Kozmetička krema Demalan - recenzije

Dijeta

Prve recenzije i pisma 2003. godine nakon oslobađanja kreme u 2002. godini.

  • Neprestana nestašica vrhnja "Demalan". Hitno povećajte proizvodnju! (farmaceutski distributer, CV Protek, tajnik, Moskva).
  • Vrlo vam je pomogao ili pomagao vašeg agenta s oznakom "DEMALAN". Prije toga nisam mogao pomoći. (Usikov Yu, Georgievsk, južno od Rusije, 2003.)
  • Koristim vrhnje "Demalan". Molimo molimo kako obraditi pilar dio glave na tretman demodeksa s kremom Demalan? (N., Moldova, 2003)
  • Dobro došli! Trpim zbog demodexa na kapcima. Ovdje u Odesi nema lijekova protiv demodexa. Ozbiljno vas molim da mi pošaljete melem "Demalan". (T. Bovzhuchenko, prosinac 2003.)
  • Uchelkina L.A. Apoteka Apoteka A5. 23. siječnja 2014 Preporučujem korištenje Demazola za njegu kože, na koju utječe osip uzrokovan krpeljom Demodex. Krema smanjuje upalu, oticanje, svrbež, očni kapak kožu i lice, uklanja osjećaj nelagode, „pijesak” i peckanje u očima, potiče eliminaciju Demodex grinje u pogođenim tkivima.
  • Andrei Ivanovich, 43 g. 17. veljače 2014 Liječnik mi je dijagnosticiran ne samo demodektne oči, već je i sumnjao na leziju kože, tk. Osjećao sam snažnu svrbež; On savjetuje da koriste 2-3 puta tjedno katran šampon „DEMAZOL” u dopolneniek s kremom DEMAZOL za kontrolu grinje u kapcima i na glavi, objašnjavajući istodobno da su grinje mogu puzati u noći stoljeća u očima, u ušima, licu glava, od ušiju - do lica, pa opet do oka i glave, is lica - iu kapcima i ušima. Kao što mi je liječnik objasnio, pranje sa šamponom prekida ovaj začarani krug, smanjuje broj novčića i sprečava ponovljene samoinfekcije. Pri tome sam oprao samo glavu, već i lice, uši, vrat. I doista, uskoro me više noću nisam uznemirio osjećaj da nešto leti preko lica i glave. Šuga na glavi i na licu blizu nosnica i brade je nestala. Šampon ima ugodan miris, dobro ispire i ispire kosu. Kosa je ojačana i prestala padati. Zadovoljan sam.
  • Ana,24. veljače 2014 Krema DEMAZOL za kapke je izvrsna i za liječenje akni na licu, ali brže krema djeluje kada se promatra strogu prehranu
  • Jeanne,15. travnja 2014 Prije godinu dana koristio sam Demazol, osip je bio doslovno za dva tjedna. Zapravo nisam imao dermatologa, savjetovao sam se u apotici.
  • Christina, 15. svibnja 2014 Najstrašniji osjećaj je puzanje kipa u mom licu. U ovom slučaju, lice nevjerojatno itches, sve je crveno, ljudi stidljiv daleko od ove vrste stvari. Očito sam se podigla na javni prijevoz i davno sam razmišljala da je to samo akne, sve dok nisam prošla testove za krpelj. Puno razgovora i masti pokušao, ali na kraju vidim rezultat samo kada koristite Demazol (zajedno s trljanje lica s tinktura eukaliptusa). Korok je gotovo nestalo, prošlo je prošlo, zadnji put izgledam lijepo!
  • Ivan3. rujna 2014 Demazol me savršeno ispravio u liječenju demodexa, očni kapci su bili izvan sebe, samo je ova krema spašena, iako je liječenje bilo dugo, ali opipljivo. Još ga držim u ormaru za lijekove, s najmanjim izgledom nekih vrsta bora na koži, razmazujem je i u većini slučajeva sve brzo nestaje.
  • Imam 36 godina. Radim kao vodeći programer. Gotovo 4 godine trpim demodekoznym blepharitis. Na poslu osjećam svrbljiv kapak i ljuštenje, ne dopušta koncentriranje. Pokušao sam gotovo sve tradicionalne i narodne medicine i zaustavio se u "Demazolu". Izrađivao sam vlastitu shemu korištenja, jer me uvjeti i ritam mog života prisiljavaju na odricanje od dugotrajnih i iscrpljujućih postupaka navedenih u uputi. Za razmišljanje, za 45 dana potrebno je obraditi kapke, odbiti od kupke, oštre, alkoholne i još uvijek glačalo glačanje jedan jastučnica svaki dan. I kako to učiniti ako niste kod kuće.

Trajanje moje sheme primjene "Demazola" samo 5-6 dana: Prije odlaska u krevet, nakon tuširanja, trljam kapke i cijelo lice s tinkturom kalendule.

  1. Nanosim vrhnje ne samo na veki, već i na svim licima, uključujući obrve i brkove. Na čelu, obraze i kožu oko očiju stavljam na višak vrhnja. Ako je potrebno, nanosim kremu na vrat i druge dijelove tijela.
  2. Ujutro uklanjajte kremu s tamponom navlaženom tinkturarom, ispiranjem ili tuširanjem aseptičnim sapunom ili šamponom.
  3. Obrišem se, osobito moje lice, s jednokratnim papirnatim ručnicima.

