Recenzije proizvoda Vizija (vizija)

Liječenje

Ako oni koji uzmu bada vizija, recenzije govorimo o stabilnom poboljšanju zdravlja i imuniteta, kako onda reagiraju na recepciju proizvoda kozmetičke serije? Procjene su najviši: od jasno utvrđenog učinka pomlađivanja kože i jačanja kose i noktiju do općih učinaka na zdravlje tijela, bez obzira na vašu dob!

Povratne informacije kupaca za nas jednako su važne kao i komentari stručnjaka iz naše regije. Pokušavamo biti pozorni na sve komentare i želje naših kupaca i brzo reagirati na kritike.

Ako bi viziju bada preporučila najmanju, onda sumnja u njihovu korisnost ne isplati, sigurni stanovnici St. Petersburg, domaćin Vizija loše: recenzije od njih uvijek postoje najviše pozitivne.

Koje su recenzije o tvrtki i njenim proizvodima?

Kako funkcionira zaštitna mjera zaštite?

Na forumima Ykt.Ru komunicira puno različitih ljudi. Kao što statistika pokazuje, većina kršenja zakonskih zahtjeva, osobito u obliku iskrenih uvreda i incidenata poticanja etničke mržnje, događa se anonimno. U tom smislu, teme, moderatori i veterani na forumu dodjeljuju se status zaštitne oznake označene simbolom R. To znači da u toj nit ne može ostaviti komentare anonimnim ili novim registriranim korisnicima. Najmanji broj ocjena za sudjelovanje ovih tema trenutačno je postavljen na 40. Da biste to primjerice dobili, stvorite jedan koji se raspravlja na vrhu ili ostavite 40 komentara. Sljedećeg dana korisnik će već imati potrebnu ocjenu za R-teme. Kao što iskustvo pokazuje, registrirani korisnici prate njihovu povijest, a ne tako nepromišljeno vrišteći uvrede, kao što se često događa u anonimima. Administracijski forum za forum nije se smanjio.

Web stranica vera.boosterhit.com - isporučuje proizvode BVyVision (vizija, vizija, vizija, vizija, vizija) - prehrambene dodatke (bioadditivi) u svim gradovima Rusije, Ukrajine, Kazahstana

Aleksandrija, Aleksandrovka, Alušta, Alchevsk, Artemovsk, Romney, bijela crkva, Berdichev, Berdjansk, Beršad, Brovari, Brody, Burštin, Vasilkov, Vinnitsa Vladimir-Volyn, Volochisk, Gadyach, bina, Glukhov, Gorlovka, Gusyatin, Dnjepropetrovsk, Dnjepropetrovsk Donjeck, Drogobic Dunaevcy, Yevpatoriya Yenakievo Točno Zaporojie, Zolotonosha, Ivano-Francovsk, Ismail, Ilyichyovsk, Irpen, Irshava, Kalush, Kamenets, Kerc, Kiev, Kirovograd, Kowel, Komsomolsk, Konotop Kostjantinivka, Korosten, Kramatorsk, Krasnodon, Krasny Luch, Kremenchug, Kr zavijaju Horn, Kuznetsovsk, lisichansk, Lugansk, Lutsk, Lvov, Makiyivka, Mariupolj, Melitopolj, Mogilev-Podlsky, Mukachevo, Nadvirna, Nižin, Nikolaev, Nikopol, Novovolynsk, Novograd Volyn, Obukhov, Ovruch, Odessa, Pavlograd, Pervomaisk, Poltava, Popasnaja, Priluki, Rovenki, Rivne.

Možete se upoznati s ocjenama o Vision Vision i rezultatima primjene proizvoda registriranih od strane vizija International People Group.

Konovalova Katya, 13 godina

U dobi od jedne i pol leta pretrpio trovanja hranom u dvije i pol godine - salmoneloze. Na pozadini prirođene bilijarne diskinezija i stečene dysbiosis dijete bila je fizički oslabljenom, ima stalnu bol u želucu, mučeni mučninu, vrtoglavicu, imala apetita, ispod očiju - stalne modrica. Nakon što je postalo redovno da se „Junior”, apetit, bol u želucu više ne smeta sada djevojka jede što hoće, aktivno sudjeluje u sportskim, stručno - ples, učenje na „4” i „5”. Također, sada je Kate može učiniti duga putovanja, čak i za 8 sati u autobusu, bez razmišljanja o mučninu.

Konovalov Andrey, 37 godina, Habarovsk

Postoji peptički ulkus dvanaesnog čira na dvanaesniku, s exacerbations u proljeće; i.

Dobro došli! Razgovarao sam s predstavnikom Vizija, (ja sam liječnik). Nešto je alarmantno. neke fraze ispadnu iz svoga vokabulara, što me alarmira. Pročitao sam dio kapsula, kao i sve prirodne vitamine +, ali to je zagvozka, donose takve rezultate, što je profesori liječene ne može se izliječiti, ali mi (svi izrazi koje smo uznemireni) za 2-3 mjeseca podići dijete na noge, i tako dalje d i slično. Dragi PEOPLE, 2 mjeseca trava može dati takav rezultat, ali ja kao osoba s višim medicinskim obrazovanjem nikada to ne vjerujem. Druga stvar koja me uplašila: pitao sam, imaju li određene sheme za propisivanje tih lijekova, a meni je rečeno da nisu. Strah. Rečeno mi je da je potrebno piti staklenku svakog temeljnog naravno, da dijete nekako jeli tablete umjesto 1-10 bombona komada i nije bilo ništa. To je nevidljiva. jer svaki vitamin, biljni pripravci imaju određenu dozu, ali ovdje su mi jasno rekli da se ništa strašno nije dogodilo.

Za reći istinu, onda sam, morao sam da me vidi na ulici prišao predstavnici Vision tvrtke i postati mi ponuditi za kupnju dodataka, to je vjerojatnije da ne bih kupiti ovaj proizvod, ali moja kuma je radio u tom poduzeću za deset godina postupno sam počeo vjerovati ovu tvrtku i sa točnošću od mogu reći proizvodi proizvedeni od strane tvrtke imaju dovoljno pristojan kvaliteta, a tu su i iskren musor.Musorom zovem droge, cijenu za koju proizvođači tvrtke neopravdano napuhan i analoga tih lijekova mogu se kupiti u bilo Aptian E i to je mnogo jeftinije i dobiti isti terapijski učinak. Dakle, to je kratak govor o detox formulaciji za mene prije dvije godine, dao križ na 8. ožujka, a ja sigurno znam cijenu ove droge, zapečaćen svoje piće, kao prvo to je proljeće, i barem neka neka podrška za umorna od zime, tijelo se još to je bio način, te sam htio malo čiste jetru nakon burne zime, interijer ha loriynnyh.

U tvrtki Vizija recenzije o primjeni proizvoda - potvrda visoke kvalitete i učinkovitosti

U tvrtki Vision preglednici ostavljaju zadovoljne kupce. Mnogi od njih dugo su obraćali pažnju na proizvode Viziona i povremeno ga koriste za prevenciju i rješavanje zdravstvenih problema.

Marina Krylova 45 godina, r.p. lingua


Pokušao sam veliki broj načina da se borim protiv pretilosti. Neki od njih su radili, ali tada se težina vratila, neki su se teško pridržavali. Korištenje kompleksa za gubitak kilograma KG-Off bio je vrlo udoban. Koristio sam ga 3 mjeseca, bio sam impresioniran rezultatima. Odbacio sam 21 kg, struka mi se smanjila za 20 cm, a bokovi za 19 cm postali su manji.

Irina Kristal. 26 godina. Lisabon.

Kad je moja obitelj počela upotrebljavati QuadraActiv narukvicu, najvažnija stvar koju smo odmah osjetili bio je izvanredan izvor energije, vitalni.

U prethodnim dijelovima pregleda, koji možete pronaći ovdje, odlučili smo se na nedostatke Vision BAD. Zašto nedostaci? Vrlo je jednostavno. O zaslugama bioaktivnih aditiva Vizija toliko napisana da sljedeći članak ne bi imao nikakvog interesa za bilo koga. Sada nastavimo. Dakle, prije smo odlučili o sljedećem:

Uz viziju sada više od 50 MLM tvrtki proizvodi bioaktivne dodatke. A neki od njih također imaju GMP certifikate (na primjer, NSP, Santegra, Vitaline). Osim toga, dijetetski dodataka NSP su jeftiniji za 20% - 40% od vizije bioaktivnih dodataka i Vitalayn proizvoda iako su mnogo, ali je odobren za prodaju u ljekarnama, a time je prošao određene medicinske testove. Dakle, reći da je BADs Vision najbolje rješenje za vaše zdravstvene probleme, barem je pogrešno. Postoje i alternative u kojima se barem treba izdvojiti. Sljedeći zaključak odnosio se na cijenu dodataka prehrani Vizija. Prosječna cijena jednog stakla je 30 do 40 dolara. A ako.

