Hepatitis forum

Metastaze

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Phosphogliv, recenzije

Phosphogliv, recenzije

Vaša poruka lutalica »15.06.2011. 08:55

Re: Phosphogliv.

Vaša poruka Sovok-59 »15 lipnja 2011 09:23

Re: Phosphogliv.

Vaša poruka Gudvin »15.06.2011. 10:35

Re: Phosphogliv.

Vaša poruka serž »04.12.2011. 13:27

Re: Phosphogliv.

Vaša poruka inna81 »04.12.2011. 13:48

Phosphogliv

Oblici otpuštanja

Uputstvo fosfogla

Phosphogliv je domaći hepatoprotector, koji je kombinacija fosfolipida (fosfatidilkolina) i glycyrrhizic kiseline. Osim, zapravo, hepatoprotektivnog, lijek ima membranski stabilizirajući i antivirusni učinak. Koristi se za liječenje virusnog hepatitisa, heptozisa i drugih oštećenja jetre, kao i kožnih bolesti (psorijaza, ekcema, itd.).

Kronični virusni hepatitis je hitan problem, kako u Rusiji tako i na globalnoj razini. Cijepljenje omogućuje spriječiti akutni hepatitis, ali nažalost nije tako učinkovit u borbi protiv kroničnih oblika bolesti. Klasična terapija lijekovima za kronični hepatitis je prilično složena i skupo vježbanje, motiviranje farmakologa za stvaranje novih učinkovitijih lijekova. Jedan od takvih obećavajućih lijekova je fosfogluka, koju njegovi kreatori analoga ne osiguravaju na svjetskom farmaceutskom tržištu, te je u mnogočemu apsolutni pionir. Dakle, ovo je jedini hepatoprotektor koji posjeduje i etiotropno i patogenetsko djelovanje. Jedinstvenost fosfoglobina je također u kombinaciji pod "krovom" jednog ljekovitog oblika hepatoprotektivnog i antivirusnog učinka. Jedna od komponenti ovog lijeka - fosfatidilkolin - je obdarena sposobnošću strukturiranja strukture jetrenih stanica, djelujući kao "membranski brtveni materijal" koji zakrpi rupice u biološkim membranama. Ovaj farmakološki aktivni "sastojak" fosfoglukina je njegov glavni aktivni princip, normalizira metabolizam proteina i lipida i sprečava gubitak enzimskih stanica stanicama jetre, obnavljajući funkciju detoksikacije ovog organa. Fosfatidilkolin potiskuje prekomjerno stvaranje vezivnog tkiva, što smanjuje rizik od jetrene fibroze i ciroze, te poboljšava prognozu i kvalitetu života bolesnika.

Druga komponenta lijeka je glicirizinska kiselina, tvar koja ima antivirusnu aktivnost koja inhibira reprodukciju virusa u tijelu aktivirajući sintezu interferona, potiče stvaranje fagocita i aktivnost prirodnih ubojica. Budući da je antioksidans i pokazuje učinak stabiliziranja membrane, glycyrrhizic acid potentiates hepatoprotektivni učinak fosfolipida, ima antialergijske i protuupalne učinke. Novost fosfoglue je također u nesvjesnim analogima tehnologije stvaranja suhog praškastog oblika granularnih soje fosfolipida. To je omogućilo povećanje trajnosti inkapsuliranog oblika doziranja. Izvorna tehnologija dobivanja liofilizata za intravensku primjenu omogućila je stvaranje stabilnog fosfolipidnog nanosustava koji se sastoji od emulgiranih micela i liposoma i bez toksičnih deterdženata (površinski aktivnih tvari). Kompleksne micele mogu se pohraniti u aktivnom stanju nekoliko godina, što je od velikog kliničkog značaja, jer pacijent u ovom slučaju prima aktivni lijek, a ne proizvod metaboličkih procesa farmakološki aktivnih tvari.

Phosphogliv je prošao niz testova u vodećim ruskim klinikama. Njegov učinak je procijenjen prema kriterijima navedenim, uključujući poboljšanje općeg stanja pacijenta, uklanjanje simptoma intoksikacije, nestanak žute boje kože, prisutnost / odsutnost žuči u stolici, smanjena koncentracija bilirubina i jetrenih enzima. Kao rezultat toga, svi pacijenti koji su primali fosfoglue pokazali su pozitivnu dinamiku. Stoga je dokazano da ovaj lijek ima visoku učinkovitost u liječenju bolesti jetre. To značajno poboljšava sintetičku funkciju ovog organa i smanjuje manifestacije zatajenja jetre. U ovom slučaju, lijek ima dobru podnošljivost i povoljan sigurnosni profil.

Recenzije Phosphogliva

Proizvod: Kapsule

Lytkova L. (pozitivna povratna informacija)

Dobar lijek od pouzdanog proizvođača

Savjetuje liječnika u bolnici. Rekao je da pomaže rad jetre i smanjuje neželjeni učinak različitih lijekova koje sam primio u velikom broju tijekom liječenja. Paket sadrži 50 kapsula, samo je u jednom mjesecu pio dva paketa, nije osjetio neugodne učinke. Lijek je napravljen od korijena slatke i soje. U početku, malo napete veličine, velike kapsule, obojene svijetle boje: crne i narančaste. Kasnije sam saznao da se za ljusku koristi boja koja može uzrokovati alergije. Ali ništa mi nije izazvao, iako imam takve reakcije. Stanje zdravlja nakon recepcije bilo je bolje, u tijelu je bilo lakoće, vrećice ispod očiju nestaju.

Katerina (negativna recenzija)

Najbolji lijek za liječenje jetre

Zimi, gripa je bila jako bolestana, a kasnije su imali problema s jetrom. Liječnici propisuju skupe lijekove, ali savjetovali su vam da isprobate Phosphogliv u ljekarni, po cijeni jeftinije, ali učinkovitije. Također, Phosphogliv je antivirusni i antialergijski lijek, tako da se jedan lijek može riješiti nekoliko bolesti. Sad povremeno pijem kako bih spriječio, ali problemi s jetrom više se ne brinu.

Ćiril (negativna povratna informacija)

Podmitio je cijenu Phosphogliva, pa ga je prvi puta kupio. Naravno, i ostali slični lijekovi su skuplji. Po učinkovitosti, mogu reći da zasigurno nije lošiji od drugih. Sada to prihvaćamo, svatko je sretan.

Raisa Holodenko (Neutralna recenzija)

Morala sam otkazati prijem

Nakon liječenja angine s antibioticima, imao sam komplikacije s jetrom. Liječnik je stavio strogu prehranu i imenovao Phosphogliv. Glavna komponenta su fosfolipidi koji vraćaju strukturu jetre. Tijekom recepcije, krvni tlak se povećao, a bilo je i glavobolja. Morala sam otkazati lijek i početi piti još jedan (Essentiale Forte), koji je sličan Phosphoglivu, ali sastav je malo drugačiji. Općenito, droga je dobra, počela sam se osjećati laknulo, bolovi na mojoj strani otišli, šteta je što mi nije odgovarao, a nisam završio tečaj. Svi organizmi su pojedinačni pa je teško pronaći nešto učinkovito i tako bez pimplesa.

Valentinovo (pozitivna povratna informacija)

Za pacijente s cirozom jetre

Lijek se pojavio na ruskom tržištu ne tako davno, ali je već osvojio mnoge nagrade. Nazvan je, između ostalog, "Platinum ounce" u nominaciji "Otvaranje godine". Napravljena je od prirodnih sastojaka, s puno korijena slane jele. Vidio sam u nekim komentarima da su ljudi navodno zbog fosfofla povećali krvni tlak i pojavili su se u biti. Sumnjam da stvar u ovom lijeku, u svom sastavu, ne postoji ništa što bi moglo podići pritisak neke osobe. Uzeo sam ga zbog progresivne ciroze. Učinak je nevjerojatan! Elastičnost jetre se poboljšava, nisam očekivao da bi bilo tako dobro pomoći.

