Hepatitis forum

Metastaze

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

LOŠA "VIZIJA"

LOŠA "VIZIJA"

Vaša poruka svetochka345 »10 lis 2011 16:07

Re: BAD "VIZIJA"

Vaša poruka Yugo69 »10.10.2011. 16:15

Re: BAD "VIZIJA"

Vaša poruka Gudvin »11.10.2011. 12:50

Re: BAD "VIZIJA"

Vaša poruka BORON »11.10.2011. 16:40

Re: BAD "VIZIJA"

Vaša poruka Yugo69 »11 Listopad 2011 16:42

Re: BAD "VIZIJA"

Vaša poruka rimski »11.10.2011. 16:44

Re: BAD "VIZIJA"

Vaša poruka svetochka345 »12 lis 2011 10:03

Re: BAD "VIZIJA"

Vaša poruka Sovok-59 »12 lis 2011 10:06

Re: BAD "VIZIJA"

Vaša poruka Gudvin »12 Listopad 2011 10:22

Re: BAD "VIZIJA"

Vaša poruka ivanov824 »13. listopada 2011 8:10

Re: BAD "VIZIJA"

Vaša poruka nik-Mike »24 veljača 2012 01:45

Re: BAD "VIZIJA"

Vaša poruka Sergio »24 veljača 2012 05:46

Recenzije

Više HIPOTEZA koje ćete vidjeti OVDJE

Bubrežni kamen

antritis

Ima puno rezultata da biste dobili osloboditi od sinusitisa. Evo jednog od njih.

Recenzije o BAD Chromvital +

Mnoge recenzije o BAD Hromvitalu u vrpci Sessia. Pogledajte Snimak zaslona o malom dijelu recenzija, preuzmite aplikaciju Sessia na svoj mobilni telefon i pratite sve vijesti tvrtke o proizvodima Vision.

psorijaza

Noćna krema Vizija Skincare

Tatiana K., Država: Rusija, Krasnoyarsk dob: 71

S godinama mi je koža postala vrlo suha, a bore su vidljive. Posebno se manifestira zimi, zbog suhog zraka u sobi i hladnoće na ulici. Kad je postojala kozmetika za njegu kože VISION, odmah sam kupila cijeli set.
Snažan dojam stvorio je noćnu kremu. Vlaži i hrani kožu dobro. učinkovitost tajna je da je sastav krem ​​oklopljenog otopljene vode iz izvora u švicarskim Alpama, voda je bogata mineralima koji su od koristi za kozhu.Ya počeo koristiti ovu kremu navečer i ujutro, a ja stavio ili davati ga na čistu kožu. Ove zime, moja koža postala je glatka i baršunasta, a količina bora smanjila se.

Zakleo o dopunama Senor

Vrlo osjetljiva tema. Uvijek pokušavajte slijediti ono što jedem i kada. I onda sam otišla na odmor u Indiju. I počelo je. Nadutost, nadutost, proljev. Nisu najromantičniji simptomi, recimo iskreno. S mladićem nedavno zajedno. Dakle, odlučili smo se odmoriti zajedno. Nekako je shvatio moj problem i shvatio Señora. Ne znam što ga je potaklo da preuzme ovaj lijek, ali pokazalo se vrlo korisnim. Sve je obnovljeno. I osjećao sam se jako dobro! Po dolasku odlučio sam piti Senorov put da potpuno vratim crijevnu mikrofloru. I ona je to učinila. Također ne žalim. Sada možete sigurno ići na sljedeći izlet!

Nedavno sam otišao u sushi s djevojkom. Ili riba nije bila svježa, ili kuhar nije bio osobito profesionalan. Općenito smo se razboljeli. Proljev, mučnina i bol u trbuhu nisu bili najbolji sastojci naše večeri. Izvukla je Senior iz vrećice. Popio si kapsulu. I sve se počeo poboljsati. Sutradan su simptomi potpuno nestali. Vjerojatno je potrebno provesti ovo piće kao profilaksa. Uvijek smo uvijek izloženi tijelu. Stres, nepravilni, a ne uvijek pravi prehrana pomaže.

Uvijek pažljivo odabiru proizvode za kuhanje hrane. Stoga djeca nikada nisu patili od disbioze. Ali što oni jedu tijekom dana kad sam na poslu? Nepoznata. Jednog su se dana vratili iz vrtića blijedo. I nije ni trčao, kao i obično. A onda smo cijelu noć mučili s proljevom. Sljedećeg dana svi su ostali kod kuće. Sjetio sam se da mi je netko dao senorovu limenku. Sastav je izgledao prilično sigurno. Dao sam to djeci. Vrlo brzo prošlo je proljev, tummije su prestale boljeti. Sljedećeg su dana vodili u vrtić. Odlučila sam im dati kapsule svaki dan kako bih u potpunosti obnovio crijevnu mikroflora.

Nizak hemoglobin

Nina Fedorovna S., zemlja: Rusija, Volgograd dob: 67

Dugi niz godina postojao je konstantan nizak hemoglobin. Zbunjuju vrtoglavice, zimice, ozbiljan umor. Povremeno je stanje pogoršalo pojavljivanje još jedne vrste anemije - makrocitnih. Liječenje daje samo privremeni učinak. I sve se opet ponavljalo. Dodavanje problema s zglobovima i nesanica noći, počeo je nabubati koljena, bilo je ogromnih venskih mreža, teške boli.

U proljeće 2012. godine, na savjet svog kćeri, konzultanta tvrtke, Klasični kompleks, kao i Megu. plus Senor Neo, bez pauze za 4 mjeseca. U ovom slučaju, nema kemoterapijskih lijekova! Nakon dva tjedna, hemoglobin je porastao na normalu. Mjesec dana kasnije, druga anemija je također nestala. Do kraja trećeg mjeseca, edem na koljenima i vensku mrežu potpuno je nestao. Do danas, pokazatelji su normalni. Vrlo zadovoljan rezultatom! Zahvaljujući tvrtki i prekrasnom proizvodu!

Varikozne vene

Elena, zemlja: Rusija, Saint-Petersburg: 55 godina

U svibnju 2003. bio mi je ponuđen kirurški zahvat u vezi s varikoznim žilama. U desnoj je nozi bio trombus. Moje su se noge popele, noge su se osjećale kao da su pečene. U dogledno vrijeme moram raditi u operaciji, u krvožilnom odjelu (ja sam liječnik). Izgledi za operaciju su me prestrašili. Ali rekli su mi da nema alternative, samo operaciju!

Ali čuda se događaju. Kad su mi rekli o proizvodima Vision, samo mjesec dana kasnije odlučio sam početi koristiti BAD programAntioks, + Pax + Fort, Nutrimax +,

Detox +, Sveltform +, Hromvital +, Senor). U prvom mjesecu, gori u nogama, oteklina, težina, temperatura u desnoj nozi. Operacija je otkazana, na moju sreću!

Također, zaustavljene su teške žgaravice (gastritis s visokom kiselosti na klupi škole), vegetativno-vaskularna distonija. Već 10 godina koristim cijeli niz proizvoda, volim našu kozmetičku liniju, ne dijelim se narukvica ni dan ni noć. Danas se osjećam mladim i zdravim.

Dječje zdravlje

Od prve godine života, dječak je bio nadvladan stalnim prehladama, bronhitikom. Kao rezultat toga, u 3 godine, došlo je do dijagnoze - bronhijalne astme, kod 6 godina propisana je hormonska terapija. Mama je odlučila pronaći alternativu hormonima, a ona je postala dodatak prehrani tvrtke Vision. Prihvaća ih u sljedećem redoslijedu: 1 mjesec. - Pax +, Detox +, Antiox +; 2 mjeseca - Antiox, + Pax +, Junior +; 3 mjeseca - Pax +, Sveltform +, Junior +; 4-5 mjeseci. - Mega, Junior +.

Od prvog mjeseca smanjena je učestalost napadaja, nestala je displikacija, disanje je postalo svjetlo, san je bio mirno i pojavio se apetit. Nakon 2 mjeseca dječak zaboravio na svoje probleme i aktivno živi, ​​voli svoje roditelje s uspjehom u školi, uključujući i tjelesni odgoj. Danas je to zdravo, veselo dijete, a roditelji su sigurni u dobru budućnost svoga sina.

