Lamin Igor Gennadievich

Metastaze

Lamin Igor Gennadievich - ručni terapeut, osteopat, fizioterapeut. Liječnik ga vodi u blizini metro stanice Vyborg. Mjesto rada - Medicinski centar "XXI. Stoljeće". 1 stručni pregled - dogovorite sastanak ili napišite svoje mišljenje.

Bolje medicinsko obrazovanje

Trenutni certifikat u specijalnosti

Promatrao sam IG Lamin! Smatram ga visoko kvalificiranim stručnjakom. I. vrlo pristojna i pažljiva osoba, pažljivo se približava problemima. On je u stanju objasniti sve na takav način da je jasno čak i osobi koja nema posebnu edukaciju. Kao što se ispostavilo, dijagnosticiran sam od skolioze. Ja sam nogometni igrač. I. rekao je da je sport i ovaj tip problema nespojive stvari, pa morate hitno ispraviti situaciju, budući da se bavim s povećanim fizičkim stresom. Istodobno me zabranio da uđem u sport u vrijeme liječenja. Mogu reći da IG Lamin brine o zdravlju svojih pacijenata, i za svoje.

Lamin Igor Gennadievich

Recenzije o liječniku

Liječnik je bio vrlo zadovoljan. Čak i unatoč činjenici da smo kasnili, bili smo srdačno pozdravljeni. Od svih liječnika koje smo posjetili, ovo je prvi koji je vrlo osjetljiv na sve, ne dijeli se u neka dodatna istraživanja koja nisu potrebna. Sve u situaciji, sve je jednostavno, sve se tumači nijansom, sve u jasnom jeziku. Ovo je prvi stručnjak koji nije propustio zabrinjavajuće manifestacije. Naravno, gledamo rezultate liječenja, ali već sada osjećamo da će sve biti u redu. Mi smo sami dobili liječnika na preporuku prijatelja i sada ćemo vam odgovoriti predivno.

Dugo se nije mogao odlučiti kod liječnika. Čini se da je sjajno, ali ne znate kamo se trebate liječiti. Ali pročitali smo recenzije i izabrali ovog liječnika. Ponekad se sramiš to reći, kao liječnik, ali još uvijek postoji stezanje, ali ne postoji takva stvar. Liječnik nije propustio, čak i siguran, po mom mišljenju, neprimjetna odstupanja od norme. Liječniku ostavite čvrsto uvjerenje da ćete postati zdravi, a nelagoda s vašim zdravljem će ići u prošlost. Uskoro ću poduzeti propisani tretman i vidjeti koje će rezultate pokazati.

Puno je vremena doživjelo s jednim problemom. Sjedili smo za sada, već je bilo nemoguće ostaviti ga kakav jest. Pa, pročitajte o ovom liječniku i odlučili otići k njemu. Pa, sve je jasno da je stručnjak stručnjak. Primili smo značajno važnije informacije od očekivanog. Dakle, sve je sjajno, profesionalno, s vrijednošću, sve je rečeno. Nitko nije ništa nametnuo. Podmiče da je izbor ostao nam.

Vrlo dobro je bio prijem. Liječnik nas je slušao pažljivo, sve je žvakao, opisao je u svim člancima, rekao nam gdje da odemo i što činimo. Ako se to dogodi, sigurno ćemo ići tamo. Trošak prijema kvalitete usluge je konzistentan. Hvala ti liječniku! Nema komentara i neslaganja. Svi smo mi se sviđali.

Volio sam liječnika drhtajući pristup odluku o problemima zdravlja. Najvažnije je dobiti kontakt između liječnika i osobe kako biste ga mogli pouzdati. S ove točke gledišta liječnik je divan! Samo divno u svojim dojmovima o njemu. Nadređena osoba, bila na pravom putu, radi u smjeru, drago mi je komunicirati s njim. Vrlo savjetujem ovog stručnjaka. Budući da smo dodijeljeni dodatne laboratorijske studije, još uvijek ćemo se potpuno obratiti njemu.

Lamin iGOR Gennadievich recenzije

Diplomanti 1988., 2 fakulteta Međunarodne medicinske akademije Kirov posvećeni su]

  • Stranica 1 od 1
  • 1

Bratenkov Mikhail V. 01/01/1965
Baryshev Andrey Nikolaevich 12.01.1965
Voblikov Igor Vladimirovich 24.01.1965
Gordienko Leonid Alekseevich 01/01/1965
Korijar Юрий Васильевич 14.01.1963
Lamin Igor Gennadievich 24.01.1965
Rybkin Alexey Konstantinovich 13.01.1965
Kruk Nikolaj Nikolaevich 28.01.1962
Tumaev Alexander Mikhailovich 31.01.1958
Filimonov Alexander Evgenievich 14.01.1964
Khutiev Sergej Teimurazovich 29.01.1965
Eyvazov Sardar Magometgadi Ogly 05/01/1965

Želimo vam sreću i dobro,
Želimo puni život,
Želimo vam radost ujutro
Do kasno.
Želimo sve u životu,
Nemoj ostariti, ali rasti mlad.
Zdravlje, živahnost spasiti
I mnogo, mnogo godina za život.

Leonov Igor Gennadievich (Androlog, Urolog)

Iskustvo 23 godine / doktor najviše kategorije

Ona je specijalizirana u ambulantno urologije i ofAndrology (uključujući kronične bolesti muških spolnih organa, neplodnost u muškarca, seksualne disfunkcije kod muškaraca, andropauzom, hipogonadizam dobi, infekcije, spolno prenosive infekcije).

Opće mišljenje pacijenata / 14 mišljenja

  • izvrstan
  • kvalifikacija

Komentari pacijenata o liječniku

  • kvalifikacija

Bio sam zadovoljan na recepciji, liječnik kao liječnik. Igor Gennadievich, poslao me je na testove.

  • kvalifikacija

Sve je dobro, svidjelo mi se. Dobar, pristojan, ugodan liječnik, sve mi je dobro objasnio.

  • kvalifikacija

Liječnik je lijepa osoba. Provjerio je sve, izgledao, cijenio, rekao i propisao liječenje, niz testova. Sve je kao što bi trebalo biti. Idem opet.

  • kvalifikacija

Sve je bilo dobro. Sve što sam htio znati, naučio sam. Liječnik je dobar. Sve mi je jasno objasnio.

  • kvalifikacija

Volio sam to. Liječnik je jasno i točno odgovorio na sva moja pitanja. Rekao je što trebam učiniti. Komunicirao je sa mnom uljudno. Pogledao sam na Internet, imao je viši rekord, visoke ocjene, dobre kritike i odabrao. Liječnik je adekvatan.

  • kvalifikacija

Liječnik se značajno približio problemu i dao preporuke. Normalno je razgovarao. Nisam primijetio ništa loše.

  • kvalifikacija

Liječnik je dobar. Bio sam zadovoljan. Liječnik je strpljiv. Igor Gennadijevič je sve slušao. Učinio je!

  • kvalifikacija

Savršeno prošao prijem. Stvarno mi se sviđao liječnik. Na mene recepcija je imenovana ili imenovana na 8-00 i klinika se otvara i samo liječnici dolaze u ovom trenutku, to bi bilo poželjno, da je otvorena ranije. Morao sam stajati i čekati da se otvori.

  • kvalifikacija

Odgovorio je na pitanja dovoljno detaljno. Cijena je prihvatljiva. Normalan liječnik. Sviđalo mi se. Sve je objasnio. Ponovno sam se prijavio. Stručne vještine su normalne.

  • kvalifikacija

Dobar liječnik. Go! Ali ne biste trebali ići u urolog. I tako je sve dobro. Stav je bio pozitivan, sve je bilo u redu. On je bez ikakvih problema utvrdio što i kako i kako postupati je potrebno, to jest, kvalificirani stručnjak, možete ići k njemu, u potpunosti se možete pouzdati!

  • kvalifikacija

Bio je pažljiv i taktičan do maksimuma. Cijena je u pravu. Volio sam liječnika, pozoran, profesionalan, ovo je najvažnija stvar koja bi trebala biti. Ponovno sam se prijavio na njega pa mogu reći da je kompetentan.

  • kvalifikacija

U ovoj klinici liječnici su dobri, ali administracija nije jako puno, trebalo je dugo čekati. Što se tiče Igora Gennadievića, sve je u redu, izvrsno. Zadovoljan sam.

  • kvalifikacija

S liječnikom sam riješio problem inkontinencije, koji se razvio sa mnom tijekom godina. Liječnik je odgovorno postupao s liječenjem i sada ne osjećam nelagodu i neugodu.

  • kvalifikacija

Lijep liječnik. Pomogao mi je i svome puncu. Štoviše, on dobro savjetuje i za budućnost.

Informacije o liječniku

  • Ambulantna urologija;
  • Andrology (uključujući i kronične bolesti muških spolnih organa, neplodnost u muškarca, seksualne disfunkcije kod muškaraca, andropauza, hipogonadizam dobi, infekcija spolno prenosive infekcije).
  • Diploma u specijalizaciji "Medicina (prevencija i liječenje)", Vojna medicinska akademija. S.M. Kirov (1993)
  • Internship, Internship for Surgery na temelju 442 District Military Clinical Hospital. ZP Solovyov (1995)

"Iglor refleksologija", prvi medicinski institut. IP Pavlov (1992), „Suvremene metode liječenja urolitijaze”, Kijev Medicinska Akademija poslijediplomskog obrazovanja (1998) „ofAndrology, seksualni poremećaji i njihovo kirurško liječenje”, Medicinska akademija poslijediplomskog obrazovanja, Sankt Peterburg (2002) „Aktuelno pitanja liječenju urolitijaze” Zaporožje medicinske akademije poslijediplomskog obrazovanja (2007.) „low-invazivne metode liječenja i dijagnozi urološke bolesti s pitanjima ultrazvukom anatomije urogenitalnog sustava”, Donjeck natio službeni Medical University (2009) „Ambulanta Urologija” Zaporožje Medicinska Akademija poslijediplomskog obrazovanja (2011) „Hitna pomoć uroloških bolesnika”, „Zaporožje Medicinska Akademija poslijediplomsko obrazovanje (2013)

LININGRAD REGIONALNI KLINIČKI SPOMENIK - Igor Gennadievich Kireev, hvala

adresa: Ruska Federacija, Leningradska regija, Gatchina, Roshinskaya ulica, 15-A

web stranica: oblmed.spb.ru

autor: Marija

Negativni aspekti

Pozitivni aspekti

Spasili ste me od straha od boli, od novih ožiljaka i razočaranja u medicini! Ponovno sam rođen zahvaljujući tebi, a ja ću pisati više slika i igrati sada! Vjerujem u ljude opet! Knjigu objavljuje konačno!

