MPIViropack PLUS: priručnik, pregled, liječenje, nuspojave

Metastaze

Hepatitis C smatra se opasnom virusnom bolesti, i ne čudi da se broj ljudi na planetu približava dvjesto ljudi.

Njegov rasprostranjena u svim zemljama i kontinentima je značilo da svake godine ima novih lijekova za učinkovito boriti protiv virusa hepatitisa C (HCV), ali do potpune pobjede nad infekcije tako daleko.

Jedan takav lijek je MPIViropack PLUS - analogni američki Harvoni. Proizvodi tvrtku Viropak Plus iz Egipta Marcyrl Pharmaceutical Industries (skraćeno MPI). Sastav ovog lijeka ima dvije aktivne komponente:

• 90 mg ledipasvir;
• 400 mg sofosbuvira.

Ova kombinacija sastojaka je nađeno da je optimalna za liječenje hepatitisa C, jer potiče brz oporavak. Štoviše, sa sofosbuvir ledipasvirom dobio odobrenje USA (FDA) za hranu i lijekove Office smatrani aktivnim sklop za liječenje hepatitisa C genotipa 1 i 4. Osim toga, ovaj sklop nije nužno potreban za upotrebu interferona s ribavirinom prethodno korišten za ovu svrhu.

Opis MPIViropack PLUS

Egipatski analog pušten je u obliku tableta, što pojednostavljuje primjenu lijeka. Svaki paket lijeka sadrži 28 tableta, koji je dizajniran za trotjedni prijem.

Trajanje terapije s Viropak Plusom određuje liječnik, a ovisi o:

• genotip virusa;
• pacijentova jetra;
• trajanje bolesti;
• prisutnost / odsutnost koinfekcija, kao i prethodno negativno iskustvo liječenja;
• značajke tijela pacijenta.

Za liječenje hepatitisa C nekomplicirane obično dovoljan do 12 tjedana liječenja. Ako infekcija HCV komplikacija kao što su ciroza, namijenjen liječenje je produžen do 24 tjedana, a do MPIViropack PLUS dodati ribavirin.

Sadržana u ledipasvir proizvoda sa sofosbuvir ako uđe u krvotok izravno djeluju na virus. Tako sofosbuvir blokira enzim NS5B od spriječi širenje virusa, a ledipasvir, blokiranje molekula proteina NS5A, sprječava se virus širi kroz tijelo.

Upute na engleskom jeziku

Prije uzimanja lijeka, morate pročitati upute za uporabu. Potrebno je to učiniti kako bi se ispunili zahtjevi liječnika i upute kako bi se postiglo brzo i uspješno liječenje.

Iz uputa priloženih svakom pakiranju lijekova možete saznati više o indikacijama i kontraindicijama aplikacije, o njegovim dozama i uvjetima skladištenja. Potrebno je shvatiti da će samo pažljiva primjena svih pravila omogućiti potpuno uklanjanje HCV-a.

Kako se liječi MPIViropack PLUS?

Korištenje ovog lijeka za liječenje hepatitisa C za pacijenta nije teško, jer se sve obično svodi na uzimanje tableta. Ali čak i uz ovu jednostavnost, još uvijek treba ispuniti određene zahtjeve koji se sastoje od:

  • dnevni unos jedne tablete lijeka, koji se mora isprati običnom vodom. Tableta se ne može žvakati ili podijeliti na dijelove;
  • uzima tabletu u isto vrijeme, što pomaže da se izbjegne preskakanje lijeka i održava istu koncentraciju u krvi aktivnih sastojaka;
  • vrijeme uzimanja lijeka s hranom nije ni na koji način povezano i stoga je dovoljno to učiniti u najprikladnijem trenutku za pacijenta. Mnogi bolesnici radije to rade u večernjim satima nakon večere zbog udobnosti.

Ako propustite termin, možete učiniti sljedeće:

  • ako se pacijent sjetio ovog događaja nakon samo nekoliko sati, onda možete samo uzeti tabletu;
  • ako je prošlo dosta vremena i prije sljedećeg sastanka postoji nekoliko sati, onda je jedan korak bolje propustiti ako napunite dozu u određeno vrijeme. U tom slučaju pacijent nema predoziranje.

Viropak Plus omogućuje pacijentima da se izliječe od hepatitisa C s učinkovitosti od oko 97%. No čak i takva djelotvorna medicina nije pošteđena zbog brojnih kontraindikacija. Stoga se ne preporučuje da ga uzmete:

  • ako je pacijent mlađi od 18 godina;
  • kada je žena trudna ili dojena;
  • Ako tijelo pacijenta ne podnosi nikakvu komponentu lijeka.

Žene koje imaju dob terete s terapijom HCV uz upotrebu lepidavira s sofosbuvirom prikazane su još jedan zahtjev. Moraju koristiti pouzdane kontraceptive kako bi izbjegli trudnoću, ne samo tijekom tečaja, već i još 6 mjeseci nakon završetka.

Slično tome, žene koriste pouzdanu kontracepciju, kada takvu terapiju provode njihovi muški partneri. Nekoliko kategorija pacijenata treba posebne mjere opreza tijekom liječenja. To su pacijenti koji imaju:

  • teški oblik zatajenja bubrega;
  • pate od barikarta;
  • preko 65 godina;
  • kada prolazi hemodijaliza.

Tijekom liječenja s Viropak Plus, oni to rade pod nadzorom liječnika.

Nuspojave

Liječenje hepatitisa C s MPIViropack PLUS nije bez nuspojava. Istina, oni se ne pojavljuju u svim pacijentima i obično su vrlo slabo izraženi. Takve nuspojave uključuju:

  • mučnina i povraćanje;
  • glavobolja i migrene;
  • slabost s gubitkom sna;
  • proljev;
  • umor;
  • smanjenje hemoglobina u krvi.

Takvi blagi učinci će se povećati ako se druga terapijska komponenta, ribavirin, dodaje u režim liječenja.

Pregled liječnika i pacijenata o MPIViropack PLUS-u

Klinička ispitivanja potvrdila su da je učinak na HCV ovog lijeka u potpunosti analogan Harvoni. To potvrđuju oba pacijenta i liječenje liječnika. Njihovi oduševljeni komentari lako se mogu naći na internetu.

No, najvišu procjenu djelovanja lijeka dala je EASL (European Association for Study of Liver). Ova udruga već nekoliko godina uključuje lijekove s ledipasvirom i sofosbuvirom te u preporučenom režimu za liječenje hepatitis C genotipova 1 i 4.

Uvjeti skladištenja

Viropak Plus treba slijediti određena pravila skladištenja koja su kako slijedi:

  • temperatura mora biti ispod + 30 ° C;
  • mjesto za pohranu mora biti suho i tamno, nedostupno sunčevoj svjetlosti;
  • nedostatak pristupa lijeku u djece.

Prilikom uzimanja MPIViropack PLUS, provjerite datum isteka pakovanja. Zabranjena je upotreba lijekova s ​​istjecanim rokom trajanja.

