Psihologija i psihoterapija - Fenomen heptral: Depresija, sindrom povlačenja, kolestaza, artralgija: pogled na farmakolog

Dijeta

Ljudi stvarno mi je pomogao u ljeto depresije izlaza geptral to u Rusiji, naravno kao Hepatoprotektivno koristi, a cijena je ljut na nas, na nas 15 $, a imenuje kao antidepresiv, zajedno s jetre vosstanovite.Mne učinio kapaljka http://health.mail.ru/drug / hep tral /

  • manžeta
  • 31. siječnja 2013
  • 04:06

Samo o njemu, također, recenzije nisu jako jaka

  • manžeta
  • 31. siječnja 2013
  • 04:06

bolje Osnovno ili karsil ako jetra nije u redu.. i od depresije trebate nešto drugo.. s njim možete staviti bubrege pisati

  • tupo
  • 31. siječnja 2013
  • 04:07

manžeta, što su recenzije? O bočnoj liniji? Heptral je izvorno skovao kao lijek za depresiju i široko je na zapadu

  • tupo
  • 31. siječnja 2013
  • 04:14

manžeta koja glupost, ne slušajte ove djece u komentarima, i pitati svog liječnika je bolje ne pobochek bubrezi nemaju, a jetra je najbolja stvar koja je došla do, bez nuspojava, AUTOMOBILI je mlijeko čička običan, ako bubrezi nisu bolesni, onda bubrezi se ne događaju

  • tupo
  • 31. siječnja 2013
  • 04:26

Od mlijeka čička i eteričnog ulja, pomoć jetre kao pad u kantu, bilo koji dobar hepatolog će vam reći da je čak i vitamin E koristan je nego eterično ulje

  • manžeta
  • 31. siječnja 2013
  • 04:29

Pa, da, Valery. Brad ((Liječnici za mene i registrirani i odgovori ljudi, PRIHVAĆAMO ovaj lijek vjerujem više od liječnika koji primaju štetu za bilo koju droga

  • manžeta
  • 31. siječnja 2013
  • 4:31

Ne za bilo koji, naravno, ali za dodatke vrijedi više

  • manžeta
  • 31. siječnja 2013
  • 04:32

1000 rubalja i pušten na recept. Proverenno.Esche opet hvala))))

  • manžeta
  • 31. siječnja 2013
  • 04:42

Mliječni češnjak - 50 rub. i nema problema s jetrom

  • during199406
  • 31. siječnja 2013
  • 07:25

Heptral je najbolji hepatoprotector.

  • tale197705
  • 31. siječnja 2013
  • 00:57

Valery, Koliko dugo je heptral uzimao od depresije i u kojim dozama? jesu li bili pobochki?

  • tupo
  • 1. veljače 2013
  • 07:56

priča, svaki dan dva tjedna, jedna ampula, kapaljka, ni pobachek nije bila uopće, naprotiv, osjećala sam se svaki dan bolje i bolje

  • tale197705
  • 1. veljače 2013
  • 11:30

i doza ampule je bila 400 ili 800? je li u bolnici imenovan ili samostalno poduzet?

Neuroleptic.ru forum - psihijatar konzultacije online, recenzije o pripremama

Ademethionin (heptral)

Negrocoatopulo 01 lip 2012

Zaključavajući pregled upotrebe Heptrala kao antidepresiva,
možemo primijetiti prirodnost stanja na ovom hepatoprotectoru. Ne postoji grubo nasljedstvo nekog sedativnog krvnog tlaka, kada osoba može vidjeti da je pumpiran s jakim psihotropnim lijekovima. Jutarnja injekcija uklanja sve probleme za tekući dan. Da, ne liječi, ali prilika da neko vrijeme diše uzdah olakšanja i zaboravi na bolest je vrijedno pokušati.

U kojoj se dozi treba koristiti intravenski za antidepresivni učinak? 400 ili 800 mg? Može li se primijeniti intravenski, a ne kroz kapaljke?

Negrocoatopulo 01 lip 2012

Chai 01 Jan 2013

Setmefree 02 Siječanj 2013

I ne razumijem zašto je ovaj antidepresiv malo pažnje posvećen ovom forumu, jer nema nuspojava i učinak je, što nije idealno antidepresiv?


Vrlo skupo. Učinio sam 15 injekcija / m. Minus je 4500 rubalja. Učinak je započeo nakon prvih pet negdje, i tako glatko. Bilo je to samo divno, ali na kraju je efekt počeo nestajati. Bilo je neophodno povećati dozu (napunio sam 400 mg dnevno), ali to bi bilo previše skupo za mene.

Legogo 2. siječnja 2013

Chai 6. siječnja 2013

Dugo je proučavao forume o obliku injekcije i tablete lijeka. Tableta je navodno gori zbog niske bioraspoloživosti od 5%. Čak i ne znam što da kažem. U stranim online trgovinama ovaj ademetonan vratilo, i od različitih proizvođača, oblik svih tabletiranih, cijena ide niže od ruskog generic Heptor.

Stvarni! Prvo, s kojim mamurlukom u "CIS" heptralu je tako skupo?
Drugo, doze su neugodno. Ako bioraspoloživost parenteralnog oblika iznosi 95% kod istih doza kao tablete, koja ima samo 5% biodostupnosti, kako to općenito može poslužiti kao "terapija održavanja"? Radi li se količina praćenja? U međuvremenu, na jednom od foruma, torchoks je pročitao da je Heptor još više zabadava od heptra, a zapravo se Heptor događa samo u tabletama!

Chai 7. siječnja 2013

U stranim online trgovinama ovaj ademetonan vratilo, i od različitih proizvođača, oblik svih tabletiranih, cijena ide niže od ruskog generic Heptor.

<Хм, решил-таки поискать закордонные цены на адеметионин, не такой уж он и дешевый оказывается
http: //www.pharmacyc. g / 96979/185530 /
Za 10 kartica 39,00 dolara. Plus trošak dostave "Standardna dostava po narudžbi" (odakle i gdje?) Ukupno 49 spremnika za 10 kartica.
Prokletstvo, ne mogu ga naći na ovom zlatnom novcu. Pretraga pruža popis sinonima bez reference http://goldpharma.co. razmjena tvari /

Setmefree 13. siječnja 2013

Legogo 13. siječnja 2013

Gledao sam Amazone i jebeno.

Nije činjenica da će vam običaji dati dozvolu za uvoz Geptrala. Jedno će vrijeme proći, dvije neće.

Recenzije za Heptral

Proizvod: Tablete, liofilizat

Marina (pozitivna povratna informacija)

Spasitelj iz depresije

Nikada nije bio pobornik upotrebe tableta za depresiju, a ne vjeruje u ozbiljnost ovog dijagnoza je njega još nije naišao na osobu - sve pale iz ruku, glavobolje, stalno je želio plakati, i sve je bilo u usponu, ovo stanje je trajalo tjednima. I nisam vidio izlaz iz njega sve dok se ne počnu uvjeravati samoubojstva. Dovoljno je snage i hrabrosti da se privučete i napokon krenete na pomoć stručnjacima. Ovaj je lijek bio ponuđen, a izbor je stavljen: bilo tableta ili injekcija. Odabrao sam injekcije - jer cijena za njih nije bila drukčija, i svaki dan sam zaboravio popiti tablete - i medicinska sestra je došla svakodnevno stavljati injekcije. Čak i kad sam zaboravio na to, podsjetila ju je na to s njezinom žom. Nakon mjesec dana općenito sam zaboravio što je depresivno stanje. Život je počeo igrati boje, a sve loše misli su jednostavno otišle.