Rezultat je pružio Misyk A.

Bubrežni kamenci vam mogu pomoći

Nadezhda K., zemlja: Rusija, Korolev dob: 47

Prije šest godina u lijevom bubrezu pronašao sam kamen veličine 5 mm. Tijekom tih godina dvaput je rastao, a desni bubreg pojavio se kamen, veličine 4 mm. Od ožujka 2003. počeo sam prihvatiti biološki aktivne aditive Vision - Nutrimaks + stalno, a druga BAA izmjenjuje. Nakon 6 mjeseci, dobio sam kamen s lijevog bubrega, a zatim desnog bubrega. Ultrazvuk je pokazao da su bubrezi "čisti", ne samo kamenje, nego i pijesak. Hvala V.Sysojeva koji me upoznao s ovim proizvodom!

Liječnikovo izvješće liječnika Zelnkov:

Sve sklapanja kamenja programi su dizajnirani za 7-8 mjeseci, s prvim 4-5 mjeseci kamenja kao da se ništa nije dogodilo, ultrazvuka, oni često „rastu” u veličini, ili oteklina, prije nego što su razbiti u komade, i izaći kao pijeska, Prva 2 mjeseca - Antiox, Pax, Sveltform i Senor u uobičajenoj dozi.

To nije samo jedan dodatak koji pomaže, već prijem tijekom 6-8 mjeseci BADO kompleksa. Tijekom tog vremena metabolizam mijenja malo i funkcija oblikovanja kamena urina CHANGES. Kamenje je zgnječeno i pijesak odlazi. Prva 3 mjeseca uopće ne vrijedi za STRAIT kamenje, uzmite 4 boce po svom izboru. zatim 3 mjeseca Nutrimaks, Hromvital, Pax, Antiox, Detox 1 kom 3 puta dnevno.

Ženski problemi

Galina K., Država: Russia, Penza Dob: 42

Od 1995. godine, zabrinuta zbog mastopatije i upale prilijepila, koje se tretiraju 2-3 puta godišnje, uključujući hormone. Godine 2000. predložili su operaciju na mliječnoj žlijezdi. Zbijenost se povećava od graška do veličine oraha. Operacija, nisam, uzeti dodataka t.k.stala vizijom (Detox, antioksidans + pax + Sveltform + Hromvital i "Ženski kompleks" (Ljepota, Norte, Medisoya Artemida)). Za 6 mjeseci dobio sam pametan rezultat.

Zaboravio sam na upalu i mastopatiju. Živio sam i uživao u životu već 11 godina! Zahvalan sam ljudima koji su me pronašli i rekli o takvim učinkovitim proizvodima, a zahvalan sam što sam čuo i iskoristio tu priliku. Sada pomažem drugim ljudima. Zahvaljujući proizvodima Vision, 13 zdravih beba rođeno je neplodnim parovima. Ovo je sreća! Uostalom, ja sam opstetričar-ginekolog.

Štitnjača

Lyudmila B., zemlja: Rusija, Novy Urengoy dob: 42

Glavni problemi: glavobolje (u frontalnom dijelu) u jutarnjim satima, razbijanje ciklusa, lomljivi nokti. Ali moj glavni problem je dijagnoza koja je nastala u travnju 2003. godine: difuzni gušavost, lijeve ciste Glavni problemi: glavobolje (u frontalnom dijelu) ujutro, razbijanje ciklusa, lomljivi nokti. Od lipnja 2004. započeo je uzimati Vizija Dodaci: 1 - 2 mjeseca: Antiox, Detox +, Pax +; 3 - 4 mjeseca: Antiox +, Detox +, Pax +, Sveltform +, Chromvital +. Zatim cijeli gamut proizvoda.

Kao rezultat toga, bol u maksilarnim sinusima je smanjen, ciklus je normaliziran, a struktura noktiju poboljšana. Ali što je najvažnije: podaci ultrazvuka pokazali su da je volumen štitnjače smanjen za 57%! A cista lijevog režnja pretvorila se u retencijski folikul! I sve to zahvaljujući unosu dodataka prehrani. Sada Lyudmila i dalje uzima proizvod.

Štitnjača i druge probleme

C 25 godina muče divlje glavobolje na štitnjača bila 2 čvorova na lijevo i 2. s desne strane, su povećani limfni čvorovi (veličine oraha), muchilimastopatiya, kronični pijelonefritis. Nakon operacije na oku, došlo je do odstranjivanja mrežnice i zamaganja staklastog tijela - to jest, vidjela sam svijet kao kroz prljavo staklo.

Recenzije BAD Senior VISION

Padao je s visine od 11 metara, primio je množinu modrica, hemangiomas, frakturu palca, ulomke ulomaka brajiuma i zglobova lakta. Operacija je izvedena pod općom anestezijom, umetnuti vijci i žbice. Prije nego što je operacija počela konzumirati Antiox, Detox +, Pax +, Nutrimaks +, Layfpak Senor. Od anestezije lako se ostavlja, bez komplikacija.

Mlada žena nije mogla zatrudnjeti dugo zbog oboljelih bubrega. Počeo je uzimati prehrambene dodatke Vizija na pojedinačno sastavljenom programu za nekoliko mjeseci, uključujući Senhor, Artemis, Nortiya i Medicinu. Svetlana je postala trudna u prvom mjesecu! I za neko vrijeme Senor ju je uzeo. Rođena je zdrava beba, kojoj su mama i tata nevjerojatno sretni!

Glavni problemi: česte nosa krvarenja, anemija, smanjeni imunitet, slabost, znojenje. Prihvaćeni viši i juniorski +. U roku od 3 mjeseca od početka primanja proizvoda, nazalnih krvarenja su prestali, parametri krvnog hemoglobina počeo su se povećavati, u roku od godinu dana nisu bili bolni od katarhalnih bolesti. Sada je energična, zdrava djevojka!

Poremećeni su sljedeći problemi: gastritis, glavobolje, umor. Za mjesec uzimanja Detox +, Antiox, + Senora, Nutrimaksa +, Hromvital + problemi su riješeni. Zahvaljujući viziji i proizvodu!

Paradontoza, pokretljivost zuba od 3 stupnja. Nakon uzimanja tri mjeseca biološki aktivnih aditiva, linija Classic Hit (Senor, Nutrimaks +) i unutar dva mjeseca od Mediso zuba ojačana, nastalo je koštano tkivo, gingivitis i parodontitis nestao.

Prenio je ili nosio 4 udarca. Liječnici su rekli da u svakom trenutku može umrijeti. Nakon posljednjeg moždanog udara krajem kolovoza 2000, ležao je paraliziran. Kad je moj muž kupio Antiox + i Senor i počeo je dati u propisanom doziranju, mjesec dana kasnije Nina je obišla kuću. Sada je glavni naglasak na održavanju normalnog tlaka. Već 3 godine ne poziva liječnika, uzimajući sve komplekse. Niska pouka svima koji izrađuju i distribuiraju ovaj čudo proizvod!

Godine 2004. bilo je pritužbi na umor, česte prehlade, bol u želucu, u zglobovima. Took: April - Antiox + i Senhor; Svibanj - junior +; Lipanj - viši. Nakon toga, zdravstveno stanje znatno se poboljšalo, nije bilo ranijih pritužbi. Sasha se osjeća super, hvala na proizvodu!

