Elonakov Alexander Viktorovich

Dijeta

Napisao njemački, 2. travnja 2013. u medicini

Preporučene poruke

Da biste objavili poruke, stvorite račun ili se prijavite

Morate biti korisnik koji biste ostavili komentar.

Stvorite račun

Registrirajte novi račun u našoj zajednici. Vrlo je jednostavno!

Prijavite se

Već imate račun? Prijavite se na sustav.

Posljednjih 1 posjetitelja na mreži

Nijedan registrirani korisnik ne vidi ovu stranicu

MONIKI ih. MI Vladimirsky - Moskva

Horizontalne kartice

Trenutno se nalazi u Monica (Moscow imati. Shchepkina d.61 / 2 na liječenju. Ona elektrostimulator je iz reda, kao što je zaključak koji prati kirurga koji je izgledao Gulia Leonid Diomidovich novakinja srčani vaskularne kirurgije,
Podoynitsyn Alexey zamjenik glavnog liječnika. Problem je u tome što, prema navedenim osobama, pacemakers nisu dostupni. CA je izravna prijetnja za život i zdravlje ovog pacijenta. U vezi s gore navedenim, zamolim vas da hitno provodite sveobuhvatnu provjeru, riješite problem instaliranja pejsmejkera i kažnjavanja počinitelja.

Dobar dan. U jednoj žalbi navest ću dvije situacije. Prvi. Registar stomatologije. Stanovanje 1. Odbio prihvatiti dokumente (izvornike) bez kopija. Kopije koje se nude na vlastiti trošak na sljedećem ulazu. Kao rezultat toga, nisu me pisali da bi posjetili liječnika. Smjer sam dobio od liječnika (otorinolaringolog poslao). Primio sam telefonski poziv od šefa liječničke tajnice da je to općinska institucija i ne mora napraviti nikakve kopije. Ako želite napraviti dogovor, napravite kopije. Drugi. Također sam primio uputnicu od liječnika za operaciju. Onda sam upoznao nepristojnost. Zgrada je od crvene opeke, iza zgrade je kdo. Prezime Devyatova. Registar za ovjeravanje (kao što vjerojatno možete ga nazvati. Osoba koja prima dokovima i problem ulaznicu s telefonskim brojem na kojem zvati za operacije), rekao je da je u bolnicu puno želi, i moram da se testiraju i da ide za tri tjedna u bolnici, kako bi koji će pričekati njegov red. Pitajte kakvu glupost ona nosi odgovor mi je rekao da ako mi se ne čuju i razgovaraju sa mnom više neće biti. Preostali su papiri zaglavljeni u prozoru, a list za smjer bio je oduzet. Prvo: Želio bih vam objasniti na temelju čega nema dovoljno izvornih dokumenata i zašto bih trebao kopirati na svoj trošak? Također, želio bih dobiti objašnjenje o prijamu na listu čekanja za operaciju. Općenito, želim napomenuti da je prvi dojam MONIKI bio svakako ugodno. Prijateljsko osoblje u KDO i istu recepciju s liječnikom.

Moja baka je u našem gradu Kupavna bolnice dijagnosticiran vospolenie svjetlo, ne pomaže u ovom slučaju imala liječenje raka krvi u Kupavna, baka počne gušiti, liječnici nazivaju Monici, tako da ju je liječiti, kao Kupavna čak i bez kisika, ali ona guše! ali Monica je odbila, bez razloga! Oni ne naplaćuju novac besplatno! Kakvo pravo imaju da zanijeku neku osobu? Ne daj Bože da će joj se dogoditi na savjesti liječnika u Monici koji odbija prihvatiti to!

Dobro došli! Moje ime je kći moje umirovljenika, koja je početkom ožujka trebala imati operaciju srca (promjena 2 ventila), svi ispiti su od prosinca.
Ovo je vrlo ozbiljna i komplicirana operacija, koja je NAKNADNA!
U Monici na Prospekt Mira kažu da su razbijali neki hardver, ne objašnjavaju ništa i ne znaju ništa! Stav je odvratan - nema reference!
Pomažite im da već kupuju ovaj uređaj! Ne možemo raditi u nekoj drugoj bolnici, jer moja majka dolazi iz Moskve i nemamo novca za operaciju.
Hvala vam!

ŽALBA. Dobar dan! 15. 3. 2015. primio sam prijam u Moniku (ulica Schepkina, 61/2) reumatologu Ivanitsky L.V. za anketu koja u cijelosti zbog uskog rasporeda usluga ne može biti izvedena u gradu Dolgoprudny u blizini rezidencije. Nemam pritužbi s Dolgoprudnyjevim liječnicima. Pokušali su razumjeti, provesti anketu, koja je u njihovoj moći. U tu svrhu dobiven je smjer. Čekao je gotovo mjesec dana za prijem i bio je vrlo nesretan. Više od 10 godina bol u zglobovima (koljeno, palac, itd., Struka) bolna je. Ne mogu normalno hodati, raditi, a ja sam još uvijek u radnoj dobi. Bez injekcija diklofenaka ne mogu se kretati po stanu. Prošao je ispit na razini koju bi mogla obaviti lokalna poliklinika: krvna biokemija, opći krvni test, rendgenska slika. Koljena se nabrekle, crvene, povećavaju gotovo dva puta. Noga se ne savijati, ne ispravlja. Kao invalid, nosim je sa sobom. Zatim je bačen na prst. Struk je toliko bolestan da ne mogu izaći iz kreveta. Sve to s periodicnošću od 3-5 dana jedan za drugim. Ponekad morate nazvati hitnu pomoć, jer je čak i na počinak bez boli podbadljive boli, opetovao u bolnici. Napravi bušenje i ispusti tekućinu. Tada je lakše. Dijagnoze su se razlikovale. I artroza, osteokondroza i gihta. Tekućina nije poslana na analizu za analizu, niti su reagensi rečeni. Propisano liječenje smanjuje bol za kratko vrijeme. U tjedan dana sve se ponavlja. Ovi su napadi nedavno postali češći.
Apelirao se na doktora Monice, za potpuni pregled, koji se očekuje da će biti proveden u Institutu za istraživanje (ovo je moje pravo pod Ustavom Ruske Federacije). Ali od liječnika sam čuo da je nemoguće pregledati u MONIKI, kontaktirajte svog reumatologa. U našoj poliklinici nema tako uskih stručnjaka. Zašto sam čekao mjesec dana za prijem u MONIKI, proveo vrijeme i novac na putu u Monicu? Unatoč činjenici da sam više puta rekao liječniku da nema reumatologa u Dolgoprudnyu, dr. Ivanitsky L.V. uporno me uputio na pregled, promatranje i liječenje reumatologu u mjestu prebivališta.
Molim vas da razumijete legitimitet odbijanja ispitivanja u MONICI, da obavite ponovljeni sastanak i da imenete puni pregled kako biste razumjeli moju dijagnozu.

