Proteflazid

Metastaze

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Proteflazid, recenzije o drogama

Proteflazid, recenzije o drogama

Vaša poruka AlexGalina »25 lis 2012 09:06

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka serž »25. listopada 2012. 9:27

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka AlexGalina »25.10.2012. 10:08

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka serž »25. listopad 2012 10:20

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka Zoe »25. listopad 2012 10:20

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka Zoe »25. listopad 2012 10:23

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka serž »25.10.2012. 10:26

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka serž »25.10.2012. 10:29

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka nezayats »25 Listopad 2012 12:49

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka AlexGalina »25 Listopad 2012 13:22

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka Zoe »25 lis 2012 13:35

Re: Proteflazid, tretira ili maims?

Vaša poruka Zoe »25. listopad 2012 1:44 pm

Recenzije za Proteflazid

Proizvod: Ekstrakt za oralnu primjenu

Dean (pozitivna povratna informacija)

Zahvaljujući njemu, mogao je bez ozbiljnih droga

Još sam šokiran činjenicom da me takav jednostavan lijek mogao izliječiti genitalnog herpesa - i to samo za dva tjedna. Proteflazid Ne samo da sam pio - također i za medicinske tampone koje je koristio. Zatim budite pažljivi - kapi alkohola i otopina pripremljena prema omjerima opisanima u uputi (3 ml kapi po 20 ml slane otopine) ispada previše gorućima - prvi put sam imao osjećaj kao da sam ulio kiselinu na ranu. Stoga savjetujem umjesto 3 ml Proteflazida da uzme 2-2,5 ml - ovisno o tome kako se osjećate. Zatim u ovom pripremljenom rješenju morate staviti gazeću čašu, čekajte da se tekućina apsorbira i nježno uđe. Koristila sam ove tampone 2 puta dnevno, a već na trećem šupljini počela su me pustiti. Zapravo, praktički je nestao do 8. dana liječenja, ali do tada je došlo do osipa pa je morao biti tretiran dalje. No, na kraju dana uspio sam se oporaviti - prošlo je dva tjedna, a niti remen i osip nisu ostavili nikakav podsjetnik. Zadovoljan sam činjenicom da smo uspjeli bez upotrebe ozbiljnih droga od herpesa - od njih, u svakom slučaju, nuspojave su se dogodile, ali Proteflazid je bio apsolutno siguran i nije mi naštetio.

Margarita (pozitivna povratna informacija)

Sigurno i učinkovito za djecu

Za razliku od mnogih lijekova dizajniranih za povećanje imunosti, Proteflazid ne sadrži ništa opasno poput interferona koji još uvijek nisu jasni kako se izlučuju i kako utječu na prirodni imunitet djeteta. Ali Proteflazid je dizajniran samo da bi ga ojačao - jednom, i sastoji se isključivo od biljnih ekstrakata - dva. Djeci mogu dobiti lijek od rođenja, i koristiti je za različite indikacije. Ali osobno sam prilagodio kapljice kako bih spriječio ARVI u 4-godišnjem sinu, koji je 7-8 puta bolestan tijekom hladne sezone. Koristite ih jednostavno - 2-3 kapi (iznos ovisi o dobi) razrijedite u toploj vrenja vode i dajte piti djetetu. Proteflazidni mirisi bilja, okus ne osjeća, a problemi s prijemom na nas nisu se pojavili apsolutno. A alat savršeno funkcionira, iako je sastav jednostavna do užasa. Sin je počeo uzimati ga od rujna, i kao rezultat prije početka ljeta bio je bolest samo 4 puta, pa čak i bez uobičajenih komplikacija, to je bio veliki uspjeh za nas. Uopće nije bilo nuspojava - alergije, bez mučnine, ništa drugo nije bilo. Ako ne postoji pojedinačna netrpeljivost, mislim da neće naštetiti niti jednom djetetu. Od minusa mogu donijeti samo dva, a onda ne i ozbiljna: pad je bio vrlo teško pronaći, a oni su vrlo skupi, to je sve. No, jednom kada je učinak tako visokokvalitetan, valja ga pogledati i potrošiti, vjerujem.

Veronica (negativna povratna informacija)

