Recenzije o liječenju lijekova Daklatasvir i Sofosbuvir

Liječenje

Upute za uporabu, nuspojave, indikacije i doziranje - svi ti podaci mogu se naći u uputama za droge Daklatasvir i Sofosbuvir. Međutim, tu se ne može naći stvarne izjave ljudi koji su imali iskustva u radu s hepatitisom C. Naravno, nema obećanja da tvoja priča je liječenje će biti sličan - svaki organizam posebno drugačije reagira na pilule. Važno je da je terapija pod nadzorom iskusnog liječnika, a povratne informacije o liječenju bit će pozitivne i bolest će nužno odstupiti.

Mišljenje stručnjaka i liječnika

Liječnici jednoglasno su vidjeli da je terapija Daklatasvira i sofosbuvir - ovo je jedan od najvažnijih razumne i učinkovite metode liječenja za hepatitis C. Iskusni stručnjaci dovode nekoliko značajki o izloženosti tijela njegove prakse:

  • Pacijent obično ima izbor od nekoliko mogućnosti liječenja - od konzervativnih metoda do inovativnih i dokazanih sredstava. Iako je, naravno, prisutni liječnik koji određuje optimalnu tehniku ​​izloženosti;
  • Prije nego što osoba počne uzimati pilule, dijagnoza se provodi kako bi se identificirale kontraindikacije, jer je trošak lijekova prilično visok;
  • Važna uloga u liječenju igra raspoloženje pacijenta - većina ljudi samo pada ruke, ne shvaćajući da će depresija dovesti do ozbiljnih posljedica. Zadatak liječnika je da ih ne vjeruje u ovo;
  • Uz već postojeću cirozu, teško je napraviti prognozu, jer lijekovi možda neće biti učinkoviti i liječenje će trajati dugo - do 30 tjedana;
  • Potrebno je uvjeriti pacijenta da je pravi način života ključ za uspješnu terapiju. Osoba treba odreći loše navike, kontrolirati unos hrane, eventualno igrati se sportom;
  • Čak i nakon uspješnog liječenja, ne vrijedi izgubiti kontakt s pacijentom, jer će mu redovito trebati kontrolni pregled.

Učinkovitost lijekova dokazuje praksa, iako je u Rusiji kratkotrajan, tisuće pacijenata već su se oporavile za to vrijeme.

Recenzije o oporavljenim osobama

Općenito, mišljenje pacijenata podudara se s mišljenjima liječnika i drugih stručnjaka - Daklatasvir i Sofosbuvir stvarno rade. Oni koji su se oporavili od hepatitisa, dijele savjete s pridošlicama, ljudima koji su upravo započeli tešku borbu:

  • Što prije počnete s liječenjem, to bolje. S hepatitisom je moguće živjeti i bez ikakvih simptoma i nelagode, ali bolest se očituje u najočarnijem trenutku, a zatim se komplikacije neće izbjeći;
  • Čak i ako vam jedan liječnik kaže da je liječenje nemoguće, svakako idite u neku drugu kliniku, idite u drugi grad na dobar stručnjak ili nekoliko njih. Ne zaboravite uzeti testove s vama;
  • Cijeli postupak bi trebao biti usklađen s liječnikom, a najbolje je voditi dnevnik zdravlja, što ukazuje na vaše stanje, kao i na one lijekove i za koje dane uzimate;
  • Ako se terapijska shema pokazala neučinkovitom, nemojte odustati - budite sigurni da će zajedno sa svojim liječnikom pronaći najbolji način izlaska iz situacije;
  • Odbijte komunicirati s ljudima koji ne vjeruju u rezultat - njihove riječi će obeshrabriti vašu motivaciju;
  • Ne bojte se testiranja - morate znati svoj genotip, komplikacije i podatke o broju inficiranih RNA stanica.

Većina bolesnika su ljudi koji su se oporavili od hepatitisa zbog djelovanja dokazanih i pouzdanih indijskih lijekova.

Komentari na kontraindikacije i nuspojave

Liječnici ne prepisuju lijekove djeci ili trudnicama, ako ne postoji drugi način liječenja ili nema mogućnosti čekanja - bolest napreduje. Pacijenti također mogu patiti od nuspojava tijekom primanja. U nekome su jako izraženi, na drugima - jedva primjetni, većina ljudi i uopće ne smeta. Norma je manifestacija takvih znakova tijekom prijema Daklatasvira i Sofosbuvira:

  • Vrtoglavica i umor su znakovi poremećaja u živčanom sustavu. Može biti i nesanica, migrena;
  • Glavobolja, letargija, mučnina - takvi učinci javljaju se u 10% ljudi koji se liječe;
  • Poremećaji probavnog sustava, smanjeni apetit, proljev;
  • Bol u mišićima, zglobovima, abdominalnom području, anemiji;
  • Emocionalna neravnoteža - anksioznost, razdražljivost, depresija.

Hoće li se ti ili drugi efekti pojaviti ovisi o osobi i stanju njegovog zdravlja. Na primjer, ako pacijent pati od povećanog pritiska u hepatitisu, ne čudi da je zabrinut zbog glavobolja i vrtoglavice. Svi znakovi trebaju biti prijavljeni liječniku, no nuspojave nisu razlog za zaustavljanje terapije.

Recenzije

Dodajte povratne informacije

Više od 3 godine na ruskom tržištu

Adrese tvornica proizvođača u Indiji

Natco Pharma Limited
Registrirani ured i
Sjedište tvrtke

Kuća Natco
Cesta br.2, brda Banjara
Hyderabad-500 034, Indija

+91-40-2354 7532
+91-40-2354 5298/23548243

7-2-A2, Hetero Corporate
Industrijske kuće, Sanath Nagar
Hyderabad - 500 018. Telangana, INDIJA

Telefon: +91 40 23704923/24/25
Fax: +91 40 23714250/2370 4926

Zydus Tower,
Satelitskih križevačkih cesta,
Ahmedabad - 380015
Gujarat, Indija.
TELEFON: + 91-79-26868100 (EPBX) (20 redaka)
FAX: + 91-79-26862365

Ne. 68/186, vrt Talakotuwa, Polhengoda Junction Colombo - 05

Sofosbuir pregledava prošli tretman

Svatko je dobrodošao! Danas je dan kada se počinjem boriti s hepatitisom! Pri dostavi analiza na meni otkrili su porast ALT-a i bilirubina. Poslali su predati analize o hepatitisima, fibroskanu. Rezultati su me užasli - pronašli hepatitis S. Gdje sam pokupila i nisam razumjela do sada. U in vitro hepatologu je rekao da liječenje bez lijekova samo s indijskim lijekovima! A o interferonima i govoru ne može biti, nakon što mi je objasnio o nuspojavama interferona! Prema mojim analizama, odabrana je shema cofosbuvir + daklatasvir. Nakon nekog vremena znao sam o ovoj tvrtki preko prijatelja, pronašao mjesto, nazvao i rekao mi cijeli proces kupnje droga! Počevši od narudžbe, završavajući time kako će lijek biti u mojim rukama. Kupljeno na pretplatu, pa se ispostavilo mnogo jeftinije! Općenito, već imam lijekove) Započnem tečaj! Rezultati će biti napisani u sljedećem pregledu! Sve dobro!)

Želim izraziti svoju zahvalnost tvrtki GepaMed! Danas imam praznik! Imam hepatitis C 3a, fibroza je na sreću odsutna! Nakon dva tjedna sophosbuvir i daklatasvir, ptsr analiza je negativna! U travnju ove godine saznala sam da se hepatitis C tretira s indijskim generičkim lijekovima gotovo bez lijekova i počeo tražiti gdje kupiti lijek. Nakon dosadnih pretraživanja na Internetu i straha da ću se boriti protiv krivotvorenih droga, pronašao sam tu tvrtku. Nazvala sam telefonom, a Anna mi je sve rekla o sophosbuvira, kao io procesu naručivanja isporuke droga. Napravio sam narudžbu, napravio transfer u Indiju i počeo čekati, pratiti parcelu broj pjesme. 05.05.2018 došli su dugo očekivani lijekovi i odmah sam započela tijek liječenja. Tijekom primanja lijekova nisam primijetio nuspojave! Hvala vam svima i dobro zdravlje.

