Otorinolaringološki odjel

Liječenje

2,3 od 5

MONIKI je najstrašnija bolnica koju sam ikada vidio. Tko ima priliku ne otići u ovu bolnicu - nemojte otići u krevet! Bila je od 13. rujna 2016. do 21. rujna 2016. u odjelu gastroenterologije. To je tihi užas! Tijekom prva 2 dana liječnik se nije uklopio. Nekoliko puta otišao sam u liječnički odjel s pitanjem o liječniku, svi su ih samo odbili. Stavili su je u odjel, koji je izmijenjen iz bivše medicinske sobe. U sobi se uopće ne radi za odjel - pet kreveta, možete ići samo bočno, ne postoji stol, umivaonik iz nekog razloga blizu prozora - kada se pranje zapljusne na obližnjem krevetu. WC na drugom kraju hodnika, Bog noći predviđa, doći će do osjetila - bit ćete ludi dok ne dođete do njega. Hladni pas u sobi, nemoguće je spavati noću. Pokrivač je samo jedan, malen, madraci na ležajima su čvrsti čvorovi, na kakvom su smeću upisali ove madrace. Nisam mislio da je MONIKI, tako siromašna bolnica. Pa, to je sve cvijeće! Berry je liječnik. Neću ništa reći o drugima, ali imao sam Volchkovu - treći dan boravka, milostivo su mi odobrili takozvani liječnik. Općenito, nemojte ništa učiniti, bez liječenja, bez dijagnoze, bez pregleda. NIŠTA. Zašto ovaj liječnik ne može proći nikakav pregled - denzitometrija ne radi, MRI u MONIC-u također nije prisutna. Za sve dane koje sam proveo u bolnici nikada nije bilo zaobilaznice, ali kad sam pogledao na moju karticu, Ispada da je Volchkova s ​​upraviteljem, kojeg nisam vidio u oku, bila ispitana. Ukratko, sve mora biti plaćeno. Budući da su neki pacijenti sretni i postoje bolji odjeli. Ali ako prvi put lažete i nema poznanika - novac je beskoristan. Volchkova ovaj jedan čak milijun platiti - nema koristi će biti. Ispostavlja se, moramo nekako shvatiti - za sebe s kim se moramo složiti, stavite ga. znate. Ne može svatko to učiniti za bilo što, stoga, ići na MONIKI u smjeru lekcije je prazan, pa, ako je samo velika sreća, za koju sumnjam. Đavao zna samo koga se bave, jesu li toliko mnogo poznanika? Pročitao sam dobre preglede pacijenata o načelniku odjela za gastroenterologiju, nadam se da će me pogledati, bit ću iskren - bio sam spreman platiti. Ali općenito je nedostupna, liječnički krugovi, ponavljam, nema, stoga je nejasno kako je konzultirati. Tada je sve to noćna mora smetalo, pljunuta, lakše je ispitati novac, časna riječ, živci barem ćete spasiti.

Pro klinike:
lokacija je samo dobra

Nedostaci klinike:
Cijela bolnica je jedan minus

5,0 od 5

Izražavam iskrenu zahvalnost i zahvalnost liječnik - neurokirurg Kocherozhkinu Boris Alexandrovich, Ildar Ramazanov Shamilevich, Mikhnevich Yuri Sergejevič, i sve medicinskog osoblja neurokirurškog odjela za uspjeh moje operacije 01.18.2016. Puno vam zahvaljujemo na vašem profesionalizmu, ljubaznom srcu i vještim rukama. O takvim stručnjacima kažu: liječnik iz Boga. Hvala vam što ste me tretirali s velikim razumijevanjem i ljubaznošću kad su me stavili u vaš ured. Vjerujte, vaša pažnja i njegu bavi se ne samo pacijentima, nego također daje snagu našim rođacima. Svaki dan, obavljajući svoje profesionalne dužnosti, stvaraš u bolničkoj atmosferi ozračje dobre i nade. Puno vam zahvaljujem svima vama i niskom pramcu. Neka vas Bog štiti zbog plemenitog razloga - spasiti i produljiti ljudski život! Želim vam uspjeh u svom svom radu u svom teškom radu! Ljubav, sreća, sreća, blagostanje, zdravlje, zdravlje i zdravlje ponovno za mnogo godina. Vjerno i velika zahvalnost vama Galini K. i svima mojoj obitelji.

Pro klinike:
Uspješna operacija

1,0 od 5

Pregledam alergiju, gušim. Svaki put kad prolazim kroz spirometriju - astma se, čini se, ne stavlja na gubitak. Stručnjaci u jednom slučaju su glupi, ne gledaju pacijenta, već samo u kom. Liječnik alergolog Morozova izrađuje izbor lijekova na računalu i nudi. Pa, pokušaj ovo. Pio sam ovo već godinu dana, onda to. Možda dijagnoza nije ispravna? I nema više novca za kupnju skupe droge. Liječnik pulmolog nisu prihvatili (to je bio prazan, i rekao sam joj to rekao ono što sam rekao da sam odmah odmahuju prava da sam došao 100 km stići sutra, a neurolog nije prihvatio zbog istog razloga :. kažu, uzeti karticu i vratiti drugi dan, da morate znate li gdje radim, i ne daj Bože morate se suočiti sa mnom, ja odgovoriti. „ovo morate doći za mjesec dana.”, a sve što smo svi iz regije, živimo i za pola dana dobijemo? Dragi čelnici, eliminirajte patosu i grubost liječnika i uputite se na druge stručnjake m po danu boravka! To je šteta, pogledajte baka stigla iz Serpukhov 300 km. Rečeno joj je da se ulaznice za sutra. Liječnici su na kojima se etika? Jeste li zapanjeni ili nešto? Neću ići više u Monici. Hvala na ljubaznost, razumijevanje i liječenje Usput, rezultati testova su vrlo različiti od prethodnih, sve je u redu s njima!

Nedostaci klinike:
Grubost. Teško je dogovoriti sastanak s liječnikom istog dana. Stručnjaci u jednoj zgradi glupi su.

3.0 od 5

Želio bih pozvati bolničku administraciju na režim ureda snimanja za postupak MRI. Vrlo neugodan raspored: potrebno je jako dugo čekati kraj pauze (od 10-30 do 13-00). Medicinski stručnjaci uzeti 9-00 (dobro, ako vrijeme će potrajati), a zatim napisati smjer na MR i, na žalost, rijetko se pohranjuju prije pauze, a onda počinje dugo čekati. Ako ste sretni, snimanje će početi u 13:00, ali postoji problem - red od bolničkog osoblja, koji, naravno, ne izlazi iz red. Tako je vrijeme čekanja odgođeno. Ako možete ponovno razmotriti način snimanja, to će biti prikladno za mnoge.

Pro klinike:
To je normalno.

Nedostaci klinike:
Vrlo neudoban MRT raspored.

1,0 od 5

Lijepo cijeli dan. Poslan je u MONICI za pregled katarakte. Prošao je ili je izvršen pregled. Dali su uputstva za hospitalizaciju. Predao je hrpu analiza. Došao, sjeo 4:00 u hodniku, utvrđeno je da ne postoje mjesta, poslao kući za liječenje kroničnih bolesti, koje, nažalost, nisu tretirani, a time i potrošnje sve moj novac ove manipulacije i osiguravajućeg društva, a ostatak - sve je dobro. Pa, općenito, liječnici u MONIKI su dobri, ali, nažalost, postoji žlica u svakoj bačvi meda...

Pro klinike:
Liječnici u MONIKI su dobri

Nedostaci klinike:
Nema mjesta u bolnici, poslani su kući za liječenje.