29.01.2018g. Donio sam svoju 7-godišnju kćer, Vasilisa Piskareva s akutnim zubobolje za prijem u dječjem odjelu u zubara ordinaciji u gradu Naro-Fominsk. Osiguranje dokumenata u vezi mog djeteta invalidnosti (dijagnoza F 84.0 infantilni autizam) liječnici nude smjer u Gause MO „Moskva regionalne ordinaciji”, jer su djeca s dijagnozom stomatoloških zahvata izvodi u općoj anesteziji, jer nije baš adekvatne reakcije djeteta i mogućnost nanošenja nove traume, Zaposlenici klinike Naro-Fominsk napisati smjer u Gause MO „Moskva regionalne ordinaciji” i snimljen nas na recepciji, rekavši da je „došao” jedan san „i da će učiniti sve”, na 08.02.2018 u 12.00 sati, nakon što je uvjeravanje ležao u medicini bolni zub, koji se mora ukloniti nakon 2 tjedna.
2018/08/02 smo stigli na recepciji u Gause MO „Moskva regionalne ordinaciji” do 12,00, nakon što je proveo na putu od kuće oko 5 sati. Na recepciji Gause MO „Moskva regionalni stomatološka ordinacija” gleda naš paket dokumenata, zatražio kopiju, iako je u klinici Naro-Fominsk mi je rekao da bi samo originale. Morala sam voditi u sljedeću zgradu i napraviti kopije. Ispunjavanjem kartu, gdje sam bio propisan dijagnozu (infantilni autizam), a također dao usmene komentare da smo stigli na operaciju pod općom anestezijom ( „sleep uzrokovana lijekovima”), kao dijete s invaliditetom (infantilni autizam), kao i činjenica da dijete nije posebno uzeo hranu i vodu i da su spremni proći krvne testove za zadatak anestezije doziranje (preporučeno priprema za anesteziju). Mi smo bili iz ortodontske odjel vidjeti liječnika u 403 studija, gdje je na liječniku, ja ponovio bit upućivanja (provođenje postupaka pod općom anestezijom), ali je liječnik rekao da je u ovom istraživanju, opća anestezija ne radi, i pokušao uvjeriti moje dijete ipak da izvadi lijek koji je sada bio s njom, bez anestezije. Moja kći držala usta s ručkama, drhtao i plakao, što je sasvim prirodno za djecu s tom dijagnozom. Liječnik je shvatio da kako bi moje dijete neće biti u mogućnosti, nas je uputio na konzultacije s anesteziologa za imenovanje dan prihvaćanja, ali je rekao da je njegova recepcija dan do petka od 9.00 do 12.00 i od strane nas koji piše na 09.02. Otišli smo do anesteziologa, koji je imao sljedeći postupak, bili smo susreli medicinska sestra Natalija A. Grachev i otvoreno najavio: „Danas ne postoji recepcija, pa ako svrbi, možete čekati, ali mi jednostavno završiti u 21.00” Odlučio sam pojasniti koliko će trajati anesteziolog konzultacije, to je izvijestio da je oko 20 minuta na moje bojažljiv pokušava objasniti da je dijete autistično, gladan i žedan (priprema za anesteziju), nakon što je prešao 5 sati prijevoza, te najavio da ja 2 male djece (7 i 5 godina) i da napuste 09.02 mi oni nemaju nikoga, a imaju ih povucite na sljedeći dan, ovaj „dama” sa gnušanjem izgovorio: „ponavljam, recepcija nije danas, ja nisam Što se tiče, ovo je vaš problem. I dalje možete proučavati cjenik za cijene anestezije. Za vas su dodijeljeni grafikoni. " Iako je moje dijete s invaliditetom i ovaj postupak slobodan za nas.
U redu za operaciju, koja je zakazana za 14.00 sati, sjedi par s malom dječaku koji je svjedočio cijeli razgovor. Znajući ono što očekujemo od prozora između operacija na 13,30, Natalia A. Grachev ih izazvao ispred vremena. Iako je rekao da konzultacije s anesteziologa ne traje više od 20 minuta, a imali smo vremena da se u potpunosti u utor između određenih poslova drugih pacijenata. Nakon stajanja oko 30 minuta (oko 14,15 puta), moja kćer je postala histerična (glad i žeđ). Shvativši da više neće trpjeti, otišli smo do recepcije, gdje sam bio pitali da kaže gdje je glavni liječnik institucije. Na zahtjev tajnika, da navedu problem i sluh, požurili u pomoć registracijskog ženi bez medicinske haljina i rekao da je glava liječnik će se u ponedjeljak, i ako ja to želim ja ću pisati.
Nema više mogućnosti tolerirati moralna mene i moju kćer invaliditeta nasilničkog ponašanja, rekao sam da ću žaliti aktivnostima zaposlenika Gause MO „Moskva regionalne ordinaciji” u Ministarstvu zdravstva, u postupku oglas je sramota i neprimjereno ponašanje radnika. Koja žena bez liječničkog ogrtača brzo ponudio riješiti problem i dalje pomagati svoje dijete s invaliditetom. Dopustite mi da vas podsjetim da je dijete gladni i žedni 8 sati. Znajući to, mi, naravno, opet odbio rekavši da ću žaliti kaosa i ismijavanje malog, gladnog djeteta s teškoćama.
Podsjetit ću vas da dijete ima lijek u svom zubu, koji mora biti izvađen najkasnije 14 dana nakon instalacije. Rok do 11.02
Poduzmite mjere i rješavajte ovu situaciju.

reumatologa

Odlazak na pacijente

Prema politici OMC-a
Za naknadu

Postavite pitanje

Ostavite odgovor

Podijelite svoju recenziju
ili povijesti

Naša adresa
129110 Moskva, ul.Schepkina, 61/2

prolaz
metroa Prospect Mira, izlazak u Olimpijski sportski kompleks, a zatim hodajte ulicom Schepkina.

Jednostavno kliknite ovdje za detaljne podatke za kontakt.

© 2018 SBMU MO MONIKI ih. MF Vladimir

Snimanje za konzultacije

Konzultacije o VMP-u

Ulaz za hospitalizaciju

Snimanje na CT

Snimanje na MRI

Ulazak na konzultacije o politici CHI

Dana 1. svibnja 2014. stupio je na snagu Ministarstva zdravstva Reda Moskve №392 od 04.04.2014, na „o postupku za rutinsko savjetovanja stanovnike Moskve liječnicima savjetovanja i dijagnostički odjel (MLC) Instituta”.

U tom smislu pacijenti se bilježe samo putem "liječničkog liječnika" putem jedinstvenog informacijskog portala Ministarstva zdravstva Moskovske regije. Tako je medicinski liječnik voditi organizaciju (npr klinike, CDH) piše da je liječnik BWW u elektroničkom obliku, a izlazi konzultacije podsjetnik bolesnika s datumom, uredske prostorije, vrijeme recepcije i ime liječnik BDO MONIKI.

Hematolog u Monici. Izvješće o prijamu

Došao Monici u 7:50, uzeo kupon i čekao dok ne dođe moj red, na 8,45 što je moj red, sam donio kartu i rekao da ide do liječnika, popnem mi je potrebno kat, prošetati do ispravnog ured i ovdje počinje najzabavniji ljudi samo tamu Pa u principu, očekivao sam to), pola ljudi bili na čekanju, a ostatak snimanja) prije 10 ujutro uz prethodnu najavu, a onda je počeo da prođe ljude na first-come))) Zapravo sam ostao u skladu s 8.55 do 12.20, a samo 12,20 Otišao sam do liječnika)

a sada o prijemu) prijam je vodio I.Kontievsky. izgledao moj analizu trombofilijom i koagulacije, i rekao da nemam nikakvu trombofilije i ja sam sklona krvarenje, napisao hrpu mojih testova da prođe, kada sam pitao da li su morali proći, rekao je da ne prođe, za prevenciju // možete početi sjeckanje Clexane®, a tri mjeseca prije B piće angiovit 1T 1 puta dnevno, i poslan u genetičar. Prijava za okoliš do genetike, zanimljivo je da mi je genetika može reći, ili ponovno napisati hrpa testova, i brinuti se sve plaća (

I ono što sam iznenađen, nažalost, to je besplatna medicina (idem na plaćeni hematolog

MONICA

Metro: Prospekt Mira

Adresa: Moskva, sv. Shchepkin 61/2 zgrada 1

Kontakt telefon: Registracija BDO-a: 8 (499) 674-07-09 višekanalni (od 9.00 do 16.00), referentni institut: 8 (495) 681-35-09, plaćeni med. usluga: 8 (495) 681-03-03

Dodatni opis

U sadašnje vrijeme, Sjedište Ministarstva obrane Monike. MF Vladimirsky je jedinstveni znanstveno-terapeutski i obrazovni kompleks u Rusiji (institut, savjetodavni-dijagnostički odjel, bolnica, fakultet). Bolnica ima 22 klinika kirurških i terapeutskih profila za 1105 kreveta.