Natalia (pozitivna povratna informacija)

Spasenje za jetru.

Nakon dugog tretmana počeli su problemi s jetrom. Bila je bolesna, izbezumila je, ponekad nije mogla udahnuti mir. Uzi su rekli ili rekli da je jetra malo povećana i potrebno je potrošiti na pripremu za obnovu napitaka. Prvo sam kupio Essentiale, a onda je ljekarnik u ljekarni savjetovali Phosphogliv, sastavi imaju identičan, ali cijena je znatno drugačija. Uzeo sam 2 kapsule tri puta dnevno. Ambalaža je dovoljna 8 dana. Nakon smanjenja boli, liječnik je rekao da povremeno vrši terapiju Phosphoglivoyom i pridržava se prehrane. Bol me rijetko poremeti, ali zahvaljujući Phosphoglivu. Lijek koji mogu savjetovati.

Oleg (pozitivna povratna informacija)

Dobar lijek će vam pomoći

Sve ništa, dobra priprema ova Phosphogliv, ali moj posao je samo mučenje, piće nužno kapsula tri puta dnevno i uvijek nakon jela, ponekad jedem zaboraviti rad kao - nervozni, potrebno je mnogo vremena. Sviđa mi se učinak Phosphogliv, unatoč prolazima, bol od desnog hipohondrija lijevo vrlo brzo. Spasio sam podsjetnike na telefonu i držim paket Phosphogliv kod kuće i paket na poslu.

Leila (pozitivna povratna informacija)

Fotogliv obiteljska droga

Preporučujem da svatko na prvom mjestu slijedi prehranu, i što je najvažnije za prehranu svoje djece! Willingly Phosphogliv je postao naš "obiteljski" lijek, a moj suprug i ja smo bili tretirani i sin! Naravno, u djetinjstvu su gledali hranu, ali očito nisu slijedili - čim sam otišao na sveučilište, odmah su počeli problemi. Na drogi ću reći da smo sretni s njim, liječnikom za svako imenovanje i trajanjem tečaja i prehrane, a sada moj sin i ja smo u redu, muž liječi njegovu hepatocitu. Budite zdravi!

Karina (pozitivna povratna informacija)

Nakon 2 tjedna stanje mi se poboljšalo

Nikada nisam bio osobito zabrinut za moje zdravlje. Smatrala sam da je potrebno poduzeti sve od života, a tijelo će se pobrinuti za sebe. Ali nakon snažnog sudara, počeo sam vrlo tešku depresiju. Morao sam piti puno pilula da me izvuče iz ovog stanja. Hvala obitelji za vašu podršku u teškom trenutku. No nakon tretmana bilo je problema s probavom i strašnim osipom. Nisam mogao razumjeti što se događa, okrenuo sam se liječniku, a on je rekao da je moj tretman oštetio jetru i sada se ne može nositi s opterećenjem. Registrirao je prehranu i Phosphoglivum koji je potrošio na piće 1,5 mjeseca. Nakon 2 tjedna moje stanje popravilo se osip. Nisam imao problema s Phosphoglivom.

Alina (pozitivna povratna informacija)

Fosfogliv je bio vrlo učinkovit u kršenju jetre. Pokazalo mi se na SAD-u da je lijevi udio dovoljno povećan. Liječnik je imenovao ili imenovao da potroši na piće tijekom ove pripreme. Bio sam zbunjen u početku, da morate uzeti 2 tablete 3 puta dnevno, ali okusio tjedan, naravno, otišao sam i osjetio promjenu: u svojoj desnoj strani bol nestala tijekom vožnje, izgubio nedostatak daha i mučnina nakon jela prošao prijem. Phosphoglive učinkovito čisti jetru toksina i pomaže kod trovanja i određenih vrsta hepatitisa. Po cijeni nije sasvim zadovoljan, ali kvaliteta i rezultat su ohrabrujući. Također, nema kontraindikacija za uporabu lijeka i nuspojave se ne opažaju. Prikladan oblik otpuštanja u obliku kapsula.

Raisa (negativna recenzija)

Prije više od dvije godine našao Phosphogliv u ljekarni u blizini kuće, mu je savjetovao da slučajno ljekarnika kada sam obratio problem na bilo koji način, činilo mi se, a jetra ne kombiniraju. No, kako se ispostavilo, koža je glavni pokazatelj zdravlja jetre. Počeo je uzimati Phosphogliv prema uputama i ono što sam uzeo zbog alergijske reakcije.

Sergey (pozitivna povratna informacija)

Dugo sam uzimala tablete koje negativno utječu na funkciju jetre. Ne uvijek slijedim dijetu, često dopuštam masnim i prženim. Slijedeći isporuku testova, pronađen je porast hepatičnih enzima, ALT i AST, gotovo 3 puta veći. Iako prije nego što sam liječi jetru, propila Ovesol naravno, ali ove tablete su Badam, ali sam imao za liječenje jetre utjecajem toksina, odnosno potrebne lijekove. Liječnik je propisao izbor nekoliko lijekova: Essentiale forte, Rezalyut i Phosphogliv. Za cijenu sam dobio samo Phosphoglyph, također nije proračunski lijek, ali jeftiniji od drugih. Trebao bi biti tretiran dugo, do tri mjeseca, 2 kapsule, 3 puta dnevno. Akcija phosphogliv sam zadovoljan, droga smanjuje upalu jetre, obnavlja, detoksificira i poboljšava imunološki sustav. Negdje u tjednu osjetio sam poboljšanje, postojala je težina i mučnina, bol koja boluje u pravom hipokondriju. Nakon mjesec i pol dana uzimanja Fosfoglive proveli biokemijski test krvi, ALT i AST pokazatelji su se približili normi. Nakon 3 tjedna liječenja s Phosphogliv i završiti test krvi, siguran sam da će sve biti u redu. Bez obzira na učinkovitost liječenja, slijedim prehranu i ne dopuštam ništa štetno.

Margarita (pozitivna povratna informacija)

Sjajna alternativa Essentialu

Kad sam u jutarnjim satima otišao u kliniku s pritužbama o ozbiljnosti jetre i mučnine, ponudio mi se testiranje, a zatim imenovati prave lijekove. Kao rezultat toga, pokazalo se da moram očistiti jetru i pomoći joj da se oporavi. Nakon preporuka, moj izbor je pao na Phosphogliv. Pitanje je da sam prije nekoliko godina već prošao tečaj s Essentialem, ali jako mi se nije sviđao rezultat i odlučio sam se za novi lijek. Dva tjedna sam pio 2 kapsule, tri puta dnevno. Značajno poboljšanje počelo je 5. dana. Ujutro od petoga dana se snažno i u dobrom raspoloženju probudila, a od tada se nisam smetala. Ali masnoće i pržene rezušam u mojoj prehrani, a tako će i jetra brzo propasti.

