MONICA

Liječenje

Metro: Prospekt Mira

Adresa: Moskva, sv. Shchepkin 61/2 zgrada 1

Kontakt telefon: Registracija BDO-a: 8 (499) 674-07-09 višekanalni (od 9.00 do 16.00), referentni institut: 8 (495) 681-35-09, plaćeni med. usluga: 8 (495) 681-03-03

Dodatni opis

U sadašnje vrijeme, Sjedište Ministarstva obrane Monike. MF Vladimirsky je jedinstveni znanstveno-terapeutski i obrazovni kompleks u Rusiji (institut, savjetodavni-dijagnostički odjel, bolnica, fakultet). Bolnica ima 22 klinika kirurških i terapeutskih profila za 1105 kreveta.

Znanstveno-istraživačka aktivnost u institutu provodi se u 40 područja medicinske znanosti, uvode se nove medicinske tehnologije svjetske razine.

GBUZ MO MONIKI ih. MF Vladimirsky je najveća zdravstvena struktura u Moskvi regiji i služi kao regionalni multidisciplinarni centar za pružanje visoko kvalificirane medicinske, dijagnostičke i savjetodavne pomoći stanovništvu Moskve regije.

Struktura Instituta ima savjetodavni i dijagnostički odjel, čije se funkcije razlikuju od funkcija poliklinike i ne daju pacijentima propisane receptore za besplatne lijekove za populaciju, ali i 50 posto popusta.

Kontaktirajte GBUZ MO MONIKI ih. MF Vladimir:

Redatelj: Paleev Philip N., tel. 8 (495) 681-55-85, e-mail: [email protected]
Glavni liječnik: Kruglov Evgenij Efimovich, tel., Fax 8 (495) 681-41-70, e-mail: [email protected]
Znanstveni tajnik: Kulikov Dmitrij Alexandrovich, tel., Fax 8 (495) 681-93-90, e-mail: [email protected]

Referentna bolnica Instituta: 8 (495) 681-35-09
Referentna soba za hospitalizaciju: 8 (495) 681-55-69
Informacije o kretanju reda za hospitalizaciju: e-mail: [email protected]
Referenca i Registar BWW-a (savjetodavni i dijagnostički odjel) (besplatna medicinska skrb, unos liječnicima): 8 (499) 674-07-09 višekanalni (od 9.00 do 16.00)
Komercijalni odjel: 8 (495) 681-03-03 višekanalni - ambulantni i pacijenti s plaćenom medicinskom uslugom
Fakultet 8 (495) 684-57-63

Upute: metroa Prospect Mira, izlazak u Olimpijski sportski kompleks, a zatim hodajte ulicom Schepkina.

Recenzije neurokirurških monica

2,3 od 5

MONIKI je najstrašnija bolnica koju sam ikada vidio. Tko ima priliku ne otići u ovu bolnicu - nemojte otići u krevet! Bila je od 13. rujna 2016. do 21. rujna 2016. u odjelu gastroenterologije. To je tihi užas! Tijekom prva 2 dana liječnik se nije uklopio. Nekoliko puta otišao sam u liječnički odjel s pitanjem o liječniku, svi su ih samo odbili. Stavili su je u odjel, koji je izmijenjen iz bivše medicinske sobe. U sobi se uopće ne radi za odjel - pet kreveta, možete ići samo bočno, ne postoji stol, umivaonik iz nekog razloga blizu prozora - kada se pranje zapljusne na obližnjem krevetu. WC na drugom kraju hodnika, Bog noći predviđa, doći će do osjetila - bit ćete ludi dok ne dođete do njega. Hladni pas u sobi, nemoguće je spavati noću. Pokrivač je samo jedan, malen, madraci na ležajima su čvrsti čvorovi, na kakvom su smeću upisali ove madrace. Nisam mislio da je MONIKI, tako siromašna bolnica. Pa, to je sve cvijeće! Berry je liječnik. Neću ništa reći o drugima, ali imao sam Volchkovu - treći dan boravka, milostivo su mi odobrili takozvani liječnik. Općenito, nemojte ništa učiniti, bez liječenja, bez dijagnoze, bez pregleda. NIŠTA. Zašto ovaj liječnik ne može proći nikakav pregled - denzitometrija ne radi, MRI u MONIC-u također nije prisutna. Za sve dane koje sam proveo u bolnici nikada nije bilo zaobilaznice, ali kad sam pogledao na moju karticu, Ispada da je Volchkova s ​​upraviteljem, kojeg nisam vidio u oku, bila ispitana. Ukratko, sve mora biti plaćeno. Budući da su neki pacijenti sretni i postoje bolji odjeli. Ali ako prvi put lažete i nema poznanika - novac je beskoristan. Volchkova ovaj jedan čak milijun platiti - nema koristi će biti. Ispostavlja se, moramo nekako shvatiti - za sebe s kim se moramo složiti, stavite ga. znate. Ne može svatko to učiniti za bilo što, stoga, ići na MONIKI u smjeru lekcije je prazan, pa, ako je samo velika sreća, za koju sumnjam. Đavao zna samo koga se bave, jesu li toliko mnogo poznanika? Pročitao sam dobre preglede pacijenata o načelniku odjela za gastroenterologiju, nadam se da će me pogledati, bit ću iskren - bio sam spreman platiti. Ali općenito je nedostupna, liječnički krugovi, ponavljam, nema, stoga je nejasno kako je konzultirati. Tada je sve to noćna mora smetalo, pljunuta, lakše je ispitati novac, časna riječ, živci barem ćete spasiti.

Pro klinike:
lokacija je samo dobra

Nedostaci klinike:
Cijela bolnica je jedan minus

5,0 od 5

Izražavam iskrenu zahvalnost i zahvalnost liječnik - neurokirurg Kocherozhkinu Boris Alexandrovich, Ildar Ramazanov Shamilevich, Mikhnevich Yuri Sergejevič, i sve medicinskog osoblja neurokirurškog odjela za uspjeh moje operacije 01.18.2016. Puno vam zahvaljujemo na vašem profesionalizmu, ljubaznom srcu i vještim rukama. O takvim stručnjacima kažu: liječnik iz Boga. Hvala vam što ste me tretirali s velikim razumijevanjem i ljubaznošću kad su me stavili u vaš ured. Vjerujte, vaša pažnja i njegu bavi se ne samo pacijentima, nego također daje snagu našim rođacima. Svaki dan, obavljajući svoje profesionalne dužnosti, stvaraš u bolničkoj atmosferi ozračje dobre i nade. Puno vam zahvaljujem svima vama i niskom pramcu. Neka vas Bog štiti zbog plemenitog razloga - spasiti i produljiti ljudski život! Želim vam uspjeh u svom svom radu u svom teškom radu! Ljubav, sreća, sreća, blagostanje, zdravlje, zdravlje i zdravlje ponovno za mnogo godina. Vjerno i velika zahvalnost vama Galini K. i svima mojoj obitelji.

Pro klinike:
Uspješna operacija

1,0 od 5

Pregledam alergiju, gušim. Svaki put kad prolazim kroz spirometriju - astma se, čini se, ne stavlja na gubitak. Stručnjaci u jednom slučaju su glupi, ne gledaju pacijenta, već samo u kom. Liječnik alergolog Morozova izrađuje izbor lijekova na računalu i nudi. Pa, pokušaj ovo. Pio sam ovo već godinu dana, onda to. Možda dijagnoza nije ispravna? I nema više novca za kupnju skupe droge. Liječnik pulmolog nisu prihvatili (to je bio prazan, i rekao sam joj to rekao ono što sam rekao da sam odmah odmahuju prava da sam došao 100 km stići sutra, a neurolog nije prihvatio zbog istog razloga :. kažu, uzeti karticu i vratiti drugi dan, da morate znate li gdje radim, i ne daj Bože morate se suočiti sa mnom, ja odgovoriti. „ovo morate doći za mjesec dana.”, a sve što smo svi iz regije, živimo i za pola dana dobijemo? Dragi čelnici, eliminirajte patosu i grubost liječnika i uputite se na druge stručnjake m po danu boravka! To je šteta, pogledajte baka stigla iz Serpukhov 300 km. Rečeno joj je da se ulaznice za sutra. Liječnici su na kojima se etika? Jeste li zapanjeni ili nešto? Neću ići više u Monici. Hvala na ljubaznost, razumijevanje i liječenje Usput, rezultati testova su vrlo različiti od prethodnih, sve je u redu s njima!

Nedostaci klinike:
Grubost. Teško je dogovoriti sastanak s liječnikom istog dana. Stručnjaci u jednoj zgradi glupi su.

3.0 od 5

Želio bih pozvati bolničku administraciju na režim ureda snimanja za postupak MRI. Vrlo neugodan raspored: potrebno je jako dugo čekati kraj pauze (od 10-30 do 13-00). Medicinski stručnjaci uzeti 9-00 (dobro, ako vrijeme će potrajati), a zatim napisati smjer na MR i, na žalost, rijetko se pohranjuju prije pauze, a onda počinje dugo čekati. Ako ste sretni, snimanje će početi u 13:00, ali postoji problem - red od bolničkog osoblja, koji, naravno, ne izlazi iz red. Tako je vrijeme čekanja odgođeno. Ako možete ponovno razmotriti način snimanja, to će biti prikladno za mnoge.

Pro klinike:
To je normalno.

Nedostaci klinike:
Vrlo neudoban MRT raspored.

1,0 od 5

Lijepo cijeli dan. Poslan je u MONICI za pregled katarakte. Prošao je ili je izvršen pregled. Dali su uputstva za hospitalizaciju. Predao je hrpu analiza. Došao, sjeo 4:00 u hodniku, utvrđeno je da ne postoje mjesta, poslao kući za liječenje kroničnih bolesti, koje, nažalost, nisu tretirani, a time i potrošnje sve moj novac ove manipulacije i osiguravajućeg društva, a ostatak - sve je dobro. Pa, općenito, liječnici u MONIKI su dobri, ali, nažalost, postoji žlica u svakoj bačvi meda...

Pro klinike:
Liječnici u MONIKI su dobri

Nedostaci klinike:
Nema mjesta u bolnici, poslani su kući za liječenje.

1,0 od 5

Jučer je na recepciji stomatologije MOSP od kirurga. Sve je počelo s činjenicom da je na recepciji starija žena dobila karticu za pola sata, dok je nastavila obavljati svoj posao (razgovarala je s jednim ili drugim). Trebalo je primjerak pravila, ne rade pisač - napravi kopiju unaprijed kod kuće. Kad sam dobio liječnika (trebala sam konzultacija), liječnik mi nije ništa rekao (ovdje se koristi izraz: odnosi se na "potrošni materijal"), uze analiza probijanja. Dao mi je špricu s analizom i poslao ga u drugu zgradu, a onda je počela užas. Trupovi su razasuti diljem terena dovoljno daleko, ja sam u položaju, s trbuha otišao gleda. Otkrio sam, davao špricu, analiza, na moje iznenađenje, plaćen je - 2030 rubalja, iako je u svim bolnicama slobodan na politici. Poslali su me da se vratim u zgradu gdje sam bila na recepciji liječnika, samo je ulaz drugačiji. Nakon registracije i plaćanja, a to je opet drugačije, kabineti su se vratili na slučaj, gdje se testovi odvijaju. I tek tada su mi dali kupon za dolazak nakon rezultata u tjednu. Tjedan dana kasnije, očekuje se da ću vidjeti liječnika s rezultatima testova, raspoloženje je nestalo i unaprijed nema raspoloženja. Savjet: ako još trebate ići u ovu bolnicu - ne idite sami, već s nekim kome se može zatražiti da se okrene oko ormarića, za formalno potpisivanje ili plaćanje računa. I uzmi novac sa sobom.

