"Metropia-SE"

Dijeta

Međunarodno ime: Med (Mellis).

Oblik doziranja: otopina za subkutanu administraciju.

Farmakološko djelovanje:
Ima membranski stabilizacijski, hepatoprotektivni i antioksidativni učinak; povećava antitoičku funkciju jetre.

indikacije:
Masna degeneracija jetre raznih etiologija, kronični hepatitis, toksično oštećenje jetre.

kontraindikacije:
Preosjetljivost (uključujući proizvode pčelarstva). S oprezom. Dijabetes melitus.

Režim doziranja: P / do, 1 ml 1 puta dnevno. Tijek liječenja je 10-20 dana.

Nuspojave: Alergijske reakcije.

Recenzije ovog proizvoda:
Larisa

Moj brat nakon teškog oblika moždanog udara prošao je kroz 10 injekcija Metrop GP. Sada on i njegova cijela obitelj koriste Harmonizer. Poboljšavao se stanje zdravlja. Harmonizer uklanja umor, poboljšava san.

Mladi čovjek, 23 godina. Fraktura tibije bez pristranosti. Odmah subkutano u donju nogu. Primijenjen je Langet. Kirurg je rekao - bit će oteklina, zavoj (leži kod kuće). Bilo je gotovo nikakvih edema. Polovni Pektibon, inforce, BIM ADP za vezivno tkivo, kroz tjedan je počeo uklanjanjem potkoljenicu, koriste naizmjence TDM i Pektibon krema regenerirajući potkoljenice (i traka ponovo). Nakon 3 (!) Tjedana, X-zraka je pokazala potpunu fuziju. Restaurativno liječenje nastavljeno je s Resurfinom.

Žena, 92 godine. U jesen je došlo do gušenja zgloba kuka. Kirurg je rekao da će ostati lažljiv. Nanesite Metrop subkutano blizu lezije u 3 dana tijekom 1 mjeseca, Pectibon 5 kapsula 3 puta dnevno, Pectibon-krema regenerira izvana na području bedra. Nakon 10 dana smo otpušteni. Išao sam tiho, ali ja. Kirurzi su iznenađeni.

Hepatitis forum

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Novi hepatoprotector

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Sovok-59 »15 veljača 2012 10:32

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Sovok-59 »15 veljača 2012 10:32

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Nadam se Orenburg »15 veljača 2012 11:12

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Gudvin »15 veljača 2012 12:04

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Sovok-59 »15 veljača 2012 12:17

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Nadam se Orenburg »15 veljača 2012 12:25

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Legron12 »15 veljača 2012 22:24

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Sovok-59 »15 veljača 2012 22:55

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Legron12 »15 veljača 2012 23:16

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Sovok-59 »15 veljača 2012 23:34

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Legron12 »15. veljača 2012 23:41

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Legron12 »15 Feb 2012 23:44

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Legron12 »15 veljača 2012 23:45

Re: Novi hepatoprotector

Vaša poruka Legron12 »15 veljača 2012 23:47

Metrop GP

Proizvođač: Samson-Med LLC Rusija

Proizvod: Tekući oblici doziranja. Otopina za subkutanu administraciju.

Opće značajke. sastojci:

Aktivna tvar: med 4,5 mg / ml.

Farmakološka svojstva:

Farmakodinamiku. Metrop ima membranski stabilizacijski i antioksidativni učinak na tijelo. Prirodni antihipoksični kompleks, koji je dio pripreme, u kombinaciji s niskom toplinskom snagom značajno povećava međusobni prodor tvari u tijelu zbog djelovanja toplinske difuzije. Tehnologija proizvodnje je patentirana.

Metrop ima opći učinak jačanja, doprinosi poboljšanju kvalitete života, obnovi sila nakon bolesti i prenesenih operacija, povećava otpornost organizma na različite vrste infekcija. Lijek značajno poboljšava tjelesnu i mentalnu učinkovitost, a normalizira i seksualnu funkciju.