Recenzije tvrtke

Pozitivni aspekti:
Podaci o tvrtki su potvrđeni 2017-02-25 16:09:04 Više >>

Negativni aspekti:
Nije točno govoriti o središnjoj bolnici grada Gatchina općenito. Puno izvrsnih odjela u kojima liječnici skrbe i njeguju svoje pacijente. Moja strašna recenzija posvećena je recepciji. Moj očuh je otišao kolima hitne pomoći na nerazumljivih napada, bolnica nije EKG i Kardiogram i rekao da ne morate moždani udar, ima srčani udar, ne rade, otići kući da se liječi. Lijevo kao što je propisano svi igrali tu i dva dana je ista priča, ali ovaj put to je bio poslan od ambulante na zahtjev. Siversky bolnica, liječnici momci, temeljito istraživanje, EKG, prva pomoć, Više >>

Negativni aspekti:
Moj kolega u dobi od 14 do 20 godina okrenuo se na polikliniku na ulici. Uritsky. Na poslu djeluje kao hitler, dobiva ljestvicu, ali mu je odbijena pomoć, rekli su da dolaze u ponedjeljak, liječnici više nisu tamo. Otišli smo u recepciji Središnje bolnice Gatchina u Gatchini 15-10. Godine, mladi liječnik napisao je pacijente, nazvao je odjel i rekao da su i liječnici svi otišli i došli u ponedjeljak. Želim znati zašto je osigurana polica osiguranja, ako za to nema pomoći. Mi plaćamo poreze, a ne male. Zašto je ranije u klinici liječnici radili do 18.00 Više >>

Negativni aspekti:
Ugodna recepcija. Osoba koja je praktički nesvjesna i uznemirena, prisiljena da leži na hladnom metalnom gurneyu 2 sata. Otac je hospitaliziran kao rezultat intenzivne skrbi. Tamo je čuvao manje od jednog dana, i poslao ga u terapijski odjel. Nije mogao hodati pa je jednostavno bio bačen iz visoke košare na niski krevet (prema susjedima u odjelu). Kod hemoglobina 27, napravljene su samo injekcije željeza i dani su tablete, nije provedeno ispitivanje koje se odnosi na ozbiljno stanje. Kao rezultat toga, trećeg dana, njegov otac umro je od unutarnjeg krvarenja (dvanaesni ulkus) u dobi od 63 godine. Osoblje Više >>

Negativni aspekti:
Gatchina, odjel za zarazne bolesti, naime 2. kat. To jednostavno ne prenosi užas. Medicinsko osoblje vikne, ne objašnjavaju ništa jasno, kateter ne može staviti kateter djetetu na sedam mjeseci. Oni su ubodili ove igle 3 dana i nikada ga ne stavljaju, djetetove ruke i noge su plave boje od činjenice da su krzne. I nije dobro tamo, nije dovoljno da smo samo radili s proljevom, patku, a mi sada imamo kašalj i povraćanje otvoren umjesto proljeva, samo strašno, ne peru jamama, mi smo ostavili da operu mame. Škotski stav! Više detalja >>

Negativni aspekti:
21. siječnja 1515. donio sam kola hitne pomoći, imao dijabetes melitus, noge mi je odbijeno, stanje je bilo kritično, čekali smo liječnika oko sat vremena, otac je ležao na gurneyu, sve je bilo zakačeno. mjereni šećer napravljen ekg, preuzeo je testove. Liječnik je došao, djevojka je počeo gledati nogu (imao je dijabetičnu nogu) na moje iznenađenje, pregledala je nogu i nasmijala, pozvala je neke druge liječnike da joj pokazuju nogu i smiju se. Bio sam u šoku! Stavili su ga u odjel, nalijevali nerazumljivu krv, a ne grupu koja je imala, ali ga je podigla, nakon transfuzije, nije prepoznao nikoga, stresao se, vezao ruke Više >>

Negativni aspekti:
Vjerujem da ljudi koji rade u ovoj bolnici ne pokušavaju ni pomoći bolesnicima. Mladoženja moje kćeri, 29-godišnjeg dječaka, može se reći da je ubijen njegovim nepažljivim stavom i ravnodušnošću. Polazeći od pozivanja hitne pomoći i završavanja s osobljem reanimacije, može se zaključiti da takve situacije postoje normalne. Svatko ne brine o čovjeku, on je umro i to je u redu, ali kako nastaviti s rodbinom nije važno. Gvidoovo vjenčanje u svibnju bi trebalo biti. Vrlo je nesretno da rodbina jednostavno nemaju snage tužiti ovu bolnicu, ali to bi bilo vrijedno jer se moli znati više >>

Negativni aspekti:
Molim vas, molimo vas da privučete svoju pozornost radnicima tvog "čuvara". Loše ponašanje vašeg zaposlenika, koji je bio na dužnosti 2. i 3. travnja. Odlučio je otvoriti prolaz poslijeoperativnim pacijentima nakon tihog sata, kad bi on otišao. A prije toga neće dopustiti nikome u operaciji. Želio bih znati da li osoblje ne može pružiti skrb za postoperativne pacijente, a zatim tko je dao takve ovlasti za zaštitu. Stražar je sve te godine, ali jako je dobar zbog nepristupačnosti i smijeha u licu. Nakon što sam prošao na mojim rukama, ispitivala sam me! Više detalja >>

Negativni aspekti:
Ležanje u ginekologiji na očuvanju, komora u odvratnom stanju, loše hranjeno, doručak u 9, ručak u 14, večera u 16-16,30! WC ne ulazi - dimljen poput vlakova u predvorju, zbog toga je prozor stalno otvoren, a na ulici zimi. Imam hladnoću i dijete mi diše ovo smeće. U odjelu su ovisnici o drogama, navečer piju i kamenuju, medicinsko osoblje to vidi i ne poduzima ništa. Tri dana nisu prali zahod i odjel - nije bilo čistača. Liječenje - injekcije i ništa više! Sve ostalo je njegov lijek. Čekajući da ovo završi Više >>

Pozitivni aspekti:
Želimo izraziti zahvalnost čelniku kirurškog odjela № 2 Gorokhov Pavel Olegovich! Po volji sudbine, završili smo u kirurgu broj 6 kirurga. Dep №2 pod osobnim vodstvom nakon koje je proveo Pavel Olegovich poslovanja (09.02-16.02.2015g) Ogroman zahvaljujući osjetljiva osoba i profesionalni kirurga njegovih nedavnih pacijenata: - Uchaeva VV - Evstafieva EA - Manuilova M. V. - Sergeeva KA - Sokolova LV sam kćer Evstafieva EA, živim u St. Petersburgu, a nakon operacije provodi moje majke (76let) ukloniti žučni mjehur, to stalno posjećuju Više >>

Pozitivni aspekti:
Sam pao dva puta na ozljede za dva ili tri mjeseca (((I želim reći veliko hvala na liječnika traumatologist Tatjana Alexandrovna! Vrlo dobar i kompetentan liječnik! I hvala što djeluje na moju sestru s lomom zdjelice sve dobro! Više >>

Pozitivni aspekti:
Preko liječenja sam od 18.03.2015 do 24.03.2015. Želim zahvaliti mojem liječniku - Dmitri Gennadievich Lesnikovu za strpljivost, osjetljivost i kvalitetu posla. Svakom ozbiljnošću i odgovornošću pristupio sam se problemu svakog pacijenta u našem odjelu. Odgovorilo je na sva pitanja od interesa. Pacijenti su slušali sve želje pacijenata. I to je sve učinjeno bez negativnih, da je u ovoj bolnici u načelu rijetkost. Hvala vam! Više detalja >>

Pozitivni aspekti:
Želim zahvaliti dr Aram Khachatryan i F. Arthur Viktorovich Myachin za visoku stručnu spremu, za njihovu osjetljivost na pacijente, za čovječanstvo, strpljenje, suosjećanje i razumijevanje Hvala! S poštovanjem, Lyudmila Soytu, Siversky. Više detalja >>

Pozitivni aspekti:
Želim izraziti svoju zahvalnost Isakasu Savvi Igoreviću! 21. listopada 2015., prema smjeru poliklinike, dodijeljen sam ultrazvuku, koju je proveo Savva Igorević. Tijekom pregleda, osjetio sam da se moj pritisak odjednom naglo povećavao - glava mi je počela osjećati vrtoglavicu i povraćati. Općenito, postao sam vrlo slab i nemiran. Savva Igorevich nije mogla napustiti ženu u takvom žalosnom stanju, zamolio me da ustane, skupi snage i odem s njim u odjel za primanje. Gdje mi je dao u svoje ruke vrlo ugodna i pažljiva mlada djevojčica koja je brzo stavila svoj pritisak u red

Pozitivni aspekti:
Izražavamo zahvalnost cijeloj obitelji Alexeya Alexeyevich Kotyahova, liječnika, profesionalnog kirurga i samo primjedbe, iskrenoj osobi, Shvetsovoj Juliji Aleksandrovnoj. Naš djed s dijagnozom arterioskleroze krvnih žila bio je ugrožen amputacijom nogu, tako da će se neizbježno dogoditi ako dođe do drugog liječnika. Julia Alexandrovna primijenila je sva znanja, vještine da joj spasi nogu, nije učinila osobu s invaliditetom! Ona ne radi samo kao i mnogi drugi, već stavlja dušu u posao, daje potpuno rad, život i disanje rada. Kakva šteta da takvi liječnici kao što je skoro nije ostala u našoj bolnici u okrugu. Kako Željeti Više >>

Pozitivni aspekti:
Želim izraziti svoju duboku zahvalnost stručnom liječniku ginekološkog odjela Isakasu Savu Igoreviću, za izvrsnu kvalifikaciju, strpljenje, suosjećanje i najvažniju stvar za razumijevanje žene. Hvala vam što ste Savva Igorević! S poštovanjem, Ivanova Victoria Vladimirovna, gatchina. Više detalja >>

Pozitivni aspekti:
Danas je ispuštena! Samo sam sretan što je to normalna želja za oporavljanjem ili već zdrave osobe! Bila je u kirurškom odjelu, a prije pet godina bila je u ginekologiji. Ludi talentirani i dobri ljudi! Pripadao sam svim osoblju HCRB-a opet! Takvi ljudski, šarmantni, iskusni profesionalci i samo ljubazni ljudi koje nisam upoznala u meda. ustanove takvog statusa. Stav, volite gotovo djeci domorodaca! Od vrhunskih liječnika, megasurgeona do meda. sestre, "dadilje" (jedna riječ!), čišćenje (ne okreće se pozivati ​​ove lijepe, ljubazne žene drugačije!). Osjećate da ste okruženi ljudima koji su vam bliski, njihovoj skrbi! Mnogi babulenki, usput Više >>

Pozitivni aspekti:
Mnogo hvala Aleksandru Dmitrievichu Chernyshovu. Za pomoć svog malog sina Mironov Misha, 10.02.2016. Za vašu profesionalnost, pozornost. Zbog činjenice da nisu ostali indiferentni prema našoj bolesti (adenoiditis). Vaše osoblje nas je okružilo s pažnjom i pažnjom. Ove vrste riječi za sve vas: Hvala na razumijevanju, briga za njegovu ljubaznost i velikodušnost u zao dan za divno djelo koje si nam dao napore mnogih ovdje primjenjuje za sve dobro Hvala ti Hvala, Aleksandar Dmitrijevič pomogao pozdrav za vas cijela obitelj Mironov, Više detalja >>

Pozitivni aspekti:
Dragi, Vladimir Aleksejevič! Zamolim vas da malo poštedite svoje dragocjeno vrijeme kako biste saznali potrebne informacije. Hvala unaprijed! Moje ime je Stanislav, diplomirao medicinsku školu i, u prošlosti, radio je u medicini. Zbog okolnosti, u ovom trenutku radim na nekom drugom području, ali imam vremena vidjeti i osjetiti lijek, sa svim svojim uspjesima, a ne mnogo, vlastitim iskustvom, i da znam djelo liječnika iz prve ruke. Već u prvoj godini sam pacijent vašeg kolegu, najviša razina pismenosti liječnika AIDS-a - Petrova Marianna Viktorovna. Uz njenu radost također prekrasna i suosjećajna, vjerna Više >>

O nama

RETWORK - brzo pretraživanje odgovora o tvrtki, trgovini, zaposleniku, poslodavcu na Internetu. Web-lokacija nije odgovorna za informacije dobivene iz resursa treće strane.