Recenzije liječnika o Phosphoglivu

  • Pharmstandard, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.05.2021
  • Pharmstandard, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.03.2021
  • Pharmstandard-Ufavita, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.11.2018

Stručni savjeti o fosfoflivu

U posljednje vrijeme mučnina me počela smetati. Kao da nisam mnogo toga prebivao, mislio sam da nisam mnogo jesti. Kad mučnina postane redovita, otišla je do liječnika. Tamo sam već i dijagnosticirao masnu distrofiju jetre. Razlog za sve alkohola, s njim, naravno, odmah sam vezan. Zdravlje je skuplje. Fosfogliv je pio točno tri mjeseca, pio 3 puta dnevno za 2 kapsule. Bolje stanje zdravlja, ultrazvuk je pokazao dobre rezultate. Ali ozbiljno sam umanjio moju jetru, pa će tečaj morati ponoviti

Slažem se s pozitivnim osvrtom na Phosphogliv. Pomogao mi je, bolesti zbog porasta jetre brzo su otišle kad sam počeo uzimati ovaj lijek. Ali, naravno, morala sam piti cijeli tečaj, tri mjeseca, kako bi sve prolazilo.

U ustima je postojao neugodan osjećaj gorčine, stalno je bio prisutan ujutro, ponekad čak i tijekom dana. Kolege su se složili da je to iz jetre, mnogi su to i savjetovali s Phosphoglivom. Pročitajte o njemu, recenzije su dobre, bezopasne. Odlučio sam da ću pokušati, i ako to ne pomaže - onda liječniku. Tako da, naravno, ne savjetujem nikome, ali nisam bio apsolutno nitko! I ispostavilo se da smo svi dobro, nakon što je liječenje počelo, ova je gadna gorčina prošla!

Koristi se fosoglut kada je dijagnosticiran hepatitis. Dugo je liječena, ali je izliječena. Voljela sam drogu.

Sa čir na želucu živim već 5 godina. Tretiran sam samo lijekovima, bez operacija, jer nema komplikacija. Ali očito, iz ovog tretmana imam problema s jetrom. U početku nije obraćala pažnju dok nije počela dnevna bol u desnom gornjem kvadrantu, osjećaj mučnine. Nedavno sam pregledao drugi gastroenterolog, propisao sam još jedan lijek za želudac, a za jetru mi je rečeno da pijem stazu Phosphogliva. Nakon što završi cijeli tijek liječenja, više se ne brine niti na želucu ni na jetri.

Uzela je Phosphogliv dva mjeseca, a zatim se omotala oko posla, propustila nekoliko puta i napustila ga. Ali ispunio je svoj zadatak, prema biokemiji norma, ultrazvuk je norma. Objasnio sam da nemam globalnih zdravstvenih problema, ali još uvijek. Dobar lijek.

Kao mladi, jadno je jeli, osjećao se do 26. godine. Proširivanje jetre ultrazvukom, dijagnoza pretilosti, slaba analiza. Bila je liječena Phosphoglivom, sve na preporuku liječnika, dva puta godišnje za 3 mjeseca i 4 mjeseca. Pretilost i povećanje su nestali, testovi su blizu normalne. Tečaj se ponavlja nakon 3 mjeseca.

Prije toga nisam znao da stanje jetre izravno utječe na stanje i izgled kože. Imala sam neke probleme s kožom, i pokušavala sam ih riješiti uz pomoć kuće i kupnje maski, čišćenja lica i raznih postupaka u kozmetičkim salonima, ali naročito to nije pomoglo. I problemi se zaustavljaju tek nakon što sam pio Phosphogliv i počeo pratiti moju prehranu.

Vrlo poznata izgubljena težina kada su propisali dijetni broj 5 i fosfofliv. U početku ništa, onda tijelo očito čisti, zaradio i odmah ostavio više kilograma!

Preporuča se fosforil kao izvrstan lijek za opijanje. Sjetio sam se kad sam osjetio da sam previše previše overdid na odmor s pivo i meso. Odlučio sam se žaliti na želudac i jetru, isključiti najopasnije proizvode, alkohol i piti Phosphogliv tri mjeseca. Zdravlje točno ispravljeno, osjećam se dobro.

Registrirani su tri mjeseca Fosfogliva + tablični broj 5. Teško je sjediti na dijeti, ali sada je barem zdrav.

Ako žena nije poslala u kliniku, sve do posljednjeg ne bi znala da se žutica razboljela. Bio je tretiran s Phosphoglivom, pomogao i brzo.

S phosphogliv susreo sjajan način - liječnik je odlučio da je ovo moj zadnji put bio vrlo loše analize (izgledalo mi je miješati s drugom damom) i preporučio mi potrošiti na piće. Općenito, droga ne tvrdi da, u svakom slučaju, otišao za dobro, rijedak nagging u stranu nakon gluttony ostavio me na primjer. Ali ne želim takve neprijatelje! Fosfogliv preporučuje, ako je to)))

Bila je tretirana s Phosphoglivom nakon drugog lijeka, to je bilo povezano s jetrom, ali nije se vidjelo na najbolji način. Phosphogliv je pomogao u ispravljanju situacije.

Phosphoglivoy se dugo liječi, ali sam ću reći da lijek stvarno pomaže.

Gotovo svi u obitelji pokušali smo Phosphogliv iz raznih razloga, iz našeg iskustva mogu reći da su simptomi vrlo brzo uklonjeni, ali staza mora biti pijana do kraja - inače je malo koristi. Tek nakon potpunog tijeka testiranja pokazati kako stvarno radite stvari. U našem slučaju nitko nije trebao produžiti tečaj - oni su se potpuno oporavili.

Za mene sam registrirao Phosphoglivum kad sam tražio agent za uzgoj tankog. Rekao je da prekomjerna tjelesna težina zbog loših prehrambenih navika, a to je loše za jetru, jetra ne može nositi, ukupni uvjet je loša i teško ponovno izaći u šetnju - to je začarani krug okreće. Free dijeta nije učinio, naravno, ali da je potrebno izgraditi normalan krug napajanja, te za liječenje jetre, dodatni CG otopio pred našim očima. Vrlo zadovoljan Phosphoglivoy!

Phosphogliv je propisana mužu nakon bolnog grla. Jetra je značajno stradao, dobio je dvostruki udarac: prvi je tretirana za „narodnim” metodama (votka s paprom), a onda, kada je sve bilo vrlo trčanje morala piti antibiotike. Simptomi iz jetre bili su - mučnina, osobito ujutro, nije bilo apetita, povukli desnu stranu, sve što pišu u člancima. Analize su potvrdile da sve nije u redu. Tretirao se kao rezultat tri mjeseca, Phosphoglivus je pio tri puta dnevno, dvije kapsule. Rekli su da, ako su testovi nakon tečaja i dalje loši, liječenje će se produžiti do pola godine. Proširite usput, ali samo mjesec dana. Analize su svakako ponekad bile bolje, ali su ipak bile potrebne za liječenje. Nakon četiri mjeseca liječenja, sve se vratilo u normalu.

Kao i mnogi vjerojatno, jetra je bila zaglađena na svoju glupost. Stalno sam bio zabranjen alkoholu, morala sam poduzeti strogu prehranu. I popio je Phosphogliv. Brzo je otišao na izmjenu i dopunio propisanu shemu liječenja i droga.

Dijagnosticirani dermatitis, počeo je shvaćati što se događa, sve ukazuje na jetru. Analize nisu najbolje, upale, povećanje. Bio je tretiran fosfoflivom. U početku je koža postala čista, otišla liječniku. Analize su odlučile testirati

Sve funkcije jetre nakon tijeka Phosphoglive bile su prilagođene, analize su dobre

Radi, ako pijete sva tri mjeseca (ovo je standardni tečaj za sve, ako ne i za ozbiljne bolesti).

