Fizioterapeutski aparati Vitafon - povratne informacije

Simptomi

Vitalofon je uređaj dizajniran za lokalni utjecaj vibracija na ljudsko tijelo, koji je dobio različite odgovore od pacijenata i liječnika. Zbog pojave u tkivima učinka mikrovibriranja, aktiviraju se procesi stanične regeneracije, a time i pomlađivanje ljudskog tijela. Razvijen je ovaj uređaj ruski liječnik Fedorov VA. s ciljem pružanja ljekovitog djelovanja na postoperativnu i posttraumatsku štetu mekih tkiva i struktura kostiju. Također su otkriveni terapijski učinci ovog uređaja koji uspješno pomažu u borbi s više od 200 različitih bolesti.

Razmislite o pregledima pacijenata koji su koristili uređaj za liječenje bolesti mišićno-koštanog sustava, kao i mišljenja liječnika o učinkovitosti Vitafona.

Pacijentni pregled

"Moj sin ima ozbiljnih problema s zglobovima od ranog djetinjstva. Liječili su ih u ortopedskom institutu. Uz liječenje lijekova, liječnik je savjetovao da kupimo Vitafon. S obzirom da je naš liječnik kandidat za medicinske znanosti, odlučili smo kupiti. Sada je ovaj aparat postao naš vjerni pomoćnik u borbi protiv bolesti. Bolovi se znatno smanjuju, a čini mi se da su pogoršanja sada znatno rjeđa. "

"Vitafon već godinama leži kod kuće. Sjetio sam se za njega sasvim slučajno. Zglobovi mojih nogu nisu pogodile prvu godinu, čak i indeks ESR-a dosegao je 25 mm / h. Kad sam počeo koristiti Vitafon, u roku od 6 mjeseci ESR je postao 6 mm / h, a bolovi su se počeli osjećati znatno rjeđe. Spasio me Vitafon i sa pogoršanjem lumbosakralne osteohondroze. Preporučujem svima. Bolje je od gutanja medicine. "

"Moj otac, u dobi od 67 godina, dobio je prijelom vrata kuka. U pravilu, u ovoj dobi, kosti se vrlo teško slažu. Međutim, aktivno smo počeli koristiti Vitafon. Mislim da je to zahvaljujući tome da su kosti savršeno rasle. Liječnici su bili u šoku. Nema više prilike testirati učinkovitost uređaja, na sreću, nije bilo. Vitafon je najbolji lijek za ozljede. "

"Imala sam puno ozljeda zbog moje mladosti koja se odnosi na profesionalni rad. Sada ovo sve utječe. Bolovi i zglobovi, i samo kosti. Počeo sam liječiti Vitafonom. Uvijek me pomaže da se nosim s boli. Samo jučer slomljena, sada tražim tamo gdje je moguće popraviti. Stvar je vrlo korisna ako postoje ozbiljni problemi s osteoartikularnim sustavom. "

"Vitafon je dugo proveo skupljao prašinu u ormar svome svekrvu. Međutim, prije nekoliko mjeseci imao sam neugodan smetenost - bilo je zamjena patule (dislokacije).

Bio je na traumatologu koji je postavio kost na neko mjesto, pripisao je liječenje i poticao je, kakav zavoj treba dobiti. Osim toga, kako bi se brže eliminirao napuhavanje, preporučio je korištenje Vitafona. Drugog dana korištenja uređaja, pušenje je znatno smanjeno. Osim toga, uređaj savršeno opušta mišiće i čak vam dozvoljava da nikad ne koristite boli protiv bolova (mirno je zaspao nakon postupka, učinak je bio dovoljan do jutra). Sada tražim informacije o učinkovitosti Vitafona u borbi protiv pretilosti. "

"Vrlo rijetko koristim Vitafon, kao što se sjećam samo kad se lijek ne može nositi. Vjerojatno su sve moje nevolje zbog lijenosti. Uređaj mi osobno pomaže boli u zglobovima koljena, kašlja i curenja nosa. Također je izliječio hemoroide (nakon što mi je rodio prilično mučninu), sada se više ne sjećam više od 5 godina ".

"Moj suprug i ja radimo na gradilištu. Rad nije lako. Nedavno sam skinula leđa. Bolovi su bili pakleni, čak i diclofenac u pricks pomogao samo za nekoliko sati. Naš je spasitelj postao naša sestra. Samo 3-4 dana korištenja uređaja spasili su nas od tih mučenja. Da, učinak ovog uređaja nije bio odmah, ali s vremenom je uporaba lijekova protiv bolova bila rjeđa i rjeđa. Sada imamo vlastiti Vitafon. Mi ih spasimo u raznim slučajevima. U području donje čeljusti došlo je do nekakve štipanja živca, nije čak ni otvorila usta. Samo 15 minutni postupak sa Vitafonom spasio me od ovog problema. "

"Dogodilo se da je nekoliko mojih prijatelja imalo različite Vitafonove modele, a kupili su ih iu različito vrijeme. Obilježje je da su svi govorili pozitivno o radu uređaja. U mom vremenu stroj mi je također pomogao. Međutim, kako se ispostavilo, učinak korištenja iako to jest, ali ne dugo. Kao rezultat toga, kod svih prijatelja uređaj je nakon kratke upotrebe bacio na policu slučajeva. Vrijedno je pažljivo razmisliti ako Vitafon vrijedi novac. "

"Imam 39 godina. Praktično cijeli moj život profesionalno idem u sport. Naravno, bilo je mnogo ozljeda. Osim toga, prije nekoliko godina liječnik mi je rekao da sada imam "ruku tenisača" i morat ću živjeti s njom. Činjenica je da je pored neugodnih osjeta u njezinoj ruci, i dalje strašno zadrhtala, bilo je teško čak i uzeti vilicu ili staklo sa stola.

Supruga je vukla od susjeda Vitafon. Počeo sam ga koristiti iz očaja. Budući da je moj problem znatno narušio život, koristio sam uređaj dnevno 3-4 tjedna. Vrijeme postupka također se udvostručilo. Na početku ovog tretmana nisam osjetila nikakve vidljive rezultate, ali već sam u drugom tjednu primjene primijetio da ruka drhti mnogo manje, i gotovo se ne osjećam nikakve nelagode. Na kraju tečaja, potpuno sam zaboravio na probleme s mojom rukom. Istina, ne dugo. Nekoliko mjeseci kasnije problem je ponovno počeo sličiti. Samo sada znam točno kako se nositi s tim. "

Saznajte više o tome lijek koji nije dostupan u ljekarnama, ali zahvaljujući kojoj se već mnogi Rusi oporavili od bolova u zglobovima i kralježnici! Kaži poznatom liječniku

"Kupnja Vitafona je gubitak vremena i novca. Vjerujem da ako uređaj ima bilo kakve stvarno ljekovite učinke, barem bi to bilo ponuđeno u fizioterapijskim sobama. Možda uređaj i ima neki učinak, ali za osobne osjećaje usporedim njezin učinak s radom električnog masera i ništa više. "

"Kupio sam ovaj uređaj od moje majke, jer je imala mnogo godina problema sa zglobovima kuka. Ne mogu sa sigurnošću reći koliko dugo ga je koristila, ali godinu i pol nakon kupnje, moja majka je otkrila ozbiljan zdravstveni problem - rak jajnika.

