Hepatitis forum

Metastaze

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Početak liječenja. pegazus + ribavirin

Moderator: Gudvin

  • Idi na stranicu:

Odabiru drogu. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka cvijet »18.12.2012. 09:34

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka Sovok-59 »18. prosinca 2012 9:43

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka Ovsyanochka »18. prosinca 2012. 9:44

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka cvijet »18. prosinca 2012. 9:56

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka Amrita »18. prosinca 2012. 10:03

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka Ovsyanochka »18. prosinca 2012. 10:08

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka serž »18.12.2012. 10:14

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka cvijet »18.12.2012. 10:15

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka Ovsyanochka »18. prosinca 2012. 10:18

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka cvijet »18. prosinca 2012. 10:26

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka cvijet »18. prosinca 2012. 10:28

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka serž »18.12.2012. 10:31

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka cvijet »18.12.2012. 10:39

Re: Uzimam lijekove. Reci mi što je bolje.

Vaša poruka Ovsyanochka »18.12.2012. 10:40

Recenzije Pegasysu

Proizvod: Žbuka

Michael (pozitivna povratna informacija)

Moja turbulentna mladost ostavila je ogroman utisak na moje zdravlje. Kad sam uzeo pravi put i započela obitelj, dobio sam dijagnozu s hepatitisom B. Nisam ga čak niti sumnjao, prošao biokemijski test krvi, ALT i AST su povećavani mnogo puta. Počeli su razumjeti, provesti preglede i, kao rezultat, hepatitis B. Propisali su injekcije Pegasys jednom tjedno i Ribavirin. Pročitao sam nuspojave i postao loš, mislio sam da ne mogu podnijeti. Liječnik je rekao da, ako želim živjeti, moram se prilagoditi dobrom i hitno početi s liječenjem. Lijek je vrlo skup, ali zdravlje je skuplje, a liječnik je obećao da će Pegasys besplatno primiti, prema saveznom programu. Nuspojave strašne, bol cijelog tijela, vrtoglavica, ukočenost u rukama i nogama, ali sve se to događa u roku od nekoliko sati nakon ubrizgavanja, a sljedeći dan se dobro stanje poboljšava. U subotu ću napraviti ubrizgavanje, koje će odsjesti u nedjelju i ponedjeljak na posao. Tijek liječenja je vrlo dug, barem pola godine, ali bolje je liječiti godinu dana. Ja sam bio na tim injekcijama za malo više od 6 mjeseci. Dva puta sam uzeo testove, u mojoj krvi nije bilo virusa, pokazatelji su se približavali normi. Drago mi je što je liječenje u korist, i pobochki ovo je glavni izdržati, a podrška voljenima je također od velike važnosti. Kada ste vrlo bolesni i bliski, postaje lakše.

Kira (pozitivna povratna informacija)

Dobar antivirusni lijek

Hepatitis C je pronađen kada su neki simptomi oštećene jetrene funkcije. Pegasysom je liječen dugo, 48 tjedana. Injekcija je jednom tjedno subkutano u želucu. Reći ću da je injekcija apsolutno bezbolna. U početku, nakon injekcije osjećala se vrlo loša glavobolja, mučnina, ali postupno je nestala nelagoda. Malo kasnije počelo je depresija, a noge su mi počele boljeti. Ali do kraja tečaja su testovi bili dobri, a virusi su nestali pa se više nisu pokazali. To je samo loše što je droga vrlo skupo, pa stoga svatko nema priliku za oporavak.

HEPATITIS C - tajnoviti virus! Forum je posvećen problemima rehabilitacije nakon terapije, prirodnih metoda jačanja imuniteta, zdrave ishrane, pacijentovih priča.

Izbornik za navigaciju

Korisničke reference

Korisničke informacije

Istina o ribavirinu - o tome što liječnici šute.

Postovi 1 Stranica 48 od 48

Podijeli ovo312013-08-25 23:58:49

  • Autor: Алина
  • pridošlica
  • Registriran od: 2013-08-25
  • Pozivnice: 0
  • 0 postova
  • Poštovanje: +0
  • Pozitivan: +0
  • Vaš genotip: 1b
  • Vrsta krvi: 3
  • Znak zodijaka:
  • Provedeno na forumu:
    36 minuta
  • Zadnji posjet:
    2013-09-04 23:13:03

Pozdrav svima! Recite ili kažite tko se pokušao liječiti u Švicarskoj? što je rezultat?

Podijeli ovo322013-08-29 14:59:19

  • Autor: Kosmonavt
  • administrator
  • Mjesto: Ujedinjeno Kraljevstvo
  • Registriran od: 2009-11-29
  • Pozivnice: 0
  • Online postovi: 0
  • Poštovanje: +10
  • Pozitivan: +19
  • Godina: 40 [1978-01-25]
  • Vaš genotip: 1
  • Vrsta krvi: 1
  • Znak horoskopa: Vodenjak
  • Provedeno na forumu:
    1 dan 12 sati
  • Zadnji posjet:
    2013-11-18 15:52:06

Lijekovi su isti posvuda, a rezultat će biti isti. Nakon terapije pojavit će se novi zdravstveni problemi, hormonalni sustav će letjeti, psorija će se slomiti, apatija i depresija će biti mučeni.
Hepatologist zasađena ruke i napisati uputnicu za drugi liječnici specijalisti uski profil i reći - „Učinili smo sve što je moguće za vas sada liječiti svoje nove bolesti od drugih liječnika.”
Tako je bilo i kod mnogih, ne samo od mene. I prije terapije bili smo zdravi, ništa, bez bolesti, osim hepatitisa C.
Sada sam 100% siguran da se lijekovi hepatitisa ne liječe, ali su onesposobljeni.

Podijeli ovo332013-08-30 13:20:19

  • Autor: azijski
  • pridošlica
  • Mjesto: Krasadar
  • Registriran od: 2013-08-30
  • Pozivnice: 0
  • 3 postova
  • Poštovanje: +0
  • Pozitivan: +0
  • Spol: žensko
  • Dob: 38 [1980-05-16]
  • Vaš genotip: 1b
  • Vrsta krvi: 2+
  • Znak Horoskopa: Bik
  • Provedeno na forumu:
    1 sat i 22 minute
  • Zadnji posjet:
    2013-08-30 13:59:51

Kakva noćna mora, patka što da radim onda? Kako se liječiti i kako?

Podijeli ovo342013-08-31 02:38:44

  • Autor: demis
  • pridošlica
  • Registriran od: 2012-09-30
  • Pozivnice: 0
  • 0 postova
  • Poštovanje: +0
  • Pozitivan: +0
  • Vaš genotip: 3
  • Vrsta krvi: 2+
  • Zodijak znak: škorpion
  • Provedeno na forumu:
    1 sat i 44 minuta
  • Zadnji posjet:
    2013-08-31 03:05:43

Lijekovi su isti posvuda, a rezultat će biti isti. Nakon terapije pojavit će se novi zdravstveni problemi, hormonalni sustav će letjeti, psorija će se slomiti, apatija i depresija će biti mučeni.
Hepatologist zasađena ruke i napisati uputnicu za drugi liječnici specijalisti uski profil i reći - „Učinili smo sve što je moguće za vas sada liječiti svoje nove bolesti od drugih liječnika.”
Tako je bilo i kod mnogih, ne samo od mene. I prije terapije bili smo zdravi, ništa, bez bolesti, osim hepatitisa C.
Sada sam 100% siguran da se lijekovi hepatitisa ne liječe, ali su onesposobljeni.

40 dana je prošlo od završetka pvt.fizicheski osjećaju luchshe.no glavobolja i smetnje ne prođe uho, okus u ustima i valove poput ribovirinovye postaju manje vidljive, ali prisutstvuyut..pozvonochnik krivulja stal.treschit.govoryat manualku da tek nakon 3 mjeseca nakon utakmice.

Podijeli ovo352013-11-04 23:23:53

  • Autor: Âna
  • pridošlica
  • Registriran od: 2013-11-04
  • Pozivnice: 0
  • 0 postova
  • Poštovanje: +0
  • Pozitivan: +0
  • Vaš genotip:
  • Vrsta krvi: 1 +
  • Znakovni znak: Strijelac
  • Provedeno na forumu:
    10 minuta
  • Zadnji posjet:
    2013-12-05 10:13:37

Pozdrav, želim podijeliti svoju povijest liječenja ribavirinom i interferonom. Kad je saznala da sam imala hepatitis, bio sam trudna. U dijagnostičkom centru osoblje je rekla: "Dobro je - mi ćemo izliječiti!" I savjetovao je hepatologu. Usput, profesor. Zabranio je rađanje, poslao na pobačaj i rekao mu da se liječi šest mjeseci. Dijete je željelo biti strašno, ali da bi rodila pacijenta? Neeee. Odlučili su: pobačaj, liječenje i ponovno trudnoću. Pola godine pod tim teškim, skupim tretmanom činilo se pakao. I fizički i mentalno! Živjela je jedino s nadom da će se oporaviti, ponovno zatrudnjeti i imati zdravu bebu.
Šest mjeseci kasnije, bili su uspješni testovi. Virus ostaje u krvi, ali ne smije zaraziti nikoga. Za mene i mužu hepatolog je rekao: "u 4 tjedna akcija priprema će završiti i može berimen". U radosti sam trudna za 4 tjedna.
Kao rezultat toga, dijete s bolesti srca i teška patologija vida. Moj sin ima 9 godina. 9 godina mučenja u bolnicama, kajanja sovesti.on onemogućen vidi 1 posto sto glazom.lechila ni u Njemačkoj, 750.000 eura nisu pomogli. Rođen je i za 10 dana je prva operacija na oku. Tada svake godine za 2 operacije.
Reci mi, za što? Ali ono što sam bila tretirana i prijatelji s hepatitisom B i C rodila je zdravu djecu?
Zašto je hepatolog-profesor kiselog kupusa dopustio beremenima u 4 tjedna, kada su ti lijekovi toliko toksični?
Da je 2004. godine kad je moj sin rođen, to informacije nisu bile dostupne hepatolozima?
Kako mogu živjeti osoznovaya da je moje dijete osuđeno za život, a liječnik je kriv za to.