Pet takvih postupaka, i osjećam se kao normalna osoba. Relapsa bolesti može se pojaviti nakon 1,5-3 mjeseca. Odabire Demazol.

Komentar mikrobiologa: Pa ipak, kako naše dugogodišnje iskustvo i opažanja na pacijentima pokazuju, učinak Demazol krema dolazi nakon 1,5 mjeseca liječenja. To se posebno odnosi na starije pacijente. Laboratorijska ispitivanja provedena u broju pacijenata nakon 1 mjeseca nisu bila zadovoljavajuća i krpelj je još bio otkriven. Studija od 1,5 mjeseca u istim pacijentima pokazala je potpunu odsutnost krpelja na trepavicama. U uputi se preporučuje korištenje tinktura koje nisu od kalendule, već od eukaliptusa ili pelina.

  • Vasilisa,25. svibnja 2015.

Reći ću vam o kremu demazola, koju sam primijenio u prvoj fazi liječenja i borbi protiv demodikoze. Stavio sam svoje kapke i podmazao kanale za uho (gdje svi oni žive, kao što mi je dermatolog rekao).

  • krema ima prosječnu konzistenciju;
  • neutralni miris;
  • ekonomska potrošnja;
  • usmjeren je na uništavanje krpelja, a istina je djelotvorna;
  • nije strašno primijeniti na kožu kapaka (čini mi se da je imao hidratantni, nutritivni učinak suprotno), općenito je bilo korisno;
  • Ne nadražujte sluznicu.

Mlatari su pobijedili s Demazolom. Preporučujem. Bezopasan, jeftin, jednostavan za korištenje.

  • Zlata,6. lipnja 2015 Dobar lijek za herne grinje. Moja majka je patila od toga i, da budem iskrena, uopće ne ukrašava ženu. Ne mogu reći da je potpuno izlječena, ali je vratio prethodno stanje očiju. Ali ponekad je potrebno vratiti se na njegovu upotrebu, ali to se svidjelo često. Vrlo preporučiti!
  • Oksana,5. listopada 2015 Pozdrav svima. Želim reći nekoliko riječi o lijeku koji sam koristio u liječenju demodikoze. Bila je krema za kapke DEMAZOL, propisana je od strane liječnika i čitala sam dobre recenzije o tome. Njezina prosječna tekstura uopće ne iritira kožu, što je za mene glavna stvar. Također nema parfema. On je štedljiv. Pa uklanja uzrok bolesti. Stvarno mi se svidjela, i nadam se da će vam se svidjeti.
  • Tatjana Ivanovna,17. listopada 2015 Dugo je pokušao izliječiti bolest i to samo nije koristila. Onda mi je liječnik savjetovao da probam demazol. Ima ugodan miris. Konzistencija je masna, pa se uvijek ne apsorbira, uklanja višak. Nakon tijeka liječenja napokon sam se riješio problema. Neću to totalno reći, ali mi se krpelj više brine. Ako se opet počne brinuti, onda koristim ovu krema. Završavam četvrtu cijev. Naravno, cijena za 10 ml je prevelika, ali što možete učiniti ako pomaže. Također ću vam preporučiti da ga ne koristite samo za kapke, također će biti učinkovite za lice.
  • Mila,19. studenog 2015 Imala sam problema s demodikozom u proljeće 2015. Dok nije bilo jasne dijagnoze, nisam imao vrlo učinkovit tretman s drugim liječnicima, učinio sam neko čišćenje lica, na kraju sam pogoršala (nemojte čišćenje! ). Bio sam jako zabrinut (radim kao TV voditelj), jer ništa nije pomoglo. Kao rezultat toga, sretan kontakt s Gennady, medicinski mikrobiologa od TPA, koja zapošljava bivše članove IRTC „Eye mikrokirurgije” i koji je razvio kremu. Liječnik me detaljno konzultirao, savjetovao je "Demazol". Pridržavajući se svojih preporuka i recepata, brzo sam primijetio učinkovitost lijeka. Upale su se počele probijati! Trenutno nema tragova na mjestu poraza. Zahvaljujem svima koji rade na razvoju Demazola. Posebna hvala savjetniku tvrtke koja je aktivno sudjelovala u procesu oporavka. Sada se često ne može naći takva iskrena podrška liječnicima. I, očigledno, pomogla mi je preliminarna terapija bolesnog trbuha.
  • Olga,5. studenog 2016. godine Dobar dan! Pod novom je godinom dermatolog pronašao demodektiku na mojoj koži. Pojavio se na povremenim osipima na licu. U početku sam bio propisan liječenje antibioticima, metronidozolom, sumpornim mastima, talkersima, katranskim sapunom. Rezultat je bio, ali je grinja još uvijek osjetila, osip, crvenilo se nastavilo pojavljivati. Sljedeći posjet dermatologa mi je postavio Demalan, ali upozorio je da ga najvjerojatnije neće naći, a ja mogu uzeti njegov analogni demazol. Iako je napisan za kapke, pogodan je za lice. Oči su mu mučile: neugodne senzacije, prste, a što je najvažnije, prošlo su ti 45 dana i nisam vidjela posebne promjene. Crvenilo, koje sam imala prije, nije nigdje nigdje, prištić se pojavljuje s istom frekvencijom. Očekivao sam bolji rezultat!