Hepatitis forum

Dijeljenje znanja, komunikacija i podrška za osobe s hepatitisom

Kupnja lijekova protiv hepatitisa u Egiptu

  • Idi na stranicu:

Kupnja lijekova protiv hepatitisa u Egiptu

Vaša poruka Milenka »04 Mar 2015 11:03

Odg: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaša poruka bizon126 »04 Mar 2015 11:04

Re: Kupnja Viropacka u Egiptu

Vaša poruka Gudvin »04.03.2013 11:12

Re: Kupnja Viropacka u Egiptu

Vaša poruka Milenka »04.03.2013 11:17

Re: Kupnja Viropacka u Egiptu

Vaša poruka Freken »04 Mar 2015 11:28

Re: Kupnja Sowaldi (Viropack, sophosbuvir) u Egiptu

Vaša poruka Milenka »04 Mar 2015 12:14

Re: Kupnja Sowaldi (Viropack, sophosbuvir) u Egiptu

Vaša poruka Milenka »04. ožujka 2015. 12:24

Viropak

Prijavite se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Nisam prihvatio uobičajenu Viropaku, već verziju "Plus". Uz 400 mg sophosbuvira, u formulaciji se nalazi 90 mg lepidavira, samo za kompleksno liječenje. Kombinacija s ribavirinom i interferonom nije potrebna jer dostupne tvari savršeno inhibiraju enzime koji osiguravaju reprodukciju i širenje virusa hepatitisa. Tromjesečni tečaj kupljen je za 650 dolara, što je mnogo jeftinije od izvornika, a učinak generičkog lijeka je isti.
Liječio sam hepatitis bez ciroze, ali uzimam ga i lijekom. Do kraja tečaja virus je prestao otkriti, pokazatelji jetre također dolaze u relativnoj normi, premašuju ga doslovno 5%, što nije kritično, ne odražava se u tom stanju.

U srcu Viropaka leži sophosbuvir u dozi od 400 mg. Samo se jedan Viropak ne koristi, pomoćni lijek je potreban, ovisno o genotipu hepatitisa. U mom slučaju (genotip 1, fibroza F2) ovo je lepidavir.
Uz tečaj, razina ALT-a postala je 47 jedinica, a ASAT - 43 jedinica, tj. Neznatno višak norme. Sam virus hepatitisa ubijen je, a učinak je trajao nekoliko mjeseci. Dakle, da biste dobili osloboditi od bolesti potrošeno oko 50 tisuća rubalja, što je oko 3 puta manje nego što je prvobitno planirano pri kupnji izvornika iz Europe.

Kupi 3 kutije lijeka, u kojoj je 28 kuglica - samo da završi tečaj u 3 mjeseca. Bio sam vrlo zabrinut za nuspojave, ali Viropaka su manje, vrtoglavica i pospanost, od AntiVirus, koji sam uzeo zajedno s njim, bilo je više problema. Sada imam virusa u krvi iznad nule, čisti krv, dobio sam ovaj napitak Viropak samo treći mjesec za dva mjeseca popraviti rezultat.

Virapak, kao i sve egipatske medicine, čist, predivan, obećavajući lijek, ali nažalost on je imao dvije značajne nedostatke: to je prilično visoka cijena i dug tijek liječenja, uz očekivanje rezultat može biti sto puta izgubiti nadu.
Trebalo mi je 5 tečajeva da imaju bilo kakvo voće.
Promjena u cjelokupnom zdravlju, poboljšanje broja krvi, kako bi se ušlo u remisiju, zahtijevalo je pet 12 tjednih tečajeva.
Moj liječnik vjeruje da igranje s povećanjem stope, možete postići stabilnu remisiju i nije pogrešno.
Općenito, tijekom liječenja ostavio sam takve bilješke, napisat ću ih u svoje ime, kao u dnevniku:
Nikad ne odustati. Sve što nije učinjeno, sve je učinjeno na bolje, bolest se može pobijediti.
2. Svaka kapsula čini vas slobodnijom.
3. PCR reakcija izjednačava se svaka 3 tjedna.
4. Bolje je unaprijed naručiti tečaj, postoje prekidi isporuke.
5. Bilo je nuspojava, ali pogodnosti su pokrivale štetu, na primjer, povraćanje, saznao je da se Virapak isperu s mlijekom, a postupno je taj problem nestao.
Htio bih formulu s bržim tretmanom.

Već sam završio Viropak, ovo je prvi tečaj. Predat ću analize i. vjerojatno, potrebna je još jedna. Tečaj je dug, 12 tjedana, ali znam slučajeve 100% lijeka.
Tabletu je okusan, u početku nije bilo jako dobro, ali je popila puno vode. Organizam je svejedno uzimao lijek. Glavna stvar je pozitivan stav. Zajedno s Viropakom pijem cijeli kompleks lijekova. Svi lijekovi su vrlo jaki, postoje mali pobochki. Ali malo po malo virus hepatitisa C gubi svoj učinak - to se svidi. Analize su se poboljšale.

U borbi protiv virusa hepatitisa C, sva sredstva su dobra. Koristim sve: narodne i nove lijekove. Medicina ne stoji mirno.
Prošlog mjeseca pijem Viropak u kombinaciji s drugim lijekovima. Ne osjećam se poseban poboček. Uvijek imam mučninu i bolove u glavi. Ali zadovoljan sam posljednjim pregledom liječnika: virus je suspendirao njezin učinak.

Kad je saznala da je ovaj brat imao strašnu bolest, nije bilo vremena za računati, bilo je potrebno djelovati. Malo sam upoznat s novostima ljekarni pa nisam pozvala na plan da dobijem opću raspravu. I konkretno - egipatski "Viropak". Što još spodviglo za kupnju egipatskog droga su zakoni ove zemlje. Ovdje, zbog krivotvorenja lijekova, kazna je jedna - smrtna kazna. Stoga se nitko ne šali s takvim stvarima. Ali, ako ne idete sami u Egipat za drogom, morate odabrati dobavljača koji je testiran, može lažirati krivotvorenu proizvodnju u drugoj zemlji.
Ne znam, možda smo imali sreće, ali nakon tri tjedna nakon što je analiza PCR-a u bratu bila negativna, isprva nisu ni vjerovali, otišli u drugi laboratorij - isti rezultat. Prošlo je šest mjeseci, testovi su dobri, nadamo se da se bolest neće vratiti.

Uzimam lijek strogo prema uputama, promatrajući i prehranu i režim. Oporavak je bio težak, spor, bilo je sve - i svijetli dani i dani, ispunjeni glavoboljom, mučninom, gubitkom snage. No nakon 9 tjedana počelo se oporavljati na nekom ubrzanom ritmu. Analize su bolje i bolje, dobro, previše. Tada sam vjerovao da nije sve gotovo. Sada je rezultat toga da u krvi nema virusa, ali konačno vjerujem da sam se oporavio kad su u godinu dana bile prikazane iste vrijednosti.

Dok nitko nije postavljao pitanja. Vaše pitanje će biti prvi!

Prijavite se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Recenzije Viropak iz Egipta

Sofosbuvir - nova antivirusna tvar koja ima sposobnost blokirati sintezu RNA polimeraze HCV Kao rezultat blokade virusa više ponoviti svoj genetski materijal, čime se gubi sposobnost da se reproduciraju.

Stvaranje Sofosbuvira stvorilo je osnovu nove terapije bez interferona za kronični virusni hepatitis C (CVHC). Lijek ima visoku tropicitet prema virusu hepatitisa C, pa je HCVG jedini pokazatelj njegove uporabe, naveden u uputama za uporabu.

Sofosbuvir iz Egipta s dokazanom učinkovitosti

Lijek je pokazao svoju učinkovitost čak i kod prvog kliničkog ispitivanja, tako da je odmah započela u masovnoj proizvodnji. Glavni nedostatak nove tvari je da je neučinkovit u monoterapiji, ali pripravak je gotovo 100% lijeka za hepatitis C, u kombinaciji s „ribavirinom”, „peginterferon” i drugi izravni antivirusna sredstva ( „Ledipasvirom”, „Velpatasvirom” i „Daklatasvirom „).