1,0 od 5

Jučer je na recepciji stomatologije MOSP od kirurga. Sve je počelo s činjenicom da je na recepciji starija žena dobila karticu za pola sata, dok je nastavila obavljati svoj posao (razgovarala je s jednim ili drugim). Trebalo je primjerak pravila, ne rade pisač - napravi kopiju unaprijed kod kuće. Kad sam dobio liječnika (trebala sam konzultacija), liječnik mi nije ništa rekao (ovdje se koristi izraz: odnosi se na "potrošni materijal"), uze analiza probijanja. Dao mi je špricu s analizom i poslao ga u drugu zgradu, a onda je počela užas. Trupovi su razasuti diljem terena dovoljno daleko, ja sam u položaju, s trbuha otišao gleda. Otkrio sam, davao špricu, analiza, na moje iznenađenje, plaćen je - 2030 rubalja, iako je u svim bolnicama slobodan na politici. Poslali su me da se vratim u zgradu gdje sam bila na recepciji liječnika, samo je ulaz drugačiji. Nakon registracije i plaćanja, a to je opet drugačije, kabineti su se vratili na slučaj, gdje se testovi odvijaju. I tek tada su mi dali kupon za dolazak nakon rezultata u tjednu. Tjedan dana kasnije, očekuje se da ću vidjeti liječnika s rezultatima testova, raspoloženje je nestalo i unaprijed nema raspoloženja. Savjet: ako još trebate ići u ovu bolnicu - ne idite sami, već s nekim kome se može zatražiti da se okrene oko ormarića, za formalno potpisivanje ili plaćanje računa. I uzmi novac sa sobom.

Pro klinike:
Tako je sama bolnica.

Nedostaci klinike:
Sporo osoblje u registru. Na recepciji liječnik mi nije ništa rekao. Plaćaju se analize.

1,0 od 5

Moja je majka poslana na konzultacije s DA Andreevom. Ovaj liječnik nas "otfutbolil" svom, kao što je rekao, asistent, koji je uzeo ured na petom katu. Znači, ovaj njegov pomoćnik nije mogao ni shvatiti ultrazvučnu sliku srca, rekao je da on nije ništa razumio i poslao mamu da ponovno učini ultrazvuk. Nije čak ni pogledao zapis liječnika koji je majka donijela sa sobom. Vjerojatno se nije želio smetati, bio je toliko ovisnik o igri u svom telefonu! Nisam očekivao da takvi kardiokirurci rade u MONIKI!

Pro klinike:
Ne znam.

Nedostaci klinike:
Oštroumno nekvalificirani liječnici.

3.0 od 5

U pedijatrijskoj kirurgiji, sve je bilo brzo. Rad i check-out za tjedan. Nema posebnih komentara. Hrana nije dovoljna, željela sam više. Moj sin laže. To je ono što je rekao. I tako, sve je u redu.

Pro klinike:
Brza i visoko kvalificirana pomoć. Liječnici su dobri momci.

Nedostaci klinike:
Hrane se malo.

4,0 od 5

Bok Imam strabizam od tri mjeseca. Za mene od 20 godina odlučeno je za operaciju. Moj oftalmolog me poslao u MONIKI. Otišao sam u polikliniku, upisao sam elektronički ček u KB Kunizheva. Dva tjedna kasnije otišla je na MONIKI da je vidi na recepciji. U registru nije bilo reda jer sam imao elektronski kupon iz moje klinike. Rečeno mi je gdje da ide. Napravili smo kartu, a zatim smo poslali na šesti kat. Prošao sam kroz pred-bolničku studiju, gdje sam provjerio vid i pritisak očiju. Općenito, oko dva sata sam stigla do liječnika. Nazvala je kirurga V. Yu. Kokorev, razgovarala sam s njim nakon sat vremena. Bilo je 12. ožujka. Općenito je pedijatrijski kirurg, ali je pristao raditi na meni, odredio je dan hospitalizacije - 1. travnja. Prvog travnja u 8:30 bio sam u sobama za prijem. Dva sata kasnije bio sam već u odjelu. Sutradan sam operiran pod općom anestezijom pod nadzorom anesteziologa Vladislava Vladimirovicha. Normalno su ih hranili za bolnicu. Bila je u 11. zgradi na 4. katu, u oftalmološkom odjelu. U odjelu ima 6 osoba. Imala sam sreću, žene koje su bile sa mnom u odjelu bile su vrlo emocionalne i vesele, hvala, nisam imao ni osjećaj da sam u bolnici. U sobi je hladnjak, WC i tuš. Električni grijači su zabranjeni, ali koristili smo se lukav. Medicinsko osoblje, liječnici, čistači su svi dobronamjerni. Odjeli su čisti. Općenito, o ovoj bolnici ne mogu reći ništa loše. Napisali su me 8. travnja. Gornja odjeća je oduzeta, pa ako izađete van, uzmite sa sobom rezervni gornji dio odjeće, nemojte provjeravati torbe. Uzeo sam sa sobom posuđe, osobne higijenske predmete, mijenjati odjeću i posteljinu, sušilo za kosu, papuče, ručnik, dobro, i igrač, knjiga i snack. Šećer i čaj, ili kava, uzmite je s tobom. U blizini bolnice, ako postoji, postoji Dixie. Općenito, strabizam mi je bio ispravljen, ali ne i na kraju, ali liječnik je rekao, ako se bavite diplomacijom, sve je moguće popraviti. Hvala V. Yu. Kokorev i anesteziolog Vladislav Vladimirovich, ne znam imena, na žalost. Usput, sve je učinjeno potpuno besplatno, prema politici. Sva zdravlja i dobra sreća.

Pro klinike:
U ordinaciji se nalazi hladnjak, WC i tuš. Hrana je normalna. Medicinsko osoblje, liječnici, čistači su svi dobronamjerni. Liječnici su izvrsni.

Nedostaci klinike:
Nije bilo takvih trenutaka.

2,0 od 5

Laganje s djetetom, dvije godine. Peta zgrada pedijatrije MONICA je u strašnom stanju. Blato, razaranje. Zgrada je dva kata, Catherine 1 gradi za siromašne! Nema dječjih soba. Prije odlaska u krevet čitam recenzije o činjenici da rotavirus hoda tamo, ali posljednji je pregled bio u siječnju 2015. godine. I tako je bilo nade da su uspjeli izvući ovu infekciju. Nažalost, ne. Druga noć, dijete je povraćalo! Hladno je u odjelu, puše s prozora, kao na ulici. Ležali smo, pola dana sam se čistio. Proveli su dva pakiranja vlažnih napitaka i boca Miramistina, pokušala ih obrišiti. Ali dijete je naviklo biti kod kuće. To znači da su to beskrajan komentari za njega, kako ne bi sjedili na podu. Jedinstvena komora, dosada. Kid je htio komunicirati s drugom djecom, histeristički je pobjegao iz našeg odjela do drugih. Medicinske sestre i liječnici stalno su zapažali da nismo napustili našu sobu i da im je odmah reklo da li dijete ima povraćanje, proljev. Potrebno je odmah otići nakon ovih upozorenja. Izričito kažu da je ta infekcija prelijevala s njima! Mi smo nakon svega postavili samo na pregled, i kao rezultat su se vratili kući s infekcijom! Došlo je vrijeme da se predaju samo analize. Bio sam ponuđen da ostane i liječi moje dijete od rotavirusa od njih. Ali u takvim uvjetima, naravno, to je nerealno. WC za majke na kraju dugog hodnika. Blagovaonica za djecu na podu, za majke na prvom katu. U noći kada je dijete otvorilo povraćanje, liječnik je bio na dužnosti. Rekao sam medicinskoj sestri, i nije se mogla probuditi. Kada je beba treći put u jednom satu povraćala, već sam bio panika koja je vrištala: "Pomoć" - i tek nakon toga liječnik nam je došao, davao svijeću i "Regidron". Liječnik kod nas bio je Džis Marina Stanislavovna. Toliko vam hvala! Općenito, u naše doba takvi izvrsni stručnjaci su rijetki! Proučavala je sve informacije o djetetu, počevši od načina na koji se trudnoća događa. Pažljivi, razumljivi jezik objašnjava zašto se to dogodilo i kako se nositi s njom. Napravila je bilješke, napisala samu sebe, proučavajući ranije testove i ispite. Nesretno je da nije uspjelo potpuno pod nadzorom takvog izvanrednog stručnjaka. Ali, prije nego što sam napisao odbijanje i otišli smo, Marina Stanislavovna je uspjela ispričati o onim analizama koje su već bile spremne. Dao je zaključak s preporukama, kao da bismo liječili ovaj rotavirus. Pod uvjetom psihološke podrške meni, zbog očaja i neugodnosti, suze su tekle. Iskreno je žalila što se sve ispostavilo da je sve u redu s nama. Draga uprava Ministarstva obrane Ministarstva obrane Monike, molimo Vas, obratite pozornost na uvjete u kojima se naša djeca tretiraju!

