Hepatitis forum

Dijeta

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Phosphogliv, recenzije

Phosphogliv, recenzije

Vaša poruka lutalica »15.06.2011. 08:55

Re: Phosphogliv.

Vaša poruka Sovok-59 »15 lipnja 2011 09:23

Re: Phosphogliv.

Vaša poruka Gudvin »15.06.2011. 10:35

Re: Phosphogliv.

Vaša poruka serž »04.12.2011. 13:27

Re: Phosphogliv.

Vaša poruka inna81 »04.12.2011. 13:48

Recenzije liječnika i pacijenata o Phosphoglivu

Phosphogliv pregled liječnika dobiva redovito i u profesionalnim zajednicama poput "Doktor na poslu" i na otvorenim prostorima, forumima i konferencijama gdje liječnici savjetuju pacijente.

Komentari trenutačnih liječnika o drogi Phosphogliv

Razgovarali smo s liječnicima na konferencijama i ovdje su najzanimljiviji i najzanimljiviji liječnički komentari o pripremi Phosphogliv:

Markina GP, terapeutkinja "... Sam imenovao ili nekako odredio Phosphogliv bolesniku s masnim hepatocitima. Masivni takav čovjek, težina 130 kg, prisutan je metabolički sindrom, plus hipertenzija i dijabetes melitus drugog tipa. Terapija za ispravak razine glukoze i krvnog tlaka, već smo odavno uzimali, ali jetra se nije mogla izliječiti. Koliko nisam objasnio da bih trebao izgubiti težinu i premjestiti više, nije me slušao. Tečaj Essentiale pio je - nije pomogao. Odlučili smo pokušati s Phosphoglivom, pogotovo jer mnogi kolege imaju dobre rezultate recenzije o ovoj pripremi. Imenovao je ili imenovao tečaj intravenoznih injekcija, a potom je prošao terapiju terapije na 2 kapsule 3 puta dnevno. Mjesec dana kasnije, napravljen je kontrolni ultrazvuk - slika je poboljšana, nisam ni vjerovao u oči kad sam vidio rezultate. Biokemija se također vratila u normalu. Sada nastavlja uzimati Phosphogliv da učvrsti učinak "

Zhorn AA, gastroenterolog "Phosphoglive je dobar lijek, naravno. To često propisujem, jer imam svaki drugi pacijent s upalom jetre iz jedne ili druge faze. Posebno dobro primjetan učinak kod bolesnika s hepatitisom i fibrozom. Od običnih fosfolipida oni obično nemaju smisla, ali glycyrrhizic kiselina u Phosphoglive funkcionira vrlo dobro, naravno. Upala je nestala u samo tri mjeseca. Ali, naravno, vrlo je važno da pacijent prestane koristiti ono što je prouzročilo uništavanje jetre - alkohola ili lijekova, ili se Phosphoglivus ne može nositi. Doslovno prije tjedan dana, umro je bolesnik s početkom ciroze, koji sam vodio dugo vremena. Tretirao ga je, postupao s njim. Čak su postigli poboljšanje u analizi uzimajući hepatoprotectors, i on je uzeo, i opet isprao. Pa, svi naši napori su smetnja... "

Recenzije pacijenata o lijeku Fosfogliv

Na brojnim forumima također možete pronaći pregleda bolesnika, koji su liječeni lijekom Phosphogliv.

Mama_galya, Kirov "Dijagnosticiran hepatitisom B prije 6 mjeseci. Zatim su propisali antivirusnu terapiju. Sada liječnik je imenovao ili imenovao još Fosfogliv, zbog ne tako dobre analize. Probušio sam tečaj, kao da postoje poboljšanja. "

i ovdje pregleda bolesnika, koje Phosphogliv nije odredio liječnik. Napravili su neovisnu odluku o pokušaju droge nakon savjetovanja s ljekarnikom u ljekarni.

Viktor74, Moskva "Ja sam općenito za zdrav stil života, ali nije uvijek moguće držati se;) Volim meso i pivo, ne mogu sebi pomoći. Iako znam da je štetno, ipak se pustim da se opustim par puta tjedno. I tako da jetra ne smeta, kupio sam Phosphogliv u ljekarni. Ljekarnik je rekao da ovaj lijek pomaže pretilosti u jetri i uklanja upalu, ako postoji. "

Kraljica, Perm "Nekad sam imala težinu u jetri, pokušala razne lijekove - Hofitol, Festal, Essentiale, dodatke prehrani su različite. To je pomoglo s različitim uspjehom. Nešto uopće nije bilo, nešto je neko vrijeme olakšalo stanje. U proljeće sam vidio oglas Phosphogliv i odlučio ga probati. I znaš, dobro je išao. Ove kapsule sam pio za mjesec dana i težina se još nije pojavila. Ja ću i dalje biti tretiran "

Pregled web stranica foruma. Što pišu o drogi na Internetu?

Dakle, pregled stranica i foruma, kao i komunikacija na konferencijama pokazuje da o Phosphoglivee recenzije liječnika uglavnom pozitivno. Pacijenti također, uglavnom, govore o drogi dobro. Međutim, i liječnici i pacijenti imaju negativne kritike o lijeku Phosphogliv.

Recenzije o Fosfogliju s profinim medom. stranice

Merkulov KV, kirurg "Ne prepisujem mojim bolesnicima nikakve hepatoprotectors, uključujući Phosphogliv. Mislim da ovo nije učinkovito. Ako postoji pravi problem, bolje je raditi nego čekati nekoliko mjeseci da imaju učinak ili ne "

Pojašnjenje uredništva: budući da liječnik ima specijalizaciju za "kirurgija", u nju ulaze uglavnom pacijenti s kirurškom patologijom, tj. Oni koji zahtijevaju operaciju. Međutim, u postoperativnom razdoblju u bolesnika s patologijom jetre, preporučljivo je koristiti hepatoprotectors, uključujući Phosphogliv.

Liječnički komentari terapeutske specijalnosti o pripremi Phosphogliv također, nisu uvijek pozitivni.

Igrunova Zh.K., pedijatar "Ne koristim Phosphogliv u svojoj praksi. Dopušteno je djeci samo od 12 godina, ali praktički nemam takvih pacijenata. "

Objašnjenje uredništva: Mala djeca Phosphogliv stvarno nije prikazana, budući da ova skupina pacijenata nije provodila sigurnosne studije.

Pregled mišljenja o drogama iz tematskih foruma

Recenzije liječnika o Phosphoglivu značajno se razlikuju od izjava pacijenata. Evo nekoliko pregleda bolesnika, nije baš zadovoljan s upotrebom Phosphogliva.

Docent "Imam cirozu. Liječnici mi stalno propisuju neke lijekove. Sad pijem Phosphogliv, ali ne vjerujem da ću se oporaviti. "

Objašnjenje urednika: ciroza jetre je vrlo ozbiljna bolest u kojoj je normalno jetreno tkivo zamijenjeno vlaknastim tkivom. Zapravo, jetra je prekrivena "ožiljcima". Cure za cirozu samo s lijekovima je nemoguće. Jedini način za dobivanje zdrave jetre za takve ljude je transplantacija organa od donatora. Međutim, uz pomoć takvih lijekova kao Phosphogliv, možete usporiti napredovanje bolesti i time produžiti život osobe.

Barbariska "Pokušao sam piti Phosphogliv za prevenciju, ali nisam osjetio učinak."

Objašnjenje urednika: to je istina, uzimanje lijeka za prevenciju, teško je osjetiti ništa, jer je ta osoba zdrava i ne smeta mu. Međutim, to ne znači da lijek ne funkcionira.

