Vještica Liječnica Lolita

Metastaze

U svakom trenutku u Rusiji poštuje čarobnjaka i iscjelitelja, jer kada tradicionalna medicina nemoćna, a pacijent je izgubio svaku nadu za oporavak, to je nositelji drevnog znanja tradicionalne medicine može pomoći da se nosi s bolešću.

Riječ je o tako nevjerojatnoj čarobnjaka koja ćemo govoriti u ovom članku. Njezino je ime Lolita, čarobnica, a živi u Krasnodarskom području u malom planinskom selu na kojem nema prometa i oko sedam kilometara do najbližeg sela. Lijepa i mlada žena pita da se zove "baka Lola". Ova jedinstvena žena ne uzima pacijente kod kuće, ona vozi pozivima, jer je kuća za nju sveto mjesto obiteljskog ognjišta i nema drugih bolesti u njemu. Lilita, vještica je sretna baka koja nakon smrti svoje kćeri odgaja svoje unuke i blaga tih beba, pokušavajući nakon bolesnih ljudi, ne čuvajući se kući bez dolaska.

Lolita od domaćina je jedinstvena po tome što ima medicinsko obrazovanje, što je vrlo rijetko za takve iscjelitelje. Živeći u planinama, uspjela je pronaći načine kako proći kroz tok energije po planinskim putevima, a sada vodi svoje hodočasnike na tom putu za liječenje i oporavak. Za hodočašće svi okupiti u gradovima i Matsesta Khosta i UAZ prebačen u planinama do, sve dok se cesta završava, na hodočasnike ići u planine već pješice.

60-godišnji vještičar Lolita iz Krasnodarskog teritorija postao je vrsta slavne osobe i maskota okolice sela Khosta. Ovdje svi znaju, jer je dugo radila u lokalnoj klinici, a nakon umirovljenja počela je liječenje uz pomoć tradicionalne medicine. Trenutačno je vrlo teško doći do recepcionera s Lolitom, jer se slava njezinih jedinstvenih sposobnosti proširila daleko izvan područja Krasnodara. Prije svega, ona pokušava pomoći maloj bolesnoj djeci, ona ih vodi bez reda, a zatim redoslijedom žive skretanja vodi odrasle.

Mnogi ljudi pitaju: Kako pronaći losera Lolita od domaćina?
Možete se prijaviti za nju 8-988-411-19-90. Ako je trenutno u postupku liječenja ili prikupljanja ljekovitog bilja u planinama, Lolita obično ne odgovara na telefon. Bolje je pokušati kontaktirati od šest do osam ujutro ili poslije deset sati navečer. Čarobnjak koristi mali laptop i uvijek će vam odgovoriti ako pišete na e-poštu. E-mail adresa Lolitine čarobnice: [email protected]


Ako vi ili vaša voljena pate od ozbiljne bolesti, onda postoji prilika da je posjetite pojedinačno.

Nemojte se usuditi ići. Sharlotanka još uvijek isti, bio sam tamo sa svojom kćeri 2 raza.V prvi put je rekao da ćemo ga izliječiti u potpunosti u 3.5 goda.Yakoby držati korak s drugom djecom na sve, ali barem je moja kćer će početi hodanje i govorit.Chto sekundu posjet će nas učiniti i gline oblozi od esche.Odnako smo stigli nakon 4 mjeseca po drugi put, 2 puta smo išli ponovo na tobožnje mjestima „snagu”.Potratili puno novaca za taksi, sve vrlo slično onome što se još uvijek sektu.U bio je bračni par bliže 50 godina, tretiraju se za neplodnost godinu dana. Dakle, žena s spalio si joj želudac bilja, njezin suprug oči gorjele to mazyu.nam trenutno sjedi u autu, rekla je da je beskorisno da ide, a jednom iz auta, onda sam ih početi čak i ljekovito bilje vtyuhivat tipo potrebnom pokupayte.Otkuda to tako nevjerojatnim cijenama na travi traje samo neponyatno.Odna trave 5-6 tisuća rubalja minimum.Kstati bio obred zavrtjeti zemlje oko svoje osi, imam onemogućen dijete, i slijep, i sada je dijete strah-probudi noću i povucite ručku, ona ide u transu kao da netko nešto vidi, tako zastrašujuće. Tada nam je Lolita rekla da sjedi u sobi i čekati za nju, ona je navodno došao u 11 sati sljedećeg dana, čekali smo ju za tri dana! Kad je došla, da smo odustali od svoje bilje i tretmane. vrisnula dok je išla proklinala.ona nas, a kad smo napustili sljedećeg dana, počela je pisati na moj telefon sms.Navernoe svi bojali u lice reći moja mama boevaya.Kstati vozio nas troje, ja, moja majka i dochka.Ah da SMS: „nećete pronaći baku koja ti i majka od prokletstva uklanja posjetitelje za skrnavljenje svetih energetskih mjesta moći još nije jeo samo kod mene ta mjesta na koljenima ljubio zemlju štetočine ste oboje šljam live muči dolazi u mozak da ovdje učinili uskoro ";" Biti dugotrajan i neizlječiv, sve dok moja mama ne zatraži eniya na koljena i poljubio zemlju s molitvom kajanja „” tržišnu habalki sa zmijskim ubod pip njezin jezik zmije koja toliko natečene da svojim otrovom Slomljenim vile reptila, pripremite se za crni pojas, ti i tvoja majka, jer ste upravo prljavština „” i da ste uskoro bagra vysohnesh otrovan i da će povrijediti raka gmaz komad i nitko vam neće pomoći Sohni kuja i bol „; a posljednji je najviše odvratno vjerojatno: „Ja vam dati na majčin sudskim Maras Wii, a sada smijati se glasno histerično plakati i nema razloga da se previjati Sohni broj Aspen niz grlo”, kunem ti sve SMS istine, a ne fikcija, molim vas da ne ide tamo, Ne pričvrstite sebi i svojoj djeci, kažite svima ako je moguće, jako pitam.

Pomozi mi razumjeti. je li vrijedno ići u čarobnjaka.

komentari

Kad je moja obitelj imala nesreću, samo sam okrenuo svijet, postao sam fanatična potraga za psihičko, vidjelice, osobe sa supermoćima, jer situacija je bila izvanredna, putovao pola zemlje, proveo mnogo novca. Da, bilo je sigurno ljudi koji su djelomično uspjeli vidjeti bit stvari, ali nitko nije mogao pomoći. A kad sam već bio očajan, uspio sam upoznati čovjeka kojeg ću vam zahvaliti za pomoć cijeli život. Moj spasitelj je Nina. Kontakti za komunikaciju + 7-9 267033375

Pozdrav svima, pitati za pomoć, možda netko zna dobar iscjelitelj, iscjelitelji, liječnici i svećenici ne pomogne, može bilo tko ima adresu ili telefonski broj tih ljudi se pitaju tko su ti ljudi pomogli molimo dati kontakt na internetu puno slijepe b.Nine ili b. Wali Neto iz Kazahstana, Neto sa Kirov regija, koja čak i filmove kao što su obrano, može netko bio na tom i pomogli da dijele, ne mogu naći adresu pravo čudo ljudi trebaju pomoći djetetu nadu u čudo, čak i na internetu o b. Lada iz Novosibirsk, koji također čini da se radi čudesa, pomozite nam pronaći adrese ljudi s darovima.

Puno vam hvala na komentaru! Drago mi je što nismo išli. Nadam se da će ovo otvoriti mnoge oči!

Pozdrav, nedavno sam suočen s ne miline koji dolazi na ovaj temy.moya prijatelja pitao da ide s njom do sreće pokupiti svoje fotografije sam soglasilas.Kogda smo došli na ovaj Ciganin ona me pozvala u kuću i uzeo Marina u drugu sobu, a ona se vratila k meni i počeli nuditi njegova uslugi.mol doći do gatati besplatno, odbio sam, a ona je počela da me zastrašiti kao da sam oštetiti je, a ako ona ne povuče onda ću biti mrtav prije, ja razumijem da me želi zastrašiti i dobio doma sam dugo ushla.Priehav Pomislio sam na ono što se dogodilo sya.takoe svaki dan uslyshish.na sljedećeg jutra došao na moja djevojka i ja smo joj mi sve reći, a što misliš da sam prava.eta Ciganka s njom puno pružio, i tako zastrašen da nije mogla jesti, a ona spat.potom sam odlučio skočiti s vračara rekla dok ga netko neće dovesti do njezina fotografija nije otdast.nu djevojka i odlučili da bi netko, ali ne na napala.koroche me je pitao za pomoć govoreći: ne znam što to učiniti za mene, tako nadahnut da ću biti mrtav prije da sam izgubio moj mir. Otišli smo na Internet i pronašli stranicu http://badmoscow.ru/ vrlo dobro. Online zanimljiva i važna pitanja prijevare i obmane, daje savjete.

