BADY Vizija. Recenzije o cijeni i učinkovitosti

Liječenje

U prethodnom dijelu pregleda o Vizionu, koji možete pronaći ovdje, počeli smo razmotriti proizvode ove MLM tvrtke. Pogledajmo sada Badakh Vizion. I počnite s kvalitetom proizvoda. Postoji nekoliko nijansi koje valja napomenuti:

  • Kao prvo, na Vision proizvod ima GMP certifikat (Good Manufacturing Practice), koje su vrlo rijetke u marketinškim tvrtkama mreže (100 tvrtki ispituje po meni na ovim stranicama, samo su se dogodila u tri - Vitaline, Santegra i NSP). Ukratko, ove potvrde znače da su proizvodi proizvedeni na kvalitetnoj opremi, od kvalitetnih sastojaka i uz poštivanje različitih standarda.
  • Drugo, na forumima i blogovima na Internetu, postoji mnogo pozitivnih recenzija o Vizija BADs. Ali prisiliti osobu da piše ono što ne želi, gotovo je nestvarno.
  • Treće, i najvažnije - s proizvodima loše kvalitete, tvrtka jednostavno ne bi mogla dobiti tako veliki broj distributera i kupaca u mnogim zemljama širom svijeta. Na primjer, biste li redovito upotrebljavali proizvode dugi niz godina koji uopće ne donose rezultate? Vjerojatno ne bi. Druga stvar je da su tijekom 15 godina postojanja BAD Vision, druge tvrtke za mrežno marketing pojavile na tržištu, ponekad s jeftinijim ili učinkovitijim proizvodima. Korisnici Just Vision ne znaju za njih. I pronalaženje ih nije tako lako. Ali o njima kasnije.

I sada o nedostacima bioaktivnih aditiva. I tako,

Bad Wiesion. Nedostatke.

  • Prvo, zakonodavstvo o bioaktivnim aditivima stalno se mijenja, a ne u korist distributera MLM tvrtki. Na primjer, sada im nije dopušteno jamčiti zdravstvene ishode. To jest, ako pitate nekoga: "Hoće li mi Wazion pomoći da ukloni kamenje ili pijesak iz bubrega?", Ne možete reći "Da". Maksimalno što možete reći: "Na službenim web stranicama pregledali smo osobe koje su primile dodatke za vizija u sličnoj situaciji, ali u vašem slučaju ne možete jamčiti ništa." A ako ostanete i uvjerite sve i sve da je proizvodnja vaše MLM tvrtke jedino rješenje za zdravstvene probleme, onda vam se može zabraniti oglašavanje kroz sud, kao i kod distributera Tahitian Noni.

Dopuna tvrtka Vision. Recenzije o kvaliteti i cijenama.

Ali to nije sve. Postoji više nijansi koje ne govore u prilog dodataka Vizionu, a mi ćemo pričati o njima u sljedećem dijelu pregleda.

Koje su recenzije o tvrtki i njenim proizvodima?

Kako funkcionira zaštitna mjera zaštite?

Na forumima Ykt.Ru komunicira puno različitih ljudi. Kao što statistika pokazuje, većina kršenja zakonskih zahtjeva, osobito u obliku iskrenih uvreda i incidenata poticanja etničke mržnje, događa se anonimno. U tom smislu, teme, moderatori i veterani na forumu dodjeljuju se status zaštitne oznake označene simbolom R. To znači da u toj nit ne može ostaviti komentare anonimnim ili novim registriranim korisnicima. Najmanji broj ocjena za sudjelovanje ovih tema trenutačno je postavljen na 40. Da biste to primjerice dobili, stvorite jedan koji se raspravlja na vrhu ili ostavite 40 komentara. Sljedećeg dana korisnik će već imati potrebnu ocjenu za R-teme. Kao što iskustvo pokazuje, registrirani korisnici prate njihovu povijest, a ne tako nepromišljeno vrišteći uvrede, kao što se često događa u anonimima. Administracijski forum za forum nije se smanjio.

Web stranica vera.boosterhit.com - isporučuje proizvode BVyVision (vizija, vizija, vizija, vizija, vizija) - prehrambene dodatke (bioadditivi) u svim gradovima Rusije, Ukrajine, Kazahstana

Aleksandrija, Aleksandrovka, Alušta, Alchevsk, Artemovsk, Romney, bijela crkva, Berdichev, Berdjansk, Beršad, Brovari, Brody, Burštin, Vasilkov, Vinnitsa Vladimir-Volyn, Volochisk, Gadyach, bina, Glukhov, Gorlovka, Gusyatin, Dnjepropetrovsk, Dnjepropetrovsk Donjeck, Drogobic Dunaevcy, Yevpatoriya Yenakievo Točno Zaporojie, Zolotonosha, Ivano-Francovsk, Ismail, Ilyichyovsk, Irpen, Irshava, Kalush, Kamenets, Kerc, Kiev, Kirovograd, Kowel, Komsomolsk, Konotop Kostjantinivka, Korosten, Kramatorsk, Krasnodon, Krasny Luch, Kremenchug, Kr zavijaju Horn, Kuznetsovsk, lisichansk, Lugansk, Lutsk, Lvov, Makiyivka, Mariupolj, Melitopolj, Mogilev-Podlsky, Mukachevo, Nadvirna, Nižin, Nikolaev, Nikopol, Novovolynsk, Novograd Volyn, Obukhov, Ovruch, Odessa, Pavlograd, Pervomaisk, Poltava, Popasnaja, Priluki, Rovenki, Rivne.

Možete se upoznati s ocjenama o Vision Vision i rezultatima primjene proizvoda registriranih od strane vizija International People Group.

Konovalova Katya, 13 godina

U dobi od jedne i pol leta pretrpio trovanja hranom u dvije i pol godine - salmoneloze. Na pozadini prirođene bilijarne diskinezija i stečene dysbiosis dijete bila je fizički oslabljenom, ima stalnu bol u želucu, mučeni mučninu, vrtoglavicu, imala apetita, ispod očiju - stalne modrica. Nakon što je postalo redovno da se „Junior”, apetit, bol u želucu više ne smeta sada djevojka jede što hoće, aktivno sudjeluje u sportskim, stručno - ples, učenje na „4” i „5”. Također, sada je Kate može učiniti duga putovanja, čak i za 8 sati u autobusu, bez razmišljanja o mučninu.

Konovalov Andrey, 37 godina, Habarovsk

Postoji peptički ulkus dvanaesnog čira na dvanaesniku, s exacerbations u proljeće; i.