Pro klinike:
Tako je sama bolnica.

Nedostaci klinike:
Sporo osoblje u registru. Na recepciji liječnik mi nije ništa rekao. Plaćaju se analize.

1,0 od 5

Moja je majka poslana na konzultacije s DA Andreevom. Ovaj liječnik nas "otfutbolil" svom, kao što je rekao, asistent, koji je uzeo ured na petom katu. Znači, ovaj njegov pomoćnik nije mogao ni shvatiti ultrazvučnu sliku srca, rekao je da on nije ništa razumio i poslao mamu da ponovno učini ultrazvuk. Nije čak ni pogledao zapis liječnika koji je majka donijela sa sobom. Vjerojatno se nije želio smetati, bio je toliko ovisnik o igri u svom telefonu! Nisam očekivao da takvi kardiokirurci rade u MONIKI!

Pro klinike:
Ne znam.

Nedostaci klinike:
Oštroumno nekvalificirani liječnici.

3.0 od 5

U pedijatrijskoj kirurgiji, sve je bilo brzo. Rad i check-out za tjedan. Nema posebnih komentara. Hrana nije dovoljna, željela sam više. Moj sin laže. To je ono što je rekao. I tako, sve je u redu.

Pro klinike:
Brza i visoko kvalificirana pomoć. Liječnici su dobri momci.

Nedostaci klinike:
Hrane se malo.

4,0 od 5

Bok Imam strabizam od tri mjeseca. Za mene od 20 godina odlučeno je za operaciju. Moj oftalmolog me poslao u MONIKI. Otišao sam u polikliniku, upisao sam elektronički ček u KB Kunizheva. Dva tjedna kasnije otišla je na MONIKI da je vidi na recepciji. U registru nije bilo reda jer sam imao elektronski kupon iz moje klinike. Rečeno mi je gdje da ide. Napravili smo kartu, a zatim smo poslali na šesti kat. Prošao sam kroz pred-bolničku studiju, gdje sam provjerio vid i pritisak očiju. Općenito, oko dva sata sam stigla do liječnika. Nazvala je kirurga V. Yu. Kokorev, razgovarala sam s njim nakon sat vremena. Bilo je 12. ožujka. Općenito je pedijatrijski kirurg, ali je pristao raditi na meni, odredio je dan hospitalizacije - 1. travnja. Prvog travnja u 8:30 bio sam u sobama za prijem. Dva sata kasnije bio sam već u odjelu. Sutradan sam operiran pod općom anestezijom pod nadzorom anesteziologa Vladislava Vladimirovicha. Normalno su ih hranili za bolnicu. Bila je u 11. zgradi na 4. katu, u oftalmološkom odjelu. U odjelu ima 6 osoba. Imala sam sreću, žene koje su bile sa mnom u odjelu bile su vrlo emocionalne i vesele, hvala, nisam imao ni osjećaj da sam u bolnici. U sobi je hladnjak, WC i tuš. Električni grijači su zabranjeni, ali koristili smo se lukav. Medicinsko osoblje, liječnici, čistači su svi dobronamjerni. Odjeli su čisti. Općenito, o ovoj bolnici ne mogu reći ništa loše. Napisali su me 8. travnja. Gornja odjeća je oduzeta, pa ako izađete van, uzmite sa sobom rezervni gornji dio odjeće, nemojte provjeravati torbe. Uzeo sam sa sobom posuđe, osobne higijenske predmete, mijenjati odjeću i posteljinu, sušilo za kosu, papuče, ručnik, dobro, i igrač, knjiga i snack. Šećer i čaj, ili kava, uzmite je s tobom. U blizini bolnice, ako postoji, postoji Dixie. Općenito, strabizam mi je bio ispravljen, ali ne i na kraju, ali liječnik je rekao, ako se bavite diplomacijom, sve je moguće popraviti. Hvala V. Yu. Kokorev i anesteziolog Vladislav Vladimirovich, ne znam imena, na žalost. Usput, sve je učinjeno potpuno besplatno, prema politici. Sva zdravlja i dobra sreća.

Pro klinike:
U ordinaciji se nalazi hladnjak, WC i tuš. Hrana je normalna. Medicinsko osoblje, liječnici, čistači su svi dobronamjerni. Liječnici su izvrsni.

Nedostaci klinike:
Nije bilo takvih trenutaka.

2,0 od 5

Laganje s djetetom, dvije godine. Peta zgrada pedijatrije MONICA je u strašnom stanju. Blato, razaranje. Zgrada je dva kata, Catherine 1 gradi za siromašne! Nema dječjih soba. Prije odlaska u krevet čitam recenzije o činjenici da rotavirus hoda tamo, ali posljednji je pregled bio u siječnju 2015. godine. I tako je bilo nade da su uspjeli izvući ovu infekciju. Nažalost, ne. Druga noć, dijete je povraćalo! Hladno je u odjelu, puše s prozora, kao na ulici. Ležali smo, pola dana sam se čistio. Proveli su dva pakiranja vlažnih napitaka i boca Miramistina, pokušala ih obrišiti. Ali dijete je naviklo biti kod kuće. To znači da su to beskrajan komentari za njega, kako ne bi sjedili na podu. Jedinstvena komora, dosada. Kid je htio komunicirati s drugom djecom, histeristički je pobjegao iz našeg odjela do drugih. Medicinske sestre i liječnici stalno su zapažali da nismo napustili našu sobu i da im je odmah reklo da li dijete ima povraćanje, proljev. Potrebno je odmah otići nakon ovih upozorenja. Izričito kažu da je ta infekcija prelijevala s njima! Mi smo nakon svega postavili samo na pregled, i kao rezultat su se vratili kući s infekcijom! Došlo je vrijeme da se predaju samo analize. Bio sam ponuđen da ostane i liječi moje dijete od rotavirusa od njih. Ali u takvim uvjetima, naravno, to je nerealno. WC za majke na kraju dugog hodnika. Blagovaonica za djecu na podu, za majke na prvom katu. U noći kada je dijete otvorilo povraćanje, liječnik je bio na dužnosti. Rekao sam medicinskoj sestri, i nije se mogla probuditi. Kada je beba treći put u jednom satu povraćala, već sam bio panika koja je vrištala: "Pomoć" - i tek nakon toga liječnik nam je došao, davao svijeću i "Regidron". Liječnik kod nas bio je Džis Marina Stanislavovna. Toliko vam hvala! Općenito, u naše doba takvi izvrsni stručnjaci su rijetki! Proučavala je sve informacije o djetetu, počevši od načina na koji se trudnoća događa. Pažljivi, razumljivi jezik objašnjava zašto se to dogodilo i kako se nositi s njom. Napravila je bilješke, napisala samu sebe, proučavajući ranije testove i ispite. Nesretno je da nije uspjelo potpuno pod nadzorom takvog izvanrednog stručnjaka. Ali, prije nego što sam napisao odbijanje i otišli smo, Marina Stanislavovna je uspjela ispričati o onim analizama koje su već bile spremne. Dao je zaključak s preporukama, kao da bismo liječili ovaj rotavirus. Pod uvjetom psihološke podrške meni, zbog očaja i neugodnosti, suze su tekle. Iskreno je žalila što se sve ispostavilo da je sve u redu s nama. Draga uprava Ministarstva obrane Ministarstva obrane Monike, molimo Vas, obratite pozornost na uvjete u kojima se naša djeca tretiraju!

Pro klinike:
Džis Marina Stanislavovna je dobar liječnik.

Nedostaci klinike:
Krpus pedijatrija MONIKI u strašnom stanju. Blato, razaranje. Nema dječjih soba. Dijete je podiglo rotavirus u ovoj bolnici. Hladno je u odjelu, puše s prozora, kao na ulici.

1,0 od 5

Primljeno 24. ožujka. Stavite u odjel za oko 2 sata, u odjelu crni sloj u uglovima na prozorčiću (sloj prašine). Općenito, cijela soba nije bila očišćena, kreveti su se preletjeli, perje su napukle iz jastuka, hladnjak je bio vrlo bučan (posebno noću). U blagovaonici se užasno hrane, nakon što su za doručak dali slanu mannu kašu i bacali omlet na pogodbu. Meso je apsolutno neukusno i "guma", sva hrana nije slan, a ne slatko. Jedina stvar, kompotirati ovdje je normalna i sok, samo s okusom fantom. Otišli smo u krevet tijekom praznika, sva sjedala su zauzeta i jedna djevojka je pomaknuta s jednog mjesta na drugo 7 puta! Druga medicinska sestra često se ljuti (za sve). U dječjoj sobi miris poput pušenja. Općenito, ne želimo ponovno doći ovdje!

Pro klinike:
NE!

Nedostaci klinike:
U odjelu se nalazi crni sloj u uglovima na prozorčiću (sloj prašine). Soba nije bila očišćena, kreveti su se preletjeli, olovke su ispale iz jastuka, hladnjak je jako šuškao. Hrana je ružna. U dječjoj sobi miris poput pušenja. Zla sestra.

1,0 od 5

Disgusting mjesto, ne savjetujem vam da ide ovdje! Oni su jako loše hranjeni, pažljivi stav liječnika prema pacijentima (djeci i odraslima).

Pro klinike:
U blizini stanice podzemne željeznice.

Nedostaci klinike:
Oni su jako loše hranjeni, pažljivi stav liječnika prema pacijentima.

2,0 od 5

Cijelo vrijeme u potrazi za odjelom stomatologije nitko od osoblja nije znao kamo odlaziti. Kada nađe, ispostavilo se da je čak i glavni liječnik ime nije poznato u ovoj zgradi, koja djeluje na katu iznad, bio je poslan u drugu zgradu! Zaključak: registar i sigurnost ne odgovaraju položaju koji se održava.

Pro klinike:
Ne znam.

Nedostaci klinike:
Registracija i zaštita ne odgovaraju položaju koji se održava.