Indija i Egipat - proizvođači generičkih lijekova

Developer i vlasnik patenta za originalni sophosbuvir (lijek "Sowaldi") je američka farmaceutska tvrtka Gilead. Oslobađa proizvod u pakiranjima od 28 tableta (po stopi od 4 tjedna liječenja). Jedan paket lijekova u SAD-u i zapadnoj Europi košta od 28 tisuća američkih dolara. S obzirom da je trajanje cjelokupnog tečaja 12 tjedana, njezin trošak bez uzimanja u obzir cijena "kombinacija" lijekova počinje s 84 tisuća američkih dolara

Pod pritiskom medicinske zajednice različitih zemalja, što je bila ogorčena ovom skupom medicinom, Gilead je prodao dozvole za pravo na proizvodnju generičkih "Sowaldi" velikog broja velikih indijskih i egipatskih tvrtki. Istodobno, bolesniku se ne bi trebalo reći da je bolje dobiti indijski ili egipatski generički lijek: svi analozi imaju sastav istovjetan izvornom "Sowaldi". Prema tome, također je nemoguće reći koja je od egipatskih proizvođača generičkih lijekova za terapiju HCV bolja: kvaliteta službenih analoga i njihov trošak ne ovise jedni o drugima. Cijena generik ovisi uglavnom o proizvođačevoj politici određivanja cijena.

Egipatski generici su malo jeftiniji od indijskih generičkih lijekova, a desetine puta jeftinije od izvornika.

Poznati proizvođači sophosbuvira u Egiptu su sljedeće tvrtke:

  • Marcyrl Pharmaceutical Industries (MPI) je pripravak MPI Viropack;
  • Europske egipatske farmaceutske industrije - znači Grateziano;
  • Pharco Pharmaceuticals - lijek Gratisovir.

Iste tvrtke također proizvode kombinirane lijekove, koji uključuju, osim sophosbuvir, daklatasvir, velpatasvir ili ladypasvir. Na primjer, Viropack Plus iz Marcyrl sadrži sophosbuvir i ladypasvir.

MPI Viropack sofosbuvir: korisnički priručnik

Lijek Viropack jedan je od analoga "Sowaldi" kojeg proizvodi Marcyrl u Egiptu. Indikacija za upotrebu „Viropaka”, u skladu s uputama za njegovu upotrebu, HCV terapije u kombinaciji s drugim antivirusnim sredstvima, uključujući proizvodnju iste tvrtke, na primjer, - daklatasvirom Daclavirocyrl.

"Viropak" rijetko uzrokuje nuspojave. Ti "pobochki" uključuju alergijske reakcije, dispeptične pojave, neurološke poremećaje (glavobolje, vrtoglavicu, razdražljivost, depresiju). Prema pacijentima, takvi nepoželjni učinci nisu izraženi, stoga ne zahtijevaju povlačenje lijeka.

Učinkovito i sigurno mogu biti samo visokokvalitetni lijekovi. Da biste izbjegli varanje, a ne da biste kupili opasnu krivotvorinu, morate znati razlikovati pravi MPI Viropack. Službeni generički moraju imati:

  • izgled ambalaže, istovjetan onome koji je proglašen na službenoj web stranici proizvođača;
  • licenca iz Gileada;
  • dokumenti o upisu u Ministarstvo zdravstva Egipta;
  • potvrde o sukladnosti, kvaliteti i drugima.
  • Osim toga, lijekove koji se isporučuju na teritoriju Rusije moraju biti popraćeni zabilješkom na ruskom jeziku.

MPI Viropack plus - kombinirani generički

Kombinirana medicina "Viropak Plus" sadrži ne samo sophosbuvir, nego i još jednu izravnu antivirusnu supstancu - ladypasvir. Upute za uporabu ovog lijeka određuju raspon pokazatelja za njegovu uporabu - genotip HCVG 1. Pacijenti često pitaju liječnike o tome je li moguće liječiti hepatitis kod Viropak Plus.

Klinička ispitivanja, mišljenja liječnika i pomiješa se s ovim lijekom uvjerljivo demonstriraju visoku učinkovitost „Viropak Plus” u odnosu na Virus hepatitisa C genotipa prvog: više od 97% pacijenata oporavila nakon tretmana. U 13-18% pacijenata, a navedeno slabost uzimanja lijeka, u 11-17% - glavobolje, 6-9% - mučnina, 3-7% - proljev, 3-6% - nesanice.

"Viropak" - jedna od varijanti egipatskih generacija

Egipatska tvrtka MPI proizvodi niz službenih generičkih lijekova za liječenje HCVC-a:

  • Viropack (sophosbuvir);
  • Daclavirocyrl (daklatasvir);
  • Viropack plus (sophosbuvir s lepidavirom).

Izbor lijeka za proizvodnju MPI za terapiju ovisi o genotipu virusa. Upute za uporabu svakog od navedenih lijekova definiraju jasne indikacije za uporabu. Dakle, "Viropak Plus" učinkovito se koristi za liječenje HCVG 1 genotipa, što potvrđuje brojna pregleda oporavljenih pacijenata. Prva dva lijeka ("Viropak" i "Daklavirotsirl") mogu se koristiti zajedno u kombiniranoj terapiji HCVG 1, 2, 3 i 4 genotipova. Povratne informacije o učinkovitosti ove kombinacije su elokventne: više od 97% pacijenata nakon terapije oslobađa virusa hepatitisa C zauvijek.

Sofosbuvir Egipat: recenzije

Lijekovi koji se temelje na somosbuvira egipatskoj proizvodnji, prema liječnicima koji su ih koristili u liječenju CVHC, su učinkoviti ni manje od drugih generičkih lijekova. Da biste dobili dobre rezultate iz terapije, važno je odabrati prave lijekove, njihove kombinacije i regije liječenja. Kombinacija medicine treba biti liječnik, a ne pacijent, tako da prije kupnje lijekova iz HCVG-a mora posjetiti liječnika s kojim će se odabrati optimalna mogućnost liječenja.

MPI Viropack Plus (Viropack Plus)

MPI Viropack Plus je najnoviji inhibitor viralne polimeraze, koji se primjenjuje bez istodobne primjene drugih lijekova. Kliničke studije pokazale su ne samo visoku učinkovitost lijeka nego i relativno nisku težinu nuspojava. Lijek značajno pojednostavljuje shemu liječenja i prikladan je pri prijemu.

Do kraja terapije MPI Viropack Plus, više od 95% bolesnika postiglo je glavni cilj liječenja: potpunu eliminaciju virusa.

Mehanizam djelovanja: Oba sastojka (lepidavir i sophosbuvir) inhibiraju enzime virusa hepatitisa, zbog čega se potonji ne mogu razviti i umnožiti.

  • 6
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • 8 dionica

opis

svjedočenje

Terapija virusnog hepatitisa C s istodobnom cirozom i bez njega;

Način primjene

Viropak Plus je dostupan u obliku narančaste tablete romboidnog oblika. Pripravak sadrži dvije aktivne tvari u isto vrijeme: somosbuvir (400 mg) i ladypasvir (90 mg). Viropak Plus se uzima jednom dnevno, istodobno uz hranu. Tablete se isperu s puno vode. Prihvatljivo je uzeti lijek, ako je proteklo više od 18 sati od propuštene doze. Nemojte koristiti dvostruku dozu.