Dobro došli! Razgovarao sam s predstavnikom Vizija, (ja sam liječnik). Nešto je alarmantno. neke fraze ispadnu iz svoga vokabulara, što me alarmira. Pročitao sam dio kapsula, kao i sve prirodne vitamine +, ali to je zagvozka, donose takve rezultate, što je profesori liječene ne može se izliječiti, ali mi (svi izrazi koje smo uznemireni) za 2-3 mjeseca podići dijete na noge, i tako dalje d i slično. Dragi PEOPLE, 2 mjeseca trava može dati takav rezultat, ali ja kao osoba s višim medicinskim obrazovanjem nikada to ne vjerujem. Druga stvar koja me uplašila: pitao sam, imaju li određene sheme za propisivanje tih lijekova, a meni je rečeno da nisu. Strah. Rečeno mi je da je potrebno piti staklenku svakog temeljnog naravno, da dijete nekako jeli tablete umjesto 1-10 bombona komada i nije bilo ništa. To je nevidljiva. jer svaki vitamin, biljni pripravci imaju određenu dozu, ali ovdje su mi jasno rekli da se ništa strašno nije dogodilo.

Za reći istinu, onda sam, morao sam da me vidi na ulici prišao predstavnici Vision tvrtke i postati mi ponuditi za kupnju dodataka, to je vjerojatnije da ne bih kupiti ovaj proizvod, ali moja kuma je radio u tom poduzeću za deset godina postupno sam počeo vjerovati ovu tvrtku i sa točnošću od mogu reći proizvodi proizvedeni od strane tvrtke imaju dovoljno pristojan kvaliteta, a tu su i iskren musor.Musorom zovem droge, cijenu za koju proizvođači tvrtke neopravdano napuhan i analoga tih lijekova mogu se kupiti u bilo Aptian E i to je mnogo jeftinije i dobiti isti terapijski učinak. Dakle, to je kratak govor o detox formulaciji za mene prije dvije godine, dao križ na 8. ožujka, a ja sigurno znam cijenu ove droge, zapečaćen svoje piće, kao prvo to je proljeće, i barem neka neka podrška za umorna od zime, tijelo se još to je bio način, te sam htio malo čiste jetru nakon burne zime, interijer ha loriynnyh.

U tvrtki Vizija recenzije o primjeni proizvoda - potvrda visoke kvalitete i učinkovitosti

U tvrtki Vision preglednici ostavljaju zadovoljne kupce. Mnogi od njih dugo su obraćali pažnju na proizvode Viziona i povremeno ga koriste za prevenciju i rješavanje zdravstvenih problema.

Marina Krylova 45 godina, r.p. lingua


Pokušao sam veliki broj načina da se borim protiv pretilosti. Neki od njih su radili, ali tada se težina vratila, neki su se teško pridržavali. Korištenje kompleksa za gubitak kilograma KG-Off bio je vrlo udoban. Koristio sam ga 3 mjeseca, bio sam impresioniran rezultatima. Odbacio sam 21 kg, struka mi se smanjila za 20 cm, a bokovi za 19 cm postali su manji.

Irina Kristal. 26 godina. Lisabon.

Kad je moja obitelj počela upotrebljavati QuadraActiv narukvicu, najvažnija stvar koju smo odmah osjetili bio je izvanredan izvor energije, vitalni.

U prethodnim dijelovima pregleda, koji možete pronaći ovdje, odlučili smo se na nedostatke Vision BAD. Zašto nedostaci? Vrlo je jednostavno. O zaslugama bioaktivnih aditiva Vizija toliko napisana da sljedeći članak ne bi imao nikakvog interesa za bilo koga. Sada nastavimo. Dakle, prije smo odlučili o sljedećem:

Uz viziju sada više od 50 MLM tvrtki proizvodi bioaktivne dodatke. A neki od njih također imaju GMP certifikate (na primjer, NSP, Santegra, Vitaline). Osim toga, dijetetski dodataka NSP su jeftiniji za 20% - 40% od vizije bioaktivnih dodataka i Vitalayn proizvoda iako su mnogo, ali je odobren za prodaju u ljekarnama, a time je prošao određene medicinske testove. Dakle, reći da je BADs Vision najbolje rješenje za vaše zdravstvene probleme, barem je pogrešno. Postoje i alternative u kojima se barem treba izdvojiti. Sljedeći zaključak odnosio se na cijenu dodataka prehrani Vizija. Prosječna cijena jednog stakla je 30 do 40 dolara. A ako.

Bit proizvoda, "Vizija proizvoda", pregled karakteristika:

Otrovni (pobačaj) je djelotvoran lijek za parazite koji nema kontraindikacije i preporučuje se djeci od 3 godine života. Pažljivo prikazuje sve nepotrebne, bez ometanja rada unutarnjih organa, ublažava.

Bit proizvoda "Vizija proizvoda", pregled, značajke:

Sve recenzije autora: 105

Povratne informacije su korisne: 0

Datum recenzije: 30. prosinca 2015

Pregled: Proizvodi vizije - Ljepota i zdravlje u jednoj bocu.

Pozdravi svima. Ako ovo pročitaš, onda.

1. Vaši su proizvodi testirani u zdravstvenim ustanovama
2. Ja ću se posavjetovati s liječnikom.
3. Jeste li liječnik?
4. Zašto to liječnici nisu predložili?
5. I da li mi je potrebno predati analize i učiniti ili napraviti uzi?
6. Mogu li uzeti prehrambene dodatke kemijskim proizvodima?
7. Jednom sam htjela početi uzimati BADA, ali moj liječnik me zabranio.
8. Ja sam liječnik i želio bih dobiti više informacija.
9. Prvo ću dobiti tretman (imat ću operaciju, podijelit ću kamenje, proći ću kroz kemoterapijski tečaj...) i tada ću uzeti BAD.
10. Koliko brzo može doći do rezultata?
11. Moram li uzeti cijeli svoj život?
12. Što ako postoji ovisnost?
13. Što ako je to droga?
14. Vjerujem da treba uzeti biljke koje rastu u mjestima prebivališta.
15. Alergijski sam na bilje.
16. Ja jedem puno voća iz mog vrta i imam dovoljno vitamina...
17. Mogu li uzeti alkohol?
18. Ako ću biti dug i puno.

Recenzije proizvoda Vizija (vizija)

Ako oni koji uzmu bada vizija, recenzije govorimo o stabilnom poboljšanju zdravlja i imuniteta, kako onda reagiraju na recepciju proizvoda kozmetičke serije? Procjene su najviši: od jasno utvrđenog učinka pomlađivanja kože i jačanja kose i noktiju do općih učinaka na zdravlje tijela, bez obzira na vašu dob!

