Recenzije

Dijeta

Djevojke, pomoći. Dan 21. idemo na dan Monici u dječjoj oftalmologiji. Tk kći 9 mjeseci i biti anestezirani ne znam što da se sa mnom za jedan dan. Kakav je odjel? Kako je sve uređeno? Ima li mikrovalna pećnica kako bi mogla topla kćer? Ili mogu li donijeti bocu toplu? Gdje su ove bebe spavale? Cots u odjelu ili s tobom u krevet? Pa, sve ostalo. Panika.

Djevojke, pomoći, moram napraviti hitnu operaciju na ušima. postoji li dijagnoza otoskleroze, netko ima izlaz iz profesora u odjelu Monica Lor, naravno, uz naknadu. Sve što ćemo zahvaliti, koji će pomoći pronaći dobar stručnjak. Hvala unaprijed!

Djevojke, stavljamo Monicu da zvuči suzavac. Prije toga smo snimili zvukove u regiji i nismo krenuli nigdje, samo smo donijeli dijete i odmah smo ga oduzeli. A onda ne samo da su to stavili, već i puno testova koji će se predati meni i djetetu. Smjer koji smo dobili u klinici, pa mislim da to može biti zbunjeno. Zašto staviti nešto što ne razumijemo (((

Djevojke, čija je djeca nedavno u MONIKI uklonila adenoide besplatno ili plaćene? Kako je prošlo? Koliko su čekali u redu?

Je li doista takav strašan odjel dječje kirurgije u Monici, kao što piše u recenzijama na Internetu? Možda su neki od njih imali iskustvo hospitalizacije u ovoj ustanovi za prošlu godinu. Prije su bili u Institutu za istraţivanje NDHIT. Roshal, ali sada slobodni smjer od Odintenova ne postoji tamo i poslan na konzultacije u Mytishchi. Je li istina da možete leći nekoliko dana, čekajući operaciju i da su posjeti zabranjeni. Ja ću biti zahvalan za odgovore). Hvala ti.

Kao što se ispostavilo ne dmitr.bolnitse pulmolog Jučer je otišao u kliniku da se smjer u DZFS moniki..no mi je rekao da je do testovi nisu Slam, neću ga pustiti! I imam vrlo jak napada! Analize ako mogu u svojoj državi, Ja sigurno soberu..no Sad mi treba pomoć! može netko zna gdje u gradu mogu prijaviti? i još, ja razumijem da sam pozvati hitnu pomoć, bio sam odveden u bolnicu ovdje u terapijskom odjelu, zar ne? kako se to liječi? Hvala ti

Djevojke, kaži mi, zna li itko? Za besplatnu konzultaciju i naknadnu planiranu operaciju u bolnici Filatov (Odjel za mikrokirurgije), rečeno nam je da preuzmemo smjer 057-y. U mjestu prebivališta daje kirurg ili pedijatar. Kirurg imamo pola do.

U srpnju, moj sin i ja imamo planiranu hospitalizaciju u dječjoj ordinaciji Monica. Netko je ležao tamo s djetetom? Odgovorite mi!

Vrijeme je da se upoznate sa babom u bolnici i aranžmanom. Stigla je u roditeljski dom glavne babice, sve analize na rukama ili sve ruke, sve do analiza muža. Sretna me da rodi u štovanju. kako? Sve, jer ta glupana analiza od 12 tjedana pokazala je hepatitisom, i ništa što sam ga dvaput ponavljala, a sve je negativno, ništa što je službeno zaključeno iz Said centra gdje je napisano da nemam bolest? Ništa, sve to nije zanimljivo za njih.

Prije nekoliko dana primijetio je da su zubni sok natečeni na dva zuba, odmah su krenuli u kliniku. Odatle su ga poslali na MONIKI - da se žurno liječi i pod anestezijom. Nazvao sam tamo - Anesteziolog na godišnjem odmoru, au rujnu smo 4 i slobodna narkoza nije položena. Imam strašnu frustraciju, ali jučer sam otišla na konzultacije. Otišli su do super stomatologa, koji je Misha tako nježno i tjeskobno gledala, nikada nisam vidjela takav odnos od bilo kojeg liječnika, iako je žena.

Laku noć! Reci mi kako postupati. U meni strašne probleme s nosom, oba sinusa su popunjena. Jedna cista, druga s polipima i oboje s sinusitisom. (neoplazma tumora je dovedena u pitanje). Na sve to, perforacija septuma i mnogih malih problema. U lokalnom polu-ke da me uzme i ne žele platiti, previše. Otišao sam do dobrog liječnika, rekao mi je sve, pokazao mi je i dao mi predviđanja. Ali se također nije poduzela. Vrlo ozbiljan slučaj. Već sam napravio 2 operacije i posljednji u NEP otorinolaringologije. Pitao sam o MONIKI, na.

djevojke, lijepa pomoć, savjetovanje oculista Kokarev V.Yu. je potrebno. od Monice svatko ima svoje koordinate i na kojoj adresi, pokušava nazvati Monicu u registar, nitko ne daje te informacije, trebate telefon za Monicin odjel za dječju ociju ili njegov osobni broj Vasily Yurievich

Dobro poslijepodne, želio bih znati za ovu bolnicu svoje mišljenje, tko je bio tamo, pišite molim te što da. U srpnju su ležali u MONICI i tamo su nam dali CT i donirali krv za genetiku (čekamo rezultat), kada su bili otpušteni, preporučili smo se registrirati kod MIPNDB-a. Sada je ona pozvala, a meni je bilo rečeno da dolaze s djetetom i izvadak u Odjelu za savjetovanje (shvatio sam da će to postati živi red, ako netko piše) Moskva, ul. I. Susanina, d1, "Psihonurološka bolnica za djecu s anksioznošću CNS-a s mentalnim poremećajima"

Djevojke, pitanje je: Tko je ležao tamo, ili čuo za odvajanje urologije? Koliko stvarno doći tamo? Je li ovo bolje od MONICA?

Vrlo sam sretan sa svojim najstarijim sinom. Danas su opet naišli na lokalnu medicinu. Zaglavio u grlu. Dobro sam to vidio, ali nisam mogao dobiti - glatki refleks radi, uopće ne funkcionira. Muž u kući nije prisutan, u redu s temperaturom 4. dan - to je veselo. Ok, oni su se okupili, potonuli u Pavlov ured (rekli su mi u hitnoj pomoći da ode tamo). Tamo smo bili raspoređeni (piljenje, pet osoba sjedi, koji je u telefonu, koji je upravo tako) i rekao da je potrebno za dječju bolnicu.

URGENTNA POMOĆ! Specijalizirani sirotište Orekhovo-Zuevo hitno potrebna kao slobodan čovjek u četvrtak-petak, koji će biti u stanju sjesti sa svojim djetetom (dijete do 2 godine) u bolnici Monica (u Moskvi).Obyazatelno med.knizhki prisutnost (ili potvrda o zdravlju).Usloviya man stiže na recepciju bolnice. Djeca se isporučuju u Moskvu od strane djelatnika Dječjeg doma. Kontakti: 8 (910) 496 54 58

Djevojke, molim vas podijelite. Uskoro ćemo ići na MONIKI u kirurškom odjelu, ne znam ni što bih trebao uzeti, što je tamo, što nije, u kojim dvoranama, napokon, dijete je mala, ali živimo tako blizu. Reci mi, bit ću jako zahvalan.