Sredstvo se može koristiti neovisno o drugim lijekovima. MPI Viropack Plus djelotvoran je u kombinaciji s drugim lijekovima usmjerenim na liječenje hepatitisa C.

kontraindikacije

  • individualna preosjetljivost;
  • trudnoća;
  • razdoblje dojenja;
  • u dobi mlađoj od 18 godina.

Ne možete uzeti Viropak Plus s:

  • pripreme sv. Ivana;
  • elvitegravirom;

S oprezom: s jetrenom i bubrežnom insuficijencijom.

Nuspojave

Viropak Plus upute upućuju na malu težinu nuspojava lijeka. Najčešći od njih: umor, umor, glavobolje, slabost. Promjene su moguće iz kliničkih analiza.

Ostavite uvjete

Pri kupnji lijeka potrebna je liječnička konzultacija!

skladištenje

Čuvajte na mračnom, suhom, hladnom mjestu dvije godine od datuma proizvodnje.

Za isporuku Viropak Plus farmaceutske droge tvrtka odgovara Marcyrl Pharmaceutical Industries, je jedini zastupnik u Egiptu velikih farmaceutskih tvrtki kao Merz (Njemačka), ENGLEHARD (Njemačka) i drugi.

  • 6
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • 9 dionica

detalji

Antivirusni - Hepatitis C

Ledipasvir 90 mg, Sofosbuvir 400 mg

Marcyrl Pharmaceutical Industries

13 mišljenja za MPI Viropack Plus (Viropack Plus)

Vladimir Kijev - 19.07.2016

Ž Naravno Viropak + na ovom sayte.Perezhival pošten, jer je liječnik dao slušalicu, nazvao sam cijenu od brojnih gore da je ovaj sayte.No sam uzeo priliku i nisu zadovoljni testova oshibsya.Ochen otlichnye.A liječnici svakako iskoristio izgovor fakt.Otzyv može ostaviti tko sumnja sam prvi raz.Preparaty točno isto kao reći vrachi.Prosto nisam daj mi liječnikom zarabotat.Spasibo li za to pomorochit golovu.Rezultat odličan!

Lena Kijev - 06.07.2016

Za sve sumnjive, želim reći: nemojte propustiti priliku! Kap ima svoje sumnje i dokazati sovdepovskie neznanju da hepatitis C se tretira. Ja ne govorim o bilo strah od prevarena prilikom naručivanja tableta, sve je gotovo, sve - smeće, ljudi testirani, svi tablete dolaze čak i prije nego što je obećao. Ja reći o strahu od pripreme krivotvorenje: Analiza konačnog širenja previše lijen, ali danas sam dobio UVO4 (minus 4 tjedna nakon liječenja) o pripremama naručenih u Egiptu, preko tih dečki. Osobno, ja sam cijeli život imati na umu da banalno „sjedi na internetu,” objesiti na forumima i ove naizgled upitne dečki spasio život... i stvarno mi je žao zbog onih ljudi koji ne mogu svladati runet otvorenim prostorima zbog starosti ili „skladište luda „i prisiljeni su prihvatiti savjet od lokalne zarazne bolesti s” poraza „... Ako imate prijatelja, reci mu da se obratite djecu, dati osobi priliku, zaraditi” mast malo više "

Diana Odessa - 15.09.2016

Sve što savjetujem Anechki da pripremi izvornik, pio je stazu i ostao dovolna. Liječnik bi bio barem trostruko skuplji, sve dobro i uspjeh.
Diana Odessa

Eugene Kiev - 17/09/2016

Zahvaljujemo na pristojnosti i želji da pomognemo ljudima, prvenstveno droga, a drugo, cijene su najbolje na ukrajinskom tržištu.
Tri mjeseca virus se ne prepoznaje (virusni hepatitis C (krv, Roche, kilk.vizchen., Real-time)
ne izgovora). Jetra broji bila vrlo visoka za dugo vremena (ALT - 281, AST - 180).Za tri mjeseca s fibrozom jetre faza 3 pala na 1,5, s obzirom da je virus već gotovo 11 godina. Tijelo je na umu, čak i liječnici su vrlo iznenađeni takvim brzim rezultatima.
Ako netko sumnja, spreman je pokazati sve rezultate testova.
Anya i Pavel, puno hvala, dobro zdravlje i sreću u svemu. Drago mi je što je događaj donio točno s vama. :))) Eugene

Oleg - 24.11.2014

Kupio droge u Moskvi nakon cijenjenim odgovorima na web stranici, ali sumnja i dalje ostaje kao liječnik predložio liječenje u wa Indii.Pochitav puno povratnih informacija o lijekovima iz Egipat ostao na njima. Vrlo sam zahvalan momcima zbog izvrsne terapije. U roku od mjesec dana nakon uzimanja samo jednu staklenku virusa nije bilo, a iznenađujuće je proces liječenja nije vidljiv, dojam da je jednostavno uzimanje vitamina)))
Nakon drugog popiti 2 boce i to općenito 3 kom.
Vrlo sam zahvalan za izvrsnu terapiju po vrlo povoljnoj cijeni.
Mnogo hvala na vašoj web stranici!
Sve dobro zdravlje)))

Svetlana - 15/03/2017

Sin je liječen ovim lijekom 3 mjeseca. Nakon prvog mjeseca virus nije otkriven. Liječenje je bilo lako, bez nuspojava. Savjetujem svima.

Sergej Kijev - 18/03/2017

Samo najbolje preporuke. Hvala ti.

Ljudmila - 30/04/2017

Zahvaljujući savjetnici Anna, s kojom sam govorio, za odaziv i pristojnost u radu s klijentima! Lijek je isporučen vrlo brzo i brzo. Imam samo sredinu liječenja, ali vjerujem da će "Viropak Plus" definitivno pomoći. Drago mi je što tržište ima priliku kupiti ove lijekove po povoljnim cijenama. Praktično ne osjećam nuspojave. Još jednom vam se zahvaljujem. Ljudmila.

roman - 01/06/2017

Puno vam zahvaljujem što ste završili tromjesečni tečaj, rezultat nakon dva mjeseca virusa u krvi nije detektiran

Ed - 06/22/2017

Anya, puno hvala, završila 3 mjeseca liječenja, konačni rezultati analiza nisu "izraženi". Priprema radnika, liječenje bez nuspojava, ali to je sve pojedinačno! Svatko tko sumnja, ispusti svoje sumnje!)))

Helena - 07/07/2017

U mene virus je ostavio za 2 tjedna, nakon prvog nadzora analiza) virus je bio 10 godina. Opća analiza krvi i biokemije također u 2 tjedna usklađena je i postala normalna. Virus se liječi!

Aleksandar - 13.07.2017

Alexander Druzhkovka Don.obl. - Liječenje s Viropak Plus bilo je uspješno
stoga, ovaj lijek kupljen od vas je pouzdan i cijena je pristupačna. velika
hvala ti!

Arsen / Kharkiv - 09/02/2017

Pozdrav svima!
Tretirana za droge Mpiviropack plus tri staklenke kakraz droga jedne banke za mjesec dana, tjedan dana za doziranje predao analize u plavom i virusom hepatitisa C su pronađena i tri mjeseca općenito svim analizama AST, ALT, bilirubin, hemoglobin, sve je bilo vratiti u normalu, iako prije liječenju, dala sam testove i 90% pokazatelja bilo podignuto ili spušteno.
Tako sam bio u mogućnosti liječiti hepatitis sa 12 tjedana.