Mislio sam da je hepatitis - to može biti samo za pijanice, ovisnike o drogama, itd. Tip ljudi. Ali, kada se provodi medicinski pregled koji svake godine prolazimo na posao, predamo analizama, uključujući i hepatitis - rezultat se pokazao pozitivnim. Bio sam jako iznenađen i do posljednje misli da je to neka vrsta šala, ali nažalost, rezultat se pokazao pravi. Dugo sam mislio gdje bih mogao pokupiti ovu infekciju. Nakon toga, nakon donošenja svih potrebnih testova, potvrđeno je da je hepatitis C, a najopasniji genotip je 1b. Moj zarazni liječnik propisao je liječenje Sofosbuvir + Ladipasvir. Naručio sam lijekove na ovom mjestu i sljedeći dan započeo tečaj s prehranom. Nakon 2,5 tjedna prošao sam testove u Invitro, visoko kvalitetna PCR negativna i biokemija vratila se u normalu! U ovom trenutku nastavljam tijekom liječenja, pisat ću o svim promjenama. Ali, rezultat je vrlo zadovoljan) Hvala vam jako puno!)

Dobro došli! Prije godinu dana imam dijagnozu genotipa hepatitis C 4. Rezultati analiza i prognoze ostavili su mnogo želje. O bezinterferonovoe liječenje indijskih droga pronađena oca, od njegova vojska prijatelj me uvjerio - da lijekovi su gotovo nikakve nuspojave i daju odlične rezultate. Odlučeno je započeti borbu protiv virusa. Otišao sam u kliniku i položio sve testove, prema kojima sam došla pod shemu liječenja cofosbuvir + ladypasvir. Čitanje recenzija na Internetu zapanjalo je na GepaMedu. Nakon nekog vremena proučavajući sve informacije o tvrtki, nakon što sam napravio popis s pitanjima, registrirao sam zahtjev za besplatnu konzultaciju s hepatologom. Po vlastitom riziku i riziku, naređivao sam na prijevremenu otplatu jer je cijena lijekova znatno manja. Paket je brzo stigao, svaki dan je gledao stazu. Lijekovi su već na ruci, pakirani višeslojno u mutnom filmu, izgledom kao u opisu izvorne indijske generičke. Nadam se da će lijekovi pomoći riješiti virus!

Dobar dan! Kao znak zahvalnosti za tvrtku, pišem ovaj pregled! Otkrio sam da sam bio zaražen hepatitisom C na medicinskoj ploči kada sam radio u UFSIN-u. Liječnici su mi rekli da se to sada lako liječi, s lijekovima iz Indije, da sam se dobro smirio! Tijekom jedne večeri pretraživanja na Internetu došla sam preko tvrtke GepaMed, nazvala sam konzultanticu Alenu i objasnila mi cijeli proces liječenja, kako se naplaćuje i isporučuje lijek. Nakon razmišljanja, nakon prolaska svih testova, nakon što sam provela besplatnu konzultaciju s liječnikom hepatije, nakon savjetovanja s rodbinom, odlučio sam uzeti lijekove koje mi je hepatolog preporučio. Napravio sam nalog, Alena mi je pomogao prevesti u Indiju. Paket je pristigla na vrijeme. Općenito, nakon 4 tjedna tečaja, PCR testovi za hepatitis C u krvi su negativni! Nakon preostalih 8 mjeseci, rezultat najosjetljivijih PCR-a je negativan! Posebno zahvaljujem konzultantu Aleni i liječničkom hepatologu Sergeju Vozhakovu zbog činjenice da su sve ispravno objasnili i podržali!

Slučajno sam doznao o mojoj dijagnozi! Ove vijesti naravno, bio sam jako šokiran, jer sam znao da liječenje donosi više štete nego rezultat! Ja sam u potrazi za informacijama na internetu o liječenju hepatitisa C, a naišao na video Elena Malysheva, domaćin „Live zdrava”, gdje je govorio o pripremi Sofosbuvir Indija koja gotovo i nema nuspojava. Pronađeno je tvrtka „GepaMed” na internetu, nazovite broj na telefon i on-line konzultant Ana odgovori pitao sva moja pitanja, hvala vam na strpljenju =) Iskreno, bilo je vrlo zastrašujuće naručiti lijekove, jer oni nisu mali novac i internet vrlo mnogo prevaranti. Predao je sve analize koje rezultiraju: genotipom 3a, bez fibroze. Liječnik hepatologa Sergej Vozhakov preporučio je prolaziti kroz 12 tjedan liječenja lijekovima: Sofosbuvir, Daklatasvir. Sutradan nakon narudžbe droga, poslao sam broj pjesme, prema kojemu sam svakodnevno pratio moj paket. Pripreme su bile u dobroj ambalaži, na kutijama nema nikakvih udubljenja, film s hologramom označen je na raspakirajućim mjestima, općenito je sve kao na slici. Nakon 3 tjedna tečaja prošao sam PCR analizu - rezultat je negativan! U ovom trenutku, tečaj je završen u potpunosti, prema rezultatima najosjetljivije analize PCR - negativnih! Mislio sam da će sve biti puno komplicirano, ali se ispostavilo. Možda će se lijek u budućnosti također oprezno nositi s rakom! Mnogo hvala svima!

Prije dvije godine otkrio sam da imam hepatitis C (genotip 3a). Nije bilo pitanja o liječenju interferonom. Nakon što sam proučavala podatke na Internetu, moj izbor se temeljio na tvrtki GEPAMED. Primio sam lijek u Primorskim Krajima za tjedan dana. Liječenje kauč + dac započelo je 27. prosinca 2017. godine. 7. veljače 2018. prošlo je prvo testiranje (kvantitativno - NIJE DETEKTIRAN, PCR - NIJE DETEKED). Zahvaljujući svim zaposlenicima tvrtke GEPAMED, a to su voditeljica Anna i liječnik Sergey Valerevich, koji su uvijek bili u kontaktu i savjetovali me o svim novim problemima. Zdravlje vama i vašim voljenima.
I moj savjet za vas - nikada staviti prvu analizu nakon liječenja u toj klinici gdje se stajati na računu od 1. veljače 2018. godine nakon što je prošao test za „kvalitetu” - rezultat je bio pozitivan (bio sam šokiran). Jednostavno, naši "vrijedni" laboratorijski tehničari i liječnici nisu mogli vjerovati da je ta bolest izlječiva. A kako bi se zaštitili, a zatim ne bi dobili "po kapu" odlučili napisati u rezultatima analize (+). Sve zdravlje i sve najbolje.

Dobro došli! Bolesna sam od hepatitisa oko 11 godina. Čuo sam za hepatitis kad sam trudna, poput gruda na glavi. Gdje, zašto i zašto? Sve ove godine živjela je u nekom strahu za sebe, za djecu! Slučajno je na internetu naišao na ove čudotvorne pilule. Mislio sam tjedan! Tada sam naredio, brzo došao. Rezultat je izvrstan! Savjetujem vam da se brzo riješite ove strašne bolesti. Sve zdravlje, sreća, dobrobit.

Dobro došli! Odlučio je danas napisati recenziju za sumnjivačima koji će se liječiti ili ne. Pati od hepatitisa C (genotip 1b) od 2000. godine. Ja sam umirovljenik i još uvijek sam odlučio iskoristiti priliku. Najprije sam kupio jedan paket leda. + Sof.. Brzo sam ga doveo. Onda mislim da ću analizu dati za 2 tjedna, a ostatak ću naručiti. Ali tjedan dana kasnije riskirao sam i naredio još dva paketa, jer nisam morao piti za 12 tjedana. Kao umirovljenik je čak popustio. Sada ostaje samo za mene da pijem tjedan dana. Prije nego što je Nova godina prošla testove. Hepatitis se ne nalazi. Kad su testovi došli, čak sam se bojao otvarati e-mail. Puno vam hvala i konzultant Anna i web mjesto uopće. Tko još sumnja! Nemojte sumnjati, biti tretirani i biti zdravi!

Dobro došli! Bolesna sam od hepatitisa oko 11 godina. Čuo sam za hepatitis kad sam trudna, poput gruda na glavi. Gdje, zašto i zašto? Sve ove godine živjela je u nekom strahu za sebe, za djecu! Slučajno je na internetu naišao na ove čudotvorne pilule. Mislio sam tjedan dana? Tada sam naredio, brzo došao. Rezultat je izvrstan! Savjetujem vam da se brzo riješite ove strašne bolesti. Sve zdravlje, sreća, dobrobit.

Hvala Hepamedu. Anna, Alena, ti si u pramcu za svoju potporu. Emocije preplavljuju. Nakon četiri tjedna liječenja, hepatitis C se ne otkriva, nadam se da će cijeli tečaj biti. Ne postoji hepatitis C. Zapravo radi. Nisam vjerovao do danas do 21.12.2017. Sva sreća u borbi protiv bolesti.