Olga (pozitivna povratna informacija)

Najbolje od najboljih

Kad sam osjetio bol u području jetre, trčao sam u polikliniku. Nakon ultrazvuka, liječnik je Heptral prvi puta postavio u šupljine. Liječnik je rekao da će nakon injekcijskog tečaja morati piti još tri mjeseca i Heptral u obliku tableta. Kad sam u drogeriji otkrio cijenu lijekova, nisam izgubio svijest odmah od šoka. Lijek koji sam još kupio, odlučio se ne spasiti na zdravlje. Nakon što je prošao tijek Heptral, mogu sa sigurnošću reći da lijek zaista pomaže. Da, bilo je nakon večernje injekcije (prije spavanja), nisam mogla cijelu noć spavati. Promijenio je vrijeme i sve je bilo u redu. Mogu reći da također poboljšava mentalno stanje. Na primjer, počela sam se veseliti Geptralu.

Larissa (pozitivna povratna informacija)

Vraća jetru nakon konzumacije alkohola

Problemi s alkoholom - živa tema za moderno doba. Muž pio pivo svaki dan, u prosjeku na 2 litre. Čini se da postoji takva stvar? Ali nakon 3 godine ovog režima tijelo je počelo uzimati. Bilo je osipa kože, povećana jetra, stalna hipertermija. Analize pokazuju povećanu transaminazu. Liječnik je naslikao liječenje, u kojem je jedan glavni lijek Heptral. Odmah ću reći da je cijena visoka, ali smo ga kupili. Postoji prašak u bočici i ampule s tekućinom, za uzgoj. Koristi se intravenski, kapanje kao dio terapije infuzijom detoksikacija. Na dan 1 boca, tijek liječenja je 14 dana. Rezultat na kraju liječenja ALT-a i ASAT-a smanjio se na gornju granicu norme. Lijek je učinkovit, učinkovit za bolesti jetre.

Elizabeth (negativna povratna informacija)

Samo privremeno pomogao

U životu sam morao piti puno lijekova, antibiotika - naročito, tako da nisam bio iznenađen kad sam s dijagnozom "toksičnog oštećenja jetre". Izbor hepatoprotektora je sada velik i Heptral nije jasno panaceja. On je sve poznatiji svim Essential - u smislu onoga što ublažava vanjske manifestacije bolesti brže, ali jednom i za sve se riješim problema i obnavlja jetra uz pomoć Geptral. Naravno, u početku sam bio vrlo sretan - imao sam samo dva tjedna popiti lijek, a strašna svrbež u području jetre potpuno je nestala, kolika je postala vrlo rijetka, a ne bolna kao i prije. Polako i prošao je žutica, probava je potpuno uspostavljena (bez mučnine, nadutosti i labavih stolica) - za mjesec i pol dobar rezultat. Samo ovdje u smislu obnove jetre, Heptral nekako nije pomoglo mnogo - ako je to učinio, više ne bih imao sve te probleme. I zapravo, nakon što je lijek bio povučen, to je bilo samo oko dva mjeseca, a ja sam opet počeo s problemima s probavom, a pokazatelji jetre opet su se pogoršali. Ako proizvod nije skupo tako skupo, rekao bih, koja je cijena takav učinak, ali kada cijena lijekova nestane, a učinak treba biti jak, a ne privremen, zar ne? A onda me Heptral razljutio, drugi put neću ga potrošiti na njega i ne savjetujem vam.

Elizabeth (negativna povratna informacija)

Heptral pomaže kod masnog hepatocita

Nakon 5 injekcija bol jetre prošlo pored geptrala jutro sam prihvaća Hofitol 1 čajna žličica Odeston Tablica 1. Tablica 2, lipoična kiselina,, Siofor Tablica 1. za odlaganje masti, jedem repa, šalicu jogurta s otopljenih večer vrećice bifidumbacterin 2 i 6 kapsula noću ursodez (250 mgh6). Stanje je znatno poboljšano, bol nije spriječilo u posljednje dvije godine, a pretilost je dramatično porastao, geptral je sama imenovana liječnici nisu puno sreće, ranije koristili lijekove bez geptrala nisu bile vrlo učinkovite. Povećana je žučna kesica i jetra posljednjih 15 godina, ali bez "kamenja". Moja dob je 56 godina. Sada strogu prehranu - pržena, masna i minimalna količina ugljikohidrata.

Alexey (pozitivna povratna informacija)

Preporučam za alkoholni hepatitis

Nije to posebno lijepo pisati o tome, jer je to sve tvoja krivica, ali može pomoći nekome. Došla sam u bolnicu, kada je na osnovu alkoholizma jetra postala vrlo zabrinuta. Znam da ima kapacitet za samo-oporavak, ali strah ga je odveo. Tamo su me dijagnosticirali alkoholni hepatitis. Odmah su prve misli bile najviše žalosti, ali liječnička sigurnost da će me Heptral spasiti, malo smiriti. No, kako se ispostavilo, ovo spašavanje je bezvrijedan novac. A budući da je tretman bio zakazan za tri mjeseca, to me je koštalo veliku količinu, ali to je stvarno pomoglo, a jetra se oporavila. Ali sad ne želi ni piti.

Lisa (pozitivna povratna informacija)

Uklanja sam uzrok bolesti

Cijela ljepota ovog lijeka je da ne uklanja samo simptome bolesti, već eliminira njezin uzrok. Ovdje sam imao dugo vremena kolestaza, a njegovi su simptomi uklonjeni koleretični preparati i Essentiale Forte N, ali učinak je bio privremen i problemi su se vratili. No, Geptral je u jednom kratkom mjesecu učinio dvije stvari. Prvi - vrlo brzo, gotovo tjedan i pol bez paralelne primjene koleretike uklonio je problem stagnacije žuči u jetri. Moja mučnina je otišla, a bolovi u trbuhu i proljev su nestali - siguran znak da žuč napokon dođe gdje bi trebao biti - u crijeva. Žutica kao posljedica toga vrlo brzo nestaje, bez uboda bolova i hepatičnog svrab više. Drugo - lijek je obnovio jetru, ali uzrok moje bolesti bio je upravo u zatajenju jetre. No, kada se eliminira, nema razloga za ponovnu pojavu kolestaze - ja sam to što me Heptral jednom i zauvijek izbavio iz kolestaza. Prošlo je 4 mjeseca od trenutka liječenja, a sa jetrom je sve u redu, bez ponovnog pojavljivanja problema. Jedina stvar koja tuži je divlja cijena droge. Proveo sam oko 5000 rubalja - da, ne za ništa, ali ne mogu svi to priuštiti.

Recenzije liječnika i pacijenata o drogi Heptral

Često se događa da lijekovi za liječenje određenih bolesti imaju sasvim drugačiju terapeutsku orijentaciju. Takvi lijekovi uključuju Heptral, izvorno razvijen za liječenje jetre, ali u nekim je slučajevima propisan uklanjanje depresivnih stanja. Upoznajmo se s recenzijama o lijeku Heptral i saznajte je li učinkovita u liječenju mentalne disfunkcije.

"Po mom mišljenju, lijek Heptral, jedan od najučinkovitijih hepatoprotectors. U ovom slučaju, lijek ima dobru antidepresivnu aktivnost. Često sam propisati ovaj lijek za inflamatorne patologije jetre, osobito za alkoholni hepatitis. Također, lijek se lijepo boji sa deprimiranim mentalnim stanjem tijekom perioda depresije nakon alkohola.

Većina bolesnika, u pozadini ovisnosti o alkoholu, razvija opasne psiho-emocionalne uvjete. Neodoljiva žudnja za alkoholom dovodi do akutne psihoze, dipsomanije i pojave sve poznate "bijele groznice".

