pregleda testova Invitro

Metastaze

Imam situaciju prije 2 dana, kada smo igrali nogomet (ja i ​​jedan kolega) pili vodu zajedno (boca
U njegovu sam usnici vidio krv.
iako znam da je dobra osoba (još nije djevojka i ne puši malo
odlučio je analizirati krv,
pokazati gdje je to moguće (i brže sutra trebam ići)? u našem poliku ne vjerujem, prijatelju, kada trebate certifikat o analizi HIV-a
oni su uzeli krv, ali odmah su napisali odgovor.

Hren nije razumio (na što ovdje HIV)? ali ako želite biti pregledani - uzmite testove za naknadu u laboratorijima In-Vitro (http://www.invitro.ru)
jedan od njih, koliko se sjećam, nalazi se tik do stanice podzemne željeznice na Vernadsky Avenue. D.9
čak možete nazvati kući
telefon za informacije 363-0-363

na žalost, zatvorio ured in vitro pored Sveučilišta m.
Ali u 202 se takvi testovi.
Nažalost, prerano je biti testiran na HIV, tek nakon nekoliko mjeseci bit će jasno da li ili ne, iako je malo vjerojatno (osim ako je vaš prijatelj ovisnik, ili ste sigurni da ste bolesni i da mu krv nije dovodila u otvorenu ranu),

moguće u poliklinici broj 5 na Sveučilištu

Navodim se o Invitro (prikazan je višekanalni telefon)
čak možete nazvati kući
telefon za informacije 363-0-363

Spsibo sve, danas sam već prolazio kroz Skrov Invitro u seriji s podzemnim otpadom (stvarno je čistoća, medsetra je dobra). Sutra da dobijem rezultat, obavijestit ću vas.

Heh, ali što je upotreba, minimalno razdoblje inkubacije je 3 mjeseca.
Maksimalno oko godinu dana.
PS: ovo je ako ste učinili ELISA

In vitro već je dao rezultat: NEGATIV

Heh, ali što je upotreba, minimalno razdoblje inkubacije je 3 mjeseca.
Maksimalno oko godinu dana.
PS: ako ste učinili ELISA, znači da rezultat možda nije točan
Ne znam kakvu metodu istraživanja,
HIV1 / 2 (ANTIBODIJA NA HIV): 180
UKUPNO KRVI: 50
UKUPNO: 230 RUB
Danas ću ići pomoći, i pitati koja metoda analize.

Ako objasniš na jednostavan način, onda
kada je zaraženo HIV-om, ovaj virus se ne smije pojaviti odmah. I nakon razdoblja od 3 mjeseca do godinu dana.
To jest najmanje 3 mjeseca virus spava.
To znači da se najmanje tri mjeseca protutijela neće razviti i takav test će dati negativan rezultat.

o čemu je, međutim, dva puta napisao gore =)

Znam
samo piše kao da još uvijek nije razumio
Mislite, rezultat možda nije točan?

Već sam bio u Ivitro, medsetra je rekao:
Sada ne postoji ništa što ne može učiniti.
Potrebno je 3 mjeseca, a opet napraviti analizu.
Medstra me savjetovao: neću se opterećivati, vrlo malo vjere. Pitao sam Savjetovalište za HIV
I dali su mi: www.infoshare.ru/td/
Sada nisam posve smiren, ali ne želim loviti svoj život, želim 100% jamstvo.
Nije puno željela preraspodijeliti ono što biste razumjeli situaciju u svibnju:
prvo je moj kolega pio bocu vode, nisam vidio puno krvi u usnama i zubima
(ovo je obično, suhe usne lako mogu biti povrijeđene u to vrijeme i nisam obratio pozornost na to, i pili vodu.
u bocama nema krvi, i čini mi se da moja usnica nije ozlijeđena
Dan kasnije, slučajno sam gledao film o AIDS-u, nisam bio prestrašen.
i što ste već znali.
molim te, recite mi što radite ako uđete u moju situaciju.

Vaša je situacija sasvim jasna.
Samo joj bi bilo vrijedno tretirati drugačije:
Ako ste se bojali krvi na usnama, ne biste trebali piti vodu iz boce. A sada je vrijeme da se bojite - odlučili ste, pili vodu. I nekako utjecati na to - da ste zaraženi ili ne već to je nemoguće (po mom mišljenju).
Vjerojatnost takve infekcije je vrlo mala. A ako uzmete u obzir da tip vjerojatno nije bolestan, onda nema opasnosti.
Da sam na vašem mjestu, ne bih se okupao, ili nisam pio vodu.

i imate kolege iz razreda zaboravili pitati za referencu?
tako tipa, samo u slučaju

imamo način liječenja HIV-a kod kuće, ako odmah dođe liječniku nakon što sumnja da je zarazena HIV-om. Ova metoda često koristi policija, koja je ugovorila zločinca (narkotika)
Ako u Moskvi poliklinika će primijeniti ovu metodu.

Stvarno trebam vaš savjet

pa ova metoda nije u Moskvi

Dijagnoza DNA? (to jest, PCR). određena je DNA virusa, nema ELISA, bez protutijela. u Moskvi, naravno, to čine, po mom mišljenju, bilo gdje.
ali općenito, ne brinite, nemojte piti iz bočica drugih ljudi i nemojte gledati filmove za preuzimanje jer ste tako sramežljivi.

Dijagnoza DNA? (to jest, PCR). određena je DNA virusa, nema ELISA, bez protutijela. u Moskvi, naravno, to čine, po mom mišljenju, bilo gdje. Nemam takav način, pitala sam medicinsku sestru, rekla je
trebate najmanje 3 mjeseca

Nezavisni Laboratorij Invitro / INVITRO, laboratorijska mreža - povratne informacije

Moja povijest kontaktiranja nezavisnog medicinskog laboratorija Invitro: HIV 1/2 analiza (Antigen + protutijela), hepatitisa B, HCV ukupno. Vrlo dobra usluga, ljubazni radnici, profesionalci u svom poslu, rezultat u danu do najsloženijih testova.

Zašto Invitro? Prednosti ()

  • Prednost nad javnim i drugim privatnim klinikama:

U državnim poliklinicima i većini privatnih klinika obavljaju opće testove o imenovanju liječnika. U državnoj poliklinici, doktori doslovno izvještavaju o propisanim testovima i bez izričitog dokaza, ne propisuju nikakvu analizu.

Uskoro profilirane analize koje sam vidio samo u klinici "Invitro" i onda se mogu provesti bez imenovanja liječnika svoje slobodne volje. Izbor testova je vrlo velik. Većina uputa koje nisam ni čuo prije, budući da nisu uključeni u standardne programe medicinskih pregleda, fizičke preglede.

Nije tajna da postoje velike redove u redovnim državnim policlinama. U golemoj većini poliklinika neće doći do pozornice analize, negdje nužno neamaha i "izliti" sve svoje, nerazumljivo podrijetlo, ljutnju. U Invitrou, cijelo medicinsko osoblje rado će vas vidjeti otkako ste ušli u predvorje. Redovi su puno manji nego u državi. poliklinikama. Stoga spasimo naše vrijeme, što dostave analize što je prije moguće.

