Dijeta instituta za prehranu RAMS - pregled

Napajanje

Adresa: Moskva, Kashirskoye shosse, 21

Kontakt telefon: Prijem za odrasle: +7 (499) 613-01-07, +7 (499) 613-14-92, dječji prijem: +7 (499) 613-08-38

Nije li prošao? Mi ćemo vam pomoći pronaći liječnika u Moskvi: 8 (499) 519-36-72

Ulazak u skoroj budućnosti, popusti do 30%

Dodatni opis

Institut za prehranu Klinike strukture uključuje kliničku prehranu, što je samo multi-terapijske i dijagnostičke i istraživanja medicinski centar u zemlji, kombinirajući najnaprednije medicinske tehnologije s jedinstvenim tehnikama kliničku prehranu, što jamči najvišu kvalitetu i učinkovitost zdravstvene zaštite.

Klinika izvodi ambulantno i bolničko liječenje liječenje i sveobuhvatne rehabilitacije pacijenata svih dobi u širokom rasponu bolesti, uključujući bolesti probavnog trakta i jetre, uključujući kronični hepatitis raznih etiologija i stanja nakon operacije na gastrointestinalni trakt, bolesti kardiovaskularnog sustava, uključujući stanje nakon operacija na srcu i krvnim žilama; raznih metaboličkih poremećaja, alergijskih bolesti, metaboličkog sindroma, debljine, anoreksije nervoze i bulimije, različitih bolesti djetinjstva.

U samo odjelu zemlje pedijatrijskih prehranu klinike su vrlo vješt savjetodavno i medicinsku pomoć pacijentima u dobi od 2 do 17 godina s prekomjernom tjelesnom težinom, pretilost, anoreksija, alergije na hranu, atopijskog dermatitisa, bolesti alergija probavnog trakta, jetre i hrane.
Klinika uključuje znanstveno-savjetodavni (poliklinika) odjel za odrasle i djecu, čiji stručnjaci provode ambulantno ispitivanje i dinamičko promatranje pacijenata s različitim oboljenjima.

Klinika ima moćnu laboratorijsku i kliničku i instrumentalnu bazu. S obzirom na najvišu kvalifikaciju stručnjaka koji rade u Klinici i opremi svojih odjela s visokotehnološkom dijagnostičkom opremom, moguće je provesti temeljito sveobuhvatno ispitivanje pacijenta.

Jedinstvena značajka liječenju u bolnici Klinika Institute of Nutrition i izvanbolničko liječenje je napraviti odgovarajuće individualne prehrambene dijeta za odrasle i djecu kroz korištenje suvremenih tehnologija za proučavanje metaboličkih promjena. To omogućuje značajno povećanje učinkovitosti liječenja lijekom i dugoročno konsolidiranje rezultata.
U liječenju bolesnika pored odgovarajuće medicinske terapije i dijetetike na Klinici aktivno koriste cijeli niz fizikalne terapije, uključujući i fizioterapije, blata i terapiju vodom, masaže i drugih. U dogovoru s nadležni liječnik i liječnik-pacijent fizioterapeuta mogu uzeti dodatni tečaj fizioterapije, posjetite solarij i teretanu.
Pacijentima se daje mogućnost da prođu kroz kardijalnu rehabilitaciju, što je jedna od najvažnijih metoda liječenja ne-lijekova bolesti kardiovaskularnog sustava.

Telefoni jedinica Klinike Instituta za prehranu RAMS-a na Kashirki:

Vodičnica, recepcija 8 (499) 613-92-57

Odjel za znanstveno-savjetodavnu (polikliniku)
Voditelj odjela 8 (499) 613-10-58
Senior sestra 8 (499) 794-37-13
Registracijski ured 8 (499) 613-01-07, 8 (499) 613-14-92

Ulazni ured: recepcija 8 (499) 613-17-13

Odjel za preventivu i rehabilitaciju Dietika:
Zamjenik voditelja Odjela 8 (499) 613-19-96
Ordinatorskaya 8 (499) 613-17-72

Odjel za kardiovaskularnu patologiju:
Zamjenik voditelja Odjela 8 (499) 794-31-48, Ordinatorsky 8 (499) 794-35-52

Odjel za gastroenterologiju i hepatologiju:
Zamjenik voditelja odjela 8 (499) 613-10-82, Ordinatorsky 8 (499) 794-35-62

Podjela metaboličkih bolesti:
Zamjenik voditelja odjela 8 (499) 613-11-95, Ordinatorsky 8 (499) 613-11-89

Odjel za pedijatrijsku dijetetiku:
Zamjenik voditelja odjela 8 (499) 794-35-08, Ordinatorsky 8 (499) 613-71-01
Registracija dječjeg odjela 8 (499) 613-08-38

Odjel za alergologiju: Ordinatorskaya 8 (499) 794-36-12, Registratura 8 (499) 613-08-38
Odjel za fizioterapiju: ured 8 (499) 613-11-08
Laboratorij za kliničku biokemiju i nutrimetabolomiku: Kabinet znanstvenika 8 (499) 613-16-15
Nutricionistički sektor (prehrana): Dietitian 8 (499) 794-36-92, voditeljica. proizvodnja 8 (499) 613-08-58
Organizacijski i metodički odjel 8 (499) 613-20-03
Usluga za odnose s javnošću +7 (926) 608-68-88, 8 (499) 613-20-03
Ugovorni odjel (plaćeni servisi) 8 (499) 794-32-86
Apoteka 8 (499) 613-91-80
Odjel za prehranu 8 (499) 613-17-14

Nutricionistička klinika RAMS-a. Može li netko doći u ruci.

Ova je klinika jedna od vodećih bolnica prehrane u zemlji. Odjel za alergologiju jednostavno je divan, tretira atopijski dermatitis, alergije, astmu. Voditeljica, Revyakina Vera Afanasyevna, osobno ispituje svu djecu na primarnom prijemu i kontrolira daljnje liječenje. Uvjeti boravka su predivni.

Na trećem katu nalazi se i dječji odjel za dijetologiju, gastroenterologiju i hepatologiju. Od svih krajeva zemlje dolaze djeca da se liječe. Ali nije tako jednostavno...

Bili smo u ovoj klinici na proračunu. To jest, boravak, hranu i tretman besplatno za 2 tjedna, ali ankete (testovi, uzi) su plaćeni. Nakon 2 tjedna, ovisno o težini bolesti, boravak u proračunu može se produžiti.