Da, doista, može li netko imati bilo kakve druge informacije o Loliti, molimo vas podijelite! Volio bih da joj dođem. Možda je netko otišao?

Dobar dan! pomoć molim, stvarno moram doći do liječnika, telefon je naveden ne reagira, a elektronke odgovor, ja ću uskoro napustiti je gotova, ja sam očajan pomoć, kako doći do iscjelitelja? Kako je moguće da se bez pozivnice?

Vidi, to je savršena aplikacija.

Iscjelitelj Lola. Vještica Liječnica Lolita

U svakom trenutku u Rusiji poštuje čarobnjaka i iscjelitelja, jer kada tradicionalna medicina nemoćna, a pacijent je izgubio svaku nadu za oporavak, to je nositelji drevnog znanja tradicionalne medicine može pomoći da se nosi s bolešću.

Riječ je o tako nevjerojatnoj čarobnjaka koja ćemo govoriti u ovom članku. Njezino je ime Lolita, čarobnica, a živi u Krasnodarskom području u malom planinskom selu na kojem nema prometa i oko sedam kilometara do najbližeg sela. Lijepa i mlada žena pita da se zove "baka Lola". Ova jedinstvena žena ne uzima pacijente kod kuće, ona vozi pozivima, jer je kuća za nju sveto mjesto obiteljskog ognjišta i nema drugih bolesti u njemu. Lilita, vještica je sretna baka koja nakon smrti svoje kćeri odgaja svoje unuke i blaga tih beba, pokušavajući nakon bolesnih ljudi, ne čuvajući se kući bez dolaska.

Lolita od domaćina je jedinstvena po tome što ima medicinsko obrazovanje, što je vrlo rijetko za takve iscjelitelje. Živeći u planinama, uspjela je pronaći načine kako proći kroz tok energije po planinskim putevima, a sada vodi svoje hodočasnike na tom putu za liječenje i oporavak. Za hodočašće svi okupiti u gradovima i Matsesta Khosta i UAZ prebačen u planinama do, sve dok se cesta završava, na hodočasnike ići u planine već pješice.

60-godišnji vještičar Lolita iz Krasnodarskog teritorija postao je vrsta slavne osobe i maskota okolice sela Khosta. Ovdje svi znaju, jer je dugo radila u lokalnoj klinici, a nakon umirovljenja počela je liječenje uz pomoć tradicionalne medicine. Trenutačno je vrlo teško doći do recepcionera s Lolitom, jer se slava njezinih jedinstvenih sposobnosti proširila daleko izvan područja Krasnodara. Prije svega, ona pokušava pomoći maloj bolesnoj djeci, ona ih vodi bez reda, a zatim redoslijedom žive skretanja vodi odrasle.

Mnogi ljudi pitaju: Kako pronaći losera Lolita od domaćina?
Možete se prijaviti za nju 8-988-411-19-90. Ako je trenutno u postupku liječenja ili prikupljanja ljekovitog bilja u planinama, Lolita obično ne odgovara na telefon. Bolje je pokušati kontaktirati od šest do osam ujutro ili poslije deset sati navečer. Čarobnjak koristi mali laptop i uvijek će vam odgovoriti ako pišete na e-poštu. E-mail adresa Lolitine čarobnice: [email protected]


Ako vi ili vaša voljena pate od ozbiljne bolesti, onda postoji prilika da je posjetite pojedinačno.

Iscjelitelj lolita iz gostiju

Na svjetlosti nema svjetla, za koje se Zemljina prostirka ne priprema za to trudnoće koje se izliječi. SVE S PRIRODOM ISKLJUČEN. SAMO Ja
NEMA PRIRODNE OTVORENE OTKRIVANJE, OVO JE PORVANNOUSNA OTPADA, PLOVILA KOJI SU POTREBNI
Sašivena. U NAŠIM TERITORAMA DVA MAJKE I OVO JE GRANICA HOSTA
Vrlo beznačajna površina, ali ovdje i ovdje bilje imaju posebnu snagu, OVDJE
ŠTENJEN U SVIJETU SAMO MJESTO GDJE ŽIVJETI BILJKE I MHI.
VRIJEME SMRTI I MOGUĆE POSLJEDATI ŠTO JE POMOĆ tih biljaka.
ONKOLOGIJA se liječi travama i sili Zemlje ukupno za 6 mjeseci, kostiju na
FRAGMENTI SU FULL FULL ZA PODNE GODINE, POKRIJEĆI 4. DEGREE I OVAJ POČETAK
OČIJU ODMAH KOŽE - Čisti čarobnu novu kosu
7SUTKI. To je činjenica. Mnogo je stvari izliječiti i mislim da pomažete. TAKE
TAKO JEDAN SAMO MOŽETE OZNAČITI, ZAPOSLUJEM OVO OZNAKE, DNEVNICU ZA VRLO TEŠKE
Bolesnici koji se uklanjaju s radne tablice s dijagnostikom i ja sam to
S MATUSHKOY LAND SAVE. SADA JE OTKRIVA PRIJE 13. RUJNA I TAKO POSTOJI
U Sjevernom okupljanju jugola, onkologije močvarnih tundra i na meni
LJETO OD 20. DO 22. RUJNA DANA PRAVA ISTRAŽIVANJA KAD ZNATI BOSIĆA
TROŠKOVI I MOLIMO SAMO, ŠTO JE PRIPREMLJEN OD BOLESNIKA. (baka Lelya)

Čarobnica po imenu Lolita, živi u planinama, to je jedna mala poselochek planina u Khosta četvrti Krasnodar regiji. Nad Vojskama u planinama 16 km do zadnje stanice u planinskom selu, a zatim 7 km hoda kroz pašnjake pastira i drva s dva planinska potoka gaziti kako biste ga premjestili u proljeće, zimu i jesen u pravilu nije moguće, ali nam je mudra žena donijela preko rijeke na traktoru lokalno do najbližeg sela, a zatim odlazi autobusom do sela. Domaćin onima koji joj dolaze na liječenje. Kod kuće, nikada ne prihvaća nikoga, samo na mjestima snage u šumi rezervi, tamo se tretira prirodom, molitvama, zavjerama i rijetkim biljem. Kod kuće, ona nije dobrodošla, kaže joj domaćinstva sveti centar za unuke i tuđih bolesti, ona ne bi pustio u kuću, jer oni odrastaju siroče nakon majčine smrti, te mudra žena vrlo visoke vrijednosti, a ako chastises posjedovali koji dolaze, čak ni kod kuće vožnje nisu očišćene. Njezin u planinskom selu ne ide na bilo koji promet. Ona se spušta u pos.Hostu kada su svi okupe na dan dolaska na liječenje, do dolaska bilo kojoj osobi pomaže pronaći smještaj, pa čak i onda nas sve vodi u šumu do mjesta moći, a u svim vremenskim i lijekove samo tamo u šumski rezervat na mjestima moći Zemlje. Dolazimo do vrlo ozbiljnih pacijenata, a ona cijelo vrijeme plaća samostalno. S djecom, na crti, paraliziran je zauzvrat. I samo po dogovoru. Možete je nazvati telefonom. 8-988-411-19-90, iako u planinama ne postoji uvijek normalna veza, ali će vam to točno odgovoriti SMS-om. Kada se u šumi liječi, cijev se ne uzima, a kada okuplja bilje i korijenje u planinama, ne uzima cijev. A kad bude u stanju, nužno će odgovoriti. No, najbolje je nazvati je s njom od 6 do 8 sati ili nakon 22-00. Ili joj pišite u pošti [email protected] ona sama zna napisati na računalu i ona ima mali laptop, a sada su sve bake pismene.