Znanstveno-istraživačka aktivnost u institutu provodi se u 40 područja medicinske znanosti, uvode se nove medicinske tehnologije svjetske razine.

GBUZ MO MONIKI ih. MF Vladimirsky je najveća zdravstvena struktura u Moskvi regiji i služi kao regionalni multidisciplinarni centar za pružanje visoko kvalificirane medicinske, dijagnostičke i savjetodavne pomoći stanovništvu Moskve regije.

Struktura Instituta ima savjetodavni i dijagnostički odjel, čije se funkcije razlikuju od funkcija poliklinike i ne daju pacijentima propisane receptore za besplatne lijekove za populaciju, ali i 50 posto popusta.

Kontaktirajte GBUZ MO MONIKI ih. MF Vladimir:

Redatelj: Paleev Philip N., tel. 8 (495) 681-55-85, e-mail: [email protected]
Glavni liječnik: Kruglov Evgenij Efimovich, tel., Fax 8 (495) 681-41-70, e-mail: [email protected]
Znanstveni tajnik: Kulikov Dmitrij Alexandrovich, tel., Fax 8 (495) 681-93-90, e-mail: [email protected]

Referentna bolnica Instituta: 8 (495) 681-35-09
Referentna soba za hospitalizaciju: 8 (495) 681-55-69
Informacije o kretanju reda za hospitalizaciju: e-mail: [email protected]
Referenca i Registar BWW-a (savjetodavni i dijagnostički odjel) (besplatna medicinska skrb, unos liječnicima): 8 (499) 674-07-09 višekanalni (od 9.00 do 16.00)
Komercijalni odjel: 8 (495) 681-03-03 višekanalni - ambulantni i pacijenti s plaćenom medicinskom uslugom
Fakultet 8 (495) 684-57-63

Upute: metroa Prospect Mira, izlazak u Olimpijski sportski kompleks, a zatim hodajte ulicom Schepkina.

Rheumatologist monica recenzije

2,3 od 5

MONIKI je najstrašnija bolnica koju sam ikada vidio. Tko ima priliku ne otići u ovu bolnicu - nemojte otići u krevet! Bila je od 13. rujna 2016. do 21. rujna 2016. u odjelu gastroenterologije. To je tihi užas! Tijekom prva 2 dana liječnik se nije uklopio. Nekoliko puta otišao sam u liječnički odjel s pitanjem o liječniku, svi su ih samo odbili. Stavili su je u odjel, koji je izmijenjen iz bivše medicinske sobe. U sobi se uopće ne radi za odjel - pet kreveta, možete ići samo bočno, ne postoji stol, umivaonik iz nekog razloga blizu prozora - kada se pranje zapljusne na obližnjem krevetu. WC na drugom kraju hodnika, Bog noći predviđa, doći će do osjetila - bit ćete ludi dok ne dođete do njega. Hladni pas u sobi, nemoguće je spavati noću. Pokrivač je samo jedan, malen, madraci na ležajima su čvrsti čvorovi, na kakvom su smeću upisali ove madrace. Nisam mislio da je MONIKI, tako siromašna bolnica. Pa, to je sve cvijeće! Berry je liječnik. Neću ništa reći o drugima, ali imao sam Volchkovu - treći dan boravka, milostivo su mi odobrili takozvani liječnik. Općenito, nemojte ništa učiniti, bez liječenja, bez dijagnoze, bez pregleda. NIŠTA. Zašto ovaj liječnik ne može proći nikakav pregled - denzitometrija ne radi, MRI u MONIC-u također nije prisutna. Za sve dane koje sam proveo u bolnici nikada nije bilo zaobilaznice, ali kad sam pogledao na moju karticu, Ispada da je Volchkova s ​​upraviteljem, kojeg nisam vidio u oku, bila ispitana. Ukratko, sve mora biti plaćeno. Budući da su neki pacijenti sretni i postoje bolji odjeli. Ali ako prvi put lažete i nema poznanika - novac je beskoristan. Volchkova ovaj jedan čak milijun platiti - nema koristi će biti. Ispostavlja se, moramo nekako shvatiti - za sebe s kim se moramo složiti, stavite ga. znate. Ne može svatko to učiniti za bilo što, stoga, ići na MONIKI u smjeru lekcije je prazan, pa, ako je samo velika sreća, za koju sumnjam. Đavao zna samo koga se bave, jesu li toliko mnogo poznanika? Pročitao sam dobre preglede pacijenata o načelniku odjela za gastroenterologiju, nadam se da će me pogledati, bit ću iskren - bio sam spreman platiti. Ali općenito je nedostupna, liječnički krugovi, ponavljam, nema, stoga je nejasno kako je konzultirati. Tada je sve to noćna mora smetalo, pljunuta, lakše je ispitati novac, časna riječ, živci barem ćete spasiti.

Pro klinike:
lokacija je samo dobra

Nedostaci klinike:
Cijela bolnica je jedan minus

5,0 od 5

Izražavam iskrenu zahvalnost i zahvalnost liječnik - neurokirurg Kocherozhkinu Boris Alexandrovich, Ildar Ramazanov Shamilevich, Mikhnevich Yuri Sergejevič, i sve medicinskog osoblja neurokirurškog odjela za uspjeh moje operacije 01.18.2016. Puno vam zahvaljujemo na vašem profesionalizmu, ljubaznom srcu i vještim rukama. O takvim stručnjacima kažu: liječnik iz Boga. Hvala vam što ste me tretirali s velikim razumijevanjem i ljubaznošću kad su me stavili u vaš ured. Vjerujte, vaša pažnja i njegu bavi se ne samo pacijentima, nego također daje snagu našim rođacima. Svaki dan, obavljajući svoje profesionalne dužnosti, stvaraš u bolničkoj atmosferi ozračje dobre i nade. Puno vam zahvaljujem svima vama i niskom pramcu. Neka vas Bog štiti zbog plemenitog razloga - spasiti i produljiti ljudski život! Želim vam uspjeh u svom svom radu u svom teškom radu! Ljubav, sreća, sreća, blagostanje, zdravlje, zdravlje i zdravlje ponovno za mnogo godina. Vjerno i velika zahvalnost vama Galini K. i svima mojoj obitelji.