3.0 od 5

Dobro došli! Želim pisati o našem boravku s djetetom u pedijatrijskoj kirurgiji MONIKI. Lied početkom travnja 2015. s dijagnozom kriptorhidizma. Odmah ću vam reći kako je to završilo: dijete je imalo groznicu trećeg dana i poslali smo kući. Idemo opet. 1) Kako su stigli (stigli su na 10-30): prvo idite na kirurški zahvat, bez djeteta s dokumentima. Provjeravaju testove, stavljaju vizu i šalju na recepciju. U prvom prozoru ponovno se provjeravaju dokumenti i analize. U drugoj sobi, pregledavaju dijete, provjeravaju temperaturu i šalju ih u hodnik da pričekaju (redovi su posvuda, bolje je uzeti zalogaj i piti s njima). Tada iz trećeg kabineta viknu vaše ime i dolazi žalac. Sestra nam je brzo rekla s onim što je iza nje u automobilu. I bili smo odvedeni u zgradu na gazellu s dokumentima i drugim stvarima. Tata se može držati u dvorani na 6. katu. Ono što mi se nije svidjelo: ekstrakt nakon 12 godina i primanje potpuno novih pacijenata na 12 godina. Kao rezultat toga, često sam čekao dugo čekanje hospitalizacije nezadovoljnih roditelja s djecom. I nije bilo slobodnih kreveta. Vanjsku odjeću treba dati liječniku, ali mnogima ostaje da imaju priliku otići u trgovinu. 2) Što se tiče uvjeta boravka: To je prilično čisto. Svježi popravak. Operite svaki dan. Komore za 4-5 osoba (4 djece i 4 majke). Uglavnom majke s djecom na istom krevetu s jednim jastukom. Ali za djecu, postoje kolijevci. Moje dijete je 1.7. Nismo trebali imati sobu za igru. Vrlo pristojan. Mnoge igračke: invalidska kolica, automobili, lutke, lego i stvari. Tu je TV s diskovima Masha i medvjeda. Iskusne majke odmah su nas upozorile da ne morate ići u sobu za igru, tu je i vrućica infekcije. Otišli smo. Budući da je nemoguće zaustaviti moj uragan. I ne postoji ništa za napraviti osim igre. Koridor s vratima i sve U prizemlju se nalazi ljekarna i neki strojevi s čajem i kavom. Svi se okrenu prema dogovoru s medicinskim sestrama u "Dixie" preko puta. Uopće se zaklinju da nose prtljage. I kako bez njih? Posude poput onih daju. Tepisi su mogući. U svakom odjelu se nalazi WC, umivaonik, hladnjak i koš za smeće. Jedan ormar uopće. Svaki noćni ormar i stolica. Tuš jedna soba na katu. U njoj nije bilo vruće vode. Tu je i praonica rublja, a tu je i kupaonica. Ušli smo u nju. Suha odjeća može biti samo u ovom "rublju". 3) Prehrana: doručak, ručak i večera. Nije mi se činilo da je bilo jako strašno. Za doručak kašu ili omlet, tavu, tjesteninu, kruh. Ručak: juha, i druga, i tanka žličica. Večera: ukrasi i gulaš ili nešto slično. Ponekad se daje voće. Kefir, Ryazhenka. Nećete ostati gladni. Ono što mi se svidjelo: uvijek postoji izbor. Uzeo sam 2 tanjura i 2 šalice i zatražio drugu hranu. Barem nešto, ali moje dijete je jelo. Postoje dva Ikean visoka stolca za hranjenje. U blagovaonici je dopuštena samo hrana. Ali kao i drugdje, naravno, postoje iznimke. Uzeo sam sira, nekoliko kobasica koje su prethodno kuhale, razvedena šunka. I ona je hranila mladunče. U blagovaonici se nalazi mikrovalna pećnica s besplatnim pristupom i planinama. Voda u kotlu. Ploče, šalice, stol. Aparati vlastite. 4) Datumi boravka: Gotovo odmah nakon naselja došlo je do našeg liječnika (kirurga). Pregledala sam neke radove i potpisala ih i rekla da se sutra pripremamo za operaciju i da nećemo piti ili jesti od 06:00. Ovo je najgore! Vruće je u odjelu. Dijete stalno pita za piće. Samo smo navlažili usne i plakali, a onda je on počeo da pretražuje noćne posteljice drugih ljudi i ode u kuću da bi prosio. Pa, užas! Sati na 10-11 smo rekli da neće biti nikakvih operacija. Doručak tog vremena bio je gotov. Ovdje smo također trebali naš feed. Sljedećeg dana ista stvar: nemojte piti, nemojte jesti. Ovdje je također uskočila temperatura. Obiiidno. Ali još uvredljiviji bio je susjed u odjelu koji se također pripremao i gladujeo sa svojom kćerkom. Rečeno im je u 11 da je operacija odgođena, jesti. Imali su vremena jesti 3-4 žlice i piti vodu dok je liječnik došao i rekao da je mjesto napušteno i na kojima će biti operiran. Ali kad su saznali da su jeli, naravno, nisu ih uzeli. Tako da možete lagati tjedan dana, ili čak dva. Vikendom oni ne rade. I petkom, ne uvijek (dan za pranje). Donesena su mnoga hitna djeca. Djeca od 5 godina (poput) su bez roditelja. A majke koje su prisutne u odjelu trebale bi pomoći ovoj djeci. Ne možete posjetiti kao što je bilo. Ali svi dolaze i vide u dvorani kod dizala. 5) Dnevna rutina: doručak u 9. Zaobići 10-10. 30. U 13 ručak. Od 14-16 sati mirno vrijeme. U 18 je kao večera. Večer oko 22 sata. Sve runde su vrlo uvjetovane u vremenu +/- sat. Osoblje je zdrav. Nitko nas nije vikao, nikada nije rekao neugodne stvari - to nije loše. Ultrazvuk je napravljen usput. Bez redova i očekivanja, upravo smo došli u našu blagovaonicu, kažu, idu u ured ultrazvuka. Došli smo i nismo imali problema. Vrlo lijep i iskren liječnik tamo. Pronašli smo naše izgubljeno jaje i uvjeravali vječno bučnu majku. Ne mogu ništa posebno reći. Samo zbog toga što mi je teško s malim djetetom zbog hiperaktivnosti i zajedničkog nedostatka prikladnosti za bolnice. Čekanje na operaciju je, naravno, teret. Mogu vam savjetovati da istodobno steknete strpljenje (oni će raditi brzo - to će biti ugodno iznenađenje). Podupirajte kipferone, viferone, gripe i druge antivirusne lijekove. Sretno svima nama i našoj djeci!

Pro klinike:
Osoblje je zdrav. Tu je igraonica. Svaki odjel ima WC, umivaonik, hladnjak i koš za smeće.

Nedostaci klinike:
Komore za 4-5 osoba. Soba je vruća..

1,0 od 5

U bolnici mi je dijagnosticiran rak. Rekli su mi da podnesem potrebne testove i dođu na zračenje na određeni dan. Kad su svi testovi bili spremni, otišao sam. Liječnik je bio vrlo iznenađen što sam besplatno položio sve testove. A onda su počeli isprike da je u početku potrebno napraviti niz postupaka kemoterapije, a zatim samo doći k njima. Dao je novi smjer u mjestu prebivališta. Od trenutka kada je liječnik dijagnosticirao, trebalo mu je mjesec dana, iako su rekli da je svaka minuta skupo, ali sada se udaraju u bolnice i čine bespomoćnu gestu. A ti su se ljudi također zakleli!

Nedostaci klinike:
Udaraju se u bolnicama i podignu ruke.

2,0 od 5

Naslonio se u pedijatrijski odjel (rano doba), u veljači 2015. Niski luk do medicinske sestre Pylyaeva Nina Alekseevna - čovjek duše, posao! Njezin odnos prema malim pacijentima (svima, kao i svome) vrlo je osjetljiv, suosjećajan, uvijek na dobrom raspoloženju, s veseljem. Mnogo zahvaljujući ljubaznoj teti u kuhinji (s četvorcima), nikad, ništa (u hrani) ne smeta! Volio bih (pojedinačno) spomenuti kuhinjskog radnika, željeti biti ljubazniji prema svojim malim pacijentima, ne mogu ostati na jednom mjestu i to se mora razumjeti!

Pro klinike:
Liječnička služba je dobronamjerna, taktična, medicinsko osoblje, medicinske sestre i kuhinjski radnici (pojedinačno) dobri. Učinkovito liječničko ispitivanje. Liječenje je djelotvorno. Udobnost u sobama je dobra (pastelna posteljina je čista, ako ništa, promjena).

Nedostaci klinike:
Dječja igraonica je odsutna. Možete hodati, ali jednom dnevno (iako prema rasporedu, ako ne postoji medicinska terapija, 2, straža ne dopušta, čak i ako liječnik koji se liječi pusti). Hrana ostavlja mnogo da bude željena, daju malo mlijeka, kupuju se.

4,0 od 5

02.23.15. Od 22. siječnja do 12. veljače 2015. bio sam na liječenju u Moskovskoj regionalnoj kliničkoj bolnici Ministarstva obrane Monike u neurokirurškom odjelu (zgrada 11, kat 2). Tijekom tog vremena imala sam operaciju za uklanjanje tumora (meningioma). Operacija je provedena dežurni neurokirurg Shipilin SN Koliko sam ja u pitanju, zbog zdravlja do sada je operacija bila uspješna. Čitajući recenzije na Internetu, na stranicama MONIKI-a, ugodno sam impresionirala ono što sam vidio. Svaka soba ima tuš, WC, umivaonik. Vruća i hladna voda u bilo koje doba dana. Sve sobe su čiste i uredne. Liječnici strogo propisuju liječnici. Obroci prema rasporedu. Kvaliteta kuhanja i raznovrsnost jela, najvjerojatnije, odgovara profilu zdravstvene ustanove. Medicinsko osoblje je dobronamjerno, simpatično, kvalificirano. Volio bih sve koji su izravno sudjelovali u mojem tretmanu, da zahvaljujem sa svime mojim srcem sve što ste učinili za mene i kao što sam primijetila, za sve pacijente na našem katu. Također želim osobno zahvaliti doktoru Mokhov kao bolničarke: Kovyrin TA, Lifatovu IV, Vasiljev OA, Ivannikova VN i, naravno, čini mi operacije, neurokirurg Shipilina S. N.

Pro klinike:
Dobri liječnici. Svaka soba ima tuš, WC, umivaonik. Vruća i hladna voda u bilo koje doba dana. Sve sobe su čiste i uredne. Liječnici strogo propisuju liječnici. Snaga je normalna.

1,0 od 5

Koje dobre povratne informacije mogu biti? Odvezli su svoju kćer, s četverogodišnjim djetetom, dva puta od 2 korpusa do 15, iako je imala smjer u rukama. Evo naše ruske medicine. Nered.

Nedostaci klinike:
Nered. Odlaze od liječnika do liječnika.

1,0 od 5

Odjel za pedijatriju MONICA - lijekovi, općenito, ne, ne daju ništa. Premisa "sovjetskih vremena", od tada nije bilo popravka. Stav cijelog medicinskog osoblja je ravnodušan (da je djeci, to njihovim majkama). Hrana je samo odvratna: kupus je prazan, kaša prazna, krumpir su prazni, s takvim i takvim mirisom i tako dalje.

Pro klinike:
Pogodno zemljopisno.

Nedostaci klinike:
Nema lijekova, ne daju ništa. Premisa "sovjetskih vremena", od tada nije bilo popravka. Stav cijelog medicinskog osoblja je ravnodušan. Hrana je odvratna.

3.0 od 5

Liječnici bolnice nisu opravdavali moje mišljenje, ja sam shvatio glavni liječnici asami, nažalost.

Pro klinike:
Komunikacija s novim ljudima u odjelima, isto, lišena ljubaznosti i brige medicinskog osoblja.

Nedostaci klinike:
Liječnici u potpunosti ne razgovaraju s pacijentima, ne zanima nas, hospitalizacija 2 tjedna prije operacije, za to vrijeme možete klinkati naočale.