Savjet

Nema dodatnih preispitivanja za tvrtku. Možete upotrijebiti naše napredno pretraživanje.

Recenzije o liječniku Obraztsov Igor Gennadievich

Liječnik najviše kategorije. Kandidat medicinskih znanosti.

  • godina iskustva, 26
  • Odrasli i djeca,
  • Nazovite kuću,

Holosiivskyi, Goloseevo, m.Theremki

Ocjenu liječnika izračunava se na temelju pacijentovih povratnih informacija

Kako prikupljamo povratne informacije?

Sve su recenzije pouzdane i dobivene rezultatom anketiranja pacijenata koji su bili u ordinaciji

Pišemo vam liječniku

Dolazite na recepciju

Pozivamo i pitamo za vaše mišljenje o prijamu.

Vaše mišljenje objavljujemo u upitniku liječnika

Vrlo simpatičan, kompetentni liječnik. Vrlo razumljivo objašnjava sve, ostavljajući više otvorenih pitanja.

Dobar liječnik, ali u rijetkim slučajevima ne bih savjetovao, trebate kontaktirati više in-dubina stručnjaka.

Bio je na recepciji, došao unaprijed, ali liječnik je odmah prihvatio. Vrlo ugodan, pažljiv i najvažniji profesionalac, jer mi je jasno postavio konkretna pitanja o zdravlju pažljivo pregledani. Nakon toga, potpuno je objasnio i napisao zaključak s imenovanjem. I najugodnije je da je pitao koje lijekove jesti kod kuće i da propisuju ne skupi lijekovi. A onda u drugim klinikama pacijent obično izgleda baš kao torbica. Hvala ti liječniku. Volio sam to.

Voljela sam pažnju i želju liječnika da pomogne.

Liječnik je dobar, kvalificiran, odgovorio je na sva pitanja.

Ono što je izabrao mi je pomogao. Oštro je postalo lakše.

Bio je na recepciji 03 04. Unatoč činjenici da sam zakasnio za imenovanje, liječnik je odmah prihvatio. Sam klinika je ugodan, ali sam sam bio zadivljen i sam Igor Gennadievich. Pristojan, prijateljski, smiješan, općenito, koji se nalazi odmah. Pregledao sam, dijagnosticiran, oslikao liječenje, pitao sam nekoliko puta, sve je razumljivo za tu svrhu, odmah u klinici i pricked (plus savjete o novcu, obično sitni ispalo). Volim takve pametne i konkretne liječnike. Naravno, preporučujem i dovest ću kontakt klinike. Hvala na savjetu!

Već dugo živim na letu, sve je u redu.

Sve je dobro, ja sam bio u mogućnosti dati preporuke, smjer dalje.

Pіslya priznachenoї lіkarem antibіotikoterapії, rіznih analіzіv, dodatkovoї konsultatsії sіmeynogo lіkarya danoї klіnіki problema pa ja ne bula virіshena. Ditin prodovzhuє hvoriti. Pedіatr, jak oglyadala її opіslya ne zrozumіla korektnostі priznachennya antibіotikіv u zv'yazku od vіdsutnіstyu bakterіalnoї іnfektsії u krovі scho pіdtverdzheno analіzami na SSMSC spiravsya lіkar. Takozh nam Bulo Isporučeno prehrana za chogo ENT priznachaє іngalyatsії droga scho Da ochnimi kraplyami ja zastosovuєtsya za іnshih tsіley. Lіkar uvazhny, probuє u usomu rozіbratis ja znam razlog, Ale u lіkuvannі hvorobi mi ne gurne naprijed.

Nakon MRI glave (što često boli).. Prema zaključku MRI - preporučuje liječnik ENT. Lokalni liječnik ENT preporučio je pronalaženje više nadležnog liječnika. Sjeo sam na računalo. Prema ocjenama i (ne želim sakriti) cijenu, našao sam Obraztovovu kliniku. Zato što je također geografski prikladno. Zabilježeno za vrijeme koje mi odgovara (ili bolje s djetetom, imam 11 godina: škola, lekcija). Danas smo posjetili liječnika. Prvi dojam je vrlo dobar. Problem nije bio samo LORovskaya, već u kompleksu: gastro-, endokrinologija. On je također je ultrazvuk i (sam volio činjenicu da je doktor ultrazvuk sve rekao i pokazao (objasnio) je vrlo jasan u klinici, tu je gastroenterolog i TE su na mjestu nakon tretmana ću pisati o rezultatima opći dojam -.... Vrlo dobro,

Iskusni i pažljiv specijalist - preporučujem.

Puzejev Igor Gennadievich

Provodi dijagnozu, prevenciju i liječenje bolesti oka kao što je astigmatizam, kratkovidnosti (myopia) farsightedness (hypermetropia), konjunktivitisa (viralne, bakterijske, alergijski), strabizam, ječma. Sudjelovali u provjeru gledišta, kao i izbor naočala i kontaktnih leća.

Cijena ulaznice iznosi 1700 rubalja.

Puzejev Igor Gennadievich. Recenzije

Objavljujemo samo povratne informacije od ljudi koji su se prijavili kod liječnika putem naše usluge.

Liječnik je dobar. Jedina stvar, šteta je što nema potrebne alate za postupak. Igor G. me konzultirali, pogleda na problem i rekao da ide u oku kliniku, gdje su ti uređaji. Ali za konzultaciju bih stavio liječnika 5 bodova.

Zapanjujući stručnjak, došao sa jednim problemom, saznajte više drugi, važniji, koji je zadržao liječnicima u klinici. Bio sam malo kasno za prijem, ali liječnik je razumio ovo. Općenito, ja čvrsto savjetujem.

Doista mi se svidjelo! Vrlo je pažljiv liječnik, mirno. Ja sam propisala liječenje, do sada ne mogu ništa reći na štetu onoga što sam točno odredio, ali prvi dojam je ugodan.

Dobar liječnik! Moje oči su mu bile bolne, jako sam se izrezala i propisala mi lijek, stav je bio vrlo dobar. Nemojte biti nepristojni, nepristojni, ljubazni, društveni liječnici.

Liječnik je u potpunosti zadovoljio moje želje i objasnio daljnje načine liječenja. On je specifičan i istovremeno objašnjava ne samo probleme nego i razloge.

Sve je u redu. Ono što liječnik treba, doktor je provjerio, rekao je sve, savjetovao me. Igor Gennadijevich bio je dobrohotan, sve je dobro.

Stvarno mi se sviđao liječnik. Proučavao me vrlo dugo i intenzivno. Sve mi je objasnio. Vrlo sam zadovoljan savjetovanjem.

Sve je u redu. Igor Gennadievich je kompetentan stručnjak. Brzo je shvatio bit stvari i dijagnosticirao. Zadovoljan sam.

Sve je bilo dobro. Pogledala sam, provjeravala na svim strojevima, pa je liječnikov odnos prema meni kao pacijent izvrstan.

Sve je vrlo kratko i na slučaju. Sve je u redu. Igor Gennadievich je iskusan stručnjak, sve mi je rekao o ovom slučaju.

Liječnik je sve pogledao, davao mi smjera, savjetovao o tome što učiniti sa očima. Općenito, dobar stručnjak.

Hvala vam puno! Mirno i ugodno okruženje u klinici. Profesionalni i dobronamjerni liječnik.

Vrlo dobro, vrlo vješto, vrlo kompetentno. Sve je bilo u redu, puno hvala!

Sve je dobro! Mogu primijetiti pozornost liječnika i informativnog. Sve mi odgovara.

Sve je u redu. Vrlo dobar liječnik, volio sam. Pomogao mi je u svim stvarima. Drago mi je.

Prijem je dobro prošao. Liječnik je kompetentna, ugodna osoba u komunikaciji, vrlo pažljiva.

Liječnik je kompetentan, pristojan, objasnio sve, konzultiran. Bio sam zadovoljan.

Dao je detaljne savjete i pomno uklonio zrnce pijeska iz unutarnjeg stoljeća.

Sve je dobro prošlo, sve mi odgovara. Kvalificirani liječnik.

Prijavili ste se na sastanak s liječnikom na našoj web stranici? Ostavite vaše povratne informacije, poslat ćemo ga nakon provjere.

Recenzije o liječnicima i klinici

Izražavam veliku zahvalnost Orlovu Andrej Mikhailovich i Chumachenko Eleni Vladimirovni. Hvala vam puno! Bojala sam se da ću napraviti dijagnozu u snu, ali na dan testiranja, administrator mi je umirio i obećao da će sve biti na najvišoj razini, i to se dogodilo. Hvala vam na takvim liječnicima i pažljivim administratorima.

Samo želim reći da klinika zapošljava izvrsne liječnike i medicinske sestre. No, u klinici na autocesti Rublyovskoye, na recepciji se nalazi administrator, Irina, koja dopušta da bude bolesna prema pacijentima. 04.03.2017 umjesto da odgovara na pitanja o provedenom istraživanju i pojašnjavanju iznosa uplate, počela je razdražljivo tresti i vikati "Plaćate misliti". Ovo nije administrator, već nesposoban šunka. Od administracije klinike zatražiti da obratite pozornost na kvalitetu rada recepcijskog osoblja. Apsolutno negiraju rad prekrasnih liječnika svoje klinike. Posjet klinici nije godinu dana, ostavio je mnogo novca. Ne želim više ići k tebi.

