Hepatitis C i Angelina Jolie

Dijeta

Angelina Jolie je bolesna s hepatitisom C, izvijestila je američka tabloida. U izdanjima se kaže da iscrpljena glumica hitno treba transplantaciju jetre, inače bi mogla umrijeti. Službena potvrda toga, međutim, još nije dostupna. Izvori iz bliske sredine glumice rekli su da je sve to - "sto posto glasina".

„Iscrpljeni Angelina Jolie pokazuje simptome bolesti fatalne hepatitisa C. Njezini prijatelji se boje da spasi krhak ljepota potrebna hitna transplantacija jetre,” - s takvim priopćenju američke tabloid National Enquirer. Publikacija dodaje da je glumica, "smanjena na 43 kilograma, i pretrpjela niz šokova, klasični simptomi bolesti jetre su očiti". Tabloid aludira na nasilnu mladost glumice kad je zlostavljala heroin. Prije toga, Jolie nije sakrila od detalja tiska svoje divlje mladosti. "Uzeo sam heroin, ekstazu, LSD - sve", rekla je u intervjuu. "Dovršeno mi je ovo davno." Sada se tabloidi boje da je zdravlje glumice nepovratno uništeno.

Jolie je jako umorna kad putuje svijetom - nema energije, nema apetita. Ona se žali prijateljima da stalno doživljava vrtoglavicu, glavobolju i dehidraciju, navodi National Enquirer. Njezin civilni suprug, Brad Pitt, očajnički nastoji očuvati zdravlje nevjeste, čiji problemi ugrožavaju njihov brak i snove novog djeteta.

Turska je tiskana glasina oduševila, prisjećajući se rujanskog posjeta glumice Turskoj, tijekom kojeg je, kao posebni izaslanik Visokog povjerenika Ujedinjenih naroda za izbjeglice, posjetila logore sirijskih izbjeglica. Glumica se sastajala s predsjednikom zemlje, a zatim - iza zatvorenih vrata - s ministrom vanjskih poslova. Tada su turski zastupnici rekli da je bila špijun američkih posebnih službi. Međutim, turska je novina objavila kako je glumica došla u svoju zemlju u susret s svjetski poznatim kirurgom transplantata Yanomom Tokatom. Viši dužnosnici dogovorili su sastanak između glumice i kirurga koji se bavio u privatnoj klinici u Istanbulu. Publikacije tvrde da mu je Jolie pokazao rezultate liječničkog pregleda. "Transplantacija jetre ne znači da neću umrijeti. Što da radim? "- navodno je pitao glumicu. "Trebate transplantaciju", odgovorio je kirurg.

Ipak, još nema potvrde o tim podacima. Publikacije nemaju kopije medicinskih dokumenata glumice. I izvori iz okoline Jolie već su rekli da je sve to sto stotina glasina.

Hepatitis C postepeno ubija Angelinu Jolie

Informacije o teškim bolestima poznate holivudske glumice uplašile su mnoge obožavatelje: Angelinu je trebalo neposredno presađivanje jetre. Detalji su postali poznati nakon izleta u Tursku. Tamo je glumica okrenula čuvenog kirurga Yaman Tokat, koji se specijalizirao za takve operacije.

U hotelu Ankara, Angelina Jolie prenijela je svoje rezultate ispitivanja. Kirurg je napravio tužnu presudu: ako jetra nije odmah transplantirana, glumica ne živi. Ispalo je da Angelina ima cirozu jetre, a prethodno je imala hepatitis C. Ona mora proći kompliciranu operaciju. Kirurg je rekao da ne može jamčiti učinkovitost i sigurnost te ozbiljne operacije, no ne može više čekati, ciroza je gotovo potpuno uništila glumicu jetru.

Poznate zvijezde tvrde da je Angelina postala zaražena hepatitisom C kad je bila junakinja u mladosti. Sada je tijelo glumice iscrpljeno, ona je vrlo slaba. Nedavno je slavna osoba, uspon na ljestvici u Jordanu, gotovo pala, podigla ga je stražar pravodobno.