Pro klinike:
Uspješna operacija

1,0 od 5

Pregledam alergiju, gušim. Svaki put kad prolazim kroz spirometriju - astma se, čini se, ne stavlja na gubitak. Stručnjaci u jednom slučaju su glupi, ne gledaju pacijenta, već samo u kom. Liječnik alergolog Morozova izrađuje izbor lijekova na računalu i nudi. Pa, pokušaj ovo. Pio sam ovo već godinu dana, onda to. Možda dijagnoza nije ispravna? I nema više novca za kupnju skupe droge. Liječnik pulmolog nisu prihvatili (to je bio prazan, i rekao sam joj to rekao ono što sam rekao da sam odmah odmahuju prava da sam došao 100 km stići sutra, a neurolog nije prihvatio zbog istog razloga :. kažu, uzeti karticu i vratiti drugi dan, da morate znate li gdje radim, i ne daj Bože morate se suočiti sa mnom, ja odgovoriti. „ovo morate doći za mjesec dana.”, a sve što smo svi iz regije, živimo i za pola dana dobijemo? Dragi čelnici, eliminirajte patosu i grubost liječnika i uputite se na druge stručnjake m po danu boravka! To je šteta, pogledajte baka stigla iz Serpukhov 300 km. Rečeno joj je da se ulaznice za sutra. Liječnici su na kojima se etika? Jeste li zapanjeni ili nešto? Neću ići više u Monici. Hvala na ljubaznost, razumijevanje i liječenje Usput, rezultati testova su vrlo različiti od prethodnih, sve je u redu s njima!

Nedostaci klinike:
Grubost. Teško je dogovoriti sastanak s liječnikom istog dana. Stručnjaci u jednoj zgradi glupi su.

3.0 od 5

Želio bih pozvati bolničku administraciju na režim ureda snimanja za postupak MRI. Vrlo neugodan raspored: potrebno je jako dugo čekati kraj pauze (od 10-30 do 13-00). Medicinski stručnjaci uzeti 9-00 (dobro, ako vrijeme će potrajati), a zatim napisati smjer na MR i, na žalost, rijetko se pohranjuju prije pauze, a onda počinje dugo čekati. Ako ste sretni, snimanje će početi u 13:00, ali postoji problem - red od bolničkog osoblja, koji, naravno, ne izlazi iz red. Tako je vrijeme čekanja odgođeno. Ako možete ponovno razmotriti način snimanja, to će biti prikladno za mnoge.

Pro klinike:
To je normalno.

Nedostaci klinike:
Vrlo neudoban MRT raspored.

1,0 od 5

Lijepo cijeli dan. Poslan je u MONICI za pregled katarakte. Prošao je ili je izvršen pregled. Dali su uputstva za hospitalizaciju. Predao je hrpu analiza. Došao, sjeo 4:00 u hodniku, utvrđeno je da ne postoje mjesta, poslao kući za liječenje kroničnih bolesti, koje, nažalost, nisu tretirani, a time i potrošnje sve moj novac ove manipulacije i osiguravajućeg društva, a ostatak - sve je dobro. Pa, općenito, liječnici u MONIKI su dobri, ali, nažalost, postoji žlica u svakoj bačvi meda...

Pro klinike:
Liječnici u MONIKI su dobri

Nedostaci klinike:
Nema mjesta u bolnici, poslani su kući za liječenje.

1,0 od 5

Jučer je na recepciji stomatologije MOSP od kirurga. Sve je počelo s činjenicom da je na recepciji starija žena dobila karticu za pola sata, dok je nastavila obavljati svoj posao (razgovarala je s jednim ili drugim). Trebalo je primjerak pravila, ne rade pisač - napravi kopiju unaprijed kod kuće. Kad sam dobio liječnika (trebala sam konzultacija), liječnik mi nije ništa rekao (ovdje se koristi izraz: odnosi se na "potrošni materijal"), uze analiza probijanja. Dao mi je špricu s analizom i poslao ga u drugu zgradu, a onda je počela užas. Trupovi su razasuti diljem terena dovoljno daleko, ja sam u položaju, s trbuha otišao gleda. Otkrio sam, davao špricu, analiza, na moje iznenađenje, plaćen je - 2030 rubalja, iako je u svim bolnicama slobodan na politici. Poslali su me da se vratim u zgradu gdje sam bila na recepciji liječnika, samo je ulaz drugačiji. Nakon registracije i plaćanja, a to je opet drugačije, kabineti su se vratili na slučaj, gdje se testovi odvijaju. I tek tada su mi dali kupon za dolazak nakon rezultata u tjednu. Tjedan dana kasnije, očekuje se da ću vidjeti liječnika s rezultatima testova, raspoloženje je nestalo i unaprijed nema raspoloženja. Savjet: ako još trebate ići u ovu bolnicu - ne idite sami, već s nekim kome se može zatražiti da se okrene oko ormarića, za formalno potpisivanje ili plaćanje računa. I uzmi novac sa sobom.

Pro klinike:
Tako je sama bolnica.

Nedostaci klinike:
Sporo osoblje u registru. Na recepciji liječnik mi nije ništa rekao. Plaćaju se analize.

1,0 od 5

Moja je majka poslana na konzultacije s DA Andreevom. Ovaj liječnik nas "otfutbolil" svom, kao što je rekao, asistent, koji je uzeo ured na petom katu. Znači, ovaj njegov pomoćnik nije mogao ni shvatiti ultrazvučnu sliku srca, rekao je da on nije ništa razumio i poslao mamu da ponovno učini ultrazvuk. Nije čak ni pogledao zapis liječnika koji je majka donijela sa sobom. Vjerojatno se nije želio smetati, bio je toliko ovisnik o igri u svom telefonu! Nisam očekivao da takvi kardiokirurci rade u MONIKI!

Pro klinike:
Ne znam.

Nedostaci klinike:
Oštroumno nekvalificirani liječnici.

3.0 od 5

U pedijatrijskoj kirurgiji, sve je bilo brzo. Rad i check-out za tjedan. Nema posebnih komentara. Hrana nije dovoljna, željela sam više. Moj sin laže. To je ono što je rekao. I tako, sve je u redu.

Pro klinike:
Brza i visoko kvalificirana pomoć. Liječnici su dobri momci.

Nedostaci klinike:
Hrane se malo.

4,0 od 5

Bok Imam strabizam od tri mjeseca. Za mene od 20 godina odlučeno je za operaciju. Moj oftalmolog me poslao u MONIKI. Otišao sam u polikliniku, upisao sam elektronički ček u KB Kunizheva. Dva tjedna kasnije otišla je na MONIKI da je vidi na recepciji. U registru nije bilo reda jer sam imao elektronski kupon iz moje klinike. Rečeno mi je gdje da ide. Napravili smo kartu, a zatim smo poslali na šesti kat. Prošao sam kroz pred-bolničku studiju, gdje sam provjerio vid i pritisak očiju. Općenito, oko dva sata sam stigla do liječnika. Nazvala je kirurga V. Yu. Kokorev, razgovarala sam s njim nakon sat vremena. Bilo je 12. ožujka. Općenito je pedijatrijski kirurg, ali je pristao raditi na meni, odredio je dan hospitalizacije - 1. travnja. Prvog travnja u 8:30 bio sam u sobama za prijem. Dva sata kasnije bio sam već u odjelu. Sutradan sam operiran pod općom anestezijom pod nadzorom anesteziologa Vladislava Vladimirovicha. Normalno su ih hranili za bolnicu. Bila je u 11. zgradi na 4. katu, u oftalmološkom odjelu. U odjelu ima 6 osoba. Imala sam sreću, žene koje su bile sa mnom u odjelu bile su vrlo emocionalne i vesele, hvala, nisam imao ni osjećaj da sam u bolnici. U sobi je hladnjak, WC i tuš. Električni grijači su zabranjeni, ali koristili smo se lukav. Medicinsko osoblje, liječnici, čistači su svi dobronamjerni. Odjeli su čisti. Općenito, o ovoj bolnici ne mogu reći ništa loše. Napisali su me 8. travnja. Gornja odjeća je oduzeta, pa ako izađete van, uzmite sa sobom rezervni gornji dio odjeće, nemojte provjeravati torbe. Uzeo sam sa sobom posuđe, osobne higijenske predmete, mijenjati odjeću i posteljinu, sušilo za kosu, papuče, ručnik, dobro, i igrač, knjiga i snack. Šećer i čaj, ili kava, uzmite je s tobom. U blizini bolnice, ako postoji, postoji Dixie. Općenito, strabizam mi je bio ispravljen, ali ne i na kraju, ali liječnik je rekao, ako se bavite diplomacijom, sve je moguće popraviti. Hvala V. Yu. Kokorev i anesteziolog Vladislav Vladimirovich, ne znam imena, na žalost. Usput, sve je učinjeno potpuno besplatno, prema politici. Sva zdravlja i dobra sreća.