MPIViropack (sophosbuvir) i Daclavirocyrl (daklatasvir) za liječenje hepatitisa C

Lijek Viropak jedan je od najučinkovitijih sredstava za liječenje hepatitisa C, takozvanih generičkih lijekova. Budući da se virus hepatitisa C može mijenjati tijekom vremena, teško je liječiti. MPIviropack blokira tu sposobnost. Ali, istodobno, trošak lijeka je prilično visok.

Učinci lijekova

Cijeli naziv droge zvuči poput MPIviropack sofosbuvir i to su farmaceutske tvrtke iz Egipta. Najčešće se koristi u kombinaciji s drugim lijekovima. Na primjer, Daclavirocyrl koji sadrži daklatasvir. Glavna akcija Viropacka je usmjerena na inhibiciju aktivnosti NS5B enzima, a Daclavirocyrl inhibira NS5A. Zajedno sprečavaju daljnji razvoj virusnog hepatitisa.

Prije toga, hepatitis je tretiran terapijom interferonom, koja je trajala dosta dugo. Cijeli tijek liječenja MPIviropack u kombinaciji s daklatasvirom traje samo 3 mjeseca. Oporavak se događa u 90% slučajeva. Ta je brojka dva puta veća od liječenja interferonom.

Unatoč "agresivnoj" učinkovitosti, lijek gotovo ne uzrokuje nuspojave, osim kod manjih glavobolja. Lijekovi koji su dio interferonske terapije mogu nepovoljno utjecati na organe gastrointestinalnog trakta, živčani sustav, urinarni i vaskularni sustav.

Budući da hepatitis dovodi do oštećenja jetre, ciroza se može razviti. Terapija interferonom za cirozu vrlo je rijetko propisana. No, preporuča se imenovanje Viropaka i Daklatasvira u cirozi.

struktura

Aktivna supstancija lijeka Viropak je Sofosbuvir u količini od 400 mg. Ovo je dnevna doza. Boca sadrži 28 tableta. Ova količina s izračunom - 1 tableta dnevno - trebala bi biti dovoljna za 1 mjesec liječenja.

Daklatasvir se sastoji od lijeka kao što je daklatasvira hidroklorid. Nečistoće su:

  • celuloza;
  • silicijev dioksid;
  • crosscarmellose Na;
  • stearat Mg.

Doziranje lijeka je dostupno u dva oblika - 30 i 60 mg.

Upute za uporabu

Izravna indikacija u svrhu Viropaka je virusni hepatitis C i bez obzira na njegov genotip (1-6). Ali nemojte uzimati lijekove. Imenovati i pratiti napredak liječenja treba li liječnik koji, ako je potrebno, može prilagoditi dozu lijeka.

Štoviše, preporučujemo imenovanje tečaja liječenja prvih 48 sati u bolnici. Zdravstveni djelatnici će odmah zaustaviti bilo kakvu neobičnu reakciju.

Kontraindikacije za liječenje hepatitisa C Viropak u kombinaciji s dlacilurilom:

  • trudnoća;
  • dojenje djeteta;
  • lijek je zabranjen za uporabu djece mlađih od 18 godina;
  • moguće alergijske reakcije na komponente Viropaka.

Tijek liječenja odnosi se i na starije pacijente. Ali se treba bojati nekih značajki ljudskog tijela. Na primjer, pojedinačna netolerancija na komponente lijekova uključenih u tijek liječenja. Ako postoji alergija na laktozu, tada se upotrijebljeni lijekovi, kojima pripada, trebaju zamijeniti analogima.

Doziranje i administracija

Posebnost liječenja hepatitisa C leži u doziranju ovisno o stupnju bolesti i njegovom genotipu. Pravila davanja su kako slijedi:

  1. Tableta sadrži 400 mg aktivne tvari - dnevnu dozu. Ova tableta se uzima 1 puta dnevno, a slijedeće treba uzeti točno nakon 24 sata.
  2. Ako je iz bilo kojeg razloga u roku od 2 sata nakon uzimanja tableta došlo do povraćanja, tj. Lijek je povučen iz tijela, tada morate uzeti još jednu dozu.
  3. Ako propustite vrijeme uzimanja pilule, trebate je uzimati, ali samo ako to traje ne više od 19 sati nakon roka. Ako je prošlo više od 19 sati, sljedeći sastanak trebao bi biti prebačen sljedeći dan u određeno vrijeme.
  4. U postupku liječenja, što je češće moguće, trebali biste podvrgnuti pregledu sa svojim liječnikom. Kada prvi znak slabosti, moguće negativne reakcije na kompleks lijekova, odmah se posavjetujte s liječnikom.

Daklavirozirl propisuje liječnik samo u kombinaciji s drugim lijekovima - ribavirin, peginterferon alfa, Viropak. Propisana doza ovog lijeka je 30 ili 60 mg. Primjena niže doze neće biti učinkovita.

Trajanje liječenja je od 12 do 24 tjedna.

Uzmite Daklatasvir i Viropak prije jela ili jesti. Ne preporučuje se žvakanje tableta, jer je gorak i bit će ga teže progutati.

analoga

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) prati kakvoću proizvedenih generičkih lijekova, uključujući i Viropak je certificirani lijek:

  • koncentracija aktivne tvari;
  • očuvanje kvaliteta pripravka;
  • usklađenost s tehničkim standardima.

Na temelju rezultata brojnih provjera, predstavnici WHO-a zaključili su da farmaceutske tvrtke u Indiji i Egiptu proizvode lijekove koji zadovoljavaju sve zahtjeve. Njihova proizvodnja je jeftinija, a kvaliteta ostaje prilično visoka.

Daclavirocyrl (Egipat) je generički lijek kao što je Daklinza (Njemačka).

Analozi egipatskog daklatasvir:

Zamjenske egipatske sophosbuvire:

Režimi liječenja

Viropak + Daclavirrocil nije jedina shema za liječenje hepatitisa C. Uspješno se Viropak kombinira s takvim lijekovima kao što su:

  • Simeprevir;
  • Ledipasvir;
  • peginterferon;
  • Ribavirin.

Režimi liječenja različitih genotipova hepatitisa razlikuju se u skupini lijekova i tijekom trajanja njihove primjene:

  1. I genotip - Daklatasvir u kombinaciji s Viropakom. Uzmi ga 3 mjeseca. Ako je hepatitis kompliciran cirozom, liječenje traje 6 mjeseci. Uz pojavu nekih negativnih manifestacija, moguće je dodatno liječenje ribavirinom.
  2. Drugi genotip liječi se Viropakom i Daklataswirom 6 mjeseci.
  3. Genotip Sofosbuvir-a zajedno s Daklataswirom 3 mjeseca.
  4. genotip IV - Daklatasvir se propisuje zajedno s lijekovima kao što su peginterferon i ribavirin. Trajanje liječenja je 3 mjeseca u slučaju "čistog" testa nakon mjesec dana liječenja. Ako virus nije otkriven u laboratorijskim testovima tek nakon 3 mjeseca, liječenje treba produžiti na 12 mjeseci.

