Hepatitis forum

Simptomi

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Phosphogliv, recenzije

Phosphogliv, recenzije

Vaša poruka lutalica »15.06.2011. 08:55

Re: Phosphogliv.

Vaša poruka Sovok-59 »15 lipnja 2011 09:23

Re: Phosphogliv.

Vaša poruka Gudvin »15.06.2011. 10:35

Re: Phosphogliv.

Vaša poruka serž »04.12.2011. 13:27

Re: Phosphogliv.

Vaša poruka inna81 »04.12.2011. 13:48

Phosphogliv

Oblici otpuštanja

Uputstvo fosfogla

Phosphogliv je domaći hepatoprotector, koji je kombinacija fosfolipida (fosfatidilkolina) i glycyrrhizic kiseline. Osim, zapravo, hepatoprotektivnog, lijek ima membranski stabilizirajući i antivirusni učinak. Koristi se za liječenje virusnog hepatitisa, heptozisa i drugih oštećenja jetre, kao i kožnih bolesti (psorijaza, ekcema, itd.).

Kronični virusni hepatitis je hitan problem, kako u Rusiji tako i na globalnoj razini. Cijepljenje omogućuje spriječiti akutni hepatitis, ali nažalost nije tako učinkovit u borbi protiv kroničnih oblika bolesti. Klasična terapija lijekovima za kronični hepatitis je prilično složena i skupo vježbanje, motiviranje farmakologa za stvaranje novih učinkovitijih lijekova. Jedan od takvih obećavajućih lijekova je fosfogluka, koju njegovi kreatori analoga ne osiguravaju na svjetskom farmaceutskom tržištu, te je u mnogočemu apsolutni pionir. Dakle, ovo je jedini hepatoprotektor koji posjeduje i etiotropno i patogenetsko djelovanje. Jedinstvenost fosfoglobina je također u kombinaciji pod "krovom" jednog ljekovitog oblika hepatoprotektivnog i antivirusnog učinka. Jedna od komponenti ovog lijeka - fosfatidilkolin - je obdarena sposobnošću strukturiranja strukture jetrenih stanica, djelujući kao "membranski brtveni materijal" koji zakrpi rupice u biološkim membranama. Ovaj farmakološki aktivni "sastojak" fosfoglukina je njegov glavni aktivni princip, normalizira metabolizam proteina i lipida i sprečava gubitak enzimskih stanica stanicama jetre, obnavljajući funkciju detoksikacije ovog organa. Fosfatidilkolin potiskuje prekomjerno stvaranje vezivnog tkiva, što smanjuje rizik od jetrene fibroze i ciroze, te poboljšava prognozu i kvalitetu života bolesnika.

Druga komponenta lijeka je glicirizinska kiselina, tvar koja ima antivirusnu aktivnost koja inhibira reprodukciju virusa u tijelu aktivirajući sintezu interferona, potiče stvaranje fagocita i aktivnost prirodnih ubojica. Budući da je antioksidans i pokazuje učinak stabiliziranja membrane, glycyrrhizic acid potentiates hepatoprotektivni učinak fosfolipida, ima antialergijske i protuupalne učinke. Novost fosfoglue je također u nesvjesnim analogima tehnologije stvaranja suhog praškastog oblika granularnih soje fosfolipida. To je omogućilo povećanje trajnosti inkapsuliranog oblika doziranja. Izvorna tehnologija dobivanja liofilizata za intravensku primjenu omogućila je stvaranje stabilnog fosfolipidnog nanosustava koji se sastoji od emulgiranih micela i liposoma i bez toksičnih deterdženata (površinski aktivnih tvari). Kompleksne micele mogu se pohraniti u aktivnom stanju nekoliko godina, što je od velikog kliničkog značaja, jer pacijent u ovom slučaju prima aktivni lijek, a ne proizvod metaboličkih procesa farmakološki aktivnih tvari.

Phosphogliv je prošao niz testova u vodećim ruskim klinikama. Njegov učinak je procijenjen prema kriterijima navedenim, uključujući poboljšanje općeg stanja pacijenta, uklanjanje simptoma intoksikacije, nestanak žute boje kože, prisutnost / odsutnost žuči u stolici, smanjena koncentracija bilirubina i jetrenih enzima. Kao rezultat toga, svi pacijenti koji su primali fosfoglue pokazali su pozitivnu dinamiku. Stoga je dokazano da ovaj lijek ima visoku učinkovitost u liječenju bolesti jetre. To značajno poboljšava sintetičku funkciju ovog organa i smanjuje manifestacije zatajenja jetre. U ovom slučaju, lijek ima dobru podnošljivost i povoljan sigurnosni profil.

Recenzije o lijeku Phosphogliv

Prikupili smo prave recenzije o proizvodu Phosphogliv, koji su objavljeni od strane naših korisnika. Najčešće, odgovor je napisao majke malih pacijenata, ali oni također opisuju osobnu povijest uporabe lijeka na sebe.

degeneracija masne jetre (hepatoza);
druga oštećenja jetre (alkoholna, otrovna, uključujući medicinsku);
u složenoj terapiji virusnog hepatitisa, ciroze jetre i psorijaze.

rasprava

S poremećajima jetre nikada nisu bili, ali trećem je protokolu već došlo do dijagnoze "hepatitisa induciranog lijekom". Prije, za vrijeme prostate, a zatim je cijela trudnoća sjedila na fosfogu.

Slažem se s tobom u potpunosti, podršku homeopatija za održavanje jetre i bilijarnog trakta, za održavanje imuniteta, te dati gepatoprotektory, phosphogliv mi savjetovali drugi veterinar koji tretira naš pas, ali mačka gledanje i odbija, on je kirurg i imati jednostavno pokupila psa, jer on je također djelovao psa kada uvijanje u želucu, sada je postao jedan ubadanje mačka Nospanum, ona neskoleko dane obojica su očito bol, Ne-SPA pomaže hrana daje drugačiji, riba kuhana, pileća prsa, puretina i meso samo kratko jeli do toga - Sve. Apetit potpuno nestaje, urinirati često, mačka i pas joj se više ne uklapaju. Današnji roditelji.

. em za promjenu u kronični oblik. Ne vjeruj u ove gluposti. Žutica je opasna kada je razina juilirubina od 400 i više, a moguće je negativan učinak na mozak i CNS. Klasično liječenje - fosfogliv i ursosan (ursofalk). Sve ostalo nema veze s liječenjem. Tako smo se tretirali za mjesec dana, ali to nije pomoglo. Kao rezultat toga, pokazalo se da imamo žuticu dojenja. Dojke mlijeka, bilirubin, otkazane su dva dana.

Ne brinite, dijete će se smiriti i sve će ići dobro) hodati češće. Imali smo žuticu, s indikatorima manje od 150 u bolnici nemojte staviti. Popio Phosphogliv, pomogao mu je ispravno doziranje, ali najbolje je dati više vode i sunčati (ako je moguće).

. nestao i aktivno pokretan samo 2-3%, morfologija je također loša (prema Krugeru ne znamo). Onda su pili komponente Androdoza, vit C, E, D, koenzimQ10, svijeće vitaprost, wobenzym, phosphogliv utvrda rastopiti, a zatim Profertil. U to vrijeme sve je poboljšan i viskoznost napustio ali kada oboljela od akutne respiratorne infekcije i SG - živjeti 0% i više. Tako cijelu godinu. Promijenio sam liječnika. Rekao je da ubrizgava provokativnu ubod na skrivene infekcije. A onda sam saznao Ureaplasma (jednostavni testovi su pokazali da!) Opet, liječenje antibioticima i anti-bakterijska za mjesec dana (planiranje u skladu s tim i zabraniti mi profilaktičko liječenje) paralelno ručnu masažu prostate (loša muža!), Daljnje smanjenje.

slušati liječnika o luchshe.sprosi ursosan.on nama kao pomog.hotya prije pijenja phosphogliv, galstena, Essentiale, ali je pomogao da ursosan.40mg noch.i POI joj vodichkoy.my 125 ml dnevno za piće.

Kod mene na pozadini stimulacija ti pokazatelji premašuju normu ili stopu u 10 puta. Dijagnosticirali su hepatitis induciran lijekom. Pila fosfogla, au trudnoći hofitol. Sada je sve u redu!