Takve mentalne patologije razvijaju se, u pravilu, nakon 4-6 godina aktivnog pijanstva. Ti bolesnici trebaju Heptral, koji će ne samo pomoći u očuvanju i zaštiti jetre nego i normalizira mentalni stav pacijenta. "

"Pozdrav, prijatelji! Dugi 3 godine nije mogao naći prikladan lijek za liječenje napadaja panike. Zaustavio se na smirivanju Fenazipama u kompleksu s Zoloftom. Nedavno sam se okrenuo drugom psihoterapeutu koji je preporučio dodavanje Heptrala kao popratnog lijeka na tečaj.

Osjećate li konstantan umor, depresiju i razdražljivost? Saznajte više o tome lijek koji nije dostupan u ljekarnama, ali uživaju sve zvijezde! Za jačanje živčanog sustava vrlo je jednostavno.

Liječnik je objasnio da antidepresivi imaju negativan učinak na jetru, a Heptral, uz funkciju obnavljanja jetre, također ima antidepresivni učinak. Nakon dodavanja Heptralove na moju terapiju osjetio sam više energije. Rasprostranjeno je raspoloženje, bez letargije. Prva tri dana recepcije osjetila je laganu vrtoglavicu, a ostatak, bez pritužbi. "

"Prije dvije godine upoznala sam lijek Heptral, koji je izvorno bio namijenjen pročišćavanju i liječenju jetre. Slučajno je posrnuo nakon pregleda tableta Heptral na internetu, i bio je iznenađen kad je otkrio da se ovaj lijek aktivno koristi za depresivne poremećaje. Pate od kronične depresije, apatije i opsesivnih misli.

Nakon savjetovanja s stručnjakom, počeo sam uzimati lijek. Nije mi se sviđalo trošak: 1560 rubalja po pakiranju. Ispada, s intenzivnim liječenje za nekoliko mjeseci će se oko 10 tisuća!

Što se tiče antidepresivnog učinka, svakako se osjeća, ali ne previše. Naravno, tijekom vremena kada sam uzela pilule, izašla sam iz stanja umirućeg labuda, ali nakon završetka tečaja, vratila se za samo četiri dana. I to ne čudi, jer je lijek usmjeren, prije svega, na aktivnost jetre, a tek onda za uspostavljanje mentalne ravnoteže. "

"Lijek za jetru pod trgovačkim nazivom" Geptral "često se propisuje bolesnicima nakon kemoterapije, za uklanjanje otrova i toksina iz jetre. Nesumnjiva prednost ovog dokazanog alata jest njegova sposobnost suzbijanja depresije i apatičnih stanja, što je također uobičajeno za onkološke pacijente.

Sudeći prema pregledima pacijenata o Heptralu, lijek povećava vitalnost, pomaže u vraćanju sna, prigušuje iskustvo i uklanja negativne misli. Napominjem da je uporaba ovog lijeka u obliku injekcije učinkovitija. "

"Pozdrav svima! Prihvaćeni hepatoprotector Heptral na preporuku neurologa, kao dodatan lijek za neuroleptiku. Popis mojih mentalnih poremećaja je toliko velik da ga neću izlistati. Svi antipsihotični lijekovi djeluju neizmjerno na mene. Ne brinem, ali ni uživam u životu. Dolaskom Geptral, moja se država malo poboljšala.

Izašao sam iz apatije, počeo se susresti s prijateljima, prestao izbjegavati ljude na ulici, život se polako počeo poboljšavati. Zbunjuje samo cijenu tableta (1700 r za 20 komada). A neki pobochki: povećano znojenje i povremeno je došlo do proljeva.

Uzeo sam 2 tablete dnevno 2 mjeseca. Usput, Heptral ima osnažujući učinak, stoga ne savjetujem da ga pijem prije no što odem u krevet. "

"Valja istaknuti izvrstan jačanje djelovanja Heptrala na tijelo kao cjelinu. Kombinira zaštitni učinak na jetru i antidepresivnu aktivnost, što nije često. To pokazuje dobre rezultate u terapiji povratnih depresije: neurotično, endogeno. Može blokirati relapse depresivnih egzacerbacija.

U slučajevima jakih emocionalnih prenapona i pojave glavobolja, Heptral smanjuje ozbiljnost sindroma boli. Najčešće nuspojave očituju se u obliku suhoće usne sluznice, nadutosti i proljeva, mogu biti periodi nesanice. "

"Zbog dugih problema s alkoholom, imam bolnu jetru i mentalne poremećaje. Današnji pregled kako sam stavio kapaljku s Heptralom, a zatim ga je propisao u obliku tableta. Sveukupno, primio sam 7 kapljica, a alkoholna želja znatno su se smanjila.

Također, osjetio sam val vitalnosti, kao da je ponovno rođen. Ispada da ova tvar djeluje na psihu, kao antidepresiv. Kasnije, bio sam propisan mjesečnikom od 4 tablete Heptral dnevno, zajedno s raznim kompleksima vitamina.

Od tableta u početku osjetio sam snažnu anksioznost, koja je bila tjedan dana kasnije. Postao je manje nervozan, nema eksplozije bijesa i agresije. Oduzmite da je Heptral neuroprotektor koji čini stanice mozga otpornijim na vanjske podražaje. Odličan proizvod! Već davno sam završio liječenje, sad rijetko dopuštam da pijem, a kad se to dogodi, sljedećeg dana uzimam Geptral kako bih eliminirao mamurluk. "

"Vidio Heptralne tablete prema receptu neurologa s endogenom depresijom." Lijek je savršeno nosio sa mojom ozbiljnom percepcijom stvarnosti i općenito se počeo osjećati dobro, prestao je patiti od migrene, bez pospanosti i samoubilačkih misli. Ali pokazao sam puno pobochek, koji nije dopuštao nastavak terapije Geptralom.

Najviše neugodnosti bila je gastralgija: nelagoda i bolna senzacija u trbuhu, ponekad bol. Osim toga, bio sam bolesna od žgaravice, pa sam morao početi uzimati tablete od nje. Niti ništa ne kažu, postupamo s njim, ublažavamo drugu.

Petog dana recepcije dodan je edem grla, ponekad je teško disati. Razumijem da je to alergijska reakcija na komponente lijeka. Pa, kad je noćni san nestao, čvrsto sam odlučio napustiti, čak i unatoč dobrom rezultatu utjecaja na depresiju. "

"Farmaceutsko tržište ne nudi mnoge visoko kvalitetne hepatoprotectore, među kojima je, bez sumnje, Geptral. Ovaj lijek se može liječiti gotovo svim oštećenjem jetre, osobito ako se ova patologija sliči depresivnom stanju. Mnogi pacijenti bilježe poboljšanje mentalnog stanja, živosti i veselja. U tome postoji očita prednost ovog "višenamjenskog" lijeka.

Ako izvršite komparativnu analizu sličnih lijekova i Heptral, može se sa sigurnošću reći da su svi analozi zaista gore, imaju veći broj nepoželjnih manifestacija, nemaju takav široki jačanje učinka. Zato je cijena lijeka prilično visoka, u odnosu na svoje "kolege".

"Već dugo vremena bolestan sam od kroničnog virusnog hepatitisa C, u kombinaciji s teškim depresivnim poremećajem. U mom slučaju, bolje je ne pronaći lijek! Sam bio iznenađen što pomaže i jetri i psihi, nisam znao da se to događa. U početku sam teško mogao nositi lijek, vrlo je moćan! Imala sam teške grčeve mišića, a ponekad i moji bolni zglobovi.

Uz osjećaj mučnine prošao sam kroz prvih i pol tjedana prijema, ali, srećom, kasnije svi simptomi su otišli "ne". Nakon završetka prvog tijeka Geptrala, podvrgnut sam se istraživanju gdje je utvrđeno da se jetreni enzimi vrlo brzo oporavljaju. Još sam sretna što postoji želja za životom! Istina, cijena ovog alata ugrize, ali to je vrijedno! "

"Heptralni lijek progresivno eliminira apatične i depresivne stanja, nastavljajući se protiv pozadine ovisnosti o alkoholnim napicima. Uz zaštitne i pročišćavajuće učinke na jetru, borba se bori s mentalnim postalkoholnim bolestima koji imaju svojstvo razvoja drugih afektivnih stanja.