Od djetinjstva sam oslabio imunološki sustav. Kao rezultat toga pojavilo se brojne bolesti koje se nisu izliječile na liječenje. Upotreba antibiotika dovela je do disbakterijusa, bolesti probavnog sustava. Od 1994. bio je na registru ambulante. Nedavno su se pojavili kronični umor, glavobolje, suha koža i poremećaji živčanog sustava. U lipnju 2003. veliki je nožni prst na lijevoj nozi razbolio, a dijagnoza je bila osteomijelitis. Liječenje s tradicionalnim metodama nije pomoglo, stanje se pogoršalo. Liječnici su ponudili operaciju, odbio sam. Početkom srpnja 2003. saznala sam o proizvodu tvrtke Vision. Nakon korištenja dodataka prehrani Classic Hit stanje poboljšana, prestala mučiti glavobolje, postojala je samopouzdanje, rad gastrointestinalnog trakta, normalizacija sna. Proizvod je dobiven kako slijedi:

1. i 2. mjeseca - Antiox, Detox +, Layfpak Senor, Pax +, Nutrimaks +;

3. i 4. mjeseca - Antiox +, Detox +, Lifpack Senhor, Pax +, Hromvital +;

5. mjesec - Antiox, Detox +, Lifpack Senior, Pax +;

6. mjesec - Lamin Vigion, Mystic.

Sada je država dobra, vesela, zahvaljujući Vizija za proizvode!

U proizvodu tvrtke Vizija se zaljubila u proces njegove uporabe. Kao rezultat uzimanja prehrambenih dodataka za hranu uspjeli smo izgubiti težinu i smanjiti količinu tona. Svatko čini komplimente, za koje sam jako sretan. Omiljeni proizvod - stariji. Nadam se da ću uvijek koristiti Vizija Dopuna.

Iscrpljujuća bronhijalna astma iz tri godine stalno je koristila inhalator, herpes 1-2 puta mjesečno, zatvor, prekomjernu težinu, lomljive nokte. Od rujna 2002, uzima 1 kapsule Senor dnevno. Kao rezultat toga, do kraja 2003. rad crijeva je normaliziran, nije bilo napadaja astme i zaustavio izlijevanje herpesa. Za to vrijeme nikad nisam imao hladnoću, izgubio sam 13 kg, moje nokte su postale jake i lijepe. Biološki aktivni dodaci Vizija - samo božji dar!

Problem: ureaplazmoza. Tijekom prvog mjeseca uzimam Detox + (4 kapsule dnevno), Antiox + (2 kapsule dnevno), BAD "Muški kompleks" (Artum, Ursul, Lamin Vision, Stalon). Drugi mjesec: Senhor, Detox +, Antiox i + Supplement "Male Complex" u preporučenoj dozi. Nakon toga, svjedočanstvo analize je "norma". Hvala proizvodu!

Glavni problemi: kronični gastritis, kronični sinusitis, neurodermatitis, česte krvarenje u nosu, anemija, glavobolje, česte prehlade, kronični umor. Prihvaćeni viši, Junior +. Nakon primanja BAA, poremećaji nosa, bolovi u želucu prestao, glavobolje, hemoglobin povećan na 140 g / l, stanje kože poboljšalo se.

Od tri godine - disbakterija koja je u 10 godina prošla u gastritisu. Došlo je do lošeg apetita, nervoznog uzbuđenja, kroničnog umora. Za 8 mjeseci je uzela Lifpack Junior +, sljedećih 2 mjeseca - Layfpak Senhor. Tijekom ove godine nisam se razbolio, uklonjena je dijagnoza gastritisa, Nastya jede svu hranu, njezin je apetit popravljen. Prije je djevojka bila veoma umorna od večeri, a sada se do kraja dana osjeća dobro.

Rezultat su dobili mama, Alla Yu.

Od dobi od 16 godina, izrazio je policistični jajnik, poremećaj ciklusa i bol sindrom. Medicinska dijagnoza je "neplodnost". Uzeo: Detox +, Antiox +, Beauty, Coopers, Junior +, Senhor. Šest mjeseci nakon uzimanja proizvoda, postala je trudna. Trudnoća se nastavila normalno, bez toksikoze, s visokom razinom hemoglobina. 4. srpnja 2003. rođena je kći Xenia, 9 - 10 bodova na Apgarovoj ljestvici.

Alenu je dijagnosticirana "infektivna mononukleoza umjerene težine". Moja unuka nije dobila povišenu temperaturu, bilo je curi nosa, složeno nosno disanje, bolno je progutati, prošireni su limfni čvorovi. Osim toga, povećana je jetra (+4 cm), slezena (+3 cm).

Dijagnoza je bila: meningitis. Zajedno s tradicionalnim tretmanom, uzeo je Antiox +, Pax +, Señor se brzo oporavio, ali kao komplikaciju bolesti bilo je mucanje. Nakon uzimanja antioksidansa + ovaj problem se više ne smeta, sada Levan osjeća apsolutno zdravo i hvala za takav prekrasan proizvod!

Moja majka dugo vremena pati od koronarne srčane bolesti, ateroskleroze, tromboflebita, disbioze. Njezino dobro stanje znatno se poboljšalo nakon primanja proizvoda Classic Hit prema shemi: 1. mjesec - Pax + i Antiox, + 2. mjesec - Senor, 3. mjesec - Pax + i Antiox. Mama više ne smeta bol u srcu i nogama. Sada se može samostalno kretati za velike udaljenosti. Otišli su glavobolje, veselo, radna sposobnost, memorija je poboljšana!

Želim podijeliti informacije o rezultatima uzimanja vitaminskih dodataka. Moj 19-godišnji sin se žalio zbog lošeg zdravlja i bolova u trbuhu. U ljeto 1999. operiran je za upalu slijepog crijeva. Nakon operacije, kako bih ubrzao oporavak, počeo sam mu dati Antioks + i Detox +. Postoperativno razdoblje prošlo je bez komplikacija.

Tijekom rata imao je ozbiljan oblik dizenterije. Cijeli sam se život pokušao nositi s problemima gastrointestinalnog trakta. Wellness programi sanatorija poboljšali su dobrobit, ali ne dugo. I 1998. godine, tijekom drugog pogoršanja, skužio sam Senior i dobio izvrsne rezultate! Tijekom sljedeće dvije godine nisam posjetio niti jednog liječnika, nije se razbolio od gripu tijekom epidemije. U svibnju 2000. godine pila je sutradan kompleks obnove (Mega, Ectivi, Coopers, Bisk), u lipnju - Hromvital + i Junior +. Stanje zdravlja je dobro, sve probleme životnog života prenosim mirno.

Pri rođenju je pretrpio traumu u vratne kralješnice. Registriran je s neurologom s dijagnozom: epilepsijom. Luminalno liječenje propisano je. Dijete je bilo spriječeno, sporo, zaostajalo u fizičkom i mentalnom razvoju od vršnjaka. Prihvaćeno Junior +, Antiox, + Pax + i jednom godišnje - Senor. Do danas je Vladislav - jedan od najboljih učenika u školi, uhvaćen s vršnjacima u rastu (170 cm), sportskim, napisao fantastične priče.

Glavni problemi: lijevi strani adnexitis, bolovi u trbuhu i donjem dijelu leđa, kao i glavobolje, depresija, umor, poremećaji spavanja. Tijekom prvog mjeseca uzeo sam Nutrimaks +, Detox +, Antiox, + zatim Detox +, Artemis i Senor. Kao rezultat toga, riješen je problem s adnexitisom, bolovi u abdomenu nestajali, radni kapacitet je obnovljen.

Najzanimljiviji rezultati i recenzije o dodatcima Va'in, osobito na CardioDrive i Bio-Inu

- Moj jako dobar prijatelj za više od 20 godina od srčanog zastoja prolazno, sistola se zove, nisam liječnik, ne mogu sa sigurnošću reći, ali uzimajući u jednoj kapsuli KardioDrayva (CardioDrive) nakon 2 tjedna već, ti trenuci su potpuno prestali. Više od 20 godina tih mučenja i za 2 tjedna nisu. Oni više nisu duži od 2 mjeseca!

- Imam vrlo dobar rezultat na Cardio Driveu, normalizirala sam pritisak. Osim toga, više nisam smetao ozljedama i zglobovima, sudjelovao sam u sportu, imam dugu traumu, a sad me prestala brinuti, a ja normalno živim.

- Danas koristim proizvod za prevenciju, a prije tjedan dana navršila sam 55 godina!

- Kad sam imao 6 godina imao sam akutni otitis, koji je završio perforacijom membrane. U konačnici, jedno uho nisam sasvim čula. Trećeg tjedna primanja Classic linije, sasvim slučajno otkrio sam da mogu razgovarati telefonom i razlikovati ljudski govor. Vrlo sam sretna zbog ovoga! Hvala. Vigen.

