Apoteka Shuvalovskaja, Moskva - povratne informacije

Dijeta

Trenutno nema recenzija. Ako imate nešto za reći o "Shuvalovu", molimo vas da ostavite svoje mišljenje niže, čak i ako su vaše povratne informacije negativne.
Bez razloga ne uklanjamo negativne recenzije. Mi smo za iskrenost i pristojnost u poslu! Pojedinosti o moderiranju recenzija.
Prijava nije potrebna!
Također, možete pronaći povratne informacije o natjecateljima:

Recenzije o sličnim tvrtkama

Trebala mi je kozmetika za lice, ili sam tražila kremu od acne Crystaline. Na Apoteka Online bez problema pronašli pravi proizvod, pa čak i na popust od gotovo 50%. Sve je isporučeno, krema izvrsna, nije otvorena. Bio sam zadovoljan. Sada naručujem robu samo putem Pharmacy Online! Asortiman je dobar, a cijene su znatno niže.

Ova trgovina je vrlo pogodna za upotrebu, uvijek su menadžeri prijateljski i odlazni, narudžbe se šalju na dan registracije i ne povlače se, kao što se događa u naše vrijeme. Koriste se svoje usluge više puta, i sve je u redu. Hvala ti.

Kupili smo naočale za moju ženu, naručili smo fotokromske naočale za vožnju. Nakon plaćanja i primitka narudžbe. navečer ga je otkrio propust u ulici u večernjim satima pod reflektorima u večernjim satima u sobi s kombiniranim svjetla u automobilu tijekom vožnje ima puno odsjaja u čašama, ometanje doživljavaju svoju okolinu. Te nedostatke nije bilo moguće otkriti izravno s kupnjom. Kako se kasnije ispostavilo da nisu rekli i namjerno prikrio nedostatak anti-glare (iako pri kupnji naočala je pokazala da je žena sada je nosio moj photochromic naočale koje su izrečene u normalnim optike antiblik tamo). Podnio tužbu u dućan u 14 dana nakon kupnje, kao rezultat leće za promjenu otpatke, vratiti novac, previše. Stavovi prema klijentima su bijedni. Voditelj LEORA optika Aleksandar je primitivan i govori ne kao prodavatelja na kupca, oftalmolog role oči i ceri navodno moramo shvatiti naziv objektiva, konzultant zna što proizvod prodaje.

Predajem svoje nove naočale na ovu optiku. Jao, tako se dogodilo da je stavio naočale u stražnjem džepu, i dao malo i razbio obruč, ali samo za 1000 rubalja, tvrtka me vrati da ih svladati, ali je sve kao da se ništa i ne slomiti) Hvala!))

Na mjestu sam naručio čaše za sebe, cijeli postupak, uzimajući u obzir poziv konzultanta, nije trajao više od pet minuta, brzo je i dostava stigla na vrijeme, a kvaliteta posla je dobra.

Apoteka Shuvalovskaya

„Apoteka Šuvalov” - Moskva ljekarne nude farmaceutiku generalist, sa bogatim asortimanom oba najjednostavnijih i najčešće korištenih i rijetkim lijekovima i farmaceutskim proizvodima.

U ljekarnici ćete naći sve što vam treba - od aspirina do rijetkih lijekova, kupiti dječju hranu i kućne medicinske proizvode, a iskusni konzultanti pomoći će Vam u odabiru terapeutske kozmetike i higijenskih proizvoda.

Shuvalov ljekarna na Michurinsky Prospekt - Ne mogu reći ništa loše, gotovo su svi lijekovi dostupni, održavanje je isto kao iu svim ljekarnama. Minus jedan, u ovoj ljekarni, stalno davati lažne informacije o cijeni lijekova na web stranicama su ljudi koji obmanjuju. Za budućnost, ne vjerujte, nazovite i saznajte i biti vrlo iznenađeni razlika u cijeni

Shuvalovskaya, apoteka

Biste li preporučili Shuvalovskaya, Drugstore svojim prijateljima?

Zahvaljujemo na procjeni! Ostali korisnici će vam biti vrlo zahvalni!

Ako imate nešto za reći o tvrtki Shuvalovskaya, Apoteka, ostavite svoje povratne informacije.