Za djecu to jednostavno nije sigurno

Ako se lijek temelji na biljnim ekstraktima, ljudi na stroju misle da je potpuno siguran. Jao, i bio sam jednako naivan, i zbog moje naivnosti što je moje dijete patilo. Dao sam kapi od 2 godine - pedijatar je propisao Proteflazide zbog herpesa, koji se kao da nigdje ne pojavljuje na tijelu djeteta. Dijete u ovoj dobi ne može govoriti, a nisam odmah razumjela, plakanje, nadutost, crvene mrlje na koži i regurgitiranje uzrokovane upravo tim kapljicama. Tada sam pročitao sastav, a tamo - alkohol 96%! Ne, tako možete dodati alkohol na kapljice koje su dopuštene djeci? Čak i ako dijete dajete samo nekoliko kapi u isto vrijeme, etanol je vrlo iritantan za želudac, a kod djece je već vrlo osjetljiva - to je razlog zašto je moja kćer trbala i trzala. Drugo - kako znamo da li dijete ima alergije na komponente Proteflazida? Biljke koje se nalaze u kapljicama ne rastu, nemamo problema s njima - sasvim je moguće da dijete reagira na ove čudne ekstrakte, čak se može dogoditi anafilaktički šok, a ne da crvena koža. Činjenica da je moja kćer alergična, shvatila sam kad sam prestao davati kapljice - sve mrlje nestale i više se nisu pojavile. Hvala Bogu da smo sve uspjeli, ali još uvijek se brinem za činjenicu da sam tada bezrezervno povjerovao pedijatru. A vi savjet od mene - zaobići Proteflazide stranu, ako volite svoju djecu i ne želite razdvojiti tužne posljedice uzimanja tih kapi.

Recenzije o lijeku Proteflazid

Prikupili smo stvarne povratne informacije o lijeku Proteflazid, koje su objavili naši korisnici. Najčešće, odgovor je napisao majke malih pacijenata, ali oni također opisuju osobnu povijest uporabe lijeka na sebe.

- herpesvirusne infekcije kože i sluznice uzrokovane herpes simplex virusa (Herpes simplex tip 1 i 2), uključujući genitalni herpes.

rasprava

Moj prijatelj je pomogao proteflasid (kapi). I obratite pažnju na stres i nacrte.

. otivovirusnye „i tzv imunomodulatori sa antivirusnom aktivnošću -. tsikloferon, likopid, polyoxidonium, timogen, Kagocel, panavir, neovir, izoprinozin, groprinosin, proteflazidum itd su također zbog kliničkog ispitivanja sigurnosti primjene i djelotvornost i ne smiju se koristiti, osobito kod djece, Većina ovih lijekova su za oko 10 godina ili manje, a još uvijek ne znamo njihov „long-plej” nuspojave (catamnesis), sposobnost da „stimulirati” imunološki sustav na razvoj autoimunih i sustavne bolesti... „Post” Učinkovitost Viferon „offline forums.rusmedserv.com zarazna bolest Vetrova Timofey Alexandrovich, kandidat za medicinske.

tijekom trudnoće, ne možete koristiti aciklovir.. upute bi trebale biti napisane. Bio sam tretiran s proteflazidom (ali prvo moram pitati G da li vam je potrebna) 2 mjeseca.. dobro vam savjetovati i savjetujem vam.

O spermi, histerosk. već su odgovori dovršeni. Pridružim. Na štetu imuniteta, savršeno mi je pomogao kapi Proteflazida! Čak i sada je liječnik imenovao ili imenovao u profilaksu. ciljeve uoči svih vrsta virusa i influence. Milong, nemoj biti bolesna i sreća.

Dobar dan, Elena! Imam istu priču. Ali danas sam bio s mojim liječnikom i napisala me PROTEFLAZID. Budući da je usna hladno slikano treći dan lijek po sljedećoj shemi: Dan 1-na kapu 8 svaka 2 sata za 2-3 dana -7 temeljita svaka 3 sata tijekom 4. dan 7 -by kapom 3 puta dnevno (1 tjedan), drugi tjedan - 10 kapa 3 puta dnevno, treći tjedan - 6 kapa 3 puta dnevno, 4. tjedan - 8 kapa 3 puta dnevno. Kapljice izvlače hranu, kaplje na šećer ili krišku kruha. Želim reći da je ovaj lijek uzet iu prvoj trudnoći. sklonost ovoj hladnoći.

. otivovirusnye „i tzv imunomodulatori sa antivirusnom aktivnošću - tsikloferon, likopid, polyoxidonium, timogen, Kagocel, panavir, neovir, izoprinozin, groprinosin, proteflazidum itd. - jednostavno nisu prošli odgovarajuću kliničkog ispitivanja sigurnosti i učinkovitosti, a ne smije se koristiti, a posebno y detey.Bolshinstvo ovi lijekovi postoje oko ili manje od 10 godina, a još uvijek nije poznat po svojim „dugotrajnim” nuspojava (catamnesis), sposobnost da „stimulira” imunološki sustav i do razvoja autoimunih sustavne bolesti.U cjelini, kao sažetak - u liječenju SARS drži za 7 dana i bez tretmana - za nekoliko tjedana.

Proteflazid je vrlo dobar lijek. bilo bi jako dobro piti. Ja sam je pio za profilaksu, pomogao i sada pomaže.

Propype proteflazid je vrlo dobar antivirusni lijek, bio sam propisan tijekom trudnoće, samo sam liječio herpes - postoji mjesec dana za piće prema shemi (u uputama), još uvijek se ne sjećam ttt. Stvarno pomogao

. blister, i ne dopušta da raste do nestvarnih dimenzija. Kada se blister otpada, cauterize s nekom vrstom alkoholnih tinktura. I općenito mi tijekom trudnoće pranje G napisao Proteflazidum je takva tinktura, to pod recept učiniti ili napraviti. Ali puno pomaže. Pio sam bocu i dvije godine sam se riješio herpesa, iako pišu da su njegove akcije hvataljke.

