Imunoglobulin za dijete?

Metastaze

Napišite tko se suočio?

za nas u 3 mjeseca njegove ili njegove kolonije - jer ono što je nestandardna mumija u djelu zdravih dječaka odvukla u bolnicu djeteta s ospica

Poput imunoglobulina koljat kada je apsolutno imunitet loše, a to je bilo bolesno manje pnevmo 24 (inokulacija), ali naš prijatelj nije pomogao niti pomagao (

U mnogim prijateljima i nećaku prve godine u vrtu jako je često stradao, sada vrlo rijetko.

Postoji jednostavni imunoglobulin - čovjek (ima više leukocita od toga), a protiv zaraznih bolesti, protiv ospica, zaušnjaka, encefalitisa itd. Što predlažete učiniti?

nismo bili ponuđeni

u smislu dijagnoze?

najstarija kćer bila je podvrgnuta imunoglobulinu kad smo ležali u infekciji s infekcijom adenovirusom. Infektor je napravio 2 injekcije. Ali upozorio je da se takvi lijekovi najbolje rade u bolnici, jer na njima se diže velika temperatura - to je navodno normalna reakcija. Tako je. Ne bih savjetovao da radim izvan bolnice.

na djecu koja ubijaju imunoglobulin antialergijskim?

jer niste ovlašteni na web mjestu. Prijavite se sada.

jer tema je arhivska.

Najave na NN.RU - za djecu

Prodajem prekrasnu novu biciklu PUKY fisch-noviju 2013! Bicikl je pogodan za djecu od 1,5 godina i ro.
Cijena: 5 200 rub.

Novi Dostupno u boji plava (plava, najpopularnija boja za dječake) Kotači - crni silikon Dobna skupina: 2-.
Cijena: 4 800 rub.

prodajom dječje zimske dublete obložene prirodnim krznom na djevojčici, oznaka je 34. Širina ramena iznosi 40 cm.
Cijena: 800 rub.

Prodaja kolica u izvrsnom stanju, nakon 1 deta.Smotret u mkr Južna univerzalna kolica zimsko-ljeto, kolijevka i prog.
Cijena: 9 900 rub.

Svaka žena želi dobro izgledati - dopušta joj da se osjeća.

Dopisnik britanskog internetskog izdanja The Independenta Simona Caldera postavio je.

U Volgogradu, na rijeci Volga, oko 22:00 sati u Moskvi, katamaran i teret dogodili su se.

43-godišnji Vitalij Kosyachkin uhićen je do 8. kolovoza. U Moskvi, čovjek je pogodio.

Imunomodulacijsko sredstvo ImBio / Microgen Immunoglobulin humana normalna otopina za intravensku injekciju - opoziv

Primjena lijeka tijekom trudnoće. Moja priča napisana samim životom!

Moje iskustvo datiranja i korištenja imunoglobulina je cijela priča nekog ženskog žalosnog i dirljivog filma s veseljem. I ova je priča započela s dvije pruge. Nadam se da će bilo koji čitatelj shvatiti da trake nisu na remenima, nego na testu za određivanje trudnoće. Bila je to vrlo dobrodošla trudnoća, godinu i pol prije nego što je u ranoj dobi bilo pobačaja, što je moj suprug i ja bili vrlo uzrujani.

Stoga, kad je test pokazao dvije trake, osim što sam osjetio veliku sreću i strah, ne daj Bože sve opet... Žena sam i dalje šutio, a samo nekoliko dana, moja sreća je zamijenio užasa kada je ujutro našao sam kap krvi na trake. Odmah sam otišao do recepcije do ginekologa i odmah objašnjava cijelu situaciju tako da odgovorite glupo mi na pitanje „? Zar ću spasiti trudnoću?” Odgovor, naravno, to je bio usmjeren na očuvanje odjel ginekologije sa strašnom dijagnozom u smjeru - prijetnje raskida i sumnje za ektopičku trudnoću. Općenito, uplašen i depresivan, došao sam kući, rekao svojoj ženi dobra vijest, koja prijeti tužan finalu, okupio sam potrebne stvari i otišao u bolnicu.