Hvala vam što ste ostavili povratne informacije. Svakako ćemo pokušati razumjeti situaciju i učiniti sve što je moguće da se to ne dogodi.

Od sveg srca želim zahvaliti Irina Alexandrovna Rassulova jer je zahvaljujući ovom predivnom ženom i prekrasan liječnika u jednoj osobi sam bio u mogućnosti da biste dobili trudna i roditi zdravu i dugo očekivani Sonny. Želim vam napredak, obavljati čuda, razviti i otvoriti nove klinike. Također želim primijetiti prekrasnu preobrazbu na recepciji iu klinici općenito. Postao si vrlo lijep i ugodan kod kuće. Možete odmah vidjeti da je netko stavio dušu. Zdravlje i sreću svim svojim liječnicima i vođama!) Od sada, vaše dijete, Abramov Asya, uvijek je sada.

Vrlo se slažem s nekoliko recenzija da klinika nema osjećaj crpljenja novca, to je vrlo važno!

Tijekom trudnoće promatram u običnoj ženskoj konzultaciji. Ali tamo ne možete proći neke testove i izvesti dodatne ultrazvuk, tako da paralelno idem u kliniku u Rublyovki. Vrlo su sretni stručnjaci ultrazvuka i usluga za isporuku i primanje testova. Na zahtjev pacijenta, rezultati testova na obrascu klinike s pečatom šalju se poštom, cijene nisu veće nego u Invitro. Također želim reći posebnu hvala vam ginekolog Kushhova Rustam Hasbievichu u rješavanju delikatnog problema s drozd, koja se ne može izliječiti već duže vrijeme u mojim konzultacijama. Liječnik je proveo potrebne testove, ali nije čekao rezultate, identificirao je problem i postavio pažljivo liječenje, što je odmah pomoglo. Hvala ti.

Zahvaljujući doktoru urolog Alexey Serafimovich za pažljiv stav ili odnos i brzu inspekciju. Sve analize su provedene u 2 dana, i ultrazvuk bubrega i raka mokraćnog mjehura i prostate mi je dao i sam liječnik na isti dan kao i ultrazvuk liječnik u medicinskom centru još. Nisam očekivao takvu brzinu ispitivanja i relativno male cijene za pregled. Zahvaljujem na pregledu i propisanom liječenju, postao sam puno bolji. Preporučujem ovaj medicinski centar, moja supruga je pregledana i tretirana!

Da li je ili napravio u klinici na adresu: Područje pobjede 2 korpusa. 2 fibroskan. Stajalište osoblja se svidjelo tome kako je postupak proveden i kakav je zaključak izdan, sve je bilo u redu. Preporučujem. Hvala ti.

Prošlo je skoro godinu dana otkako sam bio tretiran na ovom mjestu. Nije postojala niti jedna situacija za sva vremena, koja se, barem na grammulichku, odgurnula od klinike. Neposredno prije nego što sam stigao, posjetio sam institucije jednom u privatnim klinikama i državnim bolnicama. poliklinikama. Stoga sam s povjerenjem rekao da je ovo NAJBOLJI KLINIČKI U Moskvi, u kojem sam se dogodio posjetiti!
Profesori počinju čim uđete: uvijek ljubazno osoblje, čisto, toplo, nema uobičajenog mirisa bolnice, lagane, prostrane i najnovije opreme. Kome naravno, ali osjećam se ugodno, svaki put kad dođem na recepciju.
Ovo je ukratko o klinici.
P.S mnogi misle da ako je klinika privatna, onda samo pumpa novac od vas. U klinici "MedElit" to nije! Možete biti sigurni u to!

Završio mi lijek za hepatitis C virus.
Priča je počela prije više od 10 godina, u vrijeme bolesti, ne hvatanje bilo preduvjeti nije, iznenada našao sam nekoliko godina nema manifestacije, onda su užasni problemi s kožom, došao u stanje kada je koža samo htio da se ukloni.
Sedam godina tražio sam rješenje u raznim klinikama, dok u Njemačkoj nisam bio popularno objašnjen da prvo moram riješiti problem s hepatitisom, izliječiti jetru, a zatim će se koža oporaviti. Proračun je od 2,5 milijuna rubalja i više. Uz trenutnu stopu pomnožite 2,5. Prije toga nitko nije mogao jasno povezati uzrok i učinak. Taj je odnos slabo poznat i nije opisan nigdje.
Vratio sam se u Moskvu za traženje rješenja i... vrlo brzo sam odlučio sva pitanja u medelitu. U roku od nekoliko mjeseci virus je prestao otkriti testovima, a moja je koža ponovno postala moja. Terapija je trajala godinu dana, a zatim još godinu i pol promatranja. Na kraju sam se ponovno rodio. Kada je nakon 7 godina trvarenja i treće faze fibroze postojala sreća, upravo sam vjerovao u čudo.
Izliječen sam Galushko Mikhail Yurievich igrajući glavni trener i Malyarchuk Alexander Petrovich - Igrač koji napada. A koje sestre u klinici! Svako putovanje u anketu bilo je praznik.

U mojoj fazi liječenja, klinika "Medelit" zauzima posebno mjesto.
Uglavnom, to je profesionalnost liječnika Michaela Yurievicha i njegovih velikodušnih kolega: Jeanne, recepcijskog osoblja Irine, Elene i Mashine sestre za njegu.

Mnogo hvala svima vama.

Ne znam ni gdje krenuti. Uz zahvalnost za profesionalnost ili za nevjerojatne ljudske kvalitete, što nije manje važno kada se bavite problemom s liječnikom. Uostalom, u životu postoje trenuci kada se čini da život prestaje. I odjednom, susrećete se s liječnikom Irina A. Rasulova
. Odgovorni, inteligentni, uvijek spremni slušati pacijenta i doći do spašavanja.
Zahvaljujući Irini Alexandrovni, moj suprug i ja podigli smo dvije prekrasne djece. Čak sam se i bojao razmišljati o tome, ako to nije bilo za stranu Irine Aleksandrovine. Opsežna hematoma, trudnoća trudnoće, dugo očekivana trudnoća. Strah, panika, očaj. Irina ne samo da se imenuje tretman koji magično će dva tjedna potpuno eliminirati čitav problem, a mi nismo mogli nositi i roditi prekrasan i zdravu bebu, ali je postavio moralni suprug i ja da je vrlo važno da vjerujemo i nadamo se da će sve biti u redu,
Čini se da je taj duh prenio i našem malom sinu.
Puno vam hvala Irina Alexandrovna.
Takvi liječnici daju nam nadu i vjeru da će sve biti u redu. )))

Jedinstveni liječnik s najširim horizontima, najmodernijim znanjem. Rijetko je pronaći stručnjaka s praktičnim vještinama kao rutinske manipulacije (pranje rubnjaka i uklanjanje pluta), te složene operacije pomoću high-tech opreme. Komuniciraj s Elena Stanislavovna Nepryakhina lagan i ugodan, njezin delikatan, visoko profesionalan stil pregleda i liječenja pacijenta može dati šanse zapadnim liječnicima. Ja, kao netko tko je živio 25 godina u SAD-u, ova je razlika jasno vidljiva. Pažnja, pažljivost, iskren interes za pomoć osobi bitno razlikuje ruske liječnike, a prednosti opsežne prakse i individualnog pristupa mogu ublažiti i dugotrajne bolesti. Postupci koji su proveli Elena Stanislavovna i propisani tečaj lijekova pomogli su mi da stabiliziram kronični tonzilitis, kao i da poboljšam opće stanje. Zahvaljujem liječniku i klinici za priliku da se osjećam gotovo zdravo! Moje najbolje preporuke!

Izrazit ću duboku zahvalnost neurologa Mir-Kasimovom Asadulla. Najbolji liječnik na svijetu! Profesionalac s velikim slovom, vrlo ugodna, pristojna osoba u komunikaciji. Puno vam hvala. Sada sam zaboravio na glavobolje

Otvaranje u našem mikrokulturnom centru medalja, može se nazvati sretnim događajem za naše stanovnike. Bez sumnje, ovo je prava klinika na europskoj razini. To je ovaj epitet zaslužuju na prvom mjestu kvalificirani liječnici, veličanstvena oprema, zgodna, prostrana i lijepo renovirana soba, učinkovitost i jasnoća usluge. Svaki liječnik centra nije samo profesionalna već i duboka, neuobičajena osobnost, a osim suptilnog psihologa koji ima najplodniju komunikaciju.

Nije tajna da u kontekstu konkurentnog izbora medicinskih usluga pacijent odabire ne samo stručnjaka, nego i osobu koja nadahnjuje povjerenje. U središtu je neobično "inteligentna" atmosfera, koja izaziva povjerenje da su i osnivači i svi zaposlenici MedElit-a doista oduševljeni svojim pozivom.

Dajući primjer svog vlastitog iskustva, zahvaljujem zahvalnost izvanrednom liječniku koji je, bez pretjerivanja, spasio moje zdravlje od vrlo nepovoljne prognoze. Ovo je ginekolog Ozdeydzhieva Dagmara Musaevna. Bila je ona koja je uspjela isporučiti jedinu ispravnu dijagnozu (koja tri liječnika ne mogu raditi u drugim klinikama), imenovati i ispravno provesti optimalnu kiruršku operaciju. Ne sumnjam da će liječenje lijekova koje je razvio Dagmar Mousayevna također djelotvoran i omogućit će da izbjegnete ozbiljne i nepovratne kirurške zahvate u budućnosti. Također želim zahvaliti neizrecivom ljudskom šarmu ovog liječnika, sposobnosti suosjećanja i moralne potpore pacijentu.

Osobito želim izraziti divljenje i zahvalnost anesteziologu Za Andrei Mikhailovich Orlov. Bio je to razgovor s njim prije operacije koja me postavila za optimizam, povjerenje i spokojstvo. Stav prema Andrej Mikhailovich, ne mogu prenijeti jezik formalnog opoziva. Niska pouka prema njemu, zdravlje, strpljenje i dugi, dugi rad u medicinskom polju.

Još jednom zahvaljujem upraviteljima i stručnjacima MedElit Centra za veliko pridržavanje medicinskih dužnosti, ravnodušnost i pravovremenu pomoć.

Poliklinika herzena recenzije

70 komentara čitatelja članka "Poliklinika Herzenovih recenzija"

Pripazite na zdravlje mladih i sudbine. Bio je strastveni pušač u mladosti, u 35 je ozbiljno bolestan od angine. Umjesto liječenja angine, liječnici su u početnoj fazi dijagnosticirali rak vokala. Poslali su uputnicu na onkološki institut po imenu A. A. Herzen. Liječenje se održalo na visokoj modernoj razini. Glavna stvar je da liječnici nisu počeli čitati predavanja o zdravom načinu života. Samo je rekao: dim, ali nemojte zaboraviti da nas češće gledate. Nakon tih riječi prestati pušiti za život. Hvala vam na mudrom pristupu problemima.