Pro klinike:
Džis Marina Stanislavovna je dobar liječnik.

Nedostaci klinike:
Krpus pedijatrija MONIKI u strašnom stanju. Blato, razaranje. Nema dječjih soba. Dijete je podiglo rotavirus u ovoj bolnici. Hladno je u odjelu, puše s prozora, kao na ulici.

1,0 od 5

Primljeno 24. ožujka. Stavite u odjel za oko 2 sata, u odjelu crni sloj u uglovima na prozorčiću (sloj prašine). Općenito, cijela soba nije bila očišćena, kreveti su se preletjeli, perje su napukle iz jastuka, hladnjak je bio vrlo bučan (posebno noću). U blagovaonici se užasno hrane, nakon što su za doručak dali slanu mannu kašu i bacali omlet na pogodbu. Meso je apsolutno neukusno i "guma", sva hrana nije slan, a ne slatko. Jedina stvar, kompotirati ovdje je normalna i sok, samo s okusom fantom. Otišli smo u krevet tijekom praznika, sva sjedala su zauzeta i jedna djevojka je pomaknuta s jednog mjesta na drugo 7 puta! Druga medicinska sestra često se ljuti (za sve). U dječjoj sobi miris poput pušenja. Općenito, ne želimo ponovno doći ovdje!

Pro klinike:
NE!

Nedostaci klinike:
U odjelu se nalazi crni sloj u uglovima na prozorčiću (sloj prašine). Soba nije bila očišćena, kreveti su se preletjeli, olovke su ispale iz jastuka, hladnjak je jako šuškao. Hrana je ružna. U dječjoj sobi miris poput pušenja. Zla sestra.

1,0 od 5

Disgusting mjesto, ne savjetujem vam da ide ovdje! Oni su jako loše hranjeni, pažljivi stav liječnika prema pacijentima (djeci i odraslima).

Pro klinike:
U blizini stanice podzemne željeznice.

Nedostaci klinike:
Oni su jako loše hranjeni, pažljivi stav liječnika prema pacijentima.

2,0 od 5

Cijelo vrijeme u potrazi za odjelom stomatologije nitko od osoblja nije znao kamo odlaziti. Kada nađe, ispostavilo se da je čak i glavni liječnik ime nije poznato u ovoj zgradi, koja djeluje na katu iznad, bio je poslan u drugu zgradu! Zaključak: registar i sigurnost ne odgovaraju položaju koji se održava.

Pro klinike:
Ne znam.

Nedostaci klinike:
Registracija i zaštita ne odgovaraju položaju koji se održava.

3.0 od 5

Dobro došli! Želim pisati o našem boravku s djetetom u pedijatrijskoj kirurgiji MONIKI. Lied početkom travnja 2015. s dijagnozom kriptorhidizma. Odmah ću vam reći kako je to završilo: dijete je imalo groznicu trećeg dana i poslali smo kući. Idemo opet. 1) Kako su stigli (stigli su na 10-30): prvo idite na kirurški zahvat, bez djeteta s dokumentima. Provjeravaju testove, stavljaju vizu i šalju na recepciju. U prvom prozoru ponovno se provjeravaju dokumenti i analize. U drugoj sobi, pregledavaju dijete, provjeravaju temperaturu i šalju ih u hodnik da pričekaju (redovi su posvuda, bolje je uzeti zalogaj i piti s njima). Tada iz trećeg kabineta viknu vaše ime i dolazi žalac. Sestra nam je brzo rekla s onim što je iza nje u automobilu. I bili smo odvedeni u zgradu na gazellu s dokumentima i drugim stvarima. Tata se može držati u dvorani na 6. katu. Ono što mi se nije svidjelo: ekstrakt nakon 12 godina i primanje potpuno novih pacijenata na 12 godina. Kao rezultat toga, često sam čekao dugo čekanje hospitalizacije nezadovoljnih roditelja s djecom. I nije bilo slobodnih kreveta. Vanjsku odjeću treba dati liječniku, ali mnogima ostaje da imaju priliku otići u trgovinu. 2) Što se tiče uvjeta boravka: To je prilično čisto. Svježi popravak. Operite svaki dan. Komore za 4-5 osoba (4 djece i 4 majke). Uglavnom majke s djecom na istom krevetu s jednim jastukom. Ali za djecu, postoje kolijevci. Moje dijete je 1.7. Nismo trebali imati sobu za igru. Vrlo pristojan. Mnoge igračke: invalidska kolica, automobili, lutke, lego i stvari. Tu je TV s diskovima Masha i medvjeda. Iskusne majke odmah su nas upozorile da ne morate ići u sobu za igru, tu je i vrućica infekcije. Otišli smo. Budući da je nemoguće zaustaviti moj uragan. I ne postoji ništa za napraviti osim igre. Koridor s vratima i sve U prizemlju se nalazi ljekarna i neki strojevi s čajem i kavom. Svi se okrenu prema dogovoru s medicinskim sestrama u "Dixie" preko puta. Uopće se zaklinju da nose prtljage. I kako bez njih? Posude poput onih daju. Tepisi su mogući. U svakom odjelu se nalazi WC, umivaonik, hladnjak i koš za smeće. Jedan ormar uopće. Svaki noćni ormar i stolica. Tuš jedna soba na katu. U njoj nije bilo vruće vode. Tu je i praonica rublja, a tu je i kupaonica. Ušli smo u nju. Suha odjeća može biti samo u ovom "rublju". 3) Prehrana: doručak, ručak i večera. Nije mi se činilo da je bilo jako strašno. Za doručak kašu ili omlet, tavu, tjesteninu, kruh. Ručak: juha, i druga, i tanka žličica. Večera: ukrasi i gulaš ili nešto slično. Ponekad se daje voće. Kefir, Ryazhenka. Nećete ostati gladni. Ono što mi se svidjelo: uvijek postoji izbor. Uzeo sam 2 tanjura i 2 šalice i zatražio drugu hranu. Barem nešto, ali moje dijete je jelo. Postoje dva Ikean visoka stolca za hranjenje. U blagovaonici je dopuštena samo hrana. Ali kao i drugdje, naravno, postoje iznimke. Uzeo sam sira, nekoliko kobasica koje su prethodno kuhale, razvedena šunka. I ona je hranila mladunče. U blagovaonici se nalazi mikrovalna pećnica s besplatnim pristupom i planinama. Voda u kotlu. Ploče, šalice, stol. Aparati vlastite. 4) Datumi boravka: Gotovo odmah nakon naselja došlo je do našeg liječnika (kirurga). Pregledala sam neke radove i potpisala ih i rekla da se sutra pripremamo za operaciju i da nećemo piti ili jesti od 06:00. Ovo je najgore! Vruće je u odjelu. Dijete stalno pita za piće. Samo smo navlažili usne i plakali, a onda je on počeo da pretražuje noćne posteljice drugih ljudi i ode u kuću da bi prosio. Pa, užas! Sati na 10-11 smo rekli da neće biti nikakvih operacija. Doručak tog vremena bio je gotov. Ovdje smo također trebali naš feed. Sljedećeg dana ista stvar: nemojte piti, nemojte jesti. Ovdje je također uskočila temperatura. Obiiidno. Ali još uvredljiviji bio je susjed u odjelu koji se također pripremao i gladujeo sa svojom kćerkom. Rečeno im je u 11 da je operacija odgođena, jesti. Imali su vremena jesti 3-4 žlice i piti vodu dok je liječnik došao i rekao da je mjesto napušteno i na kojima će biti operiran. Ali kad su saznali da su jeli, naravno, nisu ih uzeli. Tako da možete lagati tjedan dana, ili čak dva. Vikendom oni ne rade. I petkom, ne uvijek (dan za pranje). Donesena su mnoga hitna djeca. Djeca od 5 godina (poput) su bez roditelja. A majke koje su prisutne u odjelu trebale bi pomoći ovoj djeci. Ne možete posjetiti kao što je bilo. Ali svi dolaze i vide u dvorani kod dizala. 5) Dnevna rutina: doručak u 9. Zaobići 10-10. 30. U 13 ručak. Od 14-16 sati mirno vrijeme. U 18 je kao večera. Večer oko 22 sata. Sve runde su vrlo uvjetovane u vremenu +/- sat. Osoblje je zdrav. Nitko nas nije vikao, nikada nije rekao neugodne stvari - to nije loše. Ultrazvuk je napravljen usput. Bez redova i očekivanja, upravo smo došli u našu blagovaonicu, kažu, idu u ured ultrazvuka. Došli smo i nismo imali problema. Vrlo lijep i iskren liječnik tamo. Pronašli smo naše izgubljeno jaje i uvjeravali vječno bučnu majku. Ne mogu ništa posebno reći. Samo zbog toga što mi je teško s malim djetetom zbog hiperaktivnosti i zajedničkog nedostatka prikladnosti za bolnice. Čekanje na operaciju je, naravno, teret. Mogu vam savjetovati da istodobno steknete strpljenje (oni će raditi brzo - to će biti ugodno iznenađenje). Podupirajte kipferone, viferone, gripe i druge antivirusne lijekove. Sretno svima nama i našoj djeci!

