Recenzije

Metastaze

"S 14 godina sam dijagnosticiran hepatitis C. Godine 2007. dobio sam interferonsku terapiju. To me na žalost nije izliječilo, ali usporilo je rast bolesti. Godine 2017. liječnik u infektivnom odjelu savjetovao me je tijekom liječenja 3 mjeseca. Naručio sam na internetu u tvrtki Generic Group, već su već naručili moje prijatelje. Prije liječenja, proveo sam testove kako bi se osiguralo da sam propisana upravo onim pilulama koje će pomoći u mom slučaju. Na genotipu i dala biokemiju. Liječnik je rekao da nakon 3 tjedna liječenja sam prošao testove, ali to sam učinio samo usred tretmana. Rezultat analize je dan, kao u apsolutno zdravi čovjek. Tijekom primjene lijekova nisu postojale snažne nuspojave, odlučila sam ih odvesti istovremeno u večernjim satima, pilule su izazvalo pospanost, ponekad apatiju i umor. Ali uvijek sam shvatio da ću nakon tretmana biti apsolutno zdrava, snažna, snažna osoba i to mi daje snagu. Ostaje mi da uzmem dva tjedna. Nakon što ponovno dajem testove. "

"U listopadu 2016. počeo sam uzimati Ledipasvir i Sofosbuvir Hepcinat-LP. Tečaj je bio u potpunosti -12 tjedana, ali sam prošao prve testove u roku od dva tjedna nakon početka postupka i prvih rezultata! NIJE otkriven virus hepatitisa C u krvi. Biokemija je normalna! Na recepciji terapije organizam nije ometao primanje lijekova. Dobro su pili, bez ikakvih nuspojava. Tri puta od listopada 2016. do danas (prošlog rujna 2017.) prošao sam analizu - kvalitativna i kvantitativna analiza pokazuje negativne vrijednosti. Kvaliteta lijeka izvan svake sumnje provjerava se sami! Hvala vam dečki iz Jenrik grupe! "

"Pozdrav, želim napisati vašu recenziju o djelovanju lijeka! Moj muž i ja smo vidjeli virus hepatitisa C od 2000. godine, liječeni su dropperima, prateći lijekove, ali opterećenje virusa samo je raslo! Pokušali su se liječiti Pegasysom s ribovirinom, virus nije otišao, a liječenje je izgubljeno zbog ozbiljnih nuspojava! Saznali smo o medicini nove generacije Ladipasvir i Sofosbuvir, naredili! Ovo je indijski generički, koji nije niži od američkog izvornika! Prije narudžbe konzultiran s liječnikom, položio nekoliko testova. Budući da smo HIV-inficirani i prethodno liječeni, liječnik nam je propisao dvostruko liječenje, to jest ne tri mjeseca, ali šest! Počeli smo primati, uopće nisu imali nuspojava, nakon tri tjedna prošli smo analizu za otkrivanje virusa u krvi! Odgovor: VIRUS U KRVU NIJE ODGOVORAN. Analize ga ne mogu povezati s liječnikom na karti, čak ih nismo vidjeli u oku. Da tretirane pripreme Novisof L, Anastasia menadžer zahvaljujući ovaj lijek savjetuje, jer oni nisu mogli uzeti skuplji Natco Hepcinat LP, što je ista stvar samo jeftiniji način da okvir i pisanu proizveden Natco »

U pripremi za liječenje novih antivirusnih lijekova, svaka osoba razmišlja o tome gdje je bolje i sigurnije kupiti skupe lijekove, neke nuspojave liječenja su najčešći, i što je najvažnije, što postotak oporavka nakon prijema. Nadamo se da ste razumjeli to iskustvo će pomoći onima koji su uspješno završili tretman za hepatitis C i Sofosbuvir Daclatacvir droge povratne informacije da su utakmice je stranica još je jedna potvrda našeg profesionalnog rada.

Hepatitis forum

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Tko je izliječio sophosbuvir?

Moderator: Gudvin

Tko je izliječio sophosbuvir?

Vaša poruka romantičan »10 Feb 2015 16:32

Re: Tko je ikada izliječio sophosbuvir?

Vaša poruka Grushman »20 veljača 18:48

Re: Tko je ikada izliječio sophosbuvir?