Velika zahvala GepaMedu. Anne i Alyona odvojili su zahvalnost za podršku, razumijevanje i pomoć u svom oporavku. Želim reći svoju priču. Imam 50 godina. Mali, stroynenkaya. 19. srpnja 2017. na kolegama na poslu primijetili su žutu u mojim očima. Potrčao sam u bolnicu. Predao je analize. Biokemija je strašna, ALT-600, AST-500. Dijagnoza je akutni hepatitis. Tjedan dana kasnije potvrđeni su testovi. U mene je hepatitis s. Odmah u glavu pitanje odakle? U našoj bolnici liječnici su rekli da se hepatitis C ne liječi. do rujna je bio na kapaljkama: heptral i fosfoglue. Analize su prepolovljene. Bilirubin je gotovo normalan. Oni su bili ispušteni iz bolnice s cjeloživotnom prehranom. Tako je divno da živimo u dobu Interneta. Prijatelji su čuli nešto o nekim indijskim tabletama. I odmah dođem do mjesta Hepameda. Bio sam toliko uplašen, odmah sam nazvao telefon. I hvali Anu, koji mi je dao nadu. Liječenje hepatitisa C! Naručio sam tablete. Došli smo brzo. Nemate pojma kako sam ih čekala. Ali ne možete zamisliti što je moja obitelj i ja imali radost u tjednu kada su mi testovi postali idealni. Nakon 8 tjedana sam dao PCR i opet sam pobijedio. Nisu pronađeni virusi. Mnogo hvala i nizak luk za tvrtku Gepamed. Posebna hvala liječniku s kapitalom Vozhakovom Sergejem Valerevichem, koji je pratio moj tretman. Sa svojih dvadeset godina sam bio treći u svojoj praksi s akutnim hepatitisom C (mora se reći, da požute u hepatitisom C-5% slučajeva, a ja sam u tih 5%). Niski luk za tebe, Sergej Valerevich. Zdravlje vama i vašim voljenima. Uspjesi u radu. Još jednom, sve ogromne hvala. Sretna Nova Godina. Oprosti zbog zbunjenosti - to je iz višak osjećaja. S ODRŽAVANJEM, OLGA. Regija Smolensk

Dobar dan! Godine 1998. postao sam bolestan od hepatitisa C i s tom bolesti prošao sam gotovo 20 godina. I tako bih išao dok ne dođem u bolnicu s dijagnozom upala slijepog crijeva, gdje sam uzeo testove i podsjetio me da ovaj virus živi u meni. Kirurg je rekao da se ta bolest liječi i savjetuje da ode u specijalista zaraznih bolesti. Nakon izbacivanja iz bolnice odmah sam otišla u specijalista zaraznih bolesti. I odmah je pitao kako se može izliječiti. Rekla je da je tradicionalan način i postoji takav lijek kao sophosbuvir i daklataswir. Zvučalo sam koliko je vrijedno i rekla mi da čitam o ovoj prekrasnoj medicini. Neću vam nastaviti reći što. Kao rezultat toga sam predao analize prije recepcije koji je pokazao da je kod mene hepatitis With, genotip 3a. I tako sam počeo uzimati ovaj lijek, mjesec dana kasnije sam otišao na ponovno testiranje, to je to, čudo, virus nije pronađen. Kakva je sreća čitati ove riječi. Sada nastavljam tijekom liječenja, pijem drugi mjesec. Čudno je, naravno, zašto se ne može legalizirati ovaj lijek u Rusiji, jer stvarno radi.

Danas je prvi dan da mogu reći da sam više bolestan hepatitis C virus za skoro 30 godina, bila sam bolesna, zaražena me u udaljenim devedesetih tijekom operacije, što transfuziju krvi. Otkrila sam da sam bolesna 2005. godine. Šok, pregled, onda sam zvučao iznos koji će biti potreban za liječenje - još jednom šok. Ponudili su da pišu na čekanju za kvotu, obećali su nazvati, nikada nisu zvali. Poznati kirurg savjetovao je da ne oglašava bolest, kako ne bi bio maltretiran na poslu, priča priču o svom prijatelju, za koju sam jako zahvalan. Život s strašnom bolešću koju morate sakriti od drugih. Povećanje zdravstvenih problema i nema nade za oporavak. A onda je došla vijest o tim čudesnim lijekovima iz Indije. Dugo je odabrala web mjesto, odabrala ovo mjesto i nije bila pogrešna. Djevojke-operateri su bili zaprepašteni, toliko takti, osjećaju da se bojite prijevare, strpljivo sve objasnite i objasnite. Puno im hvala! Sreća i zdravlje. Hvala svim zaposlenicima tvrtke koji stvarno pomažu ljudima da se izliječe od ove strašne bolesti. Danas sam dobio rezultat PCR analize za hepatitis C virus broj-0. U samo mjesec dana liječenja. Na početku liječenja bilo je 2,5 × 10 u 6 stupnjeva, nakon dva tjedna prijema je 3,3 × 10 u trećem stupnju. Nakon mjesec dana liječenja-0. Želim sve uspješno liječenje, GepaMed-prosperitet!

Pozdrav svima koji će pročitati moju recenziju, moje ime je Alex i ja imam dugi niz godina bolovala od bolesti kao što su hepatitis C. Više u 2001 za liječenje ove bolesti nije bio pravi, au principu, smatralo se da je hepatitis ne liječi. Podržati pile Eseniale, mlijeko čička i druge biljne pripravke. Ali sve to nije riješilo problem i hepatitis je nastavio ljubazno uništiti moje zdravlje i jetru. Saznali smo o novim lijekovima sophosbuvir i daklatasvir iz Indije, odlučili naručiti te lijekove i počeli tražiti on-line ljekarne. Zaustavio se na službenoj web stranici "Gepamed", jer je vidio puno pravih povratnih informacija i dobio kompetentno savjetovanje djevojčica. Odmah je postalo jasno da su ti ljudi pomogli stotinama poput mene i imali ogroman doživljaj, poslani su na analizu i pomogli da se spasi dajući adrese jeftinim laboratorijima. Napravio sam nalog za plaćanje unaprijed izravno iz Indije, izabrao sofovir i daclahep pripreme od Hetera. U banci je napravio prijenos na zahtjeve, sve je bilo vrlo jednostavno. bilo je uputa. Nakon 2 dana primio sam broj moje pakete i gledao sam kako se kreće svakodnevno. Kad sam počeo uzimati tablete, osjetio sam malu glavobolju, ali to se ne može nazvati nuspojave, sva nelagoda je prestala nakon tjedan dana kada sam preporučila pitku vodu. Virus je izašao u četvrtom tjednu, a sada se nakon liječenja osjećam puno bolje, umor je nestala i kao da ima više energije. Preporučujem svima tvrtki "Gepamed", naručivanje lijekova ovdje da ne riskirate ništa i dobiti pravu podršku od tima liječnika i stručnjaka!

Dobar dan svima! Beskrajno mi je drago što me sudbina daje priliku da napišem pozitivnu recenziju o tvrtki! Zdravo sam! Da budem iskren, sumnjala sam u nove lijekove (ne u apoteku, novu, stranu). Ne po slušanju, znam da postoje nepoštene tvrtke, slijede samo jedan cilj - zaraditi. Gledao sam podatke na internetu, kao što su neke tvrtke samo prodavale lijekove i nestale, nisu se uključile na internet. Ali odlučio sam se saznati - nazvao sam telefonsku liniju, lijepo je odgovorila djevojka, rekla mi koji testovi prolaze, kako započeti liječenje, poslao detalje za plaćanje. Naručite sada! Na pretplatu, to je jeftinije) Broj parcele je poslana SMS-om, slanje je primljeno u roku od dva tjedna, čak i ranije nego što je rečeno. Istina je bila nuspojava jednom - liječnik nakon pregleda malo je smanjio dozu ribavirin, i to je to! Ovo je pitanje onoga što je potrebno pod nadzorom liječnika - usput u Hepamenu i savjetovano! Sve promatrane! Strogo! Što hoćeš! Hvala vam Hepamed, vi ste super!

Pišem recenziju o tvrtki Gepamed, iako je tretman bio nedokontsa.. Ruke itched cijeli tjedan - rezultate ispitivanja molim te! Medicinski centar je rekao sve prema planu! Bilo je pitanja o drogama, imala sam loše iskustvo liječenja, netrpeljivost je bila posljedica nuspojava. Hotline poziva - voditelj Anna odgovorio da je u mom slučaju, umjesto 99 posto sto se oporavi, 97-98 prema službenim statistikama. Lik nije loša, previše, odlučio je probati, pogotovo zbog svojih (gepamedovskoy) statistikama, gotovo svi koji slijede pravila jednostavna za obradu vyzdoroveli.Vsem savjetovati vas sada onako, kupio nakon trećeg zvona - pitanja pitao... Da biste bili sigurni. Zato konzultirajte telefon - besplatno, i na razini! Uzmi novac za ovo :)

Izražavam svoju srdačnu zahvalnost, i puno vam hvala.