Neću slikati puno, ali mislim da sve žene u stanju trudnoće ili više leži na očuvanje, znam osjećaj tjeskobe za svaki grč u trbuhu, za svaku kap crvene ili smeđe boje na traci. Stalno mučnavajuće misli "Bog ne dopusti, nešto će se dogoditi...". A sve to vrijeme doktori ti reći da se ne zadržavaju u Europi trudnoće do 12 tjedana, a ja ću priperlas u njihovoj 4-5 i takve stvari. Ponekad mi se čini da je lakše da imate pobačaj nego da pomažete u održavanju trudnoće. Bio sam ispražnjen u deset dana, ali samo tri dana kasnije vratio sam se. Do trenutka kada su rezultati ispitivanja bili spremni za spolno prenosivih bolesti, a nažalost su našli Ureaplasma i Mycoplasma. Trudnoća Naravno da sam planirao, i predani ovoj analizi i koji se tretira, ali nije kontrola iz nekog razloga mislio da je liječnik nadležan u ovom predmetu, ali se ispostavilo da je ovaj tretman u početku nije bilo dovoljno. Općenito, međutim, okrenuo sam se da je infekcija koja ozbiljno prijeti moju trudnoću te drugi liječnik, bio sam preporučio ljudski imunoglobulin, kao jedina nada za spas.

No, teškoća je bila da se ovaj lijek nije prodao u gradu u kojem sam bio u to vrijeme i morala sam otići u Habarovsk, a to je oko jednog dana na vlaku. Dakle, također i za to, lijek mi je bio potreban u količini od 3 bočice, a trošak jedne od oko 3 tisuće koliko mi je rekao ginekolog. U to vrijeme nismo imali novaca i morali smo tražiti pomoć našim roditeljima, a naši su roditelji pomogli. I tako sam otišao za moje "spasenje".

U Khabarovskom smo pronašli ovaj lijek, ali u apoteku je postojalo samo jednu bočicu, a bilo je potrebno ići u određeni centar koji provodi imunoglobulin. No, kako se ispostavilo, ovaj lijek treba čuvati pod posebnim uvjetima, inače će biti apsolutno beskoristan. Temperatura bi trebala biti unutar radijusa od 2 do 8 stupnjeva i tako da bi se dovela do mjesta gdje se također nudi za kupnju rashladne tekućine, koja također ne oklijeva kupiti.

Nadalje, nakon dogovora s dirigentom vlakova, pričvrstio sam lijek koji je okružen hladnim elementima na hladnom mjestu i vratio se, neprestano trčao i brinuo se da je sve normalno tamo, bez obzira na to li to nije previše toplo. Kod kuće, također, nije bilo bez više sile, jer je sreća isključila svjetlo, i morala sam ga zamoliti da ga neko vrijeme povede u hladnjak prijateljima. Ali kad sam se vratila u bolnicu i rekla svom liječniku da sam izvela imunoglobulin, rekla je da neću moći ući jer mi je kontraindicirana. A ona, usput, je žena starijih, starih školovanih, a očito nije poznata modernim metodama i drogama.

Evo skoro sam osjećala loše, pa sam doživio kupiti lijek, proveo sam mnogo novca, a ona mi kaže da ga ne bi koristili na meni. Otišao sam kod ginekologa u klinici, koji je to propisao i zatražio pomoć. Zatim je došla u bolnicu, donosila literaturu u kojoj je pisano crno-bijelo da je u ovom slučaju primjena moguća i čak opravdana. Izvod iz nastave „Immunoglobulinoterapiyu može se koristiti kao sredstvo prevencije u liječenju trudnica sa herpesom, za smanjenje komplikacija trudnoće razdoblju i poboljšati prognozu za fetus i novorođenče.” To je bilo kad sam bio pozvan u ured i rekao samo da prokapat meni je ova droga potrebno je uzeti nešto od alergije, na primjer Diazolinum. Ne sjećam se točno, ali čini se da kaplje imunoglobulin napraviti u jednom danu, nekoliko sati prije kapaljka Diazolin sam ga uzeo na meni da daju specijalne efekte, ali to je druga priča.