Ne želim kriviti uređaj za sve nevolje, ali, ipak, sumnje ne daju mi ​​odmor. Dugo sam mučena pitanjem: "Može li uređaj postati izazovni čimbenik u razvoju raka?". Još nisam našao odgovor na moje pitanje. "

"Vitafon me spasio od bolova u leđima. Samo nekoliko dana korištenja uređaja dopustio sam da se vratim na uobičajeni ritam života. Iako moj prijatelj ne samo da nije pomogao prijatelju, nego izazvao i nove probleme. Čini se da je imao utjecaja kralježnice pod utjecaj aparata. Očigledno, uporaba čak i takvog naizgled sigurnog uređaja, još uvijek zahtijeva prethodno savjetovanje liječnika. "

Liječnički komentari

"Korištenje Vitafona uvijek je dobrodošlo, samo kao dio sveobuhvatne terapije. Ne zaboravite da se bilo koja metoda fizioterapije može koristiti samo kao dodatak glavnom liječenju. Mislim da je učinkovitost uređaja relativno visoka, ali važno je slijediti preporuke točno u skladu s uputama. Vitofon može doista imati izražen terapeutski učinak kada se ispravno primjenjuje, što je testirano u mojoj medicinskoj praksi. "

"Vitafon je neophodna za vrijeme rehabilitacije nakon traume. U pravilu, u takvim slučajevima, lijekovi se propisuju u prvim danima nakon ozljede. Nakon završetka tijeka protuupalne i analgezijske terapije ostaje samo čekati dok tijelo ne popravi oštećene strukture. Vitafon pomaže u tim procesima. Ja sam postao uvjeren da se u pacijenata koji ga koriste tijekom posttraumatskog rehabilitacije kompletna fuzija koštanih struktura i mekih tkiva postiže mnogo brže nego u bolesnika koji to odbacuju. "

"Ne prepisujem postupke za pacijente s upotrebom ovog aparata. Vjerujem da postoje opcije koje su sigurnije i učinkovitije za liječenje ljudskog tijela. Šteta što mnogi ljudi, očajni, daju takav novac za beskorisnu stvar. "

"Vitafon je prilično siguran uređaj, ali postoje i kontraindikacije njegove upotrebe. Stoga nemojte koristiti uređaj za arteriosklerozu krvnih žila, tromboflebitis, tumorske procese u tijelu, infektivne patologije (akutna faza), kao i tijekom trudnoće. Važno je napomenuti da s ovim patologijama upotreba uređaja ne samo da može dati željeni učinak, već i štetu. zbog toga je važno konzultirati se sa stručnim stručnjakom prije korištenja uređaja. "

"Čuo sam za Vitafon, ali ona me nije imenovala. Sa stajališta fizioterapije, razumijem da je moguće dovoljno terapeutskog učinka. Međutim, s obzirom na neadekvatnost istraživanja o radu ovog uređaja, radije se ne obvezuju da ću je propisati svojim pacijentima. "

"Želio bih naglasiti pažnju pacijenata na činjenicu da u slučaju nedovoljnog pregleda tijela ne vrijedi započeti tijekom liječenja Vitafonom. Da, popis kontraindikacija pokazuje benigne tumore. Međutim, često se događa da takve formacije nisu dijagnosticirane jer je klinička slika preslaba. S obzirom na opasnost od negativnog utjecaja Vitafona na ovo obrazovanje, valja razmišljati o ozbiljnijem ispitivanju osobe prije početka takve terapije kako bi se izbjegle komplikacije. "

Video recenzije liječnika i korisnika o Vitafonu

Evo pregleda videozapisa liječnika o uređaju Vitafon, kao i veze na web-lokacije s korisničkim pregledima, uključujući negativne recenzije.

Za početak, obratite pažnju na video intervju liječnika i korisnika o korištenju Vitafona. Pobrinite se da videozapis predstavlja prave recenzije liječnika. Možete se prijaviti za neke od njih radi konzultacija.

Predstavljamo Vam intervjue koje su proveli vodeći liječnici o svom iskustvu korištenja uređaja Vitafon

Liječenje mikrovibriranja - snimanje programa "Zdravlje" s Elenom Malyshevom

 • Liječnik medicinskih znanosti, profesor, traumatologist-liječnik Baindurashvili A.G.
 • inženjer Fedorov VA
 • inženjer Utkin M.G.
 • pjevač i skladatelj Alexander Barykin

U ovom videu, učinak koji proizvodi Vitafon u ljudskom tijelu vizualno je prikazan pomoću termalnog fotoaparata.

. Ili Vitafon sljedeći zavod?

A možda je sljedeća jedna prijevara? U našem vremenu, toliko, navodno, štede novac od svih bolesti za razumnu količinu novca, da takve sumnje i sumnje ne čudi. Neki su već "spaljeni" na sljedećem "prijevaru" lažnih medicinskih uređaja za kućnu upotrebu. Novac se baca na vjetar, vrijeme i živce se troše, ali nema rezultata.

Postoji svibanj biti fer pitanje - nije ovo još jedan prijevara Vitafon?

Dajemo samo sljedeće činjenice:

 • Provedeno je preko 100 različitih znanstvenih istraživanja o vibroakustičnoj terapiji u različitim zemljama svijeta uz korištenje Vitafona, uključujući i vodeće medicinske institute u St. Petersburgu, kao što su SZGMU nakon njih. II Mechnikov (MAPO), Državno medicinsko sveučilište u St. Petersburgu. IP Pavlova, Vojna medicinska akademija. Kirov, FGBU RNIITO ih. RR Harm.
 • Liječenje s Vitafon nije placebo, jer su studije koriste kontrolne skupine Vitafon utjecaj na ljudsko tijelo može se mjeriti miotremografa i vidjeti s posebnim termalnog elementa, koji je pokazao u emisiji „Zdravlje” Elena Malysheva.
 • Istraživanja su pokazala da uređaj ima blagotvoran učinak ne samo na ljude, već i na životinje i biljke. Razlog za to je uporaba aparata temeljnih biofizičkih zakona prirode. Mogućnost liječenja životinja i koristi biljaka je još jedan pokazatelj da aparat nije placebo.
 • Vitafon pomaže ne samo bolesnicima nego i zdravima. Postoji dobar dokaz poboljšanje rezultata sportskih vještina, kao što su pokazali znanstvenih istraživanja u Petersburgu školi olimpijskog Reserve sv №2 zajedno s gradskim medicinsko-sportske klinici (izvještaj istraživanja „Utjecaj vibro-akustične efekte na funkcionalne spremnosti sportaša”).
 • Uređaji se proizvode i prodaju od 1992. godine, što je više od 20 godina korištenja u medicinskim ustanovama i kod kuće.
 • Više od 2 milijuna obitelji posjeduje Vitafon.
 • Oko 100.000 jedinica već je prodano u Europi, unatoč poteškoćama distribucije ruske robe u inozemstvu.
 • Moguće je dobiti od proizvođača povratnu informaciju o korištenju uređaja za određenog korisnika, uzimajući u obzir svoj "buket" bolesti.
 • Recenzije liječnika i korisnika mogu se čitati ne samo na web stranici proizvođača, već i na različitim forumima i web stranicama.
 • Funkcionalne mogućnosti Vitafon se tijekom vremena šire, što ukazuje na to da uređaj "razvija" i da je potreban.
 • Prisutnost ruskih patenata, potvrda o registraciji za medicinske proizvode Roszdravnadzor, potvrda o sukladnosti Rosstandart ili izjave o usklađenosti, registriran u Ano „VNIIIMT” Europska deklaracija o sukladnosti sustava upravljanja kvalitetom ISO (ovi dokumenti mogu se naći ovdje i na stranici svake stavke).