Tražio sam većinu proračunskih varijanti hepatoprotectora i odabrao između Phosphogliv i Essl. Zaustavio na phosphogliv jer je pronašao stari „Phosphogliv -. Gepatoprotektor samo s dokazanim protuupalnim učincima to jest, njegova učinkovitost nije u dvojbi jer je provjereno brojnim kliničkim studijama i praktikoy.K nažalost, nalaze u otvorenim izvorima, pouzdanih podataka za klinička istraživanja djelovanja Essl- nije moguće ".

Po prvi put sam naučio probleme s jetrom na godišnjem odmoru. Kuće su očito i dalje lakše za jelo, ali u inozemstvu su kupovale brze hrane, domaća jela sa začinima, šiške kebabe. Kuća je gotovo uništena nakon svakog ručka večeru, sjeo sam gotovo nepomično, u svoju stranu pritisne tako da su rebra povrijediti osjećaje, samo da bi se povući u sobu i leći. Ponekad se nekoliko sati nije pustila. Stigli smo kući, odmah do liječnika. Prema analizi, sve je loše, povećanje jetre se izražava ultrazvukom, također se nalazi pretilost jetre. Vidio Fosfogliv četiri mjeseca, nakon što su prva dva odlazila na testove, došlo je do većeg poboljšanja, ali do oporavka daleko. Za četiri mjeseca gotovo je normalno. Ostat ću na dijeti na neko vrijeme, a zatim ponoviti stazu tri mjeseca. Ja odobravam drogu, to mi pomaže dobro, čak iu mom zanemarenom slučaju.

Mislim da neće povrijediti povremeno piti Phosphogliv za prevenciju. Pomaže mi.

Počela sam uzimati Phosphogliv davno, mislim da to pomaže, moja jetra još nije bolestan.

U Fosfogliveu sve je dobro osim trajanja tečaja. Preventivni tečaj je besmislica, 1-3 mjeseca, netko kako je propisano. Morao sam piti s mojim čireve pet mjeseci. Naravno, izliječeno, što se ne može radovati.

Lijek Phosphogliv je vrlo učinkovit u liječenju hepatitisa, u tom smislu, možete čitati puno u različitim člancima. Odabrao sam to za sebe prema ovom načelu - ako je s takvom bolesti uspio, usput, još više.

Nikada nije bilo loših testova od uzimanja Phosphogliva za profilaksu. Posavjetujte se s liječnikom, propisan sam u poliklinici.

Svjesno sam znao o Phosphogliveu, osobno sam se upoznao, bezobrazno. Uzeo sam nekoliko lijekova, uključujući i prilično teške, i bio sam propisan Phosphogliv kao popratni. Mislim da je to prava odluka, bilo je slučajeva poput onih prijatelja, završilo je u problemima s jetrom, ali dobro sam

Jednom davno postojala je hepatoza, a kao i nakon liječenja sve je prošlo ili je bilo. Ali nedavno se vratio, već je liječen Phosphoglivom. Dok je sve u redu, slika je bolja na ispitivanju nego u prvom slučaju nakon tijeka Phosphogliv. Osjećam se dobro, nadam se da se ta mrena ne vraća.

Phosphoglivus mi pomaže dobro, nema nuspojava. Preporučujem.

Moja majka ima dugu bolesnu jetru, ali ona živi u zaleđu, postoji selo, da nema ni bolnice. I nekako se navikla već izdržati sve, a ne obratiti pozornost na bol, kao da je to tako. Da, pa ni ja nisam ni obratio pozornost na činjenicu da ponekad ona žali na bol. Zato sam otišla u moj grad kako bih se posavjetovala s liječnikom, donijela joj Phosphogliv, ona je pila paket za sada i rekla da se bol bliži. Vodite brigu o svojim voljenima!

Nedavno je pronašla informacije da je jedini hepatoprotektor, čija je učinkovitost klinički dokazana - čudno, bio je Phosphogliv. Učinak je, a cijena je niža od one poznatog analognog.

Jednom je čuo gepatoprotektory narkologichkah u bolesnika ubrizgava i toksikologichkah, također, odlučio pokušati njihov učinak na sebe, kupio najviše deeshvoe da mu je ljekarna pronađeno Phosphogliv. S prijateljima ponekad postoje vesele večeri, a ovdje nakon što je takva večer odjednom prihvatila, a potom i ujutro i poslijepodne za pričvršćivanje učinka. Ispalo je da je istina, to je samo spašavanje s mamurlukom!

Phosphogliv pametno mi je pomogao da se nosim s neugodnim osjećajima koji su povezani s nezdravom jetrom, nisam ni očekivao. A na uzi, i rezultatima analize mojoj jetri je postao mnogo bolji osjećaj (i izgledaju :)) Ideja je da kao liječnik rekao da gledaju dovoljno hrane, pa čak i piti lijekove - i može se trajno izliječiti.

Jedite u svakom slučaju, naporno raditi, nenormirovannyy.Estestvenno raspored, jetra postala postupno tijekom vremena da prođe, ali sam uzeo samo jedan tečaj phosphogliv da svi neugodni simptomi su nestali. Budući da ne mogu odbiti štetnu prehranu zbog posla, redovito ću ponoviti tečaj, ako se jetra ponovo ozlijedi.

Prolazeći testovi nakon blagdana, visoke stope ALT i AST, sve to možda nije tako loše, samo je jetra bila u tom razdoblju preopterećena. Savjetujemo čak mjesec dana da popijete Phosphogliv, a zatim ponovno proći testove. I ona je to učinila. Pokazatelji su se poboljšali, trebat ću mjesec dana kako bi sve postalo općenito dobro.

Ranije su imali problema s alkoholom. Ponekad, ne, ne, da, i mogu se opet slomiti. Jetra ponekad daju tešku nesreću. Počinje se osjećati, a ne najugodnije senzacije. Tada počnem uzimati Phosphogliv. Lijek koji je testiran mojim vremenom. Uvijek pomaže.

Uz fosfoglivom dugo poznat, moj muž i on je imao probleme s pićem jetre. Ja praktički ne pijem, normalno jedem, ali tijekom dugotrajnog liječenja i uzimanja lijekova uzimam Phosphogliv da zaštiti jetru, bolje je upozoriti nego liječiti.

Imala sam fibrotičke promjene u jetri. Imenovani fosfofliv. Mislio sam da se takva bolest ne može izliječiti i piti na neki način jednostavno za krpelj. Ali bio sam jako iznenađen kad sam se nakon nekoliko tjedana osjećala bolje u mom tjelesnom stanju, a onda su svi simptomi potpuno nestali. Sada samo proći kroz 8 mjeseci opet.

Phosphogliv mi je pomogao smanjiti ALT i AST, u tjedan dana od prijema počela osjećati puno bolje već ništa podsjeća zdravstvenih problema, a nakon cijelog trajanja tretmana za godinu te se podsjeća, PAH-PAH-PAH dva mjeseca.

Phosphogliv je propisana kćer, dugo je patila od bubrežnih kamenaca, ali rekli su da jetra također treba podršku. Lijek je uzeo kćer dobro, nuspojave nisu utjecale.

Duga bolestan lacunar angina, gotovo nekoliko puta za redom, najprije je pio antibiotike kod kuće, zatim hospitaliziran i ubodan Ceftriaxone u bolnici. Općenito, moj tretman bio je odgođen, na jakim antibioticima sjedio sam nekoliko mjeseci, počeo sam osjećati jetru, propisao sam Phosphogliv. Nakon tjedan dana ili godine i pol bolovi su otišli i nisu se vratili.

Kupio je ili kupio nedavno Phosphoglivum (kapsule od 50 komada). Pakiranje nije takvo, kao što je ovdje na slici i tamnoplava boja. Reci mi, može li biti lažna? Pa ipak, pijem lijek tjedan dana, kiselost želuca se povećala. Baciti drogu ili pokušati smanjiti kiselost s bilo čim?