  • Nestandardni načini obavješćivanja o rezultatima i spremnosti analiza: primjena, pošta, SMS:

rezultati testa mogu se naći brzo 1) u Dodatku, 2) poštom, 3) putem SMS-a, bez odlaska na isto mjesto „Invitro” (osim ako ne trebate pomoć pri ruci sa službenim pečatom bolnice, za to još uvijek moraju ići i pokupiti).

  • Za razliku od države. poliklinike, "Invitro" je vrlo informativan:

Sve preliminarne informacije o analizi mogu se naučiti bez poteškoća, razumjeti općenito - i kakve su to analize. U urbanim klinikama obično propisuje standard nije in-dubina istraživanja, a ako ne oni nisu propisane, staviti pečat s dijagnozom neobjašnjive, a iz nekog razloga ili drugi u kartici je zapisano - „nitko od vaše poslovne dame” Stoga, neka "Invitro" i plaća klinika za dijagnosticiranje testova, ali tako mirnija, vi ste svjesni što radite i za što. Stručnjaci imaju vremena za komentare i odgovore na postavljena pitanja, a državne klinike obično su sve u brzini i bez interesa za osobu koja se bavi.

  • Cijene, vrste analiza, njihova priroda, namjena, primjena "INVITRO":

Medicinske klinike "Invitro" sada postoje u malim gradovima, s malom populacijom. U mom gradu postoje tri takva medicinska laboratorija (grad od 243 tisuća ljudi). Jedan od tih laboratorija je vrlo blizu, doslovce preko ceste, vrlo povoljno.

Na klinici sam saznala o čestim znakovima na klinikama. Za detaljnije upoznavanje s uslugama Invitro, okrenuo sam se svojoj web stranici.

Svidio mi se izuzetne informacije o mjestu: prikaz svih mogućih usluga (analiza), raspoređenih u grupe (za jednostavno pretraživanje), detaljne informacije o svakoj analizi: ime, cijena, kako se pripremiti, koliko čekati rezultat.

Također, postoji i primjena klinika "Invitro" (na platformi IOS je točno, za Android, nemam informacije). Zahtjev traži registraciju unosom vlastite pošte i imena, možete odrediti telefonski broj. Nakon što je prošao registraciju, rezultat analiza može se dobiti u prijavi bez pribjegavanja Invitru. (Pristup možete pristupiti putem društvene mreže).

Na web stranici klinike, au aplikaciji možete pronaći vrste testova koji se obavljaju u vašem (specifičnom) gradu. Važno: cijene u različitim regijama mogu varirati, točne cijene mogu se pronaći odabirom u aplikaciji (ili na web-mjestu) grada prebivališta.

Moje iskustvo s "Invitro"

Koje sam analize i razlog činio:

Za zapošljavanje mi je potreban cijeli niz testova, uključujući: HIV 1/2 (Antigen + antitijela); HBsAg (hepatitis B); Ukupno HCV.

Klinika u zajednici, te analize i platio, sigurno, više proračuna za cijenu, ali klinika nema vlastiti laboratorij, od koje se poduzimaju na određenom mjestu, onda rezultat može se dobiti tek nakon tri dana. Na kraju, pribjegao sam Invitro i prošli testove tamo, tako da ne stoje u redu i dobiti rezultat na sljedeći dan.

Uvjeti u klinici:

Na ulazu se nudi obuća za cipele. Red nije bio uopće. Radni dan, 09:26 po ruskom vremenu.

Djevojke na recepciji su vrlo pristojne, pažljive. Odmah sam shvatio ono što mi je potrebno. Brzo je izdao svu dokumentaciju i poslao "pištolj" u ured.

Poliklinica je čista, svijetla, svježa, bez pritužbi.

Kako je krv uzeta iz vena:

U opuštenoj atmosferi. Bio je iznenađen 1. kako je lako i bez živaca i strahova uzeo krv. Obično mislim da bi bilo brže napustiti ured. 2. Prije nego što su uzeli krv, pokazali su mi iglu, upakiran i datum isteka. Trese, ali nadahnjuje povjerenje.

Koji su dokumenti izdani pri plaćanju testova:

1. Informacije za pacijenta.

2. Provjerite sa svim potrebnim podacima.

3. Informirani pristanak za provođenje ankete za prvo od ovih testova, jer se može anonimno predati. (Dodatak ugovoru za pružanje plaćenih usluga).

trošak:

980 rubalja za tri analize + uključujući uklanjanje krvi iz vena kao zasebni tarifni objekt.

In vitro test za HIV preglede

Reci ili kažite molim vas, je li moguće da se tijekom bolesti ili bolesti provede ili se održi test za Vich s piletinom. Ili je bolje čekati 21 dan i predati se nakon oporavka?

Dragi Aleksandar! Kako bi se izbjegla lažna pozitivna reakcija, treba uzeti krvni test za HIV (naš test br. 68) nakon oporavka.

Što je Lot na test sustavu?

Pozdrav, molim te, molim vas, molim vas, možda Lot 62306LI00 iz testova, koji su bili predani u različitim vremenima 1. u lipnju2. U kolovozu isto.

Dragi Jurij! Lot 62306LI00 je broj reagensa koji se koriste za dijagnozu, razdoblje njihove uporabe strogo se promatra u našem laboratoriju i kontrolira odjel za procjenu kakvoće.

Dobar dan. mi smo prošlu subotu predali analizu na vich, do sada nije spremno, hitno je nužno za nas dok nastavljamo s radom, nego što možemo pomoći ili pomoći?

Dragi Yerkin! Ako je rezultat HIV-a pozitivan ili upitan, šalje ga se za dodatna istraživanja u regionalni centar za AIDS, a u takvim slučajevima rok za izdavanje rezultata je odgođen do 10 radnih dana. Dakle, možda će vaš rezultat biti spreman do 15. kolovoza 2016. godine. No preporučujemo vam da se prijavite u ured gdje ste izvršili testove i razjasnili spremnost rezultata.

PCR za HIV

Dobro došli! Objasnite, molim te, kao da imate takav uobičajeni laboratorij, ali zašto ne analizirati PCR DNA ili RNA kvalitativno? Nije kvantitativan, ali kvalitativan. I još takvo pitanje: o kakvom se terminatu PCR RNA kvalitativno predaje?

Draga Elena! Kvantitativna test za otkrivanje HIV RNA za uporabu u liječenju pacijenata zaraženih HIV-1 (kada je promatrana u dinamici pozitivnih rezultata za antitijela na HIV naš ispitni №68), u suradnji s kliničkim podacima i drugim laboratorijskim pokazateljima progresije bolesti. Istraživanje se rabi za predviđanje (na temelju početne razine HIV-1 RNA) ili za praćenje učinkovitosti antiretrovirusne terapije (na temelju određivanjem razine HIV-1 RNA u plazmi promjena tijekom antiretrovirusne terapije). Mi ćemo uzeti u obzir vaše želje za uvođenjem kvalitativnog testa za HIV RNA. Ovaj test nije namijenjen za promatranje HIV-1 u krvi i krvnih pripravaka, ili za potvrdu dijagnoze HIV-1 infekcije, tako da odgovor na Vaše pitanje o vremenu studija ne daje priliku.

Alere Odredi HIV-1/2 Ag / Ab Combo

Bilo da je moguće predati u vašu kliniku ekspresna analiza Alere Odredi HIV-1/2 Ag / Ab Combo.

