herpetski - četiri tjedna. Liječenje hepatitisa A traje dva tjedna, hepatitis B - tri tjedna. Za prevenciju, lijek se može piti sedam dana za mjesec dana. Djeca od sedam godina su propisane tablete s sadržajem glavne komponente u iznosu od 60 mg, a ne 125.

Nuspojave

Vjerojatno izgled nekih negativnih učinaka tijekom upotrebe lijeka "Amiksin". Reakcija pacijenata obavještava o mogućnosti razvoja poremećaja probavnog sustava, alergijskih reakcija. Može biti i simptoma dispepsije, kratkotrajnih zimica.

kontraindikacije

Lijek se ne dodjeljuje ženama koje imaju dijete, djecu mlađu od sedam godina, onima koji imaju visoku osjetljivost na komponente lijeka.

Dodatne informacije

Prihvatljivo je primijeniti lijekove istodobno s antibioticima, ali to treba učiniti pod nadzorom stručnjaka.

Amiksin /


Sastav i oblik otpuštanja: Tablete, presvučene pločom za premazivanje 1. Telloron0,06 gpomoćne tvari: magnezijev karbonat bazičan; PVP; kalcijev stearat; Aerosil; ulja vazelina; šećer; talk; tropeolin O; titan dioksid; želatina; vosak

u obalama polimera za 6 ili 10 kom.; u pakiranju kartona 1 može.

Tablete, presvučene pločicom ljuske. Telloron0,125 gpomoćne tvari: magnezijev karbonat bazičan; PVP; kalcijev stearat; Aerosil; ulja vazelina; šećer; talk; tropeolin O; titan dioksid; želatina; vosak

u obalama polimera za 6 ili 10 kom.; u pakiranju kartona 1 može.

Virusni hepatitis A, B i C, te infekcije s citomegalovirusom, u složenom liječenju infektivnog-alergijskim i virusni encefalomijelitis herpes (multipla skleroza, panencefalitisom, uveoentsefalit et al.), Respiratorni i urogenitalnog Chlamydia, liječenje i prevenciju gripe i prehlade kod odraslih; u djece starije od 7 godina - liječenje gripe i ARVI.

Preosjetljivost, trudnoća, dojenje, do 7 godina starosti.

Alergijske reakcije, dispeptički fenomeni, kratkotrajni zimice.

Slučajevi predoziranja Amiksin® su nepoznati.


Doziranje i administracija:

iznutra, nakon jela. Odrasli zbog nespecifične profilakse virusnog hepatitisa A, influence i drugih akutnih respiratornih virusnih infekcija - 0,125 g jednom tjedno tijekom 6 tjedana.

Liječenje virusnog hepatitisa A - 1 dan na 0,125 g 2 puta, zatim na 0,125 g svaki drugi dan, tijek liječenja - 1,25 g (10 tablica).

Liječenje akutnog hepatitisa B (uključujući dugotrajni tečaj) ili hepatitisa C - 1. i 2. dana na 0,125 g, a zatim 0,125 g svaki drugi dan. Tijek liječenja akutnog hepatitisa B - 2 g (16 tableta), akutnog hepatitisa C i produženog trajanja hepatitisa B - 2,5 g (20 tablica).

Kronični hepatitis B - početna faza liječenja (2,5 g - 20 tableta) - prva 2 dana za 0,25 g, zatim za 0,125 g svaki drugi dan. Faza nastavka: od 1,25 g (10 tablica) do 2,5 g (20 tablica) do 0,125 g tjedno. Doza je 3,75-5 g, trajanje liječenja je 3,5-6 mjeseci (ovisno o rezultatima biokemijskih, imunoloških, morfoloških istraživanja koje odražavaju stupanj aktivnosti postupka).

Kronični hepatitis C - početna faza liječenja (2,5 g - 20 tableta) - prva 2 dana za 0,25 g, a zatim za 0,125 g svaki drugi dan. Faza nastavka: 2,5 g (20 tablica), na 0,125 g tjedno. Doza je 5 g, trajanje liječenja je 6 mjeseci (ovisno o rezultatima biokemijskih, imunoloških, morfoloških istraživanja koje odražavaju stupanj aktivnosti postupka).