Konačno, Danya se okrenula od leđa u trbuh! To se dogodilo jučer za 3 mjeseca. 26 dana.. On je to učinio vrlo lijen i više, sve dok, nije ponovio. Ipak, jučer, konačno smo otišli na odjel oku našeg CRH (morao uzeti odbijanja voditelj odjela kako bi intubaciju suzne kanala do Monica..) Odbijanje da smo dali, rekao: „Ako će svi chiriyami Moskva vožnju u kojoj onda će biti tamo! " Rekao je da ćemo "ovdje sve raditi". Pisao mi je puno testova. i nazvao.

Ubrzo nakon 6 mjeseci) Grishan se okrenuo na trbuhu, preko desnog ramena, hrabrosti! Uzeo sam svoje prijatelje u Moskvu u Nia Pediatrics dječjem pedijatru, nakon što sam ispitivao Grishana i moje cviljenje, dali su mi preporuku u ranoj dobi za pregled i rehabilitaciju. Zatim u.

Djevojke, pomoći, moram napraviti hitnu operaciju na ušima. postoji li dijagnoza otoskleroze, netko ima izlaz iz profesora u odjelu Monica Lor, naravno, uz naknadu. Svi zahvaljujemo svima koji će pomoći pronaći dobar stručnjak. Hvala unaprijed!

Djevojke, pozdrav svima! Napokon, kćeri su izvršili operaciju i uklonili adenoid. Odjednom će netko doći u prilog svojoj priči. Uklonili smo ne samo adenoid, već smo obrezali i tonzile, a također pumpali tekućinu iz uha. Kao što se ispostavilo, zbog svega toga imamo 1 stupanj gubitka sluha. OMC je besplatno izradio u MONIKI na Prospect Mira. U početku smo otišli kirurgu, pomogli nam da ležimo i napravimo operaciju.

odlučio sam napisati svoje dojmove o MONIIAG, možda je to korisno biti i dobro i loše))) Ja ću početi s onim što sam dijabetičar, pa nekada stajao na računu, bio sam upućen na konzultacije s endokrinologa u MONIIAG. Tu sam dobio burumkulovoy FF, što je gotovo na vratima počinje plašiti, ja lice 5kilogrammovogo dijete i napisati uputnicu za hospitalizaciju u Monici. U Monica oči raširile: „Mi ne drže trudna, to je MONIIAG što hospitalizacija, nije li bolnica.” Na to moje komunikacije s Miss.

Moje je rođenje bilo gotovo 2 godine i 2 mjeseca prije. Trajao je gotovo 13 sati. Prije rođenja kartica je bila napisana - trombocitopenija, hipotenzivni sindrom. Moje je rođenje bilo s puno strahova. Bilo je jak strah od umiranja tijekom porođaja, bilo je strah od EX. Nije bilo straha od boli, bilo je strah da nešto neće poći u krivu. Očigledno su hormoni bili besramni. Ali ja, koliko god mogu, mogao sam se još pozitivno pozabaviti. Malo prapovijesti - U 38 tjedana stavljen sam u odjel patologije trudnica s sumnjom na veliki fetus.

Nikad ne bih pomislio da bi moj drugi put bio toliko različit od prvog. Prva trudnoća bila je savršena. Imam 24 godine i zapravo sam zdrava. Za cijelu trudnoću imam jednu neuspješnu analizu - krvna koagulabilnost je visoka, pijem karantil i cardiomagnet. Jednom kad osjećam mučninu i na licu se pojavljuju crvene točkice krvnih sudova. I samo jednom (uoči rođenja), ja sam pod pritiskom - umjesto da stojim 120/80 - 140/90. Idem u bolnicu pod pritiskom, navečer su me stavili tamo, no noću.

Fungus je bio odbačen. Bez kirurške intervencije. Danas imamo 2 mjeseca i već smo čvrsto držali glavu, gulim i slatko slatki osmijeh!)) I kao glavni pupoljak za obnavljanje poklona. I bilo je to ovako: nakon što je "plaćeni kirurg" rekao da će sve pasti i pomoći nam samo zelenilu, a baneocin u prahu, trebalo je tri dana za takve postupke. I doista. Mjehurići su se sušili, a ovo je peklo postalo crno. Ali trećeg dana ponovno, pupak je bio vlažan, i tamo se nakupi sumpor. Eeeh. Rezultati testova su bili dobri i nema znakova.

Djevojke, ažurirane informacije o posjeti MONIIAG.Nachala nazovete pozivni centar krajem kolovoza - dostupnost rujna nije bio u zapisnik listopada zatvorena.

Ako sam počeo pisati o čireve, možda ću se sjetiti bolesti starješine. Možda je korisno nekome. U bolnici su se pojavili prvi problemi s očima kćeri. Trećeg dana, desno je oči ostakljeno. Neonatolozi su bacili albucide prije ispuštanja i otpustili ih.

Djevojke, zahvaljujući onima koji su nas podržavali kad smo došli u bolnicu s krvarenjem. https://www.babyblog.ru/community/post/living/3146137 Pustili su nas za vikend. Nakon što je nekoć puštena krv u noći prijema, nije bilo boli ni iscjedka. Ležao sam i umetnuo utrobu. Analize su dobre. Čak i unatoč mojoj smrti i cijanozi hemoglobina 120! Program je samo malo prenagan 9.02. morati umetnuti 2 x 200 i HCG gotovo 200000. i usput, unatoč činjenici da ide na wc teško za mene izvan kuće, nego u bolnici, navodno u strahu, sve.

Cure, želim podijeliti iskustva, pa skazat.Segodnya ispitao Monicu, okupila hrpa testova prije toga, bili su u dijagnostiku tsentre.Nam 5 mesyatsev.Srazu želim vas upozoriti jednom dao pravac DC u Serpukhov, nazovite direktno na odjel oku MES-ing, prijavite se, a onda žustro vozmuschayutsya.Itak liječnici, stigao rano ujutro, gledali smo optometrista, a zatim je poslao sve papire u drugoj zgradi na registraciju karticu i ponovo u otdelenie.Bylo 6 djecu sa nama da chisle.Za pola sata gotovo sve ispitane! Zajepljene su bebe nkretno ali više od iznenađenja! bliže podhdila naš red, više sam potnyak probiti i sve je rastao hladno.

Općenito, ja, da budem iskren, nemojte pravilno jesti. Ne volim juhe, pire, malo povrća i ostalog. Volim brzu hranu i ne mogu živjeti bez šećera. Ima stvari koje ne znam kako kuhati. Recimo da ne znam kako kuhati meso, a Egor, koji tradicionalno ima meso u našoj obitelji, također ne okusi. Jedemo curd i kiselo mlijeko, ali rijetko. S takvim uvodima bilo je prilično teško napraviti prehranu. Dijeta s dijabetesom je vrlo individualna. Nakon razgovora s liječnicima i dijabetičarima s iskustvom, čitajući more.

Djevojčice su se dogodile intuzicijskim osjećajima. Ako Dimka pokuša pisati sve na koherentan način. iako je teško (((

Recenzije o bolnici MONIKI u Moskvi

Liječnici su dobri, ali odjel hospitalizacije je užas. Nemoguće je telefonirati, biti nepristojan, ispustiti cijevi, najprije kažu jedan termin, a zatim ga ponovno reproducirati. Hitno promijenite tamo zaposlenike.