Nuspojave

Iako je Viropak gotovo bezopasna medicina, lijekovi s kojima se kombiniraju imaju neke nuspojave:

  1. Mučnina, povraćanje, nadutost.
  2. Glavobolje.
  3. Poremećaj spavanja.
  4. Opća slabost.
  5. Poremećaji gastrointestinalnog trakta.
  6. Brzo umor.
  7. Suhoća kože.
  8. Ribavirin uzrokuje nesanicu, mučninu, smanjuje hemoglobin.
  9. Peguterone i ribavirin mogu uzrokovati hipertermiju, proljev, svrbež kože, razdražljivost.
  10. Iz krvožilnog sustava - anemija, niska razina limfocita, trombocitopenija.

Interakcije lijekova

Viropak se ne preporučuje zajedno s nekim drugim sredstvima:

  • Sv. Ivana;
  • telaprevir;
  • rifampin;
  • statini;
  • karbamazepin;
  • antibiotike;
  • deksametazon;
  • glikozide;
  • rifabutin;
  • fenobarbital;
  • sedativ i antikonvulziv;
  • antiaritmičkih lijekova.

Kombinirana upotreba antihepatitisa i kontracepcijskih lijekova mogu dovesti do smanjenja učinkovitosti kontracepcije, što znači da se povećava vjerojatnost neplanirane trudnoće. Tijekom liječenja i još 5 tjedana nakon tečaja treba paziti na trudnoću. Usput, spermatozoidi također akumuliraju određeni broj lijekova, tako da za partnera muškarca koji se podvrgava liječenju mora se također brinuti o učinkovitim metodama kontracepcije.

Posebne upute

Ako pacijent pati od bubrežne insuficijencije, tada nema potrebe za posebnim korekcijama u doziranju lijeka. Također je malo vjerojatno da je zbog učinaka lijekova iz hepatitisa postojao potreba za postupkom dijalize.

Bolest jetre također nije kontraindikacija u tijeku liječenja s Viropakom i Daklatasvirom. Dakle, ciroza, žučne kolike, poremećaji funkcionalne aktivnosti ne sprječava uspješno liječenje hepatitisa C i lijekova na recept metode poboljšati stanje jetre i olakšati njegovu regeneraciju.

Gdje kupiti?

Cijena u Rusiji za antivirusni lijek Viropak može doseći 100 dolara po bocu s 28 tableta. Gdje kupiti lijek za hepatitis? Prema liječničkom receptu, lijek se može kupiti na mrežnim ljekarnama koje su dobavljači lijekova u Rusiji. Analogije prodaju i službene distributere.

Tečaj Daklavirotsirla također će koštati mnogo. Boca lijeka na policama mrežnih ljekarni košta oko 6.000 rubalja.

Ali morate biti oprezni s onim što točno stranica prodaje - izvorni ili lažni. Po primitku morate utvrditi vjerodostojnost paketa. Zato upotrijebite samo pouzdane trgovine.

Stručni recenzije

Stručnjaci na rezultate liječenja hepatitis C lijeka Viropak Daclavirocyrl u kombinaciji s ostalim farmaceutskim sredstvima i na umu značajan postotak pacijenata koji nose sa bolešću (90%). Ali, trebate obratiti pažnju proizvođaču lijeka, jer nekorektirani lijek može dodatno oštetiti zdravlje neke osobe.

MPI Viropack plus (Viropak Plus) iz Egipta - lijek za liječenje hepatitisa C

Cijena ≈ 13500 rub.

Narudžba ne obvezuje vas na kupnju!

Cijena za godinu 2018 prikazano na web mjestu je približna. Nakon primitka narudžbe, naši će menadžeri kontaktirati vas, izračunati količinu lijeka za vrijeme liječenja, točan trošak i ostvariti popust!

MPI Viropack plus (generički Harvoni) - antivirusni lijek za liječenje odraslih osoba s kroničnim hepatitisom C.

Od 94% do 99% pacijenata je oslobodio virusa 12 tjedana nakon završetka liječenja!

Proizvodi farmaceutska tvrtka Marcyrl u Egiptu.

Kupite MPI Viropack plus (Viropack Plus) po razumnoj cijeni s isporukom diljem Rusije možete izravno na našoj web stranici Viropack.org.

certifikati:

Nazovite odmah +79601680515 ili naručite besplatnu konzultaciju i pozivamo vas i odgovorite na sva vaša pitanja!

Sažetak EPAR-a (European Public Expert Report) za javnost.

Agencija je sastavila sljedeći sažetak kao ocjenu lijeka za prijem u Europskoj uniji i za utvrđivanje uvjeta za njegovu uporabu.

Sažetak nije praktičan vodič za upotrebu MPI Viropack plus (Harvoni).

Za praktične informacije o pripremi, pročitajte upute za uporabu u pakiranju ili se obratite svom liječniku ili ljekarniku.

Što je Harvoni i za što se koristi?

Harvoni su antivirusni lijek za liječenje odraslih osoba s kroničnim (dugotrajnim) hepatitisom C (infekcije jetre uzrokovane virusom hepatitisa C). Harvoni sadrži aktivne sastojke Ladipasvir i Sofosbuvir.

Kako se primjenjuje Harvony?

Harvoni su dostupni samo na liječnički recept i liječenje s ovim lijekom treba započeti i provoditi samo pod nadzorom liječnika koji ima iskustva u liječenju bolesnika s kroničnim hepatitisom C.

Harvoni su dostupni kao tablete s 90 mg Ladipasvir i 400 mg Sofosbuvir. Preporučena doza je jedna tableta po danu.

Postoje različite varijante virusa hepatitisa C (nazvane genotipovi); Harvoni se preporučuje za bolesnike zaražene virusima prvog i četvrtog genotipa, kao i za neke bolesnike zaražene virusom trećeg genotipa.

Trajanje liječenja Harvoni, a zatim, je li uzet sam Harvoni ili u kombinaciji s drugim lijekom po imenu Ribavirina ovisi o genotipu virusom hepatitisa C i simptoma pacijentu postojeći problemi jetre, kao što su postojeće cirozom (ozljedu jetre) ili disfunkcije jetre.

Dodatne informacije potražite u uputama za upotrebu.

Kako djeluje Harvoni?

Oba aktivna supstanca Harvoni - Ladipasvir i Sofobufir, deprimiraju dva proteina potrebna za reprodukciju hepatitis C virusa.

Sofosbuvir blokira enzim «NS5B RNA-ovisna RNA polimeraza”, a što je Ledipasvir inhibira protein zvan ‘NS5A’. Ukoliko inhibiraju ova dva proteina, Harvon sprečava reprodukciju hepatitisa C i infekciju novih stanica.

Sofosbuvir je pušten na tržište od siječnja 2014. pod komercijalnim imenom Sowaldi.

Koje su prednosti pokazale Harvoni u studiji?

Harvoni je proučavan u tri glavne studije u kojima je ukupno sudjelovalo oko 2000 pacijenata zaraženih virusom hepatitisa C prvog genotipa bez zatajivanja jetre.

U sve tri studije glavni pokazatelj djelotvornosti lijeka bio je broj pacijenata koji nisu otkrili tragove hepatitisa C 12 tjedana nakon prestanka liječenja.

U okviru ovih studija, pacijenti su, prema njihovim kliničkim simptomima, primili u roku od osam, dvanaest ili 24 tjedna od Harvonija sa ili bez ribavirin.

Među pacijentima koji su primili samo Harvon, od 94% do 99% bilo je bez virusa 12 tjedana nakon završetka liječenja. Dodatni unos ribavirina u većini bolesnika nije bio potreban.