Upute za uporabu:

-kronični hepatitis, masna degeneracija jetre raznih etiologija, toksični hepatitis, ciroza jetre;
-terapeutski i profilaktički učinci u kardiovaskularnim bolestima i oštećenju zračenja;
-antimutagensko djelovanje, smanjenje nepoželjnih posljedica ultraljubičastog zračenja, radioterapiju, dugotrajne učinke na stres;
-posttraumatska encefalopatija i akutna trauma;
-poboljšanje kvalitete života i normalizacija imunoloških parametara u bolesnika s HIV infekcijom;
-u složenom liječenju različitih bolesti kako bi se poboljšala učinkovitost terapije;
-u postoperativnim i rehabilitacijskim razdobljima.

Doziranje i administracija:

Lijek se upotrebljava u odraslih osoba. Subkutano davati 1 ml jednom dnevno. Tijek liječenja je 10 do 20 dana.

Značajke primjene:

Oprez treba koristiti kod pacijenata s dijabetesom.

Recenzije Metrop gp

Prosječna ocjena
Nitko nije ocijenio

oslobođen bez recepta

proizvođač

Canon-2
Reg. Broj: Lí-002655 od 26.10.2012.

Pozivamo vas da izrazite svoje mišljenje, kao i da sudjelujete u raspravama putem komentara. Pozdravljamo otvorenost u recenzijama. Uprava ustanove, po želji, može odgovoriti na vaše povratne informacije.

Napišite recenziju ili Ocijenite ovaj lijek

Još nema recenzija za ovaj odjeljak.

Online ljekarnik

Na ovoj stranici prikupljala sam upute, mišljenja i mišljenja o raznim medicinskim pripravcima.

Nema naređenih članaka, a troškovi se plaćaju putem blokova oglašavanja. Svi su mišljenja, osim mišljenja materijalno zainteresiranih osoba, objavljeni.

Postoji ovjereni ljekarnik koji radi na projektu - to jest sam ja - i mogu postavljati pitanja, nemojte se sramiti. Hvala vam!

Isprobajte najnoviju referentnu knjigu priprema za 10 000 članaka s punim tekstom:

Geptrong

Dmitrij Sidelnikov 6. lipnja 2015

Opis i uputa lijeka Heptrogon

Heptrogon je hepatoprotektivni lijek i imunomodulator. Ima protuupalni, antivirusni učinak, aktivira imunološki sustav. Potiče obnavljanje i poboljšanje funkcija jetre, djeluje regenerirajući učinak na njegove stanice, smanjuje upalni proces, smanjuje intenzitet različitih manifestacija hepatitisa. Aktivna tvar je med.

Pod utjecajem smanjio krvnih Geptronga Aktivnost kom markera, ALT, GGT, čin, odgovorne za oštećenja hepatocita, blokiran proteina regeneracije virusa jetre hepatitis C stimulira stanice. Smještena je kao jedini lijek koji promiče obrnuti smjer masnog hepatocita, pa se često propisuje za alkoholna i toksična oštećenja jetre. Obično dobro podnosi, ne naziva bol na mjestu ubrizgavanja.

Heptrong se koristi kada:

  • virusni hepatitis svih vrsta;
  • ljekovita i otrovna, alkoholna oštećenja jetre u bilo kojoj fazi;
  • masna hepatoza;
  • ciroza kao dio složene terapije;
  • toksikoza tijekom trudnoće kao dio sveobuhvatne terapije.

Dostupan je u obliku otopine od 1 ml ili 3 ml u ampulama, 10 ili 5 u kutiji. Heptigeni imaju visoku aktivnost tijekom 24 sata, što omogućuje upotrebu jednom dnevno. Davanje se intramuskularno, nekoliko injekcija tjedno (ili 1 u 3 dana). Shema liječenja ovisi o dijagnozi i određuje liječnik. Kada je tretman produžen, ponovite liječenje nakon 2-3 tjedna.

  • Alergije na lijek (pčelinji proizvodi);
  • Alergijske reakcije na ubode insekata.

S oprezom i samo kontrolom glukoze u krvi. Heptrogon se koristi za dijabetes melitus, bronhijalnu astmu, alergijski rinitis i kronične infekcije respiratornog trakta. Alkohol koji se uzima tijekom liječenja nije preporučljiv.