U ime moje majke, koja je tretirana na oftalmologiju odjela u siječnju 2018., željeli bismo zahvaliti svim odjel osoblje, posebno Nazarova Larisa Olegovna Tarabanko i Irinu. Za ravnodušnost, profesionalizam i čovječanstvo. Zdravlje za vas i sve najbolje.

Sada imam toliko mnogo emocija da je teško formulirati ispravno. Poslali su nas u ovu bolnicu za planiranu operaciju za dijete. Komore su uobičajene, svaka ima WC, tuš jedno po podu. Hrana je monotona, ali je podnošljiva. Naravno, za mame, haring s pire krumpirom za doručak, poprsje. Ali što učiniti, a ne sanatorij. Napravili su operaciju za nas. Kirurg je došao gledati svaki dan. I na operaciji kao što je sve dobro. Ali dijete je počelo kašljati, groznicu 39 i proljev! Noću smo dobili antipiretiku i rekli: "Sve je u redu." Sutradan je došao liječnik i rekao: "U redu je, u susjednoj sobi dječak ima isto." Nazvat ću pedijatra. " Pedijatar je došao tek u 17 sati. Rekla je: "Sve je u redu" i propisuje "Smektu" i prehranu. Reći ću da smo sami kupili sve lijekove. Uz injekcije, "Analgin" + "Dimedrol". Pitao sam pedijatra da mi dade neke testove kako bi razumjeli uzrok proljeva. Liječnik je odgovorio da će preporuke ostaviti liječniku koji liječi. Nešto poput djeteta koje sam otišla: "Regidron", "Smecta", dijeta i srodni lijekovi. Kašalj je i dalje ostao. Na moj hitni zahtjev dijete je slušalo i reklo: "Sve norme". Desetoga dana nakon operacije, kirurg nas je pogledao i rekao: "Sve je zapečaćeno, idi kući". Nismo uzeli nikakve testove od dana operacije. U ekstraktu nisu napisali kašalj ili groznicu. Samo su nas odvezli kući. Kod kuće u večernjim satima kašalj se povećao u djeteta, a proljev je ponovljen. I samostalno smo odlazili u bolnicu. Speransky. I ležamo ovdje 4 dana s bronhitisom i crijevnom infekcijom. I lokalni liječnici su šokirani, jer su nas ispustili u ovom stanju. U nama su 4 dana uzeli više analiza, nego smo predali prije operacije, i nismo tražili da kupimo bilo koji lijek. A ako dijete poveća temperaturu iznad 38, nakon 15 minuta u liječničkoj ordinaciji. Pa dobro, šav nakon operacije u MONICAH i istina će se dobro izliječiti. Dakle, ako očekujete da se netko bavi s vama i vi ste pod nadzorom u bolnici, onda niste u MONIKI. Tamo je potrebno da se sami ispričate dostojanstvenim stavom!

Stigao sam u smjeru Sargsyana za dermatoskopiju. U registru dvije nemaslavske mlade djevojke nisu mogle unijeti svoje podatke u računalo. Bio sam tamo prije, promijenio se moje ime. Propustio sam svoj red. Rekli su: "Kartica će biti u ordinaciji". Kao rezultat toga, liječnik u uredu ispred mene stavio je gomilu karata, prebrojio prezimena: "Nema vaše kartice! Sljedeća!" I blizu registra već postoji red. I zbog toga sam otišao iz posla i lutao sunce kroz teritorij u potrazi za desnom trupom? Smrskan smjer i bacio je na pod u registar, stopala mi više neće biti tamo.

Nikada nisam vidio takav razvod! Pozvali su se na zamjenu koljena. I počelo je! Anketa i analiza koštaju oko 50.000 r. Preliminarni izračun operacije je 125.000, a zatim razvod je da bubreg problema, a operacija će biti 3 puta skuplji. Onda je savjetovao, i platio 156.000 za operaciju. Ali u konačnom odbijanju, pronašli su trofični ulkus. Superrazvodchiki! Svi ovdje!

Gospodine, zahvaljujem Bogu što sam ušao u MONIKI. Hvala svima neurokirurgiju, Anatolij Mihajlovič Kiselev Andrey Anatolyevich - svi liječnici, Ekaterina Konstantinovna, svim medicinskim sestrama i svim sanitarochkam (Posebna zahvala). Zahvaljujući vama, živ sam i adekvatan, a godinu dana poslije dvije operacije, napišem aneurizmu! Sjećam te se! I ja to volim!

Htio bih reći nekoliko riječi o čovjeku s velikim slovom, glavom. odjel kardiokirurgije Vladimir Dudakov. Poslali su nas u institut iz Podolskog. Nije bilo mogućnosti operacije za obnovu koronarne arterije. U početnoj fazi liječnik (nećemo zvati njegovo ime, kako ne bi vrijeđali) nije mogao shvatiti video i dijagnozu problema i dao nam tijela. Dudakov VA A ovdje smo se upoznali s pravim stručnjakom u svom poslu. Prilikom gledanja video operacije, liječnik je vrlo pažljivo i brzo shvatio problem. Nakon toga, savjetovao sam da ne bacam pacijenta, ali pokušavam umetnuti stent da vratimo arteriju. Također je poslao na daljnje konzultacije, stavio ga u kliniku i za nekoliko dana smo već bili ispušteni. Znaš, čudo je da postoje takvi pažljivi i simpatični liječnici na svijetu. Prema našem vremenu, sve se mjeri u novcu. Takav pravi profesionalizam i čovječanstvo koje nisam dugo sreo. Hvala vam puno, Bog vam daje zdravlje i sreću. Vodite računa o takvom vrijednom liječniku.

Tuš i WC u sobi. U redu, nisam gurmanski.

Nije mi se sviđao odnos prema poslu. Treba raditi. Dijagnoze su napisane gotovo iz lanterna, oslanjajući se samo na pacijentove riječi. Došlo je do osjećaja da su namjerno odgodili operaciju, a potom, nakon nekoliko tjedana, otpušteni su. U mom slučaju, tijekom 1,5 tjedna boravka, liječnik me pogledao jednom, a nakon prijema, CT je gledao tek nakon trećeg podsjetnika, a ostatak se nije nimalo zamaralo. Medicinske sestre su lijene i hamovatye. Da, drugi put sam vidio stanovnika, a potom nakon što se moje stanje pogoršalo nakon tjedan dana da ništa ne učiniš. O nadolazećim analizama ne upozoravaju. Biokemija i šećer su učinili odmah nakon doručka. Kao rezultat toga, odvezao se na hrpu drugih liječnika, utvrdio da se moj šećer nakon doručka povećava. Rekli su da trebam liječiti, a zatim operaciju. A kad su stavili u bolnicu, naglasili su da se riječ ubrzava. Na ovu glavnu notu, i ispuštene. Slično tome, u odjelu su bili dva susjeda. Usput, šećer je 5.4, a nakon doručka 7.5. Napisao je - "Diabetum". Općenito, nisam to očekivao od instituta.

To je samo miran užas. Osoblje je nepristojno. Bio sam na recepciji s liječnikom Lyubimov N.G. Otorinolaringologom (707 kabineta), razgovarala je kao da nešto duguje. Nije rekla ništa o ovoj bolesti, već je umjesto toga sjedila i raspravljala (to nije kao tetovaže obrve, štitnici za pucanje za 200.000 rubalja itd.). Nakon recepcije poslala sam svojoj medicinskoj sestri na pečat, čak ni ne zna kako razgovarati s ljudima. Stav je jednostavno strašan. Evo tebi i besplatnoj medicini. Došla je na dijagnozu, ostavila je raspravu o sebi bez dijagnoze i plijenom raspoloženja!