Bit proizvoda, "Vizija proizvoda", pregled karakteristika:

Otrovni (pobačaj) je djelotvoran lijek za parazite koji nema kontraindikacije i preporučuje se djeci od 3 godine života. Pažljivo prikazuje sve nepotrebne, bez ometanja rada unutarnjih organa, ublažava.

Bit proizvoda "Vizija proizvoda", pregled, značajke:

Sve recenzije autora: 105

Povratne informacije su korisne: 0

Datum recenzije: 30. prosinca 2015

Pregled: Proizvodi vizije - Ljepota i zdravlje u jednoj bocu.

Pozdravi svima. Ako ovo pročitaš, onda.

1. Vaši su proizvodi testirani u zdravstvenim ustanovama
2. Ja ću se posavjetovati s liječnikom.
3. Jeste li liječnik?
4. Zašto to liječnici nisu predložili?
5. I da li mi je potrebno predati analize i učiniti ili napraviti uzi?
6. Mogu li uzeti prehrambene dodatke kemijskim proizvodima?
7. Jednom sam htjela početi uzimati BADA, ali moj liječnik me zabranio.
8. Ja sam liječnik i želio bih dobiti više informacija.
9. Prvo ću dobiti tretman (imat ću operaciju, podijelit ću kamenje, proći ću kroz kemoterapijski tečaj...) i tada ću uzeti BAD.
10. Koliko brzo može doći do rezultata?
11. Moram li uzeti cijeli svoj život?
12. Što ako postoji ovisnost?
13. Što ako je to droga?
14. Vjerujem da treba uzeti biljke koje rastu u mjestima prebivališta.
15. Alergijski sam na bilje.
16. Ja jedem puno voća iz mog vrta i imam dovoljno vitamina...
17. Mogu li uzeti alkohol?
18. Ako ću biti dug i puno.

Farmaceutski forum za farmaceutske radnike - PharmForum.ru

Farmaceutski forum www.pharmforum.ru je izrađen za ljekarnike: farmaceute, ljekarnike, voditelje i direktore ljekarni. Pitamo, raspravljamo, razjasnimo i pomažemo jedni drugima u našem poslu! Farmaceutski forum - mjesto susreta za profesionalce!

  • Indeks odbora
  • Promjena veličine fonta
  • Recite prijatelju
  • Verzija za ispis
  • Pitanja
  • • Registracija
  • • Prijava

Bada Vision recenzije

Re: Bada Vizija recenzije

JuliyaMoor »02.02.2013., 12:44 sati

Re: Bada Vizija recenzije

Sasha »26. veljače 2013., 5:15

Re: Bada Vizija recenzije

Inna »17. srpnja 2013., 23:30

Re: Bada Vizija recenzije

grahorica »18. srpnja 2013., 19:26

Re: Bada Vizija recenzije

Laila »19. srpnja, 2013, 00:03

Re: Bada Vizija recenzije

Almedica »12. veljače 2014, 06:42

Re: Bada Vizija recenzije

Rita »16. studenog 2014, 00:46

Re: Bada Vizija recenzije

Tatiana 180 »25. veljače 2015., 16:25

Re: Bada Vizija recenzije

pilule »25. veljače 2015., 17:08

Re: Bada Vizija recenzije

Koroleva »31. kolovoza 2015., 23:38

Liječnik preporučuje

Brojnim zahtjevima kupaca, njihovih rođaka, prijatelja, na našem smo mjestu otvorili forum "Liječnik preporučuje"

Na ovoj stranici u donjem obliku možete postaviti bilo kakvo pitanje o zdravlju i svakako ćemo odgovoriti na to. Odgovor će biti objavljen na ovoj stranici tijekom dana (s manje posla ranije). Postavljajte pitanja u ispravnom obliku. S naše strane jamčimo sljedeće:

  1. nadležnost

- konzultacije sa specijalističkim liječnikom o korištenju dodataka prehrani, koji su primili posebnu obuku, koji ima više od 16 godina praktični rad s biološki aktivnim aditivima tvrtke Vizija International People Group.

2. Personalizacija

- sastavljanje individualnog zdravstvenog programa za vas, opravdan izbor proizvoda (nakon registracije na web mjestu).

3.Vaša praktičnost i koristi

- potpuno bez naknade, bez napuštanja kuće, bez trošenja dosta vremena u redu da biste vidjeli liječnika, dobit ćete praktične savjete o oporavku vašeg neprocjenjivog organizma.

Nadamo se da će naša pomoć biti pravodobna, a pozitivni rezultati na primjeni našeg savjeta neće dugo trajati.

Online trgovina vitavision.ru želi svoje drage klijente ZDRAVLJE, MLADI, AKTIVNOST, MJESEC!

  • Ispod u obrascu "Dodaj komentar" napiši poruku.
  • Da biste poslali poruku, pomaknite klizač LIJEVO DESNO i pritisnite za slanje.
  • Odgovor će biti na istoj stranici.

    Pozdrav, Natalia. Detoks može dovesti do kretanja soli (kamenja) iz urinarnog trakta. Dugoročna praksa primanja loših pokazala je da u prisutnosti kamenca u bubrezima Paks djeluje kao antispazmodičan tip, ali špjek. Detox na 1x2 dnevno je oprezna preventivna doza. U nekim shemama to loše preporučuje se do 10 kapsula dnevno ili više

    liječnik: Pozdrav Natalia. Klasičari u preventivnim dozama uzimaju se 1x2 puta dnevno. S kamenjem u bubrezima treba pažljivo pristupiti unosu detoksika i nutrimaxa. Zajedno s ovim prehrambenim dodatcima Pax je potrebno. "Jaka" izloženost u obliku "čišćenja" javlja se kao posljedica dnevnog unosa više od 2-3 imena u ljudi koji nemaju iskustva u prehrambenim dodatcima. U pravilu je zahvaćeno slagging i tjelesna želja za čišćenjem. Tijekom vremena, prihvaćanje cijelog asortimana klasika ne dovodi do neugodnih reakcija. Što se tiče sustavne skleroderme i drugih bolesti vezivnog tkiva, potrebno je promatrati reumatologa, uzimajući propisane lijekove. Badies su prvenstveno dizajnirane za prevenciju! Drugi - za upotrebu u kombinaciji s glavnim, propisanim lijekom liječnika. Budite zdravi

    liječnik: Pozdrav, Tatiana. Antioksidans se ne preporučuje u ovoj dobi

    Admin: Dragi, Alevtina Pavlovna sheme su dostupne nakon registracije na site.

    liječnik: Pozdrav, Alevtina Pavlovna. Moramo uzeti Bady i ne misliti koji od njih od čega. Ovaj broj bolesti ukazuje na metabolički poremećaj, uključujući i na razini stanice. Ovo je prilično velika tema. Moj savjet vam. Ugovorite se. Trebate puno i dugo vremena

    liječnik: Pozdrav, Natalia. Morate shvatiti da badam nije tretiran. Unkariya u sastavu detoksije To dovodi u normalu posrednici imuniteta. Njihova kvaliteta ovisi o kvaliteti imunološkog odgovora. Stoga je detoksikaz učinkovit. Nadam se da imaš svoj odgovor. Sve najbolje za tebe

    liječnik: Dragi Aleksandar, posude nemaju nikakve veze. Pazite na kalorijski sadržaj hrane i povećajte opterećenje. Imajte na umu http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/kupit-dlya-pohudeniya/

    liječnik: Pozdrav, Tatyana. Sveltform. Alginična kiselina u sastavu fucus mjehura ima omotavajući učinak na želučanu sluznicu, pomaže kod žgaravice. Više http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=sveltform u odjeljku za nekretnine

    liječnik: Pozdrav, Lily. Obično za odrasle pišu 1 kapu. 2 puta dnevno. I to se smatra preventivnom dozom. Dijete možete dati hrabro u pola doze za prevenciju. Budite zdravi

    liječnik: Galina, hvala. Bez sumnje, vitamin i mineralni kompleks Vision - CardioDrive će vam pomoći. Dostupno, kupite ovdje http://vitavision.ru/dlya-serdtsa/ Budite zdravi.

    liječnik: Pozdrav Nilufar. Dugotrajno morate uzeti dodatke za Vizija, stoga, kako biste dobili popust, preporučujemo da potpišete ugovor s tvrtkom (registrirajte se). Pošaljite nam poruku e-pošte i mi ćemo vam poslati uputu. Naši kontakti.