Bila sam previše bolesna, imam ili imenovala proteflasid, čini mi se imunostimulantom.

Bio sam dobro pomogao Proteflazid i trudnoća

"Proteflazid": recenzije i upute za uporabu

Uz infekciju herpes virusom mora se suočiti svaki drugi stanovnik planeta. Problem je u tome što patologija nije uvijek ograničena na ružne erupcije na usnama. Herpes može ugroziti zdravlje i život općenito. Potpuno se riješiti infekcije ne može. Međutim, pravodobna terapija pomoći će u izbjegavanju opasnih komplikacija i recidiva u budućnosti.

Za liječenje bolesti uzrokovanih herpes simplex virusom, lijek "Proteflazid" je široko korišten. Komentari liječnika o ovom alatu mogu se čuti najviše pozitivno. Međutim, ne možete sami koristiti lijek. Samo-lijekovi mogu dovesti do nepredvidljivih posljedica.

Odakle dolazi herpes?

Infekcija spada u kategoriju zaraznih bolesti. Malo ljudi zna da nositelji herpesa čine 90% svjetske populacije. Virus može dugo postojati u ljudskom tijelu, a da se ne zna. Bolest se manifestira samo kada se obrana (imunitet) smanji. Postoje mnoge vrste herpes virusa. Hladnjaci na usnama, poznati mnogima - najčešća manifestacija. Međutim, herpes se može pojaviti na koži, genitalijama, prstima, noktima, konjunktivi, itd.

Herpes nikad ne bi trebao ostati bez pažnje. Virus može utjecati na unutarnje organe, kao i na reproduktivne stanice oba spola. Odbijanje pravodobnog liječenja može dovesti do ozbiljnih komplikacija, do neplodnosti. Najbrži razvoj herpesa kod djece zbog slabog imuniteta. Stoga je upotreba "Proteflazida" za djecu popularna. Recenzije roditelja pokazuju da pravovremena upotreba lijeka dopušta zaustavljanje upalnog procesa.

Rješenje iscjeljivanja

U ovom obliku, lijek najčešće je propisano djeci. Osim toga, možete uzeti i izvana, i unutar droge "Proteflazide". Mišljenja stručnjaka pokazuju da je lijek zaista univerzalan. Ako počnete uzimati prve znakove upalnog procesa, možete zaustaviti razvoj bolesti.

Osim toga, lijek ima prirodni sastav. Ovo je trava štuke i trske. Etanol se koristi kao pomoćni. Zbog činjenice da je alkohol uključen u sastav, nije preporučljivo koristiti lijekove za djecu predškolske dobi. Iako su pedijatriji naširoko koristi kapi "Proteflazid". Komentari liječnika pokazuju da etanol šteti tijelu mnogo manje od herpes virusa.

Supozitorije (supozitoriji)

U ovom obliku doziranja lijek je vrlo popularan. Svijeće "Proteflazid" također se može propisati za djecu. Recenzije pokazuju da djeca bolje razumiju ovaj tretman nego kada se koriste rješenje s neugodnim mirisom. Aktivne komponente su iste kao u prethodnom opisu. Dodatno, sastav antivirusnog lijeka uključuje polietilen glikol.

Svijeće se brzo otapaju na temperaturi ljudskog tijela pa stoga ne uzrokuju nelagodu ni odraslom pacijentu ni djetetom. Pomozite brzo oporaviti svijeće "Proteflazid". Recenzije pokazuju da se pacijent osjeća značajno olakšanje već sljedećeg dana nakon početka terapije. Nestali su takvi neugodni simptomi kao bol i svrbež, a broj herpeskih osipa se smanjuje.

farmakokinetika

Aktivni sastojci negativno utječu na vitalnu aktivnost patogenih mikroorganizama, zbog čega gube priliku za reprodukciju i uskoro umiru. Potiče zaštitne sile pripreme tijela "Proteflazid". Recenzije pokazuju da se nakon terapije osjetljivost na herpes virus značajno povećava. Pravilno provedena terapija ne može jamčiti potpunu odlaganju patologije, ali povećava se vjerojatnost razvoja trajne remisije.

Kada se koristi, lijek brzo se apsorbira u želudac ili tankog crijeva. Kompletno uklanjanje lijeka iz tijela promatra se 7-9 sati nakon primanja. Aktivni sastojak se ne nakuplja u tijelu.

Kada se može koristiti lijek?

Mnogi su navikli shvatiti herpes kao ružan osip na usnama. Međutim, ovo nije jedina patologija u kojoj možete koristiti lijek "Proteflazide". Upute za uporabu, povratne informacije, mišljenja stručnjaka - sve ove informacije treba proučavati prije početka terapije. Genitalni herpes postaje sve češći. Ne možete ga zaraziti tijekom seksualnog odnosa. Ako tijelo već ima virus, može se manifestirati na sluznici s padom tjelesne obrane. Genitalna tkiva su idealna za brzu reprodukciju patogene mikroflore.

