Hepatitis forum

Dijeta

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Oporavak nakon ing-hi PVT. Iskustvo, mišljenja, preporuke

  • Idi na stranicu:

Re: Oporavak nakon PV-a. Iskustvo, mišljenja, preporuke

Vaša poruka Irina Irina »13. studenog 2016. 17:38

Pogoršanje nakon tretmana - normalno ili ne?

Vaša poruka 1HCV »18 Stu 2016 03:59

Re: Oštećenje stanja nakon liječenja - normalno ili ne?

Vaša poruka mocik »18. studeni 2016. 09:28

Re: Oštećenje stanja nakon liječenja - normalno ili ne?

Vaša poruka Klaus »18.11.2016 09:37

Re: Oštećenje stanja nakon liječenja - normalno ili ne?

Vaša poruka Gosha »18.11.2016 09:43

Re: Oporavak nakon PV-a. Iskustvo, mišljenja, preporuke

Vaša poruka Irina Irina »18.11.2016 13:44

Re: Oporavak nakon PV-a. Iskustvo, mišljenja, preporuke

Vaša poruka Gosha »24.11.2016 22:36

Re: Oporavak nakon PV-a. Iskustvo, mišljenja, preporuke

Vaša poruka olenus »29. studeni 2016. 23:42

Re: Oporavak nakon PV-a. Iskustvo, mišljenja, preporuke

Vaša poruka sreća »30 Nov 2016 00:32

Re: Oporavak nakon PV-a. Iskustvo, mišljenja, preporuke

Vaša poruka olenus »30 Nov 2016 02:13

Re: Oporavak nakon PV-a. Iskustvo, mišljenja, preporuke

Vaša poruka Alila1250 »30. studeni 2016. 06:45

Re: Oporavak nakon PV-a. Iskustvo, mišljenja, preporuke

Vaša poruka Gosha »30 Nov 2016 09:02

Re: Oporavak nakon PV-a. Iskustvo, mišljenja, preporuke

Vaša poruka olenus »30. studeni 2016 14:34

Re: Oporavak nakon PV-a. Iskustvo, mišljenja, preporuke

Vaša poruka olenus »30.11.2016 14:54

Re: Oporavak nakon PV-a. Iskustvo, mišljenja, preporuke

Vaša poruka Sandra26 »30.11.2016 14:58

Pvt tečajevi recenzije

Dobar dan. Želio bih podijeliti svoje dojmove primljene tijekom treninga u OC PTV. Otišao sam na front-end tečaj (staza se sastojala od 2, a sada s 3 dijela), uz minimalno znanje (stari video tutoriali s interneta) na ovom području. Kako se ispostavilo, odmah sam bio sretan, jer sam bio u bendu Alexei Loktevu! Nakon razgovora s dečkima iz različitih skupina, pokazalo se da sva obuka ovisi o učitelju. Sudeći prema Alexeyovu karakteru 74. godine, što znači da je "prava" generacija, bez glamura ili patosa. U programiranju nije jedno desetljeće, a njegova najvažnija prednost je što može biti dostupna za predstavljanje obrazovnog materijala! Osim toga sve je to jednostavno sveobuhvatno razvijen i ima dobar smisao za humor (često se nasmijao na njegovu šalu na predavanju). Stoga je atmosfera u publici uvijek bila povoljna. Što se tiče samog kurikuluma, vrlo je opsežna, kako bi uložili u navedene rokove, potrebno je vrlo, vrlo teško pokušati. To je za 3 mjeseca. nakon početka FD1 na izlazu imate stranicu, morate dati sve svoje slobodno vrijeme, snagu i strpljenje, ali to je vrijedno! :) Bio sam jako zainteresiran za učenje, a nakon nekog vremena nastavio sam studij i prijavio se za FD2, opet Loktev! Za mene, ovaj učitelj postao je brand, kao znak kvalitete! :) Za nas u grupi su prevedeni dečki iz drugih skupina (od drugih nastavnika), a svi hvalili Aleksej za njegovu sposobnost podučavanja. Ako je FD1 na kraju bio težak, onda je FD2 mnogo puta složeniji, informacije su samo ocean, nisam puno mislio! :) Općenito, trening je bio vrlo zadovoljan, bilo je zanimljivo, vrijeme provedeno sjećanjem na toplinu.

ako imate malo slobodnog vremena (puno posla, obiteljski život, itd) moraju biti stalno pod stresom i uhvatiti se s programom, to je opsežan i neće čekati za vas, ali jednom izabran trening će biti spremni

Sergey, puno hvala na vašem mišljenju.

Tečaj testiranja je izvrstan, instruktor je pametan (Eugene Shidlovsky), ali samo se pripremite, da će biti puno posla - i to je veliki plus, jer se ljudi odmah uklanjaju, koji su shvatili da to nije za njih. Ono što bih želio dodati jest da je svugdje potrebno više prakse. No, s vlastitim iskustvom mogu reći da nikakva praksa tijekom tečaja i dalje neće dati razumijevanje stvarnog projekta. Stoga, savjetujem svima da marljivo prouče i rade samostalno, a sve ostalo će doći s iskustvom.

Katsyarina, hvala na povratnim informacijama i zahvalnosti trenera.

Uzeo sam tečaj na Evgenij Shidlovsky na funkcionalnom testiranju. Proces učenja je dobro uspostavljen. Dobro objašnjenje materijala je domaća zadaća zadataka domaćih zadaća s odgovorima na dodatna pitanja. Naravno, kontrola radi objektivne procjene. Kašnjenja u nastavi, kasni slanje materijala i komentara - nije riječ o ovom učitelju. Sve je u apoteci! Eugene je strastveni o svom radu i polju kao cjelini, zato je drago da vodi tečaj! Općenito, želim vam zahvaliti, tk. zahvaljujući tečaju naći posao u velikoj tvrtki.

Aliaksandr Dabarovich, hvala na ocjeni.

Diplomirala je na kolegiju "Razvoj web aplikacija u JavaScriptu" s Aleksej Loktev. Vrlo sam zadovoljan rezultatom. Alexey je učitelj od Boga: daje izvrsne materijalne, dobro odabrane zadaće kuće za praksu, vrlo prijateljski prema učenicima. Osim toga, postoji ogromno praktično iskustvo iza ramena, uvijek je pokušao objasniti uporabu u praksi i u kojim slučajevima ta ili ta odluka može biti praktična. Tečajevi su bili vrlo korisni, iako već radim s tim, ali osjećalo se da nema dovoljno sistematizacije znanja - zahvaljujući ovom tečaju sve što se moglo u glavi okupljati u jednu cjelinu, a cjelovitost percepcije svih materijala pojavila se. Osim toga, vrlo je prikladno da u prvoj lekciji svi dobiju udžbenike, a ako iznenada morate propustiti klasu, možete zatražiti njegovu snimku od učitelja. Preporučujem obuku Alexei Loktev. Hvala vam puno!

Zinka Shpunsel, hvala na vašem mišljenju i hvalevrijednim povratnim informacijama o treneru.