Pegasus recenzije

Recenzije o Pegasysu

A kod mene kolegica na poslu je liječila pegazus + ribavirinum, samo pod kontrolom liječnika, premještena ili nosila bilo kakve nedoumice na njemu ili nije, hepatitis je lakomo za prof. analiza je provedena, ona je vrlo principijelna u ovom pitanju, i kako su liječnici rekli vrlo pravovremeno, pegasus joj je pomogao.

Šura je obrađivala svoju prigušnicu pegazom (slučajno otkrivena, a najvažnije, da se s vremenom) nakon što se virus ne pronađe, tijekom liječenja bilo je mučnina i slabosti.

Pegasys je dobar lijek s virusom hepatitisa C, prignjao sam bližnjega, prišao joj i pomogao u borbi protiv virusa, dobro je u početku tolerirala bolesti, a potom prošla.

Bio je tretiran s Pegasys prije 2 godine. Tijekom liječenja, došlo je do depresnyaka, a noge su pogođene. No, rezultat liječenja je odličan - virusi su nestali toliko se do sada nisu pojavili. Predajem analize, ali liječnik govori, da sam već zdrav. I mnogi od mojih prijatelja se ne liječi već rake up hrpa problema s jetre.

Također se tretira pegazom - tečaj je trajao 48 tjedana. Ali dobio sam osloboditi od virusa. Isprva je bilo teško - nakon injekcije glavu je stalno oboljela, ali onda je sve otišlo. Testovi su postali normalni do kraja liječenja, a virusi su nestali iz krvi prije kraja liječenja. Stoga liječnik kaže da postoji vrlo velika vjerojatnost oporavka.

Prošlo je ili je došlo tijekom liječenja pegazom prije dvije godine. Čak i tada uzima ribavirin. Liječeno je dugo, ali srećom je bilo učinkovito. U početku sam povraćala loše nakon injekcije, ali onda je sve otišlo. Već godinu dana laboratoriji ne otkrivaju viruse. Da, i dobro je postalo bolje.

Pegasus mi je pomogao da se riješim hepatitisa C. Nekada sam se liječio interferonskim lijekovima, ali učinak je bio privremen. A s pegazom virusi su ostavili krv nakon 12 tjedana liječenja. U početku sam mučila glavobolja i vrtoglavica, ali do kraja mjeseca liječenja sve je bilo prilagođeno. Jedna loša stvar je vrlo skupo, ali ovo je stvarna šansa za oporavak.

Hepatitis C je moj pratilac dugi niz godina. Tijekom godina moj liječnik mi je ponudio različite lijekove za liječenje. I nisam mogao biti tretiran jer je aktivnost virusa vrlo visoka, što bi dovelo do brzog uništenja jetre (ciroze) i smrti. Prije mnogo godina smo odlučili pokušati sreću s Pegazom. Bio je ubodan ribavirinom. Šest mjeseci kasnije virusne čestice nisu otkrivene u krvnim testovima. Nadam se da je ovo već oporavak. Općenito, liječenje je normalno, ali u početku su bili uznemireni zbog problema s crijevima, a zatim je došlo do depresije,

Moj ujak je dobio hepatitis C nakon operacije. Nije imao pritužbi. Ali rezultati ispitivanja bili su loši. Liječnik je objasnio da ovaj virus polako uništava jetru, a rezultat toga će biti ciroza. Moj ujak je odlučio podvrći liječenju pegazom, jer je ciroza rečenica. Tijekom recepcije pegaze, pored problema s trbuščićem (ponekad je bol u trbuhu bio poremećen), imao je strašnu depresiju, čak je morao ići psihologu za pomoć. Ali ujak, kao svjesna osoba, nije odbio liječenje. Šest mjeseci kasnije, rezultati testova su se značajno poboljšali, što nam daje nadu

Radim kao medicinska sestra - zato sam me zamolio da ubrizgam susjeda koji pati od hepatitisa C. U procesu komuniciranja, rekao mi je da se dugo nije mogao nositi s tom bolesti, što je dovelo do teških oštećenja jetre. Pa ipak, Pegasys je vrlo skupo, odlučili su probati svoju sreću. Nakon liječenja poboljšalo se stanje zdravlja pacijenta i testovi su postali bolji. Velika prednost lijeka je da se ubrizgava jednom tjedno, što omogućuje osobi da nastavi raditi, što je vrlo važno u vezi s troškovima liječenja.

Recenzije o Pegasysu

Podigli smo prave recenzije o Pegasysu, koje objavljuju naši korisnici. Najčešće, odgovor je napisao majke malih pacijenata, ali oni također opisuju osobnu povijest uporabe lijeka na sebe.

Kronični hepatitis C:
- kronični hepatitis C u odraslih bolesnika s pozitivnom HCV RNA, bez ciroze ili s kompenziranom cirozom, uklj. i s klinički stabilnom ko-infekcijom HIV-om (monoterapija ili kombinacija s ribavirinom). Kombinacija s ribavirinom za pacijente s kroničnim hepatitisom C koji nisu primili terapiju prije, ili prije nedjelotvornost monoterapije alfa interferon (pegilirani ili ne) i pegilirani ribavirin kombiniranoj terapiji. Monoterapija je indicirana u slučaju netolerancije ili kontraindikacije ribavirinu. Kronični hepatitis B:
- kronične hepatitis B HBeAg pozitivnih i negativnih HBeAg odraslih bolesnika s kompenziranim bolesti jetre i simptoma viralne replikacije, povećana aktivnost ALT i histološki potvrđen upalu jetre i / ili fibroze.

rasprava

. možete. Dao sam PCR-ku kao minus 1,5 godine, iako su protutijela ostala za život. Do sada je najbolji lijek za 2. generacije u liječenju hepatitisa C yavlyaetsya Pegasys injekcija i Rebetol, lijekovi su vrlo otrovne, tako da oni ne mogu uzimati tijekom trudnoće i dojenja, ako je bolje za početak liječenja, kada se dijete treba roditi i malo odrasti, budući da mladoj osobi teško je podvrgnuti liječenju, puno pobochek, ali reverzibilno. Postoje i državni programi u Cransodaru koji pružaju besplatno liječenje, samo trebate stići tamo, iako je teško, već postoje oni koji imaju cirozu i neodgovor na liječenje. U tim programima već studiraju.

Upravo su se vratili iz Alanije. Najbolja plaža, savršeni pijesak u Pegasys mreži, ima 3 od njih, 4 * i 2 5 *. 8 noći 5 * (kraljevski) za 4 osobe vrijedili smo 90t. Savršeno odmarao.

. od hepatitisa S, liječen je pola godine, tretman je skup, ako je za, ali je moguće pobijediti. Imam 1,5 godine nakon tretmana - MINUS. Trenutno se liječi samo najbolji lijek Pegasys u injekcijama i Rebetol (svi interferoni). Da, liječenje je teška, puno pobochek, ali to je vrijedno. Otkriven nakon godinu dana nakon poroda, za vrijeme trudnoće nije bila zdrava sina, s majke na dijete peredayutsya antitijela mogu biti i do 3 godine, potrebno je kontrolirati.

. s takvim zanemarenim oblikom hepatitisa, poput mog sina, lijekovi nisu djelovali. Na redovnoj konzultaciji u RCCH, liječnik je preporučio da počnemo liječenje Pegasysom što je prije moguće. Ali ovaj lijek je vrlo skup. Ne mogu to kupiti sam. Pozivam vas i nadam se da će takvi ljudi reagirati i pomoći Maximu. Stvarno treba Pegasys. Ovo je jedina nada za oporavak! " I mogla bi vas podsjetiti: dobro je da ste (vaše dijete) od hep-b već cijepljeni.

. Sve uopće će izmisliti takav lijek i možda cjepivo, uz pomoć koje se može lako izliječiti. Znanost se kreće naprijed. Inteferony da je to teško, ja još uvijek uvozi liječenih Pegasysom i Rebetol, injekcija jednom tjedno, liječenje je manje ili više država, ali osjećaj umora stalne, ali na kraju je bilo teško, ja sam 2 tjedna nisu oporavili, minus je bio na 2 snimke, ali onda kositra, nakon terapije kobasice svakako nije djetinjasto mjeseca negdje, mislio šiziti, hvala obitelji Bog me podržava, ti dobro učinio, što pomaže popustiti.

Ribavirin, Sofosbuvir, Pegasys: suptilnosti učinkovite terapije

Liječenje hepatitisa C bilo kojeg genotipa provodi se na složen način, tj. Liječnik propisuje dva ili tri lijekova, au nedostatku virološkog odgovora shema je ispravljena. Tijekom terapije, promjene doze se ne koriste, ali lijekove koje pacijent pije dodaju ili zamjenjuju. Jedno od najučinkovitijih sredstava jest: Ribavirin, Pegasys, Sofosbuvir - linija najnovijih proizvoda iz inozemnih farmaceuta.

Kako se provodi kompleksna terapija hepatitisa C?

Ako se odlučite za borbu s opasnom patologijom jetre, morate početi s liječničkim posjetom, poduzimanjem brojnih testova i propisivanjem režima liječenja. Uz Daklatasvir, liječnici propisuju takve lijekove kao što su:

  • Ribavirin - učinkovito blokira protein virusa, dok se imunitet samostalno bori protiv hepatitisa, ima minimalan broj kontraindikacija;
  • Sophosbuvir - najpopularniji lijek koji se koristi zajedno s daklatasvirom i drugim lijekovima, sprječava širenje virusa kroz tijelo;
  • Pegasi - novi lijek koji ima slično načelo djelovanja, propisano je Ribavirin i Sofosbuvir, kao pomoćni mehanizam terapije. I iako proizvod ima nuspojave, većina pacijenata ih ne primjećuje.