- Anna. Liječnik, 30 godina iskustva u poliklinicima u Voronezhu. 58 godina. Nedavni posjet bazenu kroz KardioDrayvu i Bio-inu sa mnom nije htio uzeti novac s obje umirovljenika, rekao je da plati, ti si naš zaposlenik u mirovinu si daleko, bio sam dao u dobi od 10 (!) Godina mlađi. Zahvaljujući CardioDrive i Bio-Inu, ne postoje tablete u mojoj kući. Nekada nije bilo tako. Smatrala sam se zdravima, ali uvijek su bili antibiotici, uvijek su bili antispazmodi, puna vrećica lijekova, kad sam otišao negdje. I danas puno putujem, radim puno stvari, plivam posebno s užitkom. Ujutro ustaneš, znaš, želiš živjeti! S Cardio Drive i Bio-In, život je tek početak. Hvala vam!

- Dobar dan! Ovdje mi 70 godina, u meni aritmija, ekstra stole, 3 dana nakon recepcije CardioDraiva osjećao sam se puno bolje, a sada koristim i kreme. Moja kći me nije prepoznala!

- Ja sam liječnik s 40 godina iskustva. U mužu ciroza jetre, ali prilično ću reći ili reći - on mi je i liječnik - protiv vrlo velike koristi piva. On je radiolog, štetna proizvodnja. Kao rezultat toga, bio sam ovdje prije dvije godine na događaju, poziv - hitno dođite, umirem. Dolazim, ima vene jednjaka proširene protiv ciroze jetre, i krvarenje, izgubi oko 3 litre krvi pred očima. Bolnica je potvrdila potrebu za transplantacijom jetre. Kao rezultat toga, otpušteni smo kući s 75 hemoglobina čekajući transplantaciju. Dao sam mu sve naše proizvode za 10 kapsula barem tri puta dnevno kako bi dobili, plus dječje 10 komada na sve to. I počeo se ljutiti - što toliko!? Lijekovi, rekao je - neću piti! Analiza krvi koja se svakoga tjedna provodi u poliklinici - rezultati su svaki puta sve bolji i bolji! Danas smo u redu, ne trebamo transplantaciju! Imam 70 godina, pijem proizvod, imam peptički ulkus, bio sam kandidat za djelomično uklanjanje dvanaesnika, imao sam najsnažnije suženje... Nakon četiri mjeseca prehrane, prestao sam biti bolesni! U potpunosti sam oporavio sve! Ovo imam sve u medicinskim zapisima. Hvala proizvodu!

- Želio sam da se provjeri kako je proizvod utječe na pluća, zbog čega su pluća, jer 25 godina iskustva astme, općenito, iu teškim slučaju, ali prije 3 godine učinio spirogram - rezultat - izdahnite 70-godišnjeg muškarca! Zato sam pokušao prve dvije kapsule CardioDrivea. Bilo je nešto nevjerojatno! Takav val kisika, taj osjećaj energije nisam doživio dugo vremena! Strašan! Doista mi se svidjelo! Hvala vam!

- A. Kazarin, 51 godina. Počeo sam se upoznati sa proizvodom kada sam imao 33 godine, i smatrao sam se sasvim zdravo, jer je svaki dan 3-4 sata igranja sportova, postao prvak Rusije, sve je u redu. No, kad svaka dva mjeseca si tako lopov u leđa, da su vaše ruke srušena tamo 3 ili 4. katu, ne možete sebe ići, vi ste na 33 počnete se pitati što će se dogoditi sljedeći, kako se nešto tako dobro osjećaš? ! I smatrala sam se zdravo! Upoznat sa proizvodom - Detox, Antiox, Pax. Ova tri proizvoda riješili su problem u mjesec dana. Nakon toga, već 18 godina nisam baš oštećen, osjećam se sjajno, koristim sve proizvode, barem 5-6 kompleksa naših prehrambenih dodataka i kozmetike sada! I nosim dva (!) Narukvice.

- Žena. 70 godina. Ivanovo - Želim ti reći rezultat novog proizvoda, CardioDrive. U kolovozu je bilo vrlo loše s srcem, tahikardijom. Apelirao je na kardiolog, poslao je na dijagnozu. Nisam odmah otišla na dijagnozu, sjetila sam se da imam CardioDrive, počela sam ga uzimati. Za nekoliko dana, možda dva tjedna kasnije, otišao sam na dijagnostiku. Liječnik me pita, ali jesi li stvarno 70 godina? Imate vrlo dobre rezultate. Bio sam sretan. I pored toga, oculist je provjerio vid, vidio mi se. Umjesto 3, 2-2,25 dioptri.

- Žena. 42 godina, Moskva. - U programu Bio-In posebno, uzeo sam mali program Oralcie 14 dana i želim reći da sam imao 10 dana problema, koji je trajao 23 godine - miris iz usta. Ovo je problem za mnoge. U institutu nikad nisam vidio bez žvakaće gume, još uvijek su 90-ih godina. I moje iznenađenje je bilo da je nakon 10 dana taj problem već otišao, pa sam smireno dovršio proizvod posljednjih 4 dana, i to je bio prilično uporan rezultat. I tako se veselim narudžbi novog programa putem GOS-a jer radi vrlo brzo i učinkovito. Mnogo hvala razvojnim programerima.

Durneva Irina - Želim podijeliti vrlo važan rezultat za mene. Prije godinu dana moj muž je imao stanje prije infarkta, radi u zrakoplovstvu, to znači - nema slobodnih dana, to su beskonačni letovi, to je privatna tvrtka. Nije osjetio pritisak, koji je bio preko 170 godina. I kad je rekao da nešto muče prsa, bio sam šokiran. Shvatio sam da su to prvi simptomi srčanog udara. Kada smo napravili kardiogram, moje su strahove potvrđene. Tada je Bio-In došao. I moj muž je morao ići na poslovno putovanje u Dagestan. I počeo je uzimati ovaj Bio-In. dolazeći za 26 dana, odmah smo napravili kardiogram, ja, naravno, stalno smo bili u kontaktu s njim. Kada mi je ponovno Kardiogram, doktore, kad sam gledao slike, kažem - ako ne znam, nikad ne bih vjerovao ovdje da predinfarktnoe snimku, ali evo srce mlade zdrave osobe. Prošlo je godinu dana. A sada ćemo prihvatiti KardioDrayv, i želim reći da to nije nešto što se simptomi imaju potpuno zdravo srce, što potvrđuje klinički, njegova biološka dob je 52 godina, a 26, danas sam (!) - Sretan! Jer takav proizvod stvarno može spasiti živote ljudi u takvim situacijama! Puno vam zahvaljujemo tvrtki!

- Alla Z. Vyazma - Popio sam Bio-In, 120 dana nakon moždanog udara 2009. godine, koristim proizvode tvrtke. Bio-In je dao opće dobro stanje, sa svojim srcem dobro, na CardioDriveu je bila aritmija. Još jedan glavni rezultat, zahvaljujući tvrtki i proizvodu, imao sam dva unuka! Suraka je prethodno bila tretirana prije nego što je ciklus zaustavljen, a tek nakon što je Tamara Vasilievna Pshennikova pomoć mojem unuku Demyanu sada 2,5 godina!

- S. Irina, 59, Kaluga - Želim se dotaknuti ove teme, postoje žene koje nakon 55 godina shvate da je to sve, život žene je gotov. Već smo služili vlastitom i uopće nema radosti. Znaš, nakon Bio-Ina, osjećala sam se mnogo mlađe! Kad se naš suprug i ja preselili iz Vladivostoka u Kalugu, imamo godinu i pol, znaš, ništa se nije dogodilo. I onda nije samo svake noći... Fantastično! Shvatio sam da je život lijep, shvatio sam koliko je aktivna dugovječnost! To nije samo sport, nije samo zdrav mozak! Ovo je cijeli niz života! (Komentar Tatyane Pshennikove - Ovo je važan dio našeg života, apsolutno fer!)