    liječnik: Možete sva tri odjednom. Učinak će biti vidljiv i senzualan. Ne zaboravite na vodu 2 litre dnevno. Meka akcija - na prvi paket mjesečno. Sveltform za čišćenje crijeva, bakteri za pročišćavanje jetre. Budite zdravi

    Liječnik: Pozdrav, Olya. Da, hoće. Dodaj Artemis. Lice je lijepo tisućljeće

    liječnik: Pozdrav, Tatiana. Morate uzeti našu batu. Oni će olakšati stanje nelagode tijekom liječenja, povući proizvode metabolizma kao rezultat kemije, zaštititi organe. Situacija vašeg brata ozbiljna je. Postoji shema primjene detoksika i antioksidansa. Napišite svoju e-poruku u obrazac za povratne informacije. Sve najbolje za tebe

    liječnik: Pozdrav Irina. Glavni razlog pojavljivanja papiloma je virus. Antivirusno djelovanje ima: detoks, antioksidans, ursul, hromvital. Ojačati imunološki sustav i tijelo će se nositi. Možda imate metabolički poremećaj. Uzmite sve proizvode Vizija prema situaciji. Sve je međusobno povezano. Čak i stres može aktivirati papiloma virus.

    liječnik: Pozdrav, Alla. Badami može zaštititi moždane stanice, smanjiti epileptički raspoloženje živčanog sustava. Ako je Vašem djetetu propisano lijek, onda ga treba uzeti. Dopuniti dijetu s junior neo 1x2 puta dnevno, izbjegavati stres, promatrati režim dana i epilepsija će se smanjiti.

    liječnik: Pozdrav Irina. Primili ste opću preporuku. No postoji individualni pristup. Svi ovi bades imaju pozitivan učinak na probavni sustav. Primijenite ih u bilo kojem redoslijedu.

    liječnik: Pozdrav Alsou. Odjednom ćete biti previše. Manje je bolje, da više. Zatvor, dermatitis i smanjenje energije ukazuju na slagging. Počnite s čišćenjem crijeva, jetre, bubrega i stanica. Imajte na umu http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/ochischenie-organizma/ Dodajte nutriax i chromvital. Uskoro će biti štednjak energije u obliku žvakanja. U svakom slučaju, potrebno je započeti s pročišćavanjem.

    liječnik: Pozdrav Natalia. Na pozitivan rezultat. Uostalom, želite ga dobiti!?

    Alexander: Pozdrav Alexander. Dijeta je na 1. mjestu. Gruda u grlu može biti ozbiljan simptom. Od gutanja žarulje, nitko nije umirao. Dijagnoza bi trebala biti. Za oporavak, molimo uzmite selttform, pax, cuppers, di guard nano. Da biste brzo ublažili simptome žgaravice, koristite Gaviscon. Budite zdravi i nemojte sami lijekirati.

    liječnik: Pozdrav, Natalia. Nedostaje ti hormoni štitnjače. Adresa endokrinologa za odabir doze zamjenske terapije. Od lošeg do fit: antioksidans, seltteform, hromvital, detox, nevolja. Od nestalih u ovom trenutku: sjevernja, bisk

    liječnik: Pozdrav Irina. Atrofični gastritis će zahtijevati vraćanje ne samo sluznice, već i funkcije žlijezda želuca. Trebate imati strpljenja za dugo oporavak. Dnevni prijem loše Mega, Pax, Antiox na 1h2 puta mjesečno na dva, a zatim za spajanje, Dijagnoza. Od farmakoloških preparata, pokušajte Hilak forte 40 kapi 3 puta dnevno za mjesec dana, a zatim 10 mg 30 minuta prije jela. Pobrinite se da se bolje.

    liječnik: Pozdrav, Alena. Ako mislite na vizualne kupke, onda gotovo sve. Oni pomažu u zaštiti i obnovi organa od agresivnog liječenja limfoma. Posebni antitumorski lijekovi su potrebni za liječenje, moguće je zračenje. Vrlo dobro podupire jetru nakon kemoterapije sa štitnicima. Sve ovisi o klinici bolesti. U svakom slučaju, pacijenti s bada osjećaju se bolje nego bez njih. Provjereno!

    liječnik: Pozdrav, Evgenia. Iskustvo u uklanjanju herpesa dovoljno se nakupilo. Uz pogoršanje: detox, antioksidans, pax 2 x 3 puta dnevno najmanje 10 dana, zatim 1x3 puta 10 dana, 1x2 puta 10 dana. Kasnije, 1 kapsula drenira se nekoliko mjeseci. Ako se ponovno pojavi osip, ponovite s detoxom, antioxom, paxom. Virus živi u živčanim stanicama. Budite strpljivi. Bit će još jedan proizvod

    liječnik: Pozdrav Irina. Zašto ne detox? Vizija kupke su u kombinaciji s bilo kojim lijekovima i biljem.

    liječnik: Pozdrav, Nikolaj. Junior Neo R obogaćen je jodom i selenom kako bi poboljšao mentalne sposobnosti i ojačao imunitet. Junior Bi Smart poboljšava inteligenciju. Junior Bee Strong podupire djetetov energetski status. Uvijek molim

    liječnik: Pozdrav Sergey. Program za onopatologiju šalje vam se putem e-maila. Shema je korištena 17 godina. Nadam se uvijek treba biti. Zdravlje vama i vašim voljenima. Vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav Irina. Izgleda da imate problema s imunoglobulinom A. DiReset sa svojim beta glukanima svakodnevno može i treba biti u vašem slučaju. Megu dnevno dugo vremena. Masna hepatoza obično se kombinira s pretilosti u abdomenu. Prekomjerno će puknuti - ostavit će višak masnoće u jetri. Povežite obrazac. Dobro gori masti, ima blagotvoran učinak na štitnjaču i sve probavne organe. Budite strpljivi za dugo oporavak. Ne zaboravite na prehranu. Jednako je važno. Ispalo je sve

    Liječnik: Pozdrav, Olya. Budy Vision pomaže vratiti hormonsku ravnotežu u ženi i time pridonijeti sprečavanju formiranja cista, smanjenju postojećih. Sve najbolje.

    Pozdrav Elizabeth. Atopijski dermatitis je dobar za masne kiseline, vitamine A, E, D. Sve ovo je u mladom pametnom. Tvoja kćer će trebati nekoliko mjeseci u preventivnoj dozi. Uostalom, moramo težiti liječenju. Smart je također dobar za jačanje imunih organa. Tonsoni su jedan od njih. Također poboljšava vodljivost u stanicama miokarda. Detoks dobro odstranjuje alergijsku tendenciju dermatitisa, svrbež. Pax je potreban kao sedativa. Nažalost atopija ima nasljedstvo. Ali se ne manifestira uvijek. Vaš zadatak nije da se pridružite drugim bolestima, poput bronhijalne astme. Izvadite iz bjelanjka, mlijeka. Uz pogoršanje, promatrajte dijetu, uzmite detox s paxom. Dijeta i dijeta opet. Bez antibiotika, ako je moguće. Kada postignete pubertet, često postoji dugoročna remisija do liječenja. Sve najbolje

    Liječnik: Zdravo, Vika. Sve ovisi o tome što želite postići uz pomoć lošeg. Koji je vaš cilj. Ne savjetujem se liječiti uz pomoć lošeg, savjetujem im pomoću njih da smanji nuspojave liječenja, kako bi se izliječio. Uostalom, loše je aditiv hrane, koji je dobro apsorbiran, djeluje povoljno na tijelo. Budte su zdravi!

    Liječnik: I, kakvi problemi nisu završili? Ili se ponovno nakupila? Ako vaše tijelo treba ovu dozu, i to je dobro za vas, onda, naravno, piti isti ruski proizvod.

    liječnik:Pozdrav, Tatiana. Zašto ste odlučili da je povišena? Žgaravica je bacanje u jednjak s povećanim tlakom u želucu i nedostatkom sfinktera jednjaka. Možda izaziva povećano ispuštanje plinova u crijevu. Loše navode kako bi funkcioniraju želučane stanice. I počnu raditi, kako treba. Zaključak: od visoke kiselosti, tableta za piće, vratite želudac uz pomoć lošeg! Nema definitivnih. Sve najbolje

    liječnik: Pozdrav, Marina. Senjer + Mega će podržati, Hormivil će dati snage, Antiox će poboljšati plovila (oni su oštećeni visokim šećerom). Mozak o flexu za pamćenje, Siguran za oči, Pax od živaca. Možete koristiti sve proizvode. Nevjerojatno Bioin. Korisni mikroorganizmi pomoći će uspostaviti metabolizam. Nemojte očajavati

    Liječnik: Sveltform, Hromvital, Mega - ako je to točno.