. Jela mislim by.a rekao ovdje FS 5 mjeseci nakon rođenja bolesnog u jetri, donirao sam krv svi pokazatelji su normalne, ali 45 i 80, prenosi hepatitis otritsatelno.vot imenovan phosphogliv pijem već treći mjesec i voblasti jetre i boli ((također jako zabrinuta

O jetri, iz mog iskustva mogu reći da je ovo hepatitis induciran lijekom. Moje brojke su povećane 10 puta. Protokol je bio dopušten, a zatim je pila, a cijela trudnoća, Phosphogliv, prebačena je na Hofitol na kraju svoje trudnoće. Sada su pokazatelji izvrsni)))

. uklonite je. Dobar rezultat bio je iz Profertil. I viskoznost (usput, nemate puno ukapljivanje, ali to sprečava napredak sperme!) Pomogli smo samo čistiti.

Sve se to tretira, imali smo do dva mjeseca. Dakle, ne brinite. Mi smo bili propisani Liv 52, izvarak rose kukova, Ursofalk, Phosphogliv, Correlip svijeće. Budite sigurni da donirajte krv na bilirubin, ako je visoka razina - da ga proguta, ako ne i jako - propisuje tablete hepatoproteina. Nemojte samorigirajte lijekove i nemojte slijediti nikakve savjete - propisati liječnika. Iterus koji izgleda bezopasno na visokoj razini bilirubina vrlo je snažno pogođen živčanom sustavu. Za mjesec dana idete liječnicima, ako to ne uspije, svakako ih uzmite za bilirubin. Također pitajte da ne samo bilirubin, nego i citomegalovirus. Dugotrajan.

. Bio je malen, ali je rastao do 5. dana i bile su izvrsne kvalitete, u razmaku Clexane® je od 0,4 do 0,6. Pobjeda u 0.8.. A (kao što je jetra počela raspadati) Phosphogliv propisano, liječnik je rekao da postoji neka vrsta kiseline „magija”))))), pa čak i sam grijeh na ovaj lijek, to je radio ))))) Pa, plesovi s tamburama još nisu otkazani.

Phosphoglive nije od hladnoće? Ne bih pio, razlog nije jako ozbiljan i ukazuje se da trudnice nisu moguće.

U protokolima iu prvoj polovici trudnoće popila je fosfoglue. Nakon stimulacije, indeksi su odmah počeli padati. Posljedice, do sada, ne))))) Provjerio me duž i preko))

. Većina lijekova, jetra je teško, morate piti hepatoprotector. Odlučili smo otići u zelenu sobu (RBC 2), položiti 24 brojeva u petak. Počeli smo liječiti sve: aciklovir, bakterijsko, fosfogij, smecta. Acyclovir nije davao, fosfogliza i bakterije nekoliko dana. U subotu je započeo curić. U ponedjeljak sam pitao liječnika, možda ne moramo hodati još, ali rekla je da su svi takvi ljudi, a onda sam shvatio da sam većinušao nigdje, tj. Uhvatili smo tu infekciju. U ponedjeljak, 27. kolovoza, temperatura je porasla na 37 i 6, a potom je spavala na 37, a utorom nakon putovanja u bolnicu temperatura je premašila 38. Pronašao sam njegov zub s lijeve strane od dna -5, koji je prešao samo u utrobi.

Vitamini su bolje piti nakon tretmana, vratiti tijelo, a liječenje je beskorisno i tako jako jaka droga. Prije liječenja, popio sam više fosfoglue, ili možete piti heptral - to je dobro za piće, također, za čašu ulja.

Svatko ima kronični prostatitis i ako nema upale, a akutni oblik začeća ne ometa. A o Phosphogliv Forte (to jest Forte!) - liječnik nam je rekao da postoji posebni oblik ekstrakta od sladića - ovdje je dobro ukapljivanje! Na nas ukapljivanje nakon Spemann (viskoznost više od 5 cm) prestalo napredovati uopće! Ni izvarak laktoze ni sirupa nije pomogao, no od ACC-a nije bilo nikakvog smisla. Iz Phosphogliv se vratio u normalu. No, u rujnu je moj muž razbolio ARVI, a svi pokazatelji ponovno su pali - mobilnost A i B = 0%, nema razrjeđenja. Godina liječenja za smark, sada smo održali stanku sljedećeg tjedna. Ponovno ćemo uzeti SG i bit će tretirani opet, n.

Recenzije liječnika o Phosphoglivu

  • Pharmstandard, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.05.2021
  • Pharmstandard, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.03.2021
  • Pharmstandard-Ufavita, Rusija
  • Rok trajanja: do 01.11.2018

Stručni savjeti o fosfoflivu

U posljednje vrijeme mučnina me počela smetati. Kao da nisam mnogo toga prebivao, mislio sam da nisam mnogo jesti. Kad mučnina postane redovita, otišla je do liječnika. Tamo sam već i dijagnosticirao masnu distrofiju jetre. Razlog za sve alkohola, s njim, naravno, odmah sam vezan. Zdravlje je skuplje. Fosfogliv je pio točno tri mjeseca, pio 3 puta dnevno za 2 kapsule. Bolje stanje zdravlja, ultrazvuk je pokazao dobre rezultate. Ali ozbiljno sam umanjio moju jetru, pa će tečaj morati ponoviti

Slažem se s pozitivnim osvrtom na Phosphogliv. Pomogao mi je, bolesti zbog porasta jetre brzo su otišle kad sam počeo uzimati ovaj lijek. Ali, naravno, morala sam piti cijeli tečaj, tri mjeseca, kako bi sve prolazilo.

U ustima je postojao neugodan osjećaj gorčine, stalno je bio prisutan ujutro, ponekad čak i tijekom dana. Kolege su se složili da je to iz jetre, mnogi su to i savjetovali s Phosphoglivom. Pročitajte o njemu, recenzije su dobre, bezopasne. Odlučio sam da ću pokušati, i ako to ne pomaže - onda liječniku. Tako da, naravno, ne savjetujem nikome, ali nisam bio apsolutno nitko! I ispostavilo se da smo svi dobro, nakon što je liječenje počelo, ova je gadna gorčina prošla!

Koristi se fosoglut kada je dijagnosticiran hepatitis. Dugo je liječena, ali je izliječena. Voljela sam drogu.

Sa čir na želucu živim već 5 godina. Tretiran sam samo lijekovima, bez operacija, jer nema komplikacija. Ali očito, iz ovog tretmana imam problema s jetrom. U početku nije obraćala pažnju dok nije počela dnevna bol u desnom gornjem kvadrantu, osjećaj mučnine. Nedavno sam pregledao drugi gastroenterolog, propisao sam još jedan lijek za želudac, a za jetru mi je rečeno da pijem stazu Phosphogliva. Nakon što završi cijeli tijek liječenja, više se ne brine niti na želucu ni na jetri.

Uzela je Phosphogliv dva mjeseca, a zatim se omotala oko posla, propustila nekoliko puta i napustila ga. Ali ispunio je svoj zadatak, prema biokemiji norma, ultrazvuk je norma. Objasnio sam da nemam globalnih zdravstvenih problema, ali još uvijek. Dobar lijek.

Kao mladi, jadno je jeli, osjećao se do 26. godine. Proširivanje jetre ultrazvukom, dijagnoza pretilosti, slaba analiza. Bila je liječena Phosphoglivom, sve na preporuku liječnika, dva puta godišnje za 3 mjeseca i 4 mjeseca. Pretilost i povećanje su nestali, testovi su blizu normalne. Tečaj se ponavlja nakon 3 mjeseca.

Prije toga nisam znao da stanje jetre izravno utječe na stanje i izgled kože. Imala sam neke probleme s kožom, i pokušavala sam ih riješiti uz pomoć kuće i kupnje maski, čišćenja lica i raznih postupaka u kozmetičkim salonima, ali naročito to nije pomoglo. I problemi se zaustavljaju tek nakon što sam pio Phosphogliv i počeo pratiti moju prehranu.

Vrlo poznata izgubljena težina kada su propisali dijetni broj 5 i fosfofliv. U početku ništa, onda tijelo očito čisti, zaradio i odmah ostavio više kilograma!