Lijek je idealan za pacijente ovisne o alkoholu koji su izgubili smisao života, imaju kronični osjećaj depresije, imaju suicidalna raspoloženja.

Heptral je djelotvoran iu slučaju kratkotrajnog alkoholnog poremećaja psihe, te u teškoj dugotrajnoj depresiji u pratnji pijanih stanja. S oštrom odbijanjem "iz boce" često se razvija ozbiljan oblik post-alkoholne depresije. Kako bih izbjegao povlačenje osobe u najdublju emocionalnu krizu, propisujem Geptral, koji je 100% učinkovit. "

"Bolesna sam od hepatitisa, pio sam Geptral, ali uopće nisam osjetio nikakav rezultat, ali mi se živci vratili u normalu - to je činjenica. Bio je psihotičan, razdražen, često se povukao u sebe, nije mogao napustiti kuću mjesecima, a nakon Geptrala su sve depresije nestale. Nije pomogla s jetrom, pa barem mentalitet prema redu. Lijek je teško tolerirati, u grlu je postojala stalna nadutost i suhoća. Možda sam netrpeljiv. Ne savjetujem sami uzimati tablete samo pod nadzorom stručnjaka! "

"Kupio sam heptral u apoteku na savjet ljekarnika. Trebala mi je lijek za koliku jetru. Pio sam tablete 5 dana i na moje iznenađenje otkrio sam da sam postao mnogo ljubazniji. Usput, Heptral nije znao ništa o antidepresivnom učinku, ali dijagnoza endogene depresije davala mi je nedavno i potpuno sam osjetila pozitivan učinak ovog hepatoprotektora na psihu. Ovo je doista čarobno sredstvo! Ne postoje pilule, osim što malo spavam. Osjećam se sjajno, uzimam 2 tablete dnevno. Od negativnih trenutaka, samo cijena. "

Liječenje depresivnih poremećaja s ovim lijekom treba se provoditi samo pod nadzorom stručnog stručnjaka, budući da za svakog pacijenta mora biti razvijen individualni režim liječenja, ovisno o nizu manifestacija bolesti i pojedinih bioloških osobina neke osobe.

Geptral

Oblici otpuštanja

Uputstvo heptral

Geptral droga, proizveden od strane talijanskog ogranka američke kemijske i farmaceutske tvrtke „Abbott” odnosi se na jetrene grupi i koristi se uglavnom u tih ili drugih jetrenih bolesti. Zašto "uglavnom"? Činjenica da se aktivna tvar geptrala - ademetionine - ima antidepresivno djelovanje, a time i za brojne indikacije za upotrebu ovog lijeka je također navedena i depresivnih poremećaja. No, i dalje je glavni terapeutski „staze” geptrala je zaštita jetre. A za taj lijek daje sve što je potrebno, kao što su: choleretic, holekineticheskie, regeneraciju, detoksikacije, antifibroziruyuschie, antioksidansa i neuroprotektivna svojstva. Ademetionine - prirodna tvar sintetiziran u jetri. To je široko zastupljena u svim biološkim sredinama tijela (većina je njen sadržaj je navedeno u jetri i mozgu) i sudjeluje u mnogim metaboličkim procesima, uključujući tri najvažnije: transmethylation, transsulfuration i aminopropilirovanie. U transmethylation reakcije (peremetilirovaniya) ademethionine „žrtvovanja” metilnu skupinu za sintezu membranskih fosfolipida, neurotransmitere, proteina, hormona, itd Reakcije transsulfatirovaniya je supstrat za formiranje glutation, cistein, taurin, koenzim acetilacije. Geptral pak kompenzira nedostatak prirodnih ademetionine i aktivira reprodukciju u tijelu, povećava sadržaj L-glutamina u jetri, cistein i taurina u krvnoj plazmi, normalizaciju metabolizma u jetri. Pripravak povećava proizvodnju žuči u jetri: ona normalizira proces formiranja endogene fosfatidilkolina u stanicama jetre, što povećava fluidnost (mobilnost) i polarizacije stanične membrane. Ovaj povoljan učinak na membrani vezana transportnih sustava jetre stanice žuči i pospješuje posljednji bilijarnog sustava.

Iz tog razloga, heptral se uspješno koristi za intrahepatički zastoj žuči. Ademethionine, zajedno s ursodeoxycholic acid, smatra se lijekom koji najviše obećava u smislu utjecaja na ključne veze u patogenezi intrahepatične (intralobularne i interlobularne) kolestaze. Heptral je dokazao svoju učinkovitost u liječenju i prevenciji hepatopatije povezanih s primjenom hepatotoksičnih lijekova. To je osobito važno u liječenju bolesnika s rakom, pri zaustavljanju uporabe hepatotoksičnog lijeka značajno smanjuje učinkovitost kemoterapije i kao rezultat toga pogoršava životni vijek. Primjena heptralnih na opioidne ovisnike s hepatopatijom dovodi do smanjenja simptoma povlačenja, poboljšanja funkcije jetre i normalizacije procesa mikrosomalne oksidacije. Još jedno jedinstveno svojstvo za hepatoprotektor je heptral - antidepresiv. Počinje se pojaviti od kraja prvog tjedna uzimanja lijeka, potpuno stabilizirajući 2 tjedna farmakoterapije. Heptral je učinkovit u ponavljajućim endogenim i neurotskim depresijama, otpornim na amitriptilin.

Heptral je dostupan u dva oblika doziranja: tablete i liofilizata za pripravu otopine za intravensku i intramuskularnu primjenu. Preporučujemo da se tablete podignu ujutro u intervalima između obroka. Važna nijansa: tablete treba čuvati iz pakovanja neposredno prije uzimanja. Nepropusnost ambalaže preduvjet je za održavanje kakvoće lijeka: ako se boja tablete razlikuje od boje bijele boje (dopušteno je lagano žuto), tada je nepropusnost prekinuta i proizvod se više ne može koristiti za namjeravanu svrhu. Heptalna otopina za intravensku i intramuskularnu primjenu se pripravlja neposredno prije primjene uz upotrebu otapala ugrađenog u pakiranje. Ostatak lijeka mora biti zbrinut.

Recenzije liječnika o heptralu

Izvrsna priprema za ispravak kršenja jetre kod virusnih bolesti jetre, masne jetre. Također uklanja opći intoksikacijski sindrom i ima antidepresivni učinak.

Preporučujem počevši od injekcija i prebacivanjem na tablete. Prijem pod kontrolom funkcionalnih uzoraka jetre. Tečajevi 2-3 puta godišnje najučinkovitiji su.

Učinkovitost od prvog prijema, poboljšanje raspoloženja bez psihoaktivnosti. Postavite kvalitetu cijene jednako kao i brzina učinkovitosti.

Niska dostupnost u ljekarnama i manjak analoga više od 2x.

Izvrsna droga u složenoj terapiji, s dismetaboličkom encefalopatijom s elementima depresije. Preporučujem nakon ONMK-a.

Jedini hepatoprotector s dokazanom učinkovitosti. Djeluje dobro s steatohepatosisom i steatohepatitisom. Ima antidepresivni učinak. Pa podnosili pacijenti. Ima blagi koleretički učinak. Jedini negativan je trošak lijeka.

Bioraspoloživost oblika tablete je 5%.

Vrlo vrijedan hepatoprotektor, široko je primjenjiv za hepatitis različitih geneza, masnih hepatocita i drugih jetrenih bolesti. Vrlo prikladan oblik oslobađanja, nužan je primjena kolegija, poboljšava opće stanje pacijenta.