Pro klinike:
U ordinaciji se nalazi hladnjak, WC i tuš. Hrana je normalna. Medicinsko osoblje, liječnici, čistači su svi dobronamjerni. Liječnici su izvrsni.

Nedostaci klinike:
Nije bilo takvih trenutaka.

2,0 od 5

Laganje s djetetom, dvije godine. Peta zgrada pedijatrije MONICA je u strašnom stanju. Blato, razaranje. Zgrada je dva kata, Catherine 1 gradi za siromašne! Nema dječjih soba. Prije odlaska u krevet čitam recenzije o činjenici da rotavirus hoda tamo, ali posljednji je pregled bio u siječnju 2015. godine. I tako je bilo nade da su uspjeli izvući ovu infekciju. Nažalost, ne. Druga noć, dijete je povraćalo! Hladno je u odjelu, puše s prozora, kao na ulici. Ležali smo, pola dana sam se čistio. Proveli su dva pakiranja vlažnih napitaka i boca Miramistina, pokušala ih obrišiti. Ali dijete je naviklo biti kod kuće. To znači da su to beskrajan komentari za njega, kako ne bi sjedili na podu. Jedinstvena komora, dosada. Kid je htio komunicirati s drugom djecom, histeristički je pobjegao iz našeg odjela do drugih. Medicinske sestre i liječnici stalno su zapažali da nismo napustili našu sobu i da im je odmah reklo da li dijete ima povraćanje, proljev. Potrebno je odmah otići nakon ovih upozorenja. Izričito kažu da je ta infekcija prelijevala s njima! Mi smo nakon svega postavili samo na pregled, i kao rezultat su se vratili kući s infekcijom! Došlo je vrijeme da se predaju samo analize. Bio sam ponuđen da ostane i liječi moje dijete od rotavirusa od njih. Ali u takvim uvjetima, naravno, to je nerealno. WC za majke na kraju dugog hodnika. Blagovaonica za djecu na podu, za majke na prvom katu. U noći kada je dijete otvorilo povraćanje, liječnik je bio na dužnosti. Rekao sam medicinskoj sestri, i nije se mogla probuditi. Kada je beba treći put u jednom satu povraćala, već sam bio panika koja je vrištala: "Pomoć" - i tek nakon toga liječnik nam je došao, davao svijeću i "Regidron". Liječnik kod nas bio je Džis Marina Stanislavovna. Toliko vam hvala! Općenito, u naše doba takvi izvrsni stručnjaci su rijetki! Proučavala je sve informacije o djetetu, počevši od načina na koji se trudnoća događa. Pažljivi, razumljivi jezik objašnjava zašto se to dogodilo i kako se nositi s njom. Napravila je bilješke, napisala samu sebe, proučavajući ranije testove i ispite. Nesretno je da nije uspjelo potpuno pod nadzorom takvog izvanrednog stručnjaka. Ali, prije nego što sam napisao odbijanje i otišli smo, Marina Stanislavovna je uspjela ispričati o onim analizama koje su već bile spremne. Dao je zaključak s preporukama, kao da bismo liječili ovaj rotavirus. Pod uvjetom psihološke podrške meni, zbog očaja i neugodnosti, suze su tekle. Iskreno je žalila što se sve ispostavilo da je sve u redu s nama. Draga uprava Ministarstva obrane Ministarstva obrane Monike, molimo Vas, obratite pozornost na uvjete u kojima se naša djeca tretiraju!

Pro klinike:
Džis Marina Stanislavovna je dobar liječnik.

Nedostaci klinike:
Krpus pedijatrija MONIKI u strašnom stanju. Blato, razaranje. Nema dječjih soba. Dijete je podiglo rotavirus u ovoj bolnici. Hladno je u odjelu, puše s prozora, kao na ulici.

1,0 od 5

Primljeno 24. ožujka. Stavite u odjel za oko 2 sata, u odjelu crni sloj u uglovima na prozorčiću (sloj prašine). Općenito, cijela soba nije bila očišćena, kreveti su se preletjeli, perje su napukle iz jastuka, hladnjak je bio vrlo bučan (posebno noću). U blagovaonici se užasno hrane, nakon što su za doručak dali slanu mannu kašu i bacali omlet na pogodbu. Meso je apsolutno neukusno i "guma", sva hrana nije slan, a ne slatko. Jedina stvar, kompotirati ovdje je normalna i sok, samo s okusom fantom. Otišli smo u krevet tijekom praznika, sva sjedala su zauzeta i jedna djevojka je pomaknuta s jednog mjesta na drugo 7 puta! Druga medicinska sestra često se ljuti (za sve). U dječjoj sobi miris poput pušenja. Općenito, ne želimo ponovno doći ovdje!

Pro klinike:
NE!

Nedostaci klinike:
U odjelu se nalazi crni sloj u uglovima na prozorčiću (sloj prašine). Soba nije bila očišćena, kreveti su se preletjeli, olovke su ispale iz jastuka, hladnjak je jako šuškao. Hrana je ružna. U dječjoj sobi miris poput pušenja. Zla sestra.

1,0 od 5

Disgusting mjesto, ne savjetujem vam da ide ovdje! Oni su jako loše hranjeni, pažljivi stav liječnika prema pacijentima (djeci i odraslima).

Pro klinike:
U blizini stanice podzemne željeznice.

Nedostaci klinike:
Oni su jako loše hranjeni, pažljivi stav liječnika prema pacijentima.

2,0 od 5

Cijelo vrijeme u potrazi za odjelom stomatologije nitko od osoblja nije znao kamo odlaziti. Kada nađe, ispostavilo se da je čak i glavni liječnik ime nije poznato u ovoj zgradi, koja djeluje na katu iznad, bio je poslan u drugu zgradu! Zaključak: registar i sigurnost ne odgovaraju položaju koji se održava.

Pro klinike:
Ne znam.

Nedostaci klinike:
Registracija i zaštita ne odgovaraju položaju koji se održava.