Stigao sam u određeno vrijeme da vidim liječnika u 614 kabinetu! Nemojte se okrenuti, na kraju ljudi sjede za pola dana. Zaposlenici bura! Strašno mjesto. Zaposlenici su nepristojni svima.

Jesmo li s djetetom (2 godine 8 mjeseci) 24. ožujka 2018. u teškom stanju u dječjoj kirurgiji (želudac loše i analizira previše), dužnost kirurga i medicinske sestre radio brzo, je li sve potrebne postupke (ultrazvuk, RTG, testovi, EKG). Hitno potreban za rad, pod nazivom glava Pykhteeva Dmitrij Anatolyevich (koji je djelovao i spasio moje dijete), mnogi zahvaljujući njemu i cijele smjene, koji je bio na dužnosti taj dan. Osoblje je vrlo osjetljivo, pažljivo. Imamo liječnike od Boga! Na žalost, još uvijek ne znam ime kirurga koji je bio na dužnosti 24. ožujka 2018., također ima veliku zahvalnost!

Dobar dan, bio je na liječenju u odjelu neurokirurgije od 23.01. do 20.02. Zahvaljujem znanstvenom suradniku Igor Y. Lisitsky, dr. Sc. AM Kiselev, mlađi istraživački radnici, dušo. sestre za savjesno djelovanje, pažljiv stav prema pacijentima. Zdravlje, strpljenje, uspjeh u radu.

Kvalificirano osoblje, dobar stav prema bolesnicima od svih - od liječnika do medicinskih sestara.

Ugodni kreveti, ali to je sitni minus.

Od 4. do 10. travnja 2018. godine liječili su se s oftalmološkim odjelom (11. zgrada, 4. kat). Djeluje zbog prijateljskog strabizma. Nakon što je pročitao recenzije o neotesan stav, beskrajni redovi gladnih djece koja svaki dan prenese datum transakcije, stigao sam Monica je u stanju blage histerije. Srećom, svi moji strahovi nisu potvrđeni. U rukama smo imali uputnicu za hospitalizaciju iz klinike i svih potrebnih analiza, tako da smo sastavio prilično brzo, oko sat i pol - da zajedno s obilaskom kirurg-oftalmologa i pedijatra. Sutradan je operacija bila zakazana, ujutro je provela, tako da dijete nije imalo vremena za glad. Želim vam reći veliko hvala Vasilyu Yuryevichu Kokorevu, koji nas je radio. On je čovjek, naravno, krut i lakonski, ali superprofesionalan, a ruke su zlatne. Posebna zahvala našem anesteziologu Nechaevu Vladislavu Vladimiroviću, to je samo dva metra ljubaznosti. On voli djecu i oni ga samo obožavaju. Prije operacije sam razgovarao s djetetom, postao prijatelj. Sin je tako prožeta povjerenjem u njega da je operacija bila osmijeh (odnosno sjedio zadovoljan u rukama anesteziologa, posvađao se s njim, tko je hrčak ili zamorac, pa čak i zaboravio na val za mene). Nakon operacije, Vladislav Vladimirovič je došao nekoliko puta, bio zainteresiran za stanje zdravlja i njegovo iscrpljivanje njegov sin ga nije nazvao "dobrim liječnikom". Svo osoblje je vrlo pažljivo. Zahvaljujemo medicinskim sestrama, koji su nam opušili oči, ponekad izdržavali plač i otpor. Zahvaljujući suradnicima koji su nas hranili u blagovaonici, koji su očistili našu sobu. Općenito, bili su vrlo zadovoljni.

Želim izraziti svoju zahvalnost prekrasan liječnika (kao što kažu o Bogu) i Natalia Vitalievna stažist Victoria Gennadevne (sjajna ekipa, nizak luk za ljudski odnos prema svojim pacijentima kao materinji), za niz operacija, moglo uvjeriti i prilagoditi pozitivno. Posebno bih volio zabilježiti glavu. Selina odjel Vitalij Nikolaevich, isprva sam bio ljut da je ovaj cijeli dug proces vrtuljak, ali kada tamo shvatila koliko je taj čovjek njegovu slučaju, ali on je strog, ali pravedan. On ima samo liječnike sa zlatnim rukama u odjelu! Moja zahvalnost nema granica, neću se prestati diviti! Hvala vam! Hvala vam puno!

6 odjel tijela za transplantaciju. Jednostavno užas! Pacijenti nakon transplantacije su općenito odjeljenja. Nema dovoljno zamjenjive pastile. Očistio loše, oko nehigijenskog. Hrana je vrlo loša. I koliko godina se tretira - ništa se ne mijenja, samo postaje sve gore.

Bile su 30. ožujka 2018. godine za savjetovanje s endokrinologom s djetetom od jedne godine. Čitamo prije posjeta užasa. Kupone u registar na kupon do liječnika. Nizovi u kilometrima. Čekanje na satima. Stigli smo u 12.00. U odjelu koji nam je potreban, recepcionar je došao naprijed. Uzeo sam sve dokumente za registraciju. Pokazalo se gdje WC, gdje stolovi za djecu, gdje kafić. U kafiću, iskreno, nije otišla, nego je namirila da bi nam objedovali piti. Tako je to. Bili su nervozni i zabrinuti prije posjete. Ista djevojka iz registra bila je uvjerena. Rekla je, koliko je prije nego što prijam dođe i posla šetnju, smiri se (na dobar način). Snimanje je bilo u 13.30. U 12.45 liječnik je bio na mjestu i već je spreman prihvatiti nas. Liječnik Aksenova Svetlana Igorevna (sa srednjim imenom mogu se pogriješiti). Dječji endokrinolog. Umirujuće komunikacije. Odgovori na sva pitanja. Možete reći, "žvakati" kao djeca. Bili smo zadovoljni. Sva su iskustva raspršena. Hvala vam!

Unatoč činjenici da je u bolnici uopće nije ugodna stvar, ali imala sam samo pozitivna impresivna iskustva u odjelu kardiokirurgije (15 korpusa). Došla je tamo s dijagnozom "perikarditis" nakon "uspješnog" liječenja u gradu Domodedovu. Došlo je u MONIK, ispada, od 5. do 13. ožujka. Govoreći o osnovanosti, svidjelo mi se sve: stav liječnika, medicinskih sestara. Istog dana nakon što sam prebačen iz terapije u ovaj odjel, bio sam probušen perikardom. Nakon toga se često pristupio liječnik Ananko Vadim Aleksandrovich, zainteresiran za stanje zdravlja. Kardiolog Odjela Irina Viktorovna (nažalost, ne znam njezin prezime) slušao je moju majku, sve svoje odgovore na detaljno i razumljivo odgovarao; podigao je liječenje, kojim je riješen moj zdravstveni problem. Ako govorimo o nije medicinski strana izdanja, naime, vijeća, bio sam sav dogovoreni: čistiti svaki dan, smeće se ne akumulira u kantu, s noćnom ormariću nije bilo problema (u Domodedovo nisam se tablica u bolnici), hrana je također prilično dobro, iako Nisam to uvijek prihvatio. Na raspolaganju je i hladnjak u sobi.