Prošao sam iz tečaja Razvoj aplikacija na kutni i reagirao s učiteljem Alexeyom Loktevom. Iskreno govoreći i upisuju se na tečaj samo zato što su ih vodili Alex (prije toga je završio tečaj na html, css, js). Tečaj je vrlo dobro izgrađen, sve se teme doslovno žvakaju na sitnice, stalne povratne informacije gotovo cijelo vrijeme! Kao rezultat toga, 2 okvira iza meesh od 3 mjeseca - to je super! Tečaj svakako preporučujemo! P.s. Alex, hvala toliko za ovaj tečaj!

Ekaterina Dimitrovich. Hvala što ste cijenili rad našeg trenera.

Čak i prošle godine na sveučilištu mi je došla do zaključka da, unatoč raznolikosti predmeta studirao na području ekonomije, upravljanja, programiranje i dizajn informacijskih sustava, nisam imao jasnu i strukturiranu razumijevanje svoje struke na prvom mjestu, što će biti potrebna mene kao stručnjaka u "terenskim uvjetima". I premda je odluka da se ide na tečajeve, „Analiza poslovanja IT” Nije bilo lako (zaustavlja cijena previsoki u odnosu na trenutne plaće), želja da se nešto promijeni bila jača u životu, tako da, nakon čitanja recenzije na mjestu i razgovora hrpa maturanata (uključujući kolega koji je uspješno diplomirao na smjeru naprijed-end) u LinkedIn, upisao sam se u večernjim tečajevima za stjecanje novih znanja, kako kažu, na poslu. Ako govorimo o prednostima, to je, prije svega, spremnost nastavnika uvijek doći do spašavanja u teškim situacijama, dati savjet, pojasniti neke bodove i nijanse koje dolaze u obzir samo kada je praktični zadatak. Takav demokratski pristup učenju mi ​​je pomogao osobno biti oslobođen, da se osjećaju sigurni u momčadi i naučiti kako postavljati pitanja. I bez toga, kao što svi znaju, poslovni analitičar nema nigdje. Bonus za studente je radnom odnosu, gdje je HR-specijalist je rekao kako želi vidjeti svoj životopis poslodavcima koji žele dobiti odgovore na svoje pitanje za zahtjevno i što je najvažnije - kako se prodati ako nemaju iskustva u tom području. Općenito, savjetujem sve najzahtjevnije i najdublje. Znanje stečeno na IT-Akademiji neće vas čekati na isplatu. Ako me pitate od "visine živih godina", sada bih izabrao drugi obrazovni centar, odmah ću vam reći: NE! I to je razlog zašto. Kao što znate, sve je naučeno u usporedbi. Moj kolega je počeo studirati smjer „Business Intelligence” u drugom obrazovnom centru Minska gotovo istovremeno sa mnom, ali sve se jednake u procesu „pomirenja” mi smo dobili znanje imali poteškoća u raspravi o ključnim komponentama projekta artefakata - vizija, specifikacije zaostalih. Možda, dok ne ove riječi ne govori ništa, pa čak i zastrašujuće, ali vjerujte mi, u toku, naučit ćete ne samo što je to, ali i ono što se jede, kako pripremiti i kako najbolje ti „jela” podnijeti. Dare i uspjeh na ovom teškom putu osvajanja novih vrhunaca!

Tečaj je bio vrlo intenzivan - 3 lekcije tjedno, a to je s obzirom na činjenicu da je domaća zadaća bila dano nakon svake od njih, bez davanja vremena za ljuljanje. Ne može se reći da je takav raspored prikladan za sve - nakon svega, posao zauzima najveći dio vremena i truda, a vi se i dalje morate pripremiti za lekciju. Stoga, ne postoje takve osobine kao što su samodisciplina, sposobnost da se odrede prioritete i upravljaju vašim vremenom. Vjerojatno, ovo je vrsta krštenja vatre, jer su na stvarnim projektima rokovi još teži i morate se prilagoditi i nositi sa stresom.

Otišao sam na tečajeve kako bih promijenio svoje horizonte. Sjajan način izlaska iz zone udobnosti, naučiti nove stvari i pronaći nove poslovne bodove za rast. Studiram zajedno s kolegama iz Gusarov, dijeliti povratne informacije na facebook ili na broj telefona 375296668300. Mi smo na putu „poslovnog razvoja, marketinga i prodaje u IT”

Iako ne mogu procijeniti, ali učim u procesu učenja. Sigurno hoće, ne griješite one koji ne rade ništa! :)

Položio sam tečaj "Analiza poslovanja" internog daljinskog formata, tj. s webinarima i sastancima na puno radno vrijeme. Učitelj Roman Palchikov. Općenito, otišao sam na tečaj da osvježim i ažuriram svoj BA znanje. Skupina je dovoljno blizu, smatraju studenti, ali su se pokazali poslovnim analitičarima, poslovnim predstavnicima, koji su u suštini korisnici IT usluga. Tijekom sjednica raspravljalo se o vrlo specifičnim vitalnim pitanjima. Predavanja su čitali webinari, iako je ponekad kvaliteta zvuka bila smanjena, ali mislim da će se svi prilagoditi i već su se održavale rasprave s punim radnim vremenom. Praktični dio bio je najkorisniji jer je projekt je proveden na temelju rada s problemom sadašnjeg poslovanja, mnogi su bili zainteresirani za razgovor uživo s poslovanjem, a još ugodnije pronaći prikladno rješenje. Roman Palchikov je učitelj koji može jasno komunicirati misao koja ima praktično iskustvo i sa poslovne strane i iz IT. Tečaj može biti koristan za posao i IT. Glavna praksa i postavljati pitanja! Preporučujem!

Danas sam prošao završni projekt na kolegiju "Razvoj web aplikacija na Javascriptu". Jednostavno mogu reći: ako ste se odlučili za Front-End, trebate studirati JS - svakako, najbolje rješenje je OT SPT, učitelju Aleksej Loktev. Alexey nije samo izvrstan stručnjak, programer, nego i nadareni učitelj. Može reći točno ono što je stvarno potrebno. Uz pomoć, vrijeme je ozbiljno spremljeno za učenje (to je samo da se promet neprestano kreće u pravom smjeru uz maksimalnu učinkovitost). Naravno, podložan stalnom radu kod kuće. Na drugom - na bilo koji način. Ali to je vrijedno :) Definitivno.

Za ovu razinu treninga - nisam našao nikakve nedostatke. Postoji ogromna potreba za daljnjim proučavanjem onoga što je stvarno potrebno na tržištu rada: Node.js, React.js, Angular.js. Morate naučiti sami :)

Predavao je u programu "Razvoj web aplikacija u JavaScriptu". Trening je ostavio samo ugodne dojmove. Dobro osmišljen moderni program, izvrstan prikaz materijala, udobna učionica. Želim izraziti posebnu zahvalnost našem učitelju, Loktevu Alekseju Vladimirovichu, zbog svoje postojanosti u provjeri domaćih zadaća, strpljenju i sposobnosti objašnjenja složenih stvari na običnom jeziku. Prije toga imao sam iskustvo učenja u drugim obrazovnim centrima i bez sumnje mogu reći - IT-Akademija je najbolja od njih! Sa zadovoljstvom preporučujem ovaj tečaj svojim prijateljima. Hvala vam!