Preporuča se fosforil kao izvrstan lijek za opijanje. Sjetio sam se kad sam osjetio da sam previše previše overdid na odmor s pivo i meso. Odlučio sam se žaliti na želudac i jetru, isključiti najopasnije proizvode, alkohol i piti Phosphogliv tri mjeseca. Zdravlje točno ispravljeno, osjećam se dobro.

Registrirani su tri mjeseca Fosfogliva + tablični broj 5. Teško je sjediti na dijeti, ali sada je barem zdrav.

Ako žena nije poslala u kliniku, sve do posljednjeg ne bi znala da se žutica razboljela. Bio je tretiran s Phosphoglivom, pomogao i brzo.

S phosphogliv susreo sjajan način - liječnik je odlučio da je ovo moj zadnji put bio vrlo loše analize (izgledalo mi je miješati s drugom damom) i preporučio mi potrošiti na piće. Općenito, droga ne tvrdi da, u svakom slučaju, otišao za dobro, rijedak nagging u stranu nakon gluttony ostavio me na primjer. Ali ne želim takve neprijatelje! Fosfogliv preporučuje, ako je to)))

Bila je tretirana s Phosphoglivom nakon drugog lijeka, to je bilo povezano s jetrom, ali nije se vidjelo na najbolji način. Phosphogliv je pomogao u ispravljanju situacije.

Phosphoglivoy se dugo liječi, ali sam ću reći da lijek stvarno pomaže.

Gotovo svi u obitelji pokušali smo Phosphogliv iz raznih razloga, iz našeg iskustva mogu reći da su simptomi vrlo brzo uklonjeni, ali staza mora biti pijana do kraja - inače je malo koristi. Tek nakon potpunog tijeka testiranja pokazati kako stvarno radite stvari. U našem slučaju nitko nije trebao produžiti tečaj - oni su se potpuno oporavili.

Za mene sam registrirao Phosphoglivum kad sam tražio agent za uzgoj tankog. Rekao je da prekomjerna tjelesna težina zbog loših prehrambenih navika, a to je loše za jetru, jetra ne može nositi, ukupni uvjet je loša i teško ponovno izaći u šetnju - to je začarani krug okreće. Free dijeta nije učinio, naravno, ali da je potrebno izgraditi normalan krug napajanja, te za liječenje jetre, dodatni CG otopio pred našim očima. Vrlo zadovoljan Phosphoglivoy!

Phosphogliv je propisana mužu nakon bolnog grla. Jetra je značajno stradao, dobio je dvostruki udarac: prvi je tretirana za „narodnim” metodama (votka s paprom), a onda, kada je sve bilo vrlo trčanje morala piti antibiotike. Simptomi iz jetre bili su - mučnina, osobito ujutro, nije bilo apetita, povukli desnu stranu, sve što pišu u člancima. Analize su potvrdile da sve nije u redu. Tretirao se kao rezultat tri mjeseca, Phosphoglivus je pio tri puta dnevno, dvije kapsule. Rekli su da, ako su testovi nakon tečaja i dalje loši, liječenje će se produžiti do pola godine. Proširite usput, ali samo mjesec dana. Analize su svakako ponekad bile bolje, ali su ipak bile potrebne za liječenje. Nakon četiri mjeseca liječenja, sve se vratilo u normalu.

Kao i mnogi vjerojatno, jetra je bila zaglađena na svoju glupost. Stalno sam bio zabranjen alkoholu, morala sam poduzeti strogu prehranu. I popio je Phosphogliv. Brzo je otišao na izmjenu i dopunio propisanu shemu liječenja i droga.

Dijagnosticirani dermatitis, počeo je shvaćati što se događa, sve ukazuje na jetru. Analize nisu najbolje, upale, povećanje. Bio je tretiran fosfoflivom. U početku je koža postala čista, otišla liječniku. Analize su odlučile testirati

Sve funkcije jetre nakon tijeka Phosphoglive bile su prilagođene, analize su dobre

Radi, ako pijete sva tri mjeseca (ovo je standardni tečaj za sve, ako ne i za ozbiljne bolesti).

Tražio sam većinu proračunskih varijanti hepatoprotectora i odabrao između Phosphogliv i Essl. Zaustavio na phosphogliv jer je pronašao stari „Phosphogliv -. Gepatoprotektor samo s dokazanim protuupalnim učincima to jest, njegova učinkovitost nije u dvojbi jer je provjereno brojnim kliničkim studijama i praktikoy.K nažalost, nalaze u otvorenim izvorima, pouzdanih podataka za klinička istraživanja djelovanja Essl- nije moguće ".

Po prvi put sam naučio probleme s jetrom na godišnjem odmoru. Kuće su očito i dalje lakše za jelo, ali u inozemstvu su kupovale brze hrane, domaća jela sa začinima, šiške kebabe. Kuća je gotovo uništena nakon svakog ručka večeru, sjeo sam gotovo nepomično, u svoju stranu pritisne tako da su rebra povrijediti osjećaje, samo da bi se povući u sobu i leći. Ponekad se nekoliko sati nije pustila. Stigli smo kući, odmah do liječnika. Prema analizi, sve je loše, povećanje jetre se izražava ultrazvukom, također se nalazi pretilost jetre. Vidio Fosfogliv četiri mjeseca, nakon što su prva dva odlazila na testove, došlo je do većeg poboljšanja, ali do oporavka daleko. Za četiri mjeseca gotovo je normalno. Ostat ću na dijeti na neko vrijeme, a zatim ponoviti stazu tri mjeseca. Ja odobravam drogu, to mi pomaže dobro, čak iu mom zanemarenom slučaju.

Mislim da neće povrijediti povremeno piti Phosphogliv za prevenciju. Pomaže mi.

Počela sam uzimati Phosphogliv davno, mislim da to pomaže, moja jetra još nije bolestan.

U Fosfogliveu sve je dobro osim trajanja tečaja. Preventivni tečaj je besmislica, 1-3 mjeseca, netko kako je propisano. Morao sam piti s mojim čireve pet mjeseci. Naravno, izliječeno, što se ne može radovati.

Lijek Phosphogliv je vrlo učinkovit u liječenju hepatitisa, u tom smislu, možete čitati puno u različitim člancima. Odabrao sam to za sebe prema ovom načelu - ako je s takvom bolesti uspio, usput, još više.

Nikada nije bilo loših testova od uzimanja Phosphogliva za profilaksu. Posavjetujte se s liječnikom, propisan sam u poliklinici.

Svjesno sam znao o Phosphogliveu, osobno sam se upoznao, bezobrazno. Uzeo sam nekoliko lijekova, uključujući i prilično teške, i bio sam propisan Phosphogliv kao popratni. Mislim da je to prava odluka, bilo je slučajeva poput onih prijatelja, završilo je u problemima s jetrom, ali dobro sam

Jednom davno postojala je hepatoza, a kao i nakon liječenja sve je prošlo ili je bilo. Ali nedavno se vratio, već je liječen Phosphoglivom. Dok je sve u redu, slika je bolja na ispitivanju nego u prvom slučaju nakon tijeka Phosphogliv. Osjećam se dobro, nadam se da se ta mrena ne vraća.

Phosphoglivus mi pomaže dobro, nema nuspojava. Preporučujem.

Moja majka ima dugu bolesnu jetru, ali ona živi u zaleđu, postoji selo, da nema ni bolnice. I nekako se navikla već izdržati sve, a ne obratiti pozornost na bol, kao da je to tako. Da, pa ni ja nisam ni obratio pozornost na činjenicu da ponekad ona žali na bol. Zato sam otišla u moj grad kako bih se posavjetovala s liječnikom, donijela joj Phosphogliv, ona je pila paket za sada i rekla da se bol bliži. Vodite brigu o svojim voljenima!

Nedavno je pronašla informacije da je jedini hepatoprotektor, čija je učinkovitost klinički dokazana - čudno, bio je Phosphogliv. Učinak je, a cijena je niža od one poznatog analognog.