Zbog prejedanja, jetra se počela uzrujati, jer sam shvatila da je masna jetra jetre dugo bila tamo, jednostavno se nije manifestirala od samog početka, a nisam prošao nikakav pregled. Kada je taj problem bio otkriven, Fosfogliv je propisan tečaj za tri mjeseca - taj tretman potpuno je obnovio jetru, naravno tijekom liječenja bilo je potrebno odbiti od pečenja, pušeno.

Nije bolje od ostalih gepoprotectors. Nije mi pomoglo. Ali cijena! Lažna kuća.

Godinu i pol uzima Lamivudine za liječenje hepatitisa B, paralelno s njim, liječnik je savjetovao da piju fosfoglue. Prošao sam kroz dva tretmana, s tri mjeseca. Sada se osjećam puno bolje i pokazatelji jetre poboljšani. Liječnik je rekao da je dovoljno dovoljno i odmori se. Liječenje je test, a ne vrlo skupo i djelotvorno.

Otišao je u liječnički ured i rekao da je povećana jetra, imao je krv na ALT i AST, imao je fibroze. Postavili su interferon, kolagog i fosfoglue, sada je sve puno bolje, a ne samo pod analizama, dobro je da su s vremenom primijetili problem.

Problemi s jetrom započeli su nakon što je počeo piti češće nego inače. Nakon nekog vremena na desnoj se strani pojavio pritisak, a ponekad je bilo i mučnina. Phosphogliv savjetovan u apoteku, kupljen zbog cijene, u odnosu na druge tablete je jeftin. Pomaže dobro, jer je raspiranie s desne strane nestalo i prestala je sakaćenje.

Prihvaćeni i skuplji analozi i jeftinije trave. Pri uzimanju Fosfoglive testovi su već već godinu i pol bili stabilni. Nije loše, ali nije dobro, iako se iskreno ne ograničavam na hranu. Moja je majka kombinirala Phosphogliv i dijetu broj 5, a ona je s vremena na vrijeme bila bolja. Mislim da lijek pomaže, ako se kombinira s drugim mjerama.

Kada je dobio hepatitis C, imenovali su se s pergintronom, zatim su dodali fosfoglue. Postalo je relativno bolje osjećati, a biokemija se brzo vratila u normalu tek nakon dodavanja. Pitao liječnika koliko još uvijek je potrebno prihvatiti fosfogliv tk sa Pvt sve i tako je jasno. Navodi se 2 puta godišnje tromjesečne tečajeve. Općenito, liječenje je vrlo sretan.

Djeluje super ako se kombinira s prehranom i vježbanjem. Primijetio sam nekako nakon primjene takve stvari da se testovi vrate u normalu brže ako uzimate Phosphogliv nego da prestanete piti i promatrati kako će se prehrana ispasti.

Dijagnozirali su me s hepatocitom, bilo je neočekivano i neugodno. Kao da ja sebe nisam dopustio, ne pijem alkohol. Registrirao je Phosphogliv 4 mjeseca, dijetu i preporučio fiz. opterećenje. Nemam novaca za dvoranu, ja sam kod kuće. Pratim dijetu. Analize dvaput predane, drugi put sigurno je bolje. Sada je završen tečaj, ponovit ću za preventivne svrhe.

Na tablete, jedna od "ugodnijih" cijena za ovaj lijek. Hepatoprotectors su uglavnom vrlo skupe i trebaju puno i dugo piti. Stoga, cijena ima vrlo veliku ulogu.

Antibiotici napokon pokušavam ne prihvatiti, jer znam 100% da onda moram liječiti jetru - ovo je moja slaba točka. Ali kad moram, pijem tijek Phosphogliva. Trebam oko 3 mjeseca kako je napisano u bilješkama. Lijek koji nosim je normalno, bez nuspojava.

Proći ili se održati liječenje fosfoglivoj, liječnik je savjetovao, za uklanjanje upale u jetri. Problemi s kožom, to je uzrokovalo, tako da nema masti i kreme nisu pomogle. I u kombinaciji s fosfoglivom i dijetom, bilo je moguće potpuno očistiti kožu. Sve obveze liječnika obavile su strogo. Nakon tri mjeseca uzimanja kapsula fosfogla, testovi su bili gotovo normalni, upala je nestala i općenito se počela osjećati puno bolje i duhovitije.

Uzeo sam antibiotike tijekom liječenja upale pluća, tijek injekcija trajao je mjesec dana. Nakon liječenja bilo je potrebno pomoći jetri da obnovi svoj rad, jer je zbog teških lijekova ozbiljno patila i počela smetati. Registrirao se Phosphogliv. Uzeo sam 3 mjeseca na upute, liječenje je pomoglo.

Nekoliko puta u mom životu bio sam hospitaliziran bronhitisom i upalom pluća - komplikacija nakon gripe, a nikada liječnik nije propisao lijek za podršku jetri. Neugodni osjećaji sjećam se - dugo je obnovljena, povremeno je postojala mučnina i povukla se ispod rebara s desne strane. Uvijek sam bio uvjeren da je nakon gripu i komplikacija razdoblje oporavka dugo i neugodno. Ove godine opet sam bio bolestan i krvaren od antibiotika, po prvi put sam imao liječnika koji je propisao hepatoprotector. Saw Fosfogliv. Nakon što je bolnica vrlo brzo vratila na normalu - nije bilo simptoma nevolja s jetrom. No, poduzmite ga u fazi injekcija s antibioticima - paralelno. Tečaj je završio sva tri mjeseca. Vrlo dobar lijek.

Svake godine morate podvrgnuti liječenju gnusnog grlobolja. Liječenje antibioticima, nije prošlo bez traga, nedavno je počelo smetati jetri, dajući težinu u pravom hipohondriumu i pojavi mučnine. Nakon testiranja, pokazalo se da su rezultati ALT i AST povećani. Imenovali su ili imenovali recepciju fosfogliva. Jedan tromjesečni tečaj bio je dovoljan za ublažavanje upalnog procesa, a nakon tretmana testovi su se vratili na normalu. Sada ostaje samo povremeno posjetiti liječnike i zadržati jetru pod kontrolom.

Phosphogliv je propisao liječnika. U principu, ne boli, ali čini dob, a život je uzalud, grickalice Aby od + problema s viškom težine - do TI45 godina težio 93kg, ona raste na 158. biokemiju učinio ultrazvuk - standardnu ​​shemu. Registrirao je tijek liječenja 4 mjeseca, tako da je najbolje postupalo postalo malo vježbanje, sjedilo na dijeti. Za treći mjesec sam pio, nedavno sam ponovio testove, liječnik je rekao da su indeksi postali bolji. Izgubio se za 10 kg zbog prehrane, počeo se osjećati bolje. Dobar lijek, osobito kombinacija zdravog načina života.

Brzo pomaže u liječenju jetre nakon konzumacije. Kad zloupotrijebim alkohol, uvijek uhvaćam Phosphogliv. Tečaj je obično pijan do kraja - puna tri mjeseca kako bi maksimalno pomogli jetri. Ona najviše pati. Lijek uvijek pomaže - za mene glavni argument za.

Phosphogliv je propisao tri mjeseca da odvede baku. Ona mi je već stara (84 godine) i stalno sjedi na virulentnim lijekovima iz bolova u zglobovima, i od shchitovidki. Do kraja liječenja, Granny je osjetio već bodrenko i užurbano oko kuće, bez simptoma bolesti jetre, nije se smetala. Na kontroli, testovi su bili s dobrim rezultatima.