Zaključci.

O pripremi Phosphogliv pregled liječnika kažu u osnovi dobro: lijek je vrlo učinkovit u liječenju masnih hepatocita i raznih hepatitisa, kao i fibroze jetre. Neki liječnici ne smatraju prikladnim koristiti Phosphogliv i druge hepatoprotectors u bolesnika s kirurškom patologijom, ali i strah da ih prepisuju maloj djeci.

Recenzije pacijenata potvrđuju visoku učinkovitost Phosphogliva za različite patologije jetre, a također ukazuju na dobru podnošljivost lijeka.

Phosphogliv

Oblici otpuštanja

Uputstvo fosfogla

Phosphogliv je domaći hepatoprotector, koji je kombinacija fosfolipida (fosfatidilkolina) i glycyrrhizic kiseline. Osim, zapravo, hepatoprotektivnog, lijek ima membranski stabilizirajući i antivirusni učinak. Koristi se za liječenje virusnog hepatitisa, heptozisa i drugih oštećenja jetre, kao i kožnih bolesti (psorijaza, ekcema, itd.).

Kronični virusni hepatitis je hitan problem, kako u Rusiji tako i na globalnoj razini. Cijepljenje omogućuje spriječiti akutni hepatitis, ali nažalost nije tako učinkovit u borbi protiv kroničnih oblika bolesti. Klasična terapija lijekovima za kronični hepatitis je prilično složena i skupo vježbanje, motiviranje farmakologa za stvaranje novih učinkovitijih lijekova. Jedan od takvih obećavajućih lijekova je fosfogluka, koju njegovi kreatori analoga ne osiguravaju na svjetskom farmaceutskom tržištu, te je u mnogočemu apsolutni pionir. Dakle, ovo je jedini hepatoprotektor koji posjeduje i etiotropno i patogenetsko djelovanje. Jedinstvenost fosfoglobina je također u kombinaciji pod "krovom" jednog ljekovitog oblika hepatoprotektivnog i antivirusnog učinka. Jedna od komponenti ovog lijeka - fosfatidilkolin - je obdarena sposobnošću strukturiranja strukture jetrenih stanica, djelujući kao "membranski brtveni materijal" koji zakrpi rupice u biološkim membranama. Ovaj farmakološki aktivni "sastojak" fosfoglukina je njegov glavni aktivni princip, normalizira metabolizam proteina i lipida i sprečava gubitak enzimskih stanica stanicama jetre, obnavljajući funkciju detoksikacije ovog organa. Fosfatidilkolin potiskuje prekomjerno stvaranje vezivnog tkiva, što smanjuje rizik od jetrene fibroze i ciroze, te poboljšava prognozu i kvalitetu života bolesnika.

Druga komponenta lijeka je glicirizinska kiselina, tvar koja ima antivirusnu aktivnost koja inhibira reprodukciju virusa u tijelu aktivirajući sintezu interferona, potiče stvaranje fagocita i aktivnost prirodnih ubojica. Budući da je antioksidans i pokazuje učinak stabiliziranja membrane, glycyrrhizic acid potentiates hepatoprotektivni učinak fosfolipida, ima antialergijske i protuupalne učinke. Novost fosfoglue je također u nesvjesnim analogima tehnologije stvaranja suhog praškastog oblika granularnih soje fosfolipida. To je omogućilo povećanje trajnosti inkapsuliranog oblika doziranja. Izvorna tehnologija dobivanja liofilizata za intravensku primjenu omogućila je stvaranje stabilnog fosfolipidnog nanosustava koji se sastoji od emulgiranih micela i liposoma i bez toksičnih deterdženata (površinski aktivnih tvari). Kompleksne micele mogu se pohraniti u aktivnom stanju nekoliko godina, što je od velikog kliničkog značaja, jer pacijent u ovom slučaju prima aktivni lijek, a ne proizvod metaboličkih procesa farmakološki aktivnih tvari.

Phosphogliv je prošao niz testova u vodećim ruskim klinikama. Njegov učinak je procijenjen prema kriterijima navedenim, uključujući poboljšanje općeg stanja pacijenta, uklanjanje simptoma intoksikacije, nestanak žute boje kože, prisutnost / odsutnost žuči u stolici, smanjena koncentracija bilirubina i jetrenih enzima. Kao rezultat toga, svi pacijenti koji su primali fosfoglue pokazali su pozitivnu dinamiku. Stoga je dokazano da ovaj lijek ima visoku učinkovitost u liječenju bolesti jetre. To značajno poboljšava sintetičku funkciju ovog organa i smanjuje manifestacije zatajenja jetre. U ovom slučaju, lijek ima dobru podnošljivost i povoljan sigurnosni profil.

Recenzije liječnika o Phosphoglivu

  • Pharmstandard, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.05.2021
  • Pharmstandard, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.03.2021
  • Pharmstandard-Ufavita, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.12.2019

Stručni savjeti o fosfoflivu

U posljednje vrijeme mučnina me počela smetati. Kao da nisam mnogo toga prebivao, mislio sam da nisam mnogo jesti. Kad mučnina postane redovita, otišla je do liječnika. Tamo sam već i dijagnosticirao masnu distrofiju jetre. Razlog za sve alkohola, s njim, naravno, odmah sam vezan. Zdravlje je skuplje. Fosfogliv je pio točno tri mjeseca, pio 3 puta dnevno za 2 kapsule. Bolje stanje zdravlja, ultrazvuk je pokazao dobre rezultate. Ali ozbiljno sam umanjio moju jetru, pa će tečaj morati ponoviti

Slažem se s pozitivnim osvrtom na Phosphogliv. Pomogao mi je, bolesti zbog porasta jetre brzo su otišle kad sam počeo uzimati ovaj lijek. Ali, naravno, morala sam piti cijeli tečaj, tri mjeseca, kako bi sve prolazilo.

U ustima je postojao neugodan osjećaj gorčine, stalno je bio prisutan ujutro, ponekad čak i tijekom dana. Kolege su se složili da je to iz jetre, mnogi su to i savjetovali s Phosphoglivom. Pročitajte o njemu, recenzije su dobre, bezopasne. Odlučio sam da ću pokušati, i ako to ne pomaže - onda liječniku. Tako da, naravno, ne savjetujem nikome, ali nisam bio apsolutno nitko! I ispostavilo se da smo svi dobro, nakon što je liječenje počelo, ova je gadna gorčina prošla!

Koristi se fosoglut kada je dijagnosticiran hepatitis. Dugo je liječena, ali je izliječena. Voljela sam drogu.

Sa čir na želucu živim već 5 godina. Tretiran sam samo lijekovima, bez operacija, jer nema komplikacija. Ali očito, iz ovog tretmana imam problema s jetrom. U početku nije obraćala pažnju dok nije počela dnevna bol u desnom gornjem kvadrantu, osjećaj mučnine. Nedavno sam pregledao drugi gastroenterolog, propisao sam još jedan lijek za želudac, a za jetru mi je rečeno da pijem stazu Phosphogliva. Nakon što završi cijeli tijek liječenja, više se ne brine niti na želucu ni na jetri.

Uzela je Phosphogliv dva mjeseca, a zatim se omotala oko posla, propustila nekoliko puta i napustila ga. Ali ispunio je svoj zadatak, prema biokemiji norma, ultrazvuk je norma. Objasnio sam da nemam globalnih zdravstvenih problema, ali još uvijek. Dobar lijek.