Liječenje gripe i SARS, herpes, citomegalovirus, respiratornog i urogenitalnog klamidija - u prva 2 dana bolesti - 0,125 g, nakon čega slijedi 0,125 g dnevno. Na liječenje gripe i druge akutne respiratorne virusnim infekcijama - 0.75 g, herpes infekcije i citomegalovirusa - 2,5 g, urogenitalnih i respiratornog Chlamydia - 1,25 g u liječenju infekcija neyrovirusnyh doza postavljen pojedinačno, tijek liječenja - 4 tjedna.

Djeca starija od 7 godina nekompliciranih oblika gripom ili drugim akutne respiratorne virusnim infekcijama - 0,06 g 1 puta dnevno (nakon jela) na 1., 2. i 4. dana od početka tretmana (postupak liječenja od 0,18 g - Tablica 3)., Ako se pojave komplikacije influence ili drugih akutnih respiratornih virusnih bolesti, lijek se uzima na dane 1, 2, 4 i 6 od početka liječenja (za liječenje 0,24 g - 4 tablete).

Kompleksna terapija neurovaskularnih infekcija treba provesti pod nadzorom liječnika.

Amiksin. Cijela istina o drogi!

Pozdrav, danas sam otkrio istinu o ovom drogom i zato sam odlučio napisati ovu recenziju, možda nekome kome će pomoći.

Početi ću s činjenicom da imam vrlo slab imunitet i stalno se boli s ARVI u sezoni epidemije gripe i prehlade. Najčešće sam bio samozadovoljan jer odlazak liječniku ne može uvijek imati priliku i želju. Kupio sam amixin 2 puta, na savjet rodbine. I oba puta nije mi pomogao! Bio sam shocked čitajući recenzije kao ljudi samo od recepcije dvije tablete već letio, i sam pio cijeli paket još uvijek leži kod kuće. Prvi put je došlo do sinusitisa. I drugi put sam još odlučio posjetiti liječnika kad sam shvatio da se nakon treće pilule nisam osjećala bolje. A liječnik mi je objasnio da amoksin ne ubija viruse, već je imunomodulator droga, čini imunitet borbom protiv virusa. I moj je imunitet očito previše slab da bi porazio ovu bolest, tako da Amixin nije pomogao! Neću ga više kupiti i ne savjetujem ljudima slabog imuniteta poput mene! Štoviše, cijena amoksina je jako grickanje! Postoje i jeftinije ali učinkoviti lijekovi za liječenje ARVI

Sve recenzije proizvoda AMYXIN. Cijela istina o drogi!
Beskoristan lijek. Samo bacao novac!

Hvalio sam Amiksin i dugo vremena. Tako sam se razbolio, ili bolje pokazao prve simptome prehlade, a budući da je bilo puno u tjednu [. ]

Amiksin - upute za uporabu odrasle osobe, jeftini analozi, recenzije

Antiviralni lijek Amiksin naveden je u popisu vitalnih lijekova Ruske Federacije i široko se koristi u medicini za liječenje i prevenciju različitih virusnih infekcija. Popis indikacija uključuje ne samo ARVI, već i hepatitis, encefalitis, influencu, herpes, pa čak i klamidiju. Međutim, taj je lijek registriran samo na području nekih bivših sovjetskih republika, a studije njegove kliničke učinkovitosti u inozemstvu zaustavljene su u prošlom stoljeću. Koliko je to stvarno i sigurno?

Amiksin Adult - upute za uporabu

LS je tableta za oralno davanje kao preventivno i terapeutsko sredstvo. Lijek kombinira imunostimulirajuće i antivirusno djelovanje, pri čemu je popis indikacija za uporabu vrlo širok. Proizvođač upute navedene na minimalnim nuspojavama, međutim, ističe se u popis kontraindikacija trudnoće, dojenja i dobi od 18 godina (za djecu u dobi od sedam godina, postoji posebna vrsta tableta s dozom od 60 mg).