Iskreno, tablete su iznenadile - oni stvarno pomažu kod hepatičnih čireva i jeftinijih reklamiranih analoga. Uzeo sam ga kao što je propisao liječnik, strogo slijedeći upute. Nije bilo neugodnih osjeta ili nuspojava tijekom prijema, kao i nakon tretmana, ona nije promatrala. Nakon četveromjesečnog tečaja, biokemija krvi vratila se u normalu.

Otac je pio u crnoj, evo jetre i počeo propadati. Stavili su ga na strogu prehranu, a za održavanje jetre propisuju fosfoglobin tri mjeseca, tri puta dnevno, dvije kapsule. Nakon dva mjeseca liječenja, svi simptomi i pritužbe prošli, kaže da se osjeća dobro. Liječenje je pristupačno i učinkovito. Sada to još jednom neće biti zabuhal.

Prije godinu i pol dana učinio je ili napravio SAD i liječnik je rekao ili rekao, da mi se povećava jetra. Zašto se to dogodilo do sada ne razumijem. Kažu da s brzim mršavljenjem može "izgorjeti" jetru. U hrani sam dovoljno skroman, ne jedem masno, vodim mobilan način života, ne pijem ili pušim. Ali činjenica ostaje. Liječnik je propisao da popije stazu Phosphogliva. Oblik recepcije nije najprikladniji, nekoliko mjeseci morate napiti dvije kapsule tri puta dnevno. Prvih nekoliko dana moram postaviti podsjetnike na telefonu da ne zaboravim. Isprva se ništa nije osjećalo, tj. Prije toga nisam imala nikakvih simptoma. Oko dva tjedna kasnije počeo sam primijetiti da su prištići dugo proganjani nestali, nakon otprilike mjesec dana uzimanja, u ranijem rasporedu života uspio sam izbaciti nekoliko dodatnih kilograma. Ne znam je li to zbog uporabe fosfoglue, ali ipak lijepo. Nakon što je lijek prešao na ultrazvuk - jetra se vratila na normalu. Svidio mi se učinak, sad imam čistu kožu, vidljivo sam izgubila težinu, a cjelokupno blagostanje postalo je mnogo bolje.

Ja ću se pridružiti pozitivnim povratnim informacijama. Dijagnirano je - NAZHBP. Pripremili su se za tri mjeseca, pridržavati se prehrane i eliminirati masnoću, prženu i pušenu. Mjesec dana kasnije počeo je vidjeti poboljšanja. Više nije bolesno bez ikakvog razloga, bol bolan ispod desnih rebara smetao je manje. Sada nastavljam tečaj, nadam se da će mi pomoći da se potpuno oporavim.

Dodijeljen u kompleksu s dermatozom, tečaj - mjesec dana. Po mom mišljenju to radi, jer tretman je dao pozitivan rezultat. Chatters uklonio leziju iz kože na licu, a nakon impregniranog tijeka fosfoglicnih biokemijskih krvnih slika (promatranih AST i ALT) vratili su se u normalu.

Uzela je Phosphogliv nakon dugog tretmana s antibioticima. Rezultat liječenja je da u pravoj hipohondriji nema nikakve težine. Svidio mi se prihvatljivi trošak liječenja i ono što tijelo dobro podnosi.

Kad su imali problema s kožom i probavom, prošao sam mnogo testova i kao rezultat sam propisao lijek za liječenje jetrenih fosfora. Uzeo sam ga tri mjeseca, koža je bila bolja, ponovo sam ga uzeo, liječnik je rekao da postoje poboljšanja i propisao sam lijek još 2 mjeseca. Nadam se da će sve proći.

Phosphogliv Redovito poduzimam dva puta godišnje po preporuci liječnika. Cijena za Phosphogliv u Apoteka Piluli niža je od ostalih ljekarni

Liječio je sina toksičnog hepatitisa. Imenovan je kao liječnik nakon trajanja heptora intravenozno. Sva terapija kao cjelina pomogla je, naravno, i pridržavanje prehrane

Nažalost, ja sam nositelj virusa hepatitisa C. Lijek je propisao liječnik. Želim vjerovati da pomaže jetri i virus se ne aktivira. Uzimam Phosphogliv drugu godinu. Analize pokazuju da je stanje stabilno. Naravno, slijedim preporuke o prehrani i režimu. Bez toga lijek neće spasiti.

cijene su niže nego u drugim mrežnim ljekarnama. Također, darovi i popusti su SUPER.

Nakon liječenja, stanje s hepatitisom C poboljšava se

5 + Jeftinije analoge + protuupalni učinak. Nisam imao ništa!

super lijek. Drugi dan osjetio sam olakšanje, koji me je godinama proveo iscrpljujućim senzacijama. Nije primijetila mahune.

Prekrasan lijek, pakiran u 5+. obratite pažnju da je u toplini bolje pohraniti u hladnjak

je jeftin, biljka baza je vrlo zadovoljan, a zatim je sintetika nakon uklanjanja žučni kamen iznad krova. Jednostavno probavljeno, ali nikako u kombinaciji s prženom hranom, jeli komadić kotleta kao da je i pio pilulu - mučnati, a zatim i krvni tlak skočili nestvarno, tako da zdrava prehrana nije otkazana.

Nakon antibiotika u liječenju zaraznih bolesti, na desnoj strani je bilo akutne boli i gorčine u ustima. Nakon posjete liječniku, propisao sam da popijem stazu fosfoglue, razlog zašto je bilo loše povlačenje žuči. 3. dan pio sam i već počeo pustiti bol, mučnina se nije kotrljala, nije se osjećala gorčina. Ovaj lijek vratio je moj oslabljeni unos antibiotika jetre u normalan život. I liječenje se ne iscrpljuje

Phosphogliv

Phosphogliv - kombinirani lijek koji ima membranski stabilizirajući, antivirusni i hepatoprotektivni učinak.

Lijek promiče obnovu staničnih membrana jetrenih stanica, poboljšava prirodnu struju tvari kroz njih. Pomaže smanjiti simptome upale i žarišnog edema, inhibira stvaranje negativnih metabolita. Koristi se za liječenje akutnih i kroničnih bolesti jetre koje se javljaju porazom hepatocita.

Fosfogliv se obrađuje u jetri i izlučuje se fekalne mase žuči. Koristi se uglavnom kod odraslih osoba. Ne uzrokuje nuspojave s produljenim ulazom.

Klinička i farmakološka skupina

Hepatoprotektor s imunomodulacijskim i antivirusnim djelovanjem.

Uvjeti prodaje iz ljekarni

Možete kupiti bez liječničkog recepta.

Koliko košta Phosphogliv u ljekarnama? Prosječna cijena je na razini 550 rubalja.

Sastav i oblik otpuštanja

Lijek je dostupan u dva oblika:

  1. Kapsule. Kućište kapsula je narančasta, a poklopac je crn. Unutra je lagani prah s slabom žutom bojom. Postoji slab specifičan miris. Kapsule se stavljaju na 10 komada u blisteri. Mjehurići su položeni na 5 u kartonskim pakiranjima.
  2. Liofizilat za IV uvod. Izgleda kao bijela ili svijetložuta masa. Stavlja se u boce od 2,5 g. Bočice od 5 ili 10 komada nalaze se u kartonskim omotima.

Sastav 1 kapsule uključuje aktivne tvari:

  • Fosfolipidi (lipoid C80) (glavna komponenta - fosfatidilkolin 73-79% (u smislu 100% tvari)) - 65 mg;
  • Glycyrrhizinate natrij (trinatrij soli glycyrrhizic kiselina) - 35 mg.