Ovo nije potpuni popis učinkovitih i testiranih lijekova nove generacije, no njihova upotreba s velikom vjerojatnošću daje pozitivan rezultat u nekoliko tjedana.

Kako uzeti Pegasys i druge lijekove?

Korištenje Pegasys u kombinaciji s drugim lijekovima može smanjiti vrijeme liječenja čak i 2 puta. Slažem se, dobar rezultat, s obzirom na visoku cijenu droga? Pegasys, za razliku od drugih lijekova, treba uzeti u obzir takvih karakteristika:

  • Pacijentica uzima jednu pilulu jednom tjedno - dok Ribavirin svakodnevno pije;
  • Ne mijenjajte dozu kako biste poboljšali rezultat;
  • Korištenje lijeka moguće je samo u kombinaciji s drugim lijekovima;
  • Može postojati lagana vrtoglavica, mučnina, glavobolja, ali ako su nuspojave slabo izražene, terapija treba nastaviti;
  • Za vrijeme liječenja potrebno je suzdržati se od opasnog rada i zanimanja koja zahtijevaju koncentraciju pozornosti.

Takve jednostavne preporuke pomoći će vam da započnete i uspješno provodite učinkovito liječenje, zaboravite li na ozbiljnu bolest. Virus će biti poražen, a vaša jetra - sasvim zdrava, iako redovite pretrage neće biti suvišne.

Cijena Ribavirin i značajke kupnje

Za mnoge pacijente postaje tajna zašto su Ribavirin i drugi lijekovi koji se koriste u liječenju hepatitisa C tako skupi. Cijena lijekova je posljedica činjenice da na farmaceutskom tržištu nema analoga - proizvodi su stvoreni prije nekoliko godina, velike su investicije bile potrebne za njihov razvoj, a sada proizvođač želi nadoknaditi troškove.

Cijena ribavirina također je posljedica troškova sirovina, potrebe za privlačenjem radnih resursa. Međutim, ako nemate dovoljno novca za originalne proizvode, možete kupiti licencirani generički lijek koji se proizvodi u Indiji ili Egiptu pod nadzorom zapadnih stručnjaka.

Kupnja generičkih lijekova u Rusiji i zemljama ZND-a nije tako jednostavna zbog birokratskih odgoda, a ako ne namjeravate otići u zemlju proizvodnje, isporučite narudžbu, primjerice, s nama. Droge će biti dovedene u najkraćem vremenu i bez nepotrebne gnjavaže - prikladno, profitabilno i vrlo primamljivo za sve pacijente. Dostava se provodi u svim regijama, postoje popusti i promocije za naše klijente. Započnite s liječenjem Sofosbuvirom, Ribavirinom i Pegasysom, a vaša jetra će biti zdrava i opasni će virus lako poraziti!

Pegasys

Opis je aktualan 2015/02/10

  • Latino ime: Pegasys
  • ATX kod: L03AB11
  • Aktivni sastojak: Peginterferon alfa-2a (Peginterferon alfa-2a)
  • proizvođač: F.Hoffmann-La Roche (Švicarska)

struktura

  • U jednoj bočici Pegasys je 180 ili 135 μg alfa-2a peginterferon.
  • U jednoj šprici od Pegasys pripravka je 180 ili 135 ug alfa-2a peginterferon.
  • U jednoj automatskoj mlaznici ProKlik pripravak Pegasys je 180 ili 135 mcg alfa-2a peginterferon.

Pomoćne tvari: octena kiselina, natrijev klorid, benzil alkohol, polisorbat 80, natrijev acetat, voda.

Oblik izdavanja

Prozirna, bezbojna ili sa sjenilom za subkutanu injekciju.

  • 1 ml otopine u bočici, jednu ili četiri bočice u pakiranju kartona.
  • 0,5 ml otopine u štrcaljskoj cijevi s injekcijskom iglom, jednu štrcaljku u pakiranju kartona.
  • 0,5 ml otopine u automatskom ubrizgavanju ProKlik, jedan autoinjektor s štrcaljkom i iglom u pakiranju kartona.

Farmakološko djelovanje

Farmakodinamika i farmakokinetika

farmakodinamiku

Struktura aktivne tvari izravno utječe na njegove kliničke i farmakološke značajke. Na primjer, veličina i grananje strukture određuje stupanj apsorpcije, raspodjele i uklanjanja alfa-2a peginterferon.

ima antiproliferativni i antivirusni aktivnost. Kod osoba s hepatitis C smanjenje sadržaja RNK virus kao odgovor na liječenje lijekom javlja se u 2 faze. Prva faza pojavljuje se nakon 2 za injekciju, drugu fazu - 1-3 mjeseca. ribavirinom ne utječe na kinetiku virusa u prvih 6 tjedana kod osoba koje primaju kombiniranu terapiju ribavirinom i alfa-2a peginterferonom.

farmakokinetika

Nakon subkutane primjene, lijek počinje otkrivati ​​u krvi nakon 4-6 sati. Nakon slijedećih 20 sati, koncentracija doseže 80% maksimuma. Vrijeme maksimalne koncentracije je 3-4 dana. Apsolutna bioraspoloživost približava se 84%.

Nalazi se u velikim koncentracijama u krvi, bubrezima, jetri i koštanoj srži. Lijek se izlučuje uglavnom s urinom. Poluživot nakon intravenske primjene doseže 80 sati, a nakon subkutane primjene - oko 7,5 dana.

Farmakokinetika kod muškaraca i žena nije drugačija.

Potkožna primjena lijeka treba biti napravljena u području trbušne stijenke prednje i bokove, jer je stupanj apsorpcije u tim mjestima veći za 20-30%.

Upozorenja za uporabu

  • Hepatitis C kronični tip u odraslih s pozitivnim HCV RNA, uključujući i protiv pozadine infekcije HIV. Kombinirani tretman s ribavirinom prikazano je bolesnicima s hepatitis C, prethodno ne prima nikakvu terapiju ili u slučaju neučinkovitosti monoterapije s alfa - interferonom i kombiniranom terapijom s ribavirinom. Monoterapija Pegasys se izvodi u slučaju kontraindikacija za prijem ribavirinom.
  • Hepatitis B kronični tip HBeAg-pozitivno i HBeAg-negativnih u bolesnika s kompenziranom funkcijom jetre i simptomima virusne replikacije, povećanom aktivnošću ALT i potvrdio je histološki upalni proces jetre ili njene fibroza.

kontraindikacije

  • Autoimuni hepatitis.
  • Teški oblik hepatička insuficijencija.
  • Decompensirana hepatična ciroza.
  • Ciroza jetre s više od šest bodova Child-Pugh skali protiv pozadine ko-infekcije HIV-hepatitisa C, ako se taj pokazatelj ne pozove hyperbilirubinemiazbog prijama atazanavira, indinavira i sličnih lijekova.
  • Decompenziranje teških oblika kardiovaskularnih bolesti.
  • Dob starije od 3 godine (zbog dostupnosti u pripremi benzil alkohol).
  • Trudnoća i dojenje.
  • senzibilizaciji u alfa interferona, pripravci dobiveni genetskim inženjeringom E. coli ili bilo koji od sastavnih dijelova pripravka.

Nuspojave Pegasys

  • Nuspojave u obliku infekcija: bronhitis, infekcije dišnih puteva, jednostavne herpes, kandidijaza usne šupljine, upala pluća, infekcije kože, endokarditis, Otitis vanjskog uha, druge bakterijske ili gljivične infekcije.
  • Neoplazme: neoplazme jetre (benigni i maligni).
  • Učinci iz krvi: limfadenopatiju, anemiju, trombocitopeniju, pancitopeniju, aplaziju koštane srži.
  • Učinci imuniteta: anafilaksija, tiroiditis, sistemski lupus eritematosus, sarkoidoza, trombocitopenička purpura, reumatoidni artritis, angioedem.
  • Učinci iz hormonske sfere: dijabetes, hipertireoza, hipotireoza, dijabetička ketoacidoza.
  • Učinci metabolizma: anoreksija, dehidracija.
  • Učinci iz psihe: anksioznost, depresije, nesanice, agresivnost, emocionalni poremećaji, nervoza, suicidalna ideja, depresija libido, halucinacije, umorne ideje.
  • Učinci iz živčanog djelovanja: parestezija, glavobolja, tremor, vrtoglavicu, smanjenu koncentraciju i pamćenje, slabost, sincope, migrene, hiperestezije, hipoestezije, noćne more, pospanost, kome, periferne neuropatije, konvulzije, upala živčanog lica, ishemijski moždani udar.
  • Učinci vida: oštećenje vida, retinopatija, bol u očima, upalne lezije oči, Xerophthalmia, retinalna krvarenja, promjene u retinalnim žilama, ulkus rožnice, gubitak vida, odvajanje mrežnice.
  • Učinci na dio sluha: bol u uhu, vrtoglavica, gubitak sluha.
  • Učinci iz cirkulacije: tahikardija, periferni edem, arterijska hipertenzija, infarkt miokarda, kongestivno srčana insuficijencija, supraventrikularna tahikardija, angina pektoris, krvarenje u mozgu, atrijska fibrilacija, Kardiomiopatija, perikarditis, vaskulitis.
  • Učinci iz daha: kratkoća daha, kašalj, nasopharyngitis, nosa bjesnoće, oticanje sinusa, rinitis, intersticijski pneumonitis, upaljeno grlo, plućna embolija.
  • Učinci probave: proljev, nadutost, peptički ulkus, mučnina, bol u trbuhu, povraćanje, loša probava, ulceracija sluznice usta, upala jezika, krvarenje guma, stomatitis, gastrointestinalno krvarenje, pankreatitis.
  • Učinci iz hepatobilijarnog sustava: kolangitis, smanjena funkcija jetre, distrofije jetre masni karakter, hepatička insuficijencija.
  • Učinci s kože: dermatitis, alopecija, suhe kože, svrbež, osip, povećano znojenje, urtikarija, psorijaza, ekcema, fotosenzibilnosti, Stevens-Johnsonovog sindroma, toksične epidermalne nekrolize, eritema multiforme.
  • Učinci iz sustava mišićno-koštanog sustava: grčevi, mialgija, slabost mišića, artralgija, artritis, bol u leđima, miozitis, rabdomioliza.
  • Učinci iz genitourinarne sfere: impotencija, bubrežna insuficijencija.
  • Opći učinci: groznica, astenija, bol, razdražljivost, slabost, bol u prsima, slabost, sindrom sličan gripi, inhibicija, žeđ, vruće trepće, gubitak težine.
  • Laboratorijske promjene: povećana aktivnost ALT, hiperglikemija, hiperbilirubinemija, hipokalcemija, hipokalemija, hipofosfatemija, hipoglikemija, hipertrigliceridemija.