INVITRO - Nekompetentni testovi i razvod za ponavljanje

adresa: Moskva, Južni Tushino, Khimki Boulevard, 9

autor: Oksana

Negativni aspekti

Prije nekoliko dana prijavio sam se na kliniku INVITRO na "Oktyabrskoe pole, Narodno militia ul.". Prije operacije bilo je potrebno provesti testove za HIV RV i hepatitis. Nije bilo najmanje sumnje u negativnim rezultatima. Usput, ja sam zaposlenik obrazovne ustanove i prolazim redovnim pregledima za ove infekcije. Ne možete prenijeti ono što HORROR! Doživio sam vidio POSITIVE (DOUBT) analizu hepatitisa c. Ostavi ovo OTKRIVANJE NE ŽELI I ZAGAĐENJE! Hitno ponavljanje u dvije klinike + kvantitativno i kvalitativno, rezultat je NEGATIVNI! Dakle, izvući zaključke potencijalnih bolesnika gdje se mogu prijaviti, usput poslije mog posjeta, ponudila mi je ponavljanje analize u mjesec dana ili napisati pritužbu koju ću učiniti.

Pozitivni aspekti

Recenzije tvrtke

Negativni aspekti:
Dok radim, ne vidim nikakve očite negativne strane
Pozitivni aspekti:
Radim ovdje godinu i pol dana. Drago mi je što sam dio takve tvrtke, za koju vjerujem. Prije ljudi koji dolaze k nama, a ne sram, još više - moja obitelj također koristi usluge ovog laboratorija. Ne bez činjenice da klijent nikada nije bio zadovoljan nečim, ali u svakom slučaju, čak i za takve situacije, usluga korisničke službe dobro funkcionira.,

Moskva, St. Petersburg, Voronezh, Chelyabinsk, Samara

Negativni aspekti:
_
Pozitivni aspekti:
Imam posao kao administrator. Provela sam dva sata na posljednjem poslu na cesti, a ovdje 20 minuta i ja sam u uredu :) Uvijek sam na podzemnoj željeznici, u blizini smo m.Akademicheskaya. Odnosi u timu mogu se samo pohvaliti, djevojke su dobronamjerne, pozitivne, u dobrim odnosima s kolegama.,

Moskva, St. Petersburg, Voronezh, Chelyabinsk, Samara

St. Petersburg, okrug Vasileostrovsky, N 11, ulica Nalichnaya, 49, pismo A, pom. 42-H

Negativni aspekti:
Iz minuse: Veliki tok ljudi, a navečer ne možete osjetiti noge, ali takvi juri nisu svakodnevni.
Pozitivni aspekti:
Želim se obratiti onima koji sada traže posao. Radim u laboratoriju duže od godinu dana i mogu podijeliti svoje pluse i minuse. Pro - to je sigurno, s formalizaciju odmora i bolovanja, pravovremeno isplatu plaća i bonusa (usput sve uplate White), korporativni bonuse, zubni VHI, popuste na laboratorijske usluge za zaposlenike.,

Moskva, St. Petersburg, Voronezh, Chelyabinsk, Samara

Gusachenko E.M.:
Gotovo nijedan kontakt iz Novosibirsk. Doći ćete do središnje reference i slušati glazbu pola sata. Veza je odvratna, gotovo ništa za rastavljanje. Telefon izravno - klasificira, što uzrokuje sumnju.

Novosibirsk, Krasny Prospect, 218/2

Negativni aspekti:
Neću opisati sve minuse, ima ih puno. O njima je napisano u prethodnim recenzijama. Jednostavno dodam da nakon tri godine rada, u jednoj od ureda, dobio sam "trzajno" oči i, čini mi se, pun profesionalni "izgaranje". Ali ne. Trebalo mi je 2 mjeseca i shvatio sam da volim svoju profesiju i da sam spreman ponovno raditi u medicini. Samo želim spomenuti agenciju za zapošljavanje na Electrozavodskaya. Jednom sam stvarno želio otići na promociju. Za sve postove više rang dodijeljen unaprijed ljudi. I slobodna mjesta su izložena kako bi vidjeli posao koji su obavili. A u intervjuu se izvodi izvedba.
Pozitivni aspekti:
Prije skoka, dolar nije bio loš. Izvrsna momčad, propustit ću. Plaća na vrijeme., Više detalja >>

Leonid:
Plaća nije zadržana i iznos plaća jednak je obećanoj plaći. Gotovo uvijek bonusi se prikupljaju na temelju rezultata izvršenog plana. Tvrtka je velika i radi dugo vremena, zato se osjećate sigurni. Znate da sutra i poslije podne bez posla i plaća nećete ostati. Čak je i stomatologija na VHI. Više detalja >>

Victor:
Prednosti ovdje radim treću godinu. I bit ću iskren, sretan sam. Budući da su radni uvjeti ljudski, nema promjena, plaćam plaću po rasporedu i na vrijeme. S timom je sretan, ali u našem laboratoriju sve je mirno, a sa kolegama ne samo radimo, već i prijatelji. Zato tko je zainteresiran za posao, preporučujem! Više detalja >>

Lana, Moskva:
Prednosti koje volim raditi u Invitrou. Tvrtka je stabilna, pouzdana, potpuno lojalna menadžmenta. Fleksibilni raspored je instaliran, prikladan je za mene. Ured nije loš, premda mali, ali čist i udoban. Više detalja >>

Elena, Moskva:
Prednosti In Invitro Ja radim kao medicinska sestra za 4 godine u ovoj tvrtki. Dobro pouzdano mjesto, stabilna plaća. Osoblje je lijepo, sretan sam. Više detalja >>

Lyuda, Moskva:
Prednosti koje neću ponoviti, ionako neću napisati ništa novo) Ali ja ću podupirati ono što je napisano u nastavku. Nisam se žalio što sam došao raditi u Invitro, već tri godine, danas svatko je sretan, poslodavac zaslužuje poštovanje za stvaranje dobrih uvjeta za zaposlenike. Više detalja >>

Tatiana, Moskva:
Prednosti Radila je kao medicinska sestra ovdje tri mjeseca, sve dok to raspoloženje i dojam nisu pokvarili ništa. Sve je u redu, puno je posla, klijenti, plaća ispada vrijedna. Ponekad morate ostati nakon posla za čišćenje. Općenito, sviđa mi se. Više detalja >>

Natasha, Wedge:
Prednosti Intervju je bio u dvije faze, drago mi je što su ga prihvatili, želio sam doći dugo, ali nije bilo slobodnih radnih mjesta. Čim sam vidio da mi je potrebna sestra u Invitro, odmah sam poslao životopis. Od prijatelja znam da postoji stabilna isplata i prilično velika za našu regiju (predgrađa). Više detalja >>

Tonya, Shchyolkovo:
Prednosti Prošle godine dobio sam posao u Invitro laboratoriju u Šchelkovu. Uvjeti su dobri, puno se radi za svoje zaposlenike, dobro koordinirani rad. Više detalja >>

Alla, Moskva:
Prednosti koje volim da je Zp bijelo, postoje bonusi. Naravno, puno posla, ali podnošljivo, raspored rada je fleksibilan, ako je potrebno, vikend, možete se promijeniti s nekim. Od prošle godine radim kao medicinska sestra, prisutni su manji nedostaci, ali se ne miješaju u rad, samo su radni trenuci koji su potpuno riješeni. Više detalja >>