Komentar mikrobiologa: Nedostatak učinka može se objasniti prisutnošću na sluznici sluznice sekundarne bakterijske infekcije, klamidije. Liječnik u takvim slučajevima treba pokazati ustrajnost u dešifriranju uzroka bolesti i propisati dodatne studije i dodatno liječenje.

  • Oleg, 15. studenog 2016. godine Mnogo je puta pokušao riješiti demodektivne kapke gotovo sve poznate metode i raspoložive načine: od bake receptima do "Demazola". Nije pomogla. Prije dva mjeseca ponovno sam kupio Demazol. Pažljivo je proučio upute i preporuke na vašoj web-lokaciji. Jasno je slijedio upute. Hvala, pomogao.
  • Maria,20. prosinca 2016. godine Odlučila sam probati ovaj lijek za krilima nosa koji su se trgali. Bilo je crvenilo, a liječnik je otkrio ovaj parazit. Trošak proizvoda je visok, ali potrošnja je mala. Ujutro sam nanosio tanki sloj, a rezultat je zapažen nakon dva tjedna. Ja sam prilično rezultat, a liječnik je to potvrdio.
  • Ana,28. prosinca 2016. godine Kad sam imao crvene mrlje blizu očiju, a koža je počela guliti, odlučio sam vidjeti liječnika. Liječnik je pronašao dildo s dermodeksom i pripisao mnoge lijekove za liječenje. Uključio je ovaj alat. Nakon prve prijave, osjetio sam olakšanje. Crvenilo se počelo smirivati, a svrbež se smanjio. U roku od tjedan dana koža se oporavila, ali nisam je prestao koristiti. Cijena koju ima oko 300 rubalja. Dosljednost je gusta. Miris je sasvim običan, miris lanolina - prirodne masnoće. Nakon primjene može uzrokovati lagani osjećaj pečenja ako dođe do sluznice. Stoga se mora primijeniti na zatvorene oči. Čitaj, da na upotrebu trepavice mogu ispasti, u meni to nije. Također vlaži kožu dobro. Međutim, teško ga je isprati, ali koristim sapun katran.

KOMENTARI IZ DRUGIH SITESA

  • Eugene, 15. rujna 2015. u 23:10

Dugo mi je osip na mom licu bio, pomislio sam, mladenački. ali se tada pojavio u stoljećima. Liječnik je dijagnosticiran - demodikoza. Tretira se s demazolom. Nema ništa usporediti, ali učinak mi je bio drag. Čitao sam da je demodekoza duga i teško liječiti, ali nakon početka tečaja, osip je brzo prošao. Ja, naravno, nastavljam s prehranom, ali mislim da je lijek prije svega pomogao.
Izvor: http://mosglaz.ru/blog/item/994-demazol.html#otzivi

  • Natasha : 23.05.2013 u 15:06.

Nakon pojave svrabe i crvenila očiju, liječnik je dijagnosticirao demodikozu i preporuča kremu Demazol. Nekoliko mjeseci kremu je pomoglo da se riješe parazita. Upotrijebio sam lijek prema uputama, nema nuspojava. Samo je potrebno staviti vrhnje nježno, samo na kapcima i zatvorenim očima. Izvor: http://womane.ru/demazol-krem-vek-instrukciya-primeneniyu-otzyvy-sostav-effektivnost.html

  • Larisa : 06/02/2017 u 10:20.

Izvrsna krema. Kada je bolest otkrivena demodikozom, pokušao sam razne načine liječenja. No, učinak je bio jedva vidljiv i tek nakon Demazola sam uspio riješiti neugodnih simptoma bolesti navsegda.Istochnik: http://womane.ru/demazol-krem-vek-instrukciya-primeneniyu-otzyvy-sostav-effektivnost.html

  • Julia (kućanica).

Krem Demazol mi je savjetovao dermatolog, kojeg sam pitao o demodikozi kožnih lezija. Kao rezultat njegove uporabe, vrlo sam zadovoljan.

Od mlade dobi pati blefaritis, razvijao se uz pogoršanje demodektivne bolesti. U svom liječenju, Demazol mi pomaže. Uklanja natečenost kapaka i osjećaj pijeska u očima. Izravno me spasava od neugodnih simptoma povezanih s ovom bolešću.