U SAD-u podsjećamo na hepatitis C - ovo je ozbiljan problem. Kao što statistika pokazuje, mnogi ljudi umiru od njega. Znanstvenici kažu da je hepatitis C sada opasniji od AIDS-a. Posljednja bolest tretira se pomoću djelotvornih raspoloživih metoda liječenja, ali od hepatitisa C potpuno je nemoguće riješiti se. Iscrpna terapija pomaže samo neko vrijeme, a virus opet napreduje.

A. jolie hepatitis s

Antitijela na hcv da
Hepatitis sa sustavom

Angelina Jolie poriče glasine o njezinoj bolesti

Nedavno su mediji potresli vijest da je 37-godišnja Angelina Jolie zbog komplikacije hepatitisa C hitno potrebna transplantaciju jetre. Neki dan, glumica je odbila te informacije

Iako vijest da Jolie treba transplantaciju jetre, i izgledala je smiješno i smiješno, glumica obožavatelja ozbiljno je zabrinuta. Da bi smirio obožavatelje, Angelina je morala reagirati na glasine. Drugi dan, predstavnik Jolieja kroz talijansku listu Chi potpuno je opovrgnuo informacije o bolesti glumice. U publikaciji se navodi da nije zabrinuta nikakva transplantacija jetre zvijezde. Sve što njezine misli sada zauzimaju su djeca i sirijski izbjeglice. A Jolieina "bolna" mršavost proizašla je iz prehrane, koja se sastojala od voća i orašastih plodova.

Novost da je Angie bolestan hepatitisom C i potrebna je transplantacija jetre, koja se prošli tjedan pojavila u turskom listu Posta. Recimo, Joliein posjet njihovoj zemlji kao ambasador UN-a za izbjeglice samo je izgovor. Zapravo, zvijezda je došla u susret s poznatim transplantiranim kirurzom Yamanom Tokatom. Glumica mu je pokazala izvode njezinih testova, koji su rekli da je imala zanemareni oblik hepatitisa C, a Tokat je potvrdio da je presađivanje nužno.

Prvi američki mediji, koji su objavljivali ovaj trač, bili su tabloidni nacionalni istraživač. Publikacija je dodala da glumica, koja je izgubila težinu do 43 kilograma visine 173 cm, očituje klasične simptome bolesti jetre. "Jolie je jako umorna kad putuje po svijetu - nema energije, nema apetita. Žali se prijateljima da stalno doživljava vrtoglavicu, glavobolju i dehidraciju ", piše National Enquirer. Tabloid također sugerira da je mogao dobiti hepatitis C infekcije tijekom turbulentne mladosti, kada je zlostavljala droge. "Uzeo sam heroin, ekstazu, LSD. Ali to sam već učinio davno ", prizna Angie u prethodnom intervjuu. Usput, u jednom trenutku National Enquirer je bio prvi koji piše o činjenici da Steve Jobs ima posljednju fazu raka.

Međutim, pacijentica Angie uopće ne gleda. Nedavno je bila sretna u Francuskoj s petero djece (stariji - Maddox nije bio s njima). Zahara, Pax, Shilo, Knox i Vivienne, pod nadzorom moje majke, dignuli su se na igralište i činili se da se osjećaju sjajno.

Jolie je "izgubio" u crnom ogrtaču

Angelina Jolie probijala je u suzama u logoru sirijskih izbjeglica

Kći kćeri Angeline Jolie bit će fotografirana u istom filmu s majkom

Volite li članak? Podijeli!

Mislim da postoji neka istina u ovim glasinama

Jolinka)))) vrijeme je da se oporavim, kg se povećava barem malo)

Siguran sam da je dobro. Sjedio sam na orasima i plodovima. Samo trebate vezati sa glupim dijetama i jesti ljudsku hranu i opustiti se više.

Djeca su lijepa. Posebno blondes ‥ takav lyalki)))

Shilo, Knox i Vivienne vrlo su slični mami i tati.

sva djeca su odrasla, to je sjajno, igraju sve zajedno

Toliko mi se sviđa Zahar. Tanak, sladak, želim je pogledati u 18 godina :) Mora se odrasti!