Jednom je čuo gepatoprotektory narkologichkah u bolesnika ubrizgava i toksikologichkah, također, odlučio pokušati njihov učinak na sebe, kupio najviše deeshvoe da mu je ljekarna pronađeno Phosphogliv. S prijateljima ponekad postoje vesele večeri, a ovdje nakon što je takva večer odjednom prihvatila, a potom i ujutro i poslijepodne za pričvršćivanje učinka. Ispalo je da je istina, to je samo spašavanje s mamurlukom!

Phosphogliv pametno mi je pomogao da se nosim s neugodnim osjećajima koji su povezani s nezdravom jetrom, nisam ni očekivao. A na uzi, i rezultatima analize mojoj jetri je postao mnogo bolji osjećaj (i izgledaju :)) Ideja je da kao liječnik rekao da gledaju dovoljno hrane, pa čak i piti lijekove - i može se trajno izliječiti.

Jedite u svakom slučaju, naporno raditi, nenormirovannyy.Estestvenno raspored, jetra postala postupno tijekom vremena da prođe, ali sam uzeo samo jedan tečaj phosphogliv da svi neugodni simptomi su nestali. Budući da ne mogu odbiti štetnu prehranu zbog posla, redovito ću ponoviti tečaj, ako se jetra ponovo ozlijedi.

Prolazeći testovi nakon blagdana, visoke stope ALT i AST, sve to možda nije tako loše, samo je jetra bila u tom razdoblju preopterećena. Savjetujemo čak mjesec dana da popijete Phosphogliv, a zatim ponovno proći testove. I ona je to učinila. Pokazatelji su se poboljšali, trebat ću mjesec dana kako bi sve postalo općenito dobro.

Ranije su imali problema s alkoholom. Ponekad, ne, ne, da, i mogu se opet slomiti. Jetra ponekad daju tešku nesreću. Počinje se osjećati, a ne najugodnije senzacije. Tada počnem uzimati Phosphogliv. Lijek koji je testiran mojim vremenom. Uvijek pomaže.

Uz fosfoglivom dugo poznat, moj muž i on je imao probleme s pićem jetre. Ja praktički ne pijem, normalno jedem, ali tijekom dugotrajnog liječenja i uzimanja lijekova uzimam Phosphogliv da zaštiti jetru, bolje je upozoriti nego liječiti.

Imala sam fibrotičke promjene u jetri. Imenovani fosfofliv. Mislio sam da se takva bolest ne može izliječiti i piti na neki način jednostavno za krpelj. Ali bio sam jako iznenađen kad sam se nakon nekoliko tjedana osjećala bolje u mom tjelesnom stanju, a onda su svi simptomi potpuno nestali. Sada samo proći kroz 8 mjeseci opet.

Phosphogliv mi je pomogao smanjiti ALT i AST, u tjedan dana od prijema počela osjećati puno bolje već ništa podsjeća zdravstvenih problema, a nakon cijelog trajanja tretmana za godinu te se podsjeća, PAH-PAH-PAH dva mjeseca.

Phosphogliv je propisana kćer, dugo je patila od bubrežnih kamenaca, ali rekli su da jetra također treba podršku. Lijek je uzeo kćer dobro, nuspojave nisu utjecale.

Duga bolestan lacunar angina, gotovo nekoliko puta za redom, najprije je pio antibiotike kod kuće, zatim hospitaliziran i ubodan Ceftriaxone u bolnici. Općenito, moj tretman bio je odgođen, na jakim antibioticima sjedio sam nekoliko mjeseci, počeo sam osjećati jetru, propisao sam Phosphogliv. Nakon tjedan dana ili godine i pol bolovi su otišli i nisu se vratili.

Kupio je ili kupio nedavno Phosphoglivum (kapsule od 50 komada). Pakiranje nije takvo, kao što je ovdje na slici i tamnoplava boja. Reci mi, može li biti lažna? Pa ipak, pijem lijek tjedan dana, kiselost želuca se povećala. Baciti drogu ili pokušati smanjiti kiselost s bilo čim?

Zbog prejedanja, jetra se počela uzrujati, jer sam shvatila da je masna jetra jetre dugo bila tamo, jednostavno se nije manifestirala od samog početka, a nisam prošao nikakav pregled. Kada je taj problem bio otkriven, Fosfogliv je propisan tečaj za tri mjeseca - taj tretman potpuno je obnovio jetru, naravno tijekom liječenja bilo je potrebno odbiti od pečenja, pušeno.

Nije bolje od ostalih gepoprotectors. Nije mi pomoglo. Ali cijena! Lažna kuća.

Godinu i pol uzima Lamivudine za liječenje hepatitisa B, paralelno s njim, liječnik je savjetovao da piju fosfoglue. Prošao sam kroz dva tretmana, s tri mjeseca. Sada se osjećam puno bolje i pokazatelji jetre poboljšani. Liječnik je rekao da je dovoljno dovoljno i odmori se. Liječenje je test, a ne vrlo skupo i djelotvorno.

Otišao je u liječnički ured i rekao da je povećana jetra, imao je krv na ALT i AST, imao je fibroze. Postavili su interferon, kolagog i fosfoglue, sada je sve puno bolje, a ne samo pod analizama, dobro je da su s vremenom primijetili problem.

Problemi s jetrom započeli su nakon što je počeo piti češće nego inače. Nakon nekog vremena na desnoj se strani pojavio pritisak, a ponekad je bilo i mučnina. Phosphogliv savjetovan u apoteku, kupljen zbog cijene, u odnosu na druge tablete je jeftin. Pomaže dobro, jer je raspiranie s desne strane nestalo i prestala je sakaćenje.

Prihvaćeni i skuplji analozi i jeftinije trave. Pri uzimanju Fosfoglive testovi su već već godinu i pol bili stabilni. Nije loše, ali nije dobro, iako se iskreno ne ograničavam na hranu. Moja je majka kombinirala Phosphogliv i dijetu broj 5, a ona je s vremena na vrijeme bila bolja. Mislim da lijek pomaže, ako se kombinira s drugim mjerama.

Kada je dobio hepatitis C, imenovali su se s pergintronom, zatim su dodali fosfoglue. Postalo je relativno bolje osjećati, a biokemija se brzo vratila u normalu tek nakon dodavanja. Pitao liječnika koliko još uvijek je potrebno prihvatiti fosfogliv tk sa Pvt sve i tako je jasno. Navodi se 2 puta godišnje tromjesečne tečajeve. Općenito, liječenje je vrlo sretan.

Djeluje super ako se kombinira s prehranom i vježbanjem. Primijetio sam nekako nakon primjene takve stvari da se testovi vrate u normalu brže ako uzimate Phosphogliv nego da prestanete piti i promatrati kako će se prehrana ispasti.

Dijagnozirali su me s hepatocitom, bilo je neočekivano i neugodno. Kao da ja sebe nisam dopustio, ne pijem alkohol. Registrirao je Phosphogliv 4 mjeseca, dijetu i preporučio fiz. opterećenje. Nemam novaca za dvoranu, ja sam kod kuće. Pratim dijetu. Analize dvaput predane, drugi put sigurno je bolje. Sada je završen tečaj, ponovit ću za preventivne svrhe.

Na tablete, jedna od "ugodnijih" cijena za ovaj lijek. Hepatoprotectors su uglavnom vrlo skupe i trebaju puno i dugo piti. Stoga, cijena ima vrlo veliku ulogu.

Antibiotici napokon pokušavam ne prihvatiti, jer znam 100% da onda moram liječiti jetru - ovo je moja slaba točka. Ali kad moram, pijem tijek Phosphogliva. Trebam oko 3 mjeseca kako je napisano u bilješkama. Lijek koji nosim je normalno, bez nuspojava.

Proći ili se održati liječenje fosfoglivoj, liječnik je savjetovao, za uklanjanje upale u jetri. Problemi s kožom, to je uzrokovalo, tako da nema masti i kreme nisu pomogle. I u kombinaciji s fosfoglivom i dijetom, bilo je moguće potpuno očistiti kožu. Sve obveze liječnika obavile su strogo. Nakon tri mjeseca uzimanja kapsula fosfogla, testovi su bili gotovo normalni, upala je nestala i općenito se počela osjećati puno bolje i duhovitije.