3.0 od 5

Dobro došli! Želim pisati o našem boravku s djetetom u pedijatrijskoj kirurgiji MONIKI. Lied početkom travnja 2015. s dijagnozom kriptorhidizma. Odmah ću vam reći kako je to završilo: dijete je imalo groznicu trećeg dana i poslali smo kući. Idemo opet. 1) Kako su stigli (stigli su na 10-30): prvo idite na kirurški zahvat, bez djeteta s dokumentima. Provjeravaju testove, stavljaju vizu i šalju na recepciju. U prvom prozoru ponovno se provjeravaju dokumenti i analize. U drugoj sobi, pregledavaju dijete, provjeravaju temperaturu i šalju ih u hodnik da pričekaju (redovi su posvuda, bolje je uzeti zalogaj i piti s njima). Tada iz trećeg kabineta viknu vaše ime i dolazi žalac. Sestra nam je brzo rekla s onim što je iza nje u automobilu. I bili smo odvedeni u zgradu na gazellu s dokumentima i drugim stvarima. Tata se može držati u dvorani na 6. katu. Ono što mi se nije svidjelo: ekstrakt nakon 12 godina i primanje potpuno novih pacijenata na 12 godina. Kao rezultat toga, često sam čekao dugo čekanje hospitalizacije nezadovoljnih roditelja s djecom. I nije bilo slobodnih kreveta. Vanjsku odjeću treba dati liječniku, ali mnogima ostaje da imaju priliku otići u trgovinu. 2) Što se tiče uvjeta boravka: To je prilično čisto. Svježi popravak. Operite svaki dan. Komore za 4-5 osoba (4 djece i 4 majke). Uglavnom majke s djecom na istom krevetu s jednim jastukom. Ali za djecu, postoje kolijevci. Moje dijete je 1.7. Nismo trebali imati sobu za igru. Vrlo pristojan. Mnoge igračke: invalidska kolica, automobili, lutke, lego i stvari. Tu je TV s diskovima Masha i medvjeda. Iskusne majke odmah su nas upozorile da ne morate ići u sobu za igru, tu je i vrućica infekcije. Otišli smo. Budući da je nemoguće zaustaviti moj uragan. I ne postoji ništa za napraviti osim igre. Koridor s vratima i sve U prizemlju se nalazi ljekarna i neki strojevi s čajem i kavom. Svi se okrenu prema dogovoru s medicinskim sestrama u "Dixie" preko puta. Uopće se zaklinju da nose prtljage. I kako bez njih? Posude poput onih daju. Tepisi su mogući. U svakom odjelu se nalazi WC, umivaonik, hladnjak i koš za smeće. Jedan ormar uopće. Svaki noćni ormar i stolica. Tuš jedna soba na katu. U njoj nije bilo vruće vode. Tu je i praonica rublja, a tu je i kupaonica. Ušli smo u nju. Suha odjeća može biti samo u ovom "rublju". 3) Prehrana: doručak, ručak i večera. Nije mi se činilo da je bilo jako strašno. Za doručak kašu ili omlet, tavu, tjesteninu, kruh. Ručak: juha, i druga, i tanka žličica. Večera: ukrasi i gulaš ili nešto slično. Ponekad se daje voće. Kefir, Ryazhenka. Nećete ostati gladni. Ono što mi se svidjelo: uvijek postoji izbor. Uzeo sam 2 tanjura i 2 šalice i zatražio drugu hranu. Barem nešto, ali moje dijete je jelo. Postoje dva Ikean visoka stolca za hranjenje. U blagovaonici je dopuštena samo hrana. Ali kao i drugdje, naravno, postoje iznimke. Uzeo sam sira, nekoliko kobasica koje su prethodno kuhale, razvedena šunka. I ona je hranila mladunče. U blagovaonici se nalazi mikrovalna pećnica s besplatnim pristupom i planinama. Voda u kotlu. Ploče, šalice, stol. Aparati vlastite. 4) Datumi boravka: Gotovo odmah nakon naselja došlo je do našeg liječnika (kirurga). Pregledala sam neke radove i potpisala ih i rekla da se sutra pripremamo za operaciju i da nećemo piti ili jesti od 06:00. Ovo je najgore! Vruće je u odjelu. Dijete stalno pita za piće. Samo smo navlažili usne i plakali, a onda je on počeo da pretražuje noćne posteljice drugih ljudi i ode u kuću da bi prosio. Pa, užas! Sati na 10-11 smo rekli da neće biti nikakvih operacija. Doručak tog vremena bio je gotov. Ovdje smo također trebali naš feed. Sljedećeg dana ista stvar: nemojte piti, nemojte jesti. Ovdje je također uskočila temperatura. Obiiidno. Ali još uvredljiviji bio je susjed u odjelu koji se također pripremao i gladujeo sa svojom kćerkom. Rečeno im je u 11 da je operacija odgođena, jesti. Imali su vremena jesti 3-4 žlice i piti vodu dok je liječnik došao i rekao da je mjesto napušteno i na kojima će biti operiran. Ali kad su saznali da su jeli, naravno, nisu ih uzeli. Tako da možete lagati tjedan dana, ili čak dva. Vikendom oni ne rade. I petkom, ne uvijek (dan za pranje). Donesena su mnoga hitna djeca. Djeca od 5 godina (poput) su bez roditelja. A majke koje su prisutne u odjelu trebale bi pomoći ovoj djeci. Ne možete posjetiti kao što je bilo. Ali svi dolaze i vide u dvorani kod dizala. 5) Dnevna rutina: doručak u 9. Zaobići 10-10. 30. U 13 ručak. Od 14-16 sati mirno vrijeme. U 18 je kao večera. Večer oko 22 sata. Sve runde su vrlo uvjetovane u vremenu +/- sat. Osoblje je zdrav. Nitko nas nije vikao, nikada nije rekao neugodne stvari - to nije loše. Ultrazvuk je napravljen usput. Bez redova i očekivanja, upravo smo došli u našu blagovaonicu, kažu, idu u ured ultrazvuka. Došli smo i nismo imali problema. Vrlo lijep i iskren liječnik tamo. Pronašli smo naše izgubljeno jaje i uvjeravali vječno bučnu majku. Ne mogu ništa posebno reći. Samo zbog toga što mi je teško s malim djetetom zbog hiperaktivnosti i zajedničkog nedostatka prikladnosti za bolnice. Čekanje na operaciju je, naravno, teret. Mogu vam savjetovati da istodobno steknete strpljenje (oni će raditi brzo - to će biti ugodno iznenađenje). Podupirajte kipferone, viferone, gripe i druge antivirusne lijekove. Sretno svima nama i našoj djeci!

Pro klinike:
Osoblje je zdrav. Tu je igraonica. Svaki odjel ima WC, umivaonik, hladnjak i koš za smeće.

Nedostaci klinike:
Komore za 4-5 osoba. Soba je vruća..

1,0 od 5

U bolnici mi je dijagnosticiran rak. Rekli su mi da podnesem potrebne testove i dođu na zračenje na određeni dan. Kad su svi testovi bili spremni, otišao sam. Liječnik je bio vrlo iznenađen što sam besplatno položio sve testove. A onda su počeli isprike da je u početku potrebno napraviti niz postupaka kemoterapije, a zatim samo doći k njima. Dao je novi smjer u mjestu prebivališta. Od trenutka kada je liječnik dijagnosticirao, trebalo mu je mjesec dana, iako su rekli da je svaka minuta skupo, ali sada se udaraju u bolnice i čine bespomoćnu gestu. A ti su se ljudi također zakleli!

Nedostaci klinike:
Udaraju se u bolnicama i podignu ruke.

2,0 od 5

Naslonio se u pedijatrijski odjel (rano doba), u veljači 2015. Niski luk do medicinske sestre Pylyaeva Nina Alekseevna - čovjek duše, posao! Njezin odnos prema malim pacijentima (svima, kao i svome) vrlo je osjetljiv, suosjećajan, uvijek na dobrom raspoloženju, s veseljem. Mnogo zahvaljujući ljubaznoj teti u kuhinji (s četvorcima), nikad, ništa (u hrani) ne smeta! Volio bih (pojedinačno) spomenuti kuhinjskog radnika, željeti biti ljubazniji prema svojim malim pacijentima, ne mogu ostati na jednom mjestu i to se mora razumjeti!