Tu je i boravak za OMS, kao što sam shvatio, u smjeru treba odmah biti naznačeno, "ostati CHI". Ali to također ne pokriva sve, više nego na proračun, ali još uvijek se isplaćuje neka anketa.

I napokon, treća mogućnost boravka je kvota. Sve je besplatno, prema kvoti.

Ostanite roditelji s djecom do 4 godine - besplatno, preko 4 godine - 700 sati, u odvojenom odjelu 1700.

Nije lako doći do ove klinike. Upute se primaju putem Ministarstva zdravstva. Ali imali smo sreće, bili smo poslani iz Filatovskaya ravno naprijed. U ovoj klinici radila je glavnica alergologije Filatovskaye. Dakle, djevojka je lagala s njezinim sinom, nazvala se u klinici u ovom odjelu i naučila kako da se i što učiniti. Mogu vam reći sigurno - pomoći će! Evo vizualnog rezultata:

Dijeta za 21 dan

Idealni fiziološki proporcije tijela, kao i minijaturna mršavost, su prepoznatljiva obilježja genetike koja se mogu pohvaliti samo odabranim predstavnicima uistinu lijepe i nježne polovice čovječanstva.

Dijeta za 21 dan je uravnotežena ishrana

Prema rezultatima nezavisnog istraživanja, koje je provedeno 2014. godine, nutricionisti, znanstvenici iz američkog Instituta za istraživanje, na planetu, svaka četvrta osoba ima predispozicije za skupa s prekomjernom težinom ili već pretilih u ranim / teške faze. Zato je posebnu ulogu u životu pojedinca počeo igrati prehrambene tehnika na normalizaciji metaboličkih procesa u ljudskom tijelu i, kao posljedica toga, smanjenje brojčanih pokazatelja obujma i težine.

Unatoč ogromnim razne opcije za niske kalorijske dijeta, posebno popularan među ljudima koji su bili u mogućnosti postići značajne rezultate u mršavljenju, priznat dijeta za 21 dana, pri čemu balans, razne odobrenih proizvoda i relativno jednostavan način pripreme prehrambenim jela. Sada ćemo istražiti osobitosti prehrane za 21 dana i upoznati se sa ženama izgubili težinu, smanjiti težinu ovom metodom.

Dijeta u Institutu za ishranu RAMS-a za 21 dan: karakteristična

Smanjite potrošnju šećera

Za razliku od velika većina dijeteta, jedinstvena dijeta za 21 dan je moćan alat u borbi protiv višak tkiva, koji se akumulirao u dubokim slojevima dermisa zbog kršenja metabolizma masti, vode i soli u tijelu.

  • Istovremeno se mora dogoditi i bitan i dodatan obrok. Ovo načelo pridonosi normalizaciji gastrointestinalnog trakta, a također potiče razvoj hrane kulture.
  • Sve se obroke trebaju podijeliti u kalendarskom danu preporuča se organizirati obroke najmanje pet puta.
  • Iz dnevne prehrane pojedinaca potpuno je isključivala hranu, koja se razlikuje od velikog postotka ugljikohidrata u svom sastavu. To je brza hrana, poluproizvodi, slatki plod s viskoznom celulozom, neke vrste povrća, žitarice.
  • Zabranjeno je uključiti u dnevnu prehranu brašna i šećera, nije dopušteno ni jesti bombon na fruktozu.
  • Zabranjeno je konzumiranje šećerne prašine i fruktoze, koja se koristi kao pojačivač za okus čaja ili kave.
  • Dnevna kalorijska stopa svih obroka konzumiranih tijekom kalendarskog dana jednaka je jednoj i pol tisuće kalorija. Ovisno o stanju pojedinca i količini dodatnih kilograma, ovaj pokazatelj može se smanjiti ili povećati.
  • Unutar kalendarskog dana preporuča se piti oko dvije litre vode, još uvijek minerala, koji sadrže mineralne dodatke.
  • Alkoholna pića tijekom promatranja prehrambenih metoda Instituta za prehranu Ruske akademije medicinske znanosti strogo su zabranjena za konzumaciju, izazivaju pogoršanje okusa, povećavaju apetit, mogu izazvati kvar.

Kao što ste mogli primijetiti, na temelju dijeta za 21 dana na prehranu Instituta postupka se temelji na principu frakcijskim i uravnotežene prehrane. To je to ljudsko tijelo počinje pretvarati u energiju za tijelo mast iz dubokih slojeva dermisa, što omogućuje muškarci i žene izgubiti težinu u 21 dana za sedam do deset kilograma, bez štete za zdravlje i zabavu neugodan.

Izbornik dijeta za 21 dan: popis dopuštenih proizvoda i recenzija

Zelene i salate mogu ući u dnevni izbornik

Dijeta, izračunata za 21 kalendarski dan, jedna je od najučinkovitijih metoda za ispravljanje viška tjelesne težine zbog ravnoteže i niskog sadržaja kalorija.

Unatoč činjenici da gotovo svi odobreni proizvodi, u skladu s načelima prehrane 21 dan, ne razlikuju se u prehrani, gladi se ne osjećaju ljudi koji izgube težinu u okviru ovog programa. U roku od 21 dana možete kuhati i jesti sljedeću hranu:

  • Proizvodi od kiselog mlijeka s udjelom masti ne više od dvije jedinice po sto grama. Izbornik uključuje jogurte bez dodatka šećera u prahu, jogurt, mlaćenica, kefir, kurd proizvod, mlijeko.
  • Zeleno povrće s puno grubog vlakna u molekularnom sastavu. Izbornik može obuhvaćati kupus, arcizu, rajčicu, patlidžane, bundeve, mrkve itd.
  • Kiselo slatko voće i bobice u svježem ili pečenom obliku.
  • Piletina od mesa, puretina u kuhanom ili pečenom obliku.
  • Zeleni i salate s preljevom od octa.

Ako jedete pet puta dnevno s propisanom hranom, možete izgubiti 10-14 kg u samo tri kalendarska tjedna. Brojne recenzije i rezultati pokazuju da su vizualne manifestacije učinka narančine kore smanjene na najmanju moguću mjeru, ima manje progib kože i strijama. Vaša težina će se normalizirati, a fiziološke razmjere će se poboljšati ako se pridržavate prehrambene potrebe RAMS 21 dana.