Povratne informacije kupaca za nas jednako su važne kao i komentari stručnjaka iz naše regije. Pokušavamo biti pozorni na sve komentare i želje naših kupaca i brzo reagirati na kritike.

Ako bi viziju bada preporučila najmanju, onda sumnja u njihovu korisnost ne isplati, sigurni stanovnici St. Petersburg, domaćin Vizija loše: recenzije od njih uvijek postoje najviše pozitivne.

Farmaceutski forum za farmaceutske radnike - PharmForum.ru

Farmaceutski forum www.pharmforum.ru je izrađen za ljekarnike: farmaceute, ljekarnike, voditelje i direktore ljekarni. Pitamo, raspravljamo, razjasnimo i pomažemo jedni drugima u našem poslu! Farmaceutski forum - mjesto susreta za profesionalce!

  • Indeks odbora
  • Promjena veličine fonta
  • Recite prijatelju
  • Verzija za ispis
  • Pitanja
  • • Registracija
  • • Prijava

Bada Vision recenzije

Re: Bada Vizija recenzije

JuliyaMoor »02.02.2013., 12:44 sati

Re: Bada Vizija recenzije

Sasha »26. veljače 2013., 5:15

Re: Bada Vizija recenzije

Inna »17. srpnja 2013., 23:30

Re: Bada Vizija recenzije

grahorica »18. srpnja 2013., 19:26

Re: Bada Vizija recenzije

Laila »19. srpnja, 2013, 00:03

Re: Bada Vizija recenzije

Almedica »12. veljače 2014, 06:42

Re: Bada Vizija recenzije

Rita »16. studenog 2014, 00:46

Re: Bada Vizija recenzije

Tatiana 180 »25. veljače 2015., 16:25

Re: Bada Vizija recenzije

pilule »25. veljače 2015., 17:08

Re: Bada Vizija recenzije

Koroleva »31. kolovoza 2015., 23:38

Najzanimljiviji rezultati i recenzije o dodatcima Va'in, osobito na CardioDrive i Bio-Inu

- Moj jako dobar prijatelj za više od 20 godina od srčanog zastoja prolazno, sistola se zove, nisam liječnik, ne mogu sa sigurnošću reći, ali uzimajući u jednoj kapsuli KardioDrayva (CardioDrive) nakon 2 tjedna već, ti trenuci su potpuno prestali. Više od 20 godina tih mučenja i za 2 tjedna nisu. Oni više nisu duži od 2 mjeseca!

- Imam vrlo dobar rezultat na Cardio Driveu, normalizirala sam pritisak. Osim toga, više nisam smetao ozljedama i zglobovima, sudjelovao sam u sportu, imam dugu traumu, a sad me prestala brinuti, a ja normalno živim.

- Danas koristim proizvod za prevenciju, a prije tjedan dana navršila sam 55 godina!

- Kad sam imao 6 godina imao sam akutni otitis, koji je završio perforacijom membrane. U konačnici, jedno uho nisam sasvim čula. Trećeg tjedna primanja Classic linije, sasvim slučajno otkrio sam da mogu razgovarati telefonom i razlikovati ljudski govor. Vrlo sam sretna zbog ovoga! Hvala. Vigen.

- Anna. Liječnik, 30 godina iskustva u poliklinicima u Voronezhu. 58 godina. Nedavni posjet bazenu kroz KardioDrayvu i Bio-inu sa mnom nije htio uzeti novac s obje umirovljenika, rekao je da plati, ti si naš zaposlenik u mirovinu si daleko, bio sam dao u dobi od 10 (!) Godina mlađi. Zahvaljujući CardioDrive i Bio-Inu, ne postoje tablete u mojoj kući. Nekada nije bilo tako. Smatrala sam se zdravima, ali uvijek su bili antibiotici, uvijek su bili antispazmodi, puna vrećica lijekova, kad sam otišao negdje. I danas puno putujem, radim puno stvari, plivam posebno s užitkom. Ujutro ustaneš, znaš, želiš živjeti! S Cardio Drive i Bio-In, život je tek početak. Hvala vam!

- Dobar dan! Ovdje mi 70 godina, u meni aritmija, ekstra stole, 3 dana nakon recepcije CardioDraiva osjećao sam se puno bolje, a sada koristim i kreme. Moja kći me nije prepoznala!

- Ja sam liječnik s 40 godina iskustva. U mužu ciroza jetre, ali prilično ću reći ili reći - on mi je i liječnik - protiv vrlo velike koristi piva. On je radiolog, štetna proizvodnja. Kao rezultat toga, bio sam ovdje prije dvije godine na događaju, poziv - hitno dođite, umirem. Dolazim, ima vene jednjaka proširene protiv ciroze jetre, i krvarenje, izgubi oko 3 litre krvi pred očima. Bolnica je potvrdila potrebu za transplantacijom jetre. Kao rezultat toga, otpušteni smo kući s 75 hemoglobina čekajući transplantaciju. Dao sam mu sve naše proizvode za 10 kapsula barem tri puta dnevno kako bi dobili, plus dječje 10 komada na sve to. I počeo se ljutiti - što toliko!? Lijekovi, rekao je - neću piti! Analiza krvi koja se svakoga tjedna provodi u poliklinici - rezultati su svaki puta sve bolji i bolji! Danas smo u redu, ne trebamo transplantaciju! Imam 70 godina, pijem proizvod, imam peptički ulkus, bio sam kandidat za djelomično uklanjanje dvanaesnika, imao sam najsnažnije suženje... Nakon četiri mjeseca prehrane, prestao sam biti bolesni! U potpunosti sam oporavio sve! Ovo imam sve u medicinskim zapisima. Hvala proizvodu!

- Želio sam da se provjeri kako je proizvod utječe na pluća, zbog čega su pluća, jer 25 godina iskustva astme, općenito, iu teškim slučaju, ali prije 3 godine učinio spirogram - rezultat - izdahnite 70-godišnjeg muškarca! Zato sam pokušao prve dvije kapsule CardioDrivea. Bilo je nešto nevjerojatno! Takav val kisika, taj osjećaj energije nisam doživio dugo vremena! Strašan! Doista mi se svidjelo! Hvala vam!