  • Galina (medicinska sestra). Terapijska krema Demazol me spasava kada pogoršava demodikozu. Koristim ga mnogo godina i rezultat je sasvim sretan. Za početak, dugo vremena, gotovo godinu dana, zabrinuto zbog strašne upale pod krilima nosa. Pod nos je uvijek bio crven (čak i ljeti!). Ono što nisam jednostavno pio i što se jednostavno nije slagalo. Prijatelj je savjetovao mast Demazol. Kupio je ili kupio. Trošak je 260 rubalja. U jutarnjim i večernjim satima razmazan tankim slojem. Poboljšanja zabilježena nakon 2 tjedna. Upute kažu da prije upotrebe obrišite kožu s tinkturom kalendula. Ali morate biti oprezni, možete spaliti kožu. Stoga sam koristio kremu bez nje. Kremu treba koristiti 45 dana. Nakon mjesec dana, sve je prošlo. Narednih 15 dana premazano je za prevenciju noću. Vrlo sam zadovoljan.
  • Alena Surovtseva

Ova se priča ne može opisati riječima. Ukratko - bilo je puno suza, potrošenih živaca, injekcija i droppera, pilule pili, i 3 tjedna u bolnici. (Biran je + 8 kg nakon tretmana). I tako, kremu mi je savjetovao moj liječnik u dermatološkom odjelu Gradske kliničke bolnice br. VG Korolenko. I ja sam to morao kupiti. Tu sam se tretira Demodex kapaljkom u jutarnjim satima, a cink-based krema na, ali budući da sam bio izvan sebe i primijeniti ovu krema. Miris je prihvatljiv, podnošljiv, tekstura je masna, nije potpuno apsorbirana, onda je potrebno natapati papirnatim ubrusima.

I iskreno? Pomogao mi je!

Zatim, nakon što je tijekom liječenja u 2 mjeseca, ponekad i sa slabljenjem imuniteta pojavila čireve i pomaza ga kod kuće s ovom kremom, ja je dobio osloboditi od njih. Već kupujem treću cijev! True cijena je malo prevelika za 10 gr. iako je zdravlje neprocjenjivo! Rezultat je da ga savjetujem, a ne samo u prijavi pred očima, ali i na cijelom licu.

Sve zdravlje, nemoj biti bolesna!

  • Amina Bakhshiyeva,15. rujna 2016. godine

Prije dvije godine imao sam nelagodu u očima nakon korištenja maskare: oko očiju akumulirati tekuće oči počele svrbjeti, a onda se pojavila gori i suzenje očiju. Tako sam prošla 1,5 godine. Liječnik-oftalmolog napisao je sljedeći tretman: kapi Combin Duo, hidrokartisonsku mast. Obavljala sam propisani tretman bez analize gušterače, ali to je samo pogoršalo. Tada sam odlučio sam sebi testirati zbog cilijarde. Rezultat analize bio je pozitivan. Tada sam bio propisan za Demazol 2 tjedna s ponavljanjem ovog tečaja i 2 tjedna. Poboljšanje je bilo vidljivo: pufanje kapaka je spavalo, nestašica je nestala. Ali osjećam da se nisam potpuno riješio krpelja i želim ponoviti analizu.

Ono što želim reći o Demazolu - ovo je glavni krema za danas protiv demodexa ne samo trepavice, već i kožu. Mislim da izvrsno funkcionira. Osobno mi je minus krema - to je izazvalo užasno peckanje u očima, a suzenje je bilo oko sat vremena nakon što je nacrtao donji kapak. Ali tek tada se ispostavilo da sve ove pripreme od krpelja uzrokuju suhe oči, a krema uzrokuje suhoću i kapljice.

Komentar mikrobiologa: Amina (kršeći upute) založi krema za donji kapak! Ovo je posve neprihvatljivo, jer svaka sluznica je vrlo osjetljiva i reagira čak i kada voda udari. Kremu se nježno nanosi štapom s obrubom na rubovima kapaka s zatvorenim kapcima!

Drugo, kao što Amina pokazuje, 2 tjedna za liječenje demodikoze kapsule krema Demazol očito nije dovoljno. I to nije jedini slučaj. Pažljivo pročitajte upute, korištenje kreme Demazol traje najmanje 45 dana!

  • Helena, 15. lipnja 2015. Ova krema je samo spas. Moja dijagnoza je alergijski blefaritis, kompliciran demodikozom. Nijedan drugi lijek nije donio takav reljef. Naravno, uz recepciju lijekova.

  • Larisa, 24. listopada 2016. Krema ne samo da liječi demodikozu, već i skrbi za kožu ispod donjih kapaka. Tijekom egzacerbacija bolesti primjenjujem ga na tečaju. Pomaže jedinstveno.
  • lenylence,28. listopada 2016 Imala sam problem poput demodikoze! Lice, naravno iscrpljeno! Liječeno dugo, ali još uvijek izliječeno. Na internetu u komentarima pročitao sam savjet djevojke, kako je izliječila demodikozu, vjerovala sam je gotovo za 90%, jer je popis lijekova bio onaj koji sam koristio, osim DEMAZOLE! Nisam znao o tome. Kupio je ili kupio. I nije se žalila! Stavio sam ga preko noći, jer je masna, potpuno ne odmah apsorbira. Ujutro su mnogo blijedi i bol se smanjuje. Nema mirisa i dovoljno dugo vremena. Krem u potpunosti ispunjava svoje zadatke i opravdava opis u uputi. Budite sigurni da kupite više! Izvorni pregled
  • Konstantin,27. studenog 2015

Na vašoj web lokaciji primio sam informacije i preporuke o liječenju demodekticnog blefarisa. Bila sam užasnuta kad sam vidjela slike parazita koji me proždiru iznutra. Dva mjeseca nakon tretmana "Demazol" i "Demazol Plus" su nestali edem i svrbež kapaka. Hvala na informacijama i izvrsnim kremama.

  • penzioner, 56 godina.