4,0 od 5

Želim zahvaliti srčanim kirurzima Ivashkin B. V. i Martakova M. A. Dijete mi je bilo operirano 4 godine. Sve je bilo dobro. Sjećam se s zahvalnošću!

Pro klinike:
Cardiosurgeons Ivashkin B.V. i Martakov M.A. su divni stručnjaci.

Nedostaci klinike:
Hrana je loša.

3.0 od 5

30.10.2014 u 11:30 dobio elektronsku kartu u Registar br. 269, ispred mene 14 osoba. U 12:00 vratio se skretanje. Kartica je izdana i izdana kupon vrlo brzo. U 12: 15h bio sam u ordinaciji. Ispred mene je muškarac od 10, neki čekaju u 9 sati ujutro (?), Liječnik traje do 15 sati. Prikladne su 10-15 minuta, a neke 30-40, plus pogodnosti iz reda čekanja. Kao rezultat toga, čekanje u liječničkoj ordinaciji dobio na početku četvrtog (kada su ljudi u redu počela brinuti o „bit-nema sreće a ne imati vremena”), dr uvjeravanja svima koji će se sve „spremni”. Na kraju, sve je počelo. Zaključak: Nemojte se "rušiti" u MONICI mračno, nekoliko sati prije otvaranja, "s prvim konjem"! Smireno jedete doručak, mirno se skupljaju, dolaze, brzo se registriraju u registar, a ako stručnjak koji trebate čeka vaš "sat". P. Oni koji su bili u redovima stigli su u ordinaciju nakon 5-6 sati čekanja (da, plus stojeći u redu prije otvaranja registra) i imala sam oko 4 sata na sve! Ne mislim reći da sve što je gore opisano odnosi se na sve stručnjake u Monici, osobno sam bio na recepciji s endokrinologom. Izvući svoje zaključke.

Pro klinike:
Normalni liječnici.

Nedostaci klinike:
Red.

1,0 od 5

Došlo je do slučaja, ležanje s bebom (1 mjesec) u ovoj bolnici. Tamo smo mjesec dana promijenili nekoliko puta. Kad su odlučili da je zadnji bio točan, sutradan su zakazali operaciju, ali navečer je otkazana, kao i sljedeća 2. Negdje u pola mjeseca konačno smo to napravili. Zavoj nakon operacije nije se mnogo promijenio - 3 puta! Sam, osobno, trčao je iza zelenog i obrađivao šavove. Bypassing svaki dan - ujutro, i prije odlaska u krevet - od 9:10 do 21:22. U četvrtak ujutro, oni su mega-turneju, izaslanstvo rafala u komoru (osoba 7, ponekad i duže) slatkiš majkama, o nečemu konfe, au tišini smo ostaviti (se osjećali kao u zoološkom vrtu, samo malo životinja koje su bile!), Iskreno, ne znam ni tko smo tretirani i radile, a sve jer nitko od njih nikada nije se predstavio, i nitko nema značku, i to je jasno koji od njih je bio liječnik, koji je čišći. Usput, posljednji oprati podove u sobi svaki dan, ali prozorske klupice u posljednjih mjesec dana gumiran 1 put, iz kabineta - ne jednom, ali postoji način na koji je sloj prašine je 1,5 cm (osobno sam provjerio). Iz prozora užasno puše, doktori su svjesni, ali ništa se ne napravi, a oni jako vole prozračivanje prostorija nakon večere, zbog čega nastaju jake skice, lako možete uhvatiti hladnoću. Većina liječnika i medicinskih sestara su vrlo mladi. Medicinske sestre su pažljive, naravno, i klushi. Posebna zahvala Mariji, Janu i Mariji. Djevojke, ti si super! Ultrazvučni ormar je samo bajka. I tu sjedi doista stručnjak. Viša sestra Khokhlov, zapamti ovo ime! Ova žena očito nema svoju djecu, neugodnu osobu! Blagovaonica je jako lijepo, ali hrana ostavlja puno da se željeni, kašu ujutro, za ručak prvi i drugi, većina juha od graška, juha, riža, krumpir, večera, često soljanka ili krumpir. Ukratko, više od mjesec dana mrzim kupus s krumpirom i, sudeći po praznoj blagovaonici, nisam sam. Općenito, ovaj mjesec je bio pakao za nas! Mnogo toga mogu napisati više, "Rat i Mir" će biti razrjeđivač, a nažalost, više minus od pluses! Bog ne dopusti da netko dođe tamo! Pazite na svoju djecu, sebe i svoje voljene!

Pro klinike:
Blagovaonica je vrlo lijepo uređena. Medicinske sestre su pažljive.

Nedostaci klinike:
Nekoliko puta je promijenilo dijagnozu. Zavoj nakon operacije promijenjen je samo 3 puta! Snaga nije baš dobra. Iz prozora užasno puše.

4,0 od 5

Bok Bila je zadovoljna bolnicom. U Odjelu za djecu, 11. zgradu, pažljivi liječnici. Dobar pristup djeci. Čista posteljina. Izražavam svoju iskrenu zahvalnost.

Pro klinike:
Dobar pristup djeci. Čista posteljina.

Nedostaci klinike:
Moglo bi biti bolje.

1,0 od 5

Budite vrlo oprezni kada idete u ovu bolnicu, a ako imate problema s kožom - bolje je odabrati drugu bolnicu! U mom slučaju, netočna dijagnoza je napravila 2 liječnika. Oni su propisali liječenje, ne brinu za novac, ali sam pio puno lijekova i napravio injekcije od bolesti koja ne mogu imati! Naravno, ovo nije jedina bolnica gdje sam se prijavila i izabrala na preporuku, a sada želim plakati! Žao nam je za vrijeme koje ste proveli! Nema kompetentnih stručnjaka iz područja medicine! Zapravo, stavite psorijazu! I postojao je atopijski dermatitis! Koliko je živaca potrošeno! Saznajte bolje prije uzimanja pacijenata, a ako ne znate kako se liječiti - zauzmite više koristi za živote ljudi!

Pro klinike:
Čisto, uredno.

Nedostaci klinike:
Stavili su pogrešnu dijagnozu 2 liječnika. Oni su propisali liječenje, ne brinu za novac, ali sam pio puno lijekova i napravio injekcije od bolesti koja ne mogu imati!

1,0 od 5

Gastroenterologija. Doktor Tsodikova OM Strašna i nekompetentna liječnica. Nije gledao ili vidio analize, a ne gledao ili vidio povijest slučaja, pitao me o onome što je došlo. Rekao sam joj da imam cirozu jetre. Kao odgovor, nazvao sam se alkoholičar, rekao da je ciroza samo od alkohola i da sam morao ići na njih na pregled. Zamislite sebe na mom mjestu, kada osoba nikada nije pila u životu, a on je napisan u alkoholizatore bez razlike. Uopće ne ulazi u vrata. Strah, nikada neću ići u ovu bolnicu.

Pro klinike:
nije pronađen

Nedostaci klinike:
Tsodikova OM Strašna i nekompetentna liječnica. Grubost.

1,0 od 5

Odjel za pedijatrijsku kirurgiju. Liječnici nemarno tretiraju svoj posao, medicinske sestre su lijene - neprestano razgovarati, piti čaj, gledati televiziju (u skrbi), neće se dozirati. Stalno „rat”, a veliki nesporazum između odjela: Odjel za dječju kirurgiju i pedijatrijske intenzivne njege, anesteziolozi u drzak zahtjev „zahvalnosti” - čak i prije početka rada.

Nedostaci klinike:
Liječnici nemarno tretiraju svoj posao, medicinske sestre su lijene.

3.0 od 5

Boravak u bolnici - u načelu, ne može se svidjeti. No, 3 dana boravka u ljeto 2013. godine i operacija uklanjanja fibroadenoma bila su izvrsna. U početku sam bio uplašen stavom i birokratikom u ovoj bolnici. Bio sam odlučan boriti se do kraja, prema zakonu. Ali ništa nije bilo potrebno. Da, dizajn je još uvijek malo kasniji i red za planiranu operaciju može se dugo čekati. Počela sam testirati i postati registrirana u ožujku. Krajem lipnja već je bila u bolnici i bez novca. Stoga, ako možete čekati, to ima smisla. Ali podsjetiti da je glavni liječnik vrijedan toga. Oni stvarno imaju puno posla, i to je prije svega za vas. Nakon svega ovog dizajna, shvatio sam zašto je sve oko tako zlo: pisano, objašnjeno, pokazuje što treba učiniti. Ljudi tvrdoglavo ne vide, ne čuju i odmah se počnu ljutiti! Strpljenje kod ljudi nije neograničeno. Za vrijeme stavljanja reda na operaciju nikad nisam bio nestašan! Sve je objašnjeno i reklo. Nitko nije tražio novac. Možda je operacija bila plug, naravno, ali ipak. Ja, iskreno, pokušao sam ponuditi prije operacije. Nisu me odveli. Odnos liječnika i medicinskih sestara je dobar. Svi su pažljivi i odgovorni, što je više moguće s njihovim djelokrugom! Ti ljudi trebaju staviti spomenike! Svakog dana da se suočite sa bolesnima, ogorčenima, a ponekad s očajničkim ljudima - vrlo je teško. Bila je u odjelu zahvaćene torakalne kirurgije, liječnik Krieger (šutljiv, strog liječnik). Operirao se, sudeći po certifikatu, mladi liječnik ili pripravnik, jer je ime bilo drugačije, na žalost, ne sjećam se. No šava na prsima je vrlo uredna i nevidljiva: svi liječnici koji su kasnije pregledali, divili su se estetskoj ljepoti. Nakon iscjedka s dna srca zahvaljivala sam medicinskim sestrama i liječniku. Neka im Bog daje zdravlje!

Pro klinike:
Dragi bolesnici i njihovi rođaci! Tretirajte ljude kako želite da vas liječe. Nemojte očekivati ​​od liječnika da trik i zahtijevaju novac, a sve će vam biti dobro! Zdravlje vama i vašim voljenima.

Nedostaci klinike:
Nije baš ukusna hrana, ili bolje - uopće nije ukusna. Odjel je sasvim sam, tuš i WC u sobi. Jedina stvar koja je najviše smetala tijekom cijelog boravka bila je pacijentica raka s kojom sam lagao. Vrlo je, vrlo teško moralno. Ako boravite u bolnici duže od 3 dana, još uvijek vrijedi razgovarati s liječnikom o mogućnosti odvojenog odjela. Ali ovo, naravno, već je vjerojatno za denyuzhku. Nisam pitao. 3 dana su moralni test za mene.

1,0 od 5

Redovi su ogromni. Napiši unaprijed, kupon određuje vrijeme prijema, pa ipak sjedite i čekajte. Osobno sam bio u redu za 5 sati. Medicinski radnici idu bez reda, naravno, razumijem sve - ali ljudi iz cijele Moskve idu, sjesti satima da dođu do recepcije. Zato postavite određene sate za svoje zaposlenike. Stajalište naravno. Sve na živce, vikanje.

Nedostaci klinike:
Redovi su ogromni. Sve na živce, vikanje.