Uzeo sam antibiotike tijekom liječenja upale pluća, tijek injekcija trajao je mjesec dana. Nakon liječenja bilo je potrebno pomoći jetri da obnovi svoj rad, jer je zbog teških lijekova ozbiljno patila i počela smetati. Registrirao se Phosphogliv. Uzeo sam 3 mjeseca na upute, liječenje je pomoglo.

Nekoliko puta u mom životu bio sam hospitaliziran bronhitisom i upalom pluća - komplikacija nakon gripe, a nikada liječnik nije propisao lijek za podršku jetri. Neugodni osjećaji sjećam se - dugo je obnovljena, povremeno je postojala mučnina i povukla se ispod rebara s desne strane. Uvijek sam bio uvjeren da je nakon gripu i komplikacija razdoblje oporavka dugo i neugodno. Ove godine opet sam bio bolestan i krvaren od antibiotika, po prvi put sam imao liječnika koji je propisao hepatoprotector. Saw Fosfogliv. Nakon što je bolnica vrlo brzo vratila na normalu - nije bilo simptoma nevolja s jetrom. No, poduzmite ga u fazi injekcija s antibioticima - paralelno. Tečaj je završio sva tri mjeseca. Vrlo dobar lijek.

Svake godine morate podvrgnuti liječenju gnusnog grlobolja. Liječenje antibioticima, nije prošlo bez traga, nedavno je počelo smetati jetri, dajući težinu u pravom hipohondriumu i pojavi mučnine. Nakon testiranja, pokazalo se da su rezultati ALT i AST povećani. Imenovali su ili imenovali recepciju fosfogliva. Jedan tromjesečni tečaj bio je dovoljan za ublažavanje upalnog procesa, a nakon tretmana testovi su se vratili na normalu. Sada ostaje samo povremeno posjetiti liječnike i zadržati jetru pod kontrolom.

Phosphogliv je propisao liječnika. U principu, ne boli, ali čini dob, a život je uzalud, grickalice Aby od + problema s viškom težine - do TI45 godina težio 93kg, ona raste na 158. biokemiju učinio ultrazvuk - standardnu ​​shemu. Registrirao je tijek liječenja 4 mjeseca, tako da je najbolje postupalo postalo malo vježbanje, sjedilo na dijeti. Za treći mjesec sam pio, nedavno sam ponovio testove, liječnik je rekao da su indeksi postali bolji. Izgubio se za 10 kg zbog prehrane, počeo se osjećati bolje. Dobar lijek, osobito kombinacija zdravog načina života.

Brzo pomaže u liječenju jetre nakon konzumacije. Kad zloupotrijebim alkohol, uvijek uhvaćam Phosphogliv. Tečaj je obično pijan do kraja - puna tri mjeseca kako bi maksimalno pomogli jetri. Ona najviše pati. Lijek uvijek pomaže - za mene glavni argument za.

Phosphogliv je propisao tri mjeseca da odvede baku. Ona mi je već stara (84 godine) i stalno sjedi na virulentnim lijekovima iz bolova u zglobovima, i od shchitovidki. Do kraja liječenja, Granny je osjetio već bodrenko i užurbano oko kuće, bez simptoma bolesti jetre, nije se smetala. Na kontroli, testovi su bili s dobrim rezultatima.

Iskreno, tablete su iznenadile - oni stvarno pomažu kod hepatičnih čireva i jeftinijih reklamiranih analoga. Uzeo sam ga kao što je propisao liječnik, strogo slijedeći upute. Nije bilo neugodnih osjeta ili nuspojava tijekom prijema, kao i nakon tretmana, ona nije promatrala. Nakon četveromjesečnog tečaja, biokemija krvi vratila se u normalu.

Otac je pio u crnoj, evo jetre i počeo propadati. Stavili su ga na strogu prehranu, a za održavanje jetre propisuju fosfoglobin tri mjeseca, tri puta dnevno, dvije kapsule. Nakon dva mjeseca liječenja, svi simptomi i pritužbe prošli, kaže da se osjeća dobro. Liječenje je pristupačno i učinkovito. Sada to još jednom neće biti zabuhal.

Prije godinu i pol dana učinio je ili napravio SAD i liječnik je rekao ili rekao, da mi se povećava jetra. Zašto se to dogodilo do sada ne razumijem. Kažu da s brzim mršavljenjem može "izgorjeti" jetru. U hrani sam dovoljno skroman, ne jedem masno, vodim mobilan način života, ne pijem ili pušim. Ali činjenica ostaje. Liječnik je propisao da popije stazu Phosphogliva. Oblik recepcije nije najprikladniji, nekoliko mjeseci morate napiti dvije kapsule tri puta dnevno. Prvih nekoliko dana moram postaviti podsjetnike na telefonu da ne zaboravim. Isprva se ništa nije osjećalo, tj. Prije toga nisam imala nikakvih simptoma. Oko dva tjedna kasnije počeo sam primijetiti da su prištići dugo proganjani nestali, nakon otprilike mjesec dana uzimanja, u ranijem rasporedu života uspio sam izbaciti nekoliko dodatnih kilograma. Ne znam je li to zbog uporabe fosfoglue, ali ipak lijepo. Nakon što je lijek prešao na ultrazvuk - jetra se vratila na normalu. Svidio mi se učinak, sad imam čistu kožu, vidljivo sam izgubila težinu, a cjelokupno blagostanje postalo je mnogo bolje.

Ja ću se pridružiti pozitivnim povratnim informacijama. Dijagnirano je - NAZHBP. Pripremili su se za tri mjeseca, pridržavati se prehrane i eliminirati masnoću, prženu i pušenu. Mjesec dana kasnije počeo je vidjeti poboljšanja. Više nije bolesno bez ikakvog razloga, bol bolan ispod desnih rebara smetao je manje. Sada nastavljam tečaj, nadam se da će mi pomoći da se potpuno oporavim.

Dodijeljen u kompleksu s dermatozom, tečaj - mjesec dana. Po mom mišljenju to radi, jer tretman je dao pozitivan rezultat. Chatters uklonio leziju iz kože na licu, a nakon impregniranog tijeka fosfoglicnih biokemijskih krvnih slika (promatranih AST i ALT) vratili su se u normalu.

Uzela je Phosphogliv nakon dugog tretmana s antibioticima. Rezultat liječenja je da u pravoj hipohondriji nema nikakve težine. Svidio mi se prihvatljivi trošak liječenja i ono što tijelo dobro podnosi.

Kad su imali problema s kožom i probavom, prošao sam mnogo testova i kao rezultat sam propisao lijek za liječenje jetrenih fosfora. Uzeo sam ga tri mjeseca, koža je bila bolja, ponovo sam ga uzeo, liječnik je rekao da postoje poboljšanja i propisao sam lijek još 2 mjeseca. Nadam se da će sve proći.

Phosphogliv Redovito poduzimam dva puta godišnje po preporuci liječnika. Cijena za Phosphogliv u Apoteka Piluli niža je od ostalih ljekarni

Liječio je sina toksičnog hepatitisa. Imenovan je kao liječnik nakon trajanja heptora intravenozno. Sva terapija kao cjelina pomogla je, naravno, i pridržavanje prehrane

Nažalost, ja sam nositelj virusa hepatitisa C. Lijek je propisao liječnik. Želim vjerovati da pomaže jetri i virus se ne aktivira. Uzimam Phosphogliv drugu godinu. Analize pokazuju da je stanje stabilno. Naravno, slijedim preporuke o prehrani i režimu. Bez toga lijek neće spasiti.

cijene su niže nego u drugim mrežnim ljekarnama. Također, darovi i popusti su SUPER.

Nakon liječenja, stanje s hepatitisom C poboljšava se

5 + Jeftinije analoge + protuupalni učinak. Nisam imao ništa!

super lijek. Drugi dan osjetio sam olakšanje, koji me je godinama proveo iscrpljujućim senzacijama. Nije primijetila mahune.

Prekrasan lijek, pakiran u 5+. obratite pažnju da je u toplini bolje pohraniti u hladnjak

je jeftin, biljka baza je vrlo zadovoljan, a zatim je sintetika nakon uklanjanja žučni kamen iznad krova. Jednostavno probavljeno, ali nikako u kombinaciji s prženom hranom, jeli komadić kotleta kao da je i pio pilulu - mučnati, a zatim i krvni tlak skočili nestvarno, tako da zdrava prehrana nije otkazana.