Demodekozny blepharitis donio na otsaniya.V ožujka 2014 je bio na recepciji u 1. Grad bolnici s liječnikom. Imenovan "Demazol". Nadzor i preporuke praćenja osigurali su potpuni oporavak. Hvala ti.

  • Jore,15. prosinca 2015

Imam demodekoze za 4 godine. Ponovno upućena okulistima. Ništa nije pomoglo. U proljeće ove godine na vašem web mjestu saznala sam kako se nositi s ovom bolestom uzrokovanom krpeljima. Činjenica da je "Demazol" razvio škola poznatog oftalmologa

SN Fedorov nam je dao nadu. Jasno je slijedio sve upute. sada apsolutno zdravi. Mnogo hvala.

  • Irina,19. prosinca 2015

Demalan mi je pomogao. Trljam lice s kalendulom, a onda primjenjujem Demalan. Koristio se vjerojatno za 2, 3 mjeseca i pomogao mi je. Ali nisam bio jak, pojavio se blizu ušiju ispod kože pečata, dijagnosticiranog krpeljom. Prijavili su Domenu i još uvijek bilo kakvu mast. Ne mogu se dešifrirati u receptu) Ali kako bih se iskoristio, nisam htio pokušati ništa drugo.

Komentar mikrobiologa: Demalan je isti Demazol, čiji sastav je gotovo isti. Neko vrijeme na periferiji prodali su obje kreme.

  • Svetlana,25. prosinca 2015

Koristim oko devet mjeseci. Rezultat je. Prvo sam uklonio krpelj s lica, ali, kako je analiza pokazala, krpelj je bio u trepavicama (užas!), Pa sam morao početi liječiti za drugi krug. Dakle, kad sam počeo koristiti demalan - lice mi je postalo puno čišće. velika takva akna, potkožno kao što loptice nisu uopće. na bradi je bilo samo akne, koje pokušavam izliječiti izotreksinom. i tako lice je općenito čista - samo brada pati! čak i liječnik preporuča kupnju duak gel - oni kažu dobro od acne pomaže. liječenje demodikoze je dugačak i nužno složen, u suprotnom se ta mjehur brzo koristi svemu. i nemojte koristiti šminku - kao što sam provjerio na sebe - kad nisam obojena - rezultat je - kad se pretvorim - pogoršanja! stoga je bolje podnijeti ovo razdoblje! Želim svima brzu oporavak i čistu zdravu kožu.

Komentar mikrobiologa: Demalan je isti Demazol, čiji sastav je gotovo isti. Neko vrijeme na periferiji prodali su obje kreme.

  • Ale,18. veljače 2016. godine

Slažem se s autorima, demalan (demazol) pomaže pri liječenju s drugim dodatnim sredstvima. Nedavno ga primjenjujem, ali crvenilo i piling, nakon što se koriste jake kreme i masti prolaze nakon primjene demalan (demazol). Dok sam sretan s ovim lijekom! Ali crvenilo još uvijek ne ide do kraja! Možda će netko predložiti neki dobar lijek koji smiruje kožu i ublažava crvenilo!

  • Za 13 godina bolestan sam od demodikoze. Pokušao sam sve ljekarne i narodne lijekove, uključujući vrhnje "Demazol". Ali, nažalost. Bolest se smiruje i ponovo pogoršava. Tako sam živjela. Naredba prošli put nije pročitala, znala je srcem. Slučajno u uputi preporuka o šamponu otkrila muž. S velikim je teškoćama pronašla u ljekarnama, a danas se osjećam kao druga osoba. Imam svoje preporuke za upotrebu. Dobro je nanijeti šampon po cijelom tijelu i ušima i ne ispirati 5 minuta. Nemojte brisati suho. 3-4 puta tjedno za pranje šamponom. Nedostatak je nedostatak oglašavanja.

Već 4 mjeseca koristim šampon "Demazol" za liječenje demodekticnog blefarita kao neovisnog agensa. Svi koji su mi poznati, ne pomažu drugim sredstvima, a kremu Demazol, prema mišljenju oculista, postoji pojedinačna netrpeljivost. Tijekom proteklog razdoblja smanjila sam broj grinja i gotovo potpuno nestala simptoma blefaritis. Koristim šampon ne samo za pranje tijela, već i kroz dan moje lice.

Stavio sam cijelu obitelj na šampon i psa. Bez sumnje, korisno je za demodektni blefaritis. Ali žena je počela koristiti i pranje glave. Smatra da vaš šampon učinkovitije uklanja svrbež od šampona poznatih marki.

  • Krema ne samo da liječi demodikozu, već i skrbi za kožu ispod donjih kapaka. Tijekom egzacerbacija bolesti primjenjujem ga na tečaju. Podsjetimo: Larissa Datum pregleda: 24. listopada 2016

Demazol krema za kapke. Upute za upotrebu, recenziju, sastav, učinkovitost

Demazol - popularna kozmetička krema za kožu kapaka, prema uputama koje se primjenjuju izvana. Brojne recenzije potrošača upućuju na to da krema miriše lijepo i ima visoku razinu masnoće. Sastoji se od prirodnih sastojaka, često korištenih u kozmetici i medicini.