Nemojte se iznenaditi njezinim mladim glasom kao djevojkom u njoj godinama. Ona pije neko ljekovito bilje koje dugo promijeni glas i postaje poput djevojke. Također smo bili iznenađeni kada su ga nazvali prvi put, mislila je da je u razgovoru sa svojim unukom, a kad su došli do nje i počeo razgovarati, uistinu djevojka glas. To može čak i cvrkut ptica, i razumije njihove tweets, čuje kada je u šumskom šakala u blizini i ne zna što mu se panika ptice upozorivši ipak može urlik vuka, i razgovarati s njima na njihovu jeziku, koja je odsjela na njihovu teritoriju, jelen može bubanj glas, a mi smo sami vidjeli da je udario takvo čudo. A jednom smo na stazi su bili zaprepašteni s užasom i vidio čarobnica veliku poskoka prisiljeni napustiti stazu do mjesta gdje joj je osoblje je poslan samo naručeni Viper puzati natrag i pokazao osoblje gdje je, a onda metar od naših nogu i viper ona samo nas je štitila sa svojim osobljem i rekla: idi dok držiš osoblje da je ova granica sigurna. I doslovno smo prošli pokraj ovog vipera i nije nam se zezala. Ona nam je također rekao da u svakoj bajci postoji nagovještaj istine drevni, vuk i sedam djeca on je promijenio svoj glas do kozlyatkami govoriti materinjim jezikom, postoje biljke koje moj glas je vrlo jaka i promjene boju, ako piju postati razgovor u nježnom glasu. Ove biljke se tretira one koji imaju problema sa grkljana, koji izgubi svoj glas pušenja, upala grla i koji je bolestan i koji su sa štitnjačom ili rak grla. Nevjerojatan čovjek šuma koji može jasno vidjeti jezik prirode i životinja. Čarobnica obično unaprijed za nas dan dolaska rezervirati svoj smještaj, a sve će vam doći i ostati u hotelu ili privatnom sektoru mirovinu i onda svi idu na lokalnu taksi na goru da se liječi u sjedištima moći na Zemlji i zajedno za proljeće žive vode. Tretira se samo u šumi, to će biti hrast 1500let dob ​​i 15m u promjeru, izvor žive vode (mjesto hodočašća), megalit, na dolmen s velikim stablom u obliku križa. Ipak dovodi do 5-hrastova za snagu, oni su spojeni u jedan korijenski sustav vodi do jame drevne sumerske civilizacije u kameno Inka i sveta zdjele s malim mast i pitati špilji majke rodnica. Još vodi do mjesta drevni uz zdjelu preko vodopada u 40m i tamo na fotografijama koje će postati jasno samo auru kontura svjetla, mjesto gdje drevna borba svjetla i tame, kada, gdje i tko vodi ona sama odlučuje o svojim problemima. Najviše iznenađuje što je na samo magične biljnih balms, jedan gutljaj balzam dovoljno da boluje od astme na stijenama i kanjon 5km nije gušenje. Svatko najprije čisti izlazne točke snažnih energetskih stupova. Ovdje vodi liječenje. Dovoljno je najprije joj reći telefonom ili opisati u pismu na svoj e-mail vaš problem,

ona vam postavljati pitanja, reći kada će moći prihvatiti i snimanje prijem, mnogi pisani za pola godine unaprijed, a ona će reći da je potrebno donijeti sa sobom, uzeo sam pšenicu, crvene jabuke, kruh, šećer, kopča, svijeće bijele ili crvene na pitanje, crkvene svijeće, sve što će reći, košulja svibanj morati uzeti još jedan novi krsni (zašiti od novog tkiva sebi) s križem. Na proljeće, budite sigurni da se 5L boca s ručkama u šumi voda -under trgovine, imat će priliku da se kući izvora vode žive vode. Tamo, voda je tijekom cijele godine poput Bogojavljenja. U šumi je potrebno hodati mnogo sati i bolje je nositi sve u ruksaku. Obično se uvijek ide na puno tretmana, ali ponekad je netko pojedinačno vodi u šumu ili netko propustio dan dolaska i uzmemo u planine lokalne taksi po satu za 300rub sata u planinama na sve koji sjede u autu, to je. a. nema autobus ide svugdje u planinama i dobiti zajedno u minibus s lokalnom to nije realno na sve.Taksi koji nosi sve nas, to je poznata pristojni vozači imaju čarobnicu i uzeti vrlo malo, ako izračunati za svaku osobu na satnice za cijeli dan. To je denar, a vještica ne plaća taksi. Ukoliko nije ona mora potrošiti na taksi, ako se za liječenje ne uzima ništa osim tih 10 rubalja i zakopava u proljeće pred našim očima. Ponekad idemo dugo i daleko, većinu dnevnog svjetla, ali onda od jutra do mraka čarobnica osnovana taksista više ne 2500rub za cijeli auto za cijeli dan. Mi smo stigli na mjesto događaja i pušten automobil kako bi se izbjeglo plaćanje previše, a onda zove nas stigao. Od planinskih sela do minibusa ne sjedi sve uopće, lokalni je zauzet. Čak i naši troškovi će biti plaćeni ulaz u rezervat prirode: ulaz 1 dan na tisa-šimšir gaj 150rub. osoba, onda je ulaz u špilju majke rodnica treba ući u područje rezerve 100 rubalja po osobi i ulazu 250rub u špilju sa samom čovjeka, s quack novca tamo ne uzeti da sve znaju. Na ulazu vozač ne plaća, oni su lokalni i ne uzimaju ih. A automobil je prošao bliže spilji. Još jedan ulaz u kanjon je 100 rubalja. Ovaj dan je proveo na čistu energiju u našem tijelu iz gradova blata, jer ga ne čisti u proljeće neće voditi Svetoga, nas vodi na drugo mjesto čisto, ali je u pričuvi. Većina ulaza u rezervu plaća se od 100 do 150 rubalja za cijeli dan. Drugi dan ujutro uzima sve naše taksije i odlazi u drugi rezervat. Ako naš auto čeka, a još nismo napustili šumu, uopće plaćaš jednostavnu 300 rubalja po satu. Liječenje na zemlji snaga, gdje izvor s živom vodom traje od 3 do 8 sati, ovisno o broju ljudi. Tu dolazimo do sredinu i otići pješice u rezervu na prvu 5-dubam- spojena u jedan korijenski sustav moći, tamo prolaze drevni ritual Druidi uzimajući tu moć. Ono što je zanimljivo, tu je fenomen, a možete ukloniti kameru, kao i debla stabala korak u stranu, puštajući osobu i početi čuda i jedini. Bili smo u šoku. I što je najvažnije tamo dok naše tijelo ne povezuju s kopnenim snagama i ne postoji znak na nitko ne ide na svetom gaju Druidi. I ovdje počinje priča čarobnica zna kako kombinirati snaga na zemlji s tijelom i rukama početi pomicati i pulsiraju pšenicu. Zatim ogroman dolmen i drvo lijeve strane gdje smo proći krštenje Majke Zemlje, tada hrasta 1500let, na megalitomanije 18mln.let i izvor žive print vode postavljenu otchitki nakon svake molitve. Postoji i prolazi kroz sve osnovne obrade, jedan ostavljajući čarobnica s proplancima, gdje svi zajedno sjesti on je došao još jedan lijevo, majka s djecom, muž i žena se samo odvojiti. Nitko nikada ne vidi ili čuje netko se liječi, te o tome što i mudra žena jednom na prvi dan nam zabranjuje da govore o svojim bolestima i sakramenata u mjestima moći, rekao je da je liječenje prirodi i na takvim mjestima od Zemlje sakramenta svaki kao ispovijed svećeniku i ne možete to naglas pričati svima, ali čuda mogu vidjeti sve. Na primjer, kao paraliziran od nosila porastu kao djeca odjednom prestati mucaju nakon proljeća i hrasta, kao mudra žena traje epileptični napadaj za 3minuta i slijep početi vidjeti, to ne može biti skriveno od svih. Dok hodanje na rezervi, mudra žena govori puno zanimljivih, enciklopedije izravnog znanja o biljkama i povijesnim činjenicama i pokazuje prirodu anomalije, tako da je kamera je obavezno.

Tada idemo trećeg dana nekome o problemima. Za rješavanje čarobnica je špilja iz sumerske civilizacije u kameno Inka djecu pitati za porod i oporavak od neplodnosti, epilepsija liječi s djecom tamo i mucanje u špilji i tu je posebno mjesto i niz strmi kanjon zid na tropochke i dva opasna mjesta sa sigurnosnim užetom ići. Mudar žena zna vrlo dobro planinu i vodi sve sigurno, djeca sama drži ili sadit ih u svoj ruksak i medvjeda. I nakon te špilje svaka trudnoća čak i uz dijagnozu neplodnosti postaje trudna. Tu je još jedan svijet i nepravilan zona je pozitivna, bili smo tamo s kćeri i nakon špilje je odmah ostala trudna s dijagnozom neplodnosti. Čudo je na neki način i tu moraš zamoliti inci kameni dijete da zatrudni. Špilja je Sumerska civilizacija, i to je kao drevni kraljica u cjelini, je prikazan maternice rađanje. Rijeka Hosta - duboko kriv golemoj ploča Khostinsky Canyon i strmi kanjon 250m zid, donji dio bijesan planinske rijeke sa slapovima i niz zid samo 60m, a mi smo na greben špilje, čarobnica dobro speleolog i izravno penjač i svi se osigurava i to bi trebalo poštivati, Svaki korak upravlja i provodi. Ali to ne znači da za san imati bebu ili izliječiti.