Kada su saznali za moj problem, savjetovali su me njezini prijatelji. Poliklinika je divna, doktori i mlađi djelatnici su vrlo pristojni, pokušajte pomoći na svaki mogući način. Na osnovnom ispitivanju stigla sam u Ilyukhovu Ninu Vasilievnu, impresionirala me dobrim i najvažnijim pismenim stručnjacima. Sada imam plan liječenja i upoznajem ostale liječnike i stručnjake. Komunicirajući s njima, još uvijek imam veliku nadu za uspjeh. Vjerujem tako i to će biti!

Složen je tretman na Onkološkom zavodu. PA Herzen u posljednjih godinu dana. U roku od nekoliko dugih mjeseci, 6 tečajeva kemoterapije su učinili. Morao sam biti tretiran u odjelu abdomena (imam rektalni rak). Uvjeti boravka u bolnici su dobri: sobe su udobne i čiste. Zahvalan sam na liječnicima zbog velikog iskustva u rješavanju teških problema, profesionalnosti i ljubaznosti. Posebna zahvala medicinskim sestrama i medicinskim sestrama.

za mene, mnioi je postao gotovo kao drugi dom. već više od pola godine pohađam redovite tečajeve kemoterapije. Želim izraziti svoju zahvalnost svim medicinskim stručnjacima, medicinskim sestrama i svemu, svim osobljem odjela kemoterapije s visokim dozama za sudjelovanje, simpatiju, suosjećanje, njegu i profesionalizam. za sve vrijeme koje moram provesti u vašem okolišu, shvatio sam da liječnik nije struka, to je prirodni dar. hvala ti.

Dobro došli!
Želio bih izraziti svoju duboku zahvalnost liječnicima i medicinskim sestrama koji rade na MNOI! A posebno stručnjaci endoskopskog odjela. U vezi s ozbiljnom bolešću, moja je majka morala ukloniti dio jednjaka, ali ona, i stvarno smo htjeli da ona vodi čitav život i jede kroz usta. Naši su liječnici pomogli da provode našu želju, a oni izvode endoprostetike za jednjaka. Postupak je proveden što je manje moguće, a nakon operacije majka je dobro izgledala i pomogla joj da se brzo oporavi! Nije ni čudo da vaša klinika ima takav prekrasan ugled!

Želim ostaviti povratne informacije o iskustvu liječenja raka dojke. Takva je dijagnoza stavljena na moju majku i mislili smo da se ne liječi dok ne dođu u MNIOI. P. A. Herzen. Na prvom prijemu, majka je pregledala i savjetovala onkolog, Viktor Vladimirovich Shalupov, vrlo iskusan, detaljno joj je rekao o kemoterapiji, o operaciji, o njezinim izgledima u usporedbi s drugim pacijentima. Ova je bolnica jedna od najboljih u Europi, a liječnici u njoj pravi profesionalci, uvjereni smo u to. Sada moja majka prolazi liječenje, a ona ima pozitivnu dinamiku.

Osobno, moje medicinske ustanove uvijek su bile povezane s teškim tlačiteljskim okolišem, neugodnim mirisima, redovima i nervozom. Stoga, kad sam se zbog zdravstvenih problema prijavio na memorijalni Institut Herzen, bio sam ugodno iznenađen ljubaznom službom, brigom liječnika i dobrom mirnom okružju koja se mora oporaviti i nadati se dobrom rezultatu liječenja. Samo za ovo, vrijedno je obraćati se ovdje.

Antonov Sergey, uvijek sam imao apsolutno istu povezanost s liječenjem. Stoga se trudim primijeniti na plaćenu medicinu. I ja sam uvijek bio zadovoljan službom u Herzen MNIOI. Nakon istine, odgodio sam rezultate mojih testova. Ali svejedno, sve je bilo učinjeno na vrijeme, kad sam se pripremala za operaciju, pa mi sve odgovara.

Nakon što sam otkrio moju dijagnozu, nisam htio ništa. Tretira se uopće ne mislim pokušati iznova, zahvaljujući djeci koja su me napisala na recepciji liječniku MNIOI-u ili njega. Herzen i on me uvjerio da na mojoj pozornici postoje šanse za pozitivan ishod bolesti. Vrlo brzo prošao sve ispite, sada proći kroz kemoterapiju nakon operacije. Usluga ovdje je dobra, istina je da je teško upisati se na ultrazvuk, ponekad postoje mnogi koji to žele.

irina.fedorovna, podvrgnut sam ultrazvučnom pregledu na Onkološkom zavodu. Herzen tri puta, svaki put je bio mnogo ljudi, ali svejedno sam zapisao za vrijeme koje mi odgovara, međutim, jednom svejedno, i dalje je živ dnevnik pored snimke. Ali to je razumljivo, ovdje liječnici ne daju pacijentu samo propisane 10 ili 15 minuta. Pojedinačni pristup također uključuje drugačije vrijeme za ispitivanje pacijenta.

U svibnju 2014. ona je podvrgnuta liječenju na Odjelu za onkologiju na Herzenovom memorijalnom istraživačkom institutu. Bio sam vrlo sretan što su mi liječnici liječnici pokazali da su vrhunski stručnjaci, a drago mi je da se ovdje okrenem za pomoć i liječenje. Posebna zahvala doktora znanosti Chulkova Olga Vladimirovna. Provela je moju operaciju. Mislim da sam samo zahvaljujući njima otišao na pomisao. Liječnici ne odustaju od borbe protiv bolesti, mislim da osim profesionalizma to pomaže bolesniku da ide na put ka oporavku. Hvala ti za to.

Moj otac je invalid u prvoj skupini, onkološki. Naši liječnici iz poliklinike odbili su sve, morali smo potražiti drugo mjesto - prema mišljenju klijenata, pronašao sam Moskvu u Herzenu. U znanstvenom institutu, sve je stvarno na visokoj razini - i liječnici i oprema. Omjer je ljudski, od registra do jednostavnog medicinskog osoblja.

Dobra bolnica u Moskovskome onkološkom institutu nazvana po P.A. Herzen! Nisam očekivao takvu pažnju i brigu, hvala svim liječnicima i osoblju! Liječnik koji je poslao MNIIA PA. Herzen, na nedavnoj gastroskopiji, teško je resecirati želudac, tako da je majstorski sve učinjeno! Postoperativna skrb na najvišoj razini, odjel je samo slatkiš. Svim srcem zahvaljujem kirurškom odjelu!

Alberti Valesev, 32 godina Odgovor

Želim zahvaliti svim medicinskim osobljem Instituta Herzen za toplinu i njegu, kao i za uspješno liječenje moje bolesti. Kad sam otišla u polikliniku. Herzen je već i nije očekivao da će za mene imati nekoliko poboljšanja. Osjećala sam strašno i pomislila da to nije dugo. Ali nakon kemoterapije, prošao u ovoj bolnici, osjećao sam se puno bolje i opet želio živjeti. Hvala opet!

Prošle godine, na redovitom liječničkom pregledu, liječnik mi je pokazao probleme s trbuščićem, sumnjom na onkologiju. Sam primijetio da nešto nije u redu, ali volio sam da ne razmišljam o tome. Tada je provedeno niz testova i pregleda, ali liječnik nije mogao reći ništa razumljivo i ponudio dijagnostičku operaciju. Odlučio sam da moramo uzeti situaciju u svoje ruke. otišao im je u MNIOR. Herzen, koja će biti ispitana tamo. Sve je učinjeno u vrlo kratkom vremenu, i pokazalo se da uopće nije bilo raka. I nisam morao ići na operaciju. Zahvalan sam na profesionalnosti MNEI onkologa. Ovdje, kao nigdje se ne razumije vrijednost života i zdravlja.

Došao sam u Herzen MNIOI zajedno s prijateljem - on je moj susjed koji radi na Nuklearnoj postaji. U dobi od 43 godine, bio je dijagnosticiran tumor i nije u potpunosti objasnio smjer kojim je bio. Odlučili smo s njim da nema puno vremena, moramo ići tamo gdje možemo pomoći. O ponovljenim recenzijama o Institutu za istraživanje naoružanja u Moskvi, tako je odmah otišao. Sve je bilo vrlo brzo, unatoč velikom broju bolesnika. Dijagnoza, dijagnoza, terapija zračenjem - i opet doma. Prijatelj pije pilule, dobro izgleda, opet je dobio težinu. Više se ne odnosi na lokalne onkologe, jednom mjesečno odlazi u Institut za dijagnostiku. Poliklinika je vrlo dobra tamo, čak možete napraviti kvotu za liječenje.

Naš je djed tvrdokorna osoba i naviknut sam nositi sve poteškoće. Vidjeli smo nešto loše u njegovom zdravlju i rekli da odmah trebate kontaktirati stručnjake. Ali on se zadržao, tvrdoglav. Kad smo ga, međutim, nagovorili da se prijavi na Onkološki institut. PA Herzen, pokazalo se da su se naši strahovi potvrdili. Moj djed je poslan za dijagnostiku. Usput, dijagnostičari ovdje rade veličanstveno. Cijeli događaj je održan iako brzo, ali kvalitativno. Kao rezultat toga, identificirano je sve što je potrebno, područja tumora. Nismo ni očekivali. Rečeno nam je da je u takvim ustanovama dijagnoza uvijek dug. Zahvalni smo svim stručnjacima koji su nam pomogli utvrditi ispravnu dijagnozu, sada čekamo operaciju.

Moje najiskrenije riječi zahvalnosti želim izraziti Maria Andreevna Vernyuk i sve medicinsko osoblje odjela kemoterapije s visokim dozama. Dr. Verniuk je izvor medicinskih znanja, visoko profesionalni liječnik i samo dobra i ljubazna osoba. Hvala što ste dali ljudima još jednu priliku za novi život.

Poslali smo ih iz jedne bolnice u drugu, u MNIOR-u. PA Herzen, jer u prošlosti nismo uspjeli dijagnosticirati. jedan liječnik kaže jednu stvar, druga je posve drukčija. Otišli smo u ovaj institut, prvo su nas poslali liječniku, ispitali ga, a iz nekog razloga poslali su ga drugome, ali to je samo sitnica, iako je dijagnoza konačno određena

Natjerala sam se na institut. Herzen je primljen u polikliniku u Pogodinskoj, Marija je primila Vachaeva u registar. Također je pomogla u rješavanju problema s zdravstvenim osiguranjem - puno vam hvala, neka mi spasim i pristojno! Napominjem uslugu - najvišu razinu, dobro učinjeno! Jao, nikad nisam vidio takav stav pacijentu nigdje drugdje... Nema reda - ako trebaš doći, dobit ćeš točno vrijeme, i oni će za minutu, liječnik je uvijek tu. Kasnije ponovljeni tretman - moja majka je donijela onkologiju. Liječniku - Myslivtsevu Igoru Valereviću, zahvaljujem. Doista, iscjelitelj Boga! U odjelima, situacija u inozemstvu je vrlo ugodna, kažem, lijepa. Vjerojatno smo zbog toga brzo išli na izmjenu, zahvaljujući svim zaposlenicima MNIOI!