Vaša poruka Marika »20 veljača 19:28

Recenzije

Dodajte povratne informacije

Više od 3 godine na ruskom tržištu

Adrese tvornica proizvođača u Indiji

Natco Pharma Limited
Registrirani ured i
Sjedište tvrtke

Kuća Natco
Cesta br.2, brda Banjara
Hyderabad-500 034, Indija

+91-40-2354 7532
+91-40-2354 5298/23548243

7-2-A2, Hetero Corporate
Industrijske kuće, Sanath Nagar
Hyderabad - 500 018. Telangana, INDIJA

Telefon: +91 40 23704923/24/25
Fax: +91 40 23714250/2370 4926

Zydus Tower,
Satelitskih križevačkih cesta,
Ahmedabad - 380015
Gujarat, Indija.
TELEFON: + 91-79-26868100 (EPBX) (20 redaka)
FAX: + 91-79-26862365

Ne. 68/186, vrt Talakotuwa, Polhengoda Junction Colombo - 05

Sofosbuvir i Daklataswir

Prijavite se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Morao sam uzeti u ruke tretman, budući da je dijagnoza - hepatitis C, uključite terapije interferonom - godinu dana, a ne na činjenicu da će biti na snazi. Na internetu sam slučajno naišao na sophosbuvir. Otišao sam do liječnika, on je dobar u hrpu sofosbuvir daklatasvir i odmah je naredio na natco-russia.ru odlučila ipak probati, i odjednom pomoći... i pomoći! Nisam mogao vjerovati da mi se to dogodilo. Potpuno uklonio moju dijagnozu. Pa što radi!

Nakon dijagnoze HCV genotip 1a, primarne terapije liječnik propisane kombinacije daklatasvira s sofosbuvir, prvu dozu - 60 mg, drugi - 400 mg, kao što je prije terapije ne, u početku, odlučeno je da se uvodno fazu prima samo sofusbivira tjedan dana. Liječnik je odbio ribavirin. Recepcija je provedena jednom dnevno. Od negativnih učinaka - glavobolje, pucao s jednostavnim citramonom.

U početku, treći genotip pokušao je liječiti domaći interferon, zatim su povezali ribavirin, ali nije bilo nikakvog učinka. Nakon toga, imenovan je Daklatasvir + Sofosbuvir, ovdje već 3 tjedna, zakazane analize počele su pokazati poboljšanje situacije. Do 6. tjedna administracije, kvantitativna RNA nije otkrivena, nakon još dva tjedna, već je visoko kvalitetna RNA bila odsutna. Na istom području ALAT / ACAT bili su na području od 20-25, što je sasvim normalno. A to znači da je hepatitis poražen i da je jetra sačuvana.
Od pobocheka imala sam smanjenje koncentracije, letargije i mučnine. Uzmi lijek trebao bi biti svaki dan u isto vrijeme, doza ne može biti premašena. Unos hrane za liječenje ne utječe, može se uzimati tijekom i prije jela, do kraja liječenja liječnik preporučuje smanjenje doze, morala sam razbiti pilulu do 30 mg.

Hepatitis u meni u onom što se zove blaga forma - genotip 1a. Zbog toga je zarazna bolestica potaknula da ima puno šanse za oporavak. Liječenje je zakazano kroz 12 tjedana prema sljedećoj shemi: kompleks "Sofosbuvir" i "Daklatasvir" jedna tableta po danu.
Ne mogu reći da je liječenje bilo lako i zabavno. U jutrima je bilo mučnina, glavobolja je postala česta, s vremena na vrijeme postojala je slabost i apatija. Ali bio sam spreman podnijeti sve, samo da se dobro vratim. Ali terapija nije bila tako ružičasta, stalni odgovor bio je primljen tek sredinom tjedna. No do kraja 12. virusa više nije bilo, iako neki pokazatelji, poput bilirubina, ostali su visoki. No čak i takav rezultat je pobjeda. Glavna stvar je strogo slijediti upute i liječenje propisane od strane liječnika. Napisano u uputama - samo progutati, ne gnjaviti i ne žvakati, onda bi to trebalo učiniti. I to je razlog zašto. Jednom sam zaboravila žvakanje pilule i pomislila da je došao moj kraj. Tako je gorko da cijelo tijelo, a ne samo usta, grčevi. Jedva sam se suzdržao da ne bih htio povraćati. Ali svejedno cijeli dan u mojim ustima bio je gorak okus gorčine. Ugodna mala - i stoga je država nevažna i da ga pogoršava apsolutno na ništa.

Recenzije

Sofosbuir recenzije

Želimo vam dobrodošlicu na naše web stranice, ako imate svoje iskustvo prijem indijskih droge i sofosbuvir daklatasvir, sofosbuvir i ledipasvir, sofosbuvir velpatasvir i ostavite recenziju.

Tražite recenzije korisnika o sophosbuvir? Ne možete odlučiti hoćete li započeti liječenje, korisno ćete naučiti tuđe iskustvo čitajući recenzije o sophosbuviru na našoj web stranici.