Nuspojave

Alergijske reakcije. U nekim slučajevima može doći do nesanice. Ponekad dolazi do povećanog apetita zbog aktivacije funkcije jetre. Predoziranje lijeka do tog vremena nije bilo promatrano.

Analogues Hepttronga

Analozi Heptrogina su:

Cryomelt MN i Metrop GP su lijekovi koji su kompletni analozi pripreme, s istom aktivnom tvari - medom. Oni se razlikuju po tome što sadrže enzime i vitamine koji se ne nalaze u Heptrogensima.

Trenutno je teško kupiti Heptrog i njegove sinonime u mreži ljekarne. Prethodno se to može naći u mreži ljekarni u St. Petersburgu. Registriran je od strane NUVOMED doo (Rusija).

Možete kupiti analoge jeftinije od Heptrogena, sličnih učinaka i pripadnosti istoj farmakološkoj skupini. To je heptralna, glutargin, Tiotriazolin, Essentiale, itd. Potrebno je konzultirati s liječnikom o tome koji lijek je bolje zamijeniti Heptrog.

Recenzije o Hepttrongu

Zapravo, heptrogin je otopina meda s vodom, pa su mnogi ljudi nepovjerljivi prema novom lijeku, zainteresirani za njezinu učinkovitost. Međutim, mišljenja o Heptromg ljudi koji su koristili droga su uglavnom pozitivni. Postoji pozitivna dinamika u liječenju raznih bolesti jetre, kao i kompletno liječenje virusnog hepatitisa B, C, ciroze jetre.

Trenutno se podaci o proizvodnji Geptronga ne objavljuju. Postoje informacije da je u Kazahstanu registrirana poboljšana verzija droge nazvanog N-Cyclomedon, no problem je također i kupiti.

Prema nekim izvorima, cijena Geptronga za jedan paket je ranije oko 5 tisuća rubalja.

Moskva Metro

13 preporučuje rad u tvrtki.

82 ne preporučuje tvrtku za zapošljavanje.

Ured fotografija

Povucite fotografije u ovaj prozor ili odaberite datoteke

Fotografije metroa u Moskvi

Recenzije Moskve Metro

Inspektor DZ

Pros: Nisu. Podsjećaju me na mrkvu na njušku magarca, tako da on trči i bježi, ali kad ne ulovi to mrkvu.