Sve blogove Nemojte ozlijediti! →

Slučajno sam doznao o Kashirkoj nutricionistički institut.

Zanima me pitanje prehrane, i iznenada, na blagdan svibnja, stigla sam tamo! Očigledno nitko nije htio otići u krevet, prisjetili su se me!

U Institutu pravu uravnoteženu prehranu i kretanje svi obrađuju! Sudite za sebe: ja sam hipertenzivno, pijem izmišljotine kako bih smanjio pritisak, 5 i u institutu na prehrani bez soli pao je pritisak i morao sam dodati čvrsti čaj.

Ili na području dijete s mamom hoda - lice od alergije sve procvjetalo kore! Učinak dolaska u Institut odmah je vidljiv na licu!

Koja je tajna - ne znam, ali da je bio tamo, početi razmišljati o težini svoje zdjele sa salatom, o broju pržena, ruka poseže za soli i žličicu soli izvlači sol prtljagu schepotochkoy!

U jednom danu moram ići 6 - 8 km. Zovem zet, ja idem na mlijeko, ne idem!

Institut ima ogroman broj postupaka - Charcot douche, biserne kupke, terpentin, teretana, terapeutska vježba.

Ispitivanje svih vrsta - Pronašao sam zanimljiv test o ravnoteži prehrane - pokazati na PC slike s kolačićima, palačinama, krastavcima, pitati koliko jedete kruh na dan komada? A koliko je syrnikov? Kruh treba biti 100 grama dnevno, to je 4 kriške.

I test je zanimljiv, pokazao mi je koliko kosti, masti, voda u meni. I nakon toga se odlučuje da voda ili masnoće nestanu? Stručnjaci savjetuju svaki dan.

Ovdje su nas jako dobro hranili, ali bez soli. Svakih dva sata, jesti nešto!

Prvi doručak je gust u 9h30m, a zatim nakon 2 sata - narančasta i kriška limuna. Gusta večera u 14h30 m, a nakon 2 sata čaša juha od ruža hips! Večera u 18 sati kasnije noću kefir!

Rezultat gubitka težine na različite načine. Imam 3 kg. Od čega? Ja osobno ne razumijem, tako često jesti i izgubiti težinu!? Puno meso i pileće kuhano je uključeno u prehranu instituta. Nekako je velika tajna, moj prijatelj je izgubio 12 kilograma od velike težine, ali to nije cilj, glavna stvar je da se maknemo od kronične bolesti ili da ne dopustimo im da ne prođu kroz čarobne tablete, nego odgovarajuću prehranu.

Bilo je vrlo lako proći savjetovanje - uzeo sam putovnicu i registar na prozor, bez ikakvog smjera!

Želite pravu večeru?

Ribe su kuhale 100 g

Riža povrća s uljem 250 gr

Imam mnogo pitanja o kojima trebam pitati, a imate pitanje ili odgovor, kako se ne biste oporavili? Koliko se kretati?

Želim vam dobro zdravlje! I da bude lijepa uz pomoć stručnjaka ili bez njihove pomoći, od kojih je postavljena jednostavno za prirodu. I tko ima poteškoća - onda znajte o Institutu za prehranu u Kashirskaya!

Ovo nije oglašavanje, to je informacija za one koji, poput mene, nisu znali kako pravilno jesti?

Dijeta prehrambenog instituta

Meso, riba, mliječni proizvodi, niske masnoće. Neograničena količina voća i povrća (osim, možda, krumpira i mrkve). I voda. Ne više od pola litara dnevno.

Istovremeno, postavlja se pitanje: koliko dugo možete trajati na takvom dijeta za mršavljenje bez kaše? Na ono što ne samo riža, heljda ili pšenica, nego i isključiti iz vašeg jelovnika prilično prehranu zobene pahuljice, mango... Ukratko, sve poznate žitarice.

programeri Prehrana u Institutu za ishranu RAMS-a tvrde da takva dijeta može biti pridržana bez poteškoća. Da biste to učinili, dijetetičari ne samo da su razvili razne izbornike i objavljena na internetu, a posebno su u potrebi ponudio prerađuju u institutu. Čini se, besplatno... "Naučili sam cijene u studenom", piše Lisa. - Besplatno osim što „kao”... tretman za mene vrijedi gotovo dvadeset-tisuća rubalja, a ako imate svoje ruke sve testove - dvije tisuće manje... „” Za novac možete letjeti u Bangkoku - čuo o tome, rekao je Anastasia. - Postoje i sve vrste klinika i efekata, za koje mi je rečeno, puno bolje.

"Ali vjerujem da se morate liječiti u bolnici za one koji nemaju volju", Valery je podijelila svoje iskustvo. - Izbornik prehrane Zavoda za prehranu RAMS-a štap nije lako, ali nakon svega ste pod nadzorom stručnjaka. Na kraju liječenja, rezultat je bio na mom licu. Provela sam mjesec dana u institutu i ispustila devet kilograma. Ipak, napravio sam pogrešku. Nakon što je napisao, kao što je iz lanca razbio, svi su jeli i jeli. Morala sam ponovno otići u krevet. "

Dijeta u Institutu za prehranu RAMS-a

Nutricionistički zavod Rusije razvio se od vremena propasti Sovjetskog Saveza (i možda čak i prije toga). Njezina prehrana iznosi tisuću dvjesto - tisuću osam stotina kilokalorija dnevno (ovisno o težini osobe).

U isto vrijeme, dijetetičari preporučuju postupno smanjenje kalorija. To se razlikuje od sličnih prehrane američkog instituta za prehranu, koja svakodnevno mijenja broj potrošenih kalorija. Dakle, prva tri dana Amerikanci preporučuju konzumiranje šest stotina kalorija dnevno. Sljedećih četiri dana - devetsto, u drugom tjednu prehrane - već tisuću dvjesto. A onda je broj kalorija drastično smanjen na šest stotina i devet stotina naizmjence.

Prije nego što pročitate izbornik, vrijedi čitati i temeljna pravila koja morate slijediti kada se dijetete za gubitak težine.

Dakle, nije novost podsjetiti da je potrebno jesti u točno određeno vrijeme pet do šest puta dnevno. Ne manje od pedeset posto masti u prehrani treba biti biljno ulje (sukladno tome, proizvodi moraju biti odabrani s najnižim sadržajem masti). Također je zanimljivo savjet da popijemo dan ne više od jedne i pol litara tekućine - druge dijetalne napitke obično se preporučuju mnogo više.