Pozdrav iz Hot Key! Želim izraziti svoju duboku zahvalnost tvrtki SOUTH PHARMA, posebno Ghenadiy! Droga je došao u 4 dana kao što je naznačeno, svi brojevi i datum isteka svi neistinite. Je li razočarani u svoje dijagnoze hepatitisa C 1B, kada je liječenje na klinici, to je bio vrijedan milijun i slishnim govorio izravno prodati stan, auto i početi liječenje... a onda je dao 50-70% povrata (+ nuspojave liječenja s interferonima i riboverinom) Slučajno čuo sofosbuvir S Ledipasvirom i iskreno nisam vjerovao, odlučio sam pokušati. odmah kupili na tečaju. Ovdje propil prije mjesec i 5 dana prošao PCR kvalitativnu analizu, danas je primio rezultat PCR hepatitis B virus nije otkriven HCV. Naravno, vrlo sretan i ne vjerujem mi da netko ne varam! Nemojte se ustručavati naručiti te ljude i biti zdravi. I nastavit ću još dva mjeseca liječenja.

Naredio sam pripreme na ovom mjestu u Maikopu u listopadu. Nakon terapije, rezultat virusa je negativan. Mnogo hvala što ne varate, već pomažete ljudima. Posebna hvala Gennadi, zbog strpljenja i da je uvijek spreman pomoći.

Svatko, PREPORUČUJE, PRIPREMITE SOBOSBUVIR I POTVRĐUJE. Hvala Vam.

Naši klijenti nam pišu privatne poruke

Dobro došli! Želim ostaviti najviše pozitivnih povratnih informacija! Bilo je vrlo teško povjeriti, jer postoji puno smeta i varalica! Taj je dobavljač savjetovao liječnik. Savršen stav, detaljno opišite cijeli postupak dostave i same pripreme. Svi su vrlo brzo primili i kako je obećano bilo je moguće vidjeti što je unutar Lijekova. Lijekovi su pravi izvorni, svi provjereni, pakiranje, čašica pilula, sama tableta. Želim ponovno izraziti svoju zahvalnost da vam pomažete! Oleg i Gennady puno vam zahvaljuju!

Krim, Bakhchisaray Imam 38 godina. Slučajno pronađen genotip 1V hepatitisa C (sa svrbežnim dlanovima) Hvala na drogama sophosbuvir i ledispavira. Pila je 3-mjesečni tečaj, bez posljedica (od 05.08.2017 do 29.10.2017) Fibroza drugog stupnja pala je na F 0-F1. Naprijed. Za sve one koji nisu sigurni.

Puno vam hvala.

Želim vam se zahvaliti. Kao što sam obećao, ostavljam povratne informacije. Uzela je sophosbuvir i daklatosvir Virso i Dactovin. Rukovoditelj mi je objasnio da nema razlike i previše plaća vrijedi za marku. Iskusni da je niska cijena, ali nema više novca. Kao rezultat toga, nakon mjesec dana virus je nestao. Pila je cijeli tijek. Puno vam hvala što nam pomažete, bolesni i ne varaju. Posebna hvala voditelju Gennadyju, koji je sve detaljno objasnio i rekao. Složili smo se s njim, kako ću završiti tečaj, napisat ću recenziju. Ovdje ispunjavam obećanje :) Natalia K. Anapa.

Zahvaljujem svom liječniku zbog činjenice da je on propisao lijek za mene jer sam izliječio dobar lijek iz hepatitisa C i mogu živjeti punim životom.

Albina vam zahvaljujemo što ste nas kontaktirali!

Hvala vam! Sve operativno: zapovijedili, poslali odmah, primili, provjerili, platili, tijek liječenja od 12 tjedana. Dugo očekivani odgovor je 12 tjedana nakon liječenja - nema virusa.

Dobar dan, moje ime je Konstantin naredio lijekova na ovim stranicama putem telefonskih linija za sat perevozvonil kurira, raspravljalo vrijeme i dan njegova dolaska 12.08.2017 sofosbuvir + daklatasvir za 32500 rubalja za brand odlučio ne platiti - jer je cijela struktura je identična , U dogovoreno vrijeme došao kurir pokazao svoju putovnicu podataka, certifikate za lijekove, plaćanje u gotovini, počeo primati lijekove 15.08, svi uređen, bilo je 3 prijem i ponudio analize privremenim rezultatima, svakako obavijestiti o rezultatu

Bok Uzeo sam, kao što sam mislio, REČENJE - Hepatitis C. Zbog straha nisam znao što da radim, činilo se da je život završio. Liječnik mi je rekao o indijskim generičkim lijekovima, ali nisam znao gdje kupiti. Na vlastitu odgovornost i rizik počeo je tražiti prijatelje na internetu.... puno ponuda, različite cijene. Prijenos novca, a zatim ćemo vam poslati lijekove. Zvao sam Južnu Pharmu, a tek tada sam bio ponuđen za odgovarajući novac, najprije poslao droge, a onda sam ih morao platiti. Parcela u moj grad došla je za 4 dana. Courier je omogućio prvo otvaranje paketa, izgled, a zatim plaća. Sva priprema s rokom valjanosti od 2 godine, izvornici. Svi naljepnice, hologrami, potvrde. Veliki ljudski HVALA. Opet živim.