Negativne povratne informacije

Prije donošenja odluke o kupnji Vitafona, važno je osigurati njegove prednosti, upoznati se sa mišljenjima liječnika i potrošača, a posebno kako biste saznali postoje li negativni.

Već više od 20 godina uspješne uporabe proizvođača Vitafon prikupilo je veliki broj pregleda liječnika i potrošača. Ovo je zahvalnost za oporavak i pitanja o metodama i specifičnosti liječenja, kao i prijedloge za poboljšanje aparata.

To ne čini bez negativnih recenzija.

Koji je razlog za to? U pravilu to se objašnjava sljedećim:

 • Korištenje Vitafona nije na sva naznačena područja izloženosti, tj. Nije u skladu s uputama. Na primjer, vibroakustička terapija pretpostavlja obvezan učinak na bubrege u gotovo svim zdravstvenim programima. Neki to ignoriraju. Moja noga boli, oni će se samo primjenjivati ​​na moju nogu. Imam hladnoću, stavit ću ih na nos. To je u osnovi pogrešno.
 • Nepravilna, ne-dnevna upotreba s prekidima.
 • Čekaju trenutačni rezultat bez uzimanja u obzir dubinu i starost bolesti.

Vitafon uređaji su fizioterapeutski proizvodi, orijentirani na dugotrajnu i redovitu upotrebu. Oni imaju vrlo blagi učinak na osobu, potičući tijelo da se oporavi, povećava imunitet. Ovo nije tableta, nakon čega simptomi bolesti nestaju ili značajno oslabljuju (na primjer, prilikom uzimanja lijekova protiv bolova ili antipiretika).

Kad se radi o vibroakustičnoj terapiji, onda nije riječ o borbi protiv simptoma, već o liječenju uzroka bolesti. Ovaj slučaj nije brz, zahtijeva strpljenje i koncentraciju, pogotovo kada je riječ o kroničnim bolestima. Bolest u našem tijelu je uzeta korijena i razvila se dugo, dakle, liječenje uzroka bolesti ne može biti trenutni, ali zahtijeva redovite i ponovljene postupke.

Mnogi to ne razumiju i, primjenom Vitafona nepravilno, ili samo nekoliko puta, brzo su razočarani metodom vibroakustične terapije. Novac koji su platili, recenzije liječnika i drugih korisnika potpuno su pozitivni, čitaju i nemaju rezultata. Postoji nešto za žalovanje i početak pisanja ljutih i razdraženih komentara. Stoga nemojte se oslanjati na negativnu povratnu informaciju koja ne sadrži detaljne opise upotrebe uređaja i prirodu bolesti.

Video upute - kako koristiti uređaj "Vitafon-T"

Kako ispravno koristiti Vitafon-IR opisano je u ovom videu

U svakom slučaju, prije nego što napišete negativne povratne informacije o Vitafonu, ima smisla postaviti pitanja o zahtjevu stručnjacima proizvođača koji će moći konzultirati i prilagoditi program oporavka.

Za pravodobno čišćenje tijela, opskrba krvlju, limfna drenaža zahtijeva visoku razinu mikrovibracije mišićnog tkiva. U današnjem sjedilački način života, zbog zdravstvenih problema (ozljede, invalidnosti, zatvori-u, itd..) Ili dob više nije moguće premjestiti puno i imaju značajan pravu fizičku aktivnost za svaki dan kako bi se osigurala razina mikro-vibracije mišića. U tom je slučaju vanjski izvor način rješavanja ovog problema. Trenutno, jedini postojeći sigurni vanjski izvor mikrovibriranja su Vitafon uređaji.

Korištenje Vitafon može u početku pomoći "stići na noge", nakon toga biti vesela, više se kretati i fizički se uključiti u rad vašeg zdravlja. Vitafon, zapravo njezin učinak, ne može imati pozitivan učinak na tijelo. Međutim, percepcija i brzina takvog rezultata za sve su različiti.

Bez sumnje, čuda se ne događaju, a Vitafon nije čarobna pilula koja rješava sve probleme s zdravljem. Važno je ne samo upotrijebiti ovaj medicinski proizvod, već i biti pažljiviji vašem životnom stilu, uzimajući u obzir dob. Zemlja će se oslanjati na oporavku zglobovima korištenja vibracijsko akustičke terapije, ako svaki dan preopteretiti zglob (carry težine, neuredan napada, i tako dalje. D.) ili nešto slično.

Nudimo video pregled pacijenta koji je liječio pete poticanje uz pomoć Vitafona, unatoč njegovoj starijoj dobi.

Zbog praktičnosti predstavljamo statistiku recenzija na nezavisnim web mjestima gdje je većina recenzija o uređajima objavljena.

Najkarakterističnije recenzije i linkovi na različita mjesta na internetu, koji su prikupljali mnoge recenzije o korištenju Vitafona.

Neke zanimljive recenzije s web stranice "Badbed.ru - opasna medicina: loše, uređaji, scammers":

Neki karakteristični osvrti s web stranice Otzovik:

I recenzije na sljedećim web mjestima:

 • "IRecommend.ru"
 • "Woman.ru - internet za žene"
 • "Alternativni tretman hepatitisa - različite načine zdravlja kroz aktivaciju vlastite obrane tijela"
 • "Littleone"
 • "Kuking.net"
 • "Hron-prostatit - Forum o prostatisu i liječenju prostatitisa"
 • "Invalidnost - ruski internetski portal za osobe s invaliditetom"
 • "Žuti - žute stranice"
 • Recenzije na stranicama proizvođača - stranica "Alwayszdorov"
 • Ovo je web mjesto imunity.org / immunity.org - ovdje možete pronaći korisničke povratne informacije koje vas zanima (na dnu stranice) ili, primjerice, članak o osobnom pozitivnom iskustvu autora o liječenju sinusitisa.

Također, želimo citirati izvadak iz jednog pregleda iz foruma alternativnih metoda liječenja hepatitisa, s kojim se 100% slaže:

". Nema puno smisla tražiti primjere neuspješnog tretmana Vitafona, kada postoje primjeri uspješnog liječenja. Uostalom Pojedinačni propusti u liječenju ni na koji način ne utječu na rezultate uspješnog liječenja, jer je vrijednost metode, koja barem pomogla nekome, već sama po sebi vrlo visoka. Stoga ima smisla prikupiti malo pozitivnog iskustva, klasificirati ga, analizirati i napraviti nove metode liječenja. I to bi trebalo biti učinjeno na temelju uspješnog iskustva, ali ne na temelju neuspješnih.