Kao mladi, jadno je jeli, osjećao se do 26. godine. Proširivanje jetre ultrazvukom, dijagnoza pretilosti, slaba analiza. Bila je liječena Phosphoglivom, sve na preporuku liječnika, dva puta godišnje za 3 mjeseca i 4 mjeseca. Pretilost i povećanje su nestali, testovi su blizu normalne. Tečaj se ponavlja nakon 3 mjeseca.

Prije toga nisam znao da stanje jetre izravno utječe na stanje i izgled kože. Imala sam neke probleme s kožom, i pokušavala sam ih riješiti uz pomoć kuće i kupnje maski, čišćenja lica i raznih postupaka u kozmetičkim salonima, ali naročito to nije pomoglo. I problemi se zaustavljaju tek nakon što sam pio Phosphogliv i počeo pratiti moju prehranu.

Vrlo poznata izgubljena težina kada su propisali dijetni broj 5 i fosfofliv. U početku ništa, onda tijelo očito čisti, zaradio i odmah ostavio više kilograma!

Preporuča se fosforil kao izvrstan lijek za opijanje. Sjetio sam se kad sam osjetio da sam previše previše overdid na odmor s pivo i meso. Odlučio sam se žaliti na želudac i jetru, isključiti najopasnije proizvode, alkohol i piti Phosphogliv tri mjeseca. Zdravlje točno ispravljeno, osjećam se dobro.

Registrirani su tri mjeseca Fosfogliva + tablični broj 5. Teško je sjediti na dijeti, ali sada je barem zdrav.

Ako žena nije poslala u kliniku, sve do posljednjeg ne bi znala da se žutica razboljela. Bio je tretiran s Phosphoglivom, pomogao i brzo.

S phosphogliv susreo sjajan način - liječnik je odlučio da je ovo moj zadnji put bio vrlo loše analize (izgledalo mi je miješati s drugom damom) i preporučio mi potrošiti na piće. Općenito, droga ne tvrdi da, u svakom slučaju, otišao za dobro, rijedak nagging u stranu nakon gluttony ostavio me na primjer. Ali ne želim takve neprijatelje! Fosfogliv preporučuje, ako je to)))

Bila je tretirana s Phosphoglivom nakon drugog lijeka, to je bilo povezano s jetrom, ali nije se vidjelo na najbolji način. Phosphogliv je pomogao u ispravljanju situacije.

Phosphoglivoy se dugo liječi, ali sam ću reći da lijek stvarno pomaže.

Gotovo svi u obitelji pokušali smo Phosphogliv iz raznih razloga, iz našeg iskustva mogu reći da su simptomi vrlo brzo uklonjeni, ali staza mora biti pijana do kraja - inače je malo koristi. Tek nakon potpunog tijeka testiranja pokazati kako stvarno radite stvari. U našem slučaju nitko nije trebao produžiti tečaj - oni su se potpuno oporavili.

Za mene sam registrirao Phosphoglivum kad sam tražio agent za uzgoj tankog. Rekao je da prekomjerna tjelesna težina zbog loših prehrambenih navika, a to je loše za jetru, jetra ne može nositi, ukupni uvjet je loša i teško ponovno izaći u šetnju - to je začarani krug okreće. Free dijeta nije učinio, naravno, ali da je potrebno izgraditi normalan krug napajanja, te za liječenje jetre, dodatni CG otopio pred našim očima. Vrlo zadovoljan Phosphoglivoy!

Phosphogliv je propisana mužu nakon bolnog grla. Jetra je značajno stradao, dobio je dvostruki udarac: prvi je tretirana za „narodnim” metodama (votka s paprom), a onda, kada je sve bilo vrlo trčanje morala piti antibiotike. Simptomi iz jetre bili su - mučnina, osobito ujutro, nije bilo apetita, povukli desnu stranu, sve što pišu u člancima. Analize su potvrdile da sve nije u redu. Tretirao se kao rezultat tri mjeseca, Phosphoglivus je pio tri puta dnevno, dvije kapsule. Rekli su da, ako su testovi nakon tečaja i dalje loši, liječenje će se produžiti do pola godine. Proširite usput, ali samo mjesec dana. Analize su svakako ponekad bile bolje, ali su ipak bile potrebne za liječenje. Nakon četiri mjeseca liječenja, sve se vratilo u normalu.

Kao i mnogi vjerojatno, jetra je bila zaglađena na svoju glupost. Stalno sam bio zabranjen alkoholu, morala sam poduzeti strogu prehranu. I popio je Phosphogliv. Brzo je otišao na izmjenu i dopunio propisanu shemu liječenja i droga.

Dijagnosticirani dermatitis, počeo je shvaćati što se događa, sve ukazuje na jetru. Analize nisu najbolje, upale, povećanje. Bio je tretiran fosfoflivom. U početku je koža postala čista, otišla liječniku. Analize su odlučile testirati

Sve funkcije jetre nakon tijeka Phosphoglive bile su prilagođene, analize su dobre

Radi, ako pijete sva tri mjeseca (ovo je standardni tečaj za sve, ako ne i za ozbiljne bolesti).

Tražio sam većinu proračunskih varijanti hepatoprotectora i odabrao između Phosphogliv i Essl. Zaustavio na phosphogliv jer je pronašao stari „Phosphogliv -. Gepatoprotektor samo s dokazanim protuupalnim učincima to jest, njegova učinkovitost nije u dvojbi jer je provjereno brojnim kliničkim studijama i praktikoy.K nažalost, nalaze u otvorenim izvorima, pouzdanih podataka za klinička istraživanja djelovanja Essl- nije moguće ".

Po prvi put sam naučio probleme s jetrom na godišnjem odmoru. Kuće su očito i dalje lakše za jelo, ali u inozemstvu su kupovale brze hrane, domaća jela sa začinima, šiške kebabe. Kuća je gotovo uništena nakon svakog ručka večeru, sjeo sam gotovo nepomično, u svoju stranu pritisne tako da su rebra povrijediti osjećaje, samo da bi se povući u sobu i leći. Ponekad se nekoliko sati nije pustila. Stigli smo kući, odmah do liječnika. Prema analizi, sve je loše, povećanje jetre se izražava ultrazvukom, također se nalazi pretilost jetre. Vidio Fosfogliv četiri mjeseca, nakon što su prva dva odlazila na testove, došlo je do većeg poboljšanja, ali do oporavka daleko. Za četiri mjeseca gotovo je normalno. Ostat ću na dijeti na neko vrijeme, a zatim ponoviti stazu tri mjeseca. Ja odobravam drogu, to mi pomaže dobro, čak iu mom zanemarenom slučaju.

Mislim da neće povrijediti povremeno piti Phosphogliv za prevenciju. Pomaže mi.

Počela sam uzimati Phosphogliv davno, mislim da to pomaže, moja jetra još nije bolestan.

U Fosfogliveu sve je dobro osim trajanja tečaja. Preventivni tečaj je besmislica, 1-3 mjeseca, netko kako je propisano. Morao sam piti s mojim čireve pet mjeseci. Naravno, izliječeno, što se ne može radovati.

Lijek Phosphogliv je vrlo učinkovit u liječenju hepatitisa, u tom smislu, možete čitati puno u različitim člancima. Odabrao sam to za sebe prema ovom načelu - ako je s takvom bolesti uspio, usput, još više.

Nikada nije bilo loših testova od uzimanja Phosphogliva za profilaksu. Posavjetujte se s liječnikom, propisan sam u poliklinici.