Pripremite se za pripremu nutricionista hrane bez soli. Ako ne možete bez nje - sol prije posluživanja. Općenito, da ga koriste, preporučuju se više od jedne žličice dnevno.

Također (ovo je, bez sumnje, kao što su „natašte”) rajčice, krastavci, svježe bilje - ukratko, povrća (osim mrkve i krumpira), voće i bobice se mogu koristiti u bilo kojoj količini. I treba napomenuti da su oni osnova prehrane ove prehrane za gubitak težine. Osim povrća nutricionisti preporučuju Instituta ptica grudi, lean riba, teletina, govedina, jaja, niske masnoće sir i jogurt. Zanimljivo je, u vrlo malim količinama, u posebnim slučajevima dijeta i dalje dopušta mogućnost ulaska u izbornik žitarica s niskim glikemijskim indeksom (na primjer, zobena kaša). Ali treba napomenuti da je među receptima ove prehrane vrlo teško naći takav izbornik (čak i ako dugo kopirate na internetu).

Ne tako jeftin i učinkovitiji - kefir dijeta Larisa Dolina.

Kefir dijeta Instituta za prehranu

Gotovo svaka prehrana izbornika Instituta za prehranu Rusije uključuje kiselinski mliječni proizvod - obrano jogurtom.

Štoviše, dijetetičari posebno za one koji žele izgubiti težinu razvili su pravu kefir dijetu, dizajniranu za tri tjedna. Zanimljivo je da se, kada se jedu, ponudi svaka dva sata u malim količinama. I, naravno, usredotočuju se na ne jedenje nakon šest uvečer.

Vrhunac ove prehrane, prema njezinim stvarateljima - jest postupno smanjenje sadržaja kalorija konzumiranih proizvoda. Međutim, preporuča se isključiti kruh, krumpir, sve kolače, pržene, masne, slane. Postoji dopušteno meso, ribu, voće, povrće bez škroba.

U principu, sve je isto kao ostatak dijeta razvijenih u ovom institutu. Ali... to je kad se spominje o apsorbiranoj tekućini... Od jedne i pol litara dozvoljenih da se apsorbiraju nutricionisti, jedna litra bi trebala biti kefir. Pa, ili drugi proizvodi od kiselog mlijeka. I, što je vrijedno spomenuti, sok od povrća može poslužiti kao alternativa njima. Tako kefir može biti prilično skroman.

Tri tjedna kasnije, kefir dijeta Instituta za prehranu preporučujemo da postanete postupno, kao i nakon bilo koje druge. Na prvi dan, liječnici su savjetovali da koriste tzv lagani obrok, kao što su juhe, kaša bez maslaca i soli, kuhano ili momak mesa (ili ribe).

"Voljela sam prehranu", rekla je Natasha, "iako to nisam mogla učiniti bez liječnika. Tri tjedna sam bacio deset kilograma. Iskreno, nisam ni mislio da je to moguće. Osim toga, drago mi je što se tijelo odmaklo od svih vrsta toksina i toksina. "

Prehrambena prehrana instituta RAMS-a

Nutricionistički zavod Rusije često se kritizira. „Mislim - rekao Lera - to očito nije dovoljno proteina u prehrani, jer to može imati negativan utjecaj na zdravlje. Osim toga, na temelju proizvoda koje nudi ova dijeta je potrebno za tijelo od petnaest stotina kalorija dnevno, nije ni blizu da bude upisali „” Masti također je potrebno od strane tijela, -. Slaže se s njezinom Dasha. - Dopušteno biljno ulje zapravo sadrži vrlo malo Omega-3 masti. Osim toga, oni nude da piju svaki obrok tekućinom, i to je strogo zabranjeno! "

Jedna od najnaprednijih i najnaprednijih dijeta je Mayo Clinic Diet.

„Jednom sam u odnosu na prehranu Američkog instituta za prehranu s ruskom, - rekao je Katja, - i da budem iskren, pronađene su određene razlike. Pitam se tko se od njih pojavio ranije? " Doista, - slaže se s njom Masha. - Postoje razlike u nekim malim stvarima. U Americi možete piti više tekućine, vjeruje se da uspješno uklanja toksine i toksine iz tijela. Također možete jesti mrkve i kuhano krumpir (za razliku od našeg). Pa, i zadnji obrok su iz nekog razloga u pet uvečer. " Osim toga, Amerikanci mogu piti kavu i čaj, u prehrani Instituta Rusije nije ohrabrio. I možete jesti i kruh, Albina se pridruži usporedbi. - Pitam se, zašto tijekom američke prehrane možete ići u sport, ali naše nije: silenok nije dovoljno. "

Zapravo, moram reći da mnogi sudionici foruma kritiziraju Institut za prehranu. Osobito se tiče ne samo tjelesne prehrane, nego bolničkog liječenja, već i njegovih troškova.

"Ljudi su me uvijek iznenadili, spremni platiti dosta novca za gubitak težine", rekao je Glasha. "Izgleda kao da izlazim i pustim ih da odem." Osobno sam sam izgubio pedeset kilograma, uz pomoć prehrane koju sam našao na internetu i tjelesnom odgoju. "

"A što ako sam ne mogu izgubiti težinu? - Sophia joj se protivi. - Kod kuće, postoji jedna stvar koja otežava, a onda još jedan. U institutu sam ostao dva tjedna i skinula osam kilograma masti. A tu je i razumio: ključ uspjeha je pravilna prehrana i sport. Nakon što je napustio bolnicu, nije izbacila prehranu - i izgubila još dvadeset kilograma (već sami).