I u dubinama špilje je mjesto njihala posebno i svatko je glupo kao na vjetru čudno. Tu su i brojne halucinacije, ali ne osjetite miris plina, postoji još drevni kalež sa svetom krizme, kada su ispunjene, samo zna čarobnicu. Ipak, postoje dva paralelna svijeta, a pravo na dasku na ulazu u špilju kao mort, odmah odijeva kameru od druge boje, crne mijenja boju u svijetlo plava, na primjer, i tu je otvoreno na izbočini vremenskog portala, gdje se fotografije mogu se jasno vidi kao odvojena fantomski fine ljudske aure iz fizičkog tijela i otvara cijev vremena (to je ono što ljudi vide u komi). Tamo aura svijetli i može se fiksirati jednostavnom kamerom. Vrijeme tamo varira drugačije, ako je u našem svijetu prošlo sat vremena, a onda smo iznenada napustili ovu zonu prošlo 2 sata i pol. Taxi stroj

u šumi sve ovo vrijeme čekamo i osiguramo protiv poziva Ministarstva za izvanredne situacije. Samo ovdje ne svatko tko vodi u ovu špilju, kojoj je to moguće, ali kome se ne može govoriti. A ako vam je potrebna riječne hydrosulphuric probleme poslastica kože ili na polju plave gline, bijela, crna, crvena ili mineralnih izvora, koji se diže iz zemlje fontane ići koji trebaju ili jod-brom izvor. Obično svi idu i nitko nije u hotelu, jer takvo ljepote mjesto i film neće vidjeti.


Mi uzimamo glinu koliko smo oduzeti. Trošak samo taksija je po satu. Obično liječenje traje 2-3 dana općenito. Svaki liječnik vještice obraća pažnju, a svatko će razgovarati srce o srcu o bolestima zasebno. Unaprijed se priprema za naš dolazak da netko imenuje bolesti, masti, masti, ili čak i da je potrebno za bolest i od prvog dana sve odjednom daje detaljan opis kako da se, kada i koliko. Nakon toga ona će platiti samo za travu i korijenje rijetka, po potrebi, naređivanje unaprijed s Rangers za nas, i ide u rezervu, gdje smo kupiti leđa su rijetki ili lovočuvar tiho kroz čarobnica prije ispiranja.
S rezervatom biosfere ništa ne može učiniti ništa vani potegnuti da ne mogu, jer takav rezervat s biljnim i životinjskim svijetom u pre-ledenog doba, očuvan samo u svijetu te je pod zaštitom UNESCO, koji je biljke iz doba prije ledenog doba, dinosaura i zamisliti da su još uvijek živi i što se može vidjeti,


Tamo je šumar
kroz Znaharku možete naručiti pravi medvjed i mast vukova, a ne lažne na tržištu. Usput šumari tamo koštaju
500g vuka ili medvjeda masti 6 tisuća rubalja. Ali pravi.

No, prije nego što idete na čarobnica, recite nam nešto o svojim problemima, čireve, nego što liječi i što su liječnici dijagnosticirali i što konkretno želite od njega, a to će dodijeliti ispravan tretman ili će uskoro reći ili ne. Ona ima dar da ide u očima ljudi i skenirati vaše organe unutra, reći gdje se formiraju krvnih ugrušaka, a što veličina i vidi prošlost i budućnost, i dijagnoza liječnika nije uvijek točno. I od njenog imenovanog tretmana da se bolje i bolje izliječi od čireve.

Tretira se isključivo trava visoke planine s planina alpske kavkaski livadama i sve od njih s Red Book, te tako pomoći bilje i sama prikuplja i čak vožnje s rijetkim biljkama na sjeveru Rusije te u močvarama, a ona čak i pravi rogovi jelena tamo i mahovina isslandsky, i da je biljka sjeverni rijetki jagel koji tretira onkologiju. Ona se pomast na vuk i medvjed masnoće, koza i smola drveća s trava i korijena s terpentin jele. Još uvijek ima
jedinstveni balzi na proljetnom soku stabala, hrasta, breze, jele, borova, smreke, cedra, smreke i tamo dodaje
čisti sok od planinskih bobica, borovnica, kupina, oblaka, brusnica i ljekovitih biljaka i endemičnih korijena rijetki su (ovo
ljekovite biljke pre-glacijalnog razdoblja koje su sačuvane u rezervatu biosfere do našeg doba), te inzistira na tom sastavu u proljeće svojih 4 mjeseca. Imuno balzam je zasićen, košta 1 l-3 tj. Utrljajte, ali ima toliko mnogo bilja
pa čak i astmatičari su jedan gutljaj svih njezinih balzama, a zatim 5 km na stijenama bez pilula i dispneja prošla u planinama s nama.

Zapanjujuće mjesto i na fotografijama postajemo prozirni u svetoj pehari. Vještica liječnik stalno iznenađuje svima i šokira čuda u šumi. Zna kako čitati tragove životinja, a njezino čarobno osoblje kontrolira viperove, gdje će tiho pokazati zmiju i puzati. Tijekom liječenja ona predstavlja i ne uzima novac nikad ništa, ali simbolički novac u 10 utrljati., Ali mi plaćamo bilja, masti i balzama, prikuplja u planinama tijekom cijele godine i doći do tih biljaka je vrijedan novac je njegov troškovi prijevoza i ugrađeno radno mjesto. Korijeni s rukama kopati ručno melje, trava prikupljanje oružja i ponekad osip i sok od bilja ona pritišće samo ruke, to je puno posla i troškova za uspon u planine i niti jednom ove biljke previše mudra žena može razumjeti. Stoga mislim da je pošteno da plaćamo travu.
Meso se ne jede bilo dugo i bilo mesnih proizvoda, navodi se u planinskim rijekama imaju ribu i rakove i račiće tijekom cijele godine i voće, bobice i gljive tijekom cijele godine u izobilju u šumi, planinski med zamijeniti bilo slatko i nije gladni, šume sve joj daje, ovo je prava i čista hrana.

Kada je liječenje opsjednuta, a oni koji su činili štetu mrtvih ili nešto mrtvo, a opsjednut štete, to je plaćamo za taj problem i težini, jer onda je noću se ostavlja na dolmens čisti i uništava ono s Pacijent je izvukao sam sebe. Tu je kupila pokrov se za čišćenje ritual, spavanje preko noći u dolmen, svijeće, ugljen, tepiha i mnogo više stvari i platiti na način dolmens a ujutro se vratila u nas. nakon
čišćenje noći u dolmen čarobnica gori sve što je bilo tamo, pa čak i vreća za spavanje. Nije svatko odveden za čitanje, uzima neke, odbija druge iz nekog razloga. Ljudi dolaze s crnom dušom. Čak ni starješine u samostanima, svi ne uzimaju svaku, jer pravi vještičasti liječnici nakon takvih dokaza sami su ozbiljno bolesni, čitam u mnogim knjigama i čujem od ljudi.

Bili smo s njom u svibnju ove godine, a prošle godine s bolesnom želucu i dobio zajedno s majkom stigao s djetetom opsjednuta, tako da je cijela ulica, gdje su živjeli u pos.Kudepste, prijetio majci djeteta, što će uzrokovati psihijatrijsku bolnicu i policiju, ako to nije napustiti stan. Dijete je cvililo kao da je svinja zaklana 20 sati dnevno, i zarežala, pljunula i ugrizla sve, to je to bio užas. Iz njegovog cviljenja, čak i svjetlo na stropu eksplodiralo, bili smo tako prestrašeni čak i s ovim djetetom u jednom automobilu da ide. Čarobnica su odvedeni u šumu rendžer u svojoj kući i rekao da dijete sjedi demona, čije ime se može naći samo na treći dan. Da nisam vidio svojim očima užas, ne bih vjerovao u filmovima o tome kako svećenici demoni proofreads, a sada svojim očima prvi put u životu vidio sam to dijete posjeduje. Tiho užas. A onda izvadi zle sile na terenu i držati 9letnego dijete bit će najmanje 4 ljudi i poželjno je da se ljudi, jer će prisiliti neumovernoy slomiti i ne more srca od onoga što je vidio. Dva dana dijete plašilo Forester svoje nije uobičajeno ponašanje, a na treće noći bas glas beba muško naredio majka ga odvesti kući ili će ubiti svoju majku. Majka i tako sve ruke bile ugrizao njima u krvi i modricama na svim.Nam šumara u strahu onda je sve rekao, kao i mnoge jeza trčanje okolo. A majka je nazvala taksi iz zračne luke, a noću ga je odvezla u Ust-Labinsk taksijem. Nisam čekao ujutro. Ujutro je vještica liječnika trebala izvući demona iz dječaka u šumi.