Rezultati istraživanja pokazali su da je u bolesnika s kompenziranom cirozom (ožiljke jetre sa očuvanjem funkcije jetre) iskorjenjivanje virusa postignuto veće vjerojatnosti kada je trajanje tretmana povećano na 24 tjedna. Čak i pacijenti koji nisu reagirali na druge antivirusne lijekove bili su u mogućnosti koristiti tretman koji je produžen do 24 tjedna.

Dodatni podaci pokazali da su neki od pacijenata inficiranih genotipom 3 i pacijenata s virusom 1 ili 4. genotipa i dekompenziranom cirozom (ozljedu jetre kod smanjene funkcije jetre) i / ili bolesnika koji su podvrgnuti transplantaciji jetre, mogla Iskoristiti Harvoni tretman u kombinaciji s ribavirinom.

Koji su rizici povezani s Harvonom?

Vrlo česte nuspojave Harvonija (koja utječe na 1 od 10 osoba) su umor i glavobolje.

Harvoni se ne mogu uzimati zajedno s lijekovima koji smanjuju razinu kolesterola u rosuvastatinu ili s mamacom sv. Ivana (lijek za liječenje depresije).

Potpuni popis nuspojava povezanih s Harvonom i ograničenja njegove primjene sadržana je u uputama za uporabu sadržanu u paketu.

Zašto je Harvoney dopustio koristiti?

Agencija za ljudske lijekove Odbor za ljudska prava (CHMP) zaključio je da prednosti Harvona nadilazi svoje rizike i preporučuje da se dopušta korištenje tog lijeka u Europskoj uniji.

CHMP je mišljenja da je liječenje Harvoni s ribavirinom ili bez je od velike koristi za mnoge pacijente s virusom hepatitisa C infekcije, kao i za pacijente koji su prošli transplantaciju jetre i / ili bolesnika s kompenziranom cirozom.

I iako su studije kod bolesnika s dekompenziranom cirozom jetre ograničene, ti pacijenti mogu imati koristi od duljeg liječenja s Harvonom i Ribavirinom.

Što se tiče sigurnosti, može se reći da je ovaj tretman dobro podnošljiv.

Što treba učiniti kako bi se osigurala sigurna i učinkovita uporaba Harvonija?

Razvijen je plan upravljanja rizikom kako bi se osigurala najsigurnija primjena Harvonija.

Na temelju ovog plana, sigurnosne su informacije uključene u kratak opis simptoma lijeka, kao i upute za upotrebu u paketu lijeka, uključujući odgovarajuće sigurnosne mjere za zdravstvene djelatnike i pacijente.

Detaljne informacije dostupne su u sažetku plana upravljanja rizicima.

Daljnje informacije o Harvonima

Europska komisija 17. studenog 2014. izdala je dozvolu za prodaju tvrtke Harvoni diljem Europske unije.

Potpuni tekst Europskog javnog stručnog izvješća (EPAR) i sažetak plana upravljanja rizicima za Harvoni možete pronaći na web stranici agencije: ema.europa.eu/Find medicine / Human medicines / European public assessment reports.

Ako trebate dodatne informacije o liječenju Harvoni, molimo pročitajte upute za uporabu u paketu (također dio EPAR-a) ili se obratite svom liječniku ili ljekarniku.

Nazovite odmah +79601680515 ili naručite besplatnu konzultaciju i pozivamo vas i odgovorite na sva vaša pitanja!

Sofosbuir recenzije

Lijek za liječenje hepatitisa C, koinfekcija, HIV. Trgovačko ime - Sowaldi, postoji i generički - Hepzinat. Sigurna i visoko učinkovita tvar koja odgađa ili suzbija proces umnožavanja virusa. Rezultat se postiže nakon 3 mjeseca, u 90% slučajeva bilježi se stabilan virološki odgovor. Također se koristi u kombinaciji hepatitisa C s cirozom jetre, itd.

Je li lijek registriran?: provjerite ☜

Lijek je dodan: 2010-10-10.
Upute ažurirane: 2017-07-06

Analogni i zamjenski

☠ Pažnja molim te! Liječnici pacifiers - kako uzgajati Rusi ili što ne možete trošiti novac!

Kratke upute za uporabu, kontraindikacije, sastav

Indikacije (iz što pomaže?)
Hepatitis C u bolesnika odraslih.
kontraindikacije
Nemojte uzimati Sofosbuvir:
- do 18 godina;
- preosjetljivost na komponente;
- kada se rodi fetus;
- tijekom dojenja;
- kada se upotrebljava rifamicin, sjeme sv. Johna, fenitoin, telaprevir, fenitoin, boceprevir i naročito amiodaron.

Način primjene (doziranje)
Na recepciji Sofosbuvira ima mnogo nijansi, stoga morate pratiti liječnika, slijedeći sve upute.
Za jedan dan uzeti 400 mg, u vrijeme tijekom obroka, u određeno vrijeme za najjednostavniji ulazak u tijelo. Ako ste zaboravili tabletu i ne piju u predviđenom vremenu, ali to je manje od osamnaest sati, prihvatiti, pa je potrebno čekati za sljedeću dozu. Kada se povraćanje javlja nakon uzimanja (najkasnije 120 minuta), potrebno je koristiti drugu dozu. Možda usporava brzinu reakcije i deficit pozornosti.
U pravilu, Sofosbuvir se koristi zajedno s antivirusnim lijekovima. Sustavi liječenja i lijekovi su različiti, individualno imenovani od strane liječnika.

Nuspojave
Sofosbuvir sama može izazvati samo pojavu blage slabosti i glavobolje. Glavni negativni učinak očituje se dodatnim lijekovima.
Nuspojave ribavirinom - smanjenje koncentracije hemoglobina u krvi, nesanica, također ponekad pokazuju bilirubin povećava počinje povraćanje. U rijetkim slučajevima moguće je anemija, kašalj, svrbež, depresija, GI poremećaji, konvulzije itd.
Od interferonom alfa i ribavirinom - anemija, vrtoglavica, nesanica i excruciates proljev, povećanjem bilirubina, osoba postaje razdražljiv i smanjene razine limfocita i trombocita pojavi povraćanje, mialgija, osip na koži, smanjeni apetit, mučnina, bol u zglobovima, temperatura raste. Rijetko - depresija, migrena, zatvor, prsima i leđima, čovjek postaje nemirna, smetnje vida, otpada kosa.
Ri Ribavirin i Peginterferon često imaju glavobolju, teško je zaspati, umor se izražava, čini da ste bolesni. Ponekad postoji anemija, osip, povišena groznica, drhtanje, smanjenje apetita, bol mišića itd.
Rizik nuspojava se povećava tijekom trajanja terapije. Također se preporučuje napustiti štetne hrane i navike.

predozirati
Učinci predoziranja Sophosbivir nisu poznati.
Provode se toksikološke studije, prate se stanje i vitalni znakovi. Lijek se izlučuje hemodijalizom, poduzimaju se opće mjere podrške.

Oblik izdavanja
Ovalne tablete 400 mg, prodane u pakiranju od dvadeset osam komada.