U 1-5% pacijenata, stvaranje protutijela do interferon.

Upute za uporabu Pegasisa (metoda i doziranje)

Uputstvo za Pegasys propisuje liječenje lijekom samo pod nadzorom kvalificiranog stručnjaka koji ima iskustva u terapiji hepatitis B i C. Tijekom kombinirane terapije ribavirin se treba koristiti prema uputama za ovaj lijek.

Standardni način rada

Lijek se subkutano primjenjuje u području abdominalne stijenke ispred ili u bedreni jednom u 7 dana.

u HBeAg-pozitivno i HBeAg-negativan hepatitis B preporučuje se kronični tip lijeka u dozi od 180 mcg jednom svakih 7 dana tijekom 48 tjedana.

u hepatitis C 180 μg jednom dnevno 7 dana u obliku monoterapije ili zajedno s ribavirinom.

Zajedničkim prijemom s ribavirinom trajanje terapije i doziranje ribavirinom izravno ovise o genotipu patogena i razviju ga iskusni stručnjaci.

Oblik lijeka u 135 mg se koristi u slučajevima poremećaja bubrega ili jetre.

predozirati

Uvođenjem nekoliko doze lijeka u isto vrijeme nije bilo ozbiljnih i štetnih učinaka na terapiju.

hemodijaliza nedjelotvornim. Odsutan je selektivni protuotrov.

interakcija

Farmakokinetička interakcija između Pegasys i ribavirinom (ili lamivudin) nije otkrivena u bolesnika s kroničnim hepatitisom C ili B.

Lijek koji se koristi zajedno može povećati koncentraciju metadon.

Kombinacija s Telbivudinom može povećati rizik razvoja neuropatija periferni tip.

Nije preporučljivo miješati lijek s drugim lijekovima, budući da nisu provedene studije o njihovoj kompatibilnosti.

Uvjeti prodaje

Kupnja je moguća samo na recept.

Uvjeti skladištenja

Lijek treba čuvati na tamnom mjestu na temperaturi od 2-8 ° C, zabranjeno je zamrzavanje. Držite se dalje od djece.

Datum isteka

Tri godine za šprice i dvije godine za autoinsku brizgaljku.

Posebne upute

Ako su u liječenju lijeka prisutni znakovi mentalnih poremećaja ili se otkrivaju suicidalne misli, preporučuje se zaustavljanje terapije Pegasysom i započinjanje potrebnog liječenja.

Pokretanje terapije lijekom moguće je uz sljedeće početne vrijednosti indikatora: trombociti više od 90 000 elemenata / μl; neutrofili više od 1500 elemenata / μl, hormona TSH i T4 unutar granica norme, CD4 + limfociti više od 200 elemenata / μl, HIV-1 RNA manje od 5000 kopija / ml kod osoba s HIV.

Nakon početka terapije, redovito se prati laboratorijska ispitivanja.

Terapija lijekovima povezana je s privremenim smanjenjem broja trombocita, leukocita i neutrofila koji su se vratili na prvobitnu razinu.

Pegasys ima malo utjecaja na sposobnost upravljanja mobilnim uređajima. Kada je pospanost ili slabost, savjetuje se da napusti takve aktivnosti.

analoga

Pegferon Peg, Alfaferon, Blastoferon, Genferon, Viferon, Peg-Interferon, Rebif, Silatron, PegIntron, Algeron.

Algeron ili Pegasys, što je bolje?

Algeron je relativno mladi lijek, ali njegovi kreatori tvrde da je učinkovitiji od drugih analoga i uzrokuje manje nuspojava. Sastav pripravaka je sličan, ali ne isti (razlikuju se po strukturi i omjeru izomera aktivne tvari). cijena Algerona reda veličine niže, što je opipljivo za većinu pacijenata. To daje pristup liječenju hepatitisa mnogim ljudima koji, iz ekonomskih razloga, ne bi mogli priuštiti liječenje pegilirani interferoni.

Pegintron ili Pegasys, što je bolje?

PegIntron, Poput Pegasys, to je učinkovit lijek protiv hepatitisa, ali bivši ima više oblika proizvedenih doza. Više lijekova ne razlikuje se (trošak, način i učestalost prijema). Izbor treba napraviti kvalificirani stručnjak na temelju genotip uzročnik i klinika bolesti.

djeca

Otopina lijeka uključuje benzilni alkohol, koji može uzrokovati teške komplikacije kod djece mlađe od 3 godine, uključujući smrtonosne.

Kod osoba u dobi od 5 do 17 godina uzimanje Pegasys i ribavirinom, nakon 48 tjedana liječenja, otkriveno je kašnjenje u fizičkom razvoju.

U trudnoći i laktaciji

Lijek je strogo zabranjen za upotrebu u tim razdobljima.

Recenzije o Pegasysu

Komentari o Pegasysu na forumima su proturječni, ali većina njih svjedoči, ako ne o liječenju, zatim o značajnom poboljšanju stanja. U nekim slučajevima zabilježeni su gubitak težine, mučnina, razdražljivost i neučinkovitost općenito. To je dijelom i zbog činjenice da učinkovitost liječenja ovisi između ostalog o genotipu virusa i individualnim karakteristikama pacijenta, prisutnosti ko-infekcije.

Cijena Pegasys, gdje kupiti

Kupi Pegasys u Moskvi 180 mkg # 1 će koštati 6,600-11,000 rubalja, cijena Pegasys 180 μg broj 1 u prosjeku u Rusiji gotovo se ne razlikuje od gore navedenog.

Cijena u Ukrajini Pegasys pripreme istog oblika puštanja je blizu 2950 grivna.

U rijetkim slučajevima lijek je otkazan i zbog visokih troškova pa pacijent pokušava prodavati nezavisno kupljene lijekove, stavljajući oglase poput "Prodaja Pegasys". Treba imati na umu da kupnja tih lijekova na sekundarnom tržištu, njihova učinkovitost nije zajamčena.

Hepatitis C Forum o lijekovima (generički lijekovi)

Rasprava novih lijekova za liječenje hepatitisa C (sofosbuvir, daklatasvir, ledipasvir, veltapasvir i drugi)

Molim pomoć od onih koji pegazu kolitisa 180

Re: Pitam pomoć od onih koji pegazu kolitisa 180

Vaša poruka Sovok-59 »16.12.2011. 06:50

Re: Pitam pomoć od onih koji pegazu kolitisa 180

Vaša poruka Oorfene Jus »16.12.2011 11:12

Re: Pitam pomoć od onih koji pegazu kolitisa 180

Vaša poruka das »16. prosinca 2011. 14:15

Re: Pitam pomoć od onih koji pegazu kolitisa 180

Vaša poruka OksaNochka »16. prosinca 2011. 14:24

Re: Pitam pomoć od onih koji pegazu kolitisa 180

Vaša poruka Ja sam Serega »11.03.2013 18:33

Re: Pitam pomoć od onih koji pegazu kolitisa 180

Vaša poruka serž »11.03.2013 23:18

Pegasys (Pegasys)

PEGINTERFERONUM ALFA-2a L03A B11

Roche

SASTAV I OBLIK OBITELJI:

rr d / in. 135 mcg šprica od 0,5 ml, br. 1, br. 4

Ostali sastojci: natrijev klorid, polisorbat 80, benzil alkohol, natrijev acetat, askorbinska kiselina, voda za injekcije.

rr d / in. Štrcaljka od 180 mcg 0,5 ml, br. 1, br. 4

Ostali sastojci: natrijev klorid, polisorbat 80, benzil alkohol, natrijev acetat, askorbinska kiselina, voda za injekcije.