Čovjek slijepe i jedva hoda uz Abkhazia doveo sina i jedva doveo do hrasta i proljeće, to je bio zapečaćen u smrti, tako da nakon otchitki molitvama nadriliječnika u proljeće, on je otišao na svoje vlastite noge, i vidjeti malo čelika, a čarobnica od 3 dana sa temperatura ispod 40 godina bila je i glas je izgubio dva tjedna, ali zato što vam ovaj čovjek nije ni zahvalio. Za zdravlje se uvijek treba zahvaliti riječima i dati nešto u ruci. Čarobnica na proljeće nakon tretmana traje od svake samo 10 rubalja, i mi ga moramo staviti joj u ruku sa riječima - (Hvala rodnichek žive vode za liječenje i zahvaliti Majku Zemlju za ozdravljenje i zahvaliti baba vještica za pomoć, a onda ruka stavimo pravo na srce i što klonulost svetog izvora iz srca i ruku do zemlje), a ponekad je potrebno ponoviti za nju na staroslavenskom molitve, neka sve mudra žena sama kaže, što da rade i kako da ispravi spojiti sa snagama zemlje.

Kad čita s hrastovog drveta, a zatim po svjetlosti svijeća odmah razgovara u šumi, dobije lijek ili nešto drugo. I zna kako čitati svijeće, a sve svijeće tamo gorjeti čudno i drugačije. Kasnije smo vidjeli video snimke kad je Znaharka liječio čovjeka
od slijep, iznenada jedan jednostavan iskra od hardvera dućan izgorio u plamenu 25 cm visok i crn kao čađa iz svijeće dima izlio iz oba požara i svijeća izgorjela 5 minuta na zemlju, i sve ostale svijeće su stajali jedva dotaknuo fitilj. Donesite USB bljesak voziti s vama i puno slika anomalije će vas baciti tamo. Znaharka ima visoku medicinsku edukaciju
i radio u Sibiru terapeuta, ali s obzirom na činjenicu da su pacijenti tretirani s narodnih lijekova, a ne pisati recepte i borio se s kolegama oko klinici za njihov odnos prema bolesnima, morala je napustiti kliniku. Bila je liječenje angine u studijskim žive žabe, svoje masti i bilje da baka prikupljenih za bolesne i tko je u bolnici pate kada su drugi liječnici nitko nije htio ići, ali samo za nju. Ona ne izliječi fotografije, ali može mnogo toga reći o njima. Odmah joj kažete
poslati svoje fotografije, koji su svojim očima vidio, to može ići na oči i skenirati sve svoje organe -dar je to, a kad dođete, zamolite je da pogleda u oči žive, ona ide u zanos za tri minute i počinje emitirati na način da svu istinu onda i ranije što su vidjeli vaše oči i s kojima su vam oči komunicirale. Prolazi kroz vodu od oka do tranca, prvo gleda u oči i gleda slike događaja i naglas govori, vaš zadatak je da se sjetite svega što ona
rekla je, jer izlazak iz transa ne sjeća se polovice. Ali ne svi to skeniraju, samo tko će računati
potrebno je. Snažan napetost ona ide u mozak, voda iz očiju izlio izravno na odjeću bez zaustavljanja koliko zaista, vaš zadatak je da ne trepnuti, jer je slika nestaje (to je njeno stanje kao kada je osoba u histeričan napadaj i jeca, ali je tiho gledajući), a zatim dolazi kroz vas u osobu s kojom ste osobno komunicirao, ili da je ta osoba učinila i gdje je otišao raditi štetu čak reći adresu, prolazi kroz vaše oči u oči, a kroz drugu osobu
u trećoj s kojom je već priopćio. Tada treća osoba ne ide ne vidi. Čak i kaže koji brojevi mogu donijeti opasnost za vašu djecu i rodbinu i što se može dogoditi. A ako se dijete plaši, kaže točno što se dogodilo i gdje i zašto
i glavna stvar liječi ovaj strah za 2 dana. Ali ne i svi gledaju u oči. Ona voli djecu i sva naša djeca prianjaju joj se
do roditelja majke.
To je ono što Sinister, stvarno jak dar ima lijek, a ipak može osigurati da imate novac iznenada pojaviti
i život za sreću ide. Ona također provodi takve obrede. Postavite snage Majke Zemlje, kao što je mudra žena kaže, je mjesto gdje se duhovno kroz vodiča može biti spojen na naše tijelo je energija sa silama Zemlje.. Nakon što je grom udario samo na onim mjestima gdje je protok energije na Zemlji temelji se na pozitivne i munje kao da postoji osnovana minus do plus,

Sva ta mjesta nalaze se u drevna procjepu titanic ploče Hosta je rezervatom biosfere, jedinstven u svijetu, koja ima tvornice u svijetu, koji su vidjeli dinosauri žive biljke i MHI preglacial PERIODA.Mozhete zamisliti gdje okuplja svoje bilje za sve nas. I kakvu vrijednost imaju. Imam mnogo iscjelitelja
ona je vidjela u svom životu, kome nije samo s problemima, ali ova žena, ako nešto ozdravlja i pomaže istini. Ovo je dar od Boga. Ovo je pravi iscjelitelj, a ne svi uredi, poliklinici, liječnici su iscrpljeni zbog tuge.

Jedina stvar koju ne uzima u danima ekvinocija

21-23 brojevi ožujka, lipnja, rujna, prosinca i devetoga i danima kad odlazi na bolesnike u druge gradove, u danima ekvinocija
moli na izvorima, prolazi kroz goruće žerave i skuplja trava i ljekovita korijenja koja imaju posebnu snagu
samo ovih dana. A u one dane, kada nema dolaska pacijenata, okuplja bilje u planinama u Aigbi, Fishte, Crnoj piramidi.

Iscjelitelj lolita iz gostiju

Svetlana 4. siječnja 2012. u 14:27

gost 4. siječnja 2012. u 22:55

gost 4. siječnja 2012. u 22:57

skroman zarrina zarrina 0
Na ovom forumu postoji 139 postova
FR: 4971
7. siječnja 2012. u 19:02

prvak Yakovenkoff Yakovenkoff 0
Postoje 1631 poruke od 27. kolovoza 2008
FR: 12.846
7. siječnja 2012. u 19:13

gost 17. siječnja 2012. u 16:38

gost 17. siječnja 2012. u 16:43

Aleksandar 24. siječnja 2012. u 22:18

Aleksandar 24. siječnja 2012. u 22:19

Aleksandar 24. siječnja 2012. u 23:00

gost 26. siječnja 2012. u 21:04

pridošlica leljate83 leljate83 0
1 postova u ovom forumu
FR: 41
27. siječnja 2012. u 02:04

gost 29. siječnja 2012. u 18:10

pridošlica lyoka2011 lyoka2011 0
Lijevo 48 odgovora od 21. travnja 2011
FR: -17.936
29. siječnja 2012. u 20:32

Ana 7. veljače 2012. u 13:57

Redovito pišem Yarik # 1 Yarik # 1 0
Korisnik je ostavio 250 poruka od 10. kolovoza 2011
FR: -30.905
ICQ 13. veljače 2012. u 18:42

gost 23. veljače 2012. u 22:40

veteran P.J.Fry P.J.Fry 21
Objavio / la 4209 Postova na Kolovoz 17, 2006
FR: 44140
24. veljače 2012. u 13:39

pridošlica V0LODYAN V0LODYAN 0
Lijevo 25 poruka od 25. veljače 2012
FR: 950
26. veljače 2012. u 01:42

šutljiv st1gmat st1gmat 0
Lijeva 97 poruka od 11. kolovoza 2007
FR: 2933
ICQ 26. veljače 2012. u 10:32

pridošlica V0LODYAN V0LODYAN 0
Lijevo 25 poruka od 25. veljače 2012
FR: 950
26. veljače 2012. u 12:11

Legenda o forumu Baka Mo Baka Mo 0
Objavio je 6451 poruka od 01. kolovoza 2010
FR: -24.205
27. veljače 2012. u 14:45

gost 27. veljače 2012. u 19:47

Irene 3. ožujka 2012. u 20:49

gost 4. ožujka 2012. u 15:29

Aleksandar 6. ožujka 2012. u 00:29

Aleksandar 6. ožujka 2012. u 00:33

Eugene 9. ožujka 2012. u 17:41

Bazalna temperatura od A do Z

Dragi prijatelji! Da, to je oglašavanje, vrti se kao da treba!