Nakon antibiotika u liječenju zaraznih bolesti, na desnoj strani je bilo akutne boli i gorčine u ustima. Nakon posjete liječniku, propisao sam da popijem stazu fosfoglue, razlog zašto je bilo loše povlačenje žuči. 3. dan pio sam i već počeo pustiti bol, mučnina se nije kotrljala, nije se osjećala gorčina. Ovaj lijek vratio je moj oslabljeni unos antibiotika jetre u normalan život. I liječenje se ne iscrpljuje

Phosphogliv - učinkovit lijek za hepatitis C

Fosfoglivin u hepatitisu C preuzet je radi zaštite jetrenih stanica od uništenja. Aktivne komponente lijeka su složeni lipidi i glicirizična kiselina - tvari koje sprječavaju upalu i replikaciju virusa.

Kako droga radi na tijelu?

Phosphoglive štiti hepatocite od prodiranja toksina i normalizira metabolizam. Lijek ima antivirusni i protuupalni učinak, sprečava stvaranje vezivnog tkiva. Fosfolipidi su dio membranskih stanica.

Fosfatidilkolin omogućava normalizaciju stanja omotnica hepatocita. To sprečava eluiranje enzima i drugih aktivnih tvari. S produženim unosom lijeka vraća se funkcija pročišćavanja krvi od toksina. Fosfatidilkolin sprečava rast vlaknastih vlakana, odnosno, njegovo prihvaćanje je izvrsna profilaksa ciroze.

Druga važna komponenta Phosphogliva je glicerat, koji se priprema od glicirizinske kiseline i njenih derivata. Tvar ima izražen antivirusni učinak. Pod njegovim utjecajem, infektivni agensi su zarobljeni i uništeni imunološkim stanicama u tkivu jetre.

Osim toga, glicerat omogućuje normalizaciju stanja staničnih membrana, neutralizira štetni učinak slobodnih radikala koji se oslobađaju kao posljedica reakcija smanjenja oksidacije. Ima li tu tvar i protuupalno svojstva, što se objašnjava povećanim funkcijama hormona nadbubrežne žlijezde.

  • olakšati svrbež;
  • normalizirati stanje stanica;
  • potiskuju alergijske reakcije.

Pripravak se proizvodi u obliku praška, kapsula ili otopine za kapaljke. Fosfoglivska terapija može se provesti u bilo kojoj patologiji jetre, uključujući hepatitis različitih etiologija. Tijek liječenja počinje intravenskom primjenom lijeka. Nakon toga su propisane doze za održavanje fosfoglive u kapsulama. Trajanje terapije određeno je stupnjem pogoršane funkcije jetre i općim stanjem tijela.

Akutni hepatitis tretira se prema gornjoj shemi, pomaže:

  • brzo ukloniti virus iz tijela;
  • stabilizirati stanje bolesnika;
  • vratiti funkcije unutarnjih organa;
  • spriječiti razvoj ciroze.

U kroničnim oblicima bolesti, lijek se uzima u dugoročne tečajeve - 6 mjeseci. Ovaj pristup produljuje remisiju, sprječava pogoršanje hepatitisa i prijelaz na cirozu. Glavna prednost Phosphogliva je visoka učinkovitost liječenja uz minimalnu količinu negativnih učinaka.

Ograničenja prijema

Budući da je lijek napravljen od biljnih sastojaka, nema gotovo nikakvih kontraindikacija. Fosfoglivije se ne preporučuje za upotrebu:

  • s individualnom netrpeljivosti;
  • tijekom trudnoće i dojenja;
  • u djetinjstvu.

Valja napomenuti da su posljednje dvije kontraindikacije relativne. To je zbog činjenice da droga nije testirana na osobe koje pripadaju tim kategorijama.

Uzimajte Phosphogliv s krajnjim oprezom u prisutnosti portalne hipertenzije - patološkog stanja koje karakterizira povećani pritisak u veni cavi. To je zbog činjenice da se odljeva venske krvi može poremetiti. Cure hepatitis uz pomoć Phosphoglivy sam je nemoguće. Potrebno je uzeti antivirusno i imunostimulirajuće sredstvo.

Moguće nuspojave

Lijek dobro podnosi tijelo, ali moguće je razviti alergijske reakcije zbog pojedinačnih netrpeljivosti na komponente. Njihovi glavni simptomi su svrbež kože i osipa. Specifičan tretman u ovom slučaju nije potreban, nelagodnost nestaje nakon uzimanja lijeka. Uzimanje velikih doza glicerola može pomoći u povećanju razine glukokortikosteroida. U tom slučaju postoji kašnjenje viška tekućine u tijelu, kao i znakove hipertenzije.

Metoda davanja ovisi o obliku bolesti:

  1. Injekcije se daju intravenozno, prašak se otopi u destiliranoj vodi. Spremnik bi trebao polako kapati. Stavlja se 1 puta dnevno, nakon 2 tjedna odlazi na recepciju tableta. Ako je potrebno, tijek liječenja može se produžiti. Otopina za injekciju ne može se miješati s drugim lijekovima. Nemojte razrijediti lijek s fiziološkom otopinom ili glukozom.
  2. Tablete se uzimaju uz hranu, poboljšava apsorpciju aktivnih tvari. Kapsula je progutala, isprala vodom. U akutnom ili kroničnom virusnom hepatitisu Phosphogliv se uzima 3-4 puta dnevno. Ako se stanje pacijenta pogorša, doza se može povećati. Osoba koja liječi hepatitis s ovim lijekom treba znati da će trebati dugo trajati tečajeve. Svakih 2-3 mjeseca postoji stanka. Nakon otapanja kapsule, aktivne tvari se apsorbiraju u crijevu kako u nepromijenjenom obliku tako iu obliku proizvoda koji propadaju u jetru, bubrege i druge organe.

Hepatolozi daju dobre ocjene o lijeku, djelotvoran je kada se uključe u kompleksnu terapiju hepatitisa B i C.

Liječenje koristi jetru i smanjuje količinu virusa. Preporuča se da ga uzmete prije početka antivirusne terapije, jer je u nekim slučajevima moguće potpuno oporavak. Lijek je propisan za toksičnu, medicinsku i infektivnu oštećenja jetre. Normalizira biokemijske markere, poboljšava ukupnu dobrobit pacijenta. Uključivanje hepatoprotectora u terapijski režim pomoći će ubrzati proces vraćanja organa.

Recenzije Phosphogliva

Proizvod: Kapsule

Lytkova L. (pozitivna povratna informacija)

Dobar lijek od pouzdanog proizvođača

Savjetuje liječnika u bolnici. Rekao je da pomaže rad jetre i smanjuje neželjeni učinak različitih lijekova koje sam primio u velikom broju tijekom liječenja. Paket sadrži 50 kapsula, samo je u jednom mjesecu pio dva paketa, nije osjetio neugodne učinke. Lijek je napravljen od korijena slatke i soje. U početku, malo napete veličine, velike kapsule, obojene svijetle boje: crne i narančaste. Kasnije sam saznao da se za ljusku koristi boja koja može uzrokovati alergije. Ali ništa mi nije izazvao, iako imam takve reakcije. Stanje zdravlja nakon recepcije bilo je bolje, u tijelu je bilo lakoće, vrećice ispod očiju nestaju.

Katerina (negativna recenzija)

Najbolji lijek za liječenje jetre

Zimi, gripa je bila jako bolestana, a kasnije su imali problema s jetrom. Liječnici propisuju skupe lijekove, ali savjetovali su vam da isprobate Phosphogliv u ljekarni, po cijeni jeftinije, ali učinkovitije. Također, Phosphogliv je antivirusni i antialergijski lijek, tako da se jedan lijek može riješiti nekoliko bolesti. Sad povremeno pijem kako bih spriječio, ali problemi s jetrom više se ne brinu.

Ćiril (negativna povratna informacija)

Podmitio je cijenu Phosphogliva, pa ga je prvi puta kupio. Naravno, i ostali slični lijekovi su skuplji. Po učinkovitosti, mogu reći da zasigurno nije lošiji od drugih. Sada to prihvaćamo, svatko je sretan.