Što se može poboljšati: Dečki, iskreno žalimo zbog sigurnosne službe, mlade službe koja je osnovana prije 5 godina, uništena. Sve ću početi redom, sjesti, sipati čaj, uzeti pechenyushki i slušati. Dobio sam posao u sigurnosnoj službi u veljači 2017. godine. Iskreno, bio je šokiran kako HR odjel, linija, ljudi se 50 minuta, barem u uredu i 3 zaposlenika odjela osoblja, odnosno da svaki udaljenosti odjel ljudskih resursa, a na RRG također svojih ljudskih resursa, koji je, razumijete što osoblje osoblja, drugi kat za koji su zauzeti, lutati od ureda do ureda, uskladiti i pušiti na sat ili tri. Općenito oduzimati vrijeme od 25-30 minuta više, i zašto tako dugo da vas pitam, sve je jednostavno, oni su i „djevojke” Oni su na petama, dok kasnije, sve dok ne dođete do soba za pušače prije nego što se vrati natrag, dok branje gore nešto ovako zavoja, politika tvrtke uključuje da je osoba dovedena na potvrdi o carinskom policija, potvrdu iz IPA, i potvrdu od ovisnosti o lijekovima klinike, možete tvrditi dugo takve gluposti, to je cijela sigurnost i mogli učiniti razbiti čovjeka, zašto čekati mjesec dana samo potvrdu o nekažnjavanju, ali ne, imaju važnije stvari o kojima ću vam kasnije reći. Skup dokumenata koji je potreban za zapošljavanje posljednje tri reference, koje sam spomenuo imaju, koje je potrebno poduzeti u svojoj klinici i gubitka beleznyah u proteklih pet godina i zdravstvenog putovnice, odnosno putovnicu sa svim cjepivima, što vam je činiti, a koji rok prošao, možete učiniti na licu mjesta u svojoj klinici (ja osobno izvoditi četiri dana po medicinska sestra, koja je u cijepljenja, što može biti sretan, a možete trčati uokolo i dulje). Ali, mislite li da je sve? Ne, gotovo ste dobili posao s policijom ili nekim drugim tijelom vlasti. Sada je vrijeme da prođe liječnički pregled u klinici Metro))) ako su ruke i noge tamo, onda se i pisati da je dobro))) U općem napomenu da je zaposlenost će potrošiti oko 1,5-2 mjeseci. Onda studija))) oh to je obično strma komad. Dopustite mi objasniti zašto, nekako sam završio u zbirci kad sve to nije bilo, a sada sklopiti ugovor naukovanja, koji propisuje da ako nakon mjesec dana treninga odustaju ispite, dobit ćete novac za obuku i pristup pripravnika stanice za 4 dana, a zatim počinjete raditi na promjeni, dobro, kao i za promjenu, sve ću opisati u nastavku. Postavljaš pitanje, ali ako ne, svi će biti protjerani sramotno i neće mu biti dopušteno raditi? Ne, smirite se, jednostavno nećete biti plaćeni za ovaj mjesec treninga i već ste 3 mjeseca bez novca. Nakon što je ustao u smjeni, a to je na papiru, ali u stvarnosti su ljudi strašno nedostaje mu, što počnete raditi iz dana u dan, a zatim tri noći za redom, onda otsypnoy, zatim pet dana za redom, što reći, sve vrijeme povrat off, ali oni Vrijeme od vas će dobiti samo kad smjene će biti osoblje, imao sam na stanici samo tri mjeseca ukupno. Ljudi su pucali, neki ga možemo izvesti formulu, 5 umirovljenici činila 5, ali nakon treninga 2 se ide nakon što je program ide čak dvije ljudi i dalje jedan, ali ovo je najčešće muškarac iznad 45 godina, što je posebno nema gdje uzeti, ovdje drži, ali njegovi živci nisu željezo i on će otići za šest mjeseci ili godinu dana. Postavljaš pitanje u kojem je stadiju sustav srušio? Odgovor: Od trenutka kad su zaposlili bivšeg časnika i vojnih ljudi u službu sigurnosti. Zašto pitate, oni znaju kako vratiti dug domovini. Može, ali ne sve. Većina policajaca koji stoje na stanici thumps na crno, jer su radili s 90 do sredine 00, a to je norma povući čašu kada su na dužnosti noću ili u korist nakon promjene sjedi u uredu i kako je glupo da je jača. Vojaki iz iste godine, alkohol, moonshine plemeniti uzrok u službi stabla. A tko šefovi iznad (opet, ne svi) se odnosi na njih govoreći, armija (trg Katie, okrugli ručne, nalozi se ne raspravlja) u uredima na Shchepkina raspravljati o ozbiljnim pitanjima, kao što su tko je sada netko u ping pong igra na drugom katu tko, koga će učiniti, raspravlja o tome kako se pravilno ispisuje jedan ili drugi red. Sve narudžbe izdaju se i potpisuju natrag. I o otkazu, obično šutim. Dok se čeka šefa za mene, on je potpisao izjavu o razrješenju, djevojke su mlade, koledž vjerojatno tek završio s 