Bolestan je od hepatitisa C od 2010. Prije mjesec dana liječnik je rekao da vam je hitno potrebno liječiti, jer stanje jetre prema analizi ne znači najmanje. Počela sam tražiti sophosbuvir i daklatosvir na različitim mjestima. Vosnovno, svi dobavljači ponudili su prvo prijenos novca, i pričekati 2-3 tjedna, ili za droge na zalihama, nazvao sam se u iznosu od 75-80 tisuća rubalja. Zvao sam Južnu Pharmu i bio je ugodno iznenađen. Droge su sve dostupne i cijene. Naručeno, isporučeno 4 dana. Postojala je mogućnost otvaranja paketa, da izgleda, tek onda da plati. Počeo je liječiti. Zahvaljujući South Pharmu za pristupačne cijene i visoku uslugu.

Dobra večer svi!
Požurio sam podijeliti radosnu vijest, moj muž je dobio rezultate analize - virus hepatitisa C nije detektiran! (postojalo je 3 genotipa, 1 stadij fibroze)
Kad smo bili na recepciji jednog hepatologist (privatne klinike u Čeljabinsk) - mi smo izrazili cijenu tretmana - ukupno oko 500 tisuća, a za 3 mjeseca možda izliječio))) Mi smo jako uznemireni jer je iznos nije mali... Prošlo je tek nešto više od godinu dana, saznao slučajno i odlučio rezervirati preko Olega (hvala mu za odvojene i jasnim uputama za ono što je uvijek bio u kontaktu, odgovoriti na vaša pitanja) i sofosbufir daklatasfir. Tijek liječenja košta nas zajedno s isporukom od 36.000 rubalja! Nisam bio posve siguran, ali iskoristio sam priliku. I sada sam vrlo zahvalan tim ljudima zbog činjenice da oni stvarno pomažu u borbi protiv hepatitisa. Nije bilo posebnih nuspojava, uzimajući pilulu - radio je i živio kao i obično. Vrlo sam savjetovao, naredio i oporavio. Sada znam da hepatitis C nije presuda)

Anton, Krasnodar, naći dečki na internetu slučajno i naredio kurs hepcinat + natdac Natco za 48000 rubalja za 12 tjedana, parcela je posegnuo za 3 dana, pošta plaća samo nakon što je uvjerio da sva odnosna (Certifikat broj serijski, datum isteka, hologram).
Imam 3 fibroza genotip 0, liječnik preporučio Natco sofosbuvir + daklatasvir 12 tjedana, liječenje je počeo 6. srpnja pregled tek sada u stanju napisati, hvala ti jako, jako privlači da su svi dostupni i plaćanje nakon otvaranja paketa.

Dobra večer, moje ime je Eugene pronađen hepatitis u svibnju 2017., na vrijeme počeli paničariti, ne znam kako se postupa, on je otišao do liječnika, liječnik također nije mogao pomoći od pomoći, upućen u bolnicu za zarazne bolesti, tu je predložio interferoni, koji će morati pričekati, počela čitati na internetu o hepatitisu C, a naučili o pripremama koje su sada već mnogi su liječeni, izliječiti, pretvorio u privatnoj klinici, predao analize, genotip, fibroze, i virusnih rezultati opterećenja dobila 1 b genotip, fibrozu, 3-4 (13.5 kPa), količina virusa 2700000, dodijeljena sofosbuvir ledipasvi p, uštedjeti novac dogodilo nedavno naredio dječacima drogu, dobio parcelu u 3 dana u Krasnodar (13. srpnja) dala paketić otvoriti uplatu, platio 40.000 rubalja za lijekove za početak liječenja, rezultati će vam reći hvala SOUTH Pharma.

Hvala na pripremi! Vrlo brza isporuka! Bez plaćanja unaprijed, dostavljač je doveo kući, nema potrebe ići nigdje! Pripreme su kvalitativne, primio sam minus u drugom tjednu. Sve bez prijevare, preporučeno svima koji su se suočili s ovom nesrećom.

Hvala vam puno! Sve u pravo vrijeme, dostupno, objasnio je. Dostava je brza, plaćanje po primitku.

Na zahtjev administratora odlučio je napisati recenziju, dobio danas Sofosbuvir i Daklatasvir tvrtka NATCO, sve što su rekli i na vrijeme! Hvala, kako ću potrošiti mjesec dana za piće.

Puno vam zahvaljujemo, isporuku 3 dana do Moskve iz Krasnodara, plaćenog po primitku, dopušteno vidjeti robu prije plaćanja, dostavljenu kurirskom dostavom u kuću, preporučit ću vam.

Hvala vam puno! Sve u pravo vrijeme, dostupno, objasnio je. Dostava u danu narudžbe.