Elena, Moskva:
Prednosti sam bio samo na intervjuu u invitro, želio bih biti ovdje kao medicinska sestra. Ti uvjeti su me prilagodili i veličini plaće. Nadam se da ću u narednim danima nazvati odjela za ljudske resurse, jer su rekli da je moja kandidatura prikladna. Više detalja >>

Alla, Moskva:
Prednosti sam konzervativna osoba i ne volim promjene, ali nisam mogao ostati na posljednjem poslu. Bilo je mnogo osobnih razloga, ali glavna stvar je grabežljiva kazna za zaposlenike bez objektivnih razloga. Općenito, počeo je tražiti novi posao i vidio mjesto u Invitrou. Ovdje su ponudili dobru plaću, vrlo zgodan raspored. Intervju nije bilo lako, HR se činio prilično strogo zahtjevnim, ali još uvijek imam pozitivan odgovor. Sada je službeno registrirana kao medicinska sestra. Prva se plaća dala na vrijeme - što su obećavali, primili su. Gotovo je gotovo nikada neophodno zadržati se nakon jednog dana rada. Ured je moderan, sve je čisto i održavano. Više detalja >>

St. Petersburg, Nevsky Prospekt, 90-93, lit. b

Zoe:
Unatoč činjenici da u osnovi imamo žensku ekipu, dobro surađujemo. Vjerujem da sve ovisi o ljudima i njihovoj pristojnosti. Mi ne radimo samo zajedno, ali nakon posla često se odmaramo. I vrlo je blizu i pomaže u pronalaženju zajedničkog jezika, koji se onda odražava u radnim trenucima. Više detalja >>

Liana:
Reći ću vam o svom radu u Invitrou. Radio sam ovdje kao medicinska sestra tri godine, sada sam na dekretu. Da vidimo, naravno, kao i stvari ispasti, ne želim razmišljati, ali mislim da je nakon dekret ponovno vratiti na svoje mjesto) su dvije najvažnije točke ovdje formirani su za mene, koji žele raditi - to je pristojan plaće i zdrave odnose u momčadi. Koliko ne bi bilo plaćeno za posao, ali ako su samo razgovori iza leđa i zavisti kolega, onda to nije dobro, upravo suprotno! U Invitro, vjerujem da sam jako sretan. Plaća ovdje je tržište koje nastaje bez odgađanja, u principu postoji bonus sustav, ako radite u dobroj vjeri, ali će vam biti zajamčeno da će primati premium naglo. Na socijalnom paketu, također, ne mogu se žaliti - postoje prijedlozi za zaposlenike na fitnessu (jednom sam išao s djevojkama) i stomatologiju na VHI. Što je tu da nije kao gazda, tako da odgađa.. ali pokažite mi društvo gdje je dobrodošla)) u svakom slučaju, nema problema s prijevozom, dovoljno da uhvati posla, pravo ured u metrou. Unutra, imamo uredan, moderan, vrlo čist. Istina, nema kuhinje, a nema dovoljno mjesta za to, ali područje je živahno, ima puno kafića pored njega, ima i Više >>

O nama

RETWORK - brzo pretraživanje odgovora o tvrtki, trgovini, zaposleniku, poslodavcu na Internetu. Web-lokacija nije odgovorna za informacije dobivene iz resursa treće strane.

Savjet

Nema dodatnih preispitivanja za tvrtku. Možete upotrijebiti naše napredno pretraživanje.

Internet Prva pomoć Medicinski portal

Ocjena žalbi

  1. sida36
  2. oralno31
  3. infekcija29
  4. hepatitis20
  5. sistem15
  6. status15
  7. antigen13
  8. pouzdanost13
  9. Ispitivanje krvi12
  10. RNK12
  11. špric11
  12. opterećenje11
  13. osip10
  14. medicinska sestra9
  15. Član seksualnog9
  16. fobija8
  17. igla7
  18. sifilis7
  19. analan6
  20. Bolna glavobolja6

Ocjena lijekova

  1. uzeo3
  2. Anti-e2
  3. IG Beč N.I.V.2
  4. Geptral2
  5. Hofitol1
  6. glicin1
  7. validol1
  8. Hexicon1
  9. karsil1
  10. domperidon1
  11. Lokoid1
  12. Kaletra1
  13. Zodak1
  14. zidovudin1
  15. Par plus1
  16. B-1901
  17. Motonium1
  18. Hexicon D1
  19. L-Wen1
  20. rimantadin1

Invitro Vita Whi

Nema članova online (179 postova)

. analize za HIV predao je tri puta IFA i PCR nakon 8 mjeseci mogućih infekcija. invitro i kdl svi negativni. mnogi liječnici u plaćenim klinikama prošli su. Svatko odmah traži analizu HIV. Analize limfoma trombusa 190. aps1 1.34 limf-19. otvoreno

. s kojim sam spavao u studenom, 9. siječnja Invitro Ifa Prošao je, bio je praktički. nestvarno, otišao u PCR u hemostat i IFA HIV negativan, i slez, san je slomljen. ne otkriva se, neurokirurg kojeg više nisam vidio,Ifa negativan, uzeo je bušotinu, ali probijanje. otvoreno (Još 22 postova)

Zdrast.. moja vojska, već ex. Evo svake 3 mjeseca testiranog na HIV nije bilo ono.. Otišao sam u istoj razini. Lung okay.sdal I za opću analizu krvi i urina je sve... otvoreno (još 157 poruka)

30. ožujka 2016. / Elena

. Više nisam stegnut IFA i još uvijek minus. HIV postavlja se samo u slučaju. Samo ako imamo imunoblot plus HIV.ali to je učinjeno 2 tjedna i to je prvenstveno pozitivno. vichu nigdje da se. peresdayte in helikse ili invitro jednostavno nemojte izražavati, ali uobičajeno. gledati

Pozdrav. Dao je analizu na vich, došao je pozitivan odgovor. Trudnoća je 18 tjedana. Analiza je poslana na recheck u laboratorij. Ne znam što da mislim. Može... otvoriti (postovi u ovom forumu)

25. ožujka 2016. / Elena

. suprug ako gulnul. pusti ga IFA bit će isporučen sutra u heliksu ili invitro na primjer, navečer. Došao je sv minus. Što se tiče djece u svakodnevnom životu HIV nije preneseno, na oštre predmete prije., u trudnica u 50% slučajeva gotovo lažna IFA,imunoblot minus prihodit.To što vi. gledati

Eric, koliko je pouzdana analiza IFA HIV 1.2 antitijela antigena osam tjedana nakon spolnog kontakta u invitro? otvoreno

Poslije seksa s vich + djevojkom, počeo sam imati zdravstvene probleme: proljev, stomatitis, urtikarija, gubitak kose, limfni čvorovi... otvoren (0 postova)

8. prosinca 2015. / Ivanov

. Imunoblot je izveden bez ikakvog pozitivnog učinka Ifa(desno u bolničkom čovjeku to je učinilo IFA rekao je. u AIDS centru) i s njom 6 negativnih IFA od invitro i sklif kao što ste to objasnili?, Posted by Andreboys on 05-26-2014 - 11:05 u topic Testovi za HIV i sumnjam da gledam

Pozdrav, stručnjaci. Pomoć, molim te! Moram proći operaciju, i trebaju uzeti 4 testa: sifilis, 2 hepatitis i HIV. Prošao sam prije 10 dana, došao sam na odgovore,... otvoren (Još 2 poruke)