Nezakonito nadcijenjeni trošak tog lijeka čini ga nedostupnim mnogim pacijentima.

To nije samo dobra hepatoprotective, ali lijek ima antipsihotičke akciju. Ako to utječe na jetru i mozak u pozadini endogenog i egzogenog intoksikacije, što dovodi do dismetabolični encefalopatije u teškim dijabetesom, alkoholna encefalopatija, u pozadini intravenske naravno, prilično brzo pozitivni učinci - poboljšana krvna biokemijski pokazatelji, težina depresije se značajno smanjuje, poboljšava cjelokupno zdravlje pacijenata. Gotovo nema nuspojava, dobro se tolerira.

Visoka cijena droge, ali odgovara kvaliteti.

Lijek "Heptral" pripada skupini hepatoprotektora i koristi se uglavnom za one ili druge hepatne patologije. Zašto "uglavnom"? Činjenica je da aktivna tvar "Heptral" - ademetionin - također ima antidepresivnu aktivnost, pa se u brojnim indikacijama za propisivanje ovog poremećaja depresije lijeka također pojavljuju. Dostupan je u dva oblika doziranja: tablete i liofilizata za pripravu otopine za intravensku i intramuskularnu primjenu.

Zanimljiva droga, često ga koristim u svojoj praksi kao dio kompleksne terapije, u obliku tablete i nekih slučajeva kao injekcija, kao dio opće restaurativne terapije.

Ne nalazim nikakvih nedostataka, osim što su troškovi, ali dobri pripreme obično nisu jeftine.

Unatoč somatskoj orijentaciji, ima blagi psihoaktivni učinak.

Obrazac. Mnogostrukost prijema. Jednostavnost korištenja.

Najbolja gepatoprotektor, po mom mišljenju, širok raspon primjena, a posebice za toksično oštećenje jetre, masne jetre, koje su popraćene povećanjem transaminaza, rezultat ne bi dugo čekati, pozitivan trend je promatrana brzo.

Dobar lijek, primjenjujem ga u svojoj praksi već nekoliko godina. Gotovo nema nuspojava.

Kao endokrinolog, osim bolesnika s dijabetesom, pretilosti, otpornosti na inzulin, hirsutizmu i ostalim endokrinim stanjima i bolestima, preporučujem u liječenju psorijaze kao dermatolog.

Jedan od najboljih hepatoprotektora. To je osobito dobro za alkoholni hepatitis, također smanjuje post-alkoholnu depresiju. U pozadini intravenskog tijeka, prilično je brz učinak promatran, biokemijski pokazatelji krvi se poboljšavaju, a ukupna dobrobit pacijenata poboljšava.

Cijena je veća od one sličnih hepatoprotektora.

Lijek ima izražen terapeutski učinak u jetrenim bolestima kao što su hepatitis, ciroza i mnogi drugi.

U ovom trenutku, najučinkovitiji lijek za liječenje bolesti jetre. Oblik tableta se koristi nakon injekcije. Cijena je očigledno precijenjena. Ali u svakom slučaju, to je lijek izbora.

Lijek se koristi za različite bolesti i patološke stanja jetre, uključujući i procese raka raznih etiologija. Lijek je skup, ali "stvarno radi", vrijedi svoj novac. U mojoj praksi koristim za žuticu raznih podrijetla, metastazirajuće oštećenje jetre. Pozitivan učinak se postiže brzo: biokemijski parametri jetre poboljšavaju se značajno, pacijentovo opće stanje normalizira. Često, liječenje pacijenata koji su u teškom stanju, ne može bez uporabe ovog lijeka. Definitivno preporučujem.

Stvarno učinkovit hepatoprotector. Značajan učinak u liječenju masnih hepatocita, toksičnih oštećenja jetre. Gotovo nakon tečaja, laboratorijski pokazatelji, rezultati ultrazvuka, poboljšavaju dobrobit, regresiziraju fenomene toksične encefalopatije.

Prevelika cijena. Nijedan pacijent to ne može priuštiti. Iako, s obzirom na kratki tijek liječenja, u usporedbi s drugim skupinama hepatoprotektora, čak bi bilo vrijedno odabrati ovaj lijek kao prioritet.

Jedan od najboljih hepatoprotektora koje vjerujem. Brzo djelovanje lijeka, osobito s hepatitisom. Lijek je dovoljno brzo i dobro radi, nema nuspojava. Lijek se kombinira s bilo kojim lijekom.

Nažalost, nije dopušteno u mlađoj dobi. Ne može svatko priuštiti, s obzirom na cijenu.

Popularni lijek za "čišćenje" jetre.

Cijena je više puta precijenjena.

Lijek s dobrim općim efektom jačanja, a kao posljedica prvih svih ostalih: antidepresiva i drugih utjecaja. Primjer kombinacije uobičajenog lijeka i jakog placebo učinka zbog vrlo visoke cijene. Postoje mnogo jeftiniji analozi, i gotovo besplatne kombinacije drugih lijekova koji pružaju isti ili bolji učinak.

"Heptral" je pacijentu dodijeljen kao jedan od najučinkovitijih hepatoprotektora. Dobro je u obnavljanju funkcije jetre i ima antidepresivni učinak. U obliku injekcije, uporaba ovog lijeka je učinkovitija. "Heptral" je relativno skup lijek, ali njegova učinkovitost je neporeciva.

Jedinstveni lijek koji je klinički ispitan i dokazano je učinkovit. Predlažem pacijentima nakon kemoterapije da smanji hepatotoksičnost. Vraća funkciju jetre - rezultat se promatra kako iz analize jetrenih enzima, tako i subjektivno pomoću kožnih integracija.

Pogodan za pacijente s rakom.

Medicinski pripravak "Ademethionine" (trgovačko ime "Geptral") uspješno se koristi u hepatologiji dugi niz godina. Za razliku od drugih takozvanih hepatoprotektora, "Heptral" ima ne samo izražen anti-citolitički učinak (normalizaciju razine aktivnosti transaminaza u serumu), već je i vrlo učinkovit antidepresiv. Ovaj lijek se optimalno kombinira s specifičnom antivirusnom terapijom za kronični virusni hepatitis. Najučinkovitija upotreba "ademetionina" je uporaba shema temeljenih na intravenoznim infuzijama lijeka s kasnijim prijelazom na njegovu oralnu primjenu.

"Heptral" - hepatoprotector, ima antidepresivnu aktivnost. Ima koleretski i kolekinetički učinak. Ima detoksikaciju, regeneraciju, antioksidans, antifibrozing i neuroprotektivna svojstva.

Cijena za mnoge nije dostupna. Lijek je učinkovit za mnoge patologije, ali ne može svatko to priuštiti.

Heptral je jedan od najučinkovitijih hepatoproteenata do danas. Koristim ga učinkovito prilikom vraćanja pacijenata nakon kemoterapije, u liječenju hepatičke toksičnosti i za palijativne svrhe. Postoji nekoliko oblika oslobađanja, što olakšava pacijentima da uzimaju lijek.

U malom broju bolesnika opažene su nuspojave.

Dobar i učinkovit hepatoprotector. Djeluje brzo i vrlo učinkovito. Oblik tablete je jasno manje učinkovit nego injekcija. Nisu zabilježene razlike u učinkovitosti između intravenozne i intramuskularne injekcije.

Cijena je nerazumno visoka. U mnogim zemljama, adometionin, aktivna tvar heptra, nije lijek - smatra se aditivom za hranu. Dokazna baza za učinkovitost heptralne terapije za patologiju jetre je niska.