. Vitaphone radi i to je prava činjenica. Ima mnogo obožavatelja koji se lako mogu naći lancima: rođak-rođak-prijatelj ili kolega na poslu - njegov rođak-prijatelj ili neki drugi lanac. Za mnoge od njih, Vitafon je postao kućni liječnik, osnova za liječenje većine bolesti. I bez obzira koliko protivnici Vitafona nisu rekli loše o njemu, neće moći pobiti i objasniti brojne brojne činjenice oporavka i poboljšanja zdravlja.

. Ako se, na primjer, vaš dobar prijatelj izliječi uz pomoć Vitafona hepatitisa, onda nećete tražiti informacije o onima kojima Vitafon nije pomogao, jer to nema smisla. "

Nadamo se da su ovdje navedeni podaci korisni za vas i omogućit će vam da napravite izmjerenu odluku!

Vaše povratne informacije mogu biti korisne i drugim ljudima!

Recenzije o upotrebi Vitafona u liječenju muških bolesti

Piše IIM grupu II. Kupio sam vaš Vitafon u našoj ljekarni još u rujnu 1998. I ovo je treći mjesec kada ga koristim. Ja sam živi oglas, svi moji rođaci i prijatelji na moj savjet također su kupili uređaj i pozitivno reagirali na nju. Upravo sam kupio još jednu, samo u slučaju, odjednom će prvi uspjeti. Imam brojne bolesti. Međutim, nemam nikakvih zahtjeva Ministarstvu zdravstva, jer, prvo, godina, a drugo, prošli rat. Imam hrpu mirnih bolesti: hemoroide, zatvor, prostatitis i, naravno, hipertenzija. Ono što je karakteristično, nakon svih tretmana nije bilo poboljšanja. Čak je i ponudio operaciju. Trenutačno upotrebljavam uređaj bez prekida, provodim tijek liječenja za zatvora. Ono što je karakteristično, nakon liječenja hemoroida, prestalo je krvarenje nakon želučane pražnjenja. Liječim prostatitis.

Što je moje pismo? U putovnicu, upute napisano sljedeće: „morati proći liječnički pregled kako bi se utvrdilo indikacije i kontraindikacije” „Prije korištenja uređaja,” Vitaphone Dakle, bio sam s liječnicima o ovome, ali oni ne znaju ništa o ovom uređaju i ne vjeruju u njega. U apoteku, gdje se ti uređaji prodaju, također ne znaju ništa. Kažu da pozitivno reagiraju. Dakle, želio bih da odgovorite na moje pismo.

"Dobar dan! Ja sam vojni umirovljenik, ja sam 88 godina, aparat Vibroacoustic "Vitafon" kupljen je 1999. godine, a ja ga koristim već 18 godina. Godine 1999. imam dijagnozu adenoma prostate drugog stupnja. Koristio sam uređaj ne sustavno, kaotično, povremeno s različitim lijekovima. Uzmi kemiju, pomogne malo, a potom opet...

U 2015. godini, bolest se pogoršala, ponekad noću ustajati nakon 20-30 minuta u jutarnjim satima sve slomljena... Sudi „čudo” lijekovi koji se reklamiraju u novinama, rezultat - nula. Počeo sam sistematski koristiti „Vitaphone” za 20-30 minuta ujutro i navečer prije odlaska na spavanje 20-30 minuta, u kombinaciji s uzimanja lijekova „Doksazin - FPO” Od 1. listopada ove godine i imam treći mjesec pozitivne rezultate. Noću se ne probudim više od 2-3 puta i dobivam dovoljno sna, što se nije vidjelo nekoliko prethodnih godina. Po mom iskustvu bio sam uvjeren da je "Vitafon" dobar uređaj za liječenje, samo ga trebaju ispravno koristiti, što prije nisam učinio. Hvala vam puno! Vladimir Ivanovich ».

„Više od dvije godine korištenja,” Vitaphone”. Predivan stroj, učinak je također izvanredan, osobito u liječenju prehlade, zubobolje, bolova u leđima, spazam krvnih žila. Zapažene uspjehe u ublažavanju bolova u zglobovima, za liječenje adenoma.

Dakle, čekam, ne mogu čekati vašu tehniku. Rezultati će biti objavljeni. S poštovanjem, Vladimir Stepanovich. "

"Dragi kreatori aparata" Vitafon "!

Zahvaljujući vašem uređaju gotovo sam izliječio prostatitis, koji sam pretrpio gotovo 30 godina. Već 15 godina trpi se od produljenja vene moje desne noge, sve nade za tebe. Ako imate uputu o liječenju ove bolesti, molim Vas da mi pošaljete ovu uputu, zbog čega ću vam biti vrlo zahvalni. Svi troškovi će biti plaćeni od mene. Vjerno VNA. " Dragi VA Fedorov!

Kupio sam Vitafon. Mnogo vam zahvaljujemo na ovom uređaju. Uspješno liječiti modrice, curenje nosa, bol u grlu, cervikalna osteokondroza, postoji poboljšanje u liječenju prostatisa.

Ja ću biti jako zahvalan ako mi može poslati metodu liječenja poremećaja cirkulacije u mozgu (na bilo koju točku u glavu staviti vibre u kojim uvjetima, njihovo trajanje, trajanje liječenja). Molim vas da pošaljete u gotovini nove putovnice (to je vrlo dobro prikazan vibrafon točku primjene) i način liječenja poremećaja cirkulacije u mozgu.

S poštovanjem, Ivan S. Sh. ".

Počevši od uporabe "Vitafon" nakon prvog i drugog tečaja, odmah nisam osjetio nikakav napredak, ali nije bilo ni pogoršanja. Sada koristim "Vitafon" samo u svrhu prevencije, kako preporučuje instrukcija. A o prostatisu prestao je razmišljati. (I liječnik mi je obećao ranu operaciju za uklanjanje prostate.)

Umirovljenik, nevaljnik II. Skupine, Ivan Ivanovich G. ".

"Zahvaljujući" Vitafonu "spasio sam svoju obitelj. Dolazni prosperitet u intimnim odnosima riješio je obiteljske probleme. Kupnjom ovog malog uređaja na savjet urologa, nisam se stvarno nadao uspjehu, ali nije bilo nade. Nakon prvih postupaka, čudo se nije dogodilo, ali sam tvrdoglavo nastavio koristiti "Vitafon". Nakon 2 tjedna, došlo je do poboljšanja, a nakon 2 mjeseca po prvi put sam shvatio što čovjek treba i može biti. "

Evo što je 70-godišnji Izraelac, koji je liječen Vitafonom iz rijetke Peyronieove bolesti, napisao:

”. otprilike u 10-12 dana, u trajanju od 5-7 minuta od početka postupka, pojavila se erekcija. Kako je liječenje napredovalo, zadovoljstvo iz intimnih odnosa povećalo se, kako se njihova učestalost i trajanje povećavaju... ".