1. prosinca 2015. / Elena

. zatim do 12h sljedećeg dana ako je sve negativno.IFA često daju lažne pozitivne rezultate iu vezi s tim kašnjenjem. zadržan 1 put HIV vratio je minus 4 dana. bolji povratak u spiralu ili invitro Ujutro, tamo odgovor brzo dolazi u 24 sata. gledati

Bok Medicinska sestra je ubacila iglu, uručila je krv u centru za nekoliko dana. Rezultat je bio negativan. Taj pacijent također je uzeo krv. Sve je negativno... otvoreno (postovi u ovom forumu)

21. studenog 2015. / Elena

. bez putovnice. Definitivno sam sigurna u helix invitro vrsta. i mnogi anonimno, ako. tamo 18 mjeseci nakon simptoma strašan sličan HIV. ali je došlo minus, samo jednom. nije. osim ako je bolesnik bio u razdoblju prozora IFA je negativan. gledati

. HIV - protutijela na HIV nije otkrivena. Tada sam u 9 tjedana prošao Invitro previše IFA. pritvoru. Na stazi. dan uzet ću Invitro-negativno. Za 4 dana dolazi do rezultata. još nisu razvijene, pa protutijela za HIV nije otkrivena. Savjetovao je da se obratite AIDS-u. otvoreno

. 61 dana nakon što je prošla sumnjiva točka Ifa na HIV protutijela + antigena. Rezultat je zadržan za potvrdu, a 64. dan sam uzeo invitro ista metoda je rezultat negativan., 68. dan sam opet invitro-negativno. Ovdje dolazi rezultat, koji. otvoreno (Još 4 postova)

Recenzije o neovisnom laboratoriju "Invitro" u Voronezhu

Bio sam u klinici po prvi put i u osnovi, svidio mi se sve. Osoblje je imalo prilično dobar i prijateljski odnos prema meni. Sastanak je započeo oko 5 minuta kasnije. Zadovoljan sam s liječnikom, dobio sam preporuke koje su mu trebale. Mislim da ću opet doći i savjetovati kliniku upoznati.

Najstrašniji laboratorij u našem gradu. Čak iu poliklinici to je bolje nego obično. Dvaput nije mogao napraviti opći test krvi. Pa čak i novac ne želi biti vraćen u cijelosti. Nikad se neću obraćati njima niti savjetovati nikoga. Provedite vrijeme, živce i novac! Bilo gdje, ali ne njima!

Predao sam krv iz vena, imao je bolnu bol u domaćoj traumi na mojoj ruci, liječnik je rekao da sam ja sebe pitao. Bilo je vrlo neugodno. Osim toga, probila sam venu i kasnije imala veliku modricu. Najgori uzorak krvi u mom životu.

Vjerujem samo ovom laboratoriju. Došlo je do tužnog iskustva uzimanja testova u drugim laboratorijima, nakon čega sam se napokon odlučila na Invitro. Drago mi je što imaju liječnike. Već se okrenuo ginekologu, ugodno iznenađen što liječnik ne propisuje hrpu testova. Svi su detaljno objašnjeni, prijem je bio zadovoljan. Pomagao mi je propisani tretman. Usluga medicinskog osoblja na najvišoj razini.

Ja živim u Olimpijadi. Drago mi je što imamo normalan laboratorij. Već imamo jednu organizaciju, ali kvaliteta testova ostavlja mnogo želja. U "Invitro" već predao dva puta. U principu, svidjelo mi se. Ugodno sam se iznenadio kad sam saznala da Elena Ostrovushko radi u klinici. Registrirana je kod nje na trudnoći. Dobar ginekolog pored kuće je vrlo povoljno.

21. siječnja 2013. prvi put s djetetom (7 godina) krvi iz vena u ogranku u Dimitrovu. Iskusni svi. Magična medicinska sestra razgovarala, postavljala pitanja, nasmiješila se, brzo osvojila povjerenje svoga sina, a sve je brzo, bezbolno i neprimjetno. Jednostavno super. A onda su dali pismo, karamelu na štapiću i boju. Rekao je da je spreman dati krv svaki dan. Nažalost, veliku zahvalnost djevojci koja je uzeo krv, nije upitana što je njezino ime.

Strah. Na prijemu stojim 7 minuta. Djevojka je cijelo vrijeme razgovarala na telefonu s računovodstvenim odjelom i mene nula pozornosti.

U "Invitrou" primijenio sam više puta u Voronezhu, Lipetsku i Moskvi. Cijene su adekvatne, s obzirom da se analize vrše u Moskvi, rezultat je prikladan, poštom, s obavijesti o spremnosti putem SMS-a ili vibra. Rezultati su uvijek bili u određenom vremenu ili ranije, rezultati pokazuju dinamiku prethodnih indikacija, što je pogodno za liječnika. Laboratoriji su organizirani vrlo čisto, uvijek zainteresirani za stanje zdravlja prilikom testiranja, nikada nije bilo problema.

Nikada se više neću vratiti u ovu ustanovu. Odmah se predao mnoge analize u jednom danu. Dakle, jedna analiza koju još uvijek ne mogu učiniti (izmet djeteta za dizenteriju i salmonelozu), bili smo uvjereni da se radi u roku od 5 dana, a danas je 11 dana. U ponedjeljak ujutro moramo biti u Moskvi u bolnici sa svim analizama i dokumentima (Invitro na tečaju), hraniti doručak, sutra ujutro odlazimo, ali bez ove analize nisu hospitalizirani. Ovdje jednostavno nisu prisutne riječi, tako dugo postignute, da je operacija prošla u Moskvi, a sve se ispada uzalud. Toliko je vremena bilo trud i trošak. Tko će sada pokriti sve naše troškove?

Strašna klinika. Predao se dvaput testovima, a oba puta indikatori apsolutno nisu istiniti. Retried nakon u dva različita laboratorija, u none je takav delirij kao u "Invitro". Divno je što sam se nervozirala zbog ovog "Invitro" i ne savjetujem nikome da ode tamo!

Još jednom sam bio uvjeren da više nije potrebno ići u Invitro. Cijene su precijenjene, nije jasno zašto. Servis užasno. Rezultati općeg testa krvi čekali su gotovo dva dana, tako da su tako dugo radili s njim. Općenito, u "Invitro", ja i moja rođaci više nemaju stopalo!

Donio sam krv za analizu HCG-a 4. prosinca 2017. u Invitro, na adresi: Voronezh, ul. Ow. Nevsky, 55 / a, ujutro u 8 sati. Danas je 20:38, 5. prosinca 2017., ali nema rezultata, iako provjera ukazuje na to da je 5. prosinca 2017. rok za izvršenje 20:00. Postoje sumnje da je analiza izgubljena!

Nazvao je laboratorij na ulici. Plekhanovsky, 50. Vrlo pažljiva i simpatična djevojka. Pojasnio je nekoliko pitanja, a zatim prebacio na liječnika. Dobio je kvalificiranu konzultaciju. Sretno vama!