Da je uvijek bila omotana crnim odijelima?

Izgleda kao bolesna osoba. Nadam se da nema cirozu jetre, kao što kažu, ali nešto je očito pogrešno s njom. 43 kg ‥ to je vrlo mala i izgleda da Jolie nije zdrav. Prehrana ‥ to je sve gluposti. Fredi Mercury je službeno potvrdio svoju bolest uoči smrti. Nadam se da je sve dobro za nju.

naravno, žao mi je. čini mi se da je bolesna, jednostavno to poriče (

Tin ako ima hepatitis C, stoga mršavost. Ovdje je luda mladost, nakon 20 godina auknulos. Ok. Svatko na ovom svijetu ima svoje testove i lekcije. Pamela Andersen također je bolesna s hepatitisom C.

Znači, djeca koja je rodila u tom pogledu su zdravi? Usput, kroz piercing mogu dobiti, također, ako jesam, tetovaža. I stomatologa. Sudbaaa.

Korisnik stranice Woman.ru razumije i prihvaća da je u potpunosti odgovoran za sve materijale objavljene u cijelosti ili u cijelosti pomoću njega uslugom Woman.ru.

Korisnik stranice Woman.ru jamči da plasman materijalnih materijala koji ga je poslao ne krši prava trećih osoba (uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava), ne šteti njihovoj časti i dostojanstvu.

Korisnik stranice Woman.ru, koji šalje materijale, stoga je zainteresiran za njihovu objavu na web stranici i izražava svoj pristanak na daljnju upotrebu uredništva stranice Woman.ru.

Upotreba i ponovni ispis tiskanog materijala od woman.ru moguće je samo uz aktivnu vezu s resursom.

Korištenje fotografskih materijala dopušteno je samo uz pismenu suglasnost administracije.

Postavljanje objekata intelektualnog vlasništva (foto, video, književna djela, zaštitni znakovi itd.)

na ženskoj web stranici dopuštene su samo osobe koje imaju sva potrebna prava za takav položaj.

Copyright (c8 (800) 511 36 18 Izdavačka kuća LLC Hirst Shkulov

Online izdanje "WOMAN.RU" (Woman.Ru)

Potvrda o upisu medija EL broj FS8 (800) 511 36 18, izdana od Federalne službe za nadzor u području komunikacija,

Informacijske tehnologije i masovne komunikacije (Roskomnadzor) 10. lipnja 2016. godine. 16 i više godina

Osnivač: Društvo s ograničenom odgovornošću "Publishing Hirst Shkulov"

Glavni urednik: Voronova Yu. V.

Kontakt informacije uredništva za državna tijela (uključujući Roskomnadzor):

Angelina jolie s hepatitisom

Angelina Jolie je bolesna s hepatitisom C, kaže američka i turska tiskovina. Očito je hollywoodska zvijezda upućena poznatom turskom kirurgu na pitanje transplantacije jetre. Osim toga, bolest Angelina Jolie upućuje na činjenicu da je glumica izgubila težinu do 45 kg. U okruženju Jolieja, informacije o hepatitisu nazivaju se glasine, a glumica i sama šuti, bez pobijanja tračeva.

Angelina Jolie ima hepatitis C

Angelina Jolie bolestan je od hepatitisa C, izvijestili su turski mediji. Taj zaključak je napravio tisak nakon što je Joly posjetio zemlju kao specijalni izaslanik UN-a za izbjeglice. Glumica je potajno posjetila poznati transplantolog, koji je pokazao rezultate medicinskih istraživanja. Kirurg je rekao da Angelina Jolie treba transplantaciju jetre.

Angelina Jolie hepatitis C mogla bi nadoknaditi svoju mladost osamdesetih godina. Glumica je prethodno potvrdila da je imala nasilnu mladost - boemski život s drogama. Jolie je pokušao heroin, LSD, MDMA. Bolest, čiji se simptomi ne pojavljuju dugo, razvili su se sve ove godine. I samo u 37, Angelina Jolie shvatila je da je bolesna od hepatitisa.