A sam imunoglobulin nije izazvao nuspojave i negativne učinke, a ja sam prolazio kroz cijeli tijek liječenja. Nakon nekog vremena prošao sam testove, i sve je bilo čisto, iako sam ukupno, skoro svih prvih 3,5 mjeseci bilo na očuvanju. Činjenica da imunoglobulina okrenuo trudnoću u pravom smjeru, 100% ne usuđuje tvrditi, ali sam sve što ovisila o meni, i to se isplatilo. Ja to razumijem i vidio u uputama koje nuspojave mogu izazvati ove droge. U nekim upute o lijeku pokazuje da je upotreba tijekom trudnoće, samo u slučaju opravdanog rizika, kao što je bilo slučaj, nitko ne zna što bi se zavrsilo da sam imao tijek liječenja imunoglobulina. Kao rezultat toga, ja sam pobijedio i izdržao toliko, a ipak je bio u mogućnosti da postane majka prekrasan mali sin, a ja sam vrlo sretan, ne mogu dočekati da opet vidjeti cherished dvije pruge!

Bazalna temperatura od A do Z

Dragi prijatelji! Da, to je oglašavanje, vrti se kao da treba!

Nuspojave imunoglobulina

Djevojčice koje su intravenozno imunoglobulinski prepisane dijele kako se prenose? Za mene u utorak sam stavio prvi dropper, i samo 3. Ovdje nachitalas o nuspojava, sada nekako zastrašujuće.

Pročitajte komentare 20:

Bio sam kaplje nakon plazmefereze. Premjestio se ili nosio savršeno. Ali samo kupite uvezenu, Octagam, na primjer. Tablete češće iz domaćih imunoglobulina. Uvoz nije jeftin, ali zdravlje je skuplje.

Za mene je napisao - Normalni ljudski imunoglobulin 25 ml iv / 3 puta s intervalom od 3 dana, a liječnik je podcrtao, što točno 25 ml - kod Octagam takve doze nisam vidio

Izgubio sam samo domaćeg proizvođača Microgen, kapao 4 mjeseca, na pozadini imunoglobulina B. Došlo je i do 16 tjedana kapala. Nije bilo tableta.

dodano prije manje od minute

Yulek1982, volim sličnu shemu

Viksanchik, također se naginjem prema Microgenu. 1. Lakše je kupiti od nas u gradu, s uvezenim lijekovima može doći do problema 2. Cijena 3. Doza je upravo ono što je liječnik rekao

Ilek1982, moja je shema drugačija. Tri dana od 50 ml. Upravo sam zaboravio, bilo 5% ili 10%. A što su tvoja svjedočanstva?

Korona, APS. Dva mrtva manja pojma

Ćenka1982, kapom kapljica ljudskih 25 milijuna, također 3 kapljica, kapala su 4 tečajeva. Jednom nakon posljednje kapaljke bilo je alergija oko usta - brzo su kapali + sam bio alergičan. U trudnoći je bio takav takav droppler. Kad sam došla do bolnice za očuvanje, rekli su da je 25 ml doza za bebu, da morate kapati 50 ml, kapati još 50 ml pentoglobina. Imajte na umu da je Kazan vrlo sporo potreban, ako ste alergični, možete napraviti kapljicu suprastina ili Tavegil injekcije. Također, imunoglobulini kapaju na sobnoj temperaturi, prije kapaljke, ne zaboravite zagrijati bočicu. I zašto su oni imali globuline?

dodano prije manje od minute

Yulek1982, imunogram je snimljen? Što je s ubojitim stanicama?

Aquilegia, nije uzimao imunogram. Nisam alergična osoba. Postojala su pozitivna protutijela na fosfolipide + klinička slika tijekom prve trudnoće - dakle dijagnoza AFS. Sada na metiprede antitijela u normi ili stopi, rekli su ili rekli da kapaju imunoglobulin i počnu planirati

I imam AFS i 2 zamrznuta i još uvijek pored tog preranog rođenja u 28 tjedana. Naravno, slijedite upute svog liječnika. Ali ja sam se snažno preporučio Octagamu ili Pentaglobinu. Sretno!