Od 99 godina bio je bolestan od hepatitisa, dosegao drugu fibrozu - "Službena terapija" nije pomogla, liječen je onako kako je mogao, ali bolest je postupno napredovala. Čak i poremećaji koji su bili pogođeni - alkohol je odveden u 2005. Jedva sam izašao iz lijevka! Zatim se zaustavio, samo pušio i pušio. Ali ovo je prije vremena liječenja. Liječnik-hepatologist je promatran - u 2016, on preporučuje tvrtka "Gepamed", da, kažu, ozdravio puno. Ja, iskreno, bio sam vrlo sretan! Budući da postoji mnogo prijedloga - a rezultati su različiti, tko kaže ništa. Cijena nije mala, tako da ne želite kupiti od ne razumiju koga. I onda sam naredio poziv i kad sam nazvao, odmah sam napravio aplikaciju - sof + patka. Menadžeri su rekli da možete kupiti dijelove po komadu, ali i dalje sam cijeli tečaj (i tako je smireniji i jeftiniji se ispostavilo).

Čak sam teško uvjeriti da sam izliječen! Dečki, hvala na dobrim riječima! Učinite tako nešto! Bio sam u bolnici nakon što je rekao da mi ne može kupiti nigdje drugdje sofosbuvir i Daklatasvir - treba naručiti na internetu.. ja sigurno ne smeta novac za sebe, ali morate biti sigurni da je prava stvar će doći, i da će sve doći! Prijatelj (također s hepatitisom, samo drugačiji genotip) kada je promatran njegov liječnik, savjetovao ga je vaša tvrtka Hepamed. I to sam naredio s njim. Već stalni minus. I ja i on.. Neizmjerno zahvalni vama, nemojte se zaustavljati, razvijati, svaki uspjeh!

Vidio sam to! Ali s takvim ljudskim stavom vrlo se rijetko susreće! HepaMed je čak i bolji od oglašavanja! Pomoć pri svakom koraku, izvršavanje plaćanja, praćenje paketa, isporuka itd. Sberbank je pogriješio prilikom slanja novca u Indiju, a to je započelo. Sve dok se novac vraća. JA je dobio SOF. + DAKLAT. Potpuno povjerenje i ljudski stav, Mnogo zahvaljujući vodstvu GepaMeda, te posebnoj zahvalnosti stručnjaku ALENE. Što je dovelo do situacije, čak i uz štedionice, to nije tjedan iskustava, podrška i profesionalnost osoblja na visini, kao i kod bolesti ne povući! Koristite usluge GepaMed je povjerenje 100% u svom oporavku. Preporučit ću to svima! S HI. Jurij. Novi Urengoy. YANAO.

Poštovani, 2015. godine pronađen sam s antitijelima na hepatitis C, naš stručnjak za zarazne bolesti rekao je da radi analizu kako bi utvrdio genotip virusa. Analiza je pokazala genotip 3a, a liječnik je rekao da moram proći liječenje interferonom, a prije toga mogu proći opistoju analizu, liječiti opisthorchiasis. Liječnik je odmah rekao da se morate pripremiti mentalno, jer. pojavit će se nuspojave poput glavobolje, groznice, koje morate odreći alkohola i masne hrane.
Jastučići su me prestrašili, nisam se žurio s liječenjem i odgodio je to kasnije, kada su jednom došli prijatelji iz Indije. Rekli su mi o novim lijekovima iz hepatitisa C s generičkim sophosbuvirom i daklataswirom. Odveli su ih negdje u Goa, a kontakt nije sačuvao. Počeo sam tražiti službenim stranicama tvrtke Natco Pharma u Rusiji, gdje možete naručiti i sofosbuvir daklatasvir iz Indije. Nakon proučavanja prijedloga, izabrao sam tvrtku „Gepamed” i naredio droge i Geptsinat Natdak prepaid u Indiji, jer je to mnogo jeftinije. Također je bilo lako platiti: on je platio putem interneta Alfa-Click. Primljeni nadležno konzultacije liječnika Vozhakova Sergej potpuno besplatno, on me poslao na pretrage u „Invitro”. Kvantitativno opterećenje pokazalo je više od milijun kopija virusa i 2 fibroze. Lijekovi dolaze u 20 dana, odmah počeli liječiti. Za 3 tjedna prošao sam kvalitativnu PCR analizu s osjetljivošću od 60 jedinica. i rezultat je bio negativan, pa je biokemija vratila na normalu u samo 3 tjedna! Nakon 12 tjedana pijem tijekom tretmana sophosbuvirom, prošao sam najosjetljiviju analizu od 15 jedinica. i on je pokazao "negativno", 3 mjeseca nakon tretmana, analiza je pokazala istu stvar - NEGATIVNA.
Zahvaljujući timu "Gepamed" za njihovu pomoć i njegu tijekom liječenja, neka Bog blagoslovi vas i vaše voljene, jer to vrijedi draga, dajete nadu.

Lijek sofosbuvir «HEPCINAT LP» kupio za jako blizu mene, da budem iskren, do nedavno nisu vjerovali u „čuda”, pomislio sam, kao i uvijek na tuđe nesreća netko želi da biste dobili bogat. No, dva tjedna kasnije, pronašao da bude negativan, samo sam počeo plakati, ali to bilo je suze radosnice. Uostalom, kad su ljudi bliski nama sve dobro, i svi smo horosho.NA svjetlo još uvijek nema riječi zahvalnosti koji će izraziti svoje tvrtke Gepamed. „i hvala vam djevojka Anna koja uvijek nađe vremena za slušanje i dijeljenje savjeta Sretno svima! I to ne bi bilo u vašem životu glavna stvar nije razbiti i pouzdano se kretati prema VICTORY;)

Pozdrav, moje ime je Marina želi znati kako sam izliječio hepatitis u za dva tjedna? U veljači ove godine stigao sam u bolnicu, a kad sam pregledan, dijagnosticiran sam strašnom dijagnozom hepatitisa s genotipom 3a. Strašno je opisati riječi mojim osjećajima, nemam pojma gdje ga je uhvatio, vodim zdrav stil života, sportašem i ne odlazim liječnicima. Tijekom mjeseca dostave analiza i Bezsonov noći sam izgubila 6 kg, predao sam preko analize u laboratoriju i tamo Hemotest administrator mi je savjetovao da ide na mjesto sofosbuvir lijekove. Prikupio sam sve informacije i pročitao recenzije i počeo tražiti liječnika zaraznih bolesti. Živim u Krimu i nemamo liječnika koji bi radio s tim lijekovima, a ako postoji, on mi nije poznat. To me čini vrlo teško i podešeno i odlučio sam iskoristiti priliku, nisam imao izbora o tome kako naručiti pripreme na Internetu u tvrtki GepaMed! I ovdje je moj poziv na telefonsku liniju. Savjetnik je odgovorio Aleni, sve detaljno objasnio, odgovorio na sva moja pitanja i potaknuo potrebne analize. Odlučio sam se odmah tretira s savjetnik i ovih lijekova, nisam išao na lokalnu infkktsionistu ne postaju na računu, a oslobodio od šetnje kroz pakao! Došao sam dan kada sam bio spreman staviti narudžbu, a moj savjetnik postao je Anna. Ostavila je svoj osobni telefonski broj i rekla da nazove bilo kakva pitanja. Nakon 6 dana primio sam paketu, kad sam ga otvorio, provjerio dostupnost i tek nakon toga sam ga platio. Bio sam imenovan od genotipa sofosbuvir daklatasfir i, općenito, on me prebačen lako sa strane samo glavobolje sam iznajmio tsitramona. Prvi testovi dva tjedna nakon početka postupka i prvih rezultata! Jučer 12.04.17 telefon je zazvonio telefon kojeg je liječnik pozvao iz laboratorija hemosta rekao da su pregledali moju analizu i da u krvi nije bilo virusa. Rezanje razjasniti je li antivirusni preparat.k sam dobio prije dva tjedna došlo je do virusa u krvi, rekao sam da je to u redu, to je meni od srca čestitao, a ja, a ja puzati suze radosnice i neobuzdanog euforije! Odmah sam nazvao Anna podijeliti dobre vijesti, moj kvantitativna analiza je 0. želim zahvaliti zaposlenicima tvrtke GepaMed za činjenicu da su oni pošteni radni narod da se oporavi radost i uvijek u kontaktu! Tako lijepo da se bavite kompetentnim ljudima! Bojao sam se zamisliti da im je liječenje bez njih, ono što bi me čekalo samo je nagađanje. Naredio sam pilule za drugi mjesec liječenja, jer je tečaj tri, pa ispred i ispred sebe, za dva tjedna ću ići stvoriti kvalitetan! Hvala vam još jednom što ste se tamo! Vjerno vama Marina PG Evpatoria

Sofosbuvir i Daklataswir

Prijavite se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Morao sam uzeti u ruke tretman, budući da je dijagnoza - hepatitis C, uključite terapije interferonom - godinu dana, a ne na činjenicu da će biti na snazi. Na internetu sam slučajno naišao na sophosbuvir. Otišao sam do liječnika, on je dobar u hrpu sofosbuvir daklatasvir i odmah je naredio na natco-russia.ru odlučila ipak probati, i odjednom pomoći... i pomoći! Nisam mogao vjerovati da mi se to dogodilo. Potpuno uklonio moju dijagnozu. Pa što radi!