4, 3, 5-kata 40 minuta mi je nalaz na ulici otišao u sobu za pušenje 7 puta, 7 puta. Tako rade. Zamolio me da ga otpustim iz svoje slobodne volje, šef je počeo brojati dva tjedna, napisao je 23 brojeva, on je nekako računao moju smjenu 13. ožujka. Bio sam zapanjen, kažem, ali kako ste se tada osjećali? Kaže da je sve jednostavno (mijenja se dan, noć, otsypnoy, slobodan dan), on mi je rekao pomacima i brojeći. Pitao sam sljedeće pitanje, koje ga je dovelo do slijepe ulice i ako sam radila danju i noću kroz tri, biste li me odbacili za dva mjeseca? A on odgovori: Ja ću ažurirati ove informacije, kažem, moj zadnji dan na kalendaru tjedan dva, ako radimo na Zakon o radu je završio rezultatom 5 brojeva, jer je Zakon o radu propisuje da su dvije kalendarske tjedna ispunjava zaposlenika. Ja ga jako razljutilo pa da inteligentni red, ali onda zašto su regrutirani u visokom obrazovanju?) I sad prekapati u svijet čuda koje se odvijaju na stanici. I tako, putnici vas mrze, zaboravi sve što je rečeno u treningu da promjena od 4 osobe su s jedne strane i 4 osobe, s druge strane, maksimalno, ako ste sretni, vi stojite s KAPPochkoy (ove bake, koji sjedi u separeu i ništa više, nego uopće neće pomoći) će biti sretni ako baka je mirna i samo spavanje ili čitanje časopisa, a ako je sukob, vi tryndets, do kraja smjene vjeruju u Boga, ako ne vjerujem prije toga. Zašto? Da, jer Bog vas pošteđen od kazne yazhmat čija je kći to baka nije nedostajalo, jer može i tata dotrčati, tko želi poliranje ove bake lice, dobro, ti bi onaj koji Starica joj ne smiri, reci mi, kako sam policiju? O, ne, on ne postoji, to je svugdje, ali ne pored vas, iako moram promijeniti na mojoj stanici, ja izgradili vrlo dobar odnos s policijom, a oni su uvijek tu za nas, samo da to sve ovisi o nadzornika smjene i glave objekt. Odmaknuo od teme, stojite baki Kapoma, na drugom izlazu, ako super sretni, to je vrijedno dva čovjeka, a ako sve odjednom, ako se osjećate potrebu, onda će imati vremena za vas da se promijeni, ali češće se dogodi, s jedne strane ti je KAPPochkoy i drugi inspektori s KAPPochkoy, inspektor će doći do vas iz drugih stanica, te će dati tih pauze od 20 minuta svako jutro i navečer, ako imate vremena, pa i ručak za svaki sat. Objasnite u špici svi stoje na područja i veliki brat gleda, ne, on ne procijeniti nekoga sumnjivo, ili da je na tjeralici, on je gleda, cijeli servis koji je primio nagradu je stvoren za tu svrhu da bi kaznio inspektora za činjenicu da propustio je ruksak. Imamo sustav paleta, morate staviti svaku metaliku na torbu, ruksak, paket. Neka mi objasni: metalik u rukama inspektora može otkriti bilo koji metal, kao i okvir kroz koji je putnik, koji je, inspektor će obaviti putnika u inspekcijskom zone i voziti prtljage morem vidre ili inspektora, onda on vidi da postoji, ali to može učiniti ljude s kategoriju koji su školovani na zračenje i oni su često nije dovoljno, onda je priručnik kaže da oni koji nemaju kategoriju neka uživaju Mione (uređaj koji upija mirise, koji su u ručnu prtljagu) kao i sve cool, naći ćemo n estupnika, ali problem je u tome što on ne reagira na oružje, čak i na teret, mitraljezima i oštrice oružja. To jest, promet oružja i vatrenog oružja može biti uspostavljena putem podzemne željeznice, ali vi kao inspektor potpisali papir da donosite kaznenu odgovornost, ako se nešto dogodi, odnosno ako je pištolj opalio, a nit ide na činjenicu da je on vas i vas prošao nije ga mogao identificirati, sjediti k vama, a ne dečki iz Shchepkina koji igraju ping-pong i primaju više od 100 tisuća. Voobshchem se sjetiti, provesti vrijeme za klaunere ili pronaći vrijedan posao. Želio bih reći sljedeće sažetak. Ono što se može poboljšati u radu Vijeća sigurnosti: 1 Uspostaviti dokument, dovesti ga u digitalnom obliku, tako da je komunikacija između stanica i spašavanja dio je putem računala, a ne preko telefona, telefon mora biti hitan kontakt. 2- inovacija čuju ljudi koji su na stanici, za učinkovito djelovanje sigurnosnih službi tri otvorena sekundarna posebno obrazovanje u području prometne sigurnosti, te u 5-7 godina više neće biti veliki nedostatak osoblja, za rad na prospektivno nego živjeti jedan dan. Hvala i ispričavam se je li netko uvrijedio.