Neurokirurški odjel

Metode liječenja

Klinika neurokirurgije je potpuna količina specijalizirane i visoko tehnološke skrbi za populaciju Moskve regije u glavnim područjima: neyonokkologii, vaskularna neurokirurgija, kirurgija kralježnice i kralježnice.

neurooncology

1. uklanjanje intracerebralnih tumora mozga bilo koje lokalizacije uz korištenje neuro- i flonovigacijskih podataka.

2. Uklanjanje ekstra-cerebralnih tumora mozga bilo koje lokalizacije.

Meningioma prednje površine vremenske kostiju piramide

Meningioma prednjeg kranijalnog fossa

3. Uklanjanje tumora mosta-cerebelarnog kuta

4. Uklanjanje hipofize adenoma transnasalno i transcranially

Uklanjanje adenoma hipofize transnazalno

5. Uklanjanje tumora pinealne regije.

II. VASKULARNI NEUROSURGERIJA

1. Iscrtavanje arterijskih aneurizama bilo kojeg mjesta
2. Otvoreno uklanjanje intracerebralnih hipertenzijskih hematoma
3. Uklanjanje intracerebralnih hipertenzijskih hematoma metodom lokalne fibrinolize
4. Kirurška korekcija moždanog krvotoka tijekom lezija brachiocefalskih arterija

III. SURGERY AND SPINAL CHURCHERY

1. Mikrokirurške operacije u degenerativno-distrofičnim bolestima kralježnice bilo koje lokalizacije

2. Uklanjanje ekstra- i intramedularnih tumora kralježnične moždine bilo kojeg mjesta

3. Kirurgija za spondilolistezu

4. Dekompresijska i stabilizacijska operacija za ozljede bilo kojeg dijela kralježnice.

Fraktura procesa dentata (prije operacije).

Fraktura procesa dentata (nakon operacije).

Kompresija i lomljenja prijeloma kralježaka L1 (prije operacije).

Kompresijska-lobularna fraktura L1 kralježaka (nakon operacije).

5. Kirurško liječenje upalnih bolesti kralježnice bilo kojeg mjesta

Nespecifični spondilitis C1-C2 kralješaka. Nakon operacije

IV. OTHER

1. Kirurški zahvat za hidrocefalus

2. Kirurško liječenje anomalija Arnold-Chiari

Postavite pitanje

Ostavite odgovor

Podijelite svoju recenziju
ili povijesti

Naša adresa
129110 Moskva, ul.Schepkina, 61/2

prolaz
metroa Prospect Mira, izlazak u Olimpijski sportski kompleks, a zatim hodajte ulicom Schepkina.

Jednostavno kliknite ovdje za detaljne podatke za kontakt.

© 2018 SBMU MO MONIKI ih. MF Vladimir

Snimanje za konzultacije

Konzultacije o VMP-u

Ulaz za hospitalizaciju

Snimanje na CT

Snimanje na MRI

Ulazak na konzultacije o politici CHI

Dana 1. svibnja 2014. stupio je na snagu Ministarstva zdravstva Reda Moskve №392 od 04.04.2014, na „o postupku za rutinsko savjetovanja stanovnike Moskve liječnicima savjetovanja i dijagnostički odjel (MLC) Instituta”.

U tom smislu pacijenti se bilježe samo putem "liječničkog liječnika" putem jedinstvenog informacijskog portala Ministarstva zdravstva Moskovske regije. Tako je medicinski liječnik voditi organizaciju (npr klinike, CDH) piše da je liječnik BWW u elektroničkom obliku, a izlazi konzultacije podsjetnik bolesnika s datumom, uredske prostorije, vrijeme recepcije i ime liječnik BDO MONIKI.

Recenzije o bolnici MONIKI u Moskvi

Liječnici su dobri, ali odjel hospitalizacije je užas. Nemoguće je telefonirati, biti nepristojan, ispustiti cijevi, najprije kažu jedan termin, a zatim ga ponovno reproducirati. Hitno promijenite tamo zaposlenike.

U ime moje majke, koja je tretirana na oftalmologiju odjela u siječnju 2018., željeli bismo zahvaliti svim odjel osoblje, posebno Nazarova Larisa Olegovna Tarabanko i Irinu. Za ravnodušnost, profesionalizam i čovječanstvo. Zdravlje za vas i sve najbolje.

Sada imam toliko mnogo emocija da je teško formulirati ispravno. Poslali su nas u ovu bolnicu za planiranu operaciju za dijete. Komore su uobičajene, svaka ima WC, tuš jedno po podu. Hrana je monotona, ali je podnošljiva. Naravno, za mame, haring s pire krumpirom za doručak, poprsje. Ali što učiniti, a ne sanatorij. Napravili su operaciju za nas. Kirurg je došao gledati svaki dan. I na operaciji kao što je sve dobro. Ali dijete je počelo kašljati, groznicu 39 i proljev! Noću smo dobili antipiretiku i rekli: "Sve je u redu." Sutradan je došao liječnik i rekao: "U redu je, u susjednoj sobi dječak ima isto." Nazvat ću pedijatra. " Pedijatar je došao tek u 17 sati. Rekla je: "Sve je u redu" i propisuje "Smektu" i prehranu. Reći ću da smo sami kupili sve lijekove. Uz injekcije, "Analgin" + "Dimedrol". Pitao sam pedijatra da mi dade neke testove kako bi razumjeli uzrok proljeva. Liječnik je odgovorio da će preporuke ostaviti liječniku koji liječi. Nešto poput djeteta koje sam otišla: "Regidron", "Smecta", dijeta i srodni lijekovi. Kašalj je i dalje ostao. Na moj hitni zahtjev dijete je slušalo i reklo: "Sve norme". Desetoga dana nakon operacije, kirurg nas je pogledao i rekao: "Sve je zapečaćeno, idi kući". Nismo uzeli nikakve testove od dana operacije. U ekstraktu nisu napisali kašalj ili groznicu. Samo su nas odvezli kući. Kod kuće u večernjim satima kašalj se povećao u djeteta, a proljev je ponovljen. I samostalno smo odlazili u bolnicu. Speransky. I ležamo ovdje 4 dana s bronhitisom i crijevnom infekcijom. I lokalni liječnici su šokirani, jer su nas ispustili u ovom stanju. U nama su 4 dana uzeli više analiza, nego smo predali prije operacije, i nismo tražili da kupimo bilo koji lijek. A ako dijete poveća temperaturu iznad 38, nakon 15 minuta u liječničkoj ordinaciji. Pa dobro, šav nakon operacije u MONICAH i istina će se dobro izliječiti. Dakle, ako očekujete da se netko bavi s vama i vi ste pod nadzorom u bolnici, onda niste u MONIKI. Tamo je potrebno da se sami ispričate dostojanstvenim stavom!

Stigao sam u smjeru Sargsyana za dermatoskopiju. U registru dvije nemaslavske mlade djevojke nisu mogle unijeti svoje podatke u računalo. Bio sam tamo prije, promijenio se moje ime. Propustio sam svoj red. Rekli su: "Kartica će biti u ordinaciji". Kao rezultat toga, liječnik u uredu ispred mene stavio je gomilu karata, prebrojio prezimena: "Nema vaše kartice! Sljedeća!" I blizu registra već postoji red. I zbog toga sam otišao iz posla i lutao sunce kroz teritorij u potrazi za desnom trupom? Smrskan smjer i bacio je na pod u registar, stopala mi više neće biti tamo.

Nikada nisam vidio takav razvod! Pozvali su se na zamjenu koljena. I počelo je! Anketa i analiza koštaju oko 50.000 r. Preliminarni izračun operacije je 125.000, a zatim razvod je da bubreg problema, a operacija će biti 3 puta skuplji. Onda je savjetovao, i platio 156.000 za operaciju. Ali u konačnom odbijanju, pronašli su trofični ulkus. Superrazvodchiki! Svi ovdje!

Gospodine, zahvaljujem Bogu što sam ušao u MONIKI. Hvala svima neurokirurgiju, Anatolij Mihajlovič Kiselev Andrey Anatolyevich - svi liječnici, Ekaterina Konstantinovna, svim medicinskim sestrama i svim sanitarochkam (Posebna zahvala). Zahvaljujući vama, živ sam i adekvatan, a godinu dana poslije dvije operacije, napišem aneurizmu! Sjećam te se! I ja to volim!

Htio bih reći nekoliko riječi o čovjeku s velikim slovom, glavom. odjel kardiokirurgije Vladimir Dudakov. Poslali su nas u institut iz Podolskog. Nije bilo mogućnosti operacije za obnovu koronarne arterije. U početnoj fazi liječnik (nećemo zvati njegovo ime, kako ne bi vrijeđali) nije mogao shvatiti video i dijagnozu problema i dao nam tijela. Dudakov VA A ovdje smo se upoznali s pravim stručnjakom u svom poslu. Prilikom gledanja video operacije, liječnik je vrlo pažljivo i brzo shvatio problem. Nakon toga, savjetovao sam da ne bacam pacijenta, ali pokušavam umetnuti stent da vratimo arteriju. Također je poslao na daljnje konzultacije, stavio ga u kliniku i za nekoliko dana smo već bili ispušteni. Znaš, čudo je da postoje takvi pažljivi i simpatični liječnici na svijetu. Prema našem vremenu, sve se mjeri u novcu. Takav pravi profesionalizam i čovječanstvo koje nisam dugo sreo. Hvala vam puno, Bog vam daje zdravlje i sreću. Vodite računa o takvom vrijednom liječniku.

Tuš i WC u sobi. U redu, nisam gurmanski.

Nije mi se sviđao odnos prema poslu. Treba raditi. Dijagnoze su napisane gotovo iz lanterna, oslanjajući se samo na pacijentove riječi. Došlo je do osjećaja da su namjerno odgodili operaciju, a potom, nakon nekoliko tjedana, otpušteni su. U mom slučaju, tijekom 1,5 tjedna boravka, liječnik me pogledao jednom, a nakon prijema, CT je gledao tek nakon trećeg podsjetnika, a ostatak se nije nimalo zamaralo. Medicinske sestre su lijene i hamovatye. Da, drugi put sam vidio stanovnika, a potom nakon što se moje stanje pogoršalo nakon tjedan dana da ništa ne učiniš. O nadolazećim analizama ne upozoravaju. Biokemija i šećer su učinili odmah nakon doručka. Kao rezultat toga, odvezao se na hrpu drugih liječnika, utvrdio da se moj šećer nakon doručka povećava. Rekli su da trebam liječiti, a zatim operaciju. A kad su stavili u bolnicu, naglasili su da se riječ ubrzava. Na ovu glavnu notu, i ispuštene. Slično tome, u odjelu su bili dva susjeda. Usput, šećer je 5.4, a nakon doručka 7.5. Napisao je - "Diabetum". Općenito, nisam to očekivao od instituta.

To je samo miran užas. Osoblje je nepristojno. Bio sam na recepciji s liječnikom Lyubimov N.G. Otorinolaringologom (707 kabineta), razgovarala je kao da nešto duguje. Nije rekla ništa o ovoj bolesti, već je umjesto toga sjedila i raspravljala (to nije kao tetovaže obrve, štitnici za pucanje za 200.000 rubalja itd.). Nakon recepcije poslala sam svojoj medicinskoj sestri na pečat, čak ni ne zna kako razgovarati s ljudima. Stav je jednostavno strašan. Evo tebi i besplatnoj medicini. Došla je na dijagnozu, ostavila je raspravu o sebi bez dijagnoze i plijenom raspoloženja!