Nakon dijagnoze HCV genotip 1a, primarne terapije liječnik propisane kombinacije daklatasvira s sofosbuvir, prvu dozu - 60 mg, drugi - 400 mg, kao što je prije terapije ne, u početku, odlučeno je da se uvodno fazu prima samo sofusbivira tjedan dana. Liječnik je odbio ribavirin. Recepcija je provedena jednom dnevno. Od negativnih učinaka - glavobolje, pucao s jednostavnim citramonom.

U početku, treći genotip pokušao je liječiti domaći interferon, zatim su povezali ribavirin, ali nije bilo nikakvog učinka. Nakon toga, imenovan je Daklatasvir + Sofosbuvir, ovdje već 3 tjedna, zakazane analize počele su pokazati poboljšanje situacije. Do 6. tjedna administracije, kvantitativna RNA nije otkrivena, nakon još dva tjedna, već je visoko kvalitetna RNA bila odsutna. Na istom području ALAT / ACAT bili su na području od 20-25, što je sasvim normalno. A to znači da je hepatitis poražen i da je jetra sačuvana.
Od pobocheka imala sam smanjenje koncentracije, letargije i mučnine. Uzmi lijek trebao bi biti svaki dan u isto vrijeme, doza ne može biti premašena. Unos hrane za liječenje ne utječe, može se uzimati tijekom i prije jela, do kraja liječenja liječnik preporučuje smanjenje doze, morala sam razbiti pilulu do 30 mg.

Hepatitis u meni u onom što se zove blaga forma - genotip 1a. Zbog toga je zarazna bolestica potaknula da ima puno šanse za oporavak. Liječenje je zakazano kroz 12 tjedana prema sljedećoj shemi: kompleks "Sofosbuvir" i "Daklatasvir" jedna tableta po danu.
Ne mogu reći da je liječenje bilo lako i zabavno. U jutrima je bilo mučnina, glavobolja je postala česta, s vremena na vrijeme postojala je slabost i apatija. Ali bio sam spreman podnijeti sve, samo da se dobro vratim. Ali terapija nije bila tako ružičasta, stalni odgovor bio je primljen tek sredinom tjedna. No do kraja 12. virusa više nije bilo, iako neki pokazatelji, poput bilirubina, ostali su visoki. No čak i takav rezultat je pobjeda. Glavna stvar je strogo slijediti upute i liječenje propisane od strane liječnika. Napisano u uputama - samo progutati, ne gnjaviti i ne žvakati, onda bi to trebalo učiniti. I to je razlog zašto. Jednom sam zaboravila žvakanje pilule i pomislila da je došao moj kraj. Tako je gorko da cijelo tijelo, a ne samo usta, grčevi. Jedva sam se suzdržao da ne bih htio povraćati. Ali svejedno cijeli dan u mojim ustima bio je gorak okus gorčine. Ugodna mala - i stoga je država nevažna i da ga pogoršava apsolutno na ništa.

Recenzije Dodaj recenziju

Eldar, 50 godina,
Krasnodar

Na početku liječenja:
Hepatitis C, 3 genotip, F3, virusni opterećenje - 5,2 x 10 * 7

Liječnički imenovanje:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, duljina tečaja 12 tjedana

Hepatitis pronađen 90-ih godina. U to vrijeme nije bilo takve progresivne terapije, bilo je potrebno raditi, nije bilo vremena da se razbole, neprestano plivaju. Podržao sam hepatoprotectors, a ne osobnu udobnost, mislim da to nije osobito pomoglo. Posljednjih godina bio sam zbunjen tretmanom, bio sam u infektivnoj bolnici, izliječio sam, pio heptral kako bih smanjio količinu virusa. I prije šest mjeseci, moj liječnik me obavijestio da već postoje nova droga po povoljnim cijenama, koja su pokazala visoku učinkovitost, propisala mi sastanak, rekao je da izgleda na Internetu. Samo pazite da ne naletite na lažne supruge bio sam u potrazi, nisam išao u, ja ga u ovom posebnom slučaju, mrtvog muke, ali neće joj nedostajati i da će biti bolje, tako da sam miran. Pokazalo se da ne ide daleko, sve je u Krasnodaru, u zalihama. Lijepe cijene me iznenadile, liječnik je nazvao veće stope. Slobodna dostava isti dan, uzela je biljku Hetero, preporučila mu je liječnik. Pripreme sa svim oznakama, čak i cijena u indijskim rupama je, potvrda iz biljke, halogram. Stoga sam zadovoljan proizvodom, kvalitetnim proizvodom, ja to čvrsto preporučujem. Neću opisivati ​​cijeli proces liječenja, sve je bilo dobro, bilo je manje bolesti, ali me Nije malo, bio sam spreman, ali to je sve sitnice, rezultat je bio! Zbog toliko godina opao sam se, nisam mislio da ću se tako lako riješiti, čak se navikavam već godinama. Koliko sreće živjeti do takvih tehnologija i produžiti godine našeg života radosti djece i unučadi.

Dmitrij, 38 godina,
Moskva

Na početku liječenja:
Hepatitis C, genotip 2, virusni opterećenje - nema podataka, fibroza - F1

Liječnički imenovanje:
Sofosbuvir 400 mg, daklatasvir 60 mg, duljina tečaja 12 tjedana

Znala sam za svoju bolest, dugo vremena... posljedice moje mladosti. Ali ja sam bio previše prestrašen od prethodnih nuspojava terapije interferonom, bio je svjedok, te je liječen na jedan vrlo loše da je, kao što je virus dobila, ali zdravlje je srušen do hladnom lechilsya..Dumal, samo normalan osjećaj, i neću smetati. Ali nedavno su nekoliko poznanika, već u pretkondiciji, bili hospitalizirani, i bio sam uplašen. Počeo je naučiti da da, kao i sada, ispostavilo se da je postojala nova terapija, indijski generički lijekovi, koji nemaju takav tvrdi pobochek. Pretraživao sam internet, odgovarajuću opciju za cijenu i uvjete isporuke. Zaustavio se u online trgovini Medfarm. Dogovorila je cijenu i odsutnost akontacije. Droga koja im je dostupna, tako da je 4 dana bilo sve u njegovim rukama, isporuku je obavila EMC kurirska služba. Poslali su mi broj zapisa nakon slanja pošiljke, praćenje prometa na mjestu, dostavljač kontaktirati sa mnom prije nego uzimajući u pripremi popisa robe u prilogu na mogućnost otvaranja robu prije plaćanja. Svi ispitani za usklađenost, unaprijed iskopani na forumima, naučili su glavne točke pomoću kojih možete potvrditi autentičnost. Imaju web stranicu, usput, postoji i video na kojem možete vidjeti kako izgledaju njihovi pripreme. Općenito, ništa se nije moglo naći. O lechenii- se dobro osjeća, ne razlikuje od normalnog stanja, to je, naravno, bio sam vrlo iznenađen, iako pročitao da pobochki minimalno, dobro, to me je nosio sa svima njima)) prošla dva tjedna PCR kvantitativna, značajno je smanjena količina virusa. A mjesec dana, nisam vjerovao u oči, virus se nije pojavio! Stoga se ne žalim zbog toga što sam se tako dugo povlačila s liječenjem, ali s minimalnom štetom, žao mi je zbog onih koji su prije bili prisiljeni patiti od interferona. Hvala momcima za kvalitetnu uslugu, pristojnost i strpljivost, a ne malo njih mučili, njihova pedantna upita.