Strašna bolnica! I konkretno - Odjel za urologiju! Moja majka je stavljena s pielonefritisom. Nakon 1 operacije (stavite nefrostomiju) u jednu majku postalo je loše i trebala je maska ​​za kisik! Liječnici su ga jedva otkrili, za 600 bolesnika 1 masku. Pa ipak, na kraju operacije pala je kauč na kojem je mama bila! I liječnik Bayserov Josip Markovich, prvo slatka, komunicira, a onda novac od pacijenata nije bolesno povlačenje!

Nedavno su ležali s djetetom u odjelu HMI (15. zgrada, 10. kat). Za besplatnu bolnicu, sasvim normalne uvjete: WC, tuš, garderoba u odjelu. Blagovaonica je na podu. Djelatnici ne rade, ali svoj posao jasno, više i nisu nužni. Uzeli su krv iz vena, urin, napravili elektrokardiogram, nakon 3 dana na kojima su radili. Čini se da ljudi zaista čekaju operaciju - to je zbog velikog broja ljudi, ali to je proračunska bolnica. Od minusa, osobno za mene, nedostatak stolica za hranjenje djece i nedostatak čak i minimalne gaming zone. Jedno godišnje dijete je teško zauzeti nešto, bez mogućnosti čak i puzanja, na primjer. Ali ovo su svi tekstovi. Glavna stvar je sposobnost liječnika i zdravlje mog djeteta. Hvala svima za medicinsko osoblje! I osobito Karachunsky Grigory Mikhailovich! Ovaj je čovjek nesumnjivo na njegovom mjestu! Pažljiviji liječnik nego Olga Andreevna, nisam upoznao. Hvala vam!

Nazvao sam telefon, koji su nam dali za hospitalizaciju. Imamo planiranu operaciju, dijete ima 13 godina. Žena je preuzela telefon od koga sam pitao, pozivajući dijagnozu. Operacija će biti dana ili u nekom drugom. Moram planirati kako bih ja trebao biti ja. Kakav beskrajan stav nikad nisam čuo. Razumijem sve (ne trebam poljubiti magarca), ali samo je ljudski moguće odgovoriti samo na moje pitanje! Svi smo mi ljudska bića i možemo biti u takvoj situaciji! Kako to? I još moramo ići u ovu bolnicu! Jednostavno užas, nemam riječi!

Bio sam u odjelu za urologiju, stav liječnika bio je vrlo ugodan. Htio bih izraziti posebnu zahvalnost Hanaliev Ruslan Vjačeslavovič. Vrlo dobar stanovnik, on će odgovoriti na sva pitanja i reći sve.

Moj sin leži u odjelu pedijatrijske kirurgije u bolnici MONIKI. Ne samo da je tako ležao tjedan dana, niti je napravio nikakve ankete. Tjedan dana kasnije, sa žaljenjem na pola, izvršili su operaciju, istodobno postavljali nepoštene šavove. Općenito, to je samo užas, a ne bolnica. Medicinsko osoblje puši, bilo gdje, a željela bih posvetiti posebnu pažnju starijoj medicinskoj sestri Khokhlovu, ta osoba je samo gornja ruka nevjerice!

Monica je stomatologija plaćena - ******! Došao je da zapečati jedan zub. Izrađena je slika - panoramska dva čeljust za 1200 p! Na smokvi suvišnom zračenju, za rak? Srevnaya Ekaterina Andreevna Botanova i, dobro, samo prodajnog osoblja, samo jezik vrtjeti te su u mogućnosti uzgajati za novac, obješen rezanci, umjesto pečat je bolje staviti keramičku pločicu, otišao do ortopeda pokazao takve jastučići ne postoje. **** Ortopedist natryndd mene sve uši o krunama i implantata, kao što ja ne znam o njima, na kraju je za svoj prazni brbljanje 750 rub. Oslobodite ljude na prostetici, ova terapija se zove Monica stomatologijom. Brtve se ne može isporučiti i hepatitis zaraziti kroz svoje prljave opreme, ali su implantati i nametnuti svoju željeznu krunu, pod kojima prvo treba ukloniti živce u zubima. Paraziti! A cijene tamo su jednostavno kozmičke! Otišla je kad je došla s rupom u zubu, tražeći još jednu stomatologiju. Ali platio je 2000 rubalja. za panoramski pucanj dviju čeljusti i praznog brbljanja ortopedista, da se mostovi, krune, implantati moraju hitno bježati od uha do uha.

Došli su s djetetom da se posavjetuju sa stomatologom. Zubi su srebreni. Ne razumijem što je drugo učinio, ali dijete buke, žvače žestoko odbijanje, ukazuje na zube. Dala mi je malo mlijeka.

Pridružimo se opozivu, ni pod kojim okolnostima nemojte stavljati djecu u ovu bolnicu, već revelaciju na 7. katu, 15. zgradu. Naš je sin jednostavno bio izliječen do smrti, nema riječi za prenošenje naše tuga, imao je sedam mjeseci.

Započinjanje liječenja gotovo je nemoguće. Oni će konzultirati, dodirnuti, napisati pilule i zbogom, nemojte napraviti hardverski pregled.

Mnogo hvala liječnicima u odjelu trbušne kirurgije! Vrlo ljubazni i pažljivi ljudi, izvrsni stručnjaci! Ti si najbolji!

Kakva šteta što moderna medicina, koja ima velike mogućnosti pomoći ljudima u ranoj fazi bolesti, poriče ljudima medicinsku skrb. Kamo idemo? Cijela regionalna bolnica nema osnovnu opremu za besplatnu operaciju. Ali ako plaćate za operaciju, odmah se pojavi oprema. Želim biti ponosan na moju zemlju, ali zbog nekih liječnika postoji negativan stav prema našem lijeku.

Adenoidi i tonzoni uklonjeni su 27.12.17. Plaćena soba, potpuno smo kupili, cijena je 7500 dana. Dobro se hrane. Uklonio je liječnika Mustafaya Javanshira Mamedovicha. Mi smo mu bili tretirani u "Neuroprofi". Sve je dobro prošlo, uzeo dijete u 10:00, dovedeno već u 10:45. Nekako je plakao, a zatim je zaspao, probudio, pio, a zatim jeo nekoliko sati i sve je bilo dobro. Temperatura može porasti na 37, ali to je norma. Sutra je 28. prosinca. Sve je bilo dobro. Zahvaljujući Mustafajevu i glavi. odjel Galina Sergeevna za toplu dobrodošlicu. Vrlo dobri stručnjaci. Savjetujem svima.

Želim pisati za one koji će konzultirati MONICI za imunolog. Ako postoji izbor, izbjegavajte kampanju Moskalets, vrijeme za gubljenje. Ne vjerujem u pozitivne recenzije. Na jednom mjestu pokušao sam napustiti pravi savjet, u kojem me nije imao pristup. Ne mogu se dijagnosticirati u poliklinici već drugu godinu, poslan sam s testovima Moskalets u MONIKI. Da odem daleko, pitao sam svog susjeda da vidi dijete. Došlo je do kupona, ali zaboravio je smjer, jer su započeli ozbiljni problemi s pamćenjem i mogućnost fokusiranja pozornosti zbog bolesti. Dugo su me sreli negativno, pa sam pažljivo vozio sve što im je potrebno u računalo. Nadalje, na sve moje pritužbe odgovorila sam na sarkazam, nije izgledala nikakva analiza, cijelo vrijeme mi je obavijestila da nisam zdrava glava. Napisao sam do zaključka da su znakovi imunodeficijencije ne, unatoč činjenici da sam imao svoj kandidijazom genitalije i herpes na usnama, ESR je 40 u to vrijeme. Bio sam jako sretan što sam dobio na hepatologist Trofimova ovdje u Monici da sam pažljivo slušao pregledao uzduž i poprijeko jetre, eliminirajući hepatitis B i C, dala preporuke i napravio niz drugih testova koji su pokazali vrlo nizak feritin (The Iron) i povišen TTG shchitovidki. Objasnio sam čitav niz mojih simptoma. Štoviše, nakon Nove godine ću napraviti mozga CT, kao što su moji simptomi se odnose na glavi, postoji sumnja da može biti znak infekcije, što je razlog zašto sam gubim vid i pamćenje. Moscalets od liječnika, šokiran sam, ona ne samo da nije pomoći na bilo koji način, ali i izazvao mi traumu, tvrdeći da samo treba pomoći terapeuta.