Uobičajeno je i herpetsko konjunktivitis. Problem je u tome što mnogi ljudi otpisuju bolest za bakterijsku infekciju i počnu neispravno liječiti. I sve što trebate učiniti je koristiti kapljice "Proteflazide". Recenzije o djeci pokazuju da poboljšanje dolazi od prvog dana terapije, ako upalni proces nije započeo.

Ako jedan član obitelji već pati od herpesa, preporučljivo je da se preventivno liječenje daje preostalom dijelu. Ipak, preliminarna pouka mora se proučavati prije agenta "Proteflazida". Recenzije pokazuju da, unatoč prirodnom sastavu, lijek nije pogodan za sve.

kontraindikacije

Prva stvar koju se može suočiti s pacijentom koji prvi put koristi lijek je preosjetljivost. Rizična skupina prvenstveno su pacijenti koji imaju tendenciju razviti alergijske reakcije. Prije početka terapije preporuča se proći jednostavan test. Mala količina otopine mora se nanijeti na unutarnji dio zapešća i promatrati reakciju tijela nakon 10 minuta. Ako nema svrbeža i crvenila, lijekovi se mogu koristiti bez ograničenja.

Lijekovi u obliku otopine nisu poželjni za djecu, kao i za pacijente s ovisnošću o alkoholu (zbog prisutnosti etanola). Unutar lijeka također je kontraindiciran za uporabu kod osoba s peptičnim ulkusom čir na želucu ili dvanaesniku u fazi egzacerbacije. Pažljivo koristite lijek za gastritis. Agent u obliku otopine nije dodijeljen ženama tijekom razdoblja trudnoće i laktacije. Svijeće se mogu propisati nakon procjene potencijalne koristi za majku i rizika za dijete. S oprezom antivirusni lijek se koristi u bolesnika s bubrežnom i hepatičkom insuficijencijom.

Značajke lijeka

Metoda korištenja lijeka ovisi o tome gdje se herpes virus manifestirao. U nekim slučajevima stručnjak preporučuje kombiniranu metodu: lijek se primjenjuje na ozlijeđeno područje, a također se interno uzima. U potonjem slučaju kapljice otopine primjenjuju se na komad rafiniranog šećera ili krumpirovog škroba. Tako je moguće izjednačiti gorčinu. Da biste uklonili neugodne simptome herpeske infekcije, dovoljno je uzeti pet kapi lijekova tri puta dnevno tijekom tjedan dana. Povratne informacije pokazuju da je sljedeći dan značajan napredak.

Vanjska medicina se koristi u obliku losiona. Da bi to učinili, 1,5 ml lijeka treba razrijediti u 10 ml slane otopine i navlažiti sterilnom gazom u rezultirajućem pripravku. Promjena losiona preporučuje se tri puta dnevno. U genitalnom herpesu žene mogu koristiti vaginalne tampone prema istom principu.

Upute moraju biti proučene prije uporabe lijeka "Proteflazid". Za djecu (recenzenti to potvrđuju) mnogo je praktičnije koristiti lijek u obliku svijeća. Tijek terapije određuje pedijatar u skladu s oblikom bolesti i dobi pacijenta.

Nuspojave

U pravilu, bolesnik dobro podnosi lijek "Proteflazid". Komentari stručnjaka pokazuju da je najčešća nuspojava alergijska reakcija. Da biste izbjegli probleme, moguće je, ako prije početka terapije, izvršite odgovarajući test.

Neugodni fenomeni mogu se razviti s unutrašnjim lijekovima kada se pretjerano opterećuju. Često postoji mučnina, što rezultira povraćanjem. Ljudi s gastrointestinalnim traktima su u opasnosti. Prije početka liječenja, pažljivo proučite kontraindikacije.

Tijekom razdoblja liječenja pacijent može primijetiti kratak porast temperature nekoliko dana nakon početka tečaja. Takva nuspojava se sami daje, nije potrebna prilagodba doze ili uklanjanje lijeka.

Minor ima lijek "Proteflazide" nuspojave. Recenzije pokazuju da uporaba lijekova u skladu s uputama smanjuje neugodne simptome na minimum.

Interakcije lijekova

Terapija herpesne infekcije ne može se ograničiti na uporabu jednog lijeka. Pacijent može povećati tjelesnu temperaturu, bol u zahvaćenom području. Uklonite neugodne simptome nesteroidnim protuupalnim lijekom. Naširoko koristi sredstva "Nurofen", "Paracetamol", "Panadol". Ovi lijekovi mogu se kombinirati s otopinom ili svijećama "Proteflazid". Međutim, terapiju treba raspraviti sa svojim liječnikom.