Uspješno završio tečaj "Razvoj web aplikacija u JavaScript"! Vrlo sam zahvalan cijelom timu obrazovnog centra IT-Akademije, a posebno Loktev Alexei. Suosjećam ga kao učitelja! Zanimljiva prezentacija materijala, vrlo kompetentna struktura treninga, dobri materijali za proučavanje, stalna povratna informacija (čak u tri sata ujutro). Sve što vam može spriječiti da steknete znanje samo je vaše lijenost i nedostatak motivacije. Tečajevi nude sve, apsolutno sve, za uspješno stjecanje znanja i daljnji razvoj u IT. Kad djeca odrastaju, obavezno ću ih poslati na satove robotike. Hvala opet!

Prošao sam tečaj FRONT-END-DEVELOPER. Dostupni sastavljeni i policirani materijali pomogli su mi da uključim mozak i natjerao me da razmišljam kao programer :). Prije tri mjeseca nisam imao pojma da mogu napraviti igru! Sada shvaćam koliko je truda i napora uložio instruktor tečaja - Aleksej Lokev, za koji mu jako zahvaljujem!

Želim vam reći veliko hvala OT SPT-u, a posebno Alexei Vladimirovich Loktev - najboljem učitelju kojeg sam ikada upoznao! Puno vam zahvaljujem za svako znanje koje smo dobili i za novi svijet koji je pronađen za mene! Sretno vama! OC HTP preporučuje svima, završio sam 3 tečajeva - sve je super!

Želim reći u biti i samo činjenice. Moje ime je Dmyria i ovo mi je mišljenje odraz moje točke gledišta. Dugo se smatra da li je vrijedno davati takav novac za tečajeve, tk. uspjeli su završiti tečaj na testiranju na drugom mjestu, gdje su podučavali jednu teoriju koju možete čitati. Glavna stvar je da nakon tih tečajeva nije bilo dovoljno vještina za zapošljavanje. Kao rezultat toga, odlučio sam i uspješno završio tečaj testiranja na IT Akademiji i bio vrlo zadovoljan, ako netko misli da će pronaći najbolje mjesto za proučavanje, onda ste pogriješili. Učiteljica Irina Shulyak. Ta je osoba spremna odgovoriti na sva vaša pitanja i kako bi pomogla u podučavanju materijala, riječi ne mogu prenijeti kako sam zahvalna Irini. Pored obveznog programa, na inicijativu nastavnika bilo je mnogo dodatnih materijala. Sa sigurnošću mogu reći da je bolje ne naći učitelja, kao i najbolje tečajeve. Trebate samo tri stvari: znanje engleskog jezika, minimalno razumijevanje testiranja / računalnih vještina i što je najvažnije - želja i vrijeme za rad tijekom treninga! I Irina nam je dao priliku testirati pravi projekt, prilično velika tvrtka u Srednjoj Europi, ovo je pravi doživljaj koji će vam biti od koristi u zapošljavanju, ako mi ne vjerujete, pitajte bilo kojeg ispitivača.

Održao sam tečaj "Engleski za IT". Pre-Intermediate. " Želim zahvaliti nastavniku Irini Dubinskaya. Rekao bih odmah da mi se svidjelo tečaj, za dva mjeseca, dosta informacija je dano, s obzirom na činjenicu da je jaka skupina Pre-Intermediate tečaja uhvaćena u prolazu mjesta u Intermediate. Tečaj je vrlo intenzivan, super intenzivan, tako da se ne možete opustiti. Bilo je velike i raznovrsne zadaće. Savjetujem onima koji u kratkom vremenu žele podići razinu engleskog jezika i spremni su na to naporno raditi.

Ne (samo htio pisati o velikom publikom, računala i slično, ali prozori gledaju izravno na tvrdi disk Ako ste otvoreni za emitiranje -!.. Vlak buke je toliko jaka da ne može čuti nastavnika Tu je klima, ali u samom središtu stropa iznad tablice sa studentima Projektor je slab, kad su svjetla uključena, to je loše, računala se odupiru zbog ljepote, a to je u programskom tečaju.) Stoga nema zasluga.

Nastava umjesto 21.20 završila je u 22.30. Neka predavanja. Praksa je zanemariva. Predavanja - ako to možete reći - dijelovi iz knjige o programiranju. Često su popraćeni komentarima, kažu, to ne morate biti na poslu, ali na intervjuu možete pitati precizno intervjue pa rastavljamo ovu temu. Učitelj.. Troy.. postoje samo cara. Puno teksta o tome kako je dobio posao, kako je trolovao intervjue i sve vrste stvari. Nekoliko klasa koje su pale na blagdane, a onda nisu uspjele (naizgled, dakle, sjele su do 22.30), vozile su više za krpelj. Nastava prva četiri predavanja bila je do kasnih 20 minuta! Za prvu godinu (od tri godine za zapošljavanje) morate platiti 600 dolara. To je trošak svih tri tečajeva za vrlo poznate natjecatelje. Imajući specijalističko obrazovanje i iskustvo kao učitelj, bio sam užasnut. Nemoj doći ovamo. Ovo je crpljenje novca.

Dragi Ashley Jane;) Mi vam opet odgovorimo, sada o ovom resursu;) Naš Centar za obrazovanje ima priliku surađivati ​​s stručnim osobama HTP rezidentnih tvrtki kao nastavnika. Ovo je vrlo značajno za trenutni trenutak IT industrije, kada se "povijest stvara danas". Praktično uspješno iskustvo je nešto što zahtijeva da stručnjaci mogu prenijeti na motivirane slušatelje. U tom smislu treba pouzdati učitelja, tko ima pravo koristiti razne pouzdane izvore, metode i metode podučavanja. Procijenite učinkovitost ne bi trebala biti na subjektivnom početnom dojmu, već na rezultatima. Brojke OC SPT-a: prema preliminarnim rezultatima 2016. godine, zapošljava se oko 84% maturanata naših Java programa. godišnje više od 300 diplomanata OT SPT-a je zaposleno u IT industriji (za usporedbu, sve bjeloruske visokoškolske ustanove daju samo 1000 zaposlenih i radnih stručnjaka u IT industriji). Međutim, uspjeh ovisi prije svega o slušatelju. Vi, koji ste postavili cilj zapošljavanja u IT tvrtki, trebali biste biti spremni za sve potrebne korake i uložiti puno vremena i truda.

Želim se zahvaliti Alexei Loktevu za znanje koje je stekao na Javascriptu na tečajevima https://it-academy.tam.by/ Hvala vam Ogroman!