Dječji odjel za kirurgiju na šestom katu jednostavno je strašan, nemoguće je biti tamo. Ako pitate dijete za aditiv, ne daju hranu, zajedničke komore su kositra, nema vruće vode, mame nemaju kamo za pranje. Plaćena soba košta 5000 rubalja. u danu u kojem nema ništa, ne vrijedi. Kupujemo lijek na vlastiti trošak, čak i bez zelenila, stav je ravnodušan prema svima. I to je gotovo u središtu Moskve.

Željeli bismo svim srcem zahvaliti doktora dječje kirurgije odjelu Monica, a posebno Jurij Nikolaevich kirurg predstavio život našeg djevojčica, za ostatak prekrasnog ljeta za jesen list pada za božićno drvce, za ovaj svijet! Niski luk za vas! I sve osoblje naše obitelji za našu sreću!

Moje dijete je osuđeno na adenoide tri godine. 11.12.2017. U zgradi bolnice 2 proveli su četiri sata, od 10 do 14 godina, ENT odjel je provjeravao kozice. Dok nisam otišao u korpus glavnom liječniku da se žalim. Dobili smo kuću u tri poslije podne. Ovo zaključuje našu muku. Sutradan smo upravljali DM Mustafayev i anesteziolog Tatjana Viktorovna (ne znam prezime). Operacija je dobro prošla, večer je klinac već trčao oko odjela. Liječnik je dva puta posjetio dijete istog dana i sljedećeg je jutra pogledao dijete. Mustafayev vam puno hvala! Osoblje ne traži novac, oni se slažu s djecom. Da, odjel je pretrpan, zajednice za djecu i odrasle. Spavaš na istom krevetu s djetetom, nije im stalo. Ali glavna stvar je rezultat! Želim svima dobro zdravlje!

Došao sam iz Moskve, od Serpukhova, u smjeru. Stvarno užasnuto, ništa uopće nije bilo organizirano. U redovima ćete potrošiti 3-4 sata, iako snimljen na vrijeme. Zabilježen za jedan dan - došao je, ali se ispostavilo da liječnik sada radi na drugim danima. Općenito, došlo je do dojma da iza glasnih natpisa "zaslužene" i "više kategorije" prazni ljudi i očito se ne bave vlastitim poslovanjem. A onda je cijelo osoblje takvo.

Imaš tamo s mozga cista u rukama su rezultati snimanja, da ih se gleda i sluša moju priču o tome kako imam glavobolju, prvi predložio da piju „Diakarb” i svake godine ponoviti skeniranje. Kada sam počeo da se pitam, što mi je činiti da nekako smanjiti pojavu glavobolje, koji je završio s povraćanjem, liječnik se oči raširile kad je čuo da imam u pozadini glavobolje počinje povraćanje, i rekao mi da moram raditi. Naravno, bio sam uplašen i počeo se pitati kako možete izbjeći operaciju ili mogu imati bilo koji alternativni sigurniji od kraniotomija, to je opasno ili ne, kakve bi posljedice mogle biti. Na što sam odmah napisao da sam odbio operaciju i da nisam odgovorio na jedno od mojih pitanja i ponudio samo "Diakarb" i ponovljenu tomografiju u jednoj godini. Tako sam otišao s ništa. No, zaključno sam pročitao da imam pritisak, temperaturu, a srce tumači normu. Iako liječnik nije mjerio ništa i nije slušao. Rezultat: Ja - još jedan "krpelj" za primanje plaće, i oni apsolutno ne brinu za nas, jer to me boli, a ne s njima.

Samo umire. Tamo je, dovraga, na zemlji. Od sestara do liječnika. Plaćeno ili besplatno - nije važno. Sestra kaže umirućem pacijentu da se pretvara mužu da je ozlijeđena. Liječnik Vysotskaya propisuje lijekove protiv bolova koji nisu prisutni i mirno odlaze vikendom, a pacijent se tresti zbog boli zbog novčića. Pakao.

Strašno je. Poslužuje se besplatno i besplatno. Novac na vjetar, vrijeme se troši. Sada je postavljeno pitanje da se operira. Samo ne želim. Stav mnogih stručnjaka je negativan. Broj čvorova po kilometru. Po mom mišljenju, Monica je preopterećena pacijentima. Odakle dolazi odnos?

Bit ću kratak: došao je Monici kvotom u vaskularnoj operaciji (7. kat, zgrada 15). Stav liječnika, liječnika je strašan. Oni vas gledaju poput vrećice novca. Napravili su operaciju i nježno iznudili stotinu i pedeset tisuća, Kolesnikov Yuri Yurievich uznemiren. Da, svi su oni vezani, ljudi plaču, ali 90% plaćaju - boji se za njihovo zdravlje. Šokiran sam, svi znaju o ovome, ali s ovim t ****** nemojte ništa učiniti.

O intenzivnoj njezi djece na 7. katu u 15. zgradi. Donesu novorođenčad kćer. Rekli su da razne bolesti, da je mozak atrofiran, nema lakše, strašne srčane bolesti. Dijagnoze nisu potvrđene, osim što postoji manji nedostatak koji ne treba biti operiran. Svi liječnici su različiti, ne možete ništa pitati, vrlo nepristojan. Oni rade na otvali. Jadna soba, apsolutno nije predviđena za novorođenče, dijete je hladno i zastrašujuće. Roditelji su zabranjeni dolazak djeteta, ne znaju što se hrane, a kad majčino mlijeko ne može biti dovedeno, naše dijete izgubilo je tjelesnu težinu. Na pitanje što lijekovi daju, nema odgovora. Pozivi o stanju djeteta dobivaju iste odgovore. Bog ne dopusti da stignete tamo! Zahvalan sam samo zato što sam spasio život naše djevojke i priznavajući svoju nesposobnost dao sam smjernice Dječjim Filatovima.

Dobar dan. Mnogi negativni pregledi, ali bili smo sretni. Lied u odjelu endokrinologije u srpnju 2017. Vinogradova je liječnica Anna vrlo lijepa, ljubazna osoba, a također i kvalificirani liječnik. Proveli su sve potrebne preglede i postupke, sve je jasno i brzo. Mnogo hvala. S poštovanjem, Elena Akinina.