Za liječenje epidermisa na koje utječu herpes, antiseptična rješenja, kao što su "Furacilin", "Miramistin" itd., Mogu se dodatno koristiti.

analoga

Nije uvijek moguće naći lijek propisan od specijalista u ljekarni. Bolesnik treba znati što zamijeniti lijek. Često se koristi lijek "Acyclovir" umjesto rješenja "Proteflazid" za djecu. Recenzije pokazuju da je lijek vrlo učinkovit. Osim toga, taj "akciklovir" je izdan u nekoliko oblika. To su tablete, mast i otopina. Niska cijena je još jedan plus. Za cjevčicu s pomastom morat ćete platiti samo 16 rubalja, dok sredstva "Proteflazid" košta oko 200 rubalja.

U ulozi aktivne komponente tvar je istog naziva - aciklovir. Vazelin je također uključen u sastav masti. Lijek pokazuje veliku aktivnost protiv herpes virusa prvog i drugog tipa. Potiskuje reprodukciju patogenih mikroflora, tako da se neugodni simptomi brzo nestanu.

Lijek nije kontraindiciran tijekom trudnoće. Tijekom dojenja, lijek "Acyclovir" treba uzeti s oprezom. Dokazano je da aktivni sastojak ulazi u mlijeko.

Drugi učinkoviti analozi uključuju sljedeće lijekove: Valaciklovir, Gerperax, Zovirax, itd.

Memo za osobe koje pate od herpesa

Ako na usnama ili drugim dijelovima tijela ima osipa, osoba postaje osobito zarazna. U ovom slučaju, upotreba "Proteflazida" nije dovoljna za zaštitu rođaka i prijatelja. Pacijent mora poštivati ​​sljedeća pravila:

  • ne možete dodirnuti mjesta pogođena osipom;
  • potrebno je koristiti osobne posuđe i higijenske proizvode (uključujući ručnik);
  • privremeno odbiti korištenje kontaktnih leća (virus se može proširiti na sluznicu sluznice);
  • terapeutska mast na zahvaćenom području ne smije se nanositi rukama, već s vatom.

Recenzije o drogama

Pacijenti primjećuju kako lijek "Proteflazid" brzo uklanja neugodne simptome. Upute za uporabu za djecu, izjave - sve ove informacije treba proučavati prije početka terapije. U tom će slučaju biti moguće postići najbolji terapeutski učinak.

Stručnjaci vas podsjećaju da uzimanje lijeka ne bi trebalo prestati nakon nestanka simptoma. Važno je proći kroz cijeli tijek terapije.

Recenzije proteflazida

Vaša poruka Justin »Thu Aug 20, 2009 14:54

Vaša poruka Alex »Thu Aug 20, 2009 3:01 pm

Vaša poruka sova »Fri Aug 21, 2009 11:49 am

Vaša poruka Justin »Fri Aug 21, 2009 12:54 pm

Vaša poruka Bysinka26 »Pet Oct 02, 2009 2:14 pm

Vaša poruka Justin »Pet Oct 02, 2009 6:41 pm

proteflazidum

Vaša poruka sakura29 »Tue Nov 17, 2009 10:35 am

Proteflazid

Opis je aktualan 2014/07/21

  • Latino ime: Proteflazidum
  • ATX kod: J05AH10
  • Aktivni sastojak: Ekstrakt biljnih mješavina
  • proizvođač: NPK "Ecopharm", Ukrajina

struktura

Sastav 100 ml lijeka uključuje tekući ekstrakt mješavine biljaka: bilje i travnjak travnjak zemaljski.

Sadrži najmanje 0,32 mg flavonoidi u smislu rutin, i najmanje 0,3 mg količine karboksilne kiseline u smislu jabučne kiseline.

Dodatno, sastav agensa je uključen kao dodatni sastojak etil alkohol 96%.

Oblik izdavanja

Proteflazid je dostupan kao otopina za oralnu i topičku primjenu. To je tamnozelena tekućina koja ima specifičan okus. Ako je duže vrijeme pohranjeno, može se pojaviti gel-slična struktura koja se, tijekom potresanja, uništava.

Kapi su sadržani u plastičnoj ili stakloj boci, po 25, 30 ili 50 ml.

Farmakološko djelovanje

flavonoidi divlje žitarice koje su u sastavu ovog sredstva, imaju sposobnost inhibiranja DNA polimeraze i timidin kinaze (oni su specifični enzimi virusa). Ti se procesi pojavljuju u stanicama tijela koje su zaražene virusima. Zbog inhibicije tih enzima, DNA replikacija virusa je suspendirana. Kao rezultat toga prestaje se razmnožavati u kavezima.

Pod utjecajem Proteflazida, nespecifični imunitet. U tijelu, razina endogenog interferon. To povećava ukupnu otpornost tijela na viruse i bakterije.

Posrednik ima svojstva antioksidans, s obzirom na to da zaustavlja akumulaciju u tijelu proizvoda lipidne peroksidacije. S produljenim dnevnim tretmanom, sredstva za normalizaciju imunološkog statusa osobe normalizirana su. Zbog toga, Proteflazid se može koristiti dulje vrijeme za liječenje kroničnih rekurentnih zaraznih bolesti.