- A. Kazarin, 51 godina. Počeo sam se upoznati sa proizvodom kada sam imao 33 godine, i smatrao sam se sasvim zdravo, jer je svaki dan 3-4 sata igranja sportova, postao prvak Rusije, sve je u redu. No, kad svaka dva mjeseca si tako lopov u leđa, da su vaše ruke srušena tamo 3 ili 4. katu, ne možete sebe ići, vi ste na 33 počnete se pitati što će se dogoditi sljedeći, kako se nešto tako dobro osjećaš? ! I smatrala sam se zdravo! Upoznat sa proizvodom - Detox, Antiox, Pax. Ova tri proizvoda riješili su problem u mjesec dana. Nakon toga, već 18 godina nisam baš oštećen, osjećam se sjajno, koristim sve proizvode, barem 5-6 kompleksa naših prehrambenih dodataka i kozmetike sada! I nosim dva (!) Narukvice.

- Žena. 70 godina. Ivanovo - Želim ti reći rezultat novog proizvoda, CardioDrive. U kolovozu je bilo vrlo loše s srcem, tahikardijom. Apelirao je na kardiolog, poslao je na dijagnozu. Nisam odmah otišla na dijagnozu, sjetila sam se da imam CardioDrive, počela sam ga uzimati. Za nekoliko dana, možda dva tjedna kasnije, otišao sam na dijagnostiku. Liječnik me pita, ali jesi li stvarno 70 godina? Imate vrlo dobre rezultate. Bio sam sretan. I pored toga, oculist je provjerio vid, vidio mi se. Umjesto 3, 2-2,25 dioptri.

- Žena. 42 godina, Moskva. - U programu Bio-In posebno, uzeo sam mali program Oralcie 14 dana i želim reći da sam imao 10 dana problema, koji je trajao 23 godine - miris iz usta. Ovo je problem za mnoge. U institutu nikad nisam vidio bez žvakaće gume, još uvijek su 90-ih godina. I moje iznenađenje je bilo da je nakon 10 dana taj problem već otišao, pa sam smireno dovršio proizvod posljednjih 4 dana, i to je bio prilično uporan rezultat. I tako se veselim narudžbi novog programa putem GOS-a jer radi vrlo brzo i učinkovito. Mnogo hvala razvojnim programerima.

Durneva Irina - Želim podijeliti vrlo važan rezultat za mene. Prije godinu dana moj muž je imao stanje prije infarkta, radi u zrakoplovstvu, to znači - nema slobodnih dana, to su beskonačni letovi, to je privatna tvrtka. Nije osjetio pritisak, koji je bio preko 170 godina. I kad je rekao da nešto muče prsa, bio sam šokiran. Shvatio sam da su to prvi simptomi srčanog udara. Kada smo napravili kardiogram, moje su strahove potvrđene. Tada je Bio-In došao. I moj muž je morao ići na poslovno putovanje u Dagestan. I počeo je uzimati ovaj Bio-In. dolazeći za 26 dana, odmah smo napravili kardiogram, ja, naravno, stalno smo bili u kontaktu s njim. Kada mi je ponovno Kardiogram, doktore, kad sam gledao slike, kažem - ako ne znam, nikad ne bih vjerovao ovdje da predinfarktnoe snimku, ali evo srce mlade zdrave osobe. Prošlo je godinu dana. A sada ćemo prihvatiti KardioDrayv, i želim reći da to nije nešto što se simptomi imaju potpuno zdravo srce, što potvrđuje klinički, njegova biološka dob je 52 godina, a 26, danas sam (!) - Sretan! Jer takav proizvod stvarno može spasiti živote ljudi u takvim situacijama! Puno vam zahvaljujemo tvrtki!

- Alla Z. Vyazma - Popio sam Bio-In, 120 dana nakon moždanog udara 2009. godine, koristim proizvode tvrtke. Bio-In je dao opće dobro stanje, sa svojim srcem dobro, na CardioDriveu je bila aritmija. Još jedan glavni rezultat, zahvaljujući tvrtki i proizvodu, imao sam dva unuka! Suraka je prethodno bila tretirana prije nego što je ciklus zaustavljen, a tek nakon što je Tamara Vasilievna Pshennikova pomoć mojem unuku Demyanu sada 2,5 godina!

- S. Irina, 59, Kaluga - Želim se dotaknuti ove teme, postoje žene koje nakon 55 godina shvate da je to sve, život žene je gotov. Već smo služili vlastitom i uopće nema radosti. Znaš, nakon Bio-Ina, osjećala sam se mnogo mlađe! Kad se naš suprug i ja preselili iz Vladivostoka u Kalugu, imamo godinu i pol, znaš, ništa se nije dogodilo. I onda nije samo svake noći... Fantastično! Shvatio sam da je život lijep, shvatio sam koliko je aktivna dugovječnost! To nije samo sport, nije samo zdrav mozak! Ovo je cijeli niz života! (Komentar Tatyane Pshennikove - Ovo je važan dio našeg života, apsolutno fer!)

- Valentina Doroshenko - Kažu sve, o svim organima, ali najvažnije ne govore o mozgu. Proučavam mozak 4 godine, studirao sam na institutu, vrlo je zanimljiv. Znaš, sada je cijeli svijet obratio pozornost, znanstvenici sa svjetskim imenom proučavaju mozak. Zašto je Alzheimerova bolest sada uspješna? U Bjelorusiji liječnici znaju da svaka druga osoba umre od Alzheimerove dobi, ali ne obavještavaju o tome. Iako je ovo otajstvo. Znaš, u Cardio Driveu i Bio-Inu - to je sve mozak! Cardio Drive ima sve što vam treba za mozak. Ja neprestano jedem Cardio Drive i Bio-In! Želim da budete pametni i aktivni! Ne govorim dob, jer ne vjeruju u mene. Klizanje je jednostavno nevjerojatno! (T.V. Pshennikova - Recite svojoj dobi za nove ljude!) Ja sam samo 76!