Angelina Jolie - presađivanje jetre

Transplantacija jetre Jedan je od načina liječenja hepatitisa. Postoji i druga metoda - liječenje lijekovima koji mogu uzrokovati ciroza jetre. Ali čini se da liječenje lijekovima nije Jolie način. Turski liječnik rekao je da će samo presađivanje jetre pomoći.

Galerija fotografija

Angelina Jolie rasla je do 45 kg, prestala se pojavljivati ​​u javnosti, prenijela vjenčanje s Bredom Pittomom. Ove činjenice svjedoče o bolesti zvijezde, kažu novinari američke Nacionalne Inquirer.

Jolie hepatitis C je zaradio prije mnogo godina, ali je sada osjećala posljedice. Međutim, sama glumica ne potvrđuje podatak da pati od kobne bolesti. Neki prijatelji Jolie reći novinarima da je stvarno bolestan, jer se skriva od javnosti. Drugi kažu da je trač o Joliejevoj bolesti "sto posto glasina". Potvrđuju ili opovrgavaju te podatke, možda i sama Angelina Jolie ili njezin građanski suprug Brad Pitt, ali par još nije komentirao.

Novost da je Angelina Jolie bolesna s hepatitisom C i potrebna je hitna transplantacija jetre

Budući da je prvo izvješće o bolesti "najpoželjnija žena na ovoj planeti" objavljeno na stranicama polusblokirajuće britanske "Daily Mail", dogodilo se barem 50 objašnjenja o tome što se dogodilo. Ostavljajući po strani iskren gluposti kao da je glumica zaraženo njezin stariji brat, s kojim je navodno sastoji u intimnoj vezi sa 14 godina, i teorije zavjere da je ljepota šiljcima s otrovom sredstva Assada, kada je večerao sa sirijskim izbjeglicama u Turskoj, mi odlučio se usredotočiti na četiri verzije onoga što se dogodilo. Prema našem mišljenju, najbolje je objasniti kako je 37-godišnja žena, koja se bavila fitnessom 3 sata dnevno i pila samo mineralnu vodu, bila na rubu smrti.

Informacije "S.-I."

Hepatitis C je virusna bolest koja dovodi do teškog oštećenja jetre - ciroze. Virus se prenosi kroz krv: kada se injektira s uobičajenom iglom u ovisnicima o drogama, u salonima za tetoviranje i frizuru, s analnim seksom. Rijetko se bolest prenosi seksualno. U početku je bolest asimptomatska, a virus možete otkriti samo uz pomoć posebnog testa krvi.

Loša nasljednost

S roditeljima Angela Voight-Bertrand (takav naziv pojavljuje se u svojoj vozačkoj dozvoli) očito nije sretan. Njezin otac - glumac John Voight - izumio je svoju kćer klasni pseudonim Angelina Jolie (Merry Angel), ali istodobno nagrađivani nasljednim potiskom svih Vojtova na alkohol i sve vrste gluposti. Majka - francuski Marceline Bertrand - dodala joj je rijetku ljepotu i predispoziciju žena iz njezine obitelji na rak. I umrla je prije pet godina od uragana pankreatitisa - raka gušterače. Takav buket predodređuje nestabilnost psihe i slab imunitet filmske zvijezde.

Grijesi mladih

Odrastao bez oca u jednom od najkritičnijih područja New Yorka, Jolie od ranog doba, ovisnika o drogama, alkoholu i nesputanom seksu. Bila je tek 12 godina kad je izgubila nevinost, a nakon nekoliko godina već se upoznala s pola tuceta odraslih tipova, a ne uopće za odlazak u kino. U dobi od 15 godina, po prvi puta je pokušala samoubojstvo, a od tada je pokušavala sedam puta, bilo pod okriljem ili u stanju droge, podmiriti njezin život. Ne zaboravimo da je u mladosti pokušala heroin, LSD, MDMA. Moguće je da je tada pokupila strašnu bolest koja se sve ove godine razvila u njenom tijelu i tek se sada potpuno očitovala.