Svjesno sam znao o Phosphogliveu, osobno sam se upoznao, bezobrazno. Uzeo sam nekoliko lijekova, uključujući i prilično teške, i bio sam propisan Phosphogliv kao popratni. Mislim da je to prava odluka, bilo je slučajeva poput onih prijatelja, završilo je u problemima s jetrom, ali dobro sam

Jednom davno postojala je hepatoza, a kao i nakon liječenja sve je prošlo ili je bilo. Ali nedavno se vratio, već je liječen Phosphoglivom. Dok je sve u redu, slika je bolja na ispitivanju nego u prvom slučaju nakon tijeka Phosphogliv. Osjećam se dobro, nadam se da se ta mrena ne vraća.

Phosphoglivus mi pomaže dobro, nema nuspojava. Preporučujem.

Moja majka ima dugu bolesnu jetru, ali ona živi u zaleđu, postoji selo, da nema ni bolnice. I nekako se navikla već izdržati sve, a ne obratiti pozornost na bol, kao da je to tako. Da, pa ni ja nisam ni obratio pozornost na činjenicu da ponekad ona žali na bol. Zato sam otišla u moj grad kako bih se posavjetovala s liječnikom, donijela joj Phosphogliv, ona je pila paket za sada i rekla da se bol bliži. Vodite brigu o svojim voljenima!

Nedavno je pronašla informacije da je jedini hepatoprotektor, čija je učinkovitost klinički dokazana - čudno, bio je Phosphogliv. Učinak je, a cijena je niža od one poznatog analognog.

Jednom je čuo gepatoprotektory narkologichkah u bolesnika ubrizgava i toksikologichkah, također, odlučio pokušati njihov učinak na sebe, kupio najviše deeshvoe da mu je ljekarna pronađeno Phosphogliv. S prijateljima ponekad postoje vesele večeri, a ovdje nakon što je takva večer odjednom prihvatila, a potom i ujutro i poslijepodne za pričvršćivanje učinka. Ispalo je da je istina, to je samo spašavanje s mamurlukom!

Phosphogliv pametno mi je pomogao da se nosim s neugodnim osjećajima koji su povezani s nezdravom jetrom, nisam ni očekivao. A na uzi, i rezultatima analize mojoj jetri je postao mnogo bolji osjećaj (i izgledaju :)) Ideja je da kao liječnik rekao da gledaju dovoljno hrane, pa čak i piti lijekove - i može se trajno izliječiti.

Jedite u svakom slučaju, naporno raditi, nenormirovannyy.Estestvenno raspored, jetra postala postupno tijekom vremena da prođe, ali sam uzeo samo jedan tečaj phosphogliv da svi neugodni simptomi su nestali. Budući da ne mogu odbiti štetnu prehranu zbog posla, redovito ću ponoviti tečaj, ako se jetra ponovo ozlijedi.

Prolazeći testovi nakon blagdana, visoke stope ALT i AST, sve to možda nije tako loše, samo je jetra bila u tom razdoblju preopterećena. Savjetujemo čak mjesec dana da popijete Phosphogliv, a zatim ponovno proći testove. I ona je to učinila. Pokazatelji su se poboljšali, trebat ću mjesec dana kako bi sve postalo općenito dobro.

Ranije su imali problema s alkoholom. Ponekad, ne, ne, da, i mogu se opet slomiti. Jetra ponekad daju tešku nesreću. Počinje se osjećati, a ne najugodnije senzacije. Tada počnem uzimati Phosphogliv. Lijek koji je testiran mojim vremenom. Uvijek pomaže.

Uz fosfoglivom dugo poznat, moj muž i on je imao probleme s pićem jetre. Ja praktički ne pijem, normalno jedem, ali tijekom dugotrajnog liječenja i uzimanja lijekova uzimam Phosphogliv da zaštiti jetru, bolje je upozoriti nego liječiti.

Imala sam fibrotičke promjene u jetri. Imenovani fosfofliv. Mislio sam da se takva bolest ne može izliječiti i piti na neki način jednostavno za krpelj. Ali bio sam jako iznenađen kad sam se nakon nekoliko tjedana osjećala bolje u mom tjelesnom stanju, a onda su svi simptomi potpuno nestali. Sada samo proći kroz 8 mjeseci opet.

Phosphogliv mi je pomogao smanjiti ALT i AST, u tjedan dana od prijema počela osjećati puno bolje već ništa podsjeća zdravstvenih problema, a nakon cijelog trajanja tretmana za godinu te se podsjeća, PAH-PAH-PAH dva mjeseca.

Phosphogliv je propisana kćer, dugo je patila od bubrežnih kamenaca, ali rekli su da jetra također treba podršku. Lijek je uzeo kćer dobro, nuspojave nisu utjecale.

Duga bolestan lacunar angina, gotovo nekoliko puta za redom, najprije je pio antibiotike kod kuće, zatim hospitaliziran i ubodan Ceftriaxone u bolnici. Općenito, moj tretman bio je odgođen, na jakim antibioticima sjedio sam nekoliko mjeseci, počeo sam osjećati jetru, propisao sam Phosphogliv. Nakon tjedan dana ili godine i pol bolovi su otišli i nisu se vratili.

Kupio je ili kupio nedavno Phosphoglivum (kapsule od 50 komada). Pakiranje nije takvo, kao što je ovdje na slici i tamnoplava boja. Reci mi, može li biti lažna? Pa ipak, pijem lijek tjedan dana, kiselost želuca se povećala. Baciti drogu ili pokušati smanjiti kiselost s bilo čim?

Zbog prejedanja, jetra se počela uzrujati, jer sam shvatila da je masna jetra jetre dugo bila tamo, jednostavno se nije manifestirala od samog početka, a nisam prošao nikakav pregled. Kada je taj problem bio otkriven, Fosfogliv je propisan tečaj za tri mjeseca - taj tretman potpuno je obnovio jetru, naravno tijekom liječenja bilo je potrebno odbiti od pečenja, pušeno.

Nije bolje od ostalih gepoprotectors. Nije mi pomoglo. Ali cijena! Lažna kuća.

Godinu i pol uzima Lamivudine za liječenje hepatitisa B, paralelno s njim, liječnik je savjetovao da piju fosfoglue. Prošao sam kroz dva tretmana, s tri mjeseca. Sada se osjećam puno bolje i pokazatelji jetre poboljšani. Liječnik je rekao da je dovoljno dovoljno i odmori se. Liječenje je test, a ne vrlo skupo i djelotvorno.

Otišao je u liječnički ured i rekao da je povećana jetra, imao je krv na ALT i AST, imao je fibroze. Postavili su interferon, kolagog i fosfoglue, sada je sve puno bolje, a ne samo pod analizama, dobro je da su s vremenom primijetili problem.

Problemi s jetrom započeli su nakon što je počeo piti češće nego inače. Nakon nekog vremena na desnoj se strani pojavio pritisak, a ponekad je bilo i mučnina. Phosphogliv savjetovan u apoteku, kupljen zbog cijene, u odnosu na druge tablete je jeftin. Pomaže dobro, jer je raspiranie s desne strane nestalo i prestala je sakaćenje.

Prihvaćeni i skuplji analozi i jeftinije trave. Pri uzimanju Fosfoglive testovi su već već godinu i pol bili stabilni. Nije loše, ali nije dobro, iako se iskreno ne ograničavam na hranu. Moja je majka kombinirala Phosphogliv i dijetu broj 5, a ona je s vremena na vrijeme bila bolja. Mislim da lijek pomaže, ako se kombinira s drugim mjerama.

