Sofosbuvir / Sowaldi u Rusiji

Napajanje

Izvorna priprema sophusbuvire Sowaldi - opis, upute, procijenjena cijena i zamjena analogima

Proboj u liječenju hepatitisa C

Nekoliko godina nakon revolucionarnog pojave kao osnova za sve nove obećavajuće mogućnosti za liječenje kroničnog hepatitisa C, u ožujku 2016 sofosbuvir je registriran u Rusiji (broj LP-003 527, proizvođač :. Gilead Sayensiz Ayelend YuCi (Irska) Sada, ovaj lijek je postao dostupan pacijentima i pomaže u borbi s bolestima poput hepatitisa C, ciroze i raka jetre uzrokovanog HCV infekcijom. Sofosbuvir / Sowaldi dovodi do smanjenja koncentracije virusa, smanjenja upale i kao posljedica - prevencije patologije jetre.

Prije donošenja Sowaldi / sophosbuvir u Rusiji standard liječenja, općenito prihvaćena terapija bila je kombinirani režim peginterferona i ribavirina. Osim činjenice da je standardni tretman u pratnji brojnih, često teških nuspojava u tijelu pacijenta i trajao je od šest do 12 mjeseci, troškovi liječenja dosegla pola milijuna rubalja, dok je stopa relapsa dosegao 50%. U tom smislu liječenje je propisano samo bolesnicima s visokim rizikom od razvoja ciroze jetre.

Što je Sowaldi / Sofosbuvir?

Farmaceutske tvrtke diljem svijeta u potrazi za lijekovima dugi niz godina, čime boriti protiv podmukle virusom hepatitisa C, koji se mutira izbjegava ljudski imunološki sustav skrivajući B stanice jetre, utječu na njih, a rezultat je da umjesto mrtvih stanica javlja, ožiljak tkiva, što dovodi do rasta fibroze i ciroza jetre.

Sofosbuvir je postao takav lijek, kojemu je dodijeljeno trgovačko ime "Sovaldi".

Sofosbuvir Prvi je registriran od strane Federalnog zavoda za lijekove (FDA) u SAD-u i na kraju 2013. godine bio je uključen u sve standarde za liječenje kroničnog hepatitisa C, a uskoro je pokazao jedinstvenu aktivnost u suzbijanju virusne RNA i postao osnova za većinu režima tretmana za HCV infekcije.

Lijek je prošao brojna klinička ispitivanja i dokazao svoju učinkovitost, sigurnost i podnošljivost za pacijente, uključujući pacijente s cirozom jetre.

Video o prednostima Sovaldi u liječenju hepatitisa C

Revolucionarni lijek sophosbuvir pod markom Sowaldi u Rusiji spašava živote tisućama pacijenata koji pate od ove bolesti.

Kako cofosbuvir inhibira virus?

Sofosbuvir pripada takozvanoj klasi izravnih djelovanja lijekova PPD) -inhibitorima RNA polimeraze NS5B. Aktivna tvar inhibira (inhibira) proizvodnju u stanicama NS5B proteina potrebnog za reprodukciju hepatitisa C virusa.

Sofosbuvir se aktivira nakon ulaska u gastrointestinalni trakt osobe, penetrira u krv, podupire potrebnu antivirusnu aktivnost do 30 sati. Stoga, uzimanje jedne tablete (400 mg) tijekom dana osigurava kontinuirano djelovanje lijeka.

Način uzimanja sophosbuvir

Svaki pacijent trebao bi imati informacije o tome kako pravilno uzeti sophosbuvir, iu kojoj dozi i kombinaciji treba uzimati lijek. Ovdje imamo sve - uzimajte sophosbuvir dnevno svaki dan u dozi od 400 mg, dok ne možete ispucati, žvakati ili lomiti pilulu. Samo promjena doze također je jako obeshrabrivana.

Prema preporuci Europske udruge za proučavanje bolesti jetre za liječenje hepatitisa C u 2016, kao i standard WHO, trajanje liječenja može biti od 12 do 24 tjedana, ovisno o HCV genotipom, prisutnost prethodnog liječenja i ciroze.

Režimi liječenja hepatitisa C Sowaldi / Sofosbuvir

Unatoč prisutnosti HCV genotipova 6, kao i mnoge podvrste, sofosbuvir pangenotipichen iu raznim kombinacijama uspješno se koristi za liječenje svih varijacija virusa.

ko-terapija peginterferona alfa i ribavirinom koristi za liječenje bolesnika s HCV genotipom 1a, 1b, 2, 3, 4, 5 i 6, za najmanje 12 tjedana;

Sowaldi zajedno s ribavirinom bez interferona propisan je za pacijente s drugim genotipom HCV-a, s trajanjem od najmanje 12 tjedana;

Sofosbuvir ledipasvir plus (kombinacija dvaju lijekova u jednu tabletu, pod trgovačkim imenom «Harvoni») s obzirom na pacijente s kroničnim hepatitisom C, uzrokovane genotip 1a, 1b, 4, 5, 6 ili u trajanju od 12 tjedana;

sophosbuvir plus simeprevir - primijenjen u bolesnika s prvim ili četvrtim genotipom (bilo koji podvrsti) najmanje 12 tjedana;

sofosbuvir s ribavirinom daklatasvirom +/- - pangenotipicheskaya shema za liječenje svih vrsta virusa dodjeljuje trajanje od 12 do 24 tjedana;

sophosbuvir s velpatasvirom - također je panthenotipski režim za liječenje svih vrsta virusa propisan je u trajanju od 12 tjedana.

Kontraindikacije i nuspojave

  • Sophosbuvir se upotrebljava samo u kombinaciji s drugim lijekovima. Samonametna uporaba je neprihvatljiva
  • Moguće je individualno netrpeljivost prema aktivnom sastojku ili komponentama lijeka
  • Moguće je smanjenje vremena reakcije. Pazite pri vožnji vozila
  • Žene izbjegavaju trudnoću kada uzimaju lijek ribavirinom ili interferonom alfa
  • Izbjegavajte dojenje tijekom terapije

Gdje kupiti Sofosbuvir u Rusiji?

Cijena Sowaldi je prilično visoka, primjerice u Europskoj uniji cijena pakiranja može biti 25.000 eura, u Sjedinjenim Državama - 67.000 eura, u Kanadi - 45.000 eura mjesečno. U Rusiji se lijek može kupiti na mrežnim ljekarnama po cijeni od 200.000 rubalja po paketu, što je dovoljno za 4 tjedna liječenja. Dakle, tečaj od 12 tjedana košta 800.000 rubalja. Ovo je nesumnjivo vrlo visoka cijena za terapiju, stoga preporučujemo da kupujete generičke proizvode (bioekvivalentne analoge originalnog lijeka), čija cijena započinje od 5000 rubalja po paketu. S rasponom možete pronaći na našoj web stranici u relevantnim odjeljcima i redoslijedu - na našem prekrasnom forumu. Uspješno liječenje i biti zdrav!

Recenzije Sowaldi / Sofosbuvir

Rinat

2017-04-26 15:55:23 Rusija / Perm

Pozdrav svima, napiši svoje povratne informacije.

Počeo sam liječenje hepatitisa u ožujku 2016. godine.

Tražim dugo vremena gdje možete kupiti sophosbuvir u Moskvi ili St. Petersburgu.