Raisa Holodenko (Neutralna recenzija)

Morala sam otkazati prijem

Nakon liječenja angine s antibioticima, imao sam komplikacije s jetrom. Liječnik je stavio strogu prehranu i imenovao Phosphogliv. Glavna komponenta su fosfolipidi koji vraćaju strukturu jetre. Tijekom recepcije, krvni tlak se povećao, a bilo je i glavobolja. Morala sam otkazati lijek i početi piti još jedan (Essentiale Forte), koji je sličan Phosphoglivu, ali sastav je malo drugačiji. Općenito, droga je dobra, počela sam se osjećati laknulo, bolovi na mojoj strani otišli, šteta je što mi nije odgovarao, a nisam završio tečaj. Svi organizmi su pojedinačni pa je teško pronaći nešto učinkovito i tako bez pimplesa.

Valentinovo (pozitivna povratna informacija)

Za pacijente s cirozom jetre

Lijek se pojavio na ruskom tržištu ne tako davno, ali je već osvojio mnoge nagrade. Nazvan je, između ostalog, "Platinum ounce" u nominaciji "Otvaranje godine". Napravljena je od prirodnih sastojaka, s puno korijena slane jele. Vidio sam u nekim komentarima da su ljudi navodno zbog fosfofla povećali krvni tlak i pojavili su se u biti. Sumnjam da stvar u ovom lijeku, u svom sastavu, ne postoji ništa što bi moglo podići pritisak neke osobe. Uzeo sam ga zbog progresivne ciroze. Učinak je nevjerojatan! Elastičnost jetre se poboljšava, nisam očekivao da bi bilo tako dobro pomoći.

Natalia (pozitivna povratna informacija)

Spasenje za jetru.

Nakon dugog tretmana počeli su problemi s jetrom. Bila je bolesna, izbezumila je, ponekad nije mogla udahnuti mir. Uzi su rekli ili rekli da je jetra malo povećana i potrebno je potrošiti na pripremu za obnovu napitaka. Prvo sam kupio Essentiale, a onda je ljekarnik u ljekarni savjetovali Phosphogliv, sastavi imaju identičan, ali cijena je znatno drugačija. Uzeo sam 2 kapsule tri puta dnevno. Ambalaža je dovoljna 8 dana. Nakon smanjenja boli, liječnik je rekao da povremeno vrši terapiju Phosphoglivoyom i pridržava se prehrane. Bol me rijetko poremeti, ali zahvaljujući Phosphoglivu. Lijek koji mogu savjetovati.

Oleg (pozitivna povratna informacija)

Dobar lijek će vam pomoći

Sve ništa, dobra priprema ova Phosphogliv, ali moj posao je samo mučenje, piće nužno kapsula tri puta dnevno i uvijek nakon jela, ponekad jedem zaboraviti rad kao - nervozni, potrebno je mnogo vremena. Sviđa mi se učinak Phosphogliv, unatoč prolazima, bol od desnog hipohondrija lijevo vrlo brzo. Spasio sam podsjetnike na telefonu i držim paket Phosphogliv kod kuće i paket na poslu.

Leila (pozitivna povratna informacija)

Fotogliv obiteljska droga

Preporučujem da svatko na prvom mjestu slijedi prehranu, i što je najvažnije za prehranu svoje djece! Willingly Phosphogliv je postao naš "obiteljski" lijek, a moj suprug i ja smo bili tretirani i sin! Naravno, u djetinjstvu su gledali hranu, ali očito nisu slijedili - čim sam otišao na sveučilište, odmah su počeli problemi. Na drogi ću reći da smo sretni s njim, liječnikom za svako imenovanje i trajanjem tečaja i prehrane, a sada moj sin i ja smo u redu, muž liječi njegovu hepatocitu. Budite zdravi!

Karina (pozitivna povratna informacija)

Nakon 2 tjedna stanje mi se poboljšalo

Nikada nisam bio osobito zabrinut za moje zdravlje. Smatrala sam da je potrebno poduzeti sve od života, a tijelo će se pobrinuti za sebe. Ali nakon snažnog sudara, počeo sam vrlo tešku depresiju. Morao sam piti puno pilula da me izvuče iz ovog stanja. Hvala obitelji za vašu podršku u teškom trenutku. No nakon tretmana bilo je problema s probavom i strašnim osipom. Nisam mogao razumjeti što se događa, okrenuo sam se liječniku, a on je rekao da je moj tretman oštetio jetru i sada se ne može nositi s opterećenjem. Registrirao je prehranu i Phosphoglivum koji je potrošio na piće 1,5 mjeseca. Nakon 2 tjedna moje stanje popravilo se osip. Nisam imao problema s Phosphoglivom.

Alina (pozitivna povratna informacija)

Fosfogliv je bio vrlo učinkovit u kršenju jetre. Pokazalo mi se na SAD-u da je lijevi udio dovoljno povećan. Liječnik je imenovao ili imenovao da potroši na piće tijekom ove pripreme. Bio sam zbunjen u početku, da morate uzeti 2 tablete 3 puta dnevno, ali okusio tjedan, naravno, otišao sam i osjetio promjenu: u svojoj desnoj strani bol nestala tijekom vožnje, izgubio nedostatak daha i mučnina nakon jela prošao prijem. Phosphoglive učinkovito čisti jetru toksina i pomaže kod trovanja i određenih vrsta hepatitisa. Po cijeni nije sasvim zadovoljan, ali kvaliteta i rezultat su ohrabrujući. Također, nema kontraindikacija za uporabu lijeka i nuspojave se ne opažaju. Prikladan oblik otpuštanja u obliku kapsula.

Raisa (negativna recenzija)

Prije više od dvije godine našao Phosphogliv u ljekarni u blizini kuće, mu je savjetovao da slučajno ljekarnika kada sam obratio problem na bilo koji način, činilo mi se, a jetra ne kombiniraju. No, kako se ispostavilo, koža je glavni pokazatelj zdravlja jetre. Počeo je uzimati Phosphogliv prema uputama i ono što sam uzeo zbog alergijske reakcije.

Sergey (pozitivna povratna informacija)

Dugo sam uzimala tablete koje negativno utječu na funkciju jetre. Ne uvijek slijedim dijetu, često dopuštam masnim i prženim. Slijedeći isporuku testova, pronađen je porast hepatičnih enzima, ALT i AST, gotovo 3 puta veći. Iako prije nego što sam liječi jetru, propila Ovesol naravno, ali ove tablete su Badam, ali sam imao za liječenje jetre utjecajem toksina, odnosno potrebne lijekove. Liječnik je propisao izbor nekoliko lijekova: Essentiale forte, Rezalyut i Phosphogliv. Za cijenu sam dobio samo Phosphoglyph, također nije proračunski lijek, ali jeftiniji od drugih. Trebao bi biti tretiran dugo, do tri mjeseca, 2 kapsule, 3 puta dnevno. Akcija phosphogliv sam zadovoljan, droga smanjuje upalu jetre, obnavlja, detoksificira i poboljšava imunološki sustav. Negdje u tjednu osjetio sam poboljšanje, postojala je težina i mučnina, bol koja boluje u pravom hipokondriju. Nakon mjesec i pol dana uzimanja Fosfoglive proveli biokemijski test krvi, ALT i AST pokazatelji su se približili normi. Nakon 3 tjedna liječenja s Phosphogliv i završiti test krvi, siguran sam da će sve biti u redu. Bez obzira na učinkovitost liječenja, slijedim prehranu i ne dopuštam ništa štetno.

Margarita (pozitivna povratna informacija)

Sjajna alternativa Essentialu

Kad sam u jutarnjim satima otišao u kliniku s pritužbama o ozbiljnosti jetre i mučnine, ponudio mi se testiranje, a zatim imenovati prave lijekove. Kao rezultat toga, pokazalo se da moram očistiti jetru i pomoći joj da se oporavi. Nakon preporuka, moj izbor je pao na Phosphogliv. Pitanje je da sam prije nekoliko godina već prošao tečaj s Essentialem, ali jako mi se nije sviđao rezultat i odlučio sam se za novi lijek. Dva tjedna sam pio 2 kapsule, tri puta dnevno. Značajno poboljšanje počelo je 5. dana. Ujutro od petoga dana se snažno i u dobrom raspoloženju probudila, a od tada se nisam smetala. Ali masnoće i pržene rezušam u mojoj prehrani, a tako će i jetra brzo propasti.