specijalist u radu s putnicima

Pros: pravodobno plaćanje plaća

Što se može poboljšati: Uklonite postojeće informacijske stanice Live Communication i stavite nove u skladu s radnim zakonima i sanitarnim normama. Promijenite na šalteru 11 sati u hladnoći i nacrte. Divlja prljavština, nitko ne pogađa stalak, tako da čistač barem obrati pod s grimizom, nakon čega treba pola dana. Moramo disati cijelu hrpu ulične prljavštine, posvuda crne pahuljice prašine. Strašna zajednička područja dima, dim i blagajnici idu tamo, i sjednu, a policija bez prestanka, otići u zahod nakon ovog stvarnog problema - počinjete gušiti. Kontinuirani nadzor nad zaposlenima, neka vrsta zatvorskog režima. Otišao je u WC - nazovite starca, vratio se - nazovite, vrijeme se obilježava. Plaća za takve uvjete je samo jedna suza - 35 tr. Ali morate biti ljubazni i ljubazni prema putnicima, kao zaposlenici novčanog odjela poznate brze hrane, oni se gledaju. Također, trebate prodati suvenire za 3% premije, koji su podijeljeni na sve stručnjake koji su radili na šalteru u mjesec dana. Hemoroidi su neizrecivi, jer Radite s blagajnikom, popunjavanjem računa, svim nedostacima iz džepa, zbog pogrešaka - de-represije. U redu, zabilježite nekompetentno vodstvo. Naredba menadžera s RZD-om odjednom je u potpunosti došla. Dvije godine na policama nisu uspjeli rastati ljestve za karijeru nikome. Uprava ne treba vašu kandidaturu u uredu. Stručnjaci smatraju stalak kao meso, ne shvaćaju se kao ljudi. Pa, posljednja značajka - vodstvo je završilo razgovor, gdje se svi prisilno dodaju. I počinje zabava - glava stalci ismijavaju običnih zaposlenika u razgovoru u svakoj prilici, kako bi pokazala koliko je učinkovit u lice njegovih nadređenih. A nesposobnost i neugodnost šefa stalaka jednostavno je otvoren! Možete raditi na stalak Live Communication samo iz potpunog očaja.

Metrop GP (Metrop GP)

Farmakološka skupina

Uvjeti za pohranu lijeka Metrop ® GP

Držite izvan dohvata djece.

Rok trajanja lijeka Metrop ® GP

Nemojte koristiti nakon isteka roka trajanja na pakovanju.

Ostavite svoj komentar

Registracijski certifikati Metrop ® GP

Trenutni indeks potražnje informacija, ‰

  • Prva pomoć
  • Online trgovina
  • O nama
  • Kontaktirajte nas
  • Kontakti izdavačke kuće:
  • +7 (495) 258-97-03
  • +7 (495) 258-97-06
  • E-mail: [email protected]
  • Adresa: Rusija, 123007, Moskva, ul. 5. Magistralnaya, 12.

Mi smo u društvenim mrežama:

© 2000-2018. REGISTAR MEDICINA RUSSIA ® RLS ®

Sva prava pridržana.

Komercijalna uporaba materijala nije dopuštena

Informacije su za zdravstvene djelatnike

Metrop GP (Metrop GP)

Svi prijavljeni obrasci izdavanja (16)