Pročitao sam odjeljke: recenzije cofosbuvir na mjestima subjekta: liječenje hepatitisa C, na mjestima prodavača, na forumima.

Odlučujući korak u svojoj odluci o kupnji Sowaldija bio je savjet bliskog prijatelja.

Sada je vrijeme da se ozbiljan korak, kako kupiti sophosbuvir, a ne još uvijek biti varljiv. Na Internetu postoji mnogo prevaranti.

Počeo sam provjeravati svaku stranicu za pravi i sadašnjih ureda u Indiji, a gotovo svi, to su podaci ili fizička osoba, ili jednostavno napustio brojač, nema veze sa medicinskim temama.

Da ne spominjem da je to bio definitivno dokazani prodavatelj u Indiji.

Neću napisati Debri. Pronašao sam 3 tvrtke i izabrao jedan od njih, pristupio sam se po cijeni i što je najvažnije, nedostatak posrednika u opskrbnom lancu.

Liječnik mi je pomogao sa shemom. Trajanje terapije je 12 tjedana, sof + dac.

Tijekom terapije, odlučio sam ne poduzeti nikakve testove, kako ne bi trošio novac.

Poznavajući svoje tijelo, bio sam siguran da treba dobiti rezultat.

Analiza je snimljena na kraju terapije.

Predao se u St. Petersburgu u klinici na Mirgorodskayi. Pogledajte Fotografija

Dva dana kasnije odlučio sam se vratiti u Invitro, da budem sigurniji.

Posljednji put kada je proveo testove kada je živio u Permu u hepato centru u Pushkinu, rezultat je na fotografiji:

Posljednja analiza provedena je 27. 09. 2016. u Medlabu u Permu

Selivanov Aleksey Petrovich

2017-03-22 07:42:30 Rusija / Barnaul

Prije godinu dana, kada je testiran, pronašao je hepatitis C u svom domu. Sve je počelo s povećanjem ALT-a i bilirubina. Isprva su mislili da je to samo rezultat onoga koji je pio dan prije na rođendanskoj zabavi. Poslali su da predaju analize o hepatitisima. Predao je analize i bio je užasnut - RNA hepatitisa S njom se otkriva. Dugo sam mislio gdje bih mogao uhvatiti infekciju. Ništa u glavi, osim stomatologa i transfuzije krvi u djetinjstvu nije došlo. Ponovno su poslali predali gomilu analiza, fibroskan, genotipizaciju. Glavni dijagnostički centar u našem gradu je samo jedan i jedan hepatolog. Liječnik samo uzdahnuo slegnuo ramenima i poslao za interferon. Nakon što je pročitao o nuspojavnom djelovanju toga, učinjeno je još gore.

Na preporuku prijatelja otišao sam u najbliži glavni grad kako bih vidio zaraznu osobu. Kakvo je iznenađenje kad sam obaviješten da se hepatitis C ne liječi samo uspješno, već se novi lijekovi lako prenose. Rekao je da se Sovaldi može liječiti, zamišljao ga je za 3 mjeseca i rekao mu da će doći k njemu za konačne testove.

Nakon još dva tjedna nakon početka liječenja, prošao sam testove. MINUS. Ovo jednostavno nije riječ koju treba prenijeti. Ali dom je više dobrodošao. Sada ne morate kontrolirati kod kuće svaki korak, žlicu ručnik vilicu tako da Bog ne dopusti da zaraziti rodbine. Hvala liječniku za vaš savjet. Nadam se da će moje povratne informacije pomoći.

Anastasia Karaseva

2017-03-12 17:39:25 Rusija / Moskva

Sva sretna doba dana! Evo moje recenzije. S dijagnozom hepatitisa C svi se mogu sudarati! Nisu prošli ovu sudbinu i našu obitelj! Mama prije operacije pred očima propisanim testovima, a zatim kao vijak iz plave, pozitivan test za hepatitis C! Odakle? Kako? Za što? Što učiniti.
Činilo se da se na ta pitanja ne može odgovoriti! Gdje je virus od moje majke - još uvijek tajna! Najvjerojatnije od stomatologa, više jednostavno nigdje! Biokemijska analiza krvi pokazala je prekomjerne procjene ALT i AST s vremena na vrijeme! Na ultrazvuku jetre, uopće nije bilo loše. Mnogo tableta (Heptor, Ursosan, itd.), Strogu prehranu, a testovi su i dalje isti! I tako 2 godine! Činilo se bolje da ne budem! Od prijatelja je naučio neke strašne lijekove koji su iznimno teško podnijeti, dugoročno liječenje, a ne 100%. Čak i nakon samog liječenja ljudi su se dugo trebali oporaviti! To je zastrašujuće!
Nismo imali izgled, ali ruke su se spustile. Do jednog dana, liječnik koji je pohađao rekla je mojoj majci da je Sowaldi koji je porazio virus i da ga je lako prenijeti!
Mama je počela uzimati lijek! To nije utjecalo na moje zdravlje. Vrlo se nadao. Smatrali smo. Bojali su se. Iskusni. A sada je prošlo mjesec dana, točnije 28 dana! Samo 1 mjesec od 3! Vrijeme da preuzmemo kontrolne testove! Izražajna očekivanja rezultata i. Čudo. Nema virusa, ALT i AST su normalni.
U ovom je nemoguće vjerovati. Ali to je istina. A ovo je pobjeda. Naravno, još uvijek trebate dva mjeseca da uzmete tablete da biste završili tečaj! Ali rezultat je već na licu. Ovo je sreća.

Hepatitis forum

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Sovaldi (sofosbuvir)

  • Idi na stranicu:

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka almendo »11.07.2014 20:10

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka Irena »11.07.2014 20:49

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka Margarita »11. srpnja 2014. 21:33

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka Enina »11. srpnja 2014. 21:51

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka Enina »11. srpnja 2014. 21:55

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka almendo »11. srpnja 2014. 22:26

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka Serg1 »12.07.2014 12:23

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka sofosbuvir »12.07.2014 12:47

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka sofosbuvir »12.07.2014 12:53

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka RomaMat »12 Srp 2014 13:17

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka nohep »12 srpnja 2014 16:42

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka Unika »12 Srp 2014 16:47

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka Tasha Nepoznato »12 Srp 2014 16:59

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka Tasha Nepoznato »12 srpnja 2014 17:19

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka almendo »12 srpnja 2014 19:07

Sofosbuvir - upute za uporabu, recenzije, analozi i oblici doziranja (tablete 400 mg Sovaldi) lijekova za liječenje hepatitisa C genotipa 1, 2, 3 i 4 u odraslih, djece i trudnoće. Sastav, cijena i izglede ulaska na rusko tržište

U ovom članku možete pročitati upute za upotrebu lijeka sofosbuvir. Postoje recenzije posjetitelja stranice - potrošači ovog lijeka, kao i mišljenja stručnjaka liječnika o korištenju Sofosbuvira (Sovvaldi) u njihovoj praksi. Veliki zahtjev je da aktivno dodaju svoje povratne informacije o lijeku: lijek je pomogao ili nije pomogao u uklanjanju bolesti, a uočene su komplikacije i nuspojave koje proizvođač možda nije proglasio u bilješkama. Analoge Sofosbuvir u prisutnosti postojećih strukturnih analoga. Koristi se za liječenje hepatitis C genotipa 1, 2, 3 i 4 u odraslih, djece, kao i tijekom trudnoće i dojenja. Sastav, troškovi i perspektive droga na ruskom tržištu.