Dana 07.08.17. Poslao je analizu antitijela na DNA i protutijela na ciklički cirrulirani peptid (Anti CCP) u ured na Leninsky Prospekt, 124B. Iznenađeni boorish i poznati stav registrar (pozvao vas), apsolutno ne zna cjenik. Osjećala sam da sam komunicirao s čistionicom, a ne s matičarom. Usput, cijene za testove su najviše u gradu! Nakon fraze matičara: "Ne razumijem što želi od mene", moje je strpljenje završeno. Okrenuo sam se prema *************** *****. Nije bilo problema pri pisanju testova, a cijene su niže.

Usluga, kvaliteta analiza, dobri zaposlenici.

Svidjelo mi se sve. Sretno vama!

Ovo je moj omiljeni laboratorij! Uvijek sve na najvišoj razini! I kvalitetu i uslugu. Djevojke - administratori su prijateljski, dobronamjerni. Posebno Irina na Moskovskoj aveniji. Medicinske sestre su izvrsne. Krv je gotovo bezbolno. Lokacija je prikladna. Ja živim na sjeveru. Idem na "Spomenik slave". Otišao sam te, hodam i hodat ću.

S "Invitro" dugo poznajem. Cijene su nešto više nego u drugim laboratorijima. Ali nedostatak redova, jasnoća administratora i medicinskog osoblja u radu itd. Prikladna je. Trebalo je testove u Voronezhu zajedno s Leninskim Prospektom. Male netočnosti u svim su. Ali ovo je pjesma! Oh! Kako su djevojke djevojke (ja sam iz drugog grada)! Posjetio je laboratorij 7. ožujka i 12. ožujka. Prolazeći neke testove, vidio sam na reklamnom reklamiranju - isporuku hormona na 199 rubalja. Promocija od 1. do 31. ožujka. Pitam: "Mogu li ga uzeti?" Djevojka se nasmiješi. Pa, odlučio sam uzeti TTG i T4. Otišao sam u ured. Uzeli su krv i zavezali ruku. "Oh", rekla je smiješna djevojka. Rekao je: "Zaboravio sam uzeti još jednu epruvetu!" "Da, uzmi", kažem. Još jednom su proboli nasmiješeni i ponovno zavijen. Nakon dolaska kući vidim za analizu nisu uzeli 199 rubalja, kao i cijene na stoech, i 300 rubalja. U redu. Pa, to se događa. 12. ožujka dolazim. Nema posjetitelja. Djevojka se nasmiješi: "Hajde, predaj, pripremit ću ti rezultate i platiti za njih." Ponovno su uzeli krv u uredu. Ja gledam na stol i ne vjerujem (!) - obruč! Srušite se! Obrt! Gdje je uzeta krv. To su čuda! Otišao sam platiti. Osjećao sam se jako loše. Mislim da neću pitati za TTG (ispada da sam prekomjerno preuzeo još 101 rublje, u mirovini, ne radim). Dajem karticu s 10% popusta, izračunavaju, daju promjene. I provjerite vezu - popust se ne prekida. Slatka djevojka kaže: "blagajni ne radi, platiti u cijelosti." Kako je to za vas? Ali budući da sam već dobio promjenu! A djevojka više nije nasmijana bacila dokumente ispred lica, a ja sam otišao. Ali to nije sve. Nazvao sam besplatnim telefonom, zašto su me odveli za TTG 300 rubalja, a ne 199 rubalja. Dugo su razgovarali i rekli (pozornost!): "I trebali ste reći da ne želite 300, već 199 godina!" Na pultu, najava - ova analiza TTG-a košta od 1. do 31. ožujka 199. str. Tko bi trebao pitati što? Ili je Invitro sada takav tip posla? Uostalom, telefonom su prihvatili tu tvrdnju, obećali su im odgovoriti nakon 10 dana. Reći ću vam kasnije. Jako mi je žao!

Normalne cijene, usluga, nema reda. Nedavno sam se dogodio posjetiti ovaj laboratorij na Leninsky Prospekt, 124 / b. Ugodno je iznenađen cijenama. Čuo sam za "Invitro", kao o vrlo skupom laboratoriju, ali iz nekog razloga nisam primijetio nikakve visoke cijene. Cure na recepciji se nasmiješe. Pa, kao što bi trebalo biti u privatnoj klinici. Red nije bio tamo. Prije mene bilo je samo 2 osobe. U principu, svidjelo mi se. Preporučit ću.

Invitro

Kao odgovor na povratne informacije # 9373 do 24. veljače 2017. godine

Hvala što ste naš klijent.

Mi ćemo nužno uzeti u obzir sve želje za poboljšanjem naše usluge.

S poštovanjem, INVITRO tim.

U Invitro je bio prvi put posljednji. U g.Shchikovo u ulici komaraca. Danas sam s djetetom donio krv iz mog prsta. došao je s djetetom u naručju. Kako se ispostavilo, nema tablice za promjenu. Dijete se ne stavlja na mjesto. Ja sam u vanjskoj odjeći i ja i dijete plus torbicu u mojim rukama. Otišao sam na rascjep. Djevojka sjedi. Pitam kako da, gdje ići. Počinje ispunjavati domene. On traži analizu mokraće, potpisuje papire, plaća., ali što se mene tiče, ruke su zauzete. Znoj se izlaze od mene, Sweet. Dijete se okreće. Nitko nije ponudio pomoć.

Kao odgovor na povratnu informaciju # 9350 dana 02/14/2017

Vrlo nam je drago što ste pozitivno ocijenili kvalitetu našeg rada. Stvarno pokušavamo učiniti našu uslugu što ugodnijom za pacijente.

S poštovanjem, INVITRO tim.

Ne odnakrotno liječi u laboratoriju kako bi Tukhachevsky u Stavropol, sve vrijeme, u skladu s rezultatima u drugim bolnicama, a osoblje uvijek upozoravao vrijeme čekanja, čitao sam i ne mogu vjerovati da se na jednoj te istoj instituciji u pitanju. I rodbina ići tamo uvijek samo pozitivne recenzije su.

Kao odgovor na povratnu informaciju # 9327 od 31.01.2017

Žao nam je što je liječenje u INVITRO-u ostavilo negativan dojam. Razgovor će se održati kod zaposlenika, tako da se takve situacije više ne ponavljaju.

S poštovanjem, INVITRO tim.

Kao odgovor na povratne informacije # 9331 dana 01/02/2017

Žao nam je što je liječenje u INVITRO-u ostavilo negativan dojam.
Obavijesni razgovor bit će održan s osobljem kako bi se spriječile ponovne situacije.

Navedite svoje podatke za kontakt, broj narudžbe, adresu medicinskog ureda gdje ste primili usluge INVITRO i datum primjene kako bismo vam detaljno razumjeli vašu situaciju.

Te podatke možete poslati na mail [email protected] ili ih ostaviti u komentarima na odgovor.

S poštovanjem, INVITRO tim.

Baš sam uplašen od ultrazvučnog liječnika.

Otišao sam na rutinsko ispitivanje ginekologije i ultrazvuka u Invitro m. Otradnoe. Bio sam registriran na liječnika Belle (ne sjećam se moje patronimike, ali na Invitro mjestu nema nikoga). Ušao sam u ured, nije me gledala na naslonjač, ​​samo na ultrazvuku. Zurio u monitor i rekao: „Ne rađa Da i ne rađa ništa ikada ćete imati sa svojim maternici - kao mioma, polipa, sve zaraslo, sve kinked Ne, ti su maternica uklonjena hitno rješavanje gdje..... Učinit ćeš operaciju. "

Sigurno imam šok - prije pola godine nije bilo ničega, moj muž i ja planiramo trudnoću, a onda takav zaključak.