Sastav kreme i aktivna supstanca vrhnje Demazol

Glavni sastojak kreme su biološki aktivne tvari - visoko pročišćeni glikani.

Demazol krema za kapke. Upute i povratne informacije možete pronaći u našem članku

Oni su prisutni u ljudskom tijelu i odgovorni su za metaboličke procese u koži. Ali s godinama, njihov se broj smanjuje, tako da mnoge žene koriste različite načine produljenja mladosti kože, među kojima postoji i takav popularan lijek kao i ova krema.

Pomoćne komponente uključene u njegov sastav su sljedeće tvari:

  • pročišćena voda;
  • biljno ulje;
  • vazelina;
  • Pentol;
  • emulgatori PG-3 i T8;
  • lanolin;
  • vosak za emulziju;
  • sorbitol;
  • nipagil;
  • nipazol;
  • ekstrakt kamilice.

Upozorenja za uporabu. Za koju vrstu kože je vrhnja

Ovaj lijek aktivno se koristi ne samo u kozmetičkoj već iu medicini u liječenju demodektikih infekcija. Ova bolest uzrokuje krpelje koje žive u blizini folikula kose. Obično njihova prisutnost je nevidljiva, ali sa smanjenim imunitetom, oslabljena stanje kože, povećava se njihov broj, uzrokuje upalu, osip, svrbež, pa čak i natečenost.

Kako bi se uklonili neugodni simptomi, koristi se ovaj lijek koji ima koristan iscjeliteljski učinak. Kozmetičari napominju da se s redovitom uporabom krema postiže dobar učinak u izravnavanju bora i bora, a koža kapaka vlaži.

Krema za oči Demazol, prema uputama i recenzijama, treba koristiti u sljedećim slučajevima:

  • u upalnim procesima, koje prate lomljenje i stvaranje sluzi, što rezultira formiranjem korica na kapcima;
  • ako je koža kapaka suha, vidljivo crvenilo uzrokovano iritacijom;
  • kada se pojave nabori i znakovi upale kože zbog niske turgore.

Prednosti krema i svojstava kože kapaka

Proizvod ima blagotvoran učinak na kožu kapaka i lica, ne samo kod znakova infekcije krpeljima, već iu slučaju slabljenja i starenja kože kapaka. U ovom slučaju, ne samo da je nestanak parazita opažen, nego i vanjska zona oko očiju je znatno poboljšana. Postaje elastično i elastično. To pridonosi komponentama kreme.

Njihova svojstva i djelovanje navedeni su u tablici:

Naziv tvari koje čine kremu Demazola navedene u uputama

Mast "Demazol": upute za uporabu, recenzije

Bolesti očiju uzrokuju znatnu nelagodu osobi. Patologije ne samo da pogoršavaju kvalitetu života već i plijen estetskom izgledu. Posebno zahvaća ovaj predstavnik slabijeg seksa. Danas tvrtka "Infarma" u Rusiji proizvodi lijek koji može riješiti mnoge probleme ove vrste. Mješavina "Demazol", upute za uporabu, kao i recenzije o tome, predstavljeni su u vašoj pozornosti u članku. Treba imati na umu da se upotreba bilo kojeg lijeka mora dogovoriti sa specijalistom.

Opis pripravka: sastav, trošak i vrsta proizvoda

Upute za uporabu lijeka "Demazol" učinkovite su kreme za liječenje bolesti očnih kapaka i kože. Pripravak se proizvodi u malom volumenu: 10 ml svaki. Plastična cijev se pakira u kartonsku kutiju i nadopunjuje se oznakom. Lijek "Demazol" prodaje se bez recepta, ali ako se odlučite za samostalno korištenje, onda svakako pročitajte upute.

Lijek sadrži nekoliko aktivnih i manjih komponenti: lanolin, maslinovo ulje, glikan, ekstrakt kamilice, derivat 2-metilnitroimidazola, kao i mast baze s parfemom. Možete kupiti cijev za 300 rubalja u gotovo svakoj ne-prescription apoteka.

Indikacije za primjenu: što pomaže krem-pomasti "Demazol"

Kakva je uputa za uporabu lijeka "Demazol" rekla potrošaču? U napomenama je naznačeno da se lijek učinkovito bori s demodektnom kožom kapaka. No, zapravo je lijek u stanju izliječiti mnoge parazitske bolesti kože. Mast se koristi za sljedeće simptome:

  • Snažan osjećaj i pijesak u očima;
  • piling kapaka;
  • ozljeda na uhu ili slušni kanal (potvrđen laboratorij);
  • upala i otekline kože lica izazvane demodikozom.

Treba napomenuti da se opisana simptomatologija javlja ne samo kod krvaritičnih lezija dermisa. Da biste bili sigurni da će lijek biti učinkovit, trebate se posavjetovati s liječnikom prije nego što ga upotrijebite i podvrgnete nekim testovima.

Kontraindikacije i upozorenja

Mješavina "Demazol" instrukcija ne preporučuje uporabu ako pacijent ima preosjetljivost na komponente lijeka. Zbog nedostatka kliničkih podataka o liječenju trudnih majki i žena koje dojiljuju, ove skupine bolesnika ne bi trebale koristiti lijek. Također se ne preporuča primjenjivati ​​mast u djetinjstvu, osim ako liječnik pojedinačno ne odredi drugačije.