Sofosbuvir (Sofosbuvir) - analog nukleotida se koristi u kombinaciji s drugim lijekovima za liječenje hepatitisa C u svjetskom tržištu 2013. U usporedbi s drugim lijekovima sofosbuvir pokazali veću učinkovitost, manje nuspojava, a je 2-4 puta kraće trajanje tretmana. Sofosbuvir vam omogućuje da prestanete koristiti interferon alfa-antivirusni lijek s nizom nuspojava, glavni element u liječenju hepatitisa C u mnogim zemljama, uključujući Rusiju.

Sofosbuvir inhibira RNA polimeraze koje koristi hepatitis C virus da kopira vlastitu RNA. Sofosbuvir proizvodi tvrtka Gilead.

Trajanje terapije može se povećati do 24 tjedana, osobito kod bolesnika s jednim ili broj negativnih čimbenika, kao što progresivnom fibrozom / ciroze, visoke početne količine virusa, crne kože prije nedostatak odgovora na alfa-interferon i ribavirin.

Doza ribavirina za kombiniranu terapiju ovisi o težini pacijenta (75 kg = 1200 mg), podijeljenog na dva dijela, a uzima se i uz hranu.

Nije preporučljivo smanjiti dozu sophosbuvira.

Ako se kombinirana upotreba cofosbuvire s interferonom alfa, ozbiljne nuspojave povezane s ovim lijekom, trebate smanjiti dozu interferona ili potpuno poništiti lijek. Pravila za smanjenje doze ili zaustavljanje uporabe interferona propisuju se u posebnim uputama.

Ako se pojave ozbiljne nuspojave povezane s ribavirinom, doza ribavirina treba biti smanjena u skladu s tim ili se lijek treba potpuno povući. Pravila za smanjenje doze ili zaustavljanje unosa ribavirina propisuju se u posebnim uputama.

Nakon ukidanja ribavirin na temelju poboljšanih krvnih testova i kliničkih simptoma, možete pokušati nastaviti uzimati lijek u dozi od 600 mg dnevno, povećavajući ju na 800 mg. Međutim, daljnja primjena lijeka u početnoj dozi (1000 mg i 1200 mg dnevno) nije preporučljiva.

Metoda i trajanje prijema

  • Zbog gorkoga okusa, tabletu treba progutati bez žvakanja ili dijeljenja u dijelove. Uzmi s hranom.
  • Ako u roku od 2 sata nakon uzimanja lijekova povraćate, treba uzeti dodatnu tabletu. U slučaju povraćanja nakon 2 sata, nije potrebna dodatna pilula.
  • Ako se lijek propusti, ako ste kasni od 18 sati, morate uzeti propuštenu pilulu. Sljedeća tableta se uzima u uobičajeno vrijeme. U zakašnjenju od više od 18 sati, uzmite sljedeću tabletu u uobičajeno vrijeme.

Uz potpuno otkazivanje jednog od lijekova s ​​kombiniranim prijamom, trebate otkazati i primiti sophosbuvira.

EASL 2017 Smjernice za HCV terapiju

Nuspojava

  • nesanica;
  • glavobolje;
  • migrena;
  • smanjen apetit;
  • konvulzije;
  • vrtoglavica;
  • mučnina, povraćanje;
  • proljev, zatvor;
  • suha usta;
  • umor;
  • depresija;
  • razdražljivost;
  • anemija, neutropenija, smanjenje broja limfocita i trombocita;
  • osip na koži;
  • svrbež;
  • osip;
  • bol u zglobovima;
  • mialgija;
  • zimice;
  • groznica;
  • kašalj;
  • nasopharyngitis;
  • oslabljeni vid;
  • gubitak kose;
  • suha koža;
  • bol u prsima;
  • astenija.

kontraindikacije

  • preosjetljivost na lijek i njegove komponente.

Oprez treba koristiti kod žena reproduktivne dobi.

Primjena u trudnoći i laktaciji

Oprez treba koristiti kod žena reproduktivne dobi. Kod primjene Sovaldi (Sofosbuvira) u kombinaciji s ribavirinom i interferonom alfa, početak trudnoće nije poželjan. Izbjegavajte korištenje lijekova tijekom trudnoće i dojenja. Nema podataka o djelovanju lijeka na reproduktivnu učinkovitost.

Koristite u djece

Podaci o sigurnosti i učinkovitosti uzimanja Sofosbuvire kod djece i adolescenata mlađih od 18 godina nisu dostupni.

Posebne upute

Cijena sofosbuvira u Sjedinjenim Američkim Državama varira od $ 84,000 do $ 168,000 po tečaju za različite stope, u Velikoj Britaniji, 35.000 funti za 12 tjedan tečaja. U rujnu 2014. Gilead je najavio da će izdati dozvole za proizvodnju za 91 zemlje u razvoju. Procijenjeni trošak sophosbuvire u Indiji ili Kini procjenjuje se na 300 dolara po tečaju.

Na kraju 2015. Sofosbuvir se priprema za registraciju u Rusiji. Vrijedno je očekivati ​​pojavu ovog lijeka na našem tržištu u doglednoj budućnosti. Možda (zbog širenja generičkih lijekova), u to doba lijek će imati odgovarajući trošak liječenja na raspolaganju našim pacijentima, uključujući besplatne programe.

Lijek je uključen u WHO u popisu esencijalnih lijekova.

Interakcije lijekova

Korištenje s drugim antivirusnim lijekovima može se dopustiti samo ako, prema dostupnim podacima, korist premašuje moguće rizike. Ne preporučuje se uzimanje zajedno s cofosbuvira i telaprevirom ili boceprevirom. Ne preporučuje se uzimati zajedno s lijekovima koji su jaki induktori glikoproteina u crijevima (rifamicin, zveroboi, karbamacepin i fenitoin).

Analogni lijekovi Sofosbuvir

Strukturni analozi za aktivnu tvar:

  • Viropak (MPI Viropack) (Egipat);
  • Grateziano (Egipat);
  • Hepcinat (Indija);
  • Hopetavir (Bangladeš).

Analozi na kurativni učinak (lijekovi za liječenje kroničnog hepatitisa C):

  • Algeron;
  • Altevir;
  • ALFARON;
  • Asunaprevir;
  • Daklatasvir;
  • Ingaron;
  • Intron A;
  • Layfferon;
  • Ledipasvir;
  • Moliksan;
  • neovir;
  • Pegasys;
  • peginterferon;
  • PegIntron;
  • Realdiron;
  • EU Reaferon;
  • Rebetol;
  • Ribavirin Meduna;
  • ribamidil;
  • Roferon A;
  • Sovriad;
  • Ferrovir;
  • Tsikloferon.

12 tjedana prije lijeka za hepatitis C

Sowaldi recenzije

Sofosbuvir / Sowaldi u Rusiji

Izvorna priprema Sofosbuvira Sowaldi - opis, upute, procijenjena cijena i zamjena analogima

Proboj u liječenju hepatitisa C

Nekoliko godina nakon revolucionarnog pojave kao osnova za sve nove obećavajuće mogućnosti za liječenje kroničnog hepatitisa C, u ožujku 2016 sofosbuvir je registriran u Rusiji (broj LP-003 527, proizvođač :. Gilead Sayensiz Ayelend YuCi (Irska) Sada, ovaj lijek je postao dostupan pacijentima i pomaže da se nosi s bolestima kao što su hepatitis, ciroza jetre i karcinoma uzrokovanih HCV-infekcije. uporaba Sofosbuvir / Sowaldi dovodi do smanjenja koncentracije virusa, smanjenja upale i kao posljedica - prevencije patologije jetre.