Odlučio bih napustiti moju dijagnozu, ali im ostaviti pozitivan odgovor o MNIOI. Mogu si priuštiti Herzen. Liječnicima u poliklinici bilo je potrebno rješavati pitanje onkologije. Bio sam propisana suvremenim tretmanom s naknadnom prevencijom. Stanje zdravlja brzo se poboljšalo nakon izravnog uklanjanja tumora. Nisam se požalila što sam se okrenula prema njima.

Moja majka je vrlo bolesna. Počeo sam čitati mnogo o različitim medicinskim ustanovama i institutima, tražio sam sve mogućnosti liječenja tumora u našoj zemlji, jer nije bilo novca za inozemno liječenje. Odlučio sam se prijaviti na Institut za istraživanje raka Moskve. PA Herzen. Evo nam program koji nam odgovara. Svidjelo mi se sve i moja majka je već na umu. Puno im hvala!

Moj prijatelj je ostao na Institutu Herzen duže od dva mjeseca i tamo je živio zadnjih nekoliko dana. Liječnici su bili nemoćni, imala je zadnju fazu raka grlića maternice. Bila mi je više nego samo prijatelj, pa zahvaljujem od dna srca liječnika koji su se borili u posljednjim trenucima njezina života, koji su produžili svoj život dan za danom, koliko god mogu. Hvala vam što niste odustali. I neka vam dobro dođe k vama.

P. Julia, suosjećam s vašom tugom. Gubitak voljene osobe uvijek je bolan, složen i nepošten. U Herzenovom institutu za onkologiju, vrlo dobri liječnici, pa vjerujem da je sve učinjeno. Pokušaj živjeti. Vaša djevojka vjerojatno bi vam se svidjela s osmijehom.

Nisam mogao dugo ostati trudna. Ono što nisam pokušao i gdje nisam bio. Svugdje su rekli da je zdrava, a sve bi trebalo biti u redu. Prijatelji su se savjetovali da se prijave na Institut za istraživanje raka Moskve. PA Herzen. Tamo su me poslali u dijagnostički odjel, gdje je proveden puni ispit. Pronašli su mali tumor i ovdje na mjestu koje su ponudili da ga uklone. Svi su morali lagati oko mjesec dana, ali sada se nadam da moj muž i ja čekaju sretnu budućnost s malim čudom. Zahvalite liječnicima.

Ušao sam u Onkološki institut. PA Herzen s lošom dijagnozom - tumor na bubregu. Kad sam doznala o dijagnozi, ruke su mi se spustile. Ali u institutu sam stavljen na noge. Prvo su pregledali, zatim operirali i liječili. Trebalo je puno vremena. Ali drago mi je što su uvjeti u bolnici dobri, doktori i ostali djelatnici posvećuju pozornost, poznaju svoje poslovanje. Odgovorni za njihov rad. I to je u redu, jer njihovi životi ovise o svom radu. Sada se oporavim u istom institutu. Ja ću ih nastaviti promatrati.

Pronašao sam podatke o Institutu za rak na Moskvi. PA Herzen na Internetu. Kad sam našao onkologiju, odlučio sam da se neću liječiti u mom gradu, tražit ću normalnu kliniku gdje ćete platiti novac i dobiti kvalitetne usluge. I ona je to učinila. Nazvala sam se i prijavila na sastanak. Ponovo je došao na konzultacije. Tada su potpisali ugovor, započeo je istraživanje. Nisam vidio takav dobrostiv stav prema pacijentu bilo gdje. Da, novac je značajan. I dođete u "slobodnu" bolnicu, zar oni ne gledaju u vaše ruke? I ovdje je sve službeno. Pregledali su me i dijagnosticirao. Rekli su da je uspjelo.

Počeo sam primijetiti da se moja guta povećala i predložila probleme s štitnjačom. Poznanica je dobro govorila o Onkološkom zavodu. PA Herzen. Dijagnoza je provedena na najnovijoj opremi, a svi postupci su učinjeni vrlo brzo. Želim zahvaliti svim zaposlenicima klinike!

Dobar dan svima. Izliječen sam od raka dojke u Institutu za znanstveno istraživačko područje Oncoinstitute. Herzen u Moskvi. Liječnik mi je vodio Efanova Viktora Vladimirovicha. Izvodio sam operaciju, a zatim bio moj liječnik u postoperativnom razdoblju. Liječnik je od Boga. Pozornica na meni nije bila jednostavna, u mnogim su bolnicama odbili raditi, a ovdje se složili. Puno vam zahvaljujem svima osoblju, osobito Victoru Vladimiroviću, zbog profesionalizma.

Katya, apsolutno si u pravu. I ja sam pao u ruke Viktora Vladimirovicha 2002. godine. Vrlo kompetentan stručnjak i ugodna osoba. Sjećam se kako je pokušao sa svom snagom podići duh duhova u meni, izazvati interes za život i probuditi želju za oporavkom. Zahvaljujući njemu sam sada živ, zdrav i sretan sa svojim unucima i djecom.

Onkološki institut. P. A. Herzen osobno smatram najbolje u Rusiji. Ovdje rade samo stručnjaci visoke klase koji imaju veliko iskustvo, a ne obični liječnici. Bio sam tretiran prema ugovoru, plaćen sam, cijene su visoke, ali vrlo pristupačne. Liječnici opravdavaju svaku rublju, provode kompetentne preglede, konzultacije. Nisam bio iznenađen kad mi je ponuđena napredna metoda liječenja, jer su se veliki znanstvenici okupili ovdje radi posla. Svake godine liječnici i pacijenti približavaju se potpunoj pobjedi nad rakom.

2014. bio je izvrstan test za mene. Njegovo loše stanje zdravlja i slabosti, koje sam napisao zbog nedostatka sna i umora, dugo je ostalo bez dužne pozornosti. Tada je bol započeo... Dijagnoza raka drugog stupnja je poput bolt iz vedrog dana. Nije riskirao - zamolio me da ga pošaljem do najboljeg meda. centar koji je u našoj zemlji. Poslali su u Moskvu - Jeli Institut. PA Herzen. Na početnom pregledu potvrđena je dijagnoza, dano je puno vremena, objašnjavajući cijelu situaciju, koje su metode suzbijanja tumora u arsenalu i da je odmah započinjanje liječenja rezultat oporavka 80-90%. Liječenje je održano u odjelu za onkologiju, liječniku liječniku Polyakov VA. Liječenje u bolnici daje pozitivan rezultat. Danas idem na periodične preglede, osim za posljedice raka.

Promatrao sam ih u MNIOR-u. PA Herzen oko četiri mjeseca. Liječnici su me dijagnosticirao s benignim tumorom tijekom dijagnoze i počeli liječiti. Ovdje sam također prošao tečajeve kemoterapije. Bilo je ugodno, da liječnici pokazuju pažnju i brigu o pacijentima, umjesto da ih bacaju sama sami s bolešću. Zahvaljujući svom dobrom odnosu uvijek imate snage i vjerujete u oporavak. Odjel je čistio 2 puta dnevno. Također mi se sviđalo da imaju najmoderniju opremu. Sad ležim na rehabilitaciji i vrlo zahvalan osoblju za njihovu pažnju i brigu.

Nedavno mi je majka oboljela od strašne bolesti. Pojasni naziv "rak dojke" doveo me u užas. Prijatelj nam je savjetovao da se prijavimo na Herzen HSE. Okrenuli su se i ne žalili zbog toga. Dobri pažljivi liječnici stalno su obraćali pažnju mojoj majci. Postoji mnogo moderne opreme koja stvarno radi i pomaže bolesnicima. Ali istina je da cijene malo znoje. Za redovite učitelje, bilo je malo neprofitabilno biti tretirano u takvoj instituciji. Ali život je skuplji.

Nažalost, morala sam se liječiti zbog ove strašne bolesti. Pa, to u Moskvi postoji barem jedna normalna medicinska ustanova. Liječenje im je u MNIOR-u. Herzen. I bez pretjerivanja, kažem da će, ako dođe netko s razočaravajućom onkološkom dijagnozom, zasigurno ga spasiti. Ja sam imao onkološku bolest za žensku ulogu u prilično zanemarenom stadiju. Ali ništa, liječnici u klinici rade čuda.

Želim se zahvaliti osoblju Instituta za onkologiju. Herzen. Da nije za te ljude, vjerojatno ne bih prevladao svoju strašnu bolest. Od prvog dana boravka bio sam zahvaćena tehnikom, koju su proveli moj ispit. Biti tamo razumijete da je ovo mjesto stvoreno posebno za pomoć osobi s borbom za zdravim životom. Prošlo je godinu dana od uspješnog liječenja. Osjećam se sjajno, ali i dalje tamo svake godine postoji planirani pregled.

Kad je moj otac oštro izgubio težinu i postao žut, odmah smo sumnjali da je nešto loše. Kao rezultat toga, dijagnoza raka jetre ugušila nas je u šoku... Mnogi su prijatelji savjetovali u MNIOR-u. Herzen će se obratiti, ovdje liječnici kažu od Boga. S operacijom da se povuci nije postala, tati je doslovno poda jetre uklonjena. Liječnik je uvjerio da šanse za potpuno oporavak od nas nisu dovoljno loše, niti uopće ne razmotrimo drugu mogućnost.

Podvrgnut sam liječenju na Institutu za onkologiju. Herzen. Bio sam hospitaliziran dva mjeseca. Tijekom tog vremena doživio sam nekoliko sjednica kemoterapije. Vrlo teška razdoblja liječenja. Ali u MNIOI dobrom, simpatičnom osoblju, liječnici su uvijek podržavali i pomogli. Ugodno čiste dvokrevetne sobe, usput, čiste se nekoliko puta dnevno. U dijagnostičkoj sobi bio mi je zahvaćena tehnologija, nikad prije nisam vidjela. Dok sam bio tamo, shvatio sam da će mi pomoći da vratim svoje zdravlje. Sad prolazim kroz rehabilitaciju. Zahvalan sam osoblju MNIOI-a zbog davanja novog zdravog života.