    Liječnik: Pozdrav, Tatiana. Omega-3 u Junior Bi Smart ima antivirusno sredstvo, uključujući i zglobove. Za poboljšanje imunološkog statusa djeteta potrebno je Junior Neo. Vizija je apsolutno neophodna. I propisani lijekovi. Dobiti dobro!

    liječnik: Pozdrav Irina. Ako ne uložite u detalje problema s crijevima, Mega će vam pomoći dnevno dugo tijekom godine. Vraća epitel sluznice. Sveltform s čašom vode, Bio u ili izvan svog programa Dazhezhestiko, Aktivigo posebno. Budite zdravi!

    liječnik: Pozdrav, Olga. Tipično, maksimalni oporavak nakon moždanog udara javlja se tijekom prve godine, a zatim 3 godine. Ruka je još gore. Međutim, moguće je nadoknaditi pogoršane funkcije pomoću "buđenja spavanja" moždanih stanica. Ovo je prvi mozak-o-flex. Dosljedno ili u kombinaciji: pax, antioksidans. Mega je dugačak. Morate uzeti Bada. Nakon moždanog udara nastaje encefalopatija (kočnice s mozgom). U redu!

    liječnik: Pozdrav, Taisia. Sada nije problem predati plaćene analize bez preporuke. Trebate donirati krv OSLO, SIALIC ACIDS, UREA ACID kako biste razjasnili artritis. Pošaljite rezultate na [email protected] S poštovanjem, doktore

    liječnik: Pozdrav Vera. Dijete ima hydrocephalus? Proljeće ne može rasti do 3 godine. Obično se to događa u obitelji. Inače, to je manifestacija raka ili hidrocefalusa. U svakom slučaju, Junior Neo, Junior Smart Recover

    liječnik: Pozdrav, Tatiana. Napišite svoju e-poštu

    Liječnik: Zdravo, Gulnaz. Gubitak kose je česta pojava nakon porođaja i dojenja. Bit ćete korisni: mega, senor dnevno u preventivnoj dozi do šest mjeseci. Dijelili ste materijal s novorođenčad. Potrebno je vratiti. Ne brini. Ispuštanje prestaje, čim vaše tijelo počiva i dobiva potrebne elemente u tragovima. Vjerno vaš liječnik

    liječnik: Pozdrav, Tatiana. Dodaci su aditiv u hrani i obično se uzimaju uz obroke. tj neposredno prije, tijekom, poslije. Ako je cilj čišćenje, a zatim jedan sat prije jela s puno vode. Što se tiče kaše - to je samo špekulacija.

    liječnik: Pozdrav, Elena. Primarni hipotireoza podrazumijeva kršenje strukture žlijezde, nema dovoljno stanica za stvaranje hormona. Zato hormoni moraju biti pili. Pokušajte smanjiti dozu nekoliko dana, prilagoditi se, provjerite razinu hormona. Zatim povećajte do 25 mcg. Buds sigurno pomažu riješiti problem, ali ne odmah. Prvo, jod je potreban za izgradnju hormona, a za transport je selen. Dnevna količina joda za odrasle je 150 mcg. U našem Badakhu dostupan je u selt-obliku, neo junior. U hrani: feijoa - 80-300 mcg; jetreni cod - 400-800 mcg; morski kelj - 200-300 mcg; lignje - 150-200 mcg; hake, pollock, haddock - 140-150 mcg; bakalar - 120-135 mcg; škampi - 88-95 mcg; šuga - 50-60 mcg; kapelom, som, kopriva, tuna, som - 40-50 mikrograma. Super proizvodi su klorella i spirulina (Di Guard Nano i Chromvital). Selena je dovoljno u Antiohiji. Badami treba iscjeljivati ​​i liječiti se lijekovima. Vaš liječnik

    liječnik: Pozdrav, Olga. Dijagrami prijema za oporavak su različiti. Postoji minimum, ali dug. Brze su s dozama šoka. Svi pojedinačno. Čak i ako uzmete mali dodatak prehrani VISION, ali reguljano i dugo će djelovati. jer ne znamo početnu točku, od koje su počele disbane u tijelu. Prođite kroz program čišćenja, hranite stanice, uravnotežite imunološki sustav i sve će se vratiti na normalu. Ako kratko na svoje pitanje, onda možete piti svih 8 odjednom. Ali je li sve to 12 mjeseci? Trebamo promatranje. Nadam se da me razumiješ.

    Liječnik: Pozdrav, Olga. Etiologija (uzrok) vaše bolesti je autoimunološki proces. U patogenezi (razvoju) - upali. Bades Vizija nositi se s oboje. Potrebno je razumjeti da je proces oporavka dug. Shema pretpostavlja 12 mjeseci: to je klasični, bioin, neki od redatelja pogodili. Naime, djeluju: detox, antioksidans, nutriax, mega, ursul, enjoi. Bio-in za imunitet. Sve najbolje za tebe

    liječnik: Pozdrav, Andrew. Nakon operacije tijelo treba obnoviti. Da biste to učinili, klasični je prikladan osim za detoksikaciju i oblik sita u naznačenim preventivnim dozama. Dobiti dobro

    Liječnik: Pozdrav, Olga. Simptomi menopauze nastaju kada se funkcija jajnika smanjuje. Sa očuvanim jajnicima i udaljenim maternicom, klimacteriju se ne smije smetati. Ako nema jajnika - onda vam je potreban lijek svakodnevno sve dok se simptomi ne zaustave 1x2 puta dnevno, a zatim 1 dan na dan dugo vremena. Za žene, phytoestrogens su korisni. Ovo je lijek. Manifestacije menopauze su raznovrsne, možda vam je potreban cijeli proizvod

    Liječnik: Draga Arina, Chlorella, popij malo. O čerranu je začin. Njegov višak može naškoditi djetetu. Nije jasno koju tvrtku koristite sve to. Di Guard Nano će biti sigurna za vaše dijete u dozi od 1/2 kapsule dnevno, s obzirom na njegov sastav.

    liječnik: Pozdrav, Arina. Od naših proizvoda, živa prikazuje Bad Di Guard Nano http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=di-guard-nano Postoje takvi rezultati. Odmah nakon trovanja 2 x 3 puta dnevno. Dalje na klinici. U vašem slučaju već je prošlo neko vrijeme. Chlorella je pio 1 g 30 minuta prije jela 4 puta dnevno (protokol dr. Klinghardta). Ali ja čvrsto savjetujem vam da odete u centar za kontrolu otrova!

    Liječnik: Pozdrav Eva. Trebate dobru zarazu. Plasmodium malarija žive u tijelu dugi niz godina, a samo ispravljanje terapije s posebnim lijekovima olakšava povratak. Doplate nisu namijenjene liječenju. Možete ih podupirati s jetrom (ciljani organ malarije) ili popraviti slomljena mikroflora nakon antibiotika, na primjer. Nadam se da me razumiješ.

    Liječnik: Pozdrav, Lena. Kakav rezultat želite? I da li je to potrebno za ovaj livlon. Ipak, dojite! Pojedinačna netrpeljivost, uključujući i dijete, nije otkazana. Vjerno, liječnik.

    liječnik: Pozdrav, Natasha. Serum vam pomaže Vizija Skincare

    http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=serum Suočava se s dobnim mjestima. Postoji li crveni rub oko čestice? Ako ne, onda sigurno koristiti serum najmanje 2 puta dnevno. Često možete izravno na licu mjesta. Sretno

    liječnik: Pozdrav, Alla. Možete dati simbiozu na 1 / 2-1 vrećice dnevno čak i za dijete. Ali moramo razmišljati o tome zašto je vaše dijete tako često bolestan. Neću reinvent kotača. Neka je Junior Neo, Smart za dugo vremena. Operite ruke nakon posjeta javnim mjestima. Kada se sama infekcija tretira pod nadzorom liječnika. Nakon antibiotika, pijte probiotike. Uz dobar imunitet rotavirus "ne zgrabite". Vitamini vam pomoći!

    liječnik: Pozdrav Hava. U dobi od 14 do 15 godina starješina će pristupiti. Tamo, kalcij također ima sve što vam je potrebno za rastući organizam. Iako juniori imaju bolje okuse. Koliko dugo? Prije rezultata! Da li djevojke nemaju osteoporozu? Zatim trebate multivitaminske komplekse. Sve najbolje

    Pozdrav, Hava. Djeca će biti ugodnija za Junior Neo i Vishki. Kalcij će se bolje apsorbirati iz hrane. Ipak, postoji dječji proizvod. Rast djeteta ovisi o točnoj količini hormona i potrebna su različita vitamina i elemenata u tragovima. Najbolja kombinacija: Bee-Big i Junior Neo. Nije jasno koliko su stari djeca. Jeste li mislili Junior Smart (riblje ulje)?