Yulek1982, nisam čuo da s APS globulins su kaplje, obično heparins su posađene (clexane, Fraxiparin). Kako s hemostazom? I imunogram bi trebao biti predan! To je često uzrok ranim poremećajima. Čak i ako niste prošli mutaciju u sustavu hemostaze, također morate proći kako biste znali kako se hemostaza može ponašati tijekom trudnoće. Imam 3 mutacije, skupit ću cijelu trudnoću. I APS na temelju samo jednog povećanja protutijela nije stavljen! Potrebno je nekoliko puta uzeti ovu analizu s intervalom od mjesec dana. I savjetovat će vas da se detaljnije pregledate prije planiranja sljedećeg b. I potražite drugog liječnika, za mene, njezina imenovanja su čudna bez potpune ankete.

dodano nakon 4 minute

Korona, različita mišljenja o ovom pitanju. Actagam i Pentaglobin su definitivno bolje pročišćeni, ali globulini su vrlo hiroviti u smislu standarda za pohranu, oni su slomljeni tijekom transporta. U tom pogledu, mnogi imunolozi propisuju da su naši globulini, imamo stroži sustav kontrole. Ali ne i normalni imunoglobulini, ali drugi, ne sjećam se imena, oni se smatraju boljima nego ljudima.

Aquilegia, hemostaza je normalna, mutacija je uzeta - postoje odstupanja. Stalno je rekao ili je rekao da prati hemostasiogram, pri odstupanjima ili odbačenjima bit će kleksan ili fraktarin. Liječnik mi je profesor, liječnik medicinskih znanosti.

Prije dva eko, nakon što su predali preliminarni imunogrammu, ispali oktogam. Vrlo zadovoljan! Seks godine nije slijedio katarhološke bolesti. pojavio se veselje.
B nije došao, nažalost.
Ubo u klinici, ne nužno u prisutnosti anesteziologa (sat priče ispričali) - Rečeno mi je da je droga je teško, nakon završetka kapaljke za još 2 sata na klinici održava.

Aquilegia, s APS imunoglobulinom je propisana

Юлэк1982, у na mjestu postoji djevojka iz drugog tromjesečja, ona ima AIS, ona od početka planiranja na djeliću. Ako vjerujete liječniku, slijedite upute. Ali povjerenje, ali provjerite! Gorko iskustvo uvjerilo se, također se uvijek zapažalo kod naglim liječnicima, ali tijekom nužnog trenutka oni su me donosili.

Aquilegia, ne raspravljam, ali situacija za sve je drugačija... Imam idealan hemostasiogram - zašto frax. Štoviše, u prvoj (uspješnoj) trudnoći nakon 30 tjedana bilo je snažna trombocitopenija... ovdje je neophodno strogo kontrolirati, a ne pijenje groznice...

Yulok1982 često hemostaza počne loše ponašati samo za vrijeme trudnoće, a zatim prilagoditi mb kasno, možda, ako je maternica thrombosing bočice, cirkulacija je poremećena, postoji odmak ili ST, objasnio mi je liječnik. Također sam imao idealan hemostasiogram, nisam ubod, bilo je grešaka. Liječnik je rekao da je nemoguće otkazati. I u ne-trudno stanje, hemostaza je uvijek savršena, kao što se često događa. Razgovarajte sa svojim liječnikom, može li se profilaktička doza?!

dodano nakon 3 minute

Yulek1982, može 0, 2 kleksana na dan ili pokušati dvoboj u dvoboju, vrlo dobar lijek. Njegovi hematolozi vole i često imenuju, a njezin učinak je mekši od heparina.

Izlio sam domaće. Nizhny Novgorod. kažu, to je najčišći domaći. ne treba razrijediti, polagano kapati, poželjno u medicinskoj ustanovi, koja bi bila prva pomoć ako se alergijska reakcija
Na mene vidljivo pobochek nije. radili su samo unutarnji "kvarovi". povećana coagulability i skočio dymer puta tako da u 5))
Leela prvi puta 4 kapaljke od 50 ml (konjska doza) 4 dana za redom. 3 tjedna kasnije, prolila je još tri istih 3 uzastopna dana

dodano nakon 5 minuta

Aquilegia, s aps drip imunoglobulinima. i kleksan također kolyat

dodano nakon 4 minute

Юлэк1982, da ste odredili ili odredili stalnu kontrolu hemostaze. to znači da ne nakon 30 tjedana, i čim saznate o trudnoći, ravno trčanje pokrenuti tražiti testove. ali rezultati su već riješeni od strane liječnika
Ako postoji genetska razgradnja koagulacijskim čimbenicima, tada se koagulacija treba pratiti svaka 2 tjedna