Kao što je poznato, liječenje teškom psorijazom uključuje dugoročnu upotrebu imunosupresivi u visokim dozama, što dovodi do inhibicije jetre i fibroze formiranja u njezinim lezija. Heptral je propisan kao prateća terapija za smanjenje toksičnih učinaka imunosupresora na jetru. Osim toga, heptral je antidepresiv. Bolesnici s psorijazom su karakteristične opsežna osip smanjena kvaliteta života, čak i više tlačio, iz koje proizlazi sklonost duljeg depresije i izolacije iz društva. Uz takve uvjete, Geptral se ističe.

Postoji mnogo nuspojava u obrascu Heptral injection, stoga preporučujem da se otopinu koristite prema uputama u shemi u bolnici ili dnevnoj bolnici tijekom 14 dana, a zatim idite na tabletni obrazac i nastavite s još 14 dana.

Heptral učinkovito i brzo obrađuje zadatak, rezultat se postiže u gotovo svim slučajevima.

Zlatni standard za liječenje različitih lezija jetre daje brz i moćan učinak. Stalno se koristimo u planiranoj i hitnoj psihijatriji, narkologiji, psihoterapiji. Željeni lijek u shemi cupping pijanih država. Široko s virusnim hepatitisom akutnog i kroničnog tijeka, s cirozom i masnim hepatocitima.

Cijena je visoka i za dobar način liječenja, novac nije dovoljan za svakoga. 4 puta za praksu susretanja alergijskih reakcija i netolerancije u intravenskoj primjeni. Nije bilo reakcija na oblike tableta.

Moguće je koristiti depresiju u odupiranju varijanti, kombinaciji depresije i oštećenja jetre.

Vjerojatno najučinkovitiji hepatoprotektivni lijek u liječenju hepatitisa bilo koje etiologije, kao i ciroza jetre. Imam veliko iskustvo u primjeni ademethionina u mojoj praksi i nikada me nije uspio pustiti! Jedina stvar koja zbunjuje, brzo inaktivacija u svjetlu i mnogo manje učinkovita tableta prije infuzije.

I naravno - cijena. Bilo bi poželjno propisati lijek lošijim pacijentima češće, što nije moguće s takvim cijenama i potrebu za dovoljno dugom primjenom lijeka.

Lijek se pokazao s pozitivne strane: dobro je u primjeni, kao u encefalopatijama jetre, s kolestazama, u liječenju virusnog hepatitisa i ciroze jetre; također je pronašao njegovu primjenu u DGR, kako bi se smanjila reaktogenost žuči, i još mnogo toga!

Cijena je prihvatljiva, ali bi bilo poželjno smanjiti cijenu jer je lijek široko korišten, ali ga ne mogu priuštiti svi.

Komentari pacijenata o heptralu

Znam ovaj lijek prvo. Nakon kemoterapije, imenovan je kao sredstvo za ublažavanje posljedica teškog liječenja i kirurške intervencije, gastroektomije. Nakon pet injekcija, trebalo je i osjećaj gorčine u ustima, a stalni nagon povraćanja, u određenoj mjeri čak je vratio apetit. A to su pokazatelji činjenice da nakon kemije tijelo ponovno dobiva snagu i moguće je pravodobno nastaviti slijedeći tečaj kako ne bi ometali režim liječenja. Naravno, on nije jeftin i ima nuspojave, ali u mom slučaju, više štete od kemoterapije, "Heptral" sigurno nije.

Vrlo dobro i stvarno pomaže drogu! Moja majka je uzeo "Geptral" u liječenju onkologije, gdje su, naravno, svi lijekovi tukli na jetri. "Heptral" - jedini lijek koji je pokazao dobar rezultat, prije nego što su ga uzeli drugi i bez obzira na sve. Naravno, i cijena tih tableta nije jeftina, ali radi zdravlja spasiti - samo da se povrijedite! Od tada, s relapsima i ponovljenim liječenjem jetre, dobivam samo ove tablete za moju mamu!

Moj muž je već nekoliko godina dijagnosticiran hepatitisom. Dugo se nije bavio liječenjem, jer se ta bolest nije osjećala. Nakon drugog pregleda liječnik je inzistirao na liječenju, jer se stanje zdravlja pogoršalo i propisalo "Heptral" u tabletama. Kolegij je bio 3 tjedna, moj muž je uzimao 2 tablete dnevno. Lijek je dovoljno ozbiljan, u prvim danima bilo je teških glavobolja. Sada se stanje značajno poboljšalo. Nakon 2-3 mjeseca morat ćete ponovo popiti tečaj. Lijek nije jeftin, ali vrlo učinkovit za bolest jetre.

Imam mnogo godina problema s jetrom. Naravno, tijekom godina sam pokušao mnogo lijekova i definitivno mogu reći da je "Geptral" najbolji lijek kojeg sam ikada imao. Uzimam ga više od pola godine i počela sam se osjećati puno bolje, osobito posljednjih nekoliko mjeseci. Nadam se da će budućnost biti još bolja. Što se tiče antidepresivnih svojstava, ne mogu ništa reći, barem s ovim, imam sve što je u redu. Naravno, cijena lijeka je prilično visoka i nije dostupna u svim ljekarnama, ali ako postoji mogućnost, savjetujem svima da primjenjuju "Heptral"!

Nakon hepatitisa jetra je nestašna. Liječnik propisuje tečajeve nekoliko godina heptral. Svi volimo akciju. Analize, ultrazvuk - bolja, dobrobit - više vesela. Jetra odgovara "savršeno". I više - to je vrlo važno za one koji pate od negativnosti, depresije i slično: kao što se ispostavilo, droga također se bori s tim. Uzmi lijek nije teško, lako se prati, nema nikakvog okusa, bilo pobochek. Cijene, nažalost, sada ugriz, ali opravdano, mislim!

Napravite gotovo bilo koga da se obratite liječnicima, čak i ako boli, gotovo je nemoguće. Moje dobro poznanstvo imalo je problema s alkoholom, koje je jedva uspio prevladati bez pomoći. Ali je postala mnogo povrijediti jetru (Rekao sam mu da se dokaže da je u prošlosti bila je bolesna, samo je stalno „stupanj” nije to osjetiti), a tu je bio depresija i apatija, postao mlitav, iako često vrlo gnjevan. Isprobavao je mnogo različitih lijekova, pretežno putem Interneta. No, značajan napredak dogodio se tek nakon uzimanja heptra, koji je preporučio dobar liječnik.

Alkohol - to je poput zmija koja vas obasjava svake godine, svaki dan i svaki sat. Na prvom mjestu je ima jetru, tu je kroničnog umora, težine, početi s kožnih problema, kose i noktiju. Stalno otrovi loš dah, a glavna stvar je da sve to razumiješ, ali ne možeš prestati. Ipak sam stekao snage i odlučili jednom zauvijek stati na kraj ovom zelenom zmijom, a koristi se „Geptral” za brzi oporavak jetre - Kažem ti, nisam očekivao tako brz učinak, nakon mjesec dana prijema, počeo sam osjećati nekoliko godina mlađi, loš zadah usta, preostala stalna težina, ostavljajući trag. Lijepa droga!

Nakon dugog i intenzivnog uzimanja lijekova koji imaju negativan učinak na jedan od vitalnih organa (jetra), liječnik preporučuje "Heptral" nakon pregleda testova. Propisano je da kapaju deset kapaljki. Lijek, moram reći, nije jeftin, ali vrlo učinkovit. Barem konačni rezultat nakon toka droppers iznenađen čak i liječnik, a osjetio sam znatnu reljef, ali ne odmah, kao što je rekao liječnik, to je normalno. Preporučujem. Budi zvuk.