Zatraži dobar iscjelitelj (baka)

Lijepo cijeli dan.
Pomozite mi ili pomognite, molim vas da se pomogne dobrom iscjelitelju u Sočiju ili u najbližem području.
Mnogo je ljudi čulo da se "dibs" puno pomažu, odlučili se privući. Tko mi može pomoći da mi kažete, bit ću zahvalan.

Pročitajte komentare 126:

Ako je sve tako jednostavno, svi bi već bili trudni. A o pitanju neće potaknuti.

Tražite li liječnika ili iscjelitelja? Odlučio je jednim stvarom.

Nemojte gnjeviti Boga s "baka"

Želim pronaći dobrog liječnika kako bih mogao konzultirati i konzultirati.
I stvarno želim doći do normalnog iscjelitelja. Čuo sam puno dobrih recenzija.

Ribe, oh, promijenio sam mnogo liječnika i kampanja će se promijeniti

Riba, iscjelitelj neće vam pomoći da zatrudnite, bolje idite u hram! Otišao sam u Matron u Moskvu, a nakon 6 godina neuspjelih pokušaja, nakon pola godine sam se trudila, bez stimulacije i sve ostalo. Stvarno, zašto se ne bavite baka, NEMOJTE BOGATI BOG! Sve što se neće učiniti Božjom voljom, utjecat će na vašu djecu. Sam po sebi znam.

Angel32, ne prema volji Božjoj u ovom životu, ništa se ne događa.

Imala sam 5 godina djevojku koja nije mogla zabiti, okrenula se svojoj baki i bila sam sposobna, sada moja kćer ima 2 godine. Također nisam mogao, htio sam otići k njoj, ali nije stigao tamo, naravno, ispostavilo se)))

Ne možete ići na iscjelitelje. Ako se obratite iscjelitelju, ali odbacite Božju pomoć. Djevojke stvarno mogu pomoći, ali ne Božjom snagom, ali obratno. Je li potrebno postići cilj po takvoj cijeni? Cijena je duša čovjeka. Uzmi sve kako jest, liječi liječnici i kad god poželiš Boga, uspjet ćeš. Tko ne ulazi u vrata, ali se popne preko ograde, kradljivac je.

Ja ne idem bake, ali vjerujem da mnogi mogu pomoći)) I protiv Boga ili ne, možemo samo pogoditi.

Olga 78, a što se abki razlikuje od liječnika u tom slučaju? Metode su različite, ali suština je ista - pomoći osobi. U ovom slučaju, a liječnici ne moraju ići, budući da je Božja volja bolesna znači ostati kod kuće i biti bolesna, pa što? Vjerujem da morate sve probati. Jednostavno, ako se Božja volja ne tretira kod bake, jednostavno ga nećete naći ili se nećete uhvatiti. I čak i želja da pronađete iscjelitelja znači Božju volju. IMHO.

[email protected], i pitate očeve. Nakon baka, čak i eufemija je dano i pričest nije odmah riješen. Ovo je veliki grijeh. Nije nagađanje, već službeno mišljenje Crkve. O tome i Evanđelju piše. Ne pomažu Božjoj pomoći.

Univerzum, liječnik liječi lijekove, Crkva blagoslivlja da ide liječnicima. I mnogi su sveci bili sami iscjelitelji. Babki se liječio s urotama. Molitva je razgovor s Bogom. Urota je zahtjev za pomoć Božjim neprijateljima. I oni će pomoći, to bi uništilo dušu. Ja nisam autoritet, ali možete pročitati na internetu. Djevojke čitaju mišljenje Crkve o tome. Na svakoj pravoslavnoj stranici nalazi se takav naslov. Nema nikoga s kojim se neću raspravljati.

Svemir, Bog je čovjeku dao slobodu izbora. Ovo je Božja ljubav, da nas ne tjeraju, nego očekuju od nas uzajamnu ljubav. Bog ne krši slobodu izbora čovjeka. Ako netko želi doći do bake, Bog će mu poslati osobu koja će odstupiti od ovog koraka. I dalje sloboda izbora osobe. Tako je padao Adam i Eva, Bog je rekao da ne možete jesti plod samo s jednog stabla, već ste ostavili slobodu izbora za čovjeka. Što god nije nasilje nad čovjekovom voljom. Dajemo zapovijedi, ali to nije nasilje protiv volje, već upute o tome kako biti sretni.

Olga 78, kao što kažu u Svetom pismu: prema vašoj vjeri, to vam je! Oni koji vjeruju da ne biste trebali ići ženama, to ne vrijedi. Tko ih vjeruje, pomoći će. Djevojke se ne tretiraju od zavjera, barem sam vidio one koji se liječe molitvama. Prije početka moliti, traže od Boga dopuštenje da pomognu osobi, a tek onda čitaju molitve i učine nešto.
I još više.. mišljenje crkve je mišljenje osobe koja ne koristi da ljudi odlaze negdje drugo od njih, jer crkva nije samo uvjerenje, nego, nažalost, ogroman posao.. današnji očevi su trgovački ljudi koji oni neće doći pjevati čovjeka ako ne plaćaju novac. Bog nikada nije rekao da se ne može liječiti nigdje osim liječnika i crkve. I u potpunosti do posljednjeg, pravi iscjelitelji i iscjelitelji nikada ne zovu cijenu svojih usluga, ali kažu da daju koliko god mogu ili mogu, i ljudi, a oni nose proizvode koji imaju novac i koji imaju ono što imaju. Ali "baka" s fiksnom naknadom za prijam je charlotte, slaže se.

Oprostite djevojkama, ali baki baka, postoje bake koji se bave molitvama, na kojima još govorim: "Ne letim osim Boga Gospodina i Majke Božje". Što više možemo pretpostaviti da je Bog dao neki poklon liječiti kao Isusa Krista njegovi učenici rekoše: „Idi i liječiti u moje ime”, ne može biti sve pod jednim grabljama, samo vjerujem da postoji zlo, kao i dobro, a što neki ljudi može učiniti nama i to i drugima, ali i po našoj vjeri.

Serežkinova ljubav, dar Božji je dano za duhovne vještine. One bake koje se liječe "molitvama" ne komuniciraju čak ni ako idu u hram, samo da stave svijeću. Ovdje, site također ima zavjere i mnogi ih kopiraju i šire u svojim komama. Za molitve se ne smanjuju. Je li san Blažene Djevice Marije molitva?

Svemir, Crkva nije jedna osoba. Svi se obraćamo svima, Serapimushku, Sergiju i drugim tisućama proslavljenih svetaca. Nicholasu Čudotvornom Djelu. Prije su se okupili katedrale okupljene i uspostavljena pravila i dogme, okupljeni razumni ljudi, crkvene vlasti, mnoge od njih već su proslavljene. To su bili katekizam, a ne lokalni svećenici. Sv. Nikola čudotvorac, Sv. Spiridon Trimiphounda i drugih svetaca također su sudjelovali u tim katedralama. Nismo li sada s tobom možete reći izražavajući svoje mišljenje? Ako me ne vjerujete, pročitajte sveto očeve. Nisam napisao da novac ne pomaže, već piše da pomažu, samo ne s Božjom pomoći. Iz rasprave izlazim, vjerujem više svima i Evanđelju više od tebe.

Olga 78, dobro, mi ne možemo znati točno što je krivo i što je dobro, vjerujem u Boga i moli, ali također mislim da je sve Božja volja, a ako postoje ljudi koji se molitve tretirani onda Bog dopušta to, naravno, tu su i „crna ", Ali onaj s kojim sam bio sama predlaže samo ono što bi osoba trebala učiniti i ispada da polovicu koju liječiš sami, molite, operite se svetom vodom i tako dalje. Samo ne znamo mnogo i zašto ne prihvatimo pomoć, pogotovo jer ova pomoć dolazi s Bogom molitvom i vjerom u njega, vjerujem da me je poslao

Forum vrtlara Vaš vrt

Internetski klub Vaš je vrt zajednica ljudi koji žele kultivirati vrtne biljke.

Domaćin sjemena (i drugih metoda)

Moderatori: Dkom, hosta

  • Idi na stranicu:

Re: Domaćini

Vaša poruka lan.a »31. kolovoz 2009., 19:56

Re: Domaćini

Vaša poruka Fargeziya »09 Septembar 2009, 14:53

Re: Domaćini

Vaša poruka Lapusha 04. studenog 2009., 19:42

Re: Domaćini

Vaša poruka Lapusha 04. studenog 2009., 20:35

Re: Domaćini

Vaša poruka Lapusha 04. studenog 2009., 23:59

Re: HOSTA iz sjemenja (bubanj roll) :)))

Vaša poruka Michael »11. veljače 2010., 20:35

Odmarajte se na području Krasnodara

Na proljetnim turističkim izložbama u Moskvi, naselja Kuban iznenadila su svima predstavljanjem nove marke "Russian Odyssey", koja je zamijenila stare "Kuban Resorts". Još zanimljiviji je slogan: "Pokušajte s Krasnodarskim teritorijem". Dopisnici "100 cesta" nisu oklijevali odgovoriti na takvu primamljivu žalbu i posjetili najdraže gradove crnogorskog obale uoči početka sezone ljeta.