Sastav 1 boce s liofilizatom za pripremu otopine za injektiranje uključuje aktivne tvari:

  • Fosfolipidi (lipoid C 100) - 500 mg;
  • Natrijev glicirrizinat (trinatrijeva sol glicirizinske kiseline) je 200 mg.

Phosphogliv ili Phosphogliv Forte - što je bolje?

Često se može naći pitanje: koja je razlika između Phosphogliv i Fosfoglve Forte? Zapravo, sastav lijekova je identičan, ako pogledate sastojke, razlika je samo u doziranju ovih tvari.

Nemoguće je reći koja je od ovih lijekova bolja, budući da se doziranje treba odabrati uzimajući u obzir težinu, dob, dijagnozu. Kupi točno lijek koji vam je propisao liječnik.

Farmakološki učinak

Phosphogliv - kombinirani lijek koji ima membranski stabilizacijski, hepatoprotektivni i antivirusni učinak.

Fosfatidilkolin - glavni strukturni element staničnih i intracelularnih membrana, može vratiti svoju strukturu i funkcije u štetu, osiguravajući citoprotektivni učinak. Normalizira proteina i metabolizam lipida, sprečava gubitak hepatociti enzima vraća detoksikacije jetre, inhibira stvaranje vezivnog tkiva, smanjuje rizik od fibroze i ciroze.

Glitsirat ima protuupalna svojstva, inhibira razmnožavanje virusa u jetri i drugim organima poticanjem proizvodnje interferona, poboljšati fagocitozu, povećavaju aktivnost prirodnih stanica ubojica. Ima hepatoprotektivni učinak. Potiče učinke endogenih glukokortikosteroida, protuupalnih i antialergijskih učinaka na neinfektivne lezije jetre.

Kod lezija kože zbog membranskih stabilizirajućih i protuupalnih svojstava, ograničava širenje procesa i potiče regresiju bolesti.

Upozorenja za uporabu

Što pomaže fosfoflivu? Priprava Phosphogliv se koristi za liječenje većine patoloških kršenja funkcije jetre, kako infektivnih tako i neinfektivnih.

Indikacije za uporabu fosfofliv su takve bolesti kao što su:

  • virusni hepatitis A, B, C, D u akutnim i kroničnim oblicima;
  • steatogepatoz,
  • steatohepatitisa,
  • ciroza jetre,
  • oštećenje jetre kao rezultat uporabe opojnih droga;
  • hepatička insuficijencija u akutnim i kroničnim oblicima,
  • opijenost tijela,
  • oštećenje jetre na pozadini kroničnih bolesti kardiovaskularnog sustava, respiratornih organa, dijabetesa, tuberkuloze;
  • masnog hepatocita (degeneracija masnih stanica jetre),
  • alkoholna jetrena šteta uzrokovana alkoholizmom,
  • oštećenje jetrene jetre,
  • psorijaza.

Liofizilat i kapsule značajno poboljšavaju sintetsku funkciju jetre i kvalitativno smanjuju simptome zatajenja jetre. U ovom slučaju, lijek ima dobru podnošljivost i povoljan sigurnosni profil.

kontraindikacije

Kontraindikacije na propisivanje lijeka su:

  • Antifosfolipidni sindrom.
  • Djeca mlađa od 12 godina (podaci o sigurnosti i učinkovitosti nisu dovoljni).
  • Trudnoća i dojenje.
  • Povećana individualna osjetljivost na fosfatidilkolin, glicirizičnu kiselinu ili druge pomoćne komponente lijeka.

Phosphogliv je propisan s velikim oprezom kod pacijenata s portalom i arterijskom hipertenzijom.

Namjeravana uporaba za trudnoću i dojenje

Iskustvo uporabe droga Phosphogliv među trudnicama je odsutno ili ograničeno. Studije o sigurnosti lijeka za fetus nisu provedene, pa se kapsule ne preporučuju za žene tijekom trudnoće.

Nije poznato je li supstanca lijeka Phosphogliv izlučena u majčino mlijeko, i kako to može utjecati na bebino tijelo. S obzirom na nedostatak informacija o sigurnosti lijeka, uzmite je unutar kapsule. Fosfoglik za žene tijekom dojenja se ne preporučuje. Ako je potrebno koristiti lijek, nužno je riješiti problem zaustavljanja dojenja i prijenosa djeteta na umjetno hranjenje.

Doziranje i način davanja

Kao što je navedeno u uputama za uporabu, fosfoglivin se uzima oralno tijekom obroka. Kapsule treba progutati, a ne tekućine, stisnute malom količinom tekućine.

  • Odrasli i djeca iznad 12 godina propisane su 2 kapice. 3 puta dnevno.

Trajanje uporabe može biti do 6 mjeseci, u prosjeku - 3 mjeseca.

Nepovoljne reakcije

Upotreba otopine za injekcije može izazvati sljedeće nuspojave:

  • Alergijske reakcije: preosjetljivost - osip na koži (obično bez dodatnih mjera nakon ukidanja terapije);
  • Drugi (s primjenom lijeka iznad preporučenih dnevnih doza): povišeni krvni tlak (BP), edem, hipokalemija, zadržavanje tekućine i natrij. U slučaju takve povrede preporučljivo je smanjiti dnevnu dozu i / ili koristiti kalij štedeći diuretik-- spironolakton 50-100 mg dnevno (kako je određeno prema težini) štetnih učinaka.

U obliku kapsula, Phosphogliv, u pravilu, tolerira pacijenti, poremećaji se razvijaju u vrlo rijetkim slučajevima, prema rezultatima poslije registracije zapažanja -

Phosphogliv

Opis je aktualan 2016/09/11

  • Latino ime: Phosphogliv
  • ATX kod: A05BA
  • Aktivni sastojak: Glycyrrhizic acid + Phospholipids (Glycyrrhizic acid + Phospholipides)
  • proizvođač: Institut BMH RAMS njima. VN Orekhovich (Rusija)

struktura

Svaka kapsula sadrži 65 mg fosfolipidi i 35 mg natrij glicirrizinat kao aktivne sastojke.

  • mikrokristalna celuloza;
  • kalcijev karbonat;
  • kalcijev stearat;
  • talk;
  • koloidni bezvodni silicijev dioksid.

Skupina ljuske kapsule:

  • titan dioksid;
  • crni željezni oksid;
  • bojilo E 110;
  • želatina.

U svakoj bočici liofilizata, 500 mg fosfolipida i 200 mg natrijevog glicirrizinata koriste se za pripremu otopine za intravensku primjenu.

Oblik izdavanja

Lijek je dostupan u dva oblika:

  • kapsule. Kućište kapsula je narančasta, a poklopac je crn. Unutra je lagani prah s slabom žutom bojom. Postoji slab specifičan miris. Kapsule se stavljaju na 10 komada u blisteri. Mjehurići su položeni na 5 u kartonskim pakiranjima.
  • Liofizilatza IV uvod. Izgleda kao bijela ili svijetložuta masa. Stavlja se u boce od 2,5 g. Bočice od 5 ili 10 komada nalaze se u kartonskim omotima.

Farmakološko djelovanje

Odnosi se na hepatoprotectors. Koristi se za liječenje bolesti jetre i kože.

Farmakodinamika i farmakokinetika

farmakodinamiku

Aktivne tvari, naročito fosfolipidi, vraćaju strukturu i funkciju jetrenih stanica. Oni utječu na stanični zid i druge strukturne elemente hepatocita, ispravljaju protein i lipidni metabolizam u tim stanicama.