„Bok! Uz pomoć” Vitafon „tretira sam ozljeda, grlića maternice osteochondrosis, radiculitis, cistitis, adenom, prostatitis, bronhitisa, artritisa. Zahvaljujući” Vitaphone „Izbjegavao sam operaciju za uklanjanje adenom od 3 slijeda liječenja. Stroj zaslužuje najvišu pohvale. to je nezamjenjiv liječnik kod kuće. Zahvaljujem liječnicima, dizajnera i radnika za takav izvorni proizvod. to bi trebalo biti (vrlo poželjno) da razmisle o načinu liječenja lokomotornog sustava (ateroskleroza donjih ekstremiteta 1-2 žlice., tromboflebitisa odnosno proširene vene), kao i da se poveća učinak u liječenju zatvor, impotencija, bronhitisa, artritisa. Uređaj je odličan, hvala. M-Nikitivich Ivanu. "

Vitaphone.

# 61 Poruka ra »Ned 19 veljača 2012 14:45

# 62 Poruka oreshnik »Wed Feb 22, 2012 9:08 am

# 63 Poruka RFR »Wed Feb 22, 2012 7:43 pm

# 64 Poruka tiamin »Thu Feb 23, 2012 1:05 am

# 65 Poruka tiamin »Thu Feb 23, 2012 1:09 am

# 66 Poruka Yan »Thu Feb 23, 2012 10:56 am

# 67 Poruka ra »Sub Feb 25, 2012 10:17 am

Vitafon - negativna povratna informacija

Liječnici koji liječe mnoge bolesti, stvorili su mnogo. Vitafon - jedna od pravih dugih jetara u tom smislu - više od 20 godina koristi ga tisuće ljudi. Mišljenja, kao i uvijek, različita su - netko hvali, uređaj, netko se stidio. Ali to ga ne sprječava da nastavi dalje i uspješno liječi ljude. Upute navode da je Vitafon osmišljen za liječenje najmanje 30 bolesti. Princip djelovanja je vibro-akustički utjecaj na posude kako bi pobudio uzdužne oscilacije. Drugim riječima, uređaj treba poboljšati cirkulaciju krvi na tretiranom području, pobuditi peristaltiku, itd.

Ocjene rada Vitafona, kao što je već spomenuto, su različite: pozitivno prevladava, ali postoje i negativni. Pogledajmo što točno ljudi ne vole u Vitafonu.

Piše korisnik interneta: nije zadovoljan previše buke koju je izdao uređaj i trajanje jednog pristupa. Uostalom, morate se prijaviti Vitafon tri puta dnevno po 30 minuta - slažu se da je radni čovjek da bi ga vrlo teško, čak i za sve dok 17 dana. I za tri dana opet je potrebno 17 dana da radite ili napravite postupke tri puta dnevno.

Još jedan savjet. U početku je liječenje napredovalo sasvim uspješno, ali onda je prestalo. Uređaj je bačen na vrhu police mezzanines i više nije do njih, te bolesti koje su bile tretirane kao što su bili i ostali.

Trovo je savjet. Autor vjeruje da Vitafon proizvodi samo placebo učinak, i ništa više. To jest, nema koristi od nje, nema štete. Postoji mnogo takvih recenzija.

Sljedeći odgovor. Opisano je da su roditelji eksperimentirali s uređajem, ali uređaj nije imao izražen učinak pa su roditelji prestali eksperimentirati.

Djevojka piše da je pokušala liječiti vitamin s sinusitisom i dobio nultu efekt. Roditelji su pokušali liječiti svoje druge bolesti, ali su dobili taj negativni rezultat.

Mladić opisuje svoje iskustvo liječenja: pola ljeta koristi Vitafon 40 minuta dnevno, ali prostatitis se nije pomaknuo s mjesta. Imam samo strah od susjeda zbog strašne buke koju je emitirala uređaj.

Ozbiljnije istraživanje učinka uređaja napravljeno je prema redoslijedu Izvestia novine 1999. godine. Prema rezultatima ove studije, Vitafon uređaj proizvodi iznimno beznačajni učinak vibracija. Stvarna amplituda vibracija koju je stvorio aparat može biti desetke puta manja od navedenog. Osim toga, osobi koja upotrebljava uređaj teško je prilagoditi silu pritiskanja uređaja na njegovo tijelo, tako da se kontrola učinka vibracijskog efekta praktički ne prati. Još jedan značajan nedostatak, koji su otkrili stručnjaci: razina zvuka koja je stvorila uređaj prelazi 80 decibela po avg. već na 20 cm, što je mnogo veće od dopuštene razine buke na radnom mjestu.

Međutim, bez obzira na to koliko je teško kompromitiraju strojno vibrafon Vitafon, ljudi će i dalje ga kupiti, a većina iznenađujuće, stvarno izliječen od svojih kroničnih bolesti. Ali oni se tvrdoglavo tretiraju, a ne odstupaju od preporuka navedenih u uputama. Imajte na umu da negativne recenzije većina ljudi koriste riječ „pokušao”, „pokušao”, „eksperimentirao”, koja je, u stvari, nije koristite uređaj u punom i onoliko vremena koliko je navedeno u uputama. Možda zbog toga nisu uspjeli liječiti.

Recenzije

Već dugo godina koristim Vitafon i preporučujem svim svojim rođacima i prijateljima, redovito im pomažem u njegovom stjecanju. Budući da sam bio u mogućnosti pomoći vaš uređaj dobili osloboditi od nekih vrlo ozbiljnih bolesti: postoji dugoročna otpust prostatitis, radikalna redukcija simptoma hemoroida, značajan napredak u borbi protiv manifestacijama vazomotorne rinitis. Također, s uređajem postiže učinkovit oporavak nakon udara na moj odnosu, a da ne spominjem desetke drugih uspješnih primjena uređaja. Hvala vam puno!

Međutim, moja obitelj ponekad imaju bolesti, metode borbe s kojima sam, na žalost, ne mogu naći bilo na svojim web stranicama ili u vašim publikacijama. U ovim rijetkim slučajevima, pišem vam putem e-maila i uvijek primam ponderirani i učinkovit savjet, čak i kada dokazani tretmani još nisu dostupni. Danas bih rado primio od vas preporuke za liječenje takve bolesti kao što je erozija cerviksa.

Pacijent koristi Vitafon-T. Upute za ovaj uređaj ima cijeli odjeljak „Ženska Health”, ali je u odnosu na cervikalna erozija, nema precizne upute sadržane. Možete li dati savjete o primarnim mjerama koje pacijent treba poduzeti u borbi protiv ove bolesti? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru! S dubokim poštovanjem, D.M. Ref.no: 1512542 od 07/02/2015

Vitafon je doista univerzalni alat i razumijem zašto. Zdravlje tijela prvenstveno je zdravlje svojih stanica. Kako pronaći i izvaditi bolesne stanice iznutra tkiva? Očito, to zahtijeva znatne troškove energije. Tijelo je vjerojatno da će bitno i starenja, nije vrijeme za vrijeme za brisanje svih tijela od toksina prisutnih i kao rezultat toga slabi i ostari. Fonation stvarno pomaže tijelu da ukloni mrtve stanice i dostavi hranu na zdravlje. Pa, u ostatku će se tijelo nositi. Tamo gdje i koža postaje glatka. Mogu pretpostaviti da organi postaju mlađi. Plus to je prirodno i sigurno, samo je vrijeme, naravno, potrebno pronaći. Vjačeslav

Koristite Vitaphone-T pola godine, rezultat - smanjenje hernija diska od 14 mm do 3 mm, moguće je reći pobjegao iz operacijskom stolu. Želim se prijaviti za poboljšanje sluha, imam zamjedbena sluha ranoj fazi, ali nije našao aplikacijski program na svoje stranice. Hvala "- Igor, broj 39479 od 06.02.12.