Oh, da... Od trudnoće, hemostaze, čak iu muzeju - nije bilo odstupanja. Idealne analize. Ali upravo sada 6 tjedana - i pozdrav, d-dimmer je 1536 po stopi od 550. A ovo je kod gluexana 0. 6! I nemam značajne mutacije u sustavu hemostaze. I APS nije jako izražen, protutijela nisu visoka. Iako vise... Ukratko, prebačeni na tsibor 2. 500. Pogledajmo. Dakle, slažem se s AFS i identificiranim mutacijama, a još više u anamnezi, potrebno je ubrizgati heparine prije trudnoće.

Upravo sam pozvao svog liječnika i pitao za kleksanu i fraktiparin. Ovdje je njezin odgovor: primjena danih priprema još nije utemeljena, jer u prvoj trudnoći (koja je završila s porodom), bilo je snažna trombocitopenija (krv je bila vrlo tekućina, a nije bila presavijena), a to je izravna kontraindikacija za upotrebu tih lijekova. Rođenje je bilo pod strogom kontrolom krvnih zabilješki, posebna banka krvi stvorena je prije isporuke za mene u slučaju transfuzije s teškim krvarenjem. Tijekom posljednjeg ST, hemostasiogram je bio normalan. Dakle, moj slučaj ne može se smatrati standardnim i primijeniti standardne režime liječenja. Ovdje samo strogu kontrolu krvi.

Yulek1982, nisam iza suparničke terapije heparinom i pod normalnom hemostazom prije trudnoće.
Prvo, kako bi fetusno jajbolje pričvrstilo na zid uterusa, koagulacija bi trebala biti fiziološka, ​​s jednakom hemostazom. kleksane ako, na primjer, krv je stanjivanje malo više nego što je potrebno za formiranje i zadržavanje jajašca ugrušaka, njegov daljnji urastanja u endometrij, trudnoća se ne odvijaju
Druga točka, AFS pokriva trudnoću u glavnom trenutku kasnije, a ne u trenutku njegova nastanka. Ali postoje iznimke, mislim
Stoga slijedite preporuke liječnika. po mom mišljenju, to je adekvatno

Imunoglobulin u pregledima trudnoće

Kapala sam. Svejedno što je ureaplazma izašla - izvan trudnoće nije bilo, drozd, kolpita - svi moji drugovi i nedostatak vode zbog toga ili zbog toga.

Jedan imunoglobulin neće pomoći kod ST. Zariti istom liječniku? IMHO - razvod je moguć, pogotovo ako nije naš imunoglobulin, a imenovan je Octagam.

Savjetujem vam da predate hemostazu. ako "pluta", a zatim kapati.

S druge strane, šteta od njih neće biti točna. Ja nisam liječnik, pa naravno da trebate povjeriti liječnicima)

9. prosinca 2010. - 17:28

Zadovoljstvo se ne gubi zbog infekcija! i zbog loših imunnogrammi na njemu povyshny antitijela koja ometaju podjelu stanica! Mogu se kapati bilo gdje s mojim preporatom! ali ja ću kapati s droga droga u klinici gdje sam promatrati! Hemostasis je prošao zwatar će rezultirati! catttt zahvaljujući više pozitivnih povratnih informacija, to je lakše) Danna777 - hvala vam na osobnoj bilješci o normi owl!

vremenu i redoslijedu primjene protuosjetljivog imunoglobulina

  • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara
Registrirano: 03.10.2009