Želja za promjenom područja djelovanja (ekonomist po obrazovanju) nastala je davno. Odluka je donesena nakon vrlo emotivnog govora Vadim Zelenková, direktor IT Akademija Obrazovanje centar visokih tehnologija Park, „Putevi karijere u IT” na konferenciji IT Entrnance 2016. koji je održan 15. listopada 2016 u Poduzetničkom inkubatoru High-Tech Park. Na istom sam mjestu odlučila o izboru obrazovnog programa - JAVA DEVELOPER. Budući da nisam posjedovao nikakva znanja iz programiranja, djelatnici IT Akademije preporučili su početak tečaja "Izrada web stranica za programere". Instruktor tečaja Sergey Pishchik profesionalan je u svom području. Rekao bih da je uspješno koristio metodu „učenje kroz rad”: nije bilo dosadno predavanja, gotovo sve lekcije trošimo na računalu, eksperimentiranje s kodom dobila zadovoljavajuće odgovore na svoja pitanja i divio dobiveni rezultat na ekranu! Zadaci su bili različiti i nestandardni. Svaka lekcija popraćena je prezentacijom uzorka i, što je posebno lijepo, sve informacije o tečaju (prezentacije, uzorci koda, korisni linkovi) slušatelji imaju pristup 24 sata dnevno. Ne ustručavajte se, IT Akademija zapošljava profesionalce koji su zaljubljeni u svoj rad. Ne čekajući završetak „Dizajniranje web stranica za programere,” Prijavio sam se za druga dva: „Programiranje u Java» i «engleski za IT» u IT Academy.

Dobar dan za sve koji su zainteresirani za OC SPE! Diplomirao sam Business Analytics u IT, a želim podijeliti s vama svoje dojmove o treningu koja je upravo prošla. Trener naše skupine bio je A. Kolesnikov, kao i nekoliko predavanja koje je proveo S. Podolyanchik. Sad u redu. Ako mislite. S ovim "tečajevima", uzalud se zabavite s očekivanjima da ćete sjesti i čekati potvrdu u opuštenoj državi. To je više poput sveučilišta gdje morate raditi cijelo vrijeme. Stoga, ako niste spremni raditi svaki dan, onda ne biste trebali početi. Osim toga, da morate obavljati zadatke, morate biti spremni za činjenicu da ih morate ponovno izvršiti, ako ste napravili velike i temeljne pogreške. Potrebno je čitati literaturu, tražiti informacije i, što je najvažnije, potrebno je stalno i sustavno razmišljati. Dođite ovdje s misao - sjedit ću i raditi na posao, jer puno novaca neće raditi. Ako želite naučiti, budite spremni za rad. Ali, ako ste ozbiljni, ako stvarno želite doći do znanja, onda imate sve mogućnosti. Naš trener A. Kolesnikov, vježbenička ovlaštena BA s velikim radnim iskustvom, dala nam je sve informacije koje smo željeli i spremni smo primiti. Vrlo je važno da on nije teoretičar, već praktičar čije iskustvo ne samo u analizi poslovanja, već iu razvoju, i, drugačije. Neke su teme bile vrlo jednostavne za nas, jer su ljudi došli pripremljeni, s iskustvom, s jasnim ciljevima. O onome što je bilo novo za nas, ili nerazumljivo ili fundamentalno važno, Andrei se zaustavio, sve smo to poduzeli korak po korak zajedno u razredu. Posebna zahvala za činjenicu da nam nikada nije rekao: "Sve, pouka je gotova, zbogom!". Sjedio je s nama do kasno u noć, razvrstavajući sva pitanja, sve trenutke korak po korak. To nam je omogućilo da pouzdano počnemo pisati djela, i čini mi se dostojnim da ih izvode. Puno vam zahvaljujemo na svom poslu i svom vremenu! Želim vam zahvaliti Sergeyu Podolyanchiku, koji nam je dao neka vrlo zanimljiva predavanja, a pomogla nam je i puno toga što ne možemo pronaći odgovor na Google. To nije samo BA, nego i ovlašteni učitelj, što svoje klase čini vrlo jezgrovitim, razumljivim i lako pamtljivim. Sergey je odgovorio na sva naša pitanja, dao povratne informacije o domaćim zadaćama, uvijek odgovorio na naša pitanja u Skypeu, našao vremena za razgovor sa svima. Puno hvala, Sergey! Posebna zahvala metodologima koji su nam uvijek došli na sastanak, otvorili smo publiku čak i poslijepodne, ako bismo trebali proučavati, uvijek odgovoriti na e-poštu, objasniti sto puta gdje ići, što učiniti. U OC SPT održavaju se seminari o zapošljavanju, gdje će vam se objasniti kako izbjeći pogreške u intervjuu, kako napisati životopis i kako nastaviti raditi. Općenito, želim sažeti: ako ste zrela osoba s iskustvom, spremni raditi, postati AD je vaš cilj, imate sve potrebne osobine - onda ste ovdje.

To je kraj tečaja "Uvod u Java za automatere". Želio bih podijeliti povratne informacije, pozitivne i negativne. Koliko ja razumijem, naš se tečaj pokazao malo ne u tradiciji HTP, jer je nekoliko ljudi treniralo odjednom. S jedne strane, imao je svoje pozitivne trenutke: imali smo priliku pogledati iste stvari iz različitih kutova, uzimajući u obzir osobno iskustvo svakog od 5 trenera. Istodobno, unatoč takvom velikom broju nastavnika, u načelu ne možemo reći da nismo otkrili temu iz programa. Da, ponekad ne tako duboko koliko bismo željeli, ali još uvijek. Također, ne zaboravite da je ovaj tečaj je samo stepenica do glavnog jela „Selen WebDriver” i je dizajniran za razvoj terminologije i dobivanje minimalne vještine programiranja, tako da ako ste očekivali da od vas će napraviti softver gurua, nažalost, kao neće. Veliki plus je da su svi treneri bez ikakvih problema podijelili svoje kontakte s nama, i unatoč njihovom glavnom poslu, odgovarali su na pitanja koja vas zanima, ako ne i detaljno, a onda su barem navijestili dodatne materijale. U principu, želim zahvaliti trenera koji je vodio naš tečaj: Anton Semenchenko - za koji se polažu u našem razumijevanju najviše OOP koncepte, ima takvu osnovu, možemo nastaviti rasti, kao i zbog činjenice da pokušava moraju donijeti na konferencijama i IT - aktivnosti; Alexandra Savenka, Vitalij Zinevich i Andrei Stakhievich za sate prakse koje smo imali i bili prisiljeni raditi, a također i za komentirajući što i kada iz proučavanog materijala trebamo u budućnosti kao automatizaciju; Vadim Zubovich - zbog činjenice da je sakupio akumulirani "hrpu" znanja i pomogao "da sve stavi u red".

Negativni učinak na stazi je bilo nekoliko trenera ponekad izgubio slijed prezentacije ili zamjena trener nije uvijek spreman za detaljnu pokrivenost nekih pitanja, ili nisu imali s praktičnim primjerima i zadacima koji će biti cijelu grupu zajedno možemo obaviti konsolidirati nova znanja (vjerujem da to nema nikakve veze s kompetencijom trenera, već je zbog činjenice da su saznali o nadolazećoj zamjeni samo dan prije). Naravno, bilo bi poželjno da teorija i praksa budu zajedno: osvjetljavali su neko pitanje u teoriji i odmah ga ispravili u praksi u praksi. Neka to budu najjednostavniji primjeri, ali čak i na samom početku putovanja vrlo su važni jer prvi koraci u OOP-u su najsloženiji, ali mnogo ovisi o njima. Relativno brošure ne mogu reći mnogo dobra, jer je teoretski dio je rijetka, a primjeri navedeni u priručniku, u pravilu, nisu potpuni osjećaj mini-program koji se može ponoviti, ali predstavlja „dio koda” u nešto veće. Ne mislim da sve ide dobro i glatko u drugim organizacijama, ali još uvijek je potrebno težiti za najbolje, a željeli vidjeti u smislu organizacije također su neke promjene: bilo bi dobro naučiti odgoditi ili otkazati satove za 2 dva radna dana (kako je navedeno u Ugovoru), a ne na dan sjednice, jer su neki od nas došli iz Minske regije.