Prije nekoliko godina izliječili smo mužev koljeno, koji je bolovao nekoliko godina. Pokušali su ga liječiti laserom, te sa svim vrstama lijekova - ništa nije pomoglo. Nema više vjerovati da je koljeno se može liječiti (i moj muž samo postao mlak, i tako dalje, da se osloni na jednom koljenu, a govor ne može biti) proveli su tijekom liječenja „Vitaphone”. Nekoliko dana nakon početka liječenja otišao jak pogoršanje, međutim, tečaj je ostao do kraja, a za posljednje dvije godine svog supruga o ovom bolovima i ne sjećam. Lyudmila D., Kaluga.

Dobro došli! Tijekom liječničkog pregleda dijagnosticiran je hipertenzija prvog stupnja i glaukoma. Uz liječenje hipertenzije učinak je bio slab. Kupio sam Vitafon. Tijekom 6-7 sjednica tlak je uspostavljen u normi (120/90) i održava se čak bez uporabe aparata, uz poštivanje odgovarajućeg režima. Anatolij Alexandrovich.

Duboki luk svima koji su izmislili i napravili Vitafon.
Imala sam tešku hipertenziju: gornji je veći od 200, a donji je visok, pao je. Prva pomoć bila je nekoliko puta dnevno.
S ovim čudom, Vitafonom, počeo sam živjeti bez pilula i injekcija. Od zdrave starice, pretvorio sam se u zasonu. Loše su noge postale dobre. Hvala ti.,
Alexandra Stepanovna,


Zahvaljujemo kreatorima web sučelja, puno korisnih i korisnih informacija. Već mjesec i pol koristio sam Vitafon-T uređaj - vrlo sam zadovoljan rezultatom. Imam osteoartritisom koljena 1 stupanj, liječnici u klinici, rekao je da je sve što se može učiniti - nema više, a to se ne smije dopustiti da liječe bolesti. Ali mi je već status koljena mnogo bolji nego što sam bio, a prilagodio sam se dugoj upotrebi Vitafona. H-aya Elena.

U studenom (2011.) se obratio za pomoć u liječenju dijabetesa. Pisao je za svog sina (24 godina) - s dijagnozom dijabetesa tipa 1. Bili smo u očaju u ovoj „vijesti” (da izgube težinu 19 kg) Želim podijeliti rezultate imamo 2 tjedna Vitafon sjedi na dijeti -... ukinut slatko, gledajući ugljikohidrata ukinuti postupno tijekom 2 tjedna inzulin prije jela dao esencije.. korijena cikorije. šećer zamjenika je stevia (prah). Svaki dan je dao ekstrakt cimeta. šećera oporavio normalne težine je normaliziran (75 kg s povećanjem od 192). sin odlazi na 2 mjeseca u teretanu, na puni program. oporavio, napravili ste napredak. Osjećate se, hvala Bogu, savršeno. hovki, stalno mjerenje šećera u krvi. dajem med, ali malo-1 žličica u kašu ili piti. Gušterača je jasno zaradio.
Puno vam hvala na vosku, mislim da je igrao značajnu ulogu u liječenju. Sada možemo dati konkretne savjete kako bi se ljudi oporavili i ne bi pali u očaj, kao što je bio s nama!

Pozdrav "Čarobnjaci" koje sam vam napisao u rujnu (2008) kao što je primio uređaj. Za mene, što se dogodilo 2 mjeseca osim kao čudo, ne mogu im dati ime. Herniirani disk 1 cm i ostali vas neće opterećivati ​​svojim čireve, otišao, nisam mogao stajati više od 1 min. sjedio je na svojim štipaljkama, šepajući, stavio 40 šupljina u bolnicu, hrpu stolova. pio, sve uzaludno. Sada ne postoji trag boli u mojoj nozi, želim vam puno zahvaliti, jer ne znam, spreman sam govoriti pred publikom. Na svom poslu mi je ispričao o uređaju, vidjeli su ono što jesam i što sada jesam, naručujem dva vozila na zahtjev osoblja u gradu Kurganu, a to nije zadnji red koji mislim. Zašto na televiziji nema oglašavanja? Kako ljudi mogu naučiti o Vitafonu, saznao sam iz Inete, ali zapravo većina ne. Prevalio sam 12 liječnika s bolestima, a barem jedan predložio je metodu vibroakustike. Ja sam se izliječio uz pomoć Vitafona, a neurolog me uputio u operaciju vrijednu 45.000 rubalja. Spreman sam vikati svima i svugdje: VITAFON je život, rekao bih čak i panaceu. Hvala ti. "-Andrey Vasilievich, grad Kurgan.

Želim dodati recenziju. Tijekom 2013. dijagnosticirana je intervertebralna kila L5-S1: 15 mm. S teškim bolovima u nozi i donjem dijelu leđa. Nakon što je tijekom blokada i priručnika počeo koristiti Vitafon. Učinak se pojavio odmah. Otišao je s oteklima i mogao je spavati noću. Postupno se bol smanjivao. Nakon 11 mjeseci, rezultat je bio 5 mm kila i bolovi su nestali za 80%. Još je postojao nelagodu, crtajući bolove. Ali mislim da će se u drugoj godini sve vratiti na normalu. Sada jasno vidim da sam izbjegavao operaciju. Vladimir. 48 godina, Minsk "(broj 1245 za 2014. godinu)

Želim izraziti svoju srdačnu zahvalnost svima koji ljudima daju zdravlje. Kupovali smo "Vitafon" prije Nove godine, a kratko vrijeme liječenja "Vitafonom" osjetio sam da se bolest povuče. Bolest, poput mnogih, -osteochondrosis.

Uređaj je super - on je jednom već je stavio na noge, kada je zbog problema s kralježnicom, desnu stranu tijela. Jedva sam osjetio ni svoju desnu nogu ni desnu ruku, nisam mogao držati u desnoj ruci nikakav predmet, ni ključ apartmana. Liječili su ga različiti doktori, ali, i to je doista istina, samo uz pomoć ovog uređaja dva mjeseca ustao je na noge i tri godine dok je zaboravio na prošle probleme. Hvala opet! "- Sergey.

Dobro došli! Dva mjeseca moj muž i ja koristili smo "Vitafon", kojeg ste vi poslali. Mnogo hvala. Ali morali smo ga dati našoj sestri: ona je slomila nogu. Nadamo se da će joj pomoći. Ali također mu je potrebno puno.Moj suprug i ja smo dobili osloboditi od bolova u leđima. Moje glavobolje su prestale, pad krvnog tlaka i brojne druge bolesti koje smo zaboravili. Zahvaljujući onima koji imaju inteligentnu glavu i zlatne ruke. I svima onima koji se brinu o ljudima koji pate. Molim vas, pošaljite nam "Vitafon" - on i moj muž stvarno trebaju (obojica smo invalidi II. Svjetskog rata, II gr.). Ne mogu dobro čuti, nadam se da ću izliječiti uši. Možda ću malo poboljšati sluh. S velikim poštovanjem, "- Claudia.