Morao sam izdržati mnogo stvari prije no što konačno pobijedim tu strašnu bolest. U prvoj fazi dijagnosticiran sam s karcinomom dojke. Strašno je čuti ovo, pa sam se odmah potražila za najbolju kliniku MNIOI. Herzen. Budući da bolest nije započela, primio sam sesije kemoterapije. Liječnik mi je liječio Larisa Vladimirovna Bolotina. Imala sam jako teško vrijeme. Liječenje raka nije jednostavna stvar, ali kada želiš živjeti - moraš podnijeti.

Nikada ne znate kada ste pretekli od druge bolesti. Dakle, bilo je s nama, moj ujak je počeo gubiti težinu pred očima. Koji je bio uzrok problema nakon provedenih posljednjih testova? Liječnici su imali dijagnozu raka štitnjače. Ova bolest je počela tako brzo napredovati da kirurzi u MNIOR-u. Herzen je odmah odlučio na operaciju pacijenta. Želio bih vam reći veliku zahvalnost anesteziologu-resuscitatoru, koji je mogao osloboditi bol svog strica. Razdoblje prilagodbe bilo je, naravno, teško, ali pomogli smo svom stricu da se svi zajedno s tim bolestem nose.

Nisam mislio da mi u Moskvi možemo izliječiti takvu bolest kao i rak. Ali iz vlastitog iskustva naučio sam da je to moguće. U Onkološkom zavodu prošao je kurs radioterapije. Herzen. Bilo je teško, istina, bilo je, ali Drošneva Inna Viktorovna - liječnik koji je bio angažiran u svom liječenju, dobra osoba, uvijek mi je moralno podržavao.

Problem koji se suočava s našom obitelji nije riječ. Sve je bilo dobro. Ali to je počelo, dojam da su "govorili". Svi su se počeli okretati da bi se razboljeli, ali ne samo hladno, ili piletina, a bolest je jača. Moja je sestra imala leukemiju. Mnogo je novca potrošeno na lijekove i različite pretrage, gdje nije išla, ništa nije pomoglo. I sada, potpuno je u gubitku, a sa potpuno spuštenim rukama na Internetu, došla je na mjesto Herzenove klinike. Znam da je rak krvi vrlo ozbiljna bolest, ali postoji nada za njegovo liječenje iako u malom omjeru. Odlučeno je otići do MNIOR-a. Herzen. Bili smo angažirani u čelu NI odjela, kemoterapije s visokim dozama s blokom transplantacije koštane srži Tyurina Natalia Gennadievna. Proveden je tečaj kemoterapije, radioterapija. I tako je dan bio imenovan za transplantaciju koštane srži, pronađen je donator. Ali bili smo zabrinuti ako će imati kompatibilnost sa svojom sestrom. Sve se ispostavilo, moja sestra je na umu.

Moja je majka imala 69 godina i prije godinu dana imala je tumor karcinoma kada je pregledana u bolnici. U njezinu dobu takva dijagnoza zvuči kao rečenica, jer tijelo pati od raka. Uzeo sam majku na Onkološki institut. Herzen. Ispitivala ga je liječnica Natalya Alekseevna Rubtsova na MRI. Nakon toga, propisana je bolnica i poslana u dvokrevetnu sobu s luksuznim popravkom. Nije da su naše uobičajene državne bolnice u strašnoj situaciji. Mama je uspješno obavila operaciju, nakon što je provela mjesec dana rehabilitacije, a ona je otpuštena. Sad se ne žali za ništa.

Moj otac je imao rak bubrega. Nakon ponovljenog ultrazvuka i isporuke krvi i urina, otkriveno je da bubrezi uskraćuju svoje funkcionalno djelovanje. Odlučeno je otići u kliniku. Herzen za daljnje istraživanje i rješavanje ovog problema. Olovni znanstvenik Kazakevich Victor Ilich učinio je ultrazvuk i potvrđena je dijagnoza. Otac je operiran. Postoperativno razdoblje ide dobro, papa ima smisao života. Zato što ne morate potrošiti mnogo novca na tablete.

Apelirao ih je u MNIOR. PA Herzen prošle godine na uklanjanje moles. Moja baka je umrla od melanoma, koja je nastala na molu. Vrlo se boji takve bolesti. Dva velika mola na leđima bili su poremećeni, što je liječnik odmah pregledao i preporučio da se ukloni. Nakon potpuno bezbolnog postupka, svi su poslani na histologiju. Rezultati su došli vrlo brzo. Sada se ne mogu brinuti.

Prvo me liječio u Voronezh Regionalnoj bolnici, postojala je druga razina raka pluća. Malo kasnije dijagnosticirali su malignu pleuriju. Glava je iskreno priznala da bih trebala otići u glavni grad na liječenje. U smjeru koji sam došao do Onkološkog instituta. PA Herzen, isti dan kada sam dobio pleuralnu punkciju i počeo ubrizgavati anti-tumorske lijekove. I nakon rendgenskog prsnog koša i rezultata seroloških testova proveden je postupak evakuacije maligne pleurije. Tijekom cijelog razdoblja liječenja nije bilo problema s isporukom meda. lijekovi, s očekivanjem postupaka, strategija liječenja mislila je od samog početka i očekuje se rezultat. Ako je sva ruska medicina radila na isti način - smrtno bi bilo jasno manje

Dobro je da u našoj zemlji postoje normalne medicinske ustanove koje se bave pitanjem raka, koje sam doslovno iz drugog svijeta izvučeno. Sada prolazim kroz rehabilitaciju, analize su povoljne, iako moje zdravlje potkopava tečajeve kemoterapije, ali živim. Zbog toga možete zahvaliti stručnjacima MNIOR-a. PA Herzen, a posebno svi zaposlenici odjela za tumore reproduktivnih i urinarnih organa, na čelu s Nikolaj Vladimirovich Vorobiev. Zapravo, samo ste zahvalni što još disam i imam priliku dalje planirati daljnji život

Bio je liječen na Institutu za onkologiju. Herzen iz raka žlijezda slinovnica. Obduk je bio malo natečen, odlučio je otići u bolnicu i bio je šokiran da nauče dijagnozu. Ali u MNIOI sam brzo pomogao nositi se s tim liječnikom bolesti Smirnov Alexander Konstantinovich. Živim ne daleko, pa nisam morao ići na bolničko liječenje, iako sam vidio odjel. Neke od suvremenih komora koje su vidjele u zapadnim filmovima podsjećaju na nešto.

Ranije sam bio siguran da ako je osoba oboljela od raka - tada više nije rezident na ovom svijetu. Ali iz vlastitog iskustva, uspjela sam se pobrinuti da se ta bolest tretira i posve bezbolno. Natjerala sam ga na MNIOR PA. Herzen, kad je sumnjala na onkologiju. Imala sam sve potrebne testove i potvrdila moju strašnu dijagnozu. Ali zahvaljujući vještim radnjama liječnika, poliklinike me brzo stavljam na noge. Larisa Vladimirovna Bolotina, moj liječnik, stalno me ohrabrio i pomogao mi na sve moguće načine. Dobra osoba.

Grashov Vladislav, kao što znam vašu priču, ja sam dobio u Herzenu s karcinomom prostate, početkom stadija, već nije mogla hodati, već sam mislila reći zbogom svojim bliskim osobama. No, požuri, liječnici su me spasili, sada relativno zdravi, pa čak i vode manje aktivan način života. Nikolaj Vladimirovich se prisjetio života, Bog će ga vratiti. Bilo bi više takvih ljudi zdravlja i dobrobiti, zaslužili su

Mislim, učinkovitije liječenje onkoloških bolesti, a ne MNIOR-a. Herzen nije ovdje. Moja je majka bila bolesna na ženskoj liniji, a imala sam i rak. Ali moja je majka liječena skoro godinu dana u običnoj bolnici. Odlučio sam se okrenuti iskusnijim stručnjacima i otići u MNIOI, gdje sam pregledao i propisala liječenje u ginekološkom odjelu kod liječnika Olga Trushina. Nakon dva i pol mjeseca uspio sam se potpuno oporaviti.

Želim se obratiti riječima zahvalnosti onkologu-onkologu MNIOI. PA Herzen Bukharov Artem Viktorovich. Nažalost, morala sam potražiti liječničku pomoć iz poliklinike, u vezi s neoplazmom u poplitealnoj regiji. Nakon prethodnog ispitivanja, predloženo je kirurško uklanjanje neoplazme. Operativna intervencija provedena je u razumnom roku za mene, brzo i kvalitativno. Želim zapažati odgovoran stav kirurga na njegov slučaj, dok je liječnik nakon operacije bio svakodnevno zainteresiran za moje stanje zdravlja. Hvala na vašoj osjetljivosti i profesionalnosti!

Prije godinu dana s dijagnozom sam raka želuca. Nisam istražio uzrok bolesti, bilo je potrebno započeti borbu s bolešću hitno. Odlučio sam se povjeriti gradskim liječnicima i počeo tražiti odgovarajuću kliniku. Internet je moćna stvar, stupio je u kontakt s 3 osobe koje su imale rak u istoj fazi razvoja kao i ja. Sva trojica su tretirana na Institutu Herzen. Prema njihovim preporukama, otišao sam u MNIOI. Liječnik koji je liječio imenovao je Kolobaev Ilya Vladimirovich. Besprijekoran liječnik i izvrsna osoba. Vodio me prije i poslije operacije, također je radio na meni. Zahvaljujem mu na napornom radu i zahvalnosti cijelom odjelu operacije Thoracoabdominal onco.

Dobar dan popodne svi! Uvijek je volio jesti zhirnenkoe, prženu. No, nakon nekog vremena počeo je oštro zadobiti tegobe, bilo je oteklina ruku, nogu, a općenito stanje pogoršalo. Primijetio sam promjene u meni i mojoj djeci, bez usporavanja, odlučeno je otići u MNIOR. Herzen. Čim stignemo na onkološki institut, primili smo ga viši znanstveni suradnik Lozhkin Mikhail Vladimirovich, postavio popis analiza. Rezultati testova bili su razočaravajući, dijagnosticirali su karcinom jetre, ali liječnik se zabavljao i rekao da ne gubi srce. Nakon operacije, dobro je poboljšano.

Imala sam stalne glavobolje prije godinu dana. Nakon odlaska u bolnicu, obaviješten sam da je u mom mozgu pronađeno tumorsko stvaranje. Savjetujte se da se prijavite na MNIOR. P. A. Herzen. Početni prijem liječnika ovog instituta dao mi je nadu za oporavak. Zatim su postojale različite studije, testovi, potvrđivanje dijagnoze, hospitalizacija i kirurgija. Ali tijekom pripremnog razdoblja bio sam siguran u oporavak. I to se dogodilo. U najnovijim analizama nije bilo dokaza o stanicama raka.

Liječnici moga bratića pronašli su benigni tumor i poslao ih na liječenje u MNIOR-u. Herzen. Postoje profesionalni liječnici koji rade za operaciju. Sve je dobro i sada smo na fazi rehabilitacije.