№ 323 / 07-300200000 od 21.08.2007 do 21.08.2012

peginterferon alfa-2a dobiva se vezivanjem biosintetskog rekombinantnog interferona alfa-2a (dobivenog uvođenjem kloniranog humanog interferonskog leukocitnog gena u bakteriju E. coli i njegovog ekspresije) s PEG (bis-monometoksipolietilen glikolom).
Struktura PEG direktno određuje farmakokinetičke karakteristike Pegasys. Posebno, veličina i stupanj grananja PEG-a molekulske mase od 40 kD određuje razinu apsorpcije, razdiobe i izlučivanja aktivne tvari - interferon alfa-2a. Potonji, koji predstavlja aktivni dio Pegasys, ima antivirusne i antiproliferativne učinke.
Interferoni se vežu na specifične receptore na staničnoj površini, potiču kompleksni intracelularni signalni mehanizam i brzo aktivaciju transkripcije gena. Geni koji stimuliraju interferon moduliraju različite biološke učinke, uključujući inhibiciju virusne replikacije kod inficiranih stanica, inhibiranje stanične proliferacije i imunomodulaciju.
Smanjenje koncentracije RNA virusa hepatitisa C u bolesnika s virusnim hepatitisom C kada se tretira s Pegasysom javlja se u dvije faze. Prva faza smanjenja koncentracije u bolesnika s odgovarajućim terapeutskim učinkom je od 24 do 36 sati nakon prve doze Pegasys, drugi u sljedećih 4-16 tjedana. Pegasys u dozi od 180 μg tjedno ubrzava izlučivanje viriona i poboljšava rezultat virološke kontrole u usporedbi s liječenjem standardnim interferonskim alfa.
Pegasys ovisno o dozi stimulira proizvodnju efektorskih proteina, kao što su serumski neopterin i 2,5-oligoadenilat sintetaza. Poticanje proizvodnje 2,5-oligoadenilat sintetaze nakon Pegasysove primjene u jednoj dozi od 135-180 mcg je maksimalno i ostaje isto za interval od jednog tjedna između doza. Razina i trajanje aktivnosti 2,5-oligoadenilat sintetaze, stimulirane Pegasysom, smanjene su kod osoba starijih od 62 godine i kod bolesnika s teškom renalnom insuficijencijom (klirens kreatinina 20-40 ml / min). Klinički značaj ove činjenice još nije utvrđen.
efikasnost
Kronični hepatitis B
U načinu monoterapiju za 48 tjedana Pegasys je učinkovit u liječenju HBeAg pozitivnih i HVeAg negativne / anti-HBsAg-pozitivne kroničnog hepatitisa B replikacije faze određuje razina DNA virusom hepatitisa B (HBV), u krvi, povišen ALT i rezultati biopsije jetre koji su potvrdili kronični hepatitis. Pegasys terapije u usporedbi s monoterapijom u dozi od 100 mg lamivudina, a kombinacija Pegasys / Lamivudin u dozi od 180 mg / 100 mg. Razine HBV DNA je mjerena pomoću COBAS Amplicor HBV pokus MONITOR (granica detekcije: 200 kopija / ml). Monoterapija Pegasys pacijenata s HBeAg pozitivnim kroničnog hepatitisa B dovodi do HBeAg serokonverzije kod 32% pacijenata u usporedbi s 19% u skupini koja je primala lamivudin smanjenje HBV DNA ispod određivanje praga na 32 i 22% pacijenata i normalizacija ALT-e u 41 i 28% pacijenata.
Monoterapija Pegasys pacijenata s HBeAg negativnih kronični hepatitis B virusne reakcije (redukcija razine HBV DNA ispod praga detekcije) zabilježen je u 43% pacijenata u odnosu na 29% u onima s monoterapija lamivudin biokemijski odgovor (normalizacija ALT razinama) 59 i 44 % pacijenata.
U obje studije serokonverzija HBsAg uočena je u 2-3% bolesnika samo u skupinama koje su primale Pegasys. Prednosti kombinirane primjene Pegasys s lamivudinom nisu otkrivene.
Kronični hepatitis C
Kliničke studije su pokazale da Pegasys kao monoterapija ili u kombinaciji s ribavirinom je efikasna u liječenju bolesnika od hepatitisa C, uključujući bolesnike s kompenziranom cirozom, a pacijenti ko-inficirane sa HIV / virusom hepatitisa C
Virološki odgovor, koji se izražava u postizanju razinu HCV RNA, koja nije određena kao što je mjereno pomoću COBAS Amplicor HCV-test, verzija 2 (granica detekcije od 100 kopija / ml, što je ekvivalentno 50 IU / ml) SVR definiran kao negativna po 24 tjedna (oko 6 mjeseci) nakon završetka liječenja.
Pegasys monoterapija pruža izraženiji stalnog virološkog, biokemijska i histološka odgovora u usporedbi s konvencionalnim interferonotherapy u bilo kojoj kategoriji pacijenata, posebno zaražena otpornih genotipova bolesnika s visokim stupnjem viremije, s cirozom, a crnaca, poboljšava histoloških Proučavanje jetre kod bolesnika bez virološke remisije. Pegasys monoterapija doza od 180 mikrograma / tjedno tijekom 48 tjedana SVR promatrana u 28-39% pacijenata s kroničnom HCV bez ciroze i ciroze, koji nisu prethodno primili liječenje sa interferonom u usporedbi s 11-19% pacijenata tijekom terapije interferon alfa-2a u dozi od 6 milijuna IU / 3 milijuna IU tijekom 48 tjedana.
Pacijenata bez ciroze jetre i ciroza jetre Pegasisom liječenja u dozi od 180 mikrograma i ribavirina 1000/1200 mg / danu kroz 48 tjedana rezultira razvojem održanog virološkog odgovora na 54 i 65% pacijenata, respektivno. Virološki odgovor ovisi o genotipu virusa. U istraživanjima je pronađeno opravdanje za odabir režima liječenja, uzimajući u obzir genotip virusa. Razlike u uvjetima liječenja ne utječu na količinu virusa i prisutnost ili odsutnost ciroze, pa preporuke za genotip 1, 2, 3 ne ovise o tim početnim parametrima. Nakon kombinirana terapija Pegasys 180 mcg / tjedan i ribavirinom 800 mg / dan kroz 24 tjedana kod odraslih bolesnika s kroničnim hepatitisom C kompenziranom, povišene razine ALT te histološke dijagnoze hepatitisa C, koji nisu primili ranije liječenje s interferonom i (ili) ribavirin, održani virološki odgovor postignut je u 84 i 85% pacijenata s genotipom 3/2 (s visoke i niske virusnog opterećenja, respektivno). Kombinacija Pegasys 180 mcg / ne ribavirin 1000/1200 mg / dan bila je djelotvorna kod 65 i 47% pacijenata s genotipom 1 (uz visoke i niske virusnog opterećenja, respektivno). Većina bolesnika koji su primili Pegazus, normalizira ili smanjuje aktivnost ALT u krvnom serumu. Ipak pokazatelj ALT mogu se normalizirati do završetka Pegasisom liječenje čak i kod pacijenata čije je HCV RNA nestaje C. Bez obzira na parametar normalizacije ALT, koncentracija virusne RNK omogućuje pouzdanije procijeniti djelotvornost liječenja Pegasysom. Prednost Pegasysom u usporedbi s terapijom s interferonom alfa-2a prikazana je rezultatima histološka istraživanja, uključujući bolesnike s cirozom, a pacijenti ko-inficirani s HIV / hepatitis C virusom lijek daje potpunu inhibiciju replikacije virusa hepatitisa C tijekom 7 dana intervala doziranja.
Mogućnost smanjenja trajanje liječenja 24 tjedana bolesnika s genotipom 1 i 4 virusa i brzog virološkog odgovora na 4 tjedna liječenja je na temelju rezultata istraživanja na temelju kojih je SVR postignuta je u 93% takvih pacijenata.
Kronični hepatitis C u bolesnika koji nisu reagirali na prethodnu terapiju interferonom
U MV17150 studiji pacijenata koji nisu odgovorili na ranije kombiniranim liječenjem pegilirani interferon alfa-2b i ribavirinom randomizirani su 4 različite skupine: Pegasys 360 mcg / tjedno tijekom 12 tjedana, nakon čega slijedi 180 mcg / tjedan tijekom 60 tjedana; Pegazu 360 μg / tjedan tijekom 12 tjedana, a zatim 180 μg / tjedan tijekom 36 tjedana; Pegaz 180 μg / tjedan tijekom 72 tjedna; Pegasus 180 μg / tjedan 48 tjedana. Svi bolesnici primali su ribavirin (1000 ili 1200 mg / dan) u kombinaciji s Pegasysom. Trajanje nakon tretmana trajalo je 24 tjedna. Rezultati liječenja (SVB) prikazani su u tablici. 1.
Tablica 1
SVB u bolesnika koji nisu reagirali na prethodnu terapiju pegiliranim interferonom alfa-2b / ribavirinom

Recenzije o liječenju hepatitisa s pegazom s ribavirinom

Recenzije liječenja sophosbuvir i daklatasvir cijenom
Može li pas dobiti hepatitis C od osobe

HEPATITIS C ‥ tajnoviti virus! Forum je posvećen problemima rehabilitacije nakon terapije, prirodnih metoda jačanja imuniteta, zdrave ishrane, pacijentovih priča.

Izbornik za navigaciju

Korisničke reference

Korisničke informacije

Istina o ribavirinu je o tome što liječnici šute.

Poruke 1 stranica 30 od 48

Podijeli ovo18 (800) 511 36 18:27:47

  • Autor: Kosmonavt
  • administrator
  • Mjesto: Ujedinjeno Kraljevstvo
  • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
  • Pozivnice: 0
  • Online postovi: 0
  • Poštovanje: +10
  • Pozitivan: +19
  • Dob: 39 [8 (800) 511 36 18]
  • Vaš genotip: 1
  • Vrsta krvi: 1
  • Znak horoskopa: Vodenjak
  • Provedeno na forumu:

1 dan 2 sata

  • Zadnji posjet:

    Sintetski pripravak, blizak strukturi nukleotida gvanozina. Ima širok spektar aktivnosti protiv mnogih virusa koji sadrže DNA i RNA i visoku toksičnost.

    Preosjetljivost na ribavirin.

    Teško zatajenje jetre i / ili bubrega.

    Teško zatajenje srca.

    Decompensirani dijabetes melitus (s napadima ketoacidoze).

    Tromboembolija plućne arterije.

    Bolesti štitne žlijezde.

    Depresija, suicidalne tendencije.

    Ribavirin za inhalaciju koristi se samo u specijaliziranim ICU-ima. Medicinsko osoblje koje radi s lijekom treba uzeti u obzir njezinu teratogenost.