Prije donošenja Sowaldi / Sofosbuvir u Rusiji standard liječenja, općenito prihvaćena terapija bila je kombinirani režim peginterferona i ribavirina. Osim činjenice da je standardni tretman u pratnji brojnih, često teških nuspojava u tijelu pacijenta i trajao je od šest do 12 mjeseci, troškovi liječenja dosegla pola milijuna rubalja, dok je stopa relapsa dosegao 50%. U tom smislu liječenje je propisano samo bolesnicima s visokim rizikom od razvoja ciroze jetre.

Što je Sowaldi / Sofosbuvir?

Farmaceutske tvrtke diljem svijeta u potrazi za lijekovima dugi niz godina, čime boriti protiv podmukle virusom hepatitisa C, koji se mutira izbjegava ljudski imunološki sustav skrivajući B stanice jetre, utječu na njih, a rezultat je da umjesto mrtvih stanica javlja, ožiljak tkiva, što dovodi do rasta fibroze i ciroza jetre.

Sofosbuvir je postao takav lijek, kojemu je dodijeljeno trgovačko ime "Sovaldi".

Sofosbuvir Prvi je registriran od strane Federalnog zavoda za lijekove (FDA) u SAD-u i na kraju 2013. godine bio je uključen u sve standarde za liječenje kroničnog hepatitisa C, a uskoro je pokazao jedinstvenu aktivnost u suzbijanju virusne RNA i postao osnova za većinu režima tretmana za HCV infekcije.

Lijek je prošao brojna klinička ispitivanja i dokazao svoju učinkovitost, sigurnost i podnošljivost za pacijente, uključujući pacijente s cirozom jetre.

Video o prednostima Sovaldi u liječenju hepatitisa C

Revolucionarni lijek Sofosbuvir pod markom Sowaldi u Rusiji spašava živote tisućama pacijenata koji pate od ove bolesti.

Kako cofosbuvir inhibira virus?

Sofosbuvir pripada takozvanoj klasi izravnih djelovanja lijekova PPD) -inhibitorima RNA polimeraze NS5B. Aktivna tvar inhibira (inhibira) proizvodnju u stanicama NS5B proteina potrebnog za reprodukciju hepatitisa C virusa.

Sofosbuvir se aktivira nakon ulaska u gastrointestinalni trakt osobe, penetrira u krv, podupire potrebnu antivirusnu aktivnost do 30 sati. Stoga, uzimanje jedne tablete (400 mg) tijekom dana osigurava kontinuirano djelovanje lijeka.

Sofosbuvir način prijema

Svaki pacijent trebao bi imati informacije o tome kako pravilno uzeti Sofosbuvir, i na kojoj dozi i kombinaciji treba uzimati lijek. Ovdje imamo sve - uzmi Sofosbuvir dnevno svaki dan u dozi od 400 mg, a ne možete ispucati, žvakati ili razbiti tabletu. Samo promjena doze također je jako obeshrabrivana.

Prema preporuci Europske udruge za proučavanje bolesti jetre za liječenje hepatitisa C u 2016, kao i standard WHO, trajanje liječenja može biti od 12 do 24 tjedana, ovisno o HCV genotipom, prisutnost prethodnog liječenja i ciroze.

Režimi liječenja hepatitisa C Sowaldi / Sofosbuvir

Unatoč prisutnosti šest genotipova HCV, kao i mnogih njegovih podtipova, Sofosbuvir je panthenotypic i u raznim kombinacijama uspješno se koristi za liječenje svih varijacija virusa.

ko-terapija peginterferona alfa i ribavirinom koristi za liječenje bolesnika s HCV genotipom 1a, 1b, 2, 3, 4, 5 i 6, za najmanje 12 tjedana;

Sowaldi zajedno s ribavirinom bez interferona propisan je za pacijente s drugim genotipom HCV-a, s trajanjem od najmanje 12 tjedana;

Sofosbuvir Ledipasvir plus (kombinacija dvaju lijekova u jednu tabletu, pod trgovačkim imenom «Harvoni») s obzirom na pacijente s kroničnim hepatitisom C, uzrokovane genotip 1a, 1b, 4, 5, 6 ili u trajanju od 12 tjedana;

Sofosbuvir plus simeprevir - primijenjen u bolesnika s prvim ili četvrtim genotipom (bilo kojim podvrste) najmanje 12 tjedana;

Sofosbuvir s daklatasvirom +/- Ribavirinom - panthenotipski režim za liječenje svih vrsta virusa propisan je u trajanju od 12 do 24 tjedna;

Sofosbuvir s velpathasvirom također je panthenotipski režim za liječenje svih vrsta virusa propisanog u trajanju od 12 tjedana.

Kontraindikacije i nuspojave

  • Sophosbuvir se upotrebljava samo u kombinaciji s drugim lijekovima. Samonametna uporaba je neprihvatljiva
  • Moguće je individualno netrpeljivost prema aktivnom sastojku ili komponentama lijeka
  • Moguće je smanjenje vremena reakcije. Pazite pri vožnji vozila
  • Žene izbjegavaju trudnoću kada uzimaju lijek ribavirinom ili interferonom alfa
  • Izbjegavajte dojenje tijekom terapije

Gdje kupiti Sofosbuvir u Rusiji?

Cijena Sowaldi je prilično visoka, primjerice u Europskoj uniji cijena pakiranja može biti 25.000 eura, u Sjedinjenim Državama - 67.000 eura, u Kanadi - 45.000 eura mjesečno. U Rusiji se lijek može kupiti na mrežnim ljekarnama po cijeni od 200.000 rubalja po paketu, što je dovoljno za 4 tjedna liječenja. Dakle, tečaj od 12 tjedana košta 800.000 rubalja. Ovo je nesumnjivo vrlo visoka cijena za terapiju, stoga preporučujemo da kupujete generičke proizvode (bioekvivalentne analoge originalnog lijeka), čija cijena započinje od 5000 rubalja po paketu. S rasponom možete pronaći na našoj web stranici u relevantnim odjeljcima i redoslijedu - na našem prekrasnom forumu. Uspješno liječenje i biti zdrav!

Recenzije Sowaldi / Sofosbuvir

2017-04-26 15:55:23 Rusija / Perm

Pozdrav svima, napiši svoje povratne informacije.

Počeo sam liječenje hepatitisa u ožujku 2016. godine.

Dugo tražim gdje možete kupiti Sofosbuvir u Moskvi ili St. Petersburgu.

Pročitajte odjeljke: recenzije Sofosbuvir na mjestima subjekta: liječenje hepatitisa C, na mjestima prodavača, na forumima.

Odlučujući korak u svojoj odluci o kupnji Sowaldija bio je savjet bliskog prijatelja.

Sada je vrijeme da se ozbiljno korak, kako kupiti Sofosbuvir, i još ne biti varljiv. Na Internetu postoji mnogo prevaranti.

Počeo sam provjeravati svaku stranicu za pravi i sadašnjih ureda u Indiji, a gotovo svi, to su podaci ili fizička osoba, ili jednostavno napustio brojač, nema veze sa medicinskim temama.