    Liječnik: Divno! Vizija proizvodi ponekad izvode čuda. Ali ako shvatite, čudo se postiže samim tijelom. Uostalom, on dobiva značajnu pomoć. Obje narukvice imaju isti mehanizam djelovanja i aktivne umetke. Razlikuju se samo u dizajnu. Sve najbolje za tebe

    liječnik: Dobar dan. Ima li sin inzulin? Bioin najbolje rješava složene probleme od 2-3 tečajeva godišnje. Vrlo je korisno kod dijabetes mellitus spirulina. Ovo je hromvitalna, nevolja. Buds i vitamini: A, E, Gg Kako bi spriječili komplikacije, dobre kvalitete. Chromium smanjuje žudnju za slatkišima i brašnom. Možete koristiti sve vidne kupke, ovisno o situaciji, osim meda. Uglavnom slijedite razinu glikemije u krvi i slijedite preporuke endokrinologa. Budite zdravi

    Liječnik: Od jeseni do proljeća preporučuje se uzimati vitamine junior neo. Sve ovisi o imunitetu djeteta. Možete uzeti pauzu, ali možete i ne, ako dijete često dobije hladnoću. S Paksom na isti način. Budite zdravi.

    Liječnik. Pozdrav, Tatiana. Budite sigurni da ste vidjeli mamac. Dobar rezultat daje: Detox + Pax; Antiox + Pax; Antiox i Detox. Nadalje, ovisno o dobi duga Artemida ili Medicina. Sve u pozadini Mega. Ako postoje problemi s štitnjačom, metabolizam ugljikohidrata, višak težine, spojiti selttform s chromvitalom. Budite zdravi

    liječnik: Dobar dan, Natalia. U operativnom postupku postoje konkretni pokazatelji. Sudeći po vašem opisu stanja zdravlja, imate ih. Naravno, možete vratiti funkciju organa pomoću dodataka prehrani. Oni su prikladni za ovo, ali već imate organske promjene (ogromna štitnjača). Nemojte očajavati, započnite Bioin za imunitet. To će vam pomoći vratiti imunološki odgovor na normalu. Pa, naravno, Pax u dvostrukoj dozi. Nastavite uzimati endokrinologu propisane lijekove, prije vraćanja A / T na TSH. Budite zdravi

    Liječnik: Zdravo, Elena. Program će biti na vašoj e-pošti nakon registracije premium kartice. Medicina je dizajnirana za živčane simptome menopauze. Budite zdravi

    liječnik: Pozdrav Angelina. Očigledno, ti mikrobi ne žive u crijevima. Osim toga, postoje i gljive. Počnite s Bio-in programom za probavu. Kupi ovdje Bio-In za probavu. Vaš liječnik.

    Inna pozdrav. odgovor na vaše pitanje koje smo vam poslali putem e-pošte. Pazite na sebe.

    liječnik: Pozdrav, Elena. I da i ne. Sve ovisi o tome kakav rezultat želite dobiti i što koristite. iskreno

    liječnik: Pozdravite Allah. Uz pomoć Vizija pojavio se mnogo velikih djece! Artemis će vam pomoći vratiti hormonalnu ravnotežu. Za rezultat, ne manje od 3 mjeseca. Zdravlje vama i budućim bebama! Doktor.

    liječnik: Nikola, hvala. Naravno, vitamin-mineralni kompleksi VISION će biti od neprocjenjive vrijednosti. Lamin - za svrhovito rješenje ovog problema (poboljšava reproduktivnu funkciju, povećava brojnost, pokretljivost i sposobnost gnojidbe spermatozoida). Ali morate shvatiti da će oporavak biti prilično dug 3-6 mjeseci. i trebate razviti individualnu shemu s vezom loše klasične linije i muškog kompleksa. Pitajte o pripremi programa u obliku povratne informacije. Vaš liječnik.

    liječnik: Dragi Andrew, među Vitro-mineralnim kompleksima Vizija, naravno, postoje oni koji će vam pomoći u oporavku. Tečaj se traži najmanje 3 mjeseca pa preporučujemo izdavanje Premium kartice (kupca s popustom) i uživajte u značajnim popustima za sve proizvode Viziona. Zdravlje za vas! Doktor.

    liječnik: Elena, dobro doba dana. U vašoj situaciji savjetujem vam od kompleksa Vision - Pax i Mega za 1 kape. 2 r / d. Priprema prehrane i Omez-D potrebno je 1 X 2 p / d. 30 minuta. prije jela. Budi dobro, liječnik.

    liječnik: Maria hvala. ispričavam se zbog neodgovora. U vašem slučaju, preporučujem da posvetite pozornost Bio-In programima (pametni probiotici 5. generacije). Preporuča se od 12-14 godina. Bit će potrebno prilagoditi dozu za bebu. Da bi se upoznali sa sastavom, može biti mehanizam djelovanja. Bit će pitanja, molim vas, opet sam u kontaktu. zdravlje vama i vašim voljenima! Vaš liječnik

    liječnik: Počnite s Mega, Brain about flex. Omega kiselina Vi stvarno trebate min za godinu dana. Kao rezultat toga, primijetite da je A / D na dobrom nivou i ne mijenja se nakon vremena. Mnogo loših odjednom ne. "Tiho idete - nastavit ćeš". Budite zdravi.

    liječnik: Pozdrav, Tatiana. Nažalost, vaše dijagnoze ne znače brzo odbijanje pilula. Vi, tzv., Nakupili ste deficit u liječenju. Badies ne zamjenjuju lijekove! Nije riječ o Cardio Driveu, već činjenici da ste prestali liječiti. Za 3 mjeseca niste oporavili kardiovaskularni sustav.

    liječnik: Dragi Alexander. Adaptogeni se ne preporučuju za arterijsku hipertenziju. Pratite A / D tijekom uzimanja ovog lijeka. Pojedinačni prijem A / D ne povećava se. 135 za 90 smatra se povećanim. 140/90 - arterijska hipertenzija 1

    liječnik: Dragi, Tatjana. Ispravno postavljeni zglobovi t / b ne smiju uzrokovati nelagodu. Prije svega trebate kontaktirati traumatologa, obaviti rendgenski pregled zglobova. Vjerojatno nešto s dizajnom. Od bedževa, anestetik, Ursul, ima analgetski učinak. Budite zdravi

    liječnik: Olga, hvala. Kako bi se olakšalo pogoršanje, kombinacija Antiox, Detox, Pax. Vanjski - Roll-it gel Bodie. Za kardinalno rješenje problema potrebno je vratiti hrskavicu i kralješnice - to je dugo vremena Endjoy, OsteoSanum. Budite zdravi.

    liječnik: Pozdrav, Julia. Ako vaš cilj nije čišćenje, sve kapsule možete uzeti u jednom koraku. Na taj način, piti s količinom vode koja je udobna za vas. Uostalom, prehrambene dodatke prvi su aditiv u hrani.

    liječnik: Pozdrav, Nikolaj. Vaš klinac velika pomoć Junior Junior neo http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=junior-neo Bee Smart http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=be-smart r. Oni se međusobno nadopunjuju. Uzmi je potrebno tijekom ljeta za jačanje tijela do jeseni. Možete naručiti telefonom na web mjestu ili staviti u košaricu. Vjerno, liječnik.

    liječnik: Pozdrav, Olga. Imate vrlo opće pitanje. Odgovor je isti: sweltform, nutrimax, artemis, lijek. Vjerno, liječnik.

    liječnik: Dovoljno je 1 kapu. za 1 čašu vode. t 50 0 Inzistirati na sat vremena.

    liječnik: Pozdrav, Alla. U akutnoj fazi, Bi Helsy će vam pomoći da se otopite u 1x4 r / d, isperite antioksidansom. Izvan pogoršanja morate početi s detoksifikacijom, antioksidansom, paxom na 1x2 r / d mjesec dana, a zatim mega za 4-6 mjeseci kako biste vratili lokalni imunitet. Budite zdravi!

    liječnik: Pozdrav, Olga. Buds sadrže vitamine, mikroelemente, makronutrijente za biološku aktivnost. Ugrađeni su u enzime potrebne za životne procese, sudjeluju u izgradnji hormona. Dajte materijal za gradnju tijela. Boriti se s hormonskom neravnotežom. Dobro pitanje! Preporučujem djelovanje dodataka prehrani pogledajte ovdje http://vitavision.ru/

    liječnik: Pozdrav, Olga. U dobi od 16 godina, hormonska "eksplozija" javlja se kod mladih muškaraca. Potrebno je pomoći. Senor će vam pomoći nekoliko mjeseci. Pokušajte izvaditi cinkovu mast izvana. Sve će biti u redu!

    liječnik: Pozdrav Lina. Rotovirusna infekcija može biti različita stupnja težine. Nemojte se samorigirajte ako je dijete, a povraćanje je česte, možda s labavom stolicom. Na ovu pozadinu pridružuje se mikrobiološka infekcija. Zatim trebamo antibiotike. Najučinkovitiji u ovom slučaju će biti DI GUARD NANO. Budite razumni.

    liječnik: Allah, hvala. Evo mojih preporuka: 1 mjesec - Detox, Antiox, Pax za 1 kapice / 2 puta dnevno; 2 mjeseca - Uživajte u NT, Antioxu za 1 kapsule / 2 puta dnevno. Dobro, liječnik.