Valery, 41 godina,
Krasnodar

Na početku liječenja:
Hepatitis C, 3 genotip, F4 fibroza, virusni opterećenje - 7,3x10 * 7

Liječnički imenovanje:
Velpatasvir 100 mg, Sophosbuvir 400 mg, dužina trajanja 24 tjedna

Imala sam hepatitis oko 7 godina, to je samo da znam. Da budem iskren, nisam računala na poseban rezultat. U odjelu zaraznih bolesti, telefon i Medfarmovo mjesto poslane su liječniku, mnogi su ih uzeli i imali pozitivan rezultat. Kupio sam dijelove, jer nije mala suma je došao iz činjenice da sam bio imenovan piti koliko god 6 mjeseci, bilo bi prva 3 mjeseca s ribavirinom, ali ja ga pobochka jak, morao uzeti ribavirina i produžiti liječenje do 6 mjeseci. Po prvi put sam preuzeo kontrolu za mjesec dana, a zatim za dvoje, iz drugog pokazali su samo odsutnost hepatitisa. Završio sam liječenje prije nove godine, pišem recenziju u ožujku 2018., sada se nadam da će se jetra početi oporavljati nakon ciroze, još uvijek treba raditi.

Rolands, 50 godina,
Krasnodar

Na početku liječenja:
Hepatitis C, 1 genotip, virusni opterećenje - nema podataka, fibroza F3

Liječnički imenovanje:
Sophosbuvir 400 mg, Velpathaswir 100 mg
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Dodat ću pet centi. Prvi put liječeni prije otprilike sedam godina, injekcije - pegilirani interferoni s ribavirinom bili su povratak gotovo odmah nakon tretmana. Moj liječnik, gastrointestinalan kojeg vidim sa svojim trbuhom, rekao mi je o novom liječenju tabletama 2016. godine, ali moram početi liječiti tek u prosincu 2017. godine. Na imenovanje liječnika, uzeo sam sophosbuvir + velpathasvir Velpanat tvrtke Natko. Liječenje je bilo bez događaja, nakon prvog mjeseca nije otkriven hepatitis. Ponovno sam nastavio analizu u ožujku 2018., sve je u redu, liječenje je bilo uspješno. Droge naručene preko Medfarma, mjesto koje mi je preporučio moj liječnik.

Alexander, 48 godina,
Rostov na Donu

Na početku liječenja:
Hepatitis C, genotip 3, virusni opterećenje 12 milijuna, fibroza F2.

Liječnički imenovanje:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, Ribavirin 1000 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Kao iu većini kada i gdje sam pokupio ovu infekciju, ne znam. S obzirom na imenovanje u našem ambulanti, prije početka liječenja, prvo sam plivao jer sam imao veliko opterećenje.

Pronašao sam MedPharm ljekarne putem Interneta, to je bilo najbliže od nas, gdje je cijena bila manje ili više raspoređena, kao što sam kasnije naučila, bilo je moguće dobiti još jeftinije, ali trebate čekati pola mjeseca i platiti unaprijed. Dobio sam rezultat za drugi mjesec, nisam to preuzeo. Ribavirin je pio samo prva dva mjeseca.

Volio bih više organizacija, one koji su odgovorni za vašu isporuku, čekao sam četiri dana otpreme, a drugi kurira vozio moju narudžbu dva dana u Rostovu, nije mogao proći. Općenito, bio sam zadovoljan, primijenio sam testove koje sam završio na kraju liječenja.

Andrew, 39 godina,
Simferopol

Na početku liječenja:
Hepatitis C, genotip 1, virusni opterećenje - nema podataka.

Liječnički imenovanje:
Sophosbuvir 400 mg, Daklutasvir 60 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Dugo sam počela liječiti, ali nisam se usudila, nije bilo jasno kako ih naručiti od Indije, kako se ne bi upuštali u varanje. Proučavao je recenzije dugo, pratio prijedloge na internetu. Odlučio sam se pobliže promatrati, u Krasnodaru. Štoviše, poslali su mi gotovinu na isporuku, u kojem slučaju mogu odbiti.

Naručio tečaj za 3 mjeseca - sophosbuvir, daklatasvir proizvodnja Natco + Zydus, dobra vrijednost za novac. Parcela je stigla za 4 dana. Izgled lijeka uređen, sve provjereno, broj partije, potvrda. U početku je prijem bio blago slab, savjetovao se s liječnikom, rekao je to možda, rekao je više piti vodu i češće na svježem zraku.

Tjedan dana kasnije sve je prošlo, slijedilo upute. Više ništa nije smetalo tijekom tečaja, nisam prestao pušiti. U mjesecu virus nije više otkriven, na kraju tečaja rezultat je postignut. Liječnik kaže da se virus neće vratiti. Rekao je da će dati za šest mjeseci.

Anna, 32 godina,
Krasnodar

Na početku liječenja:
Hepatitis C, genotip 3, virusni opterećenje 3,2 milijuna, fibroza F2-F3.

Liječnički imenovanje:
Sophosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, Ribavirin 800 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Najvjerojatnije je virus hepatitisa C doveden operacijom, ako je tako, tada sam imao ukupno 13 godina. To je drugi pokušaj liječenja, prvi put u 2010, je prošao šestomjesečni tečaj terapije interferonom s Pegasys i ribavirin, jedva preživjela da tako kažemo, kao pobochki su za mene vrlo ozbiljno, nakon 16 mjeseci, virus se vratio. Prije godinu dana jedan liječnik me kontaktirao, koji me vodio svih ovih godina, predložio probati nove lijekove, nisam imao puno povjerenja nakon neuspješne terapije.

Čitam na internetu da se većina ljudi već liječi indijskim generičkim podacima Sofosbuvira i Daklatasvira i ima stalni rezultat. Liječnik mi je dao telefonski broj i adresu stranice pa nisam imao sumnje o povjerenju. Liječenje je bilo lako, imam nešto za usporedbu. Prvi testovi su uzeti 15 dana, pokazali su snažan pad viralnog opterećenja od 3,2 milijuna do 700 tisuća u mjesecu, a virus više nije bio otkriven. U vrijeme pisanja moje recenzije bilo je 6 mjeseci nakon završetka terapije, druga analiza potvrdila je kompletnu terapiju.

Bogdan, 41 godina,
Krasnodar

Na početku liječenja:
Hepatitis C, 1 a, b genotip, virusni opterećenje 4,2 milijuna, fibroza F4, ciroza.

Liječnički imenovanje:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Duljina tečaja je 24 tjedna.

Hepatitis sa mnom je spol života. Donio je moju jetru gotovo potpunu propast. Liječenje je odgođeno zbog neučinkovitosti injekcija koje su ranije liječene, a moj genotip pozitivan rezultat može biti samo u 50% slučajeva. Prije pet godina saznao sam o novom tretmanu pilula, ali cijena je bila nebeska. Ove godine, rekli su mi o generičkim lijekovima iz Indije i činjenici da su oni odgovorne cijene, zahvaljujemo Bogu na hindusima, dao nam priliku da se tretiramo po adekvatnoj cijeni. Liječnik iz SKIBe mi je dao sastanak, a nakon konzultacija otišao sam online tražiti Sofosbuvira i Daklataswir.

Postoje mnogi prijedlozi, ali većina je u nedoumici, nerazumljiva isporuka, understated cijena, prodavatelj nije jasno gdje, u Moskvi ili čak u Indiji. Nakon što sam pronašao mjesto Medpharma, naručio sam tablete Natco Hepzinat i Natdak, koje mi je liječnik savjetovao, prvi mjesec, za reći na suđenju. Mjesec dana nakon početka liječenja položio sam testove i pokazao dobru dinamiku, kao što im je liječnik komentirao.

Nakon toga kupio sam ga preostalih mjeseci. U drugom je mjesecu već bio puni minus, hepatitis se nije pojavio. Sada je prošlo godinu dana od kraja liječenja, ponovljeni testovi pokazali su jednako minus, a najvažnije tijekom godine, fibroza se vratila na F3, iako je liječnik rekao da promjene mogu biti tek nakon 3 godine. Svi liječeni! Sada je dostupna.

Viktor, 57 godina,
Anapa

Na početku liječenja:
Hepatitis C, la genotip, virusni opterećenje 2,5 milijuna, fibroza F1-F2.

Liječnički imenovanje:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Vrlo dugo nadzirala sam Internet, tražila sam pouzdanu opciju i iskrenu cijenu. Naredbu iz Moskve je odbačena, jer sam htjela primiti sve bez plaćanja unaprijed i na licu mjesta.

Došla sam na ovu stranicu, dečki su se pokazali da su blizu. Napravio sam zapovijed, uzeo sam ga u Krasnodaru. Na prvoj analizi nakon početka liječenja, u mjesec dana - "virus se ne otkrije", pa je napisan u certifikatu, užitak nije bio kapelica, nakon 6 godina bolesti, konačno sam ubio gmaz.

Izražavam zahvalnost na pomoći pri kupnji lijekova za djecu iz MedPharma.