Da ne spominjem da je to bio definitivno dokazani prodavatelj u Indiji.

Neću napisati Debri. Pronašao sam 3 tvrtke i izabrao jedan od njih, pristupio sam se po cijeni i što je najvažnije, nedostatak posrednika u opskrbnom lancu.

Liječnik mi je pomogao sa shemom. Trajanje terapije je 12 tjedana, sof + dac.

Tijekom terapije, odlučio sam ne poduzeti nikakve testove, kako ne bi trošio novac.

Poznavajući svoje tijelo, bio sam siguran da treba dobiti rezultat.

Analiza je snimljena na kraju terapije.

Predao se u St. Petersburgu u klinici na Mirgorodskayi. Pogledajte Fotografija

Dva dana kasnije odlučio sam se vratiti u Invitro, da budem sigurniji.

Posljednji put kada je proveo testove kada je živio u Permu u hepato centru u Pushkinu, rezultat je na fotografiji:

Posljednja analiza provedena je 27. 09. 2016. u Medlabu u Permu

Selivanov Aleksey Petrovich

2017-03-22 07:42:30 Rusija / Barnaul

Prije godinu dana, kada je testiran, pronašao je hepatitis C u svom domu. Sve je počelo s povećanjem ALT-a i bilirubina. Isprva su mislili da je to samo rezultat onoga koji je pio dan prije na rođendanskoj zabavi. Poslali su da predaju analize o hepatitisima. Predao je analize i bio je užasnut - RNA hepatitisa S njom se otkriva. Dugo sam mislio gdje bih mogao uhvatiti infekciju. Ništa u glavi, osim stomatologa i transfuzije krvi u djetinjstvu nije došlo. Ponovno su poslali predali gomilu analiza, fibroskan, genotipizaciju. Glavni dijagnostički centar u našem gradu je samo jedan i jedan hepatolog. Liječnik samo uzdahnuo slegnuo ramenima i poslao za interferon. Nakon što je pročitao o nuspojavnom djelovanju toga, učinjeno je još gore.

Na preporuku prijatelja otišao sam u najbliži glavni grad kako bih vidio zaraznu osobu. Kakvo je iznenađenje kad sam obaviješten da se hepatitis C ne liječi samo uspješno, već se novi lijekovi lako prenose. Rekao je da se Sovaldi može liječiti, zamišljao ga je za 3 mjeseca i rekao mu da će doći k njemu za konačne testove.

Nakon još dva tjedna nakon početka liječenja, prošao sam testove. MINUS. Ovo jednostavno nije riječ koju treba prenijeti. Ali dom je više dobrodošao. Sada ne morate kontrolirati kod kuće svaki korak, žlicu ručnik vilicu tako da Bog ne dopusti da zaraziti rodbine. Hvala liječniku za vaš savjet. Nadam se da će moje povratne informacije pomoći.

2017-03-12 17:39:25 Rusija / Moskva

Sva sretna doba dana! Evo moje recenzije. S dijagnozom hepatitisa C svi se mogu sudarati! Nisu prošli ovu sudbinu i našu obitelj! Mama prije operacije pred očima propisanim testovima, a zatim kao vijak iz plave, pozitivan test za hepatitis C! Odakle? Kako? Za što? Što učiniti.

Činilo se da se na ta pitanja ne može odgovoriti! Gdje je virus od moje majke - još uvijek tajna! Najvjerojatnije od stomatologa, više jednostavno nigdje! Biokemijska analiza krvi pokazala je prekomjerne procjene ALT i AST s vremena na vrijeme! Na ultrazvuku jetre, uopće nije bilo loše. Mnogo tableta (Heptor, Ursosan, itd.), Strogu prehranu, a testovi su i dalje isti! I tako 2 godine! Činilo se bolje da ne budem! Od prijatelja je naučio neke strašne lijekove koji su iznimno teško podnijeti, dugoročno liječenje, a ne 100%. Čak i nakon samog liječenja ljudi su se dugo trebali oporaviti! To je zastrašujuće!

Nismo imali izgled, ali ruke su se spustile. Do jednog dana, liječnik koji je pohađao rekla je mojoj majci da je Sowaldi koji je porazio virus i da ga je lako prenijeti!

Mama je počela uzimati lijek! To nije utjecalo na moje zdravlje. Vrlo se nadao. Smatrali smo. Bojali su se. Iskusni. A sada je prošlo mjesec dana, točnije 28 dana! Samo 1 mjesec od 3! Vrijeme da preuzmemo kontrolne testove! Izražajna očekivanja rezultata i. Čudo. Nema virusa, ALT i AST su normalni.

U ovom je nemoguće vjerovati. Ali to je istina. A ovo je pobjeda. Naravno, još uvijek trebate dva mjeseca da uzmete tablete da biste završili tečaj! Ali rezultat je već na licu. Ovo je sreća.

Sowaldi - prvi lijek iz Gileada za liječenje hepatitisa C

Ljestvica problema incidencije kroničnog virusnog hepatitisa C povećava se svakodnevno. S obzirom na dugo razdoblje latentnog tijeka ove bolesti, teško je dijagnosticirati zarazno-upalnu leziju jetrenog tkiva. Nedavno je u arsenalu medicinskih stručnjaka hepatologa postojao djelotvoran ljekoviti lijek Sowaldi, koji omogućuje učinkovitu borbu protiv uzročnika kroničnog virusnog hepatitisa C.

Od kojeg se oblika oslobađanja također sastoji

Antivirusni lijek Sowaldi dostupan je u tabletnom obliku od Gileada. Aktivna komponenta formulacije je sofosbuvir u dozi od 400 mg. Kao dodatne komponente u Sovaldi su:

  • mikrokristalna celuloza;
  • magnezijev stearat;
  • manitol;
  • koloidni silicijev dioksid;
  • natrijeva kroskarmeloza;
  • titan dioksid;
  • talk;
  • žuti željezni oksid;
  • polivinil alkohol.

Svaka tableta lijeka prekrivena je sjajnim premazom koja pojednostavljuje oralnu primjenu lijeka. Službeni proizvođač Sowaldi je Sjedinjene Države.

Farmakološko djelovanje

Kao posljedica toga, kontakt aktivnog sastojka sofosbuvir ljudskom tijelu, tvar prolazi kroz niz biokemijskih transformacija koje rezultiraju tzv aktivnim analogom uridin trifosfat. Formirani kemijski spoj ima svojstvo rješava virus polimeraza lančanoj RNA uzročnicima hepatitisa C.

Tijekom kliničkih ispitivanja pokazalo se da je aktivna tvar lijeka Sovaldi učinkovito inhibira polimeraze aktivatora hepatitisa C, koji ima genotip 2a, 1c, 5, 4a i 3a. Osim toga, selektivni učinak cofosbuvir izbjegava učinak inhibicije RNA i DNA. Takav neugodan mehanizam djelovanja igra ulogu u osiguravanju učinkovitosti Sowaldija.