  • vlasnici:
  • Zvijezde na mjestu
  • pohađanje
  • Sakrij oglas
  • Podignite tvrtku
  • U Gold-sekciji
  • kolac
  • za uređivanje Shuvalovskaya, Apoteka "> Nabavite prava za uređivanje
  • Izradite web mjesto

FARMACIJA SHUVALOVSKAYA, LLC

Apoteka Shuvalovskaya

„Apoteka Šuvalov” - Moskva ljekarne nude farmaceutiku generalist, sa bogatim asortimanom oba najjednostavnijih i najčešće korištenih i rijetkim lijekovima i farmaceutskim proizvodima. Ovdje ćete naći sve što vam treba - od aspirina do rijetkih lijekova, kupiti dječju hranu i dom medicinsku opremu, a naši iskusni konzultanti će vam pomoći da odaberete proizvode za njegu kože i njegu. Da biste spremili svoje vrijeme, mi ćemo organizirati isporuku lijekova u kući i uzeti vašu narudžbu za pojedinca koji traži za rijetke bolesti lijekovima, ako je u trenutku nisu dostupni. Kontinuirano praćenje naprednu tehnologiju farmaceutsku tvrtku, najnovija dostignuća suvremene medicine i beauty industriji, širi svoju paletu proizvoda i sa svim svjesnim pristupom kvaliteti naših proizvoda. Svi proizvodi prezentirani u ljekarnama su ovjereni, mogućnost falsificiranja je isključena zbog izravnih ugovora s proizvođačima i glavnim distributerima. Naše ljekarne se strogo pridržavaju uvjeta skladištenja i roka trajanja lijekova. „Šuvalov Ljekarna” - tim visoko stručnih farmaceuta i farmaceuta, čije su aktivnosti usmjerene na najvišoj kvaliteti, operativne i kulturnih usluga za naše klijente. Kako bismo spasili vaše zdravlje, naš je poziv!

Ne zaboravite da najsloženije informacije o organizaciji Shuvalovskaya, ljekarne u Moskvi možete uvijek dobiti na službenim stranicama, u uredu tvrtke ili pozivom ↓

Pritužbe "Apoteka"

Apoteka Aptemir

Kupio sam Esenzeale Forte 30 kapa po cijeni od 845 rubalja, a sljedeća će se narudžba iznositi 990 rubalja. U drugim ljekarnama cijena istog lijeka ne prelazi 500 rubalja. Na kutiji nema naljepnice na ljekarnu s cijenom, kao što je to bilo prije. Potrebno je kažnjavati one koji cijene iznad cijene odabirom licence! Mislila sam da pritužba nije prošla i slučajno postavljena drugi put!

medijalni

Mreža ljekarne je medijska mreža neograničenih cijena! ! !., Dobio sam injekcije ferruma., Po naivnosti, otišao sam u najbližu ljekarnu, bio je medikament farmacije.,, TK Prije, cijene nisu bile zainteresirane za kupnju po cijeni od 5 ampula 1150 r. Sutradan sam otišao u drugu ljekarnu samo pitati, i koliko oni također imaju lijek., Ispalo je da je 400 rubalja. Jeftinije! ! !.,, Da ne na 50, ne na 100, ali na 400! ! ! Potpuna bezakonja! ! ! Gdje vladaš njima. !

Gorzdrav

Dobar dan! U prozoru, jedna cijena (815), pogodila je još jedan (1022). Tablete Femibion ​​2. Blagajnica Islayilova DM nije upozorio da se cijena promijenila. Htjela sam se vratiti, ali su odbili prihvatiti poziv na činjenicu da je čeka već izdana. Molim vas da se posavjetujte s ovom drogom i osobno Ismailom. Nemojte zavaravati ljude. Hvala vam! Mogu vam predstaviti kopiju čeka

Apoteka Nevis

U Metallostroy središnjoj ulici 10, 2015/01/31 u 9.30 sam došao zbog kašlja sirup za djecu do 1 godine, farmaceut ponudio mi gedeliks cijena 350 rubalja, pitao sam se je li mi mogli ponuditi lijek za jeftinije, ona je rekla ne! Primijetio sam u prozoru, bilo je ambrobene sirup nad dionicama za 114 rubalja, potražnje, a to nije prikladno? Na što je ona odgovorila da je dostupan na recept i za bebu do 1 godine ne može biti, naravno da vjerujem u to, bolje je znati što sam mislio. Kupio sam je.

Drugstore "Budite zdravi"

12.11.14 Jučer oko 16.30 sati u ljekarni, „biti zdrav” za Svjetsko 11/1 adresu, majka kupila u ljekarni masti Venoruton boli 342 RBL., Kad je došao kući i otvorio kutiju utvrdio da je mast je već otvoren, u stvari već koristi, Vrlo ogorčeno. Provjerite ovu ljekarnu.