- Valentina Doroshenko - Kažu sve, o svim organima, ali najvažnije ne govore o mozgu. Proučavam mozak 4 godine, studirao sam na institutu, vrlo je zanimljiv. Znaš, sada je cijeli svijet obratio pozornost, znanstvenici sa svjetskim imenom proučavaju mozak. Zašto je Alzheimerova bolest sada uspješna? U Bjelorusiji liječnici znaju da svaka druga osoba umre od Alzheimerove dobi, ali ne obavještavaju o tome. Iako je ovo otajstvo. Znaš, u Cardio Driveu i Bio-Inu - to je sve mozak! Cardio Drive ima sve što vam treba za mozak. Ja neprestano jedem Cardio Drive i Bio-In! Želim da budete pametni i aktivni! Ne govorim dob, jer ne vjeruju u mene. Klizanje je jednostavno nevjerojatno! (T.V. Pshennikova - Recite svojoj dobi za nove ljude!) Ja sam samo 76!

- Basirova Veronica, Nizhny Novgorod - Bio-In, čekala sam, vjerojatno 30 godina, i došla sam u medicinu kako bih naučila kako upravljati genetikom, ako je u majčinoj liniji vrlo velika. Ja sam 4. piti Bio-In, to jest, ja sam sve "upakiran" i "pakiran"! Volumeni su nestali pred našim očima! Ono što je najvažnije, limfe su odgođene! Sustavi razmjene se ponekad poboljšavaju! Moj vid je traumatičan, jer sam profesionalno sudjelovao u sportu, bilo je ozljeda. Sada noćna vizija, noću sjedim za upravljačem, a djeca govore, - mama nas, što ste ranije varali, što u mraku loše vidiš? Sada stanje zdravlja je mnogo bolje. Više od 100 Bio-In-a bio sam pijan od strane ljudi u timu, 118-119 čekamo drugi dan! 7. blizanci! Postoji skupina s genetski određenim bolestima, kao što je dolje. Bio-u ima utjecaj na dramatične promjene genetskog koda djeteta, to jest, uzeli smo 10 mjeseci, kada se dijete ne drži glavu, a sada 1 godinu i 4 mjeseca, vidimo dijete je pametan - moj djed kaže, dati jabuka, dijete skriva jabuku iza leđa i kaže - ne! To znači da će s logikom razmišljati potpuno drugačije. Zato Bio-In za mene je vrlo težak! Prema CardioDrive rezultatima je strašan, ima puno računovođa, gledam kako puls prolazi, jer uskoro godišnje izvješće, na CardioDriveu je 2-3 tjedna, a puls od 120 do 80! Volim proizvode Vizija! Hvala svima!

- Žena - Vidite, kakav je lice (T.V.Pshennikova prikazuje fotografiju na telefonu), to je prednisolon, to je samo zastrašujuće stvari, 4 tablete prednizolona dnevno. I naš proizvod, Classics, a na bilo koji drugi nisu imali takav učinak, jer je čišćenje, proizvod je uklonjen, akutni, uporni grebanje, upala, angioedem, urtikarija, ovaj tretman u bolnicama, stavi 3-4 puta, metak ne prestala raditi! Samo na Bio-In, 35. dan, kao da su me odveli i izvadili iz utičnice moje bolesti, i više bez jela bilo koje hrane, nisam vratio alergiju!

Kupi BADY Vision u Novosibirsk +7 923 240 2575

Za primanje Premium Premium kartice i korištenje produkcije VISION uz popust od 20% -30% -40%

Proizvodi za viziju - savjetovanje, narudžba i isporuka 8 (495) 772-33-25; 8 (910) 40-777-37

koš

Snaga u jetri

Jetra je jedinstveni organ, istovremeno izvodi nekoliko radnji: pročišćava tijelo, proizvodi tvari potrebne za organizam, proizvodi glukozu, a time i energiju za osobu. Ali najzanimljivije je da ako izgubite čak više od 50% tkiva, jetra je sposobna samoizlječiti! To se naziva regeneracija jetre.

Radni dan je jetre.

Zapravo, gore opisani slučaj nije ograničen na, jetra ima više od 500 važnih slučajeva.

Radnik uništava toksine i razgrađuje ih u bezopasne spojeve koji se nalaze iz tijela. Za samo jednu minutu, filtrira 1,5 litara krvi i 1080 litara dnevno. Jetra pohranjuje nam vitamine, mikroelemente i šećer, zadržavajući njihovu konstantnu razinu u krvi. Unutar dana, jetra proizvodi do 1.5 litre žuči. I na organ je odgovoran zadatak za sintezu proteina odgovornih za zgrušavanje krvi.

Korisni proizvodi za jetru.

Da bi se održala zdrava pećnica dugo, poželjno je jesti ne masne hrane biljnog podrijetla. Povrće i voće sadrže neophodne vitamine i mikroelemente za održavanje jetre u ispravnom stanju. Najugodnije povrće su kupus, mrkva, repa, bundeva, krastavci, rajčica, tikvice, peršin i kopar također su vrlo korisni. I od slatkog sušenog voća šljive i grožđice, a ne zaboravite opustiti svoju pećnicu s bananama. Razmatrane su žitarice, zobene pahuljice i heljda.

Treba napomenuti da je važan element SELENA, koji sprečava uništavanje i nekroza jetrenih stanica, nalazi se u morskim plodovima, češnjaka i špulama brokule žitarica.

Ljubitelj jela od mesa, bolje je davati prednost maslinovom teskom ili teletinu. Kuhajte svu potrebnu hranu na najsavršeniji način - za par, kuhajte ili pirjite. Bijesna jetra može se posuti svježe stisnutim sokom od mrkve s čajnom žličicom kiselog vrhnja ili biljnog ulja, kao i izvarak pasa ruže ili kamilice.

Štetno na jetru

Jetra je najteže podnijeti alkohol, pušenje i masnu hranu. Toksini, šljake i kemijski konzervansi pravi su blitzkrieg u borbi za ljudsko zdravlje. Omiljeni mnogima kombinacija pikantno-masno-slanog, također, neće vam se svidjeti. Uostalom, jetra percipira goruće jelo kao svoj osobni neprijatelj i proizvodi dvostruki dio žuči, kako bi zaštitio tijelo od opasnih tvari. Žuči se stagniraju u kanalu, au vrlo kratkom vremenu tamo se mogu pojaviti kamenje.

Treba imati na umu da, usprkos jedinstvenoj kvaliteti jetre, samoiscjeljivanju, stopa stanične regeneracije mnogo je sporija od stope njihovog uništenja. Moderno odbijanje loših navika i zdrav stil života će vas zaštititi od akutnog zatajenja jetre ili ciroze. Ali ako se problemi mogu početi tek tada, uporaba preventivnih lijekova će zaštititi i pomoći u vraćanju organa.

Prevencija i liječenje jetre

Naša jetra ne boluje u većini patologija, ali pati u tišini. Ali ako su funkcije jetre povrijeđene, ne može neutralizirati toksine, a oni ulaze u krv, šire se po tijelu, trovanja i uništavanje.

Coopers Neo (prirodni vitamin BAD) će zadržati zdravu jetru, vratiti svoju funkciju. Dodaci prehrani daju jetru i svu podršku treće strane: nježno čisti, vraća i štiti stanice, čime se pokreće funkcija samo-čišćenja tijela. Potiče proizvodnju i odljeva žuči, smanjuje njegovu viskoznost, sprečava stvaranje kamenja, jača membrane jetrenih stanica i sprječava njihovo oštećenje. To poboljšava probavu, čime se smanjuje opterećenje na jetri.

nekretnine Coopers Neo

  • Vraća funkciju jetre.
  • Potiče zaštitu, pročišćavanje i oporavak jetrenih stanica.
  • Potiče značajno povećanje aktivnosti detoksikacija i antioksidacijskih sustava jetre.
  • Smanjuje rizik od bolesti jetre i žučnih kanala.
  • Potiče proizvodnju i odljeva žuči, smanjuje njegovu viskoznost i sprječava stvaranje kamenja.
  • Pomaže u normalizaciji probavnog sustava.