Jedina pametna medicina. Zahvaljujući njemu nedavno je počela osjećati pozitivne rezultate općeg stanja. Prihvaćam, osobno, strogo prema uputama. Došlo je do slučaja kada se slabo proučavalo kako uzimati lijek, ne uzimati u vremenu (i više nego jednom), osjetio slabu slabost, gubitak apetita i povećanje tjelesne temperature na 36.9. Vrlo čudno, naravno, ali ovo je moje tijelo. I tako, općenito, ne uzimam ovaj lijek dugo vremena, stanje se nije poboljšalo, ali barem je sve stabilno, to jest, na istoj razini. Ali, kako je liječnik obećao, pozitivni rezultati mogu se primijetiti ne prije nego što su to bili u 2 i pol mjeseca primjene. Vidjet ćemo.

Lijek je iako skup, ali to je vrijedno. Prije nego što uzmete bolju konzultaciju s liječnikom, nemojte uzimati samo-lijek!

Moj ujak je prije nekoliko mjeseci je rak mjehura dijagnozom, uz kompleks pregled otkrio da je imao hepatitis C, koji nije ni znao. Kemoterapija je imenovan, na pozadini ALT i AST su postali off-ljestvice, primati oralne oblike bitnih fosfolipidi nije pomoglo. Liječnik je imenovao "Heptor", jer je bio u bolnici, gdje je liječen. Nakon detaljnog proučavanja svega u vezi s lijekom, kupili smo „Geptral” jer je izvorna lijek s dokazane učinkovitosti, a situacija, znate, ne dok su pokusi potrebni bio brz, a nadasve značajnog učinka. „Geptral” pomogao nam je puno, tek nakon tri kapaljke ALT i AST počeo polako, ali sigurno pasti. Droppers su stavljeni 2 tjedna, a zatim je uzeo tabletu 1,5 mjeseca u dnevnoj dozi od 800 mg. Sada smo svjedoci regresiju tumora, ali za održavanje funkcija jetre je i dalje razmjenjivati ​​tehnike „Heptral”.

Moje iskustvo s upotrebom lijeka "Heptral" je vrlo trivijalan. Dugo sam imao puno problema s alkoholom. Na ovaj ili onaj način uspio sam se nositi sa svojim psihološkim problemima (iako ne bez poteškoća). Ali tijelo je ostalo u ruševinama, osobito jetri. Liječnik mi je savjetovao "Geptral". Nakon mjesec dana redovite recepcije, stanje mi se počelo značajno poboljšavati. Došlo je do apetita, tena je postala umjesto zemljani lagano ružičasta. I opće stanje se znatno poboljšalo. "Heptral" potaknuo je proces oporavka. Moj liječnik je predložio da napravim kapaljku s ovim lijekom. Mislim da bi to trebalo pomoći.

Sva sretna doba dana. Želim podijeliti svoja iskustva o tome kako sam uzeo ovaj lijek. Nažalost, moja jetra nije najjači organ u tijelu. Uzeo sam različite lijekove, nije pomogao, a liječnik je napisao "Geptral". Počeo je poduzimati, prema uputama, imenovanog liječnika. Rezultat je primijećen nakon prijema "Heptral", pokazalo se vrlo učinkovitim. Šteta što nisam znala o njemu prije, uzalud nisam trpjela toliko vremena. Jedna je loša, skupo je, ali mislim da je zdravlje skuplje. Sada me ne smeta slabost i slab apetit, mučnina, nadutost i raspoloženje. Preporučujem svima, zdravlju tebi i sreći!

Mene s "Heptralom" morale su se suočiti tijekom trudnoće, kada je analiza biokemije nestala. S više od kroničnog Kolecistitis, morao sam probati razne načine, ali u ovom slučaju su bili beskorisni, pa kad mi je moj liječnik imenovan na ovaj lijek, tako da kažem, bilo je nekih zabrinutosti oko njega. Ali moram reći da su neosnovani. Priprema je jako dobar, iako je potrebno da bude u pravu, ja sam ga ispravno shvati samo jedan i pol sata nakon obroka i pol sati prije novog obroka, inače, izaziva bol u želucu i mučninu. Nakon što je uzimanje "Heptral" indikatora jetre značajno smanjen. Ali iz minuse: ne mogu svi to priuštiti, jer je droga skupo, ali nisam se požalila.

Želio bih podijeliti iskustvo korištenja takvog višenamjenskog alata kao "Heptral", od farmaceutske tvrtke Abbott i reći malo o sebi. U početku imam mnogo godina, točnije 15, dijabetes melitus tipa 1. Svi sustavi u tijelu pate od ove bolne, ali blagoslov je određena pravila, žive na kojima je moguće smanjiti patnju na minimum. Na primjer, takvo pravilo, kako uzeti tijek droppera barem 10 dana godišnje, čak i bolje jednom svakih šest mjeseci, ali ne svatko ima takvu priliku. Ovaj tečaj trebao bi uključivati ​​vitamine B, jer je to glavna hrana za živčane završetke u cijelom tijelu. Također, to su pripreme alfa-lipoične kiseline - danas ih ima puno na tržištu, ima puno toga za izbor, jeftiniji ili skuplji. I jedna od vrijednih komponenti mojih IV godina već godinama je Abbottov Heptral. Ako kratko razgovaramo o tome - to je jednostavno jedinstveno. Njezina glavna funkcija za osobe s različitim dijagnozama je, naravno, hepatoprotektivna. Budući da je jetra određena vrsta filtera, a svaki filtar zahtjeva održavanje, čišćenje i njegu. Inače, možete pogoršati svoje stanje do ciroze, vjerujte mi, to se događa ne samo kod alkoholičara ili beskućnika. Glavni sastojak "Heptral", kako se može vidjeti iz uputa, je ademethionin. Izumio je ne tako davno, ali već se pokazao u mnogim zemljama i različitim pacijentima, kao što je obnavljanje jetrenih stanica. Prije toga, uzeo sam dugo u obliku injekcija i mnogo lijekova za zaštitu od gepatoproteina. I svi smo bili vrlo razočarani, jer bilo je bilo nikakvog učinka, ili su jednostavno radili kao pripreme za kolagog. Zasebna tema je poznati lijek "Essentseale". Uz malo surfanja na internetu naći ćete informacije koje su potvrdile mnoge nezavisne kontrolne tvrtke i liječnike da je ovo glavni placebo među hepatoprotektivnim lijekovima. Mnogo se informacija navodi u oglašavanju, to je samo fikcija kreatora "Essentsealea". Ali vratimo se na "Heptral". Sadrži također l-lizin. To je aminokiselina. Općenito, uglavnom aminokiseline za tijelo imaju učinak "povezan" s vitaminima. Ali, za razliku od vitamina, oni se ili ne proizvode u tijelu, ili se proizvode u vrlo malim količinama, a sa hranom oni su gotovo nemoguće dobiti. Osobno, moj život postao je mnogo kvalitetniji kad sam počeo uzimati aminokiseline zasebno. Stoga, kad sam pronašao ime l-lizina u sastavu "Geptral", bio sam vrlo zadovoljan. L-lizin je također vrlo cijenjen od strane sportaša, jer je njegova glavna funkcija je pomoći u formiranju proteina. Također, "Geptral" je proglašen antidepresivom. Ako imate ozbiljnih poteškoća s depresijom, naravno, da ne bi učinio sto posto uloga samo na "Geptralu". Ali on daje manje tjeskobnih stanja. Kome bih još uvijek preporučio? Osobe s erupcijama na leđima ili licu, akni ili akni. Ako tražite razlog i, kako, kako to nije - to znači da je jetra začepljena (ekologija, hrana, alkohol i stres). Probijanje ambalaže "Heptral" i to će dugo biti vaše spasenje. O "Heptralu": ​​sam pripravak sastoji se od ampule s tekućinom i ampula s praškom. Jedan je dodan drugom, a ovdje imate u rukama vrijednu špricu. Ništa više za razrjeđivanje nije potrebno - proizvođač je već odlučio sve za vas. Osobno, volim biti ubodan u venu. To se ne postiže, ali jet i vrlo sporo. Tijekom uvoda možete osjetiti pulsiranje u hramovima, mučninu, okus droge u ustima. Ne bojte se malih zaustavljanja s uvođenjem lijeka i, najvažnije, zapamtite da to mora biti vrlo sporo. Potrebno je upotrijebiti cijelu pripremu jednom ili ostatak da bacaju, ali to ne traje dugo. Nakon uvođenja lijeka, preporučljivo je leći ili sjediti oko 5 minuta, ali osobno, ne znam. Nakon tijeka pakiranja "Heptral", osjećam da je moj metabolizam bolji. Čak i stanje mirovanja i kože postalo je bolje. Da biste popravili rezultat, savjetujem svima da kupuju više i "Heptral" u obliku tableta. Cijena me nikada nije zaustavila jer takav tečaj barem jednom godišnje zaista produljuje život!