Pro klinike:
Osoblje je zdrav. Tu je igraonica. Svaki odjel ima WC, umivaonik, hladnjak i koš za smeće.

Nedostaci klinike:
Komore za 4-5 osoba. Soba je vruća..

1,0 od 5

U bolnici mi je dijagnosticiran rak. Rekli su mi da podnesem potrebne testove i dođu na zračenje na određeni dan. Kad su svi testovi bili spremni, otišao sam. Liječnik je bio vrlo iznenađen što sam besplatno položio sve testove. A onda su počeli isprike da je u početku potrebno napraviti niz postupaka kemoterapije, a zatim samo doći k njima. Dao je novi smjer u mjestu prebivališta. Od trenutka kada je liječnik dijagnosticirao, trebalo mu je mjesec dana, iako su rekli da je svaka minuta skupo, ali sada se udaraju u bolnice i čine bespomoćnu gestu. A ti su se ljudi također zakleli!

Nedostaci klinike:
Udaraju se u bolnicama i podignu ruke.

2,0 od 5

Naslonio se u pedijatrijski odjel (rano doba), u veljači 2015. Niski luk do medicinske sestre Pylyaeva Nina Alekseevna - čovjek duše, posao! Njezin odnos prema malim pacijentima (svima, kao i svome) vrlo je osjetljiv, suosjećajan, uvijek na dobrom raspoloženju, s veseljem. Mnogo zahvaljujući ljubaznoj teti u kuhinji (s četvorcima), nikad, ništa (u hrani) ne smeta! Volio bih (pojedinačno) spomenuti kuhinjskog radnika, željeti biti ljubazniji prema svojim malim pacijentima, ne mogu ostati na jednom mjestu i to se mora razumjeti!

Pro klinike:
Liječnička služba je dobronamjerna, taktična, medicinsko osoblje, medicinske sestre i kuhinjski radnici (pojedinačno) dobri. Učinkovito liječničko ispitivanje. Liječenje je djelotvorno. Udobnost u sobama je dobra (pastelna posteljina je čista, ako ništa, promjena).

Nedostaci klinike:
Dječja igraonica je odsutna. Možete hodati, ali jednom dnevno (iako prema rasporedu, ako ne postoji medicinska terapija, 2, straža ne dopušta, čak i ako liječnik koji se liječi pusti). Hrana ostavlja mnogo da bude željena, daju malo mlijeka, kupuju se.

4,0 od 5

02.23.15. Od 22. siječnja do 12. veljače 2015. bio sam na liječenju u Moskovskoj regionalnoj kliničkoj bolnici Ministarstva obrane Monike u neurokirurškom odjelu (zgrada 11, kat 2). Tijekom tog vremena imala sam operaciju za uklanjanje tumora (meningioma). Operacija je provedena dežurni neurokirurg Shipilin SN Koliko sam ja u pitanju, zbog zdravlja do sada je operacija bila uspješna. Čitajući recenzije na Internetu, na stranicama MONIKI-a, ugodno sam impresionirala ono što sam vidio. Svaka soba ima tuš, WC, umivaonik. Vruća i hladna voda u bilo koje doba dana. Sve sobe su čiste i uredne. Liječnici strogo propisuju liječnici. Obroci prema rasporedu. Kvaliteta kuhanja i raznovrsnost jela, najvjerojatnije, odgovara profilu zdravstvene ustanove. Medicinsko osoblje je dobronamjerno, simpatično, kvalificirano. Volio bih sve koji su izravno sudjelovali u mojem tretmanu, da zahvaljujem sa svime mojim srcem sve što ste učinili za mene i kao što sam primijetila, za sve pacijente na našem katu. Također želim osobno zahvaliti doktoru Mokhov kao bolničarke: Kovyrin TA, Lifatovu IV, Vasiljev OA, Ivannikova VN i, naravno, čini mi operacije, neurokirurg Shipilina S. N.

Pro klinike:
Dobri liječnici. Svaka soba ima tuš, WC, umivaonik. Vruća i hladna voda u bilo koje doba dana. Sve sobe su čiste i uredne. Liječnici strogo propisuju liječnici. Snaga je normalna.

1,0 od 5

Koje dobre povratne informacije mogu biti? Odvezli su svoju kćer, s četverogodišnjim djetetom, dva puta od 2 korpusa do 15, iako je imala smjer u rukama. Evo naše ruske medicine. Nered.

Nedostaci klinike:
Nered. Odlaze od liječnika do liječnika.

1,0 od 5

Odjel za pedijatriju MONICA - lijekovi, općenito, ne, ne daju ništa. Premisa "sovjetskih vremena", od tada nije bilo popravka. Stav cijelog medicinskog osoblja je ravnodušan (da je djeci, to njihovim majkama). Hrana je samo odvratna: kupus je prazan, kaša prazna, krumpir su prazni, s takvim i takvim mirisom i tako dalje.