Farmakodinamika i farmakokinetika

Nakon primanja lijeka, djelomična apsorpcija odvija se u želucu, a nakon toga ostatak se apsorbira već u tankom crijevu.

Beznačajan dio flavonoida propada zbog presistemski metabolizam, to jest, tijekom primarnog prolaska kroz jetru. Njihova glavna količina pada u stanice organa i tkiva, penetrirajući i u one stanice koje su bile zaražene virusom.

Na onim stanicama koje nisu zaražene i stoga nemaju visoku razinu virusa specifičnih enzima, agens ne radi. Enzimi su isključeni isključivo u zaraženim stanicama.

Poluživot u odrasloj osobi je između 5 i 9 sati, pa je preporučljivo uzimati lijek tri puta dnevno.

Upozorenja za uporabu

Lijek se koristi za sljedeće bolesti i stanja:

  • virusne infekcije, koje su izazvale jednostavnim virusom herpes prvi i drugi tip (vezikularni dermatitis,ekcem, faringotonzillit, gingivostomatit, meningitis i encefalitis, herpetičke bolestih genitalnog herpesa);
  • herpes zoster;
  • Zarazne bolesti koje se manifestiraju zbog utjecaja virusa herpes simplex tipa IV, i akutni i kronični;
  • zaraznih bolesti uzrokovanih virusom herpes pete vrste;
  • hepatitis BiC (složena terapija);
  • virusne, gljivične, bakterijske infekcije (kompleksna terapija);
  • gripa, SARS (prevencija, liječenje);
  • HIV infekcija i sida (kompleksna terapija).

kontraindikacije

Proteflazid se ne primjenjuje ako je navedeno:

Nuspojave

U većini slučajeva, nema nuspojava kada se liječi lijekom. Došlo je do izoliranih slučajeva poremećaji probavnog trakta, u pratnji povraćanje, mučnina, bol u epigastričnoj regiji. 3.-10. Dan terapije zabilježeno je povećanje temperature tijela na 38 ° C.

U rijetkim slučajevima došlo je do razvoja alergijske reakcije, uglavnom se manifestiraju u obliku erythematous osip na koži. Rijetko se pojavio glavobolje, koja je nestala nakon prilagodbe doze lijeka.

Tijekom liječenja hepatitisa, oko 15% ljudi s citolitički sindrom povećana aktivnost aminotransferaze.

Kod osoba s kroničnim uvjetima gastroduodenita, pogoršanje bolesti, razvoj gastroezofagealni refluks.

Ako se Proteflazide nanosi topikalno, može se razviti svrbeža, gori osjećaji, suhoća koža. U ovom slučaju, potrebno je smanjiti koncentraciju lijeka.

Upute za uporabu Proteflazid (metoda i doziranje)

Upute za Proteflazide osiguravaju da se kapi prije oralnog unosa primjenjuju na šećer ili komad kruha. Kako uzimati lijek, iscrpljuje liječnika detaljno, propisujući tijek liječenja.

Standardni tretman s lijekom Proteflazide za uporabu opisuje kako slijedi: u prvom tjednu liječenja trebate uzeti 15 kapi dnevno, a ta je doza podijeljena u tri doze. Drugi i treći tjedan liječenja - 30 kapi, koje treba podijeliti u tri doze. Počevši od četvrtog tjedna liječenja, 24 kapi treba uzimati svaki dan, a također se dijele u tri doze.

Općenito, liječenje traje mjesec dana, ako postoji takva potreba, možete provesti drugi terapeutski tretman.

Za djecu, doza Proteflazida određuje liječnik. U pravilu, 1 kap po danu prima dijete od rođenja do dvije godine. Djeca od 2-4 godine primaju u prvom tjednu terapije 1 kapi dva puta dnevno, u drugoj - 2 kapi dva puta dnevno. Djeca u dobi od 4-6 godina primaju u prvom tjednu terapije 2 kapi tri puta dnevno, u drugoj - 3 kapi tri puta dnevno. Djeca od 6-9 godina primaju u prvom tjednu terapije 3 kapi tri puta dnevno, u drugoj - 6 kapi tri puta dnevno. Djeca od 9 do 12 godina primaju u prvom tjednu terapije 4 kapi tri puta dnevno, u drugoj - 7 kapi tri puta dnevno. Nakon 12 godina dijete dobiva 5 kapi u prvom tjednu terapije tri puta dnevno, drugu - 8 kapi tri puta dnevno.

Zbog prisutnosti do šest godina u sastavu etilnog alkohola, kapi se daju tako da prvo otopi željenu dozu u maloj količini zaslađene vode.

Ako pacijent ima česte rekurencije infektivnih bolesti, prakticiraju se 3-4 ciklusa uzimanja Proteflazida godišnje. Ako je infekcija latentna, svaka se godina navodi dva takva tretmana.