Stigao sam u određeno vrijeme da vidim liječnika u 614 kabinetu! Nemojte se okrenuti, na kraju ljudi sjede za pola dana. Zaposlenici bura! Strašno mjesto. Zaposlenici su nepristojni svima.

Jesmo li s djetetom (2 godine 8 mjeseci) 24. ožujka 2018. u teškom stanju u dječjoj kirurgiji (želudac loše i analizira previše), dužnost kirurga i medicinske sestre radio brzo, je li sve potrebne postupke (ultrazvuk, RTG, testovi, EKG). Hitno potreban za rad, pod nazivom glava Pykhteeva Dmitrij Anatolyevich (koji je djelovao i spasio moje dijete), mnogi zahvaljujući njemu i cijele smjene, koji je bio na dužnosti taj dan. Osoblje je vrlo osjetljivo, pažljivo. Imamo liječnike od Boga! Na žalost, još uvijek ne znam ime kirurga koji je bio na dužnosti 24. ožujka 2018., također ima veliku zahvalnost!

Dobar dan, bio je na liječenju u odjelu neurokirurgije od 23.01. do 20.02. Zahvaljujem znanstvenom suradniku Igor Y. Lisitsky, dr. Sc. AM Kiselev, mlađi istraživački radnici, dušo. sestre za savjesno djelovanje, pažljiv stav prema pacijentima. Zdravlje, strpljenje, uspjeh u radu.

Kvalificirano osoblje, dobar stav prema bolesnicima od svih - od liječnika do medicinskih sestara.

Ugodni kreveti, ali to je sitni minus.

Od 4. do 10. travnja 2018. godine liječili su se s oftalmološkim odjelom (11. zgrada, 4. kat). Djeluje zbog prijateljskog strabizma. Nakon što je pročitao recenzije o neotesan stav, beskrajni redovi gladnih djece koja svaki dan prenese datum transakcije, stigao sam Monica je u stanju blage histerije. Srećom, svi moji strahovi nisu potvrđeni. U rukama smo imali uputnicu za hospitalizaciju iz klinike i svih potrebnih analiza, tako da smo sastavio prilično brzo, oko sat i pol - da zajedno s obilaskom kirurg-oftalmologa i pedijatra. Sutradan je operacija bila zakazana, ujutro je provela, tako da dijete nije imalo vremena za glad. Želim vam reći veliko hvala Vasilyu Yuryevichu Kokorevu, koji nas je radio. On je čovjek, naravno, krut i lakonski, ali superprofesionalan, a ruke su zlatne. Posebna zahvala našem anesteziologu Nechaevu Vladislavu Vladimiroviću, to je samo dva metra ljubaznosti. On voli djecu i oni ga samo obožavaju. Prije operacije sam razgovarao s djetetom, postao prijatelj. Sin je tako prožeta povjerenjem u njega da je operacija bila osmijeh (odnosno sjedio zadovoljan u rukama anesteziologa, posvađao se s njim, tko je hrčak ili zamorac, pa čak i zaboravio na val za mene). Nakon operacije, Vladislav Vladimirovič je došao nekoliko puta, bio zainteresiran za stanje zdravlja i njegovo iscrpljivanje njegov sin ga nije nazvao "dobrim liječnikom". Svo osoblje je vrlo pažljivo. Zahvaljujemo medicinskim sestrama, koji su nam opušili oči, ponekad izdržavali plač i otpor. Zahvaljujući suradnicima koji su nas hranili u blagovaonici, koji su očistili našu sobu. Općenito, bili su vrlo zadovoljni.

Želim izraziti svoju zahvalnost prekrasan liječnika (kao što kažu o Bogu) i Natalia Vitalievna stažist Victoria Gennadevne (sjajna ekipa, nizak luk za ljudski odnos prema svojim pacijentima kao materinji), za niz operacija, moglo uvjeriti i prilagoditi pozitivno. Posebno bih volio zabilježiti glavu. Selina odjel Vitalij Nikolaevich, isprva sam bio ljut da je ovaj cijeli dug proces vrtuljak, ali kada tamo shvatila koliko je taj čovjek njegovu slučaju, ali on je strog, ali pravedan. On ima samo liječnike sa zlatnim rukama u odjelu! Moja zahvalnost nema granica, neću se prestati diviti! Hvala vam! Hvala vam puno!

6 odjel tijela za transplantaciju. Jednostavno užas! Pacijenti nakon transplantacije su općenito odjeljenja. Nema dovoljno zamjenjive pastile. Očistio loše, oko nehigijenskog. Hrana je vrlo loša. I koliko godina se tretira - ništa se ne mijenja, samo postaje sve gore.

Bile su 30. ožujka 2018. godine za savjetovanje s endokrinologom s djetetom od jedne godine. Čitamo prije posjeta užasa. Kupone u registar na kupon do liječnika. Nizovi u kilometrima. Čekanje na satima. Stigli smo u 12.00. U odjelu koji nam je potreban, recepcionar je došao naprijed. Uzeo sam sve dokumente za registraciju. Pokazalo se gdje WC, gdje stolovi za djecu, gdje kafić. U kafiću, iskreno, nije otišla, nego je namirila da bi nam objedovali piti. Tako je to. Bili su nervozni i zabrinuti prije posjete. Ista djevojka iz registra bila je uvjerena. Rekla je, koliko je prije nego što prijam dođe i posla šetnju, smiri se (na dobar način). Snimanje je bilo u 13.30. U 12.45 liječnik je bio na mjestu i već je spreman prihvatiti nas. Liječnik Aksenova Svetlana Igorevna (sa srednjim imenom mogu se pogriješiti). Dječji endokrinolog. Umirujuće komunikacije. Odgovori na sva pitanja. Možete reći, "žvakati" kao djeca. Bili smo zadovoljni. Sva su iskustva raspršena. Hvala vam!

Unatoč činjenici da je u bolnici uopće nije ugodna stvar, ali imala sam samo pozitivna impresivna iskustva u odjelu kardiokirurgije (15 korpusa). Došla je tamo s dijagnozom "perikarditis" nakon "uspješnog" liječenja u gradu Domodedovu. Došlo je u MONIK, ispada, od 5. do 13. ožujka. Govoreći o osnovanosti, svidjelo mi se sve: stav liječnika, medicinskih sestara. Istog dana nakon što sam prebačen iz terapije u ovaj odjel, bio sam probušen perikardom. Nakon toga se često pristupio liječnik Ananko Vadim Aleksandrovich, zainteresiran za stanje zdravlja. Kardiolog Odjela Irina Viktorovna (nažalost, ne znam njezin prezime) slušao je moju majku, sve svoje odgovore na detaljno i razumljivo odgovarao; podigao je liječenje, kojim je riješen moj zdravstveni problem. Ako govorimo o nije medicinski strana izdanja, naime, vijeća, bio sam sav dogovoreni: čistiti svaki dan, smeće se ne akumulira u kantu, s noćnom ormariću nije bilo problema (u Domodedovo nisam se tablica u bolnici), hrana je također prilično dobro, iako Nisam to uvijek prihvatio. Na raspolaganju je i hladnjak u sobi.

Strašna bolnica! I konkretno - Odjel za urologiju! Moja majka je stavljena s pielonefritisom. Nakon 1 operacije (stavite nefrostomiju) u jednu majku postalo je loše i trebala je maska ​​za kisik! Liječnici su ga jedva otkrili, za 600 bolesnika 1 masku. Pa ipak, na kraju operacije pala je kauč na kojem je mama bila! I liječnik Bayserov Josip Markovich, prvo slatka, komunicira, a onda novac od pacijenata nije bolesno povlačenje!

Nedavno su ležali s djetetom u odjelu HMI (15. zgrada, 10. kat). Za besplatnu bolnicu, sasvim normalne uvjete: WC, tuš, garderoba u odjelu. Blagovaonica je na podu. Djelatnici ne rade, ali svoj posao jasno, više i nisu nužni. Uzeli su krv iz vena, urin, napravili elektrokardiogram, nakon 3 dana na kojima su radili. Čini se da ljudi zaista čekaju operaciju - to je zbog velikog broja ljudi, ali to je proračunska bolnica. Od minusa, osobno za mene, nedostatak stolica za hranjenje djece i nedostatak čak i minimalne gaming zone. Jedno godišnje dijete je teško zauzeti nešto, bez mogućnosti čak i puzanja, na primjer. Ali ovo su svi tekstovi. Glavna stvar je sposobnost liječnika i zdravlje mog djeteta. Hvala svima za medicinsko osoblje! I osobito Karachunsky Grigory Mikhailovich! Ovaj je čovjek nesumnjivo na njegovom mjestu! Pažljiviji liječnik nego Olga Andreevna, nisam upoznao. Hvala vam!

Nazvao sam telefon, koji su nam dali za hospitalizaciju. Imamo planiranu operaciju, dijete ima 13 godina. Žena je preuzela telefon od koga sam pitao, pozivajući dijagnozu. Operacija će biti dana ili u nekom drugom. Moram planirati kako bih ja trebao biti ja. Kakav beskrajan stav nikad nisam čuo. Razumijem sve (ne trebam poljubiti magarca), ali samo je ljudski moguće odgovoriti samo na moje pitanje! Svi smo mi ljudska bića i možemo biti u takvoj situaciji! Kako to? I još moramo ići u ovu bolnicu! Jednostavno užas, nemam riječi!

Bio sam u odjelu za urologiju, stav liječnika bio je vrlo ugodan. Htio bih izraziti posebnu zahvalnost Hanaliev Ruslan Vjačeslavovič. Vrlo dobar stanovnik, on će odgovoriti na sva pitanja i reći sve.

Moj sin leži u odjelu pedijatrijske kirurgije u bolnici MONIKI. Ne samo da je tako ležao tjedan dana, niti je napravio nikakve ankete. Tjedan dana kasnije, sa žaljenjem na pola, izvršili su operaciju, istodobno postavljali nepoštene šavove. Općenito, to je samo užas, a ne bolnica. Medicinsko osoblje puši, bilo gdje, a željela bih posvetiti posebnu pažnju starijoj medicinskoj sestri Khokhlovu, ta osoba je samo gornja ruka nevjerice!

Monica je stomatologija plaćena - ******! Došao je da zapečati jedan zub. Izrađena je slika - panoramska dva čeljust za 1200 p! Na smokvi suvišnom zračenju, za rak? Srevnaya Ekaterina Andreevna Botanova i, dobro, samo prodajnog osoblja, samo jezik vrtjeti te su u mogućnosti uzgajati za novac, obješen rezanci, umjesto pečat je bolje staviti keramičku pločicu, otišao do ortopeda pokazao takve jastučići ne postoje. **** Ortopedist natryndd mene sve uši o krunama i implantata, kao što ja ne znam o njima, na kraju je za svoj prazni brbljanje 750 rub. Oslobodite ljude na prostetici, ova terapija se zove Monica stomatologijom. Brtve se ne može isporučiti i hepatitis zaraziti kroz svoje prljave opreme, ali su implantati i nametnuti svoju željeznu krunu, pod kojima prvo treba ukloniti živce u zubima. Paraziti! A cijene tamo su jednostavno kozmičke! Otišla je kad je došla s rupom u zubu, tražeći još jednu stomatologiju. Ali platio je 2000 rubalja. za panoramski pucanj dviju čeljusti i praznog brbljanja ortopedista, da se mostovi, krune, implantati moraju hitno bježati od uha do uha.