    Upotrijebite lijek u obliku otopine za inhalaciju u dojenčadi koja je na IVL-u, ukoliko medicinsko osoblje dobro upućuje na tehniku ​​udisanja.

    Kako bi se zaštitio medicinsko osoblje, inhaliranje ribavirina dopušteno je samo uz uporabu posebnog nebulizatora.

    Trudnoća. Ribavirin ima teratogeni učinak, stoga je kontraindiciran tijekom trudnoće i opasno je u slučaju trudnoće u medicinskom osoblju.

    Dojenje. Ribavirin je strogo kontraindiciran kod dojenja.

    Pedijatrija. Inhalacijska primjena dopuštena je samo kod djece s serološkim potvrđivanjem RSV infekcije.

    Oštećena funkcija bubrega i jetre. Ribavirin je kontraindiciran kod bolesnika s teškom bubrežnom i / ili jetrenom insuficijencijom.

    Podijeli ovo28 (800) 511 36 18:32:23

    • Autor: Kosmonavt
    • administrator
    • Mjesto: Ujedinjeno Kraljevstvo
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • Online postovi: 0
    • Poštovanje: +10
    • Pozitivan: +19
    • Dob: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Vaš genotip: 1
    • Vrsta krvi: 1
    • Znak horoskopa: Vodenjak
    • Provedeno na forumu:

    1 dan 2 sata

  • Zadnji posjet:

    Ribavirin za inhalaciju koristi se samo u specijaliziranim ICU-ima. Medicinsko osoblje koje radi s lijekom treba uzeti u obzir njezinu teratogenost.

    Teratogeni učinak (s grčkog. # 964, # 949, # 961, # 945, # 964, # 959, # 962, "čudovište, nakaza, čudovište") - kršenje embrionalnog razvoja pod utjecajem teratogeni čimbenika - neki fizički, kemijski (uključujući farmaceutske proizvode) i bioloških sredstava (npr. virusa) s pojavom morfoloških anomalija i malformacija.

    Posebno jak pozornost na problem teratogenosti lijekova je izrađen u sredini XX stoljeća, nakon skandala s tabletama za spavanje - talidomid, što je izazvalo Europskim zemljama masivne povrede razvoja ekstremiteta u djece čije su majke tijekom trudnoće, ovaj lijek, ovaj slučaj je nazvan kasnije „Talidomidovoy tragedija” i bio je važan u formiranju sustava kontrole lijeka.

    Podijeli ovo38 (800) 511 36 18:39:54

    • Autor: Kosmonavt
    • administrator
    • Mjesto: Ujedinjeno Kraljevstvo
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • Online postovi: 0
    • Poštovanje: +10
    • Pozitivan: +19
    • Dob: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Vaš genotip: 1
    • Vrsta krvi: 1
    • Znak horoskopa: Vodenjak
    • Provedeno na forumu:

    1 dan 2 sata

  • Zadnji posjet:

    Uklanjanje ribavirina iz tijela je sporo. Izlučuje se u mokraći u obliku metabolita i ostaje nepromijenjen. 10% se izlučuje izmetom. T1 / 2 od uzimanja jedne doze - 27-36 sati, do postizanja stabilne koncentracije - 151 ‥ 298 sati, što znači da je njegova sporo izlučivanje iz drugih mjesta na tijelu od plazme. Nakon na / u 19% lijeka izlučuje putem bubrega u nepromijenjenom obliku u roku od 24 sata i 24% za 48 sati, nakon primjene inhalacijom od 30-55% izlučuje bubrega unutar 72-80 sati.

    Promatrani učinci su općenito reverzibilni, ne utječu na učinkovitost liječenja i prestanu nakon završetka primanja. Većina odstupanja laboratorijskih pokazatelja može se podesiti odabirom doze.

    Iz živčanog sustava: glavobolja, nesanica, astenički sindrom, depresija.

    Iz kardiovaskularnog sustava: arterijska hipotenzija, bradikardija, srčani zastoj (vrlo rijetko).

    Na dijelu hemopoeze: hemolitička anemija, leukopenija, neutropenija, granulocitopenija, trombocitopenija (u većini slučajeva malo eksprimiranih). Najčešći nuspojava je hemolitička anemija. Hemoliza je glavni toksični učinak ribavirina. Međutim, u kliničkim ispitivanjima ni u kojem slučaju nije bilo potrebno prekinuti terapiju samo zbog smanjenja sadržaja hemoglobina. Normalizacija hemoglobina se opaža nakon privremene redukcije doze.

    Dišnog sustava: dispneja, kašalj, bronhospazam, plućni edem, hipoventilacije sindrom, pneumotoraks, plućne atelektaza, apnea (inhaliranjem).

    Na dijelu probavnog sustava: anoreksija, gubitak težine, mučnina, bol u trbuhu, nadutost, povećana razina neizravnog bilirubina u krvi.

    Alergijske reakcije: osip kože, osip, bronhospazam, anafilaksija, eksantema, fenomen slične gripi s temperaturom, bol u zglobovima itd.

    Ostalo: gubitak kose, promjene u sadržaju TSH (disfunkcija štitnjače), simptomi autoimunih bolesti (vrlo rijetki).

    Uz ubrizgavanje mlaza moguća je zimica (stoga se preporuča polagano davanje lijeka u roku od 10-15 minuta).

    Da li medicinski radnici koji obavljaju inhalacijsku primjenu lijeka: glavobolja, svrbež, hiperemija oka ili natečenost kapaka.

    Posebne upute i mjere opreza:

    Prije početka liječenja, 2, 4, 8 tjedana i češće po potrebi, trebaju se održati referentnih laboratorija studija (kompletne krvne slike s leukocita i trombocita, praćenje elektrolita analize sadržaja hemoglobina, funkcionalni testovi jetre, kreatinin, bilirubin i mokraćna kiselina u serumu).

    Tijekom liječenja ribavirinom maksimalno smanjenje hemoglobina se u većini slučajeva javlja nakon 4-8 tjedana od početka liječenja. S smanjenjem hemoglobina ispod 11 g / dl, doza se privremeno smanjuje na 50% početne doze. U većini slučajeva, preporučene promjene doze osiguravaju oporavak hemoglobina. Međutim, kada hemoglobin padne ispod 8.5 g / dl, lijek treba zaustaviti.

    Iako ribavirinom nije odlikuje izravnim učinkom na kardiovaskularni sustav, anemija povezana s ribavirinom može uzrokovati jačanje zatajenja srca i / ili pogoršanje simptoma koronarne bolesti. U tom smislu, terapija ribavirinom treba davati oprezno pacijentima sa srčanim bolestima i tek nakon odgovarajućeg pregleda. Tijekom liječenja, takvi pacijenti zahtijevaju poseban opažanje. U slučaju bilo kakvog pogoršanja kardiovaskularnog sustava, liječenje treba prekinuti.

    Ribavirin se treba koristiti s oprezom u liječenju bolesnika s teškom plućnom bolesti (posebno kroničnom opstrukcijskom plućnom bolešću) ili dijabetesom s napadima ketoacidoze. Oprez se također treba primijetiti u slučaju poremećaja zgrušavanja (na primjer, s tromboflebitisom, plućnom embolijom) ili značajnom supresijom koštane srži.

    U svezi s mogućim pogoršanjem funkcije bubrega kod starijih pacijenata, prije uporabe lijeka potrebno je utvrditi funkciju bubrega, posebice klirens kreatinina.

    U slučaju akutnih alergijskih reakcija (košnica, angioedem, bronhospazam, anafilaksija), lijek treba prekinuti i propisati odgovarajući tretman. Prolazni osipi ne služe kao osnova za prekid liječenja.

    Sigurnost lijeka u liječenju hepatitisa C u djece i adolescenata nije utvrđena, pa je njegova upotreba u bolesnika ispod 18 godina ne preporučuje u ovoj patologiji.

    Muškarci i žene s dobi trudnoće tijekom liječenja i unutar 7 mjeseci nakon završetka terapije trebaju koristiti učinkovite kontracepcije.

    Medicinsko osoblje koje radi s lijekom treba uzeti u obzir njegovu potencijalnu teratogenost.

    Otopina za intravenozne infuzije i inhalacije koristi se samo u bolnici s specijaliziranim reanimacijskim odjelom.

    Upotrijebite lijek u obliku otopine za inhalaciju u dojenčadi koja je na ALV-u, samo bi medicinsko osoblje trebalo biti upoznato s ovom metodom primjene (pomoću posebnog aparata). Za inhalacijsku terapiju treba koristiti štit kisika ili maska ​​kisika.

    Krema nije namijenjena za liječenje oftalmoherpes. Da bi se povećala učinkovitost terapije, potrebno je započeti s pojavljivanjem prvih simptoma bolesti.

    Utjecaj na sposobnost vožnje i rada s strojevima:

    Tijekom liječenja, oni doživljavaju umor, pospanost ili dezorijentiranost, treba se suzdržati od vožnje motornih vozila i druge klase. Potencijalno opasne aktivnosti koje zahtijevaju visoku koncentraciju i reakcije brzine psihomotorna.

    Podijeli ovo48 (800) 511 36 18:42:48

    • Autor: Kosmonavt
    • administrator
    • Mjesto: Ujedinjeno Kraljevstvo
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • Online postovi: 0
    • Poštovanje: +10
    • Pozitivan: +19
    • Dob: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Vaš genotip: 1
    • Vrsta krvi: 1
    • Znak horoskopa: Vodenjak
    • Provedeno na forumu:

    1 dan 2 sata

  • Zadnji posjet:

    Mehanizam djelovanja ribavirina nije razjašnjen. Utvrđeno da Ribavirin inhibira inozin monofosfat dehidrogenaze, ovaj efekt dovodi do značajnog smanjivanja razine intracelularnog gvanozin trifosfata, koji je pak u pratnji supresije sinteze virusne RNA virusa i specifičnih proteina. Ribavirin inhibira replikaciju novih viriona koji omogućuje smanjenje količine virusa u krvi, selektivno inhibira sintezu virusne RNA, bez utjecaja na sintezu RNA u normalno funkcioniranje stanica u.