Povratak na prethodnu temu. Ne razumijem zašto nije moguće nastaviti raspravu u već otvorenoj temi? Ili ne znam nešto, ali ne vidim tehničku priliku da tamo stavim svoj odgovor. Tako je to. Kao opće pravilo, s negativnim rhesus faktorom majke, uvođenje antiresusivnog imunoglobulina se provodi po prvi put u 28. tjednu trudnoće. Iskreno, mogu čuti po prvi put da se to može učiniti unutar zidova kuće za rodilište. I kako? Nisam u liječenju. Osim toga, tijekom trudnoće nemoguće je davati imunoglobulin domaće proizvodnje. Općenito, kao što sam shvatio, moram kupiti ampulu uloženog imunoglobulina kako bi ga uvele u 28 tjedana. Ali na prodaju nije. Ne da u Sočiju - nigdje nigdje, uključujući i glavni grad. Zanima me kako ja i drugi poput mene mogu slijediti liječničku preporuku. A ako se ispostavi da je nemoguće, koliko su ozbiljne posljedice? Ja, naravno, znam općenito što uzrokuje Rh-sukob u drugoj trudnoći, ali koliko je ta opasnost stvarna?

  • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara
Wed, 13/01/2010 - 07:13 antiresusnogo imunoglobulin na 28. tjednu

Sposobnost nastavka teme - jest, a ja ga aktivno koristim i nastavljam s tim :)) Potražite gumb "odgovor" na zaslonu. Pitanja o dostupnosti lijekova u ljekarnama - oni, naravno, nisu baš prikladni. Ne znam zašto sada nije prisutan - događa se, da ljudi uspješno kupuju. Najčešće se događa kada stignu za porod i ne znaju da imamo :)) Iako ću voljno priznati da ona ne postoji u svim ljekarnama. To je zbog poteškoća u transportu - ona ne smije biti samo pohranjena, nego i transportirana u hladnjaku ("hladni lanac").

Što se tiče istog "općeg pravila" - nemate prave informacije. U rodilištu se imunoglobulin primjenjuje Rh-negativnim majkama koje su rodile Rh-pozitivno dijete. Za to se koriste i uvezeni i domaći imunoglobulini, to je točno isto (inače što bi to bilo?). Sada imamo strani lijek (Hyper Row Di), ali postojao je i ruski.

Da bi se procijenila potreba za imunizacijom tijekom trudnoće, potreban je laboratorijski test - Kleichauerov test. To vam omogućuje da odredite fetusa crvenih krvnih stanica u majčine krvi (koja je, u stvari, da se uspostavi činjenica dogodila imunizacija, jer čak i kada Rh-pozitivan fetus imunizacija nije uvijek, ali samo manje od 20% slučajeva). Samo u tom slučaju, postoje indikacije za uporabu Rh imunoglobulina, a na 28 tjedana, i za sve na što je ovaj test će biti pozitivan, a više od jednom po dozi, i dokle god je potrebno. To je u osnovi strano praksa, oni imaju različite pristupe imunizacije (npr, oni ne daju nakon rođenja za sve Rh-negativni, koji je rodila Rh-pozitivan, kao i mi, ali samo na iskazu od kojih je spomenuto gore).

Prevalencija u Rusiji "svih rhesus-negativnih injekcija u 28." nema osnovu, imamo drugu shemu, preglede i prevenciju. Zato je takva primjena odsutna u normativnim dokumentima, pa stoga nije predviđeno pružanje droge. To je sve.

  • Prijavite se ili registrirajte za objavljivanje komentara
Svibanj 12, 2012 - 18: 22Natahta sam bio online oko dan prije 3 dana Rusija, Moskva

I učinio sam 3 intravenozna kapljica za razdoblje od 8-9 tjedana. Kod mene je prije trudnoće pronašla citomegalavirus i herpes koji sam liječio. A liječnik u herpeskom centru je rekao, ako je to, mora se tresti 3 puta za trudnoću. A onda je i drugi liječnik u bolnici, kada je pala za očuvanje, rekao da pliva. Kako ne možete vjerovati liječnicima? Razgovarao sam s djevojkama koje su kapale, a njihova djeca su zdravi. I alergije i astma mogu biti čak i na vitaminima, koji se uzimaju tijekom trudnoće, cijepljenja i uopće. Tako je to

Ирина Bio sam na vezi dana 14. svibnja, 19:37 Ruska Federacija, Zaraysk

Natalia čeka vaš odgovor. Tražim informacije o imunoglobulinama. Bilo je i herpes i citomegalovirus. Podvrgnuta je liječenju: tablete - izoprinozin, valvir i svijeće su različite. Tada su rekli da ovo liječenje nije potrebno. I kada trudnoća tek nakon testiranja odlučuje je li potreban imunoglobulin ili ne.