Došli su s djetetom da se posavjetuju sa stomatologom. Zubi su srebreni. Ne razumijem što je drugo učinio, ali dijete buke, žvače žestoko odbijanje, ukazuje na zube. Dala mi je malo mlijeka.

Pridružimo se opozivu, ni pod kojim okolnostima nemojte stavljati djecu u ovu bolnicu, već revelaciju na 7. katu, 15. zgradu. Naš je sin jednostavno bio izliječen do smrti, nema riječi za prenošenje naše tuga, imao je sedam mjeseci.

Započinjanje liječenja gotovo je nemoguće. Oni će konzultirati, dodirnuti, napisati pilule i zbogom, nemojte napraviti hardverski pregled.

Mnogo hvala liječnicima u odjelu trbušne kirurgije! Vrlo ljubazni i pažljivi ljudi, izvrsni stručnjaci! Ti si najbolji!

Kakva šteta što moderna medicina, koja ima velike mogućnosti pomoći ljudima u ranoj fazi bolesti, poriče ljudima medicinsku skrb. Kamo idemo? Cijela regionalna bolnica nema osnovnu opremu za besplatnu operaciju. Ali ako plaćate za operaciju, odmah se pojavi oprema. Želim biti ponosan na moju zemlju, ali zbog nekih liječnika postoji negativan stav prema našem lijeku.

Adenoidi i tonzoni uklonjeni su 27.12.17. Plaćena soba, potpuno smo kupili, cijena je 7500 dana. Dobro se hrane. Uklonio je liječnika Mustafaya Javanshira Mamedovicha. Mi smo mu bili tretirani u "Neuroprofi". Sve je dobro prošlo, uzeo dijete u 10:00, dovedeno već u 10:45. Nekako je plakao, a zatim je zaspao, probudio, pio, a zatim jeo nekoliko sati i sve je bilo dobro. Temperatura može porasti na 37, ali to je norma. Sutra je 28. prosinca. Sve je bilo dobro. Zahvaljujući Mustafajevu i glavi. odjel Galina Sergeevna za toplu dobrodošlicu. Vrlo dobri stručnjaci. Savjetujem svima.

Želim pisati za one koji će konzultirati MONICI za imunolog. Ako postoji izbor, izbjegavajte kampanju Moskalets, vrijeme za gubljenje. Ne vjerujem u pozitivne recenzije. Na jednom mjestu pokušao sam napustiti pravi savjet, u kojem me nije imao pristup. Ne mogu se dijagnosticirati u poliklinici već drugu godinu, poslan sam s testovima Moskalets u MONIKI. Da odem daleko, pitao sam svog susjeda da vidi dijete. Došlo je do kupona, ali zaboravio je smjer, jer su započeli ozbiljni problemi s pamćenjem i mogućnost fokusiranja pozornosti zbog bolesti. Dugo su me sreli negativno, pa sam pažljivo vozio sve što im je potrebno u računalo. Nadalje, na sve moje pritužbe odgovorila sam na sarkazam, nije izgledala nikakva analiza, cijelo vrijeme mi je obavijestila da nisam zdrava glava. Napisao sam do zaključka da su znakovi imunodeficijencije ne, unatoč činjenici da sam imao svoj kandidijazom genitalije i herpes na usnama, ESR je 40 u to vrijeme. Bio sam jako sretan što sam dobio na hepatologist Trofimova ovdje u Monici da sam pažljivo slušao pregledao uzduž i poprijeko jetre, eliminirajući hepatitis B i C, dala preporuke i napravio niz drugih testova koji su pokazali vrlo nizak feritin (The Iron) i povišen TTG shchitovidki. Objasnio sam čitav niz mojih simptoma. Štoviše, nakon Nove godine ću napraviti mozga CT, kao što su moji simptomi se odnose na glavi, postoji sumnja da može biti znak infekcije, što je razlog zašto sam gubim vid i pamćenje. Moscalets od liječnika, šokiran sam, ona ne samo da nije pomoći na bilo koji način, ali i izazvao mi traumu, tvrdeći da samo treba pomoći terapeuta.

Dječji odjel za kirurgiju na šestom katu jednostavno je strašan, nemoguće je biti tamo. Ako pitate dijete za aditiv, ne daju hranu, zajedničke komore su kositra, nema vruće vode, mame nemaju kamo za pranje. Plaćena soba košta 5000 rubalja. u danu u kojem nema ništa, ne vrijedi. Kupujemo lijek na vlastiti trošak, čak i bez zelenila, stav je ravnodušan prema svima. I to je gotovo u središtu Moskve.

Željeli bismo svim srcem zahvaliti doktora dječje kirurgije odjelu Monica, a posebno Jurij Nikolaevich kirurg predstavio život našeg djevojčica, za ostatak prekrasnog ljeta za jesen list pada za božićno drvce, za ovaj svijet! Niski luk za vas! I sve osoblje naše obitelji za našu sreću!

Moje dijete je osuđeno na adenoide tri godine. 11.12.2017. U zgradi bolnice 2 proveli su četiri sata, od 10 do 14 godina, ENT odjel je provjeravao kozice. Dok nisam otišao u korpus glavnom liječniku da se žalim. Dobili smo kuću u tri poslije podne. Ovo zaključuje našu muku. Sutradan smo upravljali DM Mustafayev i anesteziolog Tatjana Viktorovna (ne znam prezime). Operacija je dobro prošla, večer je klinac već trčao oko odjela. Liječnik je dva puta posjetio dijete istog dana i sljedećeg je jutra pogledao dijete. Mustafayev vam puno hvala! Osoblje ne traži novac, oni se slažu s djecom. Da, odjel je pretrpan, zajednice za djecu i odrasle. Spavaš na istom krevetu s djetetom, nije im stalo. Ali glavna stvar je rezultat! Želim svima dobro zdravlje!

Došao sam iz Moskve, od Serpukhova, u smjeru. Stvarno užasnuto, ništa uopće nije bilo organizirano. U redovima ćete potrošiti 3-4 sata, iako snimljen na vrijeme. Zabilježen za jedan dan - došao je, ali se ispostavilo da liječnik sada radi na drugim danima. Općenito, došlo je do dojma da iza glasnih natpisa "zaslužene" i "više kategorije" prazni ljudi i očito se ne bave vlastitim poslovanjem. A onda je cijelo osoblje takvo.

Imaš tamo s mozga cista u rukama su rezultati snimanja, da ih se gleda i sluša moju priču o tome kako imam glavobolju, prvi predložio da piju „Diakarb” i svake godine ponoviti skeniranje. Kada sam počeo da se pitam, što mi je činiti da nekako smanjiti pojavu glavobolje, koji je završio s povraćanjem, liječnik se oči raširile kad je čuo da imam u pozadini glavobolje počinje povraćanje, i rekao mi da moram raditi. Naravno, bio sam uplašen i počeo se pitati kako možete izbjeći operaciju ili mogu imati bilo koji alternativni sigurniji od kraniotomija, to je opasno ili ne, kakve bi posljedice mogle biti. Na što sam odmah napisao da sam odbio operaciju i da nisam odgovorio na jedno od mojih pitanja i ponudio samo "Diakarb" i ponovljenu tomografiju u jednoj godini. Tako sam otišao s ništa. No, zaključno sam pročitao da imam pritisak, temperaturu, a srce tumači normu. Iako liječnik nije mjerio ništa i nije slušao. Rezultat: Ja - još jedan "krpelj" za primanje plaće, i oni apsolutno ne brinu za nas, jer to me boli, a ne s njima.

Samo umire. Tamo je, dovraga, na zemlji. Od sestara do liječnika. Plaćeno ili besplatno - nije važno. Sestra kaže umirućem pacijentu da se pretvara mužu da je ozlijeđena. Liječnik Vysotskaya propisuje lijekove protiv bolova koji nisu prisutni i mirno odlaze vikendom, a pacijent se tresti zbog boli zbog novčića. Pakao.

Strašno je. Poslužuje se besplatno i besplatno. Novac na vjetar, vrijeme se troši. Sada je postavljeno pitanje da se operira. Samo ne želim. Stav mnogih stručnjaka je negativan. Broj čvorova po kilometru. Po mom mišljenju, Monica je preopterećena pacijentima. Odakle dolazi odnos?

Bit ću kratak: došao je Monici kvotom u vaskularnoj operaciji (7. kat, zgrada 15). Stav liječnika, liječnika je strašan. Oni vas gledaju poput vrećice novca. Napravili su operaciju i nježno iznudili stotinu i pedeset tisuća, Kolesnikov Yuri Yurievich uznemiren. Da, svi su oni vezani, ljudi plaču, ali 90% plaćaju - boji se za njihovo zdravlje. Šokiran sam, svi znaju o ovome, ali s ovim t ****** nemojte ništa učiniti.

O intenzivnoj njezi djece na 7. katu u 15. zgradi. Donesu novorođenčad kćer. Rekli su da razne bolesti, da je mozak atrofiran, nema lakše, strašne srčane bolesti. Dijagnoze nisu potvrđene, osim što postoji manji nedostatak koji ne treba biti operiran. Svi liječnici su različiti, ne možete ništa pitati, vrlo nepristojan. Oni rade na otvali. Jadna soba, apsolutno nije predviđena za novorođenče, dijete je hladno i zastrašujuće. Roditelji su zabranjeni dolazak djeteta, ne znaju što se hrane, a kad majčino mlijeko ne može biti dovedeno, naše dijete izgubilo je tjelesnu težinu. Na pitanje što lijekovi daju, nema odgovora. Pozivi o stanju djeteta dobivaju iste odgovore. Bog ne dopusti da stignete tamo! Zahvalan sam samo zato što sam spasio život naše djevojke i priznavajući svoju nesposobnost dao sam smjernice Dječjim Filatovima.

Dobar dan. Mnogi negativni pregledi, ali bili smo sretni. Lied u odjelu endokrinologije u srpnju 2017. Vinogradova je liječnica Anna vrlo lijepa, ljubazna osoba, a također i kvalificirani liječnik. Proveli su sve potrebne preglede i postupke, sve je jasno i brzo. Mnogo hvala. S poštovanjem, Elena Akinina.