Pro klinike:
Liječnička služba je dobronamjerna, taktična, medicinsko osoblje, medicinske sestre i kuhinjski radnici (pojedinačno) dobri. Učinkovito liječničko ispitivanje. Liječenje je djelotvorno. Udobnost u sobama je dobra (pastelna posteljina je čista, ako ništa, promjena).

Nedostaci klinike:
Dječja igraonica je odsutna. Možete hodati, ali jednom dnevno (iako prema rasporedu, ako ne postoji medicinska terapija, 2, straža ne dopušta, čak i ako liječnik koji se liječi pusti). Hrana ostavlja mnogo da bude željena, daju malo mlijeka, kupuju se.

4,0 od 5

02.23.15. Od 22. siječnja do 12. veljače 2015. bio sam na liječenju u Moskovskoj regionalnoj kliničkoj bolnici Ministarstva obrane Monike u neurokirurškom odjelu (zgrada 11, kat 2). Tijekom tog vremena imala sam operaciju za uklanjanje tumora (meningioma). Operacija je provedena dežurni neurokirurg Shipilin SN Koliko sam ja u pitanju, zbog zdravlja do sada je operacija bila uspješna. Čitajući recenzije na Internetu, na stranicama MONIKI-a, ugodno sam impresionirala ono što sam vidio. Svaka soba ima tuš, WC, umivaonik. Vruća i hladna voda u bilo koje doba dana. Sve sobe su čiste i uredne. Liječnici strogo propisuju liječnici. Obroci prema rasporedu. Kvaliteta kuhanja i raznovrsnost jela, najvjerojatnije, odgovara profilu zdravstvene ustanove. Medicinsko osoblje je dobronamjerno, simpatično, kvalificirano. Volio bih sve koji su izravno sudjelovali u mojem tretmanu, da zahvaljujem sa svime mojim srcem sve što ste učinili za mene i kao što sam primijetila, za sve pacijente na našem katu. Također želim osobno zahvaliti doktoru Mokhov kao bolničarke: Kovyrin TA, Lifatovu IV, Vasiljev OA, Ivannikova VN i, naravno, čini mi operacije, neurokirurg Shipilina S. N.

Pro klinike:
Dobri liječnici. Svaka soba ima tuš, WC, umivaonik. Vruća i hladna voda u bilo koje doba dana. Sve sobe su čiste i uredne. Liječnici strogo propisuju liječnici. Snaga je normalna.

1,0 od 5

Koje dobre povratne informacije mogu biti? Odvezli su svoju kćer, s četverogodišnjim djetetom, dva puta od 2 korpusa do 15, iako je imala smjer u rukama. Evo naše ruske medicine. Nered.

Nedostaci klinike:
Nered. Odlaze od liječnika do liječnika.

1,0 od 5

Odjel za pedijatriju MONICA - lijekovi, općenito, ne, ne daju ništa. Premisa "sovjetskih vremena", od tada nije bilo popravka. Stav cijelog medicinskog osoblja je ravnodušan (da je djeci, to njihovim majkama). Hrana je samo odvratna: kupus je prazan, kaša prazna, krumpir su prazni, s takvim i takvim mirisom i tako dalje.

Pro klinike:
Pogodno zemljopisno.

Nedostaci klinike:
Nema lijekova, ne daju ništa. Premisa "sovjetskih vremena", od tada nije bilo popravka. Stav cijelog medicinskog osoblja je ravnodušan. Hrana je odvratna.

3.0 od 5

Liječnici bolnice nisu opravdavali moje mišljenje, ja sam shvatio glavni liječnici asami, nažalost.

Pro klinike:
Komunikacija s novim ljudima u odjelima, isto, lišena ljubaznosti i brige medicinskog osoblja.

Nedostaci klinike:
Liječnici u potpunosti ne razgovaraju s pacijentima, ne zanima nas, hospitalizacija 2 tjedna prije operacije, za to vrijeme možete klinkati naočale.

4,0 od 5

Želim zahvaliti srčanim kirurzima Ivashkin B. V. i Martakova M. A. Dijete mi je bilo operirano 4 godine. Sve je bilo dobro. Sjećam se s zahvalnošću!

Pro klinike:
Cardiosurgeons Ivashkin B.V. i Martakov M.A. su divni stručnjaci.

Nedostaci klinike:
Hrana je loša.

3.0 od 5

30.10.2014 u 11:30 dobio elektronsku kartu u Registar br. 269, ispred mene 14 osoba. U 12:00 vratio se skretanje. Kartica je izdana i izdana kupon vrlo brzo. U 12: 15h bio sam u ordinaciji. Ispred mene je muškarac od 10, neki čekaju u 9 sati ujutro (?), Liječnik traje do 15 sati. Prikladne su 10-15 minuta, a neke 30-40, plus pogodnosti iz reda čekanja. Kao rezultat toga, čekanje u liječničkoj ordinaciji dobio na početku četvrtog (kada su ljudi u redu počela brinuti o „bit-nema sreće a ne imati vremena”), dr uvjeravanja svima koji će se sve „spremni”. Na kraju, sve je počelo. Zaključak: Nemojte se "rušiti" u MONICI mračno, nekoliko sati prije otvaranja, "s prvim konjem"! Smireno jedete doručak, mirno se skupljaju, dolaze, brzo se registriraju u registar, a ako stručnjak koji trebate čeka vaš "sat". P. Oni koji su bili u redovima stigli su u ordinaciju nakon 5-6 sati čekanja (da, plus stojeći u redu prije otvaranja registra) i imala sam oko 4 sata na sve! Ne mislim reći da sve što je gore opisano odnosi se na sve stručnjake u Monici, osobno sam bio na recepciji s endokrinologom. Izvući svoje zaključke.

Pro klinike:
Normalni liječnici.

Nedostaci klinike:
Red.

1,0 od 5

Došlo je do slučaja, ležanje s bebom (1 mjesec) u ovoj bolnici. Tamo smo mjesec dana promijenili nekoliko puta. Kad su odlučili da je zadnji bio točan, sutradan su zakazali operaciju, ali navečer je otkazana, kao i sljedeća 2. Negdje u pola mjeseca konačno smo to napravili. Zavoj nakon operacije nije se mnogo promijenio - 3 puta! Sam, osobno, trčao je iza zelenog i obrađivao šavove. Bypassing svaki dan - ujutro, i prije odlaska u krevet - od 9:10 do 21:22. U četvrtak ujutro, oni su mega-turneju, izaslanstvo rafala u komoru (osoba 7, ponekad i duže) slatkiš majkama, o nečemu konfe, au tišini smo ostaviti (se osjećali kao u zoološkom vrtu, samo malo životinja koje su bile!), Iskreno, ne znam ni tko smo tretirani i radile, a sve jer nitko od njih nikada nije se predstavio, i nitko nema značku, i to je jasno koji od njih je bio liječnik, koji je čišći. Usput, posljednji oprati podove u sobi svaki dan, ali prozorske klupice u posljednjih mjesec dana gumiran 1 put, iz kabineta - ne jednom, ali postoji način na koji je sloj prašine je 1,5 cm (osobno sam provjerio). Iz prozora užasno puše, doktori su svjesni, ali ništa se ne napravi, a oni jako vole prozračivanje prostorija nakon večere, zbog čega nastaju jake skice, lako možete uhvatiti hladnoću. Većina liječnika i medicinskih sestara su vrlo mladi. Medicinske sestre su pažljive, naravno, i klushi. Posebna zahvala Mariji, Janu i Mariji. Djevojke, ti si super! Ultrazvučni ormar je samo bajka. I tu sjedi doista stručnjak. Viša sestra Khokhlov, zapamti ovo ime! Ova žena očito nema svoju djecu, neugodnu osobu! Blagovaonica je jako lijepo, ali hrana ostavlja puno da se željeni, kašu ujutro, za ručak prvi i drugi, većina juha od graška, juha, riža, krumpir, večera, često soljanka ili krumpir. Ukratko, više od mjesec dana mrzim kupus s krumpirom i, sudeći po praznoj blagovaonici, nisam sam. Općenito, ovaj mjesec je bio pakao za nas! Mnogo toga mogu napisati više, "Rat i Mir" će biti razrjeđivač, a nažalost, više minus od pluses! Bog ne dopusti da netko dođe tamo! Pazite na svoju djecu, sebe i svoje voljene!