PRVI TANNING.

Tijekom proljeća turističkim sajmovima u Moskvi Kuban naselja iznenadio predstavljanje nove marke „ruski Odyssey”, koji je zamijenio stari „naselja Kuban”. Još zanimljiviji je slogan: "Pokušajte s Krasnodarskim teritorijem". Dopisnici "100 cesta" nisu oklijevali odgovoriti na takvu primamljivu žalbu i posjetili najdraže gradove crnogorskog obale uoči početka sezone ljeta.

Pokušajte se!

Svako putovanje započinje prvim korakom, pa se važnost ovoga ne može prenaglašiti. U prijevodu s figurativnog na svakodnevicu - važno je ne samo tamo gdje idete, već i kako ste dobili. U Rusiji je to zapravo dvostruko važno, jer svatko dobro zna da prijevoz nije tako dobar kao što bismo ga blago rekli. Čarteri i stoga punopravni turistički paketi, dugo poznati za strana putovanja, još uvijek nema klase. Dakle, prisutnost jeftinog i kvalitetnog zračnog prijevoza ima trostruku važnost. Činilo se da se led kreće - s pojavom prvog popusta. Nedavno uvedena tvrtka „Avianova” energično je počeo da se natječu na ovom tržištu sa Sky Express, brzo širi kartu leta i praktično okupirali na kraju ožujka ove godine Sheremetyevsky terminala B (koji ne znaju, bivši „Šeremetjevo-1”). S obzirom na činjenicu da je „Avianova” može letjeti uključujući jugu Rusije na cijenu povratno putovanje je manje od cijene jednog mjesta u odjeljku vlaka (jedan smjer!), Onda kako možeš odoljeti takvu napast?! Dakle, odlučili smo testirati na ovaj način, letjet ćemo do Krasnodara od strane ove tvrtke, a istodobno ćemo uštedjeti uredničke troškove...

Ovdje smo čekali prvi test koji je obećao Krasnodarski teritorij. U proizvodima za oglašavanje to stvarno ide prvi broj i zvuči obećavajuće: "Ispitaj sebe". Naš je let bio u 15.55. Zamislite kako vam je ovo vrijeme putovanje prema Sheremetyevu kroz prometne gužve. Ali uspjeli smo ući u zgradu jedan sat prije. I pokušavajući uplašiti mir, poput mora ispod leda, zaposlenici zračne luke. Mahnito bacajući trake prtljagu i drži putovnicu ulaznice traže povikao: „Požurite, molim vas, a onda imamo krajeve registracije!” Moramo odati priznanje izdržljivosti tih ljudi - oni nisu doveli obrvu, kao što bi trebao propustiti. I samo ovdje smo pronašli potpuni nedostatak bilo kakvih informacija na policama. Zbunjeni, nismo uočili da je sa strane mirno prišao čovjek i upita: „Vi, također, na Krasnodar” U mojim očima je shvatio da je on sa neskriven radost Robinson, susreo samo dva u petak, rekao: „registarski još nije počelo. Čekao sam sat i pol "...

Gore smo zajedno to očekuju čak 40 minuta i ubrzo je shvatio koliko je sretan što su: pozadina je napravio najavu, da je let za St. Petersburg, koji je trebao biti ispred naših, odgađa do trideset nula. Poznato je da je sve poznato u usporedbi. Stoga su nas čekanja i čekanja od tri sata čekala da se promijenimo u školi - samo da mislimo, ljudi su već mogli vlakom doći u St. Petersburg i natrag! I općenito, ne možete promijeniti situaciju, promijeniti stav prema njoj, sjetili smo se. I usredotočena je na potragu za pozitivnim. Odmah je otkrio prvi - u kafiću je uhvaćen WiFi, koji nije ni bio iznimno iznenađen takvim otvorenim barmenom, nekoliko minuta ranije tvrdi da takvo dobro nema. Stoga savjet: ne stavljajte pribor u prtljagu na prijenosno računalo jer baterije rijetko drže više od pola sata intenzivnog rada.

Sat prije leta gotovo smo došli do stanja našeg prosvjetljenog kolege na putovanju. Misli su počele zamisliti da su u vodstvu avianovaca pravnici iz redova obraćenika zasigurno radili, a time i posebno gorljivi. Namjerno nas ispituju i naša vrlina strpljenja. Kao da se poziva: opustite se i meditirajte! Jeste li uvijek upleteni u posao i uronjeni u ispraznost? Evo velike šanse da se usredotočite na glavnu stvar u životu i da napustite trenutak. Konačno pročitajte dobru knjigu. Nije tri sata čekanja - to je tri sata blaženstva! I nećemo vas zamarati s nepotrebnim informacijama - u čemu je razlika kada će letjeti... iz skladu s pojavom jogija samo naš sigurni znanja da je „Avianova” neumorno štiti svoje kupce od bilo kakve informacije, ulazeći pravilo koje poziva na broj izvora može biti samo s mobitelom za neku nerealnu cijenu, oko 50 rubalja u minuti. I oni koji su ogorčeni, obično su odgovorni: "Što ste htjeli, za takvu cijenu za zrakoplovne karte?" A odakle izgleda Rospotrebnadzor? Općenito, u Rusiji postoji mala cijena (ulaznice za Krasnodar i nazad košta nas 3300 rubalja s prtljagom) ne jamči kvalitetu usluga, ali će gotovo sigurno obećava značajan protežu zasluzi vrijeme.

Međutim, ne zaboravite na pozitivan kada je više od polovice naših putnika leta već otišao do vrata, tu su djelatnici „Avianova” i počeo darivati ​​stoji u rep red čekanja sretnika kupone za 80 pe svaki za kupnju pića u čekaonici bar. Čovjek 10, a mi smo među njima, imali vremena platiti desetak, dobiti bocu mineralne vode. I već na zapovjednika avion posade ispričao za kašnjenje, a kao bonus zabavno je rekao da će nam uzeti 1 sat i 48 minuta umjesto sat i pedeset! Ovdje je - jasna konkurentska prednost nad zrakoplovom, ponosno se zove "Celestial Express"! Jednom riječju, dobar savjet svima koji cijene vrijeme - letite pouzdanim prijevoznicima...

Od Krasnodara do Gelendzhika

Po dolasku, odlučili smo ne izgubiti više vremena. I upravo na aerodromu a istovar prtljage, bez odlaganja iznajmljuje na „AMD-Motors” slatka i gotovo nova „krntija” po vrlo povoljnim cijenama. Menadžer po imenu Anna upravo je osvojio rijetku kombinaciju profesionalizma, učinkovitosti i prijateljstva za Rusiju. Učenje da smo po prvi put u Krasnodar i rezervirali sobu u „premijer”, volontirala da nam pokaže put, kao i hotel je smješten na putu od aerodroma do centra. I savjetovao sutradan ostaviti auto, tako da ne skreću s nje na glavnom Kuban, prepunim jednosmjernu ulicu „bolji javni prijevoz, a zatim se vratiti i brže od grada će biti odabrani na putu Dzhubga”

Stvarno smo se svidjeli hotelu - pravi "četiri" s apsolutno nekusachimi cijenama, nalaz za putnike poput nas, dolazak u noć i ne poznavanje grada. Krasnodar sljedeći jutro smo vidjeli uvid, jer smo se bojali da se zapeli u prometne gužve u petak. Prošetao je bulevardima Red Street, što doista odgovara njenom imenu - prekrasnom, zelenom, dobro njegovanom i punom fontana. S lijepim ljetnim kafićima, gdje kuhaju vrlo dobro. Posebno preporučujemo "Duhan" na uglu Sovjetskog Saveza, gdje smo imali lijepu večeru. Nakon što smo se upoznali s glavnim prizorom glavnog grada Kubana, vratili smo se u hotel, ušli u auto i... naprijed, do mora!

Gelendzhik nas je prvi čekao, a Anna je imala pravo savjetovati nas da prođemo Dzhubga, uz autocestu M-4. Ova cesta može biti malo duža od alternativnih opcija, ali je slobodnija, bolja i slikovitija. I ima manje naselja gdje morate puno kočiti, posebno za Novorossiysk. Osim toga, logika je i da je Gelendzhik prvi put otvara blagdana - prve subote u lipnju. Tjedan dana prije Anapa, gdje se voda zagrijava malo sporije.