Lokalni Proteflazid se koristi za liječenje herpesnih lezija na sluznici i koži. U tu svrhu, 1,5 ml lijeka se otopi u 10 ml 0,9% NaCl, nakon čega se nanosi kao losion na mjestu lezije. Pacijenti s genitalnim herpesom mogu koristiti lijek za izradu vaginalnih tampona. U tu svrhu, 3 ml lijeka se otopi u 20 ml 0,9% NaCl. U dobivenoj otopini morate navlažiti tampon gaze, koji se zatim uvodi u vaginu. Ovaj postupak se ponavlja dva puta dnevno najmanje dva tjedna.

predozirati

Nema dokaza predoziranja Proteflazidom.

interakcija

Postoji dokaz mogućnosti i izvedivosti istodobne primjene Proteflazida s antibioticima, kao i lijekova koji imaju antifungalni učinak u liječenju virusnih gljivičnih i virusno-bakterijskih infekcija.

Nema dokaza negativnih interakcija s drugim lijekovima.

Uvjeti prodaje

Lijek se može kupiti na recept liječnika.

Uvjeti skladištenja

Proteflazid treba čuvati na tamnom mjestu, temperatura zraka ne bi trebala prelaziti 25 ° C. Zamrzavanje kapi nije dopušteno.

Datum isteka

Rok trajanja - 3 godine

Posebne upute

Ako liječenje s lijekom poveća tjelesnu temperaturu na 38 ° C, trebate to razdoblje (2-3 dana), smanjiti dozu lijeka na pola.

Primanje sredstava ne utječe na brzinu reakcije, tako da nema negativnog utjecaja na sposobnost vožnje i rada s preciznim mehanizmima

Analogues proteflazida

Analoge ovog lijeka o učincima na tijelo su droge: Herpes simplex, Arbidol, Detoksopirol, Ingavirin, Imustat, Armenikum, Ferrovir, Kagocel, panavir, Flavozid, Jodantipyrin. Bilo koji analog ovog lijeka može se koristiti umjesto Proteflazida tek nakon savjetovanja s liječnikom.

djeca

Koristite lijek za liječenje djece može biti od prvih dana života.

Uz alkohol

Nema strogih kontraindikacija u vezi s unosom Proteflazida i alkohola. Međutim, alkohol značajno smanjuje učinak lijeka na ljudsko tijelo.

Proteflazid u trudnoći i dojenju

U bilo kojem tromjesečju tijekom trudnoće, ovaj lijek propisan je ženi s oprezom, liječnik mora nužno procijeniti korist i mogući rizik za fetus i majku. Tijekom pretkliničkih istraživanja nije bilo negativnog učinka na fetus. Iskustvo liječenja lijekom u drugom i trećem tromjesečju trudnoće, kao i hranjenje bebe majčinskim mlijekom, ukazuje na to da nema negativnih učinaka.

Recenzije o Proteflazideu

Brojni pozitivni odgovori liječnika i pacijenata o učinkovitosti ovog alata u liječenju zaraznih bolesti. Posebno, roditelji napominju da kapi koji su se koristili za djecu imali su izražen antivirusni učinak.

Također učinkovit kao imunomodulatora: u pregledima o Proteflazide, često se kaže da je nakon takvog liječenja pacijent počeo da se razboli mnogo rjeđe.

Postoji izražen blagotvorni učinak Proteflazida u liječenju herpetičke infekcije, smanjenje učestalosti recidiva nakon takvog liječenja. Kao negativna pojavljivanja o lijekovima, njen je neugodan ukus, kao i visoka cijena.

Cijena Proteflazida, gdje kupiti

U Ukrajini, možete kupiti ovaj lijek u bilo kojoj ljekarni. Cijena Proteflazida u Kharkovu, u Odesi, u Donjecku i drugim gradovima je od 200 do 230 grivna po 30 ml boca.

Kupi Proteflazide u Moskvi može biti u prosjeku od 2.000 rubalja.

Bazalna temperatura od A do Z

Dragi prijatelji! Da, to je oglašavanje, vrti se kao da treba!

Proteflazid - pro i kontra

Djevojke, dragi! Tko je propisao lijek proteflazid? Imam titre citomegalovirus. Liječnik nazanachila ove kapi. Recenzije na Internetu su različite!

Pročitajte komentare 17:

Jednom sam pio iz herpesa, normalne kapi, povrće, ali nisu pomogle. Tada sam se tretirao sa herpesvir tabletama i zaboravio na herpes gotovo godinu dana. ali od citomegalovirusa ne znam. Pa, mislim da neće biti suvišne nakon što budu biljke

Liječnik je rekao da pije sa svojim mužem. Budući da postoji jedna boca od 150 UAH., Ali trebate dvije, ja sam ne žuri kupiti. Ako stvarno pomaže, onda novac nije šteta.

Vidio sam, trčao sam protiv virusa papiloma i osjetio sam se normalnim.

to je nešto poput biološkog aditiva, sada više ne bih kupio, skupo je i niska učinkovitost

Mužem ako je u mene citomegalovirus znači i to ili njega. Liječnik je rekao da virus u mom akutnom obliku, potrebno je prevesti u kronični.

Peresday analiza u drugom laboratoriju. Možda nemate ovaj virus.