Kada je dobio hepatitis C, imenovali su se s pergintronom, zatim su dodali fosfoglue. Postalo je relativno bolje osjećati, a biokemija se brzo vratila u normalu tek nakon dodavanja. Pitao liječnika koliko još uvijek je potrebno prihvatiti fosfogliv tk sa Pvt sve i tako je jasno. Navodi se 2 puta godišnje tromjesečne tečajeve. Općenito, liječenje je vrlo sretan.

Djeluje super ako se kombinira s prehranom i vježbanjem. Primijetio sam nekako nakon primjene takve stvari da se testovi vrate u normalu brže ako uzimate Phosphogliv nego da prestanete piti i promatrati kako će se prehrana ispasti.

Dijagnozirali su me s hepatocitom, bilo je neočekivano i neugodno. Kao da ja sebe nisam dopustio, ne pijem alkohol. Registrirao je Phosphogliv 4 mjeseca, dijetu i preporučio fiz. opterećenje. Nemam novaca za dvoranu, ja sam kod kuće. Pratim dijetu. Analize dvaput predane, drugi put sigurno je bolje. Sada je završen tečaj, ponovit ću za preventivne svrhe.

Na tablete, jedna od "ugodnijih" cijena za ovaj lijek. Hepatoprotectors su uglavnom vrlo skupe i trebaju puno i dugo piti. Stoga, cijena ima vrlo veliku ulogu.

Antibiotici napokon pokušavam ne prihvatiti, jer znam 100% da onda moram liječiti jetru - ovo je moja slaba točka. Ali kad moram, pijem tijek Phosphogliva. Trebam oko 3 mjeseca kako je napisano u bilješkama. Lijek koji nosim je normalno, bez nuspojava.

Proći ili se održati liječenje fosfoglivoj, liječnik je savjetovao, za uklanjanje upale u jetri. Problemi s kožom, to je uzrokovalo, tako da nema masti i kreme nisu pomogle. I u kombinaciji s fosfoglivom i dijetom, bilo je moguće potpuno očistiti kožu. Sve obveze liječnika obavile su strogo. Nakon tri mjeseca uzimanja kapsula fosfogla, testovi su bili gotovo normalni, upala je nestala i općenito se počela osjećati puno bolje i duhovitije.

Uzeo sam antibiotike tijekom liječenja upale pluća, tijek injekcija trajao je mjesec dana. Nakon liječenja bilo je potrebno pomoći jetri da obnovi svoj rad, jer je zbog teških lijekova ozbiljno patila i počela smetati. Registrirao se Phosphogliv. Uzeo sam 3 mjeseca na upute, liječenje je pomoglo.

Nekoliko puta u mom životu bio sam hospitaliziran bronhitisom i upalom pluća - komplikacija nakon gripe, a nikada liječnik nije propisao lijek za podršku jetri. Neugodni osjećaji sjećam se - dugo je obnovljena, povremeno je postojala mučnina i povukla se ispod rebara s desne strane. Uvijek sam bio uvjeren da je nakon gripu i komplikacija razdoblje oporavka dugo i neugodno. Ove godine opet sam bio bolestan i krvaren od antibiotika, po prvi put sam imao liječnika koji je propisao hepatoprotector. Saw Fosfogliv. Nakon što je bolnica vrlo brzo vratila na normalu - nije bilo simptoma nevolja s jetrom. No, poduzmite ga u fazi injekcija s antibioticima - paralelno. Tečaj je završio sva tri mjeseca. Vrlo dobar lijek.

Svake godine morate podvrgnuti liječenju gnusnog grlobolja. Liječenje antibioticima, nije prošlo bez traga, nedavno je počelo smetati jetri, dajući težinu u pravom hipohondriumu i pojavi mučnine. Nakon testiranja, pokazalo se da su rezultati ALT i AST povećani. Imenovali su ili imenovali recepciju fosfogliva. Jedan tromjesečni tečaj bio je dovoljan za ublažavanje upalnog procesa, a nakon tretmana testovi su se vratili na normalu. Sada ostaje samo povremeno posjetiti liječnike i zadržati jetru pod kontrolom.

Phosphogliv je propisao liječnika. U principu, ne boli, ali čini dob, a život je uzalud, grickalice Aby od + problema s viškom težine - do TI45 godina težio 93kg, ona raste na 158. biokemiju učinio ultrazvuk - standardnu ​​shemu. Registrirao je tijek liječenja 4 mjeseca, tako da je najbolje postupalo postalo malo vježbanje, sjedilo na dijeti. Za treći mjesec sam pio, nedavno sam ponovio testove, liječnik je rekao da su indeksi postali bolji. Izgubio se za 10 kg zbog prehrane, počeo se osjećati bolje. Dobar lijek, osobito kombinacija zdravog načina života.

Brzo pomaže u liječenju jetre nakon konzumacije. Kad zloupotrijebim alkohol, uvijek uhvaćam Phosphogliv. Tečaj je obično pijan do kraja - puna tri mjeseca kako bi maksimalno pomogli jetri. Ona najviše pati. Lijek uvijek pomaže - za mene glavni argument za.

Phosphogliv je propisao tri mjeseca da odvede baku. Ona mi je već stara (84 godine) i stalno sjedi na virulentnim lijekovima iz bolova u zglobovima, i od shchitovidki. Do kraja liječenja, Granny je osjetio već bodrenko i užurbano oko kuće, bez simptoma bolesti jetre, nije se smetala. Na kontroli, testovi su bili s dobrim rezultatima.

Iskreno, tablete su iznenadile - oni stvarno pomažu kod hepatičnih čireva i jeftinijih reklamiranih analoga. Uzeo sam ga kao što je propisao liječnik, strogo slijedeći upute. Nije bilo neugodnih osjeta ili nuspojava tijekom prijema, kao i nakon tretmana, ona nije promatrala. Nakon četveromjesečnog tečaja, biokemija krvi vratila se u normalu.

Otac je pio u crnoj, evo jetre i počeo propadati. Stavili su ga na strogu prehranu, a za održavanje jetre propisuju fosfoglobin tri mjeseca, tri puta dnevno, dvije kapsule. Nakon dva mjeseca liječenja, svi simptomi i pritužbe prošli, kaže da se osjeća dobro. Liječenje je pristupačno i učinkovito. Sada to još jednom neće biti zabuhal.

Prije godinu i pol dana učinio je ili napravio SAD i liječnik je rekao ili rekao, da mi se povećava jetra. Zašto se to dogodilo do sada ne razumijem. Kažu da s brzim mršavljenjem može "izgorjeti" jetru. U hrani sam dovoljno skroman, ne jedem masno, vodim mobilan način života, ne pijem ili pušim. Ali činjenica ostaje. Liječnik je propisao da popije stazu Phosphogliva. Oblik recepcije nije najprikladniji, nekoliko mjeseci morate napiti dvije kapsule tri puta dnevno. Prvih nekoliko dana moram postaviti podsjetnike na telefonu da ne zaboravim. Isprva se ništa nije osjećalo, tj. Prije toga nisam imala nikakvih simptoma. Oko dva tjedna kasnije počeo sam primijetiti da su prištići dugo proganjani nestali, nakon otprilike mjesec dana uzimanja, u ranijem rasporedu života uspio sam izbaciti nekoliko dodatnih kilograma. Ne znam je li to zbog uporabe fosfoglue, ali ipak lijepo. Nakon što je lijek prešao na ultrazvuk - jetra se vratila na normalu. Svidio mi se učinak, sad imam čistu kožu, vidljivo sam izgubila težinu, a cjelokupno blagostanje postalo je mnogo bolje.