Nizozemska Bio sam online oko 3 minute ago Russia, MoscowWell, yes. Imala sam prije no što su naslovi trudnoće bili normi, iako su također imali imunitet, a tijekom vremena aktivizacije virusi. znati najvažnija stvar je da se ne razboli tijekom trudnoće o dobivanje stung ili ne, liječnik bi trebao odlučiti, ali mišljenje liječnika je drugačiji.

Imunoglobulin u 28. tjednu za i protiv?

Pozdrav Ja sam! „-” muž „+”, 1. dijete „+”, sada je drugi trudnoće, 23. tjedan, dobila analize koje drugi dijete će također biti „+” nakon 1. rođenja imunoglobulina ubrizgava, sada se redovno predajem antitijelima, doktor govori riješiti, potrebno je učiniti ili ne, tk. postoji rizik, ali uvođenje imunoglobulina nije potpuno proučeno, tj. mogu utjecati na imunološki sustav djeteta, tako da sam bio izgubljen, tražio sam informacije na Internetu, sve takvo što je 50 * 50

Imunoglobulin u 28. tjednu za i protiv? Otvorite temu u prozoru

1796 - homeopatija i cijepljenje

Klasična homeopatija, cijepljenje i homeopatija

Imunoglobulin je protuosjetljiv. Što mislite o tome?

  • Idi na stranicu:

Imunoglobulin je protuosjetljiv. Što mislite o tome?

Poruka # 1 Elena25 »14. veljača 2006, 20:59

Poruka # 2 Katinka »15. veljače 2006, 14:55

Re: Immunoglobulin antiresusive. Što mislite o tome?

Poruka # 3 Melania »15. veljače 2006, 14:57

Poruka # 4 Melania »15. veljače 2006, 15:16

Poruka # 5 Elena25 »15. veljače 2006, 17:59

Poruka # 6 notik »15. veljače 2006, 18:14

Poruka # 7 Elena25 »15. veljače 2006, 18:45

Poruka # 8 LABA »15. veljače 2006, 20:10

Poruka # 9 Engle »16. veljača 2006, 00:56

Re: Immunoglobulin antiresusive. Što mislite o tome?

Poruka # 10 Elena25 »28.12.2006., 19:03

imunoglobulin

Preporučene poruke

Stvorite račun ili se prijavite da biste ostavili komentar

Komentari mogu ostaviti samo registrirani korisnici

Stvorite račun

Registrirajte novi račun u našoj zajednici. Lako je!

Prijavite se

Imate li račun? Prijavite se sada.

Nedavno pregledani 0 korisnika

Nijedan registrirani korisnik ne vidi ovu stranicu.

  • Sve aktivnosti
  • glavni
  • PITRS (lijekovi koji mijenjaju tečaj multiple skleroze)
  • imunoglobulini
  • imunoglobulin

Sve-ruska javna organizacija osoba s invaliditetom s multipla sklerozom (LLCIBRS) Powered by Invision Community

Imunoglobulin dječji pregled

Imamo herpes. Liječnik je propisalo liječenje, uključujući "ljudski imunoglobulin je normalno". Isprva nismo mogli naći u ljekarnama u našem gradu, a ja nazvao liječnik s pitanjem: „Kako biti”, na što je ona odgovorila: „Pa, ako je grad to je nigdje, što mogu učiniti, provesti sve tretmana, sam Vama je imenovala ili imenovana, bez imunoglobulina ". Dan kasnije svi smo ga pronašli, kupili, ali pažljivo pročitali bilješke, razmišljali o tome i hoćete li je uopće probuditi?

Preperat imunološki predstavlja proteinski dio ima širok spektar antitijela izoliranih iz ljudske plazme ili seruma donatora pregleda na odsustvo protutijela na virus humane imunodeficijencije (HIV-1, HIV-2), virusa hepatitisa C i površinski antigen virusa hepatitisa B

Gdje je jamstvo da ovaj lijek i dalje nema takva antitijela ?!