Povratne informacije o tečajevima PVT

Naši učitelji su zlatni fond naše akademije. Učenici dobivaju znanja od vježbanja profesionalaca s najmanje sedam godina iskustva.

Znati, primijeniti i istraživati

Veselimo se dugoročnoj suradnji!

Nova znanja bit će potpuna glava!

Preporučujem tečaj

Bez kontinuiranog razvoja više se ne stojimo, već se krećemo unatrag

Moje povratne informacije o završenom tečaju dizajniranja UI / UX

Sada slobodno komunicirati na engleskom

Ako pokušaš teško, rezultat neće vas pričekati

Hvala vam što ste poslali moj životopis IT tvrtki!

Victoria Ovchinnikova

Za kratko vrijeme možete dobiti puno informacija o temi tečaja, raznim materijalima, kao i korisne praktične savjete.

Andrei pokušava dati vremena svima, odgovoriti na pitanja, obratiti pažnju na različite metode i metode.

Pristup provođenju nastave je kreativan. Razgovori se podižu.

Učenje je bilo zanimljivo, informativno i djelotvorno.

Usluga Desc

Tvrtka "Service Desk" izražava svoju zahvalnost za visoku razinu obuke polaznika obrazovnog centra PVT.

Već imamo nekoliko ljudi u timu. Dečki uspješno obavljaju svoj posao, visoko motivirani i težnja za profesionalnim razvojem.

Veselimo se dugoročnoj suradnji!

Marina Karaulnaya

Nedavno sam pohađala tečajeve "Integrirani internet marketing", bio sam zadovoljan!

Prije odlaska na tečajeve, sumnjala sam hoće li mi odgovarati, jer sam mislio da su predavanja više za vlasnike tvrtki. No, to nije tako, i drago mi je da sam se i sam prijavio i prošao trening!

Program se zanimljivo sastoji, a nastavnik je imao mnogo primjera iz prakse. Osobito su mi korisne lekcije na analizi mjesta, kontekstualnom oglašavanju i marketingu e-pošte. Imam nova znanja, koja sada mogu primijeniti u svom glavnom poslu.

Općenito, svi novajlići savjetuju! Nova znanja bit će potpuna glava!

P. S. Glavna stvar je ne postići i pokušati napraviti domaću zadaću

Alexander Borodich

Vrlo mi se svidio tečajevi, a profesor Vsevolod bio je stručnjak na svom polju, vrlo dobro upućen u materijal i sposoban je razumljivo komunicirati. Također, uvijek stavlja naglasak na stvari koje će biti korisne u budućnosti na pravi intervju za posao.

Za ljubitelje jabuka, koji žele napraviti karijeru u području visoke tehnologije, ali još uvijek nisu odlučili za smjer, tečaj će biti praktičan. Također mislim da je tečaj vrlo pogodan za studente mlađih tehničkih tečajeva (on je otišao na 4 i žao mi je to ne ranije).

Ako stvarno probati i naučiti cijelu ili u biti cijeli program, to je sasvim moguće naći posao nakon završetka školovanja, što je najvažnije - „sjediti i navečer nakon posla / Studija će slušati” završi sve domaće zadatke, bez izuzetka, a odnose se na zapošljavanje s punom odgovornošću, a ne

Preporučujem tečaj, jer je zaista vrlo koristan, a svladavanje ga kod kuće gotovo je nerealno.

Dmitrij Maleev

Općenito, kolegij vam omogućuje da razumijete smjer, ali djeluje kao svojevrsni jastučić za pokretanje, osnova, a kao što znamo na jednoj osnovi, nećete ići daleko. Potrebno je naporno i teško raditi na sebi.

U stvarnosti današnjeg, ovaj smjer može se nazvati jednim od najperspektivnijih, djelomično zahvaljujući HYIP, djelomično zbog "obvezujućeg valute", ali na jedan ili drugi način ima najviše izgleda.

Nekoliko promisliti svoj pristup, može se reći sistematizirati logika, kako u pogledu tekućeg rada (ideja o promjeni koja je počela da posjeti sve više i češće, ali mislim da treba malo podići svoje znanje), te u smislu percepcije cjeline. Poslovna analiza, što možete reći, počela se koristiti ne samo u poslovanju ;-)

Bez kontinuiranog razvoja, mi više nećemo stati, već se čak vratiti i, ako to samo zbog toga, vrijedi ići na tečajeve.

Tatiana Shikunets

Cilj moje ulaska u UI / UX tečaj bio je da dobijem znanje u novom smjeru dizajna za mene. Proučiti sve suptilnosti stvaranja web stranica i mobilnih aplikacija kako biste detaljno razumjeli što je to. Bilo je važno da razumijem gdje početi i kako to radi, jer nisam imala praktično iskustvo.

Nastave su bile entuzijastične, format se često mijenjao, što je izazvalo oluju pozitivnih emocija.

Jan je ideološki inspirator i zanimljiva osoba! Izričita predavanja, izvrsni zadatci u različitim smjerovima. Zahvaljujući momcima koji su bili sa mnom, izvrsni tim je učinio sve sto je 100%. Tečaj je praktičan, morao sam raditi jako, u ovom smatram jednu od glavnih prednosti.

Posebno bih zapažao Janov diplomatski pristup svakome od nas, zdrav duh natjecanja u pripremi domaćih zadaća i kreativne atmosfere.

Na kraju tečaja imam jasan plan za početak rada na projektu, stvarajući strukturu i atraktivno sučelje. Bilo je zanimanje za učenje novih programa. Razumijem da smo svi još na početku ceste i morat ćemo proći još mnogo.

Mnogo hvala IT-Akademiji za organizaciju tečaja, Janu kreativnih pobjeda i razvoja u različitim smjerovima!

Pvt tečajevi recenzije

IT Akademija - ove stranice, edukacijski centar High-Tech Park, koji trenira visoko kvalificirane stručnjake sposobne za rad u dinamičnom razvoju industrije. Centar je stvoren kako bi zadovoljio potrebu za kvalificiranim osobljem, a od trenutka puštanja prvog stručnjaka centar je otišao na dug put razvoja i formiranja. Svake godine centar priprema više od 1000 stručnjaka u područjima kao što su razvoj softvera, testiranje, dizajn, analiza poslovanja.

Osim osnovnih programa obuke i stažiranja za diplomanata održavaju besplatne radionice o učinkovitom zapošljavanju, pomoći u pripremi i mailing svoje životopise potencijalnim poslodavcima, kontinuirano praćenje položaja provodi se u organizaciji sastanaka s tvrtkama zainteresiranim za IT.