Ja ću se pridružiti pozitivnim povratnim informacijama. Dijagnirano je - NAZHBP. Pripremili su se za tri mjeseca, pridržavati se prehrane i eliminirati masnoću, prženu i pušenu. Mjesec dana kasnije počeo je vidjeti poboljšanja. Više nije bolesno bez ikakvog razloga, bol bolan ispod desnih rebara smetao je manje. Sada nastavljam tečaj, nadam se da će mi pomoći da se potpuno oporavim.

Dodijeljen u kompleksu s dermatozom, tečaj - mjesec dana. Po mom mišljenju to radi, jer tretman je dao pozitivan rezultat. Chatters uklonio leziju iz kože na licu, a nakon impregniranog tijeka fosfoglicnih biokemijskih krvnih slika (promatranih AST i ALT) vratili su se u normalu.

Uzela je Phosphogliv nakon dugog tretmana s antibioticima. Rezultat liječenja je da u pravoj hipohondriji nema nikakve težine. Svidio mi se prihvatljivi trošak liječenja i ono što tijelo dobro podnosi.

Kad su imali problema s kožom i probavom, prošao sam mnogo testova i kao rezultat sam propisao lijek za liječenje jetrenih fosfora. Uzeo sam ga tri mjeseca, koža je bila bolja, ponovo sam ga uzeo, liječnik je rekao da postoje poboljšanja i propisao sam lijek još 2 mjeseca. Nadam se da će sve proći.

Phosphogliv Redovito poduzimam dva puta godišnje po preporuci liječnika. Cijena za Phosphogliv u Apoteka Piluli niža je od ostalih ljekarni

Liječio je sina toksičnog hepatitisa. Imenovan je kao liječnik nakon trajanja heptora intravenozno. Sva terapija kao cjelina pomogla je, naravno, i pridržavanje prehrane

Nažalost, ja sam nositelj virusa hepatitisa C. Lijek je propisao liječnik. Želim vjerovati da pomaže jetri i virus se ne aktivira. Uzimam Phosphogliv drugu godinu. Analize pokazuju da je stanje stabilno. Naravno, slijedim preporuke o prehrani i režimu. Bez toga lijek neće spasiti.

cijene su niže nego u drugim mrežnim ljekarnama. Također, darovi i popusti su SUPER.

Nakon liječenja, stanje s hepatitisom C poboljšava se

5 + Jeftinije analoge + protuupalni učinak. Nisam imao ništa!

super lijek. Drugi dan osjetio sam olakšanje, koji me je godinama proveo iscrpljujućim senzacijama. Nije primijetila mahune.

Prekrasan lijek, pakiran u 5+. obratite pažnju da je u toplini bolje pohraniti u hladnjak

je jeftin, biljka baza je vrlo zadovoljan, a zatim je sintetika nakon uklanjanja žučni kamen iznad krova. Jednostavno probavljeno, ali nikako u kombinaciji s prženom hranom, jeli komadić kotleta kao da je i pio pilulu - mučnati, a zatim i krvni tlak skočili nestvarno, tako da zdrava prehrana nije otkazana.

Nakon antibiotika u liječenju zaraznih bolesti, na desnoj strani je bilo akutne boli i gorčine u ustima. Nakon posjete liječniku, propisao sam da popijem stazu fosfoglue, razlog zašto je bilo loše povlačenje žuči. 3. dan pio sam i već počeo pustiti bol, mučnina se nije kotrljala, nije se osjećala gorčina. Ovaj lijek vratio je moj oslabljeni unos antibiotika jetre u normalan život. I liječenje se ne iscrpljuje

Recenzije o Phosphogliv

Ostavite svoj komentar o FOSFOGLIVE

Hepatitis A bio je bolesno, pogođene su stanice jetre. Da biste ih vratili, popio sam fosfofliv, naravno da se jetra nije odmah obnovila, ali analiza je poboljšana. Žutica kože došla je oko 2 tjedna nakon početka fosfoglobina.

Phosphogliv je propisan da traje 3 mjeseca, nakon prvog mjeseca prijema postaje bolji. Do kraja liječenja, sve se popravilo gotovo u normalu. Phosphogliv se sučelio, i po pristupačnoj cijeni.

Slažem se. Dijeta je duga, šest mjeseci ili godinu dana. S fosfoglivamijem taj se termin ponekad skraćuje.

mandalinka, sigurno! Dijeta kod uzimanja Phosphogliva i drugih lijekova važna je. Inače, kao da ne dajete jetru i predah, a fosfoglobin se bori s trenutnim štetnim faktorima i ne ubrzava oporavak jetre.

Nekako sam uzeo Phosphogliv i mogu reći da je jetra brza oklemalsya kad sam još uvijek počeo slijediti dijetni broj 5. I bez prehrane, sve liječenje ide u krivu.

Zainteresirani ste za informacije o Phosphoglivu. Potrebno sam već 2 mjeseca, promjena je i alat, ali na uzi jetre još uvijek nije sve čisto. Koliko dugo treba piti Phosphoglivum, tako da će se sve vratiti u normalu kako u smislu testova jetre i ultrazvuka?

"Sretan" da dobije hepatitis i ležim nekoliko tjedana u bolnici. Osim standardnog tretmana, Phosphogliv - hepatoprotector, koji pomaže jetri u svom radu. Općenito, nisam primijetio neugodne osjećaje na polju desne strane. Iako su susjedi u odjelu rekli da mogu pritisnuti udesno i povraćati jezivo. Zahvaljujući Phosphogliv, ja, govoreći na običnom jeziku, nosio.

Phosphogliv je pomogao u podupiranju rada jetre tijekom antibiotskog liječenja (nakon što je gripa imala upalu pluća). Sretan s liječnikom, ona je ovu drogu usporedila s liječenjem injekcija i prebiotika. Općenito, nije ni uočila neku bolest u njezinoj dobrobiti. Lijek je, osim toga, da pomaže dobro, također jeftin u svojoj skupini.

Bio sam u bolnici s upalom pluća. Imali smo vrlo dobrog terapeuta - svih namijenjenih hepatoprotector - za jetru. Zato što ozbiljno pati od liječenja antibioticima. Isti liječnik je savjetovao Phosphogliv - to je jeftino i dobro za akciju. U odjelu smo ležali tri, djevojke su se ponašale pred sobom. Također se žalili na mučninu i neugodne osjećaje s desne strane. Nisam bio zabrinut za bilo što, a simptomi problema s jetrom nisu se očitavali, uzimajte Phosphogliv, ona počinje od prvog dana injekcija antibiotika. Zajedno su stajali gotovo mjesec dana. Djevojke su zabilježile da postoji poboljšanje u tom stanju. Budući da nisam imala nikakvih problema s jetrom, zaključujem da Phosphoglivus pomaže.

Problem prekomjerne tjelesne težine traje više od godinu dana, pa i kao posljedica jetrenog heptozisa. Imenovali su ili imenovali liječenje gepatoprotectorami. U apoteci, na savjet ljekarnika, uzeo sam umjesto skupog Essentialea, fosfoglue. I ne malo se nije žalilo. Dobar proizvod s prirodnim sastavom, dobro podnio tijelo, a ne mnogo udara u obiteljski proračun.