- Basirova Veronica, Nizhny Novgorod - Bio-In, čekala sam, vjerojatno 30 godina, i došla sam u medicinu kako bih naučila kako upravljati genetikom, ako je u majčinoj liniji vrlo velika. Ja sam 4. piti Bio-In, to jest, ja sam sve "upakiran" i "pakiran"! Volumeni su nestali pred našim očima! Ono što je najvažnije, limfe su odgođene! Sustavi razmjene se ponekad poboljšavaju! Moj vid je traumatičan, jer sam profesionalno sudjelovao u sportu, bilo je ozljeda. Sada noćna vizija, noću sjedim za upravljačem, a djeca govore, - mama nas, što ste ranije varali, što u mraku loše vidiš? Sada stanje zdravlja je mnogo bolje. Više od 100 Bio-In-a bio sam pijan od strane ljudi u timu, 118-119 čekamo drugi dan! 7. blizanci! Postoji skupina s genetski određenim bolestima, kao što je dolje. Bio-u ima utjecaj na dramatične promjene genetskog koda djeteta, to jest, uzeli smo 10 mjeseci, kada se dijete ne drži glavu, a sada 1 godinu i 4 mjeseca, vidimo dijete je pametan - moj djed kaže, dati jabuka, dijete skriva jabuku iza leđa i kaže - ne! To znači da će s logikom razmišljati potpuno drugačije. Zato Bio-In za mene je vrlo težak! Prema CardioDrive rezultatima je strašan, ima puno računovođa, gledam kako puls prolazi, jer uskoro godišnje izvješće, na CardioDriveu je 2-3 tjedna, a puls od 120 do 80! Volim proizvode Vizija! Hvala svima!

- Žena - Vidite, kakav je lice (T.V.Pshennikova prikazuje fotografiju na telefonu), to je prednisolon, to je samo zastrašujuće stvari, 4 tablete prednizolona dnevno. I naš proizvod, Classics, a na bilo koji drugi nisu imali takav učinak, jer je čišćenje, proizvod je uklonjen, akutni, uporni grebanje, upala, angioedem, urtikarija, ovaj tretman u bolnicama, stavi 3-4 puta, metak ne prestala raditi! Samo na Bio-In, 35. dan, kao da su me odveli i izvadili iz utičnice moje bolesti, i više bez jela bilo koje hrane, nisam vratio alergiju!

Kupi BADY Vision u Novosibirsk +7 923 240 2575

Za primanje Premium Premium kartice i korištenje produkcije VISION uz popust od 20% -30% -40%

Vitamini Vizija

komentari

hvala na odgovoru.

Ne usuđuješ se! Ovo je BADA! Odrasli ne mogu biti nešto što djeca! Rosehip je najbolji način za podizanje imuniteta, ali ne VIZHIN! Sretno!

Hvala vam na odgovoru. Dat ću svoju djevojku mora!

U mom mome prijatelju, to je trgovina, također sam odlučila probati, moj brat je govorio (doktor), rekao je podsyadite, a zatim bez njih bit će vrlo teško

Hm, treba nešto razmišljati. Hvala!

moja svekrva u ovom gradu je opsjednuta mučenjima, a mi moramo dodati, ali. Pročitao sam sastav ljekarnika, neće biti šteta. problem je da dodatak ne liječi, oslobađaju skrivene rezerve tijela (moje osobno mišljenje) i dugotrajnom primjenom dovest će do činjenice da tijelo u kritičnom trenutku jednostavno neće pronaći rezervnu za borbu. djelomično je verzija već potvrđena: baka naša pola godine VIZIJA ne konzumira, tk. Tretiramo bolesnu gušteraču, crijeva, itd. sada liječnici za Pts nisu mali novac. prestali su pomoći prehrambenim dodatcima. na trošak djece nije kategorizirano. kći polinomija i baka na tiharyu prije dvije godine, pokušala je hraniti vitamin s posipljenim kapetama (čak ni njezina jedanaestogodišnjak nije ispuštao ništa). verzija pushersa JEDAN smiješan: osip mora biti čak i prije nego što je kora normalna, gledatelji prljavštinu iz tijela. odbaciti dijete odrasle dijete kao što je buha pas, a što će dijete učiniti? žao zbog količine teksta, Pts me entot VISION podzaye

Moj blog

Još jedno mjesto na mreži «WordPress.com»

POVRATAK O VISI

Valentina Morar - klijent BAD Vision. Ukrajina, grad Chernivtsi.

I tako, početkom ovog ljeta, imao sam gadan suhi kašalj. Okrenuo sam se liječnicima. Otišao sam oko tri, propisao skup skupih lijekova, iako nitko od njih nije odlučio na konačnu dijagnozu. Redovito sam pio sve pilule... Da, duge elipse. Rezultat je opet ZERO. A ovo je moja treća žalba Vigionu. U trećem tjednu uzimanja proizvoda, kašalj je prestao. Sada sam čvrsto uvjeren da će moja suradnja s tvrtkom Vision biti KONSTANTI.

Pravi osvrt na Vision Plus njegu očiju

Vision + (Vision Plus, Vision +, Bio Vision Plus) je jedinstveni alat dizajniran za liječenje bolesti oka i sprečavanje njihova pojava. Dodatak prehrani je paket s pjenušavim tabletama za gutanje. Prema proizvođaču i stvarnim povratnim informacijama od kupaca i stručnjaka, vizija se vraća nakon jednogodišnjeg uzimanja lijeka.

BAD Vision Plus - stvarna mišljenja o tabletama za vid

  1. Rose, 57 godina,Tula:

"Tijekom svog života, uvijek sam imao izvrsnu viziju, unatoč dugom računalnom radu kao copywriter. Međutim, s vremenom prolaze godine, a do trenutka posljednjeg jubileja doživjela sam snažnu pretjeranu izlaganju oči nakon radnog dana, neugodnih i ponekad bolnih senzacija, osjećaja sapunice itd. Počeo sam gledati gore u mraku, i sve više izgubljen u velom tiskanog ili elektronskog teksta.

Odlučio sam najprije kupiti naočale koje će zaštititi moje oči kada radite s računalom. Potrošio sam dovoljno novaca, dugo sam čekao za isporuku narudžbe u moj grad, ali bio je izuzetno iznenađen kad nosio naočale nije donio nikakve rezultate. Oči su također umorne svake večeri, činilo se kao da se situacija i dalje pogoršala.

Nisam htio otići do oculista. Bio sam siguran da mi je dano puno skupih novca. Da, ja stvarno spasim svoje zdravlje s vremena na vrijeme, ali nema drugog izbora, trebam pomoći da moj unučadi i moj supružnik bolestan od upale pluća. Počeo sam tražiti internet za učinkovit, ali jeftin način. Došla sam na Vision Plus.

Recenzije o viziji + stvarno mi se svidjelo. Ne znam zašto nisam mislio čitati mišljenja stvarnih ljudi prije nego što sam naručio naočale. Mogla bi izbjeći novčane gubitke. I ovdje na službenim stranicama proizvođača kompleksa za vid, prezentirali su različite korisničke priče o tijeku liječenja, rezultatima, pakiranju fotografija i uputama za droge itd.