LLC "Rusbyuti"

21. listopada 2014. iznos od 1848 rubalja prebačen je na Rusbuty LLC. Svrha plaćanja: magnetski koljena (glavni proizvod), vratni šal i parfem (opterećenje). Obavijest o plaćanju robe zaprimljena je 11. svibnja 2014. Do sada, roba nije poslana. Nazivamo te brojeve. Prije novogodišnjih blagdana, razlog je objašnjen opterećenjem radnika. Sada moraju opet poslati ček o uplati. Bez obzira koliko hvalim ovu organizaciju, moje mišljenje je "šarashka ured".

enterosgel

Upravo ono što sam kupio u ljekarnama na ulici. Rogova u Moskvi lijek "Enterosgel" za 670 r. Prosječna cijena za Moskvu na Internetu iznosi 260 rubalja. Dobio sam od svoje žene u šeširu. Lijepo je učiniti ništa, imati profit od 250%.

Zao "nada je farma"

ZAHTJEV neispunjenja AKO JSC „Nada Farma” je isplata izvršena na temelju računa za plaćanje broj 14 - 00193178398/1 od 13. listopada, u iznosu od 400,00 (četiristo rubalja), № 14-00163031915 / 1 od 13. listopada 2014 o 21 $ 713,88 (20-1700 i trinaest rubalja 88 kopecks), № 14-00165009408 6. listopad 2014 u iznosu od 100,00 (sto rubalja 00 kopecks). AKO JSC „Nada Farma” je prenesena sredstva na detalje „Business line” tu.

Lekrus

Kupio sam u ljekarni cjepiva (cijepljenje) Pentaxim za dijete u bolnici staviti to kategorički odbio, to opravdava činjenicom da klinika radi sa ovim ljekarne i da ne bi trebali dati cjepivo pri ruci, i treba poslati poseban. prijevoz do poliklinike. U apoteci mi je o tome što je rekao, niti bolničkoj sobi, ili moje ime ili koji ne postavljaju, cijepljena i sve. Sutradan sam nazvao ljekarnu, prijemnik je uzeo glavu, objasnio sam situaciju o kojoj.

Ljekarna do Liebknecht 72

Otišao sam u gore navedenu ljekarnu i zatražio difenhidramin. Ljekarnik nije podigao glavu i upitao: "Imate li sastanak liječnika?" Odgovorio sam da sam koristio ovaj lijek bez ikakvih pitanja. Odgovori joj, opet bez podizanja glave iz njezinih djela: "To je bilo prije". Nakon toga nastavila je svoje poslovanje. Njezino ponašanje može se smatrati nepristojnošću. Otišao sam u drugu ljekarnu gdje sam bio pušten. Rekao sam o ponašanju gore opisanog ljekarnika, rečeno mi je da danas nema ograničenja za oslobađanje ovog lijeka, a oni ne shvaćaju ovaj trik s farmaceutske strane.

Obiteljska ljekarna №19

Bio sam iznenađen i zapanjen ponašanje mladog farmaceuta Eremenko Anastasia Sergeyevna. Djevojka je potpuno bez odgajanja, takta i poštovanja prema starijima. On se ponašao vrlo nepristojan, za svaki lijek u receptu drsko skliznuo skuplje verzije i bezopasni pitanja razlikuje i da li postoji upravo ono što trebate, slikovito zakoluta očima i frkne razdražljivo je rekao, „ali u čemu je razlika.” Bio je to Nadoyev kojemu je bilo pozvano slušati sve ovo i objasniti tu razliku i potrčalo se u osmijeh. Žao mi je.

Apoteka "Ave"

Htio sam otići u apoteku 10 minuta prije zatvaranja. Znak OPEN bio je na vratima. Vrata su bila zatvorena. svjetla su palila i kupci su bili na naplati. Pokucao sam na vrata i rekao: "Molim te, otvori, nema još 10 minuta." Na koju je prodavatelj (odrasla žena, gruzijski izgled) odgovorio na mene bez napuštanja novčanice: - Ali neću se otvoriti zbog vašeg tonusa. Hmm)) Pa, ne znam što joj se nije svidjelo, ali činjenica je na njezinu licu: 1) Vrata ljekarne bile su zatvorene, iako vrijeme zatvaranja još nije bilo. 2.

Prva pomoć

Dobar dan, danas sam otišao u apoteku na bulevaru Admirala Ushakova u Moskvi. Ona je zatražila lijek "Sirdalud", prodavatelj je najprije pitao doziranje, jer. Nisam se sjetio molba da pokažem oba paketa na koje prodavatelj Shabginova Lidia Pavlovna u nepristojnom obliku odgovorio: "Nemam više što raditi?" Kad sam pitao zašto je počela nepristojno prema meni, onda sam, kao odgovor, čula da odlazim odavde, kad sam zatražio tužnu knjigu, također sam rekla grubo da mi to neće dati i da ću otići.