Pro klinike:
Pogodno zemljopisno.

Nedostaci klinike:
Nema lijekova, ne daju ništa. Premisa "sovjetskih vremena", od tada nije bilo popravka. Stav cijelog medicinskog osoblja je ravnodušan. Hrana je odvratna.

3.0 od 5

Liječnici bolnice nisu opravdavali moje mišljenje, ja sam shvatio glavni liječnici asami, nažalost.

Pro klinike:
Komunikacija s novim ljudima u odjelima, isto, lišena ljubaznosti i brige medicinskog osoblja.

Nedostaci klinike:
Liječnici u potpunosti ne razgovaraju s pacijentima, ne zanima nas, hospitalizacija 2 tjedna prije operacije, za to vrijeme možete klinkati naočale.

4,0 od 5

Želim zahvaliti srčanim kirurzima Ivashkin B. V. i Martakova M. A. Dijete mi je bilo operirano 4 godine. Sve je bilo dobro. Sjećam se s zahvalnošću!

Pro klinike:
Cardiosurgeons Ivashkin B.V. i Martakov M.A. su divni stručnjaci.

Nedostaci klinike:
Hrana je loša.

3.0 od 5

30.10.2014 u 11:30 dobio elektronsku kartu u Registar br. 269, ispred mene 14 osoba. U 12:00 vratio se skretanje. Kartica je izdana i izdana kupon vrlo brzo. U 12: 15h bio sam u ordinaciji. Ispred mene je muškarac od 10, neki čekaju u 9 sati ujutro (?), Liječnik traje do 15 sati. Prikladne su 10-15 minuta, a neke 30-40, plus pogodnosti iz reda čekanja. Kao rezultat toga, čekanje u liječničkoj ordinaciji dobio na početku četvrtog (kada su ljudi u redu počela brinuti o „bit-nema sreće a ne imati vremena”), dr uvjeravanja svima koji će se sve „spremni”. Na kraju, sve je počelo. Zaključak: Nemojte se "rušiti" u MONICI mračno, nekoliko sati prije otvaranja, "s prvim konjem"! Smireno jedete doručak, mirno se skupljaju, dolaze, brzo se registriraju u registar, a ako stručnjak koji trebate čeka vaš "sat". P. Oni koji su bili u redovima stigli su u ordinaciju nakon 5-6 sati čekanja (da, plus stojeći u redu prije otvaranja registra) i imala sam oko 4 sata na sve! Ne mislim reći da sve što je gore opisano odnosi se na sve stručnjake u Monici, osobno sam bio na recepciji s endokrinologom. Izvući svoje zaključke.

Pro klinike:
Normalni liječnici.

Nedostaci klinike:
Red.

1,0 od 5

Došlo je do slučaja, ležanje s bebom (1 mjesec) u ovoj bolnici. Tamo smo mjesec dana promijenili nekoliko puta. Kad su odlučili da je zadnji bio točan, sutradan su zakazali operaciju, ali navečer je otkazana, kao i sljedeća 2. Negdje u pola mjeseca konačno smo to napravili. Zavoj nakon operacije nije se mnogo promijenio - 3 puta! Sam, osobno, trčao je iza zelenog i obrađivao šavove. Bypassing svaki dan - ujutro, i prije odlaska u krevet - od 9:10 do 21:22. U četvrtak ujutro, oni su mega-turneju, izaslanstvo rafala u komoru (osoba 7, ponekad i duže) slatkiš majkama, o nečemu konfe, au tišini smo ostaviti (se osjećali kao u zoološkom vrtu, samo malo životinja koje su bile!), Iskreno, ne znam ni tko smo tretirani i radile, a sve jer nitko od njih nikada nije se predstavio, i nitko nema značku, i to je jasno koji od njih je bio liječnik, koji je čišći. Usput, posljednji oprati podove u sobi svaki dan, ali prozorske klupice u posljednjih mjesec dana gumiran 1 put, iz kabineta - ne jednom, ali postoji način na koji je sloj prašine je 1,5 cm (osobno sam provjerio). Iz prozora užasno puše, doktori su svjesni, ali ništa se ne napravi, a oni jako vole prozračivanje prostorija nakon večere, zbog čega nastaju jake skice, lako možete uhvatiti hladnoću. Većina liječnika i medicinskih sestara su vrlo mladi. Medicinske sestre su pažljive, naravno, i klushi. Posebna zahvala Mariji, Janu i Mariji. Djevojke, ti si super! Ultrazvučni ormar je samo bajka. I tu sjedi doista stručnjak. Viša sestra Khokhlov, zapamti ovo ime! Ova žena očito nema svoju djecu, neugodnu osobu! Blagovaonica je jako lijepo, ali hrana ostavlja puno da se željeni, kašu ujutro, za ručak prvi i drugi, većina juha od graška, juha, riža, krumpir, večera, često soljanka ili krumpir. Ukratko, više od mjesec dana mrzim kupus s krumpirom i, sudeći po praznoj blagovaonici, nisam sam. Općenito, ovaj mjesec je bio pakao za nas! Mnogo toga mogu napisati više, "Rat i Mir" će biti razrjeđivač, a nažalost, više minus od pluses! Bog ne dopusti da netko dođe tamo! Pazite na svoju djecu, sebe i svoje voljene!

Pro klinike:
Blagovaonica je vrlo lijepo uređena. Medicinske sestre su pažljive.

Nedostaci klinike:
Nekoliko puta je promijenilo dijagnozu. Zavoj nakon operacije promijenjen je samo 3 puta! Snaga nije baš dobra. Iz prozora užasno puše.

4,0 od 5

Bok Bila je zadovoljna bolnicom. U Odjelu za djecu, 11. zgradu, pažljivi liječnici. Dobar pristup djeci. Čista posteljina. Izražavam svoju iskrenu zahvalnost.

Pro klinike:
Dobar pristup djeci. Čista posteljina.

Nedostaci klinike:
Moglo bi biti bolje.

1,0 od 5

Budite vrlo oprezni kada idete u ovu bolnicu, a ako imate problema s kožom - bolje je odabrati drugu bolnicu! U mom slučaju, netočna dijagnoza je napravila 2 liječnika. Oni su propisali liječenje, ne brinu za novac, ali sam pio puno lijekova i napravio injekcije od bolesti koja ne mogu imati! Naravno, ovo nije jedina bolnica gdje sam se prijavila i izabrala na preporuku, a sada želim plakati! Žao nam je za vrijeme koje ste proveli! Nema kompetentnih stručnjaka iz područja medicine! Zapravo, stavite psorijazu! I postojao je atopijski dermatitis! Koliko je živaca potrošeno! Saznajte bolje prije uzimanja pacijenata, a ako ne znate kako se liječiti - zauzmite više koristi za živote ljudi!

Pro klinike:
Čisto, uredno.

Nedostaci klinike:
Stavili su pogrešnu dijagnozu 2 liječnika. Oni su propisali liječenje, ne brinu za novac, ali sam pio puno lijekova i napravio injekcije od bolesti koja ne mogu imati!

1,0 od 5

Gastroenterologija. Doktor Tsodikova OM Strašna i nekompetentna liječnica. Nije gledao ili vidio analize, a ne gledao ili vidio povijest slučaja, pitao me o onome što je došlo. Rekao sam joj da imam cirozu jetre. Kao odgovor, nazvao sam se alkoholičar, rekao da je ciroza samo od alkohola i da sam morao ići na njih na pregled. Zamislite sebe na mom mjestu, kada osoba nikada nije pila u životu, a on je napisan u alkoholizatore bez razlike. Uopće ne ulazi u vrata. Strah, nikada neću ići u ovu bolnicu.