Ne sjećam se kako je iz toga izašao Invitro, moje ruke, noge mi se tresu, suze su mi tuče.

Hvala Bogu, shvatio sam da se upisujem u druge klinike.

S nekoliko ultrazvuka (na različitim mjestima i različitim liječnicima), ništa što mi je rekla nije. Sve je u redu sa mnom.

Kod kuće sam već pogledao zaključak da mi je ova Bella dala - uopće se ne slaže s tim riječima, ali i užasno.

Nakon toga, ponovno me pregledavala nekoliko mjeseci, bila sam na ginekologu - sve je u redu!

Ovdje takvi dijagnostici poput ove Bella mogu u potpunosti uništiti život osobe

Kao odgovor na povratnu informaciju # 9323 od 28. siječnja 2017

Žao nam je što je liječenje u INVITRO-u ostavilo negativan dojam. Obavijesni razgovor bit će održan s osobljem kako bi se spriječile ponovne situacije.

Recite nam svoje podatke za kontakt, broj narudžbe kako bismo mogli temeljito razumjeti vašu situaciju.

Te podatke možete poslati na mail [email protected] ili ih ostaviti u komentarima na odgovor.

S poštovanjem, INVITRO tim.

Invitro Cool! medicinska sestra s takvim čavlima i takav make-up već je iznad mog razumijevanja, jednostavnog užasa.

Ja sam dugogodišnji klijent Invitro. Uvijek je sve bilo ugodno u Invitro laboratoriju u Khabarovskom: kvaliteta i vrijeme testiranja, individualni pristup testiranju, dobrodušnost, taktičnost i odaziv radnika.

No, postoji jedna medicinska sestra koja radi na Invitro Khabarovsk na ulici. Zaparina 90, Natalia T. Nekoliko mjeseci ona izražava krajnje nezadovoljstvo kad dođem - izgleda zbunjeno, namršteno. Dugo sam trpio - mislio sam da mi se čini.

I jučer je izrazila svoje nezadovoljstvo, rekavši da ne bih trebala doći u Invitro. Prečesto sam predala (po njenom mišljenju) analize u Invitrou. Rekao sam da mi je liječnik preporučio testove na koje je odgovorila da ne bih trebala ići liječnicima, jer će me liječiti.

Vrlo je neugodno da u izvanrednom timu Invitro od Khabarovsk zaposlenika rade, dopuštajući im da izraze negativan stav prema klijentima, zapravo, mrze ih.

Natalia T., zapravo, iscijedi me od Invitroa, čini da prestanem odlaziti na Invitro. Ali, ja ću ići za testove gdje sam jednostavno i udobno, a ako je Invitro u Khabarovsk na Zaparina 90 - I dalje ću ići tamo, s takvom učestalošću i periodičnosti što vidim stane mene i moj liječnik. A ako u Invitro Khabarovsk zaposlenici će i dalje izraziti negativnost i ne voljeti svoje klijente - onda neću šutjeti!

Kao odgovor na povratnu informaciju # 9304 dana 01/12/2017

Hvala što ste podijelili svoja pojavljivanja svog posjeta INVITRO-u.

S poštovanjem, INVITRO tim.

Došli smo ovdje da uzmemo MRI ocu, jer je cijena bila niska. Zbog popusta, jeftinije od drugih. Dijagnostičko središte se svidjelo, ugodno je ukrašeno, nema okreta, škrga i osoblje koje se odgaja.

Kao odgovor na povratnu informaciju # 9294 od 30. prosinca 2013

Iskreno se ispričavamo zbog neugodnosti.

Navedite svoje podatke za kontakt, broj narudžbe, adresu medicinskog ureda gdje ste primili usluge INVITRO i datum primjene kako bismo vam detaljno razumjeli vašu situaciju.

Te podatke možete poslati na mail [email protected] ili ih ostaviti u komentarima na odgovor.

S poštovanjem, INVITRO tim.

12.29.16. Posjet ultrazvuku u uredu Puškog, sv. Magazeynaya, 47. Administrator je prazno mjesto. Nijedan dokument nije zatražen, nije potpisan, cijena nije prethodno dogovorena. Liječnik nije izvršio postupak koji je zabilježen.

Tijekom snimanja nije bilo podataka o imenu i patronimici i datumu rođenja pacijenta.

Kao rezultat toga - pacijentov stres od nepredviđenih smetnji. Liječnik nema vještine potrebne za komunikaciju prije postupka. Medicinska etika u nuli u ovom uredu. Nemojte predstavljati svoju tvrtku kao jednaku najboljim primjerima inozemne medicine. Nemate ni najmanje zamisli o tome. Uvjeravam vas ovo apsolutno.

Takozvani „zapadni” zdravstvena ustanova cijeli proces je usavršen do posljednjeg detalja - na kraju krajeva tamo ako nešto pođe po zlu - pacijent jednostavno tužiti organizaciju, a ona će morati platiti za svoje troškove za pacijenta.

Ne strah od privedeni pravdi, ali od liječnika - osposobiti svoje osoblje ispravno tako malo nalikuju te iste uzorke „zapadni” medicina, koje pokrivaju u oglašavanju.

Shvativši da je pacijent došao do primjerne medicinske ustanove, nepotreban stres odlazi i zamjenjuje ga profesionalno povjerenje.

I jednostavno ne.

Šteta, radije bih bila na čekanju svake minute, nego da se upustim u ovakvu situaciju. Vrlo ZHALENYU, ali ne možete se vratiti natrag pa ne preporučujem da se netko obratio pozivu na Časopisu, 47. Sretna Nova Godina 2017!

Kao odgovor na povratne informacije # 9265 od 12/04/2016

Žao nam je što je liječenje u INVITRO-u ostavilo negativan dojam.

Recite nam svoje podatke za kontakt, broj narudžbe, adresu medicinskog ureda gdje ste primili INVITRO usluge i datum primjene kako bismo mogli detaljno razumjeti vašu situaciju.

Te podatke možete poslati na mail [email protected] ili ih ostaviti u komentarima na odgovor.

S poštovanjem, INVITRO.

Kao odgovor na povratne informacije # 9262 od 02.12.2016

Vrlo nam je drago što ste pozitivno ocijenili kvalitetu našeg rada. Stvarno nastojimo pružiti našu uslugu kao što je više moguće korisnicima.

S poštovanjem, INVITRO tim

Odustao sam od genetske analize na predispoziciji za rak dojke. Čekao rezultat za 24 dana. Analiza nije došla na vrijeme. Kad sam započeo poziv u kliniku, poslao sam rezultat istog dana. Ispada da sam pozvao, a zatim unutar 3 sata. Rezultat ne vjeruje, a analiza nije jeftina. Razočaran laboratorijem

Ne znam, na primjer, zadovoljna sam s Invitro laboratorijem. Kad sam bio tretiran za ginekologiju, tamo sam proveo mnogo testova i nikada nije bilo kašnjenja u obavljanju analize i davanja rezultata. Na nama u točki na Vernadskyu postoji i služba ubrzanog prijema rezultata, nekako sam ga koristila pa je rezultat doslovce iznijet u nekoliko sati.