    Alla, budući da program oporavka ne traje mjesec dana, preporučujemo izdavanje Premium kartice (kupca s popustom) i uživajte u značajnim popustima za sve proizvode Viziona. Voditelj vitavision.ru

    liječnik: Zdrvstvuyte, Tatiana. Napomena Bad Mystic http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=mistik Eschscholzia californica se koristi u narodnoj medicini za dječje enureze. Bud koji se nadopunjuju vitaminima skupine B, koji će služiti u istim ciljevima. Doze vitamina su oko 2 puta manje od dnevnog zahtjeva za 7 godina. Slobodno nanesite 1 kapsula noću. I, naravno, poznati Junior Neo. Budite zdravi.

    liječnik: Pozdrav, Olga. Na temelju dostupnosti proizvoda tvrtke Vision, preporučujem Antiox + Pax za 1x2 r / d + Uživajte za 1x2 p / d. Međutim, bilo bi korisnije od Osteosanuma ili Nutrimaxa za 1x2 r / d u prva 2 mjeseca oporavka nakon frakture. Dobiti dobro.

    liječnik: Pozdrav, Olga. Shema preporučena za polipozu maternice: 1 mjesec - Antioksid, detoks, pax za 1x2 r / d; 2. Antiox, rasute na 1x2 r / d; 3. Nutrimax, kromvital za 1x2 p / d; 4. Antistresni kompleks; 5. Ženski kompleks; 6. Lamin, Ursul za 1x2 p / d; 7. Probiotici za tečaj ženske kugle 70 dana. Budite zdravi. Vaš liječnik

    liječnik: Dragi Natalia. Vaš problem boli u srcima mnogih žena. Tvrtka je imala odličan proizvod Cheetah. Očekuje se ažuriranje. U ovom trenutku možete iskoristiti: Di ​​ai gard nano, detox, de foixx dobiti detox (pametna hrana). Vaš liječnik.

    liječnik: Dobar dan, Natalia. Sin je prikazan De Nol na 1 tabl. 30 minuta prije obroka i 1 za noć. Od kompleksa Vizija odlučujuća korist u restauraciji donijet će Pax, Mega. Oporaviti se, liječnik.

    liječnikr: Zdravo, Dilya. Vaša mama treba sljedeće loše: Sveltform, Mega, Pax, Antiox, Nutrimax, Osteosanum. Budite zdravi.

    liječnik:Tatiana, hvala. Brain-o-flex, Revien, Bisk preporučuju uzimanje ujutro. Ostalo - 2 puta dnevno. Medicao pije paralelno s femiostonom šest mjeseci, a zatim provjerite dinamiku. Problemi se rješavaju postupno, uzimajući dosljedno kupljene proizvode. Vitamin-mineralni kompleksi Vizija se može sigurno uzeti u bilo kojoj kombinaciji. Budite zdravi.

    liječnik: Draga Tatiana, u vašoj situaciji, optimalan prijem će biti loša Vizija Medisoy. Vaš liječnik.

    Dragi Oleg, prijem u trgovačko društvo Moskva City of Bud EnjoyNT još nije predviđen, no ovaj vitamin i mineralni kompleks možete kupiti u europskom dijelu trgovine Vision. Prijevremena otplata. Izbor opcija isporuke.

    * Europski dio vitavision.ru LOG IN * Pododjeljak OSTALE ZEMLJE - LOG IN - Odaberite pravu proizvod. * Dohvatite popust na Vision PITANJA ZA KUPCA S POPISIMA Vjerno upravitelj vitavision.ru

    Liječnik: Zdravo, Julia. Erysipelas je zarazna bolest. Za liječenje egzacerbacije potrebni su antibiotici i vanjski antiseptici. Drugo je pitanje zašto se to pojavilo? Loši imunitet, varikozne vene, gubitak limfnog toka kao posljedica ozljeda ekstremiteta, itd. Kako bi spriječili povratak, koristite detox, antioksidans, vinex, mego, venostrong i bio-in. Vjerno vaš liječnik

    Liječnik: Pozdrav, Oleg. Ako je dugotrajna alergija, to je rezultat zashlakovki, neodgovarajuće reakcije imunološkog sustava i vitalne aktivnosti patogenih mikroba. Detox, uznemirenost. bionin Imunologija http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/probiotiki/ Bit će vam približeno. Vjerno vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav Anna. Uz varikozne vene potrebno je uzimati proizvode koji sadrže rutin za jačanje zidova krvnih žila. Poboljšava stanje zidova krvnih žila omega kiseline, koja je u dječjem proizvodu Junior Bi Smart. Bakar u junioru Neo promiče proizvodnju elastina za jačanje plovila. Izvana savjetujem gel LEG REFRESH http://vitavision.ru/kosmetika/roll-on/ Budite zdravi. Vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav, Oleg. Nemojte brinuti da postupak oporavka traje neko vrijeme. Pogotovo nakon teške ozljede, astenični sindrom je sačuvana. Izmjerite krvni tlak na pozadini takvih pritužbi. Može doći do ortostatske hipotenzije. Svakodnevno ćete hodati bolje. Dobiti dobro. Vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav, Tatiana. Multipla skleroza je autoimuna bolest. Tijelo počinje uništiti membrane živčanih vlakana. Trebali biste primiti osnovnu terapiju. Možda je B-interferon za tjednu uporabu. Potrebno je razumjeti da su vitamini i antioksidansi istodobna terapija. Vi ste idealno prilagođeni bioin programu za imunitet. Budite zdravi.

    Draga Julia, nema potrebe za uzimanjem antioksidansa, detoksika i cardiodrive zajedno. U potonjem ima sve što se rješava uz pomoć prva dva. Dugi lijek za kronične bolesti. Loše trebaju trajati cijeli život. Česta preporuka je kada jedete. A što ovisi o vašoj zdravstvenoj situaciji. Vjerno vaš liječnik.

    liječnik: Dragi Oleg, detaljno ste opisali problem, očito je iz ekstrakta iz medicinske povijesti. Moje su preporuke i dalje na snazi. Obratite pažnju na premium karticu s popustom. Nažalost, propisani lijekovi imaju nuspojave. Trombo Ass razrjeđuje krv i oštećuje želučanu sluznicu, omez smanjuje lučenje klorovodične kiseline u želucu, što povećava tromboznu guzu. Detralex jača venske zidove, trental poboljšava cirkulaciju krvi u kapilarnama, neuromedin radi poboljšanja ponašanja živčanog impulsa sa hrpom nuspojava, milgamma-multivitamina. Ne postoji ništa za jačanje koštanog tkiva i ozdravljenja. Doista je nemoguće dugo sjesti! Vaš liječnik

    liječnik: Natalya Viktorovna, valja imati na umu da vam je eutrof namijenjen za zamjenu hormona štitnjače. Opet, moraju biti poznati uzroci neadekvatne proizvodnje vlastitih hormona: nedostatak joda, strumektomija, autoimuni tiroiditis. Što je u vašem slučaju uzrokovalo potrebu piti eutiroga? Poznato je iz fiziologije da se hormoni štitnjače formiraju od joda i proteina u samoj stanici žlijezda. Jod se nalazi u plodovima mora, i tako dalje. na sjeveroistoku, siltformu, keksa, chromvital, diy nano (gdje su alge). Također zahtijeva dodatnu energiju za isporuku ovog joda u kavez: livon, garnetine. U svakom slučaju redovito provjeravajte testove: TTG, T4, T3. Odluka o dozama hormona, kako pišete na štitnjaču, preuzima liječnik. Vjerno, doktore.