Prije primjene lijeka, proizvođač preporučuje testiranje osjetljivosti. Da biste to učinili, trljajte malu količinu kreme u kožu i pričekajte 2-3 sata. Ako tijekom tog vremena nije bilo osipa, svrbeža ili drugih neugodnih manifestacija, tada vam lijek odgovara.

"Demazol": upute za uporabu

Krema se nanosi štapom gornjim i donjim kapcima, te izbjegavajte dodir s okom. Mnoštvo primjene je 1-2 puta dnevno. Da bi se poboljšao pozitivan učinak, tretirano područje treba obrisati alkoholnom tinkturom eukaliptusa ili kalendula. Interval između čišćenja kože i primjene masti treba biti 15 minuta. Pokušajte pažljivo postupati, tako da alkohol ne ulazi u oči. Nakon podmazivanja zahvaćenih područja s kremom "Demazol" pričekajte 15 minuta, a zatim uklonite ostatke lijeka čistim pamučnim brisom. Prosječno trajanje terapije iznosi jedan i pol mjeseci, osim ako drugi nije imenovan od strane stručnjaka. Ako je potrebno, tečaj se može ponoviti nakon određenog vremenskog razdoblja. Ako se oštećenje krpelja ne pojavi prvi put, liječnik može preporučiti periodičnu upotrebu oftalmičke masti.

Ako obol kože udario pokriva dermis, uho kanala ili bora na licu, a zatim ih protrlja dva puta s alkoholom obrisak, a zatim primijeniti „Demazol” (krema). Upute za uporabu preporučujemo da pazite da ne širite parazit u zdravim područjima kože. Da biste to učinili, redovito mijenjati ručnik, koristite jednokratnu brisku lica, temeljito operite ruke i smanjite upotrebu kozmetike.

Alternativni način korištenja

Već znate kako koristiti "Demazol" upute za uporabu. Recenzije nekih potrošača kažu da su pronašli alternativni način korištenja lijeka.

U pacijenata s upaljenim, prljavim i svrbežnim područjima, bolesnici su podmazivali sredstva za uzimanje uzorka dvaput dnevno (ujutro i navečer). Ova praksa pokazuje da su anksiozni simptomi brzo prošli. Ali liječnici su skeptični zbog takve terapije. Naravno, krema će olakšati opisano stanje zbog sastava, ali ne i uvijek njegova primjena dokazuje da je opravdana. Također je vrijedno razmotriti da će takva terapija biti vrlo skupo, jer ponekad zahtijeva obradu velikih površina kože, a krema se proizvodi u malim cijevima.

Kako djeluje lijek?

Učinkovitost lijeka "Demazol" uzrokuje rad sastavnih dijelova.

  1. Maslinovo ulje smanjuje iritaciju i omekšava kožu.
  2. Ekstrakt kamilice ima protuupalni učinak, uklanja crvenilo.
  3. Lanolin hrani epidermu, normalizira ravnotežu vode i lipida.
  4. Glikani su neophodni za metaboličke procese, oni su odgovorni za pravovremenu regeneraciju epitela.
  5. Derivat nitoriomidazola ima antiparazitsko djelovanje, potiskuje reprodukciju krpelja.

Recenzije o drogama

Potrošači ostaju zadovoljni korištenjem ovog alata. Neki pacijenti same propisuju. Istodobno, ne znaju je li simptomatologija doista uzrokovana demodikozom. Ali čak iu ovom slučaju lijek ima pozitivan učinak na stanje kože. Omekšava, hrani, obnavlja i normalizira metaboličke procese.

Kao rezultat toga, dermis izgleda svjež, odmarao, obnovljen. Prolazi takve znakove, kao svrab, osip i natečenost. Lijek ih učinkovito uklanja nakon prve primjene.

Demazol Plus: upute za uporabu

Proizvođač lijeka "Demazol" također proizvodi sorte svog proizvoda. Jedan takav je Demazol Plus. U ovoj pripravi nalazi se ekstrakt pelina i kamilice, kao i anti-hranjive komponente. Ovaj lijek služi za kremu druge generacije. Lijek pomaže u borbi s:

  • trajni oblici demodikoze;
  • opsežna lezija trepavica s grinjama.

Prema proizvođaču, koji je podržan povratnim informacijama potrošača, lijek "Demazol Plus" se bori protiv bolesti očiju i kože u slučajevima kada je njegov prethodnik nemoćan. Postoji takav lijek u rasponu od 300-400 rubalja.

Ukratko

Lijek "Demazol" za uporabu se pozicionira kao učinkovit alat koji se može nositi s nelagodom i parazitskim očne bolesti. Lijek se često koristi sam. Liječnici priznaju ovu mogućnost, budući da je sastav krema uglavnom prirodan. Važno je ne zloupotrijebiti opisana sredstva. Ako se u roku od nekoliko tjedana od konstantne uporabe ne postanete lakše ili se uznemirujući simptomi pogoršaju, svakako posjetite liječnika. Možda vam je potreban drugi oblik lijeka "Demazol" (fitin ili plus). Dobar zdravlje za vas!