Djevojke, ako vam netko propisuje ovaj lijek, kažem vam. Danas konzultirati s doktor medicine ginekologa - ginekolog (bio je dječakov otac s kojim sam bio na engleskom, ponekad na taj način žele razgovarati s njim cijelu moju situaciju s „neberemeneem”, no čini se da je na neki način nemoralan). Dakle, on je rekao da je to samo antivirusni lijek, ništa boljelo, on ne može, i zaista je bio imenovan, čak i za trudnice, ako povišen titar za herpes ili citomegalovirus, ali njegova cijena ne opravdava (150 USD) može biti isti aflubin (oko 45 USD.) Imenovan je jer liječnici rade na interesu (kao što sam sumnjao)!

činjenica da liječnici primaju štetu od proizvođača skupih droga dugo nije tajna. moj muž je bio propisan proteflazidom u liječenju ureaplazme i HPV-a, osjećao sam se u redu. Zatim moj liječnik propisuje imunoflazid za prevenciju gripe i akutne respiratorne virusnih infekcija (za pripravu aktivnog sastojka - proteflazidum). ona je također pila i normalno se osjećala, iako je mjesec dana kasnije bila vrlo bolesna, ali u tom je trenutku moja majka bila bolesna i vjerojatno sam je uhvatila od kontakta. Ne znam kako komentirati učinak droge, ali to nije učinilo nikakvu štetu. ali što se tiče troškova - dobro, što možete učiniti? pogledaj sastav! može li uobičajeni imunitet biti gori

Proteflazid Recenzije

proteflazidum.

Proteflazid

Lijekovi na biljkama, iskreno se vjerujem mnogo više od svega, na primjer, ocillococcinum, koji sadrži nerazumljive enzime iz jetre nepostojeće patke. To je stvarno oglašeno sranje i lutka.

Imunostimulant sigurno neće izliječiti, ali će se zaštititi od komplikacija, bronhitisa, upale pluća, sinusitisa
To neće biti gore

Pomogao mi je. Ne znam je li placebo radi ili stvarno radi, ali pomogao mi je da se riješim uporno angine.

Tko je uzeo Proteflazide tijekom kapi tijekom trudnoće?

Imala sam tipične teške prehlade, a bez herpesa je bila vidljiva na usnama. I stalno. Liječnik je imenovao ili imenovao, rekao je ili rekao da je u mom slučaju nužan. Morao sam piti dva mjeseca.

Usput, djevojke, nisam osjetio neugodan miris i okus. Iako je cijela B sve oko stank. Uzeo sam ga vodom. Pa, isprati vodom. Svejedno mi se ne sviđa okus alkohola.

Općenito, ako se drugi put moram odvesti tijekom B, neću se bojati. I da, liječnici su zasebna tema. Morate pronaći svog liječnika da mu povjerenje. A onda bez povjerenja, ne želite ništa prihvatiti. I s zastrašujućim. Bio sam sretan.

Sada sam s sinom, on je velik i čvrst. I ove godine sam pretrpio najviše 2 puta. I onda je slab.

Proteflazid

Kapljice Proteflazid je fitopreparacija s izraženim antivirusnim učinkom. Tijekom skladištenja, dopušteno je oblikovati strukturu sličnu gelu koja se trese kad se potresu.

Proteflazid

Nata82 »24. rujna 2014, 02:59

Re: Proteflazid

Larisa »30. rujna 2014, 12:44

Re: Proteflazid

Nata82 »30. rujna 2014, 12:52

Re: Proteflazid

Varvara »01 Listopad 2014, 21:56

Re: Proteflazid

Nata82 »01. listopada 2014, 22:03

Re: Proteflazid

Olga »02. listopada 2014, 20:02

Re: Proteflazid

Varvara »02. listopada 2014., 20:34

Re: Proteflazid

Nata82 »03. listopada 2014., 00:41

Re: Proteflazid

Nata82 »03 Listopad 2014, 00:43

Re: Proteflazid

Olga »29 Lipanj 2015, 12:39

Aktivni elementi lijeka: ekstrakti travnate livade i nokte niske. Prodajemo na recept. Analozi Proteflazida uključuju: Detoxoprol, Imustat, Panavir, Flavozid.

Prema uputama, kada se lijek koji se koristi u kapi treba primijeniti na malu šećernu komadić, škrob hrane.

Korištenje protheflasida naznačeno je kada:

  • Prevenciju AIDS-a, HIV;
  • ARVI, gripa;
  • Zarazne bolesti uzrokovane virusom herpesa.

Proteflazid se ne smije uzimati u slučaju dijagnoze čira, netolerancije na elemente pripravka.

Kliničke studije utvrdile su izvedivost i mogućnost korištenja fitopreparacije s antibioticima, antifungalnim sredstvima.

Prema sastanku recenzije o Proteflazide, njegov prijem izaziva razvoj:

  • alergijske manifestacije;
  • exacerbations of gastroduodenitis;
  • napadi iznenadne mučnine, opće slabosti.