Vitalij Vitalievich, 50 godina,
Krasnodar

Na početku liječenja:
Hepatitis C, genotip 3, virusni opterećenje 5,3x10 * 5, fibroza F4, ciroza.

Liječnički imenovanje:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Duljina tečaja je 24 tjedna.
Nakon tri mjeseca, shema je promijenjena u Velpathaswir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg, Ribavirin 1200 mg.

Imam vrlo težak slučaj. Hepatitis je vodio moju jetru u žalosno stanje, imao sam cirozu na početku liječenja, ako iskreno postoji malo nade za oporavak. Nakon početka liječenja, za treći mjesec virus je još bio otkriven, štoviše, opterećenje počeo povećavati, liječnik je imao sumnju na mutaciju.

Pojavio se pitanje o ukidanju liječenja ili promjeni pripravaka. To mi je pomoglo da razmjenjuju rano preobreteniya sofosbuvir i daklatasvir na Velpatasvir sofosbuvir a ova kombinacija je učinkovitiji kod ciroze. Promjena sheme liječenja dala je pozitivne rezultate, mjesec dana kasnije imala sam prvi negativni rezultat. U trenutku pisanja pregleda, već tri mjeseca, završio sam teriju.

Rezultati ponovljenih analiza pokazali su da nema virusa hepatitisa u krvi.

Igor, 24 godina,
Kurganinsk

Na početku liječenja:
3 genotip, fibroza F3, virusni opterećenje - nema podataka.

Liječnički imenovanje:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, Ribavirin 1000 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Kao posljedica toga, tako je govorila, burna mladost dobila je nagradu Hepatitis S. Nisam to posebno osjetila, ali moji roditelji su ga jako doživjeli. Odlučili smo prikupiti novac i biti tretirani. Liječnik je rekao da sada postoje indijski lijekovi i postoji mogućnost potpunog oporavka.

Počeo sam tražiti proizvode na internetu, nije htjela poslati novac nepoznato i čekati mačka u vreći i kupiti proizvode osobno, ispitivati ​​ih, pa u Moskvi se nije usudila naručiti i našao mjesto MEDFARM Krasnodar. Od svih mojih ponuda na neki način im se odmah sviđalo njihovo mjesto, sve je jasno, puno informacija i slika ima priprema. Ali ipak sam se bojala da nisam bacala. Nazovi me da se savjetuje postavljana pitanja o mom fibroze, a ja nisam znao liječnik nisu provjerili, imamo nekoliko tih lijekova znam ni sharyat vidljivi. Ispalo je da je vrlo važno liječiti djevojku pitao za odgovornog pristupa ovom pitanju i doći do Krasnodara proći, dao mi adresu.

Ispostavilo se da F3 fibrozu i genotip sam bila 3, djevojka opet zove u MEDFARM, rekla je da ova kombinacija je bolje dodati ribavirina, što povećava učinak lijekova biti siguran t.k.lechenie ne može biti učinkovita te je savjetovao da adresu za savjet stručnjaku u Krasnodaru, koji bolje razumije ove lijekove, sve ove nijanse. Infektsionku primijeniti na rubu, svi su potvrdili i odredio da se sofosbuvir, Daklatasvir i ribavirina 1 mjesec, a zatim o situaciji. To sam ja i usadio povjerenje u MEDFARM mi je pomogao da pravilno izgraditi tretman, i gdje ići, i tako bi se propila i novac. Kupio sam od njih za 60 tr., Stigao je u Krasnodaru, sam je susreo kurir na prikladnom mjestu za mene, sve je izgledalo, kvaliteta ambalaža, pakiranje je napisano, što se proizvodi u tvornici Natco, potvrda su, plaća se na licu mjesta, u cjelini, sve što sam htjela.

Počeo je liječenje, prošao testove u 2. tjednu, imao pozitivne promjene, i imao je još jedan mjesec za piće Ribavirin, drugi nije pio drugi. Na kraju liječenja, testovi su pokazali da virus nije otkriven. Ne postoji ograničenje na radost, posebno među roditeljima.

Inna, 36 godina,
Rostov na Donu

Na početku liječenja:
Hepatitis C, genotip 2, virusni opterećenje - 2,3 × 10 * 5.

Liječnički imenovanje:
Sophosbuvir 400 mg, Daklutasvir 60 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Znala je za njezinu bolest nekoliko godina, ali nije se usudila podvrgnuti liječenju, bilo je skupo, a terapija je bila teška, sudeći prema pregledima.

Nedavno sam putem prijatelja saznao o tim lijekovima i odmah se prijavio na sastanak s liječnikom. Imenovali su Sofićurv i Dalekovod, gdje bi mi se kupili preporučili preko poznanika. Otišli smo sa svojim mužem u Krasnodar da pokupimo, našli smo se na mjestu koje nam je uputio kurir, au torbi su bili pripreme i potvrda. Uzeli su Natko. sve odgovarajuće kvalitete, unaprijed smo doznali kako treba izgledati priprema ove tvrtke. U mene već u drugom tjednu virus nije pronađen, ja sam sa zadovoljstvom izdahnuo, a sve isto tako iskusno.

U osnovi sam osjetio kao i obično, pio sam puno vode i samo u slučaju da se dijeta poštuje. Već je predao ponovljenu analizu u 3 mjeseca nakon prestanka ili završetka terapije, virus u krvi nije prisutan.

Inna, 27 godina,
Primorsko-Akhtarsk

Na početku liječenja:
Hepatitis C, genotip 3, virusni opterećenje - nema podataka, fibroza F1.

Liječnički imenovanje:
Sophosbuvir 400 mg, Daklutasvir 60 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Vjerojatno, kao i mnogi, bio je jako uznemiren da naučim da imam hepatitis. Čak i ne sumnjam da se to dogodilo u salonu za manikuru, jednostavno nije bilo nigdje drugdje. Ljutnja uzima nevjerojatnu, nečija neodgovornost krivotvori živote nevinih ljudi koji također plaćaju novac za to! Pa to je otkriveno u ranoj fazi, iako sasvim slučajno.

Tražio sam nekoga na internetu koji to radi u Krasnodaru, jer imam liječnika tamo, ovdje nemamo puno znanja o tim lijekovima. Našao sam nekoliko mjesta, pozvao me svugdje, volio sam kako sam se konzultirala u Medpharm, jer nisam mnogo razumjela o tim tvrtkama. Uzela je Alcim, jeftinije. Sve je jasno, razumljivo i besplatna isporuka besplatne kuriri. Volio sam da nisam morao ići nigdje, odveden sam ravno u kliniku kad sam napustio liječnika. Ugodni kurir, kasnije u certifikatu, dali su mi praktične preporuke o tome kako da to ne bi bilo loše, pa i bilo kakve korisne nijanse o kojima liječnik nije govorio.

Počela je liječenje, kao da nije ništa posebno osjećala, ali je primijetila da kad je zaboravila piti dovoljno vode, počela se osjećati mučno, čim se potrošnja izravnala, sve je prošlo. Prva je analiza snimljena negdje na 3 tjedna, prije nego što nije uspjela. Liječnik je rekao dobru dinamiku i pio dalje. Nakon 3 mjeseca gledao sam na rezultate, s neopisivom radošću saznala da je rezultat bio pozitivan, virus nije otkriven. Hvala na kvaliteti Medfarme!

P.s. Manikura je sada učinjeno od strane mene.

Lydia, 40 godina,
gelendzhik

Na početku liječenja:
Hepatitis C, genotip 1, virusni opterećenje - 1,3x10 * 5

Liječnički imenovanje:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Medicinski testovi i slučajno otkrila hepatitisa C je vrlo uzrujan na početku, ali se pretvorio u hepatologist, saznaje da mu je sada uspješno liječi indijske generičkih. Drago mi je što sam barem saznala u ranoj fazi, sumnjam da su oni doveli tijekom operacije.

Prolazio sam kroz gomilu ponuda, bojao sam se naručiti iz Moskve, pronašao sam tvrtku u Krasnodaru - Medfarm. Izabrao je isporuku osobnog kurirskog, malo skuplje nego ako su poslali EMS, ali sam ih htio dovesti osobi, jer je to mirnija. Uzeo sam lijek Ladipasvir biljke Zydus, čuo za njega dobre recenzije, prilično poznati indijski biljka.

Ugledan momak stigao je u određeno vrijeme, sve pripreme su pakirane u kvaliteti, na engleskom je bila prisutna svjedodžba. Liječenje je bilo bez nuspojava. Već za dva mjeseca virus nije pronađen u krvi. Sada sam posve zdrava!

Lidiya Aleksandrovna, 65 godina,
Krasnodar

Na početku liječenja:
Hepatitis C, genotip 3, virusni opterećenje 2,3x10 * 6, fibroza F2.