Pozdrav, dragi kreatori aparata "Vitafon"! Nikada prije nisam čuo za vaš uređaj, dok sam slučajno naišao na članak u novinama Trud-7. Ponovno pročitam članak "Dar za starije, a ne samo" više od jednom. Također je pomislio, da je ovaj uređaj potreban za mene. patim osteokondroza kralježnice vrlo davno. Ali postojala je još jedna bolest. Nakon brze dostave počela sam doživjeti česte mokrenje. Obraćajući se ginekologu - govori, da je u redu, i urolist nije pomogao niti pomagao. Nisam htio napraviti operativnu intervenciju. Vježbe za pričvršćivanje mišića nisu dale ništa. U Tuli sam kupio Vitafon. Ja ću početi i dalje liječiti osteochondrosis. Nakon 10 postupaka, osjećala sam se bolje. Postalo je bez boli, slobodno ustati od stolice, s kauča. Bez boli, ja se zavoja i ispravim. Putovnica se više puta pročitala. Htio bih se riješiti neke druge bolesti. Pišite mi, molim vas, pisani odgovor, mogu li se riješiti čestih mokrenja uz pomoć "Vitafon". Hodanje na ormariću ne daje ništa. Sramim se govoriti o mom problemu, osjećam se neugodno. I kreatori uređaja, vrlo sam zahvalan na pomoći, koju on, to jest uređaj, ima u liječenju osteokondroze. S obzirom na tebe, Tatiana.

Želim vam još jednom zahvaliti za vaš prekrasan Vitafon uređaj. Ja sam sportaš s iskustvom i ne znam što bih učinio, ako ne i za njega. Ovo je cervikalna osteokondroza, istezanje mišića, grčevi, itd. Također vam želim zahvaliti za vašu osjetljivost, za odgovore na pitanja koja sam vam postavila i odgovorili ste mi. Hvala vam! -Andrew

Već dugo poznajem Vitafon, ako se ne griješim, od 1996. godine. Moj otac je to prvi put koristio. Samo ih zadržao se u relativno učinkovitoj državi s strašnim bolovima u leđima. A sada je to naš spašavanje. ih izliječiti sam za 2 tečajevi sinusitis, stalno se odnosi kćer za poboljšanje cerebralne cirkulacije, a usput se ispostavilo da to utvrde velik za prevenciju SARS i gripe (samo nakon pozitivnog rezultata pronađeno tehnika u knjizi), izuzetno nosile s ozljedom - izbjegavajte modrica na obrazu ( kćer je pala, valjanje na valjcima). Sada radim kao privatni masažni terapeut i preporučujem Vitafonu mnogim mojim klijentima. Svi koji vjeruju u njega ostaju zadovoljni rezultatima. Idem na stranicu i čitam recenzije, saznao sam da je moguće dobiti shemu resursa za podršku organizma. Molim vas pošaljite mi to. Stvarno vjerujem u Vitafon i slijedim s velikim interesom novog razvoja u liječenju. Puno vam hvala. - Tatjana.

S poštovanjem, N. Taisia ​​Ivanovna. Dragi prijatelji, želim vam zahvaliti na VITAPHON, koji ste mi poslali. Ja sam 58 godina, potpuno sam izgubio zdravlje kralježnice, bez pomoći stolice nisam mogla ustati s kauča, bol me tlače, bio sam tretirana svugdje, i blokada, a raspada i istezanje kralježnice i prljavštine - sve. Bol nije prestao - zajednička osteokondroza kralježnice. Nakon što sam pročitao Vašu reklamu, napao sam liječenje, a sada ga vodim umjesto liječnika. On, VITAPHON, pomaže mi puno. Počeo sam se osjećati jako dobro. Vrlo, jako zahvaljujem Vjačeslavu Fedorovu! Bog mu daje takvu hrabru glavu velikog zdravlja!

Poštovani, dragi Saint-Petersburgers! Pozdravljam vas od snježne Kamčatke.
Pošaljite svoj čudo "Vitafon".
Leđa je potpuno mučena - radikulitis. Moj prijatelj ima takav uređaj. Već je prije krenuo - sada se uspravio i ne sjeća se radikulitisa. Ja, također, želim. Molim vas pošaljite. Valentin Nikolaevich

. Dobio sam je (Vitafon) u listopadu 1997. godine, kada sam bio "uvijen" od strane lumbalne osteokondroze. Dva mjeseca bila su na "bolnici", nego samo oni nisu liječili mene - i lasersku terapiju, masažu, ručnu terapiju i razne injekcije! Nakon tri tjedna primjene "Vitafon" otišao je na posao.
Početkom ove godine, dok se kreće namještaj tijekom popravka stana "uhvaćen" u struku, ali opet pomogao "Vitafon" - G. Vladimir Arkadevich, Alexin, Tula regiji.

Bok Ja sam 55 godina i želim razgovarati o svom iskustvu s Vitafonom. Živim u Njemačkoj već 12 godina. Prije 8-9 godina dobio je ozbiljnu alergiju, u kojoj ne samo da nije imao svoj konjunktivitis i potpunu blokadu nazofarinksa (teško disanje), također sam imao problema s povlačenjem mokraće iz tijela i teškog edema. Morao sam uzeti diuretike. Za moju nesreću, od 2002. godine, počela sam imati problema s kralježnicom, bolest se brzo napredovala, u stvari, sam samopouzdano otišla u invalidnost. Dolazeći u svoj rodni grad, u ljekarni sam vidio Vitaphone, na ambalaži koja je napisana da pomaže kod osteochondrosis. Uređaj (prva verzija) bio je pristupačan i kupio sam ga.
Prvim primjenom metodom opisanom u prilogu, postalo mi je lakše (i nakon svega osjetila sam snažne bolove kod hodanja), nakon tjedne pauze, ponovno sam napravio tečaj i počeo ne samo hodati, nego i trčati. Ali u istom sam razdoblju napravio još jedno otkriće za sebe - Vitafon pomaže kod alergija. Tako se dogodilo da je treći tečaj bio u alergijskom razdoblju i mislio sam da ovaj put alergija nije tako ekstremna, kao i uvijek, ali blago.
Za 4 godine korištenja Vitafon -2 razvio sam metodu za borbu protiv alergija. 5-6 tjedna prije početka alergije vibrosoundtouch Nosim maksimuma prema tablici „Inflacija resursa tijela” iz knjige „The resursa organizma”, a zadržati maksimum za cijeli mjesec. Alergija prolazi gotovo bez simptoma, prije odlaska u krevet i nakon buđenja, pokopan sam u nosu 1 kap medicine za prehlade. Moj povratak je također vratio u normalu. istina ponekad nakon teških opterećenja nije teška pojaviti bol u leđima, onda sam samo učiniti vibrosoundtouch kralježnice tjedna tečaj i smiruje bol.
Tako se dogodilo da sam ove godine operiran s ventilom srca, nakon operacije, imao sam šećer u krvi i liječnici su počeli razgovarati o početnom dijabetesu, pa čak i propisanim pilulama za mene. Ali ja sam to zaključio, tablete su štap, neće se izliječiti, nego će podučiti gušteraču da ne radi jako teško. I odlučio sam zamijeniti pilulu s Vitafonom. Šećer je doveo do normalne, ali mislim da je prerano reći da je sve u redu. Potrebno je, iako ne dugo, vremena, da se sve vrati u normalu. Mnogo hvala i slaba pozdrav kreatorima uređaja. Uvijek ga preporučujem prijateljima. Nadam se da će moje pismo pomoći u daljnjem proučavanju operacije ovog prekrasnog uređaja. "- Nadezhda Ch., 55 godina, Njemačka.