Dobro došli! Nikad nisam napisao recenzije, ali nemam snage da bih zadržao ovu bol u sebi! Želim podijeliti svoja dojmova o bolnici Monica! Moj tata je došao u ovu bolnicu za hitnu operaciju u odjelu vaskularne kirurgije u petak 29.10.2017. Dijagnoza je bila razočaravajuća, a vrijeme izgubljeno u drugoj bolnici također je imalo ulogu, a njegov otac nije bio u njegovu korist. Sve se dogodilo ujutro u 9.00, nazvano hitnom pomoći, odveden je u bolnicu u gradu Domodedovo. 12 sati, on je nazvao i rekao da je otišao tamo, ali kad smo stigli, a to je u području 15.30, rečeno nam je da je imao akutni pankreatitis, odveden je u Monici. Na oko 18 sati dobili smo poziv iz bolnice Zavod Monica i rečeno mu je da ga pripremi za hitne operacije puknuća aorte u trbuhu. Operacija će trajati 6-7 sati, ostavit će telefon koji možete nazvati. Cijela je noć prošla poput kositra. Ja sam liječnik i shvatio sam da stopa preživljavanja za takvu dijagnozu i propušteno vrijeme nije veća od 10%. Ja sam medicinska sestra i uvijek se poštujem liječnika, ali ono što je započelo, neće sanjati u "strašnom snu". Sve jutro u subotu, s početkom u 10 sati, pokušali smo nazvati telefon koji nam je ostavljen. Mladi glas stalno je odgovorio: "Nazovite za 30 minuta" (očito, rezident ili medicinska sestra). Konačno, do 15.00 sam nazvao, a mladić je odgovorio da se liječnik približio. Zatim sam čuo riječi koje me uplašile, rekao je liječnik mladiću, doslovno kažem: "Riješite se svih." Zbunjeni stanovnik ili medicinska sestra odgovorili su da se rođaci zovu svakih 30 minuta. Liječnik je konačno podigao slušalicu i hladni glas pitao tko mi je odgovoriti na sva njegova pitanja, rekao je dijagnoza, rekao je, u ono vrijeme možete nazvati, lijekovi imaju sve, ne treba doći. Noć je prošla bez sna. U nedjelju u određeno vrijeme ponovno sam nazvao, ali nitko nije podigao slušalicu. Na kanalima sam saznao za njegovo stanje, a na 23.30 dobili smo poziv i rekli su mi da je moj otac umro, a da stignu od 10 do 11 sati u svojim dokumentima, ali dokumenti imao sve zajedno. Onda je počelo samo ruganje od nas. Na putu su nas nazvali i pitali nas hoće li obaviti obdukciju ili ne. Odgovorio nam je da ne bismo. Do 11 sati smo stigli u bolnicu, dizalo prvi put je jednostavno nemoguće, morao čekati 15 minuta u vrijeme njegova dolaska punjene ogroman broj ljudi, i to traje samo „oluju”, ali ne svi uspjeti. Nakon što je ustao na pod, nakon nekog vremena medicinska sestra je otišla i dala mu dokumente i osobne stvari. Tada je izašla druga medicinska sestra i rekla da idemo u mrtvačnicu i tamo čekamo. Nitko od liječnika: ni liječnik odjela koji ga je uzeo niti kirurg koji je to radio - nitko nije izašao i razgovarao s nama. Ali ti ljudi vjerujemo u naše živote. Stvarno, nije bilo ni dvije minute za humano razgovor i objašnjavanje rodbinom, jer je to njihova izravna dužnost. U mrtvačnici je započeo sljedeći dio našeg mučenja. Prvo, registra je dopušteno ispuniti obrazac za odbijanje obdukcije, unaprijed znajući da ga nitko neće potpisati. Bio je to "papir" papira, s kopijom praznine s mutnim malim slovima, da je čak i sa staklom bilo nemoguće vidjeti ono što je tamo napisano. Ispunjavajući ga, ponovno smo se okrenuli registru i ponovno smo poslali u 15. zgradu liječniku koji je primio oca. Bez čekanja za liftom, otišli smo u ured. Nitko nije bio na mjestu. Nakon desetak minuta, medicinska sestra izišla iz bolničke sobe, upitala sam gdje se nalazila liječnica, uzela je obrazac i opet otišla u odjel za medicinu. Liječnik nije ponovno izašao. Nakon nekog vremena izašla je medicinska sestra i poslala nas u glavno tijelo uprave. Na ulici je dan bio kiša i vjetar, a zgrada uprave je na samom početku, na glavnom ulazu u bolnicu, a na samom kraju 15 i 13 korpusa. Glavni liječnik nije bio tamo, okrenuli smo se svom zamjeniku, koji je bio izuzetno iznenađen što je morao odlučiti o pitanju koje je bilo u nadležnosti liječnika odjela. Pozivajući se na Savezni zakon o obdukciji pacijenata koji su umrli u bolnici, on nas je odbio. Siguran sam da svi medicinski djelatnici ove bolnice poznaju ovaj zakon. S druge strane, obećao je ubrzati proces izdavanja tijela. Nakon čekanja u mrtvačnici više od četiri sata, povremeno dolazi do recepcionara da smo rekli da nema informacija, priča još nije spustio, kad je obdukcija, oni ne znaju. Ali količina čaja koje su pili mogla bi biti "praska". Konačno, nakon četiri i pol sata, jedan od registara rekao da čekati ne vrijedi otvaranje će biti u jutarnjim satima, a dolaze potrebno prije 12.00 priča nije došao dolje, u najboljem slučaju, do 14.00 sati, t. Da., I pomoć možemo dobiti najranije 14.00. Isto tako, zašto medicinske sestre nisu dale sve odjednom izvršiti, a ne da se odmah nazvati agenta, ali je vidio da sjedimo i čekamo s razlogom, i obavijestio ih da crtamo po njima. Nakon 40 minuta, agent je stigao, svi smo dizajnirali. Treba napomenuti da su radili dobro i glatko, sve je organizirano na najvišoj razini. Zahvaljujemo Eleni Vladimirovni i Ekaterini Georgievni, dobro poznaju svoje poslovanje. Htio bih da ovaj pregled bude vidljiv od strane vodstva ove bolnice. Poštovani liječnici! Budite humaničniji i poštujte ljude koji su izgubili svoje rodne ljude. Jesu li sva ova pitanja ne mogu biti riješena brže i drugačije, bez mučenja ljudi, i tako srčanih!

Moje ime je Elena, željela bih podijeliti svoje osjećaje, koje su primljene u Monici. Naša majka je promatrala 12 godina u odjelu gastroenterologije, za koju je posebno zahvalna Natalia Nikitina, vrlo kvalificirani, suosjećajni liječnik. Ali, nažalost, bolesti moje majke bile su nespojive s životom. Dobili smo poziv iz ureda i ispričali gorke vijesti. Tražili smo da dođemo sljedeći dan u 8 sati, čekamo od Moskve regije, stigli smo u 9:00. Nakon što su obavili sav posao u odjelu, stigli su u mrtvačnicu u 9:30. Ovdje su počele naše nevolje. Povijest bolesti - ne mogu naći gdje je izgubljena (departman je poslan u mrtvačnicu, mrtvačnica kaže da ne bi), kao rezultat toga, u 12:00, na kraju je priča bila u mrtvačnici. Sjedimo, pričekaj. Kada imate mrtvačnici ritual usluga, željeli bismo zahvaliti Elena Vladimirovna Tsvetkov i Ekaterina Georgievna, vrlo pažljiv i odgovoran odnos prema njihovom radu, uslugu na bilo torbicu, učiniti sve za ljude, a ne protiv njih. Ono što ne mogu reći o radnicima mrtvačnice. U jedan sat, moja majka je već bila na stolu i čekao liječnika (liječnik je rekao da je jednom u mrtvačnici), u dva sata, naše strpljenje je iscrpljeno, otišli smo na glavu Gaganov Leonid E., on je carić, popustljivo pogledao nas. Tada sam shvatio da noga nije bila nitko, on je pristao razgovarati samo s kćerkom, a najvažnije je bilo da je pojačanje počelo. Obdukcija je otišao pola sata, a onda je došao doktor i pitao naš oprost, a sve je, upozoravajući da će, ako se djevojke u recepciji pogriješio, to je još uvijek ovdje. A djevojke u registru radile su sve osim naše pomoći. Ja sam ih više puta obratio, zatvore prozor registra ispred lica, za sat i pol zahtijevali su dokumente koji potvrđuju odnos. Nakon toliko mnogo čekanja! Napisali su sve iste informacije (agencija ritualnih službi sjedila je s nama, također je provjerila certifikat, zahvaljujući još jednom Ekaterini Georgievna). Naravno, sprovod je morao biti odgođen. iz mrtvačnice smo otišli u 17:50, a bez smrtne potvrde nemojte ništa učiniti. Želim reći: ljudi, ostaju ljudi, jer takva nesreća sama po sebi je teško preživjeti.