Plaćanje osim toga bilo je potrebno samo pri prijemu čestice na rukama. Pa, pomislio sam, jednostavno ne zavedujem. Također se pojavila prava. Narudžba mi je dolazila u Tuli nekoliko dana kurirskom službom. Točno pakiranje, lijek u obliku pjenušavih tableta za gutanje i upute - sve je ono što bi trebalo biti.

Počeo sam liječenje, a nakon dva tjedna primijetio sam prve rezultate! Oči su se prestale dugo umoriti na računalu, počela sam bolje razlikovati objekte u mraku, povećala mi se dalekovidnost.

Drago mi je što sam naručio novi paket, a da nisam završio s upotrebom prvog. Dva mjeseca sam uzimala tablete za viziju, jer se mogu konzumirati i za prevenciju. Moj suprug je također volio lijek. Mnogo hvala proizvođaču i ljudima koji su ostavili pozitivne povratne informacije o Vision Plus kompleksu! "

  1. Grgij, 37 godina, Lipetsk:

"Naša kći redovito provodi vrijeme za lekcije, a vikend oslobađa napetost računalnim igrama. Ona ima samo 10 godina. Kad se počela žaliti zbog bola špila, ograničili smo je dok smo provodili vrijeme na računalu. I nakon nekoliko tjedana bol se nije zaustavio. Prema njezinim riječima, oči su joj poput sendviča.

Posjetio je liječnika za oči i čvrsto preporučio kupnju lijeka Vision Plus za oči. Ali bilo je samo jedna stvar. U ljekarnama grada ne možete kupiti tablete, možete naručiti samo na mreži. Moja supruga i ja počeli smo sumnjati pa smo počeli proučavati recenzije o složenom Vigen Plusu.

Nije bilo negativnih komentara. I ne samo na web stranici proizvođača, ali i na tematskim forumima i web stranicama - otzovik. Svi su pisali o trenutačnom poboljšanju vida, uklanjanju boli i pretjeranoj ekspresiji, a lijek je pomogao ljudima svih dobnih skupina. Naravno, odmah je naredio. Za plaćanje narudžbe potrebno je gotovinu na isporuku, stoga u iskrenosti proizvođača također nije sumnjao.

Došli su nam pilule, a kćer ih nije htjelo uzeti. Mislila sam da su gadne, kao i većina ljudi. Nekako prisiljeni, a ne i neugodnih osjeta prihvaćanje droga od djevojke nije uzrokovalo. Počeo sam uživati ​​u liječenju, čekajući rezultate.

Tjedan dana kasnije, upotreba pjenušavih tableta Vision Plus za viziju opet je otiščara. Rekao je da se budnost povećava. Stoga recepcija nije otkazana. I već su prošla već tri mjeseca od prekomjernog nagona i bolne patnje ne muče našu kćer.

Djevojka je sretna da nauči i provodi svoje slobodno vrijeme i dalje uzima lijek za prevenciju. Uostalom, cijena Vision + za viziju je vrlo niska - samo 990 rubalja po paketu. "

Zahvaljujući pozitivnim povratnim informacijama koje su sastavili kupci i liječnici, možete vidjeti učinkovitost šumećih tableta za Vision + viziju. Možete ih naručiti na službenim stranicama proizvođača po iznimno niskoj cijeni.

Recenzije

Više HIPOTEZA koje ćete vidjeti OVDJE

Bubrežni kamen

antritis

Ima puno rezultata da biste dobili osloboditi od sinusitisa. Evo jednog od njih.

Recenzije o BAD Chromvital +

Mnoge recenzije o BAD Hromvitalu u vrpci Sessia. Pogledajte Snimak zaslona o malom dijelu recenzija, preuzmite aplikaciju Sessia na svoj mobilni telefon i pratite sve vijesti tvrtke o proizvodima Vision.

psorijaza

Noćna krema Vizija Skincare

Tatiana K., Država: Rusija, Krasnoyarsk dob: 71

S godinama mi je koža postala vrlo suha, a bore su vidljive. Posebno se manifestira zimi, zbog suhog zraka u sobi i hladnoće na ulici. Kad je postojala kozmetika za njegu kože VISION, odmah sam kupila cijeli set.
Snažan dojam stvorio je noćnu kremu. Vlaži i hrani kožu dobro. učinkovitost tajna je da je sastav krem ​​oklopljenog otopljene vode iz izvora u švicarskim Alpama, voda je bogata mineralima koji su od koristi za kozhu.Ya počeo koristiti ovu kremu navečer i ujutro, a ja stavio ili davati ga na čistu kožu. Ove zime, moja koža postala je glatka i baršunasta, a količina bora smanjila se.

Zakleo o dopunama Senor

Vrlo osjetljiva tema. Uvijek pokušavajte slijediti ono što jedem i kada. I onda sam otišla na odmor u Indiju. I počelo je. Nadutost, nadutost, proljev. Nisu najromantičniji simptomi, recimo iskreno. S mladićem nedavno zajedno. Dakle, odlučili smo se odmoriti zajedno. Nekako je shvatio moj problem i shvatio Señora. Ne znam što ga je potaklo da preuzme ovaj lijek, ali pokazalo se vrlo korisnim. Sve je obnovljeno. I osjećao sam se jako dobro! Po dolasku odlučio sam piti Senorov put da potpuno vratim crijevnu mikrofloru. I ona je to učinila. Također ne žalim. Sada možete sigurno ići na sljedeći izlet!

Nedavno sam otišao u sushi s djevojkom. Ili riba nije bila svježa, ili kuhar nije bio osobito profesionalan. Općenito smo se razboljeli. Proljev, mučnina i bol u trbuhu nisu bili najbolji sastojci naše večeri. Izvukla je Senior iz vrećice. Popio si kapsulu. I sve se počeo poboljsati. Sutradan su simptomi potpuno nestali. Vjerojatno je potrebno provesti ovo piće kao profilaksa. Uvijek smo uvijek izloženi tijelu. Stres, nepravilni, a ne uvijek pravi prehrana pomaže.

Uvijek pažljivo odabiru proizvode za kuhanje hrane. Stoga djeca nikada nisu patili od disbioze. Ali što oni jedu tijekom dana kad sam na poslu? Nepoznata. Jednog su se dana vratili iz vrtića blijedo. I nije ni trčao, kao i obično. A onda smo cijelu noć mučili s proljevom. Sljedećeg dana svi su ostali kod kuće. Sjetio sam se da mi je netko dao senorovu limenku. Sastav je izgledao prilično sigurno. Dao sam to djeci. Vrlo brzo prošlo je proljev, tummije su prestale boljeti. Sljedećeg su dana vodili u vrtić. Odlučila sam im dati kapsule svaki dan kako bih u potpunosti obnovio crijevnu mikroflora.