    liječnik: Pozdrav, Natalia Viktorovna. Nesretno je da nakon dugog prijema Angelique imate prijelom. Uostalom, bio je namijenjen specifično za prevenciju osteoporoze i smanjenje rizika fraktura kompresije. Naravno, protiv pozadine debilitating simptoma menopauze propisane hormonske nadomjesne terapije, ali je ispunjen posljedicama. Savjetujem vam da provjerite mliječne žlijezde i štitnjaču. Često kompresija fraktura 7. prsne kralježnice povezana je s formacijama u tim organima. Uostalom, niste napisali razlog vašeg prijeloma! Detox, Antiox, Pax, Osteosanum, Enjoy, Nutrimax, Mega, Medicina su prikladni za obnavljanje prehrane i provođenja živaca u problematičnom području. Kao rezultat toga, bol će otići. Imati dovoljno strpljenja, imat ćete pozitivan rezultat. S poštovanjem, vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav, Natalia. Prsten NovaRing može uzrokovati bakterijsku vaginozu ili cervicitis. To je hormonska kombinacija i koristi se kao kontracepcijska. Ginekolozi propisuju hormonske lijekove za miome maternice. Pogledajte zašto vam je potreban ovaj alat. Za kontracepciju? Ako to ne odgovara, obavijestite svog ginekologa. Svi proizvodi Vision kompatibilni su s bilo kojim lijekovima. Nažalost, polipi endometrija i cervikalnog kanala su skloni relapsu. U vašoj je hormonalnoj neravnoteži kriva. Mora se dugo obnoviti. S poštovanjem, vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav, Oleg. Fraktura kralježnice što? Spinous proces ili vertebral body, s ili bez kompresije kralježnične moždine, kompliciran paresisom zdjeličnih organa ili udova. Količina oporavka bada ovisit će o ozbiljnosti ozljede. Moram reći da je uspješan čovjek tvrtke Vizija u potpunosti oporavio od ozbiljne ozljede kralježnice. Morate slijediti preporuke liječnika u smislu režima hospitalizacije, imobilizacije. Potreba za poboljšanjem cirkulacije krvi i isporukom kalcija na područje traume, vratiti funkciju živčanih debla i organa, ako je oštećen. Isto kao i za anesteziju. Antioksid na 1x2 puta + nutrimaks 1x2 p + osteosanum 1x2 r, drugi mjesec antioxum 1x2p + uživa 1x2p. Izaberite premium karticu kupca na kartici "popusti" i dobit ćete osobni savjetnik. Dobiti dobro. Vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav, Catherine. Neo junior ima kontraindikacije - individualnu netrpeljivost prema pojedinačnim komponentama. Možda ste zainteresirani za utjecaj čokoladnog okusa na dijabetes? Flavour se daje flavanolima kakaa. To su prirodne tvari koje imaju pozitivan učinak na zdravlje. Označeno je u dozi od 4 godine do 1x2 puta dnevno. U svom slučaju, počnite 1 po danu. Vizija je čokolada, korisna za dijabete. Dijete treba vitamina, ali one sintetike s dodatkom sladila mogu dovesti do alergija. Nadam se da imaš svoj odgovor? Vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav Svetlana. Doista, paket sadrži kontraindikacije, koje ste naveli. Kao dio CardioDrive, tu je ginseng. On je adaptogen. Na svim adaptogenima ove su kontraindikacije pisane. Vjerojatno znate drogu bisoprolol, propisanu za arterijsku hipertenziju i aritmiju. Slažem se da ima mnogo kontraindikacija. Zapravo ginseng ne boji na tlak i aritmije, budući da se u formulaciji je prikazano u KardioDrayv sigurnu dozu i može kompenzirati drugih sastojaka koji imaju pozitivan učinak na srce i krvne žile, kao što su:.. Arjuna kore, ekstrakt omega kiselina repe. Pročitajte ovdje i izvući zaključke http://vitavision.ru/sostavbad/ CardioDrive ne zamjenjuje lijekove, već dodatke. Kod atrijske fibrilacije i hipertenzije potrebno je uzeti osnovnu antiaritmijsku i antihipertenzivnu terapiju koju propisuje vaš liječnik. Budite zdravi.

    liječnik: Pozdrav, Ljubav. Pretpostavljam da imate kronični sinusitis. U svakom slučaju, potrebno je očistiti sinuse putem Loše: detox 1x2 r / d + antioksidansa 1x2 r / d + 1x2 pax p / d tijekom mjeseca. Tijekom istog mjeseca za otapanje Bi Helsy na 1x4 r / d (dječji proizvod, ali pomaže puno odraslih osoba). Sljedeći mjesec: antioksidans 1x2 r / d + ursul 1x2 p / d + lamin 1x2 p / d, nastavite Bi Helsy na 1x2 r / d otopiti. Potpisujete ugovor povoljan / ugovor s tvrtkom koja daje pravo na popust do 40% na http://vitavision.ru/skidki/registraciya/ stranici. Bit će pisanja pitanja. Vaš problem treba riješiti ne jedan mjesec.

    Vjerno vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav Valentina, Stalon eliminira uzroke erektilne disfunkcije, tj. Ima ljekoviti učinak. Uzmi ga po 1 kapsulu 2 puta dnevno najmanje mjesec dana. Poželjno je pričvrstiti i druge proizvode za oporavak. Obratite pažnju na CardioDrive, uzimajući ga za 4 mjeseca sličan je velikom remontu cijelog organizma. CardioDrive rješava mnoge zdravstvene probleme, pomaže kod adenoma, impotencije. S poštovanjem, vaš liječnik.

    PS. Navedite adresu e-pošte u odjeljku za kontakt http://vitavision.ru/konsultaciya-po-priemu-vitaminov/ Nema e-mailova koji idu na vašu e-mail adresu. Naveli ste prazan okvir. Vjerno vama, uprava vitavision

    liječnik: Pozdrav, Elena. Pax je divna priprema koja sadrži magnezij, vitamini B, potrebne za srce. Melissa, lavanda, valerijan u kompleksu oslobađaju grčeve srčanih žila, poboljšavaju cirkulaciju krvi (nutricionizam) srčanog mišića. Naime, prestanak cirkulacije dovodi do srčanog udara. U toj dobi, vitamini se digesti lošije nego kod mladih. Stoga, osim glavnih lijekova propisanih od strane liječnika, neće biti suvišne 3 kapsule pax dnevno. Ruski Pax je također dobar u svojim rezultatima. Vjerno. Vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav, Olga. Naša praksa pokazuje korisnost korištenja vitamina i minerala za majku i fetus. Ovo: Pax, Ljepota, Mega, Big Big, Junior Neo. Budite zdravi. Vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav Natalia. U takvoj situaciji, bolje je ukloniti polipa. Obično se obavlja LDW intervencija, na temelju koje se otkriva karakter polipa (benigni, maligni). U sljedećoj fazi potrebno je započeti obnovu ženske hormonske ravnoteže i mikroflore genitalija. Da biste to učinili, iskoristite ženskog skupa Vision http://vitavision.ru/kupit-bad-vision/vitaminy-dlya-zhenschin/ i Bio-In programa (28 ili 70 dana) sa simbiozi http://vitavision.ru/ za žene kupit-bad-vision / probiotiki / Ako imate bilo kakvih pitanja, odgovorite. Vaš liječnik.

    liječnik: Dragi Catherine, vrlo detaljne informacije o prehrani trudnica i dojilja za održavanje zdravlja u tim razdobljima pomoću vizija dodataka, dostupan je na https://youtu.be/SYxx4qlGRoU zdravlje za vas i vaše dijete!

    liječnik: Pozdrav Katya. Vitamin-mineralne komplekse Vizija se može uzeti u bilo kojoj kombinaciji. Šteta što niste naveli koji rezultat želite dobiti s primjenom ovih lijekova. Vjerno vaš liječnik.

    liječnik: Draga Liliya, DiReset 1 kapsula dnevno je preventivna doza. Trebate 1 kapsulu 3 puta dnevno. S badamom parlament se može i može poduzeti. Neophodno je činiti se alergologu. Možda razvijete bronhijalnu astmu, a zatim trebate upotrijebiti odgovarajuće inhalatore, a dodatke će bez sumnje pomoći u izdržavanju alergija. Evo veze na članak http://vozz.org/zdravoteka/9777/ Ipak će biti pitanja, obratite se. Odgovorit ćemo nužno. Sve najbolje.

    liječnik: Pozdrav Lily. Izvrsno je što ste obratili pozornost na proizvode Viziona. Oni stvarno rade. U vašem slučaju. očito imate pojedinačno netrpeljivost na komponente (dovoljno ih pijete). Svaka je bočica proizvoda naznačena. Savjetujem vam da obratite pozornost na DiReset, što smanjuje proizvodnju mast stanica serotonina - tvari koja dovodi do alergija. Više o Bad DiResetu http://vitavision.ru/kupit-produkti-vision/?shoppage=direset Zdravlje vama i vašim najdražima. Vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav, Olga. Morate početi s - Detox, Antiox, Pax. Svaka priprema je 1 kapsula 2 puta dnevno (program za suzbijanje alergija i prekomjernog udara). Prihvatite, primite rezultat, bit će pitanja - pitajte. Uvijek nam je drago pomoći. Vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav Maria. Kod 32 tjedna uvijek se određuje stanje cerviksa. Može li zadržati fetus prije isporuke. Postoje situacije kada se cerviks počinje otvarati iz šupljine maternice, njezina duljina se skraćuje. Obično se to događa 2 tjedna prije rođenja i to je normalno. Za 8 tjedana, kao u vašem slučaju - prijetnja preranog rođenja. U bolnici ćete biti prisiljeni promatrati zaštitni režim, izuzeti nepotrebne radne opterećenja. Pax kao antispazmodik dobar je za povećani ton maternice i bol u grčevima, što može biti kod nekih žena već od 20 tjedana trudnoće. U vašem slučaju paks u povećanim dozama i dalje može opustiti vrat cerviksa. Preporučujem da se slažete s hospitalizacijom. Badies ne mogu riješiti sve probleme, čak i najbolje. Trebate dnevno promatranje liječnika. Želim vam i vaše dijete zdravlje.