Do danas, OT SPE nudi sljedeće vrste tečajeva:

  • Razvoj aplikacija za mobilne uređaje.
  • Razvoj softvera.
  • Marketing.
  • Testiranje softvera.
  • Mrežne tehnologije i administracija sustava.
  • Analiza poslovanja.
  • Korporativno i otvoreno usavršavanje.
  • Dizajn i grafika.
  • Tečajevi stranog jezika.
  • Tečajevi osobnog razvoja.
  • ITeen Akademija.

U središtu se provodi multi-level modularni program obuke: od osnova u specijalizacijama (za početnike) do naprednih razina (za one koji žele poboljšati svoje kvalifikacije). Ovdje rade u intenzivnim praktičnim programima s realnim projektima. Centar surađuje s brojnim IT tvrtki (više od 40), a njegovi diplomanata raditi u ISSoft, Elilink, Exadel, Itransition, EPAM Systems, InToSoft, Belhard i drugih poznatih tvrtki.

IT Akademija - ove stranice, edukacijski centar High-Tech Park, koji trenira visoko kvalificirane stručnjake sposobne za rad u dinamičnom razvoju industrije. Centar je stvoren kako bi zadovoljio potrebu za kvalificiranim osobljem, a od trenutka puštanja prvog stručnjaka centar je otišao na dug put razvoja i formiranja. Svake godine centar priprema više od 1000 stručnjaka u područjima kao što su razvoj softvera, testiranje, dizajn, analiza poslovanja.

Osim osnovnih programa obuke i stažiranja za diplomanata održavaju besplatne radionice o učinkovitom zapošljavanju, pomoći u pripremi i mailing svoje životopise potencijalnim poslodavcima, kontinuirano praćenje položaja provodi se u organizaciji sastanaka s tvrtkama zainteresiranim za IT.

Do danas, OT SPE nudi sljedeće vrste tečajeva:

  • Razvoj aplikacija za mobilne uređaje.
  • Razvoj softvera.
  • Marketing.
  • Testiranje softvera.
  • Mrežne tehnologije i administracija sustava.
  • Analiza poslovanja.
  • Korporativno i otvoreno usavršavanje.
  • Dizajn i grafika.
  • Tečajevi stranog jezika.
  • Tečajevi osobnog razvoja.
  • ITeen Akademija.

U središtu se provodi multi-level modularni program obuke: od osnova u specijalizacijama (za početnike) do naprednih razina (za one koji žele poboljšati svoje kvalifikacije). Ovdje rade u intenzivnim praktičnim programima s realnim projektima. Centar surađuje s brojnim IT tvrtki (više od 40), a njegovi diplomanata raditi u ISSoft, Elilink, Exadel, Itransition, EPAM Systems, InToSoft, Belhard i drugih poznatih tvrtki.

Pvt tečajevi recenzije

Pregled horizonta, kamp zdravlja:
06.05.2014 14:11 // Zhanna Fedorovna Tsirkunova

Danas sam poslao kćer u logor. Djeca su odvedena na 9-00 i 11-00. Moje dijete je ustala u dobi od 6 do 30 godina da bi bila na 8-15, da bi bila na mjestu okupljanja, na 10-00 ona je bila.

Napravio sam narudžbu 8. svibnja, № 35046895. 23. svibnja došao je prostor s lešinama biljaka. Napisao sam zahtjev, jučer je došao zamjena. OVO JE HORRIBLE. Još jedna premisa s.

Povratne informacije o Virazh-M:
06/10/2018 13:23 // Ekaterina [Gost]

Prvi i zadnji put naredio je prijenos u tvrtki Virage-M. Naručio sam, ali nisam ga koristio. Dolazila je u zračnu luku u Baryspilu 06/09/2018 u 12.30.

automobili
Slobodno vrijeme i zabava
Ljepota i zdravlje
Kućno poboljšanje i popravak
Obrazovanje i osposobljavanje
Poduzeće. Institucija.
Mediji. Komunikacija. Internet.
znaci
Usluge prijevoza
Turizam i rekreacija
Usluge
kupovina

Obrazovanje i usavršavanje / Računalni tečajevi

Recenzije na "IT-Akademiji, obrazovnom centru High-Tech Park (OECD)":

Dobar dan. Želio bih podijeliti svoje dojmove primljene tijekom treninga u OC PTV. Otišao sam na front-end tečaj (staza se sastojala od 2, a sada s 3 dijela), uz minimalno znanje (stari video tutoriali s interneta) na ovom području. Kako se ispostavilo, odmah sam bio sretan, jer sam bio u bendu Alexei Loktevu! Nakon razgovora s dečkima iz različitih skupina, pokazalo se da sva obuka ovisi o učitelju. Sudeći prema Alexeyovu karakteru 74. godine, što znači da je "prava" generacija, bez glamura ili patosa. U programiranju nije jedno desetljeće, a njegova najvažnija prednost je što može biti dostupna za predstavljanje obrazovnog materijala! Osim toga sve je to jednostavno sveobuhvatno razvijen i ima dobar smisao za humor (često se nasmijao na njegovu šalu na predavanju). Stoga je atmosfera u publici uvijek bila povoljna.
Što se tiče samog kurikuluma, vrlo je opsežna, kako bi uložili u navedene rokove, potrebno je vrlo, vrlo teško pokušati. To je za 3 mjeseca. nakon početka FD1 na izlazu imate stranicu, morate dati sve svoje slobodno vrijeme, snagu i strpljenje, ali to je vrijedno! :)
Bila sam jako zainteresirana za učenje, a nakon nekog vremena nastavila sam studij i prijavila se za FD2, opet u Loktev! Za mene, ovaj učitelj postao je brand, kao znak kvalitete! :)
Za nas u grupi su prevedeni dečki iz drugih skupina (od drugih nastavnika), a svi hvalili Aleksej za njegovu sposobnost podučavanja.
Ako je FD1 na kraju bio težak, onda je FD2 mnogo puta složeniji, informacije su samo ocean, nisam puno mislio! :)
U cjelini, bio sam jako zadovoljan obukom, zanimljivo, a vrijeme koje sam provela zapamćeno je toplinom.

[Odgovornost za uslugu Otzyvy.by je izbrisala autoricu inicijativu. Srdačan pozdrav, povratna usluga u Bjelorusiji Otzyvy.by
+375 29 1 208 108, + 375 29 5 508 208
[email protected]]

Diplomirala je na kolegiju "Razvoj web aplikacija u JavaScriptu" s Aleksej Loktev. Vrlo sam zadovoljan rezultatom.
Alexey je učitelj od Boga: daje izvrsne materijalne, dobro odabrane zadaće kuće za praksu, vrlo prijateljski prema učenicima. Osim toga, postoji ogromno praktično iskustvo iza ramena, uvijek je pokušao objasniti uporabu u praksi i u kojim slučajevima ta ili ta odluka može biti praktična.
Tečajevi su bili vrlo korisni, iako već radim s tim, ali osjećalo se da nema dovoljno sistematizacije znanja - zahvaljujući ovom tečaju sve što se moglo u glavi okupljati u jednu cjelinu, a cjelovitost percepcije svih materijala pojavila se.
Preporučujem obuku Alexei Loktev. Hvala vam puno!