Valentin, 29 godina Odgovor

Dobar dan. Dijagnoza koju sam postavila prije tri mjeseca - tumor gušterače. U Onkološkom zavodu. PA Herzen sam uklonjen. Budući da bolest nije započela i ima jasne vizualne definicije lezije, postupak je izveden uz pomoć Cyber ​​noža. Liječenje je bilo neinvazivno i neinvazivno. Nije mi bilo potrebno liječenje. Odmah sam se vratio na normalnu aktivnost. Vrlo sam zahvalan liječnicima zbog izvrsnog liječenja. Sada cijenim život koji nikada nije cijenjen.

Onkološki institut. PA Obratio sam se Herzenu na preporuku mog terapeuta. Nije bio posve siguran u dijagnozu, pa je poslao svog liječnika u polikliniku. Želim napomenuti da je poliklinika u Institutu prilično velika, pa gotovo da nema redova. Liječnici su vrlo lijepi i prijateljski, pažljivo slušajte pritužbe, provode ispit. Tamo su apsolutno potvrdili moju strašnu dijagnozu i propisao operaciju, mjesec dana nakon čega sam već bio kod kuće i dalje sam obnova.

Počeo je primijetiti da je njegov brat glas postao promukao, i on je cijelo vrijeme počeo izgledati umorno. Odvela sam ga do liječnika, a za liječnike započela je beskrajna birokracija. Nitko zapravo nije ništa rekao, a onda smo otišli u MNIOR. P. A. Herzen. Dijagnoza CANCER GORTANY. No, odmah smo se uvjerili da je to uspješno tretirano u 90% slučajeva. I ispalo je. Operacija je bila uspješna, još uvijek nije bilo velikog tijeka terapije zračenjem. Brat se osjeća dobro.

Moj najbolji prijatelj nekoliko godina, kako sam izgubio nadu za punim životom - ona ima rak mozga. Klinika u zajednici je rekla da je ostavljena oko godinu ili dvije - oni ne mogu pomoći, možete održati samo stabilnu državu i nekako olakšati bol. Iako je sama osjećala, češće nego normalno. U klinici na MNIOR-u. Herzenovi stručnjaci izvršili su detaljniju studiju, pokazalo se da tumor nije gliom, već neotvoreni oblik benignog tumora. Pokazalo se da dijagnoza nije bila točna i da je bolest liječiva.

Bilo je teško mi prijeći prag takve ustanove, budući da su svi ovdje već daleko od zdravih. Posebno je teško doći ovdje sa svojom suprugom, koja je uvijek imala relapsa. Nakon nekoliko godina takvog liječenja, tijelo je odlučilo boriti se, a šest mjeseci moja supruga nije se žalila i osjeća velika, zbog čega zahvaljujem Matorini Oleg Vladimirovich. Samo je uspio izliječiti moju ženu i sada se više nećemo morati vratiti na ovu temu.

Naša baka je imala 87 godina i nikada se nije žalila na ništa. Kad je rak otkrio, više nije bilo operabilno, metastaze posvuda. Jedina stvar koja bi mogla ublažiti njezinu patnju, okrenut će se centru palijativne skrbi za MNOI. Liječnik Regina Rashitovna imenovao je detaljnu satnu shemu za uzimanje lijekova, uzimala prehranu i rekla gdje i kako na licu mjesta možete dobiti jake lijekove. Još smo prošli ksenonsku terapiju, izgubljeno vrijeme, živjela samo godinu dana, ali barem kao osoba, bez boli, bez iscrpljujućih simptoma, s normalnim sanom, raspoloženjem. Ako samo...

Moja je majka bila dugo bolesna. Ali to nije priznala i pokušala se liječiti biljem. Kad je upravo pala na nesvjesticu usred prostorije na njezin rođendan, moj brat i ja odmah smo je poslali na potpuni pregled. Tamo, nismo mogli napraviti točnu dijagnozu i odrediti uzrok vrtoglavice i nesvjestice, budući da su testovi njezine dobi bili u osnovi normalni. Savjetujemo da se prijave na Onkološki institut nazvan po PA. Herzen, budući da bi to mogao biti tumor, a uz pomoć svoje moderne opreme može se napraviti samo točna dijagnoza. Nazvala sam ovu kliniku, saznala kad je moguće doći na recepciju i što da se sa mnom. Na određeni dan, moja majka i ja smo došli u bolnicu, ispunili sve potrebne dokumente, dobili karticu i smjer za dijagnozu. Nakon dva sata ispitivanja, s dijagnozom je raka, trećeg stupnja. Bez uobičajene operacije ovdje je neophodno. Liječnici su bili šokirani, zašto majka prije nije tražila pomoć, jer je tada bilo mnogo lakše oporaviti se. Kao rezultat toga, propisana je sveobuhvatna liječenja - kirurgija, kemiju i lijekove. Ukupno, moja majka je proveo osam i pol mjeseci u PA Herzenovoj MNIIA. Nije se dugo htjela vratiti kući, jer se bojala mogućeg povratka, jer je situacija zanemarena. Sada je mama druga godina kod kuće. Kaže da se osjeća dobro, ali moj brat i ja polažemo na ispit dva puta godišnje kako bismo se uvjerili da se rak zapravo ne vraća. Vrlo mi je drago što u našoj zemlji postoje takvi doktori kao Elena Grigorievna Novikova, koja ne može podržati samo riječ, već će vlastitim rukama izvesti osobu iz drugog svijeta. Za život moje majke, zahvalan sam joj!

Radim u kemijskom laboratoriju u jednoj tvornici. Rad je štetan, pa kad sam se počela žaliti na bolesti, mislio sam da sam ga upravo obrađivao. Ali liječnik nakon testiranja bio je zabrinut i poslao me u MNIOR. Herzen. Tamo sam prošao punu tijek dijagnoze - ultrazvuk, CT, MRI. Bilo mi je jako drago kad je Stepanov Stanislav Olegovich razbio sumnje svog liječnika i rekao da nemam tumora, samo mijenjam radna mjesta kako bih isključio mogućnost njihova pojavljivanja. Istog dana podnio sam zahtjev za razrješenje, a sada se osjećam dobro!

Liječnici u našoj lokalnoj bolnici dijagnosticirali su me "Rak dojke". Ovo mi je postalo rečenica. Ruke su mu pale, stalno je povikao, apatija se svemu svidjela. Zahvaljujući svojoj djeci i prijateljima. Nisu me ostavili u teškom trenutku. Naučili su to u MNIOR-u. Herzen liječi ovu bolest i prilično uspješno. Tamo su se obratili. Od mene je traženo mnogo radova o mojoj dijagnozi. Dobro je što sam vrlo pedantan i stoga nisam morao trčati oko bolnica - svi su radovi i dokumentacija bili u mojim rukama. Zatim smo krenuli na osnovni ispit. Otišli su u Benyaamin Hanne Valeryevna. Stručnjak poput dobra. Imenovali su ili imenovali ponovljeno ispitivanje. Kao što se ispostavilo, za njih zapravo nisu trebali moje radove. Pa, to je mala stvar. Ono što je najvažnije, oni su mi pomogli i propisivali pravi tretman, nakon čega sam imao priliku za normalan život.

Vrlo mi je drago što su liječnici PA Herzenovog instituta za rak otklonili tretman brata. Imao je benigni tumor prilično velike veličine, pa se liječenje nije moglo otkloniti. Samo u MNIOR-u. Herzen nam je pružio ruke i izvršio potrebnu operaciju. Sve je bilo uspješno, praktički nema rehabilitacije. Dok je prošlo šest mjeseci od operacije, nema povratka, osjeća se dobro. Još jednom želim reći veliku zahvalnost zlatnim rukama Nyushka Kirill Mikhailovicha, zbog njege, pažljivog stava i profesionalnog tretmana!

Moj se brat okrenuo liječniku za onkologiju. Stalno je oštra bol u mjehuru. Kada je već bolovao bol nije imao snage, onda je otišao u Nacionalni medicinski istraživački radiološki centar. Prije svega, stajao je u skladu s registrom, gdje je poslan da vidi liječnika. Nakon toga, brat je dobio dijagnozu Zapirovi Samira. Na temelju rezultata ispitivanja dobio je sveobuhvatan tretman. Rezultat vas nije čekao! Sada je sve u redu s njim.

Ponovno sam posjetio specijaliste poliklinike na onkološkom institutu. PA Herzen je prema rezultatima studije dobio preliminarnu dijagnozu - benigni oblik bubrega. Pokušao se posavjetovati s bolničkim kirurgom zbog hitnosti i složenosti operacije, ali da pronađe vrijeme kada nije mogao raditi. I sljedećeg tjedna postalo mi je jako teško, trebalo mi je hitno hospitalizirati. Ništa strašno nije bilo, samo obrazovanje počelo je stisnuti mokraćne tokove, ali tada sam bio jako uplašen. Tumor je operativno izrezivan. Sada sam izliječen u dnevnoj bolnici

Za mene, zdravlje moje majke je vrlo važno, pa kad sam bila obaviještena o sumnji na rak mokraćnog trakta, počeo sam tražiti kliniku na internetu koja se strogo specijalizirala za liječenje raka. Prema ocjenama na internetu volio sam institut. Herzen i otišli smo tamo. Analize, preglede, liječenja - sve, naravno, skupe, ali moja mama zahvaljujući naporima liječnika ovog instituta je živa i dobro. Zahvaljujem svim liječnicima i bolničkom osoblju za spašavanje mamine život.

Slažem se s tobom 100%. U 2012. nitko me nije odveo u operaciju. I samo je Nikolaj Vladimirovich Vorobyov odlučio podvrći operaciji. Velika zahvalnost i nizak luk za liječnike "od Boga" - Vorobyov Nikolai Vladimirovich i Tolkachev Alexander Olegovich, kao i sve medicinsko osoblje Odjela za onkologiju. Zahvaljujući njima, živim već 3 godine. Također želim naglasiti visoku profesionalnost dr. Pavela Bespalova. I sada pod stalnim nadzorom tih liječnika. Pored profesionalizma, oni su izvrsni psiholozi, pomažući vraćanju vjere u oporavak, a time iu život.

Dobro je da u našoj zemlji postoje normalne medicinske ustanove koje se bave pitanjem raka, koje sam doslovno iz drugog svijeta izvučeno. Sada prolazim kroz rehabilitaciju, analize su povoljne, iako moje zdravlje potkopava tečajeve kemoterapije, ali živim. Zbog toga možete zahvaliti stručnjacima MNIOR-a. PA Herzen, a posebno svi zaposlenici odjela za tumore reproduktivnih i urinarnih organa, na čelu s Nikolaj Vladimirovich Vorobiev. Zapravo, samo ste zahvalni što još disam i imam priliku dalje planirati daljnji život

Prethodni Članak

kapecitabin