Od Krasnodara smo iznenađujuće brzo napustili, s obzirom da smo se zadržali i ušli u auto negdje na pola četiri. Moskva bi stajala u smjeru regije u takvom satu u petak. Bez dolaska u Hot Key, u selu Saratov, odlučili su slaviti šalicu čaja s sigurnim početkom našeg autostrustinga. Kafić "Yo-Moyo" s otvorenom verandom na drugom katu dobro je za to. Zatim su odlučili da se ne zaustave i učine pravu stvar, jer inače ne bi došli prije ponoći. Moguće je pobijediti 200-minutne kilometre, ali na takvim cestama nije potrebno. Često dvije trake i pojačane teškom opremom. Prekoračenje je vrlo rizično, korigirano za olakšanje, što je bliže vilici u Dzhubga postaje planinskih i navijanje. Najopasnije (ali i najljepše) mjesto je Mikhailovsky Pass, kojeg karakterizira strma serpentina s prekrasnim pogledima. Samo nemojte gledati, pogotovo u zalasku sunca! Neposredno nakon prolaza, koji traje nekoliko kilometara, selo s odgovarajućim nazivom renesanse. Od njega do Gelendzhika bacanje kamena. Gdje smo se, naravno, naselili. Varijante prije početka sezone puno - hoteli različitih kategorija, gostinjskih kuća i kuća svake godine postaju sve više i konkurencija se odvija u korist turističke torbice. No odabrali smo izbor u Moskvi, na savjet prijatelja koji ga zaustavljaju u "Bijeloj kući". Ovdje se ne zove uprava gradskog naselja, pa je tako velik naziv prije nekoliko godina osigurao mali hotelski hotel koji se nalazi neposredno uz nasip, uz prekrasnu ulicu. Mjesto je iskreno govoreći: praktički je središte popularne šetnice, ali daleko od najglasnijih zabavnih kompleksa. Oko hotela su u potpunosti respektabilne palače, izgrađene u istom stilu i boji. U narodu ovo područje poznato je kao "Gelendzhik Rublevka". Istodobno, cijene u "Bijelu kuću" uopće nisu "rublje", iako u rubalja. Soba s prekrasnim pogledom na more i ogroman balkon koji sadrži zid i kauč-ljuljački - što još trebate iskusiti pravi užitak turista! Usput, drugi "sukcesija" novog reklamnog slogana Kuban je upravo: "užitak okusa". Ne samo od mora, sunca, udobnosti i svih vrsta zabave, već i od komunikacije. To je glavna prednost takvih malih i udobnih hotelijera kao i "Bijela kuća". Mi mnogo puta za tri dana s zahvalnošću pamtimo prijatelje koji su nas preporučili da se ovdje naselimo. Voditeljica - draga Tamara Ivanovna - u kombinaciji, kako je uskoro saznala, također je svekrva jedne od braće Davydova, vlasnika hotela. Dolaze iz Urala, gdje se bave osnovnim poslovima. Hotelski posao slučajno je preuzet - dok su tražili dom za bolesnu majku u Gelendzhiku, ona je umrla. A hotel, koji je nastao na mjestu jednom je u potpunoj pustoši odjela pansiona, postala prekrasna, živahna i svijetla spomenik najbližoj osobi. Ova toplina se osjeća ovdje u svemu, ali prije svega u odnosu na goste. Oni su odmah postali poput mlađih članova obitelji, koji moraju biti okruženi s pažnjom. Nije slučajno da u ovom hotelu s 3 zvjezdice toliko više visokih ljudi želi prestati. Tamara Ivanovna pamti ih sve kao obitelj, uz izuzetak. Nije joj se svidjela Ksenia Sobchak, koja se ponašala "nekako nervozno i ​​arogantno". Pa, jedan od najdražih gostiju bio je Alexander Abdulov. Koliko je filmova snimljeno na zidovima Bijele kuće, hotelski upravitelj nije mogao računati, a statistika ne. Volim fotografirati s gostima, a to je njihova obitelj. Slike Igora Davydova visile su sve zidove u predvorju i hodnicima hotela - najljepšim pogledima na svjetska odmarališta, gdje se dogodio posjet.

A ipak, najljepši pogled, otvaram se s balkona hotela. Na zaljevu Gelendzhik, povoljno smješten između tankih i debelih rtova. Imajte na umu da su najčišći za kupanje vode blizu rijetkog rta. U istom smjeru, na samom kraju nasipa, nalazi se vinarija Gelendzhik sa svojim poznatim brendom "Crne oči". Da biste posjetili grad, a ne kušajte ga i druge prekrasne desertne vina domaće proizvodnje je samo glupost! Međutim, prvi brand Gelendzhik je njegova nevjerojatna riva. Ove je godine prošireno još 300 metara u smjeru Tolstojskog rta i 400 metara - u smjeru Thonkyja. I sve to već je čitavo 9 kilometara prekrasnog šetališta. Nasip je širok, a doslovno na svakom koraku možete očekivati ​​niz kafića i restorana. Istina, mi smo radije hranili u hotelu. Međutim, izbor ljekovitih institucija u gradu je toliko bogat da je vrlo teško preporučiti nešto konkretno...

Od "korporativne" zabave jedno od prvih mjesta zauzima žičare "Safari-park" i "Olympus". Uskrsnuvši jedan po jedan, na konjima ćete, uz put, prijeći na drugu i spustiti se već u njezinim naslonjačima. Pa, ako želite napraviti sat praćenje istovremeno štedi 200 rubalja, a zatim uspon na vrh Markotkhsky dometa (preko 500 metara) bi trebao biti malo na lijevu „Safari Park”. Zanimljivo, tik do platforme žičare, gdje svatko može iskoristiti svoje fotografije snimljene na završetku, uređena je mala bajkovita staza. S odgovarajućim kiparskim likovima. Osobno su nas najviše impresionirale slike sirene koja sjedi na granama, s osobinama koje su nevjerojatno nalik Lolita Milyavskaya. To simbolično ističe činjenicu da su u posljednjih nekoliko godina zvijezde zaljubljene u Gelendzhik...

Od vrha je savršeno vidljiva ne samo Gelendzhik zaljev, ali i susjedni. I desno od desne - pista nove zračne luke koja je otvorena ove sezone. Ovaj dugo očekivani događaj postao je glavni hit vijesti. Sada zračna luka Gelendzhik prihvaća 3-4 leta dnevno, au srpnju taj iznos treba povećati na 7-9. Letite ovdje i Avianovu, Uteiru i drugim tvrtkama, stoga nemojte sada zaposliti taksi iz Anapa ili se tresti u autobusu iz Krasnodara. Za Gelendzhik dolazi doista nova turistička era, a od sljedećeg će ljeta zračna luka postati međunarodna.

Za zabavu moramo spomenuti i vodeni parkovi „Delfin”, „div” i „Golden Bay” (najveća u Rusiji) u gelendzhik, kao i „Coconut Paradise” Dating Ruskinje. Ovdje, žene u vezi, djeluje vrlo zanimljiva turistička atrakcija „Mikhailovskoye jačanje”, pa čak i bliže gelendzhik je jedinstveni spomenik prirode koji je radio za tisućljeća - rock „Parus”. Rezidencija ruskog premijera izgrađena je u nizu, pa se žuri diviti jedinstvenoj stijeni u svom tzv. Iskonskom prirodnom okruženju! Da, i Pshad dolmens su također u blizini...

Na kraju, ako je vrijeme za odmor i financije dopuštaju da ostanu u gelendzhik toliko dugo da smo svi mi već spomenuto ispituje, on je snažno sugerirao da posjeti gelendzhik Muzej lokalne povijesti, je zasluženo jedan od najboljih u Krasnodar regiji. Velika u tome je zasluga svog redatelja Leonida Bondara, među rijetkim entuzijastima i obožavateljima njegova slučaja. Ako uspijete komunicirati s njim, nemojte zaboraviti pitati o podrijetlu imena grada. Pogotovo ako ne žuriš! Što se tiče zanimljivih događaja i događaja tijekom ljetne sezone, postoji samo veliki broj njih. Bili smo sretni što smo na licu mjesta našli glavni stručnjak na ovom području - šef Odjela za kulturu naselja Ekaterina Kurs. A mi, naročito, saznaje da se Otvoreni festival raznolikosti i humora sada kreće u Gelendzhik, koji je ranije privlačio turiste u Jaltu. I ekvator godišnjeg odmora bit će označen "karnevalom na vodi".

Što smo propustili? Razmotrimo ovo zajedno, a onda ćemo nastaviti naš put - Anapa...

Prethodni Članak

Povijest bolesti hepatitisa C

Sljedeći Članak

T4 besplatno