Radili smo na katarakti lijevog oka. Operacija je bila složena. I želim izraziti svoju zahvalnost Yugai Mariji Pavlovni! Vrlo stručan, pažljiv i brigu liječnik! Kao što kažu, liječnik je od Boga! A cijeli oftalmološki odjel jako vam zahvaljuje! Uvjeti boravka su izvrsni, kao kod kuće!

8. listopada ležao je s djetetom u 15. zgradi na 9. katu, plaćeni boks. Adenoidi su uklonjeni djetetu, sve je prošlo dobro, stav je dobar, kupaonica je u sobi, hladnjak, TV, besplatni bežični pristup internetu. Minus - spavali su na istom krevetu. Trošak po danu 5500 jedan krevet. Zajednička blagovaonica s čajnikom, hladnjakom, posuđem. Samo se dijete hrani.

Ležati s djetetom u operaciji, odjel ENT, uklonio je adenoide. Sve je jasno, uredno. Spavali smo s djetetom u istom krevetu, ali krevet je vrlo širok (u drugim bolnicama diljem već), tvrdi madrac, jastuke i dobro za majku i dijete. Zadovoljstvo je da kupaonica u sobi: WC, umivaonik, tuš. U odjelu je Dezar. Za čistoću se gledaju. Osoblje nije nepristojno, liječnici su kompetentni, medicinske sestre nisu ravnodušne. Jelo je bilo ukusno, ali ponekad strašno. Imam hladnjak, nemam kamo zagrijati hranu. Opći dojam je povoljan.

U medicinskim je razredima primljena u Kirurgjijski kirurški odjel 9. listopada 2017. godine. Na ispitivanju je izvršena stručna i stručna dijagnoza. Želim zahvaliti svom liječniku Anipchenku AN i njegovoj kliničkoj rezidentu Ryabchikov IV za profesionalizam, osjetljivost, pažnju i razumijevanje. Medicinsko osoblje - svaki ispunjava svoju misiju i nadu za svoje pacijente. Mnogobrojan zahvaljujući Torakovom odjelu. Želim vam zdravlje, sreću i prosperitet.

Liječnik poliklinike poslao je urgentnu (!) Konzultaciju s endokrinologom o proboju štitne žlijezde. Rezultat 40-minutne konzultacije je telefonski broj na kojem se morate prijaviti za probijanje. Pozivam, predlažu da se prijavim za veljaču sljedeće godine (više od 4 mjeseca čekanja). Nisam imao vremena otvoriti usta i pitati je li moguće da ovaj pregled bude brži i skuplji, budući da je zaposlenik pao na telefon. Pokušao sam nazvati, soba je bila blokirana! Pokušao sam se vratiti s drugog broja, ne uzimaju telefon! Uz činjenicu da to nije baš kulturno, to je neprofesionalno i iskreno smiješno s komercijalnog stajališta. Klinika pruža plaćene usluge i to je kako se odmaknuti od mogućih profita. Na koncu, upravo sam pronašao još jednu kliniku. Dobar izbor je super. Pa, biti hrčak je privatna stvar za sve, ali ne i na radnom mjestu.

Tvrtka PEDIATRIC CLINIC MONIKI - Moskva i Moskva regija

Ostavite novu recenziju

  • klinike za ljepotu
  • klinike

Ova stranica je alat za masovne medije pod nazivom "GMSTAR.RU (DZHIEMSTAR.RU)".

Potvrda o registraciji br. FS77-42631. Izdavač Federalne službe za nadzor u području komunikacija, informacijskih tehnologija i masovnih komunikacija (Roskomnadzor)

Međunarodna akademija znanosti "Problemi intelektualnog razvoja"

Urednička adresa: 127051, Moskva, Lane. Bolshaya Karetniy d. 20, zgrada 3
Telefoni uredništva: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (besplatno u Rusiji)

MONICA

Metro: Prospekt Mira

Adresa: Moskva, sv. Shchepkin 61/2 zgrada 1

Kontakt telefon: Registracija BDO-a: 8 (499) 674-07-09 višekanalni (od 9.00 do 16.00), referentni institut: 8 (495) 681-35-09, plaćeni med. usluga: 8 (495) 681-03-03

Dodatni opis

U sadašnje vrijeme, Sjedište Ministarstva obrane Monike. MF Vladimirsky je jedinstveni znanstveno-terapeutski i obrazovni kompleks u Rusiji (institut, savjetodavni-dijagnostički odjel, bolnica, fakultet). Bolnica ima 22 klinika kirurških i terapeutskih profila za 1105 kreveta.

Znanstveno-istraživačka aktivnost u institutu provodi se u 40 područja medicinske znanosti, uvode se nove medicinske tehnologije svjetske razine.

GBUZ MO MONIKI ih. MF Vladimirsky je najveća zdravstvena struktura u Moskvi regiji i služi kao regionalni multidisciplinarni centar za pružanje visoko kvalificirane medicinske, dijagnostičke i savjetodavne pomoći stanovništvu Moskve regije.

Struktura Instituta ima savjetodavni i dijagnostički odjel, čije se funkcije razlikuju od funkcija poliklinike i ne daju pacijentima propisane receptore za besplatne lijekove za populaciju, ali i 50 posto popusta.

Kontaktirajte GBUZ MO MONIKI ih. MF Vladimir:

Redatelj: Paleev Philip N., tel. 8 (495) 681-55-85, e-mail: [email protected]
Glavni liječnik: Kruglov Evgenij Efimovich, tel., Fax 8 (495) 681-41-70, e-mail: [email protected]
Znanstveni tajnik: Kulikov Dmitrij Alexandrovich, tel., Fax 8 (495) 681-93-90, e-mail: [email protected]

Referentna bolnica Instituta: 8 (495) 681-35-09
Referentna soba za hospitalizaciju: 8 (495) 681-55-69
Informacije o kretanju reda za hospitalizaciju: e-mail: [email protected]
Referenca i Registar BWW-a (savjetodavni i dijagnostički odjel) (besplatna medicinska skrb, unos liječnicima): 8 (499) 674-07-09 višekanalni (od 9.00 do 16.00)
Komercijalni odjel: 8 (495) 681-03-03 višekanalni - ambulantni i pacijenti s plaćenom medicinskom uslugom
Fakultet 8 (495) 684-57-63

Upute: metroa Prospect Mira, izlazak u Olimpijski sportski kompleks, a zatim hodajte ulicom Schepkina.