Nizak hemoglobin

Nina Fedorovna S., zemlja: Rusija, Volgograd dob: 67

Dugi niz godina postojao je konstantan nizak hemoglobin. Zbunjuju vrtoglavice, zimice, ozbiljan umor. Povremeno je stanje pogoršalo pojavljivanje još jedne vrste anemije - makrocitnih. Liječenje daje samo privremeni učinak. I sve se opet ponavljalo. Dodavanje problema s zglobovima i nesanica noći, počeo je nabubati koljena, bilo je ogromnih venskih mreža, teške boli.

U proljeće 2012. godine, na savjet svog kćeri, konzultanta tvrtke, Klasični kompleks, kao i Megu. plus Senor Neo, bez pauze za 4 mjeseca. U ovom slučaju, nema kemoterapijskih lijekova! Nakon dva tjedna, hemoglobin je porastao na normalu. Mjesec dana kasnije, druga anemija je također nestala. Do kraja trećeg mjeseca, edem na koljenima i vensku mrežu potpuno je nestao. Do danas, pokazatelji su normalni. Vrlo zadovoljan rezultatom! Zahvaljujući tvrtki i prekrasnom proizvodu!

Varikozne vene

Elena, zemlja: Rusija, Saint-Petersburg: 55 godina

U svibnju 2003. bio mi je ponuđen kirurški zahvat u vezi s varikoznim žilama. U desnoj je nozi bio trombus. Moje su se noge popele, noge su se osjećale kao da su pečene. U dogledno vrijeme moram raditi u operaciji, u krvožilnom odjelu (ja sam liječnik). Izgledi za operaciju su me prestrašili. Ali rekli su mi da nema alternative, samo operaciju!

Ali čuda se događaju. Kad su mi rekli o proizvodima Vision, samo mjesec dana kasnije odlučio sam početi koristiti BAD programAntioks, + Pax + Fort, Nutrimax +,

Detox +, Sveltform +, Hromvital +, Senor). U prvom mjesecu, gori u nogama, oteklina, težina, temperatura u desnoj nozi. Operacija je otkazana, na moju sreću!

Također, zaustavljene su teške žgaravice (gastritis s visokom kiselosti na klupi škole), vegetativno-vaskularna distonija. Već 10 godina koristim cijeli niz proizvoda, volim našu kozmetičku liniju, ne dijelim se narukvica ni dan ni noć. Danas se osjećam mladim i zdravim.

Dječje zdravlje

Od prve godine života, dječak je bio nadvladan stalnim prehladama, bronhitikom. Kao rezultat toga, u 3 godine, došlo je do dijagnoze - bronhijalne astme, kod 6 godina propisana je hormonska terapija. Mama je odlučila pronaći alternativu hormonima, a ona je postala dodatak prehrani tvrtke Vision. Prihvaća ih u sljedećem redoslijedu: 1 mjesec. - Pax +, Detox +, Antiox +; 2 mjeseca - Antiox, + Pax +, Junior +; 3 mjeseca - Pax +, Sveltform +, Junior +; 4-5 mjeseci. - Mega, Junior +.

Od prvog mjeseca smanjena je učestalost napadaja, nestala je displikacija, disanje je postalo svjetlo, san je bio mirno i pojavio se apetit. Nakon 2 mjeseca dječak zaboravio na svoje probleme i aktivno živi, ​​voli svoje roditelje s uspjehom u školi, uključujući i tjelesni odgoj. Danas je to zdravo, veselo dijete, a roditelji su sigurni u dobru budućnost svoga sina.

Rezultat je pružio Misyk A.

Bubrežni kamenci vam mogu pomoći

Nadezhda K., zemlja: Rusija, Korolev dob: 47

Prije šest godina u lijevom bubrezu pronašao sam kamen veličine 5 mm. Tijekom tih godina dvaput je rastao, a desni bubreg pojavio se kamen, veličine 4 mm. Od ožujka 2003. počeo sam prihvatiti biološki aktivne aditive Vision - Nutrimaks + stalno, a druga BAA izmjenjuje. Nakon 6 mjeseci, dobio sam kamen s lijevog bubrega, a zatim desnog bubrega. Ultrazvuk je pokazao da su bubrezi "čisti", ne samo kamenje, nego i pijesak. Hvala V.Sysojeva koji me upoznao s ovim proizvodom!

Liječnikovo izvješće liječnika Zelnkov:

Sve sklapanja kamenja programi su dizajnirani za 7-8 mjeseci, s prvim 4-5 mjeseci kamenja kao da se ništa nije dogodilo, ultrazvuka, oni često „rastu” u veličini, ili oteklina, prije nego što su razbiti u komade, i izaći kao pijeska, Prva 2 mjeseca - Antiox, Pax, Sveltform i Senor u uobičajenoj dozi.

To nije samo jedan dodatak koji pomaže, već prijem tijekom 6-8 mjeseci BADO kompleksa. Tijekom tog vremena metabolizam mijenja malo i funkcija oblikovanja kamena urina CHANGES. Kamenje je zgnječeno i pijesak odlazi. Prva 3 mjeseca uopće ne vrijedi za STRAIT kamenje, uzmite 4 boce po svom izboru. zatim 3 mjeseca Nutrimaks, Hromvital, Pax, Antiox, Detox 1 kom 3 puta dnevno.

Ženski problemi

Galina K., Država: Russia, Penza Dob: 42

Od 1995. godine, zabrinuta zbog mastopatije i upale prilijepila, koje se tretiraju 2-3 puta godišnje, uključujući hormone. Godine 2000. predložili su operaciju na mliječnoj žlijezdi. Zbijenost se povećava od graška do veličine oraha. Operacija, nisam, uzeti dodataka t.k.stala vizijom (Detox, antioksidans + pax + Sveltform + Hromvital i "Ženski kompleks" (Ljepota, Norte, Medisoya Artemida)). Za 6 mjeseci dobio sam pametan rezultat.

Zaboravio sam na upalu i mastopatiju. Živio sam i uživao u životu već 11 godina! Zahvalan sam ljudima koji su me pronašli i rekli o takvim učinkovitim proizvodima, a zahvalan sam što sam čuo i iskoristio tu priliku. Sada pomažem drugim ljudima. Zahvaljujući proizvodima Vision, 13 zdravih beba rođeno je neplodnim parovima. Ovo je sreća! Uostalom, ja sam opstetričar-ginekolog.