Pro klinike:
Blagovaonica je vrlo lijepo uređena. Medicinske sestre su pažljive.

Nedostaci klinike:
Nekoliko puta je promijenilo dijagnozu. Zavoj nakon operacije promijenjen je samo 3 puta! Snaga nije baš dobra. Iz prozora užasno puše.

4,0 od 5

Bok Bila je zadovoljna bolnicom. U Odjelu za djecu, 11. zgradu, pažljivi liječnici. Dobar pristup djeci. Čista posteljina. Izražavam svoju iskrenu zahvalnost.

Pro klinike:
Dobar pristup djeci. Čista posteljina.

Nedostaci klinike:
Moglo bi biti bolje.

1,0 od 5

Budite vrlo oprezni kada idete u ovu bolnicu, a ako imate problema s kožom - bolje je odabrati drugu bolnicu! U mom slučaju, netočna dijagnoza je napravila 2 liječnika. Oni su propisali liječenje, ne brinu za novac, ali sam pio puno lijekova i napravio injekcije od bolesti koja ne mogu imati! Naravno, ovo nije jedina bolnica gdje sam se prijavila i izabrala na preporuku, a sada želim plakati! Žao nam je za vrijeme koje ste proveli! Nema kompetentnih stručnjaka iz područja medicine! Zapravo, stavite psorijazu! I postojao je atopijski dermatitis! Koliko je živaca potrošeno! Saznajte bolje prije uzimanja pacijenata, a ako ne znate kako se liječiti - zauzmite više koristi za živote ljudi!

Pro klinike:
Čisto, uredno.

Nedostaci klinike:
Stavili su pogrešnu dijagnozu 2 liječnika. Oni su propisali liječenje, ne brinu za novac, ali sam pio puno lijekova i napravio injekcije od bolesti koja ne mogu imati!

1,0 od 5

Gastroenterologija. Doktor Tsodikova OM Strašna i nekompetentna liječnica. Nije gledao ili vidio analize, a ne gledao ili vidio povijest slučaja, pitao me o onome što je došlo. Rekao sam joj da imam cirozu jetre. Kao odgovor, nazvao sam se alkoholičar, rekao da je ciroza samo od alkohola i da sam morao ići na njih na pregled. Zamislite sebe na mom mjestu, kada osoba nikada nije pila u životu, a on je napisan u alkoholizatore bez razlike. Uopće ne ulazi u vrata. Strah, nikada neću ići u ovu bolnicu.

Pro klinike:
nije pronađen

Nedostaci klinike:
Tsodikova OM Strašna i nekompetentna liječnica. Grubost.

1,0 od 5

Odjel za pedijatrijsku kirurgiju. Liječnici nemarno tretiraju svoj posao, medicinske sestre su lijene - neprestano razgovarati, piti čaj, gledati televiziju (u skrbi), neće se dozirati. Stalno „rat”, a veliki nesporazum između odjela: Odjel za dječju kirurgiju i pedijatrijske intenzivne njege, anesteziolozi u drzak zahtjev „zahvalnosti” - čak i prije početka rada.

Nedostaci klinike:
Liječnici nemarno tretiraju svoj posao, medicinske sestre su lijene.

3.0 od 5

Boravak u bolnici - u načelu, ne može se svidjeti. No, 3 dana boravka u ljeto 2013. godine i operacija uklanjanja fibroadenoma bila su izvrsna. U početku sam bio uplašen stavom i birokratikom u ovoj bolnici. Bio sam odlučan boriti se do kraja, prema zakonu. Ali ništa nije bilo potrebno. Da, dizajn je još uvijek malo kasniji i red za planiranu operaciju može se dugo čekati. Počela sam testirati i postati registrirana u ožujku. Krajem lipnja već je bila u bolnici i bez novca. Stoga, ako možete čekati, to ima smisla. Ali podsjetiti da je glavni liječnik vrijedan toga. Oni stvarno imaju puno posla, i to je prije svega za vas. Nakon svega ovog dizajna, shvatio sam zašto je sve oko tako zlo: pisano, objašnjeno, pokazuje što treba učiniti. Ljudi tvrdoglavo ne vide, ne čuju i odmah se počnu ljutiti! Strpljenje kod ljudi nije neograničeno. Za vrijeme stavljanja reda na operaciju nikad nisam bio nestašan! Sve je objašnjeno i reklo. Nitko nije tražio novac. Možda je operacija bila plug, naravno, ali ipak. Ja, iskreno, pokušao sam ponuditi prije operacije. Nisu me odveli. Odnos liječnika i medicinskih sestara je dobar. Svi su pažljivi i odgovorni, što je više moguće s njihovim djelokrugom! Ti ljudi trebaju staviti spomenike! Svakog dana da se suočite sa bolesnima, ogorčenima, a ponekad s očajničkim ljudima - vrlo je teško. Bila je u odjelu zahvaćene torakalne kirurgije, liječnik Krieger (šutljiv, strog liječnik). Operirao se, sudeći po certifikatu, mladi liječnik ili pripravnik, jer je ime bilo drugačije, na žalost, ne sjećam se. No šava na prsima je vrlo uredna i nevidljiva: svi liječnici koji su kasnije pregledali, divili su se estetskoj ljepoti. Nakon iscjedka s dna srca zahvaljivala sam medicinskim sestrama i liječniku. Neka im Bog daje zdravlje!

Pro klinike:
Dragi bolesnici i njihovi rođaci! Tretirajte ljude kako želite da vas liječe. Nemojte očekivati ​​od liječnika da trik i zahtijevaju novac, a sve će vam biti dobro! Zdravlje vama i vašim voljenima.

Nedostaci klinike:
Nije baš ukusna hrana, ili bolje - uopće nije ukusna. Odjel je sasvim sam, tuš i WC u sobi. Jedina stvar koja je najviše smetala tijekom cijelog boravka bila je pacijentica raka s kojom sam lagao. Vrlo je, vrlo teško moralno. Ako boravite u bolnici duže od 3 dana, još uvijek vrijedi razgovarati s liječnikom o mogućnosti odvojenog odjela. Ali ovo, naravno, već je vjerojatno za denyuzhku. Nisam pitao. 3 dana su moralni test za mene.

1,0 od 5

Redovi su ogromni. Napiši unaprijed, kupon određuje vrijeme prijema, pa ipak sjedite i čekajte. Osobno sam bio u redu za 5 sati. Medicinski radnici idu bez reda, naravno, razumijem sve - ali ljudi iz cijele Moskve idu, sjesti satima da dođu do recepcije. Zato postavite određene sate za svoje zaposlenike. Stajalište naravno. Sve na živce, vikanje.

Nedostaci klinike:
Redovi su ogromni. Sve na živce, vikanje.