Dobro došli! Nikad nisam napisao recenzije, ali nemam snage da bih zadržao ovu bol u sebi! Želim podijeliti svoja dojmova o bolnici Monica! Moj tata je došao u ovu bolnicu za hitnu operaciju u odjelu vaskularne kirurgije u petak 29.10.2017. Dijagnoza je bila razočaravajuća, a vrijeme izgubljeno u drugoj bolnici također je imalo ulogu, a njegov otac nije bio u njegovu korist. Sve se dogodilo ujutro u 9.00, nazvano hitnom pomoći, odveden je u bolnicu u gradu Domodedovo. 12 sati, on je nazvao i rekao da je otišao tamo, ali kad smo stigli, a to je u području 15.30, rečeno nam je da je imao akutni pankreatitis, odveden je u Monici. Na oko 18 sati dobili smo poziv iz bolnice Zavod Monica i rečeno mu je da ga pripremi za hitne operacije puknuća aorte u trbuhu. Operacija će trajati 6-7 sati, ostavit će telefon koji možete nazvati. Cijela je noć prošla poput kositra. Ja sam liječnik i shvatio sam da stopa preživljavanja za takvu dijagnozu i propušteno vrijeme nije veća od 10%. Ja sam medicinska sestra i uvijek se poštujem liječnika, ali ono što je započelo, neće sanjati u "strašnom snu". Sve jutro u subotu, s početkom u 10 sati, pokušali smo nazvati telefon koji nam je ostavljen. Mladi glas stalno je odgovorio: "Nazovite za 30 minuta" (očito, rezident ili medicinska sestra). Konačno, do 15.00 sam nazvao, a mladić je odgovorio da se liječnik približio. Zatim sam čuo riječi koje me uplašile, rekao je liječnik mladiću, doslovno kažem: "Riješite se svih." Zbunjeni stanovnik ili medicinska sestra odgovorili su da se rođaci zovu svakih 30 minuta. Liječnik je konačno podigao slušalicu i hladni glas pitao tko mi je odgovoriti na sva njegova pitanja, rekao je dijagnoza, rekao je, u ono vrijeme možete nazvati, lijekovi imaju sve, ne treba doći. Noć je prošla bez sna. U nedjelju u određeno vrijeme ponovno sam nazvao, ali nitko nije podigao slušalicu. Na kanalima sam saznao za njegovo stanje, a na 23.30 dobili smo poziv i rekli su mi da je moj otac umro, a da stignu od 10 do 11 sati u svojim dokumentima, ali dokumenti imao sve zajedno. Onda je počelo samo ruganje od nas. Na putu su nas nazvali i pitali nas hoće li obaviti obdukciju ili ne. Odgovorio nam je da ne bismo. Do 11 sati smo stigli u bolnicu, dizalo prvi put je jednostavno nemoguće, morao čekati 15 minuta u vrijeme njegova dolaska punjene ogroman broj ljudi, i to traje samo „oluju”, ali ne svi uspjeti. Nakon što je ustao na pod, nakon nekog vremena medicinska sestra je otišla i dala mu dokumente i osobne stvari. Tada je izašla druga medicinska sestra i rekla da idemo u mrtvačnicu i tamo čekamo. Nitko od liječnika: ni liječnik odjela koji ga je uzeo niti kirurg koji je to radio - nitko nije izašao i razgovarao s nama. Ali ti ljudi vjerujemo u naše živote. Stvarno, nije bilo ni dvije minute za humano razgovor i objašnjavanje rodbinom, jer je to njihova izravna dužnost. U mrtvačnici je započeo sljedeći dio našeg mučenja. Prvo, registra je dopušteno ispuniti obrazac za odbijanje obdukcije, unaprijed znajući da ga nitko neće potpisati. Bio je to "papir" papira, s kopijom praznine s mutnim malim slovima, da je čak i sa staklom bilo nemoguće vidjeti ono što je tamo napisano. Ispunjavajući ga, ponovno smo se okrenuli registru i ponovno smo poslali u 15. zgradu liječniku koji je primio oca. Bez čekanja za liftom, otišli smo u ured. Nitko nije bio na mjestu. Nakon desetak minuta, medicinska sestra izišla iz bolničke sobe, upitala sam gdje se nalazila liječnica, uzela je obrazac i opet otišla u odjel za medicinu. Liječnik nije ponovno izašao. Nakon nekog vremena izašla je medicinska sestra i poslala nas u glavno tijelo uprave. Na ulici je dan bio kiša i vjetar, a zgrada uprave je na samom početku, na glavnom ulazu u bolnicu, a na samom kraju 15 i 13 korpusa. Glavni liječnik nije bio tamo, okrenuli smo se svom zamjeniku, koji je bio izuzetno iznenađen što je morao odlučiti o pitanju koje je bilo u nadležnosti liječnika odjela. Pozivajući se na Savezni zakon o obdukciji pacijenata koji su umrli u bolnici, on nas je odbio. Siguran sam da svi medicinski djelatnici ove bolnice poznaju ovaj zakon. S druge strane, obećao je ubrzati proces izdavanja tijela. Nakon čekanja u mrtvačnici više od četiri sata, povremeno dolazi do recepcionara da smo rekli da nema informacija, priča još nije spustio, kad je obdukcija, oni ne znaju. Ali količina čaja koje su pili mogla bi biti "praska". Konačno, nakon četiri i pol sata, jedan od registara rekao da čekati ne vrijedi otvaranje će biti u jutarnjim satima, a dolaze potrebno prije 12.00 priča nije došao dolje, u najboljem slučaju, do 14.00 sati, t. Da., I pomoć možemo dobiti najranije 14.00. Isto tako, zašto medicinske sestre nisu dale sve odjednom izvršiti, a ne da se odmah nazvati agenta, ali je vidio da sjedimo i čekamo s razlogom, i obavijestio ih da crtamo po njima. Nakon 40 minuta, agent je stigao, svi smo dizajnirali. Treba napomenuti da su radili dobro i glatko, sve je organizirano na najvišoj razini. Zahvaljujemo Eleni Vladimirovni i Ekaterini Georgievni, dobro poznaju svoje poslovanje. Htio bih da ovaj pregled bude vidljiv od strane vodstva ove bolnice. Poštovani liječnici! Budite humaničniji i poštujte ljude koji su izgubili svoje rodne ljude. Jesu li sva ova pitanja ne mogu biti riješena brže i drugačije, bez mučenja ljudi, i tako srčanih!

Moje ime je Elena, željela bih podijeliti svoje osjećaje, koje su primljene u Monici. Naša majka je promatrala 12 godina u odjelu gastroenterologije, za koju je posebno zahvalna Natalia Nikitina, vrlo kvalificirani, suosjećajni liječnik. Ali, nažalost, bolesti moje majke bile su nespojive s životom. Dobili smo poziv iz ureda i ispričali gorke vijesti. Tražili smo da dođemo sljedeći dan u 8 sati, čekamo od Moskve regije, stigli smo u 9:00. Nakon što su obavili sav posao u odjelu, stigli su u mrtvačnicu u 9:30. Ovdje su počele naše nevolje. Povijest bolesti - ne mogu naći gdje je izgubljena (departman je poslan u mrtvačnicu, mrtvačnica kaže da ne bi), kao rezultat toga, u 12:00, na kraju je priča bila u mrtvačnici. Sjedimo, pričekaj. Kada imate mrtvačnici ritual usluga, željeli bismo zahvaliti Elena Vladimirovna Tsvetkov i Ekaterina Georgievna, vrlo pažljiv i odgovoran odnos prema njihovom radu, uslugu na bilo torbicu, učiniti sve za ljude, a ne protiv njih. Ono što ne mogu reći o radnicima mrtvačnice. U jedan sat, moja majka je već bila na stolu i čekao liječnika (liječnik je rekao da je jednom u mrtvačnici), u dva sata, naše strpljenje je iscrpljeno, otišli smo na glavu Gaganov Leonid E., on je carić, popustljivo pogledao nas. Tada sam shvatio da noga nije bila nitko, on je pristao razgovarati samo s kćerkom, a najvažnije je bilo da je pojačanje počelo. Obdukcija je otišao pola sata, a onda je došao doktor i pitao naš oprost, a sve je, upozoravajući da će, ako se djevojke u recepciji pogriješio, to je još uvijek ovdje. A djevojke u registru radile su sve osim naše pomoći. Ja sam ih više puta obratio, zatvore prozor registra ispred lica, za sat i pol zahtijevali su dokumente koji potvrđuju odnos. Nakon toliko mnogo čekanja! Napisali su sve iste informacije (agencija ritualnih službi sjedila je s nama, također je provjerila certifikat, zahvaljujući još jednom Ekaterini Georgievna). Naravno, sprovod je morao biti odgođen. iz mrtvačnice smo otišli u 17:50, a bez smrtne potvrde nemojte ništa učiniti. Želim reći: ljudi, ostaju ljudi, jer takva nesreća sama po sebi je teško preživjeti.

Radili smo na katarakti lijevog oka. Operacija je bila složena. I želim izraziti svoju zahvalnost Yugai Mariji Pavlovni! Vrlo stručan, pažljiv i brigu liječnik! Kao što kažu, liječnik je od Boga! A cijeli oftalmološki odjel jako vam zahvaljuje! Uvjeti boravka su izvrsni, kao kod kuće!

8. listopada ležao je s djetetom u 15. zgradi na 9. katu, plaćeni boks. Adenoidi su uklonjeni djetetu, sve je prošlo dobro, stav je dobar, kupaonica je u sobi, hladnjak, TV, besplatni bežični pristup internetu. Minus - spavali su na istom krevetu. Trošak po danu 5500 jedan krevet. Zajednička blagovaonica s čajnikom, hladnjakom, posuđem. Samo se dijete hrani.

Ležati s djetetom u operaciji, odjel ENT, uklonio je adenoide. Sve je jasno, uredno. Spavali smo s djetetom u istom krevetu, ali krevet je vrlo širok (u drugim bolnicama diljem već), tvrdi madrac, jastuke i dobro za majku i dijete. Zadovoljstvo je da kupaonica u sobi: WC, umivaonik, tuš. U odjelu je Dezar. Za čistoću se gledaju. Osoblje nije nepristojno, liječnici su kompetentni, medicinske sestre nisu ravnodušne. Jelo je bilo ukusno, ali ponekad strašno. Imam hladnjak, nemam kamo zagrijati hranu. Opći dojam je povoljan.

U medicinskim je razredima primljena u Kirurgjijski kirurški odjel 9. listopada 2017. godine. Na ispitivanju je izvršena stručna i stručna dijagnoza. Želim zahvaliti svom liječniku Anipchenku AN i njegovoj kliničkoj rezidentu Ryabchikov IV za profesionalizam, osjetljivost, pažnju i razumijevanje. Medicinsko osoblje - svaki ispunjava svoju misiju i nadu za svoje pacijente. Mnogobrojan zahvaljujući Torakovom odjelu. Želim vam zdravlje, sreću i prosperitet.

Liječnik poliklinike poslao je urgentnu (!) Konzultaciju s endokrinologom o proboju štitne žlijezde. Rezultat 40-minutne konzultacije je telefonski broj na kojem se morate prijaviti za probijanje. Pozivam, predlažu da se prijavim za veljaču sljedeće godine (više od 4 mjeseca čekanja). Nisam imao vremena otvoriti usta i pitati je li moguće da ovaj pregled bude brži i skuplji, budući da je zaposlenik pao na telefon. Pokušao sam nazvati, soba je bila blokirana! Pokušao sam se vratiti s drugog broja, ne uzimaju telefon! Uz činjenicu da to nije baš kulturno, to je neprofesionalno i iskreno smiješno s komercijalnog stajališta. Klinika pruža plaćene usluge i to je kako se odmaknuti od mogućih profita. Na koncu, upravo sam pronašao još jednu kliniku. Dobar izbor je super. Pa, biti hrčak je privatna stvar za sve, ali ne i na radnom mjestu.