Recenzije liječnika i pacijenata o Phosphoglivu

u lijekovima Jan 3, 2018 796 Pregleda

Phosphogliv pregled liječnika dobiva redovito i u profesionalnim zajednicama poput "Doktor na poslu" i na otvorenim prostorima, forumima i konferencijama gdje liječnici savjetuju pacijente.

Komentari trenutačnih liječnika o drogi Phosphogliv

Razgovarali smo s liječnicima na konferencijama i ovdje su najzanimljiviji i najzanimljiviji liječnički komentari o pripremi Phosphogliv:

Markina GP, terapeutkinja "... Sam imenovao ili nekako odredio Phosphogliv bolesniku s masnim hepatocitima. Masivni takav čovjek, težina 130 kg, prisutan je metabolički sindrom, plus hipertenzija i dijabetes melitus drugog tipa. Terapija za ispravak razine glukoze i krvnog tlaka, već smo odavno uzimali, ali jetra se nije mogla izliječiti. Koliko nisam objasnio da bih trebao izgubiti težinu i premjestiti više, nije me slušao. Tečaj Essentiale pio je - nije pomogao. Odlučili smo pokušati s Phosphoglivom, pogotovo jer mnogi kolege imaju dobre rezultate recenzije o ovoj pripremi. Imenovao je ili imenovao tečaj intravenoznih injekcija, a potom je prošao terapiju terapije na 2 kapsule 3 puta dnevno. Mjesec dana kasnije, napravljen je kontrolni ultrazvuk - slika je poboljšana, nisam ni vjerovao u oči kad sam vidio rezultate. Biokemija se također vratila u normalu. Sada nastavlja uzimati Phosphogliv da učvrsti učinak "

Zhorn AA, gastroenterolog "Phosphoglive je dobar lijek, naravno. To često propisujem, jer imam svaki drugi pacijent s upalom jetre iz jedne ili druge faze. Posebno dobro primjetan učinak kod bolesnika s hepatitisom i fibrozom. Od običnih fosfolipida oni obično nemaju smisla, ali glycyrrhizic kiselina u Phosphoglive funkcionira vrlo dobro, naravno. Upala je nestala u samo tri mjeseca. Ali, naravno, vrlo je važno da pacijent prestane koristiti ono što je prouzročilo uništavanje jetre - alkohola ili lijekova, ili se Phosphoglivus ne može nositi. Doslovno prije tjedan dana, umro je bolesnik s početkom ciroze, koji sam vodio dugo vremena. Tretirao ga je, postupao s njim. Čak su postigli poboljšanje u analizi uzimajući hepatoprotectors, i on je uzeo, i opet isprao. Pa, svi naši napori su smetnja... "

Recenzije pacijenata o lijeku Fosfogliv

Na brojnim forumima također možete pronaći pregleda bolesnika, koji su liječeni lijekom Phosphogliv.

Mama_galya, Kirov "Dijagnosticiran hepatitisom B prije 6 mjeseci. Zatim su propisali antivirusnu terapiju. Sada liječnik je imenovao ili imenovao još Fosfogliv, zbog ne tako dobre analize. Probušio sam tečaj, kao da postoje poboljšanja. "

i ovdje pregleda bolesnika, koje Phosphogliv nije odredio liječnik. Napravili su neovisnu odluku o pokušaju droge nakon savjetovanja s ljekarnikom u ljekarni.

Viktor74, Moskva "Općenito sam za zdrav stil života, ali nije uvijek moguće držati se." Volim meso i pivo, ne mogu sebi pomoći. Iako znam da je štetno, ipak se pustim da se opustim par puta tjedno. I tako da jetra ne smeta, kupio sam Phosphogliv u ljekarni. Ljekarnik je rekao da ovaj lijek pomaže pretilosti u jetri i uklanja upalu, ako postoji. "

Kraljica, Perm "Nekad sam imala težinu u jetri, pokušala razne lijekove - Hofitol, Festal, Essentiale, dodatke prehrani su različite. To je pomoglo s različitim uspjehom. Nešto uopće nije bilo, nešto je neko vrijeme olakšalo stanje. U proljeće sam vidio oglas Phosphogliv i odlučio ga probati. I znaš, dobro je išao. Ove kapsule sam pio za mjesec dana i težina se još nije pojavila. Ja ću i dalje biti tretiran "

Pregled web stranica foruma. Što pišu o drogi na Internetu?

Dakle, pregled stranica i foruma, kao i komunikacija na konferencijama pokazuje da o Phosphoglivee recenzije liječnika uglavnom pozitivno. Pacijenti također, uglavnom, govore o drogi dobro. Međutim, i liječnici i pacijenti imaju negativne kritike o lijeku Phosphogliv.

Recenzije o Fosfogliju s profinim medom. stranice

Merkulov KV, kirurg "Ne prepisujem mojim bolesnicima nikakve hepatoprotectors, uključujući Phosphogliv. Mislim da ovo nije učinkovito. Ako postoji pravi problem, bolje je raditi nego čekati nekoliko mjeseci da imaju učinak ili ne "

Pojašnjenje uredništva: budući da liječnik ima specijalizaciju za "kirurgija", u nju ulaze uglavnom pacijenti s kirurškom patologijom, tj. Oni koji zahtijevaju operaciju. Međutim, u postoperativnom razdoblju u bolesnika s patologijom jetre, preporučljivo je koristiti hepatoprotectors, uključujući Phosphogliv.

Liječnički komentari terapeutske specijalnosti o pripremi Phosphogliv također, nisu uvijek pozitivni.

Igrunova Zh.K., pedijatar "Ne koristim Phosphogliv u svojoj praksi. Dopušteno je djeci samo od 12 godina, ali praktički nemam takvih pacijenata. "

Objašnjenje uredništva: Mala djeca Phosphogliv stvarno nije prikazana, budući da ova skupina pacijenata nije provodila sigurnosne studije.

Pregled mišljenja o drogama iz tematskih foruma

Recenzije liječnika o Phosphoglivu značajno se razlikuju od izjava pacijenata. Evo nekoliko pregleda bolesnika, nije baš zadovoljan s upotrebom Phosphogliva.

Docent "Imam cirozu. Liječnici mi stalno propisuju neke lijekove. Sad pijem Phosphogliv, ali ne vjerujem da ću se oporaviti. "

Objašnjenje urednika: ciroza jetre je vrlo ozbiljna bolest u kojoj je normalno jetreno tkivo zamijenjeno vlaknastim tkivom. Zapravo, jetra je prekrivena "ožiljcima". Cure za cirozu samo s lijekovima je nemoguće. Jedini način za dobivanje zdrave jetre za takve ljude je transplantacija organa od donatora. Međutim, uz pomoć takvih lijekova kao Phosphogliv, možete usporiti napredovanje bolesti i time produžiti život osobe.

Barbariska "Pokušao sam piti Phosphogliv za prevenciju, ali nisam osjetio učinak."

Objašnjenje urednika: to je istina, uzimanje lijeka za prevenciju, teško je osjetiti ništa, jer je ta osoba zdrava i ne smeta mu. Međutim, to ne znači da lijek ne funkcionira.

Zaključci.

O pripremi Phosphogliv pregled liječnika kažu u osnovi dobro: lijek je vrlo učinkovit u liječenju masnih hepatocita i raznih hepatitisa, kao i fibroze jetre. Neki liječnici ne smatraju prikladnim koristiti Phosphogliv i druge hepatoprotectors u bolesnika s kirurškom patologijom, ali i strah da ih prepisuju maloj djeci.

Recenzije pacijenata potvrđuju visoku učinkovitost Phosphogliva za različite patologije jetre, a također ukazuju na dobru podnošljivost lijeka.

Prethodni Članak

Fibroza jetre

Sljedeći Članak

Essentiale Forte za jetru