Kao odgovor na povratne informacije # 9256 dana 29.11.2016

Žao nam je što je liječenje u INVITRO-u ostavilo negativan dojam. Obavijesni razgovor bit će održan s osobljem kako bi se spriječile ponovne situacije.

Recite nam svoje podatke za kontakt, broj narudžbe, adresu medicinskog ureda gdje ste primili INVITRO usluge i datum primjene kako bismo mogli detaljno razumjeti vašu situaciju.

Te podatke možete poslati na mail [email protected] ili ih ostaviti u komentarima na odgovor.

S poštovanjem, INVITRO.

vrijeme s posla ne pije ne jede i spreman za analizu na X čekali sat vremena, a zatim ostavi pisani prigovor povlačenje lijeka u Rusiji na razini ispod afričkih jao gospode, ali ja beshanstve iz klinike lakše! niti bilo kakvu uslugu.

Kao odgovor na povratne informacije # 9252 do 11/28/2016

Žao nam je što je liječenje u INVITRO-u ostavilo negativan dojam. Obavijesni razgovor bit će održan s osobljem kako bi se spriječile ponovne situacije.

Recite nam svoje podatke za kontakt, broj narudžbe, adresu medicinskog ureda gdje ste primili INVITRO usluge i datum primjene kako bismo mogli detaljno razumjeti vašu situaciju.

Te podatke možete poslati na mail [email protected] ili ih ostaviti u komentarima na odgovor.

S poštovanjem, INVITRO.

Pozdrav, potrebno je podijeliti procjenu kvalitete rada obavljenih od usluge i rada osoblja za održavanje. Na primjer, svi su tehničari koji su krv iz moje vene su prijateljski i što je najvažnije - pronaći teške vene i dobro krvarili, smanjuje rizik od modrica.

Međutim, nisam zadovoljan uslugom. Ponovno su uručene analize na VDNH. I svaki put istu priču. Sva su pitanja postavljena naglas, s drugim klijentima. Bilo bi dugo vremena da se upustim u neki mali oblik s pitanjima. Ovaj put. Drugi - prije nego što podnesem testove, uvijek navodim vrijeme pripremanja rezultata. Iz nekog razloga sam morao testirati uoči određenih postupaka. Ali čak i prije nego što ih se nije moglo predati. Samo u slučaju, uoči predaje ispitivanja (prethodnog dana), ponovno sam odredio datume. Ali kad sam došao sljedećeg dana za isporuku - obaviješten sam da je rok za testove povećan za gotovo 8 radnika! dana. Budući da u drugom laboratoriju, nemam vremena tražiti i pronaći ga, to je bio prisiljen izdati hitnu analizu (na određeno vrijeme, rečeno mi je da je spreman za pola dana ranije! I to čak i bez sljedećeg dana). I platiti u isto vrijeme 2 puta skuplji! Istodobno, kao što se ispostavilo, informacije o činjenici da je laboratorij proveo testove s kašnjenjem, nije poznato točno za dan. I još više vremena. Isprva, djevojke su pokušale kriviti odgovornost za te informacije o onima koji reagiraju na opći telefon. Ali činjenica je da sam zainteresiran za datume točno u paragrafu o VDNH. Sada je rad kod ginekologa na mjestu na VDNH.Kak Jasno mi je da te usluge nisu izravno vezane za laboratorij. Opet, to je još više za uslugu održavanja u točki se odnosi. Ali ne mogu pisati o tome. Činjenica je da je tijekom postupka aparat pao. A liječnik je pozvao djevojku iz recepcije u ured, koji je, prema njezinim riječima, dobro upućen u opremu i može je popraviti. U tom sam trenutku bio na glavnoj stolici. I jasno je, rečeno mi je izravno, neugodno od prisustva druge osobe. Naravno, želio sam otići, ali liječnik s riječima „to je također liječnik, ne sjediti uhodite- mi je dao komad prozirnog materijala da sam pokrivena. Kao rezultat toga, dugo sam bio u neugodan stanju, a onda mi je rekao da je uređaj u kvaru, a danas ništa vyydet.Konechno ne, glavna stvar za mene - je dobiti točne rezultate iz laboratorija (o kvaliteti, ne mogu ništa reći, ne znam.) Ali zašto gnjavaža stvoriti od nule (tim više što je kvaliteta analiza može također utjecati. )

Invitro

Nezavisni laboratorij INVITRO bio je jedan od prvih na tržištu medicinskih usluga koji je koristio načelo mrežnog poslovanja u svom radu, organizirajući mrežu medicinskih ureda u različitim okruzima Moskve i brojnim drugim gradovima u Rusiji.

  • Više od 800 medicinskih ureda koji rade pod zaštitnim znakovima INVITRO® ili INVITRO® diljem Rusije, kao i na području Ukrajine, Kazahstana i Republike Bjelorusije.
  • 9 tehnološke komplekse na teritoriju Rusije u Moskvi, St. Petersburgu, Čeljabinsk, Novosibirsk i Samara, na teritoriju Ukrajine u Dnepropetrovsk, na teritoriju Republike Bjelorusije u Minsku, u Kazahstanu u Almaty i Astana.
  • Višerazinski sustav kontrole kvalitete.
  • Test sustavi vodećih svjetskih proizvođača.
  • Rezultati istraživanja Nezavisnog laboratorija INVITRO priznaju sve medicinske ustanove u Rusiji.

"Invitro (Laboratory invitro)" - povratne informacije od zaposlenika i kupaca

Rusija, Rusija, Kazan, Rusija, Chelyabinsk, Rusija, Voronezh, Rusija, Samara, Ukrajina, Simferopol,

8 (495) 363-0-363 8 (800) 200-363-0

Opis tvrtke "Invitro (Laboratory invitro)"

Pomozite drugima, javite nam o tvrtki u socijalnim uslugama!

Administracija stranice Work-Info.org, upozorava posjetitelje da mišljenje uprave ne može se podudarati s mišljenjem onih koji svoje mišljenje šalju za objavljivanje o tvrtkama, poslodavcima ili zaposlenicima.

Svi primljeni komentari u potpunosti su u vlasništvu autora i stavljeni isključivo pod njihovu odgovornost. Administracija povratne stranice Work-Info.org ne snosi odgovornost za štetu ugledu i oštećenju časti i dostojanstva. Međutim, uzevši u obzir sve gore navedeno, uprava donosi osobne isprike svima čiji će se osjećaji izravno ili neizravno ozlijediti ili uvrijediti.

Ni pod kojim okolnostima resursna administracija ili njezini predstavnici neće biti odgovoran za bilo kojoj trećoj strani za bilo neizravnu, slučajnu, nenamjernog oštećenja, uključujući i gubitak dobiti ili štete na čast, dostojanstvo ili poslovnog ugleda, uzrokovane u vezi s korištenjem stranice, sadržaj nekog resursa ili drugih materijala, na koje vi ili drugi imaju pristup putem poziva Call Work-Info.org.

Svi pregledi tvrtki, poslodavaca i zaposlenika šalju posjetitelji web stranice. Administracija web-lokacije nije odgovoran za povratne informacije, opise, fotografije i očito ne zna jesu li netko obiteljska tajna, privatni život, klevetanje ili uvrede.

Za potpunost informacija o tvrtkama pridržavamo pravo objavljivanja recenzija na našem web mjestu preuzetu s drugih web mjesta.