Učinkovito lijek, ako zadržite tečaj i ne propustite primanje kapsula. Zaradio je za sebe medicinski hepatitis nakon kemije. Čak ni nitko nije upozorio da je potrebno piti hepatoprotectors) Nakon tri mjeseca tijekom ovog lijeka postalo je puno lakše. Točnije, nelagoda je ostala mnogo prije kraja staze, ali ju je popila do kraja prema shemi propisanom u uputama: 3 puta dnevno za 2 kapsule.

Problemi s jetrom već godinama. Liječili su me mnogi hepatoprotectors. Neki nisu pomogli uopće, drugi su bili pobochka, a ostali su imali troškove kao pola aviona. U posljednjoj žalbi liječniku, preporučeno sam popiti stazu fosfoglue. Ispalo je da je to jedan od najjeftinijih hepatoprotectora (mlijeko čička i lijekovi koji se temelje na njemu ne uzimam, uopće mi nisu pomogli). Popio sam tečaj, nisam imao nikakvih nuspojava na sebe, iako su u priručniku. Sam odlučio sam da ću i dalje piti Phosphogliv, otkad pokazatelji su se značajno poboljšali, kao i stanje.

Nakon tromjesečnog liječenja fosfogljamom, koji je bio propisan za masni hepatocis, učinak je bio vidljiv gotovo odmah. Stanje zdravlja se poboljšalo, i nema više gravitacije na području jetre. Na ultrazvuku se pokazalo da je povećanje jetre još uvijek prisutno, ali indeksi jetre znatno su se smanjili i postupno se približavaju normi.

Kada su problemi počeli s kožom, prošao sam mnogo testova, i kao rezultat toga pokazalo se da je problem s jetrom bio upaljen. Liječnik je propisao piti phosphoglob tri mjeseca. Nakon ovog tretmana došlo je do poboljšanja, uklonjena je koža, poboljšana je bolest, ali je povećana jetra, pa je liječnik produžio liječenje fosfoglicom još dva mjeseca. Nadam se da će se nakon potpunog liječenja jetra vratiti na normalu i testovi će pokazati dugo očekivane, dobre rezultate.

Nakon uzimanja antibiotika, liječnik je preporučio da popije stazu fosfodifata kako bi poduprla jetru i pomogla joj da se oporavi; dugo je bio bolestan, gotovo mjesec dana ubrizgavao injekcije - razumljivo je da se jetra pobunila - počeli su problemi s stolicom, mučninom, nedostatkom apetita. Nakon tečaja, fosfoglid se počeo osjećati bolje, sada opisani simptomi ne smetaju.

Dodijeljeni fosfogliv nakon tijeka liječenja antibioticima. Nuspojava tijela na antibiotike bila je upala jetre i osip kože. Tromjesečni tijek Phosphoglive, stroge prehrane, pomogao je donijeti više ili manje jetru, a Elokova mast olakšava dermatitis. Liječenje je bilo jeftino, u usporedbi s kupnjom istih antibiotika, i to je bio pravi spas za mene. Koliko je strašno to ne bi zvučalo, ali strašna mjesta na mojoj koži uplašila su me više od upalnog procesa u jetri. Srećom, i to, i drugo, bilo je moguće ukloniti, zahvaljujući nadležnom imenovanju liječnika.

Budući da postoje problemi s jetrom, tretirana je s Phosphoglivoy. Liječenje je bilo dugo, tri mjeseca, ali rezultat je bio isplativ. Iscrpljeni krvni tlak vratio se u normalu, poboljšala se moja stanja, a tijelo je dobro tretiralo liječenje bez ikakvih nuspojava.

Uoči novogodišnjih blagdana započela je tijek terapije održavanja Phosphoglivoy. Za vrijeme blagdana jedete i pijete sve. Ali s hepatocitom s ovim scenarijem, dolazi do strašnih posljedica. Stoga je Phosphogliv počeo uzimati unaprijed. Podržava jetru i pomaže preživjeti blagdane.

Lijek je dobar. Uzeo sam je kad sam podvrgnut kemoterapiji i trebao da jetra ne umre od tolikog otrova. Kao rezultat toga, pah-pah-pah i sa mnom sve je u redu i jetra funkcionira normalno)

Phosphoglivus mi pomaže vratiti jetru nakon burnih praznika i blagdana, kada se pojede velika količina masne i štetne hrane, plus alkohol. Pijte tečaj - dva mjeseca, a jetra se vraća u normalu.

Bila je tretirana s Phosphoglivo, prvi tromjesečni tečaj, stanje je poboljšano, testovi su pokazali stabilno stanje, još uvijek postoji povećanje jetre na ultrazvuku, potrebno je više od jednog tečaja i usklađenost s preporukama prehrane. Šest mjeseci kasnije planiram drugi put liječenja, nadam se da će moje olakšanje ići u stabilnu državu.

Liječnik je propisivao tatu i strogu prehranu. Nakon prvog tijeka liječenja, rezultati testova i dobrobiti napredovali su! Liječenje je bilo dobro, liječnik je rekao da ću za šest mjeseci trebati drugi put za potpunu normalizaciju jetre.

Ništa lošije od Essentiale Fort i dva puta jeftinije.

Phosphogliv - Recenzije

Phosphogliv - priprema za jetru. Nakon što smo već dali povratne informacije o sličnom lijeku - Geptralu, sada dajemo i pregledamo Phosphogliv:

Recenzije o Phosphogliv

Imam hepatitis C, stvarno pomaže u tečaju heptralne struje (prva injekcija, zatim pilule), pa, čak i gepa merz add.. es esseniale ne Che drugi nije pomoglo. Pravi fosogvl nije pokušao. ))))

Nikolai, kakav ste zaraziti Heptral s hepatitisom S. Kronični kolecistitis, kolangitis, intrahepatična kolestaza, toksično oštećenje jetre.
Upoznajte se blisko s lijekom Phosphogliv, stupite u vezu s liječnikom. na hr.gepatite Kada kupujete Geptral, bacate mnogo novca u vjetar.
Do danas, Phosphogliv je jedina alternativa terapiji interferonom.

Nakon tjedan dana uzimanja lijeka, sve što bi moglo biti bolesno: jetra, slezena, trbuh, čak i bubrezi. Prestao sam piti, bol je nestao. Priznajem da je to individualna, i nemoguće je predvidjeti što će reakcija biti na droge

Pomogao mi je jako puno Phosphoglivu. Počela se osjećati puno bolje. Essentiale je samo voda, a Heptral je antideprice, a ne hepatoprotector. Savjetujem svima da uzmu Phosphogliv, a ne samo s hepatitisom.

Uzimam drogu Phosphogliv 6 mjeseci., s drugim lijekovima, osjećam se dobro AST-36., ALT-44

Stvarno smiješno čitati. "ne pomaže, prazna, lažna". To nisu čarobne pilule koje pomažu dijetama da se pridržavaju ako se smanji masni hepatitis-kolesterol ako se uzima virusni hepatitis i antivirusni lijekovi. Za vraćanje najboljeg tečaja potkopat će Essentiale / Phosphogliv (tabs) + Heptral vv injekciju. Heptralni ubrzava fosfolipide koji dolaze iz Essentialea i to ubrzava regeneraciju nekoliko puta.

Heptralno 10 dana, zatim meslitil u tabletama. Nema rezultata. Tečaj Essentiale za 3 mjeseca do 2 kapsule 3 puta dnevno smanjio AST do normalne (110), ALT do 70 (250), fosfoglue još nije pokušao

Recenzije liječnika i pacijenata o Phosphoglivu

Phosphogliv pregled liječnika dobiva redovito i u profesionalnim zajednicama poput "Doktor na poslu" i na otvorenim prostorima, forumima i konferencijama gdje liječnici savjetuju pacijente.