Pro klinike:
nije pronađen

Nedostaci klinike:
Tsodikova OM Strašna i nekompetentna liječnica. Grubost.

1,0 od 5

Odjel za pedijatrijsku kirurgiju. Liječnici nemarno tretiraju svoj posao, medicinske sestre su lijene - neprestano razgovarati, piti čaj, gledati televiziju (u skrbi), neće se dozirati. Stalno „rat”, a veliki nesporazum između odjela: Odjel za dječju kirurgiju i pedijatrijske intenzivne njege, anesteziolozi u drzak zahtjev „zahvalnosti” - čak i prije početka rada.

Nedostaci klinike:
Liječnici nemarno tretiraju svoj posao, medicinske sestre su lijene.

3.0 od 5

Boravak u bolnici - u načelu, ne može se svidjeti. No, 3 dana boravka u ljeto 2013. godine i operacija uklanjanja fibroadenoma bila su izvrsna. U početku sam bio uplašen stavom i birokratikom u ovoj bolnici. Bio sam odlučan boriti se do kraja, prema zakonu. Ali ništa nije bilo potrebno. Da, dizajn je još uvijek malo kasniji i red za planiranu operaciju može se dugo čekati. Počela sam testirati i postati registrirana u ožujku. Krajem lipnja već je bila u bolnici i bez novca. Stoga, ako možete čekati, to ima smisla. Ali podsjetiti da je glavni liječnik vrijedan toga. Oni stvarno imaju puno posla, i to je prije svega za vas. Nakon svega ovog dizajna, shvatio sam zašto je sve oko tako zlo: pisano, objašnjeno, pokazuje što treba učiniti. Ljudi tvrdoglavo ne vide, ne čuju i odmah se počnu ljutiti! Strpljenje kod ljudi nije neograničeno. Za vrijeme stavljanja reda na operaciju nikad nisam bio nestašan! Sve je objašnjeno i reklo. Nitko nije tražio novac. Možda je operacija bila plug, naravno, ali ipak. Ja, iskreno, pokušao sam ponuditi prije operacije. Nisu me odveli. Odnos liječnika i medicinskih sestara je dobar. Svi su pažljivi i odgovorni, što je više moguće s njihovim djelokrugom! Ti ljudi trebaju staviti spomenike! Svakog dana da se suočite sa bolesnima, ogorčenima, a ponekad s očajničkim ljudima - vrlo je teško. Bila je u odjelu zahvaćene torakalne kirurgije, liječnik Krieger (šutljiv, strog liječnik). Operirao se, sudeći po certifikatu, mladi liječnik ili pripravnik, jer je ime bilo drugačije, na žalost, ne sjećam se. No šava na prsima je vrlo uredna i nevidljiva: svi liječnici koji su kasnije pregledali, divili su se estetskoj ljepoti. Nakon iscjedka s dna srca zahvaljivala sam medicinskim sestrama i liječniku. Neka im Bog daje zdravlje!

Pro klinike:
Dragi bolesnici i njihovi rođaci! Tretirajte ljude kako želite da vas liječe. Nemojte očekivati ​​od liječnika da trik i zahtijevaju novac, a sve će vam biti dobro! Zdravlje vama i vašim voljenima.

Nedostaci klinike:
Nije baš ukusna hrana, ili bolje - uopće nije ukusna. Odjel je sasvim sam, tuš i WC u sobi. Jedina stvar koja je najviše smetala tijekom cijelog boravka bila je pacijentica raka s kojom sam lagao. Vrlo je, vrlo teško moralno. Ako boravite u bolnici duže od 3 dana, još uvijek vrijedi razgovarati s liječnikom o mogućnosti odvojenog odjela. Ali ovo, naravno, već je vjerojatno za denyuzhku. Nisam pitao. 3 dana su moralni test za mene.

1,0 od 5

Redovi su ogromni. Napiši unaprijed, kupon određuje vrijeme prijema, pa ipak sjedite i čekajte. Osobno sam bio u redu za 5 sati. Medicinski radnici idu bez reda, naravno, razumijem sve - ali ljudi iz cijele Moskve idu, sjesti satima da dođu do recepcije. Zato postavite određene sate za svoje zaposlenike. Stajalište naravno. Sve na živce, vikanje.

Nedostaci klinike:
Redovi su ogromni. Sve na živce, vikanje.

ENT-ured MONIKI - kvaliteta i dostupnost cijelog niza usluga

Otorinolaringološki odjel MONICA jedan je od najstarijih u Moskvi. Njegova povijest započela je 1871. godine, a do danas institucija iz jednostavne klinike izrasla je u klinički institut za regionalno istraživanje. Klinika je opremljena suvremenom opremom, a njegovi stručnjaci brinu o liječenju odraslih, djece i novorođenčadi. Medicinska njega se vrši bez plaćanja, i na osnovi pristojbe.

Kontakt informacije

Adresa: 129110, Moskva, ul. Shchepkina 61/2, zgrada 1, "Administrativni" ulaz.

Telefonski broj referentne bolnice Instituta: +7 (495) 681-35-09

Kontaktni telefonski broj informativnog ureda hospitalizacije: +7 (495) 681-55-69

Konzultacije liječnika dostupne su od 9:00 do 15:00 sati

Prednosti institucije

ENT-ured MONIKI je jedan od lidera u pružanju usluga odgovarajućeg profila, zauzima visoke pozicije zahvaljujući:

  • kvalificirano osoblje (stručnjaci su kandidati, doktori znanosti, profesori, nositelji počasnog titula počasnog doktora Rusije);
  • korištenje suvremenih tehnologija za dijagnozu i liječenje;
  • pružanje pomoći čak i najmanjim (za liječenje novorođenčadi ne uzimaju se u svim institucijama);
  • mogućnost domaćeg posjeta liječniku za hitnu pomoć.

Značajke

Dugotrajna praksa terapije ENT bolesti pomaže u borbi s najozbiljnijim problemima. Glavna značajka je prevladavanje profesora, kandidata i doktora znanosti među osobljem.

Ako postoji CHI, možete dobiti besplatno liječenje u klinici, ali je prethodno poslan paket dokumenata (možete saznati svoje komponente na web stranici ili nazovite help desk).

Institucija se ne bavi samo dijagnosticiranjem i liječenjem cijelog spektra ENT bolesti, već i znanosti. Stručnjaci klinike poduzimaju tretman čak i najsloženijih patologija. Postoji mogućnost konzultiranja sa znanstvenim osobljem koje radi na području otorinolaringološkog istraživanja.

Koje usluge

Raspon usluga uključuje:

  • konzultacije visoko kvalificiranih stručnjaka;
  • pregled i hardver dijagnostika;
  • liječenje identificiranih bolesti.

Postoji mogućnost hospitalizacije, koja se provodi prema rasporedu ili prema rezultatima preliminarne medicinske komisije za odabir pacijenata.

Pored tradicionalnih metoda liječenja odraslih i djece, u ENT klinici MONICI nude sljedeće usluge:

  • fotodinamička terapija (za liječenje tonzilitis, rhinosinusitis, tumori);
  • terapija kongenitalnih abnormalnosti ENT organa (atresia khohan, synechia u nosnoj šupljini);
  • NO-terapije;
  • Elektrokirurško liječenje;
  • konzervativna i kirurška terapija rinitisa i sinusitisa;
  • kirurgija na hladnoj plazmi;
  • postupanje pomoću navigacijskog sustava;
  • uklanjanje stranih tijela iz ENT organa;
  • ugradnja Bacha slušnih sustava;
  • uklanjanje benignih i malignih formacija;
  • terapija kaskalne stenoze laringusa i dušnika.