Ljekarne za dijabetičare

Dragi Aman Gumirovich! Molim vas da se bave sa situacijom! Moj suprug je dijabetičar (ovisan o inzulinu) Bolesna teško, pa gotovo nema rabotaet.Na invaliditetom još uvijek ne mogu ustati, jer jednostavno nije dovoljno novca da ide sve vrachey.Ya raditi odna.Na ovisi detey.Doch dva studenta plaća s punim radnim vremenom odjela.Oplata godišnje je 70.000 str. Sin shkolnik.V trenutak kada se odnosi na ljekarne za smanjenu inzulina po sebi nas odbijen! Dengi.Esli inzulin samo trošak 300 u svibnju.

Transfarma

Vrlo visoke cijene. Radikalno se razlikuju od drugih ljekarni. Naftazin u kapljicama košta oko 50 rubalja po komadu. Naravno da razumijem. No, potrebno je imati kapele

Apoteka sunca

U apoteku, zaista nema nikoga tko bi mogao vratiti red. Postoji mnogo pritužbi, samo se nitko ne žali. U apoteku stalno smrdi u kuhinji; pravo u ljekarni sama pripremaju hranu, ako postoji red, onda ne može stajati zbog smrada. Alkoholičari stalno u jutarnjim i popodnevnim i večernjim satima su tu za aseptolinom ili tinktura Oaks, sami prodavači koji rade tamo, stari komunicirati s ljudima domaćica sama Olesya Sergeevna, radi glavom, a ne jednom uletio u samo kupci lijekovi mat krila.

Apoteka sunca

Pozdrav, molim pomoć. Stanovnik masiva Kirzavoda želim se žaliti na APTEKU SUN na udaraljkama. U ljekarnama prodaju sve bez recepta, bronhitolit za 10 bočica je preuzet od susjeda i recept se ne postavlja ni pitanje. Oni prodaju asseptolin na podu polja s ovim rješenjem i nastavljaju prodavati. Imala sam nećakinju prije tjedan dana kupila tabletu tamo gdje joj je Goldline rekao. od njih je došlo do krvarenja koja su spašena. zaposlenici čak i ne.

Gorzdrav

Cijene su dobre, ali ovdje su informacije o dostupnosti robe putem pomoćnog stola br. Pravi broj ne može nikome reći, moramo se uvijek zaustaviti i raspitati se. U naše vrijeme, tako da više ne funkcionira, nema ljekarne, više mreže.

Apoteka 36.6

Danas 06.07.2014 otišao u ljekarnu 36.6 Ne samo da je neki blagajnik Kondratiev NA. Dopustio sam sebi nepristojnost i nepristojnost, pa nisam prodao ono što sam tražio. Trebala je krema D panthenola, ona je također prodala deptantol. Svakako sam kriv što nisam provjeravao paket koji je uručio blagajnik, ali zbog moje bolesne države je izašao iz glave. Ali problem je što sam, prije nego što sam mrljao, također nisam primijetio da su mi prodali pogrešnu stvar. A od krema je otišao neka čudna reakcija, krurotorogaya nije.

Stari iscjelitelj 03

U apoteku, stari liječnik u Planernaya TC, ljekarnik Nishanova S. Služuje polako, grubo, cijene lijekova. Lijekovi su vrlo precijenjeni.

SHUVALOVSKAYA FARMACIJA

SHUVALOVSKAYA FARMACIJA

adresa: Rusija Western AO, Moskva, 119607, Moskva, Michurinsky Ave, 7

Poslovi i posao

Način rada

proizvodi

opis

Recenzije o SHUVALOVSKAYA PHARMACY

Pošaljite povratne informacije o: SHUVALOVSKAYA PHARMACY

Slobodna radna mjesta i rad u SHUVALOVSKAYA FARMACIJE

Što se tiče zapošljavanja na području Rusije, zapadne Moskve 11, Moskve, 119607, Moskve, Michurinsky Ave, 7 treba kontaktirati putem telefona HR odjela ili telefoni

Da biste dodali novi posao ili uredili postojeći, uključujući mjesto rada, razinu plaća i bonuse, kliknite vezu u donjem izborniku. Trenutni slobodni radovi vrijede za lipanj 2018. godine

Kontakti SHUVALOVSKAYA FARMACIJA

Za izgradnju sheme putovanja u organizaciju treba koristiti udaljenost od najbližih gradova: Mytishchi 18 km, Korolev 19 km, Khimki 24 km, Lyubertsy 34 km, Shchyolkovo 36 km, Balashikha 39 km.