A onda, postoji toliko mnogo nuspojava.

U rijetkim slučajevima mogu se pojaviti reakcije u obliku hiperemije i povišene temperature na 37.5 ° C tijekom prvih 24 sata nakon primjene, kao i dispepsije. Pojedinci s promijenjenom reaktivnošću mogu razviti alergijske reakcije različitih tipova, au izuzetnim slučajevima anafilaktički šok. Glavobolja, vrtoglavica, migrena bol, mučnina, povraćanje, abdominalna bol, dijareja, arterijska hipo- ili hipertenzije, tahikardije, cijanoza, zimice, kratkoća daha, osjećaj kompresije, ili bol u prsima, alergijske reakcije.
Rijetko, značajno smanjenje krvnog tlaka, kolaps, gubitak svijesti, pireksija, zimice, pojačano znojenje, umor, slabost, bol u leđima, mialgija, ukočenost, topline ili hladnoće, osjećaj aseptičkog meningitisa, akutna renalna tubularna nekroze.

Budući da sama liječnica kaže da to možete učiniti bez njega, onda možda ne biste trebali izložiti dugo očekivanom i jedinom djetetu takvom riziku?

Postoji li učinak lijeka "Antialergijski imunoglobulin"?

Alergolog imenovan droge „Alergija imunoglobulin”, prekopa sav internet, nije našao bilo kakav komentar o tome da li je pomogao netko? Cijena je prilično visoka (oko 10 tisuća rubalja), ne želim odbaciti novac.

Ni ja, ni moji prijatelji i poznanici nisu imali potrebe za antialergijskim imunoglobulinom, jer nema potrebe. Stoga, zainteresirani za pitanje, prvo pročitajte što je to. A onda sam pokušao potražiti recenzije. Situacija je slična - nisam pronašao niti jedan odgovor. Ali, znaš što imam za ovaj lijek? Prvo, nedostatak širokog oglašavanja. Drugo, visoka cijena (upoznala sam cijenu od oko dvadeset tisuća rubalja). Treće, nedostatak plaćenih recenzija.

Pogledajmo sastav tog imunoglobulina. To uključuje imunoglobuline razreda G. Koje su funkcije pripisane ovom imunoglobulinu? Ali to su:

O ovom možete pročitati na ovoj vezi. Kao što možete vidjeti, cijela je akcija nespecifična, a to nije usmjereno protiv određenih alergena. Stoga se može koristiti za sve manifestacije alergije, bez obzira na razloge uzrokovane. Stoga, može biti učinak primjene antialergijskog imunoglobulina. Ali, naravno, kupiti ovaj lijek ili ne, to je vama.

Ljudska krv sadrži do osamdeset posto ovog imunoglobulina. Obično se njihova količina povećava nakon prenesenih zaraznih bolesti kao pokazatelja formiranog imuniteta.

1796 - homeopatija i cijepljenje

Klasična homeopatija, cijepljenje i homeopatija

Imunoglobulin je protuosjetljiv. Što mislite o tome?

  • Idi na stranicu:

Imunoglobulin je protuosjetljiv. Što mislite o tome?

Poruka # 1 Elena25 »14. veljača 2006, 20:59

Poruka # 2 Katinka »15. veljače 2006, 14:55

Re: Immunoglobulin antiresusive. Što mislite o tome?

Poruka # 3 Melania »15. veljače 2006, 14:57

Poruka # 4 Melania »15. veljače 2006, 15:16

Poruka # 5 Elena25 »15. veljače 2006, 17:59

Poruka # 6 notik »15. veljače 2006, 18:14

Poruka # 7 Elena25 »15. veljače 2006, 18:45

Poruka # 8 LABA »15. veljače 2006, 20:10

Poruka # 9 Engle »16. veljača 2006, 00:56

Re: Immunoglobulin antiresusive. Što mislite o tome?

Poruka # 10 Elena25 »28.12.2006., 19:03

Prethodni Članak

FARMACIJA FUNGA

Sljedeći Članak

Da li Miramistin ubija spermu?