samo-sakaćenje

Kao dijete, gospođica Voight-Bertrand imala je "sladak" naviku: u slučaju neuspjeha, izrezujte na ruku kao kaznu. Nakon što je odrastao, Jolie prebacio se na tetovaže. U početku, dok se sama ukrašavala natpisima u elitnim salonima za tetoviranje Los Angelesa, nije bilo problema. Nastale su tek kad je Angie počela stavljati tetovaže u različite egzotične zemlje, naravno, ne u naj sterilnijim uvjetima. Nije slučajno da je prvi put Jolie izgubio svijest javnosti u ljeto 2008., odmah nakon njezina posjeta Keniji, gdje se ušutila u tetku. No, u stvari, takvi "rizični" zdravstveni problemi za Jolie posljednjih godina pojavili su se ne manje od desetak (ukupno imali su 18 godina, ne računajući izgubljene priznanja ljubavi za svoje bivše muževe).

Nenapadljivost u seksu

Prema najkonzervativnijim procjenama njezinih neslužbenih biografa, Angelina Jolie jer joj je život uspio spavati sa gotovo tisuću muškaraca i oko stotinu žena (imala je razdoblje, oko godinu i pol, kad je preferirala ružičastu verziju ljubavi). Čak i kad je imala šestero djece i nakon što je dobio punu raspoloživost gotovo najljepšeg muškarca na svijetu - Brad Pitt, Jolie se nije smirio i nastavio twistirati romane s partnerima u snimanju. Usput, prije dvije godine, talijanski glumac Christian de Siki pronađen je ne samo AIDS, već i hepatitis C. Ali godinu dana prije nego što je na njemu imao snažnu ljubav s Jolie u Veneciji, moguće je i posljednji film "Turist".

Što će se sljedeće dogoditi?

Činjenica da Angelina Jolie je ozbiljno bolestan i već teži samo 45 kilograma, nemoguće ga je sakriti. Očigledno, samo je brzo transplantacija jetre u Turskoj može spasiti. Zašto u Turskoj, a ne u SAD-u ili Švicarskoj? Da, jer je u Turskoj najbolji svjetski transplantolog Yaman Tokat. Osim toga, u samo nekoliko sati možete odabrati donatora - pronalaženje siromašnog, ali zdravih volontera u ovoj zemlji nije tako teško. Konačno, ozbiljna bolest poruku filmskoj zvijezdi poklopio s čudno na prvi pogled, odlukom Brad Pitt glumit će u najpopularniji, te u Rusiji, također, turska serija „Veličanstveno stoljeće”. Obično zvijezde ovog ranga nisu povezane s "jeftinom televizijom", posebno tisućama milja od Amerike. A ako se Brad složio s ovim "hack-radom", onda bi, vjerojatno, samo trebala biti pored svoje voljene tijekom operacije i oporavka.

Angelina Jolie ima hepatitis C

Poznata holivudska glumica Angelina Jolie pati od ozbiljne bolesti jetre, a sada joj je potrebna hitna operacija transplantacije. Glumica se potajno susrela s svjetski poznatim kirurgom i razgovarala s njim o ovom problemu.

Vodeće elektronski mediji u Turskoj doslovno vrije od vijesti da je tijekom svog posjeta kao posebni izaslanik Visokog povjerenika UN-a za izbjeglice Angelina Jolie tijekom nedavnog posjeta Turskoj tajno razgovarali s liječnicima u Ankari transplantacije jetre problema.

Kao što se ispostavilo, nije bilo samo hipotetski razgovor, već i stvarni pregovori Jolie s svjetski poznatim turskim kirurgom Yanomom Tokatom. Kao što je RIA Novosti javila s obzirom na lokalne turske novine „Lent”, glumica koja je navodno pati od bolesti jetre uzrokovanih infekcijom s „hepatitis C”, tajno sastali u jednom od hotela u Ankari Tokat i prijenos medicinskih datoteka s rezultatima istraživanja, glumica je, prema turskom novinama, rekao: „kažu da ću umrijeti ako ne učiniti transplantaciju jetre kako sam spasiti.?”. Kao odgovor, rečeno je Hollywood filmsku zvijezdu, da „je potrebno promijeniti.”