Komentari trenutačnih liječnika o drogi Phosphogliv

Razgovarali smo s liječnicima na konferencijama i ovdje su najzanimljiviji i najzanimljiviji liječnički komentari o pripremi Phosphogliv:

Markina GP, terapeutkinja "... Sam imenovao ili nekako odredio Phosphogliv bolesniku s masnim hepatocitima. Masivni takav čovjek, težina 130 kg, prisutan je metabolički sindrom, plus hipertenzija i dijabetes melitus drugog tipa. Terapija za ispravak razine glukoze i krvnog tlaka, već smo odavno uzimali, ali jetra se nije mogla izliječiti. Koliko nisam objasnio da bih trebao izgubiti težinu i premjestiti više, nije me slušao. Tečaj Essentiale pio je - nije pomogao. Odlučili smo pokušati s Phosphoglivom, pogotovo jer mnogi kolege imaju dobre rezultate recenzije o ovoj pripremi. Imenovao je ili imenovao tečaj intravenoznih injekcija, a potom je prošao terapiju terapije na 2 kapsule 3 puta dnevno. Mjesec dana kasnije, napravljen je kontrolni ultrazvuk - slika je poboljšana, nisam ni vjerovao u oči kad sam vidio rezultate. Biokemija se također vratila u normalu. Sada nastavlja uzimati Phosphogliv da učvrsti učinak "

Zhorn AA, gastroenterolog "Phosphoglive je dobar lijek, naravno. To često propisujem, jer imam svaki drugi pacijent s upalom jetre iz jedne ili druge faze. Posebno dobro primjetan učinak kod bolesnika s hepatitisom i fibrozom. Od običnih fosfolipida oni obično nemaju smisla, ali glycyrrhizic kiselina u Phosphoglive funkcionira vrlo dobro, naravno. Upala je nestala u samo tri mjeseca. Ali, naravno, vrlo je važno da pacijent prestane koristiti ono što je prouzročilo uništavanje jetre - alkohola ili lijekova, ili se Phosphoglivus ne može nositi. Doslovno prije tjedan dana, umro je bolesnik s početkom ciroze, koji sam vodio dugo vremena. Tretirao ga je, postupao s njim. Čak su postigli poboljšanje u analizi uzimajući hepatoprotectors, i on je uzeo, i opet isprao. Pa, svi naši napori su smetnja... "

Recenzije pacijenata o lijeku Fosfogliv

Na brojnim forumima također možete pronaći pregleda bolesnika, koji su liječeni lijekom Phosphogliv.

Mama_galya, Kirov "Dijagnosticiran hepatitisom B prije 6 mjeseci. Zatim su propisali antivirusnu terapiju. Sada liječnik je imenovao ili imenovao još Fosfogliv, zbog ne tako dobre analize. Probušio sam tečaj, kao da postoje poboljšanja. "

i ovdje pregleda bolesnika, koje Phosphogliv nije odredio liječnik. Napravili su neovisnu odluku o pokušaju droge nakon savjetovanja s ljekarnikom u ljekarni.

Viktor74, Moskva "Ja sam općenito za zdrav stil života, ali nije uvijek moguće držati se;) Volim meso i pivo, ne mogu sebi pomoći. Iako znam da je štetno, ipak se pustim da se opustim par puta tjedno. I tako da jetra ne smeta, kupio sam Phosphogliv u ljekarni. Ljekarnik je rekao da ovaj lijek pomaže pretilosti u jetri i uklanja upalu, ako postoji. "

Kraljica, Perm "Nekad sam imala težinu u jetri, pokušala razne lijekove - Hofitol, Festal, Essentiale, dodatke prehrani su različite. To je pomoglo s različitim uspjehom. Nešto uopće nije bilo, nešto je neko vrijeme olakšalo stanje. U proljeće sam vidio oglas Phosphogliv i odlučio ga probati. I znaš, dobro je išao. Ove kapsule sam pio za mjesec dana i težina se još nije pojavila. Ja ću i dalje biti tretiran "

Pregled web stranica foruma. Što pišu o drogi na Internetu?

Dakle, pregled stranica i foruma, kao i komunikacija na konferencijama pokazuje da o Phosphoglivee recenzije liječnika uglavnom pozitivno. Pacijenti također, uglavnom, govore o drogi dobro. Međutim, i liječnici i pacijenti imaju negativne kritike o lijeku Phosphogliv.

Recenzije o Fosfogliju s profinim medom. stranice

Merkulov KV, kirurg "Ne prepisujem mojim bolesnicima nikakve hepatoprotectors, uključujući Phosphogliv. Mislim da ovo nije učinkovito. Ako postoji pravi problem, bolje je raditi nego čekati nekoliko mjeseci da imaju učinak ili ne "

Pojašnjenje uredništva: budući da liječnik ima specijalizaciju za "kirurgija", u nju ulaze uglavnom pacijenti s kirurškom patologijom, tj. Oni koji zahtijevaju operaciju. Međutim, u postoperativnom razdoblju u bolesnika s patologijom jetre, preporučljivo je koristiti hepatoprotectors, uključujući Phosphogliv.

Liječnički komentari terapeutske specijalnosti o pripremi Phosphogliv također, nisu uvijek pozitivni.

Igrunova Zh.K., pedijatar "Ne koristim Phosphogliv u svojoj praksi. Dopušteno je djeci samo od 12 godina, ali praktički nemam takvih pacijenata. "

Objašnjenje uredništva: Mala djeca Phosphogliv stvarno nije prikazana, budući da ova skupina pacijenata nije provodila sigurnosne studije.

Pregled mišljenja o drogama iz tematskih foruma

Recenzije liječnika o Phosphoglivu značajno se razlikuju od izjava pacijenata. Evo nekoliko pregleda bolesnika, nije baš zadovoljan s upotrebom Phosphogliva.

Docent "Imam cirozu. Liječnici mi stalno propisuju neke lijekove. Sad pijem Phosphogliv, ali ne vjerujem da ću se oporaviti. "

Objašnjenje urednika: ciroza jetre je vrlo ozbiljna bolest u kojoj je normalno jetreno tkivo zamijenjeno vlaknastim tkivom. Zapravo, jetra je prekrivena "ožiljcima". Cure za cirozu samo s lijekovima je nemoguće. Jedini način za dobivanje zdrave jetre za takve ljude je transplantacija organa od donatora. Međutim, uz pomoć takvih lijekova kao Phosphogliv, možete usporiti napredovanje bolesti i time produžiti život osobe.

Barbariska "Pokušao sam piti Phosphogliv za prevenciju, ali nisam osjetio učinak."

Objašnjenje urednika: to je istina, uzimanje lijeka za prevenciju, teško je osjetiti ništa, jer je ta osoba zdrava i ne smeta mu. Međutim, to ne znači da lijek ne funkcionira.

Zaključci.

O pripremi Phosphogliv pregled liječnika kažu u osnovi dobro: lijek je vrlo učinkovit u liječenju masnih hepatocita i raznih hepatitisa, kao i fibroze jetre. Neki liječnici ne smatraju prikladnim koristiti Phosphogliv i druge hepatoprotectors u bolesnika s kirurškom patologijom, ali i strah da ih prepisuju maloj djeci.

Recenzije pacijenata potvrđuju visoku učinkovitost Phosphogliva za različite patologije jetre, a također ukazuju na dobru podnošljivost lijeka.

Sljedeći Članak

Vrste hepatitisa