    Podijeli ovo58 (800) 511 36 18:49:24

    • Autor: Kosmonavt
    • administrator
    • Mjesto: Ujedinjeno Kraljevstvo
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • Online postovi: 0
    • Poštovanje: +10
    • Pozitivan: +19
    • Dob: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Vaš genotip: 1
    • Vrsta krvi: 1
    • Znak horoskopa: Vodenjak
    • Provedeno na forumu:

    1 dan 2 sata

  • Zadnji posjet:

    Bolesni muškarci i njihovi partneri ‥ žene u dobi rodenja moraju također koristiti pouzdane metode kontracepcije. Ribaralin se nakuplja intracelularno i vrlo polako izlučuje iz tijela. Da bi se isključili mogući teratogeni učinak ribarina, svaki partner bi trebao koristiti učinkovitu kontracepciju tijekom liječenja, a također najmanje 7 mjeseci nakon završetka lijeka.

    Nije poznato je li bilo koja komponenta Ribarina s mlijekom izlučena. Zbog visokog rizika od štetnih učinaka Ribarin na djetetu, dojenje treba prekinuti prije početka lijeka.

    U eksperimentalnim studijama na životinjama, pokazalo se da ribavirin ima embriotoksične i teratogene učinke pri značajno nižim dozama od onih preporučenih za kliničku upotrebu. U životinja ribavirin uzrokuje promjene spermija u dozama nižim od terapeutskih doza.

    Podijeli ovo68 (800) 511 36 18:00:44

    • Autor: Kosmonavt
    • administrator
    • Mjesto: Ujedinjeno Kraljevstvo
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • Online postovi: 0
    • Poštovanje: +10
    • Pozitivan: +19
    • Dob: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Vaš genotip: 1
    • Vrsta krvi: 1
    • Znak horoskopa: Vodenjak
    • Provedeno na forumu:

    1 dan 2 sata

  • Zadnji posjet:

    Istraživači proučavaju nove oblike ribavirina koji mogu biti učinkovitiji i manje toksični kada se uzimaju. U procesu razvoja su levovirin i viramidin ‥ dva lijeka, slična ribavirinu. U pokusima na životinjama utvrđeno je da ti lijekovi imaju manje nuspojava, budući da su usmjereni na jetru i imaju manje štetno djelovanje na crvene krvne stanice.

    Podijeli ovo78 (800) 511 36 18:25:44

    • Autor: Phoenix
    • Aktivni član
    • Mjesto: Italija
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 34 postova
    • Poštivanje: +7
    • Pozitivan: +0
    • Spol: žensko
    • Dob: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Vrsta krvi: 2+
    • Horoskopski znak: Ovan / bik
    • Provedeno na forumu:

    11 sati i 22 minuta

  • Zadnji posjet:

    pa ako je tako otrovno i štetno, je li vrijedno podvrgnuti terapiji na sve. je li to vrijedno?

    Podijeli ovo88 (800) 511 36 18:38:32

    • Autor: Kosmonavt
    • administrator
    • Mjesto: Ujedinjeno Kraljevstvo
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • Online postovi: 0
    • Poštovanje: +10
    • Pozitivan: +19
    • Dob: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Vaš genotip: 1
    • Vrsta krvi: 1
    • Znak horoskopa: Vodenjak
    • Provedeno na forumu:

    1 dan 2 sata

  • Zadnji posjet:

    pa ako je tako otrovno i štetno, je li vrijedno podvrgnuti terapiji na sve. je li to vrijedno?

    Nitko nije razmišljao o tome prije terapije, svi su žurno započeti liječenje i riješiti će se što je prije moguće.

    Što će biti nakon terapije koja nas nije briga. jer su bili glupi.

    Mnogi su se žalili zbog toga što su bili tretirani, ali šutjeli su o tome.

    Podijeli ovo98 (800) 511 36 18:11:00

    • Autor: Phoenix
    • Aktivni član
    • Mjesto: Italija
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 34 postova
    • Poštivanje: +7
    • Pozitivan: +0
    • Spol: žensko
    • Dob: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Vrsta krvi: 2+
    • Horoskopski znak: Ovan / bik
    • Provedeno na forumu:

    11 sati i 22 minuta

  • Zadnji posjet:

    Ja sam sada na početku sjetiti nekoliko mesyazav prije, ja predlozgili što to liječenje, rekli su da moram prvi dan kroz krvne testove zdaval u roku od dva mjeseca, čime bi opredilili tijek terapije za mene naznachit..no moje lijenosti, ne znam mogao zdat ove analizy..i tako potpuno zabyla..ya da je sada tu UTB o ovoj terapiji shla..potomu sjećam terapije, govori o bi biti vrlo snažna droga, te da nisu svi mu mozhno..znachit mom previše lijen da me spasi. slušaj, kozmonaut, pa se izliječi ili ne. vjerojatno ste negdje odgovorili na ovo pitanje, ali još nisam pronašao... stoga mi je žao.

    Podijeli ovo108 (800) 511 36 18:14:02

    • Autor: Kosmonavt
    • administrator
    • Mjesto: Ujedinjeno Kraljevstvo
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • Online postovi: 0
    • Poštovanje: +10
    • Pozitivan: +19
    • Dob: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Vaš genotip: 1
    • Vrsta krvi: 1
    • Znak horoskopa: Vodenjak
    • Provedeno na forumu:

    1 dan 2 sata

  • Zadnji posjet:

    Nisam bio izliječen! Moj virus je previše godina. Godine 1978. dobio sam transfuziju krvi, očigledno su donijeli hepatitis S. Očigledno, bit ćemo nerazdvojivi do samog kraja

    Podijeli ovo118 (800) 511 36 18:21:47

    • Autor: Phoenix
    • Aktivni član
    • Mjesto: Italija
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 34 postova
    • Poštivanje: +7
    • Pozitivan: +0
    • Spol: žensko
    • Dob: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Vrsta krvi: 2+
    • Horoskopski znak: Ovan / bik
    • Provedeno na forumu:

    11 sati i 22 minuta

  • Zadnji posjet:

    Očigledno, bit ćemo nerazdvojni do samog kraja

    Pa, ovdje ga vidim kao susjed u kommunici, Tipo ne smetaj, pa, nemoj to biti ti.

    Podijeli ovo298 (800) 511 36 18:18:41

    • Autor: Materada
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 3 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Vaš genotip: 3
    • Vrsta krvi: 1
    • Zvjezdica: ovan
    • Provedeno na forumu:

    34 minuta

  • Zadnji posjet:

    Nemojte biti tako kategoricni. ne svatko se žali zbog HTP-a. mnogi su ga prošli, ubijali virus, vratili snagu i živjeli sretno ikad poslije. I da mislim: "Dobro je da ne letim", - to je pomalo nezgrapno. ne zaboravimo da Gepps nije ni hladno.

    Podijeli ovo138 (800) 511 36 18:26:08

    • Autor: Lars
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 0 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Provedeno na forumu:

    19 minuta

  • Zadnji posjet:

    Da, iako virus lupa, ne dodaje se ostatku zdravlja.

    Podijeli ovo148 (800) 511 36 18:39:09

    • Autor: Kat
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 3 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Provedeno na forumu:

    53 minuta

  • Zadnji posjet:

    dečki, imate premalo informacija o svom bolnom, ako nacrtate zaključak "Neka nam bude paralelna s njim, nitko ne smeta nikome", rekao je.

    Podijeli ovo158 (800) 511 36 18:42:05

    • Autor: Kat
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 3 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Provedeno na forumu:

    53 minuta

  • Zadnji posjet:

    Lars, nažalost, ali na drugi način ‥ byaka ozbiljna i da svojim čistim jednostavno askorbinku nažalost nije uspio ((((tako da uz uzimanje lijekova i injekcija, dobro je da su u dijelu immunki zdravlje ojačati ‥ teretana, šetnje i zdrava prehrana, itd itp, dobro, i glavno raspoloženje za oporavak.)))

    Podijeli ovo168 (800) 511 36 18:48:57

    • Autor: Željka
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 0 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Vaš genotip: 1b
    • Krvna skupina: 1 pozitivno
    • Znak Horoskop: Djevica
    • Provedeno na forumu:

    1 sat i 13 minuta

  • Zadnji posjet:

    Potreban je fizički opterećenje, čitam na nekom forumu pacijenata s hepatitisom, da je tip izliječen dnevnim trčanje, naravno, hrana također nije isključila. Ovdje je nužno sveobuhvatno pristupiti

    Podijeli ovo178 (800) 511 36 18:57:05

    • Autor: Galija
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 2 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Spol: žensko
    • Dob: 41 [8 (800) 511 36 18]
    • Vaš genotip: 1
    • Vrsta krvi: II +
    • Znak zodijaka:
    • Provedeno na forumu:

    49 minuta

  • Zadnji posjet:

    Pozdrav svima! Ja sam na PVT (3. mjesec) lijferron ‥ 3 ml. svaki drugi dan i rabavirin 1000 mg. Imam hepatitis C 1 genotip. Terapija je vrlo teška, liječnici kažu da se s vremenom tijelo prilagođava i dobro se poboljšava, ali do sada je sve teško. Prije nego što se liječenje nije ozlijedilo, osim jednom godišnje. Od početka liječenja, sve bolesti, osobito virusni ARI, stalno se prianjaju. Temperatura tijekom dana navečer 37,5 38,5, bolne zglobove, više od mjesec dana boli srceparajući kašalj, suhu kožu, gubitak kose, gubitak težine za tri mjeseca terapije ‥ 8 kg. Sada mi je težina 59 kg. s povećanjem od 164. na početku terapije 67 kg. Bilo je. Stalna slabost i znojenje, zimica, slaba memorija, senzacija čisti list kvota, u glavi koja ne može utjecati na rad. Tko sada prolazi HTP ili je već prošao? Kako prilagodite svoje stanje kako biste poboljšali kvalitetu života?