Kao što znaju stručnjaci iz medicinskih krugova, od hepatitisa C osoba ne može umrijeti, već iz ciroze koja uzrokuje ovu zaraznu bolest. Stoga je jedino spasenje Jolie, koji je očigledno razvio sličnu komplikaciju, da nema više mogućnosti nego transplantacije jetre.

Ali čak i ovdje, sve nije tako jednostavno. Činjenica je da je operacija presaivanja jetre mnogo složenija nego čak i presađivanje srca, jer jetra ne može preživjeti, tijelo ga odbacuje.

U međuvremenu, potvrdile su se informacije novina "Posta", koja još donosi tako šokantne vijesti. Podsjetimo, hollywoodska glumica Angelina Jolie nedavno je posjetila kampove za sirijske izbjeglice na jugoistoku Turske, a 14. rujna posjetila je Ankaru gdje se susrela s predsjednikom zemlje i nekoliko ministara.

7 popularnih osoba s hepatitisom B

Dijagnoza "oštećenja virusnog oštećenja jetre" nije rečenica, pa čak i slavne osobe koje pate od hepatitisa B otvoreno govore o problemu. Život je dvosmislen, ponekad ne znate gdje čekati pedalicu. Nemojte biti ovisnik o drogama, liječite pali ljude, posjetite zdravstvenu ustanovu i slučajno uhvatite infekciju. Svjetska zdravstvena organizacija navodi godišnju infekciju 500 milijuna ljudi na planetu hepatitisa B i C, a oko 1.5 milijuna ljudi umire. Statistike su depresivne, ali ne pesimistične.

Virusni poraz nije koban

Hepatitis B i C se prenose parenteralno, tj. kroz krv. Nažalost, ti virusi su otporni na vanjske utjecaje, pa njihov životni ciklus doseže sedam dana. Parenteralni hepatitis je lako dobiti. Mladi roditelji, hodanje s malom djecom, vidjevši kako njihova mrvica vuče u špricu, ne razmišljajući o posljedicama, uzmi ga golim prstima i baci ga u stranu. U ovom trenutku ostaci krvi iz korištenog materijala imaju priliku ući u krv osobe ako se slučajno ozlijedi tijekom ove akcije. Dakle, virus iz krvi pacijenta ulazi u zdravo povoljno uzgojno okruženje.

Danas je moguće zaraziti hepatitisom tijekom izravne transfuzije krvi, ali malo vjerojatno. Prije postupka pacijenti moraju proći ispitivanja prisutnosti virusa u tijelu. Osim toga, patologija ne pripada nasljednoj skupini. Od bolesnog oca do djece, ona se ne prenosi, samo majka s prirodnom isporukom daje novorođenčadi infekciju.

Ponekad se hepatitis zbuni s drugim bolestima, na temelju sličnih znakova. U svakom slučaju, dijagnoza nije rečenica i ne može se izgubiti. Ljudi pokušavaju sakriti informacije, pogoršavajući se. Prva stvar koja se provodi je ponovna analiza, ako je rezultat potvrđen, onda zajedno s liječnikom zarazne bolesti treba odabrati taktiku liječenja, kako to čine slavne osobe. Oni se ne stide zbog bolesti, kažu to iz skele i tvrde da ako se liječenje započne s vremenom, postoji šansa za porazom bolesti.

S hepatitisom B, možete se liječiti dugo i teško, ali ne i izliječeno, i uopće ne možete iscjeljivati ​​i oporaviti se.

Virusne bolesti jetre podijeljene su u dva oblika:

 • akutno - teško je pacijentima podnijeti, ali ima povoljan ishod. U 90% od 100, samo simptomatsko liječenje i dijeta pomoć;
 • kronični - najopasniji, jer liječnici nemaju alate za učinkovito liječenje. Postoji mnogo priprema, ali nitko ne jamči rezultat.