Nedavno sam završio tečaj u OC SPT "Razvoj web aplikacija na React and Angular". Ovo je prvi put proveden na ovoj temi. Želim napomenuti visoku razinu pripreme materijala, organizacije i nastave. Svidjelo mi se sve. Vjerujem da je cilj postignut: detaljan, policajacni materijal dobiven je za 2 najpopularnija okvira na tržištu. Nadalje potrebno je koristiti samo, postati stručnjak u radu s danim okvirima. Posebna hvala učitelju - Alexei Loktev. Ako odaberete učitelja, a zatim za mene - bez mogućnosti. Prethodno je završio "Razvoj web aplikacija na Javascriptu". Mislio sam da je bolje učiti je već nemoguće)) Ispalo je, možda sve! Preporučujem svima tečaj i učitelj Alexei Loktev.

Prošao sam iz tečaja Razvoj aplikacija na kutni i reagirao s učiteljem Alexeyom Loktevom. Iskreno govoreći i upisuju se na tečaj samo zato što su ih vodili Alex (prije toga je završio tečaj na html, css, js). Tečaj je vrlo dobro izgrađen, sve se teme doslovno žvakaju na sitnice, stalne povratne informacije gotovo cijelo vrijeme! Kao rezultat toga, 2 okvira iza meesh od 3 mjeseca - to je super!
Tečaj svakako preporučujemo!
P.s. Alex, hvala toliko za ovaj tečaj!

Dana 12. siječnja 2013. završen je tečaj "Razvoj web stranica pomoću HTML, CSS i JavaScript Instinctools". Općenito, svidjelo mi se. Sve na visokoj razini: organizacija nastave i proces učenja, interpersonalni odnosi.

Diplomirao je na kolegiju na razvoju iOS-a, nastavniku Vsevolodu. Program je izvrstan, sve je ispravno i pravilno objašnjeno, ako ne i lijen, možete postići vrlo dobar rezultat, jer je smjer obećavajući. Došao sam s osnovnim znanjem u programiranju i 0 u IOs i nakon završetka, iako ne na najvišem konačnom rezultatu, odmah je ušao u pravu tvrtku za staž. Za mlađe studente općenito, idealna opcija, šteta je što sam samo na 4. Općenito, ja čvrsto savjetujem da postoji dobit, čak i unatoč znatnim troškovima, većina u cijeloj toj stvari bit će gotovo nemoguće razumjeti.

Želim ostaviti povratne informacije o tijeku UI / UX dizajna, učitelj Jan Ageenko.
Tečaj je bio ugodno zadovoljan. Dojam tečaja i učitelja je odličan.
Ovaj tečaj će biti koristan i za početnike i za ljude koji još nisu stručnjak za ovo pitanje.
Zahvaljujući Janu Ageyenku, izvrsnom mentoru. Organizirao je proces učenja na takav način da se tvrdoglavi pridošlica na kraju tečaja može natjecati na tržištu rada. Naravno, da biste dobili odgovarajuću razinu, trebate pažljivo proučavati sve zadaće, slušati i slijediti savjete mentora. Bit će teško, jer je u najstrožim uvjetima potrebno provesti veliku količinu domaćih zadaća za svaku lekciju, ali to je vrijedno toga kada dobijete predivan rezultat. Velika pažnja posvećuje se korisničkom iskustvu, za tečaj su razvijene sve faze za razvoj konačnog proizvoda (projekta). Teorijski materijal dotakne najvažnije teme. Jan Ageyenko pokušava učiniti sve što je moguće kako bi nas mislili dizajner, a nakon završetka tečaja na svaki mogući način doprinosi razvoju svojih diplomanata. Na kraju tečaja imat ćete pristojan portfelj koji može biti zaposlen.
Naravno, da biste išli na ovaj tečaj, trebate biti u mogućnosti raditi s barem jednim od alata: Photoshop, Illustrator ili Sketch.
Zadovoljan podrškom nakon tečaja. Bit će prilika da prisustvuju besplatnom seminaru o uspješnom zapošljavanju. Također ćete biti uključeni u godišnji program poslijediplomskog osposobljavanja. Oni će dati savjete o tome kako napisati životopis, portfelj i druge zanimljive "buns".
Preporučujem ovaj tečaj cijelom ovom instruktoru. Bit ćete pomogli da se približite svom snu!

Želim se zahvaliti Janu na tečaju dizajna UX / UI. Tečaj je bio informativan i vrlo intenzivan. Puno prakse, što je vrlo dobro. Sve teme su otkrivene i detaljno objašnjene. Primio sam odgovor na bilo koji od mojih pitanja.
Vrlo je super učiti od učitelja koji 100% potroši na svakoj lekciji.
Od prvog dana tečaja bilo je jasno kako Ian ne samo prenosi informacije studentima, nego i stavlja puno emocija u nastavu. Očito je da je učitelj "opsjednut" dizajnom :)
Stavio sam kolegij UX / Ui dizajn i Jan Ageyenko pet zvjezdica i broj beskonačnih kandidata.

Povratne informacije o tečaju "Analiza poslovanja".
Pro: 1. Program tečaja pokriva zahtjeve u slobodnim radnim mjestima za početnike BA
2. Tečaj je podijeljen na teorijske i praktične dijelove. Praksa se često sastoji u sudjelovanju u stvarnom projektu, naša je skupina imala priliku odabrati nekoliko projekata
3. Program teorije je ispravno konstruiran, predavanja su jednostavna i složena. Ključne teme (na primjer, zahtjevi) obrađuju se tijekom tečaja
4. OC organizira osposobljavanje za zapošljavanje s nadležnim savjetom o životopisu, intervjuu, a također pomaže pri zapošljavanju diplomanata
Poteškoće: Program je bogat i potrebno je puno vremena (3 puta 3 sata tjedno predavanja plus svaka od njih domaća, često voluminozna).
A Instruktor (rimski prsti): praktičar, dijeli svoje iskustvo i najbolje prakse, jasno navodi materijal koji nadopunjuje standardni set predavanja i provodi radionice na prošlo, dostupan je za komunikaciju sa studentima

Otišao na tečaj u osnovnom engleskom jeziku +. Učitelju to. ali ja jedem. a.
Čini mi se da su to najgori tečajevi na svijetu na engleskom. Govorim tečno poljski i španjolski, proučavam samostalno i na tečajevima i razumijem kako treba biti proces učenja. Ovdje je sve dijametralno suprotno. Dva mjeseca obećavaju dati ono što traje godinu dana. Razumio sam da je razvod, ali trebalo mi je u budućnosti bazu podataka o gramatici i uzorak samostalnog studija.
Reći ću vam malo o strukturi nastave:
10 minuta da "provjerite" dz. Pogreška se ne rastavlja, već jednostavno ukazuje. Pitam se zašto mi je potreban takav učitelj. Pa, u redu.
Zatim, analizu novog materijala i onda najzanimljivije: za 2 sata prolazimo kroz dva puta / nekoliko tema (!). Za 6 lekcija naučili smo i razvili 12 puta engleski jezik. Pa, bez tepiha ne ostavlja odgovarajući savjet. Nisam baš zadovoljan metodologijom podučavanja: čitam sve apsolutno iz knjige, [neke od tih povratnih informacija briše portalna administracija iz etičkih razloga] i napiše nešto na ploči. Za cijeli tečaj ploča je korištena 2 puta.
Jedem. a-apsolutni laik njegova djela.Ni ni na koji način ne savjetujemo da idete točno na njega.
MB se od drugih učitelja i dobri, ali ne bi trebao ići nedvosmisleno. Ona ima više Ponte nego znanje. nekoliko puta, možda 7-10, rekla je da je ona knjiga koju smo dobili. Ali nakon 5 min., Pronašao je ovu knjigu na webu. Moj Grammar Lab
Jako ne savjetujemo!