"Svejedno, mislim da se ne možete dovesti u takvu državu da se u skladu s prehranom odlazi u kliniku - ne slaže se s njom Praskovya. Liječenje mora početi s glavom. Ako jedete, dobijete masnoću i ne možete zaustaviti - svakako, u mozgu postoje neki problemi. Već je potrebno kontaktirati psihologa. Možda će kompetentni liječnici poticati u pravom smjeru. I nakon tako skupog tretmana koji želite - ne želite, ali nastavite prehranu. Prikupit ćete nešto novca, malo povećati težinu - i ponovo ćete možda htjeti biti tretirani. I iskusni stručnjaci mogu kompetentno "staviti" na liječenje, na redovne skupe pretrage i postupke. Bolje je preuzeti preporuke koje su primljene od njih i nastaviti samostalno raditi. "

Klinika Istraživačkog instituta za prehranu RAMS-a

adresa: Moskva, Kashirskoye shosse, 21
Glavni liječnik: Zainudinov Zainudin Musaevich
web stranica: dietology-ion.ru

liječnici:

Recenzije:

Izvrstan stomatolog. Zašto je to sjajno, jer ona to radi sa svojom dušom. S poĹĄtovanjem, Andrei EvgenĹevich.

Već dugo koristim kliniku. Želim izraziti svoju zahvalnost upravi za organizaciju rada cijelog osoblja. Cijene usluga su apsolutno prihvatljive. Ali najvažnija stvar je, naravno, tim liječnika. Želim spomenuti rad značajnih stručnjaka za moj slučaj: Oksana Plotnikova, Galina Nikolajevna Engelhardt i svi liječnici koji rade u ovoj predivnoj klinici. Za tri mjeseca izgubio sam težinu za 14 kg, radimo dalje na mršavljenju, provedeno je cjelovito ispitivanje cijelog tijela. Zaledi se, osjećala sam se mlađom i ljepšom! Mogu procijeniti razinu liječenja, usporedbom s inozemnim klinikama. Hvala vam, da znate dati milost i ljubav prema svom srcu! Elena Grigorevna, bolesnica Odjela za metaboličke bolesti prehrambene klinike

Žalio se na Golubeva, Alexandra Andreevna, kako bi učinio ehokardiografiju. Uvijek znajte kako pronaći prave riječi. Potaknut će ih da ne paniču. Značajne su inspekcije. Provjerit će sve apsolutno. U njenim domjencima pacijent bez pažnje i komentara jednostavno neće ostati. Hvala ti.

Općenito, čuo sam puno dobrih stvari, vidio primjere fotografija, kada su pokazali težinu tijela prije i poslije posjeta klinici. Neki ljudi su impresionirani i prisiljeni razmišljati o tome kako će otići tamo. Samo bih odmah rekao svima da ne biste trebali misliti da ćete imati točno isto kao i drugi. Ne, sve je vrlo individualno pa možete izgubiti ne toliko kilograma onoliko koliko biste željeli. Tako se to riješilo za mene, ali ipak sam zadovoljna rezultatom, sigurno ga nisam bacila, nisam se priviknula na disciplinu prehrane i redovitog kretanja.

Žalio se liječniku, da bi na početku snimio snimku na recepciji. I ona, tako ljubazna i simpatična osoba, koja sam istodobno i ispitivala. Pogađa ozbiljnim kašljem. Liječnik me pregledavao od glave do pete, provjeravao sve: moj grlo i slušao. I napravio dijagnozu - snažan ARD. Odmah je otišao na imenovanje lijekova, propisujući antibiotike. Zahvalan sam joj na takvom prijemu. Molim vas, nemojte se žaliti.

Liječnik je samo profesionalac. Obavlja posao na najvišoj razini. Posjeduje svoju profesiju u savršenstvu. Ona ima zlatne ruke i dobro srce. Velika ljudska hvala.

Liječnik zaslužuje najviše pohvale. Bila je potrebna supruga kako bi se prijavili na ovog stručnjaka. Nismo se žalili što smo došli do njega. Mnogo su već prošle sve metode liječenja, a sve bez rezultata. Pažljivo je prodrla u bit, a tek nakon toga je propisala liječenje. To je vrlo učinkovito pomogla mojoj ženi. Sada je sve dobro. Hvala ti.

Boljela sam od činjenice da često imam hipertenziju. Na savjet svog kolege, obratila sam se Alexandra Andreyevna Golubeva za pomoć. Nema nade. No, liječnik me "stavio na noge". Ona je prekrasan stručnjak. Puno vam hvala.

Volio sam pristup liječenju Inne Borisovne. Mnogo zna, a svoje znanje primjenjuje u praksi. Liječnik koristi moderne metode liječenja. Vrlo učinkovit. Hvala vam!

Liječnik, možeš reći, izvukao me iz drugog svijeta. Obradio me nakon ozbiljne operacije. Zahvaljujem joj na ovome vrlo velikom broju. Puno vam hvala. Osjećam se puno bolje!

Liječnik je vrlo dobar. Pomogla mi je, moj muž i kći. Zadovoljni smo. Liječnik je pristupio liječenju, uzimajući u obzir individualnost svakog od njih. Hvala vam puno!

Inna Borisovna mi je pomogla. Grammatno se približio rješenju mog problema. Hvala ti za to. Osjećam se super, samo zahvaljujući tebi. Savjetujem Innu Borisovnu svima onima kojima je potrebna pomoć.

sjajan liječnik. Za više od 15 godina čuvaju se 11 pečata i dva obnovljena zuba! moja majka i ja - samo njemu. Hvala ti. Golovina Valentina i Natalia.

Liječnik Tin Irina Felixovna me pokupio vrlo učinkovitom dijetom za gubitak težine. Tri mjeseca zaredom, svaki mjesec sam ispuštao nekoliko kilograma. Tako sam sretna s mojim rezultatima! Ali bez Irine Feliksovny to ne bih postigao. Sve zahvaljujući njoj!

Bio je na savjetu! Vrlo dobar stručnjak!

Inna Borisovna Pupko je liječnik iz Boga. Pravi profesionalac. Rijetki slučaj kada liječnik ne liječi bolest, već pacijenticu. Glavna stvar je kako kombinirati tehnike razvijene od domaće medicine s naprednim stranim metodama. Bilo bi više od takvih liječnika - ne bi bilo potrebno ići u bilo koji Izrael i Njemačku.

Inna Borisovna je liječnik iz Boga. Pravi profesionalac. Rijetki slučaj kada liječnik ne liječi bolest, već pacijenticu. Glavna stvar je kako kombinirati tehnike razvijene od domaće medicine s naprednim stranim metodama. Bilo bi više od takvih liječnika - ne bi bilo potrebno ići u bilo koji Izrael i Njemačku.