Bojanje od bolesti znači zakopati se na životu. Nikada nije prekasno umrijeti, čak i takvi poznati ljudi kao Pamela Anderson, koji su 16 godina borili s hepatitisom C i uspjeli se potpuno oporaviti od bolesti, kažu to.

Slavne su također bolesne

Život popularnih zvijezda je tako uređen da postaje temelj za raspravu među javnošću. Jedan sloj dobiva "žuti tisak", koji uživa u zdravstvenom stanju glumca ili televizijskih zvijezda, kopira činjenice, druge dokazane izvore, ili zvuči krilo prvog usta.

 1. Popularna američka glumica Angelina Jolie ne potvrđuje podatak da je hepatitis C zaražen, a izvor zaraze postao je način života. Međutim, tisak tvrdi da je virus koji je dijagnosticiran u 2012. posljedica upotrebe opojnih droga. Model nije komentirao ovu izjavu.
 2. Pamela Anderson, kao što je već spomenuto, također je nositelj hepatitisa. Na žalost, postala je žrtva i postala zaražena postupkom primjene tetovaža s istim instrumentom, što je učinjeno nešto ranije na tijelu bivšeg muža. Tommy Lee poriče da ima virus.
 3. Scenic pseudonim Ashley Brook - Anne Marie Ballowe. To je njeno ime u pornografskim filmovima, gdje nije samo glumila, već i "zakačeni" HIV (virus ljudske imunodeficijencije) i hepatitis.
 4. Još jedna porno zvijezda bila je nosilac virusa. Linda Lovelace je zaražena transfuzija krvi, koju je učinila nakon prometne nesreće. Da bih potpuno iskorijenio bolest, morala sam presaditi jetru.
 5. Jim Nabore je također izliječen transplantacijom organa nakon saznanja o bolesti.
 6. Poznati striptiza Rockets Redgler umrla je od bubrežne i jetrene insuficijencije, ciroze, što je rezultiralo hepatitisom i neodgovornim stavom prema vlastitom zdravlju.
 7. Ekologist, aktivist za ljudska prava, poduzetnik Anita Roddick zaražen je bolestima tijekom transfuzije krvi nakon teškog rođenja. S njim je živjela 36 godina i nije ništa sumnjala, a kad je dijagnosticirana, obično mu je reagirala. Njegov sljedeći cilj bio je organizirati tvrtku koja privlači ljude s povezanim i identičnim patologijama.
 8. Impresivan muškarac, basist ZZ TOP Dusty Hill, nakon što je naučio tijekom obilaska hepatitisa, prekinuo ga je. Tri godine s upornosti koja je svojstvena basistima, liječi hepatitis. I sada se petnaest godina može vidjeti na pozornici snažnog, bradatog i punog kreativnog nadahnuća.

"Ljubavni ubojica" - naziv koji se daje liječnicima hepatitisa zbog njegove sposobnosti maskiranja pod znakovima drugih bolesti.

Virus ne odabire koga će korijeniti i koga će zaobići. Sve pred njim su jedno. Često postoje slučajevi kada je dijagnoza prepoznata nakon smrti neke osobe. Tako je, primjerice, preminula žena poznatog poduzetnika koji je bio bolestan od hepatitisa Jana Prezhevskaya, čak i tijekom svog života nije ni sumnjao u bolest. Vodila je divlji život, nije odbila ništa u sebi, a pretjerana konzumacija alkohola, klonidina i psihotropnih lijekova pogoršala je stanje "supruge Rublyovo". Poduzetnik je u vremenu zaštitio djecu od alkoholističke majke koja pati od alkoholizma i uskoro je saznala o njezinoj smrti.

Tamo gdje poznate osobe čekaju napad virusa

Svuda možete uhvatiti hepatitis. To je najlakše u medicinskom postupku ili u kozmetičkom salonu.

Dakle, načini infekcije su:

 1. Stomatološka praksa.
 2. Operativni postupak.
 3. Manikura ili pedikura.
 4. Piercing.
 5. Tattoo saloni.
 6. Hitna izravna transfuzija krvi.