U kojim slučajevima je

Antivirusni lijek Svaldi na bazi sophosbuvira preporučuje se za kombiniranu terapiju kroničnog virusnog hepatitisa C kod odraslih zaraženih ljudima. Podaci o Sovaldijevu prijemu kao lijek za monoterapiju ne ukazuju na učinkovitost taktike takvih tretmana.

kontraindikacije

Uzimajući u obzir farmakološka svojstva aktivne komponente sophosbuvir Sowaldi, postoje takve kontraindikacije za uzimanje lijekova:

  1. Starost je mlađa od 18 godina.
  2. Pojedinačna netolerancija komponenata lijeka.
  3. Razdoblje trudnoće i dojenja.
  4. Zatajenje bubrega u fazi dekompenzacije, kada pacijent treba postupak hemodijalize.
  5. Simultano korištenje s terapeutskom svrhom snažnih induktora P-glikoproteina. Svijetli predstavnici ove skupine lijekova su fenitoin, karbamazepin, ekstrakt sv. Ivana, rifampicin, okskarbazepin i fenobarbital.
  6. Prisutnost ko-infekcije u ljudskom tijelu. Riječ je o istodobnoj infekciji bolesnika s patogenima virusnog hepatitisa B i C.

Popis kontraindikacija redovito se ažurira, jer uticaj lijeka na ljudsko tijelo još uvijek nije potpuno razumljiv.

Upute za uporabu

Sovaldi antivirusni lijek u obliku tableta za oralnu primjenu, u kombiniranoj terapiji za kroničnim hepatitisom C upute za uporabu sredstava znači da preporučena dnevna doza lijeka je 1 tableta (400 mg), 1 puta dnevno, na ručka. Uzimajući pilule, ne preporučuje se da ih se slomiti ili žvakati.

Ako pacijent, iz bilo kojeg razloga, ne uzme sljedeću dozu lijeka, preporučuje se da se orijentira na trajanje prolaza:

  1. Ako je taj interval manji od 18 sati, pacijentu je dopušteno uzeti sljedeću dozu lijeka.
  2. Ako je kašnjenje duže od 18 sati, sljedeći prijem sredstava mora biti izvršen sljedećeg dana u dogledno vrijeme.

Kombinirana terapija s lijekom Sowaldi upućuje na takve režime liječenja:

  1. Kada su zaraženi genotipima virusa 1, 4 i 6, provodi se kombinirana terapija s Peginterferonom alfa, Ribavirin i Sowaldi. Trajanje liječenja je 12 tjedana. Ako iz nekog razloga ljudsko tijelo ne podnosi Peginterferon alfa, tada se kombinacija Ribavirin i Sowaldi koristi u terapijske svrhe. U tom slučaju tijek liječenja je 24 tjedna.
  2. Liječenje kroničnog genotipa hepatitisa 2. Režim liječenja ove bolesti uključuje upotrebu kombinacija Ribavirin i Sowaldi. Trajanje terapije lijekom je 12 tjedana.
  3. Liječenje hepatitisa izazvanog 3 genotipom virusa. U ovom slučaju se koristi kombinacija Ribavirin, Sowaldi i Peginterferon alfa. Tijek liječenja je 12 tjedana.
  4. Terapija pacijenata koji se pripreme da prođu transplantaciju jetre. Takve osobe preporučuju se uzimanje lijekova Ribavirin i Sowaldi. Tijek liječenja nastavlja se do transplantacije bolesnika.

Doziranje lijeka Ribavirin se odabire pojedinačno, s obzirom na tjelesnu težinu pacijenta. Za razliku od Sowaldi, Ribavirin se uzima 2 puta dnevno.

Nuspojave i predoziranje

Kombinirana terapija s antivirusnim lijekom Sowaldi često je popraćena negativnim reakcijama tijela. Takve reakcije mogu uključivati:

  • smanjenje hemoglobina u krvi;
  • nasopharyngitis;
  • depresivno stanje;
  • poremećaj spavanja;
  • smanjena pozornost i koncentracijska funkcija;
  • glavobolja i vrtoglavica;
  • kašalj;
  • kratkoća daha u stanju mirovanja i fizičkog napora;
  • poremećaj stolice u obliku zatvora ili proljeva;
  • mučnina;
  • suha koža;
  • mišićni spazmi;
  • alopecije;
  • suha usta;
  • povećanje koncentracije bilirubina u krvi;
  • povećana tjelesna temperatura;
  • razdražljivost i umor.

U medicinskoj praksi je fiksiran jedan slučaj istodobne primjene doze lijeka koji odgovara 1200 mg. Unatoč višestrukom višku terapijske doze, pacijent nije imao nikakve negativne reakcije od organa i sustava.

Ako je preporučena doza lijeka iz nekog razloga povećana, simptomatska terapija i detoksikacija postaju rješenje. Za antivirusno sredstvo Sowaldi nema specifičnog protuotrova.

Posebne upute

Povećani oprez preporučuje se promatrati kod onih pacijenata koji istovremeno uzimaju druge vrste antivirusnih lijekova i lijekova Sowaldi. Osim toga, pod bliskim nadzorom trebaju biti oni ljudi koji koriste u terapijske svrhe kombinacija lijekova Daklins i Sowaldi, na pozadini Amiodaronea.

Za starije bolesnike valja provesti individualni odabir doziranja lijekova i učestalost davanja lijeka.

Interakcije lijekova

Pored gore navedenih lijekova, koji nisu preporučeni za istovremenu primljenost lijekom Sowaldi, ovaj alat se ne preporučuje kombinirati s lijekom Modafinil.

U pozadini dobivanja kombinacije tih tvari u tijelu, dolazi do snažnog smanjenja učinkovitosti Sowaldija.

Trošak lijeka i gdje kupiti

Cijena 1 paketa (28 tableta) originalnog lijeka Sowaldi varira od 570 do 700 dolara. Navedena cijena može varirati. Kupnja proizvoda u Rusiji i drugim zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza može biti od službenih trgovaca, kao i on-line trgovina i ljekarni koji imaju potrebne certifikate.

analoga

Indijska i egipatska farmaceutska poduzeća nude širok raspon generičkih lijekova lijekova Sowaldi, koji ne uvijek omogućuju razlikovanje izvornika od generičkog proizvoda. Ovi lijekovi sadrže sličan aktivni sastojak (somosbuvir) u dozi od 400 mg. Takvi generički lijekovi uključuju:

Najznačajnija indijska generička tvrtka je Natco Pharm, čiji službeni predstavnici prodaju droge u Rusiji. Generici egipatske proizvodnje, u većini slučajeva, proizvode tvrtke Pharco Pharmaceuticals, ZetaPhar i Vimeo.

Recenzije kupaca i liječnika

Statistika pacijenata koji su primili terapiju Svaldi svjedoči o njegovom visokom potencijalu u borbi protiv kroničnog virusnog hepatitisa C.

Elena Miroshnichenko, 48 godina:

"Da budemo iskreni, oni koji započnu Sowaldijev prijem, ne bi trebali očekivati ​​rezultat munje. Jednom sam se morao suočiti s hepatitisom C, koji sam uspješno pobijedio. Sowaldi je uzeo s Ribavirinom. Trebalo mi je oko 24 tjedna da se liječim. U ovom trenutku mogu biti sigurni da sam posve zdrava. "

Yuri Petrovtsev, 33 godina:

„Kada sam morao uzeti Sovaldi tablete u kombinaciji s ribavirinom i peginterferonom alfa, zabrinuta sam za dugo vremena takve negativne simptome kao što su glavobolja, razdražljivost, i mučninu. Liječenje se nije zaustavilo, jer sam znao o posljedicama. Nakon 12 tjedana, ja, kako se i očekivalo, prošla su kontrolna ispitivanja koja su pokazala ugnjetavanje virusne aktivnosti. Zahvaljujući proizvođačima objekta! "

Posebno učinkovita sredstva, medicinski stručnjaci primjećuje u liječenju bolesnika s dijagnozom hepatitisa C.

zaključak

Bez obzira na uporabu originalnog lijeka ili njegovih generičkih lijekova, preporuča se da Sovaldi bude odobren kod svog liječnika. Osim toga, kategorički je zabranjeno provođenje nezavisne prilagodbe doze lijeka.