Dijeta Instituta za prehranu RAMS-a s komentarom trenera

Danas, mnogi su opsjednuti gubitkom težine i držanjem svih vrsta dijeta. Među velikim izborom dijeta postoje ruski "izumi", na primjer prehrana Instituta za prehranu ruske akademije medicinskih znanosti koje su razvili izvorni nutricionisti i testirani na naše građane.

Dijeta u Zavodu za prehranu RAMS-a osmišljena je 18 dana - to je sasvim dovoljno za obnovu prehrane i promjenu prehrambenih navika.

Bit dijete je smanjiti kalorijski sadržaj prehrane na oko 1200-1800 kcal dnevno.

- Ako vaša težina iznosi do 60 kg, dnevna kalorična vrijednost na RAMS dijeti bit će 1200 kcal;
- Od 60 do 70 kg se povećava do 1500 kcal;
- Više od 70 kg - 1800 Kcal dnevno (povećanjem udjela);

Smanjenje unosa kalorija posljedica je samo ugljikohidrata (uglavnom jednostavnih), kao i masti. Potrošnja proteina raste, što vam omogućuje da uspješno smanjite težinu, a da ne osjećate gladne i negativne učinke na zdravlje.

Što se može i ne može jesti na dijeti RAMS?

Glavni prehrambeni proizvodi su:
- lean mesa, piletina, riba, plodovi mora,
- jaja,
- mlijeka i kefira bez šećera i niske masnoće,
- sir i sirovi sir (poput "doma"),
- povrće, osim krumpira i mrkve,
- nezaslađeno voće,
- maslinovo ulje.

Ovdje, općenito, to je sve. Začini, sol i masti (povrće i maslac) se konzumiraju vrlo umjereno. Naravno, tekuća voda, nezaslađeni čaj i biljni čajevi trebaju se piti najmanje 1,5 litara dnevno. "Baza" sastojka sastoji se od povrća i bjelančevina.

Zapravo, takva prehrana daje nam potrebne minimalne količine hranjivih tvari, omogućujući vam da izgubite težinu bez štetnog utjecaja na zdravlje. Popis zabranjenih proizvoda je širi, obuhvaća sve konditorske proizvode, kolače, krumpir, sve pržene, slane, dimljene, kobasice, masne umake, jednostavne hrane, brze hrane itd. Način kuhanja - kuhanje, pečenje, pečenje, parenje.

Na prvi pogled, dijeta je vrlo oštra, međutim isključeni proizvodi uglavnom su izvori "praznih" kalorija, masnoća, šećera i soli. I korisni kuponi, kruh i krumpir moraju se vratiti na vašu prehranu, ali malo kasnije.

Približan dnevni izbornik RAMS prehrane

Izbornik jednog dana izgleda ovako:

Za promjenu ovdje je druga opcija izbornika:

Kako funkcionira prehrana Instituta za prehranu RAMS-a?

Ova prehrana, izmislena prije mnogo godina, izgleda kao moderna dijeta "proteina" koja su dokazala svoju učinkovitost. Gubitak težine smanjenjem kalorija, odustajanju od slatke i masnoće, uzimajući osloboditi od oteklina. Protein pomaže održavanju mišićne mase i metabolizma, što također pomaže tijelu da spali masnoću. Moguće je sportske aktivnosti tijekom ove prehrane, ali ne tako lako - bez ugljikohidrata, trening je teško (provjereno sami).

Rezultati prehrane

Prema nekim izvješćima, 18 dana takve prehrane može izgubiti do 10 kg težine! No, prvo, to sve ovisi o početnoj težini i broju dodatnih kilograma. Puno ljudi i oni koji imaju puno prekomjerne težine, lakše gube težinu. A oni čija je težina više od normalne za 5-7 kg moći će smanjiti tjelesnu težinu za 2-4 kg. I drugo - smanjena težina nije samo od masnoća, već i vode i, žao zbog detalja, sadržaj crijeva.

Dijeta Instituta za prehranu RAMS-a pripada kategoriji niskog ugljikohidrata i ograničava sol, pa pokazuje dobar višak tekućine. Povrće i voće čisti crijeva. Općenito, rezultat je - dobar i uporan, pod uvjetom da se na kraju ne ulazi u pizzeriju ili kuhanje.

Na kraju prehrane ne smijemo se odmah vratiti na svoju uobičajenu prehranu - inače će svi rezultati biti izgubljeni. Vaš je cilj popraviti rezultat. Promjena izbornika ne vrijedi, samo dodajte složene ugljikohidrate - žitarice, zrna kruha, mahunarke, naravno, u umjerenim količinama.

RAMS dijeta može biti odličan "početak" za one koji tek počinju smanjivati ​​težinu i dobar izbor za one koji su već ispustili nekoliko kilograma. Približno to je omjer sportaša koji smanjuju težinu prije natjecanja - ništa suvišno, ali ima sve što vam treba. Ova dijeta nije pogodna za sve. Osobe koje imaju problema s bubrezima i jetrom trebaju se posavjetovati s liječnikom prije nego što počnu takvu prehranu. Ne uklapa se mlade majke, trudnice. Po mom mišljenju, od žene takve prehrane zahtijevat će želju željeza, osobito onima koji vole slatkiše.

Recenzije naših čitatelja: (9)

Pa s 1200 kalorija ovo je stvarno smijeh, tako da čak i malo djevojaka s težinom od 50 koji se bave bodybuildingom prije natjecanja ne jedu, padne i nećete se ustati! Tajna uspjeha je da najmanje 3 osnovne tehnike plus 2 zalogaja, više proteina je manje od brzih ugljikohidrata (rub od jutra da jede), piti vodu od 1,5 do 2 litre dnevno. i činjenica da ste na ovoj prehrani 2-3 tjedna i da nema rezultata, tijelo još uvijek "nije razumjelo" da ne morate spasiti da će se uvijek hraniti kad želi...

A onda kako izgubiti težinu, povećati aktivnost bez smanjenja sadržaja kalorija, pa što?

A što onda? Kako izgubiti težinu? Ili kako zadržati težinu već tanku.

Naravno, pokušao sam izgubiti težinu. Ali na kraju je okrenula origuyu - pod nadzorom liječnika, bez bolova u želucu je smirenija i sigurnija nekako po mom mišljenju

Je li moguće jesti žitarice s takvom prehranom? (smeđa riža, zobena kaša, heljda)

Na temelju dubokih multilateralnih studija, djelatnici Instituta za prehranu razvili su načela dijetetske terapije najčešćih bolesti, te predložili numerirani sustav prehrane koji je do nedavno korišten u svim medicinskim i preventivnim ustanovama u zemlji.

anja, hvala na informacijama!