Osim toga, glicirizinska kiselina djeluje depresivno na reprodukciju virusa, potičući proizvodnju interferona. Također ima antioksidans i aktivnost koja stabilizira membranu. Ovaj se učinak proteže ne samo na jetrene stanice, tako da je lijek učinkovit za poboljšanje stanja kože.

farmakokinetika

U slučaju gutanja u obliku kapsula, lijek se dobro apsorbira kroz zidove probavnog trakta u crijevu. Maksimalna koncentracija u krv postiže se u 6-24 sata. Izlučivanje se javlja kod žuči i urina.

Kod primjene IV, lijek odmah ulazi u sistemsku cirkulaciju, maksimalna koncentracija je postignuta ranije. Mehanizam djelovanja na tijelu i izlučivanje je isti kao kod uzimanja lijeka iznutra.

Upozorenja za uporabu

Iz onoga što tablete Phosphogliv (INN - češaljni lijekovi) obično dobro pomažu:

  • hepatitis, uzrokovana infekcijom virusom (koristi se iu akutnim i kroničnim oblicima);
  • steatoza jetra (degeneracija masnih kiselina);
  • oštećenja jetre uzrokovana ingestije toksina, alkohola, određenih lijekova;
  • ciroza;
  • raznovrstan intoksikacija;
  • kožne bolesti (psorijazni osip, ekcem, neurodermitisa).

kontraindikacije

Kontraindikativno je primijeniti Phosphogliv u takvim slučajevima:

  • prekomjerna osjetljivost na komponente lijeka;
  • bilo koji pojam trudnoće;
  • razdoblje dojenje;
  • antifosfolipidni sindrom;
  • u dobi mlađoj od 12 godina.

Treba voditi brigu o propisivanju lijekova osobama s tendencijom povećanja krvni tlak.

Nuspojave

Nuspojave Fosfoglivinuma nerijetko se javljaju.

Mogući neželjeni učinci:

  • osip na koži;
  • reakcije preosjetljivosti sluznica, koje se manifestiraju kao kašalj, konjunktivitis, mala nazalna zagušenja;
  • probavni poremećaji, belching, mučnina, u trbuhu rastegnutost;
  • oteklina na rubnim dijelovima tijela;
  • prolazno povećanje krvnog tlaka.

Upute za uporabu Phosphogliva (metoda i doza)

Injekcije fosforiliva, upute za uporabu

Ampule su propisane osobama od 12 godina.

Injekcija treba pripremiti miješanjem sadržaja bočice s 10 ml vode i temeljito miješanjem. Phosphogliv IV se primjenjuje u dozi od 10 ml. U / u uvod se izvodi ujutro i navečer.

Tijek injekcija ne traje dugo. U većini slučajeva predviđa se prijelaz u zatvoreni oblik lijeka.

Upute za uporabu kapsula

Lijek u kapsulama propisan je nakon navršene 12 godine života.

Lijek se uzima 1 ili 2 kapsula 3-4 puta tijekom dana. Prijem se provodi tijekom jela. Nakon što su pili lijek, treba uzeti vodom.

Tijek liječenja traje do šest mjeseci. Prosječno trajanje je 3 mjeseca.

predozirati

Nema prijavljenih slučajeva predoziranja.

Struktura uključuje glicirizinsku kiselinu. Kada se proguta u velikim količinama, to može pružiti psevdokortikosteroidny učinak. To povećava sadržaj glukokortikoida i mineralokorticida u krvi. Zbog toga natrij može ostati u tijelu i količina kalijuma može se smanjiti. Klinički se takvi procesi očituju povišenim krvnim tlakom, zadržavanjem tekućine i oteklinom perifernih dijelova tijela.

interakcija

Glycyrrhizic kiselina reagira s kortikosteroidom hormoni. To je njihov sinergist, to jest, pojačava njihovo djelovanje i povećava njegovo trajanje.

Uvjeti prodaje

Uvjeti skladištenja

Skladištiti u skladu sa zahtjevima za skladištenje pripravaka iz popisa B.

Mjesto za pohranu treba biti dobro zaštićeno od svjetlosti.

Potrebna temperatura je do 20 ° C.

Datum isteka

Kapsule se mogu čuvati 3 godine, ampule - 2 godine.

Posebne upute

Treba voditi brigu o liječenju bolesnika s dijagnozom porta ili arterija hipertenzija. Ako je uzimanje Phosphogliva povećavao pritisak, trebate prekinuti terapiju i posavjetovati se sa svojim liječnikom.

Otopina je pripremljen na osnovi zamrzavanjem osušene produkt je strogo zabranjena pomiješana s bilo kojom drugom rješenju za uključivanje / u uvodu, uključujući i izotonične otopine glukoze.

djeca

Dopušteno je koristiti samo pri liječenju osoba starije od 12 godina.

Uz alkohol

Fosfogliv i alkohol imaju suprotne učinke na jetrene stanice. Alkohol će usporiti regeneraciju hepatocita, te će u velikim dozama uništiti sve rezultate liječenja.

No, interakcija između pića koja sadržavaju alkohol i aktivnih tvari ne može izliječiti, pa jedan prijem niske doze alkohola na bilo koji način ne bi trebalo utjecati na zdravlje.

U trudnoći i laktaciji

Analogues fosfofliv

Varijante i cijena analoga fosfofliva:

  • tablete sekundarnom - od 240 rubalja, oko 70 UAH;
  • otopina za infuzije Arginin-Darnitsa - oko 40 UAH;
  • prašak ili tablete Glutargin Alkoklin - od 125 rubalja, od 35 UAH;
  • tableta ili otopina za infuziju Glutargin - od 235 rubalja, oko 60 UAH;
  • kapsule Phosphogliv Forte - od 800 rubalja, od 700 UAH.

Phosphogliv ili Phosphogliv Forte - što je bolje?

Često se može naći pitanje: koja je razlika između Phosphogliv i Fosfoglve Forte? Zapravo, sastav lijekova je identičan, ako pogledate sastojke, razlika je samo u doziranju ovih tvari.

Nemoguće je reći koja je od ovih lijekova bolja, budući da se doziranje treba odabrati uzimajući u obzir težinu, dob, dijagnozu. Kupi točno lijek koji vam je propisao liječnik.

Recenzije o Phosphogliv

Recenzije Phosphogliva na forumima

U većini slučajeva, korisnici foruma pišu o drogi kao učinkovit način borbe protiv jetrenih problema. Pomaže u borbi s neugodnim simptomima kršenja jetre, kao i dobrobiti i rezultatima testova. To su također zabilježili pacijenti s ozbiljnim bolestima, na primjer, hepatitis C Phosphogliv također dobro funkcionira. Također, recenzije pokazuju da Phosphogliv poboljšava stanje kože. Osim toga, lijek je relativno jeftin.

Mali broj negativnih pregleda povezan je s činjenicom da se u svim slučajevima uzimanja lijekova ne postiže željeni učinak.

Liječnički komentari

Uglavnom, recenzije o Phosphogliveu su dobre. Aktivno se koristi za liječenje oštećenja jetre raznih etiologija. Zabilježeno je da je ovaj lijek također djelotvoran u hepatitis C.

Uz liječenje bolesti jetre, lijek može pozitivno utjecati na stanje bolesnika s određenim kožnim bolestima. Na primjer, dodjeljuje se kada psorijaza.

Cijena Phosphogliv, gdje kupiti

U ruskim ljekarnama cijena Phosphogliva u tabletama (kapsula) iznosi oko 500 rubalja. Cijena Phosphogliva u ampulama - 1500 rubalja. U Ukrajini, ovaj lijek za jetru može se kupiti po cijeni od 215 grivna po kapsulu i 1500 grivna po liofilizatu.