    Podijeli ovo188 (800) 511 36 18:20:40

    • Autor: Galija
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 2 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Spol: žensko
    • Dob: 41 [8 (800) 511 36 18]
    • Vaš genotip: 1
    • Vrsta krvi: II +
    • Znak zodijaka:
    • Provedeno na forumu:

    49 minuta

  • Zadnji posjet:

    Koje su šanse liječenja hepatitisa s genotipom 1? Ipak, 1 godina terapije. Otkrili su ležerno, pripremljeni za rad u 2010. godini. Kad sam zarazio, ne znam. Muž i dijete su zdravi. Oženjen 17 godina. Zanimljivo je 1999. godine, kada sam imao porođaj testove za hepatitis C? Ako ste uzeli, onda sam tada bio zdrav. Zatim, nakon 1999. godine, postoje stomatolozi i ginekolozi. Znam da prognoza ozdravljenja ovisi io trajanju infekcije. U 2010. virusnog nagruzka8 (800) 511 36 18 definirana 1 genotipa u 2011. listopad, liječi teret je pao na 4600 RNA u uvjetima slabog kontsetratsii i genotip nije utvrđen, 2029 virusni nagruzka8 (800) 511 36 18 genotip ponovno određuje jedan. Veljača 2029. započeo je s HTP, nakon prvog mjeseca liječenja, opterećenje je pala na 4100, ALT i AST su bili normalni. Ali liječnik je rekao da postoji odgovor iz tijela, ali bi bilo bolje da bude negativno. Uskoro ću ponovno podnijeti tretman virusnog opterećenja (3. mjesec), nadam se da će biti minus. Još uvijek jako vole imati sve svoje bolove i napore u borbi protiv ovog virusa nije prošao zrya.Ochen želite oporaviti i brzo oporaviti.

    Podijeli ovo198 (800) 511 36 18:56:30

    • Autor: Irinka-slika
    • pridošlica
    • Mjesto: Rostov-on-Don
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 0 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Spol: žensko
    • Dob: 30 [8 (800) 511 36 18]
    • Vaš genotip: 1b
    • Vrsta krvi: 2 +
    • Znak Horoskop: Djevica
    • Provedeno na forumu:

    51 minuta

  • Zadnji posjet:

    Dobar dan! A što znaš o Pegasysu? Bio sam zadužen da ga ubojem godinu dana. Imam 1b.

    Podijeli ovo208 (800) 511 36 18:30:10

    • Autor: Kosmonavt
    • administrator
    • Mjesto: Ujedinjeno Kraljevstvo
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • Online postovi: 0
    • Poštovanje: +10
    • Pozitivan: +19
    • Dob: 39 [8 (800) 511 36 18]
    • Vaš genotip: 1
    • Vrsta krvi: 1
    • Znak horoskopa: Vodenjak
    • Provedeno na forumu:

    1 dan 2 sata

  • Zadnji posjet:

    Najvažnija stvar o tome koji su liječnici tihi alije su nuspojave koje se nastavljaju nakon terapije. Od mojih prijatelja koji su bili tretirani, ne postoji jedna potpuno zdrava osoba, iako su prije terapije svi bili praktički zdravi ljudi. Žene se oporavljaju brže, ali problemi s psihićom ostat će ostatak života. Općenito, učinci liječenja su nepovratni. Proizvođači lijekova ne oglašavaju ovo, jer ne žele izgubiti kupce i ogromne zarade. Zapamtite ovo kada podižete tzv lijekovi iz hepatitisa c.

    Podijeli ovo218 (800) 511 36 18:46:00

    • Autor: Влад
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 0 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Spol: Muški
    • Dob: 37 [8 (800) 511 36 18]
    • Vaš genotip: 1
    • Vrsta krvi: 2+
    • Znakov znak: Rak
    • Provedeno na forumu:

    3 sata i 47 minuta

  • Zadnji posjet:

    Čini se da je sve ovo HTP, razvod. Zavjeru ljekarnika i liječnika.

    Podijeli ovo228 (800) 511 36 18:36:29

    • Autor: owl
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 2 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Vaš genotip: 1a
    • Vrsta krvi: 2
    • Znak horoskopa: Jarac
    • Provedeno na forumu:

    55 minuta

  • Zadnji posjet:

    Slažem se s Vladom. sve je jako slično zavjeri. Liječnici su zaraženi, a zatim liječeni. i liječenje je vrlo skupo i nema jamstva za oporavak

    Podijeli ovo238 (800) 511 36 18:37:26

    • Autor: marmaris
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 0 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Vaš genotip: 1
    • Vrsta krvi: +1
    • Znak Horoskop: Djevica
    • Provedeno na forumu:

    25 minuta

  • Zadnji posjet:

    hi vrlo smiješno mi s mišljenjem PVT. doslovno protjeran iz jednog vrlo poznatog foruma posvećenog hepatitisu. Doslovno sam bio prisiljen otići na mjesto. i rekao, ili idite na pwt, mi ćemo komunicirati s vama ili ostaviti bilo gdje nafig. Također sam sjedio i raspravljao im. tako da ste bili tretirani i onda je sve bolesno. i prije terapije, neki čak nisu imali fibroze. ali upravo sada za dan.. na terapiju. Mislim da je neophodno kad nema izlaza ili nade za još jedan tretman. Što misliš?

    Podijeli ovo248 (800) 511 36 18:58:35

    • Autor: dmitrii
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 0 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Vaš genotip: 1b
    • Vrsta krvi: 3
    • Zodijak znak: škorpion
    • Provedeno na forumu:

    53 minuta

  • Zadnji posjet:

    POSLE 1 MESEATA PRIEMA-PEGASISA I COPGUSA. PODNEALISI TRANSMINAZIII OCENI. VRAC SKAZAL CEREZ 2 NEDELI POVTORITI ANALIZI JA DALISE POSMOTRIM. U KOGOTO TAKOE BILO.

    Podijeli ovo258 (800) 511 36 18:21:30

    • Autor: Marta
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 3 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Vaš genotip: 1b
    • Vrsta krvi: ‥
    • Zodijak: Blizanci
    • Provedeno na forumu:

    18 minuta

  • Zadnji posjet:

    Čitala sam i čula puno, da se u Indiji rebra koristi za liječenje gripe.

    Podijeli ovo268 (800) 511 36 18:23:49

    • Autor: Marta
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 3 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Vaš genotip: 1b
    • Vrsta krvi: ‥
    • Zodijak: Blizanci
    • Provedeno na forumu:

    18 minuta

  • Zadnji posjet:

    Također postoji mnogo informacija o sebi o troškovima ove mrtve. I mi se lebdi za to, prosječna cijena tablete je 10 UAH.

    Podijeli ovo278 (800) 511 36 18:10:45

    • Autor: Svetlanka
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 0 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Vaš genotip: 1b bolestan 14 godina
    • Vrsta krvi: | |
    • Znakovni znak: Strijelac
    • Provedeno na forumu:

    25 minuta

  • Zadnji posjet:

    Pozdrav.. Stoga se nemojte liječiti. Imam 1b genotip fibroze f0 viral load8 (800) 511 36 18 asat alat je normalna. IL 28B C-T i T-G sve je teško proći liječenje.. Godina je rekao..

    Tako da se tretira meni ili ne. Možete dobiti odgovarajući odgovor

    Podijeli ovo288 (800) 511 36 18:16:30

    • Autor: Alberta
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 0 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Vaš genotip: 1b
    • Vrsta krvi: 2
    • Znak horoskopa: Vodenjak
    • Provedeno na forumu:

    20 minuta

  • Zadnji posjet:

    mjesec se tretira kao imunitet pao ispod nekuda.ranshe nije uopće bolestan sada na sudu u mjesecu srpnju je sjedio s grlobolja, bol u uhu, krvarenje zubnog mesa, a ne želite da i dalje est.chto boji zamisliti ((Ja sam liječenih Pegasysom i ribavirinom

    Podijeli ovo298 (800) 511 36 18:52:47

    • Autor: demis
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 0 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Vaš genotip: 3
    • Vrsta krvi: 2+
    • Zodijak znak: škorpion
    • Provedeno na forumu:

    1 sat i 44 minuta

  • Zadnji posjet:

    Nitko nije razmišljao o tome prije terapije, svi su žurno započeti liječenje i riješiti će se što je prije moguće.

    Što će biti nakon terapije koja nas nije briga. jer su bili glupi.

    Mnogi su se žalili zbog toga što su bili tretirani, ali šutjeli su o tome.

    Ovdje sam također počeo žurno.

    Podijeli ovo308 (800) 511 36 18:09:50

    • Autor: евгения
    • pridošlica
    • Registrirano: 8 (800) 511 36 18
    • Pozivnice: 0
    • 0 postova
    • Poštovanje: +0
    • Pozitivan: +0
    • Vaš genotip: 3
    • Vrsta krvi: 3
    • Znak horoskopa: Jarac
    • Provedeno na forumu:

    22 minuta

  • Zadnji posjet:

    Nemojte biti tako kategoricni. ne svatko se žali zbog HTP-a. mnogi su ga prošli, ubijali virus, vratili snagu i živjeli sretno ikad poslije. I da mislim: "Dobro je da ne letim", - to je pomalo nezgrapno. ne zaboravimo da Gepps nije ni hladno.

  • Sljedeći Članak

    Novo na blogovima