Di Guard nano (Diagardanno prirodni vitamin BAD) vraća stanice jetre, povećavajući svoje funkcije detoksikacija. Ona štiti i čisti tijelo soli teških metala, proizvodi propadanja, otrovi, pesticidi i alergeni. Smanjuje utjecaj negativnih čimbenika okoline, uključujući povećano zračenje koje nas okružuje posvuda (mobilni telefoni, kućanski aparati). Vezuje i prikazuje alergene. Aktivno utječe na antioksidacijske procese, kao i na procese detoksifikacije, ne dopuštajući štetnim tvarima da ostanu u tijelu. Uklanja različite opijenosti, pomaže pri trovanju. Štiti od upalnih bolesti i alergija.

Svojstva Di Ai Gard Nano

  • Štiti od upalnih bolesti i alergija.
  • Potiče imunološki sustav.
  • Ima snažan antioksidativni učinak.
  • Potiče uklanjanje toksina i teških metala iz tijela.
  • Pomaže u zaštiti od utjecaja kućanskog zračenja.
  • Vezuje i prikazuje alergene.
  • Pogodno utječe na probavni sustav.
  • Vraća stanice jetre, povećavajući svoje funkcije detoksikacija.
  • Uklanja različite opijenosti, pomaže pri trovanju.
  • Pomaže u uklanjanju sindroma mamurluka.

SAŽETAK

Jetra je najveća žlijezda našeg tijela, koja je u području pravog hipohondrija. U prosjeku je težina oko 1,5 kilograma (2,5% tjelesne težine odrasle osobe). Jetra ima nekoliko osjetljivih živaca, tako da se tijelo toliko bori sa svojim problemom i ne osjećamo bol kad tijelo mora biti teško.

povijest jetre

U staroj Grčkoj, najvažniji organ bio je jetra, a ne srce ili mozak. Mit o Prometeju odražava imovinu jetre za regeneraciju. U Africi i Aziji mislili su da ako jedete neprijateljsku jetru, dobit ćete hrabrost - tijelo se smatra skladištem energije i snage. Učenje ayurvede označava jetru kao središte pite (žuči). Pete, nosi u sebi "vatrene" osjećaje, pozitivne i negativne. Prema drevnim učenjima možete umiriti jetru i umiriti bijesne emocije začina, začina i bilja.

Recenzije proizvoda Vizija (vizija)

Ako oni koji uzmu bada vizija, recenzije govorimo o stabilnom poboljšanju zdravlja i imuniteta, kako onda reagiraju na recepciju proizvoda kozmetičke serije? Procjene su najviši: od jasno utvrđenog učinka pomlađivanja kože i jačanja kose i noktiju do općih učinaka na zdravlje tijela, bez obzira na vašu dob!

Povratne informacije kupaca za nas jednako su važne kao i komentari stručnjaka iz naše regije. Pokušavamo biti pozorni na sve komentare i želje naših kupaca i brzo reagirati na kritike.

Ako bi viziju bada preporučila najmanju, onda sumnja u njihovu korisnost ne isplati, sigurni stanovnici St. Petersburg, domaćin Vizija loše: recenzije od njih uvijek postoje najviše pozitivne.

Recenzije stručnjaka, liječnika o Vizija

Proizvodi za viziju uživaju zasluženo povjerenje milijuna ljudi diljem svijeta, a ne samo opravdavaju, ali nadmašuju njihova očekivanja.

Tvrtka slijedi najviše standarde i nudi najkvalitetnije proizvode.

Razvoj najnovijih proizvoda Vizija provodi istraživački laboratorij DEM4.

Proizvodi se proizvode u uvjetima europske farmaceutske proizvodnje. Koristi se sirovine najkvalitetnije, što vam omogućuje postizanje maksimalnog učinka za tijelo.

Na konferenciji liječnika u Vladimiru, medicina je prepoznala da je "bolest lakše izliječiti nego liječiti i da su prehrambeni dodaci nužni", jer glavni uzrok kroničnih bolesti je nedostatak vitamina.

Liječnici vjeruju da uz pomoć dodataka prehrani (BAA) mogu spriječiti zloćudne tumore, minimizirajući slagging tijela.

Liječnici kažu da su prehrambene dodatke najučinkovitiji u pulmologiji i kardiologiji, a posebno je važno za medicinu djece, s obzirom na vrlo veliki postotak bolesti u djetinjstvu.

Liječnici će napisati samo one prehrambene dodatke koji su upisani u registar lijekova, ispunjavaju sve medicinske uvjete i ti zahtjevi odgovaraju BASE of Vision Company.

Liječnici su prepoznali važnost dodataka prehrani Vizija.

Viktor Tutelian, ravnatelj Instituta za prehranu Ruske akademije medicinskih znanosti, akademik:

Vizija je jedina tvrtka koja surađuje s Svjetskom zdravstvenom organizacijom, sudjelujući u proučavanju kvalitete života stanovništva različitih regija. Želim napomenuti da je ova organizacija vrlo striktna i selektivna u izboru partnera.

Vizija nudi najsuvremenije metode, najmodernije tehnologije, uključujući široke obrazovne programe, kako bi se poboljšala kvaliteta ljudskog života.

Što se tiče sigurnosti, Vizija proizvodi zaslužuju najveću zahvalnost.


Vladimir Dadali, voditelj Odsjeka za biokemiju Državne medicinske akademije u St. Petersburgu. II Mechnikova, doktor kemijskih znanosti Akademije:

Vizija je vrlo odgovorna za kvalitetu proizvoda i za objašnjenje rada. Ne primamo mnogo tvari koje naše tijelo treba. To su ne samo vitamini i minerali, već i hranjive tvari koje su naši preci stoljećima koristili i na koje smo se naše tijelo prilagodili. Nedostatak djece rođen je iz deficita proizvoda, a ta djeca imaju još slabije potomstvo. Vizija pomaže da se to odupre.

Michael Power, profesor na Sveučilištu u Edinburghu (Škotska), stručnjak Svjetske zdravstvene organizacije:

Biološki aktivni aditivi za hranu Vision International People Group vrlo su korisni, bez obzira na to jesu li prehrani zdravi ili se mogu nazvati nezdravima.

Leo Bokeria, vodeći srčani kirurg Rusije, akademik Ruske akademije znanosti i Ruska akademija medicinskih znanosti:

Zdravlje nacije je nešto što je posebno važno za zemlju, kako bi se moglo učinkovito razvijati. Tvrtka Vizija u tom smislu uživa veliku autoritet, jer se bavi zdravljem stanovništva naše zemlje. I očigledno je da zajedno možemo mnogo učiniti.

Sukhanov BP - Doktor medicine medicinskih znanosti, profesor Odjela za prehrambenu higijenu i toksikologiju prvog Moskovskog državnog medicinskog instituta nazvan po II Sechenovu ruskog Ministarstva zdravstva. Autor više od 300 znanstvenih djela, 28 monografija, udžbenika i priručnika, referentne knjige, priručnici za liječnike.

Mišljenje profesora Sukhanova o tvrtki Vision

Dopuna Vizija (vizija, vizija) nije sklonost, nego vitalna potreba.

Kupi BADs, vitamini Vision u našoj online trgovini welvisit.ru možete u bilo kojem gradu Rusije, Ukrajine, kao i Europi. Narudžba se provodi putem službene internetske trgovine tvrtke Vision.

Recenzije potrošačima o proizvodima Vision

Proizvodi za viziju - savjetovanje, narudžba i isporuka 8 (495) 772-33-25; 8 (910) 40-777-37

koš

Snaga u jetri

Jetra je jedinstveni organ, istovremeno izvodi nekoliko radnji: pročišćava tijelo, proizvodi tvari potrebne za organizam, proizvodi glukozu, a time i energiju za osobu. Ali najzanimljivije je da ako izgubite čak više od 50% tkiva, jetra je sposobna samoizlječiti! To se naziva regeneracija jetre.

Radni dan je jetre.

Zapravo, gore opisani slučaj nije ograničen na, jetra ima više od 500 važnih slučajeva.