Liječnički imenovanje:
Sofosbuvir 400 mg, daklutasvir 60 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Pitao sam svog sina da mi pomogne, piše mi savjet. Tražio sam drogu, tako da me ne bi zamjerili, ne bi ništa skliznuli. Sin je rekao da je pronašao dobro mjesto, Medfarm, vjerujem mu. Odabrao sam lijekove, uzeo me skuplje, uvijek se brine da imam najbolje što sam imao.

Bio sam jako zabrinut ako mogu izdržati terapiju, imam dijabetes i pritisak. Liječnik je rekao da morate piti više vode, to mi je bilo vrlo teško. Dao je svoj broj i rekao, da nazove ako je loše. Prema popratnim lijekovima koje pijem, rekao sam da se sve može uzeti kao i prije. Bio sam jako iznenađen što me ništa nije smetalo, ponekad je bila slabost, ali što da od mene, stari već. Sin je rekao, piti vodu sve će proći, dobro i nekako je istina postala lakša.

A djevojka iz Medfarma također je zvala, bila je zainteresirana za to kako se osjećam, naučila o rezultatima, rekla mi da i nazovem, ako je potrebno. U drugom tjednu virus nije otkriven, na kraju tečaja virus je otišao. Bio sam vrlo sretan, iako ću živjeti još duže, želim vidjeti svoje unuke.

Izražavam zahvalnost Medfarmi da su takvi pristojni ljudi bili uhvaćeni.

Michael, 55 godina,
Krasnodar

Na početku liječenja:
Hepatitis C, genotip 3, virusni opterećenje - 4,2 h10 * 6

Liječnički imenovanje:
Velpatasvir 100 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Napokon sam odlučio liječiti jetru, iako sam se osjećala apsolutno normalno, ali ipak ne bih voljela umrijeti od dobrog ubojice, a moja supruga je također bila vrlo zabrinuta. Stoga su čim su naučili o pripremi nove generacije bez nuspojava, počeli su uštedjeti novac. Liječnik je predložio izbor dvaju režima - Sophosbuvir i daklatasfir ili sophosbuvir i velpatasvir (u jednoj tableti).

Nakon što sam proučavao podatke, shvatio sam da je Velpataswir nova učinkovitija zamjena za prvu shemu. Istina, to je malo skuplje, ali zdravlje je još skuplje. Štoviše, liječnik je upozorio da je 3. genotip najočitiji od svih, i bolje je da ne spasimo, jer postoji rizik da ne dobijete željeni učinak. Stoga je izabrao Hattarov biljni sustav Hetero, jedan od glavnih biljaka u Indiji. Cijela terapija je izgledala kao uobičajeno, nije bilo nerazumijevanja, postalo je mršavo, izgledala sam mlađe, osjećala sam se bolje čak i na kraju tečaja.

Na kraju je dobila dragocjenu analizu s rezultatom da VIRUS NIJE OTKRIVAN.

Michael, 37 godina,
Krasnodar

Na početku liječenja:
Hepatitis C, genotip 3, virusni opterećenje - nema podataka, fibroza F0-F1.

Liječnički imenovanje:
Sophosbuvir 400 mg, Daklutasvir 60 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Bilo je jako uznemireno saznati da imam hepatitis C, odakle se nije htio prisjetiti... Čini se da je slučajno pokupio negdje. Počela sam studirati indijske generičke lijekove, jer jedan, američki izvornik koji se prodaje u ljekarni, košta ogromnu količinu novca.

I ja sam pročitao da je hinduski patent odobren za proizvodnju, a droga je apsolutno identična, a štoviše, sva proizvodnja u Indiji u tvornici Natko pod kontrolom ove američke tvrtke javlja se.

Odlučio gdje će potrajati dugo vremena, sve se zove, izabran MEDFARM, jer sve što je izneseno u detalje, jasno je da oni razumiju u ovom slučaju, ne tako dugo dok prodat.Dlya vlastiti mir izabrali skuplji sofosbuvir Heptsinat i Daklatasvir Natdak, rekao je razlika između ikakvih lijekova, ali svejedno su me više poznati.

Dostava je besplatna u Krasnodaru, svakako bih voljela doći i vidjeti sve, ali s druge strane, jasno je da sada internet doba, online trgovine, osiguravaju nižu cijenu, moramo imati povjerenja. Pa, nemam problema s tim, naša bivša generacija i dalje se boji svega ovoga. Rekli su da na licu mjesta prije plaćanja sve može biti pregledano, provjerili prisutnost halograma, broj partije, cijeli videozapis izgledao je kao da sve treba biti točno ovaj lijek.

Potvrde o pogonu također su bile vezane uz kupnju. U principu, sve što je pogodno, iako je bila zgužvana ambalaža, troškovi prijevoza. Na početku recepcije bila je mala temperatura, u početku sam mislio da sam bolestan, rečeno mi je da je to moguće u rijetkim slučajevima, onda je sve otišlo i nije bilo posebnih bolesti. Po završetku liječenja, analiza je pokazala odsutnost virusa. Ponovio je analizu na podu godine.

Olga, 38 godina,
Krasnodar

Na početku liječenja:
Hepatitis C, genotip 1, opterećenje virusom 1,5x10 * 6, fibroza F0-F1.

Liječnički imenovanje:
Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Dugo sam odgađao liječenje, zabrinut da se nakon svih terapije osjećam loše, ali moram raditi. U mene je prvi genotip, pa je Ledipasfir, kao posebno za ovaj genotip. Pronađeno je mjesto medfarma.info. Odabrali ZodusHeptizu, cijena je igrala ulogu, jer kvaliteta nije doživjela, jer. Sam sam proučio ovo pitanje. A onda se sve oko ponavlja, samo NatkoHepcinatLP, sve ostalo je varka.

Želim nekako pomoći onima koji sumnjaju, ali žele jeftinije. Nekako sam intuitivno osjetio da je stereotip nerazuman. Pronađeno je da je ova tvornica zapravo distributer biljke Natko, i sama po sebi vrlo poznata u Indiji, a još drevnija (negdje na forumu čitala) pa su svi strahovi autentičnosti raspršeni, osobito kada su mi potvrdili moje nalaze.

U prvom tjednu imala sam stanje, izgleda kao katarh, temperatura je slaba slabost. Mislio sam, pa, ono što sam se bojao, dobio sam je. Ali sve je postupno prošlo. U drugom tjednu, kad sam prošao kvantitativnu analizu, došlo je do značajnog smanjenja opterećenja, za mene je prva potvrda da s lijekom nisam pogriješio!

Tijekom preostalog vremena nisam osjetila nuspojave. I dugo očekivani, virus nije pronađen.

Sergey, 34 godina,
Krasnodar

Na početku liječenja:
Hepatitis C, 3 genotip, virusni opterećenje 5,5 milijuna, fibroza F3, jetra hepatoza.

Liječnički imenovanje:
Sofosbuvir 400 mg, Daklatasvir 60 mg, Ribavirin 1200 mg.
Duljina tečaja je 12 tjedana.

Kupio sam Sofosbuvir i Daklataswir u MedParm na preporuku osobe koja je već bila izliječena
i uzeo drogu ovdje.

Izvadili smo naredbu za sljedeći dan, uzimali lijekove koje su zajednički proizveli Emcure i Natco.
Liječenje je bilo teško, jer se kasnije pokazalo da je glavno opterećenje dato ribavirinom.

Na vlastitu inicijativu, prestala sam ga uzimati nakon dva tjedna, s mojom fibrozom nije bilo jako dobro.
Minus je primio samo treći mjesec liječenja.

Stanislav, 33 godina,
grad Soči

Na početku liječenja:
Hepatitis C, 1 genotip, virusni opterećenje 3,0 x 10 * 5, fibroza F0.

Uzimala sam lijekove u Medfarm, za 60 tr., Distributer Zydus Heptiza, rekao je da nema razlike između priprema i ništa, sve je proizvelo Natko, samo druge tvornice kupljene od njih i prodane pod njihovim brendom. Uz znak marketinga, odlučio sam da ne overpay, posebno kao o Zudus, i recenzije su izvrsni na internetu.

Daleko od Krasnodara, odlučio sam spasiti novac spašen, pustiti ga da bude isporučen u Sočiju.
Njihov me kurir doveo je sve kući, plaćen na sastanak.

Liječenje je bilo bez malih rupa, čak i malo uključenih u sport, rekavši da su čak i minimalna opterećenja korisna. Teško je stalno piti vodu, povlačio je bočicu s njim, kako ne bi zaboravili. Također je savjetovao u Medfarmu da će izaći sve ovo.

Nakon završetka tečaja, virus nije otkriven. Na to je vrlo zahvalan!