Kupio sam ga "Vitafon", a zatim sam vam obratio zahtjev za pomoć u popravljanju Vitafona. Korigirala si to za mene, za koju se klanjam i toliko vam hvala. Sada u roku od godinu dana on mi služi i njegov muž kao kućni liječnik. U meni deformiraju artroza zglobova koljena. Kad sam je dobio, jedva sam mogao hodati. Napravila je 2 punu tegoba liječenja. Bol poput "kako bušiti zube" nestao je, počeo hodati, ali koljena, naravno, malo bolan. Ovo je također zračenje, jer živimo u zračnoj zoni. I tako je vaš uređaj pomoćnik mnogih bolesti. Nakon gripe došlo je do vrlo jakog kašlja, ali je spasio Vitafon, jer nema dovoljno mirovina za lijekove. Muž često koristi "Vitafon" od nesanice, izliječio je cervikalnu osteohondrozu. Još jednom, hvala vam puno.
Srdačno, N.G.E., Gomel regija, Bjelorusija

Liječnik! A ovo sam ja, majko, želim reći o sebi! Da li je vaša stranica pročitajte na osteochondrosis / trećeg vratnog kralješka neutralizira učinke /, se primjenjuje Vitafon razminki- a neki su sada prestali bolne kosti lica, čeljusti. SAMO ŽELI DA SE ZAJEDNO. Majka Julija

„Dobar dan, ja se puno godina”, Vitaphone „i hvala vam za takav korisna stvar sam '64 najočitiji primjer - izliječiti u potpunosti jeziv trnje na petama, i samo nekoliko treninga sada bore s drugim izrasline na kostima noge Želim kupiti..., i kćer „Vitaphone” Dakle, postavilo se pitanje: što novi model Vitafon savjetujete Hvala Larissa „?!.

Pozdrav, dragi prijatelji! Beskonačan vam Hvala.
Kupio sam dva uređaja "Vitafon" u obitelji sina i ja. Već više od 10 godina, imao sam zglobove u oba ramena i zglobu mišića moje lijeve noge. Ambulantno liječenje ne uspije, onda, „Vitaphone”, a onda je ti, a ja sam samo strašna bol u zglobovima. Hvala, dragi.
Imam 85 godina, ali još uvijek radim. Doviđenja.
L. Nikolaj Alekseevich, Volgograd.

Želim vam sreću, zdravlje, uspjeh i uspjeh u životu i radu! Puno vam zahvaljujemo na čudotvornom uređaju "Vitafon"! Zahvaljujući njemu, naša je obitelj doslovno ustala. Ja sam umirovljeni kapetan prvog ranga. U svojim mlađim godinama trpio je traume lubanje, kralježnice i stoga sve posljedice. Masaže i sve vrste trljanja loše su pomogle. Bilo je dana i tjedana kad nisam mogao izaći iz kreveta. Nisam mogla hodati više od jednog kilometra, izbjegavati bol u zglobovima, itd. Kupila sam vaš uređaj, koji koristimo cijeloj obitelji. Uskrsnuo sam! Hodam, kretnjam, čak sam napravio popravke (obojene podove, zalijepljene pozadine itd.), O kojima nikada prije nisam sanjao.
Hvala vam puno, Bog vam daje zdravlje i uspjeh u vašem plemenitom radu! Sretno vama, dragi prijatelji!

Prije svega želim izraziti svoju zahvalnost osoblju stvaratelja Vitafona za njihov izuzetan izum. Iskreno, u početku sam reagirala sa skepticizmom aparatu i njegovom oglašavanju u tisku, na sljedeću "pilulu svih bolesti". Ali nakon što je moja majka izliječila artritis koljena, pokušala sam koristiti Vitafon kako bih se riješila kroničnog bronhitisa. Nakon dvotjednog tečaja gotovo sam se riješio kašlja i općenito se počeo osjećati bolje.
Hvala.

Prije dvije godine dobio sam treću fazu hipertenzije. Približno iskustvo bolesti je 10-15 godina. Za mene sada 53 godine, moja težina od 84 kg. i visine 187 cm.

U početku sam bio 2-3 puta godišnje u jedinici intenzivne skrbi, a onda sam lutala u različitim

bolnice, pomislila je da će izliječiti. Ni lijek za mene nije radio.

Tada je pronašao Vitafon na Internetu. Od očaja odlučio je kupiti
to. Do tada nisam mogao hodati, nakon 5 metara sam se zaustavio i disao, takav šmrk bio je jak. Pritisak je u to vrijeme bio je 250 na 120. Počeo primijeniti Vitaphone, a nakon 3 mjeseca dispneja nestalo, a nakon 3 mjeseca je tlak pao na 180 po 90. koristim pilule DIRATON 10., onda dalje ADELPHANE. To je bila najbolja opcija. Pokušao sam reći sva sredstva. Sada više ne primjenjujem DIRATON, mogu trčati 2-3 km bez zaustavljanja da se ustaju i ne prigušim. Tlak u večernjim satima zapravo se neznatno diže na 185 za 90, ujutro pada opet, a tijekom dana može biti lijepo vrijeme i 160 na 70.
Vjerno, Yuri.

Hvala na "Vitafonu". Zahvaljujem mu, već mjesec dana nisam uzimala lijekove za hipertenziju, iako imam fazi II. Vrlo uspješno liječim parodontnu bolest. Za 3 sesije, bol je otišao, pa čak i zub počeo slabiti. Poluotok Yu G., Sankt Peterburg

Ja sam hipertenzivni pacijent s velikim iskustvom. Prije 3-4 mjeseca redovito sam koristio Vitafon prema navedenim metodama. Nakon mjesec dana pritisak na gornji i na donji dio smanjio se za 15-20 jedinica. Nadam se da ovo nije granica.
Victor Rudolfovich, 61 godina. I imam slaba pluća od djetinjstva. Prije toga, vrlo često u jesensko-zimskom razdoblju, 1-2 mjeseca, mučili su dugotrajni kašalj. Samo uz primjenu "Vitafon" pronađena je metoda liječenja tog kašlja 3-4 dana. 2 godine s kašljem nemam problema.

Koristim Vitafon od početka 1999. godine. Prije sam uvijek pio tablete od pritiska, nisam mogao spavati cijele noći. Mrtve ruke, uopće na lijevoj strani bilo je nemoguće leći. Sada je sve gotovo. Anna Petrovna, Nyagan, područje Tyumena.