Radnik uništava toksine i razgrađuje ih u bezopasne spojeve koji se nalaze iz tijela. Za samo jednu minutu, filtrira 1,5 litara krvi i 1080 litara dnevno. Jetra pohranjuje nam vitamine, mikroelemente i šećer, zadržavajući njihovu konstantnu razinu u krvi. Unutar dana, jetra proizvodi do 1.5 litre žuči. I na organ je odgovoran zadatak za sintezu proteina odgovornih za zgrušavanje krvi.

Korisni proizvodi za jetru.

Da bi se održala zdrava pećnica dugo, poželjno je jesti ne masne hrane biljnog podrijetla. Povrće i voće sadrže neophodne vitamine i mikroelemente za održavanje jetre u ispravnom stanju. Najugodnije povrće su kupus, mrkva, repa, bundeva, krastavci, rajčica, tikvice, peršin i kopar također su vrlo korisni. I od slatkog sušenog voća šljive i grožđice, a ne zaboravite opustiti svoju pećnicu s bananama. Razmatrane su žitarice, zobene pahuljice i heljda.

Treba napomenuti da je važan element SELENA, koji sprečava uništavanje i nekroza jetrenih stanica, nalazi se u morskim plodovima, češnjaka i špulama brokule žitarica.

Ljubitelj jela od mesa, bolje je davati prednost maslinovom teskom ili teletinu. Kuhajte svu potrebnu hranu na najsavršeniji način - za par, kuhajte ili pirjite. Bijesna jetra može se posuti svježe stisnutim sokom od mrkve s čajnom žličicom kiselog vrhnja ili biljnog ulja, kao i izvarak pasa ruže ili kamilice.

Štetno na jetru

Jetra je najteže podnijeti alkohol, pušenje i masnu hranu. Toksini, šljake i kemijski konzervansi pravi su blitzkrieg u borbi za ljudsko zdravlje. Omiljeni mnogima kombinacija pikantno-masno-slanog, također, neće vam se svidjeti. Uostalom, jetra percipira goruće jelo kao svoj osobni neprijatelj i proizvodi dvostruki dio žuči, kako bi zaštitio tijelo od opasnih tvari. Žuči se stagniraju u kanalu, au vrlo kratkom vremenu tamo se mogu pojaviti kamenje.

Treba imati na umu da, usprkos jedinstvenoj kvaliteti jetre, samoiscjeljivanju, stopa stanične regeneracije mnogo je sporija od stope njihovog uništenja. Moderno odbijanje loših navika i zdrav stil života će vas zaštititi od akutnog zatajenja jetre ili ciroze. Ali ako se problemi mogu početi tek tada, uporaba preventivnih lijekova će zaštititi i pomoći u vraćanju organa.

Prevencija i liječenje jetre

Naša jetra ne boluje u većini patologija, ali pati u tišini. Ali ako su funkcije jetre povrijeđene, ne može neutralizirati toksine, a oni ulaze u krv, šire se po tijelu, trovanja i uništavanje.

Coopers Neo (prirodni vitamin BAD) će zadržati zdravu jetru, vratiti svoju funkciju. Dodaci prehrani daju jetru i svu podršku treće strane: nježno čisti, vraća i štiti stanice, čime se pokreće funkcija samo-čišćenja tijela. Potiče proizvodnju i odljeva žuči, smanjuje njegovu viskoznost, sprečava stvaranje kamenja, jača membrane jetrenih stanica i sprječava njihovo oštećenje. To poboljšava probavu, čime se smanjuje opterećenje na jetri.

nekretnine Coopers Neo

  • Vraća funkciju jetre.
  • Potiče zaštitu, pročišćavanje i oporavak jetrenih stanica.
  • Potiče značajno povećanje aktivnosti detoksikacija i antioksidacijskih sustava jetre.
  • Smanjuje rizik od bolesti jetre i žučnih kanala.
  • Potiče proizvodnju i odljeva žuči, smanjuje njegovu viskoznost i sprječava stvaranje kamenja.
  • Pomaže u normalizaciji probavnog sustava.

Di Guard nano (Diagardanno prirodni vitamin BAD) vraća stanice jetre, povećavajući svoje funkcije detoksikacija. Ona štiti i čisti tijelo soli teških metala, proizvodi propadanja, otrovi, pesticidi i alergeni. Smanjuje utjecaj negativnih čimbenika okoline, uključujući povećano zračenje koje nas okružuje posvuda (mobilni telefoni, kućanski aparati). Vezuje i prikazuje alergene. Aktivno utječe na antioksidacijske procese, kao i na procese detoksifikacije, ne dopuštajući štetnim tvarima da ostanu u tijelu. Uklanja različite opijenosti, pomaže pri trovanju. Štiti od upalnih bolesti i alergija.

Svojstva Di Ai Gard Nano

  • Štiti od upalnih bolesti i alergija.
  • Potiče imunološki sustav.
  • Ima snažan antioksidativni učinak.
  • Potiče uklanjanje toksina i teških metala iz tijela.
  • Pomaže u zaštiti od utjecaja kućanskog zračenja.
  • Vezuje i prikazuje alergene.
  • Pogodno utječe na probavni sustav.
  • Vraća stanice jetre, povećavajući svoje funkcije detoksikacija.
  • Uklanja različite opijenosti, pomaže pri trovanju.
  • Pomaže u uklanjanju sindroma mamurluka.

SAŽETAK

Jetra je najveća žlijezda našeg tijela, koja je u području pravog hipohondrija. U prosjeku je težina oko 1,5 kilograma (2,5% tjelesne težine odrasle osobe). Jetra ima nekoliko osjetljivih živaca, tako da se tijelo toliko bori sa svojim problemom i ne osjećamo bol kad tijelo mora biti teško.

povijest jetre

U staroj Grčkoj, najvažniji organ bio je jetra, a ne srce ili mozak. Mit o Prometeju odražava imovinu jetre za regeneraciju. U Africi i Aziji mislili su da ako jedete neprijateljsku jetru, dobit ćete hrabrost - tijelo se smatra skladištem energije i snage. Učenje ayurvede označava jetru kao središte pite (žuči). Pete, nosi u sebi "vatrene" osjećaje, pozitivne i negativne. Prema drevnim učenjima možete umiriti jetru i umiriti bijesne emocije začina, začina i bilja.

Koje su recenzije o tvrtki i njenim proizvodima?

Kako funkcionira zaštitna mjera zaštite?

Na forumima Ykt.Ru komunicira puno različitih ljudi. Kao što statistika pokazuje, većina kršenja zakonskih zahtjeva, osobito u obliku iskrenih uvreda i incidenata poticanja etničke mržnje, događa se anonimno. U tom smislu, teme, moderatori i veterani na forumu dodjeljuju se status zaštitne oznake označene simbolom R. To znači da u toj nit ne može ostaviti komentare anonimnim ili novim registriranim korisnicima. Najmanji broj ocjena za sudjelovanje ovih tema trenutačno je postavljen na 40. Da biste to primjerice dobili, stvorite jedan koji se raspravlja na vrhu ili ostavite 40 komentara. Sljedećeg dana korisnik će već imati potrebnu ocjenu za R-teme. Kao što iskustvo pokazuje, registrirani korisnici prate njihovu povijest, a ne tako nepromišljeno vrišteći uvrede, kao što se često događa u anonimima. Administracijski forum za forum nije se smanjio.