Recenzije

  • 10. rujna 2016. godine
  • /
  • Recenzije

Virus u hepatitisu C otkriven je u mom tijelu 2014. kada sam prošao test za operaciju za varikozne vene. Kad sam u tom trenutku počeo probiti cijelu složenost moje situacije, shvatio sam da je sve jako loše (počela sam prikupljati informacije o Internetu o ovoj strašnoj bolesti.
Tada sam saznao o drogi Sowaldi, koji se smatrao najučinkovitijim u liječenju ove bolesti u usporedbi s drugim lijekovima, kao što je Interferon, itd. Naravno, cijena ovog lijeka bila je nepodnošljiva za mene. Morao sam podnijeti i samo zadržati jetru s prehranom i hepatoprotektorima.
Kad su posjetili stručnjake za zarazne bolesti, nisam čuo nikakvo posebno liječenje od njih, osim standardnog interferona, koji liječi oko 40% i košta puno novaca.
Prije oko 4 mjeseca, ja obično počeo tražiti informacije internetu o hepatitisu C i slučajno stala na video za Youtube Ramil, saznajte više o njima, pročitajte recenzije već prošao terapiju s sofosbuvir droge, koji je rekao Ramil. Nakon toga sam otišao na stranicu sofosbu.ru i naredio isporuku ovog lijeka.
Također sam nazvao izravno s Ramil, koji je rekao da ću proći dodatne testove (kvantitativni, kvalitativni, genotip) i prošao fibroskan. Nakon što sam proveo sve potrebne testove, bio sam propisan liječenje tri mjeseca s Sofosbuvirom i Daklatotosvirom, plus Ribaverinom jedan mjesec nakon što sam imala fibrozu razreda 3.
Mjesec dana kasnije, nakon uzimanja lijekova, poslao sam analizu virusa herititis C i nije otkrivena. Hvala Bogu. Puno vam hvala ljudima koji se bave i pomažu ljudima da se oporave od te nevolje. Mnogo hvala Ramilu za njegovu podršku tijekom terapije, za savjete i savjete o najmanjim nijansama. To je vrlo potrebno i potrebno tijekom liječenja.
Nemojte se bojati ničega, ti se liječi i najbrži oporavak je sve. S Bogom.
Analize koje primjenjujem.

Sreća puna hlače!

  • 10. rujna 2016. godine
  • /
  • Recenzije

Pozdrav svima! Želim vam reći kako sam se borio protiv ove bolesti, koja je gotovo bila neizlječiva. Godine 2008. otkrio sam da je hepatitis C u mom tijelu. Iskreno govoreći, bummer je bio ozbiljan, jer sam čuo za hepatitis C da se ne liječi, pogotovo jer se nazivao "sporom smrću". Tako sam se polako pripremao za moj pogreb, nije bilo žudnje za životom, jer sam ovu bolest izjednačila s AIDS-om. Pa, budući da sam bio trideset godina, nisam se čini stari, počeo kopati na internetu, a kao dijete volio da izraz,, valjanje kamena okuplja nema mahovine. " To ću napisati ukratko, jer sam imao čitavu sjajnu priču. Našao sam liječnika u Moskvi, tako da kažem, mnoge analize, sve slučajeve, pod nadzorom, primijenio sam vrlo skupe lijekove. Na taj novac bi mogao kupiti auto i kuću, ali kao što znate, zdravlje je najvažnije. Pa, nastavio sam liječiti, liječiti, liječiti, virus je nestao. Sreća je puna hlača, ali kratko je vrijeme virus ponovno izašao. Nakon toga, okrenula sam se preko Interneta, čitala puno stvari i došla preko videa Shamila. Iskreno, nije bilo nade da će virus uopće napustiti, ali bilo je potrebno nešto učiniti, nemojte odustati. Shamil nazvao, on mi je rekao sve što treba primijeniti, a to želim podijeliti s vama radost da imam zdravo, deset dana nakon upotrebe lijekova ili par tjedana, virus nestaje 100%. Pio sam mjesec i pol, i sve je u redu, možete vidjeti testove. Vrlo zahvalan Shamilu, jasno je objasnio sve, a zatim je odmah započeo tretman i to je rezultat. I što je najvažnije, draga, cijena je općenito jako dobra, prije nego što sam provela sreću i bez uspjeha, a sad mogu reći da sam sretan što sam se riješio ove bolesti. Shamil vam još jednom puno hvala

I to su rezultati testova prije liječenja, možete vidjeti kako je sve počelo od mene. Želio upozoriti više, lijekove u klinikama bilo više, jer osam godina kvalitetan zatražio liječenje ove bolesti, kao što smo već doživjeli pacijenta u ovom slučaju, preporučujem Sofosbufir i Gratisovir. Preporučujem kupiti preko Ramila, provjerio je, lijekovi su svježi. Srdačno želim svima brzu oporavak, uskladiti se s pobjedom i pobijediti.
Analiza 1: https://vk.cc/5Blh4c
Analiza 2: https://vk.cc/5Blhu7

Ovo je rezultat analize nakon mjesec i pol tretmana s Sophosbufirom.
https://vk.cc/5BlhOk

SVI HEPATITI PACIJENTA S SAVJETOM

  • 10. rujna 2016. godine
  • /
  • Recenzije

Ramil, hvala ti za lijek. Od 1978. godine bolesnik je s hepatitisom C.
Dugi niz godina liječen je hepatoprotektorima, pokušao je sve podupirati jetru. Nekoliko puta sam ponudio interferonsku terapiju, ali sam odbio. Čekao sam do posljednjeg nečeg drugog... i ovdje prije mjesec dana na Youtubeu vidio tvoj video o liječenju hepatitisa C.
Kontaktirao Watsapp, temperament lijekove (prikazan na slici) i prihvatiti lijek za drugog mjeseca (3 mjeseca, naravno).
Mjesec dana nakon tretmana prošao sam testove za virusni opterećenje hepatitisa C i biokemiju. Imala sam ALT i AST = 200, nakon mjesec dana liječenja bila je 34-35 po stopi manjoj od 50; količine virusa bile su 3,9 x 10 5 stupnjeva, je -. "Hepatitis C virus RNA (HCV) nije pronađen"
Sada ću uzeti lijek 2 mjeseca prije kraja tečaja.
Izražavam svoju zahvalnost Ramilu za lijek.
SVA HEPATITIS PACIJENTA S SAVJETOM KONTAKTIRANJA RAMIL!