Štitnjača

Lyudmila B., zemlja: Rusija, Novy Urengoy dob: 42

Glavni problemi: glavobolje (u frontalnom dijelu) u jutarnjim satima, razbijanje ciklusa, lomljivi nokti. Ali moj glavni problem je dijagnoza koja je nastala u travnju 2003. godine: difuzni gušavost, lijeve ciste Glavni problemi: glavobolje (u frontalnom dijelu) ujutro, razbijanje ciklusa, lomljivi nokti. Od lipnja 2004. započeo je uzimati Vizija Dodaci: 1 - 2 mjeseca: Antiox, Detox +, Pax +; 3 - 4 mjeseca: Antiox +, Detox +, Pax +, Sveltform +, Chromvital +. Zatim cijeli gamut proizvoda.

Kao rezultat toga, bol u maksilarnim sinusima je smanjen, ciklus je normaliziran, a struktura noktiju poboljšana. Ali što je najvažnije: podaci ultrazvuka pokazali su da je volumen štitnjače smanjen za 57%! A cista lijevog režnja pretvorila se u retencijski folikul! I sve to zahvaljujući unosu dodataka prehrani. Sada Lyudmila i dalje uzima proizvod.

Štitnjača i druge probleme

C 25 godina muče divlje glavobolje na štitnjača bila 2 čvorova na lijevo i 2. s desne strane, su povećani limfni čvorovi (veličine oraha), muchilimastopatiya, kronični pijelonefritis. Nakon operacije na oku, došlo je do odstranjivanja mrežnice i zamaganja staklastog tijela - to jest, vidjela sam svijet kao kroz prljavo staklo.

Bazalna temperatura od A do Z

Dragi prijatelji! Da, to je oglašavanje, vrti se kao da treba!

Dopunska tvrtka «VISION». Skupljam mišljenja i povratne informacije.

NE OGLAŠAVANJE! Cijelo pitanje je u ime bloga. Skupljam mišljenja.

Želim probati djecu. Posebno za Zhenju.

Pročitajte komentare 18:

Tvrtka «VISION». Skupljam mišljenja i povratne informacije. NE OGLAŠAVANJE.

Zašto je ime blog započelo? (((

Zamolim moderatore da dodaju.

Osobno, ne vjerujem ni u kakve prehrambene dodatke... Svi vitamini, minerali i ostalo - to su povrće, voće, žitarice, orasi, bobice (ne shop!). Doplate - crpljenje novca!

Uzeo sam jedan tečaj ovih bada, međutim, ne sjećam se kakav je to bio. Nakon nekoliko mjeseci primijetio sam da je osjetljivost zuba nestala - neočekivano sam pojela 6 jabuka, iako prije toga nisam mogla jesti ni jednu. Kasnije je osjetljivost vraćena, negdje u godini, ali u znatno manjoj mjeri. Također se oslobodio neprestanih ponavljanja mačovjeka.

Pijem BADA tvrtku FOHOW, volim ga, ali za djecu na žalost ne znam što je bolje!

Guzel, upravo za ovaj brand, ne znam. ali istovremeno mi je istinski BAA femibion ​​u jednom trenutku stvarno volio. Sada mislim, ali ne i na njega da li je moja kćer do 4 kilograma u utrobi narasla..

dodano nakon 2 minute

I uzeo estrovelne dodatke. Imam vrlo dobar rast endometrija na njemu! čak i na proginova, na gelovima, zaboravili su, kako se zovu, kada estrogeni u bradavici, tako da endometrija nije rasti, kao na estrovelu!

to jest, općenito vjerujem u dobrobit pojedinih prehrambenih dodataka

o vašoj ne znam

Sestrina sestra, kupila je njezine kćeri prehrambene dodatke za njezinu viziju, vid joj se počeo naglo smanjivati, oko jedan, drugi, pet, pet, pet..., 8 godina, nosi naočale, doktori iz Moskve točno su to propisivali Doplate i čudo, godinu dana vid nije pao, sada ga piju za stabilnošću

Ovdje je ova djevojka poznata 6-7 godina
živimo u istoj kući, dok je njezin suprug otišao na vodoravne šipke dok je bila mlađa - ovdje oboje rade u lošem društvu
http://vk.com/lpervushina

dodano prije manje od minute

I da budem iskren, ne znam ime svoje tvrtke, pa biste se bolje upoznali)

Recenzije u mreži su samo pozitivne. A po njihovom sastavu su upravo savršeni. Želim probati. Baš kao i vitamini za djecu.

Rhinoceros, moj muž i ja smo uzeli samo ove dodatke. Mislim da su nam pomogli da se zatrudni i da se opće stanje tijela poboljšalo, zima, kad smo je pili, nismo se razboljeli, ali za moj suprug to je rijetkost, volio sam to. Jedini negativan je cijena, osobito nakon uvažavanja valute... Moja prijateljica je angažirana u njima i oni koriste cijelu obitelj, djeca se zapravo ne bolestan, a ako se to dogodilo, brzo se oporavljaju. Iskreno, ako to nije bilo za prijatelja, ne bih to riskirala, ali sad ga neću požaliti, čak mi je drago što me ona mogla uvjeriti. Savjetujem vam da pokušate, to jednostavno neće biti gore, Bog samo bolje

Rhinoceros, ako dajete djecu BADy, trebali biste shvatiti zašto se ti divni aditivi ne nazivaju "lijekom". Njihov sastav, u pravilu, nije fiksan. Oni prolaze studiju o sigurnosti ljudi, a zatim su uključeni u državni registar. Kliničke studije kod ljudi o učinkovitosti koje ne prolaze, tj. njihov pozitivan utjecaj nije potvrdio ništa, osim pregleda u tisku i internetu, koji se može prilagoditi. Osobno, ne znam što je moje dijete. Da, i jednostavno ne bi trebao stvari, za moju utjehu.

Moj suprug i ja imali smo ove baits prije nego što je cijena skočila (i tako tijelo dobro čisti nakon njih, posebno GI trakta, imunitet je odgojen u mužu, rijetko je imao prehlade.

Nestkat, ovo je jedini bada koliko znam tko je ušao u radarski liječnik, itd. Štoviše, nemam razloga liječiti bebu s biljem. Ali jačati imunitet na složen način. Zašto ne?

to nije slučajno. Pitam ovdje. I općenito proučavam.

Rhinoceros, također sam proučavao jako dugo vremena na internetu prije nego što sam odlučio.