Zašto ne možete smanjiti unos kalorija ispod 1200 kalorija

Razina bazalnog metabolizma je količina kalorija koju tijelo troši na održavanje svojih funkcija - disanje, palpaciju i tako dalje. Kada tijelo počne redovito primati manje kalorija, tijelo prelazi u način nužde "Ima glad!" I poduzima korake kako bi smanjio potrošnju. Obratite pažnju na to - on se ne počne riješiti masti, smanjuje svoje troškove. U prosječnoj osobi, razina bazalnog metabolizma je oko 1200 kalorija.

Dnevna potreba za organizmom u kalorijama je razina bazalnog metabolizma + kalorija za ostale troškove (hodanje, sjedenje, mentalni rad, tjelesna aktivnost). Prosječna zdrava osoba treba 1500-3000 ili više kalorija dnevno.

Dakle, tipična priča tipičnog gubitka težine s tipičnim ishodom.

Na konkretan primjer, s objašnjenjima.

Početni podaci:
Težina: 73 kg.
Količina masnoće u tijelu: 32% (od ukupne tjelesne težine)
Količina kalorija potrebnih za održavanje tijela u trenutnom stanju iznosi 2000 kalorija dnevno.
Svrha: izgubiti težinu do 57 kg.

1. Za izgubiti težinu, morate potrošiti više kalorija nego konzumirati - da svi znaju.
Gubitak težine sjedi na prehrani od 1500 kalorija na dan, stvarajući tako deficit od 500 kalorija.

2. Oštar pad količine konzumirane hrane daje tijelu signal da dolaze gladna vremena. Tijelo uključuje automatske mehanizme preživljavanja i uči da funkcionira za 1500 kalorija dnevno.

3. Tijelo se prilagođava, uzimajući osloboditi vode i mišića na prvom mjestu (budući da održavanje mišićne mase troši najveći broj kalorija), a drugi - od masnoća. Masnoća je najvrednija za daljnji opstanak zalihe, pa tijelo to ostavlja na krajnje ekstremno. Studije pokazuju da općenito, za svaku 5 kg tjelesne mase izgubljene dijetom, potrebno je približno 3 kg mišića i 2 kg masti.

4. Kako mišići postaju manji (stoga ih se smanjuje), tijelo se prilagodilo 1500 kalorija dnevno i gubitak težine prestaje.

5. Da biste nastavili gubiti težinu, gubljenje težine trebalo bi ponovno smanjiti količinu potrošenih kalorija. Od 1500. prelazi na 1000 kalorija dnevno.

6. Tijelo opet dobiva osloboditi od mišića i masti za prilagodbu.

7. Kada se tijelo podesi na 1000 kalorija na dan, gubitak težine prestaje.

Rezultati za ovaj trenutak:
Težina: 62 kg (minus 11 kg od izvornika, uključujući: 5 kg masnoća, 6 kg mišića)
Sadržaj tijela: 30% (ukupne tjelesne težine) (- 2)
Broj kalorija za održavanje tijela u trenutnom stanju je 1000 kalorija dnevno (-500)

U ovom trenutku situacija je sljedeća. Budući da je tijelo u stanju kroničnog gladi, to uključuje dodatna sredstva za uštedu energije - funkcioniranje endokrinog sustava se smanjuje. Osim toga, jer je gotovo polovica izgubljene težine bila mišića, metabolizam se smanjuje i postoji pospanost i pospanost. Letargija dovodi do nedostatka pokretljivosti, a tijelo gori čak i manje kalorija nego prije.

Nema nigdje drugdje. Smanjenje unosa kalorija je nemoguće. Snimite kalorije, osobito ništa - mišićna masa se značajno smanjila, metabolizam je usporen, endokrini sustav je spor. U takvim uvjetima gotovo je nemoguće izgubiti težinu, ali možete jednostavno zvati: osjećaj gladi u ovom trenutku postaje uznemirujući i teško kontrolirati.

Tada se događa neizbježna.

Budući da se tijelo prilagodilo 1000 kalorija na dan kako bi održalo tijelo u svom trenutnom stanju, na trenutnoj razini tjelesne aktivnosti (vrlo nisko), dodatne kalorije neizbježno dovode do skupine težine koju će tijelo pretvoriti u masnoću. Kako je osjećaj gladi postao nepodnošljiv u ovom trenutku, prije ili kasnije se osoba razgrađuje i počinje razdoblje intenzivne gutljaja. Količina masnoća u tijelu će se povećati do izvornog i većeg, jer će tijelo dobiti rezervu, u slučaju sljedećeg neočekivanog štrajka glađu (to jest, dijeta).

Ono što imamo u jednoj godini:
Težina: 78 kg (+ 5)
Iznos masti: 38% (+ 5)
Broj kalorija za održavanje tijela u trenutnom stanju: 1500 (-500).

Masnoća je postala više, ali sada je potrebno sjediti na dijeti, tako da se ne povećava!

Oni koji su često i dugo sjedili na bilo kakvoj restriktivnoj prehrani, metabolizam se može smanjiti do te mjere da počinju masti i gledati kolače. Oni su u očajnoj situaciji: ili jesti samo krastavce, mučeni gladom ili dobiti masnoću od svake mrvice kruha, a ipak imaju još puno masnog tkiva.

Već tjedan dana takve prehrane, uopće se ne gubi na težini (((((

Institut za prehranu RAMS

Sve na svijetu dosadno je, osim što jede.

Prehrambeni recept Instituta za prehranu RAMS-a

Vrsta prehrane - nemasnog

Gubitak težine - 8-10 kg

trajanje - 18-20 dana

Institut za prehranu Rusije nije mogao stajati na stranu i razvio vlastitu prehranu za gubitak težine. Kao i sve dijete od nutricionista, to je prilično dugo, kalorijski sadržaj proizvoda u njemu nije toliko smanjen da bi osjetio stalan osjećaj gladi i, najvažnije, prilično je uravnotežen. Osim toga, može se koristiti dulje vrijeme bez puno štete zdravlju. Stoga, site fotodiet.ru preporučuje ga za mršavljenje za dugo vremena.