Demazol krema za oko

sadržaj [Sakrij]

Krema za oči Demazol je lijek koji se koristi za njegu kože kapaka i liječenje raznih problema na ovom području. Ova kombinirana priprema je poseban proizvod koji se najbolje prilagođava karakteristikama osjetljive i osjetljive kože.

Djelovanje i naznake za uporabu

Svi znaju da je područje oko očiju najosjetljiviji dio epidermisa na licu. Nijedna krema za lice nije prikladna za kapke jer zahtijeva nježniju njegu. Na kapcima i u uglovima oka najčešće se javljaju prva bora, a najbliža stvar za sluznicu je najveća opasnost pri uporabi neodgovarajućih sredstava. Krema za oči je poseban alat koji ima sposobnost prilagodbe svim značajkama epiderme.

Možete navesti mnogo kozmetičkih proizvoda za njegu kože na ovom području, ali lijekovi nisu toliko. Stoga, krema Demazol - ovo je poseban alat koji pruža ne samo njegu, nego i tretman epidermisa kapaka.

Glavna akcija ovog lijeka:

  • Uklanjanje natezanja;
  • Uklanjanje svrbeža;
  • Uklanjanje upalnih procesa;
  • Uklanjanje iritacije;
  • Smanjena manifestacija alergijske reakcije;
  • Uklanjanje crvenila.

Demazol krema za kapke ima takve naznake za uporabu:

  1. Upalni procesi na koži kapaka;
  2. Demadekoz;
  3. Aktivnost kožnih grinja i osipa uzrokovanih njima;
  4. Natečenost.

Unatoč činjenici da krema savršeno obrađuje njegu kože, glavna je svrha liječiti demodektivne kapke i trepavice. Ova bolest je uzrokovana vitalnom aktivnošću grinja kože, koja može utjecati ne samo na kožu i trepavice, već i na konjunktivu.

struktura

Formulacija ovog alata prilično je komplicirana i zastupljena je sljedećim komponentama:

  • Glikani su inovativna komponenta koja je aktivna tvar koja izaziva regeneracijske procese stanica i njihovu obnovu. Glikani su sastavni dio mladosti naše kože i nalaze se na njegovoj površini. Oni sudjeluju u metaboličkim procesima i oblikuju strukturu kožnih tkiva.
  • Lanolin je tvar koja ima izvrsna svojstva vlaženja i omekšavanja. Hrani epidermu i vraća vodenu lipidnu barijeru koja štiti kožu od isparavanja vlage i utjecaja na okoliš.
  • Maslinovo ulje je vrijedna hranjiva komponenta. Sadrži mnogo korisnih tvari, učinkovito hidratizirajući kožu i zasićući je s potrebnim elementima. Maslinovo ulje uklanja iritaciju i smiruje kožu.
  • Ekstrakt kamilice koristi se kao terapeutska i umirujuća tvar u kremi za kapke. Ovaj ekstrakt ima protuupalno svojstvo i djelotvorno je za različite kožne bolesti.

analoga

Analozi kreme za blefarne Demazol na djelovanje su pripravci koji su navedeni niže.

Blefarogel

  • Pogodno za njegu kože kapaka;
  • Učinkovito za liječenje upalnih bolesti, uključujući demodikozu uzrokovanu kožnim novčićima;
  • Koristi se kao higijenski;
  • Koristi se za umor očiju, upalne procese kapaka, nelagodu kod upotrebe kontaktnih leća;
  • Sadrži kompleks aktivnih tvari, što uključuje glicerol, alo, hijaluronsku kiselinu

Demlan

  • Kozmetički, koji se koristi za brigu o koži kapaka;
  • Propisan je za liječenje upalnih procesa i demodekoze;
  • Iscjeljuje i obnavlja epidermu;
  • Uništava patogene mikroflore;
  • Sastav sadrži kompleks od 17 aktivnih tvari, uključujući glikan, kamilni ekstrakt, maslinovo ulje.

zaključak

Krema za oči Demazol je učinkovit lijek koji se koristi i za liječenje bolesti i za njegu kože kapaka. Sastav sadrži kompleks aktivnih tvari koje pomažu uklanjanju grinja kože, upale i iritacije.

Upute za uporabu

Prema uputama za uporabu, ovaj lijek treba koristiti na ovaj način:

  1. Proizvod se nanosi na čistu kožu;
  2. Upotrijebite pamučnu podlogu kako ne biste oštetili epidermu i izazivali iritaciju;
  3. Dio kreme se nanosi na vatu, nakon čega se rasprostire na gornjoj kapci, a zatim na donjem;
  4. Pri uporabi proizvoda u medicinske svrhe, učestalost primjene je 2 puta dnevno;
  5. U prosjeku, tijek liječenja je 1 - 2 mjeseca;
  6. Ako bolest ne utječe samo na područje oko očiju, već i na kožu lica, najprije prvo uklonite lice alkoholnom otopinom kalendule, sprječavajući kontakt očima.

Uz to, treba razmotriti sljedeće nijanse:

  • Za primjenu lijeka preporuča se upotreba rukavica kako bi se spriječila samozaštita kože kože;
  • Predoziranje može nastati s povećanjem dnevnih doza i učestalosti primjene, tako da morate strogo slijediti upute;
  • Pridržavajte se pravila za spremanje lijeka i provjerite datume isteka.