  • otopina za subkutanu administraciju (16)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, ambalažna mrežica 5, pakiranje kartona 1; № LL-002655, 2012-10-26 iz Canon-2 (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, omotana mrežica 5, kartonska pakiranja 2; № LL-002655, 2012-10-26 iz Canon-2 (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampula 1 ml ampule s nožem, omotana mrežica 5, pakiranje kartona 5; № LL-002655, 2012-10-26 iz Canon-2 (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, mrežica za pakiranje u obliku pakiranja 5, pakiranje kartona 10; № LL-002655, 2012-10-26 iz Canon-2 (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, mrežica za oblaganje 10, pakiranje kartona 1; № LL-002655, 2012-10-26 iz Canon-2 (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, mrežica za oblaganje 10, pakiranje kartona 2; № LL-002655, 2012-10-26 iz Canon-2 (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, ambalažna mreža s konturama 10, paket kartona 5; № LL-002655, 2012-10-26 iz Canon-2 (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, ambalažna mrežica 10, pakiranje kartona 10; № LL-002655, 2012-10-26 iz Canon-2 (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, ambalažna mrežica 5, pakiranje kartona 1; Br. L-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusija); proizvođač: Samson-Honey (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, omotana mrežica 5, kartonska pakiranja 2; EAN kod: 4602072021639; Br. L-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusija); proizvođač: Samson-Honey (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampula 1 ml ampule s nožem, omotana mrežica 5, pakiranje kartona 5; Br. L-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusija); proizvođač: Samson-Honey (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, mrežica za pakiranje u obliku pakiranja 5, pakiranje kartona 10; Br. L-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusija); proizvođač: Samson-Honey (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, mrežica za oblaganje 10, pakiranje kartona 1; Br. L-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusija); proizvođač: Samson-Honey (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, mrežica za oblaganje 10, pakiranje kartona 2; Br. L-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusija); proizvođač: Samson-Honey (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, ambalažna mreža s konturama 10, paket kartona 5; Br. L-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusija); proizvođač: Samson-Honey (Rusija)
    • MetroPro GP otopina za subkutanu primjenu 4,5 mg / ml; ampule 1 ml ampule s nožem, ambalažna mrežica 10, pakiranje kartona 10; Br. L-002655, 2012-10-26 od Canon-2 (Rusija); proizvođač: Samson-Honey (Rusija)

Farmakološka skupina

  • hepatoprotectors

Uvjeti za pohranu lijeka Metrop® GP

Držite izvan dohvata djece.

Rok trajanja Metrop ® GP

Nemojte koristiti nakon isteka roka trajanja na pakovanju.

Pojava robe ne može odgovarati fotografiji, koja je od činjenica za pronalaženje činjenica.

* NE prodajemo lijekove na daljinu, jer isporuka lijekova kod kuće, isporuka lijekova u Moskvi zabranjeno RF Uredbom Vlade od 2002/06/02 N 81 (ur. od 04.10.2012) „o izmjenama i dopunama Poslovnika o prodaji određene robe na popisu...” osim u slučajevima predviđenim zakonodavstvom Ruske Federacije, posebno isporuku ljekarni samo za povlaštenu kategoriju građana na temelju Saveznog zakona Ruske Federacije od 09.01.1997. br. 5-FZ " O pružanju socijalnih jamstava herojima socijalističkog rada i punim gospodinima Reda rada Slava"Članak 2. (izmijenjen i dopunjen 02.07.2013.) I Zakon Ruske Federacije od 15.01.1993. N 4301-1"O statusu Heroja Sovjetskog Saveza, junaka Ruske federacije i punih kavalera Reda slave»Članci 1.1. I 4. Sve narudžbe formiraju se u ljekarni (licenca) i prikupljaju ih samo ovlašteni ljekarnici. Lijek se isporučuje samo ako imate recept od liječnika. Mrežna ljekarna Navedene znanstvene informacije generaliziraju i ne mogu se koristiti za donošenje odluke o mogućnosti korištenja određenog lijeka. Postoje kontraindikacije, posavjetujte se s liječnikom.

MetroPro GP

Otopina za subkutanu administraciju.

Sastav (1 ml):

  • aktivna tvar: med 4,5 mg.

1,0 ml u ampuli bezbojnog stakla 1. hidrolitičke klase s kapacitetom od 2 ml s posebnim znakovima za kink (točka, prsten). Zalijepi na ampulu! naljepnica iz pisanja papira ili naljepnice ili samoljepive naljepnice.