Imam drugi vjetar

  • 10. rujna 2016. godine
  • /
  • Recenzije

Prije dvije godine sam bio od hepatitisa.i misle da je sav život na je rečeno liječenje interferonom je jako strah, jer je vrlo teško prenosiv dijagnoza, slučajno sam vidio u YouTube video Ramil i od tada sam dobio drugi dyhanie.zakazala je SOF-dak.segodnya primio analiza hepatitisa nije otkrivena zahvaljujući velikom Ja sam vam jako zahvalan! Evo fotografija prije i poslije

Danas sam saznao da u meni nema više ovog smeća

  • 10. rujna 2016. godine
  • /
  • Recenzije

Pozdrav svima! Danas smo saznali da u meni nema više ovog sranja) navikavanje polako, s2009goda sam jeo ove infekcije i moralno i fizicheski.no nadu u proshlom.lechites ne boje poput mene) hvala Ramil pomogao. odgovori na sva pitanja! Hvala Bogu.

Povratne informacije o liječenju: Svatko tko sumnja - nemojte se bojati!

  • 10. rujna 2016. godine
  • /
  • Recenzije

Dobra večer. Hvala, Ramil, za tvoju pomoć. Za lijekove, za dobre savjete i riječi podrške. Zahvaljujući vama, postojala je nada za oporavak. Trudimo se našem ocu mjesec dana i usprkos činjenici da je teret bio u početku dovoljno visok, nakon mjesec dana ima dobar rezultat. Krenuti dalje. A svima koji sumnjaju - nemojte se bojati, obavezno započnite s liječenjem i sve će se ispasti. Primjenjujem testove prije i poslije mjeseca uzimanja lijekova. Nadam se da ćemo uskoro vidjeti nulu, koju svima želim.

Primili su lijekove za liječenje hepatitisa C

  • 10. rujna 2016. godine
  • /
  • Liječenje hepatitisa C, Recenzije, Sofosbuvir

Primili su lijekove za liječenje hepatitisa C

Za pomoć pri kupnji molimo da pošaljete Ramilovu poštu [email protected]

Otvaram paketu s lijekovima iz hepatitisa C

  • 10. rujna 2016. godine
  • /
  • Liječenje hepatitisa C, Recenzije, Sofosbuvir

Otvaram paketu s lijekovima iz hepatitisa C

Sowaldi osvrće na liječenje

Novi lijekovi za liječenje hepatitisa C

Moderni razvoj farmakologije je na tako visokoj razini da mnogi neizlječiva bolest jednom preselio u kategoriju liječiti. To se u potpunosti odnosi na hepatitis C, koji prema zdravstvenim radnicima više nije rečenica, a ne najstrašnija tragedija. Nadajmo se da su bolesnici dobili suvremene lijekove koji su se pojavili na svjetskom tržištu u posljednja četiri ili pet godina. Njihov popis uključuje Sofosbuvir, Daklatasvir i Ladipasvir, stvorene od strane inozemnih tvrtki i dolaze k nama iz Rusije iz Indije.

Sofosbuvir - liječenje hepatitisa C s 100% jamstvom


Sovaldi (Sofosbuvir) pojavio se na prodaju u 2013. godini i odmah je osvojio svoju nišu na popisu vitalnih lijekova koji pomažu liječiti hepatitis C različitih genotipova. Lijek ima brojne neporecive prednosti u usporedbi s prethodnim lijekovima interferonske skupine.


1. Ovo je više bezopasni lijek koji ne uzrokuje negativnu reakciju na imuni sustav tijela.
2. Sovaldi ne utječe nepovoljno na organe i sustave tijela, to znači da nema gotovo nikakvih nuspojava.
3. Tijek terapije smanjuje se u trajanju od 2-4 puta.


To je, kupujući Sofosbuvir, brže ćete se riješiti bolesti i liječenje neće vam donijeti dodatne zdravstvene probleme.


Načelo lijeka je da ona stavlja barijeru na širenje virusa hepatitisa, oni se prestanu množiti, kao rezultat toga, tijelo čisti od infekcije. Tijek liječenja traje 12 ili 24 tjedna, plan liječenja je razvijen od strane liječnika, može biti s ribavirinom ili bez njega, kao i s alfa interferonom. Kombinacije lijekova ovise o genotipu hepatitisa (1,2,3,4), ali glavna prednost lijeka je da ona djeluje protiv svih četiri vrste.


Sovaldi možete kupiti na službenim stranicama proizvođača ili njegovim pouzdanim distributerima. Trošak jednog paketa je oko 30 000 rubalja. Pacijenti imaju mogućnost naručiti generic Sophosbuvir s isporukom. To je prikladno i koštat će manje od kupnje maloprodajne mreže komercijalnih ljekarni. Jednom dnevno, uzme se jedna tableta od 400 mg.

Daklatasvir, potreban za sveobuhvatnu terapiju hepatitis C


Daklataswir, ili naziv robne marke Daklinza, također je medicina nove generacije koja se pojavila u Europi 2014. godine. Danas se može kupiti u Rusiji na web stranici tvrtki uključenih u proizvodnju lijeka, ili od distributera koji imaju dozvolu za prodaju. Daklenz se koristi kao sastojak u kombinaciji s drugim lijekovima:


• Sowaldi (Sofosbuvir),
• Sunvepra (Asunaprevir),
• Peginterferon alfa,
• Ribavirin.


Sastav kompleksa lijekova ovisi o stadiju bolesti, o kojima su zahvaćeni organi i koliko, kao io genotipu virusa. Program liječenja razvijen je pojedinačno za svakog pacijenta, tako da prije kupnje lijekova morate se posavjetovati sa svojim liječnikom. Liječenje može trajati 12 ili 24 tjedna, a trajanje tečenja ovisi o virološkom odgovoru pacijentovog tijela


Daklinza je prevučena tableta (30 ili 60 mg). Dnevnu dnevnu dozu određuje liječnik, preporučljivo je uzimati lijek bez prekida. Tijekom liječenja pacijent može doživjeti vrtoglavicu, mučninu, suha usta i druge neugodne događaje, ali oni ne nose trajno oštećenje dobrobiti. To su fenomeni koji se brzo pojavljuju i ne bi trebali uzrokovati strah u vama.

Ledipasvir


Ledipasvir - ovo je vrlo svježi lijek, koji je još uvijek u posljednjoj fazi ispitivanja. Ali liječnici već oduševljeno govore o tome i nazivaju dugo očekivanom medicinom koja u kombinaciji sa sophosbuvirom može zauvijek izliječiti hepatitis C. Obje komponente u kombinaciji djeluju kao ubojice hepatovirusa, sprečavaju njihovu reprodukciju i spriječavaju njihov ulazak u krv.


Bitna prednost kombinirane Ledipasvir + sofosbuvir je da se u liječenju hepatitisa C, može se izostaviti ribavirinom ili pegilirani interferon. To čini tretman sigurnijim, nema štetnih učinaka na sve.


Kombinirana medicina dviju komponenti naziva se Harvoni, koju možete kupiti od pouzdanih dobavljača koji imaju izravne veze s proizvođačima. Prikladan oblik kupnje je narudžba na mjestu isporuke na adresu klijenta. Pouzdan je i udoban za svakog pacijenta. Trajanje liječenja je 12 tjedana, uz slab virološki odgovor - 24 tjedna. Trebate piti jednu tabletu za puni želudac.


Preporučeni novi lijekovi Sofosbuvir, Daklatasvir i Ladipasvir su nada bolesnika hepatitisa C za liječenje. Većina pacijenata uspjela je poraziti bolest u šest mjeseci, što je veliko postignuće u medicini i farmakologiji. Ovaj proboj daje svakom pacijentu priliku da zauzvrat kaže oproštaj od ozbiljne bolesti.