Preporuke / recenziji liječnika: imamo na licu mjesta veliki dio konzultacija, gdje 57 puta pacijenti i liječnici raspravljaju o drogama Sofosbuvir - vidi

Sofosbuvir - upute za uporabu, recenzije, analozi i oblici doziranja (tablete 400 mg Sovaldi) lijekova za liječenje hepatitisa C genotipa 1, 2, 3 i 4 u odraslih, djece i trudnoće. Sastav, cijena i izglede ulaska na rusko tržište

U ovom članku možete pročitati upute za upotrebu lijeka sofosbuvir. Postoje recenzije posjetitelja stranice - potrošači ovog lijeka, kao i mišljenja stručnjaka liječnika o korištenju Sofosbuvira (Sovvaldi) u njihovoj praksi. Veliki zahtjev je da aktivno dodaju svoje povratne informacije o lijeku: lijek je pomogao ili nije pomogao u uklanjanju bolesti, a uočene su komplikacije i nuspojave koje proizvođač možda nije proglasio u bilješkama. Analoge Sofosbuvir u prisutnosti postojećih strukturnih analoga. Koristi se za liječenje hepatitis C genotipa 1, 2, 3 i 4 u odraslih, djece, kao i tijekom trudnoće i dojenja. Sastav, troškovi i perspektive droga na ruskom tržištu.

Sofosbuvir (Sofosbuvir) - analog nukleotida se koristi u kombinaciji s drugim lijekovima za liječenje hepatitisa C u svjetskom tržištu 2013. U usporedbi s drugim lijekovima sofosbuvir pokazali veću učinkovitost, manje nuspojava, a je 2-4 puta kraće trajanje tretmana. Sofosbuvir vam omogućuje da prestanete koristiti interferon alfa-antivirusni lijek s nizom nuspojava, glavni element u liječenju hepatitisa C u mnogim zemljama, uključujući Rusiju.

Sofosbuvir inhibira RNA polimeraze koje koristi hepatitis C virus da kopira vlastitu RNA. Sofosbuvir proizvodi tvrtka Gilead.

Trajanje terapije može se povećati do 24 tjedana, osobito kod bolesnika s jednim ili broj negativnih čimbenika, kao što progresivnom fibrozom / ciroze, visoke početne količine virusa, crne kože prije nedostatak odgovora na alfa-interferon i ribavirin.

Doza ribavirina za kombiniranu terapiju ovisi o težini pacijenta (75 kg = 1200 mg), podijeljenog na dva dijela, a uzima se i uz hranu.

Nije preporučljivo smanjiti dozu sophosbuvira.

Ako se kombinirana upotreba cofosbuvire s interferonom alfa, ozbiljne nuspojave povezane s ovim lijekom, trebate smanjiti dozu interferona ili potpuno poništiti lijek. Pravila za smanjenje doze ili zaustavljanje uporabe interferona propisuju se u posebnim uputama.

Ako se pojave ozbiljne nuspojave povezane s ribavirinom, doza ribavirina treba biti smanjena u skladu s tim ili se lijek treba potpuno povući. Pravila za smanjenje doze ili zaustavljanje unosa ribavirina propisuju se u posebnim uputama.

Nakon ukidanja ribavirin na temelju poboljšanih krvnih testova i kliničkih simptoma, možete pokušati nastaviti uzimati lijek u dozi od 600 mg dnevno, povećavajući ju na 800 mg. Međutim, daljnja primjena lijeka u početnoj dozi (1000 mg i 1200 mg dnevno) nije preporučljiva.

Metoda i trajanje prijema

  • Zbog gorkoga okusa, tabletu treba progutati bez žvakanja ili dijeljenja u dijelove. Uzmi s hranom.
  • Ako u roku od 2 sata nakon uzimanja lijekova povraćate, treba uzeti dodatnu tabletu. U slučaju povraćanja nakon 2 sata, nije potrebna dodatna pilula.
  • Ako se lijek propusti, ako ste kasni od 18 sati, morate uzeti propuštenu pilulu. Sljedeća tableta se uzima u uobičajeno vrijeme. U zakašnjenju od više od 18 sati, uzmite sljedeću tabletu u uobičajeno vrijeme.

Uz potpuno otkazivanje jednog od lijekova s ​​kombiniranim prijamom, trebate otkazati i primiti sophosbuvira.

EASL 2017 Smjernice za HCV terapiju

Nuspojava

  • nesanica;
  • glavobolje;
  • migrena;
  • smanjen apetit;
  • konvulzije;
  • vrtoglavica;
  • mučnina, povraćanje;
  • proljev, zatvor;
  • suha usta;
  • umor;
  • depresija;
  • razdražljivost;
  • anemija, neutropenija, smanjenje broja limfocita i trombocita;
  • osip na koži;
  • svrbež;
  • osip;
  • bol u zglobovima;
  • mialgija;
  • zimice;
  • groznica;
  • kašalj;
  • nasopharyngitis;
  • oslabljeni vid;
  • gubitak kose;
  • suha koža;
  • bol u prsima;
  • astenija.

kontraindikacije

  • preosjetljivost na lijek i njegove komponente.

Oprez treba koristiti kod žena reproduktivne dobi.

Primjena u trudnoći i laktaciji

Oprez treba koristiti kod žena reproduktivne dobi. Kod primjene Sovaldi (Sofosbuvira) u kombinaciji s ribavirinom i interferonom alfa, početak trudnoće nije poželjan. Izbjegavajte korištenje lijekova tijekom trudnoće i dojenja. Nema podataka o djelovanju lijeka na reproduktivnu učinkovitost.

Koristite u djece

Podaci o sigurnosti i učinkovitosti uzimanja Sofosbuvire kod djece i adolescenata mlađih od 18 godina nisu dostupni.

Posebne upute

Cijena sofosbuvira u Sjedinjenim Američkim Državama varira od $ 84,000 do $ 168,000 po tečaju za različite stope, u Velikoj Britaniji, 35.000 funti za 12 tjedan tečaja. U rujnu 2014. Gilead je najavio da će izdati dozvole za proizvodnju za 91 zemlje u razvoju. Procijenjeni trošak sophosbuvire u Indiji ili Kini procjenjuje se na 300 dolara po tečaju.

Na kraju 2015. Sofosbuvir se priprema za registraciju u Rusiji. Vrijedno je očekivati ​​pojavu ovog lijeka na našem tržištu u doglednoj budućnosti. Možda (zbog širenja generičkih lijekova), u to doba lijek će imati odgovarajući trošak liječenja na raspolaganju našim pacijentima, uključujući besplatne programe.

Lijek je uključen u WHO u popisu esencijalnih lijekova.

Interakcije lijekova

Korištenje s drugim antivirusnim lijekovima može se dopustiti samo ako, prema dostupnim podacima, korist premašuje moguće rizike. Ne preporučuje se uzimanje zajedno s cofosbuvira i telaprevirom ili boceprevirom. Ne preporučuje se uzimati zajedno s lijekovima koji su jaki induktori glikoproteina u crijevima (rifamicin, zveroboi, karbamacepin i fenitoin).

Analogni lijekovi Sofosbuvir

Strukturni analozi za aktivnu tvar:

  • Viropak (MPI Viropack) (Egipat);
  • Grateziano (Egipat);
  • Hepcinat (Indija);
  • Hopetavir (Bangladeš).

Analozi na kurativni učinak (lijekovi za liječenje kroničnog hepatitisa C):

  • Algeron;
  • Altevir;
  • ALFARON;
  • Asunaprevir;
  • Daklatasvir;
  • Ingaron;
  • Intron A;
  • Layfferon;
  • Ledipasvir;
  • Moliksan;
  • neovir;
  • Pegasys;
  • peginterferon;
  • PegIntron;
  • Realdiron;
  • EU Reaferon;
  • Rebetol;
  • Ribavirin Meduna;
  • ribamidil;
  • Roferon A;
  • Sovriad;
  • Ferrovir;
  • Tsikloferon.