5 ampula u komadiću omotača od polietilen tereftalata ili polivinil klorida. 1 ili 2 paketa mrežaste sheme s kasetama zajedno s uputama za uporabu u pakovanju kartona.

kontraindikacije:

  • Preosjetljivost na lijek i pčelinjake.
  • Djeca mlađa od 18 godina.
Pitam se:

Lijek je kontraindiciran za upotrebu tijekom trudnoće i tijekom dojenja.

Predoziranje: Nema slučajeva predoziranja. Posebne upute:

Utjecaj na sposobnost upravljanja vozilima, mehanizama

Korištenje lijeka ne utječe na sposobnost obavljanja potencijalno opasnih aktivnosti. zahtijevaju povećanu koncentraciju pažnje i brzine psihomotornih reakcija (kontrola vozila, rad s pokretnim mehanizmima, rad dispečera i operatera).

U tamnom mjestu na temperaturi od 15-25 ° C.

Držite izvan dohvata djece.

Aktivna tvar: Anali med prema aktivnom sastojku:

  • Geptrong®
  • Cryomelt MN
Oblici izdavanja:
  1. Metrop® GP, ampula 1 ml s ampulanskim nožem, pakiranje s konturnim mrežama 10, kartonska pakovina 1 № RU: № LS-002 655, 2006/12/29, ampule s 1 ml ampule kontura nož pakiranja stanice 10, kutije kutije 1, za subkutano davanje otopina, Canon-2, Rusija
  2. Metrop® GP, ampula 1 ml s ampulanskim nožem, pakiranje s konturnim mrežama 10, pakiranje kartona 10 № HR: № LL-002655, 2006-12-29, 1 ml ampule s ampulanskim nožem, pakiranje s konturnim mrežama 10, pakiranje od kartona 10, potkožno injekcijsko rješenje, Canon-2, Rusija
  3. Metrop® GP, ampula 1 ml s ampulanskim nožem, ambalaža s konturnim mrežama 10, pakiranje kartona 2 № RU: № LS-002 655, 2006/12/29, ampule s 1 ml ampule kontura nož pakiranja stanice 10, kutije kartona 2, za subkutano davanje otopina, Canon-2, Rusija
  4. Metrop® GP, ampula 1 ml s ampulom nožem, ambalažom s konturnim mrežama 10, kartonom 5 № RU: № LS-002 655, 2006/12/29, ampule s 1 ml ampule kontura nož pakiranja stanice 10, kutije kartona 5 za subkutano davanje otopina, Canon-2, Rusija
  5. Metrop® GP, ampula 1 ml s nožem ampule, pakiranje s konturnim mrežama 5, karton 1 № HR: № LL-002655, 2006-12-29, 1 ml ampule s ampulanskim nožem, pakiranje obrisne mreže 5, pakiranje kartona 1, potkožno injekcijsko rješenje, Canon-2, Rusija
  6. Metrop® GP, ampula 1 ml s ampulanskim nožem, pakiranje s konturnim mrežama 5, paket kartona 10 № RU: № LS-002 655, 2006/12/29, ampule s 1 ml ampule kontura nož pakiranja stanice 5, kutije 10, kutije za subkutano davanje otopina, Canon-2, Rusija
  7. Metrop® GP ampula s 1 ml kontura ampula nož pakiranja stanice 5, kartona omot 2 № RU: № LS-002 655, 2006/12/29, ampule s 1 ml ampule kontura nož pakiranja stanice, 5 kutije 2, kartona za subkutano davanje otopina, Canon-2, Rusija
  8. Metrop® GP ampula s 1 ml ampule kontura nož pakiranja stanice 5, paket kutije 2, № RU: № LS-002 655, 2012/10/26, barkod: 4602072021639, ampule s 1 ml ampule kontura nož pakiranja stanice, 5 kutije 2 kutije, otopina za supkutano davanje koja sadrži 4,5 mg / ml, Canon-2, Rusija
  9. Metrop ® GP, ampula 1 ml s ampulanskim nožem, pakiranje s konturnim mrežama 5, karton paket 5 № RU: № LS-002 655, 2006/12/29, ampule s 1 ml ampule kontura nož pakiranja stanice 5. kutije 5, kartona za subkutano davanje otopina, Canon-2, Rusija