Popis operativnih tvrtki u ovom području:

Rusija Magnitogorsk 455044 Čabaranskaya obl. Magnitogorsk, Karl Marx Ave, 161/111

Rusija Ulan-Ude Ulan-Ude Oštarburkaâ ul. 48

Rusija Barnaul Barnaul Yurina st. 202

Rusija Zelenodolsk 422540 Tatarstan Zelenodolsk Karl Marx st. 58

Rusija Chelyabinsk 454071 Chelyabinsk Baja ul. 52

Apoteka Shuvalovskaya

„Apoteka Šuvalov” - Moskva ljekarne nude farmaceutiku generalist, sa bogatim asortimanom oba najjednostavnijih i najčešće korištenih i rijetkim lijekovima i farmaceutskim proizvodima.

Ovdje ćete naći sve što vam treba - od aspirina do rijetkih lijekova, kupiti dječju hranu i dom medicinsku opremu, a naši iskusni konzultanti će vam pomoći da odaberete proizvode za njegu kože i njegu.

Da biste spremili svoje vrijeme, mi ćemo organizirati isporuku lijekova u kući i uzeti vašu narudžbu za pojedinca koji traži za rijetke bolesti lijekovima, ako je u trenutku nisu dostupni.

Kontinuirano praćenje naprednu tehnologiju farmaceutsku tvrtku, najnovija dostignuća suvremene medicine i beauty industriji, širi svoju paletu proizvoda i sa svim svjesnim pristupom kvaliteti naših proizvoda. Svi proizvodi prezentirani u ljekarnama su ovjereni, mogućnost falsificiranja je isključena zbog izravnih ugovora s proizvođačima i glavnim distributerima. Naše ljekarne se strogo pridržavaju uvjeta skladištenja i roka trajanja lijekova.

„Šuvalov Ljekarna” - tim visoko stručnih farmaceuta i farmaceuta, čije su aktivnosti usmjerene na najvišoj kvaliteti, operativne i kulturnih usluga za naše klijente.

Kako bismo spasili vaše zdravlje, naš je poziv!

Apoteka Shuvalovskaja u Varšavi

Recenzije o Apoteka Shuvalovskaya u Varšavi

Mala soba, koja je stalno zapakirana u red 30-40 ljudi. Svatko se kune, pokušavaju proći prvi, a postoje samo dva blagajna. Blagajnici (ovo osoblje je vrlo teško nazvati ljekarnika) radi polako i nevoljko. U očima juri hamovatoe i neprijateljski stav prema svim kupcima. Ljudi se samo okreću i odlaze. Unatoč relativno niskim cijenama, nikad više neću ići tamo i ne savjetujem vam.

Ništa takve vrste. Stav osoblja je normalan i dobro komuniciraju telefonom. Što se tiče redova, oni se uvijek ne događaju. Dođite popodne, kada su ljudi manje. Tko god računa, spreman je stajati u redu.

Vrlo lijepa ljekarna i ljubazni radnici. A ako netko ne voli red, a zatim dolaze ujutro u subotu - bit će prvi i jedini.

Apoteka Shuvalovskaya

„Apoteka Šuvalov” - Moskva ljekarne nude farmaceutiku generalist, sa bogatim asortimanom oba najjednostavnijih i najčešće korištenih i rijetkim lijekovima i farmaceutskim proizvodima.

Ovdje ćete naći sve što vam treba - od aspirina do rijetkih lijekova, kupiti dječju hranu i dom medicinsku opremu, a naši iskusni konzultanti će vam pomoći da odaberete proizvode za njegu kože i njegu.

Da biste spremili svoje vrijeme, mi ćemo organizirati isporuku lijekova u kući i uzeti vašu narudžbu za pojedinca koji traži za rijetke bolesti lijekovima, ako je u trenutku nisu dostupni.

Kontinuirano praćenje naprednu tehnologiju farmaceutsku tvrtku, najnovija dostignuća suvremene medicine i beauty industriji, širi svoju paletu proizvoda i sa svim svjesnim pristupom kvaliteti naših proizvoda. Svi proizvodi prezentirani u ljekarnama su ovjereni, mogućnost falsificiranja je isključena zbog izravnih ugovora s proizvođačima i glavnim distributerima. Naše ljekarne se strogo pridržavaju uvjeta skladištenja i roka trajanja lijekova.

„Šuvalov Ljekarna” - tim visoko stručnih farmaceuta i farmaceuta, čije su aktivnosti usmjerene na najvišoj kvaliteti, operativne i kulturnih usluga za naše klijente.

Kako bismo spasili vaše zdravlje, naš je poziv!