Recenzije

U ENT-u, klinika MONIKI liječena je benignim tumorom nosne šupljine. Nakon savjetovanja s liječnikom i dijagnosticiranjem uz pomoć opreme, propisana je operacija. Bilo je uspješno, bez negativnih posljedica. Zahvaljujem osoblju za njihovu pomoć.

Klinika je pomogla u liječenju sinusitisa, prije nego operacija mora proći trodimenzionalni kompleks pregleda, ali liječnik je rekao da je to potrebno za točnu dijagnozu. Liječenje je prošlo dobro, nikakve komplikacije nisu nastale. Jedini nedostatak je veliki redovi i gužve.

Monica Branch

Djevojke, pomoći. Dan 21. idemo na dan Monici u dječjoj oftalmologiji. Tk kći 9 mjeseci i biti anestezirani ne znam što da se sa mnom za jedan dan. Kakav je odjel? Kako je sve uređeno? Ima li mikrovalna pećnica kako bi mogla topla kćer? Ili mogu li donijeti bocu toplu? Gdje su ove bebe spavale? Cots u odjelu ili s tobom u krevet? Pa, sve ostalo. Panika.

Djevojke, pomoći, moram napraviti hitnu operaciju na ušima. postoji li dijagnoza otoskleroze, netko ima izlaz iz profesora u odjelu Monica Lor, naravno, uz naknadu. Sve što ćemo zahvaliti, koji će pomoći pronaći dobar stručnjak. Hvala unaprijed!

Djevojke, stavljamo Monicu da zvuči suzavac. Prije toga smo snimili zvukove u regiji i nismo krenuli nigdje, samo smo donijeli dijete i odmah smo ga oduzeli. A onda ne samo da su to stavili, već i puno testova koji će se predati meni i djetetu. Smjer koji smo dobili u klinici, pa mislim da to može biti zbunjeno. Zašto staviti nešto što ne razumijemo (((

Djevojke, čija je djeca nedavno u MONIKI uklonila adenoide besplatno ili plaćene? Kako je prošlo? Koliko su čekali u redu?

Je li doista takav strašan odjel dječje kirurgije u Monici, kao što piše u recenzijama na Internetu? Možda su neki od njih imali iskustvo hospitalizacije u ovoj ustanovi za prošlu godinu. Prije su bili u Institutu za istraţivanje NDHIT. Roshal, ali sada slobodni smjer od Odintenova ne postoji tamo i poslan na konzultacije u Mytishchi. Je li istina da možete leći nekoliko dana, čekajući operaciju i da su posjeti zabranjeni. Ja ću biti zahvalan za odgovore). Hvala ti.

Kao što se ispostavilo ne dmitr.bolnitse pulmolog Jučer je otišao u kliniku da se smjer u DZFS moniki..no mi je rekao da je do testovi nisu Slam, neću ga pustiti! I imam vrlo jak napada! Analize ako mogu u svojoj državi, Ja sigurno soberu..no Sad mi treba pomoć! može netko zna gdje u gradu mogu prijaviti? i još, ja razumijem da sam pozvati hitnu pomoć, bio sam odveden u bolnicu ovdje u terapijskom odjelu, zar ne? kako se to liječi? Hvala ti

Djevojke, kaži mi, zna li itko? Za besplatnu konzultaciju i naknadnu planiranu operaciju u bolnici Filatov (Odjel za mikrokirurgije), rečeno nam je da preuzmemo smjer 057-y. U mjestu prebivališta daje kirurg ili pedijatar. Kirurg imamo pola do.

U srpnju, moj sin i ja imamo planiranu hospitalizaciju u dječjoj ordinaciji Monica. Netko je ležao tamo s djetetom? Odgovorite mi!

Vrijeme je da se upoznate sa babom u bolnici i aranžmanom. Stigla je u roditeljski dom glavne babice, sve analize na rukama ili sve ruke, sve do analiza muža. Sretna me da rodi u štovanju. kako? Sve, jer ta glupana analiza od 12 tjedana pokazala je hepatitisom, i ništa što sam ga dvaput ponavljala, a sve je negativno, ništa što je službeno zaključeno iz Said centra gdje je napisano da nemam bolest? Ništa, sve to nije zanimljivo za njih.

Prije nekoliko dana primijetio je da su zubni sok natečeni na dva zuba, odmah su krenuli u kliniku. Odatle su ga poslali na MONIKI - da se žurno liječi i pod anestezijom. Nazvao sam tamo - Anesteziolog na godišnjem odmoru, au rujnu smo 4 i slobodna narkoza nije položena. Imam strašnu frustraciju, ali jučer sam otišla na konzultacije. Otišli su do super stomatologa, koji je Misha tako nježno i tjeskobno gledala, nikada nisam vidjela takav odnos od bilo kojeg liječnika, iako je žena.

Laku noć! Reci mi kako postupati. U meni strašne probleme s nosom, oba sinusa su popunjena. Jedna cista, druga s polipima i oboje s sinusitisom. (neoplazma tumora je dovedena u pitanje). Na sve to, perforacija septuma i mnogih malih problema. U lokalnom polu-ke da me uzme i ne žele platiti, previše. Otišao sam do dobrog liječnika, rekao mi je sve, pokazao mi je i dao mi predviđanja. Ali se također nije poduzela. Vrlo ozbiljan slučaj. Već sam napravio 2 operacije i posljednji u NEP otorinolaringologije. Pitao sam o MONIKI, na.

djevojke, lijepa pomoć, savjetovanje oculista Kokarev V.Yu. je potrebno. od Monice svatko ima svoje koordinate i na kojoj adresi, pokušava nazvati Monicu u registar, nitko ne daje te informacije, trebate telefon za Monicin odjel za dječju ociju ili njegov osobni broj Vasily Yurievich

Dobro poslijepodne, želio bih znati za ovu bolnicu svoje mišljenje, tko je bio tamo, pišite molim te što da. U srpnju su ležali u MONICI i tamo su nam dali CT i donirali krv za genetiku (čekamo rezultat), kada su bili otpušteni, preporučili smo se registrirati kod MIPNDB-a. Sada je ona pozvala, a meni je bilo rečeno da dolaze s djetetom i izvadak u Odjelu za savjetovanje (shvatio sam da će to postati živi red, ako netko piše) Moskva, ul. I. Susanina, d1, "Psihonurološka bolnica za djecu s anksioznošću CNS-a s mentalnim poremećajima"

Djevojke, pitanje je: Tko je ležao tamo, ili čuo za odvajanje urologije? Koliko stvarno doći tamo? Je li ovo bolje od MONICA?

Vrlo sam sretan sa svojim najstarijim sinom. Danas su opet naišli na lokalnu medicinu. Zaglavio u grlu. Dobro sam to vidio, ali nisam mogao dobiti - glatki refleks radi, uopće ne funkcionira. Muž u kući nije prisutan, u redu s temperaturom 4. dan - to je veselo. Ok, oni su se okupili, potonuli u Pavlov ured (rekli su mi u hitnoj pomoći da ode tamo). Tamo smo bili raspoređeni (piljenje, pet osoba sjedi, koji je u telefonu, koji je upravo tako) i rekao da je potrebno za dječju bolnicu.