Farmakološka skupina

Unatoč ljekovitom učinku u nekim bakterijskim infekcijama, Amixin se ne primjenjuje na antibiotike. Prema međunarodnoj klasifikaciji, to je induktor interferona i pripada skupini antivirusnih imunostimulacijskih lijekova.

Sastav Amiksin

Aktivni sastojak Amiksin je Tyloron. To je dvobazni kemijski spoj s lipidom koji ima hidrofilne skupine i aromatski sustav. Tyloron pripada grupi induktora sintetskih interferona niske molekularne težine

Antivirusna i imunostimulirajuća svojstva tiorona otkrivena su već krajem 60-ih godina 20. stoljeća. Pojačava imunitet, jer potiče proizvodnju endogeni alfa-, beta- i gama-interferona epitelnim stanicama crijeva, jetre, i granulocita i T limfocita. Prevladavanje krvno-moždane barijere, aktivira sintezu interferona pomoću neurona.

Tablete Amiksin za odrasle su najaktivnije u odnosu na takve viruse kao što su:

  • Herpes simplex je najčešći tip 1 i 2;
  • Varicella zoster, uzrokujući kozlicu i herpes zoster;
  • citomegalovirus.

Proizvođač je također proglasio učinkovitost lijekova u liječenju akutnih respiratornih virusnih infekcija i influence uzrokovanih bilo kojom vrstom patogena, ne-gonokoknog uretritisa, klamidije i hepatitisa svih triju vrsta.

Oblik ispuštanja Amiksin

Za liječenje virusnih infekcija kod odraslih, predviđene su tablete koje sadrže 125 mg tylorona. One su pakirane u blistere i kutije od kartona za 6 ili 10 komada. Trošak ovisi o broju tableta i kreće se od 600 do 1000 rubalja. Proizvođač lijeka, zastupljen u ljekarnama, danas je domaća farmaceutska tvrtka "Pharmstandard".

Photo Pack 6 tablete 125 mg odrasle osobe Amixin (Tylorone)

Recipe na latinskom

Imenovanje ovog lijeka, liječnik sastavlja poseban receptni obrazac, u kojem se navodi ime pacijenta, njegovo doba. Dodatne informacije napisane su za ljekarnika s porukom imena lijeka, njegovom dozom i količinom. Za pacijenta je namijenjeno informacije o načinu primjene na ruskom jeziku. Na primjer, za liječenje gripe propisuje Amixinov paket od 6 tableta:

Rp: Tab. «Amixin» 0.125

D. t. d. 6

Svaka 24 sata, prva dva dana, jedna tableta, a istovremeno u intervalima od 48 sati.

Indikacije za uporabu Amiksin

Proizvođač izjavljuje terapeutski učinak lijeka u takve bolesti kao što su:

  • respiratorne virusne infekcije, uključujući influencu;
  • hepatitis svih triju skupina;
  • herpetičke i citomegalovirusne infekcije;
  • encefalomijelitis virusnog i alergijskog podrijetla;
  • urogenitalne i respiratorne vrste klamidije, tuberkuloze (kao dio kombinirane terapije).

Kao profilaktički lijek se preporuča tijekom sezonske epidemije ARVI i influence.

Kontraindikacije Amixin

Stroge zabrane korištenja uključuju:

  • preosjetljivost na tioron;
  • trudnoća i dojenje;
  • djece i adolescencije (do 18 godina za tablete od 125 mg i do 7 godina za tablete od 60 mg).

Doziranje i način primjene Amiksin za odrasle

Lijek se brzo apsorbira iz probavnog trakta, asimilacijom najmanje 60%. Budući da se tijelo dugo izlučuje, održavanje terapeutskih koncentracija se ne koristi više od 1 puta u 24 sata. Preporuča se uzimanje Amyxina nakon jela, pranje čistom vodom. Režimi liječenja za svaku bolest s popisa indikacija:

  • ORVI ili gripa - na tabletu svakih 24 sata tijekom prva dva dana, a zatim za istu, ali jednom svaka dva dana (ukupno - 750 mg po tečaju). Kao preventivna mjera, iste šest tableta trebalo bi uzimati jedan i pol mjeseci - jedan tjedno.
  • Citomegalovirus i herpetičke infekcije tretirane su na isti način, ali doza se kreće od 1,25 do 2,5 grama.
  • Liječenje hepatitisa A - raspored i pojedinačne doze su slične, potrebno je ukupno 10 tableta. Profilaktički prijem se provodi na isti način kao da se spriječi ARVI.
  • Hepatitis B u akutnom obliku - 16 tableta Amiksina prema režimu ARVI, kronični proces se tretira s 2,5 g aktivnog sastojka. I prva polovina se koristi kao i obično, a druga - 125 mg tjedno.
  • Hepatitis C je kroničan - puni tečaj je 5 grama i traje šest mjeseci. Akutna sorta se tretira sa 20 tableta (kao uvijek, jedan u prva dva dana, a istodobno u dva dana).
  • Dišne ili urogenitalne varijante klamidije će zahtijevati od 10 tableta koje treba uzimati na isti način kao i kod gripe.

Antivirusni lijek u kombinaciji s drugim lijekovima za neurovaskalne infekcije i tuberkulozu - dva puta 250 mg, a zatim 125 svaki drugi dan. Trajanje terapije određeno je pojedinačno.

Amyxin - nuspojave i učinci

Proizvođač vrlo kratko navodi vjerojatno negativne reakcije tijela na lijek: alergije, zimice, dispepsiju. Zapravo, na području post-sovjetskog prostora, u kliničkim je okruženjima nikad nije postojao punopravni proučavanje lijeka. Dostupne informacije uglavnom su od prirode oglašavanja, a nekoliko je pokusa provedeno bez kontrolnih placebo skupina. Istovremeno, stanje nakon uzimanja lijeka subjektivno se procjenjuje (to jest, senzacije), a ne na temelju potrebnih viroloških analiza u ovom slučaju.

Međutim, in vitro studije u inozemstvu i pokuse na životinjama provedeni su odmah i prema svim pravilima. Prema rezultatima, tiloron i lijekovi koji se temelje na njemu nisu klinički ispitani, mnogo manje stavljeni u optjecaj zbog visoke toksičnosti. Ovdje je popis stvarnih nuspojava lijeka: keratopatija, osteopenija, mukopolisaharidoza, lipidoza jetrenih stanica. Patologije nastaju zbog poremećaja metabolizma staničnog lipida i ugljikohidrata. Ali najopasniji lijek za trudnice.

Amiksin u dojenju i trudnoći

Proizvođač opet vrlo laconically ukazuje na nedopustivost uzimanja tableta od strane trudnica i dojilje žena, bez odlaska u razloge. A oni su sljedeći: Tyloron blokira sintezu prostaglandina, što je neophodno za nositi fetus, a embrij jednostavno propada (taj je rezultat dobiven u većini ispitivanja na životinjama). Penetracija istog lijeka u majčino mlijeko tijekom dojenja dovodi do razvoja bolesti navedenih u prethodnom dijelu djeteta.

Amixin i kompatibilnost s alkoholom

U uputama lijeku o interakciji etanola i tilorona, nema podataka.

Nespojivost antivirusnih lijekova s ​​alkoholnim pićima nije potvrđena, ali se može pretpostaviti povećanje težine nuspojava i štetni učinak na tijelo, općenito slabljene infekcije. Međutim, s obzirom na vrlo vjerojatno hepatotoksično djelovanje tiroksona, kombinacija Amixina i alkohola može imati prilično teške posljedice. Zbog toga je riskiranje i kombinacija iznimno nepoželjni, kako ne bi povećali opterećenje jetre. Također je moguće imati otrovni učinak na bubrege i živčani sustav.

Jeftini analozi Amiksina u tabletama

Kompletni strukturni analozi ove priprave, tj. Stvoreni na osnovi iste aktivne tvari, su:

  • Tiloron (10 kapsula od 125 mg svaka);
  • Lavomax (3, 6 ili 10 tableta s istom dozom);
  • Tiloram (6 i 10 tableta);
  • Tilaxin (10 tableta od 125 mg).