Glavna načela prehrane Zavoda za prehranu Ruske akademije medicinskih znanosti

- kalorijski sadržaj hrane u prehrani može biti od 1.200 do 1.800 kalorija, ovisno o vašim ciljevima i dnevnom trošenju kalorija;

- broj obroka mora biti najmanje 5-6 puta dnevno;

- treba isključiti probavljive ugljikohidrate sadržane u slatkišima, pečenju, krumpiru;

- kao što bi trebalo smanjiti količinu masti zbog upotrebe slabog mesa, ribe, mliječnih proizvoda s niskim udjelom masti;

- preporučljivo je jesti male škroba povrće i voće;

- količina tekućine je ograničena na 1,5 litara dnevno, uzimajući u obzir vodu koja se nalazi u proizvodima;

- potrošnja soli također je ograničena na 1 čajnu žličicu dnevno;

Približna prehrana izbornika Instituta za prehranu Rusije po danu po stopi od 1500-1600 kcal (bez kruha):


Prva verzija prehrane institucije prehrane

Dijeta u Institutu za prehranu RAMS-a

Ako ste dugo željeli početi borbu protiv prekomjerne tjelesne težine, ali ne znate gdje početi, onda je dijeta Instituta za prehranu RAMS-a ono što vam treba! Ova dijeta koristi se već 20 godina od vodećih dijetetičara, pop i filmskih zvijezda, poznatih političara i jednostavnih kućanica. Štoviše, plan prehrane za Institut za ishranu RAMS-a razvili su stručnjaci na terenu, točnije zaposlenici, liječnici i znanstvenici Instituta. Stoga, nema potrebe sumnjati u znanstvenu valjanost dijetetske metode ove prehrane. Autori prehrane sugeriraju da potpuno promijenite svoje prehrambene navike, a ne "kršite" svoje tijelo, a ne ograničavajući se na ukusnu hranu. Više detalja o glavnim principima prehrane Zavoda za prehranu Ruske akademije medicinskih znanosti bit će opisano u našoj današnjoj publikaciji.

Značajke prehrane

Glavna značajka prehrane je da ne podrazumijeva značajna ograničenja u hrani, već upravo suprotno, predlaže da se počnu gubiti težinu s više kalorija, postupno smanjujući energetsku vrijednost prehrane kako ne bi štetili metabolizmu. To znači da će gubitak težine, kao i prilagodba novom načinu prehrane, postupno postati. Dijeta dijeta predstavlja dnevni unos od 1200-1800 kcal. Istovremeno, svi proizvodi koji se koriste u prehrani Instituta za prehranu Ruske akademije medicinske znanosti su vrlo jeftini i dostupni. Slijedeći sve preporuke i pravila prehrane, postupno ćete se prebaciti na zdraviju prehranu s niskom razinom masnoće i zaboraviti na prekomjernu težinu ", kao strašni san". Što se tiče prehrane prehrani, nalazi se na srce svog izbornika jede velike količine voća i povrća, na drugom mjestu - low-fat izvor proteina, a treći - složenih ugljikohidrata (žitarice s niskim glikemijskim indeksom). Ovlašteni proizvodi prehrane Zavoda za ishranu RAMS uključuju:

  • pirjane tikvice, kiselog kupusa ili pirjanog kupusa, rajčice, krastavaca, drugog povrća, ali bez dodavanja ulja i male količine soli;
  • meso od piletine i puretine, obrano mlijeko i jogurt, mršavih riba i plodova mora, teletina i govedina, jaja;
  • jabuke nezaselenih sorti, lubenica, dinja i nezaslađenih plodova.

Odbijanje treba biti od pržene i masne hrane, konzervi i marinada, kiseli krastavci, slatkiši i proizvodi od brašna. Također se preporuča jesti najmanje četiri obroka dnevno u malim obrocima.

Pa, razmotrit ćemo detaljnije preporuke o izborniku prehrane Instituta za prehranu Ruske akademije medicinskih znanosti.

Izbornik prehrane Zavoda za prehranu RAMS-a

Kao što je ranije spomenuto, načelo prehrane Zavoda za prehranu RAMS-a postupno je smanjenje sadržaja kalorija u prehrani. Dakle, tijekom prva dva tjedna od dijeta treba slijediti u 1800 kcal, a zatim premjestiti na intenzivniju mršavljenje, smanjuje količinu kalorija za 1200. Nakon postizanja željenog rezultata može opet vratiti na prvi izbornik utjelovljenje prehrane.

Dakle, izbornik jednodnevne prehrane za 1800 kcal izgleda ovako:

  • doručak: salata od kupusa s limunovim sokom, omlet od dvije jaja, čaj s mlijekom s niskim sadržajem masti.
  • Drugo doručak: juha od dogrose, sirovi sir niske masti.
  • ručak: salata svježeg povrća, juhe od kupusa, komot ili bujon divlje ruže, pileća prsa.
  • snack: čaša obranog mlijeka, izvarak ružičastih kukova ili sokova.
  • večera: povrće ili pirjanog povrća (bez krumpira), 100 g kuhane ribe ili jedan parni krek, čaj.

Izbornik jednog dana dijeta za 1200 kcal izgleda ovako:

  • doručak: cjeloviti sendvič s kruhom s komadom kuhane teletine, nekim zelenim grašak, čajem bez šećera.
  • Drugo doručak: 50 grama svježeg sira, jedne pečene jabuke s cimetom.
  • ručak: juha od povrća bez krumpira, salata od svježeg povrća, komad ribe, kompot.
  • snack: juha od pseće ili čajne čaše bez šećera.
  • Prije odlaska u krevet: čaša kefira s niskim udjelom masti.

Pro i kontra od prehrane Zavoda za prehranu RAMS-a

Prednosti prehrane Instituta ruske akademije medicinskih znanosti uključuju njegovu veliku učinkovitost bez štete zdravlju. Dijeta dijeta uključuje širok raspon proizvoda, koji vam omogućuje da napravite razne izbornike i ne slomiti. Štoviše, prehrana Instituta za prehranu RAMS-a omogućava da se tijelo i psi rekonstruiraju u novi zdrav sustav hrane.

Što se tiče nedostataka, oni imaju prehranu u Institutu za ishranu RAMS beznačajni: potreba da se ubrajaju kalorije i održavaju dnevnik prehrane. Međutim, za one koji žele postići sklad bez štete zdravlju, brojanje kalorija donijet će samo užitak.