    Liječnik: Zdravo, Elena. Pomoću Bud Detox + jedne kapsule dvaput dnevno tijekom cijele cvjetnice ili jedne kapsule Bad Direset jednom dnevno. Alergija je uvijek kršenje imuniteta. Vjerno vaš liječnik.

    liječnik: Pozdrav, Marina. Nažalost, psorijaza je kronična bolest. Krivci mogu biti autoimune promjene, genetika. Izlječenja izazivaju poremećaje prehrane, hormonske promjene (trudnoća, bolest štitnjače), različite infekcije i još mnogo toga. Kronična upala kože temelj je. Uz kroničnu upalu, potrebni su antioksidansi. Sve oznake Vizija su antioksidansi. Detoksificira imunosni odgovor, Ursul ima protuupalni učinak sličan hormonu. Mega i ljepota štite i njeguju stanice kože. Nutrimaks, Pax, gospodar sadrže esencijalne vitamine, D. Glavni treba shvatiti da je obnova kože na psoriatricheskom vosspalenii dug proces, u praksi je 8-9 mjeseci. Zatim prevenciju protiv recidiva. Poznajem pacijente koji godinama ne osjećaju nelagodu i gotovo zaboravljaju na probleme s kožom. I želim vam isto.

    liječnik: Pozdrav, Natalia. Buds nisu lijek, pa ih se ne liječi. Vaš problem - cistična mastopatija je rezultat kršenja ženske hormonske pozadine. Iz razloga: dugo prijem kontraceptiva, psihoemotionalni stres, upalne bolesti ženske seksualne sfere, pobačaji. Lijekovi eliminiraju simptome, loše - uzrok bolesti. Trebate nekoliko tečajeva za vraćanje hormonskog podrijetla. 1 mjesec: antioksidans + detox + pax. 2 mjeseca: antioksidans + seltlform. 3 mjeseca: nutrimax + hromvital. 4 mjeseca: ženski kompleks. Na 1. kapsuli 2 puta dnevno. Promatranja mamologa, ultrazvuk dojke najmanje jednom godišnje. Dobiti dobro.

    Liječnik: Pozdrav, Alexey. Vaš će problem riješiti dječji vitamin i mineralni kompleks Junior Big Bee from Vision. Njegov sastav omogućuje da se remineralizirate, tj. Vratite koštano tkivo, ubrzajte stvaranje korijena zuba. Do određene dobi, koštano tkivo zuba je "mekano", tako da se duboki karijes može razviti čak i uz malu manu u caklini. Dopustite da je Junior Bee Big, ako je dijete duže od 6 godina, 1 t / dan 3 mjeseca. Mlađe od 6 godina, 0,5 tona na dan. Pratite stomatologa, pratite integritet privremenog punjenja. Ako se depulpation ne može izbjeći, glavna stvar prije toga je pomoći u formiranju korijena.

    Liječnik: Kažu ispravno. Možete kupiti bilo gdje. Obratite pozornost na kvalitetu. Vizija proizvodi su GMP certificirani - jamstvo visoke kvalitete.

    liječnik: Dragi Alexander. Misliš na muški kompleks. Ima posebnu formulu za obnavljanje muških problema. Kao što znate, zdravstveni problemi se nakupljaju tijekom vremena i manifestiraju se u najneobičnijem vremenu. Kako bi se spriječilo da se to dogodi, potrebno je uzeti biološki aktivne dodatke prehrani (BAA). Ranije, to bolje, brže pomaže.

    Liječnik: Pozdrav, Sergey. Iz sadržaja vašeg pisma jasno je da pate od reumatoidnog poliartritisa. Ova bolest je autoimuna, tj. povezana je s kršenjem imuniteta. Vaše tijelo percipira vaše zglobove kao strance i počinje se boriti protiv njih. Metotreksat potiskuje agresiju tijela. Ne biste trebali odustati od lijekova. Biološki aktivne tvari u prehrambenim dodatcima mogu na kraju smanjiti dozu preuzetih kemikalija, smanjiti njihove nuspojave na organe i na kraju vratiti funkciju oštećenog organa. Treba imati na umu da je polazna točka za poliartritis: opijenost, stres. U svakom slučaju, detoksika, Ursul, Mega, bit će uznemirujući da ćete biti korisni. Možete se oporaviti.

    liječnik: Pozdrav, Nadam se. Nije uvijek anemija manjkav željeza, tako da nije bilo utjecaja na pripravke željeza. Potrebno vam je i druge mikroelemente. Potrebno je da se apsorbiraju u crijevima. Možda imate skrivenu helmintičku invaziju. Od proizvoda Vizija ćete biti prikladni: diklini, ursul, señor, nutrimaks, bisk, pax. Budite zdravi.

    liječnik: Pozdrav, Tatiana. Vjerojatno ste već pregledani i tretirani. Postoje mnogi uzroci alopecije, uključujući imunološke i autoimune poremećaje. Bioin je u stanju eliminirati mnoge uzroke. Autoimuna bolest je povećani imuni odgovor. Direset regulira imunitet. Vraća se u normalu. Restauriranje ukupne alopecije događa se tijekom godina, ali je moguće. Zbog toga je potrebno liječiti žarišta kronične infekcije, vratiti živčani sustav, rad probavnog trakta, menstrualni ciklus, hormoni štitnjače. Nekoliko teorija bioin. Redovito provjeravajte test za latentni nedostatak željeza, hormone. Sretno i strpljivo. Sve će izaći.

    liječnik: Pozdrav Maria. Morate najprije provjeriti hormone štitnjače. Vjerojatno smanjenje T4 i povećanje TSH, fenomen hipotireoze. Ako je funkcija nedovoljna, selttform i nortia su prikladni. Štiti kožu od suhe previše.

    liječnik: Pozdrav, Dmitrij. Kod dijabetesa ne morate se lišiti svoje omiljene hrane za 100%. Ugljikohidrati jedu više i brzo podižu razinu glukoze. Stoga ih morate razmotriti. Za to postoji tablica jedinica zrna (XE). 10-12 grama ugljikohidrata su jednaki 1 XE. Postoji dnevna norma o sadržaju ugljikohidrata u hrani za dijetu s dijabetesom. Uz pretilost - 100g. S normalnom težinom - 200g. Pri maloj težini ili teškom fizičkom radu ili dijabetesu tipa I - 300-350g. Na primjer, 1XE = 20g. bijeli kruh ili 25g. čips ili 70g. grožđe ili 20g. čokolada. Koristite tablicu jedinica zrna i nemojte se osjećati ograničeno. Jedi za zdravlje.

    liječnik: Pozdrav, Elena. Prije svega, moramo shvatiti da su adenoidi orgulje imuniteta i proizvode zaštitne stanice. Ako su velike, onda su morali raditi na zaštiti tijela više, to je povećano. Stoga se imunološki sustav slabi u djeteta. Potrebno je ojačati. U pravilu, adenoidi rasti iznova, ako imunitet nije slab. Od naših vitaminskih kompleksa, vaše dijete će se uklopiti u Junior Neo na 1 karticu. 2 puta na dan za 4 mjeseca. Lokalno, za navodnjavanje nosne sluznice, koristite prirodni antimikrobni lijek - Detox. Razrijediti 1 kapu. u 30 ml. voda. 1 ml svaki. u svakom nosačkom prolazu ujutro i navečer 5 dana. Sljedećih 5 dana također koristite antioksidans - antioksidans, koji pomaže vratiti nosnu sluznicu. Još 5 dana - Senor po istoj shemi. Takvi 15-dnevni tečajevi lokalnog liječenja 3-4 unutar 4 mjeseca od primitka Junior Neo. Junior odlučuje o svim nevidljivim zdravstvenim problemima u djeteta. Povećani adenoidi su samo manifestacija. Ne postoji ništa suvišno u tijelu, adenoidi su obično mali - to je palatinski zaštitni tonzil. Odlučite li oduzimati dijete od te zaštite ili ga vratiti. Budite zdravi.