Sve ovo (osim transfuzije) je izvor infekcije, ako krv iz pacijenta s hepatitisom ulazi u tijelo zdrave osobe. Nema učinkovitog lijeka iz skupine B virusa, ali postoji cjepivo, i obrnuto, tip C nije cijepljen, ali dobro se tretira. Stoga je uvijek potrebno odrediti genotip i razinu viralnog opterećenja, što će vam omogućiti da odaberete ispravnu shemu djelovanja.

Jedna od komponenti liječenja je primjena hepatoprotektora, uz antivirusnu i imunostimulacijsku terapiju. Zadovoljstvo je skupo i nije svatko to treba. Glavna stvar je da se obratite stručnjaku na vrijeme, a ne čekate na razvoj ciroze ili raka jetre.

"Činjenica da su ljudi bolesni s hepatitisom je problem nacionalne razine, koji se mora riješiti uključivanjem proračunskih sredstava, tj. besplatno za one koji pate od bolesti ", kaže Nikita Kovalenko, aktivistica pokreta Zajedno protiv hepatitisa. Negdje se to ostvaruje, a neki subjekti ignoriraju podatke koji izravno upućuju na višak epidemiološkog praga.

Misa pregled, preventivne akcije koje uključuju slavne osobe pomoći će u spašavanju zdravlja stanovništva. O hepatitisu treba znati sve od malih do velikih, jer svatko može dodirnuti bolest.

Što nije u redu s Angelinom Jolie? Koliko je ozbiljno?

Sada je mreža upropastila nove fotografije Angeline Jolie, na kojoj se zvijezda pojavljuje pred nama vrlo tanka. Prema različitim izvorima, takva je mršavost posljedica raka ili anoreksije zvijezde. Ona sama Angelina ne komentira ono što je povezano s njezinom ekstremnom suzom.

Sudeći prema pojavi Angeline Jolie - anoreksija. Prekomjerna mršavost, njezina težina prema najnovijim podacima iznosi samo trideset pet kilograma, možda gotovo ista predispozicija za rak nije prošla bez traga. Svejedno, glumica vjerojatno prolazi kemoterapiju iz onkologije. U tisku više neugodno i pisati - umire Angelina Jolie.

Angelina Jolie ima nasljedni dar. Mnogi njezini preci na ženskoj liniji imali su rak dojke i jajnika. Angelina također sumnja na istu dijagnozu, pa je Angelina odlučila ukloniti dojku. Ovo je vrlo jak stres za žensko tijelo. Osim toga, Angelina ima obiteljskih problema, njezin muž nije vjeran, razvod, što uvijek dovodi do velikog stresa. I stres, kao što je poznato, potpuno razbija rad tijela. Angelina je počela imati problema s probavnim traktom, gušterača ne radi ispravno, hrana se ne probavlja, jer je potrebno i rezultat je vidljiv na licu. Najjača mršavost.

kosmopolitski

Angelina Jolie je bolestan od hepatitisa?

Ranije ovog mjeseca, Angelina Jolie odletio u Tursku posjetiti sirijske izbjegličke kampove u jugo-istoku zemlje. Kasnije je otišla u Ankari sastati s predsjednikom i ministri zemlje. Međutim, turski list „Post”, izvijestio je da je poslovna sastanka nisu bili jedina svrha posjeta glumica u glavnom gradu Turske Prema pisanju lista Jolie vodio tajne razgovore s glavnim svjetski poznati turski kirurg Yaman Tokat, koja se bavi transplantacijom organa.

Činjenica da je Angelina navodno boluje od hepatitisa C. Bolest uzrokuje cirozu, koji je prijetio smrću. Turske novine navode da je Jolie konzultirao dr. Tokat o mogućem presađivanju jetre. Prema glasinama transplantacija zvijezda je potrebno, a to je već uključen u potragu za mogućim donatora.

Nadamo se da je Angieova bolest samo nagađanja, a ona neće trebati kompliciranu operaciju.