Svaki od gore navedenih analoga Amiksina u tabletama ili kapsulama, poput izvornika, proizvode domaće farmaceutske tvrtke. Međutim, razlika u cijeni između njih može biti minimalna ili vrlo značajna. Na primjer, Lavomaks proizvodi JSC "Nizhpharm" košta oko 450 rubalja za 10 tableta, Tiloram - više od 600 za isti iznos. Većina proračunskih zamjena za Amiksin je Tyloron u kapsulama za 130 rubalja, proizveden od strane tvrtke Moskhimpharmpreparaty. Jeftini troškovi i Tilaxin iz "Dalhimfarm", koji se nudi u ljekarnama po cijeni od 220 rubalja.

Amiksin - recenzije medicinskih stručnjaka

Učinkovitost ovog antivirusnog lijeka klijentima je poznata prvenstveno zbog velikih i dugotrajnih reklamnih kampanja i preporuka ljekarnika. Najčešće se ove tablete savjetuju u ljekarni kao odgovor na zahtjev da savjetuju nešto od gripe ili hladnoće. Ali što stručnjaci razmišljaju o Amiksinu s liječničkim recenzijama:

Ginekolog Cherepanov O. A iz Pskova: "Po mom mišljenju, s hladnoćom i gripi to savršeno pomaže. Mislim da će se nositi s herpesvirusom i infekcijama citomegalovirusom. Budući da je lijek nerijetko unesen, cijena mi se čini prilično prihvatljivom. "

Ručni terapeut VB komesari iz Izhevskog: "Učinkovito, ali skupo. Suočavanje s infekcijama gripe i herpes virusom bez nuspojava. Uzimam ga u kombinaciji s febrifugom u slučaju gripe. "

Immortal DA, dječji otolaringolog iz Odintsova: "Ne mogu preporučiti lijek jer njegova učinkovitost nije klinički potvrđena. Osim toga, studirao sam inozemne znanstvene publikacije o toksičnim učincima, pa nikada ne postavljam djecu. "

Pyastolova A.N., otolaringolog iz Čeljabinskog: "Tijekom godina prakse nisam primijetio imunostimulirajući učinak amiksina. Pod velikim pitanjem i njegovom antivirusnom aktivnošću. Kupi sumnjivo (i, eventualno, opasno) lijek za takav novac mislim da je barem nepraktično. "

Pacijenti antivirusni lijek Amiksin također se procjenjuju nejasno. Oko polovice njih smatraju pilule kao lijek za normalni herpes i bilo kakve respiratorne virusne infekcije. Ne samo da je najviša učinkovitost zabilježena nego i odsutnost nuspojava. Drugi karakteriziraju lijek kao posve beskorisni u liječenju i prevenciji i često opisuju neočekivano "pobochki" u obliku aktivacije herpesa u prvim danima primanja.

Dakle, lijek je vrlo neodređen. Nema pouzdanih podataka o kliničkim ispitivanjima, pa stoga nije dokazana učinkovitost. Eksperimenti na životinjama provedeni u inozemstvu omogućili su nam da ustanovimo dozu koja zaista stimulira sintezu interferona - 150 mg / kg težine. Istodobno je otkriven toksični učinak tiorona. Domaća istraživanja i publikacije o ovoj temi imaju karakter komercijalnog i upitnog. Osim toga, mnogi praktičari ne preporučuju Amiksin kao potencijalno opasno i skupo sredstvo.

Povjerite svoje zdravlje profesionalcima! Odmah upoznajte najboljeg liječnika u vašem gradu!

Dobar liječnik je generalist koji će na temelju vaših simptoma postaviti ispravnu dijagnozu i propisati učinkovito liječenje. Na našem portalu možete odabrati liječnika iz najboljih klinika u Moskvi, St. Petersburg, Kazan i drugim gradovima Rusije i dobiti popust od do 65% prilikom prijema.

* Klikom na gumb odvest će vas na posebnu stranicu stranice s obrazacom za pretraživanje i zapisom stručnjaku profila koji vas zanima.

* Dostupni gradovi: Moskva i regija, St. Petersburg, Ekaterinburg, Novosibirsk, Kazan, Samara, Perm, Nizhny Novgorod, Ufa, Krasnodar, Rostov-na-Don, Chelyabinsk, Voronezh, Izhevsk