Hosted „Geptral” IV - dobro osjeća, otišao na tabletu, pijem 2 tablete dnevno, 3 dana počela imati problema: nadutost, jake glavobolje, nema apetita, nesanica, liječnik preselio u 1 tableta dnevno. Analize još nisu prošle. Cijena je vrlo skupo.

Za mene je "Geptral" intravenski dobro pomagao ili pomagao masnim hepatocitima. Ali beskrajni su me zaljubljenici završili. Prebacio sam se na tablete i razočaran - prilično slab. Na kraju se opet prebacio na "Tioktatsid" u kombinaciji s "Maxar". Maksar je biljni hepatoprotector, potpuno bezopasan i savršeno obnavlja stanice jetre. Učinak liječenja nije dugo dolazio. Osjećam se puno bolje!

Imam toksični hepatitis iz antibiotika. Alt i ast heptralu 320 i 150. Intramuskularno sam ubrizgavao 10 dana 800 mg svaki. svakodnevno. Nakon što su likovi pao na 147 i 70 cca. Na početku meteorizma bio je jak, prva 3 dana. Nesanica nije, naprotiv, postala je bolje spavati. U tabletama mislim da je beskorisno jer pišu da bioraspoloživost iznosi 5%, u injekcijama 95%. Samo minus, to bezumno skupo, uzela je 1750 za 5 ampula.

"Uzeo sam heptral" intravenozno. Tečaj je trajao 15 dana. Bila je hospitalizirana u bolnici. Od druge injekcije temperatura mi je spavao i nije se digla. Analize su se počele poboljšavati. Sad uzimam tablete. S mojom dijagnozom se dugo tretira, i vrlo je nesretna što je lijek vrlo skup.

Nisam pomogla, samo sam je pila u tabletama. Volio sam "Maxar", po mom mišljenju, mnogo je učinkovitiji. Ne mogu se usporediti s injekcijama, ali u obliku tableta - svakako. "Maxar" je hepatoprotector na biljnoj komponenti. Moji pokazatelji su se poboljšali nakon tečaja. Pila zajedno s tioktonskom kiselinom.

Budući da dugo vremena pati od kroničnog virusnog hepatitisa C, potrebno je periodično uzimati tečajeve određenih lijekova. Zajedno s ostalima prihvatila je i Geptral. Reći ću da je lijek vrlo jak i učinkovit. Osim brzog oporavka jetrenih enzima, ona također djeluje kao antidepresiv. Ovo je plus. Ali, da budem iskren, droga je toliko jaka da mi je bilo teško tolerirati. Također želim napomenuti da je "Heptral" prilično skup, i da ga stalno prihvati, ja osobno nemam financijsku priliku. Općenito, "Heptral" - dobar alat koji pomaže čak i kod ciroze jetre i hepatitisa jetre. Preporučujem onima koji si mogu priuštiti da troše dovoljno novca na nju. Možda je njegova cijena jedini negativan. U ostatku, rezultat je 5.

Lijek pomaže kod kolike jetre. Iako bilješka o drogama o ovoj bolesti nije riječ. Kako ga uzimati, pa prolazim kroz trodnevni tijek liječenja. Pojim jednu tabletu tri puta dnevno. Usput, ona također pomaže kod depresije, "radi" kao antidepresiv. Jedinstveni alat.

Uzeo je "Heptral" tijekom liječenja hepatitisa. Uopće nije bilo nikakvog učinka, samo alergiju. Kapnuo sam je natrijevim kloridom, 5 ampula, zaustavio tretman na trećoj ampuli. U tom procesu ne mogu tolerirati ovaj lijek. Razočaran sam, reklamiran sam, i pokazao se kao pršut. "Heptralno" tijelo jako podnosi i ne može se uzimati sami. Samo pod nadzorom liječnika.

Lijek pomaže kod kolike jetre. Iako bilješka o drogama o ovoj bolesti nije riječ. Kako ga uzimati, pa prolazim kroz trodnevni tijek liječenja. Pojim jednu tabletu tri puta dnevno. Usput, ona također pomaže kod depresije, "radi" kao antidepresiv. Jedinstveni alat.

Tijekom trudnoće, suočena s takvom bolesti kao kolestaza trudnica. Pokušali smo liječiti sve, ali ništa nije pomoglo. Odbacio jetru, ALT i AST pokazatelji, već strašno visoki, pristupili su kritičnoj marki. Bilo je prerano roditi se. Kako bih sačuvao svoje zdravlje i svoju djecu, upisao sam Gepral. Doslovno dva dana uzimanja ovog lijeka indeksi su se znatno smanjili - otprilike 1,5 puta, šuga je postala manje izražena, već sam mogla spavati, a ne cijelu noć. Ako nije bilo za ovaj lijek, nije poznato kako sve može završiti. Zahvaljujući "Geptralu", rođenja su se dogodila na vrijeme, nisam primijetila nikakve negativne posljedice uzimanja droge, sve je bilo u redu sa mnom i djecom. Bebe su rođene bez žele. Jetra djeluju kao i prije.

Prihvaćam "Heptral", jer će uzeti kolecistitis. To se događa povremeno, uglavnom u sezonskom proljeće ili jesen. Lijek radi sjajno, ali postoji jedna stvar - nakon tableta postoji neka nelagoda u želucu, nekoliko puta mučan, pa sam odlučio napraviti injekciju intramuskularno, može se koristiti i tako. Ova metoda me više odgovara, brzo se apsorbira u krv, počinje djelovati brže i nema nuspojava. Zajedno s drugim lijekovima iz ove bolesti, "Heptral" se pokazao vrlo dobro. Skupe droge, ali bolje je provesti i dobiti željeni rezultat.

Stvarno učinkovit i stvarno učinkovit lijek za održavanje jetre. Održavam tečajeve godišnje za vraćanje jetre, s kojom imam problema od dobi od 25 godina, povezanih s alergijskim reakcijama i boli. Cijena je visoka, ali je apsolutno u skladu s kvalitetom, vidljivo poboljšanje stanja promatra se tjedan dana nakon početka prijema.

Vrlo djelotvoran lijek. Moj rođak ima hepatitis C. Od svih lijekova koje je uzela, Heptral je najučinkovitiji. Potrebno je uzimati lijek 2 puta godišnje, za prevenciju ili tijekom pogoršanja. Doslovno, nakon drugog i trećeg prijema, poboljšanje postaje vidljivo. Pojavljuje se apetit, a pacijent čak dobiva težinu, što je problematično s njezinom bolešću. Također poboljšava radnu sposobnost, gubitak umora i umor. Međutim, lijek je prilično skup, ponekad morate koristiti jeftinije lijekove.

Prethodni Članak

Bol u jetri

Sljedeći Članak

Dijeta s jetrenom bolešću