povratne informacije o tečajevima u Obrazovnom centru Grodno HTP:
Osobno sam volio tečajeve, napravili smo projekt koji nam je dao iskustvo rada u timu, svladavanje novih tehnologija, stjecanje novih znanja na predavanjima.
Također, za neka pitanja ili pomoć možete se uputiti na mentore. Za one koji misle hoće li ići na tečajeve ili ne ići, mislim da ako zaista želite studirati i razvijati na ovom području, iskustvo koje ćete dobiti na tečaju biti će vam korisno, a nakon završetka tečaja možete dobiti i ponudu za posao,
Pokušaj, pokušaj. Želim tečajeve budućih kandidata, zanimljive obuke i sreću u budućnosti

Na IT-Akademiji je preuzeo tečaj "Front-end Developer" (svi njegovi dijelovi) 2015. godine.
Ukratko, bio sam vrlo zadovoljan.
Strogo govoreći, s ovim tečajevima moj život je započeo u IT :) (prije toga radio sam više od 15 godina u području distribucijskog poslovanja. Da, da, ja sam tako "stara" :)). Sada radim kao predvodnik razvojnih programera već oko 2 godine.
Ne mogu reći kako se tečajevi idu sada (iako mislim da se nisu promijenili na gore), no tada je naš učitelj (Alexei Loktev), po mom mišljenju, pronašao dobru ravnotežu između teorije i prakse. To je omogućilo i bavilo se različitim pojmovima i konceptima, i "stavljajte ruku i bumps" pokušavajući primijeniti ove stvari u praksi.
Također želim primijetiti vrlo pažljiv stav prema svim sudionicima tečaja i na njihova pitanja.

Prošao je tečaj "Testiranje softvera". Bilo je to tečajeve koje sam izabrao na preporuku prijatelja koji je studirao u OC Java. Doista, u usporedbi s drugim školama, cijena tečajeva čini se prilično visoka. Međutim, nikada nisam požalio tu odluku. Mnogo informacija, velik broj praktičnih zadataka, sposobnost da dobijete odgovore na sva pitanja i, po želji, dodatne zadaće i informacije. Učitelj (i bio sam u skupini Yevgenija Shidlovskog) spreman je odgovoriti na pitanja iu neprimjerenom vremenu putem Skype-a, poštom.
S dužnom pažnjom i ustrajnošću možete naučiti sve, bez tehničkog obrazovanja (na primjer, ja sam učitelj, a od tada IT nije bio povezan s IT-om).
Ali za uspješan posao trebate dobar stupanj engleskog jezika. Stoga su zadaci tijekom tečaja bili izvedeni i na engleskom, što se dobro priprema za pravi posao.
Na kraju OC pomaže u pronalaženju posla i uvijek su spremni pomoći i odgovarati na sva pitanja.

Otišao sam na tečajeve kako bih promijenio svoje horizonte. Sjajan način izlaska iz zone udobnosti, naučiti nove stvari i pronaći nove poslovne bodove za rast.

Položio sam tečaj "Analiza poslovanja" internog daljinskog formata, tj. s webinarima i sastancima na puno radno vrijeme. Učitelj Roman Palchikov.
Općenito, otišao sam na tečaj da osvježim i ažuriram svoj BA znanje.
Skupina je dovoljno blizu, smatraju studenti, ali su se pokazali poslovnim analitičarima, poslovnim predstavnicima, koji su u suštini korisnici IT usluga. Tijekom sjednica raspravljalo se o vrlo specifičnim vitalnim pitanjima.
Predavanja su čitali webinari, iako je ponekad kvaliteta zvuka bila smanjena, ali mislim da će se svi prilagoditi i već su se održavale rasprave s punim radnim vremenom. Praktični dio bio je najkorisniji jer je projekt je proveden na temelju rada s problemom sadašnjeg poslovanja, mnogi su bili zainteresirani za razgovor uživo s poslovanjem, a još ugodnije pronaći prikladno rješenje.
Roman Palchikov je učitelj koji može jasno komunicirati misao koja ima praktično iskustvo i sa poslovne strane i iz IT.
Tečaj može biti koristan za posao i IT. Glavna praksa i postavljati pitanja!
Preporučujem!

Prošla je tijek UI / UX dizajna. Na poslu i redovitim studijama vrijeme je proletjelo nezapaženo. Jan Ageenko, stručnjak u svom području, svoje znanje i iskustvo dijelio je na pristupačan način. Cijela se teorija bavila detaljno i fiksirana tijekom praktičnog rada. U učionici je uvijek bilo atmosfera prijateljstva i jednostavnosti, održavani su tri sata razreda u jednom dahu. U roku od dva mjeseca, puno je posla učinjeno, rezultat čega je čvrsti temelj znanja, praktičnih vještina i prvih radova za naš portfelj.

Danas sam završio završni projekt na kolegiju "Razvoj web aplikacija na Javascriptu". Tečaj je savršeno organiziran i osmišljen za najmanji detalj. Kompetentna organizacija obrazovnog procesa, izvrsna nastava. Posebna hvala učitelju Aleksej Loktev. Sa svojom pomoći - doslovno od samog početka sam svladao JS u samo nekoliko mjeseci. Svi komentari Alexei, savjeti, primjeri, uvijek pobijedili pravo na točku, i tako da se rješenje našao. Većina informacija koje nisam vidio niti u knjigama, ni na video lekcijama, o kojima je bilo puno revizije. Ako trebate naučiti JS - Alexeyu u OC SPT za razvoj web aplikacija.
Dalje na planu - Node.js, React.js, Angular :)

JAVA tečaj
trener Igor Cykach
moje pozadine: bez programiranja; engleski je normalan.
---
ako želite naučiti pisati na JAVA onda idite naučiti CyKachy.
Ne postoji jedna tema koja se nije mogao raspasti u atome.
Budite spremni kodit, kodit, kodit. kod kuće, na poslu, u prijevozu.
Nepreparirana osoba je ocheno !! teško.
Za mene je bilo 2 mjeseca pakao! kada je kod trebao napisati 12 sati dnevno.
----
kontra
cijena je previsoka
loša kvaliteta nastavne pomoći

Uspješno završio tečaj "Razvoj web aplikacija u JavaScript"! Vrlo sam zahvalan cijelom timu obrazovnog centra IT-Akademije, a posebno Loktev Alexei. Suosjećam ga kao učitelja! Zanimljiva prezentacija materijala, vrlo kompetentna struktura treninga, dobri materijali za proučavanje, stalna povratna informacija (čak u tri sata ujutro). Sve što vam može spriječiti da steknete znanje samo je vaše lijenost i nedostatak motivacije. Tečajevi nude sve, apsolutno sve, za uspješno stjecanje znanja i daljnji razvoj u IT.