Web stranica vera.boosterhit.com - isporučuje proizvode BVyVision (vizija, vizija, vizija, vizija, vizija) - prehrambene dodatke (bioadditivi) u svim gradovima Rusije, Ukrajine, Kazahstana

Aleksandrija, Aleksandrovka, Alušta, Alchevsk, Artemovsk, Romney, bijela crkva, Berdichev, Berdjansk, Beršad, Brovari, Brody, Burštin, Vasilkov, Vinnitsa Vladimir-Volyn, Volochisk, Gadyach, bina, Glukhov, Gorlovka, Gusyatin, Dnjepropetrovsk, Dnjepropetrovsk Donjeck, Drogobic Dunaevcy, Yevpatoriya Yenakievo Točno Zaporojie, Zolotonosha, Ivano-Francovsk, Ismail, Ilyichyovsk, Irpen, Irshava, Kalush, Kamenets, Kerc, Kiev, Kirovograd, Kowel, Komsomolsk, Konotop Kostjantinivka, Korosten, Kramatorsk, Krasnodon, Krasny Luch, Kremenchug, Kr zavijaju Horn, Kuznetsovsk, lisichansk, Lugansk, Lutsk, Lvov, Makiyivka, Mariupolj, Melitopolj, Mogilev-Podlsky, Mukachevo, Nadvirna, Nižin, Nikolaev, Nikopol, Novovolynsk, Novograd Volyn, Obukhov, Ovruch, Odessa, Pavlograd, Pervomaisk, Poltava, Popasnaja, Priluki, Rovenki, Rivne.

Možete se upoznati s ocjenama o Vision Vision i rezultatima primjene proizvoda registriranih od strane vizija International People Group.

Konovalova Katya, 13 godina

U dobi od jedne i pol leta pretrpio trovanja hranom u dvije i pol godine - salmoneloze. Na pozadini prirođene bilijarne diskinezija i stečene dysbiosis dijete bila je fizički oslabljenom, ima stalnu bol u želucu, mučeni mučninu, vrtoglavicu, imala apetita, ispod očiju - stalne modrica. Nakon što je postalo redovno da se „Junior”, apetit, bol u želucu više ne smeta sada djevojka jede što hoće, aktivno sudjeluje u sportskim, stručno - ples, učenje na „4” i „5”. Također, sada je Kate može učiniti duga putovanja, čak i za 8 sati u autobusu, bez razmišljanja o mučninu.

Konovalov Andrey, 37 godina, Habarovsk

Postoji peptički ulkus dvanaesnog čira na dvanaesniku, s exacerbations u proljeće; i.

Dobro došli! Razgovarao sam s predstavnikom Vizija, (ja sam liječnik). Nešto je alarmantno. neke fraze ispadnu iz svoga vokabulara, što me alarmira. Pročitao sam dio kapsula, kao i sve prirodne vitamine +, ali to je zagvozka, donose takve rezultate, što je profesori liječene ne može se izliječiti, ali mi (svi izrazi koje smo uznemireni) za 2-3 mjeseca podići dijete na noge, i tako dalje d i slično. Dragi PEOPLE, 2 mjeseca trava može dati takav rezultat, ali ja kao osoba s višim medicinskim obrazovanjem nikada to ne vjerujem. Druga stvar koja me uplašila: pitao sam, imaju li određene sheme za propisivanje tih lijekova, a meni je rečeno da nisu. Strah. Rečeno mi je da je potrebno piti staklenku svakog temeljnog naravno, da dijete nekako jeli tablete umjesto 1-10 bombona komada i nije bilo ništa. To je nevidljiva. jer svaki vitamin, biljni pripravci imaju određenu dozu, ali ovdje su mi jasno rekli da se ništa strašno nije dogodilo.

Za reći istinu, onda sam, morao sam da me vidi na ulici prišao predstavnici Vision tvrtke i postati mi ponuditi za kupnju dodataka, to je vjerojatnije da ne bih kupiti ovaj proizvod, ali moja kuma je radio u tom poduzeću za deset godina postupno sam počeo vjerovati ovu tvrtku i sa točnošću od mogu reći proizvodi proizvedeni od strane tvrtke imaju dovoljno pristojan kvaliteta, a tu su i iskren musor.Musorom zovem droge, cijenu za koju proizvođači tvrtke neopravdano napuhan i analoga tih lijekova mogu se kupiti u bilo Aptian E i to je mnogo jeftinije i dobiti isti terapijski učinak. Dakle, to je kratak govor o detox formulaciji za mene prije dvije godine, dao križ na 8. ožujka, a ja sigurno znam cijenu ove droge, zapečaćen svoje piće, kao prvo to je proljeće, i barem neka neka podrška za umorna od zime, tijelo se još to je bio način, te sam htio malo čiste jetru nakon burne zime, interijer ha loriynnyh.

U tvrtki Vizija recenzije o primjeni proizvoda - potvrda visoke kvalitete i učinkovitosti

U tvrtki Vision preglednici ostavljaju zadovoljne kupce. Mnogi od njih dugo su obraćali pažnju na proizvode Viziona i povremeno ga koriste za prevenciju i rješavanje zdravstvenih problema.

Marina Krylova 45 godina, r.p. lingua


Pokušao sam veliki broj načina da se borim protiv pretilosti. Neki od njih su radili, ali tada se težina vratila, neki su se teško pridržavali. Korištenje kompleksa za gubitak kilograma KG-Off bio je vrlo udoban. Koristio sam ga 3 mjeseca, bio sam impresioniran rezultatima. Odbacio sam 21 kg, struka mi se smanjila za 20 cm, a bokovi za 19 cm postali su manji.

Irina Kristal. 26 godina. Lisabon.

Kad je moja obitelj počela upotrebljavati QuadraActiv narukvicu, najvažnija stvar koju smo odmah osjetili bio je izvanredan izvor energije, vitalni.

U prethodnim dijelovima pregleda, koji možete pronaći ovdje, odlučili smo se na nedostatke Vision BAD. Zašto nedostaci? Vrlo je jednostavno. O zaslugama bioaktivnih aditiva Vizija toliko napisana da sljedeći članak ne bi imao nikakvog interesa za bilo koga. Sada nastavimo. Dakle, prije smo odlučili o sljedećem:

Uz viziju sada više od 50 MLM tvrtki proizvodi bioaktivne dodatke. A neki od njih također imaju GMP certifikate (na primjer, NSP, Santegra, Vitaline). Osim toga, dijetetski dodataka NSP su jeftiniji za 20% - 40% od vizije bioaktivnih dodataka i Vitalayn proizvoda iako su mnogo, ali je odobren za prodaju u ljekarnama, a time je prošao određene medicinske testove. Dakle, reći da je BADs Vision najbolje rješenje za vaše zdravstvene probleme, barem je pogrešno. Postoje i alternative u kojima se barem treba izdvojiti. Sljedeći zaključak odnosio se na cijenu dodataka prehrani Vizija. Prosječna cijena jednog stakla je 30 do 40 dolara. A ako.

Bit proizvoda, "Vizija proizvoda", pregled karakteristika:

Otrovni (pobačaj) je djelotvoran lijek za parazite koji nema kontraindikacije i preporučuje se djeci od 3 godine života. Pažljivo prikazuje sve nepotrebne, bez ometanja rada unutarnjih organa, ublažava.

Bit proizvoda "Vizija proizvoda", pregled, značajke:

Sve recenzije autora: 105

Povratne informacije su korisne: 0

Datum recenzije: 30. prosinca 2015

Pregled: Proizvodi vizije - Ljepota i zdravlje u jednoj bocu.

Pozdravi svima. Ako ovo pročitaš, onda.

1. Vaši su proizvodi testirani u zdravstvenim ustanovama
2. Ja ću se posavjetovati s liječnikom.
3. Jeste li liječnik?
4. Zašto to liječnici nisu predložili?
5. I da li mi je potrebno predati analize i učiniti ili napraviti uzi?
6. Mogu li uzeti prehrambene dodatke kemijskim proizvodima?
7. Jednom sam htjela početi uzimati BADA, ali moj liječnik me zabranio.
8. Ja sam liječnik i želio bih dobiti više informacija.
9. Prvo ću dobiti tretman (imat ću operaciju, podijelit ću kamenje, proći ću kroz kemoterapijski tečaj...) i tada ću uzeti BAD.
10. Koliko brzo može doći do rezultata?
11. Moram li uzeti cijeli svoj život?
12. Što ako postoji ovisnost?
13. Što ako je to droga?
14. Vjerujem da treba uzeti biljke koje rastu u mjestima prebivališta.
15. Alergijski sam na bilje.
16. Ja jedem puno voća iz mog vrta i imam dovoljno vitamina...
17. Mogu li uzeti alkohol?
18. Ako ću biti dug i puno.