URGENTNA POMOĆ! Specijalizirani sirotište Orekhovo-Zuevo hitno potrebna kao slobodan čovjek u četvrtak-petak, koji će biti u stanju sjesti sa svojim djetetom (dijete do 2 godine) u bolnici Monica (u Moskvi).Obyazatelno med.knizhki prisutnost (ili potvrda o zdravlju).Usloviya man stiže na recepciju bolnice. Djeca se isporučuju u Moskvu od strane djelatnika Dječjeg doma. Kontakti: 8 (910) 496 54 58

Djevojke, molim vas podijelite. Uskoro ćemo ići na MONIKI u kirurškom odjelu, ne znam ni što bih trebao uzeti, što je tamo, što nije, u kojim dvoranama, napokon, dijete je mala, ali živimo tako blizu. Reci mi, bit ću jako zahvalan.

Konačno, Danya se okrenula od leđa u trbuh! To se dogodilo jučer za 3 mjeseca. 26 dana.. On je to učinio vrlo lijen i više, sve dok, nije ponovio. Ipak, jučer, konačno smo otišli na odjel oku našeg CRH (morao uzeti odbijanja voditelj odjela kako bi intubaciju suzne kanala do Monica..) Odbijanje da smo dali, rekao: „Ako će svi chiriyami Moskva vožnju u kojoj onda će biti tamo! " Rekao je da ćemo "ovdje sve raditi". Pisao mi je puno testova. i nazvao.

Ubrzo nakon 6 mjeseci) Grishan se okrenuo na trbuhu, preko desnog ramena, hrabrosti! Uzeo sam svoje prijatelje u Moskvu u Nia Pediatrics dječjem pedijatru, nakon što sam ispitivao Grishana i moje cviljenje, dali su mi preporuku u ranoj dobi za pregled i rehabilitaciju. Zatim u.

Djevojke, pomoći, moram napraviti hitnu operaciju na ušima. postoji li dijagnoza otoskleroze, netko ima izlaz iz profesora u odjelu Monica Lor, naravno, uz naknadu. Svi zahvaljujemo svima koji će pomoći pronaći dobar stručnjak. Hvala unaprijed!

Djevojke, pozdrav svima! Napokon, kćeri su izvršili operaciju i uklonili adenoid. Odjednom će netko doći u prilog svojoj priči. Uklonili smo ne samo adenoid, već smo obrezali i tonzile, a također pumpali tekućinu iz uha. Kao što se ispostavilo, zbog svega toga imamo 1 stupanj gubitka sluha. OMC je besplatno izradio u MONIKI na Prospect Mira. U početku smo otišli kirurgu, pomogli nam da ležimo i napravimo operaciju.

odlučio sam napisati svoje dojmove o MONIIAG, možda je to korisno biti i dobro i loše))) Ja ću početi s onim što sam dijabetičar, pa nekada stajao na računu, bio sam upućen na konzultacije s endokrinologa u MONIIAG. Tu sam dobio burumkulovoy FF, što je gotovo na vratima počinje plašiti, ja lice 5kilogrammovogo dijete i napisati uputnicu za hospitalizaciju u Monici. U Monica oči raširile: „Mi ne drže trudna, to je MONIIAG što hospitalizacija, nije li bolnica.” Na to moje komunikacije s Miss.

Moje je rođenje bilo gotovo 2 godine i 2 mjeseca prije. Trajao je gotovo 13 sati. Prije rođenja kartica je bila napisana - trombocitopenija, hipotenzivni sindrom. Moje je rođenje bilo s puno strahova. Bilo je jak strah od umiranja tijekom porođaja, bilo je strah od EX. Nije bilo straha od boli, bilo je strah da nešto neće poći u krivu. Očigledno su hormoni bili besramni. Ali ja, koliko god mogu, mogao sam se još pozitivno pozabaviti. Malo prapovijesti - U 38 tjedana stavljen sam u odjel patologije trudnica s sumnjom na veliki fetus.

Nikad ne bih pomislio da bi moj drugi put bio toliko različit od prvog. Prva trudnoća bila je savršena. Imam 24 godine i zapravo sam zdrava. Za cijelu trudnoću imam jednu neuspješnu analizu - krvna koagulabilnost je visoka, pijem karantil i cardiomagnet. Jednom kad osjećam mučninu i na licu se pojavljuju crvene točkice krvnih sudova. I samo jednom (uoči rođenja), ja sam pod pritiskom - umjesto da stojim 120/80 - 140/90. Idem u bolnicu pod pritiskom, navečer su me stavili tamo, no noću.

Fungus je bio odbačen. Bez kirurške intervencije. Danas imamo 2 mjeseca i već smo čvrsto držali glavu, gulim i slatko slatki osmijeh!)) I kao glavni pupoljak za obnavljanje poklona. I bilo je to ovako: nakon što je "plaćeni kirurg" rekao da će sve pasti i pomoći nam samo zelenilu, a baneocin u prahu, trebalo je tri dana za takve postupke. I doista. Mjehurići su se sušili, a ovo je peklo postalo crno. Ali trećeg dana ponovno, pupak je bio vlažan, i tamo se nakupi sumpor. Eeeh. Rezultati testova su bili dobri i nema znakova.

Djevojke, ažurirane informacije o posjeti MONIIAG.Nachala nazovete pozivni centar krajem kolovoza - dostupnost rujna nije bio u zapisnik listopada zatvorena.

Ako sam počeo pisati o čireve, možda ću se sjetiti bolesti starješine. Možda je korisno nekome. U bolnici su se pojavili prvi problemi s očima kćeri. Trećeg dana, desno je oči ostakljeno. Neonatolozi su bacili albucide prije ispuštanja i otpustili ih.

Djevojke, zahvaljujući onima koji su nas podržavali kad smo došli u bolnicu s krvarenjem. https://www.babyblog.ru/community/post/living/3146137 Pustili su nas za vikend. Nakon što je nekoć puštena krv u noći prijema, nije bilo boli ni iscjedka. Ležao sam i umetnuo utrobu. Analize su dobre. Čak i unatoč mojoj smrti i cijanozi hemoglobina 120! Program je samo malo prenagan 9.02. morati umetnuti 2 x 200 i HCG gotovo 200000. i usput, unatoč činjenici da ide na wc teško za mene izvan kuće, nego u bolnici, navodno u strahu, sve.

Cure, želim podijeliti iskustva, pa skazat.Segodnya ispitao Monicu, okupila hrpa testova prije toga, bili su u dijagnostiku tsentre.Nam 5 mesyatsev.Srazu želim vas upozoriti jednom dao pravac DC u Serpukhov, nazovite direktno na odjel oku MES-ing, prijavite se, a onda žustro vozmuschayutsya.Itak liječnici, stigao rano ujutro, gledali smo optometrista, a zatim je poslao sve papire u drugoj zgradi na registraciju karticu i ponovo u otdelenie.Bylo 6 djecu sa nama da chisle.Za pola sata gotovo sve ispitane! Zajepljene su bebe nkretno ali više od iznenađenja! bliže podhdila naš red, više sam potnyak probiti i sve je rastao hladno.

Općenito, ja, da budem iskren, nemojte pravilno jesti. Ne volim juhe, pire, malo povrća i ostalog. Volim brzu hranu i ne mogu živjeti bez šećera. Ima stvari koje ne znam kako kuhati. Recimo da ne znam kako kuhati meso, a Egor, koji tradicionalno ima meso u našoj obitelji, također ne okusi. Jedemo curd i kiselo mlijeko, ali rijetko. S takvim uvodima bilo je prilično teško napraviti prehranu. Dijeta s dijabetesom je vrlo individualna. Nakon razgovora s liječnicima i dijabetičarima s iskustvom, čitajući more.

Djevojčice su se dogodile intuzicijskim osjećajima. Ako Dimka pokuša pisati sve na koherentan način. iako je teško (((